Indkaldelser til. Ålholm Idrætsforening. Nr. 27 Februar Derfor mød op! Stil op der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indkaldelser til. Ålholm Idrætsforening. Nr. 27 Februar 2009. Derfor mød op! Stil op der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret!"

Transkript

1 Side 1 - Ålholmeren Nr. 27 Februar 2009 Indkaldelser til generalforsamlinger 2009 i Ålholm Idrætsforening Medlemmer og eller forældre indkaldes hermed til generalforsamling i den eller de afdelinger, man har gyldigt medlemskab til. Mandag d. 16. februar kl Vægtløftnings afdelingen Tirsdag d. 17. februar kl Fodbold afdelingen Torsdag d. 19. februar kl Håndbold afdelingen Fredag d. 20. februar kl Badminton afdelingen Der er plads til nye friske kræfter og ideer i vore bestyrelser ligesom din opbakning til arbejdet er nødvendigt, hvis andre fortsat skal bevare lysten til at løse opgaverne. Derfor mød op! Stil op der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret! Dagsorden varighed ca. 1 time. Mandag d. 16. marts kl Hovedbestyrelsen Fredag d. 20. marts kl Ålholm Venner Generalforsamlingerne afholdes alle i Cafe Bolden på Ålholmskolen. Se dagsorden inde i bladet! Forretningsudvalget

2 side 2 - Ålholmeren Kontakten til ÅIF`s afdelinger www. aalholm-if.dk www. aalholm.klubfodbold.dk www. aalholmhaandbold.dk Hovedformand for Ålholm Idrætsforening John Ibsø Tlf Formand for Ålholms Venner Henrik Nielsen Tlf Formand for Ålholm Badminton Willy Hansen Tlf Formand for Ålholm Fodbold Peter Thue Poulsen Tlf Formand for Ålholm Håndbold Inger Svendsen Tlf Formand for Ålholm Vægtløftning Finn Jensen Tlf Leder af holdet Ålholm Stavgang Tulle Ibsø Tlf

3 Side 3 - Ålholmeren Stor tak til alle hjælpere!! Der er mange frivillige ledere og trænerer i Ålholm Idrætsforening. De gør et stort stykke arbejde, tak til alle dem. Der skal også lyde en stor tak til alle dem der i løbet af 2008 har hjulpet til i klubben. Det vi går og laver i klubben og som vi har brug for hjælp til, er: 01. Kørsel af loppeeffekter for vennerne 02. Pasning af kiosk 03. Arrangementer ved hjemmestævner i Ålholmhallen 04. Uddeling af foldere fra OK benzin & el. 05. Uddeling af reklamer for sponsorer 06. Opsøge nye sponsorer 07. Kræmmermarked: Ølvogn og udbringning 08. Hjælp ved diverse arrangementer/fester 09. Loppemarked hver den 1. søndag i måneden 10. Cykelløb 11. Mesterskaber for vægtløftere 12. Og meget andet! I ønskes alle et rigtig godt nytår 2009! Ålholms Bestyrelser og Forretningsudvalg

4 side 4 - Ålholmeren Ålholm IF Organisation De 5 afdelinger i Ålholm Idrætsforening afholder hver deres generalforsamling med valg og regnskab. Afdelingerne står for tilrettelæggelsen og gennemførelsen af hver deres idrætsgren. Vi satser på bredden frem for elite idræt! Hovedbestyrelsen består af forretningsudvalget og formanden fra hver af de 5 afdelinger. Hovedbestyrelsen koordinerer brugen af faciliteterne og danner holdningerne i foreningen. Håndbold Fodbold Badminton Vægtløftning Vennerne Hovedbestyrelsen Forretningsudvalget Stavgang Det skal altid være sjovt, at dyrke idræt i Ålholm Idrætsforening! Forretningsudvalget vælges på hovedgeneralforsamlingen. Forretningsudvalget har ansvaret for at foreningen overholder gældende love og regler, forsikringsforhold og er forbindelsen til Ålholmskolen og Hillerød Kommune. Derudover ansvaret for Stavgangsholdet.

5 Side 5 - Ålholmeren Dagsorden Afdelingsgeneralforsamlinger 1. Valg af dirigent og referent 2. Beretning over afdelingens virke i det forløbne år 3. Forelæggelse af afdelingens regnskab til godkendelse 4. Information om det fastlagte budget 5. Fastsættelse af kontingent for det kommende år 6. Indkomne forslag 7. Valg a. formand - sekretær/ næstformand - kasserer b. øvrige bestyrelsesmedlemmer c. revisor 8. Eventuelt Dagsorden Hovedgeneralforsamlingen 1. Valg af dirigent og referent 2. Beretning over foreningens virke i det forløbne år 3. Regnskabet a. orientering om afdelingernes samlede regnskab b. forelæggelse af hoved foreningens regnskab til godkendelse 4. Information om det fast lagte budget for det kommende år 5. Indkomne forslag 6. Valg a. formand - genopstiller sekretær - genopstiller b. revisor 7. Eventuelt

6 side 6 - Ålholmeren Invitation til alle sponsorer,bestyrelsesmedlemmer og æresmedlemmer i Ålholm I.F. Håndbold - så bli r det ikke bedre "lokalt" "Oplev spændingen på første række. "Herrerne er rykket op i Sjællandsserien "Damerne spiller i serie 1 Det sker lørdag den 28. februar Herrerne spiller mod VSH 2002 fra Virum kl Damerne spiller mod Team Helsinge kl Vi mødes kl i Café Bolden Der bydes på lidt til ganen før, under og efter kampen Kom og vær med, tilmelding er nødvendig på Vi vil give forældrene lyst til at deltage i foreningens liv! Køb dine eller firmaets beklædning og gaver på eller så giver de 5 % i bonus til Ålholm I.F.

7 Side 7 - Ålholmeren Håndbold i Ålholmhallen Kom så Ålholm!! chok-chok Kampe for 1. holdene herrer og damer: Herre Sjællandsserien 1. Lørdag 28. februar kl Torsdag 12. marts kl Søndag 29. marts kl Dame serie 1 1. Lørdag 28. februar kl Søndag 29. marts kl Følg vores i alt 10 forskellige hold Håndbold: Lars Møser speaker 1. holdenes hjemmekampe i Ålholmhallen på anlæg som er fra Prime Production. Kom og oplev stemningen i hallen!!

8 side 8 - Ålholmeren Tuborg støtter Ålholm IF Tekst og foto: John Jessen Hansen En eftermiddag dukkede en kærkommen gæst op i Ålholmhallen Det var Olaf Jørgensen fra Tuborgfonden, der kom med en check på kroner, et beløb som sportsdirektør Carsten Hjort havde søgt om til indkøb af pc"er, printer osv. til klublokalet/kontoret. "Vi søgte i sommer Tuborgfonden om et legat til klubben, da vi ønskede at oprette et kontorhjørne i klublokalet med pc og internetadgang, så vores trænere kan udnytte tiden optimalt når de er i hallen. Da det i forvejen er svært at skaffe nye trænere og ledere, da det er frivilligt arbejde og meget tidskrævende, ville edbudstyr lette hverdagen en hel del for dem. Derfor er vi meget glade for støtten fra Tuborgfonden", siger Carsten Hjort. Jørgen Munkholm i midten, træner i Ålholm, modtager sammen med Carsten Hjort (tv.), en kuvert med kroner af Olaf Jørgensen fra Tuborgfonden.

9 Annonce Side 9 - Ålholmeren Her er Morten i sit nye køkken fra Invita Køkkencenter Hillerød. Han er træner for Ålholms damer og indehaver af Kristoff Transport.

10 side 10 - Ålholmeren Novo Nordisk støtter Ålholm Håndbold med 120 bolde Tekst og foto: John Jessen Hansen Der var spontan glæde i Ålholmhallen, da Ålholm Håndbold tirsdag aften modtog et par kasser med 120 håndbolde, til en samlet værdi af cirka kroner. Sponsoren var Novo Nordisk i Hillerød, der gennem sponsoratet ønsker at sende et signal om, at virksomheden har etableret en række ungdomsinitiativer, der sætter fokus på diabetes, ungdom og sund livsstil. At diabetes i nogle tilfælde kan forebygges med daglig motion. At en aktiv indsats i dag kan forandre diabetes i fremtiden. Skriftlig henvendelse til Novo "Vi sendte en skriftlig henvendelse til Novo Nordisk hvor vi tilkendegav, at vi stod og manglede bolde til vores ungdomsafdeling.

11 Side 11 - Ålholmeren Vi gjorde også opmærksom på, at "Ullerødbyen", med sine 1500 nye boliger, ville gøre, at en klub som Ålholm IF Håndbold, i løbet af kort tid, ville have mange flere medlemmer. En situation der igen ville medføre, at vi kom til at stå i en situation, hvor vi ikke havde bolde nok til alle spillerne på holdene. Da vi modtog en accept fra Novo Nordisk blev vi meget glade, da kroner er et temmeligt stort beløb for en lille klub som os", siger formand for sponsorudvalget i Ålholm IF Håndbold, Carsten Hjort Hansen. Alle 120 bolde, hvoraf de 80 går til ungdomsafdelingen og de 40 til herre- og dame seniorholdene, er blevet påtrykt Novo Nordisk logo. "De 120 bolde betyder, at børnene til træning kan få hver sin bold, i stedet for at tre skal deles om en. Det betyder så også, at det bliver meget sjovere for dem at gå til træning, da det er sjovt for børnene at have en bold i hånden", siger Heidi Jacobsen, træner for lilleput drenge, lilleput piger og miniputter i Ålholm Håndbold. Hjælp hjælp.. kom ud af busken Det er hårde tider for mange firmaer, men måske findes der stadig nogle der har lyst/ mulighed for, at støtte Ålholms herrer/damer samt børn. Vi mangler stadig sponsorer - og du kan stadig nå, at blive sponsor eller hjælpe os med, at finde en ny. Dusør gives! Et spillersponsorat koster f.eks. kun fra 2.000,- Flere informationer om, hvilke muligheder du har som sponsor i Ålholm og hvad du som medlem kan få i dusør når du henviser en ny sponsor, kan fås hos Carsten Hjort på eller Vi vil have en god sportslig ånd!

12 side 12 - Ålholmeren Håndbold - seniorerne 2008/2009. Du kan se resultater og stillinger på Herrer: Sidste år rykkede alle 3 herrehold op i højere rækker, det er derfor blevet lidt svære at hive sejre i land i denne sæson. 1. holdet - Sjællandsserien Træner Jacob Lyng træner hårdt med de spillere der møder op til træning. Det er desværre blevet til flere snævre nederlag som nok skyldes lidt manglende træningsindsats. Holdet ligger på en 6 plads med 9 point for 9 kampe. 2. holdet - serie 2 Carsten Hjort har haft det svært med, at få en sammentømret trup og der er mange udskiftninger. Holdet ligger på en 7 plads med 5 point. 3. holdet - serie 3 Brian Hjorts 3. hold træner stort set ikke og det kan man ikke klare sig på i serie 3. Det er til en sejr og en plads som næst sidst i rækken. Oldboys som styres af Ulrik Larsen vandt rækken før jul uden at tabe en eneste kamp. Damer: 1. holdet - serie 1 Morten Kristoffersen har haft en meget svær sæsonstart i serie 1. Men med et par etablerede spillere tilbage på holdet er der begyndt at komme point på kontoen. Nu med 3 sejre i træk og sejre i 4 af de sidste 5 kampe. 2. holdet - serie 3 Holdet har nu fået ny holdleder i form af en gammel bekendt af klubben, nemlig Niels Lyng. Holdet har klaret sig fint og ligger pt. nr. 5 med 13 point for 10 kampe. 3. holdet - Dame A. Pia Olesen har haft lidt svært med fremmødet hos spillerne, men alligevel lykkedes det, at komme blandt de bedste før jul og spiller nu i Dame AA rækken. Oldgirls som styres af Jenny Olsen har haft en meget smal trup i år, mange er stoppet eller skiftet klub. Holdet får som regel hjælp af øvrige damespillere når det passer sammen. Håndboldbestyrelsen

13 Side 13 - Ålholmeren Håndbold - ungdommen 2008/2009. Du kan se alle resultater på Piger U-14: Allan Bruhn og Betina Kølben styrer pigerne. De spillede med 2 hold før jul hvor det ene vandt rækken. Desværre har der været lidt spillerafgang og efter jul stille vi kun med et hold. Drenge U-10: Jørgen Munkholm og Heidi Jakobsen har nu tilmeldt holdet til U-10 rækken så drengene kommer til at spille kampe hver søndag i stedet for stævner. Vi ser frem til hvordan det går for dem. Lilleputter pige Træner Heidi Jakobsen sørger for at holdene hygger sig med leg og seriøs træning. I løbet af sæsonen er der blevet spillet flere stævner med mange gode kampe. Det er tydeligt at se, at trænerne går op i, at de lærer hvordan man spiller håndbold. Cheftræner Heidi Jakobsen har mange jer i ilden, men heldigvis har hun flere hjælper, b.la forældre som synes det er sjovt at være sammen med deres egne og andre børn. Tak til jer alle.

14 side 14 - Ålholmeren Bestyrelsen for Ålholm IF Fodbold ønsker alle medlemmer og deres familier et rigtig Godt Nytår Tak til trænere og holdledere I det forgangne år har vi haft rigtig mange gode oplevelser på fodboldbanerne: vi har haft hold, der er gået igennem deres turnering uden nederlag, vi har haft hold der har været til sjællandsmesterskaberne, vi har hold der har tabt kampe, vi har haft hold der har vendt truende nederlag til sejr, og vi har svedt og pustet,når vi løb efter bolden - ja, vi har haft det rigtig sjovt Forudsætningen for at det har kunnet lade sig gøre er, at nogle frivillige har brugt en masse timer som trænere og holdledere for alle vores hold. Alle disse personer skal naturligvis have en varm tak fra bestyrelsen for deres store arbejde. Vi ved alle, hvilket arbejde de har lavet i løbet af året. Bestyrelsesarbejdet Der er nok lidt færre, der ved, hvad bestyrelsen har lavet i løbet af det sidste år. Bestyrelsen har været dem, der sørgede for, at det hele fungerede: tilmeldinger til turneringen, hjemmesiden fungerede, kiosken åbnede, der var bolde og andet udstyr til spillerne, og meget andet, som gør foreningen et rart sted at spille fodbold. Bestyrelsen er også dem, der sørger for, at vi er med i samarbejdet med FC Nordsjælland, og at vi er med i Hillerød Fodbold. Netop Hillerød Fodbold har været til stor debat, og vi vil derfor gerne benytte lejligheden til at høre din mening om Hillerød Fodbold. Hvad er Hillerød Fodbold Hillerød Fodbold (HF) er en delvis fusion for junior- og ynglingeholdene de fire fodboldklubber i Hillerød: Gadevang IF, KBK, HGI herre fodbold og Ålholm IF Fodbold. I praksis betyder det, at alle fodboldspillere i junior- og ynglingeårgangene fra de 4 klubber spiller i HF. Spillerne er stadig medlem af og betaler kontingent til deres moderklub, altså i vores tilfælde Ålholm IF.

15 Side 15 - Ålholmeren Træningen foregår for det meste på Selskov Stadion, ligesom det også er dér, de fleste kampe spilles. Baggrunden for at HF blev oprettet for 2 år siden, var, at der var et stort frafald i antallet af spillere i disse årgange, ligesom flere klubber havde svært ved at skaffe spillere nok til at stille et hold i årgangene. Der var selvfølgelig også et håb om, at hvis man samlede alle spillere fra klubberne, så kunne man stille med et hold, der kunne klare sig blandt de bedste på Sjælland. Rent sportsligt har holdene klaret sig flot i HF, og der er mulighed for at spille fodbold for spillere i alle junior- og ynglingeårgange, og på den måde har HF været en succes. Der er derfor også nogle, der ønsker at udvide HF til også at omfatte et seniorhold, der så skulle være byens bedste hold, og overtage HGI's førsteholds plads i serie 1. HF har indtil videre været styret af en Styregruppe med en repræsentant fra hver klub, og der har ikke rigtig været nogen gennemarbejdede vedtægter for, hvorledes der skulle laves budgetter, og hvem der bestemte, hvor HF skule udvikle sig hen. HFs Styregruppe har nu lavet et forslag til vedtægter, og disse skal så vedtages på de enkelte generalforsamlinger i moderklubberne. I de foreslåede vedtægter fremgår bla. at hver moderklub skal finde ansvarlige personer til repræsentantskab, og engagerede personer til styregruppe, samt personer til forskellige hjælpefunktioner, ligesom vedtægterne indeholder paragraf om solidarisk hæftelse for de 4 moderklubber, såfremt HF skulle komme ud med et økonomisk underskud. fortsætter næste side Tulstrup Ejendomsservice & Vinduespolering APS v/per Belling Tlf

16 side 16 - Ålholmeren Ålholm IF Fodbold som fortsat del af Hillerød Fodbold kræver nye kræfter I Ålholm IF Fodbold er bestyrelsen af den opfattelse, at vi ikke har kræfter til at fortsætte i Hillerød Fodbold, medmindre vi får nogle engagerede medlemmer/forældre i bestyrelsen, der på Ålholm IFs vegne vil tage sig af HF arbejdet, således at vi får en reel indflydelse på HF, herunder på hvorledes økonomien og udviklingen i HF bliver. Vi har i bestyrelsen været glade for samarbejdet for ungdomsholdene, men er skeptiske overfor et seniorsamarbejde, og den deraf følgende større økonomiske risiko for Ålholm fodbold. En sådan indflydelse får man kun, hvis man er aktiv i Styregruppen, i det foreslåede repræsentantskab og generelt i Hillerød Fodbold. Den siddende bestyrelse i Ålholm IF Fodbold ser sig ikke i stand til at lægge de kræfter i Hillerød Fodbold, som skal til, for at vi mener, det er forsvarligt at fortsætte i HF. Ønsker DU, at Ålholm IF Fodbold fortsat skal være med i Hillerød Fodbold, så er det bare med at melde dig til bestyrelsen, eller komme i gang og finde nogle flere bestyrelsesmedlemmer, der vil arbejde i Hillerød Fodbold. Bestyrelsen har besluttet at starte et debatforum på hjemmesiden, hvor du kan stille spørgsmål om Hillerød Fodbold og give din mening til kende. Debatforummet finder du på forum. Vi håber på en god debat, som vi så kan afslutte på generalforsamlingen i februar 2009 med en vedtagelse af om Ålholm IF Fodbold fortsat skal være med i Hillerød Fodbold eller ej. Godt Nytår Pbv Peter Thue Poulsen Formand Ålholm Fodbold

17 Side 17 - Ålholmeren Ålholm IF Pige Cup januar 2009 afholdt Ålholm IF Fodbold et indendørs niveau B- stævne for piger i U-13 og U-17 rækken. Takket være stor hjælp fra sponsorer, forældre og frivillige dommere fik vi afviklet en masse fodboldkampe. I alt deltog fjorten U-13 hold samt otte U-17 hold. Ålholm IFs U-13 piger, der normalt spiller i C-rækken, mødte dygtige modstandere. Hold 2 tabte desværre alle kampe, mens Hold 1 i kvartfinalen måtte se sig slået af Lynge Uggeløse 2 med knebne 2-1. Ålholm IFs U-17 piger, der spiller deres første indendørs sæson, kæmpede bravt, men tabte desværre alle deres kampe til stærke modstandere. Til gengæld vandt holdet præmier for mest charme :-) Vi vil gerne takke vores sponsorer SportDirect Nordsjælland, Ullerød SuperBrugs samt Hillerød Motor Kompani for flotte præmier. Ålholm IF s bestyrelser med ledsagere holdt bestyrelsefest i november 54 af Idrætsforeningens bestyrelsesmedlemmer og deres ægtefæller holdt en hyggelig fest på Ellegården fredag d. 21. november 2008, Forretningsudvalget havde sørget for lidt godt at spise og dansemusik, som tak for den store frivillige indsats de enkelte bestyrelser havde udvist i årets løb. I løbet af aftenen blev der gennemført en konkurrence bestyrelserne imellem hvem vidste mest om de andres idrætsgrene. Badminton bestyrelsen vandt - ikke mindst fordi formanden for badminton også er aktiv fodbold veteranspiller. Tak for en god aften - og god arbejdslyst i det nye år. Forretningsudvalget

18 side 18 - Ålholmeren Nu venteliste på podetræningen! Vi kan desværre ikke være flere til vor podetræning for årgang 2003 og Da vi ydermere har måttet reducerer træningen til kun hveranden lørdag pga. pladsmangel i hallen - har vi måtte stoppe for tilmeldingen indtil videre. Poderne mødes og træner i hallen hveranden: Lørdag kl til Vi regner med at gå udendørs igen først i april. Yderligere oplysninger og indskrivning til ventelisten hos podernes trænere igennem 14 år - bedsteforældrene: Tulle og John Ibsø telf Ullerødgruppen er etableret Vi skal have pustet liv i nogle nye aktiviteter i Ullerød området, derfor har vi fundet det nødvendigt, at etablerer et samarbejde på tværs. De involverede er pt: - Ålholmskolen - Ullerød Kirke - Ullerød Superbrugs - Grundtvigs Højskole - Ålerusen - SFO - Ullerød Vandværk - Spiralen - Daginstitution - Ålholm Idrætsforening Flere arrangementer er allerede i støbeskeen: Ullerød Kirke s 100 år jubilæum skal fejres d. 1. juni. Traditionen tro bliver Sct. Hans aften også markeret med et arrangement på Højskolen. Der arbejdes på to byrundturer i Ullerød - en for nye indbyggere og en for dem, som har boet her i mange år. Derudover arbejdes der på et borgermøde i forbindelse med kommunalvalget i november.

19 Side 19 - Ålholmeren Vægtløfterne har igen hentet ædeltmetal hjem til klubben. Denne gang ved Ungdoms DM i København, hvor det belv til to medaljer af guld, to af sølv og en af bronze. Der var ti af klubbens unge løftere, der deltog i det største Ungdoms DM nogensinde i det gamle Idrætshus på Østrebro. De to guldmedaljer gik til Kevin Grant og Hans Bagge. Hans Bagge blev i øvrigt kåret som stævnets bedste løfter. Kåret som stævnets bedste løfter I Baunehøjhallen blev der afholdt Veteran Vægtløftning - og her blev Hans Jørgensen, Ålholm Dansk-Nordisk Veteranmester. Den 48 åriege Hans Jørgensen løftede 113 kg. i træk og 144 kg i stød. Hans Jørgensen blev også kåret, som stævnets bedste blandt de 60 deltagende vægtløftere. Hans Bagge er nu også blevet Nordisk Mester. Den 14 årige juniorvægtløfter fra Ålholm Hans Bagge er nu også blevet Nordisk Mester ved et stævne i Finland Tillykke fra alle i Ålholm Idrætsforening.

20 side 20 - Ålholmeren Sjællandsmesterskaber i Ålholm Vægtløftningslokaler for Ungdom og Juniorer Lørdag d. 7. Februar kl Ålholm deltager med 18 løftere. Vi vil give forældrene lyst til at deltage i foreningens liv! Her midtvejs i sæsonen vises nedenfor de forskellige turneringsholds placering: U15 D: nr. 2 af 7 hold U17 C: nr. 1 af 3 hold Serie 3:nr. 6 af 8 hold Herre: nr. 3 af 7 hold Veteran: nr. 4 af 4 hold Det bør næsten nævnes, at i weekenden d. 10. og 11.januar var 4 af holdene i kamp med 4 sejre til følge. U15 vandt med 4-2 Serie 3 med 9-4 Herreholdet med 4-2 Veteranholdet med 4-2 SÅDAN!

21 Side 21 - Ålholmeren Stort Ungdomsstævne 25. og 26. oktober 2008 Der blev spillet hele 263 kampe med spillere fra 33 klubber. Stævnet forløb rigtig godt, om end det trak lidt ud begge dagene, idet vi først blev færdige ved 18-tiden i stedet for som programsat ved ca. 16- tiden. Men det har vi lært af til næste sæson, hvor der afsættes 5 min. mere pr. kamp i CUP 2000 systemet. For at få et større stævne som ville strække sig over 2 hele dage, havde vi inviteret flere rækker, nemlig U9 B, U11 C+D, U13 C+D, U15 C+D og U17 D, da vi hellere vil afholde et stort stævne over en hel weekend i stedet for 2 stævner over én dag, hvilket der også er meget mere økonomi i. Således blev overskuddet omkring kr. når udgifter til præmier modregnes i tilmeldingsgebyrerne, samt var der for ca kr. i omsætning i kiosken over de 2 dage. Ny formand Generalforsamlingen står for døren, og vi skal have valgt en ny formand. Efter 12 års virke som formand har jeg set mig nødsaget til at sadle om. Primært på grund af en anden prioritering af tiden, da det de seneste år har været svært at få det til at gå op i en højere enhed. Men jeg skal heller ikke lægge skjul på, at de seneste 2 sæsoners tovtrækkerier med kommunen om den tildelte haltid har været medvirkende til min beslutning. Men det er vigtigt, at vi finder en ny formand, da vi har en meget velfungerende afdeling med bl.a. gode og kompetente trænere, og omkring 50 børn, der gerne skulle have et sted at spille i fremtiden. fortsætter...

22 side 22 - Ålholmeren Der er ikke pt. fundet en ny formand, men der arbejdes på sagen. Det er ikke nemt, da vedkommende med meget stor sandsynlighed skal findes blandt vores seniorspillere, hvoraf vi har ca. 30. Lad det være en opfordring til at vores seniorspillere overvejer muligheden. Jeg kan kun sige, at jeg personligt har haft endog meget stor glæde af arbejdet som formand. Det har været meget berigende både med hensyn til udvikling af personlige kompetencer og ikke mindst på det sociale plan har jeg fået gode venskaber og relationer, som jeg ikke ville have været foruden. Jeg har ikke tænkt mig at slippe tøjlerne helt, da jeg fortsætter som ungdomstræner om onsdagen, og selvfølgelig vil støtte op om en ny formand med al den erfaring jeg kan bidrage med. ÅIF s Æresmedlemmer Igennem ÅIF s 60 over årige historie er der blevet udnævnt flere æresmedlemmer Disse har, for at modtage denne æresbevisning, igennem mange år udført et uegennyttigt stykke frivilligt arbejde til gavn for medlemmerne og klubben - tak for det! Æresmedlemmerne er: - Laurids Andersen - Finn Nielsen - Kirsten Nielsen - Edvard Nielsen - Finn Jensen - Ole Pries - Tage Westergaard - Bent Jensen Willy Hansen

23 Side 23 - Ålholmeren Så går vi igen! Stavgangsholdet går igen fra onsdag d. 11. marts kl fra Ålholmhallen og ud i omegnen. Vi oplever naturens skiftende årstider, samtidig med at vi får bevæget hele kroppen - så vi kan forblive sunde og og raske. Alle kan deltage - uanset alder! Yderligere oplysninger og tilmelding til: Instruktør Tulle Ibsø tlf Vi vil være en forening med plads til socialt samvær! Nr. 27 Februar 2009 Støt Ålholms Venner de støtter Ålholm IF Meld dig ind nu! Det koster kun kr.50,- pr. år Kontakt: Sten Crone tlf

24 Modtager: side 24 - Ålholmeren Returforsendelser: Rene Hansen, Ålholmparken 121, 3400 Hillerød Ålholm Idrætsforenings Vision Vi vil fortsat være vestbyens lokale idrætsforening! Vi vil være en forening med plads til socialt samvær! Vi vil have engagerede medlemmer! Vi satser på bredden frem for eliteidræt! Vi vil give forældrene lyst til at deltage i foreningens liv! Vi vil have en god sportslig ånd! Motion og fællesskab er en vigtig del af Ålholms image! Det skal altid være sjovt, at dyrke idræt i Ålholm Idrætsforening! Målsætning Idræt, der er tilpasset børnenes alder og behov. Idræt, hvor forståelse for børnenes tryghedsbehov er en del af det hele. Idræt, hvor konkurrence ikke er det primære, men at alle kommer til at deltage. Idræt, hvor det ikke er overambitiøse voksne der styrer forløbet. Idræt, hvor der er styring på tingene og alligevel plads til leg. Idræt, hvor trænerne tænker over hvad de siger til børnene.

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 13. april 2012 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2011... 3 AFDELINGERNE... 4 BADMINTONAFDELINGEN...

Læs mere

Nr. 1. Medlemsblad for Skensved Idrætsforening. 41. årgang

Nr. 1. Medlemsblad for Skensved Idrætsforening. 41. årgang Medlemsblad for Skensved Idrætsforening 41. årgang Nr. 1 Maj 2014 Ny redaktør på Kvartetten For et stykke tid siden blev jeg spurgt, om ikke det var noget for mig, at overtage posten som redaktør for Kvartetten

Læs mere

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26 FTK Marts 2012 2 Indholdsfortegnelse! Formanden har ordet! 3 Informationshjørnet! 8 Sæsonprogram TRÆNING! 10 Sæsonprogram HOLDKAMPE 11 Standerhejsning 13 Juniorafdelingen 14 Sæsonprogram ARRANGEMENTER

Læs mere

FREM BOLDKLUBBEN. Læs bl.a. om: NR. 3 ÅRGANG NR. 63

FREM BOLDKLUBBEN. Læs bl.a. om: NR. 3 ÅRGANG NR. 63 NR. 3 BOLDKLUBBEN FREM Læs bl.a. om: 2008 Indkaldelse til Generalforsamling Nyt fra udvalg og projekter Hjemmesiden Det nye hit Nyt fra 1. holdet Nyt fra Afdelingerne Årets hold 2. ynglinge Rejsebrev fra

Læs mere

Nr. 1 februar 2012. Udgivet af Vindinge Idrætsforening 38. årgang www.vindinge-if.dk

Nr. 1 februar 2012. Udgivet af Vindinge Idrætsforening 38. årgang www.vindinge-if.dk Nr. 1 februar 2012 Udgivet af Vindinge Idrætsforening 38. årgang www.vindinge-if.dk Løb med DGI i Vindinge En kold januar aften havde Vindinge Idrætsforening og DGI indkaldt til informationsmøde om opstart

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang April 2014 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind,

Læs mere

COACHING - DET HANDLER OM DIG! U-21 2011 RYKKER NÆRMERE

COACHING - DET HANDLER OM DIG! U-21 2011 RYKKER NÆRMERE FYN BOLD Nr. 5 Dec. 2009 16. årgang COACHING - DET HANDLER OM DIG! U-21 2011 RYKKER NÆRMERE BOLDKLUBBEN MARIENLYST SOM VALGFAG ÅRET 2009 I TAL 2 FYN BOLD 5/2009 FYN BOLD Nr. 5 December 2009 16. årgang

Læs mere

Idrætsbladet. Formanden. Generalforsamlingen. Badminton. Basketball. Fægtning. Gymnastik. Håndbold. Svømning. 31. årgang nr.

Idrætsbladet. Formanden. Generalforsamlingen. Badminton. Basketball. Fægtning. Gymnastik. Håndbold. Svømning. 31. årgang nr. 31. årgang nr. 2 Maj 2004 Idrætsbladet Medlemsblad for Sankt Annæ Idrætsforening Formanden - tak for en god sæson Generalforsamlingen - referat fra klubbens øverste myndighed Badminton - supersæson for

Læs mere

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 1 MARTS 2004 Side 1 Formand: Frank Lindhardsen Højdevej 32 st. th. 2300 København S Tlf.: 3258 8539 Mobil: 4016 8087 E-mail: formand@os.dk Næstformand: Niels

Læs mere

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton Stiftet 10. december 1958 44 årgang Maj 2013 Morud Idrætsforenings nyhedsblad med alt nyt fra dit nærområde! 1973 1973-2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Se side 20-23: Gymnastikken Se side 24-26:

Læs mere

Referat af GSBs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2007 MANDAG DEN 26. MARTS 2007 KL. 19.00

Referat af GSBs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2007 MANDAG DEN 26. MARTS 2007 KL. 19.00 Referat af GSBs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2007 GSBs ordinære generalforsamling 2007. Dagsordren iflg. klubbens love 7. MANDAG DEN 26. MARTS 2007 KL. 19.00 Generalforsamlingen afholdtes i mellembygningen

Læs mere

Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang.

Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang. NR.2 MAJ 2013 34. ÅRGANG Miki Hendriksen Forsidefotoet er denne gang Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang. 134 2 FORMANDS NYT Så blev det rigtig forår med dejlig solskin og solen håber jeg også

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR KFUM S BOLDKLUB, ROSKILDE NOVEMBER 2009 - ÅRGANG 39 - NR. 4

MEDLEMSBLAD FOR KFUM S BOLDKLUB, ROSKILDE NOVEMBER 2009 - ÅRGANG 39 - NR. 4 MEDLEMSBLAD FOR KFUM S BOLDKLUB, ROSKILDE NOVEMBER 2009 - ÅRGANG 39 - NR. 4 Vinder af U-17 3. division 2009 KFUM Roskilde LÆS MERE OM VORT SUCCESHOLD - SIDE 2 STOR INDSATS - IKKE BELØNNET EFTER FORTJENESTE

Læs mere

JYSK FODBOLD. Banebryder med bankende. fodboldhjerte. Portræt af JBU-leder, Johanne Louise Møllere Berg. side 8. Juni 2010

JYSK FODBOLD. Banebryder med bankende. fodboldhjerte. Portræt af JBU-leder, Johanne Louise Møllere Berg. side 8. Juni 2010 JYSK FODBOLD Juni 2010 Banebryder med bankende fodboldhjerte. Portræt af JBU-leder, Johanne Louise Møllere Berg. side 8 Jysk Fodbold er Jydsk Boldspil-Unions officielle fodboldmagasin Kommentar Ud med

Læs mere

4. Kassererens beretning, herunder budget og kontingent fastsættelse

4. Kassererens beretning, herunder budget og kontingent fastsættelse Generalforsamling 30. april 2015 12 deltagere udover bestyrelsen Formand Henrik Mathiasen konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. 1. Valg af dirigent Henrik Mathiasen valgt 2. Valg af

Læs mere

2. Aflæggelse af formandens og udvalgsformændenes beretninger

2. Aflæggelse af formandens og udvalgsformændenes beretninger Generalforsamling onsdag d. 25/3 2014 kl. 19.30 i Voerladegård Skole 1. Valg af dirigent Lars L. er valgt som dirigent Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt jvf. vedtægterne 2. Aflæggelse af formandens

Læs mere

IFORBIFARTEN NR. 4 FEBRUAR 2014 40. ÅRGANG

IFORBIFARTEN NR. 4 FEBRUAR 2014 40. ÅRGANG IFORBIFARTEN NR. 4 FEBRUAR 2014 40. ÅRGANG NYT FRA IF62 FODBOLD GYMNASTIK IF62 holder generalforsamling... Se side 3 HÅNDBOLD Futsal er fantastisk... Se side 4 BADMINTON Gymnastikopvisning i april... Se

Læs mere

Vitalitet - August 2008-39. årgang

Vitalitet - August 2008-39. årgang Vitalitet - August 2008-39. årgang Stiftet 10. december 1958 SOLSIKKEFESTEN en dejlig tradition i Morud Husk Solsikkefesten den 28-31. august 2008. Foto. Jon Rasmussen. morud vvs-el J. Mikkelsen ApS Alt

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2012

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2012 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2012 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 12. april 2013 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2012... 3 SANKT HANS WEEKEND...

Læs mere

67-nyt VERLUND VVS. Hamlen 12 86 67 38 82. Pauli Overgaard 28 19 38 83 Thomas Aagaard 28 19 38 82 GASSERVICE BLIKKENSLAGERI. April 2009-26.

67-nyt VERLUND VVS. Hamlen 12 86 67 38 82. Pauli Overgaard 28 19 38 83 Thomas Aagaard 28 19 38 82 GASSERVICE BLIKKENSLAGERI. April 2009-26. VI BORG 67-nyt April 2009-26. årgang Her Viborg B67s nyvalgte bestyrelse: Forrest fra venstre: Preben Graversen (klubhusformand), Daniel Andersen (hovedformand), Jørgen Christensen (sekretær) Bagest fra

Læs mere

JYSK FODBOLD. I Givskud kan alle komme ind fra gaden og spille indefodbold for en 10 er Læs side 33. Fodboldklubben B 07 3 Sikre Tørring

JYSK FODBOLD. I Givskud kan alle komme ind fra gaden og spille indefodbold for en 10 er Læs side 33. Fodboldklubben B 07 3 Sikre Tørring JYSK FODBOLD Februar 2010 I Givskud kan alle komme ind fra gaden og spille indefodbold for en 10 er Læs side 33 Fodboldklubben B 07 3 Sikre Tørring har fået mere end 55 seniorspillere tilbage på banen

Læs mere

57. årgang Nr. 3 Maj, juni, juli 2014. Forårsopvisning. Motion

57. årgang Nr. 3 Maj, juni, juli 2014. Forårsopvisning. Motion 57. årgang Nr. 3 Maj, juni, juli 2014 Forårsopvisning Motion TPI S HOVEDGENERALFORSAMLING DEN 24. APRIL 2014 Dagsorden i henhold til vedtægterne. 1. Valg af dirigent 2. Beretning om afdelingens virksomhed

Læs mere

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 1 APRIL 2005 Side 1 Formand: Frank Lindhardsen Højdevej 32 st. th. 2300 København S Tlf.: 3258 8539 Mobil: 4016 8087 E-mail: formand@os.dk Næstformand: Ikke

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Hornbæk Idrætsforening Informerer

Hornbæk Idrætsforening Informerer Stiftet 9.April 1908 Hornbæk Idrætsforening Informerer April 2003, 28. årgang Nr. 3 1 HIF Hoved-bestyrelse Formand Peter Poulsen... 49701103 Løvvænget 16, E-mail: peterp@danskmetal.dk Næstformand H.H.

Læs mere

Årsberetning 2010 Fodbold

Årsberetning 2010 Fodbold Årsberetning Fodbold Fodbold er ikke spørgsmål om liv eller død det er meget vigtigere! Bill Shankly (1913-1989), Liverpool manager Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Det sportslige... 3 Ungdom... 3 U07

Læs mere

NYDUN-BREVET. Velkommen til NYdun-BREV. U4 og U6 NYDUN-BREV NR. 5 DATO 30. SEPTEMBER 2013. God sæson og god læselyst! Redaktion

NYDUN-BREVET. Velkommen til NYdun-BREV. U4 og U6 NYDUN-BREV NR. 5 DATO 30. SEPTEMBER 2013. God sæson og god læselyst! Redaktion ÅRGANG 2, NUMMER 1 DATO 30. SEPTEMBER 2013 NYDUN-BREVET NYDUN-BREV NR. 5 Velkommen til NYdun-BREV Formand Andreas Nikolajsen Så starter turneringen endelig! I alle afdelinger har forberedelserne været

Læs mere

NÆSTVED TENNIS KLUB. Nr. 2. Oktober 2011 www.ntk-tennis.dk

NÆSTVED TENNIS KLUB. Nr. 2. Oktober 2011 www.ntk-tennis.dk NÆSTVED TENNIS KLUB Nr. 2. Oktober 2011 www.ntk-tennis.dk En tenniscamp er ikke bare tennis, men også tid til fordybelse - som her, hvor Sophie plukker kløver... NÆSTVED TENNIS KLUB Nygårdsvej 102, 4700

Læs mere

H.H.I - Foreningen for dem med særlige behov K L E M Å. August 2014

H.H.I - Foreningen for dem med særlige behov K L E M Å. August 2014 H.H.I - Foreningen for dem med særlige behov K L E M Å 3 August 2014 Nyt i Haderslev H.I.F.: H.H.I.F. SHOP H.H.I.F. Tilmeld dig gratis på: www.hh-if-shop.dk Og spar penge allerede i dag... HHI Bestyrelse

Læs mere