Os på prærien. August årgang. Kr. Stillinge Plejehjem Stillingevej 48 Kr. Stillinge 4200 Slagelse Tlf

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Os på prærien. August2013 8. årgang. Kr. Stillinge Plejehjem Stillingevej 48 Kr. Stillinge 4200 Slagelse Tlf. 58 57 41 10"

Transkript

1 Os på prærien August årgang Kr. Stillinge Plejehjem Stillingevej 48 Kr. Stillinge 4200 Slagelse Tlf

2 Ledernyt Så er det tid til en lille sommerferie hilsen, inden jeg holder sommerferie. Ind til nu har sommeren været rigtig dejlig. Terrassen bliver flittigt brugt. Busserne kører ud i det blå. Selv om det er ferietid, sker der flere ting i vores lille hjem. Personalet er fantastiske til at planlægge deres fridage og ferie så det berører vores ældre mindst mulig. Der er altid kendte personaler på arbejde. Hvilket gør de kan bevare deres trygge hverdag. Det er rigtig dejligt at være leder for så god en personale gruppe Vi har haft besøg af Cirkus Arena. De optrådte med geder, heste, hunde osv. En rigtig hyggelig eftermiddag, med stor opbakning. Både fra pårørende, de ude omkring boende og personalet. En stor tak til venneforeningen for støtten. Ib kommer og laver røgede sild fra bunden, det glæder vi os meget til. Vi har også i juli besøg af Birgit Gelling og Christian Hansen, der kommer og fortæller om deres liv samt læser digte m.m. Margit og Ellen har startet en pårørende gruppe op, med støtte fra demenskonsulent Jane Thorup. Omkring demens m.m. Der er rigtig stort fremmøde og opbakning. Gruppen vil mødes hver tiende uge. Næste gang i uge 39. Hvis der er nogen, der har lyst til at deltage, kan man kontakte plejehjemmet på tlf Borgerne har nu i en måneds tid selv smurt deres mad, hvilket har været godt for de fleste. Der er blevet mere hygge omkring mad. Vi har besluttet os, sammen med venneforeningen og vores formand i BrugerPårørendeRådet, at vi ikke holder udendørs sommer fest. Vi vil i stedet holde en fest, hvor vi inviterer pårørende, brugerpårørenderådet, venneforeningen og personale til spisning og dans med levende musik. Datoen kommer i næste måneds blad. De bedste ferie hilsner Lilian Nielsen

3 Suzanne Berdino Stephanie Berdino Oliver Berdino

4 Vi siger tillykke til Kai Enøe Lejl. 28 Den 8. august Kaj Aage Jørgensen Lejl. 27 Den 11. august Inger Mark Pedersen Lejl. 2 Den 24. august Bankospil. Vi har bankospil ca. en gang om måneden, og det er dejligt at se så mange, som har lyst til at deltage. Vi samles ved det store bord i spisestuen, hvor man køber spilleplader, som regel to hver. Man låner brikker til at lægge på, og så må man bare håbe, man er heldig og vinder en af de gode gevinster. Nogle er mere heldige end andre, og vinder flere gange. Forleden var der en, der vandt fem gange i træk! Vi spiller ca. en time, og det er virkelig hyggeligt. Der bliver grint og "grædt" når man enten har heldet med sig, eller lige mangler et tal eller to. Bagefter er der kaffe med noget dejligt hjemmebag, fx. pandekager, lagkage eller en god kage. Vi håber flere kunne have lyst til at deltage, også meget gerne familiemedlemmer og venner, da det kunne være hyggeligt. Vel mødt. Katrine.

5 Tur til Reersø Mandag den 8. juli 2013 var det dejligt vejr, så fire beboere fra Syrenhuset tog af sted på tur ud det blå i vores bus. Madpakker og drikkelse blev pakket og så kørte vi ud i det fri. Først gik turen rundt om Tissø, videre over Bjerge-Ornum strand ud til Reersø, hvor vi parkerede bussen lige ud til vandet. Der spiste vi vores madpakker. Vi gik en tur ned til havnen for at kigge på alle de både, der lå der. Da bussen var pakket sammen igen, kørte vi hjemad over Kirke Helsinge og Mullerup strand. Det var en rigtig dejlig tur. Sommerhygge i Syrenhuset Nyrøget sild med røræg og radiser fra haven. Tak til Venneforeningen

6 Så er det tid at få rørt kroppen - og ikke mindst latter musklerne. Vi mødes i Kirsebærhuset i stuen, tirsdage i lige uger kl torsdage i ulige uger kl Vi vil lave lette gymnastik øvelser, bruge vores bolde, dartspil, bowling og hvad vi ellers kan finde på, og ideer modtages gerne. Det vigtigste er at vi har det sjovt, får grint og rørt kroppen godt igennem. Alle kan deltage, og alle er velkomne. Vi glæder os til at se dig. Katrine Med forbehold for aflysninger. Gudstjeneste i Cafeen Onsdag den 14. august kl Ved Morten Brøgger Han går derefter i Syrenhuset Så hygger vi igen med kaffe, kage og bankospil. Vi spiller onsdag den 28. august kl Pris kr. 25,- for 2 plader Gevinsterne består af lidt godt til ganen og skønne blomster.

7 Bølles klumme Så blev det endelig tid til at skrive jer en sød hilsen. Jeg håber I alle har haft nogle solrige måneder, og måske været i bølgen den blå. Selv er jeg ikke den store vandhund, men jeg har nydt solen og varmen på terrassen. Jeg har ligeledes nydt mine mange gåture, og en dag, havde Margit taget sin søde hanhund Ozzie, med på job. Han og jeg fik leget rigtig godt sammen, og nød alt den opmærksomhed vi fik. Vi var også ude at gå tur sammen, jeg bliver så glad når jeg får besøg. Ellens hund, Emma, som er en sød hunhund, har også været herude, og hun er sød og sjov at lege med, især fanger, og at få en godbid eller to. Forleden kom Ib forbi med mange røgede sild, som han selv havde røget. Der blev dækket op, og der kom gæster, og så blev der spist sild. De smagte bare rigtig godt, kunne jeg se på mine mennesker, for de nød at spise sildene. Jeg er ikke til sild, og det er vist også mest katte, der er glade for dem. Jeg er bare så glad for, at jeg har så godt et hjem hos jer, og jeg har så mange søde mennesker omkring mig, som holder af mig og giver mig så meget kærlighed og mange gåture. Kan i have en dejlig måned. Vuf Vuf fra Bølle.

8 Velkommen hos Frisør Christina Gandrup Din personlige frisør Kære kunde!! Jeg er din frisør på Stillinge Plejecenter Jeg træffes efter aftale. Næste besøg: TIRSDAG den 20. august Klokken 9-? Professionel behandling Fokus på kvalitet Personlig betjening. Ring eller sms for tidsbestilling, eller snak med personalet. Tlf Jeg glæder mig til at se dig!! På gensyn! Vi har taget afsked med Karen Isaksen Lejlighed 13 Den 4. juli 2013 Kære kunde!! Jeg er din frisør på Stillinge Plejecenter Jeg træffes efter aftale. Næste besøg: TIRSDAG den. 13. marts 2012 Klokken 9-? Professionel behandling Fokus på kvalitet Personlig betjening. Ring eller sms for tidsbestilling, eller snak med personalet. Jeg glæder mig til at se dig!!

9 Referat Bruger-pårørende råd den 26. juni 2013 Deltagere: Formand Bent, Næstformand Lilian, Medlemmer Åse, Jørgen, Eskild, Margit. Afbud fra Ib (ikke hørt fra Alf, Carlo og Knud) Beretning fra formanden: Intet at berette. Pårørende: Intet at berette. Medlem for borger/personale: Orienteret om møde d. 15/7 for dementes pårørende. Sjov motion går godt, der er stor hjælp fra frivillige. Prøver at få fat i Birgit Gelling og Christian Hansen fra Korsør (Ældre hjælper ældre) de vil gerne komme og fortælle/læse op. Leder: Uanmeldt tilsyn fra kommunen, handleplaner skal uddybes, rapport til gennemlæsning, der så offentliggøres og lægges på internettet. Har borgere på venteliste til plejehjemmet. Nyt plejecenter 22 akutpladser, 22 aflastningspladser, 100 almindelige boliger. Mange bliver hurtigere selvhjulpne pga. rehabilitering. Oppefra er det bestemt at 30% af kosten, skal være økologisk inden Gymnastik 1 x ugentlig, køretur 1 x ugentlig. Sommerferien til Grenå er bestilt, vi skal af sted i september, 3 busser og 16 personer. Ny borger i lejl. 13 flytter ind d. 4/ Ny borger i boligerne flytter ind d. 1/ Der har været seniorjobbere til samtale, de må hygge om borgerne, men ikke overtage reelt arbejde. Venneforeningens loppemarked går godt. Angående sommerfesten, så sender Lilian brev ud om, hvornår der holdes møde om dette. Formanden Bent sender mødeindkaldelser ud til alle til næste møde. Referat skal ud til alle. Næste møde afholdes d. 26. august 2013 kl , Afbud meldes senest d. 21. august 2013.

10 Kirsebærhuset Menuplan august Uge 31 Dato Torsdag 1. Laks Fredag 2. Irsk stuvning Lørdag 3. Hjertegullasch m. mos Æblegrød m. mælk Søndag 4. Kotelet m. herregårdsblanding, sovs og kartofler Ananasfromage Uge 32 Mandag 5. Fiskefilet m. reje-aspargessovs, gulerødder og kartofler Tirsdag 6. Medister m. rødkål og kartofler Onsdag 7. Pølser m. varm kartoffelsalat og Koldskål Torsdag 8. Frikadeller m. bearnaisesovs Fredag 9. Skipperlabskovs m. oksekød Lørdag 10. Grønsagslasagne m. skinke Tunmousse m. dressing og flute Søndag 11. Honningmarineret svinekam m. garniture, sovs og kartofler Hashøj pandekager m. luksuscreme Uge 33 Mandag 12. Levergullasch m. mos Tirsdag 13. Kødsovs m. pasta Onsdag 14. Snydemørbrad Torsdag 15. Gammeldags kylling m. salat Fredag 16. Fiskefrikadeller m. ærter, tomatsovs og kartofler Lørdag 17. Kyllingelår m. majsblanding og flødekartofler Stikkelsbærgrød m. mælk Søndag 18. Rødvinsgryde m. mos Æblekage Uge 34 Mandag 19. Hakkebøf m. løg, bønner, sovs og kartofler Tirsdag 20. Frikadeller m. kold kartoffelsalat Onsdag 21. Medisterpølse m. surt Torsdag 22. Pølser m. varm kartoffelsalat Fredag 23. Krebinetter m. broccoliblanding, sovs og kartofler Lørdag 24. Kylling i kokos m. mango-ris Jordbærgrød m. mælk Søndag 25. Bøf Lindstrøm m. kroblanding, sovs og kartofler Fløderand m. kirsebærsovs Uge 35 Mandag 26. Farseret ribbensteg m. gulerødder, sovs og kartofler Tirsdag 27. Kødsovs m. pasta Onsdag 28. Gammeldags kylling Torsdag 29. Laks Fredag 30. Kalvelever m. løg, rosenkål, sovs og kartofler Lørdag 31. Tarteletter m. skinke, ærter og gulerødder Kærnemælksvælling m. rosiner Ret til ændringer forbeholdes

11 Syrenhuset Menuplan august Uge 31 Dato Torsdag 1. Karbonader m. ærter/ gulerødder og smørsovs Fredag 2. Brændende kærlighed m. kartoffelmos Lørdag 3. Stjerneskud Søndag 4. Ovnstegt kylling m. persillesovs, kartofler og hjemmelavet agurkesalat Is Uge 32 Mandag 5. Æggekage m. bacon, tomat, purløg og rugbrød Tirsdag 6. Tarteletter m. fiskeboller og rejer, samt salat Onsdag 7. Fyldte pandekager m. oksefars og grønt Torsdag 8. Maskeret blomkål m. æg, rejer, tomat og sennepsdressing Fredag 9. Pasta og kødsovs m. salat Lørdag 10. Hjemmelavet pizza m. salat Søndag 11. Grillet spareribs m. salat, tzatziki og nye kartofler Frugtsalat Uge 33 Mandag 12. Stegt flæsk m. kartofler, blomkål og persillesovs Tirsdag 13. Frikadeller m. kold kartoffelsalat, samt forårsløg, radiser og bacon Onsdag 14. Tarteletter m. høns i asparges Torsdag 15. Bøf m. løg og kartofler Fredag 16. Biksemad m. rødbeder og spejlæg Lørdag 17. Maskeret blomål m. æg, rejer og tomat Søndag 18. Skinke m. flødekartofler og salat is m. vafler Uge 34 Mandag 19. Porretærte m. skink og mix salat Tirsdag 20. Fiskefrikadeller m. kartofler, bønner og remouladesovs Onsdag 21. Millionbøf m. kartoffelmos og ærter Torsdag 22. Medister m. kartofler, rødkål og gulerødder Fredag 23. Æggekage m. bacon, tomat, purløg og rugbrød Lørdag 24. Mørbradbøffer m. kartofler, sovs og salat Søndag 25. Flæskesteg m. sovs, kartofler og rødkål Citronfromage Uge 35 Mandag 26. Forloren hare m. bønner, sovs og kartofler Tirsdag 27. Røde pølser m. varm kartoffelsalat Onsdag 28. Boller i karry Torsdag 29. Koteletter i fad m. ris og grønt Fredag 30. Lasagne m. mix salat Lørdag 31. Hamburger Ret til ændringer forbeholdes

12 LOPPEMARKED på GULE GÅRD BAG GADEKÆRET i Kirke Stillinge Kirke Stillinge Plejehjems Venner SALG AF LOPPEEFEKTER Indlevering af ting til loppemarkedet. Har du ting du ikke bruger mere, kan vi måske sælge det. Loppemarkedet arrangeres til fordel for alle beboere på Kirke Stillinge Plejehjem. Pengene vil blive brugt på adspredelse for de ældre, underholdning, ture ud i det fri, samt hjælp til en lille årlig ferie

13 Kr. Stillinge Plejecenters Venneforening modtager loppeeffekter. Der er mulighed for at få afhentet effekterne eller de kan afleveres på Formandens adresse efter nærmere aftale. Så hvis der er nogle ting, man gerne vil af med, nyt som gammelt, så ring eller skriv til Formanden for Venneforeningen. Formand Ib Hansen Drøsselbjergvej Slagelse Tlf.: / ib.hansen@mail.dk Vedr. indbetaling af penge til beboerne på Stillinge Plejecenter. Pårørende kan aflevere penge Mandag til fredag mellem kl og Kontortiden er nu udvidet, med en time, den 1. tirsdag i hver måned, til kl. 14. Næste gang den 6. august 2013 Ønsker man indlæg i bladet, kan dette afleveres på kontoret senest den 20. i måneden før. Ligeledes hvis der er en begivenhed, et arrangement eller, hvis der er beboere i ældreboligerne, der gerne vil have deres fødselsdag med i bladet, skal vi også have besked senest den 20. i måneden før. Alle er velkomne til at komme med indlæg.

14 Medlemmer af Bruger-Pårørende Råd Formand: Bent Hansen (pårørende) Stillingevej 78 Kr. Stillinge 4200 Slagelse Tlf.: Næstformand: Lilian Nielsen (Centerleder) Tlf.: Medlem: Ib Hansen (Venneforeningen) Drøsselbjergvej Slagelse Tlf.: / ib.hansen@mail.dk Medlem: Carlo Chow (pårørende) Lykkeholms Alle 14 C 1902 Frederiksberg C Tlf.: Medlem: Aase Enøe (pårørende) Medlem: Knud Hansen (beboer) Medlem: Margit Nielsen (personale) Medlem: Eskild Carstensen (boligerne) Stillingevej 48F 4200 Slagelse Tlf.: Medlem. Jørgen Støchkel (pårørende) Stillingevej Slagelse Tlf.: Ældrerådrepr.: Alf Søhus Helgesvej Slagelse Tlf.: / albig@dlgpost.dk

15 Jeg får ondt i hovedet af at tænke logisk, så hver dag lever jeg mit liv uden logik. Jeg tager chancen og pludselig flyver jeg. Venneforeningen Ib Hansen Drøsselbjergvej Slagelse Tlf.: ib.hansen@mail.dk Benny Petersen Bente Petersen benpet@123mail.dk Kristian Hvitnov k.hvitnov@gmail.com Gitte Clausen Tlf.: gicla@slagelse.dk Lilian Nielsen Tlf.: lilni@slagelse.dk Anita Andersen a_v_a@ofir.dk Myrna Hansen systuen@mail.dk Eskild Carstensen Tlf.: Gønna Wehlast g.e.wehlast@ .dk Rita Frederiksen Anette Madsen Addy Madsen Stina Petersen Ellen Knudsgaard emknu@slagelse.dk

16 Ha det godt og på gensyn i September

Os på prærien. April 2014 9. årgang. Kr. Stillinge Plejehjem Stillingevej 48 Kr. Stillinge 4200 Slagelse Tlf. 58 57 41 10

Os på prærien. April 2014 9. årgang. Kr. Stillinge Plejehjem Stillingevej 48 Kr. Stillinge 4200 Slagelse Tlf. 58 57 41 10 Os på prærien April 2014 9. årgang Kr. Stillinge Plejehjem Stillingevej 48 Kr. Stillinge 4200 Slagelse Tlf. 58 57 41 10 Ledernyt Så er foråret skudt i gang på plejehjemmet. Drivhuset er klargjort af vores

Læs mere

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf..

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 18 Cafeteriets åbningstid: Mandag - torsdag 15.00 Fredag kl. 10.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 21 Dagcentret Ingeborgvej

Læs mere

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016 Periode 02.04.2016 08.04.2016 Lør: Kødboller i selleri m. kartofler Søn: Flæskesteg m. skysovs, kartofler, rødkål Man: Farserede broccoli m. brun sovs, kartofler, broccoli Tir: Karrykylling m. karrysovs,

Læs mere

Fuglebakken juni 2016

Fuglebakken juni 2016 Fuglebakken juni 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni Fredag den dag

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang

Læs mere

2013 Glæd dig til maj

2013 Glæd dig til maj 2013 Glæd dig til maj Fredag den 3. maj kl. 10.30 Tirsdag den 7. maj kl. 10.30 Tirsdag den 7. maj kl. 14.15 Fredag den 10. maj kl. 10.30 Onsdag den 15. maj kl. 10.00 Fredag den 17. maj kl. 10.30 Torsdag

Læs mere

Plejecenter Mølleparken

Plejecenter Mølleparken Rubrik Plejecenter Mølleparken Husavis august 2015 Social og Senior Side 2 af 12 Det var så den sommer eller var det? Nej selvfølgelig ikke! Sommeren og de lune temperaturer kan vare længe endnu og heldigvis

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

Slagelse Kommune November 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl.

Slagelse Kommune November 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl. Slagelse Kommune November 2015 Aktivisten Aktivitets og Kulturhus for alle Kongehavecentret Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 58 50 12 20 www.kongehavecentret.dk Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00

Læs mere

Rosenbladet August - september 2014

Rosenbladet August - september 2014 Rosenbladet August - september 2014 Rosenvænget: 74 92 97 85 Plejecenter leder: Anita Meggers: 30 71 15 96 Gruppeleder: Margrethe Jensen: 23 49 57 14 Beboer og personale byder: Luise Henriette Hansen st.

Læs mere

EGEBÆKBLADET MAJ 2016

EGEBÆKBLADET MAJ 2016 LØSSALG 25 KR. EGEBÆKBLADET MAJ 2016 Hey! Ses vi til pinsefrokost? EGEBÆKHUS, EGEBÆKVEJ 159, 2850 NÆRUM WWW.CFD.DK INDEHOLDER: Fødselsdag Egebæktræf Egebæk Café Aktivitets- & madplan Helen 60 år Bededag

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

VEJLBY forår 2016. Januar. Februar. Tirsdag d. 5. januar kl. 14.30 16 Gudstjeneste Der drikkes eftermiddagskaffe bagefter.

VEJLBY forår 2016. Januar. Februar. Tirsdag d. 5. januar kl. 14.30 16 Gudstjeneste Der drikkes eftermiddagskaffe bagefter. Januar Tirsdag d. 5. januar kl. 14.30 16 Fredag d. 8. januar kl. 14 16 Tirsdag d. 12. januar kl. 14 16 Nytårskoncert med Vejlby Lokalcenters Husorkester Endvidere vil der være opvisning i linedans ved

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

Træningscenter Gladsaxes menu juni 2015

Træningscenter Gladsaxes menu juni 2015 1 Mandag Karrygryde med løse ris eller kartofler og ærter Ananas med makronskum Krydrede oksekødsboller med bulgursalat og sauce verde 2 Tirsdag Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og gulerodsråkost

Læs mere

bbb Børnebiksen, April 2013.

bbb Børnebiksen, April 2013. bbb Børnebiksen, April 2013. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Håber I alle har nydt en dejlig påskeferie, med afslapning, påskeæg og

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS

Læs mere

Os på prærien. Juni /Juli årgang. Kr. Stillinge Plejehjem Stillingevej 48 Kr. Stillinge 4200 Slagelse Tlf

Os på prærien. Juni /Juli årgang. Kr. Stillinge Plejehjem Stillingevej 48 Kr. Stillinge 4200 Slagelse Tlf Os på prærien Juni /Juli 2013 8. årgang Kr. Stillinge Plejehjem Stillingevej 48 Kr. Stillinge 4200 Slagelse Tlf. 58 57 41 10 Så skyder vi foråret i gang på Kr. Stillinge Plejehjem. Der købes planter og

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Fuglebakken Juni og juli 2019

Fuglebakken Juni og juli 2019 Fuglebakken Juni og juli 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni dag

Læs mere

bbb Børnebiksen, September 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, September 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, September 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Lørdag d. 25.august holdt vi vores første markedsdag. Her havde 12

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 Nyt fra kontoret: Så blev det december og årets sidste måned, som vil indeholde

Læs mere

Rosenbladet Oktober og november 2012

Rosenbladet Oktober og november 2012 Rosenbladet Oktober og november 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje:

Læs mere

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så kom efteråret med regn og blæst, men da børnene stadig gerne vil ud,

Læs mere

GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag den 2. april kl. 14.15 i festsalen ved Bente Nystrøm.

GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag den 2. april kl. 14.15 i festsalen ved Bente Nystrøm. BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 11. april. Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag

Læs mere

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011 Ryholtgård Nyt Oktober November 2011 1 Husets informationer Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail:

Læs mere

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Februar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

Menukort. Uge 49 51 2015 / 2 4 6 8 2016

Menukort. Uge 49 51 2015 / 2 4 6 8 2016 Menukort Uge 49 51 2015 / 2 4 6 8 2016 MANDAG Uge 49 51 2015 / 2 4 6 8 2016 Flæskesteg serveret med skysauce, varm rødkål Moussaka af hakket oksekød og kartofler serveret med nordisk tzasiki Champignonpaté

Læs mere

Plejehjemmet Bøgehøjgård Center for Sundhed og Omsorg BØGEBLADET. Information og nyheder til beboere og deres pårørende på Bøgehøjgård

Plejehjemmet Bøgehøjgård Center for Sundhed og Omsorg BØGEBLADET. Information og nyheder til beboere og deres pårørende på Bøgehøjgård Plejehjemmet Bøgehøjgård Center for Sundhed og Omsorg BØGEBLADET Information og nyheder til beboere og deres pårørende på Bøgehøjgård Kære alle Den 9. februar i år blev der skrevet officiel kontrakt ved

Læs mere

Marts blad på mail. Nyt fra kontoret:

Marts blad på mail. Nyt fra kontoret: Marts blad på mail. Nyt fra kontoret: Først så vil jeg gerne beklage alle de problemer, der har været med at få jeres betaling for pladsen i Børnebiksen og for maden til at være helt rigtig. Dette skyldes

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.:

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.: Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.30 Fredag kl.08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 18 Cafeens åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.00 Fredag kl. 08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 21 Høreomsorg:

Læs mere

VELKOMMEN OG VELBEKOMME

VELKOMMEN OG VELBEKOMME VELKOMMEN OG VELBEKOMME Vi er glade for at byde dig indenfor i Det Gode Køkken, Holstebro Kommune. Et køkken med gamle dyder og friske råvarer. Et køkken med mange forskellige tilbud, som vi håber, du

Læs mere

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEKET Dato for udlevering af materiale er næste gang 25. august. Bestilling af nyt materiale og aflevering af gammelt, skal ske senest ugen før på kontoret i Daghjemmet. Hvis du har

Læs mere

Slagelse Kommune Juni 2016. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl.

Slagelse Kommune Juni 2016. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl. Slagelse Kommune Juni 2016 Aktivisten Aktivitets og Kulturhus for alle Kongehavecentret Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 58 50 12 20 www.kongehavecentret.dk Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00

Læs mere

Mariehøne Februar 2016 Beboerbladet på Ellen Mariehjemmet

Mariehøne Februar 2016 Beboerbladet på Ellen Mariehjemmet Mariehøne Februar 2016 Beboerbladet på Ellen Mariehjemmet Beboerbladet kan læses på vores hjemmeside Ellenmariehjemmet.dk./senestenyt Beboer nyt Fødselsdage i februar 2016 ERNA FREDAG D. 5. FEBRUAR SØREN

Læs mere

Netværks Avisen. Det kan du læse om i bladet. Nye aktiviteter Mandeklub Kvindegruppe Spinning Udflugter

Netværks Avisen. Det kan du læse om i bladet. Nye aktiviteter Mandeklub Kvindegruppe Spinning Udflugter Netværks Avisen Februar 2015 Blad nr.2 Det kan du læse om i bladet. Nye aktiviteter Mandeklub Kvindegruppe Spinning Udflugter Hej alle brugere af Caféen i Larslejsstræde! Her er Caféens medarbejdere: Johnny

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. TORSDAG: 16.30-20.30. FREDAG 15.00 20.00 (SE KALENDER I

Læs mere

Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00

Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00 P.M. Møllersvej 26 4800 Nykøbing F. Tlf. 54 82 72 83 Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00 Maj - Juni 2016 1 Pædagog Thomas Møller

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 8. maj Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 8. maj Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 8. maj Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang

Læs mere

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30.

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30. Velkommen til Mosehuset 2016 Her følger en del praktiske informationer vedrørende institutionen. Hvis der opstår spørgsmål er alle selvfølgelig velkomne til at rette dem til os, så misforståelser og ærgrelser

Læs mere

Indholdsfortegnelse Maj 2016

Indholdsfortegnelse Maj 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse Maj 2016 Forside Indholdsfortegnelse Varmt mad Ny Afdelingssygeplejerske Referat af Beboermøde Referat af Pårørende aften Tur til Kastrup Havn Vinder af konkurrencen

Læs mere

Månedsblad for Værkstederne ved Rude Skov april 2014

Månedsblad for Værkstederne ved Rude Skov april 2014 Månedsblad for Værkstederne ved Rude Skov april 2014 3 5 6 9 12 13 15 18 20 21 24 25 26 27 29 30 31 32 En af de sidste dage i 2014 besøgte vi Aboretet i Hørsholm. Christian, Jacob og Katrine er meget opmærksomme

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

EGEBÆKBLADET MARTS 2016

EGEBÆKBLADET MARTS 2016 LØSSALG 25 KR. EGEBÆKBLADET MARTS 2016 EGEBÆKHUS, EGEBÆKVEJ 159, 2850 NÆRUM WWW.CFD.DK INDEHOLDER: Fødselsdage Egebæktræf Vinternyheder fra CFD Aktivitets- & madplan Håndbold EM 2016 Velkommen til Egebækhus

Læs mere

Menuplan for Psyk. Uge. 19

Menuplan for Psyk. Uge. 19 Uge. 19 Mandag Frikadeller Pandekage m/fyld D. Kartofler Karrysild m/ løg - rugbrød 04.05.15 Rødbeder Rullepølse m/forårsløg, sky - rugbrød Stuvet spinat Tirsdag Gryderet m/mango Minestronesuppe D. Løse

Læs mere

Slagelse Kommune December 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00 Lørdag og Søndag kl.

Slagelse Kommune December 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00 Lørdag og Søndag kl. Slagelse Kommune December 2015 Aktivisten Kongehavecentret Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 58 50 12 20 www.kongehavecentret.dk Aktivitets og Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00 Fredag kl.

Læs mere

bbb Børnebiksen, April 2015. God Påske Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Børnehaven 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535

bbb Børnebiksen, April 2015. God Påske Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Børnehaven 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 bbb Børnebiksen, April 2015. God Påske Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Børnehaven 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 Nyt fra Kontoret. Foran os venter en dejlig ferie med tid til hygge og afslapning

Læs mere

I marts blev der afholdt valg til Bruger-/Pårørenderådet samt generalforsamling i støtteforeningen, som nu er sammensat af følgende medlemmer:

I marts blev der afholdt valg til Bruger-/Pårørenderådet samt generalforsamling i støtteforeningen, som nu er sammensat af følgende medlemmer: På grund af travlhed og sygdom fik vi ikke udgivet noget nyhedsbrev i april, så denne publikation indeholder lidt nyt for to måneder. Fredagsbar har vi tidligere haft på programmet, og Bodil har nu valgt

Læs mere

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Januar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag

Læs mere

Indholdsfortegnelse Februar 2016

Indholdsfortegnelse Februar 2016 ARENDSE NYT Februar 2016 Indholdsfortegnelse Februar 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Tur ud i det blå Skosalg Hyggestund Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf.

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf. September 2019 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller

Læs mere

Ældrecentret Nygårds Plads 30-32, 2605 Brøndby

Ældrecentret Nygårds Plads 30-32, 2605 Brøndby Ældrecentret Nygårds Plads 30-32, 2605 Brøndby 1 Nyt fra formanden for støtteforeningen NYS Når I nu læser dette blad, er der igen gået et år, og når man ser tilbage så synes jeg, at vi i støtteforeningen

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/7 Kogt kylling med peberrodssauce, karotter og kartofler Kalvekrebinet med skysauce, blomkål og kartofler Kærnemælksfromage med saftsauce Klar suppe med urter, kød og melboller Morgenmad Smørrebrød

Læs mere

Tirsdag 16-02-2016. Hovedret: Forret/dessert: Favoritret: Gourmetret: Tilvalg: Protino (Citron/vanilje) Protino (Hindbær) Onsdag 17-02-2016

Tirsdag 16-02-2016. Hovedret: Forret/dessert: Favoritret: Gourmetret: Tilvalg: Protino (Citron/vanilje) Protino (Hindbær) Onsdag 17-02-2016 side 1/8 Kalkunstroganoff med bønner og løse ris Sprængt nakkefilet, peberrodssauce, gulerodsmix og kart. Halve æbler med cremesauce Svesketrifli Skinke med stuvet spinat og kartofler Oksekød med laurbærskysauce,

Læs mere

Menuplan uge 31, 2015

Menuplan uge 31, 2015 Mandag d. 27.7 Wienersalat Æg m/ tomat Gratin m/ blomkål skinke smørsauce rugbrød Ymerkoldskål m/ kammerjunker Tirsdag d. 28.7 Oksebov m/ tyttebærskum Sildesalat n/ æggebåde - karse Blomkålssuppe m/ croutoner

Læs mere

Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER. Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk

Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER. Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk 1 Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail: hd04@suf.kk.dk Kontoret:

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Menuplan for Psykiatrien Uge. 2

Menuplan for Psykiatrien Uge. 2 Uge. 2 Mandag Frikadeller Lun leverpostej m/champignon, rødbede - rugbrød Sild m/ løg, karrysalat 11.01.16 Stegte grønsager Spr. oksebryst m/peberrod, agurk Tirsdag Sprængt kam Grønsagstærte Rogn m/remoulade,

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Menuplan. Børn. Torsdag, Skærtorsdag -----FROKOST----- -----AFTEN----- Sauce/stuvning, børn, menu 2. Tilbehør til hovedret, børn, menu 2

Menuplan. Børn. Torsdag, Skærtorsdag -----FROKOST----- -----AFTEN----- Sauce/stuvning, børn, menu 2. Tilbehør til hovedret, børn, menu 2 Torsdag, Skærtorsdag, børn Ris, pasta o. lign, børn Leverpostej m. agurk Mini frikadeller m. rødkål og rugbrød Gulerod og æble salat smurt m. smør Stegt kalvekrebinet Kyllingenuggets Sur-sød sauce Karotter

Læs mere

Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE

Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her torsdag den 17. december mellem kl. 9.00-10.30 Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Menukort. Uge 10 14 16 18 20 22 2016

Menukort. Uge 10 14 16 18 20 22 2016 Menukort Uge 10 14 16 18 20 22 2016 MANDAG Uge 10 14 16 18 20 22 2016 Millionbøf af oksekød og løg og kartoffelmos Pizza med skinke og grøntsager Wokgryde med quorn (svampe) og løse ris Vaniljebudding

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM Januar, Februar, Marts 2015 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 89 70 37 19. Åbningstider:

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM Januar, Februar, Marts 2015 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 89 70 37 19. Åbningstider: Værestedet Café På Vejen PROGRAM Januar, Februar, Marts 2015 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 89 70 37 19 Åbningstider: Tirsdag kl 14.15-21.30 Torsdag kl. 14.15-20.00 Sidste lørdag i hver måned kl. 11.00-14.00

Læs mere

Menukort. Uge 48 50 2015 / 1 3 5 7 2016

Menukort. Uge 48 50 2015 / 1 3 5 7 2016 Menukort Uge 48 50 2015 / 1 3 5 7 2016 MANDAG Uge 48 50 2015 / 1 3 5 7 2016 Langtidsstegt gammeldags oksesteg serveret med skysauce, syltede asier og tyttebær og hvide kartofler Boller i karry (svinekød)

Læs mere

Menukort. Påsken 2016. Uge 12 2016

Menukort. Påsken 2016. Uge 12 2016 Menukort Påsken 2016 Uge 12 2016 MANDAG Uge 12 2016 Millionbøf af oksekød og løg og kartoffelmos Pizza med skinke og grøntsager Wokgryde med quorn (svampe) og løse ris Vaniljebudding serveret med saftsauce

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj oktober-november 2015 Mærkedage oktober- sædemåned Fødselsdage: Mette Gellberg-Rita Leona Lauritzen november-slagtemåned Fødselsdage:

Læs mere

Nyt fra Storagergård.

Nyt fra Storagergård. Nyt fra Storagergård. I samråd med forældrebestyrelsen på Storagergård, har vi besluttet at ændre prisen på mad fra 8 kr. til 10 kr. fra starten af marts måned. Der bliver en lille stigning på materialer,

Læs mere

Bjørnetidende Februar og Marts 2015

Bjørnetidende Februar og Marts 2015 1 Bjørnetidende Februar og Marts 2015 Så starter vi på et nyt år med et nyt Brugerråd, og vi vil forsøge at lave arrangementer, som kan underholde, glæde og fornøje på. Bjørnshøjcentret. Hjælp til Bjørnetidende!!

Læs mere

Indholdsfortegnelse Marts 2016

Indholdsfortegnelse Marts 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse Marts 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i marts 2016 Dame tur med bussen Tur ud i det blå Kor Aktivitetsplan

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Kærnen

Velkommen til Børnehuset Kærnen Velkommen til Børnehuset Kærnen VELKOMMEN I BØRNEHUSET KÆRNEN NORMERING Børnehuset Kærnen er en integreret institution med 24 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn, heraf 40 børn i vores skovafdeling i Nibsbjerg

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. TORSDAG: 16.30-20.30. FREDAG 15.00 20.00 (SE KALENDER I

Læs mere

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00.

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00. Plejecenter Skovvænget April 2015 har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes i cafeen kl. 16.00. I dette nummer: skriver 1 Fødselsdage mv. Skovvængets venner Bruger/ pårørende

Læs mere

Fuglebakken marts 2016

Fuglebakken marts 2016 Fuglebakken marts 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken marts Fredag den

Læs mere

EGEBÆKBLADET JANUAR 2016

EGEBÆKBLADET JANUAR 2016 LØSSALG 25 KR. EGEBÆKBLADET JANUAR 2016 EGEBÆKHUS, EGEBÆKVEJ 159, 2850 NÆRUM WWW.CFD.DK INDEHOLDER: Fødselsdag Egebæktræf Hundebesøg Aktivitets- & madplan Julegudstjeneste Julehygge Juleaften Husmøde Humørsiden

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Februar 2015

Husavis Hvalsø Ældrecenter Februar 2015 Husavis Hvalsø Ældrecenter Februar 2015 Søren Larsen Velkommen til Husavisen. Vi inviterer til at alle kommer med indlæg og forslag til aktiviteter på Hvalsø Ældrecenter. Vi ønsker at samle informationer

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Velkommen til Humlebien

Velkommen til Humlebien Velkommen til Humlebien Humlebien Sct. Jørgens Park 17 4700 Næstved Tlf. 55 88 75 10 Email:Humlebien@naestved.dk Kære forældre Med denne folder vil vi gerne byde Jer og Jeres barn velkommen i Humlebien.

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Vinterlandskab. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

H E L E E Nr 2 - februar 2015

H E L E E Nr 2 - februar 2015 H E L E E Nr 2 - februar 2015 HELENENYT Nr. 2 (februar årgang 26) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Børnene hjælper selv med at dække bord og rydde af, de har hver deres farve på tallerkner og kopper.

Børnene hjælper selv med at dække bord og rydde af, de har hver deres farve på tallerkner og kopper. Velkomst og Fakta om dagplejeren Jeg hedder Anni Schneider Mørup, jeg er født i 1970, er gift med Benny, og sammen har vi Karina fra 1996, Malene fra 1998 og Matias fra 2004. Vi bor på Mørkholtvej 12 i

Læs mere

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til skoleårets sidste nummer af Heldagsnyt.

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til skoleårets sidste nummer af Heldagsnyt. Sommerferie 2009 Nyt fra Redaktionen Velkommen til skoleårets sidste nummer af Heldagsnyt. HeldagsNyt er et blad med mange funktioner og en god mulighed for at finde ud af hvad der rør sig i heldagsskolen.

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Kostpolitik for Jejsing BørneUnivers 2014 Jejsing BørneUnivers er i overensstemmelse med Tønder kommunes mad og måltidspolitik.

Kostpolitik for Jejsing BørneUnivers 2014 Jejsing BørneUnivers er i overensstemmelse med Tønder kommunes mad og måltidspolitik. Kostpolitik for Jejsing BørneUnivers 2014 Jejsing BørneUnivers er i overensstemmelse med Tønder kommunes mad og måltidspolitik. Med baggrund i sundhedsstyrelsens 8 kostråd skal vi i Jejsing BørneUnivers

Læs mere

Os på prærien. September 2014 9. årgang. Kr. Stillinge Plejehjem Stillingevej 48 Kr. Stillinge 4200 Slagelse Tlf. 58 57 41 10

Os på prærien. September 2014 9. årgang. Kr. Stillinge Plejehjem Stillingevej 48 Kr. Stillinge 4200 Slagelse Tlf. 58 57 41 10 Os på prærien September 2014 9. årgang Kr. Stillinge Plejehjem Stillingevej 48 Kr. Stillinge 4200 Slagelse Tlf. 58 57 41 10 Leder nyt Så er sommeren ved at gå på hæld. Det har været en fantastisk dejlig

Læs mere

www.dybenskærhave.dk Dybenskaerhave@hvidovre.dk

www.dybenskærhave.dk Dybenskaerhave@hvidovre.dk September 2014 HOVEDNR: DYBENSKÆRHAVE 36 34 41 00 FORSTANDER PERNILLE HAANING 36 34 41 10 ADMIN.KONTOR LISE-LOTTE DØRGE 36 34 41 01 ADMIN.KONTOR DORTE PETERSEN 36 34 41 02 AFDELINGSLEDER ST. CONNIE HJORTH

Læs mere

Juli Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl fredag kl

Juli Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl fredag kl Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.30 fredag kl. 08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 18 / 23 35 91 21 Tlf.: 98 45 59 22 / 23 35 80 16 Caféens åbningstid: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.00 Fredag

Læs mere