NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE"

Transkript

1 NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

2 NY RENAULT TRAFIC FOCUS Design og Teknologi s. 04 TRAFIC ATTITUDE En bil, der er på din side s. 08 SCANNER Motor og livet ombord udsat for X-ray s. 10 INNOVATION BY RENAULT Zoom ind på multimedie og touch screen s. 16 RENAULT QUALITY MADE Mere end et mærke, et engagement s. 18 SAFETY BY RENAULT Beskyttelse på alle niveauer s. 20 CARLAB Se al teknisk information og alle udstyrsvarianter s. 22 PÅ FORSIDEN Ny Renault Trafic Fotograf Y. Brossard

3

4 04 / 05 INVITATION TIL EN REJSE NY RENAULT TRAFIC INVITERER DIG MED PÅ EN KØRETUR... ET ROBUST DESIGN, DYNAMISKE LINJER OG RUMMELIGHED GIVER ENDNU BEDRE KOMFORT PÅ TUREN MED PLADS TIL MODULINDRETNING TILPASSER KABINEN SIG SELV DE MEST SPECIELLE ERHVERVSMÆSSIGE ELLER FAMILIEMÆSSIGE BEHOV. MED DE NYE TEKNOLOGIER FÅR DU BÅDE ØGET SIKKERHED OG EN FLEKSIBEL OG ØKONOMISK MOTOR. DET BLIVER REN FORNØJELSE AT KØRE.

5 TILPASSET DIN DAGLIGDAG Ny front. Med de langstrakte og udtryksfulde forlygter, en forkofanger, der omslutter og beskytter, forener frontpartiet dynamik og robusthed. 2. De nye motortyper på Trafic kan bryste sig af et brændstofforbrug på op til 17,5 km/l* og CO 2 -emissioner på ned til 149 g/km* - et rekordlavt niveau. 3. Rummelighed. Med sin store kabine og smarte modulopbyggede bænksæder rummer Trafic komfortabelt op til 9 passagerer med bagage. 4. Instrumentbord. Gennemført instrumentbordsdesign med kromindlæg, aircondition for, navigation** og Bluetooth -radio. 5. Nøglekort m. håndfri betjening**. Adgang, start og låsning af døre/klapper, uden brug af nøgle - du skal blot have kortet på dig. *Forbrug godkendt i henhold til gældende lovgivning. **Ekstraudstyr.

6 06 / 07 FORENE KOMFORT OG MODERNE TEKNOLOGI NY TRAFIC TILBYDER NYE LØSNINGER TIL GAVN FOR DIN KOMFORT. INSTRUMENTBORDET ER INDRETTET, SÅ DU KAN TILSLUTTE OG GENOPLADE DINE TABLETS OG SMARTPHONES. NAVIGATION*, BAKKAMERA*... DIVERSE TEKNOLOGIER HJÆLPER DIG HVERT ØJEBLIK UNDER KØRSLEN. DU HAR 90 LITER OPBEVARINGSPLADS I BILEN, SÅ DU NEMT KAN HAVE ALLE DINE TING INDEN FOR RÆKKEVIDDE. FORNYENDE, PRAKTISK... MED NY TRAFIC TAGES ORDET KOMFORT BOGSTAVELIGT. * Ekstraudstyr

7 Omsluttende og komfortable sæder. Takket være en tættere skumpolstring og med særligt fokus på sædernes form opnår du bedre sidestøtte i den nye Trafic. Med et rat, der kan reguleres i højde og dybde, og en bedre indstilling af sædernes ryglæn (højde, længde) er det nemt for enhver at finde den ideelle kørselsposition. 2. Opbevaringsrum. Trafic giver dig mange smarte opbevaringsløsninger. Alle opbevaringsrum er velintegrerede i kabinen og tilgængelige fra førerpladsen. Under passagersædet finder du en stor boks på 54 liter, hvor du kan opbevare genstande ude af syne for nysgerrige blikke udefra. 3. Bakkameraet*, der er indbygget i bakspejlet, gør det lettere at manøvrere bilen. Det supplerer lydsignalerne fra sensorerne bag på bilen. 4. Smartphoneholder*. SmartDock telefonholder inkl. R&Go multimedie-applikation til Apple App Store (ios) og Google Play (Android). Kræver månedligt abonnement - hør mere hos til forhandler. Telefonholderen er placeret ideelt inden for førerens rækkevidde og passer til et bredt udvalg af mobiltelefoner. * Ekstraudstyr

8 08 / 09

9

10 10 / 11 RENAULT TRAFIC SCANNING INNOVATIONEN ØGER MED DEN NYE TRAFIC EFFEKTIVITETEN I DIN HVERDAG. UDFORSK TIDENS MEST EFFEKTIVE MOTORER OG EN HIDTIL USET LASTEKAPACITET VIA BILLEDER, SOM VAR TRAFIC KØRT IND I EN SCANNER.

11

12 12 / 13 MOTOR ENERGY dci DOBBELT EFFEKTIV FRA FORMEL 1 TIL STANDARD Hos Renault tager den teknologiske kappestrid sit udspring i mænds passion. Rob White, teknisk direktør for Renault Sport F1, udvikler sammen med sit team de Renault Energy F1-motorer, der driver en fjerdedel af bilerne i Formel 1. Motorer, der har vundet i mere end 35 år! Verdensmester 12 gange. For seriefremstillede biler er det Alain Raposo, direktør for motorteknologi hos Renault, der sammen med sine medarbejdere udvikler de nye programmer med Energy-motorer. Ingen forbindelse? Tværtimod. Rob og Alain er i daglig kontakt, udveksler og udvikler nye ideer sammen, drager nytte af hinandens viden med den entusiasme, der kendetegner evige pionerer. Formål: at reducere brændstofforbrug og CO 2 -udledning med op til 25 %, teste motorernes styrke under ekstreme forhold og løfte den daglige glæde ved at køre en Renault op til det højeste niveau. Når to ingeniørteams, der elsker innovation, forener deres kræfter og deler deres viden, opstår der en dobbelt dynamik, så der skabes motorer, som hører hjemme blandt de bedste i verden.

13 MED BAGGRUND I RENAULTS TEKNOLOGISKE EKSPERTISE INDEN FOR F1 TILBYDER DEN NYE TRAFIC ET MOTORPROGRAM, SOM FORENER NØJSOMHED, SMIDIGHED OG YDELSE. MED MOTOREN dci 125 ER FORBRUGET SÆNKET SÅ DEN GÅR HELE 17,5 KM/L* UDEN AT GIVE KØB PÅ KØREGLÆDEN. Motoren på den nye Trafic er baseret på 1,6 dciblokken af seneste generation, som er udviklet af Renault. Motoren findes med Twin Turbo med dci 125 hk og dci 145 hk. TwinTurbo-motoren med Stop & Start og det nye system til energigenerering ved deceleration (Energy Smart Management) gør det muligt at sænke brændstofforbruget så den præsterer op til 17,5 km/l*. Den dobbelte turbolader giver smidig kørsel og livlige accelerationer og samtidig større effekt ved høje motoromdrejninger: turbotøven leverer et højt moment allerede ved lave motoromdrejninger og giver øget respons i igangsætnings- og accelerationsfaserne. op i omdrejninger. Der opnås en høj motorydelse, uden at motoren bliver stakåndet, og en konstant, regelmæssig og lineær acceleration. Bedre brændstoføkonomi og større køreglæde! Ny Trafic giver gevinst på alle hylder. *Forbrug godkendt i henhold til gældende lovgivning. kw ENERGY dci 125 Moment (Nm) Ydelse (hk) omdr./min

14 14 / 15 DESIGNET MED SANS FOR DE BREDE LINJER DEN STORE KABINE I NY TRAFIC KAN OMKONFIGURERES EFTER BEHOV, SÅ DEN ANVENDES BÅDE TIL GRUPPETRANSPORTER OG TIL FAMILIETURE I FRITIDEN. DEN RUMMER OP TIL 9 PERSONER MED FULD BAGAGE I EN VELORGANISERET OG KOMFORTABEL KABINE. Med Ny Trafic s modulindretning bliver der mulighed for smarte løsninger. Det er der behov for, når bilen skal transportere 9 passagerer med fuld bagage. Der er god plads til benene bag i bilen, hvor passagerne sidder komfortabelt på de nydesignede sæder. Ny Trafic er udstyret med et bagsæde, der kan klappes sammen, nedfældes og afmonteres, så der er plads til endnu mere bagage. Men Ny Trafic byder på flere overraskelser Sammenklappeligt bagsæde Bagagerum med 4,1 m 3 opbevaringsplads

15 3 sæder 6 sæder 9 sæder

16 16 / 17 KØR MED FULD OPKOBLING DEN NYE TRAFIC LEDER DIG ALTID PÅ RETTE VEJ, TAKKET VÆRE NAVIGATIONSSYSTEMERNE MEDIA NAV-TEKNOLOGIEN*, R-LINK* ELLER APP EN R & GO*. DOWNLOAD DENNE APP PÅ DIN SMARTPHONE ELLER TABLET OG DU ER KOBLET PÅ, UDEN AT DET GÅR UD OVER SIKKERHEDEN.

17 R-LINK, ET INTEGRERET MULTIMEDIESYSTEM MED FULD OPKOBLING Med sin 7" touch skærm, intuitive stemmestyring og ratbetjeninger giver den integrerede og opkoblede Renault R-Link* dig adgang til nyskabende og praktiske funktioner: navigationssystemet TomTom LIVE, multimedie, telefoni, bilinformationer samt et katalog over apps, der kan downloades fra R-Link Store. Med Renault R-Link er alliancen mellem bilen og den digitale verden slået fast. * Ikke tilgængelig ved lancering Hovedmenu med 6 ikoner: navigation, multimedie, telefoni, bil, tjenester og applikationer, systemindstillinger. 2. Berøringsskærm med startside, der kan tilpasses personligt. Vælg dine genveje for at komme til dine foretrukne funktioner med et enkelt klik. 3. Eksterne musikafspillere. Bliv forbundet via Bluetooth eller via USB-stikket i Renault R-Link for at lytte til din musik. MEDIA NAV, ET INTEGRERET, ENKELT OG TILGÆNGELIGT MULTIEDIESYSTEM Renault MEDIA NAV* med indbygget touch screen giver dig adgang til nyttige og praktiske funktioner: navigation, radio, musik via audio-streaming og håndfri telefoni takket være Bluetooth -teknologien. Med Renault MEDIA NAV får du alle multimediefunktioner af betydning lige ved hånden MEDIA NAV tilbyder berøringsfølsom navigation. Enkel og intuitiv, når du skal programmere en adresse eller opdatere kortet via sitet 2. Med et enkelt tryk på skærmen kan du indstille kortvisningen til 2D eller 2,5D Birdview og aktivere den stemmestyrede navigation. 3. Lyt til din eksterne musikafspiller via Bluetooth -teknologien eller ved at tilslutte dig USB- eller Jack-porten på betjeningspanelet. R & GO, EN PRAKTISK OG INTELLIGENT APP I DIN SMARTPHONE ELLER TABLET Renault R&GO er en praktisk og intelligent app, der er udviklet for at integrere dine mobiltelefoner og tablets i din Renault. Placer din smartphone i holderen* og få en ny navigationsoplevelse. Den er enkel at anvende og giver dig adgang til 4 universer: Multimedie, Telefon, Navigation og Bil - på en ergonomisk og intuitiv måde. Spil din musik, hold styr på dine kontakter, naviger med præcision eller få informationer om dit forbrug og brug Driving eco 2 -funktionerne alt dette er fremover muligt takket være Renaults nye app, R & GO. *Ekstraudstyr.

18 18 / 19 VORES ABSOLUTTE PRIORITET: DIN TILFREDSHED KOMBINATIONEN AF DET FORFØRENDE DESIGN, KVALITETEN, DER TYDELIGT FORNEMMES, OG TEKNOLOGIEN GIVER DIG EN EXCEPTIONEL KØRE- OG ON-BOARD-OPLEVELSE. TAKKET VÆRE DET STORE FOKUS PÅ ALLE DETALJER HAR DU ALDRIG OPLEVET EN STØRRE KOMFORT.

19 K RENAULT KVALITET

20 20 / 21 VORES ABSOLUTTE PRIORITET: AT SIKRE SIKKERHEDEN FOR ALLE FOR RENAULT ER DIN SIKKERHED PÅ VEJEN DET VIGTIGSTE. VORES VAREBILER ER UDSTYRET MED DE BEDSTE TEKNOLOGIER INDEN FOR AKTIV OG PASSIV SIKKERHED. DEN NY GENERATION ESP SOM STANDARDUDSTYR BESKYTTER NY TRAFIC EFFEKTIVT SINE PASSAGERER TAKKET VÆRE ET BREDT UDVALG AF SIKKERHEDSUDSTYR OG KØREASSISTENTER.

21 Forebyggelse For at imødegå risici og informere chaufføren om alle forhold Ny Trafi c giver dig fuld sikkerhed under kørslen. Fartpiloten/fartbegrænseren (1)* gør det muligt at definere en "cruising"-hastighed eller maksimal hastighed. Via en betjening på rattet kan du regulere den valgte hastighed. Parkeringssensorerne (2)* eller bakkameraet gør dine manøvrer endnu sikrere. Dæktrykovervågningssystemet advarer dig ved trykfald eller punktering. Med helårsdæk* kan du køre i ro og mag uanset vejrforholdene. Aktiv sikkerhed Med avancerede teknologier, der ændrer alt Den ny generation ESP (3)** sikrer bilens stabilitet og registrerer lastniveauet, så løbslinjekorrektionerne bliver mere effektive. - Der et tilføjet tre nye funktioner, der er helt uundværlige i din dagligdag - Extended Grip (forstærket trækkraft) giver bilen mulighed for at genvinde mistet vejgreb på løst underlag som sand, mudder eller sne. - Hill Holder en (4) fastholder automatisk bremsetrykket i 2 sekunder for at give føreren tid til at accelerere. - Systemet Trailer Sway Control registrerer og korrigerer anhængerens svingninger. Passiv sikkerhed For beskyttelse af både fører og passagere i bilen, men også af fodgængere Ny Trafic er udstyret med passiv sikkerhed på højeste niveau (5). Forstærket struktur, frontairbags med programmeret sikkerhedssystem til fører og passager tilkoblet sikkerhedsseler med selestrammere og selekraftbegrænsere, gardin- og sideairbags (afhængig af version). Der er monteret sikkerhedsseler med selekraftbegrænsere til bagsædepassagererne. Med Isofix-beslag ved siddepladserne på anden sæderække og muligheden for at frakoble airbaggen ved forreste passagersæde kan du transportere dine børn i fuld sikkerhed (6). *Ekstraudstyr **Illustrationen er ikke bindende Engagement Det handler om alles sikkerhed Renault sætter mennesket i midten og er engageret i talrige samfundsmæssige forebyggelsesinitiativer i forhold til trafi krisici i skoler og på universiteter, hos internationale institutioner. Mærket er også engageret i det at forbedre effektiviteten af alarmcentralerne. RENAULTS SIKKERHED I TAL

22 22

23 VÆLG DIT KOMFORTNIVEAU, DIT UDSTYRSNIVEAU... GØR DIT KØRETØJ PERSONLIGT,FRIHEDEN LEVES HELT NED I DEN MINDSTE DETALJE. CHROMO ZONE / Trafics farver MÅL / Volumen KONFIGURATION / En skræddersyet bil til dine aktiviteter STANDARDUDSTYR / Interiør og væsentligt standardudstyr EKSTRAUDSTYR / Det væsentligste ekstraudstyr TILBEHØR / Det uundværlige udstyr STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR / Komplet liste TEKNISKE DATA / Motorer

24 CHROMO ZONE HVID GLACIER (OV 369)* GRÅ PLATINE (TE D69)** RØD MAGMA (OVNNS)* BLÅ PANORAMA (TE J43)** GRÅ CASSIOPÉE (TE KNG)** BEIGE CENDRÉ (TE HNK)** GRÅ TAUPE (OV KPF)* SORT MIDNIGHT (TE D68)** GRØN BAMBOU (OV DPA)* BRUN CUIVRÉ (TE CNH)** *Alm. lak **Metallak mod merpris.

25 KONFIGURATIONER MODULINDRETNING 3 SÆDER 6 SÆDER 9 SÆDER PROFILERV BAGDØRE MED RUDE 1 ELLER 2 SKYDEDØRE* BAGDØRE MED ÅBNING TIL 180 OG RUDE BAGKLAP MED RUDE* SPORTSPAKKE 1* SKINNEDÆKSEL I KARROSSERIFARVE FORKOFANGER I NUBRET SORT SIDESØJLER BAGVOGN I KARROSSERIFARVE SPORTSPAKKE 2* SKINNEDÆKSEL I KARROSSERIFARVE FORKOFANGER I HALV KARROSSERIFARVE SIDESØJLER BAGVOGN I KARROSSERIFARVE SPORTSPAKKE 3* SKINNEDÆKSEL I KARROSSERIFARVE FORKOFANGER I HALV KARROSSERIFARVE SIDESPEJLE I KARROSSERIFARVE KROMINDLÆG PÅ KØLERGRILL OG LISTE I BLANK SORT SIDESØJLER BAGVOGN I KARROSSERIFARVE *Ekstraudstyr

26 MÅL HØJDE, BREDDE, LASTVOLUMEN... EN BIL, DER ER SKRÆDDERSYET TIL AT OPFYLDE ALLE DINE BEHOV. KOMBI L1H1 L2H1 VÆGT OG LAST (kg) Kombi L1H1 L2H1 Versioner Tilladt totalvægt* 2.740/ /2.895 Tom, køreklar bil Maksimal nyttelast* 839/ /994 Maks. tilladt anhængervægt (med/uden bremse) 2.000/ /750 * Afhængigt af motortype. NYTTEVOLUMEN* (m 3 ) L1H1 L2H1 9 pladser pladser / 3. sæderække nedfældet pladser pladser / 2. sæderække nedfældet (Kombi N1) pladser * VDA-metode: Pladsen opmåles vha. elementer på en liter med målene 200 x 100 x 50 mm. DIMENSIONER (mm) L1H1 L2H1 Udvendige mål Udvendig længde Udvendig bredde / med sidespejle 1.956/ /2.283 Højde uden last Akselafstand Akseludhæng for Akseludhæng bag Indvendige mål Læsselængde* i version med 9 pladser i version med 9 pladser / række 3 nedfældet i version med 6 pladser i version med 6 pladser / række 2 nedfældet (Kombi N1)** i version med 3 pladser (Kombi N1)** Maks. indvendig bredde Bredde mellem hjulkasser Nyttehøjde Skydedør(e) i siden Indgangsbredde for skydedør i siden ved 600 mm for vognbund Indgangsbredde for skydedør i siden ved 100 mm for vognbund Indgangshøjde for skydedør i siden Bagdør Indgangsbredde ved 70 mm for vognbund Indgangshøjde ved døre 180 /bagklap 1.320/ /1.295 Læssehøjde Frihøjde *Lastlængde ved vognbund med bagklap. ** Til rådighed senere

27 STANDARDUDSTYR UDSTYRSNIVEAU, FARVER, EKSTRAUDSTYR, OVERLADT TIL DIG! STANDARDUDSTYR 16" stålfælge med heldækkende hjulkapsler 2-pers. Passagerbænksæde 3-pers. bænksæde, 2. sæderække 3-pers. bænksæde, 3. sæderække 3-punkts sikkerhedsseler ved alle sæder ABS-bremser med bremsekraftfordeling (EBV) Aircondition for + Eberspaecher uden timer Bagagerumsdækken Bagagerumsmåtte Bagdøre med rude og 180 åbning Bagrudevisker/-vasker Dæktryksmåler Dieselpartikelfilter El-ruder med single-touch-funktion El-sidespejle med varme ESP med Hill Start Assist, Extended Grip og Trailer Sway Control mod anhængersvingninger Fører- og passagerairbag Førersæde med armlæn og indstilling af højde Førersæde med varme Gardinairbag, fører og passager Højre skydedør m. oplukkelig rude Isofix-beslag (på 3-pers. bænksæde, 2. sæderække) Oplukkelig rude i venstre side (ved 2. sæderække) Opvarmede bagruder Passagerbænk, foldbar, med opbevaring Radio med ratbetjening, MP3 og Bluetooth Rat, længde- og højdejusterbart Regn- og lyssensor Reservehjul Tankkapacitet 80 liter Tonede ruder Tågeforlygter med statisk kurvelys INDTRÆK VÆLG DET DESIGN, DU SYNES BEDST OM. FÆLGE INDTRÆK KARIO INDTRÆK JAVA* 16" STÅLFÆLGE MED HJULKAPSLER "MAXI" 17" ALUFÆLGE "CYCLADE"* *Ekstraudstyr.

28 EKSTRAUDSTYR DET VIGTIGSTE EKSTRAUDSTYR Læderrat*. Giver din bil ekstra elegance. 2. Bakkamera. Bakkameraet letter parkeringsmanøvrerne. Det er placeret på niveau med stoplyset og giver et perfekt udsyn over hele området bag bilen. Billedet vises i bakspejlet eller i navigationsskærmen på modeller med R-Link. Kameraet er altid tilknyttet baksensorerne. 3. Fartpilot-fartbegrænser. Med den kan du vælge en konstant hastighed (regulerende funktion) eller fastsætte en maksimal hastighed (begrænsende funktion). Den valgte hastighed kan reguleres med en betjening på rattet. 4. Parkeringssensor. Parkeringssensor med 4 sensorer, som kan deaktiveres vha. kontakten på instrumentbordet For at gøre det lettere at parkere advarer parkeringshjælpen dig mod forhindringer bag bilen ved at udsende et lydsignal (en række biplyde, der afgives med kortere og kortere mellemrum afhængigt af afstanden til forhindringen). Derved reduceres risikoen for uheld og skader på din bil. 5. Nøglekort m. håndfri betjening. Med Renaults håndfri kort kan du låse, oplåse ogstarte bilen, uden at du behøver tage kortet frem. Du skal blot trykke på knapperne på døren eller på startknappen. *Okselæder.

29 Media nav. Systemet MEDIA NAV opfylder alle væsentlige behov, når vi taler multimedie. Med en touch screen på 7" (18 cm) består MEDIA NAV af radio med ratbetjening og Bluetooth -teknologi, som giver dig mulighed for at lytte til din egen musik via audio-streaming eller at telefonere håndfrit. Det er ligeledes muligt at tilslutte egne eksterne apparater via USB- og Jackstik, som er tilgængelige fra betjeningspanelet. MEDIA NAV indeholder navigationssystemet Nav & GO med envisning i 2D og 2,5D (Birdview). Takket være USB-porten og det specielle web-interface kan indholdet i NAVTEQ s kortdatabase opdateres fra en PC. 2. Bagklap med rude. Bagklap med rude, bagrudevisker og el-varme. 3. R-Link. 7" touch screen, stemmestyring, radio sammenkodet med ratbetjeninger, TomTom -navigation, audio-streaming og håndfri telefoni via Bluetooth, USB- og Jack-stik, tilslutning til Internet og bil, "3D"-lydsystem by Arkamys, R-sound Effect. 4. Smartphoneholder. Dette system, der er placeret ideelt inden for førerens rækkevidde, passer til et bredt udvalg af mobiltelefoner med varierende størrelse (op til 4,7"). Holderen kan drejes både vertikalt og horisontalt. Via en USB-port, der er placeret tæt på, kan du genoplade din telefon. 5. Anhængertræk. Bilen har en trækkapacitet på kg ved anhænger med bremse. 6. Dækreparationssæt i stedet for reservehjul. Med dækreparationssættet, der er placeret under førersædet, kan du hurtigt løse de fleste punkteringssituationer.

30 VIGTIGT TILBEHØR ENDNU MERE STIL, KOMFORT ELLER TEKNOLOGI? RENAULT STILLER ET BREDT UDVALG AF ORIGINALT TILBEHØR TIL RÅDIGHED FOR DIG. TILBEHØRET ER SPECIELT DESIGNET OG UDVIKLET TIL DIN TRAFIC Cykelholder på trækkrog - til 3 cykler. Alle familiens cykler kan transporteres nemt og sikkert (ikke behov for indstilling). 2. Tværgående tagbøjler i stål. Gør det muligt at øge bilens lastkapacitet. 3. Tagboks. Gør det muligt at øge bilens lastkapacitet. Gør det muligt at transportere op til 4 par ski/snowboards (skiholdere følger med). Har 2 stive sider, en forstærket bund, en blød og vandtæt dug med remme, der holder lasten på plads. Takket være Easy-snap-systemet er den nem at placere, når den er foldet ud. Lås med nøgle. Lastkapacitet: 340 l/50 kg. Udvendige mål: L 115 / B 30 / H 30 cm. Godkendt avf TÜV og City Crash Test. 4. Solskærm. Dette tilbehør giver dine passagerer optimal komfort. 5. Alarm. Den reducerer effektivt risikoen for, at din bil eller genstande i kabinen bliver stjålet.

31 Adskillelsesgitter og skillevæg. Giver mulighed for sikker transport af dine genstande og din bagage. 2. Sædeovertræk - Super Aquila. De komfortable og slidstærke overtræk beskytter effektivt bilens oprindelige indtræk. Sædeovertrækkene kan anvendes med sideairbags. 3. Tekstilmåtter - Premium. Måtterne er fremstillet efter bilens mål og yder total beskyttelse af bilens kabine. Vaskebare, vandtætte og med hælforstærkning ved førerpladsen. 4. Bagagerumsbakke i plast. Den beskytter effektivt den oprindelige bund og passer perfekt til bagagerummets form. Den er praktisk i brug og nem at placere og rengøre. 5. Vandret net. Holder genstande på plads i bagagerummet under transporten.

32 Dørtrin. Design, der fremhæver bilens stil. 2. Tonet film på ruder. Forbedrer dine passagerers visuelle komfort. 3. Brede skærme. De brede skærme er specielt designet til bilen og yder effektiv beskyttelse af karrosseriet over for stød. Findes til for- og bagskærme. 4. Håndtagsbeskyttere til for- og bagdøre. Beskytter dørene mod ridser, når dørene åbnes. 5. Forkromede spejlkapper. Understreger din bils elegance.

33 Tabletholder. Denne holder til en digital tablet-pc placeres oven over radioen. Den kan tage tablets fra 4,82 til 10,6". Din tablet sidder godt fast og er altid inden for rækkevidde. 2. Sort videoboks "Road Eyes". Automatisk og selvstændigt, indbygget registreringssystem. Som et objektivt vidne i tilfælde af en ulykke er dette værktøj uundværligt for din sikkerhed på vejen. Indeholder: 1 kamera med stor vinkel i Full HD, 1 gyroskopføler, der fastslår årsagen til en kollision, 1 2,5" skærm til at vise og genvise strækningen, 1 chip af typen GPS tracker, 1 boks med stor modstandsstyrke over for ekstreme temperaturer. Video- og lydoptagelserne lagres på hukommelseskortet (SD-kort på 8GB følger med): Afhængigt af lagermængden registrerer systemet din rute løbende og sikrer dataene, hvis der sker noget uforudset. Videoerne kan tjekkes på Google Maps eller via den medfølgende software-applikation. 3. Navigationssystem TomTom GO 500. Giver føreren mulighed for at følge den korrekte rute, undgå trafikpropper, få kendskab til alternative ruter osv. Man sparer tid og man kan koncentrere sig om kørslen. Kapacitiv touch screen 5" / 13 cm. Kortbase over 45 lande i Europa. Interaktivt kort: Træk i kortet for at zoome ind og angiv din destination på kortet, så du kan køre direkte dertil. TomTom Traffic med konstant opdatering: Troværdige og præcise trafikinformationer i realtid og med alternative ruter (tilslutning til tjenesten TomTom Traffic via Smartphone). Kortbase, der ikke skal fornys. 4. Eksternt videosystem Logicom DJIX. Fornøjelse og underholdning på de lange ture. Skærmstørrelse: 7" Pakke med 2 skærme. Indbygget fastgørelsessystempå nakkestøtte. Batterilevetid: 2 timer. USB-port. Stik til høretelefoner. Læsning af SD-kort. Kompatibilitet med DivX, MP3, MPEG4, JPEG. Sikring mod stød. 5. Håndfrit sæt Parrot Neo. Giver mulighed for at foretage og modtage opkald med hænderne sikkert placeret på rattet. Dette udstyr er kompatibelt med de fleste mobiltelefoner på markedet. Automatisk sammenkodning. Mulighed for tilslutning af 2 telefoner på samme tid. Stemmegenkendelse. Batterilevetid: 6 måneder i funktion for lavt forbrug. Reduktion af støjinterferens og ekko. Gratis opdateringer. Bluetooth -funktion til rådighed for telefonopkald og musikudsendelse.

34 STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR KOMPLET UDSTYRSLISTE OG EKSTRAUDSTYR TILGÆNGELIGT TIL DIN BIL. ALT DET VIGTIGSTE TIL EN SKRÆDDERSYET BIL. KOMBI L1H1 L2H1 UDVENDIGT 16" stålfælge med heldækkende hjulkapsler 17" auminiumsfælge "Cyclade" Kølergrill, forkofanger, sidespejlhuse og trinbræt bag i sort plast Metallak Sportspakke 1: kofanger bag + skinne v. skydedør i karosserifarve Sportspakke 2: kofanger for og bag + skinne v. skydedør i karosserifarve Sportspakke 3: kofanger for og bag samt skinne v. skydedør og sidespejle i karosserifarve + kromlister + blanksorte detaljer på fronten SIKKERHED ABS - bremsermed EBV (elektronisk bremsekraftfordeling) og nødbremseassistent Airbag til sidepassager, nakkestøtter og 3-punkt seler (inkl. kraftbegrænser og selestrammer) Centrallåsning af døre med dobbeltlåsning med fjernbetjening og automatisk låsning under kørsel Centrallåsning af døre med fjernbetjening og automatisk låsning under kørsel Dæktrykovervågningssystem Elektronisk startspærre ESP med Hill Start Assist, Extended Grip og Trailer Sway Control mod anhængersvingninger Fartbegrænser og Cruise control med betjeninger på rattet Førerairbag, nakkestøtter og 3-punkt seler (inkl. kraftbegrænser og selestrammer) Frakobling af passagerairbag Gradinairbags, fører og passagerer Isofix-beslag på 3-pers. bænksæde, 2. sæderække Mud and Snow dæk (ikke muligt med 17" aluminiumsfælge) Nøglekort m. håndfri betjening Parkeringssensor med 4 sensorer, som kan frakobles vha. kontakten på instrumentbordet Parkeringssensor med 4 sensorer, som kan frakobles vha. kontakten på instrumentbordet og bakkamera med skærm i bakspejl (eller på R-Link skærm, hvis tilvalgt) UDSYN LYS - KØRSEL Digital fartskriver Knap til ECO-funktion Kørecomputer: gennemsnitshastighed, totalt / gennemsnitligt / aktuelt forbrug, rækkevidde, ur, kilometertæller og triptæller Regn- og lyssensor Servostyring, højde- og dybdejusterbart rat med 4 eger Tågeforlygter med statisk kurvelys KOMFORT Aircondition bag (ud over Aircondition for + Eberspaecher uden timer) Aircondition for med Eberspaecher tilskudsvarmer uden timer El-opvarmede sidespejle El-sidespejle med varme / singletouch-funktion i førerside Varme og ventilation med 4 hastigheder, recirkuleringsfunktion

35 INSTRUMENTBORD, SÆDER OG INDVENDIGT DESIGN 12 V-stik på instrumentbord 2-pers. passagerbænksæde, foldbar, med opbevaring 2. sæderække: bænksæde med 3 pladser (nedfældeligt, sammenklappeligt og aftageligt) 3. sæderække: bænksæde med 3 pladser (sammenklappeligt ryglæn med 1/3) Førersæde med armlæn, indstilling af højde og varme Højdejusterbart individuelt passagersæde m. armlæn og varme Læderrat og fartpilot Sort stofindtræk "Java" og interiørdetaljer i alu-finish (kun til motorer m. 145 hk) Sort stofindtræk "Kario" Uden 3. sæderække DØRE OG RUDER Bagdøre, der kan åbnes 180, med ruder Bagklap med rude Bagrudevisker/-vasker og el-opvarmet bagruder Fast rude i venstre side Højre skydedør med fast rude Højre skydedør med oplukkelig rude Oplukkelig rude i venstre side (ved 2. sæderække) Tonede ruder Venstre skydedør med fast rude (kun sammen med Højre skydedør m. fast rude) Venstre skydedør med oplukkelig rude LAST OG OPBEVARING Aftageligt bagagerumsdækken Bagagerumsmåtte i varerum Forstærkede fastgørelsesøjer til vognbund - 6 på L1, 8 på L2 (490 dan ved 30s, ISO-norm 27956) Indvendige plastikbeklædninger i halv højde KOMMUNIKATION Kort over Europa - Media Nav: Navigationssystem EVOLUTION med 7" touchskærm inkl. kort over Skandinavien samt radio m. MP3, USB, Bluetooth og AUX - Media Nav: Navigationssystem EVOLUTION med 7" touchskærm inkl. kort over Skandinavien samt DAB-radio m. MP3, USB, Bluetooth og AUX Radio med ratbetjening, MP3 og Bluetooth SmartDock telefonholder inkl. R&Go multimedie-applikation til Apple App Store (ios) og Google Play (Android) *** *** ANDET UDSTYR 16" stålfælg reservehjul under karosseri Anhængertræk Dækreparationskit (erstatter reservehjul) Kabling til ekstra installationer Styreboks til ekstra installationer L1H1 KOMBI L2H1

36 TEKNISKE DATA FORBRUG, YDELSER, DIMENSIONER... VI FORTÆLLER DIG DET HELE FORDI, DET ER VIGTIGT AT FORSTÅ SIN BIL. Energy dci 125 Energy dci 145 Twin Turbo Twin Turbo MOTORTYPER Cylindervolumen (cm 3 ) / Antal cylindre / Ventiler / 4 / 16 Maks. ydelse i kw CEE (hk) ved omdr/min 92 kw (125) / (145) / Maksimalt drejningsmoment Nm CEE ved omdr/min 320/ / Indsprøjtningstype Common rail + Twin Turbo Brændstof og tankvolumen (l) Diesel - 80 Antiforureningsnorm / Katalysator / Partikelfilter EURO6 6-trins gearkasse Stop & Start + Energy Smart Management PRÆSTATIONER Tophastighed (km/t) km/t (sek.) 12 10,8 FORBRUG OG CO2-UDLEDNING* Forbrug ved bykørsel (km/l) 15,6 14,1 Forbrug ved landevejskørsel (km/l) 18,9 16,7 Forbrug ved blandet kørsel (km/l) 17,5 15,6 CO 2 -emissioner (g/km) STYRETØJ Vendediameter mellem kantsten (m) L1H1: 11,84 - L2H1: 13,17 Vendediameter mellem mure (m) L1H1: 12,40 - L2H1: 13,73 BREMSESYSTEM ABS med AFU og adaptivt EBV / ESP-system med ASR For: ventilerede bremseskiver - Bag: ikke ventilerede bremseskiver diameter / bredde (mm) 296/28-280/12 DÆK Standard: 215/65 R16 Dækstørrelse / Hjul Ekstraudstyr: 215/60 R17 2-udledningen godkendt i henhold til en lovpligtig standardmetode. Den er den samme for alle producenter og gør det dermed muligt at sammenligne bilerne med hinanden. Det faktiske forbrug afhænger af, hvilke forhold bilen anvendes under, udstyret og førerens kørestil. Dæktype Sommer- Helårsdæk dæk Dækstørrelse / Hjul 205/65 R16 215/65 R16 215/60 R17 205/65 R16 Mærke Goodyear Cargo Continental Continental Goodyear Cargo Dunlop Goodyear Michelin Agilis 51 Marathon TLCCO2 VancoEco VancoEco Marathon Econodrive CargoVector 2 Klasse for brændstofeffektivitet C B C B C C E Klasse for vejgreb på vådt underlag B A B A A - C Støj udefra (db)

37 RENAULT MEGET MERE END EN BIL En ny Renault belaster miljøet mindst muligt og er en sikker og komfortabel bil, hvor du og din familie kan tilbringe mange hyggelige timer de næste mange år. Vi vil gerne fortælle dig lidt om, hvad vi kan gøre for dig hen ad vejen, hvis du skulle have brug for vores ekspertise. Vores målsætning er, at du altid skal have en oplevelse af kvalitet både når du kører, og når du har brug for vores assistance efter bilkøbet. GARANTI Fra leveringsdato er Renault Trafic dækket af 3 års fabriksgaranti. Renault Trafic har desuden 3 års Renault Assistance, 3 års lakgaranti og 12 års rustgaranti. RENAULT FINANCE Renault Finance finansieringsløsninger giver dig mulighed for finansiering af din nye Renault på fordelagtige vilkår, uanset om du er privat kunde eller virksomhed. Renault Finance kan i samarbejde med Santander Consumer Bank, Danmark tilbyde nogle af de mest attraktive finansieringsprodukter i markedet, uanset om du ønsker at eje eller du ønsker at lease din nye Renault. Se mere på eller hør mere om dine muligheder her i forretningen (hos din nærmeste forhandler). RENAULT TILBEHØR Du kan gøre din Renault mere personlig ved at vælge mellem vores mange praktiske, komfortable og sjove tilbehørsdele. Renaults tilbehørssortiment er specielt udviklet til at opfylde dine behov for komfort, sikkerhed og styling. RENAULT OG MILJØET Dit Renault værksted arbejder efter vores egne strenge miljøkrav, og vi bestræber os hele tiden på at belaste miljøet mindst muligt RENAULT ASSISTANCE TIL RÅDIGHED DØGNET RUNDT Renault Assistance er en serviceydelse, der er inkluderet i bilens garantiperiode. Renault Assistance er til rådighed døgnet rundt, året rundt. Det eneste, du skal gøre, er at foretage et opkald til (gratis), hvis du befinder dig i Danmark eller , hvis opkald uden for Danmark, så vil du blive betjent af en medarbejder hos Renault Assistance. De fleste reparationer kan blive udført på stedet. Hvis din bil ikke kan repareres samme dag, eller hvis den nødvendige tid til reparationen i henhold til Renaults tidsskema overstiger tre timer, vil Renault tilbyde en alternativ løsning alt efter omstændighederne (f.eks. erstatningsbil, vidererejse, overnatning). For opkald i Danmark (gratis) For opkald uden for Danmark RENAULT SERVICE Når du følger producentens serviceintervaller, er det let at passe på din nye Renault. Og når du benytter dig af et autoriseret Renault værksted, som bruger originale Renault reservedele, får du både tryghed og garanti. Du ved, at din Renault mekaniker er uddannet i at servicere netop den bilmodel, du ejer. Alle reservedele, der monteres i bilen ved service eller reparation, er perfekt tilpasset, så de kan fungere optimalt. Det gælder både sliddele, olier og nye dæk. Alt er testet og godkendt, inden det anvendes på din bil. SECURITY+ (hvis det er muligt) med Renault Assistance får du hjælp i forbindelse med produktrelaterede driftsstop, for eksempel mekaniske/elektriske fejl eller uheld som punktering, fladt batteri, brændstofmangel, forkert brændstof og tabt/knækket nøgle. Hvis køretøjet ikke kan repareres samme dag, eller hvis reparationen forventes at tage mere end fire timer, har du ret til hjemtransport, hotelovernatning eller en udlejningsbil. Gælder i alle europæiske lande (med undtagelse af Hviderusland). For priser og generelle betingelserne for Security+ se RENAULT CARE Med Renault Care henhold til producentens anbefalede serviceintervaller uden omkostninger. Du betaler ikke ekstra for udskiftning af olie, oliefilter, pærer, vinduesviskere værksted og får det ordnet. Gælder på alle værksteder i Danmark, som er Renault Care-partnere. For generelle betingelserne for Renault Care se For priser for Renault Care kontakt din nærmeste Renault-forhander.

38 RENAULT TRAFIC SKIFT TIL ET HØJERE GEAR

39

40 (renault.dk) CRÉDITS PHOTO : X. QUEREL, Y. BROSSARD PRINTED IN EC JX82DK1501 AUGUST 2015 RENAULT DANMARK - En filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund. Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne i brochuren så nøjagtige og opdaterede som muligt. Renault forbeholder sig dog ret til, som et led i vores løbende optimeringer af modelprogrammet at foretage ændringer på modellerne uden varsel, herunder egenskaber, specifikationer, udstyr og tilbehør. Brochuren kan være uaktuel eller unøjagtig på nogle områder, da egenskaber, udstyr, specifikationer og tilbehør kan være ændret efter udgivelsesdato, og derfor kan afvige fra beskrivelserne. Kontakt din renault forhandler før køb for at sikre, at egenskaber, udstyr specifikationer og tilbehør på det bestilte køretøj svarer til dine forventninger. ifølge lov om ophavsret er kopiering af hele eller dele af denne publikation ikke tilladt uden forudgående skriftlig tilladelse fra RENAULT.

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 31.3.2016 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVATION DER OPLEVES I DAGLIGDAGEN DYNAMISKE OG ROBUSTE LINJER, ET HELT NYT INDVENDIGT DESIGN, UDSTYR OG MOTORER, SOM BLIVER STADIG MERE EFFEKTIVE: NY TRAFIC ER INNOVATION

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC PASSENGER. Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC PASSENGER. Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC PASSENGER Prisliste & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2016 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. * S/S = Motor med Start

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 10.10.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. Alle nævnte priser

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn

PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn RENAULT TRAFIC KASSEVOGN Motor Gearkasse Forbrugstal NEDC / WLTP* CO2 NEDC / WLTP* L1H1 - T27-5,2 m3 1,6 dci 95hk S/S 6-trin man 16,1 / 13,5

Læs mere

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C3 Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. februar 2016 Side 2 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 68 PureTech 68 PureTech 82 BlueHDi 100 S&S (Euro5) S&S Cylindervolumen

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)* Volumen i varerum (m 3 ) Gearkasse Totalvægt (kg) Km/l CO 2 g/km Energiklasse

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

Ny Punto Van Stor på den kompakte måde

Ny Punto Van Stor på den kompakte måde NY PUNTO VAN Ny Punto Van Stor på den kompakte måde Punto Van er en fabriksbygget varebil der leveres med 3 døre og en fast, heldækkende varerumsadskillelse. Den nye Punto Van er stærk både visuelt og

Læs mere

Galla The Renault Way

Galla The Renault Way Galla The Renault Way Med Gallamodellerne fra Renault fortsætter festen langt ind i det nye år Renault CAPTUR Intens limited version med unik lakering og udstyr Renault i Galla version mere udstyr end

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr RENAULT MASTER Priser & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 01.01.2018 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2 g/km

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

Tilbehørssortiment. Renault SCENIC

Tilbehørssortiment. Renault SCENIC Tilbehørssortiment Renault SCENIC Tilbehørssortiment Renault SCENIC Renault er en af verdens største bilproducenter, og vores udvalg af tilbehør er naturligvis både meget omfattende og i absolut verdensklasse.

Læs mere

En varebil ladet med gode ideer

En varebil ladet med gode ideer Doblò Cargo En varebil ladet med gode ideer Doblò Cargo kommer nu på markedet i en ny og endnu bedre udgave. Det nydesignede frontparti fremhæver bilens traditionelle dyder, såsom robusthed og sikkerhed.

Læs mere

Specifikationer til Avensis

Specifikationer til Avensis Specifikationer til Avensis BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic 1.8 Valvematic 2.0 Valvematic 2.0 D-4D 2.2 D-4D 2.2 D-CAT 1ZR-FAE 2ZR-FAE 3ZR-FAE 1AD-FTV (150 hk) (150 hk) 2AD-FTV 2AD-FHV 6 M/T 6

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Renault CAPTUR Udforsk dit liv Renault Captur konceptbilen af samme navn er basis for Captur, og er udtryk for en ny måde at se bilen på. Den første crossover fra Renault, perfekt egnet til bylivet

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS

OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS Opels firmabilsprogram BEST opgraderer dig til Business Class. Udstyrsniveauet er i topklasse, og beskatningen er i bund. Insignia den mest erhvervsleasede bil i sin klasse

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer UDSTYR 60/40 splitbagdøre med visker og opvarmet rude Bagklap med visker og opvarmet rude Skydedør, højre side, med skyderude Skydedør, venstre

Læs mere

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Distinctive Udstyrspakke Sportivo Instrumentpanel Soeder i Distinctive Soeder i forbindelse med udstyrspakke Sportivo Competizione blå 324 Stofindtræk:

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

5-dørs 1,6 TDI Start/Stop 110 hk 219.400 25,0 1.050. 5-dørs 1,2 TSI Start/Stop DSG 110 hk 239.400 20,4 310

5-dørs 1,6 TDI Start/Stop 110 hk 219.400 25,0 1.050. 5-dørs 1,2 TSI Start/Stop DSG 110 hk 239.400 20,4 310 Model Døre Motor HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Energi Mærke Essence 5-dørs 1,2 TSI 86 hk 181.400 19,6 600 Reference 5-dørs 1,2 TSI Start/Stop 110 hk 204.400 20,4 310 5-dørs 1,0 TSI Start/Stop ECOMOTIVE

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI.

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI. 5-dørs DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105 213.780,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 CO2: 110 239.435,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,2 CO2: 115 277.742,- DIESEL DATA FR

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

Tilbehørssortiment. Renault CAPTUR

Tilbehørssortiment. Renault CAPTUR Tilbehørssortiment Renault CAPTUR Tilbehørssortiment Renault CAPTUR Renault er en af verdens største bilproducenter, og vores udvalg af tilbehør er naturligvis både meget omfattende og i absolut verdensklasse.

Læs mere

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC RENAULT TRAFIC Og din forretning accelererer DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC Design og Teknologi s. 04 En bil, der er på din side s. 08 Motor og livet ombord udsat

Læs mere

Hyundai i30 tilbehør

Hyundai i30 tilbehør Hyundai i30 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i30 Her i brochuren finder du et udsnit af originalt tilbehør til Hyundai i30. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Cosmo AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag 3 FX3 Elektronisk stabiliseringsprogram

Læs mere

Ny Renault MÉGANE Udvalg af tilbehør

Ny Renault MÉGANE Udvalg af tilbehør Ny Renault MÉGANE Udvalg af tilbehør Pas godt på dig selv! Gør din hverdag mere oplevelsesrig, og nyd hvert sekund. Renault tilbehøret, der specielt designet til din Nye Mégane, vil hver dag give dig en

Læs mere

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg ST DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 223.567,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 23,3 110 232.700,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,7 115 256.645,- DIESEL DATA FR 2.0 TDI HK: 184

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifi kationer BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Benzin 6M/T Benzin Multidrive S 1.33 Dual VVT-i Benzin 6 M/T 1.8 Hybrid Hybrid benzin e-cvt Brændstofforbrug Blandet kørsel

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs Originalt tilbehør Civic 5-dørs 02 03 Alle elsker en visionær - en som tør tænke anderledes, og som tør gøre tingene på en anden måde. Kast dig ud i det,og gør din drøm til virkelighed. Forestil dig, hvordan

Læs mere

Renault kadjar. Forlæng Kadjar-oplevelsen www.renault.dk

Renault kadjar. Forlæng Kadjar-oplevelsen www.renault.dk Forlæng Kadjar-oplevelsen www.renault.dk Renault kadjar Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne i brochuren så nøjagtige og opdaterede som muligt. Renault forbeholder sig dog ret til, som et led i

Læs mere

Broholt Auto Brorholtvej 70 9430 Vadum Tlf. 60 44 33 33 Mail: info@bhac.dk

Broholt Auto Brorholtvej 70 9430 Vadum Tlf. 60 44 33 33 Mail: info@bhac.dk Hvorfor binde pengene? Vi lever i en dynamisk verden, hvor tempoet og udviklingen i erhvervslivet går stærkere end nogensinde. Når man som beslutningstager ser en mulighed, eller hvis der sker noget uforudset,

Læs mere

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side.

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side. Opel Astra OPC Stabilitet og dynamik perfekt forenet Den ny Opel Astra OPC er den ultimative Astra og en ægte fuldblodssportsvogn. Opel Astra OPC har en to-liters turbomotor med 280 hk, der leverer et

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

5-dørs 1,6 TDI Start/Stop 110 hk 234.400 24,4 1.450. 5-dørs 1,2 TSI Start/Stop DSG 110 hk 254.400 20,4 310

5-dørs 1,6 TDI Start/Stop 110 hk 234.400 24,4 1.450. 5-dørs 1,2 TSI Start/Stop DSG 110 hk 254.400 20,4 310 Model Døre Motor HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Energi Mærke Essence 5-dørs 1,2 TSI 86 hk 196.400 19,6 600 Reference 5-dørs 1,2 TSI Start/Stop 110 hk 219.400 20,4 310 5-dørs 1,0 TSI Start/Stop ECOMOTIVE

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer Vejledende prisliste FÅ KOMFORT I SÆRKLASSE, MASSER AF PLADS TIL HELE FAMILIEN, HØJT UDSTYRSNIVEAU OG EFFEKTIVE TURBO MOTORER SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER

Læs mere

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ CITROËN C-ZERO AIRDREAM Betegnelsen CITROËN Airdream omfatter de mest miljøvenlige teknologier udviklet af Citroën: Mikrohybrid teknologi e-hdi, fuldhybrid teknologi HYbrid4 og fuldt elektriske biler.

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY PRIS Nedsat 5.000, KAMPAGNEMODELLER EXCITE IMPRESS EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 214.990 219.990 214.990 254.990

Læs mere

OPEL Insignia Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Insignia Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Insignia Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Kode Sikkerhed Standardudstyr Edition Cosmo OPC / OPC Unlimited AW7 Frontairbags foran, sideairbags samt gardinairbags for og bag - AY0 Front-

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

NISSAN LEAF ORIGINALT TILBEHØR

NISSAN LEAF ORIGINALT TILBEHØR NISSAN LEAF ORIGINALT TILBEHØR LAD LYSET SKINNE FÅ DINE KØRETURE TIL AT LYSE OP FÅ DIN LEAF STYLET MED PRÆCIST tilpassede kromdetaljer som fx sidespejlskapper, indfatninger til tågeforlygterne og indstigningslister,

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta Alfa Romeo Giulietta 2 Tuning&Performance Tuning&Perfomance SPOILER FOR** 50903311 KIT SIDESKØRTER*** Monteres med limsæt 50903309 50903505 ** Kan evt. lakeres i bilens karrosserifarve. Monteres med limsæt

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

RENAULT ERHVERVSBILER KANGOO Z.E. Priser & Udstyr

RENAULT ERHVERVSBILER KANGOO Z.E. Priser & Udstyr RENAULT ERHVERVSBILER KANGOO Z.E Priser & Udstyr KANGOO Z.E Prisliste gældende fra 01.07.2018 Model Batteri HK FORBRUG (Wh/km) Gearkasse Rækkevidde** Lasteevne (kg)* Grøn ejerafgift Pris Kangoo Z.E 33

Læs mere

PRISLISTE Gældende fra 1 september 2019 Renault MASTER Kassevogn

PRISLISTE Gældende fra 1 september 2019 Renault MASTER Kassevogn PRISLISTE Gældende fra 1 september 2019 Renault MASTER Kassevogn MOTOR Gearkasse Baghjul/Euronorm FORBRUGSTAL NEDC / WLTP* CO2 NEDC / WLTP* laste evne** Total vægt Anhængervægt Energiklasse Grøn ejerafgift

Læs mere

Dacia Duster TILBEHØRSSORTIMENT

Dacia Duster TILBEHØRSSORTIMENT Dacia Duster TILBEHØRSSORTIMENT Tilbehørssortiment Dacia Duster Et stort udvalg af funktionelt og elegant tilbehør til din bil alt sammen eftermonteres hos din Dacia-forhandler. 2 Indhold Dacia Duster

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Destination vinter. Kampagnepris

Destination vinter. Kampagnepris Destination vinter. Mercedes-Benz s navigationsløsninger er designet således at de problemfrit kan integreres i din bil. Ingen ledninger eller sugekop, bare fremragende funktionalitet samt brugervenlig.

Læs mere

ORIGINALT TILBEHØR PASSER BEDST!

ORIGINALT TILBEHØR PASSER BEDST! TILBEHØR ORIGINALT TILBEHØR PASSER BEDST! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET

SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET CITROËN C3 PICASSO 2 SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET CITROËN C3 PICASSO har maksimal plads indvendig og en kompakt udvendig størrelse. CITROËN C3 PICASSO er meget mere end blot en MPV og lever

Læs mere