RICOH Interactive Whiteboard D6500

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RICOH Interactive Whiteboard D6500"

Transkript

1 Communication Services RICOH Interactive Whiteboard D6500 Opløsning: HD1080p LED Backlight touchskærm Real Time billeddeling OCR med håndskriftgenkendelse Valgfrit styresystem Interaktiv software & applikationer

2 Den komplette løsning til interaktivt samarbejde At kunne udvikle og kommunikere ideer på en enkel måde er afgørende i dagens forretnings- og undervisningsmiljøer. På det moderne kontor er løsninger til styrkelse af samarbejdet og workflowet også en fordel, når nye projekter skal diskuteres. Med Ricohs interaktive whiteboard D6500 kan du gøre samarbejdet langt mere effektivt ved at udvikle indhold, der vil inddrage og engagere alle deltagerne. Du kan desuden vælge mellem flere modeller med eller uden controller, så du får præcis den løsning, du skal bruge. LCD-displayet på 1080p med fuld HD har LED-backlight, der giver et ultraklart billede Ricoh-controller muliggør informationsdeling mellem op til 20 IWB-enheder og 20 pc- eller 10 tablet-brugere Ricoh-controller leverer intuitiv funktionalitet og brugervenlige ikoner Enkel interaktion: Alle kan tilføje notater med berøring eller elektronisk pen (kræver Ricoh-controller) Fleksibelt valg mellem styresystemer gør det muligt at tilføje interaktive softwareprogrammer

3 Fleksibelt valg af styresystemer og softwareløsninger Du kan vælge den konfiguration for whiteboardet, som passer bedst til dit behov og budget. Når D6500 leveres uden controller, kan du bruge din pc's styresystem til egne apps, så du opnår en økonomisk displayløsning. Alternativt kan du vælge Ricohs OPS-controller med Windows 8, som giver adgang til Ricohs serie af softwareprogrammer til det interaktive whiteboard. Endelig er der Ricohs OS-uafhængige controller, som vil give dig mulighed for at bruge D6500 med dit foretrukne Windows styresystem. Det betyder, at du selv kan tilføje softwareprogrammer og konfigurere netværks- og sikkerhedsindstillinger. Controller eller ej? Valget er dit Ved at vælge D6500 med Ricohs OPS-controller kan du benytte Ricohs IWB-programmer og dermed få en alt-i-en-løsning, der er klar til brug, så snart du har tændt. Vis data fra din pc, ipad, tablet eller smartphone på whiteboardet, så alle mødedeltagere kan interagere via tavlen og redigere indhold i realtid. Hvis du allerede har programmer, du vil bruge med D6500, giver Ricohs OS-uafhængige controller dig mulighed for at bruge disse, så dine softwareinvesteringer udnyttes maksimalt. Du kan også foretage egne netværks- og sikkerhedsindstillinger for Windows, som overholder politikken i din virksomhed.

4 Interaktiv læring til uddannelsessektoren Muligheden for at interagere og diskutere styrker den yngre generations evne til at lære nyt. D6500 fremmer dette ved at gøre lektioner og foredrag levende og stimulerende. Ud over at vise grafik, billeder, diagrammer, videoer og meget andet kan du også tilføje notater og foretage ændringer. Derudover kan du gemme og dele indholdet i PDF-format, så gode ideer og nyttig grafik ikke går tabt, når undervisningen er forbi. Gør dine applikationer levende Når D6500 leveres uden controller, kan du anvende dine egne undervisningsprogrammer og dele indholdet med dine elever på whiteboardet. Du kan også bruge D6500 til at vise grafik og diagrammer i programmerne og samtidig tilføje notater. D6500 understøtter også visning i 1080p af HD-indhold fra Blue-rayafspillere og andre HD-enheder, så du kan lade videoer i høj opløsning indgå i undervisningen. Engagerende og underholdende lektioner Interaktive lektioner er oplagt til fag som kunst, hvor fx gennemgangen af impressionismen bliver mere levende ved at engagere eleverne. D6500 kan også bruges til visualisering af naturvidenskabelige emner som stjernernes struktur eller til at projicere historiske dokumenter og understrege vigtige passager i teksten. De gennemgåede emner kan gemmes og udleveres til eleverne efter lektionen. Gem og del spontane notater Når du skriver på D6500, kan du bruge OCR-funktionen til at konvertere dine notater til digital tekst. OCR-tekst gemmes som søgbart indhold, hvilket er praktisk til senere gennemgang og redigering af notaterne. Og da den fleksible D6500 understøtter simultan skrivning og tegning, kan de studerende nemt bidrage med ideer. Afhængigt af softwaren kan du også flytte, redigere og ændre størrelse på grafikken på skærmen.

5 Boost din forretning med kreativ vidensdeling Hvordan kan du udnytte kreative ideer, som opstår i forskellige arbejdsgrupper? Du har brug for en løsning, som letter samarbejdet og giver dine ansatte optimale muligheder for at brainstorme, også med kolleger på andre steder, så de kan bidrage med værdifulde oplysninger. Det interaktive whiteboard D6500 er svaret. Via denne platform kan I alle dele og udvikle ideer, og når I er færdige, kan arbejdet overføres til en mappe eller sendes via , så indholdet er tilgængeligt for alle på et senere tidspunkt. Lokationsuafhængig dialog Du kan dele indhold med op til 20 IWB-enheder via en LANforbindelse uden separate server- eller softwareinstallationer. Hvert whiteboard har interaktive styrefunktioner, som alle deltagerne kan benytte samtidig. Derudover kan op til 20 pc- eller 10 tabletbrugere logge ind og følge med via en webbrowser. En app, som giver mulighed for at deltage og tegne interaktivt via ipad, er også tilgængelig*. Sikre virksomhedspræsentationer Fortroligt projektindhold kan deles på D6500 uden bekymringer om sikkerheden, da eksterne deltagere skal bruge en pinkode for at få adgang. Når du slukker for D6500, eller den går i standby efter et angivet tidsrum, slettes alle data automatisk. Desuden leveres D6500 med forudinstalleret McAfee Whitelist antivirus-software, så du kan være helt sikker på, at dine fortrolige data er beskyttet. Enkel informationsdeling Med den valgfri elektroniske pen kan du skrive, tegne, redigere og flytte information i diagrammer, grafik og billeder. Grafer og tabeller kan optimeres ved at tilføje figurer og illustrationer. Nyttige ideer og forslag fra alle deltagerne kan indsættes med det samme. Hele præsentationen, inklusive tilføjede informationer og notater, kan gemmes og findes frem senere ved brug af OCR-funktionen, som lagrer indholdet som søgbare PDF-filer.

6 Fleksibel betjening Det interaktive whiteboard D6500 er klar til arbejdet, så snart du har tændt. Indstillingerne for D6500 kan styres centralt, og systemet er beskyttet med McAfee Whitelist antivirus-software. Trådløs funktionalitet kan tilvælges, så du slipper for at bruge netværkskabler. Fjernadgang er beskyttet med pinkoder, så kun autoriserede brugere har administrative rettigheder, og da LDAP er understøttet, er besværet med registrering af adresser reduceret. Fremragende billedkvalitet Whiteboardets store 65"-skærm på 1080p med fuld HD har LED-baggrundsbelysning, der sikrer en fremragende billedkvalitet og eliminerer generende refleksioner. Takket være infrarød teknologi og multitouch-funktionalitet kan flere brugere tegne og skrive på skærmen samtidig. D6500 kan registrere op til 10 touchpunkter ad gangen afhængigt af det anvendte styresystem og softwaren. Elektronisk præcisionspen Den interaktive elektroniske pen, der tilbydes som ekstraudstyr, har en slettefunktion samt fire stregtykkelser, der giver mulighed for at tegne og skrive præcist på tavlen som med en almindelig pen. Derudover kan du benytte 20 farver til at fremhæve dine notater eller tegninger yderligere. Den elektroniske pen og dens modtagelsessensor er forbundet til OPS-controlleren med et USBkabel. Enkel, intuitiv brug uden opsætning Vi ved, du ikke vil spilde kostbar tid på at indstille og konfigurere dit interaktive whiteboard. Derfor er D6500 klar til brug, så snart du har tændt du skal hverken foretage kalibrering eller installere software. Med fjernbetjeningen bliver brugen intuitiv, og når præsentationen er ovre, kan arbejdet gemmes som søgbar PDF-tekst, der kan søges i ved brug af praktiske nøgleord og deles via når som helst. Fleksible display- og audiovalg Et rullestativ til D6500 kan tilføjes som ekstraudstyr, så du kan flytte rundt på whiteboardet efter behov. D6500 kan også vægmonteres ved brug af et standard 400 x 400 mm VESA-kit. Med to indbyggede 12W-højtalere er det ikke nødvendigt at anskaffe et eksternt lydsystem, når du vil fremvise indhold med lyd. Du kan dog tilslutte større højtalere, hvis du vil forstærke lydoplevelsen under særlige arrangementer.

7 Den interaktive præsentationsløsning til forretnings- og undervisningsbrug 1 65"-skærm på 1080p med fuld HD og LEDbacklight sikrer en fremragende billedkvalitet og eliminerer generende refleksioner. 2 Klar til brug med det samme uden skærmkalibrering eller softwarekonfiguration, så du kan optimere afviklingen af møderne. 3 Du kan skrive, tegne, redigere, slette, flytte, skalere og gemme via touchskærmen. Du kan også fremhæve områder, bladre gennem sider og zoome ind eller ud. 4 Den enkle brugerflade gør det nemt at redigere, gemme og uddele det færdige arbejde til dine kolleger eller studerende. 5 Kan nemt integreres med din virksomheds eksisterende IT-infrastruktur. 6 Trådløst netværk er tilgængeligt som ekstraudstyr, hvis du vil eliminere kabler. 7 Adgangen til netværket er sikret med pinkoder. Indholdet slettes, når du slukker for D6500 eller den går i standby efter et angivet tidsrum. 8 Du kan linke til 20 D6500-whiteboards og konfigurere indstillinger centralt. Op til 20 eksterne brugere kan følge skærmindholdet.

8 RICOH Interactive Whiteboard D6500 HOVEDSPECIFIKATIONER DISPLAY Skærmformat: Diagonal: 65" (1.651 mm) Displaytype: Liquid Crystal Display Backlight: LED-system Effektivt skærmareal (B x H): 1.428,5 x 803,5 mm Opløsning: Maksimum: x (fuld HD) Farve: Maksimum: Over farver Lysstyrke: Maksimum: 360 cd/m² Billedformat: 16:9 Kontrastforhold: : 1 Pixelpitch: 0,744 x 0,744 mm Responshastighed: 8 ms (grå til grå, gnms.) Visningsvinkel (V/L): 178 /178 (kontrastforh. >= 12) Remote-licens, stativ, Pen-sensorsæt inkl. digital pen, Ricoh IWB controller type 1, Ricoh IWB OS-fri controller type 1 Fjernopkobling inkl. ipad-appen kræver en licens. Kontakt din lokale Ricoh-leverandør for oplysninger om tilgængelige modeller, ekstraudstyr og software. TOUCHSKÆRM Touch-teknologi: Touch-punkter: Infrarød Touch-opløsning: x Nøjagtighed: 10 punkter (kun display) 2 punkter (med Ricoh controller-option) +/- 10 mm i berøringsområde Touch-output: USB 2.0 (type B) Teknologi - elektronisk pen: Beskyttelsesglas-tykkelse: Light Interception (tilvalg af pensensorsæt og controller påkrævet) Ca. 4 mm (inkl. AR-coating) GENERELT Interface (input): Interface (output): Interface (andet): Mål (B x D x H): Vægt: Strømkilde: Video (VGA, HDMI x2, DVI-D, Display port, Composite, Component, S-video), Audio (L/R RCA, Line 3.5 mm) Video (VGA, DVI, Composite), Audio (L/R RCA, Speaker-out) RJ45 (kablet LAN) USB2.0 (type B) x1 RS-232C x 126 x 885 mm 74 kg V, 50/60 Hz MILJØ Lydeffektniveau (hele systemet): Strømforbrug: Genoprettelse fra standby: 40 db Maksimum: 300 W Standbytilstand: 0,5 W 5 sek. Driftstemperatur: 0 C - 32 C Luftfugtighed: 10 % - 80 % TILBEHØR Installationsvejledning og sikkerhedsoplysninger RGB-kabel strømkabel fjernbetjening med batterier USB-kabel filtpen EKSTRAUDSTYR ISO 9001-certificeret, ISO certificeret, ISO certificeret Alle mærker og/eller produktnavne er varemærker tilhørende deres respektive ejere. Specifikationerne og produkternes ydre kan ændres uden varsel. Den faktiske farve på produktet kan være anderledes end den farve, der vises i brochuren. Billederne i denne brochure er ikke rigtige fotografier, og der kan forekomme mindre afvigelser i forhold til produkternes faktiske udseende. Copyright 2015 Ricoh Europe PLC. All rights reserved. Denne brochure, dens indhold og/eller layout må ikke ændres og/eller tilpasses, kopieres helt eller delvist og/eller indarbejdes andetsteds uden forudgående skriftlig tilladelse fra Ricoh Europe PLC.

i3projector FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ

i3projector FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ Optimer interaktionen i undervisningslokalet og effekten af din undervisning med en.

Læs mere

Projektorløsninger FORVENT MERE AF DIN PROJEKTOR

Projektorløsninger FORVENT MERE AF DIN PROJEKTOR Projektorløsninger FORVENT MERE AF DIN PROJEKTOR FÅ MERE UD AF DIN PROJEKTOR Lad din projektor udnytte sit fulde potentiale Få fordel af Epsons specialicerede softwareløsninger til at gøre din projektor

Læs mere

Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid)

Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid) Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid) WiFi 4W LED RGBW Gu10 pære Kan styres via fjernbetjening eller iphone og android (kræver kontroller) Vurdering: Endnu ikke vurderet Pris: Pris: 194.00 kr

Læs mere

TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE SPØRG FOR PRISER PÅ FULDT SORTIMENT VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29.

TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE SPØRG FOR PRISER PÅ FULDT SORTIMENT VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29. PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET Effektiv mødeafvikling kræver effektive mødelokaler, hvor teknikken virker, og AV-udstyret passer til lokalet. Med et stort udbud af komplette AV-løsninger

Læs mere

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch LCD touchløsning leverer knivskarpe, højtopløselige billeder. Touchteknologien

Læs mere

ActivPanel INTERAKTIVE SKÆRME. Powered by

ActivPanel INTERAKTIVE SKÆRME. Powered by ActivPanel INTERAKTIVE SKÆRME Powered by ActivPanel den næste generation af skærme til anvendelse foran i klasserummet skaber en sømløs og forbundet undervisnings- og læringsmæssig oplevelse, der vækker

Læs mere

BRUGERMANUAL. easyweather pc software

BRUGERMANUAL. easyweather pc software BRUGERMANUAL easyweather pc software 1.0 general information BRUGERMANUAL FOR EASYWEATHER PC-SOFTWARE 4.0 grundlæggende indstillinger for easyweather software Når EASYWEATHER.EXE programmet er startet

Læs mere

Epson EB-1400Wi-serien HOLD MØDER I GANG. projicér op til: flere brugere kan kommentere. print, gem og del FREMSTILLET TIL VIRKSOMHEDER

Epson EB-1400Wi-serien HOLD MØDER I GANG. projicér op til: flere brugere kan kommentere. print, gem og del FREMSTILLET TIL VIRKSOMHEDER Epson EB-1400Wi-serien HOLD MØDER I GANG projicér op til: flere brugere kan kommentere print, gem og del FREMSTILLET TIL VIRKSOMHEDER INTEGRERET, INTERAKTIVT MØDELOKALESYSTEM Projicer billeder i kæmpeformat

Læs mere

SMART Ink 3.0 BRUGERVEJLEDNING FOR WINDOWS -OPERATIVSYSTEMER

SMART Ink 3.0 BRUGERVEJLEDNING FOR WINDOWS -OPERATIVSYSTEMER SMART Ink 3.0 BRUGERVEJLEDNING FOR WINDOWS -OPERATIVSYSTEMER Meddelelse om varemærker SMART Ink, SMART Meeting Pro, smarttech, SMART-logoet og alle SMART-sloganer er varemærker eller registrerede varemærker

Læs mere

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol RX WEB online og fleksibel adgangskontrol 2 RX WEB en enkel og effektiv løsning Med RX WEB får man et adgangskontrolsystem, hvor der er taget hensyn til at systemet skal være brugervenligt, og nemt at

Læs mere

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv - interaktiv tavle Mindboard Ideel løsning hvis projektor allerede er tilstede Mindboard kan leveres i flere forskellige interaktive udgaver: Interaktiv tavle - fast eller til skinne Interaktiv tavle -

Læs mere

Epsons mødeløsninger VEJLEDNING TIL LYNSTART FOR INTERAKTIV PROJEKTOR

Epsons mødeløsninger VEJLEDNING TIL LYNSTART FOR INTERAKTIV PROJEKTOR Epsons mødeløsninger VEJLEDNING TIL LYNSTART FOR INTERAKTIV PROJEKTOR INTRODUKTION Side 9 Møder foregår ikke længere blot i et lokale. Denne vejledning til lynstart tager dig igennem de vigtigste funktioner,

Læs mere

Skabelon til slutrapport

Skabelon til slutrapport Skabelon til slutrapport DEADLINE: 24. august 2012 1. Skole(-r) navn: Birkerød Gymnasium, HF, IB & Kostskole. 2. Kontaktperson (navn/mail): Klaus Nørby Jakobsen, HR-chef, kj@birke-gym.dk Mathias Kruse

Læs mere

Sammenligning af Office 2013-versionen

Sammenligning af Office 2013-versionen Sammenligning af 2013-versionen Nyt eller forbedret Udvalgt Word 2013 2013 2010 2007 2003 Opret flotte dokumenter, og få en bedre læseoplevelse Med den nye læsetilstand kan du koncentrere dig fuldt ud

Læs mere

Mi-Light 12W WiFi LED Downlight RGBW (Kold Hvid)

Mi-Light 12W WiFi LED Downlight RGBW (Kold Hvid) Mi-Light 12W WiFi LED Downlight RGBW (Kold Hvid) WiFi 12W LED RGBW (CW) downlight Diameter: 120 mm Hul dismeter: 120-140mm Farver: RGB + CW (kold hvid) Lumen: Max 1050 lm Kan styres med fjernbetjening

Læs mere

Video Management Software. Produktbrochure

Video Management Software. Produktbrochure Video Management Software Produktbrochure Fleksibel, effektiv og intelligent Video Management Software forsyner brugeren med effektiv og avanceret videoovervågningssoftware, der er nem at bruge. I kombination

Læs mere

Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat

Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat MP W5100/MP W7140 Den perfekte partner til bredformat Du ved, hvad du kræver af en bredformatprinter. Den skal kunne håndtere arbejdsgange

Læs mere

The power to engage TILBEHØR TIL LASER NOVA/SKY

The power to engage TILBEHØR TIL LASER NOVA/SKY The power to engage TILBEHØR TIL LASER NOVA/SKY BOOST DIN TOUCHSKÆRMSOPLEVELSE MED PRAKTISK TILBEHØR ØGET ELEV- OG UNDERVISERDELTAGELSE Vil du tage samarbejde til næste niveau? CTOUCH stiller et bredt

Læs mere

JABRA SPEAK 810. Brugermanual. jabra.com/speak810

JABRA SPEAK 810. Brugermanual. jabra.com/speak810 Brugermanual jabra.com/speak810 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive ejere. Bluetooth

Læs mere

Rammeaftalebilag A Kravspecifikation

Rammeaftalebilag A Kravspecifikation Rammeaftalebilag A Kravspecifikation Mindstekrav (MK): Mindstekrav skal opfyldes for at tilbuddet tages i betragtning. MK-ID Udstyrskategori/Beskrivelse Mindstekrav 1. Interaktiv projektor 1.1 Type Ultra

Læs mere

PJWX4141 PJWX4141N PJWX4141NI

PJWX4141 PJWX4141N PJWX4141NI Transportabel Ultra Short Throw-projektor PJWX4141 PJWX4141N PJWX4141NI 11,7 cm fra væggen WXGA 3300 lumen Mulighed for vægmont 40-80" billedformat 3,0 kg Mobil informationsdeling uden begrænsninger Ricohs

Læs mere

Installationsvejledning for CAB Service Platform med CABInstall

Installationsvejledning for CAB Service Platform med CABInstall Installationsvejledning for CAB Service Platform med CABInstall Innehåll INDLEDNING... 2 INSTALLATION... 3 AVANCERET INSTALLATION... 10 YDERLIGERE INFORMATION... 11 Proxy... 11 Side 1 af 12 Indledning

Læs mere

Innovation og kvalitet

Innovation og kvalitet TAGARNO MAGNUS HD Innovation og kvalitet MAGNUS HD kombinerer HD-teknologiens knivskarpe billede og mikroskopets forstørrelsesmuligheder med muligheden for korrekt arbejdsstilling i et sikkert, ergonomisk

Læs mere

Styringssystemer. Effektiv rumstyring AIRCONTROL

Styringssystemer. Effektiv rumstyring AIRCONTROL Styringssystemer Effektiv rumstyring AIRCONTROL AIRCONTROL Tilstedeværelse Fugtighed Temperatur Luftkvalitet 2 Behovsstyrede rumstyrings-strategier Effektiv rumstyring med X-AIRCONTROL Stadig strengere

Læs mere

BørneIntra-træf d. 23-24. maj 2012

BørneIntra-træf d. 23-24. maj 2012 BørneIntra-træf d. 23-24. maj 2012 Kort gennemgang af planerne for de kommende versioner V. Ole Windeløv, Produktchef for Videndelingsystemer Hvordan ser vi markedet og udviklingen BørneIntra er i dag

Læs mere

Anklagemyndighedens Vidensbase

Anklagemyndighedens Vidensbase Anklagemyndighedens Vidensbase Indhold 1 OM DENNE VEJLEDNING... 2 2 LOGIN... 3 3 SØGNINGER... 4 3.1 SØG EFTER DOKUMENTER... 4 3.2 NAVIGÉR DIG FREM... 5 3.3 KOMBINÉR SØGNING OG NAVIGATION... 6 3.4 VISNING

Læs mere

Indhold. Brug Beo4 fjernbetjeningen, 3. Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 4 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper

Indhold. Brug Beo4 fjernbetjeningen, 3. Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 4 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper Beo4 Vejledning Indhold Brug Beo4 fjernbetjeningen, 3 Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 4 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper Tilpas Beo4, 5 Tilføj en ekstra 'knap' Flyt

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug:

Toshiba EasyGuard i brug: Toshiba EasyGuard: i brug Toshiba EasyGuard i brug: portégé m400 DEN ULTRABÆRBARE TABLET PC, DER KLARER DET HELE. Toshiba EasyGuard indeholder en række funktioner, der hjælper mobile erhvervskunder med

Læs mere

Pegeredskaber og tastatur Brugervejledning

Pegeredskaber og tastatur Brugervejledning Pegeredskaber og tastatur Brugervejledning Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows er et amerikansk-registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation. Produktbemærkning Denne

Læs mere

ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil

ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil Airloq gasanalyse 2 REPORTLOQ: MILJØRAPPORTERING - NÅR DU VIL, HVOR DU VIL ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil FLSmidths webbaserede

Læs mere

Phoenix, Android Håndholdt Software til HX- & AX-serie kasseapparater

Phoenix, Android Håndholdt Software til HX- & AX-serie kasseapparater Phoenix, Android Håndholdt Software til HX- & AX-serie kasseapparater Phoenix er her! Phoenix er den håndholdte applikations software som kører på Android apparater, som smart phones, tablets, osv. Phoenix

Læs mere

Rollei Action Kamera 410. Brugervejledning

Rollei Action Kamera 410. Brugervejledning Rollei Action Kamera 410 Brugervejledning Indholdsfortegnelse Indhold Indholdsfortegnelse...1 Forholdsregler ang. sikkerhed...2 Hvad er der i boksen...3 Produktdiagram...4 Fjerndiagram...5 Indstil dit

Læs mere

Modul 8: Clouds (Lagring af filer)

Modul 8: Clouds (Lagring af filer) Det sprogpædagogiske kørekort 2012/2013 Modul 8: Clouds (Lagring af filer) Del I Christoph Schepers Studieskolen 8/2012 Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Installer Dropbox (punkt 1-3).. 3 Åbn Dropbox

Læs mere

InfoPro 2i. Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro.

InfoPro 2i. Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro. InfoPro 2i Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro. Mission MaCom's mission er at sikre og skabe struktur i vores kunders

Læs mere

Side 1 af 13 NETLYDBOG.DK. - Sådan downlåner du - Sådan overfører du til en MP3-afspiller

Side 1 af 13 NETLYDBOG.DK. - Sådan downlåner du - Sådan overfører du til en MP3-afspiller Side 1 af 13 NETLYDBOG.DK - Sådan downlåner du - Sådan overfører du til en MP3-afspiller Side 2 af 13 Indholdsfortegnelse Vær opmærksom på:... 2 1. Sådan downlåner du en netlydbog fra netlydbog.dk... 3

Læs mere

Sådan bruges P-touch Transfer Manager

Sådan bruges P-touch Transfer Manager Sådan bruges P-touch Transfer Manager Version 0 DAN Introduktion Vigtig meddelelse Dette dokuments indhold og dette produkts specifikationer kan ændres uden varsel. Brother forbeholder sig retten til uden

Læs mere

Kravspecifikation For. Gruppen

Kravspecifikation For. Gruppen Kravspecifikation For Gruppen Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING...3 1.1 FORMÅL...3 1.2 REFERENCER...3 1.3 LÆSEVEJLEDNING...3 2. GENEREL BESKRIVELSE...4 2.1 SYSTEM BESKRIVELSE...4 2.2 SYSTEMETS FUNKTION...4

Læs mere

Videomatic VEO. Din personligt tilpassede synsløsning

Videomatic VEO. Din personligt tilpassede synsløsning Videomatic VEO Din personligt tilpassede synsløsning Indhold Firmaet Produkter Introduktion VEOlution Videomatic VEO Nøglefordele 10 moduler 24 læsesystemer VEO udvalg af skærme VEO udvalg af kameraer

Læs mere

Betjeningsvejledning Elma FlexScope 700. El.nr. 63 98 955 683 El.nr. 63 98 955 751

Betjeningsvejledning Elma FlexScope 700. El.nr. 63 98 955 683 El.nr. 63 98 955 751 Betjeningsvejledning Elma FlexScope 700 El.nr. 63 98 955 683 El.nr. 63 98 955 751 Sikkerhedsinstruktioner... 3 Beskrivelse... 3 Forberedelse før brug... 4 Menuindstillinger... 5 Undermenuer:... 5 Slet

Læs mere

Universelle LCD farvefladskærme

Universelle LCD farvefladskærme ITV Universelle LCD farvefladskærme Universelle LCD farvefladskærme Understøtter opløsning på 1280 x 1024 1,3 megapixel (UML 190 90 og UML 170 90) eller opløsning på 1024 x 764 (UML 150 90) Maksimal lysstyrke

Læs mere

For at en virksomheds hovedformål og drift kan fungere optimalt, er der en lang række af underliggende servicefunktioner der skal være på plads.

For at en virksomheds hovedformål og drift kan fungere optimalt, er der en lang række af underliggende servicefunktioner der skal være på plads. Team Mobbis +45 3325 5858 www.mobbis.com info@mobbis.com ALARMS MANAGER HVORFOR ANSKAFFE ALARMS MANAGER? Alle virksomheders eksistensgrundlag er deres kunder. Dette uanset hvilken type virksomhed vi taler

Læs mere

Deling af anonyme data med Lenovo

Deling af anonyme data med Lenovo Deling af anonyme data med Lenovo Indhold Deling af anonyme data med Lenovo... 1 Harmony... 1 Lenovo Companion 3.0... 2 Lenovo Customer Engagement Service... 3 Lenovo Experience Improvement (kun på Windows

Læs mere

Indhold. Indhold. Introduktion. Tips til betjening. Digital Monokulær Natkikkert. Indhold DENVER NVI-500 DENVER NVI-500

Indhold. Indhold. Introduktion. Tips til betjening. Digital Monokulær Natkikkert. Indhold DENVER NVI-500 DENVER NVI-500 Indhold Indhold Digital Monokulær Natkikkert Model: Indhold Introduktion 3 Tips til betjening 4 Oversigt over kikkerten 5 7 Ilægning af batteri 7 Sådan tænder du 8 Sådan slukker du 8 Anvendelse som kikkert

Læs mere

Netværkslicens, Læs mig

Netværkslicens, Læs mig Netværkslicens, Læs mig Corporate Office Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 5475 Kellenburger Road Dayton, Ohio 45424-1099 USA Tlf.: +1-937-233-8921 Gratis opkald (i USA):

Læs mere

MANUAL TIL HURTIG START

MANUAL TIL HURTIG START i3learnhub MANUAL TIL HURTIG START INDHOLD HURTIG START 1. Tilmelding 2. Log ind 3. Sprogindstillinger 7. Favoritmenu 8. Baggrunde 9. Galleri a. Struktur og medietyper b. Søg i galleriet 10. Visningsindstillinger

Læs mere

emachines D620 Seriens Hurtig-guide

emachines D620 Seriens Hurtig-guide emachines D620 Seriens Hurtig-guide Copyright 2008. Acer Incorporated. Alle Rettigheder Forbeholdes. emachines D620 Seriens Hurtig-guide Oprindeligt udgivet: 09/2008 Firmaet giver ingen indsigelser eller

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

emachines E620 Seriens Hurtig-guide

emachines E620 Seriens Hurtig-guide emachines E620 Seriens Hurtig-guide Copyright 2008. Acer Incorporated. Alle Rettigheder Forbeholdes. emachines E620 Seriens Hurtig-guide Oprindeligt udgivet: 08/2008 Firmaet giver ingen indsigelser eller

Læs mere

Skrivebordet Windows 10

Skrivebordet Windows 10 Få adgang til Stifinder, Indstillinger og andre apps, du bruger ofte, i venstre side af menuen Start. Hvis du vil se alle dine apps og programmer, skal du vælge Alle apps. Vises der en pil til højre for

Læs mere

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Farve-multifunktionsprinter til A3 MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Kopimaskine Printer Scanner Fax MP C2003SP MP C2003ZSP 20 S/h Farve s/min. 20 S/h Farve s/min. MP C2503SP MP C2503ZSP 25

Læs mere

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT Anvend 230V/50Hz og 12V hvor som helst. Oplad automatisk under kørsel, med bilens overskydende energi, eller tilslut direkte til lysnettet. LPS 230V 12V LITHIUM POWER SUPPLY

Læs mere

Skaber nemt og hurtigt overblik over data fra automatiserede anlæg

Skaber nemt og hurtigt overblik over data fra automatiserede anlæg Skaber nemt og hurtigt overblik over data fra automatiserede anlæg SIA platformen er et unikt og innovativt produkt, der tilbyder data og værktøjer til at give overblikket over automatiserede anlæg En

Læs mere

SMART Ink 3.0 BRUGERVEJLEDNING FOR MAC OS X-OPERATIVSYSTEMSOFTWARE

SMART Ink 3.0 BRUGERVEJLEDNING FOR MAC OS X-OPERATIVSYSTEMSOFTWARE SMART Ink 3.0 BRUGERVEJLEDNING FOR MAC OS X-OPERATIVSYSTEMSOFTWARE Meddelelse om varemærker SMART Ink, SMART Meeting Pro, smarttech, SMART-logoet og alle SMART-sloganer er varemærker eller registrerede

Læs mere

Oversigt fladskærme. Hvis du vil se hele billedet! UltraView. Videoovervågning. Fiber. Inbrottslarm. Brandlarm. GEL-17VGA 17" LCD VGA monitor

Oversigt fladskærme. Hvis du vil se hele billedet! UltraView. Videoovervågning. Fiber. Inbrottslarm. Brandlarm. GEL-17VGA 17 LCD VGA monitor Oversigt fladskærme TruVision GEL-17VGA 17" LCD VGA monitor GEL-19VGA 19" LCD VGA monitor Monitorer LCD TVM-1700 17" monitor, 1280x1024, BNC, TVM-1900 19" monitor, 1280x1024, BNC, TVM-2200 22" monitor,

Læs mere

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 Softwareinstallationsvejledning Dansk LB9154001 Indledning Egenskaber P-touch Editor Printer Driver P-touch Address Book (kun Windows ) Gør det let at oprette et bredt

Læs mere

BiPAC 7402VL/VGL/VGP. VoIP/(802.11g) ADSL2+ Router. Kom hurtigt i gang

BiPAC 7402VL/VGL/VGP. VoIP/(802.11g) ADSL2+ Router. Kom hurtigt i gang BiPAC 7402VL/VGL/VGP VoIP/(802.11g) ADSL2+ Router Kom hurtigt i gang Billion VoIP/(802.11g) ADSL2+ Router Bemærk Se online-vejledningen, hvis du vil have mere udførlig vejledning i konfiguration og brug

Læs mere

Intelligent Tablet Controller

Intelligent Tablet Controller Tablet Intelligent Tablet Controller Avanceret centraliseret styring med cloud-forbindelse Effektive styringsstrategier Intelligent Tablet Controller styrer indeklimaet, hver zone for sig 2 Forretningslokaler

Læs mere

TAGARNO AS Sandøvej 4 8700 Horsens Danmark Tel: +45 7625 1111 Mail: mail@tagarno.com

TAGARNO AS Sandøvej 4 8700 Horsens Danmark Tel: +45 7625 1111 Mail: mail@tagarno.com 8 TAGARNO AS Sandøvej 4 8700 Horsens Danmark Tel: +45 7625 1111 Mail: mail@tagarno.com TAGARNO 2 Hurtig billedtagning Split screen funktion Forstørrelse op til 320x Nem højdejustering SD-kort ESD Security

Læs mere

HTC INTRODUCERER NYE PRODUKTER OG SERVICES SOM REDEFINERER KVALITETEN -OG BRUGEN AF SMARTPHONEBILLEDER

HTC INTRODUCERER NYE PRODUKTER OG SERVICES SOM REDEFINERER KVALITETEN -OG BRUGEN AF SMARTPHONEBILLEDER HTC INTRODUCERER NYE PRODUKTER OG SERVICES SOM REDEFINERER KVALITETEN -OG BRUGEN AF SMARTPHONEBILLEDER Med lanceringen af RE, HTC Desire EYE, EYE Experience og Zoe har HTC defineret en helt ny måde at

Læs mere

Epsons mødeløsninger PROJEKTOR ELLER FLADSKÆRM?

Epsons mødeløsninger PROJEKTOR ELLER FLADSKÆRM? Epsons mødeløsninger PROJEKTOR ELLER FLADSKÆRM? HVAD SKAL DU SE EFTER I EN SKÆRM? Denne vejledning undersøger betydningen af skærmstørrelse, økonomi og billedkvalitet for at hjælpe dig med at finde det

Læs mere

Professionelle etiketmaskiner til kontoret

Professionelle etiketmaskiner til kontoret Professionelle etiketmaskiner til kontoret Indhold Professionelle DYMO etiketmaskiner kan øge effektiviteten på kontoret. Du kan hurtigt og nemt navngive og identificere LabelManager 120P 4 Enkel etiketmaskine

Læs mere

TVIP82900 Dette indendørs fiskeøje kamera har fuld HD opløsning på 1920 x 1080p pixels v/35 billeder pr. sekund. Kameraet har en synsvinkel på 186 grader og integreret bevægelses sensor, med mulighed for

Læs mere

LISA 2 System til faringsovervågning

LISA 2 System til faringsovervågning Indledning Du har netop anskaffet dig et unikt stykke værktøj til brug ved faringsovervågning. LISA 2 systemet er et interaktivt værktøj, som sikrer at medarbejdere i farestalden holder fokus på faringer

Læs mere

BIPAC-711C2 / 710C2. ADSL-modem/router. Kom hurtigt i gang

BIPAC-711C2 / 710C2. ADSL-modem/router. Kom hurtigt i gang BIPAC-711C2 / 710C2 ADSL-modem/router Kom hurtigt i gang Billion BIPAC-711C2/710C2 ADSL modem/router Bemærk Se online-vejledningen, hvis du vil have udførlige oplysninger for konfiguration og brug af

Læs mere

PRINT-ALT.DK. Fremtidens kommunikationsløsninger. Danmarks bedste priser

PRINT-ALT.DK. Fremtidens kommunikationsløsninger. Danmarks bedste priser Fremtidens kommunikationsløsninger PRINT-ALT.DK Danmarks bedste priser - Maksimér produktiviteten - Reducér driftsomkostninger Communication Services - Bliv mere bæredygtig - Enkel styring og support Communication

Læs mere

Mi-Light 6W WiFi LED pære E27 RGBW (Kold Hvid)

Mi-Light 6W WiFi LED pære E27 RGBW (Kold Hvid) Mi-Light 6W WiFi LED pære E27 RGBW (Kold Hvid) Kun så længe lager haves Vær opmærksom på at den hvide farve er kold hvid (6000K) WiFi 6W LED RGBW E27 pære Kan styres via iphone og android (kræver kontroller)

Læs mere

fotografisk kommunikation

fotografisk kommunikation XDANMARKS MEDIE- OG JOURNALISTHØJSKOLE CAMPUS KØBENHAVN Forprøve 2016 fotografisk kommunikation 1/2 Professionsbacheloruddannelsen i Visuel Kommunikation Studieretning: Fotografisk Kommunikation Del 1:

Læs mere

Powerline 500 WiFi Access Point XWN5001 Installationsvejledning

Powerline 500 WiFi Access Point XWN5001 Installationsvejledning Powerline 500 WiFi Access Point XWN5001 Installationsvejledning Teknisk support Tak, fordi du har valgt et NETGEAR produkt. Når du har installeret enheden, skal du finde serienummeret på etiketten på produktet

Læs mere

TouchPad og tastatur. Brugervejledning

TouchPad og tastatur. Brugervejledning TouchPad og tastatur Brugervejledning Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows er et amerikansk-registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation. Oplysningerne indeholdt heri

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING

BETJENINGSVEJLEDNING BETJENINGSVEJLEDNING WIQ-10024 www.facebook.com/denverelectronics Læ s omhyggeligt denne vejledning helt igennem, inden du tilslutter, betjener eller justerer dette produkt. 1 Vigtige oplysninger om sikkerhed

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER 2 Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

I gennemsnit bruges 5,4 timer om ugen i et mødelokale. Kilde: Futuresource Corporate AV End User Perspectives

I gennemsnit bruges 5,4 timer om ugen i et mødelokale. Kilde: Futuresource Corporate AV End User Perspectives I gennemsnit bruges 5,4 timer om ugen i et mødelokale. Kilde: Futuresource Corporate AV End User Perspectives det perfekte mødelokale Tænk, hvis du kunne bruge arbejdslivets mange møder på ideer og beslutninger,

Læs mere

Brugervenlig og kommunikativ!

Brugervenlig og kommunikativ! Brugervenlig og kommunikativ! Altivar 312 Frekvensomformer til tre-faset asynkrone motorer, 0,18 til 2,2 kw en-faset 240V 0,18 til 15kW tre-faset 200-600V Specielle funktioner til alle typer af maskiner

Læs mere

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning Laserprinterserier Windows Vista / 7 Installationsvejledning Inden printeren tages i brug, skal hardwaret opsættes og driveren installeres. Læs venligst Hurtig installationsvejledning og denne Windows

Læs mere

Vurdering af digitalt læringsmiddel:

Vurdering af digitalt læringsmiddel: Vurdering af digitalt læringsmiddel: Indholdsfortegnelse: 1) Beskrivelse af Photo Story 3.. 2 a. Trin 1.. 3 b. Trin 2.. 5 c. Trin 3.. 5 d. Trin 4.. 6 e. Trin 5.. 6 2) Konklusion. 7 Claus B. Jensen Side

Læs mere

Epsons mødeløsninger BRING MENNESKER, STEDER OG OPLYSNINGER SAMMEN

Epsons mødeløsninger BRING MENNESKER, STEDER OG OPLYSNINGER SAMMEN Epsons mødeløsninger BRING MENNESKER, STEDER OG OPLYSNINGER SAMMEN OMDAN PRÆSENTATIONER TIL SAMTALER, IDEER TIL KREATIONER OG EFFEKTIVITET TIL PRODUKTIVITET OPRET, SAMARBEJD OG DEL Folk husker mindre end

Læs mere

Innovation for system integration

Innovation for system integration Innovation for system integration PERFORMANCE MADE SMARTER PR backplane En brugervenlig og pålidelig monteringsløsning mellem DCS/PLC/SIS systemet og Ex barrierer /signalisolatorer TEMPERATUR EX BARRIERER

Læs mere

Kravspecifikation. for. Indholdskanalen 2.0

Kravspecifikation. for. Indholdskanalen 2.0 Kravspecifikation for Indholdskanalen 2.0 August 2011 2 Indhold 1. Kort projektbeskrivelse... 3 2. Erfaringer fra Indholdskanalen... 3 Konsekvenser... 3 3. Tekniske krav... 4 Redaktionsværktøjet og indholdsproduktion...

Læs mere

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning MFC-8220 Windows Vista / 7 Installationsvejledning Før du kan bruge maskinen, skal du sætte hardwaren op og installere driveren. Læs Hurtiginstallationsvejledningen og denne Windows Vista / 7 Installationsvejledning

Læs mere

PlejeNet på iphone telefoner. Vejledning til PlejeNet på iphone og ipad

PlejeNet på iphone telefoner. Vejledning til PlejeNet på iphone og ipad Vejledning til PlejeNet på iphone og ipad Indhold 1. Installation... 3 1.1 Installation på telefon...4 1.2 Valg af koder... 5 2. Anvendelse...6 3. Fejlsøgning...8 4. Oprettelse af Apple-id... 9 I denne

Læs mere

Oplev video og lyd, når det er bedst

Oplev video og lyd, når det er bedst artikel SateLlite p100 Satellite p100 Oplev video og lyd, når det er bedst Toshibas bærbare Satellite P100 leverer bedre personligt digitalt indhold. Satellite P100, der er udviklet med henblik på at håndtere

Læs mere

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på Alarms Manager er et system der overvåger, styrer og alarmerer fra alle tænkelige hændelser og fra et utal af forskellige systemer. Alarms Manager kan erstatte, eller supplere alle typer systemer og tekniske

Læs mere

Første indstilling af ipad

Første indstilling af ipad Første indstilling af ipad Hvordan indstilles en helt ny ipad til elever i 3.- 8. klasse i Rudersdal kommune Betjeningsvejledning - ver. 2.1, Side 1 Rudersdal Ny elev-ipad Den udleverede ipad er et lån

Læs mere

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT Anvend 230V/50Hz og 12V hvor som helst Oplad automatisk under kørsel, med bilens overskydende energi, eller tilslut direkte til lysnettet. LPS 230V 12V LITHIUM POWER SUPPLY

Læs mere

Introduktion. Formål Manualen giver omfattende retningslinjer og trin for trin instruktioner til at arbejde med appen

Introduktion. Formål Manualen giver omfattende retningslinjer og trin for trin instruktioner til at arbejde med appen Introduktion Formål Manualen giver omfattende retningslinjer og trin for trin instruktioner til at arbejde med appen Hvem er manualen til? Manualen er skrevet til slutbrugere som bruger appen. For opsætning

Læs mere

International Computer and Information Literacy Study. It-koordinatorspørgeskema

International Computer and Information Literacy Study. It-koordinatorspørgeskema International Computer and Information Literacy Study It-koordinatorspørgeskema Hovedundersøgelse Februar 2013 FORTROLIGT ICILS-MATERIALE MÅ IKKE CITERES ELLER REFERERES Secretariat The Australian Council

Læs mere

PRODUKT KATALOG. www.safecall.dk

PRODUKT KATALOG. www.safecall.dk PRODUKT KATALOG 2016 www.safecall.dk Om safecall Safecall har leveret GPS systemer til mennesker med orienteringsbesvær i 11 år. Vores produkter er tilpasset således at de kan betjenes uden forkundskaber

Læs mere

Bilsæt CK-10 Brugervejledning. 9233638, 1. udgave

Bilsæt CK-10 Brugervejledning. 9233638, 1. udgave Bilsæt CK-10 Brugervejledning 9233638, 1. udgave OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer som eneansvarlige, at produktet HF-7-bilsæt er i overensstemmelse med bestemmelserne i følgende

Læs mere

Vejledning til administratorer. Rev.: 2016-01-13 / LH. Side 1

Vejledning til administratorer. Rev.: 2016-01-13 / LH. Side 1 Vejledning til administratorer Rev.: 2016-01-13 / LH Side 1 Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Log på... 4 Opret din bruger... 4 Personlige informationer... 4 Gem login... 5 Glemt password... 5 Brugerfladen

Læs mere

Dynamicweb Exchange Opsætning

Dynamicweb Exchange Opsætning Brugervejledning Dynamicweb Exchange Opsætning OUTLOOK 2003 Document ID: UG-4008 Version: 1.30 2006.07.04 Dansk UG-4008 - Dynamicweb Exchange Opsætning, Outlook 2003 JURIDISK MEDDELELSE Copyright 2005-2006

Læs mere

PID2000 Archive Service

PID2000 Archive Service PROLON CONTROL SYSTEMS Herstedvesterstræde 56 DK-2620 Albertslund Danmark Tlf.: (+45) 43620625 Fax: (+45) 43623125 PID2000 Archive Service Bruger vejledning Juni 2002 Denne manual beskriver brugen af softwaren

Læs mere

895 Harmony-fjernbetjening. Brugervejledning, version 1.0

895 Harmony-fjernbetjening. Brugervejledning, version 1.0 895 Harmony-fjernbetjening Brugervejledning, version 1.0 Indhold INTRODUKTION... 1 BLIV DUS MED DIN HARMONY-FJERNBETJENING... 2 KONFIGURATIONSPROCESSEN... 3 BRUG AF HARMONY-FJERNBETJENINGEN... 4 BRUG AF

Læs mere

Novell Vibe 4.0. Marts 2015. Hurtig start. Start af Novell Vibe. Lære Novell Vibe-grænsefladen og funktionerne at kende

Novell Vibe 4.0. Marts 2015. Hurtig start. Start af Novell Vibe. Lære Novell Vibe-grænsefladen og funktionerne at kende Novell Vibe 4.0 Marts 2015 Hurtig start Når du begynder at bruge Novell Vibe, kan det være en god idé at starte med at konfigurere dit personlige arbejdsområde og oprette et teamarbejdsområde. Dette dokument

Læs mere

SOFTWARE SETUP GUIDE DIGITALT MULTIFUNKTIONSSYSTEM

SOFTWARE SETUP GUIDE DIGITALT MULTIFUNKTIONSSYSTEM SOFTWARE SETUP GUIDE DIGITALT MULTIFUNKTIONSSYSTEM Side INTRODUKTION... Inderside af forside OM SOFTWAREN... FØR INSTALLATIONEN... INSTALLATION AF SOFTWARE... TILSLUTNING TIL EN COMPUTER.. KONFIGURATION

Læs mere

Aflevering og sortering

Aflevering og sortering Aflevering og sortering AMH 300-serien understøtter op til tre indkast, ubegrænsede muligheder for afkast, modulære sorteringsmuligheder for transportbånd med en maksimal sorteringshastighed på op til

Læs mere

Digital Video Recorder Brugermanual

Digital Video Recorder Brugermanual Digital Video Recorder Brugermanual Til analog og AHD systemer Dansk 1. Installer harddisk 4/8/16 kanals DVR Harddiskoptager - Manual / Quickguide Punkt 1: Punkt 2: Løsn skruerne og fjern låget fra DVR'en.

Læs mere

Del filer i hjemmet. Hvis dit hjem har to eller. 5-10 min. NY SERIE

Del filer i hjemmet. Hvis dit hjem har to eller. 5-10 min. NY SERIE DEL DET HELE I denne artikelserie lærer du de bedste og letteste metoder til at dele filer, printere og internetforbindelse med andre både på dit netværk i hjemmet og via internettet. Del filer i hjemmet

Læs mere

ATP s digitaliseringsstrategi 2014-2018

ATP s digitaliseringsstrategi 2014-2018 ATP s digitaliseringsstrategi 2014-2018 ATP s digitaliseringsstrategi samler hele ATP Koncernen om en række initiativer og pejlemærker for digitalisering i ATP. Den støtter op om ATP Koncernens målsætning

Læs mere