HGI-Nyt. 36. årgang Juni 2012 Nr. 8. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HGI-Nyt. 36. årgang Juni 2012 Nr. 8. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening"

Transkript

1 HGI-Nyt 36. årgang Juni 2012 Nr. 8 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

2 Havdrup Gymnastik - og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind, Engløkke 4, 4622 Havdrup, Telefon Næstformand Alex Berg, Kildebo 6, 4622 Havdrup, Telefon Økonomiansvarlig Finn Jensen Gøgevænget 30, 4622 Havdrup, Telefon Repræsentanter fra afdelingerne Fodbold Martin Holmer, Agervænget 6, 4622 Havdrup, Telefon Badminton Aksel Nielsen, Skolevej 55, 4622 Havdrup, Telefon Gymnastik Betina Steneman, Bakkelund 6, 4622 Havdrup, Telefon Petanque Finn Nielsen, Kilevangen 12, 4622 Havdrup, Telefon Suppleanter Kurt Larsen, Kildebrogårdsvej 10, 4622 Havdrup, Telefon Christina Olsson, Bakkevænget 6, 2680 Solrød Strand, Telefon Bladudvalget Finn Jensen Gøgevænget 30, 4622 Havdrup, Telefon Lars Mortensen, Tyreløkke 3, 4622 Havdrup, Telefon Mail: Post@hgi-nyt.dk Deadline for stof til næste blad: Se på Forsiden Årgang 2000 fra Havdrup Fodbold Fotograf: Peter Enger 2

3 Sommerferie Så blev det endelig sommer. Selvom nogen er færdig for denne sæson, og andre næsten lige er kommet i gang, vil jeg gerne benytte lejligheden til at ønske alle en rigtig god sommer. Der har i samarbejde med SSP i Solrød og deres misbrugskonsulenter været afholdt et kursus i - rusmidler og unge mennesker. Kurset har været for trænere/instruktører/medhjælpere, for at give dem viden om de forskellige stoffer, samt hvordan spottes en ung misbruger. Det var en stor succes for dem som deltog, og kan klart anbefales hvis det bliver afholdt igen. Vi vil også gøre opmærksom på, at SEAS NVE kører en kampagne i Havdrup, hvor de ligger en pose penge til byen. Du kan være med til at bestemme, hvad de penge skal bruges til, ved at gå på deres hjemmeside og stemme på de fremkomne forslag. Det håber vi, at så mange som muligt vil gøre. Det gøres på og så bruge den kode, som i et brev er blevet husstandsomdelt. HGI ønsker den nye Havdrup Borgerforening held og lykke. Vi ser frem til et godt samarbejde. På bestyrelsens vegne Anette Gammelvind Unge og Misbrug Instruktører og leder fra HGI s afdelinger samt fra Natsport, var sammen med 2 misbrugskonsulenter i Solrød kommune samlet den 6. maj til et kursus i: Hvordan spottes et ungt menneske, der er begyndt at tage rusmidler Der blev snakket om at forstå den unges livsverden, og ikke bare skubbe dem til side. Rusmidler er i dag et valg, som er aktuel for de fleste unge og hvorfor er de unge særligt risikovillige. Hvilke påvirkninger har rusmidlerne på den unges hjerne og hvilke andre virkninger og omkostninger, både fysisk, psykisk og socialt får det for den unge og deres omgivelser. 3 (Fortsættes på side 4)

4 (Fortsat fra side 3) Hvordan spotter man, om det er almindelig teenager adfærd eller hash rygende unge? Det er vigtigt at forstå, hvad der er eller kan være årsagen til, at den unge begynder at tage rusmidler. Tal om det du ser. En del børn vokser op i en misbrug familie der enten drikker alkohol eller ryger hash. Hvad kan vi som forening gøre for at hjælpe? Hvornår skal der tages kontakt til Misbrugs-konsulenterne i Kommunen? Det var nogen af de emner der blev snakket, diskuteret og informeret om. En meget interessant dag. På vegne af alle deltager på dette kursus, blev vi meget klogere på og overrasket over, hvor skadeligt Hash rygning er og især hvilken virkning hash rygning har på de unges ve og vel. Alle forældre bude have kendskab til disse faresignaler Hilsen Steen Gammelvind På gensyn i efter sommerferien Dette nummer af HGI-Nyt er det sidste i årgang 36. Redaktionen vil gerne have lov til, at sige tak for denne gang til vore annoncører, samarbejdspartnere og ikke mindst vore læsere. God sommer, vi ses til august. Deadline for indlevering af stof til det første nummer i årgang 37 er i august. Den nøjagtige dato vil blive offentliggjort på Lars Mortensen 4

5 Gymnastik Formand Betina Steneman, Bakkelund 6, 4622 Havdrup, Telefon Økonomiansvarlig Tina Sarpø, Rørvænget 6, 4622 Havdrup, Telefon Mail: Hjemmeside: Hal 2 i Havdrup og springgrav er en stor opgave for foreningen men også en spændende udfordring Der har nogle gange været omtalt og reklameret for et af gymnastikforeningens største ønsker, et projekt hvor der virkeligt har været brugt og stadig bliver brugt rigtig meget tid og energi for at dette lykkedes nemlig Havdrups første springgrav nogen sinde. At få etableret en springgrav i den nye hal så foreningen nu kan udvikle sig yderligere at denne mulighed ikke må gå forbi os. Et projekt som for springgraven er budget sat til kr. Der forsøges at få støtte og sponsorater hvor det er muligt men som nærmest føles som en kamp mod muren. Det ser ud til at der i skrivende stund mangler omkring kr kr. I den forbindelse tager gymnastikforeningen meget gerne imod bidrag fra alle som vil støtte projektet ved henvendelse på gymnastik@havdrup.dk eller kontakt til bestyrelsen. SEAS har netop i den forgangne periode gang i støt en godt formål i Havdrup, hvor der kan stemmes om støtte til din by. Afstemningsdeadline er netop slut, men vi ved først d. 23/6 om SEAS giver en god skærv til Havdrup. Vi håber selvfølgelig at Springgraven eller andre faciliteter til den nye hal har fået en god pengesum til fornøjelse for alle byens og omegnens borgere. 5 (Fortsættes på side 6)

6 (Fortsat fra side 5) Opvisning ved Solrød Kulturuge i Solrød Centret 1. september Havdrup gymnastik og i dette tilfælde holdet Super Spring, deltager også i Solrød Kulturuge med opvisning 1. september, kl som sker i Solrød Centret. I samme forbindelse kan man også lige besøge vores bod, lørdag den 25/8, mellem kl i Solrød Centret - og få udleveret det nye sæsonprogram. Sommergymnastik og sommerferie Sommergymnastikken synger nu på sidste vers, og slutter for de sidste hold her midt i juni måned. Herefter holdes der sommerferie frem til slutningen af august, hvor der er indmeldelsesaften tirsdag 21/8. Hold derfor øje med hjemmesiden så du altid er opdateret. Her i skrivende stund hvor det nu er blevet rigtigt sommervejr, og vejr til at være ude er i efterfølgende lidt billeder af hvordan der i sådanne sommertider også kan trænes ude. Her holdet Sommer Trim Fit m/k der træner i det fri: Et par billeder fra træningen i det fri. Holdet Mini Super Spring og Mix Spring billeder fra træning på græs: Flikflak træning med højt til loftet, og mange andre spring. 6 (Fortsættes på side 7)

7 (Fortsat fra side 6) Holdet Super Spring billeder fra sommer-træning i det fri: Sommergymnastik i det fri, og træning i den sene eftermiddagssol - så er det sommer. Tak til alle sponsorer og bidragsyder til HGI gymnastik En stor tak til alle firmaer og bidragsydere, som dels har annonceret på hjemmesiden, og ved andre arrangementer. Dette er en stor hjælp for at holde foreningen både økonomisk og konstruktivt oppe, så der kan arrangeres og holdes arrangementer, som gymnastik og idrætsaktiviteter for byens og omegnen borgere. Dette medvirker til en hjælp og et skulderklap til alle i foreningen som gør et stort og ulønnet arbejde for foreningen. Næste sæson vintersæsonen Program for næste sæson er nu færdig, men med forbehold for endnu et par enkelte justeringer. Næste sæsonprogram er indsat i bladet på midtersiden så man kan allerede nu se hvad man skal glæde sig til, når holdene starter op lige omkring 1. september afhængig af det enkelte hold. Hold derfor øje med hjemmesiden i løbet af sommerferien, hvor hjemmesiden bliver opdateret løbende også med en mere uddybende beskrivelse omkring de enkelte hold. Vintersæsonprogrammet for og med holdbeskrivelser samt mange flere oplysninger, bliver også udsendt som en folder, og bliver husstandsomdelt. Folderen vil blive omdelt i løbet af august måned så hold øje med postkassen i denne periode. 7 (Fortsættes på side 8)

8 (Fortsat fra side 7) Lidt om den nye sæson vintersæson 2012/2013 nye hold og meget mere: Næste sæson vintersæsonen hvor vi atter vil tilbyde en bred vifte af motion for både børn og voksne! Vi forsøger altid i gymnastikforeningen at følge med tidens trends og motionsbølger, og derfor vil vi til næste sæson tilbyde nogle nye spændende hold, som vi håber vil blive vel modtaget af byen. Vi har desuden udvidet springholdspaletten med endnu et springhold, så vi kommer op på i alt 5 springhold. Med det femte springhold håber vi, at kunne få plads til alle de mange børn der gerne vil dyrke springgymnastik i Havdrup, men også for de danse-glade børn og unge vil der være rig mulighed for at deltage på hold som holder sig til danse-genren. Nye hold: Af nye hold i næste sæson kan vi nævne spædbørns gymnastik for de 0 18 mdr., som hver den første lørdag i måneden kan få stimuleret kroppen sammen med mor/far 1 time i gymnastiksalen fra kl Yoga har længe været efterspurgt, og i den kommende vintersæson vil Lisa undervise i både yoga og pilates torsdag aften. Dette betyder desværre at der ikke bliver et lørdags hold, men vurderingen fra foreningens side har været, at flertallet ønsker træning på hverdagsaftener, og vi er glade for at Lisa har indvilliget i at køre til Havdrup om torsdagen for at undervise i yoga og pilates. Vi genoptager vores Step-hold med stepbænke, nu under ledelse af Karina torsdag aften i hallen, idet denne fitness form henvender sig til et bredt publikum, og alle kan være med uanset alder, køn eller størrelse. Bl.a. med dette hold vil vi gerne vise, at Havdrup Gymnastik er en bredde-forening, som favner alle. Derudover er der flere af de eksisterende hold som er blevet fornyet enten med ny instruktør(er) eller indholdet er blevet opdateret, f.eks. vil der på nogle af voksenholdene blive arbejdet med kettlebells og andre spændende redskaber, det man i populært sprog kalder Crossfit-træning. 8 (Fortsættes på side 10)

9 9

10 (Fortsat fra side 8) Selvforsvar Et nyt tiltag i Havdrup I Havdrup er der på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at dyrke nogen form for kamp- eller selvforsvars sport, og det synes vi er rigtig ærgerligt, så vi har søgt og fundet en instruktør i selvforsvar, og i vintersæsonen 2012/2013 tilbyder vi undervisning i selvforsvar om fredagen i skolens gymnastiksal fra kl Umiddelbart vil aldersgruppen være fra 14 år og opefter, og vi ser frem til at kunne give byens unge og voksne muligheden for at lære mere eller mindre simple teknikker til brug for selvforsvar og samtidig få motioneret kroppen. Inspirationsbilleder af træning med Kettlebells og selvforsvar. DGI Sommerstævne dage der bevæger i Fløng I weekenden i uge 23, den juni 2012, afholder DGI Roskilde det årlige sommerstævne DGI Sommer dage der bevæger i Fløng. Som sidste år sker det i samarbejde mellem DGI Roskilde og Fløng- Hedehusene Gymnastikforening, hvor stævnet også skal afholdes. Super Spring deltager og skal give opvisning søndag 10. juni 2012, kl. 9.09, så det er om morgenen det sker. Samtidigt er det for holdet sidste opvisning inden sommerferien. Holdet Super Spring planlægger træningslejr til Flying Super Kids træningslejr i Århus - til september Holdet Super Spring, eller rettere en forældregruppe til dette hold arbejder i øjeblikket på højtryk på at sammensætte en træningslejr til Flying Super Kids 10 (Fortsættes på side 11)

11 (Fortsat fra side 10) Træningslejr i Århus, som planlægges at skal ske fredag til søndag d september Planlægning er endnu i sin spæde start, så de endelige planer og informationer kommer senere. Der er super dejligt at der er opbakning og hjælp til få sådanne arrangementer op at stå og som bidrager også til det sociale på holdet. Forældregruppen arrangere bl.a. også afslutningsfest for holdet og andre arrangementer. Rigtig mange tak til forældregruppen. God sommerferie og sidste blad i denne sæson Dette blad bliver sidste blad inden sommerferien. Gymnastikafdelingen vil gerne ønske alle en rigtig god sommer / sommerferie til vi ses i slutningen af august til næste sæsonstart, og husk tilmeldingsaften pr. online tilmelding tirsdag den 21. august som er åbningsdagen for tilmeldinger, og som er først mulige dag man kan tilmelde sig på, til de hold man gerne vil gå på. Se løbende alle informationer på hjemmesiden Datoer og andet DGI Roskilde Sommerstævne Fløng, den 9.& 10/6, 2012 Tilmelding til vintersæson , online tilmelding, tirsdag d. 21/8, Aktivitetsdag / Store legedag 30/9, 2012, i Havdrup Hallen for medlemmer og ikke medlemmer se vores hjemmeside Gym-Camp 2012, d.3.-4./11, 2012 i Haslev Gymnastikafdelingens hjemmeside Oplysninger fra landsdelsforeningen DGI Roskilde se Støt gymnastikken når du e-handler: Du kan støtte gymnastikken i HGI hver gang du handler over nettet, hos ca. 200 anerkendte internetbutikker. Hver gang du handler, giver butikken et beløb til os, uden at du betaler mere. Klik ind på og find klub HGI Gymnastik og tilmeld dig. På forhold tak. P.u.v. Ole 11

12 FODBOLD Formand Martin Holmer, Agervænget 6, 4622 Havdrup, Telefon Kasserer Søren Tvede, Bakkelund 25, 4622 Havdrup, Telefon Mail: Hjemmeside: Nyt fodboldhold U12 Hvad gør man, når en flok drenge i 5. klasse på Havdrup skole gerne vil spille noget mere fodbold og der ikke rigtigt er noget hold for deres årgang? Ja, så må man jo bede en af mødrene gå i gang med at oprette et hold, finde banetider, invitere drengene m.v. Status i dag er, at der er ca. 10 drenge der træner tirsdag og torsdag fra 17:15 til 18:45. Der er kommet en ekstra træner på om tirsdagen, men der mangler stadig én eller flere der har lyst til at hjælpe til, og som forhåbentlig ved lidt mere om fodbold. Vi kunne også godt bruge hjælp fra nogen af de ældre fodbolddrenge, som synes det kunne være sjovt at lære fra sig. Lige nu hygger drengene sig med træning og kampe mod pigerne fra årgangen, men planen er at vi efter sommerferien skal deltage i en turnering. Drengene er i hvert fald klar. Alle årgang 200 drenge er velkomne på holdet. Du kan komme til vores træning tirsdag/torsdag kl kl , eller kontakte Lone på enten lone@enger.dk eller telefon Lone Enger (Fortsættes på side 14) 12

13 13

14 (Fortsat fra side 12) Jyske 3 bold i Himmelev Søndag den 20. maj mødtes 14 forventningsfulde drenge og forældre/ søskende foran Havdrup Hallen. Der var kortegekørsel til Himmelev, hvor den stod på Jyske 3 bold. Vejret var fantastisk og setup'et som altid super. Der blev lavet fælles opvarmning, og så gik de 3 hold i gang. Hvert hold skulle spille 4 kampe, og der blev gået til den. Masser af fight og gode afleveringer og en del mål blev det også til. Efter 1½ time var det tid til guldmedaljer, som alle hold fik i dagens anledning. En tak til trænerne for det store arbejde og til alle os forældre der heppede!! Castus Cup Søndag d 15 April var der Castus Cup ved Herfølge stadion, hvor Havdrup stillede med 3 hold. Der blev gået til stålet og alle drengene kæmpede bravt. Imellem kampene kom Svante HB, Køges maskot, og hilste på. Vejret holdt tørt lige til sidste fløjt, og så væltede regnen ned. Efter en hurtig omklædning var det tid til Superliga bold, hvor HB Køge havde inviteret alle hold med følge til kampen mod FCK. Det blev en kold og våd fornøjelse, men heldigvis var vi oppe at stå flere gange, da FCK scorede mål på stribe. I halvlegen var alle holdene på banen og få medaljer under store klapsalver. En stor oplevelse. Camilla Birkedal Nyt fra u 11 pigerne Den 5. maj spillede pigerne mod Taastrup og vandt overlegent 4-1, stort tillykke fra træneren. Den 12. maj skulle de møde Fløng Hedehusene her i Havdrup, og kampen startede i et forfærdeligt blæsevejr, og vi havde modvind. Pigerne kæmpede og kæmpede og så pludselig ud af intet får pigerne tilkendt at straffe, og hvem skal nu skyde??? Alle vil jo gerne, men træneren har jo set igennem vintertræningen, at der var specielt en, der var perfekt til dette, og det var jo K (Laura Kristensen), og ja så førte vi 1-0, og gik til pause med dette. 2. halvleg starter og vinden stopper, så nu er der ingen medvind, og Fløng får et langskud ind og kampen ender 1-1. Pt. er vi nr. 2 i puljen med 1 kamp mindre end de andre. Mvh. Finn Coach Havdrups fodbold piger går ikke ned på udstyret! Ved pigefodbold stævnet i Pinsen kunne de altid glade fodbold piger iføre sin deres nye flotte trøjer, så de både på og udenfor fodboldbanerne, viste Havdrup flaget på bedste vis. 14 (Fortsættes på side 20)

15 15

16 16

17 17

18 18

19 19

20 (Fortsat fra side 14) De godt 30 piger og deres forældre siger 1000 tak for den flotte støtte til de 3 sponsorer, Karina Hardis, Lars Hardis og Michael Hansen, der har gjort dette muligt og mon ikke I vil lægge mærke til pigerne fremover. Årgang 06 har fundet en ny fodboldtræner Jubbiiii, det er lykkedes at finde en træner, som vil sørge for at vores små fodbolddrenge/piger kan fortsætte deres træning efter sommerferie. P.t. er det uvist om der vil blive trænet 1 eller 2 gange om ugen, men det er helt sikkert at holdet kommer til at træne, og nærmere information om antal træningsgange følger første gang efter sommerferien, som er onsdag den 15. august 2012 kl Så vel mødt, alle årgang 06!! Fodbold hold for årgang 07/ 08 startes efter sommerferien Et par friske fædre har sagt ja til at stå for fodboldtræningen for årgang 07/ 08, så der efter sommerferien startes et hold for disse årgange. Se efter opslag rundt omkring i byen eller på for de nærmere detaljer, når de er blevet fastlagt. Betina Steneman U13 pigerne i Holland I pinsen var U13-pigerne i Holland til Brabant Girls Cup. Pigerne havde længe set frem til denne tur og den blev lige så fantastisk, som vi havde håbet på. Vi kørte hjemmefra meget tidlig fredag morgen og landende på vores vandrehjem til aftensmadstid. 20 (Fortsættes på side 21)

21 (Fortsat fra side 20) Lørdag var den store kampdag, hvor vi skulle i ilden hele fire gange, men allerførst skulle vi deltage i den store indmarch på stadion. Trænerne sad spændte på tribunen og kunne med stolthed se, at deres piger - naturligvis - gik forrest under indmarchen! :) Der var en masse underholdningen gennem seancen, og hvis I ser nogle piger på banerne, som varmer lidt anderledes op end andre, ja så er det nok vores piger, der har lært af den fælles opvarmning i Holland! ;) Nå - lad os komme i gang med det sportslige - vi skulle spille første kamp mod Nooijt Gedacht fra Holland, og det var hurtigt til at se, at vi var en tand bedre end dem, men vi kunne simpelthen ikke få bolden over stregen og måtte nøjes med 0-0. Næste kamp var mod Bitsburg fra Tyskland og traditionen tro, så går man til den, hvis man er fra Tyskland, og tyskerne her var ingen undtagelse. Om vi blev lidt kyst var ikke til at sige, men vi tabte 3-0, og det var fortjent nok. Vi skulle i den tredje kamp så møde det spillemæssigt bedste hold i stævnet. Bl.a. havde de et par stykker med, som også spille på deres dame seniorhold, så de var meget dygtige. Men vi giver jo aldrig op og vandt 2-1 efter en fantastisk indsats! Den sidste kamp lørdag var mod et af den lokale klubs tre hold og den blev meget spændende. Vi var efterhånden noget decimeret i vores 12-mandstrup og kunne lige stille med 7, der var så friske som man kunne blive efter tre kampe i 25 graders varme. Det blev en sejtrækker, men vi hev en 2-1 sejr hjem med lodder og trisser og var nu pludselig igen med i kampen om pokalerne. Sideløbende med kampene var der også en alternativ konkurrence, hvor man bla. skulle skyde med riffel. Og sørme om det ikke lykkedes Alberte og Emma at skyde en rose ned hver, hvilket var en mere en den repræsentant vi havde med fra Politiet! :) Søndag var en meget spændende dag - vi var jo med i medaljekampen og glædede os. I den første af de to kampe mod et af de lokale hold, kom vi flyvende fra start og kom foran 2-0 efter ti minutter af de to gange 15 min. Vi spillede forrygende! Alligevel løb vi tør for kræfter og måtte se os slået 3-2 og tanken om pokal var vel nærmest ikke eksisterende mere Heldigvis er pigerne så hurtige til at flytte fokus og det må man sige skete - neglemanden på stadion fik travlt og pigerne har nu Nordeuropas flotteste negle!!! :) Inden den sidste kamp mod favoritterne til guldet, skulle vi lige skyde vores interne 21 (Fortsættes på side 22)

22 (Fortsat fra side 21) straffekonkurrence mod en af de lokale målmandsgutter i klubben. Vores konkurrence blev meget spændende og hele fem spillere scorede på ham, men Mathilde R løb med vores interne sejr. Hvad vi så fik at vide var, at Mathilde skulle på stadion og skyde om den endelige sejr mod de andre holds vindere - og dette foran omkring tusinde tilskuere!! Og naturligvis vandt Mathilde straffesparkskonkurrencen - rigtig flot! :) Da sidste kamp skulle spilles, var vi igen nede, hvor startopstillingen stort set gav sig selv pga. småskader, slitage og småsygdom. Vi aftalte, at vi ville slutte ordentligt af - vi havde ikke været helt tilfredse med et par af vores kampe og ville gerne lige vise, at vi altså godt kunne spille fodbold. Og det skal jeg love for, at vi gjorde - vi kom godt nok bagud 1-0, men pressede så på i resten af kampen og fik også udlignet med fem minutter igen. Vi blev ved med at presse, men kunne ikke få den over stregen en gang mere. Vi troede så, at vi var endt på den onde 5-plads lige udenfor præmierne, og var lidt skuffede.men glade for de mange kampe, som vi virkelig har lært meget af! Vores sidste kamp - mod de senere vindere - hev os alligevel op på en flot fjerdeplads og vi fik pokalen i skabet - og vi blev glade igen!! :) Inden præmieoverrækkelsen og afslutningsceremoni kunne vi liiige få pudset lidt på de fine negle og alle nåede næsten at få det lavet færdigt.og hvad gør man så, når den sidste ikke er færdig???...neglesnedkeren satser da liv og lemmer og kaster sig over banden til banen, skvatter - brillerne flyver - men ind til os kommer han og får afluttet sin opgave! :) Tak til Rene fra Sjællands Erhversbiler for kamptøj og træningsdragter, tak til Marianne fra Malerfirmaet MH Total for rejsetrøjer og tak til Spar Nord for rejsetasker!!!! Tak til de sødeste piger for en fantastisk tur - og allermest tak, fordi I er så gode ved hinanden!!! :) Dorte og Morten HAVDRUP SOMMER CUP - SØNDAG D. 19. AUGUST 2012 Igen i år afholder Havdrup Fodbold vores traditionsrige sommerstævne Havdrup Sommer Cup. I år er det muligt, at tilmelde hold fra årgang 2007 til og med årgang Se mere på og Vi har som altid brug for frivillige hænder, til at hjælpe med afviklingen af stævnet. Hvis du kan hjælpe med at dømme lidt kampe, hjælpe til i stævneteltet eller andet, må du meget gerne kontakte Michael Ruff-Hansen på telefon eller på michael03@hgi-fodbold.dk. Vi ses den 19. august Michael 22

23 23

24 PETANQUE Formand Jørgen Nielsen, Telefon , Mail: Kasserer Lars Jansson, Telefon , Mail: SOLRØD BYRÅD > < HAVDRUP PETANQUE KLUB Søndag den 20 maj blev stævnet mellem Solrød Byråd og Havdrup Petanque Klub afviklet. Stævnet er nu en fastlagt tradition, og til dette års møde kom der denne solbeskinnede søndag ikke mindre end 58 personer. Efter indskrivning kl. 10:00 var alle klar. Der skulle spilles 36 kampe, så det var bare med at komme i gang. Der blev kæmpet hårdt på begge sider, hvilket resultatet også viser: 1. Runde: Byrådet : 89 - HPK Runde: HPK tog sig sammen og vandt runden. 3. Runde Byrådet 65 - HPK 64 Det blev en kneben sejr til HPK, så vandrepokalen blev denne gang i klubben. Vi glæder os allerede til næster år, hvor byrådet har aftalt træningssamlinger. Sideløbende med turneringen med byrådet, blev klubbens vinturnering afholdt, og alle resultater fra dagens kampe talte med. Vinderne blev (de 5 bedste med full-house score) 1. Jytte 2. Erik 3. Alex 4. Inge F. 5. Annelise Vi siger til lykke! (Fortsættes på side 26) 24

25 25

26 (Fortsat fra side 24) PETANQUE TURNERINGSKAMPE De 2 hold i DGI-regi har nu spillet 2 kampe, med følgende resultater: Pulje 1: Havdrup 2 - Osted: 4-5 Torslunde/Ishøj - Havdrup 2: 8-1 Pulje 2: Torslunde/Ishøj 1 - Havdrup 1: 2-8 Havdrup 1 - G77-1: 4-5 Det er jo en noget blandet start, men der er mange kampe endnu, så resultatet kan sagtens forbedres. TREKANTTURNERINGEN Trekantturneringen spilles mellem Havdrup, Brøndby og Vallensbæk. Hvert hold består af 9 spillere. Der spilles 6 kampe over 3 omgange - i alt 18 kampe pr gang. Kampene den 24. maj endte således: Vallensbæk: Brøndby: Havdrup: 3 points 9 points 6 points (Fortsættes på side 28) 26

27 27

28 (Fortsat fra side 26) Altså også her en lidt blandet start - men der er mange kampe, så resultatet kan hurtigt forbedres. Der skal trænes og trænes - og vi ønsker held og lykke. TEAM SOLRØD Vi får besøg af medlemmerne i TEAM SOLRØD torsdag den 21. juni kl. 16:30. Vi glæder os rigtig meget til at femvise vort anlæg for medlemmerne af TS. TS har støttet HPK, og det er aftalt at der spilles et par omgange fra 16:30 til 18:30, hvorefter der hygges ved grillen. Mvh bestyrelsen 28

29 29

30 TENNIS Formand Steen Munkholm, Bistrupvang 11, 4622 Havdrup, Telefon Kasserer Finn Jensen Gøgevænget 30, 4622 Havdrup, Telefon Mail: Hjemmeside: 30

31 31

32 32

HGI-Nyt. 36. årgang Marts 2012 Nr. 5. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 36. årgang Marts 2012 Nr. 5. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 36. årgang Marts 2012 Nr. 5 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik - og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

HGI-Nyt. 34. årgang April 2010 Nr. 1. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 34. årgang April 2010 Nr. 1. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 34. årgang April 2010 Nr. 1 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening 2 Havdrup Gymnastik - og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Brian

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

HGI-Nyt. 35. årgang Oktober 2010 Nr. 2. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 35. årgang Oktober 2010 Nr. 2. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 35. årgang Oktober 2010 Nr. 2 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening 2 Havdrup Gymnastik - og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7 Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. Han har med stor ihærdighed forsøgt at skabe lidt mere diciplin på holdet, så nu

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening

Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening Hvad gør vi nu? Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening Hvis ovenstående har givet jeres klub lyst til at starte et Special Olympics-hold eller blot at høre nærmere om indholdet,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!!

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Aktiviteter i uge 1 Mandag: Tirsdag: Onsdag: - Lukket! -Lukket! -Lukket! Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. Fredag: -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Et rigtigt godt nytår til

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if.

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if. OVERSIGT OVER GYMNSTIKHOLDENE Mandag: Haffenlafferne Stjernerne Boksetræning (Motion) Tirsdag: Glad motion for damer Forældre/barn Junior Mix: -Teen Girls/junior mix Voksen motion Onsdag: Familiegymnastik

Læs mere

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter vågner nu op igen og jollerne er pakket ud igen på Jollepladsen ved Frederikssund Lystbådehavn før påsken. Nu

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016 Fredagstræning / Familiehygge Vi kan med glæde tilbyde ekstra spil for alle ungdomsmedlemmer + evt. forældre/søskende hver fredag kl. 18.00 20.00. I skal selv medbringe ketcher og bolde, og børn under

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Reerslev Idrætsforening

Reerslev Idrætsforening Reerslev Sæson 2009/10 Linedance Vi starter d. 1. september i Reerslev Forsamlingshus. Den populære danseform, som kom til Reerslev i 2004, er blevet modtaget med stor interesse. Fordelen ved linedance

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2013

Bestyrelsens Beretning 2013 Bestyrelsens Beretning 2013 Spørg ikke hvad din klub kan gøre for dig, spørg hvad du kan gøre for Klubben! Nu skal vi jo ikke i krig, men ordlyden passer jo godt til stort set alle klubber/foreninger.

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

Evaluering Livsstil for familier

Evaluering Livsstil for familier Evaluering Livsstil for familier Status: December 2015 Baggrund Dette notat samler op på de foreløbige resultater af projektet Livsstil for familier pr. december 2015. Notatet samler således op på de sidste

Læs mere

i Skanderborg Kommune

i Skanderborg Kommune 2010 Rettet : 17.2: 6. klasse Uøvet, 8. klasse Øvet / Uøvet i Skanderborg Kommune Rettet : 22.2: 6. klasse Uøvet, 6. klasse Øvet Rettet: 24.2: 8. klasse Uøvet Rettet 25.2 7. klasse Øvet Program for indefodboldstævnet

Læs mere

1. årgang nr. 9. April 2009/10. Teamteatrets forestilling MÆRKELIG. Brobygningsprojekt i 7. årgang

1. årgang nr. 9. April 2009/10. Teamteatrets forestilling MÆRKELIG. Brobygningsprojekt i 7. årgang 1. årgang nr. 9 April 2009/10 Teamteatrets forestilling MÆRKELIG Brobygningsprojekt i 7. årgang Nyt fra ledelsen side 2 Af Thomas Henten, skoleleder Tiden flyver af sted og inden vi ser os om er skoleåret

Læs mere

Nogle planter skal ikke vandes... 56 Hold ud, ellers vinder du ikke!... 58 Gud smiler til dig... 60 At være knyttet til Jesus... 62 Gud har skrevet

Nogle planter skal ikke vandes... 56 Hold ud, ellers vinder du ikke!... 58 Gud smiler til dig... 60 At være knyttet til Jesus... 62 Gud har skrevet Indhold Forord... 8 Det gælder om at vinde!... 10 Vi vinder, fordi han vandt!... 12 Kun du kan kæmpe din kamp... 14 Der er kun én salve, der duer!... 16 Et ocean i Guds hånd... 18 Hvilket lys foretrækker

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Gode forhold I 2015 har et af de områder, som vi i bestyrelsen har haft fortsat stort fokus på, været at have gode træningsforhold for vores medlemmer. I 2015 blev Hundehuset

Læs mere

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Indhold Skolelederen juni 2014... s. 2 Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6 Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Legepatruljen på tur på Vejle Idrætshøjskole 15. maj 2014 Skolenyt jul

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Til stede: Henrik, Jesper, Pia, Leni,, Tina og Karin Vært: Leni og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat

Læs mere

Aktiviteter i uge 2. Mandag: Vi hygger, og kommer i gang med 15 :-)

Aktiviteter i uge 2. Mandag: Vi hygger, og kommer i gang med 15 :-) Aktiviteter i uge 2 Vi hygger, og kommer i gang med 15 :-) Ethjulshockey i Gym. salen Vi skal have ryddet Krea for ufærdige "julegaver" m.m. Og så skal vi selvfølgelig i gang med nye ting. Stikbold i Gym.

Læs mere

HGI-Nyt. 40. årgang December 2015 Nr. 4. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 40. årgang December 2015 Nr. 4. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 40. årgang December 2015 Nr. 4 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup Mail: hgi@havdrup.dk Hovedbestyrelsen

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Højbjerg Gymnastikforening. Forårsopvisning i Lyseng Idrætscenter

Højbjerg Gymnastikforening. Forårsopvisning i Lyseng Idrætscenter Højbjerg Gymnastikforening Forårsopvisning i Lyseng Idrætscenter Lørdag den 9. marts 2013 Entré for voksen publikum kr. 20,- OBS! Barnevogne og klapvogne bedes parkeret udenfor, jævnfør brandmyndighedernes

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

MUIF. Vintersæson 2013/2014. Gymnastik Badminton Håndbold mini. Vel mødt til en aktiv sæson. med

MUIF. Vintersæson 2013/2014. Gymnastik Badminton Håndbold mini. Vel mødt til en aktiv sæson. med MUIF Vintersæson 2013/2014 Gymnastik Badminton Håndbold mini Vel mødt til en aktiv sæson med Gymnastik, Håndbold og Badminton i gymnastiksalen på Mern Skole Vakse Quinder (glad motion for damer i alle

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014 Påske. Vi holder naturligvis åbent de 3 dage op til påske. Fra 06.30 til 16.00. Bemærk venligst tidspunktet vi lukker. Vi har i øvrigt besluttet at vi fra næste skoleår dropper at lukke kl. 16.00 i ferier.

Læs mere

VNI BYFEST I VESTER NEBEL

VNI BYFEST I VESTER NEBEL VNI BYFEST I VESTER NEBEL 9. juni 12. juni 2016 Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag

Læs mere

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00 www.firehoejeif.minisite.dk Sæsonen 2016 Så står atter en tennissæson for døren. Vi håber på en god opbakning fra jer, så vi

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

Solrød Gymnastikforening. Søndag d. 27. april 2014 I Solrød Idrætscenter

Solrød Gymnastikforening. Søndag d. 27. april 2014 I Solrød Idrætscenter Søndag d. 27. april 2014 I Solrød Idrætscenter 1 Formanden har ordret: Det er mig en stor fornøjelse at kunne byde velkommen til den årlige forårsopvisning i Solrød Gymnastikforening opvisning nr. 41 siden

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen.

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen. 14. juni 2012 Bella Italia Cup Infoskærm Vi nærmer os fristen for tilmelding af hold til klubbens ungdomsstævne Bella Italia Cup, der løber af stablen søndag den 1. juli. Med foreløbig 64 tilmeldte hold

Læs mere

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens Dag-arrangement. Manualen er delt op tre i afsnit om henholdsvis

Læs mere

Brøndby Cykel Motion

Brøndby Cykel Motion Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge Redaktion Kaj Flindt Nyhedsbrev SEPTEMBER 2009 Udsendt den 2/9-2009 www.kaj.flindt@hotmail.com Nyhederne først: Nu banker efteråret på døren. Der er et enkelt løb

Læs mere

Hold Øje uge 23. En helt fantastisk Grundlovsdag på BØF!

Hold Øje uge 23. En helt fantastisk Grundlovsdag på BØF! Hold Øje uge 23 En helt fantastisk Grundlovsdag på BØF! Hele skolen havde demokratidag torsdag. Alle klasser havde på sidste demokratidag (1. maj) udvalgt et tema, som de ville arbejde med. Nærmere bestemt

Læs mere

Skole OL finale 2016. Generel info

Skole OL finale 2016. Generel info Skole OL finale 2016 Generel info Velkommen Velkommen til Skole OL finalen 2016! Vi glæder os til sammen med jer at få en rigtig god dag med OL-stemning, atletik, spændende konkurrencer, kampgejst og sammenhold!

Læs mere

Projektbeskrivelse Open Water 2015

Projektbeskrivelse Open Water 2015 Projektbeskrivelse Open Water 2015 Rita Wohlfeld Hornbæk (51 91 98 97) rita.wohlfeld.hornbaek@randers.dk Side 1 Hvem er SAM Foreningen SAM Foreningen tilbyder Sociale Aktiviteter og Motion for socialt

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup 2015. Havdrup Fodbold. www.hgi-fodbold.dk PROGRAM. Søndag den 16. august 2015 Havdrup Idrætscenter

SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup 2015. Havdrup Fodbold. www.hgi-fodbold.dk PROGRAM. Søndag den 16. august 2015 Havdrup Idrætscenter Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 16. august 2015 Havdrup Idrætscenter Indholdsfortegnelse Velkommen til SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup 2015... 3 Regler for SuperBrugsen - Havdrup

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE... 2 3. NYE TILTAG I BADMINTONAFDELINGEN... 2

Læs mere

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Der er vist gået rigtig længe siden der har været et ordentligt nyhedsbrev fra klubben. Der har været flere korte meddelelser primært vedr. vores stævner, men

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Hovedsponsor............ 4 Guldsponsor.............

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Evaluering af Amager Taekwondo klub 2010 PR: Metode:

Evaluering af Amager Taekwondo klub 2010 PR: Metode: Evaluering af Amager Taekwondo klub 2010 Amager Taekwondo klub er en nyetableret idrætsforening fra den 1. januar 2010. Klubben blev officielt registreret under Dansk Taekwondo forbund, DIF og DGI den

Læs mere

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold.

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. En anden måde at spille fodbold på Fair Fodbold er et

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016 Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup vinterhalvåret 2015/2016 Hold dig opdateret på hjemmesiden: www.hvidbjergborgerforening.dk Er din husstand endnu ikke medlem - men ønsker at blive det denne

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger - Nu med 8 mands i alle

Læs mere

Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin

Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin OZ6HR nyt, Juli 2014 1 Nr. 3, Juli 2014 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin 2 OZ6HR nyt, Juli

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september.

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Følgende blev meddelt og drøftet: INTERNT: KONTINGENT Kontingentet er uændret 600 kr. Det opkræves af Vivian Rasch, - og jeg har som sådan ikke

Læs mere

DGI PETANQUE STORKØBENHAVN SPILLEKALENDER

DGI PETANQUE STORKØBENHAVN SPILLEKALENDER DGI PETANQUE STORKØBENHAVN SPILLEKALENDER 2016 En ny sæson I kan glæde jer til. Så nærmes sig tiden, hvor vi igen skal ud på petanquebanerne. Kuglerne skal støves af eller tages ud af tasken, og måske

Læs mere

Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk

Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk VELKOMMEN TIL Hirtshals Boldklub - ungdomsafdelingen byder alle velkommen til årets skolefodbold-stævne. Interessen

Læs mere

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Vi lukker dørene op i uge 36 på Kværkeby Friskole med et nyt program for gymnastikken i Kværkeby. Her kan vi tilbyde hold for både børn og voksne. Vi glæder os til

Læs mere

vejrumbro.dk ÅRETS LOKALOMRÅDE 2015 INDSTILLING TIL KONKURRENCEN

vejrumbro.dk ÅRETS LOKALOMRÅDE 2015 INDSTILLING TIL KONKURRENCEN Lokalområde der søger VEJRUMBRO d. 24 August 2015 Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Adresse Telefon: Mail: Hvorfor skal jeres område vinde konkurrencen? Foreningerne i Vejrumbro har tidligere

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2012.

Bestyrelsen beretning for 2012. Bestyrelsen beretning for 2012. Indledning. En fodboldklub er ikke stærkere end dens ledere. Måske noget af en påstand men hvis vi kigger på alle ledere i en klub så er det måske ikke helt forkert. Hvis

Læs mere

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF.

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. 23. november 2013 C-Licens Evaluering Forløb fra 19. april 2013-12. november 2013 (Online Eksamen - 25 spørgsmål indenfor en time) Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. December 2012 startede

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Det er en glæde endnu engang at kunne få lov til at fremlægge beretning over, hvad der har været af aktiviteter, hvad vi har været involveret i, og hvilke fantastiske personligheder

Læs mere