Referat af SportsDivision Speedways repræsentantskabsmøde 2008

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af SportsDivision Speedways repræsentantskabsmøde 2008"

Transkript

1 Referat af SportsDivision Speedways repræsentantskabsmøde 2008 Formanden Niels Munk, bød forsamlingen velkommen og håbede at vi ville få et godt og sagligt repræsentantskabsmøde. 1. Konstatering af møderet og stemmetal Jens Lund konstaterede, at der var 17 stemmeberettede klubber repræsenteret. 2. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Bjarne Fjord Thomsen som dirigent, og han blev enstemmigt valgt. Bjarne takkede for valget og konstaterede herefter, at formiddagens rep. møde havde konstateret at rep. mødet var lovligt indvarslet. 3. Formandens beretning Så gik der igen et år, et år der har været positiv i de fleste aspekter. LIGA: Det er med stor glæde at kunne sige at ligaen har bevæget sig fra en lille snæver kreds af klubber, til en turnering bestående af 8 klubber spredt ud over det meste af landet. Der var øget fokus hen over året, både fra tilskuere og medierne, som i den nye ligas første år, må siger at være tilfredsstillende. Dette skyldes, ikke mindst, at de fleste løb var meget jævnbyrdige og lige. Dette er ikke mindst pga. sammensætning af holdene og kategorisering af kørerne, svarende til det niveau der netop passer til de danske forhold. Denne model er alt afgørende for, at vi også i fremtiden kan opretholde en Speedwayliga i DK, der både kan fastholde interessen blandt kørerne, men i høj grad også for det publikum som er strømmet til, i en stigende kurve over hele året, hvilket vi i fællesskab skal fastholde og styrke i 2008 og årene fremover. Liga klubberne har i 2007 udviklet sig mere hen imod en professionel ledelse, hvilket også er nødvendigt hvis klubberne og ligaen skal overleve. Der hvor der stadig er en del arbejde for de fleste klubber, er især på det økonomiske område, hvor det har været vanskelig at holde udgifterne nede til de tilsvarende indtægter, eller omvendt. Det er selvfølgelig noget SD holder et skarpt øje med, og derfor har vi været rundt i nogle klubber, enten for at se på hvordan den økonomiske situation samt selve forretningsgangen ser ud fra klubbens side, men også hjælpe klubberne hvor vi kunne, hvor vi kunne se der var plads til forbedringer. Det var i alle tilfælde ved første kontakt til klubberne måske ikke den store forståelse hvorfor vi ville se dem nærmere efter i kortene, men jeg har efterfølgende den fornemmelse, at alle parter kan se det fornuftige i, at vi alle er økonomisk ansvarlige.

2 Vi kan blot ved at se tilbage på tidligere ligaklubber, og hvilken situation de efterfølgende er havnet i. Udbygning af stadions, så det svarer til den øgede interesse fra publikum, er nu en opgave for Ligaklubberne. Det er også her meget vigtigt, at publikum føler sig velkommen, samt at div. Publikumsforhold stemmer overens med nutidens krav. Informationen på stadions skal være let overskueligt, det gælder både visuel ved en resultattavle, men i høj grad også den information der sker via speakeren. De nye tilskuere der vil opleve speedway live for første gang, skal både på det sportslige, og ikke mindst på service området, have en oplevelse så de også komme igen, samtidig med den effekt, at deres oplevelse ved speedway trækker andre med næste gang de skal til speedway. DT. i øvrigt Den øvrige turnering er forløbet tilfredsstillende, igen med stor aktivitet, som er dansk speedway s styrke. 500cc. turneringen er ikke blevet mindre interessant, trods udvidelsen af ligaen, men det har selvfølgelig fået et lidt andet aspekt, både i 1. og 2. div. 80cc. turneringen har som næsten sædvanen tro, været god og udviklende for speedway i DK, så her gælder det om at holde fast i det koncept vi har, men stadig med en fremadrettet åbenhed om forbedring og fornyelse hvor det er muligt og nødvendig. Vi skal i den nærmeste fremtid beslutte hvilken motortyper vi i femtiden ønsker der skal benyttes, og hvordan overgangsperioden skal foregå, ikke mindst hvordan vi fastholde de aktive. Det gælder også for udviklingen i FIM og UEM, hvor DMU er toneangivende i 80cc speedway, ganske naturligt med den store viden samt den styrke vi som union har opnået. FIM har netop indkaldt til rundbords samtale, hvor den fremtidige model for 80cc speedway i FIM sammenhæng, skal debatteres. Her er vi selvfølge repræsenteret og vil naturligvis, med den vægt som vi netop har på dette område, kunne præge forløbet så det passer bedst til Dansk speedway. 50cc. turneringen er inde i en fornem udvikling med hensyn til tilgangen, som er meget tilfredsstillende. Samtidig har vi, som på sidste klubledermøde, debatteret hvilke muligheder og faldgrupper der kan opstå i netop 50cc. Det er jo her nye kørere og ikke mindst nye forældre møder vores sport, for første gang. Det er derfor meget vigtigt, at vi sender de rigtige signaler. Der skal være plads til alle i speedway. Der er, og skal være muligheder for både at dyrke individuel og holdsport, og på forskellige niveauer.

3 SD arbejdet i øjeblikket med nedsættelse af en 50/micro arbejdsgruppe, hvilket jeg hå-ber, kan ske i løbet af marts måned, så vi i løbet af sommeren kan komme med et oplæg til fremtidens 50cc speedway i DMU regi. Resultaterne for dansk speedway i Først og fremmest skal nævnes Nicki, som i 2007 sikrede sig selv, men også Dansk speedway et nyt WM. Vi har naturligvis alle set hvor suveræn titlen blev sikret, men vi skal samtidig huske på hvilken arbejdsindsats der ligger bag et resultat af den kaliber. Det viser, at hvis nogen vil til tops i speedway, så skal der arbejdes 100 % seriøs, dertil kommer selvfølgeligt en lille smule talent. Tak til Nicki og hele hans team for indsatsen i 2007, og ikke mindst for deres noble optræden foran publikum og TV. I GP lavede Hans også flere flotte resultater, så det en overgang så ud til at DMU kunne besætte flere pladser på det endelige podie, men gasse gik lidt af Hans sidst på året, så han måtte nøjes med en 5. Plads. Ved GP kval. I Vojens lykkedes det for både Niels Christian og Bjarne at indløse billet til 2008 GP. Det betyder så, at Danmark er det bedst repræsenterede land i GP sammenhæng 2008, hvilket selvfølge gør dette til et endnu større medie og publikums interesse her i DK, med muligheder for at øge interessen for speedway og dermed er der skabt grobund for tilgang til vores sport. WM for hold blev i 2007 afviklet i Polen, med en flot 2. Plads, hvilket for nogle kunne virke som at vi tabte guldet, men Polen var bare bedre denne aften, det må vi anerkende, uanset, om nogen udtrykte sig som om når der bliver afviklet WM i Polen, så foregår det måske ikke efter reglerne. Det er også sådan at alle ikke er skyldige inden det er bevist og er dømt, så derfor udtrykker selv landstræneren sig ikke offentlig til hverken TV eller presse, inden dette kan bevises og pådømmes. U19 blev et stort gennembrud for Nicolaj, han vandt i 2007 sin første int. titel. EM U19 mester og samtidig dansk nr. 3 ved DM samme år. Det betyder selvfølgelig utrolig meget for en ung gut som Nicolaj. Patrick Haugård blev nr. 3 ved EM senior, trods sine kun 18 år. Dette viser ganske tydeligt, at talenterne i dansk speedway er på den rigtige vej, også selv om der er et kæmpe arbejde foran dem alle inden de når den absolutte verdens elite, men potentialet er i Dansk speedway. 80cc. Her mistede vi for første gang siden opstarten af YGT, den trone vi hidtil har besat. Det lykkedes nemlig en ikke danske at vinde YGT, som blev afhold i Polen, ikke af en polak, med derimod en svensker, der havde styrken og heldet på samme dag. Vi havde dog stadig stor ære ved stævnet med mange danskere i finalen samt fine placeringer i samme.

4 Hvad der ikke lykkedes i FIM regi, lykkedes så igen i UEM sammenhæng Mesteren blev her igen en danske, nemlig Michael liglad og dette endda for anden gang i hans karriere. Jeg håber naturligvis på at vinderen i YGT 2008 igen kommer tilbage på danske hænder, der er under alle omstændigheder lagt op til et stor 80cc år, da der på dansk grund igen skal afvikles YGT finale, nemlig i Skærbæk, som også for 2 år side afviklede samme, med så stor dygtighed, at FIM tildelte dem værtskabet igen i år, som jeg ved, at mange ser frem til. Talentarbejde 2007 var året hvor vi for alvor fik skudt ungdomsarbejdet/talentarbejdet i gang. Det er lykkedes i samarbejde med Esbjerg kommune og Team Danmark at ansætte Erik Gundersen som ungdomtræner, hvilket har været et stort ønske fra SD side. Der er fra alles side udtrykt stor ros til at dette overhovedet kunne lade sig gøre, og med stor velvilje fra alles side, så vi i dag står med en vin- vin situation. Der er opnået et godt samarbejde på tværs af både landstræner, TD og SD, og jeg forventer at klubberne i 2008 også bliver inddraget i dette talentarbejdsprojekt. Jeg ved at mange har store forventning til denne tiltag, ikke mindst Erik selv, men vi skal alle huske at give os den tid der er nødvendig, til se resultater af det arbejde der nu er igangsat, ikke mindst fordi Erik kun er ansat i et skånejob på ca. 15 timer pr. uge. Talentarbejdet bliver i fremtiden også en større del af vores landstræners job, vi er i samarbejde, og i forståelse med både Jan og TD i gang med flere tiltag der gør, at vi flytter lidt af vor landstræners fokus over i talent og specialtræning tilbud. Dette vil forhåbentlig, i løbet af 2008, blive udbygget i samarbejde med TD og landstræneren, hvilket betyder, at gamle aftaler skal ændres, men jeg fornemmer, at alle parter er parat til at nedbryde gamle grænser, for at give plads til nye tiltag, som kan udvikle speedway, så vi også i fremtiden kan sikre medaljer til Dansk speedway. DM DM finalerne blev igen i 2007 en yderst interessant oplevelse, masser af godt og seværdig speedway, og ikke mindst masse af tilskuere, som ikke mindst skyldes Holsted med og Fjelsted med ikke mindre end tilskuere - imponerende flot. At opnå et så flot resultat kommer kun ved stor arbejdsindsats og dygtig ledelse. At det lykkedes at nå i alt ca tilskuere, der direkte overværede DM finalerne, og dertil et stort antal TV tilskuer på DK4, som valgte at sende DM speedway finalen direkte. Dette er kort og godt dansk speedway når det er bedst. Jeg håber naturligvis at det lykkedes at fastholde niveauet også i 2008, men det er klart en stor opgave for de kommende arrangører.

5 Afviklingsformen af DM har igennem de sidste par år været et debateret emne både i pressen, mellem kører, publikum og i klubberne ja sågar i SD. Der er kun naturligt, at stille spørgsmål om selve konceptet kan gøres bedre, samtidig med at vi er bevidst om hvorfor netop DM finalerne har udviklet sig til den succes, vi alle må erkende den er blevet i de seneste år. Ved SD s årlige møde med de proff. kørerne, havde vi også her en god dialog om DMet, SD har forsøgt at imødekomme også deres ønsker, hvilket så er indgået i SDs endelige beslutning omkring DM Ny baneanlæg: Der er langt imellem, at nye baner ser dagens lys, men ikke desto mindre er det lykkedes for Gandrup/Claus, efter mange års hård arbejde og nordjysk stædighed, at finde en løsning, som ganske vist er noget utraditionel. Gandrup har fået lavet en aftale med Jübek kommune, lige syd for grænsen i Tyskland, om leje af det gamle motorsports anlæg, som i fordums tider var en af Europas bedste og hurtigste langbaner, men som i lang tid har ligget ubenyttet hen. Denne aftale er til stor glæde og gavn for både Gandrup som klub, der endelig har fået en permanent bane, men også langbanesporten som helhed, og endelig også for Jübek, så nu er der igen aktiviteter på den gamle bane Jübek. En sidegevinst ved anlægget er, at der sammen med langbanen også ligger en lille 80 bane, det giver klubbens medlemmer mulighed for træning, på trods af den forholds store afstand mellem klub og bane. Dette lidt anderledes projekt, understøttes af at både DMSB og DMU der har accepteret ordningen og har indgået en aftale, så det også rent juridisk er i orden. Officials uddannelse Der er igangsat nye uddannelser på officials siden, hvilket var en nødvendig af flere årsager. For det første var der en meget stor mangel på speciel dommere, men samtidig var det efter flere års stagnation også tiden for at se på om selve forløbet for uddannelsen var tidssvarende. Det lykkedes for de fire sportsdivisioner at skabe et tværgående fælles uddannelses system. Denne omlægning har for speedway været ikke mindre end en kæmpe succes, ikke mindre end 38 nye potentielle dommere er under uddannelse netop nu, dels nye ADS licenser dels gamle S licensindehave der har et ønske om dommerkarrierer hvilket er langt, langt mere end hvad SDS turde håbe på. Der er fra flere sider lang et stort arbejde i den nye uddannelse system. I den forbindelse kan jeg ikke undgå at sige speciel tak til Søren Kjær, som har liggget vandret, ikke kun for speedway, men for hele official uddannelsen under DMU.

6 LAP. Vi har endelig fået LAP til at fungerer, efter flere års intens indsats og sikkert efter nogen mening uforståeligt, men har i den grad, vist sig særdeles vanskeligere og mere kostbart at lave opsætningen, end nogen af os troede i opstaten. Nu gælder det i den kommende tid om at udvikle LAP, med de muligheden der ligger i systemet, det gælder eksempler som: DSL, træningsstævner, dommerpåsætninger, dommerafregning, tillægsregler --- ja mulighederne i LAP er store. Dette betyder selvfølgelig, at klubberne i større omfang skal kunne arbejde med PC og EDB systemer, hvilket kræver uddannelse, så det er et af de nye kursus tilbud SD/DMU må tilrettelægge og få sat i gang. Kommende valg og slutbemærkning: Jeg håber at SD sammensætning i fremtiden, gør det muligt at vi nu også kan komme i gang med breddearbejdet/klubbesøg, hvilket ganske tydelig fremgik af spørgeskemaundersøgelsen fra efteråret, som et af klubbernes ønsker for fremtiden. Det er vigtigt i samme forbindelse at huske alle på, at der til en hver tid er sikret en bæredygtig ledelse, samt at der er kvalificerede afløsere kørt i stilling, til at kunne overtage og videreføre Speedway, i den positive udvikling, som vi efter min mening netop befinder i, (dette gælder ikke mindst på div. nøgle positioner, både i bestyrelsen og underudvalgene) Jeg vil igen i år, opfordre alle til at dialogen, mellem SD, Klubberne samt div. underudvalg, skal foregå på et anstændigt niveau, det gælder om at behandle andre, som man selv vil behandles af andre. Vi har igen i 2007, ved flere lejligheder, oplevet en dialogform, som efter min mening ikke styrker lysten til et frivilligt ulønnet fritidsjob, så tænk lige lidt over det næste gang i vil i dialog med en frivillig kollega ser ud til at kunne blive et helt utroligt spændende og interessant år. Mulighederne for mange flotte resultater er absolut tilstede, både for de aktive kørere, men også for arrangørerne til de mange store Events der afvikles i Danmark i Jeg glæder mig allerede til at komme i gang med den kommende sæson. Jeg ønsker alle held og lykke med 2008, uanset hvilken niveau vedkommende befinder sig på. Bemærkninger til formandens beretning Rudi Hansen, HSK, takkede for beretningen. Det er godt at der nu nedsættes en micro arbejdsgruppe samt at det er indført at man skal benytte nakkekraver. Dog finder vi det meget beklageligt, at de professionelle kørere IKKE skal køre med denne fra start. Det er et dårligt signal at sende til alle vore unge kørere.

7 Rudi kunne samtidig tilslutte sig ideen med at bruge vore landstrænere andre steder end ved GP, men det er efter hans mening ikke var godt at landstræneren er bosat i GB. Kenn Nielsen, OSC: Ville gerne høre hvad der sker på området omkring holdlederen i 80cc. I 2007 var dette jo ikke for godt, og vi ved jo at Erik Gundersen ikke rejser ud. Kenn ville gerne vide, om ikke SD var bange for, at den nye uddannelse ville give os en for lav standard ved vore dommere. Kenn mente, at det er for dårligt at SD referater først udsendes til klubberne 6 uger efter at dette har været afholdt. Formanden informerede om, at det er aftalt med Erik og Jan, at de i fællesskab finder frem til hvem der vil være den bedst egnede til at tage med som holdleder ved de enkelte stævner. SD mener den nye dommer uddannelse nok skal vise sig at være effektiv, både på kvalitet og tilgangen, hvilket er et af hovedmålene i den nye struktur. Det er kritisabelt at vore referater først sendes ud så lang tid efter mødet, men dette hænger sammen med, at vor sportssekretær har alle 4 SD er at servicere, samt alt det løbende arbejde på DMUs kontor, dette skal der naturligvis findes en løsning på. Beretning godkendt. 4. Regnskab Niels Munk gennemgik regnskabet og kunne bl.a.,på forespørgsel, informere om, de steder i regnskabet hvor der var større afvigelser i forhold til budget. Regnskab godkendt 5. Indkomne forslag OSC har fremsendt forslag hertil: Alle ændringer til næste års sæson skal være vedtaget og offentliggjort senest den 1. September (som min på DMUs hjemmeside). Kenn Nielsen fremlagde og begrundede det fremsatte forslag. SD informerede om, at forslaget på papiret kan se fornuftigt ud, men at SD ikke i praksis ikke kunne arbejde ud fra dette forslag, da dette hindre en hver form for løbende nødvendige ændringer, ligesom der heller ikke vil kunne tages højde for de internationale ændringer der måtte komme efter 1 september. Efter en del yderligere diskussion trak OSC deres forslag. 6. Budgetforslag Niels Munk gennemgik budgettet for Der var spørgsmål til det afsatte beløb til breddearbejde, samt hvorfor der ikke er afsat penge til dommer beklædning

8 Formanden informerede at omkring breddearbejde, at SD vil imødekomme ønsket fra klublederseminaret omkring flere klubbesøg. Dommerbeklædning, var besluttet og betalt af HB og var tænkt som en engangforseelse. Der er pt. ikke taget stilling til om de nye dommere skal have beklædning. Budgettet blev herefter godkendt. 7. Valg til bestyrelsen: Valgt til bestyrelsen for 2 år: Valgt som suppleant for 1 år: Hanne Thomsen nyvalgt med 13 stemmer Karin Christensen genvalgt med 11 stemmer Claus Grøndal takkede ja til at blive valgt som suppleant 8. Årets Speedway klub: Årets Speedway Klub 2008 Silkeborg Speedway Klub der, efter at formanden havde begrundet udvælgelsen, fik udleveret et bevis på dette. 9. Eventuelt Formanden takkede Mads Olsen for hans arbejde og loyalitet i den 2-årige periode han havde siddet i SD. Der var flere spørgsmål ang. reglement ændringer i 50cc. Hvorfor SD havde besluttet at der i 50cc kun måtte være en cykel i ryttergården pr køre. Hvornår den nye microstyregruppe træder i kraft. SD mener at når der tales om micro/50cc er der tale om børn, som i udgangspunkt skal være sjovt og leg, men at der vil blive nedsat et udvalg til at undersøge mulighederne for micro/50cc fremtidige struktur. Rudi Hansen, HSK, ville gerne vide proceduren omkring ansøgning af internationale mesterskabsløb. Formanden informerede om, at det er DMU/SD, der kan ansøger FIM og UEM. Klubberne kan ansøge DMU/SD. DMU/ SD beslutter hvilken klubber der kommer i betrækning til de ansøgte løb. ER, havde læst i avisen, at der skulle køres Guldbarre- og Se & Hør løb i Vojens igen. Formanden kunne informere om, at han havde haft en god samtale med Jacob Olsen, der ønskede en dialog med SD om mulighederne for Vojens i de kommende år, hvilket SD mener, er en god udvikling, så det er aftalt at mødes i marts for en videre dialog.

9 Dirigenten takkede for god ro og orden. Niels Munk, takkede dirigenten for god styring af repræsentantskabsmøde, og ønskede alle et rigtigt god og spændene speedway år, samt at huske hinanden på hvordan vi behandler og tiltaler alle vores frivillige kollegaer. Referent: Lissie Laursen

Valg af dirigent og stemmetal SK foreslog Bjarne Fjord Thomsen. Der var ingen andre forslag, så Bjarne blev valgt enstemmigt.

Valg af dirigent og stemmetal SK foreslog Bjarne Fjord Thomsen. Der var ingen andre forslag, så Bjarne blev valgt enstemmigt. Referat fra Repræsentantskabsmøde i speedway 2015 Mødedato: 7. marts 2015 Til stede: Brovst, Esbjerg, Fredericia, Fjelsted, Glumsø, Grindsted, Haderslev, Holsted, Munkebo, Outrup, Skærbæk, SMO, Silkeborg,

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway Mødedato: Lørdag den 1. marts 2014 Til stede: Brovst, Gandrup, Kronjylland, Holstebro, Herning, Silkeborg, Grindsted, Outrup, Esbjerg, Skærbæk, Holsted, Haderslev,

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Møde: Repræsentantskabsmøde 2016 Mødedato: 05.03.16 Referent: Kasper Darfelt Dato: 07.03.16 1. Konstatering af møderet og stemmetal

Læs mere

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen.

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen. 1 valg af dirigent og stemmetællere. Dirigent: Allan. Stemmetællere: Lizzi & Aase. 2 Beretning fra styregruppen, samt godkendelse af beretningen. Årsberetning fremlagt (se bilag 1) og godkendt. Kommentarer:

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Hermed indkaldes til Årsmøde i Sports Acro Udvalget Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2014.

Formandsberetning i HBH 2014. Formandsberetning i HBH 2014. Velkommen til ordinær genf. i HBH. Før vi går i gang med genf., skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Gunnar Moff Andersen, som desværre afgik ved døden i begyndelsen

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING

DANSK POLITIHUNDEFORENING DANSK POLITIHUNDEFORENING R E F E R A T Dansk Politihundeforenings ordinære repræsentantskabsmøde. Lørdag den 3. marts 2012 kl. 12.50 afholdtes ordinært repræsentantskabsmøde på Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej

Læs mere

DMU. Spørgeskemaundersøgelse 2007. Klublederseminar 2/3 November 2007

DMU. Spørgeskemaundersøgelse 2007. Klublederseminar 2/3 November 2007 DMU Spørgeskemaundersøgelse 2007 Klublederseminar 2/3 November 2007 1 Formål: Resultatet af undersøgelsen skal være med til at danne grundlaget for DMU s fortsatte udvikling, og igangsætte nye prioriterede

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. JBU - Region 3 18.02.2010 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Dato: Torsdag d. 4. februar 2010 Kl.: 19.00 Sted: Stampesvej 19 8260 Viby J (Selskabslokalet) Vinnie bød velkommen til mødet 1. Mandaternes

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway 24-03-2017 Mødedato: 4. marts 2017 Fremmødte klubber: Brovst, Esbjerg, Fjelsted, Fredericia, Glumsø, Grindsted, Herning, Holstebro, Holsted, Kronjylland, Munkebo,

Læs mere

Præsentation. Forventningsafstemning

Præsentation. Forventningsafstemning Præsentation Forventningsafstemning Sæson 2013 Nuværende situation: Dårlige sportslige resultater Mindre underskud Overbelastet bestyrelse Temperaturen i klubben er lav OSC`s fremtidsstrategi OSC I fremtiden

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Festsalen, Treschowsgade 2 Dato: Den 19. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: 48 beboere samt bestyrelsen ved 44 lejemål

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Ad 1: Valg af dirigent Per Bach valgt til dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt rettidig. Ad 2: Bestyrelsens

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen 4. Orientering om sektionens

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2013

Bestyrelsens Beretning 2013 Bestyrelsens Beretning 2013 Spørg ikke hvad din klub kan gøre for dig, spørg hvad du kan gøre for Klubben! Nu skal vi jo ikke i krig, men ordlyden passer jo godt til stort set alle klubber/foreninger.

Læs mere

Baggrunds materiale omkring:

Baggrunds materiale omkring: Baggrunds materiale omkring: Bagrund Rev A Side 1 Hockey og godt miljø er en del af i OIK Vi ønsker at OIK skal være et rart sted at komme, med en ordentlig omgangstone både spillerne imellem, men i høj

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning.

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning. Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning. Deltagere: Morten Fabrin, Aksel Hansen, Jesper Dürr Christiansen, Steen Juul

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på?

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på? Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 8-2015 Mødedato: den 14. oktober 2015 Til stede: Hans Storm (HS), Lars Ostenfeldt (LO), Johnny Winther (JOW) og Lotte Filsø (LF) Ikke til stede: Referent: LO Dato:

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers

Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers Til klubbens generalforsamling var ca.35 RASére mødt op. Jens Erik bød velkommen til generalforsamling

Læs mere

Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens

Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens Møde: Klublederseminar Mødedato: 6.-7. november 2015 Til stede: MX-klubberne Referent: Kasper Darfelt Dato: 12. november 2015 1.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Kratbjerghusene den 5/4-2006

Referat af ordinær generalforsamling i Kratbjerghusene den 5/4-2006 Referat af ordinær generalforsamling i den 5/4-2006 1. Valg af dirigent. Thomas Jørgensen (BV27) blev valgt til dirigent. Han konstaterede, at forsamlingen var lovligt indkaldt og at der var 27 stemmeberettigede

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Generalforsamling. Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter:

Generalforsamling. Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter: Generalforsamling Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter: 1. Konstatering af fremmødte stemmeberettigede medlemmer. Der mødte 5 medlemmer.

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

Pytlicks piger på sporet

Pytlicks piger på sporet Pytlicks piger på sporet Billedforslag: Et jublende kvindelandshold, der løfter OL- pokalen, mens guldkonfettien regner ned over dem. Billedtekst: Sådan så det ud i 2004, da holdet vandt guld til OL. Ni

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway, søndag den 7. marts 2010 på Hotel Bygholm Park i Horsens

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway, søndag den 7. marts 2010 på Hotel Bygholm Park i Horsens Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway, søndag den 7. marts 2010 på Hotel Bygholm Park i Horsens Dagsorden: 1) Konstatering af møderet og stemmetal 17 klubber var mødt. Alle med stemmeret. 2) Valg

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

Gartnerparkens Grundejerforening

Gartnerparkens Grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag den 17. november 2015 kl.19.30 i Medborgerhuset Dagsorden i henhold til den omdelte indkaldelse dateret 26. oktober 2015. Fremmødte husstande (18 stk.): 2,

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2015.

Formandsberetning i HBH 2015. Velkommen til ordinær genf. i HBH og HBV. Før vi går i gang med genf. skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Else Emig, som desværre afgik ved døden i august måned. Hun døde på sygehuset efter kort

Læs mere

Referat fra. Ordinært repræsentantskabsmøde. Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra. Ordinært repræsentantskabsmøde. Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby Referat fra Ordinært repræsentantskabsmøde Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby Velkomst ved formand Birger Dahl. Bød velkommen til de for HRØ nye omgivelser. Særlig velkomst til nåleindehavere,

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Dato og tid: Mandag, den 8. februar 2016, kl. 19.00 Sted: Stengårdsskolen, lærerkantinen 1. Valg af dirigent Tim Andersen (nr. 35) bød

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Salen, Treschowsgade 2 Dato: Den 25. januar 2016, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 51 beboere samt bestyrelsen

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100 1552 København V Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Niels Kloster, Joakim

Læs mere

Dagsorden Riffel sektions Møde

Dagsorden Riffel sektions Møde Dagsorden Riffel sektions Møde TID: Onsdag den 7. oktober 2015 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders

Læs mere

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag?

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? Jesper von Seelen Oktober, 2009 Danmark går glip af medaljer: Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? I en tid hvor trænere og ledere fra eliteidrætsklubberne og specialforbundene står i kø

Læs mere

Referent: Mads B. Petersen Deltagere: RCD s bestyrelse, 11 aktive kørere +repræsentanter fra FSAS, NMKA, VMKA, DMKA

Referent: Mads B. Petersen Deltagere: RCD s bestyrelse, 11 aktive kørere +repræsentanter fra FSAS, NMKA, VMKA, DMKA SØNDAG d. 25. September kl.13.00 KAC s klubhus på Søholmbanen Dagsorden: 1. Velkomst v/ Formanden 2. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer : Jørgen Ring Referent: Mads B. Petersen Deltagere: RCD s bestyrelse,

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB)

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) HB Møde: 05 15 Mødedato: 24 09 2015 Fjelsted Skovkro Til stede: Poul Hjorth (PH), Jesper Holm (), Palle Lind (PL), Jørgen Bitsch (), Brian Berthelsen (BB), Johnny Winther

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013 1. Thomas Milverts vælges som dirigent. Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt 2. Referant Anne Larsen Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Speedwaykommissionen Nyhedsbrev

Speedwaykommissionen Nyhedsbrev SK speedway har besluttet her fra 2012 at udsende et nyhedsbrev med aktuelle nyheder og tiltag inden for sporten. HUSK AT PRINTE DET UD OG HÆNGE DET OP I KLUBHUSET Nyhedsbrevet vil komme ca. 1 gang om

Læs mere

Generalforsamling GF Digterparken 2014

Generalforsamling GF Digterparken 2014 Generalforsamling GF Digterparken 2014 Der blev torsdag den 27. februar 2014 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 16 fremmødte samt bestyrelsen. Formanden bød velkomme på vegne af bestyrelsen.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Hotel Hvide Hus, Strandvejen 111, 4600 Køge. Side 2 af 7 Stiftende Repræsentantskabsmøde 2010

Læs mere

Generalforsamlingsreferat

Generalforsamlingsreferat Generalforsamlingsreferat År 2016, tirsdag den 3. maj kl. 19:00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Annebergparken 10. Til stede på generalforsamlingen var repræsentanter for følgende

Læs mere

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året.

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året. 1 Valg af dirigent: Jan Søndergård, Det bekræftes at der er indkaldt korrekt. 2: Formandens beretning: Som aflastning for Niels Kr blev Bente Nielsen i starten af året indsat som bogholder for klubben.

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Referat af Ros/ris møde, Krocketudvalget DGI Sydvest Darum den 18. februar 2016 Sted: Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere:

Læs mere

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

Økonomisk oversigt: Pt. har vi et overskud på ca , som er ca efter budgettet.

Økonomisk oversigt: Pt. har vi et overskud på ca , som er ca efter budgettet. Referat - SK-møde, Fysisk møde den 12. december 2018 i Fjelsted Deltagere: Leif Petersen, Rudi Steen Hansen, Hanne Thomsen, Brian Berthelsen, Søren Andersen, Sisse Pedersen (praktikant) og Camilla Friberg

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Grönings Have 2013

Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Grönings Have 2013 Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Grönings Have 2013 15. maj 2013 Afholdt den: 24. april 2013 Til stede: Referent: 14 ejere, repræsentanter for andelsboligerne, Nordicom Bolig A/S, Lejerbo

Læs mere

Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15

Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15 Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15 Søren Arensberg (fungerende formand) bød velkommen, og gik til første punkt på dagsorden. Punkt 1. Valg af dirigent. Som dirigent

Læs mere

FUNKTIONSBESKRIVELSER

FUNKTIONSBESKRIVELSER Indledning Velkommen til under. Udvalget består af ialt 15 medlemmer, hvoraf Formand, Elite/Licens ansvarlig og sekretæren udgør den daglige ledelse. Hver årgang er repræsenteret med en kontaktperson samt

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

2. Konstatering af møderet og stemmetal Camilla gennemgik deltagere og noterede de fremmødte klubber.

2. Konstatering af møderet og stemmetal Camilla gennemgik deltagere og noterede de fremmødte klubber. Referat Repræsentantskabsmøde 2018 Deltagere: Esbjerg, Fjelsted, Fredericia, Glumsø, Grindsted, Haderslev, Holstebro, Holsted, Kronjylland, Munkebo, Skærbæk, Slangerup, Vissenbjerg, Vojens, Hanne Thomsen,

Læs mere

Speedwaykommissionen Nyhedsbrev 3-2012

Speedwaykommissionen Nyhedsbrev 3-2012 SK speedway har besluttet her fra 2012 at udsende et nyhedsbrev med aktuelle nyheder og tiltag inden for sporten. HUSK AT PRINTE DET UD OG HÆNGE DET OP I KLUBHUSET Nyhedsbrevet vil komme ca. 1 gang om

Læs mere

PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT

PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT 24. august 2014 PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT Dato: 18. august 2014 Tid: 18:00 Slut senest kl.: 22:00 Sted: Dambæk s Have Deltagere: 8 Leif Jeberg, Michael Støvring Pedersen, Niels Thulin Johansen,

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge 1. Velkomst. Ved Formand Birger Dahl, der bød velkommen til alle fremmødte, incl. nålemodtagere, bestyrelse,

Læs mere

Generalforsamling d. 19. november 2009

Generalforsamling d. 19. november 2009 Dagsorden Generalforsamling d. 19. november 2009 1. Valg af dirigent godkendelse af forretningsorden Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Forelæggelse af årsregnskab og status Behandling

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet.

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Ad 1: Valg af dirigent Christian Lauridsen valgt Ad 2: Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Generalforsamling Stenløse Skytteforening

Generalforsamling Stenløse Skytteforening Referat fra generalforsamling, mandag d. 24. februar 2014 kl. 19.00, i klubhuset Bækholmvej 27, 3660 Stenløse Tilstede: 34 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden jf. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt)

Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt) Generalforsamling GF Digterparken 2013 Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt) Peter Churchill

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere