Programafstemning gældende fra

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Programafstemning gældende fra 01-07-2011"

Transkript

1 Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr Programafstemning gældende fra Stemmeseddel indsendes senest den S varkuvert vedlagt

2 Med denne information vil bestyrelsen for Bredballe Antennelaug gerne prøve at informere vore medlemmer bedst muligt om, hvad der er sket de seneste 2 år samt, hvorledes bestyrelsen ser på de kommende 2 år i en demokratisk forbrugerstyret antenneforening. Dette betyder naturligvis, at man som medlem først fremsender vedlagte stemmeseddel efter nøje at have gennemlæst fremsendte information. Såfremt der i forbindelse med denne programafstemning måtte være yderligere spørgsmål, da kan bestyrelsen altid kontaktes inden for normal kontortid: Mandag-fredag Kl: 18:00-20:00 Lørdag-Søndag Kl: 12:00-18:00 Se venligst tidligere udsendte Info-er eller via vor hjemmeside vedrørende kontaktnumre. Ellers kontakt os via vore mail-adresser.

3 Programafstemning år Der er nu snart gået 2 år siden, vi i Bredballe Antennelaug havde den sidste programafstemning. Denne afstemning var som tidligere meget populær blandt vore medlemmer, idet vi igen nåede op på en stemmeprocent på over 50. At vi i Bredballe Antennelaug har en programafstemning, der rimeligt afspejler det enkelte medlems ønsker, betyder utroligt meget for pris og kvalitet på vort forsyningsnet, idet det har været muligt at holde prisen for både pakke 1 og pakke 2 langt under landsgennemsnittet for, hvad andre udbydere har kunnet tilbyde samtidig med, vi har været i front med digital TV. Selvfølgelig er det ikke alle, der får deres ønsker opfyldt ved en demokratisk afstemning. Det får vi heller ikke ved et kommune- eller folketingsvalg, men bestyrelsen er af den overbevisning, at denne form for demokrati er bedre for samtlige vore medlemmer end, hvis vi kun fik nogle få valg af pakkeløsninger styret fra centralt hold hvor indholdet ikke kan ændres og dermed er der kun muligheden at betale den pris, som den enkelte udbyder nu og fremover forlanger. Antallet af selvstændige antenneforeninger og boligforeninger med mulighed for selv at stemme om programmer er desværre blevet færre. Årsagen har primært været grundet en dårlig økonomi og manglende fremsyn i relation til kravene til fremtidens kommende muligheder via et kabelnet. Disse foreninger er derfor blevet overtaget af større virksomheder, der har udbygget kabelnettet til maksimal kapacitet med et programudbud sammensat fra et centralt center. Denne løsning har resulteret i væsentlige prisstigninger for den enkelte forbruger, og som tidligere nævnt har man absolut ingen indflydelse på programvalget kun valg af pakkeløsninger. Det analoge signal blev den slukket, hvilket betød, at man fremover kun kunne modtage de danske signaler digitalt. Denne melding fik mange i Danmark til næsten at gå i panik, idet man sad med et ældre analogt TV, hvor man forventede, at skærmen ville gå i sort. Samme melding kom fra medlemmer, der havde indkøbt nyt fladskærms-tv uden digital DVB-C tuner, dette til trods for at vi i Bredballe Antennelaug havde udsendt information om kommende køb af nye fladskærme (vor Info nr.3 i 2009). Men i de fleste forbrugerejede antenneanlæg med eget forsyningsnet var man imidlertid velforberedt, idet samtlige analoge kanaler blev vist uden problemer for det enkelte medlem samtidig med de nye frie digitale kanaler blev udsendt på forsyningsnettet. De nye digitale kanaler kunne dog kun via kabelnettet - modtages, såfremt man i husstanden havde et TV med indbygget DVB-C tuner eller en boks til omsætning af disse signaler.

4 På det nye terristiske digitale net (DVB-T) blev der udsendt en række frie kanaler primært fra DR: DR1, DR2, DR K, DR Ramasjang, DR Update, Folketinget Der kom i perioden en ny spiller på markedet med DVB-T nemlig BOXER, som kunne tilbyde populære betalingskanaler via leveret DVB-T boks. Når man ser på de seneste afstemninger i Bredballe Antennelaug, er der dog et problem med BOXER, idet nogle af vore mest populære indstemte programmer kommer fra Viasat (TV3 og TV3+). Disse programmer kan ikke modtages via BO- XER. El-net selskaberne rullede i samme periode enorme mængder fiberkabler ud over hele landet alt sammen betalt af el-net forbrugernes penge. I trekantområdet var det Profiber, der stod for entreprisen, hvilket vi tydeligt har mærket i forbindelse med opgravninger i området, supertilbud ved tilslutning samt tilbud på billig Tv, Internet og IP-Telefoni. Men pengene begyndte at slippe op, idet flere fiber-selskaber i Danmark blev erklæret konkurs, idet man fra el-skaberne ikke ønskede at investere flere af el-net forbrugernes penge. I Bredballe Antennelaug var der et mindre antal medlemmer, som straks modtog tilbuddet fra Profiber som en bedre og billigere løsning end, hvad vi kunne levere. Snart skulle det vise sig, at når det enkelte medlem fik det endelige tilbud og især kiggede på prisen for år 2, da var dette åbenbart ikke et så attraktivt tilbud endda. Fra de fleste af ovenstående medlemmer fik vi i løbet af perioden en melding om, at de gerne ville bevare tilslutningen eller at den snarest muligt blev genetableret til Bredballe Antennelaug For at sikre energiselskabernes fremtid har 15 selskaber indgået et samarbejde via et nyt fælles salgsselskab Waoo! som skal markedsføre fiberens fremmarch i Danmark.

5 F o r d e l s a f t a l e m e d f r i d i g i t a l Bredballe Antennelaug indgik efter vor ordinære generalforsamling i 2010 en samarbejdsaftale med vor serviceleverandør Stofa om at samtlige analoge programmer skulle udsendes ukodet via DVB-C. Denne aftale betød bl.a., at husstande med et nyere fladskærms-tv med indbygget DVB-C tuner nu kunne se samtlige indstemte programmer i digital kvalitet. Men aftalen bød også på mange andre tilbud til vore medlemmer. - Gratis IP-telefoni til alle (forbrugsafregnet), dvs. intet abonnement og man kun betaler normale takster for samtaler. Med et abonnement på kr. 50,- pr. måned kan man tale frit til alle fastnettelefoner. - Gratis lavhastigheds internet til alle, dvs. 256Kbit download og 64Kbit upload, hvilket dog kun rækker til og en smule surf på nettet. - 10% rabat på alle øvrige internethastigheder. (højeste hastighed er p.t. på 111Mbit download og 11Mbit upload) - Zaptor-kort afgiften falder til det halve, og medlemmer med Zaptor få desuden Start forfra og DR0 (adgang til DR arkivudsendelser) - 2 HDTV programmer med det nye DR-HD samt NatGeoWild HD. - For de Tv, som ikke har DVB-C tuner indbygget og ikke vil have en Zaptor boks, dvs, en fuld forkromet, kan Stofa tilbyde en DVB-C boks, som kan omsætte DVB-C signalet fra MPEG4 og med både HDMI og Scartudgang. Det vil sige at gamle analoge Tv kan se samtlige udsendte digitale programmer i analog form ligesom fladskærme uden DVB-C tuner kan se de digitale programmer, måske i HD-format, såfremt de er HD-ready eller Full-HD. Såfremt man ønsker en løsning på en DVB-C boks uden tilslutning til nettet, da skal man kontakte vor serviceleverandør Stofa - på eller på tlf Udviklingen indenfor de digitale Tv har gennem de seneste par år ændret sig drastigt. Hvor man før virkelig skulle betale meget for et digitalt Tv med indbyggede digitale tunere, er det muligt at få væsentligt mere for pengene. Det er bl.a. nu muligt at få et rimeligt godt fladskærms-tv med indbygget DVB-C tuner og MPEG4 til omkring kr. 2000,-, selvfølgelig alt efter størrelse og kvalitet.

6 Landsdækkende TV2 Vi har modtaget følgende information fra TV2: Får TV 2 ikke licens? Siden 1.juni 2004 har TV 2 ikke modtaget nogen former for licens. Dog modtager de regionale TV 2-stationer som TV Syd og Lorry et licenstilskud. TV 2 regionerne er ikke længere underlagt TV 2s administrerende direktør, men refererer nu direkte til kulturministeriet. Kommer der brugerbetaling på TV 2 og hvor meget? Det danske Folketing har besluttet, at TV 2 må opkræve abonnementsbetaling pr.1. januar I det nuværende politiske grundlag, så vil der kun blive opkrævet abonnementsbetaling hos de husstande, som i forvejen abonnerer på betalingskanaler. EU behandler i øjeblikket abonnementsbetalingen for TV 2 herunder om der må differentieres mellem de forskellige husstande. Selve signalleveringen af TV 2 overfor antenneforeningernes medlemmer vil ske som alle andre betalingskanaler og dermed ikke kræve særlige kort hos slutbrugeren. Vi vil give mere information om abonnementsbetalingen på TV 2 i takt med at detaljerne falder på plads. Derudover vil vi sammen med markedets aktører, herunder FDA, løse de praktiske problemer, som abonnementsbetalingen kan komme til at give. Prisen forventes at ligge på ca kr. om måneden. Hvad betyder ovenstående for f.eks. Bredballe Antennelaug? Umiddelbart betyder ovenstående, at TV2 bliver en betalingskanal og bliver dermed overført fra pakke 1 til pakke 2, hvor samtlige medlemmer med pakke 2 fra 01. januar 2012 skal til at betale kr.240,- til 300,- mere pr. år. Alternativet vil være, at TV2 ikke længere vil blive vist på vort forsyningsnet. Eftersom ændringen vil blive foretaget indenfor den kommende afstemningsperiode, har bestyrelsen derfor besluttet, at dette må op til en demokratisk beslutning i forbindelse med programafstemningen. Der vil derfor være en speciel afstemningsrubrik på stemmesedlen, hvor samtlige medlemmer kan give deres mening tilkende.

7 Afstemning 2011 Lille pakke (Pakke 1) 3SAT ARD N3 NRK1 NRK2 PRO7 Rai Uno RTL RTL2 SAT1 Denne kanal ejes af ZDF og ARD og sender primært kulturelle programmer som f.eks. opera, teater, ballet, film og koncerter. ARD er den ene af Tysklands to landsdækkende public service stationer og samtidig en af verdens største TVstationer. Regionalt program for nordtyskland med reportager, film, serier, sport, dokumentar, underholdning samt mange nyhedsprogrammer. Dette er Norges største public service kanal, der sender programmer for enhver smag og til alle målgrupper. NRK1 har en bred nyhedsdækning, egne udenrigsprogrammer og der vises megen sport med særlig vægt på vintersportsgrene. Der sendes hele eftermiddagen og aftenen uden afbrydelse af reklamer mange gode kulturprogrammer af høj kvalitet, dokumentarprogrammer og nyheder. Dette er nok Tysklands eneste kommercielle filmkanal, som sender mange egenproducerede film, underholdning, komedieserier samt populærvidenskab. Italiensk public service kanal der sender en bred vifte af programmer for hele familien 24 timer. Her er alt fra nyheder og dokumentarprogrammer til serier / talk shows. RTL Television sender de bedste udsendelser indenfor mange programgenrer, herunder nyheder, magasiner, sportsbegivenheder, serier, Tv-film, daglige sæbeoperaer, varitéshows og komik. RTL 2 fokuserer specielt på det ungdommelige publikum med en bred og attraktiv programflade, som gentagne gange er i stand til at skabe nye trends indenfor film, serier samt musik- og børneprogrammer. Dette er kanalen for den moderne familie (målgruppe årige) med egenproduceret fiktion, TV-transmitterede begivenheder, komik og let underholdning.

8 Afstemning 2011 Lille pakke (Pakke 1) Super RTL SV1 SV2 TV2 Norge TV4 Sv TV5 Europe Viva VOX ZDF Tilbyder 14 timers underholdning for børn hver dag og sender om aftenen ikke-voldelige programmer for hele familien Sveriges største TV kanal med drama, dokumentar, kultur, nyheder samt mange udsendelser for børn. Kanalen omfatter folkeligt formsprog, kultur og debat og er sveriges tredjestørste TV-kanal Norsk national kanal, som sender til den yngre del af befolkningen. Kanalen sender meget bredt med en god blanding af sport og film samt nyheder og reportager. Svensk TV kanal som satser på at nå alle med programmer for hele familien. Kanalen omfatter alle vigtige programgenrer som nyheder, svenske dramaer, svensk underholdning, sport, samfundsprogrammer, børneprogrammer, storfilm og serier. National fransk kanal, som sender et meget internationalt program med fokus på den fransktalende del af verden. Denne tyske musikkanal er en 24 timers livsstilkanal for unge. Omkring 70% af stationens programmer er tyske og internationale musikvideoer. Programmet har et stort udbud af magasiner, dokumentarprogrammer og rapporter til sine seere. Desuden tiltrækker VOX seerne ved at tilbyde unge familieorienterende amerikanske hitserier. Dette er den ene af Tysklands to nationale public service kanaler, som konsekvent viser et meget varieret udbud af programmer, bl.a. nyheder, dokumentar, film, serier, shows, sport og kultur.

9 Afstemning 2011 Stor pakke (Pakke 2) 6 eren Animal Planet BBC Entertain BBC World News Canal 9 CNN Discovery Ch. Tv-kanal for mænd med motorsport, film, sport, Sci-fi samt fight og comedy. Denne kanal blev i 2009 introduceret i pakke 1, som et program med betaling kun til CopyDan. Medio 2009 blev kanalen imidlertid betalingskanal og er nu med 2011 priser oppe på kr. 149,25 pr. år Verdens eneste kanal, som kun sender dyreprogrammer. Dyrene følges i deres rette element i junglen, på savannen, i luften, på isen eller i havet. Her sendes verdens mest velrenommerede tv-programmer. Det er serier i velkendt engelsk stil, spektakulære shows og fantastiske naturprogrammer. Programmet sendes delvist med danske undertekster, BBC-World er en international nyheds- og information tv-kanal der sendes fra England. Kanalen sender nyheder, erhvervsstof og vejrmeldinger plus det bedste af BBC s aktuelle nyheder, dokumentar-udsendelser og livsstilsprogrammer, Kanalen, der er pakket med action, spænding og humor. Hver weekend kan du se masser af fodboldkampe fra den danske superliga. CNN forbereder dig til dagen i morgen ved at give dig de internationale nyheder, intelligente analyser og inspirerende indsigter. Alt set udfra et globalt perspektiv, hvor og hvornår du end ønsker det timers nyhedsstof på pletten ---- På Discovery kan man udforske det meste fra sin lænestol. Hver dag sender kanalen informerende, underholdende og dybdegående dokumentarprogrammer om livet på kloden og udenfor. Her kan man opdage urgamle kulturer, rejse til Mars, bade med piratfisk og nødlande med jagerfly.

10 Afstemning 2011 Stor pakke (Pakke 2) Disney Channel DK4 Eurosport Kanal 4 Kanal 5 MTV Nordic Nickelodeon TCM/Cartoon Dette er børnekanalen, der henvender sig til hele familien. Takket være en perfekt blanding af velkendte Disneyfavoritter, nye populære serier samt et stort udbud af Disneys store filmklassikere findes der på denne kanal noget for alle aldre. Kanalen sender mellem 06:00-22:00 hver dag. Kanalen er fri for reklamer og unødig vold og kanalen er selvfølgelig helt på dansk enten dubbet eller tekstet. Kanal kendt for sin egenproduktion af kulturelle programmer. Udsendelser om teater, musik og historie samt erhvervsrelaterede programmer. Sender med jævne mellemrum direkte fra Folketinget. Dette er sportskanalen med de store events og direkte transmissioner fra begivenheder inderfor bl.a. fodbold, tennis, vintersport, motorsport og cykling. På kanal 4 bliver der tid til både underholdning og fordybelse med en blanding af danske programmer og gode udenlandske kvalitetsprogrammer indenfor mange genrer: dokumentar, portrætprogrammer, talkshows, underholdning, film, serier og meget mere. Kanal 5 er en ung og anderledes kanal med international topsport, daglige kvalitets film, overraskende events, utraditionelle realityprogrammer, comedy og gode serier. Dette er en kanal med nye investeringer i rettigheder til topfodbold og filmpakker, hvor kanal 5 håber at kunne tage pusten fra de fleste. Dette er europas førende musik- og underholdningskanal for de unge. Kanalen sendes nu i en 100% dansk version med danske værter og undertekster. Dette er en reklamefri børne-tv-kanal med tegnefilm, serier og game-shows. Kanalen er speciel-designet til børn i norden. Børnekanal med alle de klassiske tegneserier som f.eks. Radiserne, Johnny Bravo og Dexter. NB: Kanalen deles med TCM og der betales kun programafgift for den ene kanal.

11 Afstemning 2011 Stor pakke (Pakke 2) The Voice Tv Kanalen sender musikprogrammer og musikvideoer 24 timer i døgnet primært rettet mod den yngre generation. TV2 Charlie Dette er kanalen for den voksne måske lidt ældre generation med appetit på livet. Her sendes magasinprogrammer om mad, kultur, musik samt en del talkshows og et bredt udvalg af engelske tv-serier. TV2 Film Dette er kanalen med gode film uden afbrydelser 24 timer i døgnet. Her er der film for enhver smag ligefra komedier, romantiske film, dramaer, actionfilm til thrillers. Der udsendes primært nyere danske, engelske og amerikanske film. TV2 News TV2 Sport TV2 Zulu TV3 TV3 Puls Denne nyhedskanal er det danske svar på CNN, BBC World og de mange andre internationale 24-timers kanaler. Som national kanal vil TV2 News nemlig helt fokusere på danske nyheder uden den internationale dækning på nogen måde bliver glemt. Programmet tilbyder en lang række danske sportsprogrammer, bl.a. fodboldmagasiner, golf og cykling. Kanalen sender hver uge direkte fra de store golfturneringer samt fra danske og internationale begivenheder fra cykelløb og maratonløb til udvalgte kampe fra de førende fodboldligaer i Tyskland, Frankrig og Holland. TV2 s søster-kanal har specialiceret sig i dansk producerede sitcoms og underholdning med kant og humor. Kanalen sender desuden film og sport som f.eks. cykelløb, tennis og amerikansk fodbold. Zulu henvender sig primært til den ungdommelige generation. Dette er underholdningskanalen for hele familien, hvor der bydes på spændende underholdning som film, serier, familieprogrammer og meget mere. Underholdning, action, reality og madprogrammer. Dette er blot et lille udsnit af hvad TV3 Puls viser.

12 Afstemning 2011 Stor pakke (Pakke 2) TV3 + Viasat Explorer Viasat Golf Viasat History Dette er TV3 s søsterkanal med endnu mere underholdning og sport. Kanalen udfordrer din eventyrlyst med programmer om dristige rejser, ekstreme oplevelser og uløste mysterier. Over halvdelen af sendetiden handler om eventyr, natur, rejser, vilde dyr og rummet. Hvis man krydrer det med ekstreme sportsgrene, science fiction og krimier da har man en udmærket beskrivelse af kanalen. Se det bedste golf på denne kanal. Her vises golf fra de fleste og største golfturneringer i verden. De største begivenheder og personligheder fra fortidens historie til moderne tid serveret på en dynamisk måde. Viasat Nature/Crime ViaSat Nature tager dig med ind i naturens fantastiske verden i form af spændende og prisbelønnede dokumentarprogrammer med fokus på natur, dyreliv og friluftsliv. ViaSat Crime er kanalen med spænding, action, krimi og mystiske mordgåder. Hver aften mellem kl. 21:00 og midnat sender Crime spændende krimihistorier, både som langfilm og TV-serier. Ved midnat overtager Playboy TV og sender sensuelle, erotiske film og serier til de tidlige morgentimer.

13 Programmer Programpakker og Priser Både programleverandører, CopyDan og Koda har varslet prisforhøjelser fra De største prisstigninger må vi desværre nok se kommer fra programmerne fra TV2 med stigninger på op mod 25 %. Programpriserne på programmer i betalingsklassen (pakke 2) kan ses på stemmesedlen. Såfremt vi i Bredballe Antennelaug fortsætter med den nuværende kanalsammensætning, vil den årlige udgift blive som følger: Kontingent 425,00 425,00 Pakke 1 (Basis) 892,00 905,00 Pakke 2 (Udvidet) 3.172, ,00 NB: Prisen for 2011 vil blive reguleret med betalte/afregnede afgifter år 2010.

14 Mindst 3 valgbare maksimale beløb. I henhold til vore vedtægter skal bestyrelsen i forbindelse med en afstemning give mulighed for mindst 3 valgbare maksimale beløb for betaling af det totale Tv-udbud. I forbindelse med ovennævnte prisforhøjelser fra programudbydere har bestyrelsen ved denne afstemning valgt følgende 4 beløb på stemmesedlen: 3.100, , , ,- Som eksempel vil det vægtede beløb være som følger: Kr. Stemmer Total 3.100, , , , , , , ,- Total ,- Ovenstående eksempel giver et vægtet beløb på kr ,75 hvilket betyder, at programmer i den totale løsning ikke kan overstige ovennævnte beløb. Når man på næste side har beregnet sine ønsker i forbindelse med en pakke 2 løsning er det herefter kun at sætte markering i det ønskede maksimale beløb, man ønsker at betale. Såfremt beregningen af ønskede programmer overstiger det maksimale beløb, man ønsker at betale, er man nødt til enten at reducere i de ønskede programmer eller flytte markeringen op til næste maksimale beløb.

15 Program-afstemning: Der kan afgives op til maksimalt 10 point i pakke 1 og op til 10 point i pakke 2. Point kan fordeles ud på ønskede programmer med 1 eller flere point på det enkelte program stadig dog maksimalt 10 point i hver pakke. Dette betyder f.eks. at man kan bruge samtlige 10 point på et enkelt program, eller f.eks. 7 point til et program og 3 point til et andet. Beregn dine ønsker med pakke 2: Program Pris Total betalingsprogrammer Kontingent 425,00 Fri Digital-Tv 240,00 CopyDan/Koda pakke 1 240,00 Total Pakke 2

16 Bredballe Antennelaug Kanal oversigt Radio-Programmer Knap Program Sprog MHz NDR 4 FM Tysk 87,70 Deutschlandfunk Tysk 88,30 Skala FM Dansk 89,50 NDR 2 FM Tysk 90,40 VLR Dansk 91,00 DR P4 (Syd) Dansk 92,90 DR P1 Dansk 93,70 DR P3 Dansk 96,50 Deutsche Welle Tysk 97,60 DR P4 (Østjylland) Dansk 98,70 DR P4 (Trekanten) Dansk 99,70 P2 Kultur og Musik Dansk 101,40 Nova FM Dansk 102,20 DR Klassisk Radio Dansk 102,70 Klassik Radio Tysk 103,40 Radio Horsens Dansk 103,90 RTL Radio Tysk 105,20 Norge P4 Norsk 105,70 IBC Tamil Radio Tamil 106,20 NDR 1 Welle Nord Tysk 106,80 DAB Radio Digital 224,25 DAB Radio II Digital 231,25 TV-Programmer Såfremt der er problemer med modtagelse af enkelte kanaler, da kan dette evt. skyldes, at f.eks. en video benytter samme kanal. Man skal derfor flytte udgangsfrekvensen på video til en kanal højere end kanal 38. Eftersom visse terristiske frekvenser nu også benyttes til digitale tjenester, kan der på enkelte kanaler forekomme forstyrrelser på TV-signalet i form af sne eller striber på billedet. Dette skyldes generelt en udefrakommende indstråling, som betyder, at den interne installation ikke er HF-tæt, ligesom der kan være fejl på stikledningen. Inden man kontakter lauget eller vor serviceleverandør bør man derfor sikre, at den interne installation samt stikledning opfylder kravet om at være HFtæt.

17 Bredballe Antennelaug TV-Kanal oversigt TV-Programmer (Basis - Pakke 1) Knap Program Sprog Kanal MHz SVT 1 Svensk S TTV / Nicam TV4 Sverige Svensk S TTV / Nicam ZDF Tysk TTV / Nicam DR 2 Dansk TTV / Nicam TV 2 Dansk TTV / Nicam ARD Tyskland 1 Tysk TTV / Nicam Info Kanal /Zaptor TTV DR Ramasjang Dansk TTV / Nicam DR 1 (16:9) Dansk TTV / Nicam RTL + Tysk S TTV / Nicam TV5 Monde Europe Fransk S TTV / Nicam NRK 1 Norsk S TTV / Nicam N3 Tyskland 3 Tysk S TTV / Nicam PRO-7 Tysk S TTV / Nicam TV2 Norge Norsk S TTV / Nicam TV-Programmer (Udvidet - Pakke 2) Knap Program Sprog Kanal MHz TV3 Dansk TTV / Nicam TV2 Sport Dansk TTV / Nicam Kanal 5 Dansk TTV / Nicam Discovery Engelsk/Dansk TTV / Nicam Disney Channel Dansk / Nicam Eurosport Engelsk/Dansk TTV / DK4 Dansk TTV / Nicam Animal Planet Engelsk/Dansk TTV / Nicam TV3+ Dansk / Nicam Prøvekanal TV2 Film Dansk TTV / Nicam Kanal 4 Dansk / Nicam ViaSat Nature Crime Dansk / Nicam TV2 Charlie Dansk TTV / Nicam DR K Dansk TTV / Nicam Herudover sendes via DVB-C (kun digitalt) følgende kanaler: DR HD, DR K, DR Ramasjang, DR Update Folketings TV, TV2 Syd, NatGeo Wild HD

18 Bredballe Antennelaug Bestyrelsen 2010/2011 Formand Bjarne Christensen Dyrehegnet 22 Næstformand Jens Nørgård Pogevangen 6 Kasserer Finn Grønning Tueager 6 Sekretær Jytte Johansen Tueager 65 Tilsynsførende Bent Østergaard Solvej 26 Kontaktmand Per Holm Overager 23 Kontaktmand Knud Nielsen Horsvangen 15 Webmaster Søren Beck Boesvangen 31 Bestyrelsen træffes: Mandag-fredag Kl: 18:00-20:00 Lørdag-søndag Kl: 12:00-18:00 Helligdage Kl: 12:00-18:00 Forstyrrelse i Radio/TV-signal: Kontaktmand Per Holm Kontaktmand Knud Nielsen Tilsynsførende Bent Østergaard eller direkte til serviceleverandør: mandag-fredag Problemer med Internet/Zaptor/Telefoni: alle dage på Ejerskifte, kontingent eller pakkeskift: kasserer Finn Grønning o eller Formand: Bjarne Christensen Yderligere information vedrørende Bredballe Antennelaug adresser på: men husk - - Det er boligejers ansvar at vedligeholde kabelstrækningen fra standeren i skel til stik i bolig, og fejlretning her betales af boligejer. Inden der rekvireres teknisk service, bør man derfor i egen interesse spørge naboerne, om de kan konstatere samme fejl og mangler.

Bredballe Antennelaug

Bredballe Antennelaug Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 2 2 0 1 1 Ordinær Generalforsamling Dato: Onsdag d. 30/03-2011 Tid: Kl. 19.00 Sted: Sognegården i Bredballe Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent,

Læs mere

Bredballe Antennelaug

Bredballe Antennelaug Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 3 2 0 0 6 DAB - Radio Digitalt TV Det digitale spejl Prisforhøjelser fra ViaSat Radio / TV Kanalændringer Programafstemning www.bredballe-antennelaug.dk - kontakt

Læs mere

Programafstemning gældende fra 01-01-2012

Programafstemning gældende fra 01-01-2012 Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr 5 2 0 1 1 Programafstemning gældende fra 01-01-2012 Stemmeseddel indsendes senest den 21-09-2011 S varkuvert vedlagt www.bredballe-antennelaug.dk I henhold til

Læs mere

Bredballe Antennelaug. Medlemsinformation nr 6 2 0 1 1. Programafstemning. Resultat. gældende. Primo 2012. www.bredballe-antennelaug.

Bredballe Antennelaug. Medlemsinformation nr 6 2 0 1 1. Programafstemning. Resultat. gældende. Primo 2012. www.bredballe-antennelaug. Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr 6 2 0 1 1 Programafstemning Resultat gældende Primo 2012 www.bredballe-antennelaug.dk Det har desværre trukket lidt ud med at få resultatet af vor sidste programafstemning

Læs mere

Yousee digital kanaloversigt for Fyn. 16. november 2009. Kræver Canal+ Film pakken. C+ Dram Kræver Canal+ Film pakken.

Yousee digital kanaloversigt for Fyn. 16. november 2009. Kræver Canal+ Film pakken. C+ Dram Kræver Canal+ Film pakken. 143 MHz C+ Come Kræver Canal+ Film pakken. C+ Dram Kræver Canal+ Film pakken. C+ First Kræver Canal+ Film pakken. C+ Hits Kræver Canal+ Film pakken. TV Dram 156 MHz C+Act Kræver Canal+ Film pakken. TV

Læs mere

Programafstemning gældende fra 01-07-2009

Programafstemning gældende fra 01-07-2009 Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 1 2 0 0 9 Programafstemning gældende fra 01-07-2009 Stemmeseddel indsendes senest den 29-01-2009 Svarkuvert vedlagt www.bredballe-antennelaug.dk Programafstemning

Læs mere

Programafstemning gældende fra 01-07-2007

Programafstemning gældende fra 01-07-2007 Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 1 2 0 0 7 Programafstemning gældende fra 01-07-2007 Stemmeseddel indsendes senest den 27-01-2007 Svarkuvert vedlagt www.bredballe-antennelaug.dk 1 - kontakt

Læs mere

Bredballe Antennelaug. Programafstemning 2012. Resultat. Nyt kanalmønster. Ændringer og tilbud 2013

Bredballe Antennelaug. Programafstemning 2012. Resultat. Nyt kanalmønster. Ændringer og tilbud 2013 Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 5 2 0 1 2 Programafstemning 2012 Resultat Nyt kanalmønster Ændringer og tilbud 2013 @ www.bredballe-antennelaug.dk 3-pakke løsningen bliver nu en realitet fra

Læs mere

RESULTATET AF URAFSTEMNINGEN 2013

RESULTATET AF URAFSTEMNINGEN 2013 Fensmark Antenneforening har 40 års jubilæum den 4. august. Bestyrelsen har på nuværende tidspunkt besluttet sig for ikke, at bruge penge på et jubilæumsarrangement. RESULTATET AF URAFSTEMNINGEN 2013 PROGRAMOVERSIGTEN

Læs mere

Dine tv-muligheder. fra 8. februar 2010

Dine tv-muligheder. fra 8. februar 2010 Dine tv-muligheder fra 8. februar 2010 Denne orientering indeholder Nye digitale tv-muligheder fra 8. februar 2010 14 nye tv-kanaler fra Canal Digital TV1000 pakken - 100 kr./mdr. i introduktionsrabat

Læs mere

Stemmeseddel: Kanalafstemning 2011

Stemmeseddel: Kanalafstemning 2011 Velkommen til vejledende kanalafstemningen i Yderholm antenneforening. Der er igen sket en del på tv-området, som vi allerede tog fat på i 2008 i forbindelse med overgangen til digitale tv-signaler. Nu

Læs mere

VIGTIGT HUSK ANALOGT STOP

VIGTIGT HUSK ANALOGT STOP «Navn» «Gade» 4632 Bjæverskov Så er tiden inde til et nyhedsbrev. Nyhedsbrev Maj 2012 VIGTIGT HUSK ANALOGT STOP 01-07-2012 Hvilket vil betyde, at billedrørsfjernsyn og fladskærme med MPEG-2 tuner, kun

Læs mere

Bredballe Antennelaug

Bredballe Antennelaug Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 3 2 0 1 0 Bestyrelsens beretning Referat fra Generalforsamlingen Kontingent / afgifter 2010 Kanaloversigt Fri digital Bestyrelsen 2010/2011 @ www.bredballe-antennelaug.dk

Læs mere

Tv radio internet IP-telefoni

Tv radio internet IP-telefoni Tv radio internet IP-telefoni Først lidt teknik og vigtige begreber Grundpakker analogt og digitalt fra foreningen og Canal Digital FAMILY MIX / Canal Digital analogt og digitalt + HD Tilvalgsmuligheder

Læs mere

Logo Kanal Indhold Sprog Findes i Tema

Logo Kanal Indhold Sprog Findes i Tema 3sat 3SAT viser en lang række kulturprogrammer, herunder mad, historie og dokumentar. Kanalen viser desuden film, tv-serier og sport. 6'eren Danmarks eneste mandekanal. 6'eren er stadig kanalen for de

Læs mere

Grundpakkens radio og tv-kanaler Fra 13.1.2012 med 1 ny og senere i januar i alt 3 nye danske HD kanaler

Grundpakkens radio og tv-kanaler Fra 13.1.2012 med 1 ny og senere i januar i alt 3 nye danske HD kanaler Grundpakkens radio og tv-kanaler Fra 13.1.2012 med 1 ny og senere i januar i alt 3 nye danske HD kanaler Som du får for dit årlige kontingent på 1.068 kr. i 2012 + du får adgangen til at kunne købe hele

Læs mere

Bredballe Antennelaug

Bredballe Antennelaug Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 1 2 0 1 0 Ordinær Generalforsamling Dato: Onsdag d. 17/03-2010 Tid: Kl. 19.00 Sted: Krystalpaladset Kirkebakken Bredballe Forsamlingshus Dagsorden iflg. vedtægterne:

Læs mere

NY familymix pakke FAQ

NY familymix pakke FAQ NY familymix pakke FAQ Kanal information Skal vi ligge tv-kanalerne ind på ny? Pga, af tilkomsten af nye tv-kanaler og flytning af TV2 Zulu og 6 eren, vil det være nødvendigt at lave en ny kanalsøgning.

Læs mere

INDKALDELSE TIL FENSMARK ANTENNEFORENING S ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2015 ONSDAG DEN 25. MARTS KL. 19 00 I HOLMEGAARD HALLEN

INDKALDELSE TIL FENSMARK ANTENNEFORENING S ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2015 ONSDAG DEN 25. MARTS KL. 19 00 I HOLMEGAARD HALLEN Fensmark Antenneforening blev stiftet den 4. august 1973 og er 100 % ejet af medlemmerne. Vores leverandør af TV-programmer, Internet, IPtelefoni og service er Stofa. Vores aftale med Stofa ophører ultimo

Læs mere

Bredballe Antennelaug

Bredballe Antennelaug Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 4 2 0 0 9 Referat fra Ordinær Generalforsamling @ Bestyrelsens beretning v/formanden @ Kontingent/Afgifter 2009 @ Radio/TV-oversigt efter 01/07-2009 @ Kontakt

Læs mere

Waoo! frekvenslister til radio og TV

Waoo! frekvenslister til radio og TV Waoo! frekvenslister til radio og TV Analog og digital (DVB-T), version 1.00 Gældende pr. 11/1-2012 Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse: Guide til kanalsøgning... 2 Analoge TV kanaler... 3 Lille TV pakke...

Læs mere

Programoversigt 2017 Antenneforeningen for Mariesminde Området

Programoversigt 2017 Antenneforeningen for Mariesminde Området Programoversigt 2017 Grundpakke Mellempakke Fuldpakke 3Sat 3Sat 3Sat Arte HD 6'eren HD 6'eren HD Bramdrup Øst Info Arte HD Animal Planet HD Das Erste HD Bramdrup Øst Info Arte HD DK4 Cartoon Network Bramdrup

Læs mere

Vamdrup Antenneforening 2016

Vamdrup Antenneforening 2016 Vamdrup Antenneforening 2016 Indstilling af fjernsyn og radio Sidder du nu og læser dette blad og tænker Gid der var så meget liv i mit fjernsyn, så kontakt os, for at blive medlem. Fordelsaftalen Vamdrup

Læs mere

Bredballe Antennelaug

Bredballe Antennelaug Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 2 2 0 0 9 Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling den 25 / 03 2009 @ Annonce efter uddelere @ Vedtægter @ Resultat af Programafstemning 2009 @ Intet Tv-signal

Læs mere

Nyt program Analog Frekvens Pakke 1 Pakke 2 Pakke 3 Digital prg. Kanal Nr. MHZ

Nyt program Analog Frekvens Pakke 1 Pakke 2 Pakke 3 Digital prg. Kanal Nr. MHZ Fensmark Antenneforening 2014 efter den 1. maj Nyt program Analog Frekvens Pakke 1 Pakke 2 Pakke 3 Digital prg. Kanal Nr. MHZ DK4 DK4 DK4 QAM 434,00 MHz S09 161,25 Kanal 5 Kanal 5 Kanal 5 QAM 554,00 MHz

Læs mere

NY familymix pakke FAQ

NY familymix pakke FAQ NY familymix pakke FAQ Kanal information Skal vi ligge tv-kanalerne ind på ny? Pga, af tilkomsten af nye tv-kanaler og flytning af TV2 Zulu og 6 eren, vil det være nødvendigt at lave en ny kanalsøgning.

Læs mere

KANALoversigt. August 2009

KANALoversigt. August 2009 KANALoversigt DIN GUIDE TIL STORE TV-OPLEVELSER August 2009 SV 1 88,15 SV 2 89,10 Country Music 90,35 P2 Musik og Kultur 90,85 Norge 2 91,60 NDR 3 92,60 DR P1 93,85 DR P4 94,65 DR P3 95,10 DR Klassisk

Læs mere

Kanaludbud og frekvensliste tv og radio Østjylland

Kanaludbud og frekvensliste tv og radio Østjylland udbud og frekvensliste tv og radio Østjylland Fibia udbud TV, Østjylland 2 udbud TV, Østjylland Mini TV-pakke DR 1 1 K5 175,25 DR 2 12 K9 203,25 DR 3 21 DR K 13 K10 210,25 DR Ramasjang 27 S23 319,25 DR

Læs mere

Bredballe Antennelaug

Bredballe Antennelaug Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 3 2 0 0 7 Gravearbejde i Bredballe Bestyrelsens beretning Kontingent og afgifter 2007 Referat fra Generalforsamling Programændringer Kanaler efter den 01-07-2007

Læs mere

Parknet TV og radio Side 1 af 7. Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker.

Parknet TV og radio Side 1 af 7. Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker. Parknet TV og radio Side 1 af 7 Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker. Alle kanaler udsendes digitalt i DVB-C standarden, enten som MPEG2 eller MPEG4.

Læs mere

Parknet TV og radio Side 1 af 7. Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker.

Parknet TV og radio Side 1 af 7. Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker. Parknet TV og radio Side 1 af 7 Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker. Alle kanaler udsendes digitalt i DVB-C standarden, enten som MPEG2 eller MPEG4.

Læs mere

Bredballe Antennelaug

Bredballe Antennelaug Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 4 2 0 1 1 Bestyrelsens beretning Referat fra generalforsamlingen Kontingent og afgifter 2011 Vedtægter (nye) Kanaloversigt pr. 01-07-2011 Bestyrelsen 2011/2012

Læs mere

Forslag om omlægning af Bryggenets tv-pakker

Forslag om omlægning af Bryggenets tv-pakker Forslag om omlægning af Bryggenets tv-pakker På baggrund af repræsentantskabets beslutning i 2009 har tv-udvalget og bestyrelsen undersøgt de tekniske muligheder for omlægning af vores tv-tilbud. Et forhold

Læs mere

Parknet TV og radio Side 1 af 7. Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker.

Parknet TV og radio Side 1 af 7. Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker. Parknet TV og radio Side 1 af 7 Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker. Alle kanaler udsendes digitalt i DVB-C standarden, enten som MPEG2 eller MPEG4.

Læs mere

Infomøde i Taulov Antenneforening 12-1-2012. Jørn Holst

Infomøde i Taulov Antenneforening 12-1-2012. Jørn Holst Infomøde i Taulov Antenneforening 12-1-2012 Jørn Holst Udfordringer! Waoo Pakkesalg (tripleplay) Præsenteret for slutbruger som enkelt og overskueligt Køb en med det hele for en overkommelig pris. Oprettelsesrabatter

Læs mere

--- Vi tilbyder byens bredeste kanaludbud og den største valgfrihed ---

--- Vi tilbyder byens bredeste kanaludbud og den største valgfrihed --- Nyhedsbrev, 2011-2 Haslev Antennelaug, din lokale leverandør af tv, radio, bredbånd og telefoni --- Vi tilbyder byens bredeste kanaludbud og den største valgfrihed --- TV signalerne fra Haslev Antennelaug

Læs mere

Stofa Kanalpræferencer 2012

Stofa Kanalpræferencer 2012 Stofa Kanalpræferencer 2012 DOA Sønderborg Oktober 2012 2012 Side 1 Indhold Formål 3 Summary 4 Om undersøgelsen 6 Resultater Kanalpræferencer 9 Resultater - Svarpersonernes profil 19 2010 2012 Side 2 Undersøgelsens

Læs mere

Kanalmønster for Fensmark Antenneforening 2012

Kanalmønster for Fensmark Antenneforening 2012 FENSMARK ANTENNEFORENING V/formand Henning Dueholm Tjørnevej 7, Fensmark, 4684 Holmegaard Tlf. 55 50 55 85 bedst på hverdage 10 00-16 00 Hjemmeside: http://www.fensmarknet.dk E-mail: fa@fensmarknet.dk

Læs mere

Gem PROGRAMOVERSIGTEN. med information om priser & TV-Hjælp ÆNDRINGER I KANALERNES PLACERING

Gem PROGRAMOVERSIGTEN. med information om priser & TV-Hjælp ÆNDRINGER I KANALERNES PLACERING FENSMARK ANTENNEFORENING v/formand Henning Dueholm, Tjørnevej 7, Fensmark, 4684 Holmegaard Telefon 55 50 55 85 (hverdage 10 00-16 00 ) Hjemmeside http://www.fensmarknet.dk Email fa@fensmarknet.dk Gem PROGRAMOVERSIGTEN

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til Antenneforeningen Langdraget Christian Limkilde Chefkonsulent 2 YouSee Præsentation Status på Kabel TV 2. april signal på eksisterende anlæg 31. maj anlægget færdigombygget

Læs mere

CANAL DIGITAL FAMILY MIX. - Nu kan du selv vælge, hvad du vil se

CANAL DIGITAL FAMILY MIX. - Nu kan du selv vælge, hvad du vil se CANAL DIGITAL FAMILY MIX - Nu kan du selv vælge, hvad du vil se 1 FAMILY MIX tv, internet og telefoni Du har nu en enestående chance for at få digitalt tv og selv bestemme, hvilke tvkanaler, du vil se.

Læs mere

TV & RADIO. Hele AN-TVs menu. Slå op og se: Pr. 1. marts 2013. Tv til dit behov - med TilvalgsPakker

TV & RADIO. Hele AN-TVs menu. Slå op og se: Pr. 1. marts 2013. Tv til dit behov - med TilvalgsPakker TV & RADIO Pr. 1. marts 2013 Slå op og se: Tv til dit behov - med TilvalgsPakker Hele AN-TVs menu 23 radiokanaler Lige til at trække ud af antennestikket Ekstra tilbud: Digitale TvPakker Så er der SERVERET!

Læs mere

Produktvalg hos Kalundborgegnens Antennelaug.

Produktvalg hos Kalundborgegnens Antennelaug. Stejlhøj 23 DK-4400 Kalundborg Tel. +45 59 56 15 70 Fax +45 59 56 07 70 www.ka-net.dk E-mail: kontor@ka-net.dk Produktvalg hos. Hermed formular til produktvalg hos. TV pakkerne og internetabonnementerne

Læs mere

Velkommen til 4040.dk

Velkommen til 4040.dk Velkommen til 4040.dk Kære beboer 4040.dk er Jyllinges største antenneforening med over 600 tilslutninger, og vi sikrer dig både lavere Tv-pakkepriser og en række fleksible valgmuligheder. Din bolig er

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til A/F Langdraget Christian Limkilde Chefkonsulent 2 YouSee Præsentation Det vil jeg fortælle om Komplet løsning med mange valgmuligheder YouSee kabel-tv On Demand tv og

Læs mere

Sammenligning af Ølgod Antenneforening og SE/Stofa. Marts, 2014

Sammenligning af Ølgod Antenneforening og SE/Stofa. Marts, 2014 Sammenligning af Ølgod Antenneforening og SE/Stofa Marts, 2014 1 Via et medlemskab af Ølgod Antenneforening er du sikret medindflydelse og støtter dit lokal-samfund Ølgod Antenneforening er en "non-profit"

Læs mere

Velkommen i antenneforeningen 4040.dk

Velkommen i antenneforeningen 4040.dk Velkommen i antenneforeningen 4040.dk Kære beboer 4040.dk er med ca. 600 tilslutninger den største antenneforening i Jyllinge, og din bolig er tilsluttet via mindst et multimediestik. Gennem dette stik

Læs mere

26-04-2007 MØD OP! til ekstraordinær generalforsamling i Antenneforeningen d. 15-05-07. k1.19.00

26-04-2007 MØD OP! til ekstraordinær generalforsamling i Antenneforeningen d. 15-05-07. k1.19.00 26-04-2007 MØD OP! til ekstraordinær generalforsamling i Antenneforeningen d. 15-05-07. k1.19.00 Et mini mindretal på 17 husstande ud af 100 husstande i Favrholmvænget, svarende til 17%, vedtog på Antenneforeningens

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2009!

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2009! Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2009! Bestyrelsen har i det forløbende år arbejdet ud fra den målsætning, vi altid har arbejdet ud fra, nemlig det at forsyne vores område

Læs mere

Bredballe Antennelaug

Bredballe Antennelaug Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 2 2 0 1 4 Bestyrelsens beretning Referat fra Generalforsamling Kanaloversigt Bestyrelsen Kontakter @ www.bredballe-antennelaug.dk - 1 - Billedkvalitet kræver

Læs mere

Få overblik over digitale tv-pakker hos Skanderborg Antenneforening. Maj 2009

Få overblik over digitale tv-pakker hos Skanderborg Antenneforening. Maj 2009 Få overblik over digitale tv-pakker hos Skanderborg Antenneforening Maj 2009 Undgå nitter vælg dine egne favoritter Med Digitalt kabel-tv får du adgang til Danmarks bredeste og mest fleksible udbud af

Læs mere

Antenneforeningen Aarhus Generalforsamling 2008. 05-11-2008 mast-bb 1

Antenneforeningen Aarhus Generalforsamling 2008. 05-11-2008 mast-bb 1 Antenneforeningen Aarhus Generalforsamling 2008 05-11-2008 mast-bb 1 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Valg af bestyrelse - Valg af formand

Læs mere

Waoo! skruer op for frit valg af tv

Waoo! skruer op for frit valg af tv Waoo! skruer op for frit valg af tv Waoo! varsler nyt tv-indhold og nye priser fra årsskiftet. Samtidig åbnes op for, at Waoo! s kunder med tvboks frit og uden gebyr kan tilkøbe ikke mindre end 91 tv-kanaler

Læs mere

Bredballe Antennelaug

Bredballe Antennelaug Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 2 2 0 0 7 Resultat af Programafstemning 2007 samt indkaldelse til Ordinær Generalforsamling Dato: Onsdag d. 21/03-2007 Tid: Kl. 19.00 Sted: Sognegården, Kirkebakken

Læs mere

Tinglev Antenneforening

Tinglev Antenneforening Tinglev Antenneforening Ekstra ordinær Generalforsamling onsdag den 2. november 2011 kl. 19.00 i Borgerhuset Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Orientering fra bestyrelsen 3. Nye programpakker 4. Samarbejde

Læs mere

Digitalt kabel-tv. - større valgfrihed og bonuskanaler. Varde Antenneforening 27. oktober 2008

Digitalt kabel-tv. - større valgfrihed og bonuskanaler. Varde Antenneforening 27. oktober 2008 Digitalt kabel-tv - større valgfrihed og bonuskanaler Varde Antenneforening 27. oktober 2008 1 Digitalt kabel-tv vil ændre måden, du ser tv på Du vil hurtigt opdage, at Digitalt kabel-tv fra YouSee giver

Læs mere

Bredballe Antennelaug

Bredballe Antennelaug Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 1 2 0 1 2 Ekstraordinær Generalforsamling Dato: Mandag, den 30/01-2012 Tid: Kl. 19:00 Sted: Sognegården i Bredballe Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Vedtægtsændringer

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling mandag den 11. april 2011 kl. 19.30 i Krogårdskolens festsal

Indkaldelse til ordinær generalforsamling mandag den 11. april 2011 kl. 19.30 i Krogårdskolens festsal Eriksminde Antenneforening den 24. marts 2011 Indkaldelse til ordinær generalforsamling mandag den 11. april 2011 kl. 19.30 i Krogårdskolens festsal og indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling mandag

Læs mere

Denne side med medlemsnummer, navn og adresse giver adgang til generalforsamling 2008. Fuldmagt (der henvises til vedtægternes bestemmelser)

Denne side med medlemsnummer, navn og adresse giver adgang til generalforsamling 2008. Fuldmagt (der henvises til vedtægternes bestemmelser) Medlemsinformation Marts 2008 Greve, den 24. marts 2008 Indeholder: Information Dagsorden til generalforsamling 10. april 2008 Ad dagsordenens pkt. 3 Bemærkninger i forbindelse med forelæggelse af regnskab

Læs mere

705 35 X X Familie BBC HD HD-pakken 618 108 BBC Knowledge MZone 707 6 X BBC World News Temapakke Nyheder

705 35 X X Familie BBC HD HD-pakken 618 108 BBC Knowledge MZone 707 6 X BBC World News Temapakke Nyheder Kanalnavn Kræver pakke Kanalplads analog Kanalplads digital kortlæser Kanalplads digital Zaptorboks WEB-TV Start forfra 3+ se TV3+ 6 eren Pakke 2 51/711 6 49 X X 6 eren HD Pakke 2 digital?? 24 Sjællandske

Læs mere

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. Antennelauget Masten. 25.Januar 2012 Kasper Grønholt

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. Antennelauget Masten. 25.Januar 2012 Kasper Grønholt YouSee kabel-tv - en komplet løsning Antennelauget Masten 25.Januar 2012 Kasper Grønholt Det vil jeg fortælle om YouSee Clear - 3 programpakker og HD-TV Grundpakke Mellempakke Fuldpakke Stort radioudbud

Læs mere

Tørring Kabelnet. Nyhedsbrev 2016

Tørring Kabelnet. Nyhedsbrev 2016 Tørring Kabelnet Nyhedsbrev 2016 INDHOLD: INDLEDNING..2 GENERALFORSAMLINGEN 25. FEBRUAR 2016...2 ANALOGT TV ER FORSVUNDET...3 RENOVERING OG OPGRADERING AF ANLÆG/KABELNET...3 KANALOVERSIGT GRUND- OG MELLEMPAKKE...4

Læs mere

Skagen Antennelaug. TV-valgfrihed. TV A la carte / Mindre TV-pakker

Skagen Antennelaug. TV-valgfrihed. TV A la carte / Mindre TV-pakker Skagen Antennelaug TV-valgfrihed TV A la carte / Mindre TV-pakker hurtigt internet Internet: Forbrugsafregnet internet: 5/5 Mb/s, pr. måned kr. 5 -> 30 10/10 Mb/s, pr. måned kr. 10 -> 35 15/15 Mb/s, pr.

Læs mere

Gældende pr. 12.06.2013

Gældende pr. 12.06.2013 Holme Olstrup Antenneforening HOAF Vi ses på www.hoaf.net Programoversigt for V og Radio Kanaler Gældende pr. 12.06.2013 Holme Olstrup Antenneforening Formand John Christiansen, Hyacintvej 8, 4684 Holmegaard

Læs mere

December 2016 Kontrakt med Stofa: Programpakker:

December 2016 Kontrakt med Stofa: Programpakker: December 2016 Vi har først nu modtaget materialet fra Stofa med de korrigerede programpakker samt oplægget til bland selv og oversigten over fritvalgs kanalerne. Derfor den meget sene orientering, som

Læs mere

Håndbog for Bjæverskov Antenneforening

Håndbog for Bjæverskov Antenneforening Bjæverskov Antenneforening Tlf.: 40 72 55 90 biaf@biaf.dk www.biaf.dk Håndbog for Bjæverskov Antenneforening Version 0 / 2012-06-xx Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Hvordan ser jeg TV... 4 Fladskærmsfjernsyn

Læs mere

HOAF s generalforsamling 2011

HOAF s generalforsamling 2011 2. Formandens beretning for 2010 3. Kassereren fremlægger revideret regnskab for 2010 (udsendt) 4. Forslag fra bestyrelse og medlemmer: Fra bestyrelsen: 4a. Præcision af foreningens vedtægters 4 med tilføjelsen:

Læs mere

Kanal Hovedstaden www.kanalhovedstaden.dk

Kanal Hovedstaden www.kanalhovedstaden.dk Kulturudvalget 2009-10 KUU alm. del Bilag 187 Offentligt Regional tv-sening i Danmark Kanal Hovedstaden www.kanalhovedstaden.dk Seertal for oktober 2009, december 2009 og marts 2010 TNS Gallup har foretaget

Læs mere

Vamdrup Antenneforening 2014

Vamdrup Antenneforening 2014 Vamdrup Antenneforening 2014 Indstilling af fjernsyn og radio Sidder du nu og læser dette blad og tænker Gid der var så meget liv i mit fjernsyn, så kontakt os, for at blive medlem. Fordelsaftalen Vamdrup

Læs mere

Hvis man påtænker udskiftning af stikledningen, så ring til antenneforeningen og få et godt tilbud.

Hvis man påtænker udskiftning af stikledningen, så ring til antenneforeningen og få et godt tilbud. Beretning 2011. Vi har igen haft et travlt år med meget arbejde i anlægget. Vi har udskiftet en hel del kabler på grund af gamle skader. Vi lægger kun de bedste kabler ned, så signalet bliver så optimalt

Læs mere

Generalforsamling d. 15. november 2011

Generalforsamling d. 15. november 2011 Generalforsamling d. 15. november 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. godkendelse af forretningsorden 2. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Forandringer af udbud ved Per Eksten

Læs mere

Brædstrup Antenneforening eller EnergiMidt/Waoo

Brædstrup Antenneforening eller EnergiMidt/Waoo Brædstrup Antenneforening eller EnergiMidt/Waoo Hvad skal man vælge? 2 YouSee Præsentation Hvorfor du skal vælge Brædstrup Antenneforening? Hvis du ønsker at blive tilsluttet EnergiMidts fibernet kræver

Læs mere

Vamdrup Antenneforening 2013

Vamdrup Antenneforening 2013 Vamdrup Antenneforening 2013 Indstilling af fjernsyn og radio Sidder du nu og læser dette blad og tænker Gid der var så meget liv i mit fjernsyn, så kontakt os, for at blive medlem. DANMARKS NYE TV-KANAL

Læs mere

Eriksminde Antenneforening

Eriksminde Antenneforening Eriksminde Antenneforening Nyhedsbrev den 12. oktober 2012 Vigtig information om internetløsningen fra antenneforeningen Nye samarbejdspartnere på internetløsningen fra 20. november 2012 Informationsmøde

Læs mere

Danmarks bedste bredbånd. Få det som du vil. Med Waoo! Forening fra SEAS-NVE kan du bestille ekstra kanaler og tv-pakker med din fjernbetjening.

Danmarks bedste bredbånd. Få det som du vil. Med Waoo! Forening fra SEAS-NVE kan du bestille ekstra kanaler og tv-pakker med din fjernbetjening. Danmarks bedste Få det som du vil Med Waoo! Forening fra SEAS-NVE kan du bestille ekstra kanaler og tv-pakker med din fjernbetjening. Danmarks bedste Fiber Tv Telefoni TV Pakker Waoo! Forening TV Pakker

Læs mere

Dine muligheder hos Brønderslev Antennelaug Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Dine muligheder hos Brønderslev Antennelaug Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Dine muligheder hos Brønderslev Antennelaug Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din nye tv-pakke som du vil have den Hos Brønderslev Antennelaug er det helt

Læs mere

Bland selv din tv-pakke og skift kanaler, når du har lyst. Du bestemmer. Det er jo dit tv! Bland Selvkanaler. 180 kr. ekskl.

Bland selv din tv-pakke og skift kanaler, når du har lyst. Du bestemmer. Det er jo dit tv! Bland Selvkanaler. 180 kr. ekskl. Hvad vil du se? Du bestemmer. Det er jo dit tv! Bland selv din tv-pakke og skift kanaler, når du har lyst Hos YouSee er det dig, der bestemmer over dit tv. Så det er helt op til dig, om du selv vil blande

Læs mere

Bredballe Antennelaug

Bredballe Antennelaug Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr 2 2 0 0 5 Resultat af Programafstemning 2005 samt indkaldelse til Ordinær Generalforsamling Dato: Onsdag d. 30/03-2005 Tid: Kl. 19.00 Sted: Sognegården, Kirkebakken

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 25-02-2010. Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 30 personer, heraf 5 fra bestyrelsen.

REFERAT GENERALFORSAMLING 25-02-2010. Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 30 personer, heraf 5 fra bestyrelsen. REFERAT GENERALFORSAMLING 25-02-2010 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virke i det forløbne år (2009) 3) Aflæggelse af regnskab 4) Eventuelle forslag 5) Fastsættelse af kontingent 6) Valg

Læs mere

Din forbindelse til fremtiden

Din forbindelse til fremtiden Din forbindelse til fremtiden Højere hastighed på Internettet - hvad kan det bruges til? Renoveret hovedstation Referat af ekstraordinær generalforsamling 3 Formanden har ordet 41 Game Referat kører af

Læs mere

Velkommen i antenneforeningen 4040.dk

Velkommen i antenneforeningen 4040.dk Velkommen i antenneforeningen 4040.dk Kære beboer 4040.dk er med ca. 600 tilslutninger den største antenneforening i Jyllinge, og din bolig er tilsluttet via mindst et multimediestik. Gennem dette stik

Læs mere

Bredballe Antennelaug

Bredballe Antennelaug Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 2 2 0 0 6 Bestyrelsens beretning Referat fra Generalforsamlingen Kontingent og afgifter 2006 Nyt om TV- og radio-kanaler Radio / TV Oversigt www.bredballe-antennelaug.dk

Læs mere

Bredballe Antennelaug

Bredballe Antennelaug Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 1 2 0 1 4 Ordinær Generalforsamling Dato: Onsdag d. 26/03-2014 Tid: Kl. 19.00 Sted: Sognegården i Bredballe Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent,

Læs mere

NYHEDSBREV nr. 6 Marts 2016

NYHEDSBREV nr. 6 Marts 2016 NYHEDSBREV nr. 6 Marts 2016 INDHOLD: INDLEDNING.... 2 GENERALFORSAMLINGEN 27. JANUAR 2016... 2 ANALOGT TV ER FORSVUNDET... 3 RENOVERING OG OPGRADERING AF ANLÆG/KABELNET... 3 KANALOVERSIGT GRUND- OG MELLEMPAKKE...

Læs mere

Beretning 2012. Antenneforeningens 40. beretning.

Beretning 2012. Antenneforeningens 40. beretning. Beretning 2012. Antenneforeningens 40. beretning. Året 2012 har igen været et meget aktivt år for Brædstrup Antenneforening. Vi fejrede 40 års jubilæum på Pejsegården, hvor mange af vores medlemmer mødte

Læs mere

Smørum Kabelnet holder ordinær generalforsamling Torsdag d. 22. februar 2007 kl. 19.30 i Kulturhuset, Flodvej

Smørum Kabelnet holder ordinær generalforsamling Torsdag d. 22. februar 2007 kl. 19.30 i Kulturhuset, Flodvej Smørum Kabelnet holder ordinær generalforsamling Torsdag d. 22. februar 2007 kl. 19.30 i Kulturhuset, Flodvej Dagsorden ifølge vedtægterne 8. Dagsorden For den ordinære generalforsamling gælder mindst

Læs mere

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din tv-pakke som du vil have den Hos Støvring Antenneforening er det helt op

Læs mere

KAMPAGNETILBUD. En verden af oplevelser

KAMPAGNETILBUD. En verden af oplevelser KAMPAGNETILBUD En verden af oplevelser Foran sammen Bredbånd Nord blev grundlagt i 2006 og leverer i dag internet, TV og telefoni til mere end 50.000 kunder i Nordjylland. Vi er i fuld gang med at udbrede

Læs mere

Håndbog for Bjæverskov Antenneforening

Håndbog for Bjæverskov Antenneforening Bjæverskov Antenneforening Tlf.: 40 72 55 90 biaf@biaf.dk www.biaf.dk Håndbog for Bjæverskov Antenneforening Version 1 / 2013-02-06 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Hvordan ser jeg TV... 4 Fladskærmsfjernsyn

Læs mere

Prisliste for Energi Fyn Bredbånd. Indhold

Prisliste for Energi Fyn Bredbånd. Indhold Prisliste for Energi Fyn Bredbånd Gældende pr. 1. januar 2016 Indhold Etableringspris... 2 Produkt-pakker... 3 Waoo! Fiberbredbånd... 3 IP-TV pakker fra Waoo!... 5 Kabel TV pakker fra Waoo!... 6 Specielt

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2014

Nyhedsbrev Marts 2014 Nyhedsbrev Marts 2014 Analog og digital TV Hurtig og billig bredbånd Telefoni Digital nabohjælp Bladet er omdelt omkring weekenden 22.-23. marts 2014. Foreningens generalforsamling afholdes onsdag den

Læs mere

Velkommen til Stofa og alle dine muligheder med Family Mix Vi er jo lige her

Velkommen til Stofa og alle dine muligheder med Family Mix Vi er jo lige her Velkommen til Stofa og alle dine muligheder med Family Mix Vi er jo lige her Du får det hele i ét stik Hos Stofa vil vi gerne have tilfredse kunder. Derfor gør vi os umage med alt, hvad vi laver. For dig

Læs mere

Beretning 2011. Antenneforeningens 39. beretning.

Beretning 2011. Antenneforeningens 39. beretning. Beretning 2011. Antenneforeningens 39. beretning. Året 2011 har igen været et meget aktivt år for Brædstrup Antenneforening. 2011 var året hvor slukningen af analoge kanaler fortsatte fra sidste år, og

Læs mere

NYHEDSBREV nr. 5 September 2015

NYHEDSBREV nr. 5 September 2015 NYHEDSBREV nr. 5 September 2015 INDHOLD: INDLEDNING. PRISER PÅ TV-PAKKER. PAKKESKIFT OG ÅBNING/LUKNING. FEJL ELLER DÅRLIGT SIGNAL. ANALOGT TV FORSVINDER. DET NYE YOUSEE. FREMTIDENS TV. LIDT AF HVERT. INDLEDNING.

Læs mere

Generalforsamling 20. april 2005

Generalforsamling 20. april 2005 Formandens beretning Indledning Jeg vil indledningsvis starte min beretning med en kort orientering om foreningens virke samt udviklingen det forgangne år. Foreningen forsyningsområde dækker byerne Brejning

Læs mere

Waoo! Forening. Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele

Waoo! Forening. Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele Waoo! Forening Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele Få lynhurtigt internet og masser af TV til en lav pris! Hvad venter DU på? Fremtiden fås NU! Fiberbredbånd TV Telefoni 2 Få Waoo! Forening

Læs mere

Bredballe Antennelaug. Hermed indkaldes til Bredballe Antennelaug s ordinære generalforsamling. Sognegården, Kirkebakken

Bredballe Antennelaug. Hermed indkaldes til Bredballe Antennelaug s ordinære generalforsamling. Sognegården, Kirkebakken Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 1 2 0 0 6 Generalforsamling Hermed indkaldes til Bredballe Antennelaug s ordinære generalforsamling Dato: Onsdag, den 29. marts 2006 Tid: Kl. 19:00 Sted: Sognegården,

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforening generalforsamling maj 20121

Beretning Nøragersminde Antenneforening generalforsamling maj 20121 seragershinde ANTENNEfORENING Beretning Nøragersminde Antenneforening generalforsamling maj 20121 Vision: Bestyrelsen har i det forløbende år arbejdet ud fra den rnålsætninq, vi altid har arbejdet ud fra,

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde 29. september 2014 hos YouSee, Telehøjen, Odense.

Referat bestyrelsesmøde 29. september 2014 hos YouSee, Telehøjen, Odense. Referat bestyrelsesmøde 29. september 2014 hos YouSee, Telehøjen, Odense. Fra RFA deltog: Mogens E / Jan J / Asmund N / Erling N / Karsten Richardt / Klaus V Afbud: Lonnie N / Carsten L / Karsten R Fra

Læs mere

behøves ikke hvis du bare skal se Pakke 1, Pakke 2 og Pakke 3 fra Fensmark Antenneforening.

behøves ikke hvis du bare skal se Pakke 1, Pakke 2 og Pakke 3 fra Fensmark Antenneforening. Installation af Zaptor-kort i kortlæser (CA-modul) ved fjernsyn med indbygget DVB-C tuner behøves ikke hvis du bare skal se Pakke 1, Pakke 2 og Pakke 3 fra Fensmark Antenneforening. Ønsker du derimod at

Læs mere