NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE"

Transkript

1 NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

2 NY RENAULT TRAFIC FOCUS Design og Teknologi s. 04 TRAFIC ATTITUDE En bil, der er på din side s. 08 SCANNER Motor og livet ombord udsat for X-ray s. 10 INNOVATION BY RENAULT Zoom ind på multimedie og touch screen s. 16 RENAULT QUALITY MADE Mere end et mærke, et engagement s. 18 SAFETY BY RENAULT Beskyttelse på alle niveauer s. 20 CARLAB Se al teknisk information og alle udstyrsvarianter s. 22 PÅ FORSIDEN Ny Renault Trafic Fotograf Y. Brossard

3

4 04 / 05 INVITATION TIL EN REJSE NY RENAULT TRAFIC INVITERER DIG MED PÅ EN KØRETUR... ET ROBUST DESIGN, DYNAMISKE LINJER OG RUMMELIGHED GIVER ENDNU BEDRE KOMFORT PÅ TUREN MED PLADS TIL MODULINDRETNING TILPASSER KABINEN SIG SELV DE MEST SPECIELLE ERHVERVSMÆSSIGE ELLER FAMILIEMÆSSIGE BEHOV. MED DE NYE TEKNOLOGIER FÅR DU BÅDE ØGET SIKKERHED OG EN FLEKSIBEL OG ØKONOMISK MOTOR. DET BLIVER REN FORNØJELSE AT KØRE.

5 TILPASSET DIN DAGLIGDAG Ny front. Med de langstrakte og udtryksfulde forlygter, en forkofanger, der omslutter og beskytter, forener frontpartiet dynamik og robusthed. 2. De nye motortyper på Trafic kan bryste sig af et brændstofforbrug på op til 17,5 km/l* og CO 2 -emissioner på ned til 149 g/km* - et rekordlavt niveau. 3. Rummelighed. Med sin store kabine og smarte modulopbyggede bænksæder rummer Trafic komfortabelt op til 9 passagerer med bagage. 4. Instrumentbord. Gennemført instrumentbordsdesign med kromindlæg, aircondition for, navigation** og Bluetooth -radio. 5. Nøglekort m. håndfri betjening**. Adgang, start og låsning af døre/klapper, uden brug af nøgle - du skal blot have kortet på dig. *Forbrug godkendt i henhold til gældende lovgivning. **Ekstraudstyr.

6 06 / 07 FORENE KOMFORT OG MODERNE TEKNOLOGI NY TRAFIC TILBYDER NYE LØSNINGER TIL GAVN FOR DIN KOMFORT. INSTRUMENTBORDET ER INDRETTET, SÅ DU KAN TILSLUTTE OG GENOPLADE DINE TABLETS OG SMARTPHONES. NAVIGATION*, BAKKAMERA*... DIVERSE TEKNOLOGIER HJÆLPER DIG HVERT ØJEBLIK UNDER KØRSLEN. DU HAR 90 LITER OPBEVARINGSPLADS I BILEN, SÅ DU NEMT KAN HAVE ALLE DINE TING INDEN FOR RÆKKEVIDDE. FORNYENDE, PRAKTISK... MED NY TRAFIC TAGES ORDET KOMFORT BOGSTAVELIGT. * Ekstraudstyr

7 Omsluttende og komfortable sæder. Takket være en tættere skumpolstring og med særligt fokus på sædernes form opnår du bedre sidestøtte i den nye Trafic. Med et rat, der kan reguleres i højde og dybde, og en bedre indstilling af sædernes ryglæn (højde, længde) er det nemt for enhver at finde den ideelle kørselsposition. 2. Opbevaringsrum. Trafic giver dig mange smarte opbevaringsløsninger. Alle opbevaringsrum er velintegrerede i kabinen og tilgængelige fra førerpladsen. Under passagersædet finder du en stor boks på 54 liter, hvor du kan opbevare genstande ude af syne for nysgerrige blikke udefra. 3. Bakkameraet*, der er indbygget i bakspejlet, gør det lettere at manøvrere bilen. Det supplerer lydsignalerne fra sensorerne bag på bilen. 4. Smartphoneholder*. SmartDock telefonholder inkl. R&Go multimedie-applikation til Apple App Store (ios) og Google Play (Android). Kræver månedligt abonnement - hør mere hos til forhandler. Telefonholderen er placeret ideelt inden for førerens rækkevidde og passer til et bredt udvalg af mobiltelefoner. * Ekstraudstyr

8 08 / 09

9

10 10 / 11 RENAULT TRAFIC SCANNING INNOVATIONEN ØGER MED DEN NYE TRAFIC EFFEKTIVITETEN I DIN HVERDAG. UDFORSK TIDENS MEST EFFEKTIVE MOTORER OG EN HIDTIL USET LASTEKAPACITET VIA BILLEDER, SOM VAR TRAFIC KØRT IND I EN SCANNER.

11

12 12 / 13 MOTOR ENERGY dci DOBBELT EFFEKTIV FRA FORMEL 1 TIL STANDARD Hos Renault tager den teknologiske kappestrid sit udspring i mænds passion. Rob White, teknisk direktør for Renault Sport F1, udvikler sammen med sit team de Renault Energy F1-motorer, der driver en fjerdedel af bilerne i Formel 1. Motorer, der har vundet i mere end 35 år! Verdensmester 12 gange. For seriefremstillede biler er det Alain Raposo, direktør for motorteknologi hos Renault, der sammen med sine medarbejdere udvikler de nye programmer med Energy-motorer. Ingen forbindelse? Tværtimod. Rob og Alain er i daglig kontakt, udveksler og udvikler nye ideer sammen, drager nytte af hinandens viden med den entusiasme, der kendetegner evige pionerer. Formål: at reducere brændstofforbrug og CO 2 -udledning med op til 25 %, teste motorernes styrke under ekstreme forhold og løfte den daglige glæde ved at køre en Renault op til det højeste niveau. Når to ingeniørteams, der elsker innovation, forener deres kræfter og deler deres viden, opstår der en dobbelt dynamik, så der skabes motorer, som hører hjemme blandt de bedste i verden.

13 MED BAGGRUND I RENAULTS TEKNOLOGISKE EKSPERTISE INDEN FOR F1 TILBYDER DEN NYE TRAFIC ET MOTORPROGRAM, SOM FORENER NØJSOMHED, SMIDIGHED OG YDELSE. MED MOTOREN dci 125 ER FORBRUGET SÆNKET SÅ DEN GÅR HELE 17,5 KM/L* UDEN AT GIVE KØB PÅ KØREGLÆDEN. Motoren på den nye Trafic er baseret på 1,6 dciblokken af seneste generation, som er udviklet af Renault. Motoren findes med Twin Turbo med dci 125 hk og dci 145 hk. TwinTurbo-motoren med Stop & Start og det nye system til energigenerering ved deceleration (Energy Smart Management) gør det muligt at sænke brændstofforbruget så den præsterer op til 17,5 km/l*. Den dobbelte turbolader giver smidig kørsel og livlige accelerationer og samtidig større effekt ved høje motoromdrejninger: turbotøven leverer et højt moment allerede ved lave motoromdrejninger og giver øget respons i igangsætnings- og accelerationsfaserne. op i omdrejninger. Der opnås en høj motorydelse, uden at motoren bliver stakåndet, og en konstant, regelmæssig og lineær acceleration. Bedre brændstoføkonomi og større køreglæde! Ny Trafic giver gevinst på alle hylder. *Forbrug godkendt i henhold til gældende lovgivning. kw ENERGY dci 125 Moment (Nm) Ydelse (hk) omdr./min

14 14 / 15 DESIGNET MED SANS FOR DE BREDE LINJER DEN STORE KABINE I NY TRAFIC KAN OMKONFIGURERES EFTER BEHOV, SÅ DEN ANVENDES BÅDE TIL GRUPPETRANSPORTER OG TIL FAMILIETURE I FRITIDEN. DEN RUMMER OP TIL 9 PERSONER MED FULD BAGAGE I EN VELORGANISERET OG KOMFORTABEL KABINE. Med Ny Trafic s modulindretning bliver der mulighed for smarte løsninger. Det er der behov for, når bilen skal transportere 9 passagerer med fuld bagage. Der er god plads til benene bag i bilen, hvor passagerne sidder komfortabelt på de nydesignede sæder. Ny Trafic er udstyret med et bagsæde, der kan klappes sammen, nedfældes og afmonteres, så der er plads til endnu mere bagage. Men Ny Trafic byder på flere overraskelser Sammenklappeligt bagsæde Bagagerum med 4,1 m 3 opbevaringsplads

15 3 sæder 6 sæder 9 sæder

16 16 / 17 KØR MED FULD OPKOBLING DEN NYE TRAFIC LEDER DIG ALTID PÅ RETTE VEJ, TAKKET VÆRE NAVIGATIONSSYSTEMERNE MEDIA NAV-TEKNOLOGIEN*, R-LINK* ELLER APP EN R & GO*. DOWNLOAD DENNE APP PÅ DIN SMARTPHONE ELLER TABLET OG DU ER KOBLET PÅ, UDEN AT DET GÅR UD OVER SIKKERHEDEN.

17 R-LINK, ET INTEGRERET MULTIMEDIESYSTEM MED FULD OPKOBLING Med sin 7" touch skærm, intuitive stemmestyring og ratbetjeninger giver den integrerede og opkoblede Renault R-Link* dig adgang til nyskabende og praktiske funktioner: navigationssystemet TomTom LIVE, multimedie, telefoni, bilinformationer samt et katalog over apps, der kan downloades fra R-Link Store. Med Renault R-Link er alliancen mellem bilen og den digitale verden slået fast. * Ikke tilgængelig ved lancering Hovedmenu med 6 ikoner: navigation, multimedie, telefoni, bil, tjenester og applikationer, systemindstillinger. 2. Berøringsskærm med startside, der kan tilpasses personligt. Vælg dine genveje for at komme til dine foretrukne funktioner med et enkelt klik. 3. Eksterne musikafspillere. Bliv forbundet via Bluetooth eller via USB-stikket i Renault R-Link for at lytte til din musik. MEDIA NAV, ET INTEGRERET, ENKELT OG TILGÆNGELIGT MULTIEDIESYSTEM Renault MEDIA NAV* med indbygget touch screen giver dig adgang til nyttige og praktiske funktioner: navigation, radio, musik via audio-streaming og håndfri telefoni takket være Bluetooth -teknologien. Med Renault MEDIA NAV får du alle multimediefunktioner af betydning lige ved hånden MEDIA NAV tilbyder berøringsfølsom navigation. Enkel og intuitiv, når du skal programmere en adresse eller opdatere kortet via sitet 2. Med et enkelt tryk på skærmen kan du indstille kortvisningen til 2D eller 2,5D Birdview og aktivere den stemmestyrede navigation. 3. Lyt til din eksterne musikafspiller via Bluetooth -teknologien eller ved at tilslutte dig USB- eller Jack-porten på betjeningspanelet. R & GO, EN PRAKTISK OG INTELLIGENT APP I DIN SMARTPHONE ELLER TABLET Renault R&GO er en praktisk og intelligent app, der er udviklet for at integrere dine mobiltelefoner og tablets i din Renault. Placer din smartphone i holderen* og få en ny navigationsoplevelse. Den er enkel at anvende og giver dig adgang til 4 universer: Multimedie, Telefon, Navigation og Bil - på en ergonomisk og intuitiv måde. Spil din musik, hold styr på dine kontakter, naviger med præcision eller få informationer om dit forbrug og brug Driving eco 2 -funktionerne alt dette er fremover muligt takket være Renaults nye app, R & GO. *Ekstraudstyr.

18 18 / 19 VORES ABSOLUTTE PRIORITET: DIN TILFREDSHED KOMBINATIONEN AF DET FORFØRENDE DESIGN, KVALITETEN, DER TYDELIGT FORNEMMES, OG TEKNOLOGIEN GIVER DIG EN EXCEPTIONEL KØRE- OG ON-BOARD-OPLEVELSE. TAKKET VÆRE DET STORE FOKUS PÅ ALLE DETALJER HAR DU ALDRIG OPLEVET EN STØRRE KOMFORT.

19 K RENAULT KVALITET

20 20 / 21 VORES ABSOLUTTE PRIORITET: AT SIKRE SIKKERHEDEN FOR ALLE FOR RENAULT ER DIN SIKKERHED PÅ VEJEN DET VIGTIGSTE. VORES VAREBILER ER UDSTYRET MED DE BEDSTE TEKNOLOGIER INDEN FOR AKTIV OG PASSIV SIKKERHED. DEN NY GENERATION ESP SOM STANDARDUDSTYR BESKYTTER NY TRAFIC EFFEKTIVT SINE PASSAGERER TAKKET VÆRE ET BREDT UDVALG AF SIKKERHEDSUDSTYR OG KØREASSISTENTER.

21 Forebyggelse For at imødegå risici og informere chaufføren om alle forhold Ny Trafi c giver dig fuld sikkerhed under kørslen. Fartpiloten/fartbegrænseren (1)* gør det muligt at definere en "cruising"-hastighed eller maksimal hastighed. Via en betjening på rattet kan du regulere den valgte hastighed. Parkeringssensorerne (2)* eller bakkameraet gør dine manøvrer endnu sikrere. Dæktrykovervågningssystemet advarer dig ved trykfald eller punktering. Med helårsdæk* kan du køre i ro og mag uanset vejrforholdene. Aktiv sikkerhed Med avancerede teknologier, der ændrer alt Den ny generation ESP (3)** sikrer bilens stabilitet og registrerer lastniveauet, så løbslinjekorrektionerne bliver mere effektive. - Der et tilføjet tre nye funktioner, der er helt uundværlige i din dagligdag - Extended Grip (forstærket trækkraft) giver bilen mulighed for at genvinde mistet vejgreb på løst underlag som sand, mudder eller sne. - Hill Holder en (4) fastholder automatisk bremsetrykket i 2 sekunder for at give føreren tid til at accelerere. - Systemet Trailer Sway Control registrerer og korrigerer anhængerens svingninger. Passiv sikkerhed For beskyttelse af både fører og passagere i bilen, men også af fodgængere Ny Trafic er udstyret med passiv sikkerhed på højeste niveau (5). Forstærket struktur, frontairbags med programmeret sikkerhedssystem til fører og passager tilkoblet sikkerhedsseler med selestrammere og selekraftbegrænsere, gardin- og sideairbags (afhængig af version). Der er monteret sikkerhedsseler med selekraftbegrænsere til bagsædepassagererne. Med Isofix-beslag ved siddepladserne på anden sæderække og muligheden for at frakoble airbaggen ved forreste passagersæde kan du transportere dine børn i fuld sikkerhed (6). *Ekstraudstyr **Illustrationen er ikke bindende Engagement Det handler om alles sikkerhed Renault sætter mennesket i midten og er engageret i talrige samfundsmæssige forebyggelsesinitiativer i forhold til trafi krisici i skoler og på universiteter, hos internationale institutioner. Mærket er også engageret i det at forbedre effektiviteten af alarmcentralerne. RENAULTS SIKKERHED I TAL

22 22

23 VÆLG DIT KOMFORTNIVEAU, DIT UDSTYRSNIVEAU... GØR DIT KØRETØJ PERSONLIGT,FRIHEDEN LEVES HELT NED I DEN MINDSTE DETALJE. CHROMO ZONE / Trafics farver MÅL / Volumen KONFIGURATION / En skræddersyet bil til dine aktiviteter STANDARDUDSTYR / Interiør og væsentligt standardudstyr EKSTRAUDSTYR / Det væsentligste ekstraudstyr TILBEHØR / Det uundværlige udstyr STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR / Komplet liste TEKNISKE DATA / Motorer

24 CHROMO ZONE HVID GLACIER (OV 369)* GRÅ PLATINE (TE D69)** RØD MAGMA (OVNNS)* BLÅ PANORAMA (TE J43)** GRÅ CASSIOPÉE (TE KNG)** BEIGE CENDRÉ (TE HNK)** GRÅ TAUPE (OV KPF)* SORT MIDNIGHT (TE D68)** GRØN BAMBOU (OV DPA)* BRUN CUIVRÉ (TE CNH)** *Alm. lak **Metallak mod merpris.

25 KONFIGURATIONER MODULINDRETNING 3 SÆDER 6 SÆDER 9 SÆDER PROFILERV BAGDØRE MED RUDE 1 ELLER 2 SKYDEDØRE* BAGDØRE MED ÅBNING TIL 180 OG RUDE BAGKLAP MED RUDE* SPORTSPAKKE 1* SKINNEDÆKSEL I KARROSSERIFARVE FORKOFANGER I NUBRET SORT SIDESØJLER BAGVOGN I KARROSSERIFARVE SPORTSPAKKE 2* SKINNEDÆKSEL I KARROSSERIFARVE FORKOFANGER I HALV KARROSSERIFARVE SIDESØJLER BAGVOGN I KARROSSERIFARVE SPORTSPAKKE 3* SKINNEDÆKSEL I KARROSSERIFARVE FORKOFANGER I HALV KARROSSERIFARVE SIDESPEJLE I KARROSSERIFARVE KROMINDLÆG PÅ KØLERGRILL OG LISTE I BLANK SORT SIDESØJLER BAGVOGN I KARROSSERIFARVE *Ekstraudstyr

26 MÅL HØJDE, BREDDE, LASTVOLUMEN... EN BIL, DER ER SKRÆDDERSYET TIL AT OPFYLDE ALLE DINE BEHOV. KOMBI L1H1 L2H1 VÆGT OG LAST (kg) Kombi L1H1 L2H1 Versioner Tilladt totalvægt* 2.740/ /2.895 Tom, køreklar bil Maksimal nyttelast* 839/ /994 Maks. tilladt anhængervægt (med/uden bremse) 2.000/ /750 * Afhængigt af motortype. NYTTEVOLUMEN* (m 3 ) L1H1 L2H1 9 pladser pladser / 3. sæderække nedfældet pladser pladser / 2. sæderække nedfældet (Kombi N1) pladser * VDA-metode: Pladsen opmåles vha. elementer på en liter med målene 200 x 100 x 50 mm. DIMENSIONER (mm) L1H1 L2H1 Udvendige mål Udvendig længde Udvendig bredde / med sidespejle 1.956/ /2.283 Højde uden last Akselafstand Akseludhæng for Akseludhæng bag Indvendige mål Læsselængde* i version med 9 pladser i version med 9 pladser / række 3 nedfældet i version med 6 pladser i version med 6 pladser / række 2 nedfældet (Kombi N1)** i version med 3 pladser (Kombi N1)** Maks. indvendig bredde Bredde mellem hjulkasser Nyttehøjde Skydedør(e) i siden Indgangsbredde for skydedør i siden ved 600 mm for vognbund Indgangsbredde for skydedør i siden ved 100 mm for vognbund Indgangshøjde for skydedør i siden Bagdør Indgangsbredde ved 70 mm for vognbund Indgangshøjde ved døre 180 /bagklap 1.320/ /1.295 Læssehøjde Frihøjde *Lastlængde ved vognbund med bagklap. ** Til rådighed senere

27 STANDARDUDSTYR UDSTYRSNIVEAU, FARVER, EKSTRAUDSTYR, OVERLADT TIL DIG! STANDARDUDSTYR 16" stålfælge med heldækkende hjulkapsler 2-pers. Passagerbænksæde 3-pers. bænksæde, 2. sæderække 3-pers. bænksæde, 3. sæderække 3-punkts sikkerhedsseler ved alle sæder ABS-bremser med bremsekraftfordeling (EBV) Aircondition for + Eberspaecher uden timer Bagagerumsdækken Bagagerumsmåtte Bagdøre med rude og 180 åbning Bagrudevisker/-vasker Dæktryksmåler Dieselpartikelfilter El-ruder med single-touch-funktion El-sidespejle med varme ESP med Hill Start Assist, Extended Grip og Trailer Sway Control mod anhængersvingninger Fører- og passagerairbag Førersæde med armlæn og indstilling af højde Førersæde med varme Gardinairbag, fører og passager Højre skydedør m. oplukkelig rude Isofix-beslag (på 3-pers. bænksæde, 2. sæderække) Oplukkelig rude i venstre side (ved 2. sæderække) Opvarmede bagruder Passagerbænk, foldbar, med opbevaring Radio med ratbetjening, MP3 og Bluetooth Rat, længde- og højdejusterbart Regn- og lyssensor Reservehjul Tankkapacitet 80 liter Tonede ruder Tågeforlygter med statisk kurvelys INDTRÆK VÆLG DET DESIGN, DU SYNES BEDST OM. FÆLGE INDTRÆK KARIO INDTRÆK JAVA* 16" STÅLFÆLGE MED HJULKAPSLER "MAXI" 17" ALUFÆLGE "CYCLADE"* *Ekstraudstyr.

28 EKSTRAUDSTYR DET VIGTIGSTE EKSTRAUDSTYR Læderrat*. Giver din bil ekstra elegance. 2. Bakkamera. Bakkameraet letter parkeringsmanøvrerne. Det er placeret på niveau med stoplyset og giver et perfekt udsyn over hele området bag bilen. Billedet vises i bakspejlet eller i navigationsskærmen på modeller med R-Link. Kameraet er altid tilknyttet baksensorerne. 3. Fartpilot-fartbegrænser. Med den kan du vælge en konstant hastighed (regulerende funktion) eller fastsætte en maksimal hastighed (begrænsende funktion). Den valgte hastighed kan reguleres med en betjening på rattet. 4. Parkeringssensor. Parkeringssensor med 4 sensorer, som kan deaktiveres vha. kontakten på instrumentbordet For at gøre det lettere at parkere advarer parkeringshjælpen dig mod forhindringer bag bilen ved at udsende et lydsignal (en række biplyde, der afgives med kortere og kortere mellemrum afhængigt af afstanden til forhindringen). Derved reduceres risikoen for uheld og skader på din bil. 5. Nøglekort m. håndfri betjening. Med Renaults håndfri kort kan du låse, oplåse ogstarte bilen, uden at du behøver tage kortet frem. Du skal blot trykke på knapperne på døren eller på startknappen. *Okselæder.

29 Media nav. Systemet MEDIA NAV opfylder alle væsentlige behov, når vi taler multimedie. Med en touch screen på 7" (18 cm) består MEDIA NAV af radio med ratbetjening og Bluetooth -teknologi, som giver dig mulighed for at lytte til din egen musik via audio-streaming eller at telefonere håndfrit. Det er ligeledes muligt at tilslutte egne eksterne apparater via USB- og Jackstik, som er tilgængelige fra betjeningspanelet. MEDIA NAV indeholder navigationssystemet Nav & GO med envisning i 2D og 2,5D (Birdview). Takket være USB-porten og det specielle web-interface kan indholdet i NAVTEQ s kortdatabase opdateres fra en PC. 2. Bagklap med rude. Bagklap med rude, bagrudevisker og el-varme. 3. R-Link. 7" touch screen, stemmestyring, radio sammenkodet med ratbetjeninger, TomTom -navigation, audio-streaming og håndfri telefoni via Bluetooth, USB- og Jack-stik, tilslutning til Internet og bil, "3D"-lydsystem by Arkamys, R-sound Effect. 4. Smartphoneholder. Dette system, der er placeret ideelt inden for førerens rækkevidde, passer til et bredt udvalg af mobiltelefoner med varierende størrelse (op til 4,7"). Holderen kan drejes både vertikalt og horisontalt. Via en USB-port, der er placeret tæt på, kan du genoplade din telefon. 5. Anhængertræk. Bilen har en trækkapacitet på kg ved anhænger med bremse. 6. Dækreparationssæt i stedet for reservehjul. Med dækreparationssættet, der er placeret under førersædet, kan du hurtigt løse de fleste punkteringssituationer.

30 VIGTIGT TILBEHØR ENDNU MERE STIL, KOMFORT ELLER TEKNOLOGI? RENAULT STILLER ET BREDT UDVALG AF ORIGINALT TILBEHØR TIL RÅDIGHED FOR DIG. TILBEHØRET ER SPECIELT DESIGNET OG UDVIKLET TIL DIN TRAFIC Cykelholder på trækkrog - til 3 cykler. Alle familiens cykler kan transporteres nemt og sikkert (ikke behov for indstilling). 2. Tværgående tagbøjler i stål. Gør det muligt at øge bilens lastkapacitet. 3. Tagboks. Gør det muligt at øge bilens lastkapacitet. Gør det muligt at transportere op til 4 par ski/snowboards (skiholdere følger med). Har 2 stive sider, en forstærket bund, en blød og vandtæt dug med remme, der holder lasten på plads. Takket være Easy-snap-systemet er den nem at placere, når den er foldet ud. Lås med nøgle. Lastkapacitet: 340 l/50 kg. Udvendige mål: L 115 / B 30 / H 30 cm. Godkendt avf TÜV og City Crash Test. 4. Solskærm. Dette tilbehør giver dine passagerer optimal komfort. 5. Alarm. Den reducerer effektivt risikoen for, at din bil eller genstande i kabinen bliver stjålet.

31 Adskillelsesgitter og skillevæg. Giver mulighed for sikker transport af dine genstande og din bagage. 2. Sædeovertræk - Super Aquila. De komfortable og slidstærke overtræk beskytter effektivt bilens oprindelige indtræk. Sædeovertrækkene kan anvendes med sideairbags. 3. Tekstilmåtter - Premium. Måtterne er fremstillet efter bilens mål og yder total beskyttelse af bilens kabine. Vaskebare, vandtætte og med hælforstærkning ved førerpladsen. 4. Bagagerumsbakke i plast. Den beskytter effektivt den oprindelige bund og passer perfekt til bagagerummets form. Den er praktisk i brug og nem at placere og rengøre. 5. Vandret net. Holder genstande på plads i bagagerummet under transporten.

32 Dørtrin. Design, der fremhæver bilens stil. 2. Tonet film på ruder. Forbedrer dine passagerers visuelle komfort. 3. Brede skærme. De brede skærme er specielt designet til bilen og yder effektiv beskyttelse af karrosseriet over for stød. Findes til for- og bagskærme. 4. Håndtagsbeskyttere til for- og bagdøre. Beskytter dørene mod ridser, når dørene åbnes. 5. Forkromede spejlkapper. Understreger din bils elegance.

33 Tabletholder. Denne holder til en digital tablet-pc placeres oven over radioen. Den kan tage tablets fra 4,82 til 10,6". Din tablet sidder godt fast og er altid inden for rækkevidde. 2. Sort videoboks "Road Eyes". Automatisk og selvstændigt, indbygget registreringssystem. Som et objektivt vidne i tilfælde af en ulykke er dette værktøj uundværligt for din sikkerhed på vejen. Indeholder: 1 kamera med stor vinkel i Full HD, 1 gyroskopføler, der fastslår årsagen til en kollision, 1 2,5" skærm til at vise og genvise strækningen, 1 chip af typen GPS tracker, 1 boks med stor modstandsstyrke over for ekstreme temperaturer. Video- og lydoptagelserne lagres på hukommelseskortet (SD-kort på 8GB følger med): Afhængigt af lagermængden registrerer systemet din rute løbende og sikrer dataene, hvis der sker noget uforudset. Videoerne kan tjekkes på Google Maps eller via den medfølgende software-applikation. 3. Navigationssystem TomTom GO 500. Giver føreren mulighed for at følge den korrekte rute, undgå trafikpropper, få kendskab til alternative ruter osv. Man sparer tid og man kan koncentrere sig om kørslen. Kapacitiv touch screen 5" / 13 cm. Kortbase over 45 lande i Europa. Interaktivt kort: Træk i kortet for at zoome ind og angiv din destination på kortet, så du kan køre direkte dertil. TomTom Traffic med konstant opdatering: Troværdige og præcise trafikinformationer i realtid og med alternative ruter (tilslutning til tjenesten TomTom Traffic via Smartphone). Kortbase, der ikke skal fornys. 4. Eksternt videosystem Logicom DJIX. Fornøjelse og underholdning på de lange ture. Skærmstørrelse: 7" Pakke med 2 skærme. Indbygget fastgørelsessystempå nakkestøtte. Batterilevetid: 2 timer. USB-port. Stik til høretelefoner. Læsning af SD-kort. Kompatibilitet med DivX, MP3, MPEG4, JPEG. Sikring mod stød. 5. Håndfrit sæt Parrot Neo. Giver mulighed for at foretage og modtage opkald med hænderne sikkert placeret på rattet. Dette udstyr er kompatibelt med de fleste mobiltelefoner på markedet. Automatisk sammenkodning. Mulighed for tilslutning af 2 telefoner på samme tid. Stemmegenkendelse. Batterilevetid: 6 måneder i funktion for lavt forbrug. Reduktion af støjinterferens og ekko. Gratis opdateringer. Bluetooth -funktion til rådighed for telefonopkald og musikudsendelse.

34 STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR KOMPLET UDSTYRSLISTE OG EKSTRAUDSTYR TILGÆNGELIGT TIL DIN BIL. ALT DET VIGTIGSTE TIL EN SKRÆDDERSYET BIL. KOMBI L1H1 L2H1 UDVENDIGT 16" stålfælge med heldækkende hjulkapsler 17" auminiumsfælge "Cyclade" Kølergrill, forkofanger, sidespejlhuse og trinbræt bag i sort plast Metallak Sportspakke 1: kofanger bag + skinne v. skydedør i karosserifarve Sportspakke 2: kofanger for og bag + skinne v. skydedør i karosserifarve Sportspakke 3: kofanger for og bag samt skinne v. skydedør og sidespejle i karosserifarve + kromlister + blanksorte detaljer på fronten SIKKERHED ABS - bremsermed EBV (elektronisk bremsekraftfordeling) og nødbremseassistent Airbag til sidepassager, nakkestøtter og 3-punkt seler (inkl. kraftbegrænser og selestrammer) Centrallåsning af døre med dobbeltlåsning med fjernbetjening og automatisk låsning under kørsel Centrallåsning af døre med fjernbetjening og automatisk låsning under kørsel Dæktrykovervågningssystem Elektronisk startspærre ESP med Hill Start Assist, Extended Grip og Trailer Sway Control mod anhængersvingninger Fartbegrænser og Cruise control med betjeninger på rattet Førerairbag, nakkestøtter og 3-punkt seler (inkl. kraftbegrænser og selestrammer) Frakobling af passagerairbag Gradinairbags, fører og passagerer Isofix-beslag på 3-pers. bænksæde, 2. sæderække Mud and Snow dæk (ikke muligt med 17" aluminiumsfælge) Nøglekort m. håndfri betjening Parkeringssensor med 4 sensorer, som kan frakobles vha. kontakten på instrumentbordet Parkeringssensor med 4 sensorer, som kan frakobles vha. kontakten på instrumentbordet og bakkamera med skærm i bakspejl (eller på R-Link skærm, hvis tilvalgt) UDSYN LYS - KØRSEL Digital fartskriver Knap til ECO-funktion Kørecomputer: gennemsnitshastighed, totalt / gennemsnitligt / aktuelt forbrug, rækkevidde, ur, kilometertæller og triptæller Regn- og lyssensor Servostyring, højde- og dybdejusterbart rat med 4 eger Tågeforlygter med statisk kurvelys KOMFORT Aircondition bag (ud over Aircondition for + Eberspaecher uden timer) Aircondition for med Eberspaecher tilskudsvarmer uden timer El-opvarmede sidespejle El-sidespejle med varme / singletouch-funktion i førerside Varme og ventilation med 4 hastigheder, recirkuleringsfunktion

35 INSTRUMENTBORD, SÆDER OG INDVENDIGT DESIGN 12 V-stik på instrumentbord 2-pers. passagerbænksæde, foldbar, med opbevaring 2. sæderække: bænksæde med 3 pladser (nedfældeligt, sammenklappeligt og aftageligt) 3. sæderække: bænksæde med 3 pladser (sammenklappeligt ryglæn med 1/3) Førersæde med armlæn, indstilling af højde og varme Højdejusterbart individuelt passagersæde m. armlæn og varme Læderrat og fartpilot Sort stofindtræk "Java" og interiørdetaljer i alu-finish (kun til motorer m. 145 hk) Sort stofindtræk "Kario" Uden 3. sæderække DØRE OG RUDER Bagdøre, der kan åbnes 180, med ruder Bagklap med rude Bagrudevisker/-vasker og el-opvarmet bagruder Fast rude i venstre side Højre skydedør med fast rude Højre skydedør med oplukkelig rude Oplukkelig rude i venstre side (ved 2. sæderække) Tonede ruder Venstre skydedør med fast rude (kun sammen med Højre skydedør m. fast rude) Venstre skydedør med oplukkelig rude LAST OG OPBEVARING Aftageligt bagagerumsdækken Bagagerumsmåtte i varerum Forstærkede fastgørelsesøjer til vognbund - 6 på L1, 8 på L2 (490 dan ved 30s, ISO-norm 27956) Indvendige plastikbeklædninger i halv højde KOMMUNIKATION Kort over Europa - Media Nav: Navigationssystem EVOLUTION med 7" touchskærm inkl. kort over Skandinavien samt radio m. MP3, USB, Bluetooth og AUX - Media Nav: Navigationssystem EVOLUTION med 7" touchskærm inkl. kort over Skandinavien samt DAB-radio m. MP3, USB, Bluetooth og AUX Radio med ratbetjening, MP3 og Bluetooth SmartDock telefonholder inkl. R&Go multimedie-applikation til Apple App Store (ios) og Google Play (Android) *** *** ANDET UDSTYR 16" stålfælg reservehjul under karosseri Anhængertræk Dækreparationskit (erstatter reservehjul) Kabling til ekstra installationer Styreboks til ekstra installationer L1H1 KOMBI L2H1

36 TEKNISKE DATA FORBRUG, YDELSER, DIMENSIONER... VI FORTÆLLER DIG DET HELE FORDI, DET ER VIGTIGT AT FORSTÅ SIN BIL. Energy dci 125 Energy dci 145 Twin Turbo Twin Turbo MOTORTYPER Cylindervolumen (cm 3 ) / Antal cylindre / Ventiler / 4 / 16 Maks. ydelse i kw CEE (hk) ved omdr/min 92 kw (125) / (145) / Maksimalt drejningsmoment Nm CEE ved omdr/min 320/ / Indsprøjtningstype Common rail + Twin Turbo Brændstof og tankvolumen (l) Diesel - 80 Antiforureningsnorm / Katalysator / Partikelfilter EURO6 6-trins gearkasse Stop & Start + Energy Smart Management PRÆSTATIONER Tophastighed (km/t) km/t (sek.) 12 10,8 FORBRUG OG CO2-UDLEDNING* Forbrug ved bykørsel (km/l) 15,6 14,1 Forbrug ved landevejskørsel (km/l) 18,9 16,7 Forbrug ved blandet kørsel (km/l) 17,5 15,6 CO 2 -emissioner (g/km) STYRETØJ Vendediameter mellem kantsten (m) L1H1: 11,84 - L2H1: 13,17 Vendediameter mellem mure (m) L1H1: 12,40 - L2H1: 13,73 BREMSESYSTEM ABS med AFU og adaptivt EBV / ESP-system med ASR For: ventilerede bremseskiver - Bag: ikke ventilerede bremseskiver diameter / bredde (mm) 296/28-280/12 DÆK Standard: 215/65 R16 Dækstørrelse / Hjul Ekstraudstyr: 215/60 R17 2-udledningen godkendt i henhold til en lovpligtig standardmetode. Den er den samme for alle producenter og gør det dermed muligt at sammenligne bilerne med hinanden. Det faktiske forbrug afhænger af, hvilke forhold bilen anvendes under, udstyret og førerens kørestil. Dæktype Sommer- Helårsdæk dæk Dækstørrelse / Hjul 205/65 R16 215/65 R16 215/60 R17 205/65 R16 Mærke Goodyear Cargo Continental Continental Goodyear Cargo Dunlop Goodyear Michelin Agilis 51 Marathon TLCCO2 VancoEco VancoEco Marathon Econodrive CargoVector 2 Klasse for brændstofeffektivitet C B C B C C E Klasse for vejgreb på vådt underlag B A B A A - C Støj udefra (db)

37 RENAULT MEGET MERE END EN BIL En ny Renault belaster miljøet mindst muligt og er en sikker og komfortabel bil, hvor du og din familie kan tilbringe mange hyggelige timer de næste mange år. Vi vil gerne fortælle dig lidt om, hvad vi kan gøre for dig hen ad vejen, hvis du skulle have brug for vores ekspertise. Vores målsætning er, at du altid skal have en oplevelse af kvalitet både når du kører, og når du har brug for vores assistance efter bilkøbet. GARANTI Fra leveringsdato er Renault Trafic dækket af 3 års fabriksgaranti. Renault Trafic har desuden 3 års Renault Assistance, 3 års lakgaranti og 12 års rustgaranti. RENAULT FINANCE Renault Finance finansieringsløsninger giver dig mulighed for finansiering af din nye Renault på fordelagtige vilkår, uanset om du er privat kunde eller virksomhed. Renault Finance kan i samarbejde med Santander Consumer Bank, Danmark tilbyde nogle af de mest attraktive finansieringsprodukter i markedet, uanset om du ønsker at eje eller du ønsker at lease din nye Renault. Se mere på eller hør mere om dine muligheder her i forretningen (hos din nærmeste forhandler). RENAULT TILBEHØR Du kan gøre din Renault mere personlig ved at vælge mellem vores mange praktiske, komfortable og sjove tilbehørsdele. Renaults tilbehørssortiment er specielt udviklet til at opfylde dine behov for komfort, sikkerhed og styling. RENAULT OG MILJØET Dit Renault værksted arbejder efter vores egne strenge miljøkrav, og vi bestræber os hele tiden på at belaste miljøet mindst muligt RENAULT ASSISTANCE TIL RÅDIGHED DØGNET RUNDT Renault Assistance er en serviceydelse, der er inkluderet i bilens garantiperiode. Renault Assistance er til rådighed døgnet rundt, året rundt. Det eneste, du skal gøre, er at foretage et opkald til (gratis), hvis du befinder dig i Danmark eller , hvis opkald uden for Danmark, så vil du blive betjent af en medarbejder hos Renault Assistance. De fleste reparationer kan blive udført på stedet. Hvis din bil ikke kan repareres samme dag, eller hvis den nødvendige tid til reparationen i henhold til Renaults tidsskema overstiger tre timer, vil Renault tilbyde en alternativ løsning alt efter omstændighederne (f.eks. erstatningsbil, vidererejse, overnatning). For opkald i Danmark (gratis) For opkald uden for Danmark RENAULT SERVICE Når du følger producentens serviceintervaller, er det let at passe på din nye Renault. Og når du benytter dig af et autoriseret Renault værksted, som bruger originale Renault reservedele, får du både tryghed og garanti. Du ved, at din Renault mekaniker er uddannet i at servicere netop den bilmodel, du ejer. Alle reservedele, der monteres i bilen ved service eller reparation, er perfekt tilpasset, så de kan fungere optimalt. Det gælder både sliddele, olier og nye dæk. Alt er testet og godkendt, inden det anvendes på din bil. SECURITY+ (hvis det er muligt) med Renault Assistance får du hjælp i forbindelse med produktrelaterede driftsstop, for eksempel mekaniske/elektriske fejl eller uheld som punktering, fladt batteri, brændstofmangel, forkert brændstof og tabt/knækket nøgle. Hvis køretøjet ikke kan repareres samme dag, eller hvis reparationen forventes at tage mere end fire timer, har du ret til hjemtransport, hotelovernatning eller en udlejningsbil. Gælder i alle europæiske lande (med undtagelse af Hviderusland). For priser og generelle betingelserne for Security+ se RENAULT CARE Med Renault Care henhold til producentens anbefalede serviceintervaller uden omkostninger. Du betaler ikke ekstra for udskiftning af olie, oliefilter, pærer, vinduesviskere værksted og får det ordnet. Gælder på alle værksteder i Danmark, som er Renault Care-partnere. For generelle betingelserne for Renault Care se For priser for Renault Care kontakt din nærmeste Renault-forhander.

38 RENAULT TRAFIC SKIFT TIL ET HØJERE GEAR

39

40 (renault.dk) CRÉDITS PHOTO : X. QUEREL, Y. BROSSARD PRINTED IN EC JX82DK1501 AUGUST 2015 RENAULT DANMARK - En filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund. Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne i brochuren så nøjagtige og opdaterede som muligt. Renault forbeholder sig dog ret til, som et led i vores løbende optimeringer af modelprogrammet at foretage ændringer på modellerne uden varsel, herunder egenskaber, specifikationer, udstyr og tilbehør. Brochuren kan være uaktuel eller unøjagtig på nogle områder, da egenskaber, udstyr, specifikationer og tilbehør kan være ændret efter udgivelsesdato, og derfor kan afvige fra beskrivelserne. Kontakt din renault forhandler før køb for at sikre, at egenskaber, udstyr specifikationer og tilbehør på det bestilte køretøj svarer til dine forventninger. ifølge lov om ophavsret er kopiering af hele eller dele af denne publikation ikke tilladt uden forudgående skriftlig tilladelse fra RENAULT.

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 31.3.2016 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVATION DER OPLEVES I DAGLIGDAGEN DYNAMISKE OG ROBUSTE LINJER, ET HELT NYT INDVENDIGT DESIGN, UDSTYR OG MOTORER, SOM BLIVER STADIG MERE EFFEKTIVE: NY TRAFIC ER INNOVATION

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC PASSENGER. Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC PASSENGER. Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC PASSENGER Prisliste & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2016 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. * S/S = Motor med Start

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 10.10.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. Alle nævnte priser

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C3 Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. februar 2016 Side 2 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 68 PureTech 68 PureTech 82 BlueHDi 100 S&S (Euro5) S&S Cylindervolumen

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

Ny Punto Van Stor på den kompakte måde

Ny Punto Van Stor på den kompakte måde NY PUNTO VAN Ny Punto Van Stor på den kompakte måde Punto Van er en fabriksbygget varebil der leveres med 3 døre og en fast, heldækkende varerumsadskillelse. Den nye Punto Van er stærk både visuelt og

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

Specifikationer til Avensis

Specifikationer til Avensis Specifikationer til Avensis BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic 1.8 Valvematic 2.0 Valvematic 2.0 D-4D 2.2 D-4D 2.2 D-CAT 1ZR-FAE 2ZR-FAE 3ZR-FAE 1AD-FTV (150 hk) (150 hk) 2AD-FTV 2AD-FHV 6 M/T 6

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr RENAULT MASTER Priser & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 01.01.2018 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2 g/km

Læs mere

En varebil ladet med gode ideer

En varebil ladet med gode ideer Doblò Cargo En varebil ladet med gode ideer Doblò Cargo kommer nu på markedet i en ny og endnu bedre udgave. Det nydesignede frontparti fremhæver bilens traditionelle dyder, såsom robusthed og sikkerhed.

Læs mere

Galla The Renault Way

Galla The Renault Way Galla The Renault Way Med Gallamodellerne fra Renault fortsætter festen langt ind i det nye år Renault CAPTUR Intens limited version med unik lakering og udstyr Renault i Galla version mere udstyr end

Læs mere

Renault CAPTUR Udforsk dit liv Renault Captur konceptbilen af samme navn er basis for Captur, og er udtryk for en ny måde at se bilen på. Den første crossover fra Renault, perfekt egnet til bylivet

Læs mere

Tilbehørssortiment. Renault SCENIC

Tilbehørssortiment. Renault SCENIC Tilbehørssortiment Renault SCENIC Tilbehørssortiment Renault SCENIC Renault er en af verdens største bilproducenter, og vores udvalg af tilbehør er naturligvis både meget omfattende og i absolut verdensklasse.

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Distinctive Udstyrspakke Sportivo Instrumentpanel Soeder i Distinctive Soeder i forbindelse med udstyrspakke Sportivo Competizione blå 324 Stofindtræk:

Læs mere

OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS

OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS Opels firmabilsprogram BEST opgraderer dig til Business Class. Udstyrsniveauet er i topklasse, og beskatningen er i bund. Insignia den mest erhvervsleasede bil i sin klasse

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer UDSTYR 60/40 splitbagdøre med visker og opvarmet rude Bagklap med visker og opvarmet rude Skydedør, højre side, med skyderude Skydedør, venstre

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC RENAULT TRAFIC Og din forretning accelererer DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC Design og Teknologi s. 04 En bil, der er på din side s. 08 Motor og livet ombord udsat

Læs mere

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifi kationer BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Benzin 6M/T Benzin Multidrive S 1.33 Dual VVT-i Benzin 6 M/T 1.8 Hybrid Hybrid benzin e-cvt Brændstofforbrug Blandet kørsel

Læs mere

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Cosmo AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag 3 FX3 Elektronisk stabiliseringsprogram

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

Renault kadjar. Forlæng Kadjar-oplevelsen www.renault.dk

Renault kadjar. Forlæng Kadjar-oplevelsen www.renault.dk Forlæng Kadjar-oplevelsen www.renault.dk Renault kadjar Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne i brochuren så nøjagtige og opdaterede som muligt. Renault forbeholder sig dog ret til, som et led i

Læs mere

5-dørs 1,6 TDI Start/Stop 110 hk 219.400 25,0 1.050. 5-dørs 1,2 TSI Start/Stop DSG 110 hk 239.400 20,4 310

5-dørs 1,6 TDI Start/Stop 110 hk 219.400 25,0 1.050. 5-dørs 1,2 TSI Start/Stop DSG 110 hk 239.400 20,4 310 Model Døre Motor HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Energi Mærke Essence 5-dørs 1,2 TSI 86 hk 181.400 19,6 600 Reference 5-dørs 1,2 TSI Start/Stop 110 hk 204.400 20,4 310 5-dørs 1,0 TSI Start/Stop ECOMOTIVE

Læs mere

Tilbehørssortiment. Renault CAPTUR

Tilbehørssortiment. Renault CAPTUR Tilbehørssortiment Renault CAPTUR Tilbehørssortiment Renault CAPTUR Renault er en af verdens største bilproducenter, og vores udvalg af tilbehør er naturligvis både meget omfattende og i absolut verdensklasse.

Læs mere

Ny Renault MÉGANE Udvalg af tilbehør

Ny Renault MÉGANE Udvalg af tilbehør Ny Renault MÉGANE Udvalg af tilbehør Pas godt på dig selv! Gør din hverdag mere oplevelsesrig, og nyd hvert sekund. Renault tilbehøret, der specielt designet til din Nye Mégane, vil hver dag give dig en

Læs mere

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ CITROËN C-ZERO AIRDREAM Betegnelsen CITROËN Airdream omfatter de mest miljøvenlige teknologier udviklet af Citroën: Mikrohybrid teknologi e-hdi, fuldhybrid teknologi HYbrid4 og fuldt elektriske biler.

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

OPEL Insignia Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Insignia Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Insignia Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Kode Sikkerhed Standardudstyr Edition Cosmo OPC / OPC Unlimited AW7 Frontairbags foran, sideairbags samt gardinairbags for og bag - AY0 Front-

Læs mere

Hyundai i30 tilbehør

Hyundai i30 tilbehør Hyundai i30 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i30 Her i brochuren finder du et udsnit af originalt tilbehør til Hyundai i30. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 8.2.2016 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

5-dørs 1,6 TDI Start/Stop 110 hk 234.400 24,4 1.450. 5-dørs 1,2 TSI Start/Stop DSG 110 hk 254.400 20,4 310

5-dørs 1,6 TDI Start/Stop 110 hk 234.400 24,4 1.450. 5-dørs 1,2 TSI Start/Stop DSG 110 hk 254.400 20,4 310 Model Døre Motor HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Energi Mærke Essence 5-dørs 1,2 TSI 86 hk 196.400 19,6 600 Reference 5-dørs 1,2 TSI Start/Stop 110 hk 219.400 20,4 310 5-dørs 1,0 TSI Start/Stop ECOMOTIVE

Læs mere

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund CRÉDIT PHOTO : PRINTED IN EC JXFCDK1501 DECEMBER 2014 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund ny renault Espace Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET

SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET CITROËN C3 PICASSO 2 SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET CITROËN C3 PICASSO har maksimal plads indvendig og en kompakt udvendig størrelse. CITROËN C3 PICASSO er meget mere end blot en MPV og lever

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs Originalt tilbehør Civic 5-dørs 02 03 Alle elsker en visionær - en som tør tænke anderledes, og som tør gøre tingene på en anden måde. Kast dig ud i det,og gør din drøm til virkelighed. Forestil dig, hvordan

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

NY DS 4. Prisliste og tekniske specifikationer

NY DS 4. Prisliste og tekniske specifikationer NY DS 4 Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. januar 2016 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 130 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 180 S&S S&S S&S EAT6 S&S S&S EAT6 Cylindervolumen

Læs mere

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side.

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side. Opel Astra OPC Stabilitet og dynamik perfekt forenet Den ny Opel Astra OPC er den ultimative Astra og en ægte fuldblodssportsvogn. Opel Astra OPC har en to-liters turbomotor med 280 hk, der leverer et

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Grande Punto og Punto EVO

Grande Punto og Punto EVO Data i denne brochure er af vejledende art. Fiat Group Automobiles Denmark A/S tager forbehold for eventuelle fejl og forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer af de her beskrevne modeller

Læs mere

Dacia Duster TILBEHØRSSORTIMENT

Dacia Duster TILBEHØRSSORTIMENT Dacia Duster TILBEHØRSSORTIMENT Tilbehørssortiment Dacia Duster Et stort udvalg af funktionelt og elegant tilbehør til din bil alt sammen eftermonteres hos din Dacia-forhandler. 2 Indhold Dacia Duster

Læs mere

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design og Teknologi. RENAULT QUALITY MADE Mere end et mærke, en forpligtelse

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design og Teknologi. RENAULT QUALITY MADE Mere end et mærke, en forpligtelse RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOCUS Design og Teknologi RENAULT QUALITY MADE Mere end et mærke, en forpligtelse DRIVE THE CHANGE SCENIC- ÅNDEN Findes der noget mere spændende

Læs mere

Broholt Auto Brorholtvej 70 9430 Vadum Tlf. 60 44 33 33 Mail: info@bhac.dk

Broholt Auto Brorholtvej 70 9430 Vadum Tlf. 60 44 33 33 Mail: info@bhac.dk Hvorfor binde pengene? Vi lever i en dynamisk verden, hvor tempoet og udviklingen i erhvervslivet går stærkere end nogensinde. Når man som beslutningstager ser en mulighed, eller hvis der sker noget uforudset,

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TRAFIC TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TRAFIC TILBEHØRSSORTIMENT GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES

Læs mere

NISSAN LEAF ORIGINALT TILBEHØR

NISSAN LEAF ORIGINALT TILBEHØR NISSAN LEAF ORIGINALT TILBEHØR LAD LYSET SKINNE FÅ DINE KØRETURE TIL AT LYSE OP FÅ DIN LEAF STYLET MED PRÆCIST tilpassede kromdetaljer som fx sidespejlskapper, indfatninger til tågeforlygterne og indstigningslister,

Læs mere

EURO5 Priser, udstyr og specifikationer 05.08.2015 EURO5 NISSAN X-TRAIL

EURO5 Priser, udstyr og specifikationer 05.08.2015 EURO5 NISSAN X-TRAIL NISSAN X-TRAIL VAN EURO5 Priser, udstyr og specifikationer VAN PRISLISTE Bemærk venligst, at der er begrænset udvalg af Qashqai Euro 5 versioner, da produktionen er stoppet. For fuldt modelprogram, se

Læs mere

Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta Alfa Romeo Giulietta 2 Tuning&Performance Tuning&Perfomance SPOILER FOR** 50903311 KIT SIDESKØRTER*** Monteres med limsæt 50903309 50903505 ** Kan evt. lakeres i bilens karrosserifarve. Monteres med limsæt

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Vores XC70 har en dobbelt personlighed, som gør den til noget helt særligt. På den ene side er den en suverænt komfortabel luksus

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug * Pris eksl. moms, eksl. levering T28, L1H1 2.3 dci 100hk FAP

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 25. august 2011

Fiat personbiler. Prisoversigt 25. august 2011 Fiat personbiler Prisoversigt 25. august 2011 Fiat Privatleasing FIAT PRIVATLEASING Rfra 1.495,- kr./md. MODEL 1. GANGSYDELSE MDL. YDELSE LØBETID KM I PERIODEN MODEL 1. GANGSYDELSE MDL. YDELSE LØBETID

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

TILLÆG TIL INSTRUKTIONSBOG

TILLÆG TIL INSTRUKTIONSBOG TILLÆG TIL INSTRUKTIONSBOG Følgende oplysninger skal læses sammen med instruktionsbogen for Range Rover (LRL 32 02 61 131). Disse oplysninger er ekstraoplysninger, der ikke var tilgængelige, da instruktionsbogen

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 01-01-2018 NV300 KASSEVOGN Længde og højde Udstyr Varerumstørrelse (m3) Motor Stop/ Startsystem Gearkasse Brændstofforbrug v.

Læs mere

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013 M110 Metallakering 13 523 M155 ARTICO kunstlæder r 101 sort, 105 saharabeige og 108 krystalgrå S S S S S S S S S Grå taghimmel kode 58U indgår ved kode 101 og 108 Sort taghimmel kode 51U indgår ved kode

Læs mere

Renault ESPACE. Tilbehørssortiment

Renault ESPACE. Tilbehørssortiment Ny Renault ESPACE Tilbehørssortiment 1 Pas på dig selv! Gør hverdagen mere enkel, nyd øjeblikket fuldt ud, og føl dig helt afslappet. Renault-tilbehør designet specifikt til din Renault gør din daglige

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

CARROSSERIE LEMEIRE BVBA 00 32 52 47 05 48 PRÆSENTATION CHASSIS-KABINE 6X2 MED EU-TYPEGODKENDELSE E9*2007/46*0655*00

CARROSSERIE LEMEIRE BVBA 00 32 52 47 05 48 PRÆSENTATION CHASSIS-KABINE 6X2 MED EU-TYPEGODKENDELSE E9*2007/46*0655*00 00 32 52 47 05 48 PRÆSENTATION CHASSIS-KABINE 6X2 MED EU-TYPEGODKENDELSE E9*2007/46*0655*00 Side 1: 1 Kære PRÆSENTATION AF MASTER 150.35 CC LEM 60.150 (CHASSIS MED LAVT GULV) Carrosserie Lemeire bvba præsenterer

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 1.1.2017 01-01-2017 NV300 KASSEVOGN Længde Varerumstørrelse Stop/ Startsystem Brændstofforbrug v. bl. kørsel (NEDC, Grøn ejerafgift Vejl.

Læs mere

OPEL Zafira Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Zafira Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Zafira Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Kode Sikkerhed Standardudstyr Essentia Enjoy Cosmo AYC Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag AHS Aktive hovedstøtter

Læs mere

XV LEVORG FORESTER OUTBACK

XV LEVORG FORESTER OUTBACK SUBARU VAN PRISLISTE XV LEVORG FORESTER OUTBACK SUBARU XV VAN Benzin Gear HK/KW CO2/km Totalvægt m3 rumindhold Energiklasse Pris inkl. moms Pris ekskl. moms 1.6i 1.6i Sport Sport Manuel/5MT Manuel/5MT

Læs mere

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER DEN NYECOLT EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER Storbyens pulserende liv er fuld af mangfoldighed, og tiden står aldrig stille. Det er her Colt føler sig hjemme. Dens unikke design vil blive værdsat, og dens

Læs mere

PÅ HJEMMEBANE OVERALT

PÅ HJEMMEBANE OVERALT CITROËN C4 AIRCROSS PÅ HJEMMEBANE OVERALT Citroën C4 AIRCROSS repræsenterer en vellykket balance mellem kraft og dynamik på den ene side og stilsikker elegance på den anden side. Den markante front med

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug Totalvægt (kg) moms, eksl. L1H1 2.3 dci 100hk FAP 6-trin manuel

Læs mere

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b NISSAN NV300 COMBI Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 NV300 COMBI Brænd-stof Grøn Længde og forbrug Energi ejerafgift / højde Grade Motor Gearkasse km/l Klasse halvår (kr.) Vejl. udsalgspris

Læs mere

Radio R 4.0 IntelliLink FAQ

Radio R 4.0 IntelliLink FAQ Indholdsfortegnelse 1. Audio... 1 2. Telefon... 2 3. Apple CarPlay... 2 4. Android Auto... 5 5. Galleri... 7 6. Andet... 8 1. Audio Sp.: Hvordan kan jeg skifte mellem forskellige lydkilder (f.eks. FM-radio

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

RENAULT CLIO SPORT TOURER

RENAULT CLIO SPORT TOURER RENAULT CLIO SPORT TOURER RENAULT CLIO SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO SPORT TOURER Design og Teknologi s. 04 Zoom ind på multimedie og touch screen s. 08 Motor, livet ombord

Læs mere

Honda Civic 5d. Tilbehør

Honda Civic 5d. Tilbehør Honda Civic 5d Tilbehør Elegant Interiør Klæd dig og din Honda Civic på til en aften i byen. Hondas originaltilbehør, der fremhæver det sporty Skræddersy din drømmebil look, kommer helt sikkert til at

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

NV400 motor udvalg DK-18B-351

NV400 motor udvalg DK-18B-351 DK-18B-351 motor udvalg Motor Manual transmission Robot transmission Motor specifikation 100hp 125hp 125hp 150hp 125hp 125hp 150hp Emmisionsnorm Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Motor volumen

Læs mere

Følgende oplysninger er supplerende, og de bør læses sammen med XF instruktionsbogens publikationsdelnummer JJM 32 02 40 131.

Følgende oplysninger er supplerende, og de bør læses sammen med XF instruktionsbogens publikationsdelnummer JJM 32 02 40 131. XF TILLÆG TIL INSTRUKTIONSBOG Følgende oplysninger er supplerende, og de bør læses sammen med XF instruktionsbogens publikationsdelnummer JJM 32 02 40 131. Publikation del nr. JSE 32 02 40 131 Adgang til

Læs mere

FRA 0 KR. i UDBETALING. RAF Motors A/S I Vejlevej 160 I 8700 Horsens I 8711 8800 I www.rafmotors.dk

FRA 0 KR. i UDBETALING. RAF Motors A/S I Vejlevej 160 I 8700 Horsens I 8711 8800 I www.rafmotors.dk FRA 0 KR. i UDBETALING Her kan ALLE være med RAF Motors A/S I Vejlevej 160 I 8700 Horsens I 8711 8800 I www.rafmotors.dk Hyundai i20 1,25 Active Plus 16.000 km. Årgang 2015 A/C Kørecomputer Bagsæder, split

Læs mere

Destination vinter. Kampagnepris

Destination vinter. Kampagnepris Destination vinter. Mercedes-Benz s navigationsløsninger er designet således at de problemfrit kan integreres i din bil. Ingen ledninger eller sugekop, bare fremragende funktionalitet samt brugervenlig.

Læs mere

BRZ WRX STI XV LEVORG FORESTER OUTBACK

BRZ WRX STI XV LEVORG FORESTER OUTBACK SUBARU PRISLISTER PERSONBILER BRZ WRX STI XV LEVORG FORESTER OUTBACK SUBARU BRZ /km Km/l Afgift* Energiklasse Pris BRZ 2.0i 200/147 181 12,8 2.060 439.900 BRZ 2.0i Automat 200/147 164 14,1 1.770 469.900

Læs mere

Prisliste Volvo V60 Cross Country

Prisliste Volvo V60 Cross Country Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 11.520,- 11.520,- 11.520,- Inscription metallak (477) 20.545,- 20.545,- 20.545,- Inscription metallak (707) (tre-lags speciallak

Læs mere

1,2TSI 86HK 5 Gear 63kW 19,6 Benzin 119 600 118.587 22.788 141.375. Grøn. 1,2TSI 110HK 6 Trins 81 kw 20,4 Benzin 114 310 126.718 24.531 151.

1,2TSI 86HK 5 Gear 63kW 19,6 Benzin 119 600 118.587 22.788 141.375. Grøn. 1,2TSI 110HK 6 Trins 81 kw 20,4 Benzin 114 310 126.718 24.531 151. Leon 5D VAN MODELÅR: 2016 Side: 01 Essence KM/L Driv Grøn middel CO 2 ejerafgift moms incl. afgift Moms 25% 1,2TSI 86HK 5 Gear 63kW 19,6 Benzin 119 600 118.587 22.788 141.375 Reference KM/L Driv Grøn middel

Læs mere

STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR

STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR UDSTYRSLINJE OG DESIGN Pop Pop Star Lounge Cross Plus Chrome Line 5 5 a 5 Sortlakerede sidespejlkapper a 5 5 5 16 stålfælge med hjulkapsler a 5 5 5 16 alufælge 421 D D 5 5 17 alufælge 431 5 a D 5 17 alufælge,

Læs mere

Drive connected. www.parrot.com

Drive connected. www.parrot.com Drive connected Navigation Apps Håndfri Musik Ekstra www.parrot.com Hvad er Parrot ASTEROID? Parrot ASTEROID er en serie af integrerede multimedie systemer, der er designet for det automotive miljø og

Læs mere

NY CITROËN NY CITROËN C4 Når en bil kommer til verden med så vellykket et design som C4, bør et facelift være nænsomt og diskret. Det er også tilfældet med den nye C4, hvor fronten har fået en mere buet

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

01.01.2014 DK-03C-0495 NYE NISSAN NOTE. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

01.01.2014 DK-03C-0495 NYE NISSAN NOTE. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver NYE NISSAN NOTE Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION Benzin MODEL CO2- em ission g/km Blandet kørsel km/l Grøn ejerafgift pr. halvår Energiklasse* Vejl. udsalgspris

Læs mere

ESSENTIAL SERVICES NYT FRA BANG & OLUFSEN SERVICE CONCEPT. Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale

ESSENTIAL SERVICES NYT FRA BANG & OLUFSEN SERVICE CONCEPT. Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale NYT SERVICE CONCEPT fra Bang & Olufsen giver dig fuld tryghed ESSENTIAL SERVICES FRA BANG & OLUFSEN Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale www.bang-olufsen.com

Læs mere