Motorcykelrejse gennem Laos 15. til 27. Januar 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Motorcykelrejse gennem Laos 15. til 27. Januar 2016"

Transkript

1 Motorcykelrejse gennem Laos 15. til 27. Januar 2016 Tyk jungle, tempelbyer, isolerede traditionelle landsbyer, kalkstensbjerge med forunderlige formationer, søer, floder og kolossale kalkstensgrotter: En motorcykelrejse gennem Laos er en uforglemmelig oplevelse med storslået natur og farverigt folkeliv. Og så byder landet på en meget imødekommende og gæstfri befolkning, samt et spændende køkken. Tag med MC ASIEN på denne motorcykelrejse og oplev det fortryllende Laos på helt tæt hold.

2 Rejsen dag for dag Dag 1. Fredag d. 15. januar Ankomst til Luang Prabang i Laos Deltagerne ankommer til Luang Prabang, hentes i lufthavnen og køres til vores hyggelige hotel. Om aftenen mødes vi til en briefing og en efterfølgende festlig velkomstmiddag. Måltider: aftensmad/velkomstmiddag Dag 2. Lørdag d. 16. januar Motorcykelkørsel i området omkring Luang Prabang. Dette er den dag, vi alle har ventet på: Efter morgenmad på hotellet får vi udleveret vores motorcykler, og køreturen går langs landbrugslandets grønne rismarker omkring byen Luang Prabang. Vi bruger hele dagen på at udforske området, og kører især ad de små lokale veje, og sidst på eftermiddagen tager vi en forfriskende dukkert i det azurblå Tasi-vandfald, inden køreturen går tilbage til Luang Prabang. Byen Luang Prabang er på UNESCO's liste over verdens kulturarv, og den smukke, gamle historiske bydel er berømt for sine mange munke i orange klædedragter, der går i procession gennem gaderne. Luang Prabang er også kendt for sit stemningsfulde natmarked, som vi besøger. Byen har små indbyggere og ligger ved den store Mekong-flod, der udspringer i Tibet, løber gennem både Burma, Laos, Cambodia og Vietnam og forsyner hele 60 millioner mennesker med vand. Måltider: Morgenmad og frokost Dag 3. Søndag d. 17. januar Luang Prabang til Vang Vieng 230 km - Bjergkørsel ad snoede veje Denne dag bevæger vi os væk fra Luang Prabang for at udforske det mangfoldige landskab i Laos. Dagen byder på kørsel i landskaber med kalkstensbjerge med forunderlige formationer, frodig, mørkegrøn jungle der er omgivet af neongrønne rismarker. Det bjergrige landskab betyder, at der er veje med mange sving og storslåede udsigtspunkter, da vi kommer helt op i højder på 1000 meter over havets overflade. Om eftermiddagen er vi fremme og overnatter i den lille by Vang Vieng, der ligger ved Nam Xong flodens bred.

3 Landevej i Laos Dag 4. Mandag d. 18. januar Vang Vieng til Vientiane 200 km Kørsel til Laos' hovedstad Hovedvejen fra Vang Vieng til Vientiane er på 160 km, men denne dag kører vi en lidt længere strækning ad de små veje for at komme helt tæt på Laos' charmerende landsbrugsland, hvor sorte vandbøfler pløjer jorden, og bønder med stråhatte arbejder i de grønne rismarker - i et land, hvor det føles, som om tiden har stået stille i århundreder. Vi kommer forbi den tætte jungle i Phou Khao National Park på vores vej mod Vientiane, som er Laos' hovedstad. Dag 5. Tirsdag d. 19. januar Hviledag, sightseeing eller kørsel på egen hånd omkring Vientiane, Laos' hovedstad Denne dag er afsat til at opleve Laos' charmerende hovedstad, der ligger ved Mekong-flodens bred. Byen byder på et farverigt folkeliv, der bedst opleves på det såkaldte morgenmarked, som udgøres af en to-etagers bygning, der huser adskillige små hyggelige restauranter, eksotiske frugtog grøntsagsboder. Et af byens mest berømte seværdigheder er det gyldne tempel med navnet Pha That Luang. Måltider: Morgenmad Dag 6. Onsdag d. 20. januar Vientiane til Na Hin 280 km Køretur langs Mekongfloden Vi har en lang køretur foran os denne dag, og vi bevæger os ad hovedvejen, der har gode vejforhold. Noget af strækningen går langs Mekong-floden, ikke langt fra grænsen til nabolandet Thailand. Om eftermiddagen er vi fremme ved vores hotel i Na Hin.

4 Motorcykler i aktion i Laos Dag 7. Torsdag d. 21. januar Na Hin til Vieng Thong 70 km Udflugt til Kong Lor kalkstensgrotte Modsat gårsdagens køretur, skal vi denne dag ikke tilbagelægge så langt et stræk, så vi har derfor god tid til at nyde landskabet og omgivelserne og høre om landets spændende historie. På denne del af motorcykelrejsen bevæger vi os i den nordøstlige del af Laos, der tidligere var en del af Ho Chi Mihn stien: En kompliceret, forgrenet forsyningslinje, der forsynede de kommunistiske vietnamesiske tropper med våben, mad og ammunition under den lange og seje Vietnam-krig, der også involverede Laos og Cambodia. Om eftermiddagen tager vi ud og ser den kolossale Kong Lor kalkstens-grotte. Turen dertil i forgår i båd, og vi sejler på den flod, der løber gennem kalkstensbjergene og har skabt denne enorme grotte. Dag 8. Fredag d. 22. januar Vieng Thong til Phonsavan 240 km Denne dag byder også på en lang køredag, så efter en tidlig morgenmad på hotellet sætter vi os op på vore motorcykler og suser gennem landskabet, der denne dag byder på grønne bakker, nåletræer og enge med græssende kvæg. Undervejs passerer vi adskillige landsbyer, hvor beboerne er fra hmong-stammen. Vi hører denne dag om Hmong-folket og deres særegne historie og rolle under Vietnam-krigen. Dag 9. Lørdag d. 23. januar januar. I Phonsavan. Kørsel i lokalområdet Vi bruger hele denne dag på at udforske landsskabet omkring den lille by Phonsavan på vores motorcykler. Området byder blandt andet på det såkaldte Plain of Jars, et arkæologisk område, der er på Unescos liste over verdensarv og udgøres af gravpladser fra en 2500 år gammel civilisation, der stammer fra Laos' jernalder. Landsbylivet i og omkring Phonsavan er præget af kvægdrift og kendt for sine cowboys : Kvægdrivere fra Hmong-stammen, der bærer karakteristiske brune lædercowboyhatte. Tæt ved ligger Phou Bia-bjerget, der med sine 2819 meter er Laos højeste bjerg. Om eftermiddagen er der afsat tid til at hvile sig, da vi næste dag skal køre en længere strækning.

5 Buddhistiske templer i Laos Dag 10. Søndag d. 24 januar Phonsavan til Vieng Thong i Hua Phan province, 200 km Køreturen går denne dag mod den lille flække Vieng Thong, der er omgivet af grønne risterrasser. I de omkringliggende landsbyer bor der folk fra Hmong-og Khamustammen. Byen ligger tæt Nam Et, nationalparken, der stadig huser nogle af landets vilde tigere Dag 11. Mandag d. 25. januar Vieng Thong til Nong Khiaw 180 km. Vi fortætter vores rejse mod den søvninge, lille flække Nong Khiaw, som ligger ved Nam Ou-floden imellem bjerge af kalksten, der er overgroet af den tætte grønne jungle. Første del af strækningen går denne dag gennem jungle og ad snoede veje. Landskabet er malerisk, og der kommer ikke mange turister på disse kanter. Day 12. Tirsdag d. 26. januar Nong Khiaw tilbage til Luang Prabang 140 km. Efter morgenmad på hotellet i Nong Khiav, sætter vi kurs mod turens udgangspunkt: Tempelbyen Luang Prabang. Vi kører denne dag ad en af hovedvejene og er fremme i Luang Prbang midt på eftermiddagen. Om aftenen spiser vi afskedsmiddag sammen i Luang Prabang og skåler for et storslået motorcykeleventyr gennem Laos. Dag 13. Onsdag d. 27. januar Hjemrejse Efter morgenmad på hotellet er det tid til at tage til lufthavnen for at rejse hjem mod Danmark. Måltider: Morgenmad.

6 Priser Pris pr. deltager i delt dobbeltværelse Motorcyklist kr. Bagsædepassager kr. Tillæg for eneværelse er 1250 kr. For mere information eller tilmelding kontakt: MC ASIEN v. Villads Kok Mortensen Vibekegade 10 st. tv. TLF: Mail: Facebook: https://www.facebook.com/mcasien?fref=ts Prisen inkluderer følgende Dansk rejseleder/motorcykelguide -Engelsktalende lokalkendt laotisk motorcykelguide - Individuel transfer ved ankomst, dvs. kørsel fra lufthavn til hotel i Luang Prabang - Mekaniker for de dage vi kører motorcykel i Laos -Leje af mc, Honda Baja/XR 250cc -Følgekøretøj, der bærer bagage, reservedele samt plads til passagerer - Overnatninger i delt dobbeltværelse de fleste måltider (som følge af programmet ovenfor) - Olie, benzin og reservedele for alle motorcyklerne forsikring af motorcykel - Drikkepenge til tjenere, toiletpersonale samt kuffertbærer og lign., indgangsbillet til Plain of Jars - sejltur til Kong Lor grotten. Prisen inkluderer ikke Personlig rejseforsikring for deltager Flybilletter til og fra Laos Personlige udgifter så som drikkevarer, vasketøj, donationer, porto, snacks etc. turistvisum til Laos Indgangsbilletter til seværdigheder i forbindelse udflugter der ikke fremgår af programmet Drikkepenge til lokal mcguide, chauffør og mekanikker (beregn ca. 50 dollars) - Tillæg for enkeltværelse - Andre udgifter, der ikke fremgår specifikt af beskrivelsen. -Sikkerhedsudstyr så som mc-jakke, mc-bukser, mcstøvler, hjelm, knæ og albuebeskytter, rygskjold etc., måltider, der ikke fremgår af programmet.

7 Praktisk information Motorcyklen Vi kører på Honda Baja 250 og Honda XR 250 kubik, en Enduro motorcykel, som gør sig godt på vejene i Laos. Betaling og betalingsfrist Dato for betaling udsendes pr. mail. til de interesserede. Kort over ruten Dette er et google-map over ruten i Laos. https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zom2iuaz3xoc.kjtboxpuclla Der uddeles et kort over ruten i Laos til alle delltagere Arrangøren Motorcykelrejsen arrangeres af MC ASIEN. Motorcykel-guide og arrangør er Villads Kok Mortensen (f. 1982). Villads har guidet adskillige motorcykelrejser og rundrejser i Asien. Villads har et stort kendskab til lokale forhold, kultur og historie i Laos og Asien generelt. Han deltager på hele rejsen som motorcyklist og rejseleder/arrangør og står for det praktiske samt at formidle kulturen, historien og kontakten til lokalbefolkningen. Villads Kok Mortensen Vibekegade 10 st. tv. TLF: eller web: Facebook: https://www.facebook.com/mcasien?fref=ts Deltagers ansvar Det gule sygesikringsbevis gælder ikke for rejser i Asien, så undersøg, hvad jeres personlige rejseforsikring dækker og ikke dækker. Det er deltagers eget ansvar inden afrejse at tegne en gyldig, personlig rejseforsikring, der dækker lægebehandling i udlandet. Det er deltagers eget ansvar at skaffe flybillet til og fra Laos Det er deltagers eget ansvar at søge oplysninger om, hvilke krav der gælder for indrejse i Laos, samt at holde sig opdateret mht. om hvorvidt krav til indrejse i Laos og ansøgning af turistvisum til Laos ændrer sig. Alle deltagere har pligt til at rette sig efter anvisning fra guide, rejseleder, hotelpersonale, politi, lokale myndigheder, motorcykeludlejer, transportselskaber og lign. i forbindelse med gennemførelse af rejsen. Evt. afvisning ved indrejse i Laos er deltagers eget ansvar, og der kan ikke forventes kompensation fra arrangørens side. Hvis deltager vælger at køre en anden rute end den af guiden fastlagte rute, vil de udgifter til benzin, olie, reservedele, overnatning, måltider etc. deltager evt. måtte have, ikke blive godtgjort af arrangøren. Deltagere, der ikke møder på rette tid og sted, kommer for sent til sin flyafgang, ikke har gyldig rejsedokumentation, bærer ugyldigt pas, afvises af immigrationsmyndigheder, ikke har nødvendige vaccinationer eller lign. kan i forbindelse med udgifter vedr. dette ikke forvente kompensation fra arrangøren.

8 Forbehold for ændringer Laos er et udviklingsland, og de lokale forhold er meget forskellige fra det, vi kender til i Danmark og Europa. Der gøres naturligvis alt for, at rejsen kan forløbe som beskrevet. Men uforudsete hændelser kan opstå med ændringer i programmet til følge. Er vejen fx. lukket pga. jordskred, strejker, oversvømmelse eller lign. vil ruten blive lagt om. Det er arrangøren alene, der beslutter, om en ændring i programmet er nødvendig. Der vil ikke blive givet kompensation, hvis rejsen forsinkes, eller dele af rejsen ikke kan gennemføres pga. politiske uroligheder, strejker, ændring af vejrforhold, naturkatastrofer og force majeure. Gruppens størrelse Rejsen gennemføres med maximalt 14 motorcykelister. Vi ønsker at arrangere motorcykelrejser med små grupper, for at skabe de bedste forudsætninger for oplvelsen af rejsen. Forslag til pakkeliste 1.Regn- og vindtæt tøj. 2. Varmt tøj til de kølige nætter i bjergene. 3. Skiftesko, sandaler eller klipklappere 4. Motorcykelhandsker 5. Sikkerhedsudstyr som rygskjold, støvler, mc-handsker, mcbukser, mc-jakke med skulder- og albuebeskytter m.m. 6. Solcreme med høj faktor 7. Hovedpinepiller og evt. personlig medicin 8. En mindre rygsæk eller taske, der kan rumme det mest nødvendige under køreture 9. Elastikker til at spænde rygsæk fast på motorcyklen 10. Badetøj 11. Gyldigt dansk kørekort til motorcykel samt internationalt kørekort 12. Dokumentation for personlig rejseforsikring 13. Styrthjelm (hvis åben, husk kørebriller på grund af støv) 14. En passende blanding af tøj til både kølige aftener og varme dage. Vindtæt let jakke, en sweater, regntøj, etc. Der er mulighed for at få vasket tøj undervejs på hotellerne. 15. Toiletartikler 16. Lommelygte 17. Solbriller 18. Penge, kreditkort. Mindre beløb evt. i kontanter, gerne amerikanske dollars. 19. Ørepropper (der kan være støj fra biler og hunde om natten) 20. evt. gul trafiksikkerhedsvest 21. Kikkert. Hoteller Hotellerne på rejsen er af god kvalitet efter sydøst-asiatiske forhold, men forvent ikke samme standart som fx i Europa. Det er muligt at få vasket sit tøj på hotellerne undervejs og man kan derfor medbringe mindre mængder tøj. Gruppekørsel Vi kører i kolonnekørsel på denne motorcykelrejse, og det betyder at den lokale laotiske guide kører forrest og den danske mc-guide kører bagerst, efterfulgt af følgebilen. Følgebilen kører bagerst og bærer alt vores bagage og man skal derfor kun køre på mc'en med en lille taske til fx kamera, vandflaske, en trøje og andre småting. På rejsen medfølger medrejsende mekaniker, der løbende servicerer motorcyklerne. Der er følgekøretøj med på hele turen, så man skal ikke selv kører med vores store kufferter. Kør kun med en lille rygsæk eller taske, der kan spændes på motorcyklen med plads til en flaske vand, kamera, håndsprit, en rulle toiletpapir og lidt proviant. Bliver man træt af at køre motorcykel, kan man tage en dag som bilsædepassager, mens motorcyklen bliver kørt af mekanikeren.

9 Forsikring af motorcyklerne Udlejeren af motorcyklerne oplyser, at motorcyklerne er forsikret. Skade på egen motorcykel Motorcyklerne er ikke forsikret på samme måde som vi kender til det i Danmark, da dette ikke e muligt i Laos. Hvis en deltager forvolder skade på den udlejede motorcykel, skal vedkommende regne med at blive afkrævet beløbet for skaden af udlejeren. Er der tale om større skader, der inkluderer motorcyklens indre dele, vil forsikringen dække ca. 50 procent af dette beløb. Da det tager flere måneder at få forsikringsselskabet til at udbetale præmien skal vedkommende være forberedt på at betale skadens fulde beløb til udlejeren, der derefter vil køre en erstatningssag mod forsikringsselskabet og derefter refunderer det beløb forsikringsselskabet udbetaler. Derfor er det vigtig at I som deltagere overvejer at tegne en rejseforsikring der dækker skader på lejet køretøj i udlandet. Dette kunne fx være en helårsforsikring hos Gouda hvor man ved leje af bil og mc er dækket med de første kr. i selvrisiko. Prisen for dette er ca kr. pr. år og det er en udvidet forsikring med fx ekstra skiforsikring. Det er også vigtigt at deltagers rejseforsikring dækker deltagers udgifter til medicin og lægebehandling i tilfælde af en trafikulykke. Motorcyklens nypris er ca amr. dollars. Skade på andre køretøjer Forvolder en deltager skade på andre så betales der kontant på stedet. Sådan løses det i Laos, der er et udviklingsland. Både guiden og rejseleder medbringer rigeligt med kontanter under hele turen i tilfælde af en ulykke, så der kan betales kontant på stedet. Den laotiske guide træder til og løser problemet på stedet. Han har stor erfaring med at løse sådanne problemer ude på landevejene, men den deltager der har forvoldt skaden vil blive afkrævet det fulde beløb for skade forvoldt på tredjeparten. Derefter vil udlejeren af motorcyklerne køre en sag mod forsikringsselskabet og kræve udbetaling af præmien. Dette kan tage op til flere måneder. For skade på tredjeparten vil forsikringen kun dække skader på indre dele af køretøjet, ikke for ydre skader som skærme, lygter, kapler og lign. Personpåkørsel Ved personpåkørsel vil forsikringen kun dække hvis den påkørte skal indlægges og forsikringen betaler hospitalsregningen for den tilskadekommende. Ved personpåkørsel hvor der er tale om dødsulykke vil forsikringen kunne dække op til dollars.. Påkører man husdyr, dvs. geder, hunde, får, bøfler, køer etc. vil prisen for dette være dollars. alt efter hvilket dyr det drejer sig om. Også i dette tilfælde betales der på stedet og forsikringen vil ikke refundere dette. Dokumenter Det er vigtigt at deltageren under hele turen er i besiddelse af sit internationale kørekort, det danske kørekort samt kontanter og rejseforsikringsdokumenter. Undersøg præcis hvad jeres rejseforsikring dækker og hvad jeres rejseforsikring ikke dækker mht. kørsel i udlandet. Vejkort Det uddeles vejkort og hotelliste ved ankomst til Laos Trafik, sikkerhed og kommunikation på turen Der er ingen grund til at frygte tyveri, overfald eller lign. da Laos er et sikkert sted at færdes. Men lad alligevel aldrig pas, kamera og kontanter ligge frit fremme på hotelværelset eller andre steder. Lås det inde i sikkerhedsboks, lås det ned i kufferten, eller hav det på jer. Vi kører i samlet flok og giver os god tid til at stoppe for at og se naturen, landsbyer, folkeliv, lokale markeder og lign. Alle motorcyklerne er synet fra start og bliver gennemset af mekanikeren i løbet af turen. Nogle af hotellerne har internet, men med meget lav hastighed. I højlandet er der områder uden netværksdækning for mobil telefoner. Lokale simkort til mobiltelefoner og smartphones kan købes i Laos. Vær forberedt på, at man skal have et vågent øje på vejen og trafikken og at hornet bruges flittigt i Laos. Omkring landsbyerne går hunde, køer, høns og lign. rundt på vejen. Vi kører sjældent mere

10 end kilometer i timen og altid med respekt for de lokale forhold. Der er højresidekørsel i Laos. Det internationale kørekort er gyldigt i Laos og fås på borgerservice i Danmark. Arrangøren tager intet ansvar for deltagernes køreegenskaber, og deltagelse er helt på egen risiko. Sygdom under rejsen Arrangøren medbringer et mindre rejseapotek på rejsen. Derudover har vi også en førstehjælpskasse med under hele ekspeditionen. Mht. vaccinationer, så kontakt egen læge i god tid. Det kan også være en god ide at kontakte Udlandsvaccinationen I/S på (Tlf.: ). Sørg altid for god håndhygiejne, drik kun vand fra forseglede flasker, undgå salat, hvis I har sarte maver, og hvis I spiser frugt, så skær den selv ud. Drik rigelig med væske under hele turen. Mht. malariarisiko bør I kontakte egen læge. Køretid Vi kører ml. 5-9 timer om dagen inkl. pauser. Temperaturer I det centrale højland kan det blive ned til ca grader om natten. Om dagen skal I regne med temperaturer op til ca. 30 grader. Pak derfor gerne lidt varmt tøj til om aftenen. Værdipapirer Medbring pas, kørekort, internationalt kørekort, rejseforsikringsdokumenter samt en fotokopi af passet. Turistvisum til Laos Der kan søges om turistvisum til Laos via den laotiske ambassade i DK. Der kan også ansøges om turistvisum ved ankomst til Laos. Passet skal være gyldigt i op til 6 måneder efter udrejse af Laos. Danske statsborgere kan få 15 dages turistvisum ved ankomsten til Laos (30 USD) både med fly og over land. Medbring USD i kontanter og 2 pasfotos. Planlægger du at være mere end 15 dage i Laos, kan du søge om 30 dages visum på forhånd via ambassaden. Læs mere om regler for turistvisum til Laos her: Valuta i Laos Kip er navnet på den lokale møntenhed i Laos, men USD og thailandske baht er gangbare mange steder. Dog anbefales det, at man primært benytter på kip, når man bevæger sig rundt i landet. Man kan hæve kontanter på et Visakort i bankerne i de større byer som Luang Prabang og Vientiane. Medbring USD i kontanter, Visakort og evt. rejsechecks i reserve. En dollar svarer til ca. 8 kip. Køreudstyr For ens egen sikkerheds skyld er mc-køretøj/udstyr, hjemmefra DK at foretrække. Det kan anbefales, at man rejser iført sin mc-jakke for at spare pladsen i bagagen. Styrthjelmen kan man have med som håndbagage. Det anbefales at man anvender full-face hjelm, da dette yder optimalt beskyttelse ved uheld og da dette kan skærme mod regn, støv, forurening, insekter osv. Selvom vi kører uden for regntiden kan regnvejr forekomme, da Laos ligger i troperne. Medbring derfor køreudstyr der tager højde for dette. Man kan vaske tøj på hotellerne undervejs på rejsen, og dermed tage lidt mindre tøj med hjemmefra.

11 Toiletforhold Der findes ikke toiletforhold alle steder langs landevejene, som er af samme høje standart som vi kender det i Vesten. En toiletrulle og en flaske alkogel i rygsækken kan derfor være en stor hjælp. Bagageregler på fly til Laos Se reglerne hos det flyselskab, som I flyver med. For mere information eller tilmelding kontakt: Villads Kok Mortensen Vibekegade 10 st. tv. TLF: Mail: se mere på

På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014

På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014 På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014 Med sit varierede landskab og farverige folkeliv udgør det nordlige Vietnam den ideelle ramme for et uforglemmeligt motorcykeleventyr. Efter utallige

Læs mere

MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM

MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM AFREJSE: d. 1. -16. maj 2015 16 dage PRIS: DKK 21.900 kr. per person MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM Grønne rismarker, vildtvoksende jungle, smukke

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark

Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark Denne motorcykelrejse går gennem den indiske Thar-ørken i Indiens mest farverige delstat: Rajasthan, der

Læs mere

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal Afrejse: 19. november - 2. december 2014-14 dage MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Royal Enfield

Læs mere

Til De eventyrlystne!

Til De eventyrlystne! Til De eventyrlystne! Motorcykelrejse i Indiens Thar-ørken Efter utallige rejser på kryds og tværs af Indien er jeg kommet frem til, at den bedste og mest autentiske måde at opleve dett mangfoldige og

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015

Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015 Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015 Himalaya-kongeriget Bhutan ligger i det sydøstlige Himalaya. Her snor vejene sig gennem frodige dale, langs brusende floder, over bjergpas med udsigt

Læs mere

MOTORCYKELREJSE I INDIEN

MOTORCYKELREJSE I INDIEN MOTORCYKELREJSE I INDIEN - på klassisk Royal Enfield motorcykel gennem kongernes land Rajasthan - 15 dage Afrejse: 5. - 19. februar 2014 Pris: DKK 23.900 per person. Pris for bagsædepassager/passager i

Læs mere

Safarirejse til Sharkati

Safarirejse til Sharkati Safarirejse til Sharkati Drømmer du om en unik, indholdsmættet og tryg safari langt fra de overrendte turistområder? Vil du have kompetente og engagerede danske rejseledere? Kan du lide håndlavede rejser

Læs mere

- Udforsk regnskoven og oplev en natur i særklasse - Slap af under palmerne på tropiske strande - Snorkel ved korallerne i Det Caribiske Hav

- Udforsk regnskoven og oplev en natur i særklasse - Slap af under palmerne på tropiske strande - Snorkel ved korallerne i Det Caribiske Hav - Udforsk regnskoven og oplev en natur i særklasse - Slap af under palmerne på tropiske strande - Snorkel ved korallerne i Det Caribiske Hav - Mød den lokale befolkning - Vov dig væk fra turisternes gængse

Læs mere

PRAKTISK INFO OM SYDAFRIKA

PRAKTISK INFO OM SYDAFRIKA PRAKTISK INFO OM SYDAFRIKA VELKOMMEN TIL SYDAFRIKA Africa Tours byder dig velkommen til enestående Sydafrika, hvor vi med disse praktiske informationer, vil gøre dig helt klar til rejsen til de fantastiske

Læs mere

Dragens Mur. Rejse til KINA med. 12 dages uforglemmelig vandreferie på den Kinesiske Mur. Direkte til Kina

Dragens Mur. Rejse til KINA med. 12 dages uforglemmelig vandreferie på den Kinesiske Mur. Direkte til Kina 12 dages uforglemmelig vandreferie på den Kinesiske Mur Direkte til Kina Rejse til KINA med Dragens Mur 12 dages uforglemmelig vandreferie på den berømte Kinesiske Mur med overnatning i lokale landsbyer

Læs mere

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Albatros' Centralamerika. Dato 11-11-2014 Varighed 18 dage Pris 29.998, Afrejse København Rejseleder Dansk

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Albatros' Centralamerika. Dato 11-11-2014 Varighed 18 dage Pris 29.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Rejs med hjerte, hjerne & holdning Albatros' Centralamerika Dato 11-11-2014 Varighed 18 dage Pris 29.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Albatros' Centralamerika Et brag af en rejse til Panama, Costa

Læs mere

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10 REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Brasilien - 12 dage Ét af verdens mest fascinerende lande! 2012 2013 & Fly Rio de Janeiro med stor byrundtur til bl.a. Corcovado med Kristus statuen og med kabelbane (kendt

Læs mere

The Taj Mahal Marathon 2008

The Taj Mahal Marathon 2008 The Taj Mahal Marathon 2008 Eventyrlig maratonrejse til Indien ved et af verdens 7 moderne vidundere. Maraton og halvmaraton 8. marts 2008 www.taj-mahal-marathon.com Albatros Travel Kultorvet 11 1175 København

Læs mere

MC Tour Thailand 2010 5 20. november 2010

MC Tour Thailand 2010 5 20. november 2010 MC Tour Thailand 2010 5 20. november 2010 Vores tidligere MC-ture til Vietnam, Kina, Cambodia, Indien, Argentina og Chile har givet os lejlighed til at udvikle venskaber med mange dejlige mennesker. Nu

Læs mere

Mexicos Store Riger. Mexico kulturrundrejse med dansk rejseleder, 16 dage

Mexicos Store Riger. Mexico kulturrundrejse med dansk rejseleder, 16 dage Mexicos Store Riger Mexico kulturrundrejse med dansk rejseleder, 16 dage Albatros Travel Kultorvet 11 1175 København K Telefon 36 98 00 00 www.albatros-travel.dk info@albatros-travel.dk Mexico Kulturrejse

Læs mere

Vestfjordene en særlig smuk del af Island

Vestfjordene en særlig smuk del af Island Vestfjordene en særlig smuk del af Island En grundig og attraktiv tur med mange traveture 12. juli 22. juli 2013 Rejse nr. A-9 En tur til Vestfjordene? Mange har gennem årene spurgt, om vi ikke snart igen

Læs mere

MC-turen i Nordthailand i november 2010

MC-turen i Nordthailand i november 2010 1 MC-turen i Nordthailand i november 2010 En gruppe danske motorcykelentusiaster drog til Nordthailand, og kørte den legendariske Mae Hong Son Loop og turen til The Golden Triangle. Mange af os har været

Læs mere

Kejserbyen og Den Kinesiske Mur

Kejserbyen og Den Kinesiske Mur Kejserbyen og Den Kinesiske Mur Overdådig kulturrejse til Beijing og omegn med overnatning ved Den kinesiske Mur - med dansk rejseleder, 9 dage Albatros Travel Tøndergade 16 1752 København V Telefon 36

Læs mere

Husk at tage ABC-håndbogen med på din rejse! ABC HÅNDBOG. Navn:...

Husk at tage ABC-håndbogen med på din rejse! ABC HÅNDBOG. Navn:... SPROGREjseR Husk at tage ABC-håndbogen med på din rejse! ABC HÅNDBOG Navn:... Indhold FØr og under DIN rejse Inden din afrejse... 5 Din bagage... 8 Huskeliste... 9 Pakning til STS camp og STS 2+1... 10

Læs mere

Albatros store Middelhavskrydstogt

Albatros store Middelhavskrydstogt Albatros store Middelhavskrydstogt Luksuskrydstogt med Norwegian Cruise Lines nyeste skib Norwegian Jade til Middelhavslandenes kulturperler. Istanbul - Izmir - Mykonos - Santorini - Kreta - Alexandria

Læs mere

Kina fra nord til syd med Folkeskolen

Kina fra nord til syd med Folkeskolen Kina fra nord til syd med Folkeskolen Kejserbyen Beijing, Shanghai Orientens dronning og spændende togrejse på 1. klasse med dansk rejseleder, 9 dage Specialrejse i samarbejde med Folkeskolen Afrejse d.

Læs mere

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Cubanernes Cuba med Folkeskolen. Dato 30-06-2015 Varighed 11 dage Pris 18.998, Afrejse København Rejseleder Dansk

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Cubanernes Cuba med Folkeskolen. Dato 30-06-2015 Varighed 11 dage Pris 18.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Rejs med hjerte, hjerne & holdning Cubanernes Cuba med Folkeskolen Dato 30-06-2015 Varighed 11 dage Pris 18.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Gadeorkester i Havana Cubanernes Cuba med Folkeskolen

Læs mere

Grønland sommer i midnatssolens skær

Grønland sommer i midnatssolens skær Rejs med hjerte, hjerne & holdning Grønland sommer i midnatssolens skær Dato 07-07-2015 Varighed 8 dage Pris 19.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Grønland sommer i midnatssolens skær Oplev alle højdepunkterne

Læs mere

Højskole Er du mellem ca. 50 og 80 år og har udlængsel? Så tag på Global Højskole i Nepal

Højskole Er du mellem ca. 50 og 80 år og har udlængsel? Så tag på Global Højskole i Nepal Mellemfolkeligt Samvirke ActionAid Denmark Global Højskole Nepal 50+ Er du mellem 50 og 80 og har udlængsel? Og vil du gerne både rejse, lære og opleve sammen med andre ligesindede? Så tag på Global Højskole

Læs mere

thailands mystik & landlige idyl 14 dage / 11 nætter Rundrejse med dansk rejseleder

thailands mystik & landlige idyl 14 dage / 11 nætter Rundrejse med dansk rejseleder thailands mystik & landlige idyl 14 dage / 11 nætter Rundrejse med dansk rejseleder I tæt samarbejde med vores erfarne eksperter i Thailand, Michael Schulz og Morten Djørby, har vi sammensat en fyldestgørende

Læs mere

Thailand. På floder gennem Østens mystik. Rundrejse med dansk rejseleder

Thailand. På floder gennem Østens mystik. Rundrejse med dansk rejseleder Thailand På floder gennem Østens mystik Rundrejse med dansk rejseleder Thailand - på floder gennem Østens mystik Rundrejse med høj kvalitet og dansk rejseleder i 13 dage: Mulighed for 5 dages forlængelse

Læs mere

Afrejser i 2010. Kontrasternes Kina. med Yangtze-krydstogt. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder

Afrejser i 2010. Kontrasternes Kina. med Yangtze-krydstogt. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Afrejser i 2010 Kontrasternes Kina med Yangtze-krydstogt 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Himlens Tempel - Beijing MONGOLIA BEIJING C H I N A XIAN CHONGQING YICHANG SHANGHAI GUILIN YANGSHUO 2 Den

Læs mere

Det pragtfulde Portugal med Gefion

Det pragtfulde Portugal med Gefion Rejs med hjerte, hjerne & holdning Det pragtfulde Portugal med Gefion Dato 21-09-2015 Varighed 8 dage Pris 7.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Det pragtfulde Portugal med Gefion Rejs langsomt på

Læs mere

Riget i Midten. Omfattende kulturrejse til OL-byen, Beijing og Kalundborgs kinesiske venskabsby, Tianjin - med dansk rejseleder, 9 dage

Riget i Midten. Omfattende kulturrejse til OL-byen, Beijing og Kalundborgs kinesiske venskabsby, Tianjin - med dansk rejseleder, 9 dage Riget i Midten Omfattende kulturrejse til OL-byen, Beijing og Kalundborgs kinesiske venskabsby, Tianjin - med dansk rejseleder, 9 dage Albatros Travel Kultorvet 11 1175 København K Telefon 36 98 00 00

Læs mere