Til 29. januar 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentant

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til 29. januar 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentant"

Transkript

1 Til 29. januar 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge pb/kng og medarbejderrepræsentant REFERAT af menighedsrådsmødet torsdag, den 16. januar 2014 kl i Skolegade 17. Til stede: Peter Harring Boll, Ulla Skaarenborg, Inge Fogsgaard Degn, Sonja Nyborg Therkelsen, Solveig Eden, Sabine Bech-Hansen, Henrik Lund, Henrik Skovgaard-Petersen, Troels Rønsholdt, Eigil Vestergaard, Winni Hauge, Nanna Behrens, Elisabeth Hartlev, Tina B. Andersen, kirkeværge Søren Bo Jensen og medarbejderrepræsentant Per Matthiasen Fraværende med afbud: Marie Munk Hyldgaard Stedfortræder Ilse Winther-Rasmussen deltog i mødet Referent: Karin Nyrup Granlie Dagsorden (B) = beslutningspunkt 1. Godkendelse af dagsorden Peter H. Boll oplyste, at pkt. 9 bortfalder. Herefter blev dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af protokollen 3. (B) Visioner for domsognet Drøftelse af ét af temaerne fra visionsdagen: Kirkens rum. Kort oplæg og drøftelse: Hvad ønsker vi at arbejde videre med? Sekretæren har modtaget en mail fra Preben Høymark, hvori ham meddeler, at han til protokollens pkt. 3 ønsker tilføjet følgende: at mit indlæg end ikke var udsendt til deltagerne i visionsdagen. Protokollen fra menighedsrådsmødet den 21. november blev herefter godkendt og underskrevet. Hvert af de tre temaer, det på visionsdagen blev besluttet at arbejde med, vil blive drøftet på to menighedsrådsmøder. PB udleverede en skitse til en ny vision på området Kirkens rum. Rådet drøftede skitsens ordlyd. Menighedsrådet tilsluttede sig - i store træk - det udleverede udkast. Temaet Kirkens Rum vil komme på dagsordenen på et senere menighedsrådsmøde, hvor konkrete tiltag besluttes.

2 4. (B) Formidling af domkirken Oplæg fra Udvalget til formidling af domkirken om, hvilke tiltag man ønsker at arbejde videre med på baggrund af Sandra Mostads rapport. (Bilag eftersendes) 5. (B) Anmodning om udtræden af menighedsrådet fra Preben Høymark Bilag er tidligere udsendt 6. (B) Godkendelse af revisionsprotokollat 7. Lydanlæg i domkirken Redegørelse v/søren Bo Jensen om planerne for renovering af det nuværende anlæg Sonja Nyborg Therkelsen oplyste, at firmaet North Star havde lånt udvalget turistmodtagere til det sidste udvalgsmøde, da udvalget ønsker, at et sådan anlæg skal indkøbes til domkirken. Troels Rønsholdt nævnede, at han i forbindelse med rundvisninger har brugt lignene anlæg tidligere og at de nye systemer er langt bedre og mere driftssikre end før. Udvalget har desuden fået en pris på en app om domkirken. Per Mathiassen mener ikke, anlægget er nødvendigt i domkirken. PM spurgte om, hvem der skal rense propperne på anlæggets headsets. Der var enighed i rådet om, at mange vil have glæde af et turistguideanlæg. Kassereren får til opgave at inddrage tilbuddet på ca moms på kuffert med turistmodtagere fra North Star i arbejdet med budgettet for Nanna Behrens undrede sig over, at man kan udtræde af rådet, når man er valgt for fire år. Menighedsrådet imødekommer anmodningen PHØ om udtrædelse af rådet. PB bød Inge Fogsgaard Degn (stedfortræder på den socialdemokratiske liste) velkommen til arbejdet. IFD træder bl.a. ind i bygningsudvalget. Kasserer Henrik Skovgaard-Pedersen nævnede, at revisor har foretaget beholdningseftersyn den 17. december Kassereren oplyste, vedrørende protokollatets bemærkning om indestående i Danske Bank og at indskydergarantien kun dækker kr., at der er oprettet konti i andre pengeinstitutter. Saldoen i Danske Bank bliver reduceret væsentligt i forbindelse med istandsættelsen af Kannikegade 12. Kirkeværge Søren Bo Jensen gennemgik de to muligheder for forbedringer af lydanlægget i kirken, som har været drøftet i bygningsudvalget indtil nu. Det ene firma vil opsætte 40 højtalere i kirken. Til dette arbejde skal der trækkes fingertykke kabler, som skal lægges under gulvet. Det andet firma vil bruge nogle af de eksisterende højtalere og også opsætte to højtalere på 5 m og desuden fem højtalere på 2.80 m. Arbejdet udføres i to etaper. Den førstnævnte mulighed er ca. ½ mil. dyrere end den anden.

3 Rådet drøftede mulighederne. Der er enighed om, at det er nødvendigt at lade en fagmand rådgive menighedsrådet, inden der træffes beslutning om hvilke muligheder, der skal arbejdes videre med. SBJ inviterer en fagmand med til næste menighedsrådsmøde. 8. Ny sognenård Orientering om renovering (behandles desuden på det lukkede møde) Drøftelse af principper for udlån og leje, daglig administration, rengøring mv. Øvrigt 9. (B) Teologiens døgn 2014 Ansøgning om ekstraordinær bevilling til arrangementer i domkirken i Teologiens Døgn 10. (B) Stedfortræderes deltagelse i fælles spisning før rådsmøder 11. (B) Ansøgning om gentagen benyttelse af P-Pladsen ved kirken 12. (B) Ansøgning til provstiudvalget vedrørende 5%-midler -til dækning af renter, tinglysningsafgifter, handelsomkostninger, ekstraordinære driftsudgifter mv. i 2013 i forbindelse med købet af ny sognegård a. Orientering om renovering: PB nævnede, at orientering om renovering og salg af bygningen i Skolegade behandles på et lukket møde efter det ordinære møde. SBJ nævnede, at planen om at udvi-de foyeren ved salen ikke kan gennemføres, da bygnings-inspektoratet ikke vil give tilladelse hertil. b. Drøftelse: Rådet diskuterede principper for udlån/leje af salen i Kannikegade. Der blev nedsat et udvalg bestående af Elisabeth Hartlev, Sabine Bech-Hansen og Karin Nyrup Granlie, som skal udarbejde et udkast til et regulativ om brug af mødelokalet i Kannikegade. Rådet drøftede den daglige administration og rengøring af lokalerne. Skal noget af rengøringen udliciteres? Det er vigtigt, at der er én person, der har det overordnede ansvar. c. Øvrigt: Intet Punktet bortfalder. Enighed i menighedsrådet om at stedfortrædere kan deltage i fællesspisning før rådsmøderne. Stedfortrædere skal tilmelde sig måltidet til kontoret. Menighedsrådet har via kirkeværgen modtaget en ansøgning fra ejeren af Casa Blanca om tilladelse til, at medlemmerne af den Rotary loge, han er medlem af, kan parkere på kirkens område hver mandag. Der er enighed om, at ansøgningen ikke imødekommes. SBJ svarer ansøgeren. Kassereren havde forud for mødet udsendt en specifikation over de beløb i alt ,94 kr., der ansøges om 5%-midler til hos provstiudvalget. Ansøgningen sendes til provstiudvalget.

4 13. Meddelelser fra: a. Kirkeværge Søren Bo Jensen nævnede igen problemet med borebiller. To firmaer er blevet bedt om at give tilbud på arbejdet med at udbedre skaderne. I forbindelse med salg af Skolegade blev det nødvendigt at foretage en ændring af en deklaration på ejendommen vedr. tunnelen. Deklarationen er nu i stedet hæftet på kirken. b. Kontaktpersoner Ulla Skaarenborg oplyste, at vi fra Arbejdstilsynet har modtaget resultat af tilsynet. Virksomheden det er Aarhus Domsogns Menighedsråd - får en grøn smiley. US takker alle medarbejdere for indsatsen i forbindelse med Arbejdstilsynets besøg. c. Kasserer HESP nævnede bestyrelsesmødet den 18. november i regnskabskontorets bestyrelse. Endvidere nævnede kassereren, at der nu skal tænkes på budgettet for 2015, og bad om at enkeltpersoners og udvalgenes ønsker, som skal indarbejdes i budgettet, sendes til kassereren. d. Udvalg NB kunne fra bygningsudvalget orientere om, at der vedr. Thunøgade 14 er kommet en meddelelse fra Aarhus Kommune om, at ejeren, på baggrund af menighedsrådets bemærkning i forbindelse med ansøgning om at opsætte 2 altaner på den nye bygning, har tilrettet sit forslag. Der er den 8. januar kommet orientering fra Aarhus Kommune om at ejeren at Thunøgade 14 har søgt om tilladelse til at opføre en tilbygning på 18 m2. e. Præsterne Henrik Lund og SBH vil gerne arrangere en konfirmandtur i lighed med sidste års tur. f. Børnehaven Intet g. Skt. Clemens drengekor SBJ nævnede koncerten i december. En ny bestyrelse er blevet valgt. h. Sangkraft Poul Henning Bartholin oplyste, at der med en bevilling på 9 mio. kr. fra kulturminister Marianne Jelved, bliver der nu oprettet et Sangens Hus i Herning. i.formanden PB oplyste, at Marie Munk Hyldgaard skal på et praktik-

5 ophold i Berlin, og har dermed orlov i 3 mdr. I perioden indtræder stedfortræder Ilse Winther-Rasmussen i menighedsrådet. Der er fundet en person - Malthe, som vil varetage jobbet som indsamlingsleder til Folkekirkens Nødhjælps sogneindsamling. IFD har holdt møde med Malthe. Der er ansat en præst i Ungdomskirken, Lars Lindgrav Sörensen, som indsættes i Ungdomskirken den 4. februar, hvortil alle er velkomne. IFD vil gerne deltage. Tina Brixtofte Andersen indtræder i Ungdomskirkens bestyrelse i MMHs orlov. 14. Den digitale arbejdsplads (DAP) Punktet udsættes til et senere møde. 15. (B) Udvalgenes opgaver og kompetence Punktet udsættes til et senere møde. 16. Eventuelt IFD havde taget imod invitationen til koncerten for udsatte arrangeret af gadepræst Mette Birk. Det var en helt fantastisk oplevelse. Der var styr på og stil over arrangementet. TBA nævnede, at konfirmander havde læst om arrangementet om aftenen på facebook og var meget duperede. 17. Næste møde Næste møde finder sted den 20. januar kl. 19 i Skolegade Med venlig hilsen p.v.a. Peter Harring Boll Karin Nyrup Granlie Kordegn

Til 2. april 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten

Til 2. april 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten Til 2. april 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten pb/kng REFERAT af menighedsrådsmødet torsdag, den 20. marts 2014 kl. 19.00 i Skolegade 17. Til stede:

Læs mere

Til 3. september 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten

Til 3. september 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten Til 3. september 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge pb/kng og medarbejderrepræsentanten REFERAT af menighedsrådsmødet torsdag, den 20. august 2015 kl. 19.00 i Kannikegade 12 1. Til

Læs mere

Til 29. august 2016 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten

Til 29. august 2016 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten Til 29. august 2016 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge us/kng og medarbejderrepræsentanten REFERAT af menighedsrådsmødet torsdag, den 18. august 2016 kl. 18.30 i Kannikegade 12 1. Til

Læs mere

3. juni 2015 pb/kng. Til medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten

3. juni 2015 pb/kng. Til medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten Til medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten 3. juni 2015 pb/kng REFERAT af menighedsrådsmødet torsdag, den 21. maj 2015 kl. 19.00 i Kannikegade 12 1. Til stede:

Læs mere

Til 18. september 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten

Til 18. september 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten Til 18. september 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge pb/japc og medarbejderrepræsentanten REFERAT af menighedsrådsmødet torsdag, den 17. september 2015 kl. 19.00 i Kannikegade 12,

Læs mere

Til 3. marts 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten

Til 3. marts 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten Til 3. marts 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge pb/kng og medarbejderrepræsentanten REFERAT af menighedsrådsmødet torsdag, den 20. februar 2014 kl. 19.00 i Skolegade 17. Til stede:

Læs mere

Til 28. april 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten

Til 28. april 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten Til 28. april 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge pb/kng og medarbejderrepræsentanten REFERAT af menighedsrådsmødet torsdag, den 16. april 2015 kl. 19.00 i Kannikegade 12 1. Til stede:

Læs mere

Referat fra ordinært møde i Aarhus Domsogns Menighedsråd 27. oktober 2016

Referat fra ordinært møde i Aarhus Domsogns Menighedsråd 27. oktober 2016 Referat fra ordinært møde i Aarhus Domsogns Menighedsråd 27. oktober 2016 PHB/US 8/11 2016 Til stede: Ulla Skaarenborg, Eigil Vestergaard, Inge Fogsgaard Degn, Troels Rønsholdt, Winnie Hauge, Solveig Eden,

Læs mere

Aarhus, den 15/ pb. Referat af møde i Aarhus Domsogns Menighedsråd torsdag den 14. april 2016

Aarhus, den 15/ pb. Referat af møde i Aarhus Domsogns Menighedsråd torsdag den 14. april 2016 Referat af møde i Aarhus Domsogns Menighedsråd torsdag den 14. april 2016 Aarhus, den 15/4 2016 pb Som en katedral af tiden og i tiden vil vi stræbe efter den ypperste formidling af kristendom, musik,

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 31. oktober 2013 kl i Skt. Nicolai Gården

Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 31. oktober 2013 kl i Skt. Nicolai Gården Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 31. oktober 2013 kl. 18.00 i Skt. Nicolai Gården Til stede: Lars Olesen, Renate Rohde, Stig Mathiassen, Ib Zakarias, Bent Holm-Laursen, Erik Søndergaard, Eva Nordentoft,

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 17. januar 2017 referat. Mødedato: Tirsdag, den 17. januar 2017 Mødetidspunkt: 18:00 21:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 17. januar 2017 referat. Mødedato: Tirsdag, den 17. januar 2017 Mødetidspunkt: 18:00 21:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 17. januar 2017 referat Protokol Mødedato: Tirsdag, den 17. januar 2017 Mødetidspunkt: 18:00 21:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud (Frode 21 42 18 52): Værter: Sognehuset

Læs mere

Til medlemmer af Aarhus Domsogns Menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten

Til medlemmer af Aarhus Domsogns Menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten Til medlemmer af Aarhus Domsogns Menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten Aarhus, den 22/5 2016 pb/kny Referat fra møde i Aarhus Domsogns Menighedsråd torsdag den 19. maj 2016 Til stede:,ulla

Læs mere

Gjern Skannerup Kirker

Gjern Skannerup Kirker Gjern Skannerup Kirker Referat fra menighedsrådsmøde tirsdag den 10. januar 2017 Deltagere: Steen Andersen, Aage Olesen, Erling Lemming, Birgitte Garne, Hans Jørgen Seekjær, Peder Svindt, Majbritt Fabech,

Læs mere

Referat. Menighedsrådsmøde Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1.

Referat. Menighedsrådsmøde  Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 12. marts 2013, side 1 af 6 Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag den 12. marts 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Flemming

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen, Evy Jørgensen

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen, Evy Jørgensen indkaldes hermed til onsdag den 6. marts 2013. Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen,

Læs mere

Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350.

Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350. Tårnvej 350, 2610 Rødovre Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350. NB! Der er spisning fra kl. 18 til kl. 18.30 Tilstede: Peter

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 2. marts 2010. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 2. marts 2010. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 2. marts 2010. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 2. marts 2010 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Bjørn

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 27. august 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anette Baldus Vestergaard, Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Flemming Baatz Kristensen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmødet Torsdag den 28. april 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Martin Frøkjær-Jensen (medarb.rep.), Jørgen Lasgaard, Erik Møller, Agnes Petterson, Georg Kjeldsen, Mogens Skjøth,

Læs mere

Solvang Sogn Dato: Blad nr. Formandens initialer: 1. Godkendelse af dagsorden. To henvendelser på leje af lokaler. Behandles under punkt 2b.

Solvang Sogn Dato: Blad nr. Formandens initialer: 1. Godkendelse af dagsorden. To henvendelser på leje af lokaler. Behandles under punkt 2b. På mødet deltog Svend Erik Gerberg Simonsen, Per Rønager Bøjstrup, Minna Irene Siegumfeldt (gik under punkt 8), Jan Friberg, Jakob Riis, Jørn Johansen, Nanette Zahrtmann (kom under punkt 2b), Jens Henrik

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 6. april 2010. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 6. april 2010. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 6. april 2010. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 6. april 2010 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Bjørn

Læs mere

Brændkjær sogns menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 19 00 i Sidehuset. Afbud: Ole Pihl. Ansvar Formand: PW Blad nr: 679

Brændkjær sogns menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 19 00 i Sidehuset. Afbud: Ole Pihl. Ansvar Formand: PW Blad nr: 679 Brændkjær sogns menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 19 00 i Sidehuset. Afbud: Ole Pihl Ansvar Formand: PW Blad nr: 679 Dagsorden: Sagsfremstilling: Beslutning: 1 Godkendelse af

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde torsdag 8. november 2018 kl Jørgen bød velkommen til

Referat af menighedsrådsmøde torsdag 8. november 2018 kl Jørgen bød velkommen til Referat af menighedsrådsmøde torsdag 8. november 2018 kl. 18.30 I mødet deltog: Jørgen Fink (JF), formand Alice Enderlein (AE), kontaktperson. Markvard Hovmøller (MH), kasserer Jim Stjerne Hansen (JSH),

Læs mere

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD DAGSORDEN for møde i menighedsrådet tirsdag den 23. september 2014 kl. 19.30 i foredragssalen Fraværende: Jørgen Ingberg Henriksen har ferie Afbud fra Holger Hansen 23.09.2014 13/14, 39. Init.: BZS REFERAT:

Læs mere

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård.

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Deltagere: Liselotte Nyboe, Johan Dyrløv, Arthur Holgerson, Arne Søndergard, Palle Sigaard, Birgit Bager, Marie Holst, Ruth

Læs mere

Menighedsrådsmøde onsdag den 19. november 2014 kl. 19.00 i menighedslokalerne, store sal

Menighedsrådsmøde onsdag den 19. november 2014 kl. 19.00 i menighedslokalerne, store sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 19. november 2014 Side 1 Menighedsrådsmøde onsdag den 19. november 2014 kl. 19.00 i menighedslokalerne, store sal Dagsordenstekst: Tilstede Protokollat: Inge Kjær

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 5. oktober 2010. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 5. oktober 2010. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 5. oktober 2010. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 5.oktober 2010 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Per

Læs mere

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 28. januar Kl Mødested: Chr. X's Alle 118

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 28. januar Kl Mødested: Chr. X's Alle 118 Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 28. januar 2016. Kl. 15.00-17.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Deltagere: John Bagger-Petersen, Julie Rebel, Hans-Christian Jørgensen, Ulla W. Jeppesen og

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til tirsdag den 13. august 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Anita,

Læs mere

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge 13. september 2013 Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af menighedsrådsmøde nr. 6. Afholdt tirsdag den 10. september 2013. 1. Godkendelse af

Læs mere

Til menighedsrådets medlemmer og stedfortrædere:

Til menighedsrådets medlemmer og stedfortrædere: Til menighedsrådets medlemmer og stedfortrædere: De valgte medlemmer: Flemming Paridon Brüggemann (FPB), Birgitte Bech (BBE), Birgitte Koch Svitring (BKS), Lisbet Aabye (LIA), Poul Erik Andersen (PEA),

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 230 Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Dorthe Røhmann-Tofting og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen blev godkendt.

Læs mere

Menighedsrådsmøde Onsdag den 28. maj 2014 kl. 19.00 i menighedslokalerne, lille sal

Menighedsrådsmøde Onsdag den 28. maj 2014 kl. 19.00 i menighedslokalerne, lille sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 28. maj 2014 Side 1 Menighedsrådsmøde Onsdag den 28. maj 2014 kl. 19.00 i menighedslokalerne, lille sal Dagsordenstekst: Tilstede Protokollat: Inge Kjær Andersen

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 22. august 2017, kl. 19:00 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 22. august 2017, kl. 19:00 i Vedsted Sognegård Vedsted sogns menighedsråd Møde 22. august 2017 49 Menighedsrådsmøde tirsdag d. 22. august 2017, kl. 19:00 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende: 1. Godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Referat fra Provstiudvalgsmøde, torsdag den 11. oktober 2007 kl. 15.00. provstikontoret

Referat fra Provstiudvalgsmøde, torsdag den 11. oktober 2007 kl. 15.00. provstikontoret Referat fra Provstiudvalgsmøde, torsdag den 11. oktober 2007 kl. 15.00 i provstikontoret Fraværende med anmeldt forfald: Hanne Jørgensen og Ege Lau Frandsen Dagsorden: 1. Referat fra sidste møde til godkendelse

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag den 12. januar 2016, kl i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag den 12. januar 2016, kl i Vedsted Sognegård 101 Menighedsrådsmøde tirsdag den 12. januar 2016, kl. 19.15 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende: Majbrit Jensen Godkendelse af dagsorden Punkt 7 og 8 udsættes til efter det lukkede

Læs mere

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 24. februar 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 24. februar 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Referat for: Varde Provstiudvalg PU møde 24. februar 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Fraværende: Kjeld Pedersen, H.C. Dalgaard Hansen og Morten Thaysen Erik Juhl deltog ikke i

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag.

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag. Menighedsrådsmøde nr. 335, 10.02.2016 kl. 19.00 Indleder: Sigfred Lauridsen Deltagere: Sigfred, Steen, Christian, Bent, Carl, Poul, Lise, Ingerlise, Erik, Jesper, Mie, Henrik, Torben Afbud: Kirsten, Knud,

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 23. november Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 23. november Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 23. november 2016. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Marianne Hauge. Kjeld-Ole Munk mødt kl. 17.10 Mødepunkt 1 PUK - årsregnskab

Læs mere

1 Godkendelse af dagsorden Punkt til dagsordenen tilføjet: Punkt 9: Sogneindsamling Ansøgning om dækning af annonceudgifter.

1 Godkendelse af dagsorden Punkt til dagsordenen tilføjet: Punkt 9: Sogneindsamling Ansøgning om dækning af annonceudgifter. Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 25. januar 2017. Kl. 15.00-17.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Til stede: John Bagger-Pedersen, Julie Rebel, Hans-Christian Jørgensen, Ulla Jeppesen, provst

Læs mere

Deltagere: Sigfred, Benjamin, Bent, Christian, Carl, Knud, Poul, Lise, Erik, Jesper, Mie, Torben, Ingerlise, Steen Victor, Jette,

Deltagere: Sigfred, Benjamin, Bent, Christian, Carl, Knud, Poul, Lise, Erik, Jesper, Mie, Torben, Ingerlise, Steen Victor, Jette, Menighedsrådsmøde nr. 328, 10.06.2015 kl. 19.00 Indleder: Christian Thomsen Deltagere: Sigfred, Benjamin, Bent, Christian, Carl, Knud, Poul, Lise, Erik, Jesper, Mie, Torben, Ingerlise, Steen Victor, Jette,

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Referat. Dagsorden. Ad pkt. 16. Pkt. 16. Pkt. 17. Ad pkt. 17. Referat af andet møde i menighedsrådet i kirkeåret 2014.

Menighedsrådsmøde. Referat. Dagsorden. Ad pkt. 16. Pkt. 16. Pkt. 17. Ad pkt. 17. Referat af andet møde i menighedsrådet i kirkeåret 2014. Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 14. januar 2014 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Referat af andet møde i menighedsrådet i kirkeåret 2014. Tilstedeværende:

Læs mere

Taget til efterretning Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning

Taget til efterretning Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning Indkaldelse til menighedsrådsmøde: Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.00 Mødet indledes med spisning ca. kl. 18.00 i Pyramiden. Fraværende med afbud: Eva Hoffmann Randrup Evt. stedfortrædere indkaldt:

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 19. november Kl. 17 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 19. november Kl. 17 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 19. november 2014. Kl. 17 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Marianne Hauge og Poul Ellerød Andersen Mødepunkt 1 PUK - Regnskab 2013

Læs mere

Menighedsrådsmøde Tirsdag den 26. maj 2015 kl. 19.00 i menighedslokale, første sal Der er mødepligt pga. godkendelse af budget 2016

Menighedsrådsmøde Tirsdag den 26. maj 2015 kl. 19.00 i menighedslokale, første sal Der er mødepligt pga. godkendelse af budget 2016 Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 26. maj 2015 Side 1 Menighedsrådsmøde Tirsdag den 26. maj 2015 kl. 19.00 i menighedslokale, første sal Der er mødepligt pga. godkendelse af budget 2016 Dagsordenstekst:

Læs mere

Dato: 28. maj 2014. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 17,00. R e f e r a t

Dato: 28. maj 2014. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 17,00. R e f e r a t 28. maj 2014 Sønderbro Kirkes sognelokale Møde Blad nr. nr. 1 Mødestart kl. 17,00 R e f e r a t Lars Skytte Nielsen Anette V. Egly AVE Karl-Ole Petersen - KOP Gert Fruelund Jensen - GF Tove Asmussen TA

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Vedsted sogns menighedsråd Møde 14. juni 2016 136 Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende: Godkendelse af dagsorden. Der indsættes

Læs mere

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011. Forretningsorden for bestyrelsen i Andelsvandværket Helle Vest AMBA Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 19. maj. 2016 kl. 19.00 i kirkehuset Fraværende: Kathrine M. Jørgensen, Birthe Lind. Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen Punkt 4.6, 7.6, 7.7,

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 9. april 2013. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 9. april 2013. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 9. april 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 9. april 2013 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Nana Schiøtt Hansen Ole Frank Jørgensen Vita Fischer Afholdes

Læs mere

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD DAGSORDEN for møde i menighedsrådet tirsdag den 5. november 2013 kl. 19.30 i foredragssalen. Fraværende: Per Knudsen afbud. Holger Hansen deltog som stedfortræder 05.11.2013 12/13, 62. Init.: REFERAT:

Læs mere

Referat af Menighedsmøde og Menighedsrådsmødet Onsdag d. 16/ kl.19:00 i sognehuset. Ingen fremmødte til det ordinære menighedsrådsmøde kl.19:00.

Referat af Menighedsmøde og Menighedsrådsmødet Onsdag d. 16/ kl.19:00 i sognehuset. Ingen fremmødte til det ordinære menighedsrådsmøde kl.19:00. Referat af Menighedsmøde og Menighedsrådsmødet Onsdag d. 16/8-2016 kl.19:00 i sognehuset Ingen fremmødte til det ordinære menighedsrådsmøde kl.19:00. Til stede ved Menighedsrådsmødet: Gitte Nyvang Hartmeyer

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 26. oktober 2017 kl

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 26. oktober 2017 kl Blad nr. 3299 Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 26. oktober 2017 kl. 16.30 Dagsorden Beslutning Afbud: Lis Kjær, Thorsten Dyngby Suppleanter: Ebbe Overgaard, Ove Bo Larsen Spørgetid: 1. Godkendelse

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 21. august 2014

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 21. august 2014 Blad nr. 2972 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 21. august 2014 Afbud: Rune Viberg og medarbejderrepræsentant Jesper Kronholm. Medarbejderrepræsentanten Bent Skovbro Hansen forlod mødet efter mødets

Læs mere

Beslutningsreferat fra menighedsrådsmøde onsdag den 15. marts 2017 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K.

Beslutningsreferat fra menighedsrådsmøde onsdag den 15. marts 2017 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K. Beslutningsreferat fra menighedsrådsmøde onsdag den 15. marts 2017 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K. Mødedeltagere: Hans Christian Andersen, Eva Forchhammer, Sharon Parker,

Læs mere

Referat fra Aunslev, Bovense og Hjulby menighedsråd

Referat fra Aunslev, Bovense og Hjulby menighedsråd Referat fra Aunslev, Bovense og Hjulby menighedsråd D. 9.1.19 Til stede// Afbud: Dagsordenen Referat Afbud Lotte og Charlotte NB-regler for møder mv. Dagsordenen skal offentliggøres 10 dage før et møde,

Læs mere

Menighedsrådsmøde referat 2015 04 09 Side 1 af 8

Menighedsrådsmøde referat 2015 04 09 Side 1 af 8 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 9. april, 2015 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi arbejder

Læs mere

Taget til efterretning Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning

Taget til efterretning Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning Indkaldelse til menighedsrådsmøde: Onsdag den 29. april 2015 Kl. 19.00 Mødet indledes med spisning kl. 18.15 i Pyramiden. Fraværende med afbud: Thomas Gylnæs Nielsen Evt. stedfortrædere indkaldt: Fraværende

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

Dagsorden. Ordinært. menighedsrådsmøde

Dagsorden. Ordinært. menighedsrådsmøde Blad nr. 106 Ordinært menighedsrådsmøde Dagsorden Tilstede: Helle (HJ), Kirsten (KKO), Lars (LF), Mai (MBA), Lene (LKA), Tom (TVS), Janne (JRP), Vibeke (VW), Annika (AV), Kisser (KW) Afbud: Jens Christian

Læs mere

Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 20

Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 20 Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 20 Gjøl menighedsråd afholder ordinær møde i Sognegården tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 Dagsorden Fraværende: Afbud: Kay Werner I mødet deltog suppleant Ewa Werner

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag den 6. oktober 2015 kl. 19:15 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag den 6. oktober 2015 kl. 19:15 i Vedsted Sognegård 86 Menighedsrådsmøde tirsdag den 6. oktober 2015 kl. 19:15 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Fraværende: Afbud fra Aase Holst Protokollat: Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen blev godkendt. 1. Godkendelse

Læs mere

Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg. PU møde 30. september 2014. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret. Afbud: Helga Wulf

Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg. PU møde 30. september 2014. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret. Afbud: Helga Wulf Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg PU møde 30. september 2014. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret Afbud: Helga Wulf Punkt 4: Formand Finn Fabricius - Havnelev og arkitekt Henning Johansen deltager

Læs mere

ROSENVÆNGETS SOGN 20. november Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 18. november 2008 kl

ROSENVÆNGETS SOGN 20. november Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 18. november 2008 kl ROSENVÆNGETS SOGN 20. november 2008 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 18. november 2008 kl. 19.30 Møde nr. 1 / Konstituerende møde Erik Balslev-Clausen Anne-Mette Gravgaard Majbritt Breinholt

Læs mere

Torsdag 17. november 2016

Torsdag 17. november 2016 1 Dagsorden Menighedsrådet Mølholm Kirke 17. november 2016 PROTOKOL Mødedato: Mødetidspunkt: Mødelokale: Medlemmer: Afbud (Frode 21 42 18 52): Værter: Torsdag 17. november 2016 17:30 19:00 Mølholm Sognehus,

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 19. ordinære møde den 3. juni 2014 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 19. ordinære møde den 3. juni 2014 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 67565/14 MJOH Referat af Stiftsrådets 19. ordinære møde den 3. juni 2014 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Jens Peter Skjølstrup Madsen (Hjørring

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 9. september 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina Reese Tonnesen

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 9. september 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina Reese Tonnesen Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 9. september 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Fraværende: Bettina Reese Tonnesen Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Præsentation af logomateriale

Læs mere

Hvorup Sogn. Menighedsrådsmøde

Hvorup Sogn. Menighedsrådsmøde Hvorup Sogn Menighedsrådet Formand: Anni M. Andersen Menighedsrådsmøde Dagsorden Tid: Torsdag den 21.januar 2016 kl. 19.00 Sted: Nørre Uttrup Kirke, lille mødesal Indkaldte: Anni M. Andersen, Johannes

Læs mere

Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad Pkt. 2. Holbæk den. 14. maj 2013. 1. Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde

Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad Pkt. 2. Holbæk den. 14. maj 2013. 1. Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Holbæk den. 14. maj 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Referat. Fraværende med afbud; Tirsdag den 14. maj 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Dagsorden

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 19. juni 2018 kl

Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 19. juni 2018 kl Blad nr. 3377 Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 19. juni 2018 kl. 16.30 Afbud: Annie Larsen, Finn Buhl, Jette Kristensen, Elisabeth Fogh Hansen Dagsorden Mødet indledes med spørgetid. 1. Godkendelse

Læs mere

Referat for: Bornholms Provstiudvalg. PU møde 29. september Kl. kl Mødested: Søborgstræde 11, Rønne. Afbud fra Jens Borg Spliid

Referat for: Bornholms Provstiudvalg. PU møde 29. september Kl. kl Mødested: Søborgstræde 11, Rønne. Afbud fra Jens Borg Spliid Referat for: Bornholms Provstiudvalg PU møde 29. september 2016. Kl. kl. 14.00 Mødested: Søborgstræde 11, Rønne Afbud fra Jens Borg Spliid Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Nyt punkt 11 indsat i dagsorden

Læs mere

Afbud: Minna Siegumfeldt & Troels Stummann. 1) Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 2) Formanden. 2 a) Beretning.

Afbud: Minna Siegumfeldt & Troels Stummann. 1) Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 2) Formanden. 2 a) Beretning. På mødet deltog: Per Rønager Bøjstrup; Susanne Sjølander, Kevin Bøgelund Pihl, Jakob Riis, Nanette Zahrtmann, Ole Winkler Pedersen, Jørn Johansen, Jens Andersen, Jan Friberg, Heidi Olsen, Michael Holtze

Læs mere

Referat for: Holmens og Østerbro Provstiudvalg. PU møde 27. august 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Nyhavn 22

Referat for: Holmens og Østerbro Provstiudvalg. PU møde 27. august 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Nyhavn 22 Referat for: Holmens og Østerbro Provstiudvalg PU møde 27. august 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Nyhavn 22 Til stede: Ejgil Bank Olesen (EBO), Ole Pagels (OP), Hans Ossowicki (HO), Niels Blomgreen-Hansen

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 11. januar Kl Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke. Afbud fra Kai Nielsen

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 11. januar Kl Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke. Afbud fra Kai Nielsen Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 11. januar 2017. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Kai Nielsen Mødepunkt 1 MR-honorar 2017 Sag: MR-honorarer 2017 (1120) MR-honorarer

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 24.oktober 2013 kl. 19.00 i kirkehuset Fraværende: Erik Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen Tilføjet pkt 7.5 og pkt. 7.6 2. Meddelelser fra

Læs mere

Torsdag 8. december 2016

Torsdag 8. december 2016 1Menighedsrådet Mølholm Kirke 8. december 2016 referat Protokol Mødedato: Mødetidspunkt: Mødelokale: Medlemmer: Torsdag 8. december 2016 19:15 20:30 Mølholm Sognehus Erik Steen Nielsen, Pia Haaning Lorenzen,

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat fra Seniorrådet 2013

TÅRNBY KOMMUNE. Referat fra Seniorrådet 2013 TÅRNBY KOMMUNE Referat fra Seniorrådet 2013 Dato: 12.03.2013 Tidspunkt: Kl. 13.00 Sted: Lok. 214 Deltagere: Knud Madsen, Hanne Bager, Kurt Wriedt, Gert Clevin,, Michael Thamdrup, Amalie Hammer- Jakobsen,

Læs mere

Mårslet Menighedsråd 8320 Mårslet. Menighedsrådsmøder.

Mårslet Menighedsråd 8320 Mårslet. Menighedsrådsmøder. Side 63 Mårslet Menighedsråd 8320 Mårslet. Menighedsrådsmøder. Referat: Afbud: Mette Maria, Else Kjemtrup, Henny. Menighedsrådsmødet onsdag d. 24. november 2010, kl. 19.00 i Sognehuset. 1. Godkendelse

Læs mere

Åby Sogns Menighedsråd Åbyhøj, 29. januar Protokol af offentligt menighedsrådsmøde. Tirsdag d. 29. januar 2013 kl

Åby Sogns Menighedsråd Åbyhøj, 29. januar Protokol af offentligt menighedsrådsmøde. Tirsdag d. 29. januar 2013 kl Åby Sogns Menighedsråd Åbyhøj, 29. januar 2013 Protokol af offentligt menighedsrådsmøde Tirsdag d. 29. januar 2013 kl. 17.15 Indleder: Susanne Bach Ramsdal Afbud: Jytte Bojesen Dagens debatpunkt 17:15

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Referat af menighedsrådsmøde onsdag den 15. juni 2016 kl. 19.00 i kirkehuset Fraværende: Grethe Kristensen Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen Ingen bemærkninger. 2. Meddelelser fra

Læs mere

Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 19. december 2013. Kl. 14-16 Mødested: provstikontoret

Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 19. december 2013. Kl. 14-16 Mødested: provstikontoret Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 19. december 2013. Kl. 14-16 Mødested: provstikontoret Alle medlemmer tilstede Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med ekstrapunkt (Se

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 24. april 2014 Side 1 Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende 1. Formandens

Læs mere

Referat af 3. ekstraordinære budgetmøde i stiftsrådet den 22. januar 2015 i Aalborg Bispegård

Referat af 3. ekstraordinære budgetmøde i stiftsrådet den 22. januar 2015 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 8871/15 MJOH Referat af 3. ekstraordinære budgetmøde i stiftsrådet den 22. januar 2015 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Anne Steenberg (Aalborg Østre

Læs mere

SCT. JØRGENS SOGN. Menighedsrådet. Dato: 18.02.2014. 1. Fraværende. Ellen, Solveig og Line med afbud. 2. Bemærkninger til dagsordenen.

SCT. JØRGENS SOGN. Menighedsrådet. Dato: 18.02.2014. 1. Fraværende. Ellen, Solveig og Line med afbud. 2. Bemærkninger til dagsordenen. Menighedsrådet. Dato: 18.2.214 Mødetid: 18: 21:3 Dagsorden: 1. Fraværende 2. Bemærkninger til dagsordenen. 3. Gennemgang af kvartalsrapport Beslutning: Ellen, Solveig og Line med afbud. Vedr. punkt 3:

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt.2. Ad pkt. 2. Ad pkt. 3. Pkt. 3.

Menighedsrådsmøde. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt.2. Ad pkt. 2. Ad pkt. 3. Pkt. 3. Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 12. november 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Tilstedeværende: Ove Nygaard Madsen (fm), Lis Grove- Rasmussen (nfm),, Flemming Erland

Læs mere

Dato: 16. januar 2018

Dato: 16. januar 2018 Mødedeltagelse Afbud fra 1. Godkendelse af referatet fra sidste møde. 2. Godkendelse af dagsorden. godtaget 3. Konstituering. Malene er flyttet fra sognet og ønsker at udtræde af menighedsrådet. Hun var

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 7. februar 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 7. februar 2012 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Knud

Læs mere

Afbud fra Henrik Hansen i stedet Poul Poulsen. Afbud fra Lis Lund i stedet Jette Jørgensen. 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Afbud fra Henrik Hansen i stedet Poul Poulsen. Afbud fra Lis Lund i stedet Jette Jørgensen. 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 27. august 2015 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Afbud fra Henrik Hansen i stedet Poul Poulsen. Afbud fra Lis Lund i stedet Jette Jørgensen. Afbud Fraværende

Læs mere

Referat for: Frederikssund Provstiudvalg PU møde 4. december 2013. Kl. 15.00 Mødested: Frederikssund provstikontor

Referat for: Frederikssund Provstiudvalg PU møde 4. december 2013. Kl. 15.00 Mødested: Frederikssund provstikontor Referat for: Frederikssund Provstiudvalg PU møde 4. december 2013. Kl. 15.00 Mødested: Frederikssund provstikontor Mødedeltagere: Inge Bastkær Rasmussen, Birthe Larsen, Frode Skjold, Jens Larsen, Paw Jønsson,

Læs mere

Referat for: Herning Nordre Provstiudvalg. PU møde 7. november Kl Mødested: Provstikontoret, Gl. Kirkevej 33, Herning

Referat for: Herning Nordre Provstiudvalg. PU møde 7. november Kl Mødested: Provstikontoret, Gl. Kirkevej 33, Herning Referat for: Herning Nordre Provstiudvalg PU møde 7. november 2017. Kl. 15.30 Mødested: Provstikontoret, Gl. Kirkevej 33, Herning Mødepunkt 1 Haderup / gravkasse med kant Sag: Ekstra bevillinger 2017 (877)

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 22. oktober Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke. Afbud fra Arne Nielsen

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 22. oktober Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke. Afbud fra Arne Nielsen Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 22. oktober 2014. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Arne Nielsen Mødepunkt 1 PUK - Årsregnskab Sag: PUK - Årsregnskab (734)

Læs mere

Referat for: Amagerbro Provstiudvalg. PU møde 2. november Kl. Kl. 19:00 Mødested: Kigkurren 8C, 2. sal - mødelokalet. Afbud fra: Poul Termansen.

Referat for: Amagerbro Provstiudvalg. PU møde 2. november Kl. Kl. 19:00 Mødested: Kigkurren 8C, 2. sal - mødelokalet. Afbud fra: Poul Termansen. Referat for: Amagerbro Provstiudvalg PU møde 2. november 2017. Kl. Kl. 19:00 Mødested: Kigkurren 8C, 2. sal - mødelokalet Afbud fra: Poul Termansen. Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2 Det

Læs mere

Referat for: Ringsted-Sorø Provstiudvalg PU møde 19. november 2008. Kl. 15.00 Mødested: Benløse Gl. Skole

Referat for: Ringsted-Sorø Provstiudvalg PU møde 19. november 2008. Kl. 15.00 Mødested: Benløse Gl. Skole Referat for: Ringsted-Sorø Provstiudvalg PU møde 19. november 2008. Kl. 15.00 Mødested: Benløse Gl. Skole Mødepunkt 1 Godkendelse af dagorden 2 Referat fra sidste møde til godkendelse og underskrift Referat

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 1. oktober 2015 Tid: 18.45. Andagt kl. 18.30 ved Lis Fraværende med afbud: Martine Owi (Karin Klingenberg deltog som suppleant) Fraværende uden

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

Referat,14-05-2013 Side: 2

Referat,14-05-2013 Side: 2 Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 14. maj 2013. Kl. 18.30 Mødested: Chr. X's Alle 118 Til stede: Søren Ødum Nielsen, Philip Marcussen, Inger Christensen, Beate Andreassen og Eigil Saxe.

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Afbud: Svend

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Afbud: Svend Menighedsrådsmøde nr. 347, 08.03.2017 kl. 19.00 Indleder: Lise H. Sørensen Afbud: Svend Tilstede: Steen, Inger, Kirsten, Henrik, Johannes, Knud, Poul, Lise, Mette, Maja, Hans Erik, Jytte, Elisabeth, Erik,

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 17. januar 2019 kl

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 17. januar 2019 kl Blad nr. 3422 Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 17. januar 2019 kl. 16.30 Afbud: Henrik Bondo Nielsen, Mette E. Bruun, Sole Bluhme Hansen, Anne-Sophie Olander, Jette Kristensen. Dagsorden Mødet

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde nr. 3/2013

Referat fra Menighedsrådsmøde nr. 3/2013 Referat fra Menighedsrådsmøde nr. 3/2013 Onsdag 17. april 2013 kl. 19.00 Sang: Asger Afbud: Carl Helman, Else Marie Møllmann, Kim Ingemann Christensen 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Godkendelse

Læs mere

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 20. august 2014. Kl. 18.00 Mødested: Chr. X's Alle 118

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 20. august 2014. Kl. 18.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 20. august 2014. Kl. 18.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Deltagere: John Bagger-Pedersen, Julie Rebel, Vibeke Lentz, Hans-Christian Jørgensen, praktikant

Læs mere