Afholdt fredag d. 12. oktober 2012, ÅFC s lokaler Hermodsvej Århus.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afholdt fredag d. 12. oktober 2012, ÅFC s lokaler Hermodsvej Århus."

Transkript

1 Til Alle medlemmer af DFU Århus Vedr. Referat af Canopy Piloting Udvalgsseminar Afholdt fredag d. 12. oktober 2012, ÅFC s lokaler Hermodsvej Århus. 1. Velkommen Der blev budt velkommen til seminaret af Bo Wienberg og Peter Kallehave. Der var ca. 20 fremmødte springere fra alle niveauer af skærmflyvning. 2. Peter Kallehave aflagde udvalget beretning for Her i CPU s tredje år, har vi prøvet nye arrangementer af, samtidig med at vi har afviklet de traditionelle. Der udover er der lagt rigtig meget energi i det ny opstartede breddeprojekt SP2012. Må sige det lover godt for fremtiden i Dansk Canopy Piloting. Aktiviteter gennemført igennem året Dubai Open & Gulf Cup. Ved årets Cup i Dubai deltog Bo Wienberg, Kenneth Gajda og Peter Kallehave. Konkurrencen var tænkt som optakt til vinterens WM samme sted. Der blev ikke opnået nogen bemærkelsesværdige resultater. Swoop Project SP 2012 startede op i januar med en udvælgelses camp i NJFK, hvor alle fik afstemt forventninger, både springerne til DFU og omvendt. Planen var allerede lagt og første træningslejr i Florida på skydive city, med Scott Roberts som træner fra 26. februar til 4. marts. Denne camp skulle sparke sæsonen i gang og Scott ville her lære de 10 deltageres niveau at kende. Camp. 2. var sat fra 31. marts til 8. april igen med Scott Roberts. På denne træning flyttede alle sig væsentligt, hvilket senere gav udslag til UM, hvor Martin Halfer udmærkede sig med en flot sølvmedalje i Zone Acc. Alt i alt mener vi at SP2012 har været en kæmpe succes og et stort løft for Canopy Piloting i Danmark. Derfor fortsætter projektet som SP2013, dog med udskiftninger af forskellige årsager. DFU Skærmflyvningskursus nr. 1, April. Der blev afholdt kursus over 3 dage for piloter på alle niveauer, der var 30 deltagere fra hele Danmark. Kim Hermansen og Christian Webber fra Team Roostertail stod for undervisning og debriefing af spring. Kurset blev afholdt i WestJump. Fortræning til UM. I maj måned blev der afholdt fortræning ugen inden ÚM, igen med Scott Roberts som træner. Der var 10 deltagere gennem ugen. Deltagerne varierede i erfaring lige fra ingen konkurrence erfaring til springere med større konkurrence erfaring. Træningen blev ikke til noget grundet ekstremt dårligt vejr.

2 UM Fra 17. til 20. maj blev der afholdt UM, konkurrencen blev afviklet over max runder. Der var udover de Danske deltagere en deltager fra Norge. UM afvikles iht. de gældende FAI discipliner Distance, Zone acc og Speed: Udover vindere i de 3 enkelte discipliner kåres også en vinder i overall. Det var bestemt at de nr. 1, 2 og 3 overall i A-rækken ville give adgang til WM, hvis udvælgelseskriterier samtidig var overholdt. Derudover ville 4 til 8 blive tilbudt en plads på landsholdet mod egenbetaling. 1`st Peter Kallehave 2`nd Christian Webber 3`rd Bo Wienberg CP Dommere. I forbindelse med Unions Mesterskaberne blev Christina Zacho uddannet til national CP dommer. Tillykke til Christina. Der foruden er Pernille i gang med at uddanne 2 yderligere dommere, nogle forventes uddannet til næste års DM. Pernille er forsat FAI dommer og skal i action ved dette års WM i DuBai. US Nationals. Peter Kallehave deltog i de amerikanske nationals i Georgia. Under konkurrencen satte Peter ny Dansk rekord i Distance, efter de nye FAI regler med 127,31 meter. Team Swoop weekend. Eftersom niveauet i CP Danmark blev højnet gevaldigt i år, valgte vi at udvide med et Team swoop arrangement som Peter Kallehave og Christian Webber stod for undervisningen på. Kurset var for udvalgte piloter, som vi/cpu mente havde det fornødne format. Under kurset, som bestod af en stor del teori og selvfølgelig en masse spring, lavede vi også en del flock spring og det viste sig at være stor potentiale i dette, hvorfor vi valget senere på året at lave et kursus specifikt på dette. Kurset blev afholdt i NJFK, hvor vi pt. har DK s eneste pond. Russian Swoop Camp Fra d. 15. juli til 21 juli, blev der afholdt Canopy Piloting kursus på Kolomna i Rusland. Peter Kallehave kørte intensiv kursus for 8 piloter i Kolomna. Der var lagt en træningsplan med 10 spring om dagen, samt teori om aftenen. Turen var en stor succes hvor piloterne flyttede sig langt og virkelig arbejdede seriøst med tingene. Desværre var vejret ikke rigtig med os og DZ levede i år ikke helt op til det lovede med hensyn til faciliteter. Italien Swoopfest EST Peter Kallehave tog turen til den Italienske afdeling af EST i Molinella tæt ved Bologna. Turen blev udover konkurrencen brugt som træningslejr i ugen optil konkurrencen. Peter sprang sig til en 3 plads i Distance og en 4 plads i Speed.

3 Pink Open EST deltagere fra SP2012 deltog i årets største konkurrence på European Swoop Touren. De fleste mødte op og brugte ugen optil som fortræning. CM lavede et bemærkelsesværdigt resultat i 2 runde af Distance ved at flyve 100,2 m. Peter Kallehave sprang sig til en 3 plads i Speed og en 5 plads i Distance i et felt med 7 prototype skærme fra PD og NZA. Der var 79 deltagere til konkurrencen fra hele verden. DFU Skærmflyvningskursus nr. 2, september. Der blev afholdt kursus over 2 dage for piloter på alle niveauer, der var 20 deltagere fra hele landet. Endnu engang stod Kim Hermansen og Christian Webber fra Team Roostertail for undervisning og debriefing af spring. Kurset blev igen afholdt i WestJump. DFU Skærmflyvningskursus nr. 3, september. Der blev afholdt kursus over 3 dage for piloter på alle niveauer, der var 10 deltagere primært fra Sjælland. Peter Kallehave stod for undervisning og debriefing af spring. Kurset blev desværre aflyst pga. DFU s efterårs seminar. DFU Skærmflyvningskursus nr. 4, september. Der blev afholdt kursus over 3 dage for piloter på alle niveauer, der var 10 deltagere fra hele landet. Peter Kallehave stod for undervisning og debriefing af spring. Kurset blev afholdt i NJFK. CP Freestyle konkurrence I weekenden d september lagde NJFK pond til CPU s succes fra 2011, freestyle konkurrencen. Konkurrencen var en stor succes med 10 deltagere, der var 13 tilmeldte, men pga. reservetræk og arbejde blev vi fredag under træningen reduceret til 10. Konkurrencen skulle køre over 3 runder, med tillempede FAI regler, så alle havde en chance. Desværre var det rigtig dårligt vejr den pågældende dag og konkurrencen måtte aflyses. French Open EST René Hansen og Peter Kallehave tog turen til den Franske afdeling af EST i. tæt ved Toulouse. René lavede 2 runder Speed med en rigtig god tid på 2,9 sek. rigitg godt. Peter var nr. 1 i Distance med den længste distance af alle på 120, 71 m. WM Dubai Fra 29. november til 9. december har DK deltagelse i Canopy Piloting med 5 springere, det er stort at vi endelig kan sende så mange kvalificerede deltagere til de store konkurrencer internationalt. CP landsholdet 2012: Kenneth Gadja, Christian Webber, Torben Tiedemann, Bo Wienberg og Peter Kallehave. SwoopClub. Gennem hele foråret og sommeren har det været muligt at få gratis undervisning i skærmflyvning på alle niveauer, hver onsdag og fredag fra til solnedgang med Peter Kallehave i NJFK. Der har gennem sommeren mødt ca piloter op til disse arrangementer, primært fra de jyske klubber, men der har været en del sjællændere i ferie perioden specielt. Bo Wienberg og Christian Webber startede henover sommeren også SwoopClub op i ÅFC.

4 Danmarks Idræts Forbund. CPU har arbejdet hårdt på at få Canopy Piloting anerkendt under DIF, så vi vil kunne afholde officielle Danske Mesterskaber, det kræver bl.a. min 3 afholdte Unions Mesterskaber, samt et stabilt antal deltagere. D. 20. september fik vi den glædelige nyhed, at DIF valgte at optage CP under deres vinger. DM 2013 afholdes i NJFK i Pinsen. Fremtiden. Med et solidt bredde projekt og en god skare af piloter, er det CPU s ønske at opstarte et elite projekt udover SP2013. Vi er pt. i forhandlinger med DFU omkring økonomi og sammensætning af et sådant projekt. SP2013!! Der blev i slutningen af august udsendt invitation til forsættelsen af SP2012. Der var ansøgningsfrist 1. oktober. Det ser ud til at der er lige så stor interesse for projektet igen i år, der er indkommet 15 stk. ansøgninger, både fra nye og tidligere deltagere. Swoop Projektet bliver ved at kaste frugt af sig Skærmflyvningskurser. - SP 2013 udvælgelsescamp. - SP 2013 Camp. 1, Z-Hills. - Træningslejr i DK inden DM. - DM 2013 NJFK. - Teamswoop og Flocking weekend. - SP 2013 Camp. 2, Klatovy - WC 2013 Rusland - SwoopQlub. -???? 4. Valg af medlemmer til CPU: Udvalget udvides til fire medlemmer, der vælges på seminaret således: a. formand, der vælges på lige år. b. repræsentant for CP bredden, der vælges på lige år. c. repræsentant for CP eliten, der vælges på ulige år. d. repræsentant for CP dommerne, der vælges på ulige år. Valg af nye medlemmer til udvalget. Peter Kallehave er på valg. Ønsker genvalg Bo Wienberg er ikke på valg. Men ønsker at stoppe. Pernille Herold er ikke på valg. CPU opstillede René Hansen CPU opstillede Thomas Thorndahl CPU anno Genvalg til Peter Kallehave som formand for udvalget. For et år René Hansen valgt til repræsentant for Bredden. Thomas Thorndahl valgt til repræsentant for Eliten. Pernille Herold fortsætter som repræsentant for dommerne.

5 5. Diverse. Der blev diskuteret bredt omkring regler for skærmflyvning og brug af skærme iht. nuværende regler. Peter Kallehave forklarede, at han på opfordring havde udarbejdet et forslag til IU omkring dette. Der blev spurgt ind til dette forslag og hvad det i korte træk gik på. Peter svarede at det var for at undgå de i dag gældende regler med 200, 400 og 600 spring for downsize og brug af skærme og i stedet uddanne sig ud af det. Dette med relevante kurser for springerne og med udannede udtjekkere/instruktører, samt felter på logkortet. Det hele opdelt i 3 kategorier Basic, Advanced, Expert, eller lign. Der var enighed om at det ville løse mange problemer. Der blev dog talt om kapacitet af udtjekkere/instruktører og hvad man havde tænkt her. Peter mente at vi med de 2ére og 1ére vi har i dag let kunne efteruddanne dem og få den fornødne kapacitet til min Basic delen. Derforuden har SwoopProject kastet en del erfarne swoopere af sig og en del af disse ville kunne udgøre Advanced delen. Peter mente dog sat der pt. kun var max 3, der kunne udgøre Expert delen. Ny diskussion, skærmflyvningskurser, Det blev foreslået at der kom flere kurser, samt at de der afholder forestår mere udvælgelse så der ikke bliver for mange gengangere på de enkelte kurser, som der er stor rift om pladserne på. Peter Kallehave lovede at kigge på det med de forskellige arrangører. Samtidig blev der af Helle Eriksen åbnet for et kursus yderligere i Med venlig hilsen DFU Canopy Piloting Udvalget

Cpu årsberetning 2014

Cpu årsberetning 2014 Cpu årsberetning 2014 Generelt set er vi yderst tilfredse med sæsonen 2014, som har budt på mange gode resultater i udlandet, kæmpe opbakning til DM og fuld fart på CPU s projekter SP2014 og EP2014. Vi

Læs mere

Dansk Faldskærms Union Brøndby Stadion Brøndby

Dansk Faldskærms Union Brøndby Stadion Brøndby Navn: Magnus Kaiser, Klub: West Jump Antal spring 1200 spring og laver 450 grader drej Skærm: Comp Velo 84 Har haft en springpause over vinteren grundet en skuldeskade, men regner med at komme stærkt igen

Læs mere

DFU BUDGET 2013 - FINAL

DFU BUDGET 2013 - FINAL Noter DFU BUDGET 2013 - FINAL Indtægter DIF Fordelingsnøgle/bloktilskud 1.247.245 DIF tilskud til udv. Konsulent 170.000 Kontingenter 43,5 1650 861.300 Elevpakker 305 1600 488.000 Tandemerkl. 125 1200

Læs mere

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter vågner nu op igen og jollerne er pakket ud igen på Jollepladsen ved Frederikssund Lystbådehavn før påsken. Nu

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Referat af Ros/ris møde, Krocketudvalget DGI Sydvest Darum den 18. februar 2016 Sted: Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere:

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline Ansvar el. Lukket Skolebestyrelsesmøde.

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline Ansvar el. Lukket Skolebestyrelsesmøde. Dato: 2014-02-27 Ordstyrer: Helene Til stede:, Bo, Kasper, Jytte, Rikke (8D), Tanja, Birgitte, Helene, Pernille (fra 20:45) Afbud: Aina, Rikke, Claus, Mick(8A), Fraværende: Referent: Bo SB-møderne afholdes

Læs mere

Figur 1 Volleyball konkurrencen

Figur 1 Volleyball konkurrencen Jätte bra Rix 12 Rix er Sveriges årlige landslejr, hvor der i år deltog ca. 200, deriblandt mig, fordelt på forskellige camps. Hver lejr svarede til Sveriges regioner, og så var der en international lejr,

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby den 26. juni 2008 REFERAT Bestyrelsesmøde,

Læs mere

DFU BUDGET 2017 Indtægter Kontingenter

DFU BUDGET 2017 Indtægter Kontingenter DFU BUDGET 2017 Indtægter Kontingenter 48 1700 979.200 Elevpakker 320 1600 512.000 Tandemerklæring 130 1500 19 Genindmeldelser DIF Fordelingsnøgle/bloktilskud DIF tilskud til udv. konsulent Varesalg i

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

FS årsmøde Velkommen!

FS årsmøde Velkommen! FS årsmøde 2016 Velkommen! Dagsorden Året der gik 2016 Aktiviteter Budget og regnskab Sæson 2017: Breddeprojekt og talentudvikling Aktiviteter Budget Eliteprojekt 2017 Udvælgelse Landshold 2017 Budget

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Hermed indkaldes til Årsmøde i Sports Acro Udvalget Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse

Læs mere

Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00

Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00 Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00 1 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen.

Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen. BMX Bilag til klublederseminar Fredag den 31. oktober, kl. 20.30 22.00 Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen. BMX dagsordenen for fredagens møde er: 1.

Læs mere

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 25. November 2015 1. En forening i fortsat udvikling 2. Årets aktiviteter 3. Sådan kommunikerer vi 4. Hvor skal vi hen 5. Tak til vore mange frivillige 1. En

Læs mere

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde. Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde. Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00 LIVREDNING Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union Faldskærm pr. 1/1-2018 Budget 2018 01012018 Forespørgelsesinformation LS1 regnskab, v. 1.22, DIF/kø 011203 Firmanummer 14000000 Regnskabsår 01-01-2018 Periodenummer 10 Budgetperiodenummer

Læs mere

Dagsorden: 1. Valg af dirigent Erik Juhl Mogensen blev valgt Mødet er rettidigt indkaldt

Dagsorden: 1. Valg af dirigent Erik Juhl Mogensen blev valgt Mødet er rettidigt indkaldt Referent: Espen Larsen Dagsorden: 1. Valg af dirigent Erik Juhl Mogensen blev valgt Mødet er rettidigt indkaldt 2. Beretninger Marianne K: Der er godt gang i tumbling aktiviteterne og tumbling har deres

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union Faldskærm pr. 1/1-2018 Budget 2018 01012018 Forespørgelsesinformation LS1 regnskab, v. 1.22, DIF/kø 011203 Firmanummer 14000000 Regnskabsår 01-01-2018 Periodenummer 7 Budgetperiodenummer

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.30 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: Hugo Andresen (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael Green (MG)

Læs mere

Målsætninger - Administration

Målsætninger - Administration DFU Målsætninger Målsætninger - Administration DFU s sekretariat er DFU s centrale administrations- og koordinationspunkt Sekretariatet sikrer, at DFU s administrative arbejdsprocesser fungerer effektivt

Læs mere

FS Seminar Ryes Kasserne 13. oktober 2012

FS Seminar Ryes Kasserne 13. oktober 2012 FS Seminar Ryes Kasserne 13. oktober 2012 Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Det forgangne år 2012 v. Martin Halfer, formand for FSU 3. Info fra DFUs bestyrelse v. Alex Kristensen, næstformand

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union Faldskærm pr. 1/1-2018 Budget 2018 01012018 Forespørgelsesinformation LS1 regnskab, v. 1.22, DIF/kø 011203 Firmanummer 14000000 Regnskabsår 01-01-2018 Periodenummer 12 Budgetperiodenummer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 7. oktober 2014 Tid: Kl. 17:30 20:30 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhus Kenneth Bøggild, Claus Voigt Andersen, Peter Jensen, Henrik Borch, Mogens

Læs mere

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk 7.10-2014 Velkommen Power point vil efter mødet kunne ses på www.nskswim.dk Nakskov Svømmeklub - en del af LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2014 / udkast for forår 2015 Klubmesterskab 3 afdelinger

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Referat (SKYPE) Bestyrelsesmøde mandag 9. maj 2016, kl. 19.30 Deltagere: Peter Kallehave, Ina Nielsen, Katrine Eriksen, Jens Pedersen og Anne Mine Møller Petersen Deltog ikke: Dennis Werenskiold Administrationen:

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Sommeren er over os, og det betyder normalt at aktivitetsniveauet i klubben flader lidt ud i nogle af afdelingerne, men ikke denne sommer. Sikken en måned.

Læs mere

5-mands & Turnering 2010-11

5-mands & Turnering 2010-11 5-mands & Stævner Jyske 3-bold 2006 Turnering 2010-11 Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2010-11 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som Region 3

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 4. marts 2015 kl. 19:30 på Sydgården

Referat fra generalforsamlingen 4. marts 2015 kl. 19:30 på Sydgården Referat fra generalforsamlingen 4. marts 2015 kl. 19:30 på Sydgården Dagsorden iflg. Vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning 4. Fastsættelse af kontingent samt

Læs mere

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013:

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Samarbejdet i bestyrelsen. Vi har afholdt 6 bestyrelsesmøder i 2012 med deltagelse af alle medlemmer. Herudover deltager bestyrelsesmedlemmerne i mange

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

Udgivet af: Dansk Faldskærms Union Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby. DFU s Nyhedsbrev

Udgivet af: Dansk Faldskærms Union Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby. DFU s Nyhedsbrev Udgivet af: Dansk Faldskærms Union Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Juni 2015 WWW.DFU.DK DFU s Nyhedsbrev DFU s nyhedsbrev 2. kvartal INDHOLDSFORTEGNELSE Nyt fra DFU s kontor Nyt fra teknisk sekretær Nyt

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00 LIVREDNING Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag?

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? Jesper von Seelen Oktober, 2009 Danmark går glip af medaljer: Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? I en tid hvor trænere og ledere fra eliteidrætsklubberne og specialforbundene står i kø

Læs mere

Formandens beretning Medlemstallet er steget Forbundsskydningen Nordiske resultater og danske resultater

Formandens beretning Medlemstallet er steget Forbundsskydningen Nordiske resultater og danske resultater Referat af repræsentantskabsmøde d. 30. maj 2015. Møde blev afholdt på Fjelsted Kro, Ejby - Fyn Foreninger der deltager: De Broderlige, Djurske, Bornholm, Sjællandske, Slesvigske, Sejs Svejbæk, Vestjyske,

Læs mere

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE Dato: Tirsdag d. 10. december 2013 kl. 09.00-16.00 Sted: DCUs lokaler, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TK), Jakob Knudsen (JK), Henrik Jess

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Karsten Pedersen Michael Knudsen Henrik Danø Sørensen deltog fra kl. 20.30. Fraværende var: Olav Knudsen Søren

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Referat Bestyrelsesmøde lørdag 18. april 2015 Bestyrelsen: Flemming Olsson, Ina Nielsen, Katrine Eriksen, Peter Krogh og Anne Mine Møller Petersen Michael Riber deltog via Skype Administrationen: Helle

Læs mere

Særlig meddelelse fra bestyrelsen:

Særlig meddelelse fra bestyrelsen: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. april 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

FORMANDENS BERETNING 2014

FORMANDENS BERETNING 2014 BILAG A FORMANDENS BERETNING 2014 Af Mads Freund, forbundsformand 2014 har været et godt år for Dansk triatlon. På baggrund af en kæmpe frivillig indsats af forbundets medlemmer står DTriF stærkere end

Læs mere

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende og handleplaner for

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

7. Valg af formand Trine Frølich er på valg. Modtager genvalg. Ingen modkandidat Trine Frølich valgt.

7. Valg af formand Trine Frølich er på valg. Modtager genvalg. Ingen modkandidat Trine Frølich valgt. Referat fra generalforsamling i Skive Taekwondo Klub 10. marts 2016 15 medlemmer deltager i spisning og generalforsamling 14 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Kim Ø. Jensen. Principielt

Læs mere

Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge.

Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge. Kære Roer, 2015 har været et spændende år for Aarhus Roklub. Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge. Langtur i Sognefjorden Årets Naturfoto af Torben

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union Faldskærm pr. 1/1-2018 Budget 2019 01012019 Forespørgelsesinformation LS1 regnskab, v. 1.22, DIF/kø 011203 Firmanummer 14000000 Regnskabsår 01-01-2019 Periodenummer 5 Budgetperiodenummer

Læs mere

Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14)

Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14) Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14) 27. september 2011 1. Velkomst 2. Kort om den igangværende sæson Efter en forrygende sæsonstart kom vi ned på jorden, og vi måtte indkassere et par store

Læs mere

DANSK FALDSKÆRMS UNION S ORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2015

DANSK FALDSKÆRMS UNION S ORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2015 DANSK FALDSKÆRMS UNION S ORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2015 LØRDAG D. 14. MARTS 2015 KL. 10.00 15.00 SCANDIC HOTEL, HVIDKÆRVEJ 25 5250 ODENSE SV Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Blev nr. 3 i Vintercup. Begivenhedsrigt 2011 Spillede i foråret 9 mands og slutte midt i rækken (nr. 5) men viste igennem hele foråret bedre og bedre spil. Det hele kulminerede

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 Referent: Pernille Dohlmann Deltagere: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg,, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis

Læs mere

Wingsuit Performance Flying landshold 2017

Wingsuit Performance Flying landshold 2017 Wingsuit Performance Flying landshold 2017 Wingsuit performance flying er en FAI konkurrence disciplin for Wingsuit. Konkurrence formen har været ivrigt afholdt i mere end 11 år forskellige steder i verden

Læs mere

Freefly årsmøde referat 2016

Freefly årsmøde referat 2016 Udvalgets beretning Året der gik Aktiviteter 2016 Klubweekender -MFK -VAF -NJFK -Aversi Forårstur til Skydive Spain Skillcamps (storfly) -Head-Up udtjeks camp -Angle track begynder camp -Head-Up record

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union Budget 2016 01012016 Forespørgelsesinformation LS1 regnskab, v. 1.22, DIF/kø 011203 Firmanummer 14000000 Regnskabsår 01-01-2016 Periodenummer 4 Budgetperiodenummer

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100 1552 København V Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Niels Kloster, Joakim

Læs mere

Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark

Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark Året som Windsurf i Nivå 2016. Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i 2016. Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark Sæson start I år startede sæsonen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!!

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! 7.c + klasselærere startede i mandags med et virksomhedsbesøg hos E.L.M, hvor de blev undervist i, hvordan en virksomhed arbejder

Læs mere

3 piger med forskellig baggrund og fælles interesse

3 piger med forskellig baggrund og fælles interesse 3 piger med forskellig baggrund og fælles interesse Caroline La Cour (billedet: til venstre) er 11 år, har trænet Taekwondo i 3 år og teknik i 1 år. Anne-Sofie Voersaa (billedet: i midten) er 11 år, har

Læs mere

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016 Fredagstræning / Familiehygge Vi kan med glæde tilbyde ekstra spil for alle ungdomsmedlemmer + evt. forældre/søskende hver fredag kl. 18.00 20.00. I skal selv medbringe ketcher og bolde, og børn under

Læs mere

Military udvalgsmøde Tirsdag d.19. januar 2016 Kl.17:00 Vissenbjerg Storkro

Military udvalgsmøde Tirsdag d.19. januar 2016 Kl.17:00 Vissenbjerg Storkro Military udvalgsmøde Tirsdag d.19. januar 2016 Kl.17:00 Vissenbjerg Storkro REFERAT Til stede: Christian Struck, Marlene S. Pedersen, Kerstin Dallmann, Karin Semberlund, Alice Loft, Anne Silfwander & Jan

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Tilstede: Per, Christian, Jens, Heidi, Britta, Anders, Judith (supp. for Henrik), Jenny, Anja ref. Afbud. Henrik Britta forlod mødet under Pkt. 6 1. Referat

Læs mere

Sportsdykkerens februar udgave 2016.

Sportsdykkerens februar udgave 2016. TÆT PÅ episode Sportsdykkerens februar udgave 2016. Bøjeline- viklet rundt om halsen Jeg laver UV Jagt på forholdsvis lavt vand 3-4 meter, og der er moderat strøm. Svømmer med strømmen. Bøjen er forude.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

BAC forældreinfo. for nye og gamle atletikforældre. November 2015 Ungdomsudvalget

BAC forældreinfo. for nye og gamle atletikforældre. November 2015 Ungdomsudvalget BAC forældreinfo for nye og gamle atletikforældre November 2015 Ungdomsudvalget Indhold: 1. Introduktion 2. Lidt om BAC Ungdom 3. Tøj og sko 4. Klubtøj 5. Årets gang sommer, vinter atletikmærker og diplomfest

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat: Vandpolo sektionens områdemøde

Referat: Vandpolo sektionens områdemøde Referat: Vandpolo sektionens områdemøde Dato: Den 26. april 2015 Mødetidspunkt: 09.00-12.30 Mødested: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Viggo Rasmussen (OSLF) (VR), Torben Baltzer

Læs mere

Frank blev formand i efteråret grundet Jørn havde fået nye udfordring på arbejde.

Frank blev formand i efteråret grundet Jørn havde fået nye udfordring på arbejde. Generalforsamling d 12/3-16 i Viborg Flyveklub 23 deltagere Dirigent Christian Gravesen Formandens beretning ved Frank Nielsen Frank blev formand i efteråret grundet Jørn havde fået nye udfordring på arbejde.

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet

Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af rangliste i forbindelse med stævner for Guld-felter og

Læs mere

DANSK GOLF UNION SEGAF MØDE 6. DECEMBER 2015

DANSK GOLF UNION SEGAF MØDE 6. DECEMBER 2015 DANSK GOLF UNION SEGAF MØDE 6. DECEMBER 2015 EMNER I PRÆSENTATIONEN DGU s virksomhedsplan DGU s Senior og Mid-age elitestrategi DGU Senior og Veteran Tour 2016 Nye Ranglister i 2016 DGU S VIRKSOMHEDSPLAN

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling onsdag d. 26. februar 2014 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2013 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2013 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde.

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde. Beagle Klubben Dressurafdelingen Herlev, 6. februar 2008 Referat fra Dressur- udvalgsmøde hos Nina, Topasvej 20, Herlev onsdag d. 6. februar Kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Nina Dige Vinther (NDV) Niels-Henrik

Læs mere

Proaktiv klubledelse

Proaktiv klubledelse Proaktiv klubledelse Herning Svæveflyveklub har arbejdet proaktivt med metodisk brug af handleplaner Arbejder Herning Svæveflyveklubs bestyrelse proaktivt? Inspiration Herning Svæveflyveklub Flypark:

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Status lige nu er at rengøringsordningen ikke fungerer.

Status lige nu er at rengøringsordningen ikke fungerer. Kajakklubben Strømmen Bestyrelsens beretning Sæson 2006-07 Året 2006 var et år med megen aktivitet. Kæmpe indsatser blev leveret af rigtig mange medlemmer i mange forskellige sammenhænge. Mange gamle kæmper

Læs mere

Ordinært møde i ÅKS repræsentantskabet onsdag den 4. november 2015

Ordinært møde i ÅKS repræsentantskabet onsdag den 4. november 2015 Ordinært møde i ÅKS repræsentantskabet onsdag den 4. november 2015 Referat: Ad 1) Valg af referent og ordstyrer Referent: Carsten L. Buus (Viking) Ordstyrer: Erik Madsen (Viking) Ad 2) Præsentation af

Læs mere

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning Haderslev Svømmeklub Generalforsamling 19.2. 2013 Formandens beretning Året generelt Sidste år handlede beretningen bl.a. om Bo Sechers afsked som HSK formand igennem 6 år og hans syn på fremtiden for

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00

Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00 Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Protokol v. sekretæren 4. Regnskab v. kassereren 5. Indkomne forslag 6. Valg a. Formand

Læs mere

Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016

Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016 Brøndby den 24. maj 2016 Journalnummer 1278-16-mcn Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016 Weekenden den 21.-22. maj 2016 kl. 10.00 på Hotel Niels Juel, Køge Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk

Læs mere

Nyhedsbrev fra Danmarks Rulleskøjte Union nr. 5, maj 2014

Nyhedsbrev fra Danmarks Rulleskøjte Union nr. 5, maj 2014 Nyhedsbrev fra Danmarks Rulleskøjte Union nr. 5, maj 2014 Indhold: Beskeder fra bestyrelsen Sidste nyt fra sekretariatet Indbydelser Nyhedsklip Beskeder fra Bestyrelsen Evelina Komarova Valgt som kasserer.

Læs mere

Formandens beretning 2010

Formandens beretning 2010 Formandens beretning 2010 2010 har været et rigtig godt år for D.K.T.F. Der er sket rigtig mange ting i vort forbund. Vores klubber har konkurreret lige som sidste år i udlandet og det at DKTF støtter

Læs mere