Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps. Kære spejdere, ledere og forældre

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps. Kære spejdere, ledere og forældre"

Transkript

1 Claus Nar Gruppe 56. årgang Det Danske Spejderkorps Februar 2006 Nr. 2 Kære spejdere, ledere og forældre "Kort og godt" er fortsat temaet for gruppens spejderaktiviteter her i februar måned. Det betyder at flokken og juniorene skal ud på et orienteringsløb i skoven, og så bliver det spændende at se hvem der finder vej ved hjælp af kort og kompas. God tur til jer alle! Vi glæder os til at se alle - både spejdere og forældre - til gruppens generalforsamling, nemlig vores grupperådsmøde 26. februar 2006 kl i Grantoften. Læs mere inde i bladet. Spejderhilsen Maiken

2 Fiskebæk flok Hej Flok Kan du klare dig selv? Ja, næsten, ikke? Nu har vi allerede arbejdet lidt med Klar dig selv, og det skal vi fortsætte med lidt endnu. Det næste vi skal er at prøve at være på et rigtigt orienteringsløb. Det afprøver vi søndag d. 12. februar. Du må hellere huske varmt tøj, så er det sjovest. Du skal møde ved P-pladsen på den nordlige side af Slangerupvej i Farum Lillevang. Den ligger på højre side lige efter krydset ved den gamle kaserne til sædvanlig tid klokken 14. Mødet efter d. 26 februar er der Grupperådsmøde. Det lyder frygteligt kedeligt, jeg ved det godt, men bare rolig, det er kun for de voksne. Imens skal alle spejderne på Bjørneløb. Hvad det er, finder du ud af, hvis du ikke allerede ved det. Vi ses Maj-Britt

3 Flokprogram 12. feb. Orienteringsløb i Farum Lillevang. 26. feb. Bjørneløb

4 Storebjerg Junior Kære superseje Juniorer Kan du finde vej med et kort og kompas ved hånden? I januar arbejdede vi med temaet Kort og Godt, og det vil vi fortsætte med i februar. Her skal vi nemlig rigtig ud i skoven og prøve kræfter med det i virkeligheden. I mellemtiden kan du prøve kræfter med denne opgave: Tag et stykke ternet papir. Lad hver tern svare til en meter. Tegn en nordpil i øverste venstre hjørne. Tegn nu de forskellige kompasretninger ind på papiret. Begynd i nederste venstre hjørne. Punkt 1-2: 0 grader, 7,0 meter Punkt 2-3: 45 grader, 9,8 meter Punkt 3-4: 135 grader, 9,8 meter Punkt 4-5: 180 grader, 7,0 meter Punkt 5-6: 270 grader, 6,0 meter Punkt 6-7: 0 grader, 5,0 meter Punkt 7-8: 270 grader, 2,0 meter Punkt 8-9: 180 grader, 5,0 meter Punkt 9-10: 270 grader, 6,0 meter Hvad forestiller figuren?

5 Juniorprogram 12. feb. kl Orienteringsløb i Farumlillevang. Vi mødes ved P- pladsen på den nordlige side af Slangerupvej i Farum Lillevang. Den ligger på højre side lige efter krydset ved den gamle kaserne. Har du en stedsans? Tag den gerne med sammen med dit kompas og noget varmt tøj. Vi skal være ude hele mødet. 26. feb. kl Bjørneløb, grupperådsmøde, tænkedag. Husk at tage varmt tøj på, medbringe 2 kr pr år du har været spejder til vores tænkedagsceremoni. Husk også at tage dine forældre med til mødet, hvor lederne gerne vil holde noget særligt møde for dem. Vi skal også se billeder fra gruppens aktiviteter i glæd dig!

6 Gretesholm trop Hej GH-trop. så har vi nået februar måned. januar blev brugt på at repeterer genopfriske og lærer lidtr nyt om o-løb, metoder til både at lave løb på, og til at finde vej rundt.februars program er fortsat en overraskelse, men nogle ting ligger dog klart -så som ptr møde for mezua 2. sidste tilmelding til sommerlejren. 6. åbenthus 7. ptr møde for cassiopeia og cimbrer 8. ptr møde for mezua 12. grp møde 14. ptr møde for cassiopeia og cimbrer 15. ptr møde for mezua 20. første tilmelding til forårsturneringen 21. ptr møde for cassiopeia og cimbrer 22. ptr møde for mezua 26. bjørneløb + grp rådsmøde + tænkedag 28. ptr møde for cassiopeia og cimbrer. husk at medbringe følgende: de hurtige sko til bjørneløbet + evt en go kikkert ;) dine forældre til grupperådsmødet uniformen - den bliver jo ikke slidt af at hænge der hjemme og sidst men ikke mindst - husk at have styr på patruljelommen, man ved aldrig hvornår man får brug for tingene. -Dus Cassiopeia skal ha delt runen ud senest den 28 feb -det er patruljernes eget ansvar at få fordelt runen mellem sig, og det er plérnes ansvar at følge op på at de er delt ud rettidigt. Cimbrer har hyttevagten. Patruljerne sørger for at få fejet jævnligt, vasket op hvis nogen har GLEMT det, gøre toilettet rent samt vaske viskestykker 1 gang om måneden.

7 Jægerne Hej jægere! Mange tak for en fantastisk julefrokost, måske lidt forsinket, men bedre sent end aldrig. Det var virkelig fedt at se at der stadig er gang i jægerne! Vi kan uddele respekt til næsten alle, lige fra de garvede jægere som stadig holder ved, til de helt nye, dog er der stadig nogle der måske skal trænes i en rigtig jæger lejer (og i ved jo godt hvad der foregår der!) men vi kan hermed sige at vi efterhånden har fået sagt velkommen til de fleste af de ny oprykkede på rigtig jægervis. Desværre mangler vi jo stadig nogle, men bare rolig vi skal nok få masser af lejlighed især med alle de fantastiske arrangementer der er på programmet i denne måned det bliver rigtig godt!!!! Således programmet : Bowling med den store klan den mandag den 6. Onsdag den 8. er der møde med din klan i grantoften, (det er vigtigt du kommer) hope, fear, joy, memmorie, the full package in life of a scout. kom og vær med! Bebob den 25. ( til de nye, glæd jer! det er her man rigtig finder ud af hvad det vil sige at være senior spejder) Dagen der på den 26, har vi meget ondt i hovedet, medens vi er til grupperådsmøde, eller leger bjørne ude i skoven. Jeg regner ikke med at have glemt noget ellers må i jo gi mig nogle tæsk, eller noget i den stil Kærlig hilsen Jeppe

8 Hele gruppen NYT FRA BESTYRELSEN Grupperådsmøde 2006 = Generalforsamling 2006 søndag den 26. februar 2006, kl Indkaldelse til Grupperådsmødet udsendes primo februar. Vi glæder os til at se jer alle sammen Bestyrelsen PS: de mindste spejdere tager på Bjørneløb, mens der holdes Grupperådsmøde.

9 En nytårshilsen Kære gruppehjælper, genbruger og ven af Claus Nar Gruppe Godt nytår! Her på kanten af det nye år, vil vi gerne benytte lejligheden til at se tilbage på året der gik. Året 2005 set med Claus Nar Gruppe's øjne kunne se sådan ud: I februar deltog flokkens spejdere (6-9årige) på divisionens minitur. På billedet herunder ses flokkens spejdere mens vi lytter til eventyret Svinedrengen på en af posterne på vores tur med resten af divisionen i februar Det var en god tur, de var seje de små, gik mange, lange kilometer, over 5 km. Der var mange gode poster om de forskellige eventyr. Lige efter påske blev lederne inviteret til et bonusarrangement. En aften hvor de blot skulle komme og være deltagere. Temaet var kompetencer hvad får man med andre ord ud af spejderarbejdet, og som man kan skrive på CV et. Mange fine ord blev lært og alle fik vist stof til eftertanke. April var også måneden, hvor gruppehjælperne havde planlagt et længere forløb for lederne, hvor de skulle formulere den røde tråd, altså hvordan spejderarbejdet skal hænge sammen fra gren til gren. Det kom der et fint dokument ud af og ikke mindst en større forståelse for hinandens arbejde.

10 En nytårshilsen 2 I pinsen var flokken af sted på sommerlejr på Egemosen og havde et par fantastiske dage sammen med en masse andre på samme alder. Desværre var det også i pinsen at Grantoften I blev ramt af en uheldig episode. En tændt kogeplade havde nær fået hele huset til at gå op i røg, men heldigvis blev branden opdaget i tide og vi slap nådigt fra det hele. Et stort arbejde med at tømme Grantoften I, smide ud og sende til sodrensning lå forude. Først efter sommerferien kunne troppen tage hytten i brug igen. Da sommerferien begyndte holdt vi traditionen tro byggelegeplads med en masse aktiviteter for byens børn. På omtrent samme tidspunkt havde bestyrelsen travlt med at forholde sig til den kritiske ledersituation efter sommerferien, hvor vi kun havde 1 leder tilbage i flokken, ingen juniorledere og kun 1 leder i troppen. Derfor bød vi alle gruppehjælpere på snobrødsbuffet en lørdag i juni og fik heldigvis stor opbakning. Der var mange, der var interesserede i at hjælpe på et søndagsmøde i efteråret og tusind tak for det. Lederne forsøgte sig med en ny organisering med at være ansvarlige for et møde i stedet for kun at være ansvarlig for sin egen afdeling. Med lidt hiv og sving fik vi banket et godt program sammen til søndagsmøderne i efteråret. Sommerlejre holdt sit indtog i juli hvor juniorerne drog til Sydfyn, mens troppen vandrede i det Nordsjællandske med afsluttende standlejr på Nejede Vesterskov. Klanen besøgte Nordjylland, så det meste af Danmarks land fik besøg af Claus Nar!

11 En nytårshilsen 3 Friske og veloplagte tog vi fat på et nyt spejderår i august, hvor pjecer blev pakket af store og små, og der blev sagt goddag og farvel i forbindelse med oprykningen. Det var også dagen, hvor vi sagde farvel til Rikke, Linda og Christina for deres mangeårige indsats i juniorgrenen. Høstmarkedet løb som bekendt af stablen i starten af september, og her hjalp juniorer med bankospil og troppen byggede indgangsportal sammen med Peter Lassen Trop. Nye spejdere kunne snuse til vores aktiviteter på HC Andersen-løbet mens forældrene kunne tage for sig af lækkerierne på Genbrugsen. Der var to store temaer for søndagsmøderne i efteråret. Det ene var vikinger, hvor vi fik afprøvet smedekunst, spillet vikingespil og besøgt vikingeskibsmuseet i Roskilde. Det andet var Agent CN hvor detektivfærdigheder blev trænet og testet ikke mindst på den store juletur, hvor produktionsselskabet JUL inviterede til gallapremiere på CN-nisserne i storbyen, som blev stjålet midt i det hele og så gik jagten på forbryderne!

12 En nytårshilsen 4 Vi har i efteråret sagt goddag til to nye ledere Rasmus Krarup og Maj- Britt Andersen der er friske på at lave spændende aktiviteter for flokken og juniorerne har du lyst til at hjælpe dem? Lederturen gik i år til København og sluttede med et PR-tiltag på Genbrugsen, som du har kunnet læse i Runen. Vi havde også et bonusarrangement i efteråret, hvor vi deltog i et foredrag om Generation Happy? Det var spændende at høre en sociologs billede af nutidens teenagere. Følg med i Claus Nar Gruppe!! På kan du finde alle vores referater fra ledelses- og bestyrelsesmøder samt læse beretninger fra vores ture og arrangementer. Vi gør et stort stykke arbejde for at vores hjemmeside er opdateret og fortæller om vores arbejde, så det også er interessant for DIG at besøge den. Vi vil gerne sige stor tak til alle de gruppehjælpere der har været forbi på søndagsmøderne og hjælpe vores trængte ledere. Det har været et hårdt år med megen ustabilitet og modgang, og uden jeres hjælp og opmuntring havde vi ikke klaret det. Mange har taget et ansvar, men hvis vi skal have gruppen på rette spor igen er det nødvendigt at endnu flere tager fat. Vi vil også gerne sige tak til alle genbrugerne for den store indsats I lægger for dagen ovre på Havremarken. Vi er rigtig glade for at I er med til at sikre at vores rammer for spejderarbejdet er i orden. Godt nytår til jer alle sammen Spejderhilsen Maiken

13 Hele gruppen Hytte-far og Hytte-mor Spejderne i Claus Nar savner 2 personer der vil pusle om dem og deres 2 spejderhytter. Vores Hytte-far gennem mange år, ønsker at blive Hytte-bedstefar, og vi har derfor brug for nye forældre til Grantoften. Der er tale om en blanding af praktiske opgaver og koordinerende indsats, der sikre at vores huse er i god og præsentabel stand, og at der ikke mangler vitale ting som fx toiletpapir og kaffe. Hytte-far og Hytte-mor skal være med til at sikre at Grantoften er et sted, hvor man glæder sig til at komme. Vil du høre mere om forældrerollen som Hytte-far og Hytte-mor, kan du kontakte Carsten på telefon , Maiken på tlf , eller Gerd på

14 Mærkedage Fødselsdage 1/ Kis Krarup 50 år 3/ Simon Strange Wismann 9 år 5/ Michael Dus Henriksen 24 år 7/ Henrik Vejby 18 år 11/ Malte von Sehested 34 år 15/ Mikkel Fogde-Schmidt 18 år 17/ Mette Arbjørn 18 år 17/ Stefan Lillelund Sørensen 29 år 22/ Louise Lauridsen 22 år 23/ Nikoline Yderstræde Baumann 11 år Spejderår 3 år Gerd Gjellerup Thomassen 3 år Peter Nørregaard 4 år Jonathan Gunge Jørgensen 8 år Kis Krarup 14 år Camilla Dahl 14 år Jeppe Jeziorski Jensen 20 år Lone Arbjørn Sørensen

15 Navne GRANTOFTEN Frederiksborgvej Gruppeleder: Maiken Wildt, Mosevej 10B, 3450 Allerød Betyrelsesformand: Gerd Gjellerup Thomassen, Syrenvænget 23, Gruppekasserer: Niels Georg Troels-Smith, Bavnebjærgspark Gruppesekretær: Gertrud Rahbek, Vibevangen Hyttefar: Carsten Christensen, Dybedalsvej 8, Bestyrelse: Peter Nørregård, Dybedalsvej Søren Ohlsen, Perle Allé 7A, Maj-Britt Andersen, Vinkelvej tv, 2800 Kgs Lyngby Rasmus Krarup Nielsen, Nordre Fasanvej 34, 5 tv, 2000 Frederiksberg Jeppe Jeziorski Jensen, Kærvej Michael Dus Henriksen, Frederiksborgvej 17, 5 th, 2400 København NV Fiskebæk Flok: Maj-Britt Andersen, Vinkelvej tv, 2800 Kgs Lyngby Storebjerg Juniorer: Kontakt Maiken Wildt, Mosevej 10B, 3450 Allerød Gretesholm Trop: Michael Dus Henriksen, Frederiksborgvej 17, 5 th, 2400 København NV Mezua: Louise Krarup, Ganløsevej 40A Cimbrer: Tue Schmidt Ingvorsen, Nygårdsterrasserne 287 E Cassiopeia: Sofie Krarup, Ganløsevej 40A Jægerne: Gitte Arbjørn, Frederiksborgvej 17, 5 th, 2400 København NV Jeppe Jeziorski Jensen, Kærvej Peter Hjetting Nielsen, Vibevangen Torkil Adsersen, Guldbergsgade 77, 1 th, 2200 København N Gruppehjælperklubben: David Palsgaard, Skydebanegade 13, 4th, 1709 København V Bøllemose Klan: Bodil Danielsen, Dyssevangen Redaktør: Sven Krarup Nielsen, Maglehøj Trykning: Gertrud Rahbek, Vibevangen Læs også gruppens hjemmeside: Næste redaktionsmøde mandag den 17. februar kl 20 hos Sven!

16 Claus Nar Gruppe, c/o Gertrud Rahbek, Vibevangen 11, 3520 Farum B Eftersendes ikke ved vedvarende adresseforandring, men tilbagesendes med oplysning om den nye. Bagsiden Tænkedag Hvert år d. 22. februar afholder spejdere over hele verden Tænkedag. Det er den dag, hvor Lord og Lady Baden-Powell begge havde fødselsdag. Idéen med Tænkedag begyndte da, spejdere fra hele verden sendte hilsner til parret på deres fødselsdag. Lady Baden-Powell opfordrede til, at spejderne i stedet tænkte på de andre spejdere i hele verden og hver især gav det, der svarede til udgiften til et postkort. Pengene skulle så bruges til at starte og hjælpe spejderarbejdet i andre lande. I DDS indsamler vi 2,- kr. for hvert påbegyndt spejderår. Halvdelen af pengene går til henholdsvis pigespejder verdensorganisationen WAGGGS og drengespejder verdensorganisationen WOSM's tænkedagsfonde, som fordeler dem videre til spejderkorps, der har brug for hjælp. Den resterende halvdel disponerer DDS selv over, og går til spejderprojekter i andre lande. Vi holder tænkedag på grupperådsmødet, så derfor skal du medbringe 2 kr for hver påbegyndt spejderår søndag 26. februar 2006.

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps. Claus Nar går nye veje! Selv om medlemstallet ikke er optimalt, har vi ikke mistet modet!

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps. Claus Nar går nye veje! Selv om medlemstallet ikke er optimalt, har vi ikke mistet modet! Claus Nar Gruppe 57. årgang Det Danske Spejderkorps November 2007 Nr. 10 Claus Nar går nye veje! Selv om medlemstallet ikke er optimalt, har vi ikke mistet modet! Samarbejde! For at vores aktiviteter skal

Læs mere

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps Claus Nar Gruppe 55. årgang Det Danske Spejderkorps November 2005 Nr. 10 Kære spejdere, ledere og forældre Gløder bliver til flammer En forudsætning for at vi kan levere godt spejderarbejde til alle her

Læs mere

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps. Kære Spejdere, ledere og forældre

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps. Kære Spejdere, ledere og forældre Claus Nar Gruppe 54. årgang Det Danske Spejderkorps November 2004 Nr. 10 Kære Spejdere, ledere og forældre Spejderarbejdet udvikler sig hele tiden! Det så vi meget tydeligt på Blå Sommer - vores korpslejr

Læs mere

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps Claus Nar Gruppe 55. årgang Det Danske Spejderkorps August 2005 Nr. 7 Velkommen til et nyt spejderår! NU skal vi ENDELIG igang med et nyt spejderår. Fyldt med ny energi fra sommerlejrens oplevelser starter

Læs mere

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps. Kære Spejdere, Ledere og Forældre

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps. Kære Spejdere, Ledere og Forældre Claus Nar Gruppe 55. årgang Det Danske Spejderkorps April 2005 Nr. 4 Kære Spejdere, Ledere og Forældre Spejderliv er friluftsliv! En stor del af spejderne elsker det: at tage på tur! At komme ud i det

Læs mere

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps Claus Nar Gruppe 57. årgang Det Danske Spejderkorps Oktober 2007 Nr. 9 Hej alle Selv om vi i øjeblikket er en meget lille gruppe når vi tæller det antal spejdere vi er i gruppen, vil vi så gerne være nogle

Læs mere

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps. Kære Spejdere, ledere og forældre

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps. Kære Spejdere, ledere og forældre Claus Nar Gruppe 56. årgang Det Danske Spejderkorps November 2006 Nr. 10 Kære Spejdere, ledere og forældre Vi har fået en ny version af vores arbejdsstof!! Arbejdsstof er populært sagt navnet på spejdernes

Læs mere

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps. Kære Spejdere, ledere og forældre

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps. Kære Spejdere, ledere og forældre Claus Nar Gruppe 55. årgang Det Danske Spejderkorps December 2005 Nr. 11 Kære Spejdere, ledere og forældre Her i december har vi to store arrangementer: først Gallapremieren på CN-nisserne i storbyen (juleturen),

Læs mere

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps. Det nye spejderår er startet!

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps. Det nye spejderår er startet! Claus Nar Gruppe 57. årgang Det Danske Spejderkorps September 2007 Nr. 8 Det nye spejderår er startet! Vi startede op allerede i august, men Runen kom kun på hjemmesiden, ikke i postkassen. Trykkeriet

Læs mere

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps. Kære Spejdere, Ledere og Forældre

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps. Kære Spejdere, Ledere og Forældre Claus Nar Gruppe 56. årgang Det Danske Spejderkorps August 2006 Nr. 7 Kære Spejdere, Ledere og Forældre Et nyt spejderår står for døren og med det kimen til en masse gode spejderoplevelser. En spejdertur

Læs mere

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps. Oprykning

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps. Oprykning Claus Nar Gruppe 57. årgang Det Danske Spejderkorps August 2007 Nr. 7 Oprykning Så skal vi til at starte op igen Jeg håber på at alle efterhånden er kommet godt hjem fra sommerferie og sommerlejer! Vi

Læs mere

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder.

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder. Mikro spejder 2014 I foråret 2015 havde vi besøg fra Waingunga stammen og havde et forlænget spejdermøde sammen med dem. Her lavede vi fælles aftenmad og havde mulighed på at hilse på hinanden. På årets

Læs mere

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 -

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 - Bladet HawerthiHawerthi-1. Rødovre JanJan-marts 2011-1- Indhold Side 3 Grupperådsmøde 4 Mikro-/Mini, 4 Mærkedage mikro/mini 5 Mikro-/Miniprogram 6 Datoer til dine forældres planlægning 7 Juniorprogram

Læs mere

g Bruges som udgangspunkt altid MORESCO

g Bruges som udgangspunkt altid MORESCO g Bruges som udgangspunkt altid 70. årgang MORESCO Spejderne februar - marts 2016 Så er vi, på trods af snestorme og kulde, kommet ordentlig ind spejderåret 2016! Foråret i MorescoSpejderne betyder masser

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 103 19. årgang Januar 2013. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK...

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 103 19. årgang Januar 2013. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 103 19. årgang Januar 2013 www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 2 9 Indholdsfortegnelse Forside Indhold og deadline Fælles program

Læs mere

Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne.

Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne. Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne.dk Ledere Amalie (junior) og Gitte (familie-spejd)

Læs mere

BERETNING FOR 2015 FOR 1. OTTERUP GRUPPE

BERETNING FOR 2015 FOR 1. OTTERUP GRUPPE BERETNING FOR 2015 FOR 1. OTTERUP GRUPPE Beretning fra formanden Det var så 2015 for spejderne, lederne og os forældre og jeg syntes året er gået stærkt. Vi har ikke været ramt af mangel på ledere i 2015,

Læs mere

Mødetid på Poulholm 17:15 19:00

Mødetid på Poulholm 17:15 19:00 Mødetid på Poulholm 17:15 19:00 Hej Mini spejdere. Efter en lang sommer ferie og en fantastisk sommerlejr, er vi mere end klar til at tage fat på et nyt spejder år. Vi starter med at tage afsked med dem

Læs mere

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret.

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret. Nyt fra gruppelederen Efter mange oplevelser på sommerens lejre, er vi klar til at starte på et nyt spejderår. Se billeder fra sommerlejrene her: www.trelleborg-spejderne.dk Vi siger farvel og mange tak

Læs mere

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps

Claus Nar Gruppe. Det Danske Spejderkorps Claus Nar Gruppe 57. årgang Det Danske Spejderkorps Juni 2007 Nr. 6 Vi er nu trådt ind i sommeren for alvor! Dette er spejdernes travleste tid, og jeg mener det! Ikke mindst i år bliver der masser at lave

Læs mere

MorescoSpejderne. Logo Bruges som udgangspunkt altid MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne MORESCO MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne.

MorescoSpejderne. Logo Bruges som udgangspunkt altid MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne MORESCO MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne. Moresco Logo Bruges som udgangspunkt altid Sekundært Logo Bruges kun hvis det andet slet ikke kan lade sig gøre Praktisk brug På sigt laver vi en hel stribe eks på brugen af vores logo. Det første element

Læs mere

Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Maj - Juni - Juli Nr. 3 2012

Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Maj - Juni - Juli Nr. 3 2012 Øster Åby friskoles børnehaveklasse holder for tiden til i Vejstrupdalen Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Maj - Juni - Juli Nr. 3 2012 Bålhytten i Vejstrup Å-dal er et populært samlingssted, især når man

Læs mere

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Pernille Justesen 86981777 23460010 per-pernille@postkasse.com Ga Alex Weinreich 86428424 61616498 alexweinreich@mail.dk Ga Christine Weinreich 86428424 25383022

Læs mere

KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN

KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE KNUDEN Januar 2016 1 BROAGER DRENGEGRUPPE Formanden har ordet 2015 har været præget af en usikker start på året, hvor det var vanskeligt at finde en ny formand.

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Spejderliv er friluftsliv og det har Troppen taget alvorligt. De holder

Læs mere

Det Danske Spejderkorps 1 2. Århus Gruppe

Det Danske Spejderkorps 1 2. Århus Gruppe Universet Det Danske Spejderkorps 1 2. Århus Gruppe December 201 2 / Januar 201 3 1Fødselsdage spejder år 1 8/1 2 Kristoffer Brix Vartenberg 1 6 år 29/1 2 Astrid Ørbæk Seliger 1 0 år 6/1 Joakim Townsley

Læs mere

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 44. årgang oktober - november 2015 Fra oprykningen 2015 Ledermangel/om rokering hos Nakskovspejderne. Vi står akut og mangler en leder til vores mikorafdeling, det kræver ikke så

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 108 20. årgang januar 2014. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK...

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 108 20. årgang januar 2014. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 108 20. årgang januar 2014 www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 2 9 Indholdsfortegnelse Forside Indhold og deadline Fælles program

Læs mere

Januar 2008 39. årgang

Januar 2008 39. årgang Januar 2008 39. årgang Årets sidste møde julegruppemødet Se flere billeder fra årets gang inde i bladet Gruppelederne: Lederne i gruppen Grupperåd: Gruppeleder Lars Jensenius 4826 1127 LAJ@megalip.dk Floklederne:

Læs mere

Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe

Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe 2014 har været endnu et godt spejderår i gruppen, hvor vi gerne vil sige tak for lån af jeres dejlige børn, som vi har trænet til at blive gode spejdere uanset deres

Læs mere

TUPLA. GråstenSpejderne Juni-juli-august 2014. GraastenSpejderne DDS

TUPLA. GråstenSpejderne Juni-juli-august 2014. GraastenSpejderne DDS TUPLA GråstenSpejderne Juni-juli-august 2014 GraastenSpejderne DDS 1 Forsidebillede: Glade Mikrospejdere og der kommer flere og flere til! 2 Gruppen Sommeren er over os, og det er fantastisk! Vi nyder

Læs mere

Sjølund Koks. nr. 86 16. årgang januar 2010. Vi ønsker alle spejdere og deres familier et godt nytår! Følg med på www. vordingborgspejderne.

Sjølund Koks. nr. 86 16. årgang januar 2010. Vi ønsker alle spejdere og deres familier et godt nytår! Følg med på www. vordingborgspejderne. 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 86 16. årgang januar 2010 Følg med på www. vordingborgspejderne.dk Vi ønsker alle spejdere og deres familier et godt nytår! 2 13 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Det Danske Spejderkorps Kongslejre Division

Det Danske Spejderkorps Kongslejre Division ISSN 0907-7758 45. årg Nr. 3/2015 Maj/Juni/Juli/August 2015 Det Danske Spejderkorps Kongslejre Division UDGIVELSESDATOER - 2015/2016 Båt Båt 4/2015 Udkommer den 25. august 2015 Dækker: September, oktober

Læs mere

Divi-Nyt. På vej mod B2. Ravnsholt Division. Det Danske Spejderkorps NR 3 AUGUST 2002

Divi-Nyt. På vej mod B2. Ravnsholt Division. Det Danske Spejderkorps NR 3 AUGUST 2002 Divi-Nyt NR 3 AUGUST 2002 På vej mod B2 Ravnsholt Division Det Danske Spejderkorps REDAKTIONELT Kære Læsere Velkommen til dette nummer af divi-nyt. I dette nummer kan du bl.a. læse om medbestemmelse og

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Sommerlejrene Så er vi hjemme igen fra årets sommerlejre. Alle har

Læs mere

TUPLA GråstenSpejderne September/oktober 2012

TUPLA GråstenSpejderne September/oktober 2012 TUPLA GråstenSpejderne September/oktober 2012 GraastenSpejderne Det Danske Spejderkorps 1 2 Gruppeleder Så blev det sommer og tid til sommerlejre. Jeg tog til Holstebro for at se Spejdernes Lejr 2012 og

Læs mere

Referat af. grupperådsmøde i Orion

Referat af. grupperådsmøde i Orion Referat af grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Referat af Grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Side 1 af 6 Deltagere: Bestyrelsen, ledere og 30 forældre i alt 44 personer Christian Nedergaard blev

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 4 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Familielejren i september Mange tak til alle der deltog i årets Familielejr!

Læs mere

Juniorerne efter deres turn-out sejr på Sct. Georgesløbet. November 2013 46. årgang

Juniorerne efter deres turn-out sejr på Sct. Georgesløbet. November 2013 46. årgang November 2013 46. årgang Juniorerne efter deres turn-out sejr på Sct. Georgesløbet Invitation til Rævehalefejden side 5 Sct. Georgesløbet m. ulve billeder side 6-7 Gruppelederne: Lederne i gruppen Grupperåd:

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 2 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 2 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 2 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Forår = friluftsliv = Spejderliv Hej kære spejdere og forældre Sikke en Vinterlejr vi havde i

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Spejderne har en facebook-side DDS Klarup Gruppe hvor der deles billeder fra ture og nyttig information. Bestil et benzinkort til

Læs mere

Gruppeblad - Pionererne 60. årg. August - September - Oktober Nr. 4 2011

Gruppeblad - Pionererne 60. årg. August - September - Oktober Nr. 4 2011 Postkort fra dem der var i Skotland Gruppeblad - Pionererne 60. årg. August - September - Oktober Nr. 4 2011 Der blev hængt i da vi lavede bålhytte. EKKO Redaktionen Højsagervej 7, 5884 Gudme Tlf. 41 27

Læs mere

Divisionschefernes beretning

Divisionschefernes beretning Divisionschefernes beretning DIV ledelsen Det lykkedes jo at få valgt en kvindelig DC, Malene. Det kneb lidt med en kasserer, så Nopper tilbød at fortsætte indtil vi fandt en anden, mange tak for det.

Læs mere

Sct.Georgsløb Side 1 Gruppekalender/opslagstavle Side 3 Referat fra klantinget Side 8

Sct.Georgsløb Side 1 Gruppekalender/opslagstavle Side 3 Referat fra klantinget Side 8 Sct.Georgsløb Side 1 Gruppekalender/opslagstavle Side 3 Referat fra klantinget Side 8 Nævenyttigt Side 2 Programmer Side 4-7 Sommerlejrhæfte. Særskilt tillæg. Lederne i gruppen: Gruppelederne: Grupperåd:

Læs mere

I udviklingsplanen for 2013 havde vi tre indsatsområder:

I udviklingsplanen for 2013 havde vi tre indsatsområder: Divisionschefernes beretning 2013 I udviklingsplanen for 2013 havde vi tre indsatsområder: Styrke patruljearbejdet og børn leder børn Styrke ledertræningen i divisionen Gøre samarbejdet i divisionsledelsen

Læs mere

Sjølund Koks. nr. 94 17. årgang maj 2011. BRYLLUPSNUMMER, se side 6 og 7! Se fotoreportage i næste nummer www. vordingborgspejderne.

Sjølund Koks. nr. 94 17. årgang maj 2011. BRYLLUPSNUMMER, se side 6 og 7! Se fotoreportage i næste nummer www. vordingborgspejderne. 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 94 17. årgang maj 2011 SNUMMER, se side 6 og 7! Se fotoreportage i næste nummer www. vordingborgspejderne.dk 2 Indholdsfortegnelse 13 Troppen

Læs mere

Arrangementskalender. Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø www.langesoe-spejderne.dk 2-2011

Arrangementskalender. Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø www.langesoe-spejderne.dk 2-2011 Arrangementskalender Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø www.langesoe-spejderne.dk Efterårslejr 19. - 22. oktober Julehygge 21. november Fredslys 23. november Juletur til Troldhøj 2. - 4. december 24.

Læs mere

SPEJDERNYT. Maj 2013. Sommerlejr 2013 Har du sat kryds i kalenderen? Ellers er det på høje tid! Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe

SPEJDERNYT. Maj 2013. Sommerlejr 2013 Har du sat kryds i kalenderen? Ellers er det på høje tid! Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe Maj 2013 Årgang. 03 NR. 08 www.spejdernet.dk/esb Sommerlejr 2013 Har du sat kryds i kalenderen? Ellers er det på høje tid! Ledere og grupperåd

Læs mere

Man skal forandre for at bevare

Man skal forandre for at bevare U D G I V E S AF : R O L A N D S G R U P P E S K A L B J E R G ROLANDSPOSTEN Årgang 54, nummer 1 28. Juni 2014 Man skal forandre for at bevare I bestyrelsen har vi i samarbejde med spejderlederne drøftet

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Thistedspejdernes Udviklingsplan for 2016-2018

Thistedspejdernes Udviklingsplan for 2016-2018 I Thistedspejderne har vi siden 2013 arbejdet for, at alle frivillige i foreningen kan have indflydelse på udviklingsplanen. Målet med dette har været at give alle bestyrelsesmedlemmer, ledere, assistenter,

Læs mere

1 udgave; 46. Årgang April-Juni 2010

1 udgave; 46. Årgang April-Juni 2010 1 udgave; 46. Årgang April-Juni 2010 Oplag 25. Udgives af KFUM og K Spejderne Stevns-Nord 1 Indhold Side Indhold + Fra redaktøren 2 Fra kasseren 3 Vigtige datoer 4 Billeder fra det forgangene år.. 5 Bæver

Læs mere

Lovring Distrikt REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Valg af dirigent. 3. Kandidatliste

Lovring Distrikt REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Valg af dirigent. 3. Kandidatliste REFERAT af distriktsmøde den 16-03-2016 i Stouby. Til stede: Grupper: Rårup, Bankager, Egebjerg, Stouby, Hedensted, Runefolket, Brædstrup, Flemming, Åfplket, Lund, Hundslund, Ejerbavnehøj, Voerladegård.

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Efteråret er kommet med kulde, blæst og flotte farver i naturen, alle afdelinger er kommet godt i gang efter sommerferien, og alle har været på tur eller løb her i efteråret. Siden

Læs mere

Februar, Marts, April, 2012

Februar, Marts, April, 2012 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS Februar, Marts, April, 2012 Hvilken bydel skal spejdere fra Ålborg og omegn bo i på Spejdernes Lejr 2012. Find svaret på http://2012.spejderne.dk Send løsningen

Læs mere

De Grønnes Take-away side 5 Kræmmermarkedet og Rundskuehæfter side 6 Rundskue kick-off side 7

De Grønnes Take-away side 5 Kræmmermarkedet og Rundskuehæfter side 6 Rundskue kick-off side 7 August 2013 45. årgang Juniortroppen nyder udsigten på deres flotte hike De Grønnes Take-away side 5 Kræmmermarkedet og Rundskuehæfter side 6 Rundskue kick-off side 7 HUSK OGSÅ AT SE DE MANGE FLOTTE BILLEDER

Læs mere

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Hallo Skovmus, så er det forår, kan I mærke at det kribler og krabler. Snart kan man bade uden at få lungebetændelse. Komme ud i teltene, og tænde bål, og side og hygge medens

Læs mere

Gruppeblad - Pionererne 62. årg. September - Oktober - November - December Nr. 3 2013

Gruppeblad - Pionererne 62. årg. September - Oktober - November - December Nr. 3 2013 Billeder fra tiden der er gået siden sidst. Gruppeblad - Pionererne 62. årg. September - Oktober - November - December Nr. 3 2013 Samarbejde betyder altfælles PR-arrangement Lejretablering troppenssommerlejr

Læs mere

Dekorationsfremstilling Til julemarkedet. Julemarked 29/11 1/12. Juletræssalg Trop og Juniortroppen

Dekorationsfremstilling Til julemarkedet. Julemarked 29/11 1/12. Juletræssalg Trop og Juniortroppen KFUM-Spejderne i Kalvehave, Spejderhytten, Viemosegade 7b, ÅRGANG 6, OKTOBER 2013 Dekorationsfremstilling Til julemarkedet I forbindelse med julemarkedet skal vi have fremstillet vores varer og her er

Læs mere

Sjølund Gruppe Det Danske Spejderkorps Www. sjolund.spejder.dk nr. 118 22. årgang april 2016. Sjølund KOKS

Sjølund Gruppe Det Danske Spejderkorps Www. sjolund.spejder.dk nr. 118 22. årgang april 2016. Sjølund KOKS Sjølund Gruppe Det Danske Spejderkorps Www. sjolund.spejder.dk nr. 118 22. årgang april 2016 Sjølund KOKS Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse Fælles program Familiespejd Mikro Mini Junior Trop Referat

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

67. årgang august-september

67. årgang august-september MorescoSpejderne 67. årgang august-september 2013 Kære spejdere Velkommen tilbage fra sommerferien. Jeg håber, at I alle har nydt ferien. Junior og trop har haft en dejlig og varm sommerlejr i det jyske.

Læs mere

Sofie bliver døbt og får sit ulvenavn. Du er altid velkommen til at tage en ven med! Marts 2012 44. årgang

Sofie bliver døbt og får sit ulvenavn. Du er altid velkommen til at tage en ven med! Marts 2012 44. årgang Du er altid velkommen til at tage en ven med! Marts 2012 44. årgang Sofie bliver døbt og får sit ulvenavn Arbejdsdag på Frydenborg Side 1 LINIEN UD Side 2 Endelig tilmelding til Spejderneslejr Side 3 Gruppelederne:

Læs mere

Lidt fra Kræmmermarkedet Side 1 Enhedsprogrammer Side 3-8. Grupperkalender/opslagstavle Side 2 Andet Side 8

Lidt fra Kræmmermarkedet Side 1 Enhedsprogrammer Side 3-8. Grupperkalender/opslagstavle Side 2 Andet Side 8 Lidt fra Kræmmermarkedet Side 1 Enhedsprogrammer Side 3-8 Grupperkalender/opslagstavle Side 2 Andet Side 8 Lederne i gruppen: Gruppelederne: Grupperåd: Gruppeleder Lars Jensenius 48261127 LAJ@megalip.dk

Læs mere

Fakta om KFUM-Spejderne i Danmark og Nr. Aaby

Fakta om KFUM-Spejderne i Danmark og Nr. Aaby Fakta om KFUM-Spejderne i Danmark og Nr. Aaby Spejderarbejde handler om at lære børn at føle ansvar for sig selv, hinanden og naturen. Gennem spejderarbejdet vil vi gerne lære børnene at danne deres egen

Læs mere

Dette er et elektronisk eksemplar af Gnisten.

Dette er et elektronisk eksemplar af Gnisten. D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Gnisten Dette er et elektronisk eksemplar af Gnisten. Brug det i planlægning og til at kopiere fra, men hvis du eller andre har brug for en trykt udgave, er det

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

MANDAG DEN 3.MARTS 2014 KL 19:30 i VATELUNDEN, Sandskrænten, 2850 Nærum.

MANDAG DEN 3.MARTS 2014 KL 19:30 i VATELUNDEN, Sandskrænten, 2850 Nærum. VATELUINDEN 4Ø 2d-22~ København, den 6Sebruar 2014 Hej venner, Så er det atter tid til repræsentantskabsmøde i Vatelunden Divisionschefer, suppleanter. hvtteråd m.fl. til: - REPRÆSENTANTSKABSMØDE MANDAG

Læs mere

SPEJDERNES ORDBOG. Besnøring Knob bundet med besnøringsreb/sisal. Holder rafter sammen. Skal typisk kunne bære vægten af et byggeprojekt med rafter.

SPEJDERNES ORDBOG. Besnøring Knob bundet med besnøringsreb/sisal. Holder rafter sammen. Skal typisk kunne bære vægten af et byggeprojekt med rafter. SPEJDERNES ORDBOG Adventurespejd Udfordrende løb for tropsspejdere findes over hele landet, året rundt. Afbud Man skal melde afbud, når man ikke kan deltage på møder, ture og arrangementer. Besnøring Knob

Læs mere

Mikroskopet. Januar - marts 2016. Mikrospejderflokken i Waingunga-Stammen. Møderne holdes mandag kl. 17.15-18.30.

Mikroskopet. Januar - marts 2016. Mikrospejderflokken i Waingunga-Stammen. Møderne holdes mandag kl. 17.15-18.30. Mikroskopet Januar - marts 2016 Mikrospejderflokken i Waingunga-Stammen Møderne holdes mandag kl. 17.15-18.30. Spejdergården Poulholm, Gl. Skivevej 99 www.waingungastammen.gruppe.dds.dk Kære mikrospejdere

Læs mere

Julehilsen fra gruppelederen

Julehilsen fra gruppelederen News Rådsklippen Julehilsen fra gruppelederen Så er året 2011 ved at være gået. Dog er spejderåret kun 4 måneder gammelt. Vi kan snart begynde at glæde os til den helt store spejderoplevelse, nemlig den

Læs mere

Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her?

Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her? Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her? Du er her i dette hus, fordi dine voksne har problemer, og det hjælper vi med at løse. Her i dette

Læs mere

www.erikdenrode.dk Gruppeleder.edr@gmail.com

www.erikdenrode.dk Gruppeleder.edr@gmail.com www.erikdenrode.dk Gruppeleder.edr@gmail.com Velkommen til Erik den Rødes projektuge 2011 Velkommen til Erik den Røde's projektuge 2011, som igen i år ligger i forbindelse med "Spejder for dag", som er

Læs mere

UNIVERSET 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe

UNIVERSET 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe UNIVERSET 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: GRUPPERÅDSMØDET TIRSDAG DEN 23. FEBRUAR JULETUR Universet-januar.indd 1 GRUPPERÅDSMØDE NYTÅR 07-01-2016 19:44:00 FØDSELSDAGE 6/1 Isabella Hansen 10/1

Læs mere

12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE:

12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE: 12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE: Vores gruppeleder Thomas bød velkommen til mødet og gav en kort præsentation af Det Danske Spejderkorps: 12. Århus Gruppe er en del af Aros Division, der består

Læs mere

Mini program forår 2015

Mini program forår 2015 Mini program forår 2015 Hej alle Minier og forældre. Vi håber at i alle har haft en god juleferie og at i ikke har savnet os alt for meget. Neden for kan i se vores program for det næste halve år og vi

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

November 2017 Nr årgang DDS. Sjølund Koks. Glædelig jul og godt nytår

November 2017 Nr årgang DDS. Sjølund Koks. Glædelig jul og godt nytår November 2017 Nr. 123 23. årgang DDS Sjølund Koks Glædelig jul og godt nytår Indholdsfortegnelse: Fælles siden - side 3 Familiespejd side 4 Mikro/minispejd side 5 Junior side 6 Trop side 7 Adresser side

Læs mere

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk 12 kan der være oplæg fra enten personalet eller andre,

Læs mere

Claus Nar Gruppe. Runen. Det Danske Spejderkorps. 61. årgang August 2011 Nr. 1

Claus Nar Gruppe. Runen. Det Danske Spejderkorps. 61. årgang August 2011 Nr. 1 Claus Nar Gruppe Runen Det Danske Spejderkorps 61. årgang August 2011 Nr. 1 Kære Claus Nar Gruppe Bestyrelsen har besluttet at vi fremover vil kommunikere lidt bedre med jer. Nyheder vil også fremover

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C JUNI / JULI 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

Valbyparkspejderne. August - Oktober 201 4

Valbyparkspejderne. August - Oktober 201 4 Valbyparkspejderne August - Oktober 201 4 GL Kære spejdere og forældre! Vi håber I alle har haft en god sommerferie og for dem af jer der har været på sommerlejr, at I har haft en super lejr. Nu starter

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, teltene er lagt på plads, og vi kan se tilbage på de mange gode oplevelser fra sommerens lejre på Næsbycentret og i Østrig. Se billeder på hjemmesiden

Læs mere

Gruppeledernes december-hjørne 2012

Gruppeledernes december-hjørne 2012 1 Gruppeledernes december-hjørne 2012 Glædelig jul! Gruppeledelsen er næsten gået på juleferie, nu hvor sneen er faldet og vi har været i skoven og nisse. Derfor springer vi straks til nytår, januar og

Læs mere

Gruppelederens side...

Gruppelederens side... 1 2 Gruppelederens side... Foråret er sprunget ud i fuld flor. Det er fantastisk at gå en tur og se vintergækker og krokus nikke til os når vi går forbi, mens påskelammene springer rundt på marken. Vi

Læs mere

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum LØBESEDLEN BMI Motion Januar 2011 Nytårstraveturen Den 31. december kl. 12 er endnu et tidspunkt der for rigtig mange BMI-motionister står fast indgraveret i kalenderen. Her foretages den årlige travetur

Læs mere

RAMMEN December 2012 - Januar 2014

RAMMEN December 2012 - Januar 2014 RAMMEN December 2012 - Januar 2014 Juni juli 14 Årgang 51 Islev Gruppe www.islevpigespejder.dk www.pigespejder.dk Vigtige datoer for piger og forældre 23. juni Skt. Hans - for hele familien 7.-11. juli

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Indhold: Hej Mikro/mini/junior 4 Postkasser og husnumre 5 Lodsedler 6 Program for mikro/mini/junior 7 Hilsen fra formanden

Indhold: Hej Mikro/mini/junior 4 Postkasser og husnumre 5 Lodsedler 6 Program for mikro/mini/junior 7 Hilsen fra formanden Side 3 Indhold: Hej Mikro/mini/junior 4 Postkasser og husnumre 5 Lodsedler 6 Program for mikro/mini/junior 7 Hilsen fra formanden Hej alle sammen. Vinteren er over os og det er koldt udenfor. Men som rigtige

Læs mere

Sjølund Gruppe Det Danske Spejderkorps Www. sjolund.spejder.dk nr. 116 21. årgang november 2015. Sjølund KOKS

Sjølund Gruppe Det Danske Spejderkorps Www. sjolund.spejder.dk nr. 116 21. årgang november 2015. Sjølund KOKS Sjølund Gruppe Det Danske Spejderkorps Www. sjolund.spejder.dk nr. 116 21. årgang november 2015 Sjølund KOKS Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse Fælles program Familiespejd Mikro Mini Junior Trop

Læs mere

Godt nytår alle sammen!

Godt nytår alle sammen! 1 Godt nytår alle sammen! 2010 bliver forhåbentlig et lige så spændende spejderår som 2009, hvor det helt store højdepunkt nok for de fleste var den store korpslejr Blå Sommer, hvor Stifinderne deltog

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Krabber og Søstjerner

Krabber og Søstjerner Krabber og Søstjerner Telefonnummer: 76 16 64 90 Mail: gudl@esbjergkommune.dk www.tarphagevej.esbjergkommune.dk Kære nye forældre Personalet ønsker med denne lille pjece at byde dig/jer som forældre velkommen,

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk Hvem er vi Sct. Michaels Børnehave er en privat daginstitution,

Læs mere

44. årgang juni - september 2015

44. årgang juni - september 2015 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 44. årgang juni - september 2015 ALLE SPEJDERE OG FORÆLDRE ØNSKES EN GOD LANG OG SOLRIG SOMMERFERIE Salg af lodsedler 2015 Billeder af de spejdere der har solgt flest i hver afdeling

Læs mere

kongvolmer.spejder.dk

kongvolmer.spejder.dk Nr. 2 august 2015 65. ÅRGANG Velkommer tilbage efter sommerferien til efterårets aktiviteter. Til jer der var på sommerlejr på Møn kan i se videoklip og billeder på divisionens hjemmeside sgdspejder.dk

Læs mere

ØSTENVINDEN. Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale

ØSTENVINDEN. Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale ØSTENVINDEN Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale Nyt fra ledelsen Kære alle i Børneby Øster. Nu hvor året er ved at gå på hæld, er det tid til at skue tilbage på endnu et år med

Læs mere