Referat fra Bestyrelsesmøde den 25. juni 2007 i Idrættens Hus, Brøndby

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Bestyrelsesmøde den 25. juni 2007 i Idrættens Hus, Brøndby"

Transkript

1 Referat fra Bestyrelsesmøde den 25. juni 2007 i Idrættens Hus, Brøndby Til stede var: Michael Honoré Bloch (MB), formand Anker Nielsen (AN), økonomiansvarlig Michael Piloz (MP), formand for uddannelsesudvalget Thomas Frydendal (TF), formand for turneringsudvalget Ernst Jensen (EJ), formand for eliteudvalget Jesper Brixen (JB), formand for dommerudvalget Carsten Hermansen (CH), formand for klubudvalget Ove Pedersen (OP), formand for ligaudvalget Jesper Nielsen (JN), formand for børn- og ungeudvalget Birgitte Melbye (BM), generalsekretær, ref. MB bød den ny valgte bestyrelse velkommen til dette første møde efter Basketrigsdagen. Ad 1 Kommentarer til referater Referat fra bestyrelsesmøde den 21. maj Referatet blev godkendt uden kommentarer. Ad 2 Valg Næstformand MB henviste til beslutning fra Basketrigsdagen i juni, hvor bestyrelsen blev bemyndiget til at vælge en næstformand i sin midte. Han foreslog Michael Piloz til posten, og han begrundede forslaget med Piloz s erfaring fra dennes formands periode for nogle år siden. Det betyder, at han er velforberedt og parat til at påtage sig forskellige specialopgaver. CH foreslog JN, idet han gerne så en breddemand på posten. Han fandt, at det er vigtigt, at få fat i klubberne, og netop derfor pegede han på JN som repræsentant for bredden. JN ønskede imidlertid ikke at påtage sig opgaven. MB stillede sig forstående for signalet, men han understregede, at opgaverne er forskellige. Næstformanden må gerne være en person, som er vant til at forhandle sponsoraftaler mm. AN var enig med CH i det uhensigtsmæssige i, at to eliterepræsentanter besætter såvel formandssom næstformandsposten, og han havde overvejet selv at opstille. Imidlertid fandt et sammenfald mellem de to poster uheldig, hvorfor han støttede forslaget om valg af en person med breddebaggrund.

2 OP stillede sig forstående over for problemstillingen mellem bredde og elite, men samtidig understregede han, at tingene skal fungere, og det er vigtigt at bestyrelsen ser bredt på tingene for at sikre en funktionsdygtig bestyrelse. Med disse bemærkninger valgte en enstemmig bestyrelse Michael Piloz som næstformand. Forslag til kandidater til vakante udvalgsposter. MB konkluderede, at der er en del vakante udvalgsposter efter rigsdagen, og det er bestyrelsens ansvar at besætte disse poster. Efter en drøftelse besluttede bestyrelsen, at alle formænd i løbet af sommerferien tager kontakt til mulige medlemmer, således at posterne kan besættes ved det første bestyrelsesmøde efter sommerferien. Michael Talchow og Klaus Mikkelsen har givet udtryk for ønske om at bidrage i udvalgsarbejde. Samtidig oplyste BM, at der er tidligere udvalgsmedlemmer, der har givet udtryk for, at de gerne deltager i projektopgaver. Basketligarådet MP henviste til Rigsdagsbeslutning om indsættelse af tre personer, valgt af DBBFs bestyrelse i basketligarådet. På et spørgsmål fra AN om, hvordan stemmeflertallet er i basketligarådet med 6 medlemmer er, svarede OP, at formandens stemme i tilfælde af stemmelighed tæller dobbelt. OP tilføjede, at hvidbogen er under revision i samarbejde med en konsulent, og dette forhold vil blive taget med i forbindelse med revisionen. Bestyrelsen udpegede Michael Bloch, Ernst Jensen og Sten Krüger Poulsen i Basketligarådet. Ad 3 og 4 Økonomi og Team Danmark / DIF udviklings- og forberedelsesprojekt MB oplyste, at alle har modtaget budgettet, som efter aftale mellem den AN og den tidligere bestyrelse ikke blev færdiggjort til rigsdagen, idet AN ønskede at afvente den ny bestyrelses indstilling. Nu skal budgettet vedtages, og han bad bestyrelsen fokusere på de tre væsentligste forhold, som man ønsker gennemført. Når det er sket, skal der skæres ind til benet og prioriteres i fællesskab. Han understregede, at det er vigtigt, at vi får det meste ud af den økonomi, der er til rådighed. AN vægtede en afløser for generalsekretæren højest. Det var for ham topprioriteten. Desuden ønskede han at bidrage til, at vi håndhæver vores egne love. Vores system skal lære at leve op til den ting, der er vedtaget, og den seriøsitet er ikke synlig. JB satte turneringsdrift ind som nr. 1, derefter ansættelse af en direktør som nr. 2 og sidst økonomi til dommerudvikling. MB understregede, at det er vigtigt, at vi tænker langsigtet. Der skal sikres en ekspansion. Der skal være økonomi til drift af de vigtigste ting, det er højeste prioritet, medens ansættelse af en direktør er nr. 2.

3 OP prioriterede ansættelse af en direktør som nr. 1, men han var samtidig enig i, at der skal være penge til den normale drift. Imidlertid fandt han, at det var svært at prioritere, idet hvert år bringer nye projekter, da forudsætningerne ændrer sig løbende. MP satte et mål for at vende udviklingen i forbundet til noget positivt som det højeste. Der skal skabes et godt image, og desuden bør vi sikre en optimal udnyttelse af fordelingsnøglen. CH var enig med MP i, at et positivt image er den væsentligste opgave for den ny bestyrelse. Desuden skal der sættes ind på at forbedre kommunikationen samt udvikling af netværk. TF ønskede et satsning på turneringsudvikling i Vest Danmark. Turneringen i Vest skal gerne matche turneringen i Øst. JN ønskede en bedre styring af breddearbejdet med en optimeret projektstyring. Han så desuden gerne flere breddeprojekter sat i gang. Medlemsrekruttering på pigesiden vægtes ligeledes højt sammen med udvikling af en DVD til skolebrug for at indlede et samarbejde med skolerne. Han var desuden enig i, at et bedre image er et vigtigt mål ligesom kommunikation bør sættes højt på ønskesedlen. Med hensyn til ansættelse af sportschef/direktør efterlyste han en drøftelse af profilen, og denne persons kompetenceområder. EJ satte professionalisering i højsædet, uanset omkostningerne. Udviklingsprojektet i samarbejde med Team Danmark/DIF skal i gang hurtigst muligt. Samtidig fandt han det vigtigt, at beskæftige sig med aktivering af ungdommen, og det er også vigtigt, at man tilgodeser dem, der spiller basket uden at være organiserede. MB konkluderede, at bestyrelsen har tre hovedpunkter: Ansættelse af en direktør DIFs fordelingsnøgle Ansættelse af en sportschef I forbindelse med drøftelse af fordelingsnøglen pointerede OP, at vi maksimalt kan miste kr. årligt. EJ anbefalede bestyrelsen at se tilbage i forbundets vedtagne målsætninger for at beslutte, hvilke aktiviteter, der skal løftes. Han tilføjede, at der skal findes kr. til udviklingsprojektet. MB oplyste, at han havde bedt AN om at tage sammenkøre regnskabstallene fra sidste års regnskab med de ønsker, der er udtrykt fra udvalgene, og det har vist sig, at der er ønsker, som ikke kan opfyldes. AN forelagde en analyse af Basketligaens og Dameligaens betaling til forbundet for de ydelser, de modtager. Regnskabet udviste et underskud på ca kr., og det fandt han uholdbart. Bestyrelsen drøftede herefter budgettet i detaljer.

4 Man drøftede desuden en mulig brugerbetaling i forbindelse med sekretariatets behandling af udlændingesager. Pt. er det en gratis ydelse, men bestyrelsen ønskede at pålægge brugerne et administrationsgebyr pr. sag, der behandles af sekretariatet. Man var enige om, at det bør varsles, således at det først vil kunne gælde fra den kommende sæson. Bestyrelsen gav efter disse drøftelser AN mandat til at arbejde videre med en aftale med BL og DL vedrørende betaling af administration af ligaerne i den kommende sæson. AN sender et oplæg tli Basketligaudvalget samt til forretningsføreren. Bestyrelsen var enig i, at der skal være balance i regnskabet. Det foreløbige budget udviste et underskud på kr., før ansættelse af direktør, sportschef og afsættelse af penge til udviklingspuljen. Da der er en vis usikkerhed forbundet med resultatet af herrelandsholdets A-divisionskampe, ungdomslandsholdenes deltagelse i EM og streetbasket besluttede bestyrelsen at lægge et forsigtigt budget, som kan reguleres i midten af september, hvor man kender resultatet af disse aktiviteter. Bestyrelsen drøftede brugerbetaling for ungdomslandsholdsspillerne, og EJ understregede, at brugerbetalingen må gennemgås nøje. Han tilføjede, at det er eliteudvalgets opfattelse, at brugerbetalingen skal fortsætte, uanset eventuelt tilskud fra Team Danmark. Brugerbetalingen skal være med til at dække de kr. til ansættelse af en sportchef (DBBFs andel), trænerløn til ungdomslandsholdstrænere, EM-deltagelse og kraftcenterudvikling. Han tilføjede, at projektbeskrivelserne skal igangsættes hurtigst muligt, hvorfor de kr. skal være til rådighed. MB konkluderede, at vi må vente med de øvrigt omkostninger til om 3 måneder, hvor vi kender resultaterne af aktiviteterne sommeren igennem. Han foreslog, at man lader en kommende direktør være projektbeskriver, således at projektet kommer i gang. Man kan på den måde skabe økonomi til at personen kan være her længere. OP henledte opmærksomheden på, at finansieringen af det første år er i orden, men der tales om en langsigtet beslutning, som medfører forpligtelser, der ikke kan finansieres med det nuværende budget. Herefter besluttede bestyrelsen følgende: Der udarbejdes stillingsopslag til ansættelse af en person, der kan udføre projektbeskrivelsen og derefter glide over i direktørstillingen. Ansættelse 1. november. AN udarbejder konsekvensberegninger over de næste tre år til næste bestyrelsesmøde. Herefter tages der stilling til ansættelse af en sportschef. Da der er et hul i forbindelse med koordineringen af ungdomselitearbejdet i sæson 2007/08 foreslog MP, at der afsættes et beløb til ansættelse af en deltidskoordinator. EJ frygtede, at disse områder igen vil være meget ressourcekrævende for eliteudvalget.

5 AN ønskede en forankring af integrationsområdet, hvor vi har en halvtidsbreddekonsulent ansat. Området ligger pt. uden for bestyrelsen, og det er under ledelse af Torben Knudsen, som tidligere medlem af bestyrelsen. Bestyrelsen besluttede, at området lægges ind under bestyrelsen. I forbindelse med stillingsopslag for direktør samt ansættelse af samme nedsatte bestyrelsen et ansættelsesudvalg bestående af Formanden, AN og EJ. Af hensyn til økonomiske prognoser pålagde MB udvalgsformændene at alle udvalg udarbejder en aktivitetsplan og økonomiplan for deres områder for de kommende 3-4 år. Dette skal AN have inden næste bestyrelsesmøde så prognosen kan godkendes på næste bestyrelsesmøde. Ad 5 Mødekalender Steder: Fastsættes senere Formålet med møderne justeres løbende i henhold til dagsorden. Tirsdag den 28. august Bestyrelsen Opsamling på rigsdag Sammensætning af udvalg Planlægning af sæsonen mm Tirsdag den 25. september Bestyrelsen Tirsdag den 13. november Bestyrelsen TD/DIF projekterne mm. Tirsdag den 22. januar Bestyrelsen Budgetforhandlinger indledes Lørdag den 8. marts Bestyrelsen med deltagelse af Vision og strategi udvalg og administration Tirsdag den 29.. april Bestyrelsen Forberedelse rigsdag Fredag den 13. juni Bestyrelsen Møde med dirigent forud for rigsdagen Lørdag den 14. juni Basketrigsdag Ad 6 Orientering fra sekretariatet BM redegjorde kort om forberedelserne for herrelandsholdets A-divisionskampe, hvor hjemmekampene finder sted 8. august kl NRGi Arena, St. Stadionhal, Aarhus DK vs. Israel 22. august kl i Vejl by Risskovhallen, Aarhus DK vs. Belgien 25. august kl. 15,00 i NRGi Arena, St. Stadionhal, Aarhus DB vs, Ukraine DK spiller 2 kampe mod Sverige 14. og 15. juni i henholdsvis Hørsholmhallen og Herlevhallen, og desuden deltager holdet i en træningsturnering i Bulgarien i slutningen af juli, hvor der spilles mod Bulgarien, Georgien og Makedonien. Streettouren er under fuld planlægning, og websitet åbner om kort tid. SUW er ligeledes planlagt, og der er indgået aftaler med et stort antal arrangør klubber. Breddekonsulentordningen forankres hos Michael Piloz, som er bestyrelsens kontaktperson til Danmarks Idræts-Forbund i disse anliggender.

6 Ad 7 Eventuelt MP efterlyste en kalender, og BM svarede, at den er eksisterende og vil blive opdateret af Peter Gottlieb efter sommerferien. MP henviste desuden til en ansøgning, som han på vegne af Bakken Bears vedrørende støtte til Europa Cup deltagelse havde indsendt til den tidligere bestyrelse. Han anmodede bestyrelsen om at tage stilling til ansøgningen. Bestyrelsen besluttede at give en underskudsgaranti på kr. Samtidig blev det understreget, at beslutningen er enkeltstående, og at den ikke kan skabe præcedens, idet en bevilling altid vil være afhængig af forbundets økonomi. Næste møde er Tirsdag den 28. august. OP og MP arrangerer mødefaciliteter. Opgaver: Opfølgning af Basketrigsdagen Alle Besættelse af udvalgsposter Alle Stillingsopslag til projektbeskriver Michael Bloch, Ernst Jensen, Anker Nielsen Prognoser 3-4 år frem Anker Nielsen Konsekvensberegninger Anker Nielsen BL og DL aftale Anker Nielsen Aktivitetsplaner og økonomiplaner 3-4 år frem Alle udvalg Beslutninger: Valg af næstformand Valg til Basketligarådet Underskudsgaranti til Europa Cup Michael Piloz Michael Bloch, Ernst Jensen og Sten Krüger Poulsen

Referat fra Bestyrelsesmøde 28. august 2007, Idrættens hus, Brøndby

Referat fra Bestyrelsesmøde 28. august 2007, Idrættens hus, Brøndby Referat fra Bestyrelsesmøde 28. august 2007, Idrættens hus, Brøndby Til stede var: Michael H. Bloch (MB), formand Michael Piloz (MP), næstformand, formand uddannelsesudvalget Anker Nielsen (AN), økonomiansvarlig

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (MHB), Ove Pedersen (OP), Jesper Nielsen (JN), Carsten Hermansen (CH), Thomas Frydendal(TF), Jesper

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde tirsdag den 25. september 2007 i Idrættens Hus, Brøndby

Referat til bestyrelsesmøde tirsdag den 25. september 2007 i Idrættens Hus, Brøndby Referat til bestyrelsesmøde tirsdag den 25. september 2007 i Idrættens Hus, Brøndby Til stede var: Michael H. Bloch (MB), formand Michael Piloz (MP), næstformand, formand uddannelsesudvalget Anker Nielsen

Læs mere

Referat Fra Bestyrelsesmøde 22. august hos Capgemini, Ørnegaardsvej 16, 2820 Gentofte

Referat Fra Bestyrelsesmøde 22. august hos Capgemini, Ørnegaardsvej 16, 2820 Gentofte Referat Fra Bestyrelsesmøde 22. august 2006-09-12 hos Capgemini, Ørnegaardsvej 16, 2820 Gentofte Til stede var: Sten Krüger Poulsen (FORMANDEN), formand Ove Thelin (OT), næstformand Anker Nielsen (AN),

Læs mere

1. 20:00- Gennemgang af opgaver. Lovforslag

1. 20:00- Gennemgang af opgaver. Lovforslag Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Ove Pedersen, Thomas Frydendal, Anker Nyborg Nielsen, Jesper Brixen, Rasmus Winkel, Michael Piloz,

Læs mere

1) Videre professionalisering 2) Aftale dato for seminar i august 3) Facilitator deltagelse fra DIF 4) Punkter dagsorden /temaer deadline fastsættes:

1) Videre professionalisering 2) Aftale dato for seminar i august 3) Facilitator deltagelse fra DIF 4) Punkter dagsorden /temaer deadline fastsættes: Bestyrelsesmøde tirsdag d. 12. juni 2007 kl. 15.30 på forbundskontoret i Odense. Dagsorden: 1. Bemærkninger eller tilføjelser til denne dagsorden 2. Generelle sager a. Status på virksomhedsplanen 3. Enkeltsager

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge 1. Velkomst. Ved Formand Birger Dahl, der bød velkommen til alle fremmødte, incl. nålemodtagere, bestyrelse,

Læs mere

Trænerlicens (TRU) Økonomi Status halvårsregnskab. Seedning i pokalturneringen Rigsdagskonference Eventuelt

Trænerlicens (TRU) Økonomi Status halvårsregnskab. Seedning i pokalturneringen Rigsdagskonference Eventuelt . Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Susanne Fløe (KU), Rasmus Winkel (DIR), Ernst Jensen(EU), Michael Piloz (BL), Jørgen Kvist, Jesper Brixen

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling onsdag den 25. marts 2015 på Idrætshøjskolen.

Referat fra kredsgeneralforsamling onsdag den 25. marts 2015 på Idrætshøjskolen. Århus den 8. april 2015 Referat fra kredsgeneralforsamling onsdag den 25. marts 2015 på Idrætshøjskolen. Kurt Iversen bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Dorthe Huge

Læs mere

1. 17:00- Gennemgang af opgaver. Økonomi status

1. 17:00- Gennemgang af opgaver. Økonomi status Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Ove Pedersen, Thomas Frydendal, Anker Nyborg Nielsen, Jesper Brixen, Rasmus Winkel, Jesper Nielsen,

Læs mere

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København.

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse. 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

O = Opgave. Økonomisk kontrol i ligaen og regelsæt/ organisering af ligaen. Sagen om Randers blev drøftet.der var bred utilfredshed med 19:00

O = Opgave. Økonomisk kontrol i ligaen og regelsæt/ organisering af ligaen. Sagen om Randers blev drøftet.der var bred utilfredshed med 19:00 Dagsorden & Referat Møde om: BL Deltagere: Lennart Jensen HIC, Troels Mortensen Svendborg, John Bennetsen, ABK Andreas Larsen, Næstved, David Breuer SISU, Rasmus Winkel BL, Jesper Johansen DL, Bent Nedergaard

Læs mere

Undskyldt: Rene Jakobsen (DL), Ernst Jensen(EU), Michael Piloz (BL), Henrik Mikkelsen (DGI), Dato: 13. januar 17.00-20:00.

Undskyldt: Rene Jakobsen (DL), Ernst Jensen(EU), Michael Piloz (BL), Henrik Mikkelsen (DGI), Dato: 13. januar 17.00-20:00. . Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist, Jesper Brixen (DU), Carsten Hermansen (TRU), Thomas

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Næstformand Shaddie Mackeprang (SM), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde ved Håndbold Region Øst Formand

Læs mere

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk Referat fra konstituerende møde i Deltagere: Janne Feenstra Jannick Knudsen Britta Soling (syg) Connie Gorell Nielsen Brian Holm Nielsen Louise Kolstrup (til kl. 12) Punkt Emne + uddybning 1. Valg af ordstyrer.

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Thomas Frydendal(TU), Rasmus Winkel (DIR), Jesper Nielsen(BU), Mads Christensen (TRU),

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU2 den 13/3 2013 Rødovre den 29. marts 2013 Til stede: Ikke til stede: Konstitueret formand: Lars Jacobsen (LJ) Konstitueret næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2012-2013 samt økonomiseminar

Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2012-2013 samt økonomiseminar Brøndby den 29. november 2012 Journal nr. 2298-12-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2012-2013 samt økonomiseminar Fredag d. 16. november, kl. 17.00- lørdag d. 17. november 2012, kl. 14.00 i TRE-For Arena,

Læs mere

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH)

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH) Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold () Formål og målsætninger: Haderslev Ungdoms Håndbold () er et holdfællesskab af deltagne samarbejdsklubber. For tiden deltager Team Haderslev KFUM () og

Læs mere

Tandlægernes Nye Landsforening

Tandlægernes Nye Landsforening Tandlægernes Nye Landsforening Forretningsorden for hovedbestyrelsen Kap. 1 Hovedbestyrelsens beføjelser.1 Hovedbestyrelsens ansvar.2 Prokura m.m. Hovedbestyrelsen forestår den overordnede ledelse af foreningen.

Læs mere

Postkort, volley ville gerne tjene lidt ekstra penge ved salg af postekort. Salget kan ikke ske i forbindelse med Loppe- eller Julemarked.

Postkort, volley ville gerne tjene lidt ekstra penge ved salg af postekort. Salget kan ikke ske i forbindelse med Loppe- eller Julemarked. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Bestyrelsen i KIF indbyder til møde tirsdag den 26. oktober 2010 kl. 19. I Knabstrup hallen Ventegårdsvej 42 Knabstrup.

Læs mere

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Hotel Hvide Hus, Strandvejen 111, 4600 Køge. Side 2 af 7 Stiftende Repræsentantskabsmøde 2010

Læs mere

Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014

Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014 Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014 Mødet afholdtes i Fredericia Idrætscenter og startede kl. 11.00. Forbundsformand Per Henriksen bød velkommen og takkede for, at så mange

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere

Referat. Ansvarlig og deadline

Referat. Ansvarlig og deadline Deltagere: Simon, Lene, Ulrik, Steffen, Marina Afbud: Referent: Miriam,, Susanne Lene Emne Referat Referat 1. Godkendelse af Dagsordenen godkendes. dagsorden 2. Referat fra sidste møde Referatet fra sidste

Læs mere

Referat af VETU-møde

Referat af VETU-møde Referat af VETU-møde Afholdt i HBC s lokaler fredag den 28. oktober 2011 Tilstede var: Peter Mikkelsen, Morten Aarup, Helle Sjørring, Anne Birgitte Nielsen, Ellen Aagaard Tak til VETU s tidligere formand/medlemmer

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Trekroner Øst den 29/1 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Trekroner Øst den 29/1 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Trekroner Øst den 29/1 2014 I alt var der 56 repræsenterede husstande ved tilstedeværelse eller fuldmagt. Formand Flemming Schou Nielsen indledte

Læs mere

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------ Til Bestyrelsen Viby J. den 17. oktober 2014 REFERAT af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. Deltagere: Per Sørensen (PS), Allan Enevoldsen (AE), Villy Nielsen (VN)

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde nr. 5 2011-2012

Referat af Bestyrelsesmøde nr. 5 2011-2012 Brøndby den 20. januar 2012 Journal nr. 1099-12-FS Referat af Bestyrelsesmøde nr. 5 2011-2012 Torsdag d. 12. januar 2012, kl. 17.00 21.30 på Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle. Deltagere:

Læs mere

Dagsorden Riffel sektions Møde

Dagsorden Riffel sektions Møde Dagsorden Riffel sektions Møde TID: Onsdag den 7. oktober 2015 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders

Læs mere

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bering-Bryld blev valg som dirigent.

Læs mere

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA).

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA). Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 1. juni 2014 Mødet afholdtes i Odense Bowlinghal og startede kl. 10.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: 27/10-2015 Starttidspunkt: 16.00 Sluttidspunkt: 18.00 Mødelokale: Deltagere: Fraværende med afbud: Referent: U159 Hanne Fischer Møller (HF), Kenneth Ladefoged (KL),

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling mandag den 29. februar 2016 på Idrætshøjskolen.

Referat fra kredsgeneralforsamling mandag den 29. februar 2016 på Idrætshøjskolen. Århus den 11. marts 2016 Referat fra kredsgeneralforsamling mandag den 29. februar 2016 på Idrætshøjskolen. bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Allan Enevoldsen, udvalgsmedlemmer,

Læs mere

Referat fra. Ordinært repræsentantskabsmøde. Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra. Ordinært repræsentantskabsmøde. Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby Referat fra Ordinært repræsentantskabsmøde Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby Velkomst ved formand Birger Dahl. Bød velkommen til de for HRØ nye omgivelser. Særlig velkomst til nåleindehavere,

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Morten Jespersen (KU), Henrik Mikkelsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. marts 2012 kl. 19.00

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. marts 2012 kl. 19.00 Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. marts 2012 kl. 19.00 1. Meddelelser fra formanden og den øvrige bestyrelse 2. Status for hjemmesiden, herunder forslag om køb af moduldesigner og domænenavne

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Økonomi Regnskab Budget 13-14

Økonomi Regnskab Budget 13-14 . Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (ØK), Carsten Hermansen (TRU), Thomas Frydendal(TU),

Læs mere

I Haderslev Idrætsråd er vi meget glade for at samarbejdet med NORDEA, som gør det muligt at prisen også får et økonomisk indhold.

I Haderslev Idrætsråd er vi meget glade for at samarbejdet med NORDEA, som gør det muligt at prisen også får et økonomisk indhold. Haderslev Idrætsråd Nyhedsbrev september 2012 Årets bredde-idrætsforening Bestyrelsen i HIR har fundet årets bredde idrætsforening. Der var indkommet 13 meget fornemme og velbegrundede indstillinger til

Læs mere

Indkaldelse til delegeretmøde

Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Søndag d. 3. april 2016 - kl. 13.30 Sted: Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Deltagere: Klub Antal stemmer Jyderup 2 Dianalund 3

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 28. april 2016, kl. 17.00 Hvidovreparkens beboerlokale, Hvidovregade 18B, Hvidovre

Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 28. april 2016, kl. 17.00 Hvidovreparkens beboerlokale, Hvidovregade 18B, Hvidovre Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 28. april 2016, kl. 17.00 Hvidovreparkens beboerlokale, Hvidovregade 18B, Hvidovre Organisationsbestyrelsen: Formand Carsten Groth-Rasmussen, næstformand Mogens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ROSA DANSK ROCK SAMRÅD

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ROSA DANSK ROCK SAMRÅD VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ROSA DANSK ROCK SAMRÅD 1: NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Den selvejende institutions navn er ROSA Dansk Rock Samråd, dannet 23. august 1981, herefter kaldet ROSA. Stk.

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 26. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 26. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 26. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen Provstiudvalgsmedlem

Læs mere

Europaudvalget 2014-15 EUU Alm.del Bilag 1 Offentligt

Europaudvalget 2014-15 EUU Alm.del Bilag 1 Offentligt Europaudvalget 2014-15 EUU Alm.del Bilag 1 Offentligt Europaudvalget Til: Dato: Udvalgets medlemmer 8. oktober 2014 Europaudvalget (EUU) Europaudvalget holder normalt møde om fredagen kl. 10.00 eller kl.

Læs mere

Version: 19.februar 2016 UDKAST TIL VEDTÆGTER FOR Stensballegård Golfklub

Version: 19.februar 2016 UDKAST TIL VEDTÆGTER FOR Stensballegård Golfklub Version: 19.februar 2016 UDKAST TIL VEDTÆGTER FOR Stensballegård Golfklub 1 - Navn og hjemsted Klubbens navn er Stensballegård Golfklub. Golfklubben har hjemsted i Horsens Kommune og er medlem af Dansk

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Osvald Helmuths Vej 4 Postboks Frederiksberg. Danmarks Basketball-Forbund

KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Osvald Helmuths Vej 4 Postboks Frederiksberg. Danmarks Basketball-Forbund KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Osvald Helmuths Vej 4 Postboks 250 2000 Frederiksberg Telefon 73 23 30 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk Årsrapport 2011/12 061100 / 727113_1 KPMG Statsautoriseret

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 25. februar 2013

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 25. februar 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 25. februar 2013 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 25. februar 2013 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Generalforsamling BGIF Fodbold

Generalforsamling BGIF Fodbold Generalforsamling BGIF Fodbold Tid: 21. Februar 2014 kl. 17:30 19:00 Sted: Bramdrupdam hallerne Deltagere: 27 deltagere Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Formandens beretning, og evt. udvalgsberetninger

Læs mere

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Dansk Orienterings-Forbund Til Referat af klubledermøde 1 i Sydkredsen Mødested: Fros Klubhus Mødedato: Tirsdag d. 25/1 kl. 19.00 Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Mødeindbudte: Klubrepræsentanter

Læs mere

Referat. fra årsmødet i HK Områdeklubben på KU. Mandag den 25. marts 2008 kl. 16.45 i HK København, Artillerivej 30, 2300 København S, Rund mødesal

Referat. fra årsmødet i HK Områdeklubben på KU. Mandag den 25. marts 2008 kl. 16.45 i HK København, Artillerivej 30, 2300 København S, Rund mødesal Til alle HK-medlemmer på KU http://hk.ku.dk Referat fra årsmødet i HK Områdeklubben på KU Mandag den 25. marts 2008 kl. 16.45 i HK København, Artillerivej 30, 2300 København S, Rund mødesal Programmet

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK), Thomas Frydendal(TU), Rasmus Winkel (DIR), Ernst

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 11. april 2013, kl. 12 KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal

Repræsentantskabsmøde den 11. april 2013, kl. 12 KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal Referat Repræsentantskabsmøde den 11. april 2013, kl. 12 KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal Til stede Nina Messerschmidt, Christine Langer, Svend Borgreen, Ole Nyholm, Bente Sørensen, Hanne M.

Læs mere

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Mødested FROS klubhus, Hannerup Engvej 1C, Fredericia Mødedato Tirsdag 12. maj 2015 kl. 17.00-21.50 Mødedeltagere Referat Gæster Afbud: Walther Rahbek, formand (WRM)

Læs mere

Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg

Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg Referat Børns Voksenvenner Svendborg Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg Dagsorden for generalforsamling:

Læs mere

Vedtægter Fredericia Golf Club 1 Klubbens navn er Fredericia Golf Club, og dens hjemsted er i Fredericia Kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke golf og med

Læs mere

Skjoldhøjkollegiet. Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Møde nr. 172 torsdag den 12. marts 2015 kl. 9.00

Skjoldhøjkollegiet. Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Møde nr. 172 torsdag den 12. marts 2015 kl. 9.00 Kollegiekontoret i Aarhus 17. marts 2015 jb@kollegiekontoret.dk Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skjoldhøjkollegiet Møde nr. 172 torsdag den 12. marts 2015 kl. 9.00 Referat af møde 172 i Skjoldhøjkollegiets

Læs mere

Hedensted Kommune. Udvalget for Fritid & Fællesskab. Referat med åbne punkter. Mødelokale 4 Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Udvalget for Fritid & Fællesskab. Referat med åbne punkter. Mødelokale 4 Hedensted Rådhus Referat med åbne punkter Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 4 Hedensted Rådhus Deltagere:, Hans Vacker, Allan Petersen, Torsten Sonne Petersen, Hans Henrik Rolskov Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Revideret kommissorium

Revideret kommissorium Center Familie og Handicap Journalnr: 27.00.00-G01-20-15 Ref.: Tanja Lillelund Telefon: 99887609 E-mail: tali@rebild.dk Dato: 22-12-2015 Revideret kommissorium Projekt: Fælles indsats Stamoplysninger Center/afdeling

Læs mere

Godkendelse af referat Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d.13.juni

Godkendelse af referat Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d.13.juni Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Ove Pedersen, Jesper Brixen, Ernst Jensen, Michael Piloz, Rasmus Winkel, Carsten Hermansen, Undskyldt:

Læs mere

Udvalget besluttede, at denne markering for officials indføres i Liga og 1. division.

Udvalget besluttede, at denne markering for officials indføres i Liga og 1. division. Brøndby d. 19. maj 2015 Journal nr.1304-15-fs Referat af møde i Udvalget for Professionel Håndbold møde nr. 5 2014-2015 Tirsdag d. 12. maj 2015, kl. 09.00-12.30 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Deltagere: Jan Larsen (JL), Benny Nielsen (BN), Jakob Fryd (JF), Claus Hansen (CH), Flemming Tuborg Larsen (FTL) og Ulrik Jørgensen (UJO), referent

Deltagere: Jan Larsen (JL), Benny Nielsen (BN), Jakob Fryd (JF), Claus Hansen (CH), Flemming Tuborg Larsen (FTL) og Ulrik Jørgensen (UJO), referent Nyborg, den 24. september 2013 J.nr. 2019.13/ UJO Referat af møde i DHF s UU - Elite Mandag den 2. september 2013 kl. 18.45 20.30 på Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Plads 3, 7100 Vejle Deltagere: Jan

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FCM KLUBSAMARBEJDET FORENINGEN AF 26. APRIL 1998

VEDTÆGTER FOR FCM KLUBSAMARBEJDET FORENINGEN AF 26. APRIL 1998 VEDTÆGTER FOR FCM KLUBSAMARBEJDET FORENINGEN AF 26. APRIL 1998 1. Navn 1.1. Foreningens navn er FCM Klubsamarbejdet Foreningen af 26. april 1998 (herefter foreningen ). 2. Formål 2.1. Foreningens formål

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 36 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 36 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 36 Viborg Landevej 44 Torsdag, den 17. september 2015 kl. 16.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen.

Læs mere

1 Navn. 2 Formål. 3 Medlemsforhold

1 Navn. 2 Formål. 3 Medlemsforhold 1 Navn Logens navn er Gentle Adventure (GA) 2 Formål Formålet er at få en oplevelse ud over det sædvanlige og at skabe et kammeratskab som holder på tværs af personlige forhold og hele livet. Hvad skal

Læs mere

Godkendelse af referat Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d.10.september. Gennemgang af status og planer for fremtiden

Godkendelse af referat Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d.10.september. Gennemgang af status og planer for fremtiden Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Ove Pedersen, Ernst Jensen, Thomas Frydenda, Anker Nyborg Nielsen, Jesper Nielsen, Michael Piloz,

Læs mere

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde Lerpøtvej 55 GENERALFORSAMLING Tirsdag den 29. september 2015 kl. 20.00 Referat: Antal fremmødte: Der var 35 stemmeberettigede deltagere. Jørgen Nielbæk bød velkommen til de fremmødte medlemmer og præsenterede

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Klubvedtægter for AARHUS AADAL GOLF CLUB

Klubvedtægter for AARHUS AADAL GOLF CLUB Klubvedtægter for AARHUS AADAL GOLF CLUB 1 Navn og hjemsted. 1.1 Klubbens navn er Aarhus Aadal Golf Club. Herefter benævnt AAGC. 1.2 Klubbens hjemsted er på golfanlægget beliggende Brydehøjvej 35, 8462

Læs mere

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Dagsorden Der indkaldes til konstituerende kredsbestyrelsesmøde Tirsdag den 17. november 2015 kl. 13.00 til 17.00 Mødet afholdes på kredsens kontor Møllevej 13, 4140

Læs mere

Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014

Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014 Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014 Til stede: Bjarne Andresen (lokalklub 2), Anders Milhøj (lokalklub 4), Elisabeth Kofod-Hansen (kadk), Peter B. Andersen (lokalklub 1), Thomas Vils Pedersen

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013.

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens beretning

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 16. JUNI 2008 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: var bestyrelsen

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015

Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015 Mødet blev afholdt i Nykøbing F. Bridgeklub. Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015 Til stede: Benny Jakobsen og Hanne Hartmann (Bridgeklubben Præstø), Karin Bech og Jørgen Lyngså Larsen (Faxe

Læs mere

Beslutningsnotat: Synkro sektionens områdemøde Dato: Den 29 april 2012

Beslutningsnotat: Synkro sektionens områdemøde Dato: Den 29 april 2012 Beslutningsnotat: Synkro sektionens områdemøde Dato: Den 29 april 2012 Mødetidspunkt: 10.00-12.00 Mødested: Idrættens Hus Deltagere: Sidsel Homann (SH-Lyseng) Sara Nielsen (SN-Silkeborg) Julie Pedersen

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 1 Emne: Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 Deltagere: Jesper Andersen (JA), Anders Bjerno (AB), Peter Sparre Andersen (PSA), Stephen Horner (SH), Christian Korsø Jensen (CKJ),

Læs mere

Centervej 1, Gatten, 9640 Farsø * +45 5163 1978 * golfklub@himmerlandgolf.dk * www.himmerlandgolfklub.dk VEDTÆGTER

Centervej 1, Gatten, 9640 Farsø * +45 5163 1978 * golfklub@himmerlandgolf.dk * www.himmerlandgolfklub.dk VEDTÆGTER Centervej 1, Gatten, 9640 Farsø * +45 5163 1978 * golfklub@himmerlandgolf.dk * www.himmerlandgolfklub.dk VEDTÆGTER f o r H i m m e r l a n d G o l f K l u b 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Himmerland

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 3. juni 2012 kl. 16:00 18:00 på Torneværksvej 20 Deltagere Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Erik Eriksen,

Læs mere

Referat af DU-møde 3. maj

Referat af DU-møde 3. maj Brøndby den 14. maj 2014 Journalnummer 1358-14-mcn Referat af DU-møde 3. maj Lørdag-søndag den 3.-4. maj 2014 kl. 10.30 på Scandic, Odense. Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jens

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen, Geir Sveaass, Mikael Fock

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen, Geir Sveaass, Mikael Fock 28. oktober 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 10 Mødedatoer: 18. september 2014 Tidspunkt: Kl. 8.30 18.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg,

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU3 den 23/4 2014 Rødovre den 26. maj 2014 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Næstformand: Michael Pedersen (MP) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand:

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

Møde i Embedsmandskomitéen for Arbejdsliv. 24. april 2007 i Helsingfors, Finland. Kort referat

Møde i Embedsmandskomitéen for Arbejdsliv. 24. april 2007 i Helsingfors, Finland. Kort referat EK-A 1/07 J.nr. 41012.15.001/07 13.06.2007 LDJ Møde i Embedsmandskomitéen for Arbejdsliv 24. april 2007 i Helsingfors, Finland Kort referat 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden Den finske formand bød

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BUILDINGCONTROL DANMARK, efterfølgende kaldet Foreningen.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BUILDINGCONTROL DANMARK, efterfølgende kaldet Foreningen. 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BUILDINGCONTROL DANMARK, efterfølgende kaldet Foreningen. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål Foreningen har det formål at udbrede

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 25. august 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved Flemming Baatz Kristensen Til stede: Flemming Baatz Kristensen, Agnes Petterson, Georg Kjeldsen, Henning

Læs mere

Referat. Den 16. januar 2015

Referat. Den 16. januar 2015 Referat Den 16. januar 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. januar 2015

Læs mere

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET 21-05-2003. Mødedato: 21-05-2003 Mødetidspunkt: kl. 14.30-16.

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET 21-05-2003. Mødedato: 21-05-2003 Mødetidspunkt: kl. 14.30-16. FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET 21-05-2003 Mødedato: 21-05-2003 Mødetidspunkt: kl. 14.30-16.30 Mødested: B101 Ingen # 306770/22-05-2003 21-05-2003 Bilags- og indholdsfortegnelse

Læs mere