FOKUS PÅ SUNDHED FOR ÆLDRE I uge 19 - D maj 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FOKUS PÅ SUNDHED FOR ÆLDRE I uge 19 - D. 9.-14. maj 2016"

Transkript

1 Vær med når Slagelse Kommune sætter FOKUS PÅ SUNDHED FOR ÆLDRE I uge 19 - D maj 2016 AKTIVITETSCENTRENE byder på mange spændende aktiviteter i hele uge 19. Med mindre andet er anført, er det gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig. Se alle ugens aktiviteter på aktivitetscentre.slagelse.dk. RÅDMANDSCENTERET I SKÆLSKØR Rådmandshaven 1 i Skælskør Tlf , raadmandscentret@slagelse.dk Gåtur på Fodsporet - ca. 5 km. Tirsdag den 10. maj kl. 13 Vi går fra Rådmandscenteret mod Dalmose, og en anden gruppe går fra Atkærcenteret mod Skælskør. Vi mødes på halvvejen og drikker en kop kaffe sammen. Der er mulighed for transport tilbage til Rådmandscenteret. Det koster 16 kr. at deltage. Tilmelding og betaling senest den 10. maj om formiddagen til Rådmandscentret. Olympiade med sjove aktiviteter ALLE kan være med Fredag den 13. maj kl Aktiviteterne foregår ude eller inde alt efter vejret. Der er fælles afslutning med uddeling af diplomer og spisning. Det koster 35 kr. for spisning. Tilmelding og betaling senest den 12. maj. KONGEHAVECENTRET I SLAGELSE Svendsgade 102 i Slagelse Tlf , vipet@slagelse.dk Stolegymnastik Mandag den 9. maj kl Zumba Fredag den 13. maj kl MIDGÅRD I SLAGELSE Skolegade 8 i Slagelse Tlf , aktivitetshuset.midgaard@slagelse.dk Gåtur i Skovsø Naturpark Tirsdag den 10. maj kl. 13 med afgang fra Midgård Hans Stoltz er guide på turen. Syng dig sund med Bent Nielsen Fredag den 13. maj kl

2 ATKÆRCENTRET I DALMOSE Atkærvænget 27 i Dalmose Tlf / atkaercentret@slagelse.dk Gåtur på Fodsporet - ca. 5 km. Tirsdag den 10. maj kl. 13 Vi går fra Atkærcenteret mod Skælskør, og en anden gruppe går fra Rådmandscenteret mod Dalmose. Vi mødes på halvvejen og drikker en kop kaffe sammen. Der er mulighed for transport tilbage til Atkærcenteret. Det koster 16 kr. at deltage. Tilmelding og betaling senest den 10. maj om formiddagen til Atkærcentret. Gratis tjek af dine fødder Torsdag den 12. maj kl Fodterapeut Sanna Bayat tjekker dine fødder og kan fortælle dig, om de trænger til videre behandling. TEGLVÆRKSPARKEN I KORSØR Teglværksparken 50 i Korsør Tlf , teglvaerksparken@slagelse.dk Gå Halsskov rundt i yderkanten Vandretur på ca. 9 km Mandag den 9. maj kl ca med afgang fra Høkeren. Vi drikker kaffe og kage, når vi er cirka halvvejs på ruten. Kom og prøv en el-cykel Tirsdag den 10. maj kl I samarbejde med Cykel-Centret i Korsør TUR TIL BILDSØ STRAND Fælles tur for alle aktivitetscentre Onsdag den 11. maj kl. 10- ca Vi skal drikke kaffe, lave motion, spise frokost, hygge og drikke mere kaffe. Turen er for alle. Der er toiletter ved pladsen. Det koster 65 kr. at deltage, og der er kaffe, frugt, frokostbolle, sodavand og kage med i prisen. Tilmelding via et af de fem aktivitetscentre senest den 4. maj. OPLEV VELFÆRDTEKNOLOGI Fremvisning af teknologiske hjælpemidler Kommunens velfærdsteknologiske udstillingslejlighed besøger aktivitetscentrene. Teglværksparken Tirsdag den 10. maj kl Atkærcenteret Torsdag den 12. maj kl Rådmandscenteret Torsdag den 12. maj kl SENIORWALK Gå for en god sag - Støt Sclerose Foreningen Torsdag den 12. maj kl. 10. Pris 30 kr. Aktivitetscenter Ruter Rollatorruter Kongehavecentret 1, 3, 5 og 7 km. Kort rute Rådmandscentret 2 og 5 km ca. 1 km Teglværksparken 3 og 5 km ca. 1 km Der vil være mulighed for at købe mad. Spørg på det enkelte center.

3 På APOTEKERNE kan du få målt blodtryk, BMI og meget mere. FÅ TJEK PÅ DIT HELBRED Helbredstjek Sundhedspersonale fra Slagelse Kommune står klar til at måle blodtryk og fedtprocent og til en kort snak om resultaterne. Du kan også få en snak med en kontinenssygeplejerske. Mandag d. 9. maj kl Tirsdag d. 10. maj kl Onsdag d. 11. maj kl Onsdag d. 11. maj kl Medicinsamtale Svaneapoteket i Slagelse Rådhusapoteket i Slagelse Skælskør Apotek Korsør Apotek Rådhusapoteket og Svaneapoteket tilbyder hele ugen introduktion til medicinsamtale Kom godt i gang med din medicin i apotekernes åbningstid. Når du tager medicin er det afgørende, at den bliver taget korrekt. Ellers risikerer du, at virkningen ikke er så god, som den kunne have været, eller at den helt udebliver. Mellem 30 og 50% af al den medicin, der udskrives, bliver ikke taget som anbefalet. Medicinsamtale består af to samtaler af op til 10 minutters varighed med apotekets farmaceut, der er ekspert i medicin. I samtalen er der fokus på: at give dig gode medicinvaner at du får et godt kendskab til og forståelse for din behandling, virkning og bivirkninger at gøre dig i stand til at håndtere de situationer, hvor behandlingen kan volde problemer. Den første samtale foregår på et roligt sted på apoteket og den opfølgende samtale kan evt. tages over telefonen. I sundhedsugen tilbyder Svaneapoteket og Rådhusapoteket gratis Medicinsamtale for alle kronikere, som f.eks. er ramt af diabetes, KOL, astma o. lign. Tjek på inhalationen kulitemåling og rygestop Lær at forebygge, identificere og løse problemer forårsaget af forkert eller uhensigtsmæssig inhalationsteknik. Rådhusapoteket og Svaneapoteket tilbyder hele ugen gratis Tjek på inhalation i apotekernes åbningstid. Rygestop og kulitemåling Apotekerne har et fast tilbud om rygestop. Hvis du har overvejet eller måske besluttet dig for at stoppe med at ryge, kan du tale med vores rygestopvejledere om, hvad vi kan hjælpe dig med og hvordan. Samtidig har du mulighed for at få lavet en kuliltetest. Kom forbi i apotekernes åbningstid. Få målt dit blodtryk og blodsukker Tirsdag den 10. maj kl på Svaneapoteket Gratis høretest Tirsdag den 10. maj kl på Svaneapoteket Hørespecialister fra Slagelse Hørecenter tilbyder gratis høretest. Det anslås, at omkring mennesker i Danmark har nedsat hørelse, og er du én af dem, kan en høretest være begyndelsen på en rejse mod forbedret livskvalitet. Det anbefales, at man får tjekket sin hørelse regelmæssigt, så man kan få den rette hjælp og vejledning om nødvendigt. Testen tager 10 minutter. KOL kompetencecenter på besøg Torsdag den 12. maj kl på Svaneapoteket Sygeplejersker fra Region Sjællands KOL Kompetencecenter tilbyder gratis lungefunktionsmåling og en snak om, hvordan man får bedre styr på livet med KOL. Hvordan kan man træne sine lunger til at klare en god vejrtrækning? Du kan også prøve en simulationsdragt, så du på egen krop kan mærke, hvad det vil sige at være gammel og have KOL. Lungeforeningen er også til stede.

4 INSPIRATION OG GODE RÅD Gode råd om fodpleje Mandag den 9. maj kl på Svaneapoteket Fodterapeut Mona Damgaard Mikkelsen vejleder om sunde fødder. Kig forbi, hvis du er i tvivl om, hvordan du plejer dine fødder eller om du går i de rigtige sko. Gode råd om forebyggelse af knogleskørhed Torsdag den 12. maj kl på Svaneapoteket Osteoporoseforeningen, lokalafdeling Vestsjælland giver gode råd om forebyggelse og om motion og sund levevis. Foreningen arbejder for forebyggelse af knogleskørhed og følgerne heraf, så flest muligt bevarer trivsel og førlighed livet igennem. Inspiration til sund levevis Fredag den 13. maj kl på Svaneapoteket Kostvejleder og kogebogsforfatter, Signe Lykke, inspirerer med gode råd om sund levevis, sunde opskrifter og glad optimisme. DEMONSTRATION AF PRODUKTER TENA produkter Onsdag den 11. maj kl på Svaneapoteket Besøg af kontinenssygeplejerske, Louise Elmelund, fra TENA. Har du svært ved at holde tæt? 4 ud af 10 danskere oplever inkontinens på et tidspunkt i livet. TENA produkter har en god pasform, høj absorberingsevne og mindsker lugtgener uden brug af parfume. Kom og få et godt råd og en prøve på TENA produkter. Den dag gives 20 % rabat. Nestlé ernæringsdrikke Onsdag den 11. maj kl på Rådhusapoteket Scholl produkter Torsdag den 12. maj kl på Rådhusapoteket Spar 30% på Scholl produkter Vitaminer og fiskeolie Torsdag den 12. maj kl på Rådhusapoteket VELFÆRDSTEKNOLOGI Demonstration af velfærdsteknologi og hjælpemidler Fredag den 13. maj kl Svaneapoteket får besøg af udviklingsterapeut, Line Rasmussen, fra den velfærdsteknologiske lejlighed i Alliancehaven. Hun har et udsnit af hjælpemidler og teknologi med, som viser, hvor mange muligheder der er for at få hjælp, når man har et fysisk handicap. Direktør, Anne Mette Andkjær, fra hjælpemiddelfirmaet Gloria Mondi Care vil samtidig præsentere mulighederne med bl.a. rollatorer, ergonomiske stokke og meget mere.

5 På SLAGELSE BIBLIOTEKERNE er mental og fysisk sundhed, livsglæde og motion omdrejningspunktet for sundhedsugen. GLAD DANS Zumba i Slagelse og Skælskør Kom og vær med, når underviser Lotte Karen Kristensen sætter fut i fejemøjet med en gang glad dans kombineret med zumba. Slagelse Bibliotek Mandag d. 9. maj kl Skælskør Bibliotek Torsdag d. 12. maj kl Alle er velkomne, og tilmelding er ikke nødvendig. CYKLING UDEN ALDER Cykelpiloter på besøg Hver dag i hele sundhedsugen kommer cykelpiloterne en tur på biblioteket i Slagelse for at gøre reklame for projektet Cykling uden alder. Kom og hør om det er noget for dig at blive frivillig cykelpilot. Rickshaw cykler og cykelpiloter er på bibilotektet: Mandag, tirsdag og onsdag kl Torsdag, fredag og lørdag kl Rickshawcyklerne besøger også Skælskør og Korsør Bibliotekerne i løbet af sundhedsugen. Se tidspunkterne på FOREDRAG Du kan tilmelde dig foredragene på bibliotekerne eller på Vinterbadning starter om sommeren Onsdag den 11. maj kl på Korsør Bibliotek Foredrag ved Bo Belhage, klinisk forskningslektor, overlæge dr. med. Under overskriften Vinterbadning begynder om sommeren, vil Bo Belhage, som selv er ivrig vinterbader, fortælle om de overraskende resultater af forskning i vinterbadning. Hvad sker der med kroppen, når den udsættes for koldt vand under ca. 10 C? Hvad er det der gør, at man føler sig gladere og sundere, når man neddypper sit legeme i iskoldt vand? Kan vinterbadning modvirke depressioner? Er det farligt for hjertet at vinterbade? Passer det, at man ligefrem kan vinterbade sig slankere? Disse og mange flere spørgsmål kan du få besvaret og måske er vi flere, der fortsætter badningen efter sommersæsonen? Foredraget er i samarbejde med Storebælt Vinterbadere, Quistgårdsvej i Korsør. Mental sundhed Torsdag den 12. maj kl på Slagelse Bibliotek, lokale 1 Foredrag ved Vibeke Koushede, seniorforsker, Statens Institut for Folkesundhed Hvad er mental sundhed? Hvordan bliver man mentalt sundere? Hvorfor er mental sundhed vigtig? Vibeke Koushede vil fortælle, hvad du selv kan gøre for at holde dig mentalt sund, under mottoet: Gør noget aktivt gør noget sammen gør noget meningsfuldt

6 DEMENSVENNER Bliv demensven Tirsdag den 10. maj kl i cafeen på Slagelse Bibliotek Pårørendegruppen til demensramte i Slagelse Kommune fortæller, hvad det vil sige at være Demensven. Målet i Slagelse Kommune er at finde Demensvenner, der vil give en håndsrækning eller bare et forstående blik, når de møder en dement på gaden eller i supermarkedet. STOREBÆLT VINTERBADERNE Åbent hus hos vinterbaderne Onsdag den 11. maj kl Storebælt vinterbadere byder på en kop kaffe og gode historier om vinterbadningens glæder. Det foregår i deres nyrenoverede badehus ved badebroen på Quistgårdsvej i Korsør.

Aktiviteter Februar 2016

Aktiviteter Februar 2016 Aktiviteter Februar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage Tirsdage Kl.13.00: Onsdage

Læs mere

Har du? Få hjælp til at tackle din sygdom. KOL Type 2 diabetes Hjertesygdom Lænderygsmerter Kræft. Forebyggelsesenheden

Har du? Få hjælp til at tackle din sygdom. KOL Type 2 diabetes Hjertesygdom Lænderygsmerter Kræft. Forebyggelsesenheden Har du? KOL Type 2 diabetes Hjertesygdom Lænderygsmerter Kræft Få hjælp til at tackle din sygdom Forebyggelsesenheden Har du KOL, type 2 diabetes, hjertesygdom, nyopstået lænderygsmerter eller kræft? I

Læs mere

FREDERIKSBERG SUNDHEDSCENTER

FREDERIKSBERG SUNDHEDSCENTER FREDERIKSBERG SUNDHEDSCENTER FORORD Velkommen i Frederiksberg Sundhedscenter. En lang række sundhedstilbud til dig som borger er samlet i Frederiksberg Sundhedscenter. Her kan du komme med alt fra din

Læs mere

Nyhedsbrev Efterår 2012

Nyhedsbrev Efterår 2012 Nyhedsbrev Efterår 2012 Kære medlem Vi er klar med efterårets program. Vi har prøvet at sammensætte et varieret program med motion, hjertecaféer og som noget nyt : hjertestarterkurser Det har længe været

Læs mere

Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret

Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret Område Syd Information om døgntræning og aflastning Velkommen til Rehabiliteringen Kongshøjcentret Vi vil gerne benytte disse linier til at byde dig velkommen

Læs mere

Program 1/1-31/7 2016

Program 1/1-31/7 2016 Program 1/1-31/7 2016 Præsthøjgården DE ÅBNE AKTIVITETSCENTRE 1 2 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM 2016 Det åbne aktivitetscenter på Præsthøjgården er for selvhjulpne brugere. Aktivitetscentret

Læs mere

Nyhedsbrev. Sundhedstilbud. Syddjurs kvitter smøgerne. 3/2015 Oktober. Her kan du læse om de sundhedstilbud, Sundhedshuset kan tilbyde dig i kommunen.

Nyhedsbrev. Sundhedstilbud. Syddjurs kvitter smøgerne. 3/2015 Oktober. Her kan du læse om de sundhedstilbud, Sundhedshuset kan tilbyde dig i kommunen. Sundhedstilbud Syddjurs kvitter smøgerne Her kan du læse om de sundhedstilbud, Sundhedshuset kan tilbyde dig i kommunen. Vi tilbyder hjælp til dig, når du gerne vil gøre noget ved din vægt, eller når du

Læs mere

SPØRGESKEMA 3 til dig der tidligere har deltaget i

SPØRGESKEMA 3 til dig der tidligere har deltaget i SPØRGESKEMA 3 til dig der tidligere har deltaget i Følgende institutioner har ansvaret for undersøgelsen: Folkesundhed København og Syddansk Universitet Hvordan besvares spørgeskemaet? Inden du besvarer

Læs mere

Aktiviteter Januar 2016

Aktiviteter Januar 2016 Aktiviteter Januar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage kl.10.00: Tirsdage kl.10.00:

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Aktiviteter Juni 2016

Aktiviteter Juni 2016 Aktiviteter Juni 2016 For efterlønnere og pensionister i Aalborg Kommune Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Oversigt over arrangementer

Oversigt over arrangementer Program 2012-2013 Oversigt over arrangementer FASTE ARRANGEMENTER: På hjertestierne i Billund Kommune ---------------------------- 3 Motion + Ældre Motion på Petersminde Centret ------------- 5 Kom til

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Vinterlandskab. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Aktivitetskalender November 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 FREDAGS CAFÉ Køge, kl

Aktivitetskalender November 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 FREDAGS CAFÉ Køge, kl Aktivitetskalender November 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 FREDAGS CAFÉ 4 5 Tirsdagsklub Hårlev, kl. 10-13 6 7 8 Gå-med Samtalecafé Faxe, kl. 14-16 Foredrag: Fra jorden til månen Snurretoppen

Læs mere

Pkt.nr. 4. Plan for Sundhedsuge 37. Indstilling: Social- og Sundhedsforvaltningen indstiller til Socialudvalget

Pkt.nr. 4. Plan for Sundhedsuge 37. Indstilling: Social- og Sundhedsforvaltningen indstiller til Socialudvalget Pkt.nr. 4 Plan for Sundhedsuge 37 490038 Indstilling: Social og Sundhedsforvaltningen indstiller til Socialudvalget 1. at tage planen for Sundhedsuge 37 til efterretning 2. at tage til efterretning, at

Læs mere

PROGRAM FOR UGE 19. Læs mere på SUNDHEDSDAGE PÅ AKTIVITETSCENTRENE FOREDRAG MOTION OG BEVÆGELSE MENTAL SUNDHED

PROGRAM FOR UGE 19. Læs mere på  SUNDHEDSDAGE PÅ AKTIVITETSCENTRENE FOREDRAG MOTION OG BEVÆGELSE MENTAL SUNDHED PROGRAM FOR UGE 19 SUNDHEDSDAGE PÅ AKTIVITETSCENTRENE MENTAL SUNDHED FOREDRAG MOTION OG BEVÆGELSE VELFÆRDSTEKNOLOGI SUNDHEDSTJEK VANDRETURE RYGESTOP OG MEGET MERE... Læs mere på www.slagelse.dk/senioruge

Læs mere

Aktiviteter 1 Halvår 2016

Aktiviteter 1 Halvår 2016 Aktiviteter 1 Halvår 2016 Kastaniegården Svinget 7, Frejlev 9200 Aalborg SV Tlf: 9834 3295 Åbningstider mandag torsdag 9-16 Fredag 9 12.30 Ugeplan for Kastanjegården. Mandag. Kl. 09.30 Stavgang Kl. 10.00

Læs mere

DIABETES DIABETES TYPE 2. Diabetes kaldes også sukkersyge. fedtet sidder på maven der er udslagsgivende for, om sygdommen bryder ud.

DIABETES DIABETES TYPE 2. Diabetes kaldes også sukkersyge. fedtet sidder på maven der er udslagsgivende for, om sygdommen bryder ud. Diabetes Type 2 DIABETES Diabetes kaldes også sukkersyge. Der findes to forskellige typer diabetes: type 1 og type 2. Når du har type 2-diabetes, reagerer dine celler ikke så godt på insulin det stof,

Læs mere

Nyhedsbrev Nr. 1 januar 2016

Nyhedsbrev Nr. 1 januar 2016 Tilbud i Sundhedshuset Vægttabstilbud Vi tilbyder vejledning, når du gerne vil: - gøre noget ved din vægt - stoppe med at ryge - i gang med motion - spise sundere - eller ønsker en samtale om hvordan du

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juli 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juli 2014 God sommer! B Nyhedsbrev Juli 2014 B ønsker jer en rigtig god sommer og vi håber at I alle må nyde de varme dag og lyse nætter! Det har som altid været en fornøjelse at træne med jer og vi ser frem til

Læs mere

HVAD SKAL DU LAVE I SUNDHEDSUGEN?? SIDSTE TILMELDING TIL AKTIVITETERNE ER 21. MARTS!

HVAD SKAL DU LAVE I SUNDHEDSUGEN?? SIDSTE TILMELDING TIL AKTIVITETERNE ER 21. MARTS! HVAD SKAL DU LAVE I SUNDHEDSUGEN?? SIDSTE TILMELDING TIL AKTIVITETERNE ER 21. MARTS! KONTAKTOPLYSNINGER PÅ ARBEJDSGRUPPEN: SOLVEIG ØSTERBY LARSEN 21 79 09 47 CLAUS SKYTTE MADSEN 51 71 55 24 RANDI HØJ

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Vidste du... Sundhed [med] Kultur. Program for seks uger med masser af aktiviteter i hele Greve Nord fra den 17. april til den 1. juni!

Vidste du... Sundhed [med] Kultur. Program for seks uger med masser af aktiviteter i hele Greve Nord fra den 17. april til den 1. juni! Vidste du...... at sundhed ikke kun handler om kost og motion? Sundhed [med] Kultur Program for seks uger med masser af aktiviteter i hele Greve Nord fra den 17. april til den 1. juni! [Program] Uge 16:

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Program 1/8-31/12 2015 Præsthøjgården

Program 1/8-31/12 2015 Præsthøjgården Program 1/8-31/12 2015 Præsthøjgården Indholdsfortegnelse Aktiviteter & spil Bankospil Motion Computerkendskab / IT Kreative aktiviteter Udflugter/ture Natur oplevelser Foredrag Aktiviteter i huset Ugeplan

Læs mere

julekoncert i klosterkirken

julekoncert i klosterkirken julekoncert i klosterkirken FREDAG 12. DECEMBER KL. 19 Børn og unge fra Musikskolen/MGK giver koncert i Klosterkirkens dejlige rum. Kom og vær med til en festlig julekoncert med både luciaoptog og masser

Læs mere

Børnehusene har fælles institutionsleder, Karen Sterling, samt fælles bestyrelse.

Børnehusene har fælles institutionsleder, Karen Sterling, samt fælles bestyrelse. Fraugde Børnehus Jakobsstigen 1 5220 Odense Sø Tlf.: 63 75 34 25 Åbningstider: Mandag torsdag: 6.15-16.30 Fredag: 6.15-16.15 Kære forældre Velkommen til Fraugde Børnehus Vi håber at I her kan få svar på

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN.

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til Kildebækkens Børnehave. Børnehaven er opdelt i 2 stuer, som hedder henholdsvis, Skovhulen og Havhulen. Børnehaven

Læs mere

Nykøbing Rørvig. Aktivitetsoversigt

Nykøbing Rørvig. Aktivitetsoversigt Nykøbing Rørvig Aktivitetsoversigt september 2016-10. januar 2017 Indholdsfortegnelse Sensommertur... 3 Underholdning og fællessang... 3 Foredrag... 4 Juleunderholdning/koncert... 4 Nytårskoncert... 5

Læs mere

7. udgave. 1. oplag. 2011. Forsidefoto: Scanpix/Corbis. Produktion: Datagraf. Bestillingsnr.: 143

7. udgave. 1. oplag. 2011. Forsidefoto: Scanpix/Corbis. Produktion: Datagraf. Bestillingsnr.: 143 7. udgave. 1. oplag. 2011. Forsidefoto: Scanpix/Corbis. Produktion: Datagraf. Bestillingsnr.: 143 KEND DIT KOLESTEROL Sådan kan du selv sænke dit kolesteroltal Mere end to ud af tre danskere har et højt

Læs mere

UDKAST KØBENHAVNS KOMMUNES SUNDSHEDSPOLITIK 2015-2025

UDKAST KØBENHAVNS KOMMUNES SUNDSHEDSPOLITIK 2015-2025 UDKAST KØBENHAVNS KOMMUNES SUNDSHEDSPOLITIK 2015-2025 Nyd livet, københavner Et godt helbred er et godt udgangspunkt for, at vi kan trives fysisk, psykisk og socialt. Der findes mange bud på, hvad det

Læs mere

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Efterårsprogram 2016 Arrangementer i efteråret: Frokost ved Egå Marina Stavgang ved Tangkrogen Regionalt medlemsmøde Oplæg om hjælpemidler og forbrugsgoder

Læs mere

FÆLLESSPISNING. Brede. Mandage. Mandage en gang om måneden. Mandag-fredag. Tirsdage GÅ-TURSHOLD SELVTRÆNING I STYRKERUM STYRKETRÆNING/YOGA PÅ GULV

FÆLLESSPISNING. Brede. Mandage. Mandage en gang om måneden. Mandag-fredag. Tirsdage GÅ-TURSHOLD SELVTRÆNING I STYRKERUM STYRKETRÆNING/YOGA PÅ GULV Brede Mandage GÅ-TURSHOLD Kl. 10.00-12-00: Vi går 10 km Kl. 10.30-11.30: Vi går 1-2 km med turfører fra Aktivitetscentret. Start og slut ved caféen på Plejecenter Bredebo, Mølleåparken 2. Mere information

Læs mere

Tilbud på plejecenterområdet april 2014

Tilbud på plejecenterområdet april 2014 Tilbud på plejecenterområdet april 2014 Skemaet bedes udfyldt inden mandag den 11.04.16 Plejecenter Tilbud om gåture Træning i motionsrum Gymnastik Tåsinge Der tilbydes gåture når vejret er til det. Gåture

Læs mere

Inspirationsfolder for Sengeløse Skole: Sund mad

Inspirationsfolder for Sengeløse Skole: Sund mad Baggrund for inspirations folder: Inspirationsfolder for Sengeløse Skole: Sund mad I 2008 udarbejdede Høje Taastrup Kommune en kost politik og i opfølgning af denne udarbejdede Sengeløse Skole sin egen

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Efterår 2015 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten GRATIS TILBUD: 2. Håndarbejde:

Læs mere

Skriv de rigtige ord under billederne. Der er flere ord under hvert billede. Nogle af ordene kan passe flere steder.

Skriv de rigtige ord under billederne. Der er flere ord under hvert billede. Nogle af ordene kan passe flere steder. Sundhedsdansk At have det godt Her kan du lære danske ord, som beskriver, hvordan du selv og andre har det. Du kan også få viden om, hvad du kan gøre for, at du og andre får det godt. NYE ORD Hvordan har

Læs mere

Velkommen til Gedskovvej

Velkommen til Gedskovvej Velkommen til Gedskovvej Kære Vi vil gerne byde dig velkommen til dit afklaringsforløb på CUBA. Vi håber du bliver glad for at være her, og vi glæder os til at lære dig at kende. Inden du starter vil vi

Læs mere

At have det godt. Sundhedsdansk. Sundhedsdansk At have det godt. ORDLISTE Hvad betyder ordet? NYE ORD Hvordan har de det?

At have det godt. Sundhedsdansk. Sundhedsdansk At have det godt. ORDLISTE Hvad betyder ordet? NYE ORD Hvordan har de det? ORDLISTE Hvad betyder ordet? Ordet på dansk Oversæt til eget sprog - forklar Sundhedsdansk At have det godt Her kan du lære danske ord, som beskriver, hvordan du selv og andre har det. Du kan også få viden

Læs mere

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret!

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret! Sportscamp 5 Egmont Højskolen i Hou 15.-17. april 2016 du er inviteret! Sportscamp Sportscamp er en weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret, få inspiration, energi,

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Løb for begyndere og let øvede

Løb for begyndere og let øvede Der løbes i tre grupper: Løb for begyndere og let øvede Kom i form til Svendborgløbet i maj A: Begyndere, programmet forudsætter at du kan gå 5-6 km i rask tempo B: Let øvede, programmet forudsætter at

Læs mere

Fysisk aktivitet og type 2-diabetes

Fysisk aktivitet og type 2-diabetes Kort fortalt Fysisk aktivitet og type 2-diabetes www.diabetes.dk Højt blodsukker (hyperglykæmi) Hvis dit blodsukker er højt ( 15 mmol), før du vil dyrke fysisk aktivitet, men du føler dig godt tilpas,

Læs mere

Skole Hjem Nr. 189 December 2006

Skole Hjem Nr. 189 December 2006 Skole Hjem Nr. 189 December 2006 1 Afsked Det er ikke første gang og bliver måske heller ikke sidste gang i dette skoleår, at vi i Kontakt må skrive om afsked. Det skyldes hovedsagelig, at flere nu har

Læs mere

BORGERENS FORBEREDELSE TIL SUNDHEDSTJEK spørgeskema

BORGERENS FORBEREDELSE TIL SUNDHEDSTJEK spørgeskema BORGERENS FORBEREDELSE TIL SUNDHEDSTJEK spørgeskema Som forberedelse til sundhedstjekket hos din læge skal du besvare en række spørgsmål, som handler om din sundhed og dit helbred, og hvordan du i det

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

VELKOMMEN TIL SFO KLUB 3

VELKOMMEN TIL SFO KLUB 3 2013-2014 VELKOMMEN TIL GØRLØSE SFO KLUB 3 SFO KLUB 3 2013-2014 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik - pædagog Sussi - pædagogmedhjælper Jonas - pædagogmedhjælper Rita

Læs mere

Se dette nyhedsbrev i en browser. Efteråret 2011. Onsdag 17. august Opstart af Zumba-hold på Den Gamle Avlsgård

Se dette nyhedsbrev i en browser. Efteråret 2011. Onsdag 17. august Opstart af Zumba-hold på Den Gamle Avlsgård 1 af 6 13-09-2011 10:33 Se dette nyhedsbrev i en browser Efteråret 2011 Onsdag 17. august Opstart af Zumba-hold på Den Gamle Avlsgård Søndag 21. august Søndags ROOTS-Rock med Guy Forsyth Mandag - Fredag

Læs mere

Men en stor tak skal lyde til:

Men en stor tak skal lyde til: Årgang 27 År 2014 Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard Bo Marcher Formand: Ib Jensen Brugerråd: Ind og udmeldelse: I SFO1 og SFO2 skal ske digital via varde kommunes hjemmeside.

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Sammen om velfærd. Vi har brug for dig

Sammen om velfærd. Vi har brug for dig Sammen om velfærd Vi har brug for dig Vi lever i en ny virkelighed, hvor det kommunale husholdningsbudget er presset. Det kræver, at vi sammen skaber en ny velfærd. Det kalder vi Ny virkelighed Ny velfærd.

Læs mere

Behandling af KOL. Hvilken medicin bruges til KOL? Hvad kan du selv gøre for at leve bedre med KOL?

Behandling af KOL. Hvilken medicin bruges til KOL? Hvad kan du selv gøre for at leve bedre med KOL? Behandling af KOL Denne brochure handler om Kronisk Obstruktiv Lungesygdom (KOL) - også kaldet rygerlunger. Hvad er symptomerne? Hvilken medicin bruges til KOL? Hvad kan du selv gøre for at leve bedre

Læs mere

5. udgave. 3. oplag. 2011. Foto: Jes Buusmann. Produktion: Datagraf: Bestillingsnr.: 192

5. udgave. 3. oplag. 2011. Foto: Jes Buusmann. Produktion: Datagraf: Bestillingsnr.: 192 5. udgave. 3. oplag. 2011. Foto: Jes Buusmann. Produktion: Datagraf: Bestillingsnr.: 192 13 SUNDE VANER TIL AT FOREBYGGE HJERTEKARSYGDOM Tjek dine madvaner HAR DU 13 RIGTIGE? Der er størst gevinst, når

Læs mere

Aktiviteter Februar 2016

Aktiviteter Februar 2016 Aktiviteter Februar 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

Detaljeret program for Snedsted Festuge

Detaljeret program for Snedsted Festuge Detaljeret program for Snedsted Festuge Lørdag den 3. august Aktivitet: DM i Adventure Race (Thy til lands, til vands og i luften). Beskrivelse: Danmarksmesterskaberne i Adventurerace "Thy til lands til

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Motions og idrætstilbud til dig med behov for hensyntagende motion. Ringkøbing-Skjern kommune

Motions og idrætstilbud til dig med behov for hensyntagende motion. Ringkøbing-Skjern kommune Motions og idrætstilbud til dig med behov for hensyntagende motion Ringkøbing-Skjern kommune August 2010 Aktivitet Sted Dato Troldhede Motion, anderledes aktivitet, gåture og socialt samvær Troldhede Kultur

Læs mere

Jobbanken Nygade 4, 7400 Herning 9722 3064 post@job-banken.nu job-banken.nu

Jobbanken Nygade 4, 7400 Herning 9722 3064 post@job-banken.nu job-banken.nu Herning Aarhus København Nyhedsbrev vinter 2016 Vi håber, du har haft en dejlig jul og er kommet godt ind i det nye år. Inde i nyhedsbrevet finder du en oversigt over og en beskrivelse af, hvilke aktiviteter

Læs mere

Midt i Sund Zone OKTOBER 2012

Midt i Sund Zone OKTOBER 2012 Midt i Sund Zone en status halvvejs i projektets levetid OKTOBER 2012 Ulighed i sundhed Begrebet social ulighed i sundhed bruges til at beskrive det forhold, at sundhedsrisici og sygelighed er skævt fordelt

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 11 28. oktober 2015 Kom og spis med, når fælleshuset holder Mortensaften, tirsdag den 10. november fra kl. 17.30 Kom og mød Kantmaskerne i fælleshuset, onsdag

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

Velkommen til afdeling 242

Velkommen til afdeling 242 Information til patienter og pårørende Velkommen til afdeling 242 Kardiologi, Endokrinologi og Nefrologi Marts 2010 Medicinsk afd. 242 Ris eller ros modtager vi gerne: VELKOMMEN Med denne pjece vil vi

Læs mere

asdasd Frederiksberg Sundhedscenter GenOpTRÆninG KRONISKE FOREByGGELSES- TILBUD TIL ældre ALKOHOL SyGDOMME KOST rygestop motion

asdasd Frederiksberg Sundhedscenter GenOpTRÆninG KRONISKE FOREByGGELSES- TILBUD TIL ældre ALKOHOL SyGDOMME KOST rygestop motion asdasd Frederiksberg Sundhedscenter GenOpTRÆninG KRONISKE SyGDOMME FOREByGGELSES- TILBUD TIL ældre KOST rygestop ALKOHOL motion indholdsfortegnelse Kost Individuel kostvejledning...3 Familiekostvejledning...4

Læs mere

August 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 Demensvenlig Fitness Ll. Skensved, kl Pårørendegruppe Stevns Hårlev, kl

August 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 Demensvenlig Fitness Ll. Skensved, kl Pårørendegruppe Stevns Hårlev, kl Aktivitetskalender August 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 2 5 6 12 Samtalecafé Faxe, kl. 14-16 13 19 20 26 27 7 8 14 15 21 Juridisk rådgivning Hårlev, kl. 13-15 Natur-hold Villa Gallina, kl.

Læs mere

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig.

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig. E-mail nyhedsbrev nr. 36 Guidet tur til Christiania. Lørdag den 23. august kl. 16.00 Vi mødes ved Porten/Hovedindgangen ved Prinsessegade, hvor en guide venter på os. Turen varer 1 1/2 til 2 timer. Turen

Læs mere

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 Midt & Østsjælland. Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 . Husk lige at vores klub er medlem hos Danske Seniorer, og vores medlemsnummer er: 50 334 Dette medlemsnr. skal du/i bruge, når du/i

Læs mere

VIGTIGE OPLYSNINGER VELKOMMEN TIL SØRUPHUS EN SKOVBØRNEHAVE I GULDBORGSUND KOMMUNE

VIGTIGE OPLYSNINGER VELKOMMEN TIL SØRUPHUS EN SKOVBØRNEHAVE I GULDBORGSUND KOMMUNE VIGTIGE OPLYSNINGER SKOVBØRNEHAVEN SØRUPHUS SØRUPVEJ 23 4863 ESKILSTRUP 54454008 SOERUPHUS.GULDBORGSUND.DK mhols@guldborgsund.dk VELKOMMEN TIL SØRUPHUS NYTTIGE HJEMMESIDER: Mitguld.guldborgsund.dk WWW.guldborgsund.dk

Læs mere

Spørgeskema i forbindelse med den forebyggende undersøgelse af 67 i Viborg Kommune

Spørgeskema i forbindelse med den forebyggende undersøgelse af 67 i Viborg Kommune Spørgeskema i forbindelse med den forebyggende undersøgelse af 67 i Viborg Kommune (afleveres til screeningsygeplejersken) CPR-nr : Navn : Efternavn : TLF : 1. Hvad er din højde? cm Hvad er din vægt? kg

Læs mere

MULTIHUSET MULTIHUSET. Nyt aktivitets, - behandlings- og caféhus for dig der har et misbrugsproblem og/eller er psykisk skrøbelig

MULTIHUSET MULTIHUSET. Nyt aktivitets, - behandlings- og caféhus for dig der har et misbrugsproblem og/eller er psykisk skrøbelig MULTIHUSET Nyt aktivitets, - behandlings- og caféhus for dig der har et misbrugsproblem og/eller er psykisk skrøbelig MULTIHUSET Socialpsykiatri og Misbrug Horsedammen 42 2605 Brøndby Daglig leder: Hanne

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 7: Sund og stærk. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 7 Sund og stærk side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 7: Sund og stærk. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 7 Sund og stærk side 1 Kursusmappe Uge 7: Sund og stærk Vejledning til HippHopp guider Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 7 Sund og stærk side 1 HIPPY HippHopp Uge7_guidevejl_sundogstærk.indd 1 06/07/10 09.30 Denne vejledning

Læs mere

SUNDHEDSUGE 5/FYSIOSEKVENS 28. JANUAR 1. FEBRUAR 2019

SUNDHEDSUGE 5/FYSIOSEKVENS 28. JANUAR 1. FEBRUAR 2019 TRIVES DU? SUNDHEDSUGE 5/FYSIOSEKVENS 28. JANUAR 1. FEBRUAR 2019 I Fysiosekvens sætter vi fokus på sundheden. Her kan du få inspiration til hvordan vi passer på kroppen og blive klogere på sundheden. Sundhed

Læs mere

Vuggestuen Heimdalsvej

Vuggestuen Heimdalsvej Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej Heimdalsvej 5 8230 Åbyhøj Tlf: 87 13 81 51 Kære. og forældre. Vi glæder os til, at du skal starte her hos os i vuggestuen Du skal gå på.. stue. De voksne på din stue

Læs mere

Din livsstils betydning for dit helbred KOST RYGNING ALKOHOL MOTION

Din livsstils betydning for dit helbred KOST RYGNING ALKOHOL MOTION Din livsstils betydning for dit helbred KOST RYGNING ALKOHOL MOTION Kære patient Velkommen til Dronninglund Sygehus Vi fokuserer på din livsstil/ KRAM - faktorerne KOST RYGNING ALKOHOL/stoffer MOTION

Læs mere

Demensfællesskabet Østjylland

Demensfællesskabet Østjylland Demensfællesskabet Østjylland 2018 On 1 August To 2 Fr 3 Aarhus: Fælles Frokost-Fredag I Demenshjørnet kl. 10:00-14:00 Lø 4 Sø 5 Ma 6 32 Ti 7 On 8 To 9 Fr 10 Aarhus: Fælles Frokost-Fredag I Demenshjørnet

Læs mere

Furesø Kommune SUND ALDRING SPÆNDENDE FOREDRAG FOR SENIORER I FURESØ. Furesø Kommune. Stiager Værløse. Udgivet: 1.

Furesø Kommune SUND ALDRING SPÆNDENDE FOREDRAG FOR SENIORER I FURESØ. Furesø Kommune. Stiager Værløse. Udgivet: 1. Furesø Kommune SUND ALDRING SPÆNDENDE FOREDRAG FOR SENIORER I FURESØ Furesø Kommune Stiager 2 3500 Værløse Udgivet: 1. september 2017 VELKOMMEN TIL ET EFTERÅR MED FOKUS PÅ SUNDHED Mørket banker på og efteråret

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

SanseSlottets Madpolitik

SanseSlottets Madpolitik SanseSlottets Madpolitik Revideret februar 2014 Indhold Hvem får mad?... 2 Formål... 2 Målsætning... 2 Morgenmad... 2 Formiddags og eftermiddagsmad... 2 Frokost... 3 Drikkelse... 3 Spise-café... 3 Måltids-miljø...

Læs mere

Behandling af KOL. Hvilken medicin bruges til KOL? Hvad kan du selv gøre for at leve bedre med KOL?

Behandling af KOL. Hvilken medicin bruges til KOL? Hvad kan du selv gøre for at leve bedre med KOL? Behandling af KOL Denne brochure handler om Kronisk Obstruktiv Lungesygdom (KOL) - også kaldet rygerlunger. Hvad er symptomerne? Hvilken medicin bruges til KOL? Hvad kan du selv gøre for at leve bedre

Læs mere

Vi følger dig digitalt på vej. Bliv it-klar på dine betingelser

Vi følger dig digitalt på vej. Bliv it-klar på dine betingelser Vi følger dig digitalt på vej Bliv it-klar på dine betingelser Har du brug for at blive fulgt digitalt på vej? - så start her! I denne folder er der hjælp at hente til dig, der gerne vil i gang med at

Læs mere

Årsrapport 2006 for Hvidovre Ungdomsskoles Sundhedsprojekter

Årsrapport 2006 for Hvidovre Ungdomsskoles Sundhedsprojekter Årsrapport 2006 for Hvidovre Ungdomsskoles Sundhedsprojekter K Kost R Røg A Alkohol M Motion S Sex & regnskab 2006 Udarbejdet af Lise Zaar Ungdomsskolen Marts 2007 Navn: Mad på den fede måde. Vi er blevet

Læs mere

TORSDAGS-NYT. Besparelser. 9. oktober 2008

TORSDAGS-NYT. Besparelser. 9. oktober 2008 TORSDAGS-NYT 9. oktober 2008 Besparelser Det er mange afsnit i Torsdags-Nyt, der bærer denne overskrift! I 2008 måtte vi åbne vores budgetter og finde besparelser midt i budgetåret, hvilket resulterede

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. OKTOBER NOVEMBER 2015 3 årgang nr. 4. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på

Brugerbladet. Atkærcenteret. OKTOBER NOVEMBER 2015 3 årgang nr. 4. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Poul på tlf. 20973080 Brugerbladet

Læs mere

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger.

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. Vi forventer at I læser denne folder igennem ved Jeres barns opstart

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Siden Sidst. Sidste Nyt. Det Sker. Sclerose. Husk at følge os på Facebook. foreningen Viborg

Siden Sidst. Sidste Nyt. Det Sker. Sclerose. Husk at følge os på Facebook. foreningen Viborg Sidste Nyt Siden Sidst Det Sker Sidste Nyt Ny kasserer Marianne Vestergaard, som blev valgt til kasserer på års-mødet 2013, har desværre måttet sige fra pga. personlige årsager. Som ny kasserer har vi

Læs mere

Håndbog for kontaktsygeplejersker

Håndbog for kontaktsygeplejersker 1 Håndbog for kontaktsygeplejersker Velkommen til håndbogen for kontaktsygeplejersker. I denne håndbog kan du finde oplysninger, der er relevante for dig som kontaktsygeplejerske i Hjerteforeningen. I

Læs mere

Aktivitetsfolder Teglværksparken 2015/16

Aktivitetsfolder Teglværksparken 2015/16 Center for Sundhed og Omsorg Slagelse Kommune Åbningstider: Mandag-torsdag 9-15.30 Fredag 9-14 Lørdag-søndag 11-16 Juni og Juli ændrede åbningstider Centret holder lukket fra 24. december til 4. januar

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Velkommen i Børnehuset Molevitten

Velkommen i Børnehuset Molevitten Velkommen i Børnehuset Molevitten BØRNEHAVEN TREKLØVEREN ENGBLOMMEN, KLOKKEBLOMST & KLUB 5 Børnehaven er normeret til 70 børn i alderen 2,9 5 år. Børnene er fordelt på 3 stuer, Engblommen, Klokkeblomst

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

November/December 2014

November/December 2014 November/December 2014 Værestedet liv ønsker alle en god jul samt et godt nytår. Mortensaften Mandag d 10. november holder vi mortensaften i værestedet liv. Der vil blive serveret and med hvad der hører

Læs mere

Projekter i Sundhed 2015

Projekter i Sundhed 2015 Indsatser 2015 Type af aktivitet Effekt Kompetenceudvikling af medarbejdere Osteoporose, Ernæring, kroniske smerter, fald, KOL I forhold til den geriatriske borger har optimeret træningsindsatsen Ernæring

Læs mere