Gladsaxe almennyttige Boligselskab

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gladsaxe almennyttige Boligselskab"

Transkript

1 Gladsaxe almennyttige Boligselskab Aftale om udlejning efter særlige kriterier 60 Indgået mellem Gladsaxe Kommune og Gladsaxe almennyttige Boligselskab 1 Aftalen indgås i henhold til Lov om almene boliger 60 og gælder for boligerne i Gladsaxe almennyttige Boligselskabs afdelinger. 2 Tildeling af lejemål efter denne aftales særlige kriterier sker ikke nødvendigvis efter anciennitet, men efter en konkret vurdering og efter hver enkelt ansøgers behov. For 100 % af 4 og 5 rums boliger gælder ved genudlejning, at børnefamilier med mindst et hjemmeboende barn på 18 år eller derunder, har fortrinsret til ledige boliger. Som børn i denne forbindelse betragtes også hjemmeboende børn under uddannelse indtil det fyldte 23. år. I Høje Søborg II gælder dog at tillige 3-rums boliger over 90 m 2 skal udlejes til børnefamilier som defineret ovenfor. 3 Anvisning til etageboliger 25 % af boligerne udlejes efter Lov om almene boliger 59 stk. 1 og 2. Boligerne anvises af Gladsaxe kommune til borgere med et påtrængende og akut boligproblem. For Høje Søborg II gælder dog en kommunal anvisningsret på 30 % af afdelingens boliger. For Værebro Park gælder dog en kommunal anvisningsret på 15 %. 25 % af samtlige ledige boliger i selskabet anvises efter følgende kriterier til: Fraskilte forældre samt forældre fra opløste papirløse forhold, som har boet sammen i mindst 2 år i et af selskabets lejemål. Det forudsættes at den boligsøgendes barn fortsat bor hos den anden af forældrene i en af afdelingens boliger. Til parter uden forældremyndighed, med delt forældremyndighed eller med samværsret gives fortrinsret til en bolig i samme afdeling foran de interne ansøgere (der gives ikke fortrinsret til boliger i andre afdelinger). Ekspedition Beboerservice Telefax Postgiro Mandag - fredag Mandag - onsdag Finsensvej 33 Torsdag Frederiksberg Fredag Telefon: U:\FSHU\FSHU \Aftale.docx

2 Side 2 Der gives fortrinsret til en bolig med maksimum det antal rum, som den bolig man fraflytter har. For beboere i etageboliger gives ikke fortrinsret til række- eller enkelthuse i samme afdeling. Fortrinsretten gælder i indtil et år efter separation, skilsmisse eller opløsning af parforhold. Parterne i et opløst parforhold. Parterne skal have boet sammen i mindst ½ år (ifølge folkeregisteret), og den part der ansøger om lejligheden skal inden for de seneste 2 år have beboet en bolig, som har været udlejet af Gladsaxe almennyttige Boligselskab. (Dokumentation: kopi af lejekontrakt fra tidligere bolig). Der gives fortrinsret til en 1- og 2-rums bolig i samme afdeling. For beboere i etageboliger gives ikke fortrinsret til række- eller enkelthuse i samme afdeling. Dokumentation for opløst ægteskab: Separationsbevilling/skilsmissebevilling. Dokumentation for opløst parforhold i øvrigt: Kopi af folkeregisterattest, hvoraf det fremgår, at parterne har boet sammen i mindst 2 år i et af selskabets lejemål. Resten (minimum 50 %) af boligerne anvises efter venteliste. For afdeling Høje Søborg II dog minimum 45 %. For Værebro Park gælder særlige forhold; se 5. 4 Anvisning til rækkehuse og enkelthuse Indtil 25 % af boligerne udlejes efter Lov om almene boliger 59 stk. 1 og 2. Boligerne anvises af Gladsaxe kommune til borgere med et påtrængende og akut boligproblem. 10 % anvises efter venteliste. 65 % anvises efter følgende kriterier: 1. prioritet Fraskilte forældre samt forældre fra opløste papirløse forhold (uden forældremyndighed, med delt forældremyndighed eller med samværsret), som har boet sammen i mindst 2 år i et af selskabets lejemål. Det forudsættes at den boligsøgendes barn fortsat bor hos den anden af forældrene i en af afdelingens boliger. Til parter uden forældremyndighed, med delt forældremyndighed eller med samværsret gives fortrinsret til en bolig i samme afdeling foran de interne ansøgere og til boliger i andre afdelinger i Gladsaxe almennyttige Boligselskab efter de interne ansøgere, men før ansøgere fra andre afdelinger. Der gives fortrinsret til en bolig med maksimum det antal rum, som den bolig man fraflytter har. For beboere i etageboliger gives ikke fortrinsret til række- eller enkelthuse i samme afdeling. Fortrinsretten gælder i indtil et år efter separation, skilsmisse eller opløsning af parforhold. 2. prioritet Husstande i samme afdeling, som afgiver et større rækkehus til fordel for et mindre. 3. prioritet Husstande i samme afdeling opnoteret på intern venteliste med hjemmeboende børn under 23 år (folkeregistertilmeldte).

3 Side 3 4. prioritet Husstande i selskabets øvrige afdelinger opnoteret på intern venteliste med hjemmeboende børn under 23 år (folkeregistertilmeldte). 5. prioritet Ægtepar og par der lever i registreret partnerskab i samme afdeling på intern venteliste uden børn. 6. prioritet Ægtepar og par der lever i registreret partnerskab i selskabets øvrige afdelinger på intern venteliste uden børn. 7. prioritet Husstande i selskabets øvrige afdelinger, som afgiver et stort rækkehus til fordel for et mindre. 8. prioritet Husstande på ekstern venteliste med hjemmeboende børn under 23 år. 9. prioritet Ægtepar og par der lever i registreret partnerskab på ekstern venteliste uden børn. 5 Anvisning til Værebro Park Op til 85 % af alle boligtyper i Værebro Park udlejes efter fleksibel udlejning, idet der dog tages hensyn til kriterierne i denne aftales 3. Se øvrige kriterier samt krav nedenfor. 15 % af boligtyperne anvises efter 59 via kommunen (boligsocial anvisning). Den interne oprykningsventeliste lukkes i en periode på 4 år fra indgåelsen af denne aftale, medmindre den interne boligsøgende opfylder bestemmelserne for fleksibel udlejning eller flytter til en mindre bolig. De fleksible udlejningskriterier administreres efter anciennitet fra opskrivningstidspunktet og er følgende: Personer i arbejde Unge under uddannelse Seniorer De nærmere betingelser for de enkelte kriterier beskrives nedenfor. Personer i arbejde Ansatte i job med en anciennitet på minimum 6 måneder, (iflg. gældende ansættelsesaftale i aktuelt job). Der vil dog kunne dispenseres fra dette krav, hvis den jobsøgende kommer fra en anden landsdel end Sjælland, eller er nyuddannet, der er startet på arbejdsmarkedet i umiddelbar forlængelse af uddannelsen. Som udgangspunkt accepteres tidsbegrænsede ansættelser ikke; dispensation kan dog ansøges. Enlige med en bruttolønindkomst (der medregnes ikke indtægter i form af bidrag, boligsikring etc.) på min. kr årligt prioriteres højest, derefter enlige med en årlig indkomst på min. kr og sidst enlige med en indkomst på min. kr Ansatte i Gladsaxe prioriteres frem for ansatte i omegnskommunerne. Par med en bruttolønindkomst (der medregnes ikke indtægter i form af bidrag, boligsikring etc.) på min. kr årligt prioriteres højest, derefter par med en årlig indkomst på min. kr og sidst par med en indkomst på min. kr Ansatte i Gladsaxe prioriteres frem for ansatte i omegnskommunerne. Husstande med børn, som opfylder kriterierne, har fortrinsret.

4 Side 4 Dokumentation for indtægt og beskæftigelse skal afleveres, i form af ansættelsesaftale og tre lønsedler. Unge under uddannelse Unge under uddannelse, der har haft folkeregisteradresse i Gladsaxe kommune i mindst ½ år (evt. hos forældre) eller studerende på en videregående uddannelse i området. Unge under uddannelse kan komme i betragtning til 1 og 2 rums boliger. Dokumentation fpor læreplads, studieoptagelse og -aktivitet skal afleveres samt evt. for registrering i Gladsaxe Kommune i mindst ½ år. Som unge betragtes ansøgere til og med det fyldte 29 år. Seniorer Seniorer som i tide ønsker at flytte til passende bolig, og som afgiver bolig i Gladsaxe Kommune. Seniorer, kan komme i betragtning til 2-3 rums boliger. Dokumentation for afgivelse af bolig i Gladsaxe Kommune skal afleveres. Som seniorer betragtes boligsøgende fra de er fyldt 55 år. Gladsaxe Kommune kan vejlede, orientere og henvise boligsøgende til anvisning efter de fleksible udlejningsregler. Gladsaxe Kommune vil bidrage positivt til skærpelsen af kriterierne i fleksibel udlejning ved at sikre, at 50 % af borgerne, der anvises en bolig efter 59 i lov om almene boliger m.v. opfylder kriterierne. 6 Særlig fortrinsret til gravide beboere i selskabets ungdomsboliger Gravide beboere i selskabets ungdomsboliger (Søgården, Høje Søborg II, Ved Branddammen og Ved Fortet) kan anvises anden bolig inden for selskabet via selskabets interne oprykningsventeliste. I disse tilfælde tilsidesættes karenstiden, der kræver 2 års boperiode, før anden bolig i selskabet kan anvises. 7 Ungdomsboliger 25 % af samtlige ledige boliger udlejes efter Lov om almene boliger 59 stk. 3 jf. stk. 1 og 2. Boligerne kan anvises af Gladsaxe kommune til unge borgere med boligsociale problemer. 75 % af boligerne anvises efter intern / ekstern venteliste. Undtaget fra ovenstående er ungdomsboliger i afdeling Høje Søborg II, hvor samtlige ungdomsboliger udlejes efter intern / ekstern venteliste. 8 Godkendelsesordning Gladsaxe kommune skal godkende alle ansøgere. Ved anvisning efter fleksibel udlejning markeres ansøgning med et F. Ved benyttelse af fremtidige tilrettede godkendelsesskemaer, skal F ikke længere påføres.

5 Side 5 Aftalen evalueres en gang årligt. 9 Evaluering 10 Ikrafttrædelse Aftalen træder i kraft når begge parter har underskrevet aftalen og gælder indtil 1. maj Det forudsættes, at aftalen forinden udløb skal genforhandles. 11 Offentliggørelse Aftalen offentliggøres på kommunens hjemmeside og på under de enkelte afdelinger. For Gladsaxe kommune: Dato: For Gladsaxe almennyttige Boligselskab: v/dab: Dato:

Gladsaxe almennyttige Boligselskab

Gladsaxe almennyttige Boligselskab Bilag 1. Gladsaxe almennyttige Boligselskab Aftale om udlejning efter særlige kriterier 60 Indgået mellem Gladsaxe Kommune og Gladsaxe almennyttige Boligselskab 1 Aftalen indgås i henhold til Lov om almene

Læs mere

Udlejningsregler i Glostrup Kommune

Udlejningsregler i Glostrup Kommune Udlejningsregler i Glostrup Kommune Maj 2015 Denne folder indeholder en oversigt over de boligorganisationer, som Glostrup Kommune har indgået udlejningsaftaler med. Vil du vide mere om, hvordan du kommer

Læs mere

Fleksible udlejningsregler. andre muligheder når du skal søge bolig

Fleksible udlejningsregler. andre muligheder når du skal søge bolig Fleksible udlejningsregler andre muligheder når du skal søge bolig December 2012 Denne folder indeholder en oversigt over de KAB-administrerede boligorganisationer, der er omfattet af fleksible udlejningsregler

Læs mere

Boligforening Side 1 af 5 01-01-2012

Boligforening Side 1 af 5 01-01-2012 Boligforening Side 1 af 5 01-01-2012 Politik Boliger udlejes efter venteliste i henhold til lovgivning herom: Lov om almene boliger af 10/12-2009 Lov om leje af almene boliger af 21/10-2009 Bekendtgørelse

Læs mere

SÅDAN FUNGERER VENTELISTERNE

SÅDAN FUNGERER VENTELISTERNE SÅDAN FUNGERER VENTELISTERNE Boligfoeningen VIBO Klik her! - og indsæt forsidefoto 1 1 INDHOLD Sådan fungerer ventelisterne i Boligforeningen VIBO Når en bolig bliver ledig... 3 1. Tidligere lejere i VIBO

Læs mere

Udlejningsregler i Glostrup Kommune

Udlejningsregler i Glostrup Kommune Udlejningsregler i Glostrup Kommune Juni 2017 Denne folder indeholder en oversigt over de boligorganisationer, som Glostrup Kommune har indgået udlejningsaftaler med. Vil du vide mere om, hvordan du kommer

Læs mere

Boligselskabet Friheden

Boligselskabet Friheden Udlejningsområdet 9. december 2005 Revideret 17. december 2008 los\4000\udlejningsreglerne.wpd. U D L E J N I N G S R E G L E R Boligselskabet Friheden Orientering om lovgivningens regler og administrationens

Læs mere

Udlejningsaftale 2016-2019. Rødovre Kommune

Udlejningsaftale 2016-2019. Rødovre Kommune Udlejningsaftale 2016-2019 Indgået mellem Rødovre Kommune og Fællesrepræsentationen af boligorganisationer i Rødovre Kommune (Fællesrepræsentationen) 1 Anvisning efter almenboliglovens 59 stk. 1 Boligorganisationerne

Læs mere

Bilag 4. til indstilling om evaluering af Boligstrategi for unge og studerende i København 2012 2014.

Bilag 4. til indstilling om evaluering af Boligstrategi for unge og studerende i København 2012 2014. Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT Bilag 4. til indstilling om evaluering af Boligstrategi for unge og studerende i København 2012 2014. Retningslinjer for udlejning

Læs mere

Her udlejer vi boliger

Her udlejer vi boliger Her udlejer vi boliger Brumleby - 2016 KAB Vester Voldgade 17 1552 København V www.kab-bolig.dk T 33 63 10 00 F 33 63 10 08 kab@kab-bolig.dk Åbningstider for telefonisk betjening Mandag - onsdag kl. 9.00-15.30

Læs mere

Hvordan får man en lejlighed? på Sydsjælland Møn og Bogø?

Hvordan får man en lejlighed? på Sydsjælland Møn og Bogø? Hvordan får man en lejlighed? på Sydsjælland Møn og Bogø? Vordingborg Boligselskab har 2.100 lejligheder fordelt over hele Sydsjælland - Møn og Bogø Læs her: hvordan du bliver skrevet op hvordan vores

Læs mere

Ansøgning om bolig. Boligerne Eksempler på boligstørrelser og husleje

Ansøgning om bolig. Boligerne Eksempler på boligstørrelser og husleje Ansøgning om bolig Ønsker du at søge bolig igennem Herlev Kommunes boliganvisning, skal du udfylde ansøgningsskemaet og aflevere det til Borgerservice eller sende det sammen med evt. dokumentation til

Læs mere

SÅDAN FUNGERER VENTELISTERNE. i Boligforeningen VIBO

SÅDAN FUNGERER VENTELISTERNE. i Boligforeningen VIBO SÅDAN FUNGERER VENTELISTERNE i Boligforeningen VIBO INDHOLD Sådan fungerer ventelisterne i Boligforeningen VIBO Når en bolig bliver ledig... 3 1. Tidligere lejere i VIBO med boligga rantibevis 2. Lejer,

Læs mere

Ventelisteregler 1209

Ventelisteregler 1209 Side 1 af 5 Ventelisteregler 1209 Selskab: Hovedstadens almennyttige Boligselskab Afdeling: Røde Møllegård IV Lejlighederne anvises efter følgende fordeling A B C D Anviser i medfør af bekendtgørelse om

Læs mere

Aftale om anvisning og udlejning (med fleksibel udlejning)

Aftale om anvisning og udlejning (med fleksibel udlejning) Aftale om anvisning og udlejning (med fleksibel udlejning) mellem: Værløse almennyttige Boligselskab (kaldet boligorganisationen) LBF-: 0304 og Furesø Kommune (kaldet kommunen) Ikrafttrædelse Aftalen er

Læs mere

Tid til lejlighed? fleksibel udlejning i boli.nu. kom foran på ventelisten. boli.nu for alle

Tid til lejlighed? fleksibel udlejning i boli.nu. kom foran på ventelisten. boli.nu for alle kom foran på ventelisten Tid til lejlighed? fleksibel udlejning i boli.nu boli.nu for alle FLEKSIBEL UDLEJNING NYE MULIGHEDER I DE ALMENE BOLIGOMRÅDER Fredericia Kommune og boli.nu har indgået en aftale

Læs mere

Dortheavej AlmenBolig+

Dortheavej AlmenBolig+ Dortheavej AlmenBolig+ Udlejningsmodel - tre kriterier i rækkefølge 1. Boligsøgende med hjemmeboende børn 1/3 af boligerne Børnefamilier (børn under 23 år) med beskæftigelse og med ønske om at bo i almene

Læs mere

Fælles fleksibel udlejningsaftale i Høje Gladsaxe og Punkthuset - gældende for udlejning af boliger i Høje Gladsaxe og Punkthuset.

Fælles fleksibel udlejningsaftale i Høje Gladsaxe og Punkthuset - gældende for udlejning af boliger i Høje Gladsaxe og Punkthuset. Fælles fleksibel udlejningsaftale i Høje Gladsaxe og Punkthuset - gældende for udlejning af boliger i Høje Gladsaxe og Punkthuset. I henhold til 59 og 60 i lov om almene boliger samt støttede boliger m.v.

Læs mere

Udlejning og ventelister

Udlejning og ventelister Udlejning og ventelister Politik Boliger udlejes efter venteliste i henhold til lovgivningen herom. Sammendrag af reglerne om udlejning og ventelister er gengivet nedenfor. Målsætning Det er målsætningen

Læs mere

kom foran på ventelisten

kom foran på ventelisten kom foran på ventelisten fleksibel udlejning i københavn fleksibel udlejning Rådhuspladsen 59 1550 København V Tel 3313 2144 Fax 3314 1260 www.fsb.dk januar 2011 københavn Nye muligheder i de almene boligområder

Læs mere

UDKAST. Afdelingen består af 45 boliger med areal fra ca m².

UDKAST. Afdelingen består af 45 boliger med areal fra ca m². Notat Kontaktoplysninger Finn Larsen Seniorkonsulent T 38 38 18 51 ftl@kab-bolig.dk AFTALE OM ANVISNING OG UDLEJNING AF BOLIGER EFTER SÆRLIGE KRITERIER Med virkning fra den 1. januar 2020 er der indgået

Læs mere

Boligselskabet Trollebo

Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde den 22. juni 2010 kl. 16.00 i Rønnebækhaves fælleshus Dagsorden: 1. Bestyrelseshonorar 2. Forvaltningsrevision 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab for

Læs mere

Her udlejer vi boliger. Fællesventelisten Brumleby - 2007 2013

Her udlejer vi boliger. Fællesventelisten Brumleby - 2007 2013 Her udlejer vi boliger Fællesventelisten Brumleby - 2007 2013 2013 Bedre boliger for alle KAB Vester Voldgade 17 1552 København V www.kab-bolig.dk Udlejningen T 33 63 10 00 F 33 63 10 08 kab@kab-bolig.dk

Læs mere

Udlejningsaftale for de almene boliger i København. Københavns Kommune

Udlejningsaftale for de almene boliger i København. Københavns Kommune Udlejningsaftale for de almene boliger i København Københavns Kommune 2 Det er en fordel med en aftale I loven står, at almene boligorganisationer skal stille hver fjerde ledige bolig til rådighed for

Læs mere

Aftalen er gældende indtil en eller begge parter opsiger den med 3 måneders varsel til den 1. i måneden. - Se dog 9.

Aftalen er gældende indtil en eller begge parter opsiger den med 3 måneders varsel til den 1. i måneden. - Se dog 9. Udlejningsaftale (med fleksibel udlejning) mellem: Boligselskabet for Høng og Omegn LBF-: 0953 og Kalundborg Kommune Ikrafttrædelse Aftalen er gældende med virkning fra den 01.01.2013. Aftalen erstatter

Læs mere

Når du vil leje en almen bolig

Når du vil leje en almen bolig Når du vil leje en almen bolig Når du vil leje en almen bolig de væsentligste regler for udlejning I Danmark er der omkring en halv million almene boliger, som bliver administreret af ca. 710 boligorganisationer.»boligorganisationer«er

Læs mere

Fælles fleksibel udlejningsaftale i Høje Gladsaxe og Punkthuset

Fælles fleksibel udlejningsaftale i Høje Gladsaxe og Punkthuset UDKAST Der er forbehold for Organisationsbestyrelsens godkendelse Fælles fleksibel udlejningsaftale i Høje Gladsaxe og Punkthuset gældende for udlejning af boliger i Høje Gladsaxe og Punkthuset. I henhold

Læs mere

Et trygt bolig-valg i Rødekro by

Et trygt bolig-valg i Rødekro by Et trygt bolig-valg i Rødekro by Med 351 boliger i tæt lav bebyggelseg Velkommen til Rødekro Andelsboligforening - et trygt sted at bo Ryttervænget 30, 6230 Rødekro Telefon 74 66 23 70 Telefax 74 66 23

Læs mere

Hvordan får man en lejlighed? på Sydsjælland Møn og Bogø?

Hvordan får man en lejlighed? på Sydsjælland Møn og Bogø? Hvordan får man en lejlighed? på Sydsjælland Møn og Bogø? Vordingborg Boligselskab har 2.100 lejligheder fordelt over hele Sydsjælland - Møn og Bogø Læs her: hvordan du bliver skrevet op hvordan vores

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE NOTAT. Årlig erfaringsopsamling på fleksibel udlejning i Høje Gladsaxe og Værebro Park

GLADSAXE KOMMUNE NOTAT. Årlig erfaringsopsamling på fleksibel udlejning i Høje Gladsaxe og Værebro Park GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen - Analyse og Udvikling Årlig erfaringsopsamling på fleksibel udlejning i Høje Gladsaxe og Værebro Park NOTAT Dato: 24. oktober 2014 Af: Tine Hansen og

Læs mere

Lovtidende A 2009 Udgivet den 18. december 2009

Lovtidende A 2009 Udgivet den 18. december 2009 Lovtidende A 2009 Udgivet den 18. december 2009 15. december 2009. Nr. 1303. Bekendtgørelse om udlejning af almene boliger m.v. I medfør af 54 a, stk. 3, 58 e, 64 og 143 t i lov om almene boliger m.v.,

Læs mere

Forelagt på generalforsamling april 2015. Regler for ventelister til bolig/kælderrum i Andelsboligforeningen Amagerbro afd.

Forelagt på generalforsamling april 2015. Regler for ventelister til bolig/kælderrum i Andelsboligforeningen Amagerbro afd. Forelagt på generalforsamling april 2015 Regler for ventelister til bolig/kælderrum i Andelsboligforeningen Amagerbro afd. Uplandsgade Foreningen har følgende seks ventelister. Ventelisterne administreres

Læs mere

Slots- og Ejendomsstyrelsen

Slots- og Ejendomsstyrelsen Slots- og Ejendomsstyrelsen 22.12.2006 SES Uddybning og supplement af statens tilbud til Christianias beboere af 26. september 2006 om udmøntning af fremtidige organisations- og ejerformer på Christianiaområdet

Læs mere

Fælles fleksibel udlejningsaftale i Høje Gladsaxe og Punkthuset

Fælles fleksibel udlejningsaftale i Høje Gladsaxe og Punkthuset UDKAST Der er forbehold for Organisationsbestyrelsens godkendelse. Fælles fleksibel udlejningsaftale i Høje Gladsaxe og Punkthuset gældende for udlejning af boliger i Høje Gladsaxe og Punkthuset. I henhold

Læs mere

SFI-konference d. 17/11-2011

SFI-konference d. 17/11-2011 SFI-konference d. 17/11-2011 Case om annoncerings-udlejningsforsøg i Rosenhøj BOLIGFORENINGEN ÅRHUS OMEGN SKANDERBORGVEJ 168 8260 VIBY J Årets Boligområde Rosenhøj i skiller sig på mange punkter ud fra

Læs mere

Aftalen er gældende indtil en eller begge parter opsiger den med 3 måneders varsel til den 1. i måneden. - Se dog 9.

Aftalen er gældende indtil en eller begge parter opsiger den med 3 måneders varsel til den 1. i måneden. - Se dog 9. Udlejningsaftale (med fleksibel udlejning) mellem: Boligselskabet Munkesøparken LBF-: 277 og Kalundborg Kommune Ikrafttrædelse Aftalen er gældende med virkning fra den 01.01.2013. Aftalen erstatter alle

Læs mere

Ishøj Kommunes kriterier for tildeling af boliger efter almenboligloven

Ishøj Kommunes kriterier for tildeling af boliger efter almenboligloven Ishøj Kommunes kriterier for tildeling af boliger efter almenboligloven Statsforvaltningen Hovedstaden udtaler, at det ikke er ulovligt, at Ishøj Byråd ved tildelingen af almene boliger lægger vægt på,

Læs mere

Ballerupaftalen mellem Ballerup Kommune og de almene boligorganisationer om adgangen til kommunens almene boligmasse

Ballerupaftalen mellem Ballerup Kommune og de almene boligorganisationer om adgangen til kommunens almene boligmasse Ballerupaftalen mellem Ballerup Kommune og de almene boligorganisationer om adgangen til kommunens almene boligmasse Side 1 Indhold Baggrund... 3 1. Formål:... 3 1.2 Grundlag for aftalen... 4 2. Aftalens

Læs mere

Inspirationsmateriale til aftaler om udlejning mellem kommuner og boligorganisationer

Inspirationsmateriale til aftaler om udlejning mellem kommuner og boligorganisationer November 2015 Inspirationsmateriale til aftaler om udlejning mellem kommuner og boligorganisationer Titel: Der formuleres en titel, som understreger, at parterne med aftaleindgåelsen forpligter sig til

Læs mere

Bogense Boligforening. Lejemåls oversigt:

Bogense Boligforening. Lejemåls oversigt: Bogense Boligforening Lejemåls oversigt: Kontor: Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 Email: kijo@bdk.dk eller bbch@bdk.dk Hjemmeside: www.bogenseboligforening.dk Åbningstid kontor: Mandag 11-13

Læs mere

21. marts 2017 Ftl Ver 4. Rammeaftale fortolkningskriterier udlejning på Frederiksberg

21. marts 2017 Ftl Ver 4. Rammeaftale fortolkningskriterier udlejning på Frederiksberg 21. marts 2017 Ftl Ver 4 Rammeaftale fortolkningskriterier udlejning på Frederiksberg Fælles fortolkningskriterier for aftaler om fleksibel udlejning af almene familieboliger indgået i henhold til rammeaftalen

Læs mere

Kredskonference den 23. marts Workshop 2: Udlejningsaftaler i 1. kreds

Kredskonference den 23. marts Workshop 2: Udlejningsaftaler i 1. kreds Kredskonference den 23. marts 2019 Workshop 2: Udlejningsaftaler i 1. kreds Plan for eftermiddagen: Kl. 13.30 Kl. 13.50 Kl. 14.15 Kl. 15.00 Kl. 15.15 Kl. 15.45 Kl. 16.45 Kl. 17.00 Velkommen og præsentation

Læs mere

Aftale om anvisning og udlejning (med fleksibel udlejning)

Aftale om anvisning og udlejning (med fleksibel udlejning) Aftale om anvisning og udlejning (med fleksibel udlejning) mellem: Furesø Boligselskab LBF-nr.: 0656 og Furesø Kommune Ikrafttrædelse Aftalen er gældende med virkning fra den 1. april 2019. Aftalen erstatter

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr. 693 - OTG

Bestyrelsesprotokol nr. 693 - OTG Bestyrelsesprotokol nr. 693 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært bestyrelsesmøde torsdag den 8. april 2010 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Arne Olesen, formand Bent Jørgensen, næstformand Viola Mathiasen (Kommunen) Janni Hansen Søren Larsen (Domea)

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Arne Olesen, formand Bent Jørgensen, næstformand Viola Mathiasen (Kommunen) Janni Hansen Søren Larsen (Domea) Boligselskabet Domea Fredensborg Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Onsdag den 24. november 2010 kl. 17.00 i Fælleshuset beliggende Rosenvænget 148, 3480 Fredensborg Dagsorden: 1 Godkendelse af

Læs mere

Aftalen er gældende indtil en eller begge parter opsiger den med 3 måneders varsel til den 1. i måneden. - Se dog 9

Aftalen er gældende indtil en eller begge parter opsiger den med 3 måneders varsel til den 1. i måneden. - Se dog 9 Udlejningsaftale (med fleksibel udlejning) mellem: Kalundborg almennyttige Boligselskab LBF-: 363 og Kalundborg Kommune Ikrafttrædelse Aftalen er gældende med virkning fra den 01.01.2013. Aftalen erstatter

Læs mere

Bilag 2. Løsning af akutte boligbehov omkring studiestart på tværs af kommunegrænser mulige regionale løsningsmodeller.

Bilag 2. Løsning af akutte boligbehov omkring studiestart på tværs af kommunegrænser mulige regionale løsningsmodeller. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT Bilag 2. Løsning af akutte boligbehov omkring studiestart på tværs af kommunegrænser mulige regionale løsningsmodeller. Kommunens

Læs mere

Tak for din henvendelse af 25. juni 2018, hvor du stiller følgende spørgsmål til forvaltningen:

Tak for din henvendelse af 25. juni 2018, hvor du stiller følgende spørgsmål til forvaltningen: KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Adm. direktør 03. juli 2018 Sagsnr. 2018-0171432 Dokumentnr. 2018-0171432-7 Kære Astrid Aller, Tak for din henvendelse af 25. juni 2018, hvor du stiller følgende

Læs mere

Udkast til SAMARBEJDSAFTALE. mellem. Skanderborg Kommune og. de almene boligorganisationer i kommunen

Udkast til SAMARBEJDSAFTALE. mellem. Skanderborg Kommune og. de almene boligorganisationer i kommunen Udkast til SAMARBEJDSAFTALE mellem Skanderborg Kommune og de almene boligorganisationer i kommunen om anvisning af almene boliger i Skanderborg Kommune Aftale Mellem Skanderborg Kommune på den ene side

Læs mere

Fleksible udlejningsregler ANDRE MULIGHEDER NÅR DU SKAL SØGE BOLIG. Marts 2016 1

Fleksible udlejningsregler ANDRE MULIGHEDER NÅR DU SKAL SØGE BOLIG. Marts 2016 1 Fleksible udlejningsregler ANDRE MULIGHEDER NÅR DU SKAL SØGE BOLIG Marts 2016 1 2 Indhold Generelt 5 Albertslund Kommune 6 Boligselskabet AKB, Albertslund selskab 50 Ballerup Kommune 8 Ballerup Ejendomsselskab

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 13. december 2016, kl. kl. 17:00 Skovbakkevej 92 B

Bestyrelsesmøde den 13. december 2016, kl. kl. 17:00 Skovbakkevej 92 B Bestyrelsesmøde den 13. december 2016, kl. kl. 17:00 Skovbakkevej 92 B Bestyrelsen: Susan Egede, Tonni Munkberg, Johnny Hornsyld, Tommy Hjuler, Merete Kjær, René V. Pedersen, Lene Johansen, Bente Pedersen,

Læs mere

Flere muligheder i de almene boligområder

Flere muligheder i de almene boligområder Flere muligheder i de almene boligområder bl danmarks almene boliger Københavns Kommune Udlejningsaftalen Københavns Kommune og de almene boligorganisationer i København har indgået en aftale om udlejning

Læs mere

FLEKSIBLE UDLEJNINGSKRITERIER

FLEKSIBLE UDLEJNINGSKRITERIER FLEKSIBLE UDLEJNINGSKRITERIER Københavns Kommune Klik her! - og indsæt forsidefoto 1 1 FLEKSIBLE UDLEJNINGSKRITERIER I KØBENHAVNS KOMMUNE Københavns Kommune og boligorganisationerne i kommunen er gået

Læs mere

Optagelse på venteliste til ungdomsboliger er gratis. Ansøgningsskemaet bedes udfyldt omhyggeligt og med blokbogstaver. Skemaet indsendes til KAB.

Optagelse på venteliste til ungdomsboliger er gratis. Ansøgningsskemaet bedes udfyldt omhyggeligt og med blokbogstaver. Skemaet indsendes til KAB. Orientering om ungdomsboliger Optagelse på venteliste til ungdomsboliger er gratis. Ansøgningsskemaet bedes udfyldt omhyggeligt og med blokbogstaver. Skemaet indsendes til KAB. Hvem kan søge? Alle uddannelsessøgende

Læs mere

Den boligsociale venteliste

Den boligsociale venteliste Den boligsociale venteliste Den boligsociale venteliste Står du uden bolig og har sociale udfordringer, der gør, at du ikke selv kan løse din boligsituation? Så kan Solrød Kommune måske hjælpe dig. Hvilke

Læs mere

Aftale om udlejning af almene boliger mellem organisation 207 Lejerbo Farum og Furesø Kommune

Aftale om udlejning af almene boliger mellem organisation 207 Lejerbo Farum og Furesø Kommune Aftale om udlejning af almene boliger mellem organisation 207 Lejerbo Farum og Furesø Kommune Denne aftale omhandler: 1: Ikrafttrædelse og ophør 2: Kommunal anvisningsret Lov om almene boliger 59, stk.

Læs mere

Solvejg von Barm og Pia Skov I 23. marts 2019 I 1. KREDS KONFERENCE I UDSATTE BOLIGOMRÅDER - KRITERIER

Solvejg von Barm og Pia Skov I 23. marts 2019 I 1. KREDS KONFERENCE I UDSATTE BOLIGOMRÅDER - KRITERIER SDE 1 Solvejg von Barm og Pia Skov 23. marts 2019 1. KREDS KONFERENCE UDSATTE BOLGOMRÅDER - KRTERER SDE 2 Solvejg von Barm og Pia Skov 23. marts 2019 1. KREDS KONFERENCE Udsatte boligområder Udsatte boligområder:

Læs mere

Referat af tillægsdagsorden

Referat af tillægsdagsorden Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 4. maj 2017 kl. 16.30 Mødelokalet, Hedemarksvej 6, 1. sal., Albertslund Organisationsbestyrelsen: Formand René Løfqvist, næstformand Helle Sørensen, Klaus Lind

Læs mere

FLEKSIBLE UDLEJNINGSKRITERIER. Københavns Kommune

FLEKSIBLE UDLEJNINGSKRITERIER. Københavns Kommune FLEKSIBLE UDLEJNINGSKRITERIER Københavns Kommune FLEKSIBLE UDLEJNINGSKRITERIER I KØBENHAVNS KOMMUNE Københavns Kommune og boligorganisa tionerne i kommunen er gået sammen om at styrke de almene boligområder,

Læs mere

Center for Børn og Voksne Afrapportering på arbejdsprogrammet Fælles Fremgang for Furesø

Center for Børn og Voksne Afrapportering på arbejdsprogrammet Fælles Fremgang for Furesø Center for Børn og Voksne Afrapportering på arbejdsprogrammet Fælles Fremgang for Furesø 1 Punkt 5.3: Styrket boligsocial indsats 2 Afrapportering på arbejdsprogrammets punkt 5.3 Styrket boligsocial indsats

Læs mere

Ansøgning om ungdomsbolig

Ansøgning om ungdomsbolig Ansøgning om ungdomsbolig Ønsker du at søge ungdomsbolig igennem Herlev Kommunes boliganvisning, skal du udfylde ansøgningsskemaet og aflevere det til Borgerservice sammen med evt. dokumentation eller

Læs mere

REGLER OG RETNINGSLINJER. for dagtilbudsområdet for børn i alderen 0-6 år

REGLER OG RETNINGSLINJER. for dagtilbudsområdet for børn i alderen 0-6 år REGLER OG RETNINGSLINJER for dagtilbudsområdet for børn i alderen 0-6 år Oktober 2014 Forord Du sidder nu med Tønder Kommunes Regler og Retningslinjer for dagtilbudsområdet for børn i alderen 0 6 år. Som

Læs mere

Nørrevang. Informationsmøde torsdag 8. januar 2015

Nørrevang. Informationsmøde torsdag 8. januar 2015 Nørrevang Informationsmøde torsdag 8. januar 2015 Nørrevang - genhusning Kurt Rytter Kundechef KAB Finn Larsen - Udlejningschef KAB Peter Rørbye Driftschef KAB Louise Østvand Genhusningskoordinator KAB

Læs mere

I HVILKEN GRAD BENYTTES DE FORSKELLIGE UDLEJNINGSREDSKABER I DEN ALMENE SEKTOR FORELØBIGE RESULTATER FRA EN SFI UNDERSØGELSE

I HVILKEN GRAD BENYTTES DE FORSKELLIGE UDLEJNINGSREDSKABER I DEN ALMENE SEKTOR FORELØBIGE RESULTATER FRA EN SFI UNDERSØGELSE I HVILKEN GRAD BENYTTES DE FORSKELLIGE UDLEJNINGSREDSKABER I DEN ALMENE SEKTOR FORELØBIGE RESULTATER FRA EN SFI UNDERSØGELSE DISPOSITION Hvorfor er det interessant? Hvilke udlejningsregler har vi undersøgt?

Læs mere

Københavns Kommune. Nye muligheder i de almene boligområder

Københavns Kommune. Nye muligheder i de almene boligområder Københavns Kommune Nye muligheder i de almene boligområder Nye muligheder i de almene boligområder Københavns Kommune og de almene boligorganisationer i København har indgået en aftale om nye udlejningsformer

Læs mere

Du skal betale boligstøtte tilbage, fordi indkomsten sidste år har været højere, end du har oplyst.

Du skal betale boligstøtte tilbage, fordi indkomsten sidste år har været højere, end du har oplyst. Side 1 af 5 Tilbagebetaling af boligstøtte Du har fået et brev fra Udbetaling Danmark, hvis du skal betale boligstøtte tilbage. Her på siden kan du læse mere om, hvorfor du skal betale boligstøtte tilbage,

Læs mere

Prisen for at være på Seniorbos venteliste er kr. 125 pr. år. Bliver det årlige ventelistegebyr ikke betalt, mister man sin plads på ventelisten.

Prisen for at være på Seniorbos venteliste er kr. 125 pr. år. Bliver det årlige ventelistegebyr ikke betalt, mister man sin plads på ventelisten. Venteliste: Seniorbo Venteliste: Seniorbo Ungdomsbo fører og administrerer separat venteliste for seniorboligerne. Optagelse på venteliste sker i den rækkefølge, hvor du bliver tilmeldt. Du skal opfylde

Læs mere

Aftale om anvisning og udlejning (med fleksibel udlejning)

Aftale om anvisning og udlejning (med fleksibel udlejning) Kommunens j.: 190-2014-13756 Aftale om anvisning og udlejning (med fleksibel udlejning) mellem: Furesø Boligselskab LBF-: 656 og Furesø Kommune Ikrafttrædelse Aftalen er gældende med virkning fra den 1.

Læs mere

Hvornår kan du skrive dit barn på ventelisten? Nogle får en bolig hurtigere end andre - hvorfor det? Hjælper det at kende nogen der kender nogen?

Hvornår kan du skrive dit barn på ventelisten? Nogle får en bolig hurtigere end andre - hvorfor det? Hjælper det at kende nogen der kender nogen? Hvad koster det at stå på ventelisten? Hvornår kan du skrive dit barn på ventelisten? Hvor lang er ventetiden? Er der to forskellige ventelister? Nogle får en bolig hurtigere end andre - hvorfor det? Hjælper

Læs mere

2008-02-26. Københavns Kommune. Begrænsninger i ventelister til kolonihaver.

2008-02-26. Københavns Kommune. Begrænsninger i ventelister til kolonihaver. 2008-02-26. Københavns Kommune. Begrænsninger i ventelister til kolonihaver. Resumé: udtalt, at statsforvaltningen ikke finder, at det vil være i overensstemmelse med lovgivningen, såfremt kommunen i forbindelse

Læs mere

Bilag 1 Aftaler om boliganvisning

Bilag 1 Aftaler om boliganvisning NOTAT februar 2015 Bilag 1 Aftaler om boliganvisning 2015-2018 Aftale mellem Ringsted Kommune og Andelsboligforeningen af 1941 om behovsbestemt anvisning 2015-2018 Kontaktoplysninger Socialcenter Amtstue

Læs mere

GENHUSNING. Af beboerne i Søndergade 42-56

GENHUSNING. Af beboerne i Søndergade 42-56 GENHUSNING Af beboerne i Søndergade 42-56 Hvornår genhuses man? Renoveringen indebærer, at ejendommen ikke er beboelig i en periode. Derfor skal du flytte og genhuses i en anden bolig. Der gives varsel

Læs mere

Sundholm Syd AlmenBolig+

Sundholm Syd AlmenBolig+ Sundholm Syd AlmenBolig+ Udlejningsmodel - tre kriterier i rækkefølge 1. Boligsøgende med hjemmeboende børn 1/3 af boligerne Børnefamilier (børn under 23 år) med beskæftigelse og med ønske om at bo i almene

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 21. september 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris

Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 21. september 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris Jægerspris Boligselskab 139 Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 21. september 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris 1. Godkendelse af referat fra mødet den 24. marts 2010 2. Fremtidig

Læs mere

Gammelgårdsvej. - information om medejerboliger

Gammelgårdsvej. - information om medejerboliger Gammelgårdsvej - information om medejerboliger Ordet medejerboliger antyder, at der er tale om en boform, hvor man er med til at eje boligen. Men det gælder i princippet alle almene boliger. I alle nyere

Læs mere

Bilag 2. til indstilling om ny udlejningsaftale for

Bilag 2. til indstilling om ny udlejningsaftale for Bilag 2. til indstilling om ny udlejningsaftale for 2015 2018 Sammenligning af udlejningsaftalen i perioden 2011-14 og den nye udlejningsaftale 2015-19 Tema 2011-14 2015-18 Fordeling af udlejningstyper

Læs mere

Ankestyrelsens brev til Furesø Kommune Att.: Byrådet

Ankestyrelsens brev til Furesø Kommune Att.: Byrådet Ankestyrelsens brev til Furesø Kommune Att.: Byrådet Furesø Kommunes aftale om suspension af oprykningsret for beboere i det almene boligselskab Furesø Boligselskab Ankestyrelsen vender hermed tilbage

Læs mere

Udlejningsaftale 2015 2018. Informationsmøde 8. oktober 2014. Forhandlingsgruppen: Bent Frederiksen Pia Skov Tage Jensen

Udlejningsaftale 2015 2018. Informationsmøde 8. oktober 2014. Forhandlingsgruppen: Bent Frederiksen Pia Skov Tage Jensen Udlejningsaftale 2015 2018 Informationsmøde 8. oktober 2014 Forhandlingsgruppen: Bent Frederiksen Pia Skov Tage Jensen Agenda Afsættet Virker det? Har parterne leveret hidtil? Ny udlejningsaftale Trappetrinsmodel

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Økonomiudvalget Mødedato: Onsdag den 10. april 2019 Mødetidspunkt: 13:00 Mødelokale: Medlemmer: 213, Mødelokale Allan S. Andersen, Carsten Fuhr, Dorthe Hecht, Jan Jakobsen,

Læs mere

Lejemåls oversigt. Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 kjo@boligkontoret.dk eller bbc@boligkontoret.dk Hjemmeside: www.boligbogense.

Lejemåls oversigt. Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 kjo@boligkontoret.dk eller bbc@boligkontoret.dk Hjemmeside: www.boligbogense. Bogense Boligforening Lejemåls oversigt Kontor: Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 Email: kjo@boligkontoret.dk eller bbc@boligkontoret.dk Hjemmeside: www.boligbogense.dk Åbningstid kontor:

Læs mere

Særlige regler for anvisning af lejligheder

Særlige regler for anvisning af lejligheder Særlige regler for anvisning af lejligheder I henhold til Lov om almene boliger har boligforeningen adgang til at foretage anvisning af lejligheder efter særlige regler. Det forudsættes, at reglerne er

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde

Forretningsudvalgsmøde Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 22. april 2015 kl. 17.15 Tilstede: Erik Frikke Per Boje Søren Hansen Helle Hanne Jensen Per Stender Preben Mosolff Henrik Petersen Jan Hansen Rækkehusene, formand (dirigent)

Læs mere

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Dagsorden udsendt den 15. februar 2016 Referat udsendt 11. marts 2016 Referat fra formøde for generalforsamling Torsdag den 25. februar 2016 kl. 17.00 Mødested:

Læs mere

DAGSORDEN. til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND. 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup

DAGSORDEN. til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND. 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup DAGSORDEN til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND Tid og sted: Onsdag den 19. maj 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup & Torsdag den 20. maj 2010 kl. 18.00 på Køgevej 46, 4000 Roskilde Afbud:

Læs mere

2. Pladser i dagtilbud i Roskilde Kommune Der kan søges om plads i dagplejen, vuggestuer, børnehaver og børnehuse.

2. Pladser i dagtilbud i Roskilde Kommune Der kan søges om plads i dagplejen, vuggestuer, børnehaver og børnehuse. Retningslinjer for tildeling af pladser til børn i dagtilbud i Roskilde Kommune Disse retningslinjer er udarbejdet i henhold til dagtilbudsloven og er gældende for den måde, der tildeles plads i kommunale

Læs mere

I din henvendelse til Folketingets Ombudsmand har du på din datters vegne klaget over Holbæk Kommunes praksis ved boliganvisning.

I din henvendelse til Folketingets Ombudsmand har du på din datters vegne klaget over Holbæk Kommunes praksis ved boliganvisning. Statsforvaltningens brev til en borger 2014-214656 Dato: 12-12-2016 Tilsynet Henvendelse vedrørende boliganvisning i Holbæk Kommune Statsforvaltningen, som i medfør af kommunestyrelseslovens 47 fører tilsynet

Læs mere

Bekendtgørelse om udlejning af almene boliger m.v.

Bekendtgørelse om udlejning af almene boliger m.v. Bekendtgørelse nr. 1381 af 12. december 2006 Bekendtgørelse om udlejning af almene boliger m.v. I medfør af 54 a, stk. 3, 58 e, 64 og 143 t i lov om almene boliger m.v., jf. lovbekendtgørelse nr. 857 af

Læs mere

Diagrammer fordelt pr. boligorganisation fra 2013 til 2015:

Diagrammer fordelt pr. boligorganisation fra 2013 til 2015: 1 13. april 2016 Boliganvisningen/38410 1. Anvisninger fordelt pr. boligorganisation 2. Lejetab 3. Tab ved fraflytning (istandsættelsesudgifter) 4. Nybyggeri og helhedsplaner 5. Konklusion 6. Baggrund

Læs mere

Generel boliganvisning i Frederikssund

Generel boliganvisning i Frederikssund Generel boliganvisning i Frederikssund Kommune Baggrund I forbindelse med kommunalt igangsat projekt vedrørende beskrivelse og analyse af Frederikssund Kommunes indsats for flygtninge i et fremadrettet

Læs mere

Bytte Bolig. Hvordan kan du bytte bolig? Og hvordan får du overblik over alle reglerne og de praktiske ting, når du vil bytte? www.dabbolig.

Bytte Bolig. Hvordan kan du bytte bolig? Og hvordan får du overblik over alle reglerne og de praktiske ting, når du vil bytte? www.dabbolig. Bytte Bolig Hvordan kan du bytte bolig? Og hvordan får du overblik over alle reglerne og de praktiske ting, når du vil bytte? www.dabbolig.dk SIDE 1 af 6 sider Bytte bolig - hvordan er reglerne? Hvorfor

Læs mere

Ny lov ændrer dine rettigheder (april 2010)

Ny lov ændrer dine rettigheder (april 2010) Ny lov ændrer dine rettigheder (april 2010) Når du får brev fra 3B sidst i april om medlemsnummer og anciennitet, SKAL du reagere inden tre måneder, hvis du vil beholde din anciennitet 1. januar 2010 kom

Læs mere

Aftalen om anvisning efter boligpolitiske kriterier kan opsiges af begge parter med 6 måneders varsel.

Aftalen om anvisning efter boligpolitiske kriterier kan opsiges af begge parter med 6 måneders varsel. NOTAT Aftale om behovsbestemt boliganvisning 2019-2022 mellem Ringsted Kommune og Boligselskabet Sjælland 1. Ikrafttræden, varighed og opsigelse Hermed indgås aftale mellem Ringsted Kommune og Boligselskabet

Læs mere

2. Boligplacering af flygtninge i Ringkøbing-Skjern Kommune

2. Boligplacering af flygtninge i Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune Beskæftigelsesudvalget 2. november 2015 2. Boligplacering af flygtninge i Ringkøbing-Skjern Kommune 15-042223 Sagsfremstilling Ringkøbing-Skjern Kommune oplever en væsentlig øget

Læs mere

Ældre- og handicapboliger LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

Ældre- og handicapboliger LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Ældre- og handicapboliger LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE 2014 Lyngby-Taarbæk Kommune Trykt på Rådhustrykkeriet Grafik Layout & foto: Ole Lund Andersen Intern Service INDHOLD Ældre- og handicapboliger i Lyngby-Taarbæk

Læs mere

FLEKSIBLE UDLEJNINGSKRITERIER

FLEKSIBLE UDLEJNINGSKRITERIER FLEKSIBLE UDLEJNINGSKRITERIER Fredensborg Kommune Klik her! - og indsæt forsidefoto 1 1 FLEKSIBLE UDLEJNINGSKRITERIER I NIVÅ Fredensborg Kommune og Boligforeningen VIBO er gået sammen om at styrke de almene

Læs mere

De almene beboeres anciennitet 2016

De almene beboeres anciennitet 2016 TEMASTATISTIK 2016:2 De almene beboeres 2016 Beboerne i almene familieboliger har i gennemsnit boet i deres boliger i mere end 10 år. I hver 10. bolig har beboerne boet mere end 25 år. Beboere i større

Læs mere

UDKAST. Denne boligaftale er indgået mellem. De almene boligorganisationer i Rudersdal Kommune. Rudersdal Kommune Øverødvej Holte

UDKAST. Denne boligaftale er indgået mellem. De almene boligorganisationer i Rudersdal Kommune. Rudersdal Kommune Øverødvej Holte UDKAST Boligaftale mellem Rudersdal Kommune og de almene boligorganisationer i kommunen. Aftale mellem Rudersdal Kommune og de almene boligorganisationer i Rudersdal Kommune om rammen for udlejning af

Læs mere

Aftalen om anvisning efter boligpolitiske kriterier kan opsiges af begge parter med 6 måneders varsel.

Aftalen om anvisning efter boligpolitiske kriterier kan opsiges af begge parter med 6 måneders varsel. NOTAT Aftale om boliganvisning til Bataljonen - Tillæg til aftale om behovsbestemt boliganvisning 2019-2022 mellem Ringsted Kommune og Andelsboligforeningen af 1941. 1. Ikrafttrædelse, varighed og opsigelse

Læs mere

Gram Boligforening. Vejledning

Gram Boligforening. Vejledning Gram Boligforening Vejledning I denne vejledning kan du læse om Gram Boligforening og ventelisten i foreningen, samt hvad det betyder, at boligforeningen er en almen boligorganisation. Du bør læse vejledningen

Læs mere