Referat af HB-møde 02/2013 den marts 2013 i Roskilde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af HB-møde 02/2013 den 23.-24. 24. marts 2013 i Roskilde"

Transkript

1 HOVEDBESTYRELSE 26. marts 2013 Referat Side 1/77 jam Referat af HB-møde 02/2013 den marts 2013 i Roskilde På mødet deltog: Annette (Pax) Koertz, Jette Gotsche,, Claus Steffen Hansen, Henrik Eriksen, Jens Kvorning, Mike White og Knudsen. Afbud fra: Annabel Voller, Erik Abitz og Stefan Edlund. Fra sekretariatet: direktør Jens Loft Rasmussen, kommunikationschef Frits Bredal og politsk konsulent Jakob Schiøtt Stenbæk Madsen (referant). Desuden gæstede Roskilde-afdelingen mødet under pkt. 14. Dagsorden 1. Valg af dirigenter og referent 2. Godkendelse af dagsorden og fastlæggelse af tidsplan 3. Godkendelse af referat af møde nr. 1/2013 den 26. januar Godkendelse af referat og opfølgning på ekstra HB-møde mandag den 11. marts Orientering fra direktør og landsformand 6. Øvrige meddelelser - Fra redaktion og udvalg - Fra andre 7. Økonomi udkast til årsrapport 2012 vedlægges 8. Status på det politiske arbejde a. Høringssvar til Færdselssikkerhedskommissionens handlingsplan b. Status vedrørende den ny nationale cykelstrategi c. Program for den nationale cykelkonference den maj 2013 i Svendborg 9. Årets cykelkommune Styrkelse af afdelinger 11. Hvervning 12. Strategi Projektbeskrivelse og indstilling vedrørende The Bikeable City 14. Forberedelse af landsmødet den oktober 2013 i Roskilde 15. Eventuelt 16. Opfølgningspunkter fra dette møde 17. Evaluering af mødet

2 Hovedbestyrelse Side 2/77 Pkt. 1 Valg af dirigenter og referent Walter blev valgt som dirigent. Jakob blev valgt som referent. Pkt. 2 Godkendelse af dagsorden og fastlæggelse af tidsplan Godkendt. Pkt. 3 Godkendelse af referat af møde nr. 1/2013 den 26. januar 2013 Referatet blev godkendt. Pkt. 4 Godkendelse af referat og opfølgning på ekstra HB-møde mandag den 11. marts 2013 Referatet blev tilført enkelte ændringer og godkendt. - Kommissorium for Cykelturismeudvalget er modtaget og udsendt. I forhold til opfølgningspunkterne fra sidste HB-møde mangler der stadigt kommissorier fra nogle udvalg. Butiks- og Forbrugerudvalg har holdt møde. Der er en proces i gang omkring deres fremtidige rolle. I forhold til udvalgene skal gøres opmærksomme på muligheden for at lægge referater på cyklistforbundet.dk. - FU og HB underrettes med mellemrum om udviklingen af økonomien i forhold til budget. Der er indført nye tiltag i sekretariatet til opfølgning. - Der sendes snarligt nyt ud omkring butikken ligesom forretningsplanen skal udarbejdes. Der er begyndt at ske noget fysisk, ligesom der arbejdes med rådgivning i forhold til cykelturismen samt synliggørelse af kampagner og projekter. Pkt. 5 Orientering fra direktør og landsformand Orientering fra landsformanden EU arbejder på at få halveret antallet af trafikdrab. I 2012 var der færre. Der er stadigt mange bløde trafikanter blandt de dræbte. Danmark har 32 dræbte per 1 million indbyggere, mens UK ligger bedst med 28 dræbte per 1 million indbyggere. Danmark oplevede i 2012 den største fremgang. Inden for kort tid i det nye år er tre cyklister blevet dræbt som følge af højresvingende lastbiler en historie som Ritzau tog op, og som andre medier tager den op i løbet af påsken. Spejlgruppen har sendt højresvingsbrochuren rundt i samarbejde med DTL. Det blev nævnt, at man måske skal overveje at oversætte brochuren til andre sprog end engelsk og tysk.

3 Hovedbestyrelse Side 3/77 Formanden deltager den 7. april på Transportmessen, hvor der blandt andet skal debatteres højresvingsulykker. Der er brug for et stadigt fokus hos vognmænd og chauffører. Orientering fra direktøren Der er med afsæt i medarbejderseminaret nedsat et samarbejdsudvalg bestående af Jesper Pørksen, Trine Stig Mikkelsen, Frits Bredal og Jens Loft Rasmussen. Der er hermed skabt et forum, hvor medarbejdernes repræsentanter og ledelsen kan drøfte spørgsmål af betydning for arbejdsklima og medarbejdertrivsel. Der er travlhed med kampagnerne, hvor der blandt andet indføres fælles identitet med Cyklistforbundet som klar afsender. VCTA-kommunikationen vil blive optrappet i april. Temaet for i år er gode vaner ; vi vil blandt andet fokusere på de nye cyklister. I forhold til ABC og lærernes lockout må vi afvente situationen vi aflyser ikke kampagnen! Foruden oplevelsen af stor myndighedsopbakning arbejdes der med langsigtet planlægning i forhold til ansøgninger til cykelpuljen og til Villum Fonden mfl. Aftalen med TrygFonden om ABC udløber i 2013 og skal genforhandles. I ECFoplever man stor politisk succes samt støtte til det politiske arbejde men økonomien ser ikke så god ud endte med et underskud på , hvilket udgør størstedelen af egenkapitalen. ECF er derfor i en proces med hårde budgetbesparelser. Et positivt udviklingspunkt er støtten fra cykelindustrien. Med hensyn til Cyclistic er der for nuværende ikke resurser til at videreudvikle produktet, men det har været en væsentlig proces i forhold til baggrundsarbejdet forud for Panorama. Turismeafdelingen tænker Cyclistic med i den videre udvikling af den danske cykelturisme. Pkt. 6 Øvrige meddelelser Birger Andersen har afløst Flemming Møller som Cyklistforbundets repræsentant i Friluftsrådets kreds København. Onsdag d. 24. april 2013 afholdes generalforsamling, hvor sekretariatet også deltager. Cyklistforbundet indstiller Claus Rex som kandidat til bestyrelsen efter, at striden om driftsmidler er bilagt. Region Hovedstadens anden cykelsupersti, Farum-ruten, indvies den 20. april, hvor der er start fra Bellahøj Svømmestadion. I forhold til afviklingen af udvalgsmøder diskuteredes muligheden for onlinemøder.

4 Hovedbestyrelse Side 4/77 I Aalborg har der været afholdt møde vedrørende en ny cykelhandlingsplan med omkring 30 deltagere. Der udsendes senere et udkast til kommentering. I perioden er antallet af cyklister steget med 5 pct. ved 12 faste tællepunkter. Målsætningen for kommunen er en stigning på 10 pct. Det skal gøres med et fokus på SMART mobilitet. Frederiksberg-afdelingen havde besøg fra forvaltningen på generalforsamlingen. De forventer at de nye bycykler er på gaden i løbet af efteråret. I første gang drejer det sig om 1260 cykler i København og Frederiksberg kommuner. Pkt. 7 Økonomi Cyklistforbundet har modtaget et driftstilskud fra Friluftsrådet, som betyder en nettoforbedring med ½ mio. kr. i Muligheden for en lignende støtte de næste år blev diskuteret. En fremtidig ændringaf tipsloven kunne betyde en ændring henimod mere driftsstøtte i forhold til projektstøtte. Årsrapport for 2013 med ledelsesberetning blev underskrevet. Turismesatsning, manglende butiksledelse mv. har medført et utilfredsstillende underskud på 1,3 mio. kr. Der er iværksat tiltag til at rette op på økonomien vil være præget af udbetalinger til opsagte medarbejdere og en turn around for butikken. Fra 2014 skal der skabes overskud til genopbygning af egenkapitalen. Pkt. 8 Status på det politiske arbejde Der er afgivet høringssvar på Færdselssikkerhedskommissionens handlingsplan. Cyklistforbundet har arbejdet og vil arbejde for at registrering af skadestuedata skal gøres obligatoriske. Desuden har hastighedsbegrænsninger i byområder mv. været et stort fokusområde. Der er modvilje overfor Cyklistforbundets forslag om 30 km/t zoner i boligområder og omkring skoler. Justitsministeriet mener, at en sådan begrænsning af hastigheden vil være vanskelig at håndhæve. Handlingsplanen indeholder en væsentlig pointe om vigtigheden af, at civilsamfundet engageres i trafiksikkerhedsarbejdet. Den ny nationale cykelstrategi er stadigt godt på vej med et engageret ministerium i spidsen. Strategien vil præge den nationale cykelkonference den maj 2013 i Svendborg. Muligheden for cykelmedtagning i forbindelse med elektrificeringen af de de nye eltog samt problemer med forkortede busser med mindre plads til fleksarealer blev berørt.

5 Hovedbestyrelse Side 5/77 Pkt. 9 Årets cykelkommune 2013 Hovedbestyrelsen havde en længerevarende drøftelse ud fra et oplæg fra sekretariatet. Der fokuseres på kommuner, hvor der er politisk vilje, koordinering mellem forvaltningerne samt fokus på børn, skoler og undervisning. Det blev besluttet at nominere fem kommuner, som vil kunne meldes ud inden den nationale cykelkonference, hvor Årets Cykelkommune 2013 vil blive kåret. Pkt. 10 Styrkelse af afdelinger Hovedbestyrelsen tog sekretariatets notat til efterretning. Pkt. 11 Hvervning Hovedbestyrelsen blev orienteret om status for drøftelser med Falck om en pakke, der både giver medlemmerne adgang til Falcks cykelregister og en ulykkesforsikring. Drøftelsen blev i øvrigt udsat til næste møde. Pkt. 12 Strategi Frits Bredal introducerede workshoppen ved indledningsvist at beskrive nogle af de udfordringer vi som forbund står overfor. Der er kommet mange nye interessenter på banen, mange aktive er de samme som for 25 år siden der skal ske noget! Et bud på at engagere nye medlemmer kunne være med nye mødeformer, digitale medier etc. Samtidigt er cyklen hot. Det vrimler med cyklister, medierne skriver om både cyklister og Cyklistforbundet. Der bliver arbejdet hårdt politisk, med kommunikation, kampagner og projekter. Der har dog ikke været en tydelig grafisk sammenhæng mellem kampagnerne og Cyklistforbundet.. Det er der i dag. Frits opridsede tre mulige elementer i et medlemskab af Cyklistforbundet: 1) der skal være et formål, man støtter op om 2) kontante fordele samt at 3) man skal ville associeres med forbundet. Derefter deltes i to grupper, der skulle identificere Cyklistforbundet styrker og svagheder (SWOT), samt gøre sig tanker om, hvordan Cyklistforbundet ser ud om fem år. Hvad er forskellene i forhold til nu?

6 Hovedbestyrelse Side 6/77 Tilbagemeldingerne fra grupperne blev nedfældet i et notat. Det blev besluttet, at sekretariatet arbejder videre med oplæg til strategien. Jens K vil komme med et bud på en SWOT-analyse. Der følges op på næste HB-møde den 1. juni. Direktøren afsluttede debatten med at opridse en række gennemgående elementer, der skal indgå i den kommende strategi: lobby-arbejdet skal stadigt prioriteres, vi skal fokusere på at understøtte cykelkulturen samt oplevelser på cykel. Pkt. 13 Projektbeskrivelse og indstilling vedrørende The Bikeable City Jens K gennemgik kort indholdet i det udsendte bilag samt berettede, at udsigterne til at afholde kurset i DANIDA-regi var længerevarende. Jens L fortalte om situationen med CED, hvor Cyklistforbundets sekretariatstjeneste i 2012 havde en del ufinansierede arbejdstimer. Han udtrykte bekymring for en yderligere belastning af sekretariatet i forbindelse med afholdelsen af The Bikeable City. Interessen for dansk know how er stor, og sekretariatet modtager flere gange om måneden journalister, politikere og planlæggere, som får viden og er på cykelture i byen. Jens K gjorde opmærksom på, at Bikeable City kurset netop går ud på at få videnformidlingen omkring cyklisme sat i system, så man kan levere den ønskede information smartere. Informationen skal tilvejebringes, så det ikke tager så mange ressourcer pr. kunde og hvor DCF får betaling for sine ydelser, så det bliver en forretning og ikke en belastning. Der var forslag om, at vi overlader lead partner-rollen til en anden organisation. Herefter blev den reelle belastning af sekretariatet diskuteret. Jens L forudså, at der vil kunne opstå en række problemer i forhold til tilmelding og betaling fra deltagere. Disse spørgsmål må afklares, hvis Cyklistforbundet skal påtage sig lead-rollen. Det måtte være en forudsætning, at sekretariatet først blev inddraget i kursustilrettelæggelsen, når den nødvendige deltagelse var i hus. Jens K henviste til det udsendte materiale, hvor der var blevet redegjort detaljeret for denne problematik og hvordan den ville blive løst. Der var ikke tale om at DCF skulle rekruttere deltagere, da det ville blive gjort af Lotte Bech, der har forskellige udenlandske partnere, som vil samle grupper til arrangementerne. Jens K og IU ville medvirke til afklaring, facilitere udarbejdelsen af en kontrakt samt stå for den primære kontakt med kursusleder. IU vil i det hele taget engagere sig i projektet, herunder i løsning af de problemer, som projektet måtte give anledning til.

7 Hovedbestyrelse Side 7/77 Pkt. 14 Forberedelse af landsmødet den oktober 2013 i Roskilde Der er indgået aftale med hotellet Comwell Roskilde. Der er nogle udfordringer i forhold til leje af 170 cykler. Sekretariatet overvejer at arrangere en fælles cykeltur fra København til Roskilde. Desuden står sekretariatet for at invitere borgmesteren. Fredag aften kunne indeholde et oplæg om cykeludvikling i Roskilde med deltagelse af forvaltning og Roskilde afdelingen. Desuden arbejdes der med en cykeltur lørdag eftermiddag og søndag morgen. Førstnævnte vil indeholde fremvisning af: cykeltællere, højresving for rødt, cykelparkering og røde cykelbaner, mens søndagens tur vil fokusere mere på kulturelle elementer i Roskilde. I forhold til underholdningen har Pax et par følere ude i forhold til musik, mens Roskilde-afdelingen tager kontakt til Jytte Abildstrøm. Pkt. 15 Eventuelt Walter meddelte, at han stiller op som landsformand. Pkt. 16 Opfølgningspunkter fra dette møde - Ledelsen følger op på anbefalinger fra HB i forhold til genopretning af finansiel stabilitet. BU og FU følger processen tæt. HB skal holdes orienteret. - Datoer på alle bilag mangler fortsat - Manglende kommissorier for udvalg skal udarbejdes - Pax og Trine arbejder videre med tanker om nedsættelse af butiksudvalg og definering af forbrugerudvalgets rolle - Forretningsplan for butikken skal forelægges HB, når den er udarbejdet. - Forslag af optælling af dræbte cyklister på vores hjemmeside - Sekretariatet arbejder videre med DSB og mulighed for cykler med togbusser. - Sekretariatet arbejder videre med strategien - Jens K udarbejder udkast til SWOT Pkt. 17 Evaluering af mødet Punktet nåede ikke at blive behandlet.

05-2010 Referat af HB-møde den 4. december 2010, Rømersgade 5-7

05-2010 Referat af HB-møde den 4. december 2010, Rømersgade 5-7 05-2010 Referat af HB-møde den 4. december 2010, Rømersgade 5-7 Tilstede fra HB: Annabel Voller, Annette Pax Koertz, Bjarne Brændeskov (suppl), Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Jens Kvorning, Jette Gotsche,

Læs mere

Annabel Voller, Annette (Pax) (suppleant,) Henrik Eriksen, Jens Kvorning, Jette Gotsche, Mike White og Walther Knudsen

Annabel Voller, Annette (Pax) (suppleant,) Henrik Eriksen, Jens Kvorning, Jette Gotsche, Mike White og Walther Knudsen HOVEDBESTYRELSEN Side 1/6 31. maj 2012 csh Dagsorden møde nr. 3/2012 Referat af HB-møde 03/2012 den 31. maj 2012 på Oslo-færgen I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen,

Læs mere

I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen, Jette Gotsche, Henrik Eriksen, Mike White og Walther Knudsen

I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen, Jette Gotsche, Henrik Eriksen, Mike White og Walther Knudsen HOVEDBESTYRELSE referat Side 1/7 tjj/jlr Referat af HB-møde 01/2013 den 26. januar 2013 i Rømersgade I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen, Jette Gotsche, Henrik Eriksen,

Læs mere

Referat af HB-møde den 9. april 2005

Referat af HB-møde den 9. april 2005 Referat af HB-møde den 9. april 2005 Til stede Fra HB: Annie Hammershøi, Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Gerhard Gliese. Jørgen Hansen, Kurt Hansen, Per Christiansen, Poul Petersen. Sabine

Læs mere

Referat møde i hovedbestyrelsen den 22. marts

Referat møde i hovedbestyrelsen den 22. marts Notat 24-06-2014 HB-møde jam Referat møde i hovedbestyrelsen den 22. marts Deltagere: Jette Gotsche, Annabel Voller, Birgitte Rønning, Mike Hedlund-White, Henrik Eriksen, Jens Kvorning, Rudi Tobisch og

Læs mere

Referat af HB- møde 5. februar 2011

Referat af HB- møde 5. februar 2011 17-02- 2011/tjj Referat af HB- møde 5. februar 2011 I mødet deltog: Anette Pax Koertz, Claus Steffen Hansen, Finn Ivo Heller, Jens Kvorning, Jette Gotsche, Mike White, Poul Petersen (suppl.) og Walther

Læs mere

Referat af HB-møde 03/2013 den 1. juni 2013 i Rømersgadee

Referat af HB-møde 03/2013 den 1. juni 2013 i Rømersgadee HOVEDBESTYRELSE Referat Side 1/11 jlr/tjj Referat af HB-møde 03/2013 den 1. juni 2013 i Rømersgadee I mødet deltog: Annabel Voller, Claus Steffen Hansen, Jette Gotsche, Henrik Eriksen, Mike White, Walther

Læs mere

Dagsorden til møde i Teknik- og Miljøudvalget

Dagsorden til møde i Teknik- og Miljøudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Teknik- og Miljøudvalget Mødetidspunkt 11-08-2015 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Indholdsfortegnelse Teknik- og Miljøudvalget 11-08-2015 17:00 1 (Åben) Kommissorium

Læs mere

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Valg af ordstyrer og referent 13. april 2013 Referat Mike White ordstyrer og Jørgen Østeraa referent. Bestyrelsens årsberetning Mike aflagde mundtlig

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

Referat Møde i hovedbestyrelsen 8. februar 2014

Referat Møde i hovedbestyrelsen 8. februar 2014 Notat 8. februar 2014 HB-møde jam/kb Referat Møde i hovedbestyrelsen 8. februar 2014 Deltagere: Jette Gotsche, Annabel Voller, Birgitte Rønning, Mike Hedlund-White, Henrik Eriksen, Jens Kvorning, Bjarne

Læs mere

Børneunderudvalg 4. oktober 2006, Kl. 17.30 Møde nr. 10 Mødelokale 1, Rådhuset, Farum Kommune

Børneunderudvalg 4. oktober 2006, Kl. 17.30 Møde nr. 10 Mødelokale 1, Rådhuset, Farum Kommune FURESØ KOMMUNE Børneunderudvalg 4. oktober 2006, Kl. 17.30 Møde nr. 10 Mødelokale 1, Rådhuset, Farum Kommune Medlemmerne mødte med undtagelse af Lisbeth Harsvik (A), som havde meldt afbud. Berit Torm (V)

Læs mere

Fra sekretariatet: Jens Loft Rasmussen (direktør) og Trine Juncher Jørgensen (souschef)

Fra sekretariatet: Jens Loft Rasmussen (direktør) og Trine Juncher Jørgensen (souschef) HOVEDBESTYRELSEN Side 1/8 17. november 2012 tjj/jlr Dagsorden møde nr. 5/2012 Referat af HB-møde 05/2012 den 17. november 2012 i Rømersgade I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen

Læs mere

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------ Til Bestyrelsen Viby J. den 17. oktober 2014 REFERAT af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. Deltagere: Per Sørensen (PS), Allan Enevoldsen (AE), Villy Nielsen (VN)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 2. april 2013

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 2. april 2013 Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 2. april 2013 5. april 2013 cava Mødested: Mødelokalet Social- og Sundhedsskolen Fyn, Odense City Til stede: Rektor Erik Knudsen,

Læs mere

Annabel Voller, Annette (Pax) (suppleant,) Henrik Eriksen, Jens Kvorning, Mike White (fra pkt. 4) og Walther Knudsen

Annabel Voller, Annette (Pax) (suppleant,) Henrik Eriksen, Jens Kvorning, Mike White (fra pkt. 4) og Walther Knudsen HOVEDBESTYRELSEN Side 1/8 18. august 2012 csh Dagsorden møde nr. 4/2012 Referat af HB-møde 04/2012 den 28. august 2012 i Rømersgade I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. mandag den 27.april 2015 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Susanne Karlsson Birgitte Pedersen Morten Wulff-

Læs mere

2.2 Meddelelser fra andre Jacob Thielsen har fået nyt telefonnummer, som er 2030 3607.

2.2 Meddelelser fra andre Jacob Thielsen har fået nyt telefonnummer, som er 2030 3607. Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. maj 2014 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Referat af HB- møde 02/2012 den 24. marts 2012 i Rømersgade

Referat af HB- møde 02/2012 den 24. marts 2012 i Rømersgade HOVEDBESTYRELSEN 24. marts 2012 Referat af møde nr. 2/2012 Side 1/9 csh Referat af HB- møde 02/2012 den 24. marts 2012 i Rømersgade I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen,

Læs mere

Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser

Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser REFERAT Møde i: Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser Dato: 10. september 2015 Kl.: 9:00-12:00 Sted: Deltagere: Hvidovre Hospital, Kettegård Alle 30, 2650 Hvidovre lokale

Læs mere

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd Mødested: Kontoret Kallemosen 16, Aabenraa. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Deltagere: Leif Poulsen LP, Monika Löck ML, Svend Jensen SJ, Jeanette

Læs mere

Cykelsuperstier. Styregruppemøde 24. september 2013

Cykelsuperstier. Styregruppemøde 24. september 2013 Cykelsuperstier Styregruppemøde 24. september 2013 Dagsorden 1.Velkommen 2.Projektplan 2014-2015 Leverancer, set-up og økonomi 3.Vejdirektoratets deltagelse v. Ivan Christensen 4.Underskriftsceremoni v.

Læs mere

Referat af generalforsamling i VIDA

Referat af generalforsamling i VIDA Referat af generalforsamling i VIDA Dato: Mandag den 17. maj 2010 kl. 16.45 på Hotel Frederiksdal Dagsorden: Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning og årets arrangementer

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Referat. Forum. Limfjordsrådet. Tid 21. marts 2014, 12.00 14.00. Sted Aalborg Kommune, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby, lok. 159 / 160.

Referat. Forum. Limfjordsrådet. Tid 21. marts 2014, 12.00 14.00. Sted Aalborg Kommune, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby, lok. 159 / 160. Referat Forum Limfjordsrådet Tid 21. marts 2014, 12.00 14.00 Sted Aalborg Kommune, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby, lok. 159 / 160. Sekretariat: Aalborg Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Stigsborg

Læs mere

Bilag 1. Punkter til beslutning/godkendelse

Bilag 1. Punkter til beslutning/godkendelse Bilag 1 Notat 20. august 2016 HB-møde tbs Pkt. 3. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 20. august 2016 Mødet foregik i Aarhus-afdelingens lokaler. Forud for den formelle dagsorden fortalte formand for Aarhus

Læs mere

Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015

Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015 Notat 30. november 2015 Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015 Valg af dirigenter Roger Christensen Henning Liljendahl Valg af referent Trine Bielefeldt Stjernø Valg af stemmetællere

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Mødedeltagere: Tine Lindhardt, Henrik Wigh Poulsen, Erik Vind, Ester Larsen, Helga Højsager, Bente Kaysen, Grethe Krogh Jakobsen, Mikael

Læs mere

Referat af HBM 1/2016 den 16. januar på Gammeltorv

Referat af HBM 1/2016 den 16. januar på Gammeltorv TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet (pkt. 1-10+12+13) Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Kristoffer Nilaus Olsen Sophie Jo Rytter Erik Jenrich Sørensen, sekretariatet AFBUD Martin

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. marts 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Marianne Jensen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. marts 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Marianne Jensen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Frank R. Taarup Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat af HBM 4/2017 den maj på Hotel Scandic, Roskilde

Referat af HBM 4/2017 den maj på Hotel Scandic, Roskilde Referat af HBM 4/2017 den 19.-20. maj på Hotel Scandic, Roskilde TIL STEDE Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet (pkt. 7-11) Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Referat Sted Start 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Deltagere, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Per Carstens, og Lars Olsen. Endvidere deltog og direktør Deltog ikke Referent Dirigent Der var afbud

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 29-01-2014 Hotel Falster, Skovalleen, 4800 Nykøbing F. 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson,

Læs mere

Dagsorden til langt bestyrelsesmøde lørdag d.2. november kl. 10. til søndag d.3. november kl. 12.00.

Dagsorden til langt bestyrelsesmøde lørdag d.2. november kl. 10. til søndag d.3. november kl. 12.00. Dagsorden til langt bestyrelsesmøde lørdag d.2. november kl. 10. til søndag d.3. november kl. 12.00. Afbud fra Leif. Bente kommer ved 14 tiden lørdag p.gr.a ansættelsessamtaler i DATS. Per kører ved 11

Læs mere

Social- og Handicapcentret 19-09-2013

Social- og Handicapcentret 19-09-2013 REFERAT Social- og Handicapcentret 19-09-2013 Deltagere: Ole Hjuler, Anne Madsen, Hans Behrendt, Jørgen Jørgensen, Steen Rosenquist, Hugo Hammel, Tina Præst Nielsen, Susanne Strandkjær, Erik Pedersen (Blå

Læs mere

Mødereferat Ligestillingsudvalget d. 22.10.09

Mødereferat Ligestillingsudvalget d. 22.10.09 Mødereferat Ligestillingsudvalget d. 22.10.09 Tværmagistratslig Malene Poulsen d. 05-11-2009 Sted: Rådhuset, lokale 381 Til stede: Reza Taremian/BYR/M0/AAK Ali Nuur/BYR/M0/AAK Jessie Vestskov/AMA/M1/AAK

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 26. januar 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 26. januar 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1/2016 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-16-24-01 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 26. januar 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost

Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost Ø k o n o m i d i r e k t ø r f o r e n i n g e n Hovedbestyrelsen for Økonomidirektørforeningen Mødedato og tid: Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost Mødested: Munkebjerg

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat Til stede: Rune esbjerg repræsentant, Cecilie næstformand, jeanett odense repræsentant, Sandra næstformand, Martin København repræsentant, Goar Aarhus repræsentant, Edwin formand, Christa dimittend

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d. 18.-05.-2016

Referat af møde i Ældrerådet d. 18.-05.-2016 Referat af møde i Ældrerådet d. 18.-05.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 18. maj 2016 Deltagere Tidsrum 10.00 ca. 12.15 (bemærk at mødet

Læs mere

5. klassernes cykeldag fredag den 12. juni 2015

5. klassernes cykeldag fredag den 12. juni 2015 Informationsmappe til 5. klassernes cykeldag Anden fredag i juni måned arrangerer Gentofte Kommune en cykeldag for 5. Klasserne på alle kommunens skoler. Eleverne skal alle ud på en cykeltur i skolens

Læs mere

Region Midtjylland Regionssekretariatet

Region Midtjylland Regionssekretariatet Region Midtjylland Regionssekretariatet Viborg, den 28. februar 2013 /LOHOLK Referat af møde i demokratiudvalget den 20. februar 2013 kl. 13:00 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse af referat

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 07.11.13. kl 18.00 Sted: Mette Stubkjær Nybovej 12 7400 Herning Tilstede: Mette Stubkjær, Jørgen Jørgensen, Claus Christensen, Helle Engelsen, Jens Andersen Afbud: Ane Gleerup 1. Valg af

Læs mere

Referat af møde i UDDU 2012.09.07 2/5. Andreas Balslev-Clausen 2012.09.08 Patienthotellet OUH

Referat af møde i UDDU 2012.09.07 2/5. Andreas Balslev-Clausen 2012.09.08 Patienthotellet OUH Referat af møde i UDDU 2012.09.07 1/5 Andreas 2012.09.08 Patienthotellet OUH 1.0 Godkendelse af dagsorden Dagsorden kunne godkendes. Naja Bjørslev og Thomas Lind har desværre måttet melde forfald. har

Læs mere

Referat. Den 16. januar 2015

Referat. Den 16. januar 2015 Referat Den 16. januar 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. januar 2015

Læs mere

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 Dagsorden punkter: 1. Evaluering af generalforsamlingen 2. Mål og fokus områder for 2008 Herunder følgende indsatsområder nævnt på generalforsamlingen

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 4.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 4. Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012 Dato for udarbejdelse: 4. december 2013 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Pernille Hoppe, Lisbet Jensen,

Læs mere

Odense Kommune. Susanne Ursula Larsen 205 Thomas Hjarup Andersen 211 Tonny Vest 216 Ulla Gudiksen Chambless 221

Odense Kommune. Susanne Ursula Larsen 205 Thomas Hjarup Andersen 211 Tonny Vest 216 Ulla Gudiksen Chambless 221 Odense Kommune Abir Al-kalemji 2 Alex Ahrendtsen 7 Anette Thysen 12 Annette Blynél 17 Birgitte Knudsen 22 Bjørn J. Bjerrehøj 27 Bo Libergren 32 Brian Lauridsen 37 Brian Skov Nielsen 42 Christell Gall 47

Læs mere

Der søges forsat fonde og andre samarbejdspartnere for nye initiativer og tilskud til eksisterende

Der søges forsat fonde og andre samarbejdspartnere for nye initiativer og tilskud til eksisterende Landsmøde 2015 Bilag 2: Regnskab 2014, forventet regnskab 2015 og budget 2016 Bemærkninger til regnskab og budgetter Af Christina Kvist Rydahl, regnskabschef i Cyklistforbundet Regnskabet for 2014 udviste

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret.

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Tilstede: Der deltog 47 personer fra 37 husstande. Som gæst deltog endvidere advokat Jens Chr. Krabbe. Fra driftsfunktionen deltog

Læs mere

Skjoldhøjkollegiet. Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Møde nr. 172 torsdag den 12. marts 2015 kl. 9.00

Skjoldhøjkollegiet. Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Møde nr. 172 torsdag den 12. marts 2015 kl. 9.00 Kollegiekontoret i Aarhus 17. marts 2015 jb@kollegiekontoret.dk Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skjoldhøjkollegiet Møde nr. 172 torsdag den 12. marts 2015 kl. 9.00 Referat af møde 172 i Skjoldhøjkollegiets

Læs mere

Referat af HB-møde den 7. oktober 2006

Referat af HB-møde den 7. oktober 2006 05-2006 Referat af HB-møde den 7. oktober 2006 Tilstede fra HB: Annie Hammershøi, Claus Hansen, Gerhard Gliese, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jørgen Hansen, Poul Petersen, Benedicte Leyssac og Bjarne

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for Trafik - sikker i byen

Referat af møde i Opgaveudvalg for Trafik - sikker i byen GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for Trafik - sikker i byen Mødetidspunkt 07-10-2015 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 20.00 Tilstede: Lisbeth

Læs mere

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Mødested FROS klubhus, Hannerup Engvej 1C, Fredericia Mødedato Tirsdag 12. maj 2015 kl. 17.00-21.50 Mødedeltagere Referat Gæster Afbud: Walther Rahbek, formand (WRM)

Læs mere

Referat, møde i Trafiksikkerhedsrådet 8. februar 2011

Referat, møde i Trafiksikkerhedsrådet 8. februar 2011 Referat, møde i Trafiksikkerhedsrådet 8. februar 2011 Kl. 17.00 19.30. Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer 2. Godkendelse af dagsorden 3. Meddelelser 4. Høringssvar og bemærkninger til Trafiksikkerhedsplan

Læs mere

Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015

Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015 1 Torrild lokalråds bestyrelse, Torrild den 8. december 2015. Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015 Dagsorden: 1. Velkomst ved formand Henrik Iversen 2. Oplæg ved Kommunaldirektør

Læs mere

Ældrerådet. Referat MØDEDELTAGERE. Mandag den 04.02.2013 kl. 09:15 12:30 i lokale F2 på Rådhuset

Ældrerådet. Referat MØDEDELTAGERE. Mandag den 04.02.2013 kl. 09:15 12:30 i lokale F2 på Rådhuset MØDEDELTAGERE Ældrerådet Mandag den 04.02.2013 kl. 09:15 12:30 i lokale F2 på Rådhuset Formand: Lise Lotte Due Næstformand: Hanne Vedersø Rigmor Nielsen Gunner Madsen (afbud) Erik Nielsen Christian Heiberg

Læs mere

Afbud. Fremmødt. Dagsorden godkendt med tilføjelse af punkt vedr. behandling af orlov

Afbud. Fremmødt. Dagsorden godkendt med tilføjelse af punkt vedr. behandling af orlov Indkaldt Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 22.10.2014 kl. 19.00 21.30 Lene Magnussen, Hanne Kjær Jørgensen, Kirsten Munch Andersen, Henrik Bak Jeppesen, Annette Legradi, Lasse Bak, Rikke Røpke, Marie Klaustrup,

Læs mere

Referat fra forældrerådsmøde den 30. marts 2016

Referat fra forældrerådsmøde den 30. marts 2016 Referat fra forældrerådsmøde den 30. marts 2016 Mødedato: Onsdag den 30. marts 2016 kl. 18.00 21.00 i Villa Villakulla. Mødedeltagere: Personale: Nadja, Mette P og Betina Forældre: Ri, Kaisa, Louise, Mona,

Læs mere

Referat med temadrøftelserne er publiceret. 1. Godkendelse af dagsorden...1

Referat med temadrøftelserne er publiceret. 1. Godkendelse af dagsorden...1 Referat Social- og Sundhedsudvalget Tid Onsdag den 12. august 2015 - kl. 16:00 Sted Mødelokale 1 Bemærkning Referat med temadrøftelserne er publiceret Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse

Læs mere

Roskilde OK s Klubhus, Nordpilen, Bjældevej 20, 4000 Roskilde Mødedato/tid: Mandag d. 19. januar 2015, kl. 17:30 21:30

Roskilde OK s Klubhus, Nordpilen, Bjældevej 20, 4000 Roskilde Mødedato/tid: Mandag d. 19. januar 2015, kl. 17:30 21:30 Til: Østkredsens Klubber Kredsudvalg, Øst DOF kontor Referat af Østkredsens Klubledermøde 1/2015 Mødested: Roskilde OK s Klubhus, Nordpilen, Bjældevej 20, 4000 Roskilde Mødedato/tid: Mandag d. 19. januar

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Tilstede: Per, Christian, Jens, Heidi, Britta, Anders, Judith (supp. for Henrik), Jenny, Anja ref. Afbud. Henrik Britta forlod mødet under Pkt. 6 1. Referat

Læs mere

REBILD KOMMUNE REFERAT. Handicaprådet. Mandag den 11. Marts 2013. Mødested: Administrationsbygningen i Terndrup Mødelokale: Mødelokale 3

REBILD KOMMUNE REFERAT. Handicaprådet. Mandag den 11. Marts 2013. Mødested: Administrationsbygningen i Terndrup Mødelokale: Mødelokale 3 REBILD KOMMUNE Handicaprådet REFERAT Mandag den 11. Marts 2013 Mødested: Administrationsbygningen i Terndrup Mødelokale: Mødelokale 3 Afbud: Britta Fraværende: Laila deltog fra kl. ca. 17:00 Kontakt: Handicaprådet

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Fra sekretariatet: Klaus Bondam (direktør), Jakob Schiøtt Stenbæk Madsen (referent).

Fra sekretariatet: Klaus Bondam (direktør), Jakob Schiøtt Stenbæk Madsen (referent). Bilag 1 Notat 15. juli 2015 Referat HB jam Pkt. 3 Referat af Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 20. juni 2015 Til stede fra hovedbestyrelsen (HB): Jette Gotsche, Birgitte Rønning, Mike Hedlund- White, Claus

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby den 26. juni 2008 REFERAT Bestyrelsesmøde,

Læs mere

Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS

Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS Til stede: Peder Ring, Danske Regioner Per Hvenegaard, TL Birgit Andersen, H:S

Læs mere

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk Referat fra konstituerende møde i Deltagere: Janne Feenstra Jannick Knudsen Britta Soling (syg) Connie Gorell Nielsen Brian Holm Nielsen Louise Kolstrup (til kl. 12) Punkt Emne + uddybning 1. Valg af ordstyrer.

Læs mere

Referat fra HB-møde 05/2013 den 5. oktober 2013 i Rømersgade

Referat fra HB-møde 05/2013 den 5. oktober 2013 i Rømersgade HOVEDBESTYRELSEN Referat Side 1/5 tjj Referat fra HB-møde 05/2013 den 5. oktober 2013 i Rømersgade Tilstede: Jens Kvorning, Jette Gotsche, Claus Hansen, Henrik Eriksen, Mike White, Annabel Voller, Walther

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Næstformand Shaddie Mackeprang (SM), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem

Læs mere

Referat fra Skolepraktikrådsmøde mandag 2. september 2013

Referat fra Skolepraktikrådsmøde mandag 2. september 2013 Referat fra Skolepraktikrådsmøde mandag 2. september 2013 Fra praksis Susanne Pallesen, Irene Winther, Annette Dippel Larsen, Bente Juulsgaard, Birgit Søndergaard, Ruth Skriver Fra skolen Else Ravn Rasmussen,

Læs mere

Referat fra nævnsmøde den 14. januar 2014 (erstatningsmøde for den 6. december 2013).

Referat fra nævnsmøde den 14. januar 2014 (erstatningsmøde for den 6. december 2013). Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Referat Trafiksikkerhedsplan Følgegruppemøde

Referat Trafiksikkerhedsplan Følgegruppemøde Referat Følgegruppemøde Mødedato: 25. september 2007 Tidspunkt: 16:00 Mødenr.: 2 Sted: Administrationsbygningen Faaborg, Mødelokale M21 Deltagere: Jack Foged Erhvervsrådet Torben Smith Handicaprådet Peter

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 12.04.09. Referat af: Bestyrelsesmøde tirsdag d. 07.04.09 kl. 18.30 22.00 marts 2009. referat nr. 5.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 12.04.09. Referat af: Bestyrelsesmøde tirsdag d. 07.04.09 kl. 18.30 22.00 marts 2009. referat nr. 5. DIRIGENT: Marianne Larsen AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy Rasmussen, Tina Laursen, Mads Greve, Knud Petersen, Peter Nielsen, David Oszlak, Marianne Larsen og Aase B. Stisen.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts kl. 17:30 18:50

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts kl. 17:30 18:50 Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts kl. 17:30 18:50 Til stede: Charlotte, Merete, Thorkild, Helena, Carsten, Karina, Lajla og Jes Husk afbud til Carsten eller Charlotte Afbud: Aya, Christina, Danny

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 8.4.2013, kl. 9-12 For referat: Dato for udarbejdelse: Es/Bej 12.04.13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

Referat af mødet i udviklingsudvalg for vindmølleindustrien 23. september 2015

Referat af mødet i udviklingsudvalg for vindmølleindustrien 23. september 2015 København september 2015 DI-repræsentanter: Christine Bernt Henriksen (Næstformand) Michael Eriksen Flemming Glerup Nielsen Sigrid (gæst) 3F-repræsentanter: Elise Andsager (Tilforordnet) Kurt Thomsen Lars

Læs mere

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00 Tilstede: Lone, Kim F., Sanne, Heino, Jørgen, Lasse, Kim A.,, Mads Afbud: Thomas, Kristian, Mette, Jens, Sus, Silke, Henrik Referent: Mads Dagsorden: Referat: Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Protokol 16. Områdegruppebestyrelsesmøde (ekstraordinært) 22. Oktober på Næsbylund.

Protokol 16. Områdegruppebestyrelsesmøde (ekstraordinært) 22. Oktober på Næsbylund. Protokol 16. Områdegruppebestyrelsesmøde (ekstraordinært) 22. Oktober på Næsbylund. Deltagere: Niels Henrik Nielsen, John Kildsgaard, Henrik Novak, Hans Jørgen Worm-Laursen, Poul Balle, Lajla Hallundbæk,

Læs mere

REFERAT FRA SCHWEISSKOORDINATORMØDE 02-15

REFERAT FRA SCHWEISSKOORDINATORMØDE 02-15 REFERAT FRA SCHWEISSKOORDINATORMØDE 02-15 Tid: Lørdag den 22. august 2015 kl. 12.30 16.00 (internt møde kl. 10.00 12.00) Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Deltagere: Søren P.

Læs mere

Tag en ide, du har hørt/fået i dag og kvalificer den på de næste ti minutter. Udfyld så meget du kan nå.

Tag en ide, du har hørt/fået i dag og kvalificer den på de næste ti minutter. Udfyld så meget du kan nå. Tag en ide, du har hørt/fået i dag og kvalificer den på de næste ti minutter. Udfyld så meget du kan nå. 1. Få personer med balanceproblemer til at cykle på 3-hjulet el-cykler frem for ikke at cykle eller

Læs mere

Indkaldt. Afbud. Mødeleder Lene Magnussen Referent Henning 23/9, 22/10, 3/12, 12/1, 28/1, 10/2, 18/3, 23/4, 18/5, 17/6 Fremmødt. Møderække.

Indkaldt. Afbud. Mødeleder Lene Magnussen Referent Henning 23/9, 22/10, 3/12, 12/1, 28/1, 10/2, 18/3, 23/4, 18/5, 17/6 Fremmødt. Møderække. Indkaldt Møderække Skolebestyrelsesmøde Referat Onsdag den 18.3.2015 kl. 18.30 21.30 Lene Magnussen, Christian Lundegaard Nielsen, Kirsten Munch Andersen, Henrik Bak Jeppesen, Annette Legradi, Lasse Bak,

Læs mere

Referat Asminderød, 23. juli 2010 HB-møde den 13. juli 2010 kl. 19:00-23:00 i Vingstedcentret, Bredsten.

Referat Asminderød, 23. juli 2010 HB-møde den 13. juli 2010 kl. 19:00-23:00 i Vingstedcentret, Bredsten. Danmarks Bridgeforbund Asminderødgade 53 DK 3480 Fredensborg Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Referat Asminderød, 23. juli 2010 HB-møde den 13. juli 2010 kl. 19:00-23:00 i Vingstedcentret,

Læs mere

Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne Breyen, Brian Errebo-Jensen, Morten Høgh

Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne Breyen, Brian Errebo-Jensen, Morten Høgh Referat af møde i Udvalg for praksisoverenskomster (UP) den 12-09-2013 l Dato for udarbejdelse: 18-09-2013 Deltagere Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne

Læs mere

Bestyrelsesmøde 22.02.2016

Bestyrelsesmøde 22.02.2016 Bestyrelsesmøde 22.02.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen, John Trolle Fraværende: Ingen Referent:

Læs mere

Du kan læse mere på supercykelstier.dk eller følge os på facebook.com/supercykelstier

Du kan læse mere på supercykelstier.dk eller følge os på facebook.com/supercykelstier ni nye supercykelstier på vej Supercykelstier 17 kommuner og står sammen bag ni nye Supercykelstier. Der bliver investeret 208 mio. kr. i de nye ruter. Staten og kommunerne dækker hver halvdelen. De 53

Læs mere

Referat af møde nr. 4, Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 4, Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 4, Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 27. MAJ 2015

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 27. MAJ 2015 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 12. februar 2013. Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 12. februar 2013. Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12.35 Fraværende: Anna Andersen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 5 Planlægning af ældrerådsvalg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Nadia, Rasmus, Parbæk, Thorup, Steffen, Kåre Afbud: Bo Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk laver en analyse af

Læs mere

Referat af HB-møde den 16. august 2008

Referat af HB-møde den 16. august 2008 04-2008 Referat af HB-møde den 16. august 2008 Tilstede fra HB: Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jens Kristoffer Jensen, Jette Gotsche, Søren Løkkegaard, Walther Knudsen Afbud: Anders Hybholt

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag d. 27. august 2008

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag d. 27. august 2008 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag d. 27. august 2008 Tilstede: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand Indstillet

Læs mere

Tid: Onsdag den 28. november 2012 kl. 13.00-15.00 Søren Brixens kontor

Tid: Onsdag den 28. november 2012 kl. 13.00-15.00 Søren Brixens kontor Referat DIREKTIONSMØDE Tid: Onsdag den 28. november 2012 kl. 13.00-15.00 Sted: Søren Brixens kontor Deltagere: Søren Brixen (SB), Birgit Gjøl Nielsen (BGN), Karen Friis Nielsen, Troels Rasmussen, (TR),

Læs mere

til Ældrerådets 4. ordinære møde tirsdag den 16. februar 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 i 1.86 i Frichsparken

til Ældrerådets 4. ordinære møde tirsdag den 16. februar 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 i 1.86 i Frichsparken REFERAT til Ældrerådets 4. ordinære møde tirsdag den 16. februar 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 i 1.86 i Frichsparken Til stede Jan Radzewicz (JR) Poul L. Ellekrog (PE) Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Kate

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. november 2012, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. november 2012, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. november 2012, kl. 16,30. Side 58/5 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Eva Carlsen, Henny Rasmussen, Aase Andersen,

Læs mere