GAMING. hurtig håndtering af spillematerialer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GAMING. hurtig håndtering af spillematerialer"

Transkript

1 GAMING hurtig håndtering af spillematerialer 1

2 2

3 3 Helhedsløsning til events og spil Kæmper du med at få logistikken til flere tusind spilsalgssteder til at fungere med en leveringstid på bare et par timer? Forsøger du at få spilrelateret information til at flyde gnidningsløst mellem spilvirksomheder, salgssteder, bureauer og distributører? Så kan Strålfors Gaming være løsningen. Strålfors Gaming er et koncept til effektiv håndtering af informationsflow omkring og produktion af event- og spilrelateret materiale. Det sikrer at tidskritisk materiale går til tryk med minimal leveringstid, og at det kommer ud til salgsstederne og spilvirksomheder umiddelbart efter trykningen. I konceptet indgår også fakturering til salgsstederne og rapportering til spilvirksomheder. Strålfors Gaming hjælper dig med: n Logistik med leveringstid på få timer. n Lagerhåndtering af basisprodukter som reklamemateriale, boner og kvitteringsruller. n Hurtig og effektiv produktion til hurtige leverancer. n Indkøb af produkter til samordning af lagerhåndtering, pakning og distribution.

4 4 Dette er Gaming Strålfors Gaming er en helhedsløsning som kombinerer tidskritisk tryk med kundekommunikation. Webløsningen letter informationsflowet mellem dig, spilvirksomhederne, salgssteder, bureauerne, distributørerne og dine slutkunder. Det indebærer kortere leveringstid, forenklede bestillinger og at din kommunikation bliver både mere omkostningseffektiv og mere relevant. SALGSSTEDER EKSTERNE BUREAUE Helhedssyn Strålfors kan via forskellige services hjælpe dig med din markedsføring lige fra lagerføring og logistik til fysiske eller elektroniske kampagner. Vi ved at det er vigtigt at man aldrig udgår for lagervarer som kvitteringsruller og reklamemateriale, og at tidskritisk information skal være fremme på det rette sted på det rette tidspunkt. SPILVIRKSOMHED / HOVEDAKTØR SALGSSTEDER Vi tilpasser altid løsningen efter dine behov Optimerede processer og rutiner i kombination med vores professionelle medarbejdere giver dig altid den mest effektive løsning. Brugervenlig onlineløsning Vores onlineløsning medfører at informationsflowet mellem dig, dine kunder, partnere og distributører fungerer gnidningsløst. Den giver dig adgang til alt fra statistik og bestillinger til lagerstatus og opfølgning. Bæredygtige og sikre kommunikationsløsninger Effektiv kommunikation hænger tæt sammen med en reduceret miljøpåvirkning. Strålfors leverer i dag miljømærkede produkter, både med Svanemærket og med FSC og PEFC. Virksomhederne er kvalitets- og miljøcertificerede efter ISO 9001 og ISO Vores trykkerier er sikkerhedscertificerede for at sikre at en bestemt type trykt og printet materiale ikke kan kopieres eller forfalskes. Afhængigt af sikkerhedsniveau er der forskellige materialer og teknikker der kan benyttes.

5 5 SAMARBEJDSPARTNERE OG UNDERLEVERANDØRER R PRODUKTION STRÅLFORS LAGER Strålfors SAMARBEJDSPARTNERE SALGSSTEDER 1x2 DISTRIBUTION KUNDER / KUNDENS KUNDE

6 6 Rette produkt på rette sted til rette tid Strålfors Gaming er blevet udviklet ud fra spilbranchens strenge krav til levering, kvalitet og sikkerhed. Med over 50 år i spilbranchen ved vi hvor vigtigt det er altid at være et skridt foran og samtidig imødekomme kundernes nuværende behov. Her er et par eksempler på hvad Strålfors Gaming kan hjælpe dig med. Kuponer, boner og kvitteringsruller Denne type lagervarer må man aldrig udgå for. Vi har lang erfaring i at producere store mængder kuponer, både neutrale og forudfyldte samt kvitteringsruller. I dag kombinerer vi denne kompetence med moderne produktionsteknikker som fx digitalt tryk. Marketingmateriale og lotteriabonnementer Med Strålfors Gaming kan du nemt samle produktionen af marketingmateriale, inklusive månedlig distribuering af lodder og anden information, i attraktive forsendelser. Du kan vælge imellem at få dem indpakket i plastik eller emballeret på anden vis. Håndtering af tryksager Planlægning, produktion, indkøb, tryk, kuvertering og distribuering uanset hvor i kæden du har behov for hjælp, letter Strålfors Gaming helhedshåndteringen af og logistikken omkring trykt materiale. Og du kan nøjes med at få hjælp til dele af det, for eksempel pakning, lagerstyring af marketingmateriale eller returneringer. Kampagnemateriale Bilag, postkort, brochurer, foldere, breve, reklameaviser, mails og sms er. Vi kan optræde som såvel partner, når det drejer sig om valg af papir, eller som distributør eller underleverandør til et reklamebureau. Du kan også få hjælp til administration af gevinster. Gave- og loyalitetskort Personaliser dine gave- og loyalitetskort, og styrk relationen til dine kunder. Vi leverer også spillekort og koncepter omkring dem med det formål at styrke loyalitet og undgå ludomani. Hvis du ønsker det, kan vi også udarbejde kortholdere med et firmaunikt design og kampagner til såvel trykte produktioner som digitale kanaler. Lagerføring Basisvarer som kvitteringsruller, boner og reklamemateriale må man aldrig udgå for. Og mange kampagner har ekstremt korte leveringstid. Vi tilbyder såvel lagerstyring som pakning samt distribuering. Analyse af marketingkommunikation Eyetracking er en metode til analysering af marketingmateriale og dets effekt på modtageren. Ved at måle præcis hvor øjet ser, får du unik information om hvordan dine kunder læser og tager informationen til sig. Ved at analysere resultatet af eyetracking-undersøgelsen og en effektmåling kan du forbedre din markedskommunikation. Webløsninger Få styr på spillekort, ordreflow, statistik, design og opfølgning og bind delene sammen i en og samme webløsning. Med Strålfors Gaming gør du din kommunikation og ordrehåndtering enkel og effektiv.

7 7 I fællesskab kommunikerer vi smartere I dag, hvor stort set alt kun er et klik væk, stilles der høje krav til din kommunikation. Det handler om at få det rette budskab ud til den rette person på den rette måde og til den rette pris. Du skal kort sagt kommunikere med dine kunder på deres betingelser. Vi hjælper dig med at finde det rette værktøj der egner sig til netop din virksomhed og de resultater du gerne vil opnå. I fællesskab kommunikerer og leverer vi smartere kommunikation. Stærkere kundeloyalitet At finde nye kunder er meget dyrere og mere tidskrævende end at fastholde de eksisterende. Med loyale kunder opbygger du langsigtede relationer og maksimerer dit resultat. Bedre effektivitet Omkostningseffektiv kommunikation er en stadig tilbagevendende udfordring. Hvordan får du dine kunder til at læse det du sender ud? Hvordan strukturerer du distributionen bedst muligt? Hvordan håndterer du dine kundedata, og hvor tidssvarende er dine it-løsninger? Vi finder i fællesskab altid den bedste løsning på dine udfordringer. Øget salg Der er ingen genveje til øget salg. Men med planlægning, en velfungerende organisation og det rette værktøj kan du nå målet. Ved hjælp af den rette metode, sender du det rette budskab til den rette person på det rette tidspunkt og til den rette pris.

8 Strålfors udvikler og tilbyder kommunikationsløsninger som giver virksomheder med mange kunder helt nye muligheder for mere personlige og stærkere kunderelationer. STRÅLFORS A/S