Indkaldelser til. Ålholm Idrætsforening. Nr. 27 Februar Derfor mød op! Stil op der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indkaldelser til. Ålholm Idrætsforening. Nr. 27 Februar 2009. Derfor mød op! Stil op der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret!"

Transkript

1 Side 1 - Ålholmeren Nr. 27 Februar 2009 Indkaldelser til generalforsamlinger 2009 i Ålholm Idrætsforening Medlemmer og eller forældre indkaldes hermed til generalforsamling i den eller de afdelinger, man har gyldigt medlemskab til. Mandag d. 16. februar kl Vægtløftnings afdelingen Tirsdag d. 17. februar kl Fodbold afdelingen Torsdag d. 19. februar kl Håndbold afdelingen Fredag d. 20. februar kl Badminton afdelingen Der er plads til nye friske kræfter og ideer i vore bestyrelser ligesom din opbakning til arbejdet er nødvendigt, hvis andre fortsat skal bevare lysten til at løse opgaverne. Derfor mød op! Stil op der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret! Dagsorden varighed ca. 1 time. Mandag d. 16. marts kl Hovedbestyrelsen Fredag d. 20. marts kl Ålholm Venner Generalforsamlingerne afholdes alle i Cafe Bolden på Ålholmskolen. Se dagsorden inde i bladet! Forretningsudvalget

2 side 2 - Ålholmeren Kontakten til ÅIF`s afdelinger www. aalholm-if.dk www. aalholm.klubfodbold.dk www. aalholmhaandbold.dk Hovedformand for Ålholm Idrætsforening John Ibsø Tlf Formand for Ålholms Venner Henrik Nielsen Tlf Formand for Ålholm Badminton Willy Hansen Tlf Formand for Ålholm Fodbold Peter Thue Poulsen Tlf Formand for Ålholm Håndbold Inger Svendsen Tlf Formand for Ålholm Vægtløftning Finn Jensen Tlf Leder af holdet Ålholm Stavgang Tulle Ibsø Tlf

3 Side 3 - Ålholmeren Stor tak til alle hjælpere!! Der er mange frivillige ledere og trænerer i Ålholm Idrætsforening. De gør et stort stykke arbejde, tak til alle dem. Der skal også lyde en stor tak til alle dem der i løbet af 2008 har hjulpet til i klubben. Det vi går og laver i klubben og som vi har brug for hjælp til, er: 01. Kørsel af loppeeffekter for vennerne 02. Pasning af kiosk 03. Arrangementer ved hjemmestævner i Ålholmhallen 04. Uddeling af foldere fra OK benzin & el. 05. Uddeling af reklamer for sponsorer 06. Opsøge nye sponsorer 07. Kræmmermarked: Ølvogn og udbringning 08. Hjælp ved diverse arrangementer/fester 09. Loppemarked hver den 1. søndag i måneden 10. Cykelløb 11. Mesterskaber for vægtløftere 12. Og meget andet! I ønskes alle et rigtig godt nytår 2009! Ålholms Bestyrelser og Forretningsudvalg

4 side 4 - Ålholmeren Ålholm IF Organisation De 5 afdelinger i Ålholm Idrætsforening afholder hver deres generalforsamling med valg og regnskab. Afdelingerne står for tilrettelæggelsen og gennemførelsen af hver deres idrætsgren. Vi satser på bredden frem for elite idræt! Hovedbestyrelsen består af forretningsudvalget og formanden fra hver af de 5 afdelinger. Hovedbestyrelsen koordinerer brugen af faciliteterne og danner holdningerne i foreningen. Håndbold Fodbold Badminton Vægtløftning Vennerne Hovedbestyrelsen Forretningsudvalget Stavgang Det skal altid være sjovt, at dyrke idræt i Ålholm Idrætsforening! Forretningsudvalget vælges på hovedgeneralforsamlingen. Forretningsudvalget har ansvaret for at foreningen overholder gældende love og regler, forsikringsforhold og er forbindelsen til Ålholmskolen og Hillerød Kommune. Derudover ansvaret for Stavgangsholdet.

5 Side 5 - Ålholmeren Dagsorden Afdelingsgeneralforsamlinger 1. Valg af dirigent og referent 2. Beretning over afdelingens virke i det forløbne år 3. Forelæggelse af afdelingens regnskab til godkendelse 4. Information om det fastlagte budget 5. Fastsættelse af kontingent for det kommende år 6. Indkomne forslag 7. Valg a. formand - sekretær/ næstformand - kasserer b. øvrige bestyrelsesmedlemmer c. revisor 8. Eventuelt Dagsorden Hovedgeneralforsamlingen 1. Valg af dirigent og referent 2. Beretning over foreningens virke i det forløbne år 3. Regnskabet a. orientering om afdelingernes samlede regnskab b. forelæggelse af hoved foreningens regnskab til godkendelse 4. Information om det fast lagte budget for det kommende år 5. Indkomne forslag 6. Valg a. formand - genopstiller sekretær - genopstiller b. revisor 7. Eventuelt

6 side 6 - Ålholmeren Invitation til alle sponsorer,bestyrelsesmedlemmer og æresmedlemmer i Ålholm I.F. Håndbold - så bli r det ikke bedre "lokalt" "Oplev spændingen på første række. "Herrerne er rykket op i Sjællandsserien "Damerne spiller i serie 1 Det sker lørdag den 28. februar Herrerne spiller mod VSH 2002 fra Virum kl Damerne spiller mod Team Helsinge kl Vi mødes kl i Café Bolden Der bydes på lidt til ganen før, under og efter kampen Kom og vær med, tilmelding er nødvendig på Vi vil give forældrene lyst til at deltage i foreningens liv! Køb dine eller firmaets beklædning og gaver på eller så giver de 5 % i bonus til Ålholm I.F.

7 Side 7 - Ålholmeren Håndbold i Ålholmhallen Kom så Ålholm!! chok-chok Kampe for 1. holdene herrer og damer: Herre Sjællandsserien 1. Lørdag 28. februar kl Torsdag 12. marts kl Søndag 29. marts kl Dame serie 1 1. Lørdag 28. februar kl Søndag 29. marts kl Følg vores i alt 10 forskellige hold Håndbold: Lars Møser speaker 1. holdenes hjemmekampe i Ålholmhallen på anlæg som er fra Prime Production. Kom og oplev stemningen i hallen!!

8 side 8 - Ålholmeren Tuborg støtter Ålholm IF Tekst og foto: John Jessen Hansen En eftermiddag dukkede en kærkommen gæst op i Ålholmhallen Det var Olaf Jørgensen fra Tuborgfonden, der kom med en check på kroner, et beløb som sportsdirektør Carsten Hjort havde søgt om til indkøb af pc"er, printer osv. til klublokalet/kontoret. "Vi søgte i sommer Tuborgfonden om et legat til klubben, da vi ønskede at oprette et kontorhjørne i klublokalet med pc og internetadgang, så vores trænere kan udnytte tiden optimalt når de er i hallen. Da det i forvejen er svært at skaffe nye trænere og ledere, da det er frivilligt arbejde og meget tidskrævende, ville edbudstyr lette hverdagen en hel del for dem. Derfor er vi meget glade for støtten fra Tuborgfonden", siger Carsten Hjort. Jørgen Munkholm i midten, træner i Ålholm, modtager sammen med Carsten Hjort (tv.), en kuvert med kroner af Olaf Jørgensen fra Tuborgfonden.

9 Annonce Side 9 - Ålholmeren Her er Morten i sit nye køkken fra Invita Køkkencenter Hillerød. Han er træner for Ålholms damer og indehaver af Kristoff Transport.

10 side 10 - Ålholmeren Novo Nordisk støtter Ålholm Håndbold med 120 bolde Tekst og foto: John Jessen Hansen Der var spontan glæde i Ålholmhallen, da Ålholm Håndbold tirsdag aften modtog et par kasser med 120 håndbolde, til en samlet værdi af cirka kroner. Sponsoren var Novo Nordisk i Hillerød, der gennem sponsoratet ønsker at sende et signal om, at virksomheden har etableret en række ungdomsinitiativer, der sætter fokus på diabetes, ungdom og sund livsstil. At diabetes i nogle tilfælde kan forebygges med daglig motion. At en aktiv indsats i dag kan forandre diabetes i fremtiden. Skriftlig henvendelse til Novo "Vi sendte en skriftlig henvendelse til Novo Nordisk hvor vi tilkendegav, at vi stod og manglede bolde til vores ungdomsafdeling.

11 Side 11 - Ålholmeren Vi gjorde også opmærksom på, at "Ullerødbyen", med sine 1500 nye boliger, ville gøre, at en klub som Ålholm IF Håndbold, i løbet af kort tid, ville have mange flere medlemmer. En situation der igen ville medføre, at vi kom til at stå i en situation, hvor vi ikke havde bolde nok til alle spillerne på holdene. Da vi modtog en accept fra Novo Nordisk blev vi meget glade, da kroner er et temmeligt stort beløb for en lille klub som os", siger formand for sponsorudvalget i Ålholm IF Håndbold, Carsten Hjort Hansen. Alle 120 bolde, hvoraf de 80 går til ungdomsafdelingen og de 40 til herre- og dame seniorholdene, er blevet påtrykt Novo Nordisk logo. "De 120 bolde betyder, at børnene til træning kan få hver sin bold, i stedet for at tre skal deles om en. Det betyder så også, at det bliver meget sjovere for dem at gå til træning, da det er sjovt for børnene at have en bold i hånden", siger Heidi Jacobsen, træner for lilleput drenge, lilleput piger og miniputter i Ålholm Håndbold. Hjælp hjælp.. kom ud af busken Det er hårde tider for mange firmaer, men måske findes der stadig nogle der har lyst/ mulighed for, at støtte Ålholms herrer/damer samt børn. Vi mangler stadig sponsorer - og du kan stadig nå, at blive sponsor eller hjælpe os med, at finde en ny. Dusør gives! Et spillersponsorat koster f.eks. kun fra 2.000,- Flere informationer om, hvilke muligheder du har som sponsor i Ålholm og hvad du som medlem kan få i dusør når du henviser en ny sponsor, kan fås hos Carsten Hjort på eller Vi vil have en god sportslig ånd!

12 side 12 - Ålholmeren Håndbold - seniorerne 2008/2009. Du kan se resultater og stillinger på Herrer: Sidste år rykkede alle 3 herrehold op i højere rækker, det er derfor blevet lidt svære at hive sejre i land i denne sæson. 1. holdet - Sjællandsserien Træner Jacob Lyng træner hårdt med de spillere der møder op til træning. Det er desværre blevet til flere snævre nederlag som nok skyldes lidt manglende træningsindsats. Holdet ligger på en 6 plads med 9 point for 9 kampe. 2. holdet - serie 2 Carsten Hjort har haft det svært med, at få en sammentømret trup og der er mange udskiftninger. Holdet ligger på en 7 plads med 5 point. 3. holdet - serie 3 Brian Hjorts 3. hold træner stort set ikke og det kan man ikke klare sig på i serie 3. Det er til en sejr og en plads som næst sidst i rækken. Oldboys som styres af Ulrik Larsen vandt rækken før jul uden at tabe en eneste kamp. Damer: 1. holdet - serie 1 Morten Kristoffersen har haft en meget svær sæsonstart i serie 1. Men med et par etablerede spillere tilbage på holdet er der begyndt at komme point på kontoen. Nu med 3 sejre i træk og sejre i 4 af de sidste 5 kampe. 2. holdet - serie 3 Holdet har nu fået ny holdleder i form af en gammel bekendt af klubben, nemlig Niels Lyng. Holdet har klaret sig fint og ligger pt. nr. 5 med 13 point for 10 kampe. 3. holdet - Dame A. Pia Olesen har haft lidt svært med fremmødet hos spillerne, men alligevel lykkedes det, at komme blandt de bedste før jul og spiller nu i Dame AA rækken. Oldgirls som styres af Jenny Olsen har haft en meget smal trup i år, mange er stoppet eller skiftet klub. Holdet får som regel hjælp af øvrige damespillere når det passer sammen. Håndboldbestyrelsen

13 Side 13 - Ålholmeren Håndbold - ungdommen 2008/2009. Du kan se alle resultater på Piger U-14: Allan Bruhn og Betina Kølben styrer pigerne. De spillede med 2 hold før jul hvor det ene vandt rækken. Desværre har der været lidt spillerafgang og efter jul stille vi kun med et hold. Drenge U-10: Jørgen Munkholm og Heidi Jakobsen har nu tilmeldt holdet til U-10 rækken så drengene kommer til at spille kampe hver søndag i stedet for stævner. Vi ser frem til hvordan det går for dem. Lilleputter pige Træner Heidi Jakobsen sørger for at holdene hygger sig med leg og seriøs træning. I løbet af sæsonen er der blevet spillet flere stævner med mange gode kampe. Det er tydeligt at se, at trænerne går op i, at de lærer hvordan man spiller håndbold. Cheftræner Heidi Jakobsen har mange jer i ilden, men heldigvis har hun flere hjælper, b.la forældre som synes det er sjovt at være sammen med deres egne og andre børn. Tak til jer alle.

14 side 14 - Ålholmeren Bestyrelsen for Ålholm IF Fodbold ønsker alle medlemmer og deres familier et rigtig Godt Nytår Tak til trænere og holdledere I det forgangne år har vi haft rigtig mange gode oplevelser på fodboldbanerne: vi har haft hold, der er gået igennem deres turnering uden nederlag, vi har haft hold der har været til sjællandsmesterskaberne, vi har hold der har tabt kampe, vi har haft hold der har vendt truende nederlag til sejr, og vi har svedt og pustet,når vi løb efter bolden - ja, vi har haft det rigtig sjovt Forudsætningen for at det har kunnet lade sig gøre er, at nogle frivillige har brugt en masse timer som trænere og holdledere for alle vores hold. Alle disse personer skal naturligvis have en varm tak fra bestyrelsen for deres store arbejde. Vi ved alle, hvilket arbejde de har lavet i løbet af året. Bestyrelsesarbejdet Der er nok lidt færre, der ved, hvad bestyrelsen har lavet i løbet af det sidste år. Bestyrelsen har været dem, der sørgede for, at det hele fungerede: tilmeldinger til turneringen, hjemmesiden fungerede, kiosken åbnede, der var bolde og andet udstyr til spillerne, og meget andet, som gør foreningen et rart sted at spille fodbold. Bestyrelsen er også dem, der sørger for, at vi er med i samarbejdet med FC Nordsjælland, og at vi er med i Hillerød Fodbold. Netop Hillerød Fodbold har været til stor debat, og vi vil derfor gerne benytte lejligheden til at høre din mening om Hillerød Fodbold. Hvad er Hillerød Fodbold Hillerød Fodbold (HF) er en delvis fusion for junior- og ynglingeholdene de fire fodboldklubber i Hillerød: Gadevang IF, KBK, HGI herre fodbold og Ålholm IF Fodbold. I praksis betyder det, at alle fodboldspillere i junior- og ynglingeårgangene fra de 4 klubber spiller i HF. Spillerne er stadig medlem af og betaler kontingent til deres moderklub, altså i vores tilfælde Ålholm IF.

15 Side 15 - Ålholmeren Træningen foregår for det meste på Selskov Stadion, ligesom det også er dér, de fleste kampe spilles. Baggrunden for at HF blev oprettet for 2 år siden, var, at der var et stort frafald i antallet af spillere i disse årgange, ligesom flere klubber havde svært ved at skaffe spillere nok til at stille et hold i årgangene. Der var selvfølgelig også et håb om, at hvis man samlede alle spillere fra klubberne, så kunne man stille med et hold, der kunne klare sig blandt de bedste på Sjælland. Rent sportsligt har holdene klaret sig flot i HF, og der er mulighed for at spille fodbold for spillere i alle junior- og ynglingeårgange, og på den måde har HF været en succes. Der er derfor også nogle, der ønsker at udvide HF til også at omfatte et seniorhold, der så skulle være byens bedste hold, og overtage HGI's førsteholds plads i serie 1. HF har indtil videre været styret af en Styregruppe med en repræsentant fra hver klub, og der har ikke rigtig været nogen gennemarbejdede vedtægter for, hvorledes der skulle laves budgetter, og hvem der bestemte, hvor HF skule udvikle sig hen. HFs Styregruppe har nu lavet et forslag til vedtægter, og disse skal så vedtages på de enkelte generalforsamlinger i moderklubberne. I de foreslåede vedtægter fremgår bla. at hver moderklub skal finde ansvarlige personer til repræsentantskab, og engagerede personer til styregruppe, samt personer til forskellige hjælpefunktioner, ligesom vedtægterne indeholder paragraf om solidarisk hæftelse for de 4 moderklubber, såfremt HF skulle komme ud med et økonomisk underskud. fortsætter næste side Tulstrup Ejendomsservice & Vinduespolering APS v/per Belling Tlf

16 side 16 - Ålholmeren Ålholm IF Fodbold som fortsat del af Hillerød Fodbold kræver nye kræfter I Ålholm IF Fodbold er bestyrelsen af den opfattelse, at vi ikke har kræfter til at fortsætte i Hillerød Fodbold, medmindre vi får nogle engagerede medlemmer/forældre i bestyrelsen, der på Ålholm IFs vegne vil tage sig af HF arbejdet, således at vi får en reel indflydelse på HF, herunder på hvorledes økonomien og udviklingen i HF bliver. Vi har i bestyrelsen været glade for samarbejdet for ungdomsholdene, men er skeptiske overfor et seniorsamarbejde, og den deraf følgende større økonomiske risiko for Ålholm fodbold. En sådan indflydelse får man kun, hvis man er aktiv i Styregruppen, i det foreslåede repræsentantskab og generelt i Hillerød Fodbold. Den siddende bestyrelse i Ålholm IF Fodbold ser sig ikke i stand til at lægge de kræfter i Hillerød Fodbold, som skal til, for at vi mener, det er forsvarligt at fortsætte i HF. Ønsker DU, at Ålholm IF Fodbold fortsat skal være med i Hillerød Fodbold, så er det bare med at melde dig til bestyrelsen, eller komme i gang og finde nogle flere bestyrelsesmedlemmer, der vil arbejde i Hillerød Fodbold. Bestyrelsen har besluttet at starte et debatforum på hjemmesiden, hvor du kan stille spørgsmål om Hillerød Fodbold og give din mening til kende. Debatforummet finder du på forum. Vi håber på en god debat, som vi så kan afslutte på generalforsamlingen i februar 2009 med en vedtagelse af om Ålholm IF Fodbold fortsat skal være med i Hillerød Fodbold eller ej. Godt Nytår Pbv Peter Thue Poulsen Formand Ålholm Fodbold

17 Side 17 - Ålholmeren Ålholm IF Pige Cup januar 2009 afholdt Ålholm IF Fodbold et indendørs niveau B- stævne for piger i U-13 og U-17 rækken. Takket være stor hjælp fra sponsorer, forældre og frivillige dommere fik vi afviklet en masse fodboldkampe. I alt deltog fjorten U-13 hold samt otte U-17 hold. Ålholm IFs U-13 piger, der normalt spiller i C-rækken, mødte dygtige modstandere. Hold 2 tabte desværre alle kampe, mens Hold 1 i kvartfinalen måtte se sig slået af Lynge Uggeløse 2 med knebne 2-1. Ålholm IFs U-17 piger, der spiller deres første indendørs sæson, kæmpede bravt, men tabte desværre alle deres kampe til stærke modstandere. Til gengæld vandt holdet præmier for mest charme :-) Vi vil gerne takke vores sponsorer SportDirect Nordsjælland, Ullerød SuperBrugs samt Hillerød Motor Kompani for flotte præmier. Ålholm IF s bestyrelser med ledsagere holdt bestyrelsefest i november 54 af Idrætsforeningens bestyrelsesmedlemmer og deres ægtefæller holdt en hyggelig fest på Ellegården fredag d. 21. november 2008, Forretningsudvalget havde sørget for lidt godt at spise og dansemusik, som tak for den store frivillige indsats de enkelte bestyrelser havde udvist i årets løb. I løbet af aftenen blev der gennemført en konkurrence bestyrelserne imellem hvem vidste mest om de andres idrætsgrene. Badminton bestyrelsen vandt - ikke mindst fordi formanden for badminton også er aktiv fodbold veteranspiller. Tak for en god aften - og god arbejdslyst i det nye år. Forretningsudvalget

18 side 18 - Ålholmeren Nu venteliste på podetræningen! Vi kan desværre ikke være flere til vor podetræning for årgang 2003 og Da vi ydermere har måttet reducerer træningen til kun hveranden lørdag pga. pladsmangel i hallen - har vi måtte stoppe for tilmeldingen indtil videre. Poderne mødes og træner i hallen hveranden: Lørdag kl til Vi regner med at gå udendørs igen først i april. Yderligere oplysninger og indskrivning til ventelisten hos podernes trænere igennem 14 år - bedsteforældrene: Tulle og John Ibsø telf Ullerødgruppen er etableret Vi skal have pustet liv i nogle nye aktiviteter i Ullerød området, derfor har vi fundet det nødvendigt, at etablerer et samarbejde på tværs. De involverede er pt: - Ålholmskolen - Ullerød Kirke - Ullerød Superbrugs - Grundtvigs Højskole - Ålerusen - SFO - Ullerød Vandværk - Spiralen - Daginstitution - Ålholm Idrætsforening Flere arrangementer er allerede i støbeskeen: Ullerød Kirke s 100 år jubilæum skal fejres d. 1. juni. Traditionen tro bliver Sct. Hans aften også markeret med et arrangement på Højskolen. Der arbejdes på to byrundturer i Ullerød - en for nye indbyggere og en for dem, som har boet her i mange år. Derudover arbejdes der på et borgermøde i forbindelse med kommunalvalget i november.

19 Side 19 - Ålholmeren Vægtløfterne har igen hentet ædeltmetal hjem til klubben. Denne gang ved Ungdoms DM i København, hvor det belv til to medaljer af guld, to af sølv og en af bronze. Der var ti af klubbens unge løftere, der deltog i det største Ungdoms DM nogensinde i det gamle Idrætshus på Østrebro. De to guldmedaljer gik til Kevin Grant og Hans Bagge. Hans Bagge blev i øvrigt kåret som stævnets bedste løfter. Kåret som stævnets bedste løfter I Baunehøjhallen blev der afholdt Veteran Vægtløftning - og her blev Hans Jørgensen, Ålholm Dansk-Nordisk Veteranmester. Den 48 åriege Hans Jørgensen løftede 113 kg. i træk og 144 kg i stød. Hans Jørgensen blev også kåret, som stævnets bedste blandt de 60 deltagende vægtløftere. Hans Bagge er nu også blevet Nordisk Mester. Den 14 årige juniorvægtløfter fra Ålholm Hans Bagge er nu også blevet Nordisk Mester ved et stævne i Finland Tillykke fra alle i Ålholm Idrætsforening.

20 side 20 - Ålholmeren Sjællandsmesterskaber i Ålholm Vægtløftningslokaler for Ungdom og Juniorer Lørdag d. 7. Februar kl Ålholm deltager med 18 løftere. Vi vil give forældrene lyst til at deltage i foreningens liv! Her midtvejs i sæsonen vises nedenfor de forskellige turneringsholds placering: U15 D: nr. 2 af 7 hold U17 C: nr. 1 af 3 hold Serie 3:nr. 6 af 8 hold Herre: nr. 3 af 7 hold Veteran: nr. 4 af 4 hold Det bør næsten nævnes, at i weekenden d. 10. og 11.januar var 4 af holdene i kamp med 4 sejre til følge. U15 vandt med 4-2 Serie 3 med 9-4 Herreholdet med 4-2 Veteranholdet med 4-2 SÅDAN!

21 Side 21 - Ålholmeren Stort Ungdomsstævne 25. og 26. oktober 2008 Der blev spillet hele 263 kampe med spillere fra 33 klubber. Stævnet forløb rigtig godt, om end det trak lidt ud begge dagene, idet vi først blev færdige ved 18-tiden i stedet for som programsat ved ca. 16- tiden. Men det har vi lært af til næste sæson, hvor der afsættes 5 min. mere pr. kamp i CUP 2000 systemet. For at få et større stævne som ville strække sig over 2 hele dage, havde vi inviteret flere rækker, nemlig U9 B, U11 C+D, U13 C+D, U15 C+D og U17 D, da vi hellere vil afholde et stort stævne over en hel weekend i stedet for 2 stævner over én dag, hvilket der også er meget mere økonomi i. Således blev overskuddet omkring kr. når udgifter til præmier modregnes i tilmeldingsgebyrerne, samt var der for ca kr. i omsætning i kiosken over de 2 dage. Ny formand Generalforsamlingen står for døren, og vi skal have valgt en ny formand. Efter 12 års virke som formand har jeg set mig nødsaget til at sadle om. Primært på grund af en anden prioritering af tiden, da det de seneste år har været svært at få det til at gå op i en højere enhed. Men jeg skal heller ikke lægge skjul på, at de seneste 2 sæsoners tovtrækkerier med kommunen om den tildelte haltid har været medvirkende til min beslutning. Men det er vigtigt, at vi finder en ny formand, da vi har en meget velfungerende afdeling med bl.a. gode og kompetente trænere, og omkring 50 børn, der gerne skulle have et sted at spille i fremtiden. fortsætter...

22 side 22 - Ålholmeren Der er ikke pt. fundet en ny formand, men der arbejdes på sagen. Det er ikke nemt, da vedkommende med meget stor sandsynlighed skal findes blandt vores seniorspillere, hvoraf vi har ca. 30. Lad det være en opfordring til at vores seniorspillere overvejer muligheden. Jeg kan kun sige, at jeg personligt har haft endog meget stor glæde af arbejdet som formand. Det har været meget berigende både med hensyn til udvikling af personlige kompetencer og ikke mindst på det sociale plan har jeg fået gode venskaber og relationer, som jeg ikke ville have været foruden. Jeg har ikke tænkt mig at slippe tøjlerne helt, da jeg fortsætter som ungdomstræner om onsdagen, og selvfølgelig vil støtte op om en ny formand med al den erfaring jeg kan bidrage med. ÅIF s Æresmedlemmer Igennem ÅIF s 60 over årige historie er der blevet udnævnt flere æresmedlemmer Disse har, for at modtage denne æresbevisning, igennem mange år udført et uegennyttigt stykke frivilligt arbejde til gavn for medlemmerne og klubben - tak for det! Æresmedlemmerne er: - Laurids Andersen - Finn Nielsen - Kirsten Nielsen - Edvard Nielsen - Finn Jensen - Ole Pries - Tage Westergaard - Bent Jensen Willy Hansen

23 Side 23 - Ålholmeren Så går vi igen! Stavgangsholdet går igen fra onsdag d. 11. marts kl fra Ålholmhallen og ud i omegnen. Vi oplever naturens skiftende årstider, samtidig med at vi får bevæget hele kroppen - så vi kan forblive sunde og og raske. Alle kan deltage - uanset alder! Yderligere oplysninger og tilmelding til: Instruktør Tulle Ibsø tlf Vi vil være en forening med plads til socialt samvær! Nr. 27 Februar 2009 Støt Ålholms Venner de støtter Ålholm IF Meld dig ind nu! Det koster kun kr.50,- pr. år Kontakt: Sten Crone tlf

24 Modtager: side 24 - Ålholmeren Returforsendelser: Rene Hansen, Ålholmparken 121, 3400 Hillerød Ålholm Idrætsforenings Vision Vi vil fortsat være vestbyens lokale idrætsforening! Vi vil være en forening med plads til socialt samvær! Vi vil have engagerede medlemmer! Vi satser på bredden frem for eliteidræt! Vi vil give forældrene lyst til at deltage i foreningens liv! Vi vil have en god sportslig ånd! Motion og fællesskab er en vigtig del af Ålholms image! Det skal altid være sjovt, at dyrke idræt i Ålholm Idrætsforening! Målsætning Idræt, der er tilpasset børnenes alder og behov. Idræt, hvor forståelse for børnenes tryghedsbehov er en del af det hele. Idræt, hvor konkurrence ikke er det primære, men at alle kommer til at deltage. Idræt, hvor det ikke er overambitiøse voksne der styrer forløbet. Idræt, hvor der er styring på tingene og alligevel plads til leg. Idræt, hvor trænerne tænker over hvad de siger til børnene.

Ålholms Venner har foræret os en hjertestarter

Ålholms Venner har foræret os en hjertestarter Side 1 - Ålholmeren Ålholms Venner har foræret os en hjertestarter En hjertestarter kan rede menneskeliv. Det kan 1. hjælp også, derfor er alle bestyrelsesmedlemmer, trænere og holdledere i alle ÅIF s

Læs mere

Generalforsamlinger. Ålholm Idrætsforening. Nr. 31 Februar 2011

Generalforsamlinger. Ålholm Idrætsforening. Nr. 31 Februar 2011 Side 1 - Ålholmeren Nr. 31 Februar 2011 Generalforsamlinger 2011 i Ålholm Idrætsforening Medlemmer og eller forældre indkaldes hermed til generalforsamling i den eller de afdelinger, man har gyldigt medlemskab

Læs mere

Indkaldelser til. Ålholm Idrætsforening. Nr. 29 Februar 2010. Derfor mød op! Stil op! der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret!

Indkaldelser til. Ålholm Idrætsforening. Nr. 29 Februar 2010. Derfor mød op! Stil op! der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret! Side 1 - Ålholmeren Indkaldelser til generalforsamlinger 2010 i Ålholm Idrætsforening Medlemmer og eller forældre indkaldes hermed til generalforsamling i den eller de afdelinger, man har gyldigt medlemskab

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Velkommen til Ålholm IF

Velkommen til Ålholm IF Velkommen til Ålholm IF Sponsor katalog Sæsonen 2015/16 Hvem er Ålholm IF - Håndbold? Å.I.F. Håndbold er en afdeling af Ålholm Idrætsforening, som oprindeligt blev stiftet under navnet Tjæreby Idrætsforening

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Finn Bager nåede det!

Finn Bager nåede det! Side 1 - Ålholmeren Nr. 30 Oktober 2010 Finn Bager nåede det! Det blev den største dag i mit liv, da kronprinsen steg ud af bilen, og jeg hilste på ham, det fik mig til at fælde en lille tåre. Alle de

Læs mere

Det kan blive en besværlig vintersæson for Ålholm IF s medlemmer

Det kan blive en besværlig vintersæson for Ålholm IF s medlemmer Side 1 - Ålholmeren Nr. 32 Oktober 2011 Det kan blive en besværlig vintersæson for Ålholm IF s medlemmer Der er i foråret sket store vandskader i Ålholmhallen, derfor skal der ud over renovation af taget

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg Tirsdag, den 27. marts 2012, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND IFs Idræt for sindet - siden 1996 Få alle med Mange mennesker med psykiske vanskeligheder dyrker efterhånden idræt

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD

VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD 1. Formål 1.1 Det er Herlev Idrætsforening - Fodbolds formål at tilbyde fodboldinteresserede mulighed for at dyrke fodbold på et niveau, der er betinget af den

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Bestyrelsens beretning for sæsonen 2014-2015 i Ribe Håndboldklub ved generalforsamlingen.

Bestyrelsens beretning for sæsonen 2014-2015 i Ribe Håndboldklub ved generalforsamlingen. Udskrift af forhandlingsprotokollen i Ribe Håndboldklub Den 5. oktober 2015 kl. 19.00 i Ribe Fritidscenter afholdtes den årlige generalforsamling i Ribe Håndboldklub. 1. Som dirigent blev valgt Jørgen

Læs mere

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012 Generalforsamling Roskilde Håndbold Den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag, jf 10 forslag fra bestyrelsen:

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626

KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626 KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626 Dagsorden for hovedgeneralforsamling onsdag den 14. januar 2009 kl. 19.30 i Station 14. Til stede: 27 fremmødte 1. Valg af dirigent og to stemmetællere Flemming

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

www.aunslevfodbold.dk Sponsorkoncept STØT AIF FODBOLD OG FÅ NOGET IGEN!

www.aunslevfodbold.dk Sponsorkoncept STØT AIF FODBOLD OG FÅ NOGET IGEN! Sponsorkoncept STØT AIF FODBOLD OG FÅ NOGET IGEN! Har du lyst til at støtte Aunslev I.F. i arbejdet med at skabe bedre forhold for vores medlemmer OG samtidig promovere din virksomhed? Aunslev IF sponsorkoncept

Læs mere

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 0) Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægter er generalforsamlingen ikke indkaldt rettidigt. Dette skyldes at Årskonferencen indtil

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Formanden, Guy Rubaudo bød velkommen til de 11 fremmødte, og præsenterede bestyrelsen samt resten af de fremmødte.

Formanden, Guy Rubaudo bød velkommen til de 11 fremmødte, og præsenterede bestyrelsen samt resten af de fremmødte. Referat fra generalforsamlingen fredag den 6. marts 2015. Formanden, Guy Rubaudo bød velkommen til de 11 fremmødte, og præsenterede bestyrelsen samt resten af de fremmødte. 1. Valg af dirigent Morten Esmann

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

KBU s KREDS 13 RØDOVRE

KBU s KREDS 13 RØDOVRE KBU s KREDS 13 RØDOVRE Til KBU klubberne i World Cup Hallen 9. januar 2015 I henhold til KBU s Kreds 13 Rødovres vedtægter, 7 stk. 1, indkaldes herved til ordinær Repræsentantskabsmøde Torsdag den 29.

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

Referat generalforsamling torsdag d. 20. marts 2014

Referat generalforsamling torsdag d. 20. marts 2014 Referat generalforsamling torsdag d. 20. marts 2014 Formanden bød velkommen 1. Valg af dirigent. Ole Weien Svendsen blev valgt Referent Karin Christiansen 2. Formandens beretning. Navneændring af klubben:

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Generalforsamling i Lystrup IF Fodbold. mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00

Generalforsamling i Lystrup IF Fodbold. mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00 Generalforsamling i mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab og redegør for klubbens økonomi.

Læs mere

Avedøre IF - fodbold

Avedøre IF - fodbold Avedøre IF - fodbold Avedøre IF blev stiftet i 1932 I dag har klubben ca. 350 medlemmer Klubben har hold i de fleste rækker fra "poder" til og med superveteraner Klubbens målsætning er at forblive i Danmarksserien

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

Årsmøde d. 23. marts 2017 Før årsmødet, var der hyggelig spisning i Cafeen. Referat Referent: Ulla (privat mail:

Årsmøde d. 23. marts 2017 Før årsmødet, var der hyggelig spisning i Cafeen. Referat Referent: Ulla (privat mail: Mjølner Tøserne Formål: At være sammen med ligesindede damer, der sætter god golf, socialt samvær og hygge i højsædet. Klubbens formål er endvidere ikke at være formuende Årsmøde d. 23. marts 2017 Før

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision, og der kommer meget mere TV dækning.

I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision, og der kommer meget mere TV dækning. Bliv en del af succesen Støt Hillerød G.I. Bordtennis koncept www.hgibordtennis.dk Velkommen til Hillerød G.I. Bordtennis I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision,

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Referat af medlemsmødet torsdag den kl i klubhuset på Spraglehøj.

Referat af medlemsmødet torsdag den kl i klubhuset på Spraglehøj. Referat af medlemsmødet torsdag den 19.03.2009 kl. 19.00 i klubhuset på Spraglehøj. Dagsorden for medlemsmødet: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Orientering om JFC s økonomiske resultat på

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

2. halvår af sæsonen 16/17. Information om klub, stævner, aktiviteter mv.

2. halvår af sæsonen 16/17. Information om klub, stævner, aktiviteter mv. 2. halvår af sæsonen 16/17 Information om klub, stævner, aktiviteter mv. Status på 1. halvår Julen står for døren og snart er første halvdel af sæsonen gået. Vi har glædeligt konstateret, at vi har fået

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole.

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole. Referat fra generalforsamling i VBIF Torsdag den 26 marts 2015 Kl.19.30, Sundeved efterskole. Dagsorden: 1. Velkomst ved Henriette 2. Valg af dirigent: Marius Frellesen 3. Valg af protekolfører: Merethe

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

www.aunslevfodbold.dk Sponsorkoncept Støtter I Aunslev IF, så støtter I et vigtigt aktiv i lokalsamfundet og samtidig får I noget igen!

www.aunslevfodbold.dk Sponsorkoncept Støtter I Aunslev IF, så støtter I et vigtigt aktiv i lokalsamfundet og samtidig får I noget igen! Sponsorkoncept Støtter I Aunslev IF, så støtter I et vigtigt aktiv i lokalsamfundet og samtidig får I noget igen! Aunslev IF sponsorkoncept indeholder en række sponsormuligheder, så du kan udvælge netop

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC Dette er et introduktionsbrev angående arrangementer, træninger, hold, trænere og nye tiltag, så gør jer selv den tjeneste at læse det hele igennem! Målsætninger og nye

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset.

Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset. Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset. Tilstede var: 7 medlemmer og 7 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden: (ifølge vedtægterne) 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst:

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst: MØDEREFERAT Mødedeltagere Mona Jepsen Kirsten Hansesgaard Morten Larsen Steen Mogensen Fraværende Kopi Sted Morten Nielsen Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen

Læs mere

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Vedtægter for Hovedforeningen Gødvad GIF 1. Navn, stiftelse og tilhørsforhold Foreningens navn er Gødvad Gymnastik og Idrætsforening kendes også under navnet Gødvad

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

Dagsorden jf. foreningens vedtægter:

Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Referent: Louise Kaa 24 deltagere inklusiv bestyrelsen og dirigenten. 1. Valg af dirigent Jørgen Simonsen vælges som dirigent 2. Formandens beretning ved formand Kenneth

Læs mere

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014 Velkommen til GBK Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. Ved Stadion 4, 2820 Gentofte. Tel: +45 3965 0400 - gbk@gbk.dk. Side 1 af 6 Velkommen Ungdomsspillerudvalget

Læs mere

Avedøre IF - fodbold

Avedøre IF - fodbold Avedøre IF - fodbold Avedøre IF blev stiftet i 1932 I dag har klubben ca. 300 medlemmer Klubbens målsætning er at spille i Danmarksserien Vores slogan er, at det skal være hyggeligt, lærerigt og ikke mindst

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner:

Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: PEDERSKER IF 24 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand???? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 Mobil nr. 22222358 Sekretær: Irene Espersen, Dr. Glavens Vej

Læs mere

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Formandens beretning. 4. Kassererens beretning og godkendelse af regnskab

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere