Motorcykelrejse gennem Laos 15. til 27. Januar 2016

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Motorcykelrejse gennem Laos 15. til 27. Januar 2016"

Transkript

1 Motorcykelrejse gennem Laos 15. til 27. Januar 2016 Tyk jungle, tempelbyer, isolerede traditionelle landsbyer, kalkstensbjerge med forunderlige formationer, søer, floder og kolossale kalkstensgrotter: En motorcykelrejse gennem Laos er en uforglemmelig oplevelse med storslået natur og farverigt folkeliv. Og så byder landet på en meget imødekommende og gæstfri befolkning, samt et spændende køkken. Tag med MC ASIEN på denne motorcykelrejse og oplev det fortryllende Laos på helt tæt hold.

2 Rejsen dag for dag Dag 1. Fredag d. 15. januar Ankomst til Luang Prabang i Laos Deltagerne ankommer til Luang Prabang, hentes i lufthavnen og køres til vores hyggelige hotel. Om aftenen mødes vi til en briefing og en efterfølgende festlig velkomstmiddag. Måltider: aftensmad/velkomstmiddag Dag 2. Lørdag d. 16. januar Motorcykelkørsel i området omkring Luang Prabang. Dette er den dag, vi alle har ventet på: Efter morgenmad på hotellet får vi udleveret vores motorcykler, og køreturen går langs landbrugslandets grønne rismarker omkring byen Luang Prabang. Vi bruger hele dagen på at udforske området, og kører især ad de små lokale veje, og sidst på eftermiddagen tager vi en forfriskende dukkert i det azurblå Tasi-vandfald, inden køreturen går tilbage til Luang Prabang. Byen Luang Prabang er på UNESCO's liste over verdens kulturarv, og den smukke, gamle historiske bydel er berømt for sine mange munke i orange klædedragter, der går i procession gennem gaderne. Luang Prabang er også kendt for sit stemningsfulde natmarked, som vi besøger. Byen har små indbyggere og ligger ved den store Mekong-flod, der udspringer i Tibet, løber gennem både Burma, Laos, Cambodia og Vietnam og forsyner hele 60 millioner mennesker med vand. Måltider: Morgenmad og frokost Dag 3. Søndag d. 17. januar Luang Prabang til Vang Vieng 230 km - Bjergkørsel ad snoede veje Denne dag bevæger vi os væk fra Luang Prabang for at udforske det mangfoldige landskab i Laos. Dagen byder på kørsel i landskaber med kalkstensbjerge med forunderlige formationer, frodig, mørkegrøn jungle der er omgivet af neongrønne rismarker. Det bjergrige landskab betyder, at der er veje med mange sving og storslåede udsigtspunkter, da vi kommer helt op i højder på 1000 meter over havets overflade. Om eftermiddagen er vi fremme og overnatter i den lille by Vang Vieng, der ligger ved Nam Xong flodens bred.

3 Landevej i Laos Dag 4. Mandag d. 18. januar Vang Vieng til Vientiane 200 km Kørsel til Laos' hovedstad Hovedvejen fra Vang Vieng til Vientiane er på 160 km, men denne dag kører vi en lidt længere strækning ad de små veje for at komme helt tæt på Laos' charmerende landsbrugsland, hvor sorte vandbøfler pløjer jorden, og bønder med stråhatte arbejder i de grønne rismarker - i et land, hvor det føles, som om tiden har stået stille i århundreder. Vi kommer forbi den tætte jungle i Phou Khao National Park på vores vej mod Vientiane, som er Laos' hovedstad. Dag 5. Tirsdag d. 19. januar Hviledag, sightseeing eller kørsel på egen hånd omkring Vientiane, Laos' hovedstad Denne dag er afsat til at opleve Laos' charmerende hovedstad, der ligger ved Mekong-flodens bred. Byen byder på et farverigt folkeliv, der bedst opleves på det såkaldte morgenmarked, som udgøres af en to-etagers bygning, der huser adskillige små hyggelige restauranter, eksotiske frugtog grøntsagsboder. Et af byens mest berømte seværdigheder er det gyldne tempel med navnet Pha That Luang. Måltider: Morgenmad Dag 6. Onsdag d. 20. januar Vientiane til Na Hin 280 km Køretur langs Mekongfloden Vi har en lang køretur foran os denne dag, og vi bevæger os ad hovedvejen, der har gode vejforhold. Noget af strækningen går langs Mekong-floden, ikke langt fra grænsen til nabolandet Thailand. Om eftermiddagen er vi fremme ved vores hotel i Na Hin.

4 Motorcykler i aktion i Laos Dag 7. Torsdag d. 21. januar Na Hin til Vieng Thong 70 km Udflugt til Kong Lor kalkstensgrotte Modsat gårsdagens køretur, skal vi denne dag ikke tilbagelægge så langt et stræk, så vi har derfor god tid til at nyde landskabet og omgivelserne og høre om landets spændende historie. På denne del af motorcykelrejsen bevæger vi os i den nordøstlige del af Laos, der tidligere var en del af Ho Chi Mihn stien: En kompliceret, forgrenet forsyningslinje, der forsynede de kommunistiske vietnamesiske tropper med våben, mad og ammunition under den lange og seje Vietnam-krig, der også involverede Laos og Cambodia. Om eftermiddagen tager vi ud og ser den kolossale Kong Lor kalkstens-grotte. Turen dertil i forgår i båd, og vi sejler på den flod, der løber gennem kalkstensbjergene og har skabt denne enorme grotte. Dag 8. Fredag d. 22. januar Vieng Thong til Phonsavan 240 km Denne dag byder også på en lang køredag, så efter en tidlig morgenmad på hotellet sætter vi os op på vore motorcykler og suser gennem landskabet, der denne dag byder på grønne bakker, nåletræer og enge med græssende kvæg. Undervejs passerer vi adskillige landsbyer, hvor beboerne er fra hmong-stammen. Vi hører denne dag om Hmong-folket og deres særegne historie og rolle under Vietnam-krigen. Dag 9. Lørdag d. 23. januar januar. I Phonsavan. Kørsel i lokalområdet Vi bruger hele denne dag på at udforske landsskabet omkring den lille by Phonsavan på vores motorcykler. Området byder blandt andet på det såkaldte Plain of Jars, et arkæologisk område, der er på Unescos liste over verdensarv og udgøres af gravpladser fra en 2500 år gammel civilisation, der stammer fra Laos' jernalder. Landsbylivet i og omkring Phonsavan er præget af kvægdrift og kendt for sine cowboys : Kvægdrivere fra Hmong-stammen, der bærer karakteristiske brune lædercowboyhatte. Tæt ved ligger Phou Bia-bjerget, der med sine 2819 meter er Laos højeste bjerg. Om eftermiddagen er der afsat tid til at hvile sig, da vi næste dag skal køre en længere strækning.

5 Buddhistiske templer i Laos Dag 10. Søndag d. 24 januar Phonsavan til Vieng Thong i Hua Phan province, 200 km Køreturen går denne dag mod den lille flække Vieng Thong, der er omgivet af grønne risterrasser. I de omkringliggende landsbyer bor der folk fra Hmong-og Khamustammen. Byen ligger tæt Nam Et, nationalparken, der stadig huser nogle af landets vilde tigere Dag 11. Mandag d. 25. januar Vieng Thong til Nong Khiaw 180 km. Vi fortætter vores rejse mod den søvninge, lille flække Nong Khiaw, som ligger ved Nam Ou-floden imellem bjerge af kalksten, der er overgroet af den tætte grønne jungle. Første del af strækningen går denne dag gennem jungle og ad snoede veje. Landskabet er malerisk, og der kommer ikke mange turister på disse kanter. Day 12. Tirsdag d. 26. januar Nong Khiaw tilbage til Luang Prabang 140 km. Efter morgenmad på hotellet i Nong Khiav, sætter vi kurs mod turens udgangspunkt: Tempelbyen Luang Prabang. Vi kører denne dag ad en af hovedvejene og er fremme i Luang Prbang midt på eftermiddagen. Om aftenen spiser vi afskedsmiddag sammen i Luang Prabang og skåler for et storslået motorcykeleventyr gennem Laos. Dag 13. Onsdag d. 27. januar Hjemrejse Efter morgenmad på hotellet er det tid til at tage til lufthavnen for at rejse hjem mod Danmark. Måltider: Morgenmad.

6 Priser Pris pr. deltager i delt dobbeltværelse Motorcyklist kr. Bagsædepassager kr. Tillæg for eneværelse er 1250 kr. For mere information eller tilmelding kontakt: MC ASIEN v. Villads Kok Mortensen Vibekegade 10 st. tv. TLF: Mail: Facebook: https://www.facebook.com/mcasien?fref=ts Prisen inkluderer følgende Dansk rejseleder/motorcykelguide -Engelsktalende lokalkendt laotisk motorcykelguide - Individuel transfer ved ankomst, dvs. kørsel fra lufthavn til hotel i Luang Prabang - Mekaniker for de dage vi kører motorcykel i Laos -Leje af mc, Honda Baja/XR 250cc -Følgekøretøj, der bærer bagage, reservedele samt plads til passagerer - Overnatninger i delt dobbeltværelse de fleste måltider (som følge af programmet ovenfor) - Olie, benzin og reservedele for alle motorcyklerne forsikring af motorcykel - Drikkepenge til tjenere, toiletpersonale samt kuffertbærer og lign., indgangsbillet til Plain of Jars - sejltur til Kong Lor grotten. Prisen inkluderer ikke Personlig rejseforsikring for deltager Flybilletter til og fra Laos Personlige udgifter så som drikkevarer, vasketøj, donationer, porto, snacks etc. turistvisum til Laos Indgangsbilletter til seværdigheder i forbindelse udflugter der ikke fremgår af programmet Drikkepenge til lokal mcguide, chauffør og mekanikker (beregn ca. 50 dollars) - Tillæg for enkeltværelse - Andre udgifter, der ikke fremgår specifikt af beskrivelsen. -Sikkerhedsudstyr så som mc-jakke, mc-bukser, mcstøvler, hjelm, knæ og albuebeskytter, rygskjold etc., måltider, der ikke fremgår af programmet.

7 Praktisk information Motorcyklen Vi kører på Honda Baja 250 og Honda XR 250 kubik, en Enduro motorcykel, som gør sig godt på vejene i Laos. Betaling og betalingsfrist Dato for betaling udsendes pr. mail. til de interesserede. Kort over ruten Dette er et google-map over ruten i Laos. https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zom2iuaz3xoc.kjtboxpuclla Der uddeles et kort over ruten i Laos til alle delltagere Arrangøren Motorcykelrejsen arrangeres af MC ASIEN. Motorcykel-guide og arrangør er Villads Kok Mortensen (f. 1982). Villads har guidet adskillige motorcykelrejser og rundrejser i Asien. Villads har et stort kendskab til lokale forhold, kultur og historie i Laos og Asien generelt. Han deltager på hele rejsen som motorcyklist og rejseleder/arrangør og står for det praktiske samt at formidle kulturen, historien og kontakten til lokalbefolkningen. Villads Kok Mortensen Vibekegade 10 st. tv. TLF: eller web: Facebook: https://www.facebook.com/mcasien?fref=ts Deltagers ansvar Det gule sygesikringsbevis gælder ikke for rejser i Asien, så undersøg, hvad jeres personlige rejseforsikring dækker og ikke dækker. Det er deltagers eget ansvar inden afrejse at tegne en gyldig, personlig rejseforsikring, der dækker lægebehandling i udlandet. Det er deltagers eget ansvar at skaffe flybillet til og fra Laos Det er deltagers eget ansvar at søge oplysninger om, hvilke krav der gælder for indrejse i Laos, samt at holde sig opdateret mht. om hvorvidt krav til indrejse i Laos og ansøgning af turistvisum til Laos ændrer sig. Alle deltagere har pligt til at rette sig efter anvisning fra guide, rejseleder, hotelpersonale, politi, lokale myndigheder, motorcykeludlejer, transportselskaber og lign. i forbindelse med gennemførelse af rejsen. Evt. afvisning ved indrejse i Laos er deltagers eget ansvar, og der kan ikke forventes kompensation fra arrangørens side. Hvis deltager vælger at køre en anden rute end den af guiden fastlagte rute, vil de udgifter til benzin, olie, reservedele, overnatning, måltider etc. deltager evt. måtte have, ikke blive godtgjort af arrangøren. Deltagere, der ikke møder på rette tid og sted, kommer for sent til sin flyafgang, ikke har gyldig rejsedokumentation, bærer ugyldigt pas, afvises af immigrationsmyndigheder, ikke har nødvendige vaccinationer eller lign. kan i forbindelse med udgifter vedr. dette ikke forvente kompensation fra arrangøren.

8 Forbehold for ændringer Laos er et udviklingsland, og de lokale forhold er meget forskellige fra det, vi kender til i Danmark og Europa. Der gøres naturligvis alt for, at rejsen kan forløbe som beskrevet. Men uforudsete hændelser kan opstå med ændringer i programmet til følge. Er vejen fx. lukket pga. jordskred, strejker, oversvømmelse eller lign. vil ruten blive lagt om. Det er arrangøren alene, der beslutter, om en ændring i programmet er nødvendig. Der vil ikke blive givet kompensation, hvis rejsen forsinkes, eller dele af rejsen ikke kan gennemføres pga. politiske uroligheder, strejker, ændring af vejrforhold, naturkatastrofer og force majeure. Gruppens størrelse Rejsen gennemføres med maximalt 14 motorcykelister. Vi ønsker at arrangere motorcykelrejser med små grupper, for at skabe de bedste forudsætninger for oplvelsen af rejsen. Forslag til pakkeliste 1.Regn- og vindtæt tøj. 2. Varmt tøj til de kølige nætter i bjergene. 3. Skiftesko, sandaler eller klipklappere 4. Motorcykelhandsker 5. Sikkerhedsudstyr som rygskjold, støvler, mc-handsker, mcbukser, mc-jakke med skulder- og albuebeskytter m.m. 6. Solcreme med høj faktor 7. Hovedpinepiller og evt. personlig medicin 8. En mindre rygsæk eller taske, der kan rumme det mest nødvendige under køreture 9. Elastikker til at spænde rygsæk fast på motorcyklen 10. Badetøj 11. Gyldigt dansk kørekort til motorcykel samt internationalt kørekort 12. Dokumentation for personlig rejseforsikring 13. Styrthjelm (hvis åben, husk kørebriller på grund af støv) 14. En passende blanding af tøj til både kølige aftener og varme dage. Vindtæt let jakke, en sweater, regntøj, etc. Der er mulighed for at få vasket tøj undervejs på hotellerne. 15. Toiletartikler 16. Lommelygte 17. Solbriller 18. Penge, kreditkort. Mindre beløb evt. i kontanter, gerne amerikanske dollars. 19. Ørepropper (der kan være støj fra biler og hunde om natten) 20. evt. gul trafiksikkerhedsvest 21. Kikkert. Hoteller Hotellerne på rejsen er af god kvalitet efter sydøst-asiatiske forhold, men forvent ikke samme standart som fx i Europa. Det er muligt at få vasket sit tøj på hotellerne undervejs og man kan derfor medbringe mindre mængder tøj. Gruppekørsel Vi kører i kolonnekørsel på denne motorcykelrejse, og det betyder at den lokale laotiske guide kører forrest og den danske mc-guide kører bagerst, efterfulgt af følgebilen. Følgebilen kører bagerst og bærer alt vores bagage og man skal derfor kun køre på mc'en med en lille taske til fx kamera, vandflaske, en trøje og andre småting. På rejsen medfølger medrejsende mekaniker, der løbende servicerer motorcyklerne. Der er følgekøretøj med på hele turen, så man skal ikke selv kører med vores store kufferter. Kør kun med en lille rygsæk eller taske, der kan spændes på motorcyklen med plads til en flaske vand, kamera, håndsprit, en rulle toiletpapir og lidt proviant. Bliver man træt af at køre motorcykel, kan man tage en dag som bilsædepassager, mens motorcyklen bliver kørt af mekanikeren.

9 Forsikring af motorcyklerne Udlejeren af motorcyklerne oplyser, at motorcyklerne er forsikret. Skade på egen motorcykel Motorcyklerne er ikke forsikret på samme måde som vi kender til det i Danmark, da dette ikke e muligt i Laos. Hvis en deltager forvolder skade på den udlejede motorcykel, skal vedkommende regne med at blive afkrævet beløbet for skaden af udlejeren. Er der tale om større skader, der inkluderer motorcyklens indre dele, vil forsikringen dække ca. 50 procent af dette beløb. Da det tager flere måneder at få forsikringsselskabet til at udbetale præmien skal vedkommende være forberedt på at betale skadens fulde beløb til udlejeren, der derefter vil køre en erstatningssag mod forsikringsselskabet og derefter refunderer det beløb forsikringsselskabet udbetaler. Derfor er det vigtig at I som deltagere overvejer at tegne en rejseforsikring der dækker skader på lejet køretøj i udlandet. Dette kunne fx være en helårsforsikring hos Gouda hvor man ved leje af bil og mc er dækket med de første kr. i selvrisiko. Prisen for dette er ca kr. pr. år og det er en udvidet forsikring med fx ekstra skiforsikring. Det er også vigtigt at deltagers rejseforsikring dækker deltagers udgifter til medicin og lægebehandling i tilfælde af en trafikulykke. Motorcyklens nypris er ca amr. dollars. Skade på andre køretøjer Forvolder en deltager skade på andre så betales der kontant på stedet. Sådan løses det i Laos, der er et udviklingsland. Både guiden og rejseleder medbringer rigeligt med kontanter under hele turen i tilfælde af en ulykke, så der kan betales kontant på stedet. Den laotiske guide træder til og løser problemet på stedet. Han har stor erfaring med at løse sådanne problemer ude på landevejene, men den deltager der har forvoldt skaden vil blive afkrævet det fulde beløb for skade forvoldt på tredjeparten. Derefter vil udlejeren af motorcyklerne køre en sag mod forsikringsselskabet og kræve udbetaling af præmien. Dette kan tage op til flere måneder. For skade på tredjeparten vil forsikringen kun dække skader på indre dele af køretøjet, ikke for ydre skader som skærme, lygter, kapler og lign. Personpåkørsel Ved personpåkørsel vil forsikringen kun dække hvis den påkørte skal indlægges og forsikringen betaler hospitalsregningen for den tilskadekommende. Ved personpåkørsel hvor der er tale om dødsulykke vil forsikringen kunne dække op til dollars.. Påkører man husdyr, dvs. geder, hunde, får, bøfler, køer etc. vil prisen for dette være dollars. alt efter hvilket dyr det drejer sig om. Også i dette tilfælde betales der på stedet og forsikringen vil ikke refundere dette. Dokumenter Det er vigtigt at deltageren under hele turen er i besiddelse af sit internationale kørekort, det danske kørekort samt kontanter og rejseforsikringsdokumenter. Undersøg præcis hvad jeres rejseforsikring dækker og hvad jeres rejseforsikring ikke dækker mht. kørsel i udlandet. Vejkort Det uddeles vejkort og hotelliste ved ankomst til Laos Trafik, sikkerhed og kommunikation på turen Der er ingen grund til at frygte tyveri, overfald eller lign. da Laos er et sikkert sted at færdes. Men lad alligevel aldrig pas, kamera og kontanter ligge frit fremme på hotelværelset eller andre steder. Lås det inde i sikkerhedsboks, lås det ned i kufferten, eller hav det på jer. Vi kører i samlet flok og giver os god tid til at stoppe for at og se naturen, landsbyer, folkeliv, lokale markeder og lign. Alle motorcyklerne er synet fra start og bliver gennemset af mekanikeren i løbet af turen. Nogle af hotellerne har internet, men med meget lav hastighed. I højlandet er der områder uden netværksdækning for mobil telefoner. Lokale simkort til mobiltelefoner og smartphones kan købes i Laos. Vær forberedt på, at man skal have et vågent øje på vejen og trafikken og at hornet bruges flittigt i Laos. Omkring landsbyerne går hunde, køer, høns og lign. rundt på vejen. Vi kører sjældent mere

10 end kilometer i timen og altid med respekt for de lokale forhold. Der er højresidekørsel i Laos. Det internationale kørekort er gyldigt i Laos og fås på borgerservice i Danmark. Arrangøren tager intet ansvar for deltagernes køreegenskaber, og deltagelse er helt på egen risiko. Sygdom under rejsen Arrangøren medbringer et mindre rejseapotek på rejsen. Derudover har vi også en førstehjælpskasse med under hele ekspeditionen. Mht. vaccinationer, så kontakt egen læge i god tid. Det kan også være en god ide at kontakte Udlandsvaccinationen I/S på (Tlf.: ). Sørg altid for god håndhygiejne, drik kun vand fra forseglede flasker, undgå salat, hvis I har sarte maver, og hvis I spiser frugt, så skær den selv ud. Drik rigelig med væske under hele turen. Mht. malariarisiko bør I kontakte egen læge. Køretid Vi kører ml. 5-9 timer om dagen inkl. pauser. Temperaturer I det centrale højland kan det blive ned til ca grader om natten. Om dagen skal I regne med temperaturer op til ca. 30 grader. Pak derfor gerne lidt varmt tøj til om aftenen. Værdipapirer Medbring pas, kørekort, internationalt kørekort, rejseforsikringsdokumenter samt en fotokopi af passet. Turistvisum til Laos Der kan søges om turistvisum til Laos via den laotiske ambassade i DK. Der kan også ansøges om turistvisum ved ankomst til Laos. Passet skal være gyldigt i op til 6 måneder efter udrejse af Laos. Danske statsborgere kan få 15 dages turistvisum ved ankomsten til Laos (30 USD) både med fly og over land. Medbring USD i kontanter og 2 pasfotos. Planlægger du at være mere end 15 dage i Laos, kan du søge om 30 dages visum på forhånd via ambassaden. Læs mere om regler for turistvisum til Laos her: Valuta i Laos Kip er navnet på den lokale møntenhed i Laos, men USD og thailandske baht er gangbare mange steder. Dog anbefales det, at man primært benytter på kip, når man bevæger sig rundt i landet. Man kan hæve kontanter på et Visakort i bankerne i de større byer som Luang Prabang og Vientiane. Medbring USD i kontanter, Visakort og evt. rejsechecks i reserve. En dollar svarer til ca. 8 kip. Køreudstyr For ens egen sikkerheds skyld er mc-køretøj/udstyr, hjemmefra DK at foretrække. Det kan anbefales, at man rejser iført sin mc-jakke for at spare pladsen i bagagen. Styrthjelmen kan man have med som håndbagage. Det anbefales at man anvender full-face hjelm, da dette yder optimalt beskyttelse ved uheld og da dette kan skærme mod regn, støv, forurening, insekter osv. Selvom vi kører uden for regntiden kan regnvejr forekomme, da Laos ligger i troperne. Medbring derfor køreudstyr der tager højde for dette. Man kan vaske tøj på hotellerne undervejs på rejsen, og dermed tage lidt mindre tøj med hjemmefra.

11 Toiletforhold Der findes ikke toiletforhold alle steder langs landevejene, som er af samme høje standart som vi kender det i Vesten. En toiletrulle og en flaske alkogel i rygsækken kan derfor være en stor hjælp. Bagageregler på fly til Laos Se reglerne hos det flyselskab, som I flyver med. For mere information eller tilmelding kontakt: Villads Kok Mortensen Vibekegade 10 st. tv. TLF: Mail: se mere på

Motorcykelrejse gennem Tibet 18. sept. til 3. okt. 2016

Motorcykelrejse gennem Tibet 18. sept. til 3. okt. 2016 Motorcykelrejse gennem Tibet 18. sept. til 3. okt. 2016 Denne motorcykelrejse går gennem Tibets storslåede landskaber og viser det bedste af dette gamle Himalayakongerige frem. Køreturen snor sig over

Læs mere

På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014

På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014 På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014 Med sit varierede landskab og farverige folkeliv udgør det nordlige Vietnam den ideelle ramme for et uforglemmeligt motorcykeleventyr. Efter utallige

Læs mere

Motorcykelrejse gennem det nordlige Vietnam 2016 med M.C. Asien

Motorcykelrejse gennem det nordlige Vietnam 2016 med M.C. Asien Motorcykelrejse gennem det nordlige Vietnam 2016 med M.C. Asien Dato: 27. februar til 11. marts Pris: 14.890 kr. kr. For yderlige information kontakt: MC ASIEN v. Villads Kok Mortensen TLF: 29 43 14 27

Læs mere

MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM

MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM AFREJSE: d. 1. -16. maj 2015 16 dage PRIS: DKK 21.900 kr. per person MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM Grønne rismarker, vildtvoksende jungle, smukke

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015

Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015 Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015 Himalaya-kongeriget Bhutan ligger i det sydøstlige Himalaya. Her snor vejene sig gennem frodige dale, langs brusende floder, over bjergpas med udsigt

Læs mere

Motorcykelrejse Sri Lanka rundt

Motorcykelrejse Sri Lanka rundt Motorcykelrejse Sri Lanka rundt Fra d. 7. til d. 20. feb. 2015 Den dråbeformede tropeø, Sri Lanka, i det Indiske Ocean, er uden tvivl en af Asiens endnu uspolerede perler. Her snor vejene sig gennem tæt

Læs mere

Motorcykelrejse i Nepal 2015 23. sept. - 4. okt. 2015

Motorcykelrejse i Nepal 2015 23. sept. - 4. okt. 2015 Motorcykelrejse i Nepal 2015 23. sept. - 4. okt. 2015 Sneklædte bjergtoppe, varierede landskaber af høj og lavland, snoede bjergveje og grønne terrassemarker. Nepal udgør den ideelle ramme for et uforglemmeligt

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

LILLE TIBET OG HIMALAYA

LILLE TIBET OG HIMALAYA PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET OG HIMALAYA AFREJSE: 1.-14. september 2016-14 dage MED MC-GUIDE: Villads Kok Mortensen PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET og HIMALAYA Tag med på det ultimative MC-eventyr

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Til De eventyrlystne!

Til De eventyrlystne! Til De eventyrlystne! Motorcykelrejse i Indiens Thar-ørken Efter utallige rejser på kryds og tværs af Indien er jeg kommet frem til, at den bedste og mest autentiske måde at opleve dett mangfoldige og

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark

Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark Denne motorcykelrejse går gennem den indiske Thar-ørken i Indiens mest farverige delstat: Rajasthan, der

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Bhutan Afrejse: oktober 2016

Motorcykelrejse gennem Bhutan Afrejse: oktober 2016 Motorcykelrejse gennem Bhutan Afrejse: 16.-30. oktober 2016 Kongeriget Bhutan ligger i det sydøstlige Himalaya. Her snor vejene sig gennem frodige dale, langs brusende floder, over bjergpas med udsigt

Læs mere

Værd at vide om. Laos. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Laos. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Laos Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Laos Hovedstad Indbyggere Sprog Vientiane 6,9 mio. Lao Religion Valuta Areal Theravadabuddhisme Kip Herunder kan du læse en række praktiske

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015 Thailand & Laos 2015 Fra Bogense til Thailand og videre til Laos er en rejse på 24.000 km. Laos er det eneste land i Sydøstasien omgivet af lande til alle sider og et af de sidste kommunistiske lande tilbage.

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Tiden nærmer sig for vores spændende rejse til Riget i midten. Vi har efter bedste evne forsøgt os at lære os noget kinesisk af vores tålmodige lærer Ning. Hun har samtidig givet

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

OG HIMALAYA PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET. AFREJSE 7.-20. juni 2015-14 dage. MED MC-GUIDE Villads Kok Mortensen

OG HIMALAYA PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET. AFREJSE 7.-20. juni 2015-14 dage. MED MC-GUIDE Villads Kok Mortensen PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET OG HIMALAYA AFREJSE 7.-20. juni 2015-14 dage MED MC-GUIDE Villads Kok Mortensen PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET og HIMALAYA Oplev Lille Tibet, Himalaya og verdens højeste

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Manual for rejseguider

Manual for rejseguider Manual for rejseguider Regler for rejseguidetildeling...1 Afrejsebriefing...1 Ved afrejsen i København...1 Mødested...2 Fælles velkomst...2 Udlevering / tjek af billetter...2 Visum...2 Telefon...2 Check

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Der venter

Læs mere

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal Afrejse: 19. november - 2. december 2014-14 dage MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Royal Enfield

Læs mere

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 Guangzhou er hovedstaden i provinsen Guangdong, der med sine ca. 70 mio. indbyggere er blevet Sydkinas store handelsprovins. Med sin beliggenhed ikke

Læs mere

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e Wildschönau, Østrig B e r n s t o r f f s m i n d e E f t e r s k o l e HVOR SKAL VI BO? VI SKAL BO PÅ TO HOTELLER I WILDSCHÖNAU I ØSTRIG Pension Sonnelfels Familie Weissbacher A- 6311 Wildschönau Mühltal

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Har du en passion for motorcykelkørsel?

Har du en passion for motorcykelkørsel? Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN Har du en passion for motorcykelkørsel? På motorcykel i Spanien. Er du passioneret motorcyklist? Er du til road-trips? Vil du køre i et af Europas smukkeste lande med en

Læs mere

Morten Andersen i Saints Hall of Fame

Morten Andersen i Saints Hall of Fame Morten Andersen i Saints Hall of Fame Ta med ham til New Orleans og se optagelsen samt hyldesten på denne helt eksklusive tur 4.- 10. november 2009 Onsdag den 4. november Afrejse med SAS/United Airlines

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 På basis af erfaringerne fra en tidligere FRKDstudietur til USA og Canada samt ønsket om også at besøge Jill Clapperton,

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu Rejsenr.: 221-2015 Indien med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu 3.1-14.1 2015 En meget anderledes rejse i 2015! Det er en form for studierejse uden luksus. Veje og gader er ujævne, og vi skal

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD Oplev selv de flotte landskaber, som fotograferne på Tour de France i 2013 viste på de 3 første dage af jubilæumstouren. Oplev den umiddelbare overraskelse

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

kerede veje, der besøges maleriske landsbyer og større monumentale byer, hvoraf flere er på UNESCOs verdensarvsliste.

kerede veje, der besøges maleriske landsbyer og større monumentale byer, hvoraf flere er på UNESCOs verdensarvsliste. Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN På motorcykel i Spanien Er du vild med at køre på motorcykel? Er du til road-trips? Vil du køre i et af Europas smukkeste lande med en uovertruffen natur og et superbehageligt

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

MANDEREJSE PYRENÆERNE

MANDEREJSE PYRENÆERNE 7 E. 23. - 29. MAJ 2015 MANDEREJSE PYRENÆERNE VANDRETUR FOR MÆND MED EVENTYRER OG PSYKOTERAPEUT HANS ERIK RASMUSSEN AFSKED UDFORDRING UDSYN MÅLRETTETHED OVERSKRIDE GRÆNSER INDLEVELSE HJEMKOMST Indhold

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Vi gentager succesen for 4. gang Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Udrejse 30. maj hjemrejse 6. juni 2017 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Burma - cykelferie i Myanmar

Burma - cykelferie i Myanmar Burma - cykelferie i Myanmar En rejse til Myanmar, bedre kendt som Burma, er som at rejse tilbage i tiden. Til dengang Asien var jomfrueligt land for vesterlandske turister. Efter mange års isolation er

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Meditationsrejse til Sydindien den januar 2019

Meditationsrejse til Sydindien den januar 2019 Meditationsrejse til Sydindien den 12. - 29. januar 2019 I samarbejde med Grace Tours som teknisk arrangør præsenterer vi denne unikke rejse til Sydindien til næste vinter. Det vil ikke være en almindelig

Læs mere

2.d Studietur Berlin mandag d. 9 marts - Fredag d. 13 marts

2.d Studietur Berlin mandag d. 9 marts - Fredag d. 13 marts Studietur Berlin mandag d. 9 - Fredag d. 13 Mandag d. 9 Afrejse fra Horsens Gymnasium Kl. 08.00 Forventet ankomst i Berlin kl. 15.00 Indkvartering på værelser Tirsdag d. 10 Onsdag d. 11 9-11 Besøg i bydelen

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Rejsen til Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Montevideo, Uruguay / 18. 21. Marts 2015 -med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Trine-K Travel Design

Læs mere

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83 Velkommen til infomøde Toscana 2013 Personale John Landbo Mobil: 99 70 62 82 Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81 Jan Majgaard Mobil: 99 70 62 84 Johs. Odgaard Mobil: 99 70 62 83 Rejseplan Mødetid på Morsø

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

ROTARY INTERNATIONAL Multidistrikt - Danmark. Manual for rejseguider. Afrejsebriefing. Ved afrejsen i København. Regler for rejseguidetildeling

ROTARY INTERNATIONAL Multidistrikt - Danmark. Manual for rejseguider. Afrejsebriefing. Ved afrejsen i København. Regler for rejseguidetildeling ROTARY INTERNATIONAL Multidistrikt - Danmark Manual for rejseguider Regler for rejseguidetildeling... 1 Afrejsebriefing... 1 Ved afrejsen i København... 1 Mødested... 2 Fælles velkomst... 2 Udlevering

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010 Kulturrejse til Beijing 22. 1. oktober 2010 Du har nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på badmintonkampe

Læs mere

Landbrug, dinosaurer og bjergtinder i Canada. 30. juni 10. juli 2016 11 dage

Landbrug, dinosaurer og bjergtinder i Canada. 30. juni 10. juli 2016 11 dage Landbrug, dinosaurer og bjergtinder i Canada 30. juni 10. juli 2016 11 dage Canada oplev landbrug i Alberta, udforsk dinosaurenes historie, opdag sneklædte bjerge, smukke bjergsøer, brusende floder og

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste i den verdensberømte

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

Here we come California. 22 dages rundrejse

Here we come California. 22 dages rundrejse Here we come 22 dages rundrejse 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrej- Turen er en 22 dages rundrejse i det vestlige Californien. Turen har mange højdepuntker: natur,

Læs mere

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 17-6-2013 STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 Infohæfte Leif Laugesen og Kaja Toft Kære elever og forældre i 8A Dette hæfte indeholder oplysninger om turen i uge 25 for 8. klasse. Turen starter

Læs mere

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Afrejse: 9. - 21. oktober 2014-13 dage Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

S T U D I E R E J S E N. Den store rejse 2014. St. Vincent 2015

S T U D I E R E J S E N. Den store rejse 2014. St. Vincent 2015 S T U D I E R E J S E N Den store rejse 2014 St. Vincent 2015 Fra Bogense til Saint Vincent, en rejse på 20.000 km. Saint Vincent er en lille ø i Det caribiske Øhav, 150 sømil fra Venezuela. Vi er en gruppe

Læs mere

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008 LINKS OMKRING CALELLA M.M. www.calella-oktoberfest.com Om oktoberfesten i Calella www.inside.danehofgarden.dk Her kan man se nyt om turen mens vi er af sted. www.portaventura.co.uk/theme-park Her skal

Læs mere

Kackar 2014 November 2013

Kackar 2014 November 2013 Kackar 2014 November 2013 Stor tur: Biesczcady 2006 Stor tur: Transsylvanien 2010 Kackar 2014 Hvor? Hvornår 23. juli 2014: Rejse Odense-Trabzon, afg tidlig morgen 24-25. juli 2014: Trabzon forberedelse

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

1.Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015. ndhtxtfoto

1.Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015. ndhtxtfoto www.frdk.dk Nr. 4 Side 1 af 5 25. marts 2015 1. Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015 1.Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015 ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studieturen har mest

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Forlængelser i Vietnam

Forlængelser i Vietnam Forlængelser i Vietnam Alle vores rejser til Vietnam kan forlænges Efter et intenst program i Vietnam er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

into india oktober dages rejseeventyr i det nordlige Indien Into India Brogårdsvej 20, kld. tv Gentofte

into india oktober dages rejseeventyr i det nordlige Indien Into India Brogårdsvej 20, kld. tv Gentofte into india 16 dages rejseeventyr i det nordlige Indien 4. 20. oktober 2017 Sådan rejser vi Så snart vi påbegynder indflyvningen i Delhi, trænger Indien sig på. Det karakteristiske gullige lys, lugten af

Læs mere