Indkaldelser til. Ålholm Idrætsforening. Nr. 27 Februar Derfor mød op! Stil op der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indkaldelser til. Ålholm Idrætsforening. Nr. 27 Februar 2009. Derfor mød op! Stil op der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret!"

Transkript

1 Side 1 - Ålholmeren Nr. 27 Februar 2009 Indkaldelser til generalforsamlinger 2009 i Ålholm Idrætsforening Medlemmer og eller forældre indkaldes hermed til generalforsamling i den eller de afdelinger, man har gyldigt medlemskab til. Mandag d. 16. februar kl Vægtløftnings afdelingen Tirsdag d. 17. februar kl Fodbold afdelingen Torsdag d. 19. februar kl Håndbold afdelingen Fredag d. 20. februar kl Badminton afdelingen Der er plads til nye friske kræfter og ideer i vore bestyrelser ligesom din opbakning til arbejdet er nødvendigt, hvis andre fortsat skal bevare lysten til at løse opgaverne. Derfor mød op! Stil op der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret! Dagsorden varighed ca. 1 time. Mandag d. 16. marts kl Hovedbestyrelsen Fredag d. 20. marts kl Ålholm Venner Generalforsamlingerne afholdes alle i Cafe Bolden på Ålholmskolen. Se dagsorden inde i bladet! Forretningsudvalget

2 side 2 - Ålholmeren Kontakten til ÅIF`s afdelinger www. aalholm-if.dk www. aalholm.klubfodbold.dk www. aalholmhaandbold.dk Hovedformand for Ålholm Idrætsforening John Ibsø Tlf Formand for Ålholms Venner Henrik Nielsen Tlf Formand for Ålholm Badminton Willy Hansen Tlf Formand for Ålholm Fodbold Peter Thue Poulsen Tlf Formand for Ålholm Håndbold Inger Svendsen Tlf Formand for Ålholm Vægtløftning Finn Jensen Tlf Leder af holdet Ålholm Stavgang Tulle Ibsø Tlf

3 Side 3 - Ålholmeren Stor tak til alle hjælpere!! Der er mange frivillige ledere og trænerer i Ålholm Idrætsforening. De gør et stort stykke arbejde, tak til alle dem. Der skal også lyde en stor tak til alle dem der i løbet af 2008 har hjulpet til i klubben. Det vi går og laver i klubben og som vi har brug for hjælp til, er: 01. Kørsel af loppeeffekter for vennerne 02. Pasning af kiosk 03. Arrangementer ved hjemmestævner i Ålholmhallen 04. Uddeling af foldere fra OK benzin & el. 05. Uddeling af reklamer for sponsorer 06. Opsøge nye sponsorer 07. Kræmmermarked: Ølvogn og udbringning 08. Hjælp ved diverse arrangementer/fester 09. Loppemarked hver den 1. søndag i måneden 10. Cykelløb 11. Mesterskaber for vægtløftere 12. Og meget andet! I ønskes alle et rigtig godt nytår 2009! Ålholms Bestyrelser og Forretningsudvalg

4 side 4 - Ålholmeren Ålholm IF Organisation De 5 afdelinger i Ålholm Idrætsforening afholder hver deres generalforsamling med valg og regnskab. Afdelingerne står for tilrettelæggelsen og gennemførelsen af hver deres idrætsgren. Vi satser på bredden frem for elite idræt! Hovedbestyrelsen består af forretningsudvalget og formanden fra hver af de 5 afdelinger. Hovedbestyrelsen koordinerer brugen af faciliteterne og danner holdningerne i foreningen. Håndbold Fodbold Badminton Vægtløftning Vennerne Hovedbestyrelsen Forretningsudvalget Stavgang Det skal altid være sjovt, at dyrke idræt i Ålholm Idrætsforening! Forretningsudvalget vælges på hovedgeneralforsamlingen. Forretningsudvalget har ansvaret for at foreningen overholder gældende love og regler, forsikringsforhold og er forbindelsen til Ålholmskolen og Hillerød Kommune. Derudover ansvaret for Stavgangsholdet.

5 Side 5 - Ålholmeren Dagsorden Afdelingsgeneralforsamlinger 1. Valg af dirigent og referent 2. Beretning over afdelingens virke i det forløbne år 3. Forelæggelse af afdelingens regnskab til godkendelse 4. Information om det fastlagte budget 5. Fastsættelse af kontingent for det kommende år 6. Indkomne forslag 7. Valg a. formand - sekretær/ næstformand - kasserer b. øvrige bestyrelsesmedlemmer c. revisor 8. Eventuelt Dagsorden Hovedgeneralforsamlingen 1. Valg af dirigent og referent 2. Beretning over foreningens virke i det forløbne år 3. Regnskabet a. orientering om afdelingernes samlede regnskab b. forelæggelse af hoved foreningens regnskab til godkendelse 4. Information om det fast lagte budget for det kommende år 5. Indkomne forslag 6. Valg a. formand - genopstiller sekretær - genopstiller b. revisor 7. Eventuelt

6 side 6 - Ålholmeren Invitation til alle sponsorer,bestyrelsesmedlemmer og æresmedlemmer i Ålholm I.F. Håndbold - så bli r det ikke bedre "lokalt" "Oplev spændingen på første række. "Herrerne er rykket op i Sjællandsserien "Damerne spiller i serie 1 Det sker lørdag den 28. februar Herrerne spiller mod VSH 2002 fra Virum kl Damerne spiller mod Team Helsinge kl Vi mødes kl i Café Bolden Der bydes på lidt til ganen før, under og efter kampen Kom og vær med, tilmelding er nødvendig på Vi vil give forældrene lyst til at deltage i foreningens liv! Køb dine eller firmaets beklædning og gaver på eller så giver de 5 % i bonus til Ålholm I.F.

7 Side 7 - Ålholmeren Håndbold i Ålholmhallen Kom så Ålholm!! chok-chok Kampe for 1. holdene herrer og damer: Herre Sjællandsserien 1. Lørdag 28. februar kl Torsdag 12. marts kl Søndag 29. marts kl Dame serie 1 1. Lørdag 28. februar kl Søndag 29. marts kl Følg vores i alt 10 forskellige hold Håndbold: Lars Møser speaker 1. holdenes hjemmekampe i Ålholmhallen på anlæg som er fra Prime Production. Kom og oplev stemningen i hallen!!

8 side 8 - Ålholmeren Tuborg støtter Ålholm IF Tekst og foto: John Jessen Hansen En eftermiddag dukkede en kærkommen gæst op i Ålholmhallen Det var Olaf Jørgensen fra Tuborgfonden, der kom med en check på kroner, et beløb som sportsdirektør Carsten Hjort havde søgt om til indkøb af pc"er, printer osv. til klublokalet/kontoret. "Vi søgte i sommer Tuborgfonden om et legat til klubben, da vi ønskede at oprette et kontorhjørne i klublokalet med pc og internetadgang, så vores trænere kan udnytte tiden optimalt når de er i hallen. Da det i forvejen er svært at skaffe nye trænere og ledere, da det er frivilligt arbejde og meget tidskrævende, ville edbudstyr lette hverdagen en hel del for dem. Derfor er vi meget glade for støtten fra Tuborgfonden", siger Carsten Hjort. Jørgen Munkholm i midten, træner i Ålholm, modtager sammen med Carsten Hjort (tv.), en kuvert med kroner af Olaf Jørgensen fra Tuborgfonden.

9 Annonce Side 9 - Ålholmeren Her er Morten i sit nye køkken fra Invita Køkkencenter Hillerød. Han er træner for Ålholms damer og indehaver af Kristoff Transport.

10 side 10 - Ålholmeren Novo Nordisk støtter Ålholm Håndbold med 120 bolde Tekst og foto: John Jessen Hansen Der var spontan glæde i Ålholmhallen, da Ålholm Håndbold tirsdag aften modtog et par kasser med 120 håndbolde, til en samlet værdi af cirka kroner. Sponsoren var Novo Nordisk i Hillerød, der gennem sponsoratet ønsker at sende et signal om, at virksomheden har etableret en række ungdomsinitiativer, der sætter fokus på diabetes, ungdom og sund livsstil. At diabetes i nogle tilfælde kan forebygges med daglig motion. At en aktiv indsats i dag kan forandre diabetes i fremtiden. Skriftlig henvendelse til Novo "Vi sendte en skriftlig henvendelse til Novo Nordisk hvor vi tilkendegav, at vi stod og manglede bolde til vores ungdomsafdeling.

11 Side 11 - Ålholmeren Vi gjorde også opmærksom på, at "Ullerødbyen", med sine 1500 nye boliger, ville gøre, at en klub som Ålholm IF Håndbold, i løbet af kort tid, ville have mange flere medlemmer. En situation der igen ville medføre, at vi kom til at stå i en situation, hvor vi ikke havde bolde nok til alle spillerne på holdene. Da vi modtog en accept fra Novo Nordisk blev vi meget glade, da kroner er et temmeligt stort beløb for en lille klub som os", siger formand for sponsorudvalget i Ålholm IF Håndbold, Carsten Hjort Hansen. Alle 120 bolde, hvoraf de 80 går til ungdomsafdelingen og de 40 til herre- og dame seniorholdene, er blevet påtrykt Novo Nordisk logo. "De 120 bolde betyder, at børnene til træning kan få hver sin bold, i stedet for at tre skal deles om en. Det betyder så også, at det bliver meget sjovere for dem at gå til træning, da det er sjovt for børnene at have en bold i hånden", siger Heidi Jacobsen, træner for lilleput drenge, lilleput piger og miniputter i Ålholm Håndbold. Hjælp hjælp.. kom ud af busken Det er hårde tider for mange firmaer, men måske findes der stadig nogle der har lyst/ mulighed for, at støtte Ålholms herrer/damer samt børn. Vi mangler stadig sponsorer - og du kan stadig nå, at blive sponsor eller hjælpe os med, at finde en ny. Dusør gives! Et spillersponsorat koster f.eks. kun fra 2.000,- Flere informationer om, hvilke muligheder du har som sponsor i Ålholm og hvad du som medlem kan få i dusør når du henviser en ny sponsor, kan fås hos Carsten Hjort på eller Vi vil have en god sportslig ånd!

12 side 12 - Ålholmeren Håndbold - seniorerne 2008/2009. Du kan se resultater og stillinger på Herrer: Sidste år rykkede alle 3 herrehold op i højere rækker, det er derfor blevet lidt svære at hive sejre i land i denne sæson. 1. holdet - Sjællandsserien Træner Jacob Lyng træner hårdt med de spillere der møder op til træning. Det er desværre blevet til flere snævre nederlag som nok skyldes lidt manglende træningsindsats. Holdet ligger på en 6 plads med 9 point for 9 kampe. 2. holdet - serie 2 Carsten Hjort har haft det svært med, at få en sammentømret trup og der er mange udskiftninger. Holdet ligger på en 7 plads med 5 point. 3. holdet - serie 3 Brian Hjorts 3. hold træner stort set ikke og det kan man ikke klare sig på i serie 3. Det er til en sejr og en plads som næst sidst i rækken. Oldboys som styres af Ulrik Larsen vandt rækken før jul uden at tabe en eneste kamp. Damer: 1. holdet - serie 1 Morten Kristoffersen har haft en meget svær sæsonstart i serie 1. Men med et par etablerede spillere tilbage på holdet er der begyndt at komme point på kontoen. Nu med 3 sejre i træk og sejre i 4 af de sidste 5 kampe. 2. holdet - serie 3 Holdet har nu fået ny holdleder i form af en gammel bekendt af klubben, nemlig Niels Lyng. Holdet har klaret sig fint og ligger pt. nr. 5 med 13 point for 10 kampe. 3. holdet - Dame A. Pia Olesen har haft lidt svært med fremmødet hos spillerne, men alligevel lykkedes det, at komme blandt de bedste før jul og spiller nu i Dame AA rækken. Oldgirls som styres af Jenny Olsen har haft en meget smal trup i år, mange er stoppet eller skiftet klub. Holdet får som regel hjælp af øvrige damespillere når det passer sammen. Håndboldbestyrelsen

13 Side 13 - Ålholmeren Håndbold - ungdommen 2008/2009. Du kan se alle resultater på Piger U-14: Allan Bruhn og Betina Kølben styrer pigerne. De spillede med 2 hold før jul hvor det ene vandt rækken. Desværre har der været lidt spillerafgang og efter jul stille vi kun med et hold. Drenge U-10: Jørgen Munkholm og Heidi Jakobsen har nu tilmeldt holdet til U-10 rækken så drengene kommer til at spille kampe hver søndag i stedet for stævner. Vi ser frem til hvordan det går for dem. Lilleputter pige Træner Heidi Jakobsen sørger for at holdene hygger sig med leg og seriøs træning. I løbet af sæsonen er der blevet spillet flere stævner med mange gode kampe. Det er tydeligt at se, at trænerne går op i, at de lærer hvordan man spiller håndbold. Cheftræner Heidi Jakobsen har mange jer i ilden, men heldigvis har hun flere hjælper, b.la forældre som synes det er sjovt at være sammen med deres egne og andre børn. Tak til jer alle.

14 side 14 - Ålholmeren Bestyrelsen for Ålholm IF Fodbold ønsker alle medlemmer og deres familier et rigtig Godt Nytår Tak til trænere og holdledere I det forgangne år har vi haft rigtig mange gode oplevelser på fodboldbanerne: vi har haft hold, der er gået igennem deres turnering uden nederlag, vi har haft hold der har været til sjællandsmesterskaberne, vi har hold der har tabt kampe, vi har haft hold der har vendt truende nederlag til sejr, og vi har svedt og pustet,når vi løb efter bolden - ja, vi har haft det rigtig sjovt Forudsætningen for at det har kunnet lade sig gøre er, at nogle frivillige har brugt en masse timer som trænere og holdledere for alle vores hold. Alle disse personer skal naturligvis have en varm tak fra bestyrelsen for deres store arbejde. Vi ved alle, hvilket arbejde de har lavet i løbet af året. Bestyrelsesarbejdet Der er nok lidt færre, der ved, hvad bestyrelsen har lavet i løbet af det sidste år. Bestyrelsen har været dem, der sørgede for, at det hele fungerede: tilmeldinger til turneringen, hjemmesiden fungerede, kiosken åbnede, der var bolde og andet udstyr til spillerne, og meget andet, som gør foreningen et rart sted at spille fodbold. Bestyrelsen er også dem, der sørger for, at vi er med i samarbejdet med FC Nordsjælland, og at vi er med i Hillerød Fodbold. Netop Hillerød Fodbold har været til stor debat, og vi vil derfor gerne benytte lejligheden til at høre din mening om Hillerød Fodbold. Hvad er Hillerød Fodbold Hillerød Fodbold (HF) er en delvis fusion for junior- og ynglingeholdene de fire fodboldklubber i Hillerød: Gadevang IF, KBK, HGI herre fodbold og Ålholm IF Fodbold. I praksis betyder det, at alle fodboldspillere i junior- og ynglingeårgangene fra de 4 klubber spiller i HF. Spillerne er stadig medlem af og betaler kontingent til deres moderklub, altså i vores tilfælde Ålholm IF.

15 Side 15 - Ålholmeren Træningen foregår for det meste på Selskov Stadion, ligesom det også er dér, de fleste kampe spilles. Baggrunden for at HF blev oprettet for 2 år siden, var, at der var et stort frafald i antallet af spillere i disse årgange, ligesom flere klubber havde svært ved at skaffe spillere nok til at stille et hold i årgangene. Der var selvfølgelig også et håb om, at hvis man samlede alle spillere fra klubberne, så kunne man stille med et hold, der kunne klare sig blandt de bedste på Sjælland. Rent sportsligt har holdene klaret sig flot i HF, og der er mulighed for at spille fodbold for spillere i alle junior- og ynglingeårgange, og på den måde har HF været en succes. Der er derfor også nogle, der ønsker at udvide HF til også at omfatte et seniorhold, der så skulle være byens bedste hold, og overtage HGI's førsteholds plads i serie 1. HF har indtil videre været styret af en Styregruppe med en repræsentant fra hver klub, og der har ikke rigtig været nogen gennemarbejdede vedtægter for, hvorledes der skulle laves budgetter, og hvem der bestemte, hvor HF skule udvikle sig hen. HFs Styregruppe har nu lavet et forslag til vedtægter, og disse skal så vedtages på de enkelte generalforsamlinger i moderklubberne. I de foreslåede vedtægter fremgår bla. at hver moderklub skal finde ansvarlige personer til repræsentantskab, og engagerede personer til styregruppe, samt personer til forskellige hjælpefunktioner, ligesom vedtægterne indeholder paragraf om solidarisk hæftelse for de 4 moderklubber, såfremt HF skulle komme ud med et økonomisk underskud. fortsætter næste side Tulstrup Ejendomsservice & Vinduespolering APS v/per Belling Tlf

16 side 16 - Ålholmeren Ålholm IF Fodbold som fortsat del af Hillerød Fodbold kræver nye kræfter I Ålholm IF Fodbold er bestyrelsen af den opfattelse, at vi ikke har kræfter til at fortsætte i Hillerød Fodbold, medmindre vi får nogle engagerede medlemmer/forældre i bestyrelsen, der på Ålholm IFs vegne vil tage sig af HF arbejdet, således at vi får en reel indflydelse på HF, herunder på hvorledes økonomien og udviklingen i HF bliver. Vi har i bestyrelsen været glade for samarbejdet for ungdomsholdene, men er skeptiske overfor et seniorsamarbejde, og den deraf følgende større økonomiske risiko for Ålholm fodbold. En sådan indflydelse får man kun, hvis man er aktiv i Styregruppen, i det foreslåede repræsentantskab og generelt i Hillerød Fodbold. Den siddende bestyrelse i Ålholm IF Fodbold ser sig ikke i stand til at lægge de kræfter i Hillerød Fodbold, som skal til, for at vi mener, det er forsvarligt at fortsætte i HF. Ønsker DU, at Ålholm IF Fodbold fortsat skal være med i Hillerød Fodbold, så er det bare med at melde dig til bestyrelsen, eller komme i gang og finde nogle flere bestyrelsesmedlemmer, der vil arbejde i Hillerød Fodbold. Bestyrelsen har besluttet at starte et debatforum på hjemmesiden, hvor du kan stille spørgsmål om Hillerød Fodbold og give din mening til kende. Debatforummet finder du på forum. Vi håber på en god debat, som vi så kan afslutte på generalforsamlingen i februar 2009 med en vedtagelse af om Ålholm IF Fodbold fortsat skal være med i Hillerød Fodbold eller ej. Godt Nytår Pbv Peter Thue Poulsen Formand Ålholm Fodbold

17 Side 17 - Ålholmeren Ålholm IF Pige Cup januar 2009 afholdt Ålholm IF Fodbold et indendørs niveau B- stævne for piger i U-13 og U-17 rækken. Takket være stor hjælp fra sponsorer, forældre og frivillige dommere fik vi afviklet en masse fodboldkampe. I alt deltog fjorten U-13 hold samt otte U-17 hold. Ålholm IFs U-13 piger, der normalt spiller i C-rækken, mødte dygtige modstandere. Hold 2 tabte desværre alle kampe, mens Hold 1 i kvartfinalen måtte se sig slået af Lynge Uggeløse 2 med knebne 2-1. Ålholm IFs U-17 piger, der spiller deres første indendørs sæson, kæmpede bravt, men tabte desværre alle deres kampe til stærke modstandere. Til gengæld vandt holdet præmier for mest charme :-) Vi vil gerne takke vores sponsorer SportDirect Nordsjælland, Ullerød SuperBrugs samt Hillerød Motor Kompani for flotte præmier. Ålholm IF s bestyrelser med ledsagere holdt bestyrelsefest i november 54 af Idrætsforeningens bestyrelsesmedlemmer og deres ægtefæller holdt en hyggelig fest på Ellegården fredag d. 21. november 2008, Forretningsudvalget havde sørget for lidt godt at spise og dansemusik, som tak for den store frivillige indsats de enkelte bestyrelser havde udvist i årets løb. I løbet af aftenen blev der gennemført en konkurrence bestyrelserne imellem hvem vidste mest om de andres idrætsgrene. Badminton bestyrelsen vandt - ikke mindst fordi formanden for badminton også er aktiv fodbold veteranspiller. Tak for en god aften - og god arbejdslyst i det nye år. Forretningsudvalget

18 side 18 - Ålholmeren Nu venteliste på podetræningen! Vi kan desværre ikke være flere til vor podetræning for årgang 2003 og Da vi ydermere har måttet reducerer træningen til kun hveranden lørdag pga. pladsmangel i hallen - har vi måtte stoppe for tilmeldingen indtil videre. Poderne mødes og træner i hallen hveranden: Lørdag kl til Vi regner med at gå udendørs igen først i april. Yderligere oplysninger og indskrivning til ventelisten hos podernes trænere igennem 14 år - bedsteforældrene: Tulle og John Ibsø telf Ullerødgruppen er etableret Vi skal have pustet liv i nogle nye aktiviteter i Ullerød området, derfor har vi fundet det nødvendigt, at etablerer et samarbejde på tværs. De involverede er pt: - Ålholmskolen - Ullerød Kirke - Ullerød Superbrugs - Grundtvigs Højskole - Ålerusen - SFO - Ullerød Vandværk - Spiralen - Daginstitution - Ålholm Idrætsforening Flere arrangementer er allerede i støbeskeen: Ullerød Kirke s 100 år jubilæum skal fejres d. 1. juni. Traditionen tro bliver Sct. Hans aften også markeret med et arrangement på Højskolen. Der arbejdes på to byrundturer i Ullerød - en for nye indbyggere og en for dem, som har boet her i mange år. Derudover arbejdes der på et borgermøde i forbindelse med kommunalvalget i november.

19 Side 19 - Ålholmeren Vægtløfterne har igen hentet ædeltmetal hjem til klubben. Denne gang ved Ungdoms DM i København, hvor det belv til to medaljer af guld, to af sølv og en af bronze. Der var ti af klubbens unge løftere, der deltog i det største Ungdoms DM nogensinde i det gamle Idrætshus på Østrebro. De to guldmedaljer gik til Kevin Grant og Hans Bagge. Hans Bagge blev i øvrigt kåret som stævnets bedste løfter. Kåret som stævnets bedste løfter I Baunehøjhallen blev der afholdt Veteran Vægtløftning - og her blev Hans Jørgensen, Ålholm Dansk-Nordisk Veteranmester. Den 48 åriege Hans Jørgensen løftede 113 kg. i træk og 144 kg i stød. Hans Jørgensen blev også kåret, som stævnets bedste blandt de 60 deltagende vægtløftere. Hans Bagge er nu også blevet Nordisk Mester. Den 14 årige juniorvægtløfter fra Ålholm Hans Bagge er nu også blevet Nordisk Mester ved et stævne i Finland Tillykke fra alle i Ålholm Idrætsforening.

20 side 20 - Ålholmeren Sjællandsmesterskaber i Ålholm Vægtløftningslokaler for Ungdom og Juniorer Lørdag d. 7. Februar kl Ålholm deltager med 18 løftere. Vi vil give forældrene lyst til at deltage i foreningens liv! Her midtvejs i sæsonen vises nedenfor de forskellige turneringsholds placering: U15 D: nr. 2 af 7 hold U17 C: nr. 1 af 3 hold Serie 3:nr. 6 af 8 hold Herre: nr. 3 af 7 hold Veteran: nr. 4 af 4 hold Det bør næsten nævnes, at i weekenden d. 10. og 11.januar var 4 af holdene i kamp med 4 sejre til følge. U15 vandt med 4-2 Serie 3 med 9-4 Herreholdet med 4-2 Veteranholdet med 4-2 SÅDAN!

21 Side 21 - Ålholmeren Stort Ungdomsstævne 25. og 26. oktober 2008 Der blev spillet hele 263 kampe med spillere fra 33 klubber. Stævnet forløb rigtig godt, om end det trak lidt ud begge dagene, idet vi først blev færdige ved 18-tiden i stedet for som programsat ved ca. 16- tiden. Men det har vi lært af til næste sæson, hvor der afsættes 5 min. mere pr. kamp i CUP 2000 systemet. For at få et større stævne som ville strække sig over 2 hele dage, havde vi inviteret flere rækker, nemlig U9 B, U11 C+D, U13 C+D, U15 C+D og U17 D, da vi hellere vil afholde et stort stævne over en hel weekend i stedet for 2 stævner over én dag, hvilket der også er meget mere økonomi i. Således blev overskuddet omkring kr. når udgifter til præmier modregnes i tilmeldingsgebyrerne, samt var der for ca kr. i omsætning i kiosken over de 2 dage. Ny formand Generalforsamlingen står for døren, og vi skal have valgt en ny formand. Efter 12 års virke som formand har jeg set mig nødsaget til at sadle om. Primært på grund af en anden prioritering af tiden, da det de seneste år har været svært at få det til at gå op i en højere enhed. Men jeg skal heller ikke lægge skjul på, at de seneste 2 sæsoners tovtrækkerier med kommunen om den tildelte haltid har været medvirkende til min beslutning. Men det er vigtigt, at vi finder en ny formand, da vi har en meget velfungerende afdeling med bl.a. gode og kompetente trænere, og omkring 50 børn, der gerne skulle have et sted at spille i fremtiden. fortsætter...

22 side 22 - Ålholmeren Der er ikke pt. fundet en ny formand, men der arbejdes på sagen. Det er ikke nemt, da vedkommende med meget stor sandsynlighed skal findes blandt vores seniorspillere, hvoraf vi har ca. 30. Lad det være en opfordring til at vores seniorspillere overvejer muligheden. Jeg kan kun sige, at jeg personligt har haft endog meget stor glæde af arbejdet som formand. Det har været meget berigende både med hensyn til udvikling af personlige kompetencer og ikke mindst på det sociale plan har jeg fået gode venskaber og relationer, som jeg ikke ville have været foruden. Jeg har ikke tænkt mig at slippe tøjlerne helt, da jeg fortsætter som ungdomstræner om onsdagen, og selvfølgelig vil støtte op om en ny formand med al den erfaring jeg kan bidrage med. ÅIF s Æresmedlemmer Igennem ÅIF s 60 over årige historie er der blevet udnævnt flere æresmedlemmer Disse har, for at modtage denne æresbevisning, igennem mange år udført et uegennyttigt stykke frivilligt arbejde til gavn for medlemmerne og klubben - tak for det! Æresmedlemmerne er: - Laurids Andersen - Finn Nielsen - Kirsten Nielsen - Edvard Nielsen - Finn Jensen - Ole Pries - Tage Westergaard - Bent Jensen Willy Hansen

23 Side 23 - Ålholmeren Så går vi igen! Stavgangsholdet går igen fra onsdag d. 11. marts kl fra Ålholmhallen og ud i omegnen. Vi oplever naturens skiftende årstider, samtidig med at vi får bevæget hele kroppen - så vi kan forblive sunde og og raske. Alle kan deltage - uanset alder! Yderligere oplysninger og tilmelding til: Instruktør Tulle Ibsø tlf Vi vil være en forening med plads til socialt samvær! Nr. 27 Februar 2009 Støt Ålholms Venner de støtter Ålholm IF Meld dig ind nu! Det koster kun kr.50,- pr. år Kontakt: Sten Crone tlf

24 Modtager: side 24 - Ålholmeren Returforsendelser: Rene Hansen, Ålholmparken 121, 3400 Hillerød Ålholm Idrætsforenings Vision Vi vil fortsat være vestbyens lokale idrætsforening! Vi vil være en forening med plads til socialt samvær! Vi vil have engagerede medlemmer! Vi satser på bredden frem for eliteidræt! Vi vil give forældrene lyst til at deltage i foreningens liv! Vi vil have en god sportslig ånd! Motion og fællesskab er en vigtig del af Ålholms image! Det skal altid være sjovt, at dyrke idræt i Ålholm Idrætsforening! Målsætning Idræt, der er tilpasset børnenes alder og behov. Idræt, hvor forståelse for børnenes tryghedsbehov er en del af det hele. Idræt, hvor konkurrence ikke er det primære, men at alle kommer til at deltage. Idræt, hvor det ikke er overambitiøse voksne der styrer forløbet. Idræt, hvor der er styring på tingene og alligevel plads til leg. Idræt, hvor trænerne tænker over hvad de siger til børnene.

Generalforsamlinger. Ålholm Idrætsforening. Nr. 31 Februar 2011

Generalforsamlinger. Ålholm Idrætsforening. Nr. 31 Februar 2011 Side 1 - Ålholmeren Nr. 31 Februar 2011 Generalforsamlinger 2011 i Ålholm Idrætsforening Medlemmer og eller forældre indkaldes hermed til generalforsamling i den eller de afdelinger, man har gyldigt medlemskab

Læs mere

Finn Bager nåede det!

Finn Bager nåede det! Side 1 - Ålholmeren Nr. 30 Oktober 2010 Finn Bager nåede det! Det blev den største dag i mit liv, da kronprinsen steg ud af bilen, og jeg hilste på ham, det fik mig til at fælde en lille tåre. Alle de

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision, og der kommer meget mere TV dækning.

I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision, og der kommer meget mere TV dækning. Bliv en del af succesen Støt Hillerød G.I. Bordtennis koncept www.hgibordtennis.dk Velkommen til Hillerød G.I. Bordtennis I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision,

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD

VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD 1. Formål 1.1 Det er Herlev Idrætsforening - Fodbolds formål at tilbyde fodboldinteresserede mulighed for at dyrke fodbold på et niveau, der er betinget af den

Læs mere

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Formandens beretning. 4. Kassererens beretning og godkendelse af regnskab

Læs mere

Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset.

Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset. Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset. Tilstede var: 7 medlemmer og 7 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden: (ifølge vedtægterne) 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole.

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole. Referat fra generalforsamling i VBIF Torsdag den 26 marts 2015 Kl.19.30, Sundeved efterskole. Dagsorden: 1. Velkomst ved Henriette 2. Valg af dirigent: Marius Frellesen 3. Valg af protekolfører: Merethe

Læs mere

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Sted: Aakjærskolens cafe Referent: Gry Damgaard Nielsen. Referat: 1. Valg af dirigent Børge Mortensen Generalforsamlingen

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Dagsorden: 1) Godkendelse af referat 1.1 Er godkendt og lagt på nettet 2) Indlæg fra bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

www.aunslevfodbold.dk Sponsorkoncept Støtter I Aunslev IF, så støtter I et vigtigt aktiv i lokalsamfundet og samtidig får I noget igen!

www.aunslevfodbold.dk Sponsorkoncept Støtter I Aunslev IF, så støtter I et vigtigt aktiv i lokalsamfundet og samtidig får I noget igen! Sponsorkoncept Støtter I Aunslev IF, så støtter I et vigtigt aktiv i lokalsamfundet og samtidig får I noget igen! Aunslev IF sponsorkoncept indeholder en række sponsormuligheder, så du kan udvælge netop

Læs mere

Avedøre IF - fodbold

Avedøre IF - fodbold Avedøre IF - fodbold Avedøre IF blev stiftet i 1932 I dag har klubben ca. 350 medlemmer Klubben har hold i de fleste rækker fra "poder" til og med superveteraner Klubbens målsætning er at forblive i Danmarksserien

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner.

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. www.stensballe-ik.dk Side 1 af 11 Sportslige ambitioner Kvalificerede

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Formanden har ordet. Tak!

Formanden har ordet. Tak! NYHEDS maj brev 2014 Formanden har ordet Tillad mig at starte nyhedsbrevet med at kigge tilbage på 2013. Som alle vidst har erfaret, så gik Thurø Boldklub ind i 2013 med en meget dårlig økonomi. Kassen

Læs mere

TUNE IF HÅNDBOLD. Dagsorden Generalforsamling 26. marts 2014. 7. Valg a. Kasserer Dorthe Toftebjerg genopstiller. 1. Valg af dirigent.

TUNE IF HÅNDBOLD. Dagsorden Generalforsamling 26. marts 2014. 7. Valg a. Kasserer Dorthe Toftebjerg genopstiller. 1. Valg af dirigent. Dagsorden Generalforsamling 26. marts 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 7. Valg a. Kasserer Dorthe Toftebjerg genopstiller 3. Beretning a. Formandens beretning. b. Ungdomsafdelingens

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november 2004 som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening.

Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november 2004 som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening. Præsentation Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening. Selvom FFK er en forholdsvis ny klub, der bygger på fornyelse,

Læs mere

VORDINGBORG BADMINTON KLUB

VORDINGBORG BADMINTON KLUB VORDINGBORG BADMINTON KLUB STRATEGI FOR UNGDOMSAFDELINGEN 2014-2019 1 INDHOLD 1. Sammenfatning... 2 2. Baggrund... 3 3. Målsætning... 3 4. Træningsstrukturen i 5-årsperioden... 3 5. Kontingent... 3 6.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer. Referat af generalforsamling i BMI - torsdag, den 26. februar 2015 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling:

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Brøndbyernes IF-beretning 2013 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Jørn Sørensen Bente Fryland John Pedersen Arne Nielsen Rudolf Larsen Æret være deres minde.. Året 2013

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Skjern Badmintonklub

Skjern Badmintonklub Skjern Badmintonklub OPSTARTSFOLDER 2012/13 Velkomst! Velkommen til en ny sæson i Skjern Badmintonklub. I denne sæson har vi flere spændende ting på programmet. Blandt andet en klubtur til Denmark Open

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i BBK mandag den 24-02.2015

Referat af ordinær generalforsamling i BBK mandag den 24-02.2015 Referat af ordinær generalforsamling i BBK mandag den 24-02.2015 Generalforsamlingen startede kl. 19.00 og der var mødt 19 medlemmer op, heraf 7 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden: 1) Valg af mødedirigent

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub ReferatfradenordinæregeneralforsamlingiBrøndbyHåndboldklub Afholdtmandagden3.juni2013kl.19.30iCaféen,Stadionhal1. Antaltilstedeværende:37medlemmersamt8bestyrelsesmedlemmer.Ialt45personer. 1. Valgafdirigent.

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

BIF FORMANDSBERETNING 2013

BIF FORMANDSBERETNING 2013 BIF FORMANDSBERETNING 2013 JEG VIL STARTE DENNE BERETNING MED AT SIGE TAK TIL ALLE JER DER I ÅRETS LØB HAR YDET EN INDSATS I BIF. DET ER FANTASTISK AT SE DEN OPBAKNING DER ER I BIF UANSET HVILKEN OPGAVE

Læs mere

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015 1. Valg af dirigent Søren Carlsen blev foreslået af bestyrelsen og valgt på generalforsamlingen. Søren konstaterer, at generalforsamlingen er lovlig indkaldt. 2. Beretning fra bestyrelsen Formand/ungdomsformand

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

General forsamling. Generalforsamling 2006

General forsamling. Generalforsamling 2006 General forsamling 2006 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretninger I referatet af sidste års generalforsamling er følgende anført ifm. den vedtagne lovændring: Formanden fortalte at organisationen løbende

Læs mere

HUI Generalforsamling 2012. onsdag, den 22. februar kl. 19.30

HUI Generalforsamling 2012. onsdag, den 22. februar kl. 19.30 HUI Generalforsamling 2012 onsdag, den 22. februar kl. 19.30 Dagsorden 1. Formanden (Bestyrelsen) aflægger beretning. 2. a. Kassereren fremlægger afdelingens regnskab til godkendelse. b. Kassereren fremlægger

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub

Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub Ordinær generalforsamling i 27. august 2011 Med følgende dagsorden ifølge vedtægterne: Gladsaxe Volleyball Klub Tirsdag den 30. august kl. 19.00 i pavillonen ved Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Godkendelse

Læs mere

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING Revideret september 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Forord 3 Visioner 4 Mål 5 Strategi - ungdomsafdelingen 6-8 Strategi - seniorafdelingen 9

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren.

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren. Forretningsorden og opgaver for Eliteudvalget i Odense Golfklub Formål: At tilstræbe for at der til stadighed deltages med minimum såvel 1 herre- som 1damehold i Dansk Golf Unions Danmarksturnering og

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 3 april 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 3 april 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 3 april 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets tredje Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger, både ungdom og senior samt generelle informationer

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 Dagsorden og referat: Inviteret fra Bestyrelsen: Ole, Kim S, Søren, Erik, Kim E, Marianne Fra afdelingerne: Lars, Ole, Rikke,

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Grib chancen til at blive en sundere udgave af dig selv

Grib chancen til at blive en sundere udgave af dig selv Odense Kommune og Idrætspolitisk Forum Fyn. Grib chancen til at blive en sundere udgave af dig selv Vil du gerne være en del af en forening eller klub, hvor du kan komme og bevæge og have det sjovt sammen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN Esrum Gymnastik TINGBAKKESKOLEN Mandag start den 20.9.10. TINGBAKKEHALLEN 2010-2011. 16.30 17.30 i SALEN Drenge far 5 til 8 år Ved Stig serup Bevægelse og motion i leg med redskaber, der giver sved på

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00 GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 202, KL. 8.00 PROGRAM 8.00-ca.9:00: 9:00-ca.20:30: 20:00-ca.20:30: 20:30-ca.22:30: Generalforsamling Spisning (tilmelding inden generalforsamling)

Læs mere

GGIF Grindsted HK. Ny struktur i GGIF Gymnastik

GGIF Grindsted HK. Ny struktur i GGIF Gymnastik GGIF Grindsted HK Ny struktur i GGIF Gymnastik Baggrund En beskrivelse af hvordan gymnastik vil ændre strukturen Gymnastiks tidligere udfordringer: - Konstante bestyrelsesmøder - Bestyrelsesmøder varede

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Referat Generalforsamling d. 22. april 2015

Referat Generalforsamling d. 22. april 2015 Referat Generalforsamling d. 22. april 2015 HG Badmintons generalforsamling blev afholdt i mødelokale M1+M2 og der var fremmøde af: Søren Lorentzen, Bent Lund, Lasse Lowater, Brian Vahlkvist, Hans Jørgen

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 10. marts 2014 MØDEREFERAT Dato: 5. marts 2014 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. mandag den 28. marts 2011 kl. 18.30 i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. mandag den 28. marts 2011 kl. 18.30 i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB mandag den 28. marts 2011 kl. 18.30 i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Lars Koch blev valgt som dirigent og konstaterede

Læs mere

Håber, at have vækket jeres interesse.

Håber, at have vækket jeres interesse. Bliv Sponsor i HPTI Er du firmaet der ønsker at have dit navn promoveret gennem fynsk fodbold? Har du brug for at få dit produkt eksponeret gennem en stærk sportsgren? Hvis dette er tilfældet vil et sponsorat

Læs mere

Og der har været meget fokus på økonomien, så vi ikke kom ud med røde tal som tidligere.

Og der har været meget fokus på økonomien, så vi ikke kom ud med røde tal som tidligere. Formandens beretning på generalforsamlingen d. 24-03-2015 Formanden indleder med at fortælle om hans første år som formand. Bestyrelsen har været gennem en spændende proces men også mange udfordringer,

Læs mere

Fangear Daff Træner NIV 2 Glædelig jul DAFFs Turneringskatalog Stævne for U12/U14 Super Bowl party Generalforsamling Senior News.

Fangear Daff Træner NIV 2 Glædelig jul DAFFs Turneringskatalog Stævne for U12/U14 Super Bowl party Generalforsamling Senior News. Velkommen til. Bestyrelses formand Steen Christiansen har igennem længere tid arbejdet på at få en aftale I hus med Fangear fra Outlet. Det er nu lykkes. Se fremragende billeder fra U12/U14 Stævne. Vi

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2011

Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1466 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

stk. 1 stk. 2 stk. 3 stk. 4 stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 stk. 1 stk. 2

stk. 1 stk. 2 stk. 3 stk. 4 stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 stk. 1 stk. 2 1 1 Foreningens navn er Nr. Lyndelse/Søby Idrætsforening. Stiftet 4. oktober 1866 som Nr. Lyndelse Skytte og Idrætsforening. I 1966 sammensluttet med Nr. Søby Gymnastikforening til Nr. Lyndelse/Søby Idrætsforening.

Læs mere

MEDLEMSFOLDER Sæson 2011/2012

MEDLEMSFOLDER Sæson 2011/2012 MEDLEMSFOLDER Sæson 2011/2012 Sæson 2011-2012 Kære spiller i Team Fyn Badminton. Denne lille folder er tænkt som et praktisk opslagsværk, som indeholder alverdens oplysninger. Du kan her finde alt fra

Læs mere

Emne Aktivitet Ansvar

Emne Aktivitet Ansvar Deltagere: Formand Helle Eriksen Næstformand Louise Vedel Kasserer Lone Bilyk Sekretær Henning Riber Gymnastik Hanne Roslyng-Stilou Motion Merete Olsen Fodbold Søren Tofte Tennis Flemming Jepsen Badminton

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2011/2012 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til F/S.......... 3 Hovedsponsor............ 4

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

GENERELT... 2 KONTINGENTSATSER... 2 SENIORUDVALG... 2

GENERELT... 2 KONTINGENTSATSER... 2 SENIORUDVALG... 2 Sæson 2014/2015 Sæson 2014-2015 Kære spiller i Team Fyn Badminton. Denne lille folder er tænkt som et praktisk opslagsværk, som indeholder alverdens oplysninger. Du kan her finde alt fra kontingentsatser

Læs mere

4. Kassererens beretning, herunder budget og kontingent fastsættelse

4. Kassererens beretning, herunder budget og kontingent fastsættelse Generalforsamling 30. april 2015 12 deltagere udover bestyrelsen Formand Henrik Mathiasen konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. 1. Valg af dirigent Henrik Mathiasen valgt 2. Valg af

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2015/2016 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2015 2016. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN!

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2012/2013 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson der sikkert bliver lige så begivenhedsrig

Læs mere

Vedrørende sponsorat til Brøndby Strand IK (Fodbold) :

Vedrørende sponsorat til Brøndby Strand IK (Fodbold) : Vedrørende sponsorat til Brøndby Strand IK (Fodbold) : Email adresse er: bsi@bsifodbold.dk Hjemmeside navn: Bsifodbold.dk Brøndby Strand IK blev stiftet i 1935 og er snart 80 år gammel og er den absolut

Læs mere

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl.

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. No. 1½ 2009 Medlemsblad for Damptromleklubben Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. 12 00 Damptromleklubben Bent Delfs "Truelskærgård" Næsbygade 2, Næsby-Orø

Læs mere

KvartalsNyt. September 2010. Randers Jomfruløkken 4 8930 Randers NØ 8643 8600

KvartalsNyt. September 2010. Randers Jomfruløkken 4 8930 Randers NØ 8643 8600 KvartalsNyt September 2010 Randers Jomfruløkken 4 8930 Randers NØ 8643 8600 Ulvehøj Cafeteria & Selskabslokaler Håndbold Hovedforening Seniorfodbold Ungdomsfodbold Damefodbold Fodboldvennerne Oldboys Motion

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00

1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00 1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00 Inviterede: Bestyrelsen: Ole, Bent, Kim, Søren, Erik, Marianne Fra afdelingerne: Lars, Ole, Rikke, Solveig, Birger, og Hanne Østergaard.

Læs mere