Oktober 2011 Besøg hjemmesiden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Oktober 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk"

Transkript

1 Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: Oktober 2011 Besøg hjemmesiden

2 At krydse grænser Når et liv opstår og når et liv forsvinder ændres livet, og vi krydser synlige og usynlige grænser, Sådan er det, ind imellem ændres livet. De tydeligste eksempler herpå er fødsel og død. Meget ændres for en familie, når det sker. Der er mange forskellige traditioner verden over, men det er de samme store begivenheder, der knytter sig til livet. I livskriser og ved større glædelige forandringer melder der sig et behov for et ritual. I fællesskab med dem, som står os nær, markerer vi den nye livssituation. Vi griner og græder, synger og danser, spiser og giver gaver. I hele verden fejrer man fødsel og død med traditioner og ritualer, og dernæst fejrer man skridtet ind i voksenlivet og vejen ind i ægteskabet. Jeg mangler ham! sagde Ronja Røverdatters far, Mattis, da Skalde-Per døde. Det er en meget god beskrivelse af, hvordan det føles, når nogen dør. Pludselig opstår der et tomrum verden er ikke længere som den var. Lang tid efter tænker man: Det her må jeg fortælle til... eller Men var det ikke..., når man ser et ansigt på gaden. Det er som om hjernen ikke rigtig kan fatte, hvad der er sket. Fyldt af glæde over livets under, Fyldt af bæven..., Fyldt af undren, sådan står der i en dåbssalme. Så stor kan vores glæde være over et lille nyfødt barn, at vi kun kan betragte det som et under. En nybagt mor blev engang spurgt om, hvorfor hun havde valgte barnedåb for sit nyfødte barn. Hvor skulle jeg ellers gå hen med min store fødselsglæde, sagde hun. At træde ind i de voksnes rækker. Det sagde man tidligere ved konfirmation, og det er der holdt mange konfirmationstaler over. Det var nok mere dengang, da man flyttede hjemmefra, når man blev konfirmeret. Ved konfirmationen svarer konfirmanden selv, så er man gammel nok til at svare for sig selv. Den typiske gave var dengang også armbåndsur, som skulle signalere, at nu var konfirmanden gammel nok til selv at tage vare på tiden. Konfirmation betyder bekræftelse eller at sige ja men det betyder også at give nogen styrke. Og den nogen er naturligvis Gud. Gud bekræfter sin kærlighed og siger ja til konfirmanden. Indtil døden jer skiller. Sådan hedder det i vielsesritualet, og i ægteskabet indstiller man sig derfor på det fælles liv. Man kan ikke love at elske hinanden hele livet med forelskede følelser, for følelseslivet har vi ikke kontrol over. Meningen med ægteskabet er, at vi baserer vores fælles liv på noget, der er større end følelser: På et løfte til hinanden, overfor Gud og mennesker, om at satse på hinanden, helhjertet og hele livet. Eller som det er blevet sagt: Kærlighed: Er en voksen forelskelse.

3 Vi har brug for traditioner og ritualer, for i dem bliver det hellige tydeligt, her skaber vi et særligt rum for tiden. Hvad er et ritual? spurgte den lille prins. det er også noget man i alt for høj grad har glemt, sagde ræven. Det er det, der får en dag til at blive forskellig fra andre dage, en time forskellig fra alle andre timer. Fra Den lille prins af Antoine Saint-Exupéry. For øjeblikket er vi ved at skabe ritualer for de nye konfirmanderne i Bistrupkirken, eller måske rettere ved at lære dem kirkens ritualer. De kender dem godt i alle mulige andre sammenhænge, ritualerne, på fodboldbanen, i klubben, i skolen og derhjemme. Noget er mere vigtigt en andet og det er der, hvor vi krydser livets store grænser. Der har vi brug for at se en åben himmel over os og at fornemme, at der er noget der er større en os, og som holder sin hånd både over og under os. Guds fred og alt godt Kaj Anker Jensen Menighedsrådets formand orienterer. Efteråret gør sin entre, om end ganske vådt, så alligevel fyldt med dejlige farver, som kan inspirere mange kunstnere med hang for naturbilleder. Nye konfirmandhold er startet op, og fra menighedsrådet skal der lyde en velkomst til alle familier, dog er det ikke vor kutyme decideret, at sige velkommen, da kirken jo er vores alle sammens, men alligevel. Vi havde den 25 en god Gudstjeneste med høstbrunch, hvor vi holdt lotteri og en lille auktion til fordel for vores Nigerianske sponsorat. Der skal lyde en tak til alle leverandører af såvel frokost retter som gaver. I håb om et godt helbred, ønskes alle en god sensommer og begyndende efterår. John Sander Christiansen Månedens salme oktober Herre, jeg vil gerne takke Mel.. Når mit øje, træt af møje Jesus, Jesus, Jesus sigter 1.. Herre, jeg vil gerne takke for min dag, som er fra dig. Tak for nye muligheder, som du lægger foran mig! Ef. 2,10 Liv Nordhaug Dansk 1989.

4 Oktober 2011 lø. 1. sø s. e. Trinitatis Mattæus 6,24-34 KAJ Indsamling: Den Blå Sociale Café ma. 3. ti Babysalmesang Tirsdags Café Hjørring Kirkehøjskole on. 5. to Ikon Projekt for voksne fr. 7. lø Børnesalmesang sø s. e. Trinitatis Lukas 7,11-17 AMBC Indsamling: Spedalskhedsmissionen Koncert med Bistrupkoret ma. 10. ti Babysalmesang Menighedsrådsmøde on. 12. to Plejehjemmet Skovgården AMBC Ikon Projekt for voksne fr. 14. lø. 15. sø s. e. Trinitatis Lukas 14,1-11 KAJ Indsamling: Indenlands Sømandsmission Kirkefrokost Døvegudstjeneste ma. 17. ti Hyggeklub on. 19. to. 20. fr. 21. lø. 22. sø s. e. Trinitatis Mattæus 22,34-46 AMBC Indsamling: Menighedsplejen ma. 24. ti Babysalmesang on. 26. to Plejehjemmet Skovgården KAJ fr Film, Fælleskab og Fastfood Ved vejs ende lø. 29 sø s. e. Trinitatis Markus 2,1-12 KAJ BUSK gudstjeneste. Børn-Unge-Sogn og Kirke. Indsamling: Nigeriansk Fadderskab Kirkekaffe Ma. 31.

5 November ti Babysalmesang Tirsdags Café Hjørring Kirkehøjskole on. 2. to Spaghettigudstjeneste Troens ABC fr. 4. lø Børnesalmesang sø Alle helgens dag Mattæus 5,1-12 KAJ Indsamling: Dansk Sømands- og udlandskirker Kirkekaffe Musikgudstjeneste ma. 7. ti Babysalmesang Menighedsrådsmøde on. 9. to Plejehjemmet Skovgården AMBC fr. 11. lø. 12. sø s. e. Trinitatis Johannes 4,46-53 AMBC Indsamling: KFUM s sociale arbejde i DK ma. 14. ti Babysalmesang Hjørring Kirkehøjskole on. 16. to Troens ABC fr. 18. lø. 19. sø Sidste s. i kirkeåret Mattæus 25,31-46 KAJ Indsamling: Indre Mission i DK ma. 21. ti Babysalmesang on. 23. to Plejehjemmet Skovgården KAJ Spaghettigudstjeneste AMBC fr Film, fællesskab og fastfood lø. 26. sø s. i Advent Lukas 4,16-30 KAJ Indsamling: Menighedsplejen Døvegudstjeneste ma. 28. ti Babysalmesang on. 30.

6 Koncert med Charlotte Hjørringgaard Larsen, Claus Bach Nielsen og Bistrupkoret Søndag den 9. oktober, kl er Bistrupkirken rammen om en koncert med sopranen Charlotte Hjørringgaard Larsen, organisten Claus Bach Nielsen og Bistrupkoret - Bistrupkirkens frivillige voksenkor. Det er med stolthed vi endnu engang kan præsentere Charlotte Hjørringgaard som sopransolist i Bistrupkirken, hvor hun tidligere har været medlem af Bistrupkirkens Kor - kirkens søndagskirkekor. Hun er uddannet fra Det Nordjyske Musikkonservatorium i 2008, undervejs med studier i Stockholm. Efterfølgende har hun studeret ved Kirsten Buhl-Møller i København. I 2008 modtog Charlotte Musikprisen ved Opera i Rebild og vandt ligeledes Solistkonkurrencen ved Det Nordjyske Musikkonservatorium. Charlotte startede sin operakarriere i 2007 med en hovedrolle i Aalborg Operafestivals egenproduktion af Kærlighedens Labyrint, efterfølgende har hun sunget Madam Herz i Det Nordjyske Operakompagnis Teaterdirektøren og senest Gilda i Rigoletto på Nordkraft Charlotte har en stor koncerterfaring, hun har bl.a haft koncert med Ulrich Stærk, været solist med Aalborg Symfoniorkester, Prinsens Musikkorps og er med i flere faste ensembler. Claus Bach Nielsen er organist i Bangsbostrand Kirke og har tidligere medvirket ved koncerter i Bistrupkirken - både som orgelsolist og korakkompagnetør, hvilket også er tilfældet ved denne koncert, hvor orglet kan høres i bl.a. musik af N.W. Gade. Claus Bach Nielsen er uddannet som organist fra Det Nordjyske Musikkonservatorium i Aalborg. Bistrupkoret er Bistrupkirkens frivillige voksenkor og består af 25 medlemmer. Koret medvirker ved koncerter, musikgudstjenester og ved andre lejligheder i Bistrupkirken. Ved koncerten synges musik af bl.a. Schubert, Gounod, Fauré og Mendelssohn- Bartholdy. Koret akkompagneres af Claus Bach Nielsen på orgel. Organist Christian Stange.

7 Bistrupkirkens informationer Bistrupkoret. Koret synger flerstemmig korsang. Bl.a. danske sange, viser, nye salmer m.v. Formand: Peder Kallesøe. Tlf: Leder: Kirkens organist Kristian Stange. Hjemmesiden. Her findes aktuel information om kirken, arrangementer, aktiviteter og meget andet Web-master: Susanne Tidemann. Tirsdagscafé 1. tirsdag i hver måned kl ca. 16. inviteres til hyggelig eftermiddag med et varieret program i kirkens lokaler. Kaffen koster 20 kr. Leder: Bente Kjær Pedersen. Tlf: Besøgstjenesten. Henvendelse om besøg kan ske til Birthe Steengaard. Tlf: Træffes ikke mandag. Legerummet.»Cafe Noa«Er åbent hver søndag i forbindelse med gudstjenesten. Hyggeklubben. Samles 3. tirsdag i måneden kl Der er adgang for alle, der har lyst til at være med til hyggeligt samvær. Leder: Kis Larsen. Tlf: Kirketaxa. Ønsker man at anvende kirketaxa, skal man rette henvendelse til kirkens kontor, så man kan blive tilmeldt kørselsordningen Tlf. tirs. - fre: Bistrupkirken søger frivillige Vi har ofte brug for en hjælpende hånd i Bistrupkirken især til børnearrangementer. Vi tror, der er mange unge og børnefamilier, der har lyst til at give en hånd med. Har du lyst til at sætte dit præg på kirken og være en del af fællesskabet, kan du læse mere om frivillige i Bistrupkirken på

8 Sognepræst: Kaj Anker Jensen k.b.f. Ringvejen 5a. Tlf: Mail: Træffes også i kirken: onsdag, torsdag kl Tlf eller efter aftale. Sognepræst: Anna Marie Bram Christensen. Karlsvej 30. Tlf: Mobil: Mail: ambc@km.dk Træffes i kirken tirsdag kl Tlf eller efter aftale. Bistrupkirkens kontor: Ringvejen 7, Tlf: Kontortid: Tirsdag-fredag kl Torsdag tillige kl Mail: bistrup.sognhjoerring@km.dk Hjemmeside: Grundlovsdag lukker kontoret kl Organist: Kristian Stange. Tlf. i kirken: Mobil: Mail: organist@bistrupkirken.dk Kirketjener: Ejvind Foss-Juul. Tlf: Tlf. i kirken Mail: kirketjener@bistrupkirken.dk Kordegn: Helle Sørensen. Tlf. i kirken: Mail: hls@km.dk Kirketjener: Henrik Møller Pedersen. Tlf: Tlf. i kirken Husk Gudstjeneste kl Kirkeværge. Bodil Wiwe. Tlf Redaktionsudvalg. Kaj Anker Jensen, Dorte Sørensen, Carsten Winther Pedersen, Nis Peter Wiwe, (ansv. red.). Mail: peter@nyhjemmeside.eu Stof til kirkebladet sendes til kirkens kontor. Sognemedhjælper: Susanne Tidemann base i Cafe Noa Tlf: Mail: sognemedhjaelper@bistrupkirken.dk Menighedsrådets formand: John Sander Christiansen. Tlf:

September 2011 Besøg hjemmesiden

September 2011 Besøg hjemmesiden Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 September 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Dåben. I en by var der loppemarked. Der var mange forskellige ting, som man prøvede

Læs mere

Marts 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Marts 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Marts 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Om at give. Jeg kender et gammelt ægtepar. De er i firserne. En gang om året, ved nytårstide,

Læs mere

April 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

April 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 April 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk KORSFÆSTET... EN GUD MED SÅR... På Jesu tid var korset et politisk og ikke et religiøst

Læs mere

April 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

April 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 April 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk At rejse med telt. Nu har jeg efterhånden været pensionist i 10 år! Så må det vel være

Læs mere

Marts 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Marts 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Marts 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Efter døden Efter døden - en bog om det evige liv. Det er titlen på en bog ( 2008),

Læs mere

Februar 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Februar 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Februar 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Konfirmand IKONER

Læs mere

August 2011 Besøg hjemmesiden

August 2011 Besøg hjemmesiden Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 August 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk At forandre verden eller at forandre sig selv. En mand fortalte om sig selv: - Som

Læs mere

Januar 2011 Besøg hjemmesiden

Januar 2011 Besøg hjemmesiden Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Januar 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Livets stjernestunder og svære stunder. Alting har en tid. For alt, hvad der sker

Læs mere

Februar 2012 Besøg hjemmesiden

Februar 2012 Besøg hjemmesiden Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Februar 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Den gode hyrde? For mig? Hvem var Jesus egentlig? Hvad er meningen med, at Kristus

Læs mere

Januar 2012 Besøg hjemmesiden

Januar 2012 Besøg hjemmesiden Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Januar 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Farvel og tak for næsten tyve år som sognepræst ved Bistrupkirken. Med udgangen af

Læs mere

Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf. 9623 1717. November 2012. Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf. 9623 1717. November 2012. Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf. 9623 1717 November 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Bistrup Nyt Menighedsrådsformanden orienterer November, efterår, vinter,

Læs mere

September 2010. Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk. Kirkefolder for Bistrup sogn 5. årgang august Kirkekontoret tlf: 9623 1717

September 2010. Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk. Kirkefolder for Bistrup sogn 5. årgang august Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Kirkefolder for Bistrup sogn 5. årgang august Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Kirken arbejder også i ferien September 2010 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Hyldest til det u-perfekte. En gammel formulering

Læs mere

December 2012 og januar 2013 Besøg hjemmesiden

December 2012 og januar 2013 Besøg hjemmesiden Kirkefolder for Bistrup sogn 8. årgang Kirkekontoret tlf. 9623 1717 December 2012 og januar 2013 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Bistrup Nyt Menighedsrådsformanden har ordet Kirkens travleste

Læs mere

August 2015 - September 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

August 2015 - September 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkeblad for Bistrup Sogn 10. årgang Kirkekontoret tlf. 96 23 17 17 August 2015 - September 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Menighedsrådsformanden har ordet Bistrup Nyt En herlig sommer

Læs mere

Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf. 9623 1717. September og oktober 2012. Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.

Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf. 9623 1717. September og oktober 2012. Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken. Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf. 9623 1717 September og oktober 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Bistrup Nyt Her nogle glimt fra ordinationen af Michael i Budolfi

Læs mere

Juni 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Juni 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Juni 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Et glimt fra prædikenen ved konfirmationsgudstjenesten, bededag d. 20. maj 2011. En

Læs mere

Oktober 2015 - November 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Oktober 2015 - November 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkeblad for Bistrup Sogn 10. årgang Kirkekontoret tlf. 96 23 17 17 Oktober 2015 - November 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Menighedsrådsformanden har ordet Bistrup Nyt En sommer går

Læs mere

December 2014 - Januar 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

December 2014 - Januar 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkeblad for Bistrup Sogn 10. årgang Kirkekontoret tlf. 96 23 17 17 December 2014 - Januar 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Menighedsrådsformanden har ordet Bistrup Nyt Et år er igen

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

April og Maj 2013 Besøg hjemmesiden

April og Maj 2013 Besøg hjemmesiden Kirkeblad for Bistrup Sogn 8. årgang Kirkekontoret tlf. 96 23 17 17 April og Maj 2013 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Bistrup Nyt Menighedsrådsformanden har ordet Foråret står for døren!

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE MAJ - AUGUST 2011 ANNA SOGNS KIRKEBLAD 100 ÅRS FØDSELSDAG for K9 - FDF DEN 28. AUGUST 2011 er vi alle inviteret til FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00 I ANNA KIRKE Efter gudstjenesten tager vi sammen ud i hytten

Læs mere

Oktober - November 2014 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Oktober - November 2014 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkeblad for Bistrup Sogn 9. årgang Kirkekontoret tlf. 96 23 17 17 Oktober - November 2014 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Menighedsrådsformanden har ordet Bistrup Nyt I skrivende stund

Læs mere

December 2013 og januar 2014 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

December 2013 og januar 2014 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkeblad for Bistrup Sogn 9. årgang Kirkekontoret tlf. 96 23 17 17 December 2013 og januar 2014 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Bistrup Nyt Menighedsrådsformanden har ordet Julen 2013. Vær

Læs mere

Juni 2010 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Juni 2010 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 5. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Mange forskellige transportønsker kan fungere ved konfirmationer. Husk fra Sct.Hans er gudstjenesterne kl. 9.00. Juni 2010 Besøg hjemmesiden

Læs mere

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges September 2014 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges Forårets konfirmander For gavernes skyld? 44 nye konfirmander tjekkede sammen med deres forældre ind

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Februar og marts 2014 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Februar og marts 2014 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkeblad for Bistrup Sogn 9. årgang Kirkekontoret tlf. 96 23 17 17 Februar og marts 2014 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Bistrup Nyt Menighedsrådsformanden har ordet GODT NYTÅR! Som min

Læs mere

det høje besøger os, kommer til os, og giver os, leder vore fødder ind på fredens vej.

det høje besøger os, kommer til os, og giver os, leder vore fødder ind på fredens vej. Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirker den 15. december 2013 Kirkedag: 3.s.i advent/b Tekst: Luk 1,67-80 Salmer: SK: 87 * 12 * 76 * 89 * 90,2 * 88 LL: 87 * 70 *78 * 123 (Luciagudstj) Vi kender sikkert

Læs mere

Oktober og November 2013 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Oktober og November 2013 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkeblad for Bistrup Sogn 8. årgang Kirkekontoret tlf. 96 23 17 17 Oktober og November 2013 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Bistrup Nyt Menighedsrådsformanden har ordet I skrivende stund,

Læs mere

November 2011. Besøg hjemmesiden Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717

November 2011. Besøg hjemmesiden  Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 November 2011 Der er så meget der kan trykke. Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Det er ikke overraskende, skriver Erik A. Nielsen

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

Præst ved Bistrupkirken og Hjørring arrest

Præst ved Bistrupkirken og Hjørring arrest Præst ved Bistrupkirken og Hjørring arrest Som det fremgår af bl.a. Præsteforeningens medlemsblad, så er stillingen som sognepræst i Bistrupkirken ledig. Til stillingen er knyttet forpligtelse - som kirkebogsfører

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Juleaften 2015. 25-12-2015. side 1. Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Juleaften 2015. 25-12-2015. side 1. Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14 side 1 Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14 For af den nåde er I frelst ved tro. Og det skyldes ikke jer selv, gaven er Guds. De ord kan sættes som overskrift over julen. Gaven er Guds. Julen

Læs mere

April 2015 - Maj 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

April 2015 - Maj 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkeblad for Bistrup Sogn 10. årgang Kirkekontoret tlf. 96 23 17 17 April 2015 - Maj 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Menighedsrådsformanden har ordet Bistrup Nyt Det dejlige spæde forår

Læs mere

August - September 2014 Besøg hjemmesiden

August - September 2014 Besøg hjemmesiden Kirkeblad for Bistrup Sogn 9. årgang Kirkekontoret tlf. 96 23 17 17 August - September 2014 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Menighedsrådsformanden har ordet Bistrup Nyt Sommeren er over os,

Læs mere

Juni - Juli 2014 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Juni - Juli 2014 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkeblad for Bistrup Sogn 9. årgang Kirkekontoret tlf. 96 23 17 17 Juni - Juli 2014 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Menighedsrådsformanden har ordet Bistrup Nyt I skrivende stund er den

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

juli august september

juli august september Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2015 juli august september Indhold: Skelagerparken 2 25 års jubilæum 3 Kalender 4-5 Dåbsjubilæum 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang 6 Ny biskop 7 Praktiske oplysninger

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Maj 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Årets konfirmander fra Nr. Herlev

Læs mere

Brostenen. Kingo-Samuel sogn

Brostenen. Kingo-Samuel sogn Brostenen Kingo-Samuel sogn Juni, juli, august 2014 Gudstjenester i JUNI Søndag 1. kl. 10.00 Højmesse 6. s. e. påske J C Larsen Onsdag 4. kl. 18.00 Musikgudstjeneste H P Nohns og Karsten Amby Lørdag 7.

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste.

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. 15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. Salmer: Hinge kl.9: 736-48/ 165-52 Vinderslev kl.10.30: 729-51- 450/ 165-477- 730 Dette hellige evangelium skriver

Læs mere

Lindvig Osmundsen Side 1 26-04-2015 Prædiken til 3.s.e.påske 2015, konfirmation..docx

Lindvig Osmundsen Side 1 26-04-2015 Prædiken til 3.s.e.påske 2015, konfirmation..docx Lindvig Osmundsen Side 1 26-04-2015 Prædiken til 3. s. e. påske 20. Konfirmation Bording kirke. Tekst: Johs. 14,1-11. En vej gennem livet. I dag er vi samlet til konfirmation, i glæde, forventning og med

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 51. årg. 2014 Når Pinsesolen danser! Præst og præstevikar Pinse Ferietid og gudstjenster Midsommersang Friluftsgudstjeneste Juni Juli August

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn Maj - juli 2015 Gudstjeneste under åben himmel 2. pinsedag kl. 11.00 www.hvidovrekirke.dk HØJMESSER OG GUDSTJENESTER MAJ-JULI 2015 Kl. 10.00 hvor intet andet anføres MAJ 1.

Læs mere

Kvaglund Kirke VISION MISSION VÆRDIER I ET LIVSFORVANDLENDE FÆLLESSKAB

Kvaglund Kirke VISION MISSION VÆRDIER I ET LIVSFORVANDLENDE FÆLLESSKAB Kvaglund Kirke VISION MISSION VÆRDIER I ET LIVSFORVANDLENDE FÆLLESSKAB HISTORIE I Kvaglund Kirke har vi arbejdet med vores vision og værdier fra efteråret 2009 til forsommeren 2010. Det har været et spændende

Læs mere

Ølstykke Sogn. Ølstykke & Udlejre Kirker. Nyt fra. April Maj Juni Juli Aug. Sept.

Ølstykke Sogn. Ølstykke & Udlejre Kirker. Nyt fra. April Maj Juni Juli Aug. Sept. Nyt fra Ølstykke Sogn Ølstykke & Udlejre Kirker 1 Indhold Menighedsrådets vision 3-4 Arrangementer 5 Aktiviteter i sognet 6-7 2 0 1 4 April Maj Juni Juli Aug. Sept. Adresser Kirkens præster: Træffes efter

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn Kirkebladet Horne og Asdal Sogn 58. årgang Sommerens lave morgensol kaster smukke sølvstriber i kystens strandsøer Foto: Bent Thøgersen Trinitatis: Kirkens kedelige halvår eller hvad? Et kirkeår er delt

Læs mere

Når I konfirmander mødes i morgen til blå mandag, så forestiller jeg mig, at det er noget, mange af jer vil høre jer selv sige og spørge de andre om.

Når I konfirmander mødes i morgen til blå mandag, så forestiller jeg mig, at det er noget, mange af jer vil høre jer selv sige og spørge de andre om. 1 Prædiken til konfirmation 27. april kl. 11.00 749 I østen stiger solen op 17 Altmægtige og kære Gud (udvalgte vers) 70 Du kom til vor runde jord 439 O, du Guds lam 15 Op al den ting Hvor meget fik du?

Læs mere

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Sognepræst Organist Graveren i Thyregod Kirkeværge Thyregod Graveren i Vester Kirkeværge Vester Formand Hjemmeside

Læs mere

Fredens Sogn ODENSE NR. 3-2014 JUNI - JULI - AUGUST. Besøg vores nye hjemmeside Side 2. Mandagscafe Side 3. Babysalmesang i Fredens Kirke Side 4

Fredens Sogn ODENSE NR. 3-2014 JUNI - JULI - AUGUST. Besøg vores nye hjemmeside Side 2. Mandagscafe Side 3. Babysalmesang i Fredens Kirke Side 4 Fredens Sogn ODENSE NR. 3-2014 JUNI - JULI - AUGUST Besøg vores nye hjemmeside Side 2 Mandagscafe Side 3 Babysalmesang i Fredens Kirke Side 4 Når den mindste bliver den største... Side 4 Vokseværk Side

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke Lørdag d. 25. april 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 478: Vi kommer til din kirke, Gud DDS 260: Du satte dig

Læs mere

Lyng Sogns Kirkeblad september oktober november 2013

Lyng Sogns Kirkeblad september oktober november 2013 Lyng Sogns Kirkeblad september oktober november 2013 Kirkekontor: Højmosevej 3-5, Tlf. 30 63 17 77 tlf.tid: Mandag-torsdag 9-13 mail: lyngkirke@lyngkirke.dk Fælleskontoret Kirkernes Hus: Christiansvej

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ...

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ... 1 Konfirmationer 2014.... Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 Gud, tak for, at du har vist os kærligheden, som det aller vigtigste i livet. Giv os troen og håbet og

Læs mere

11. søndag efter trinitatis søndag II. Sct. Pauls kirke 31. august 2014 kl. 10.00. Salmer: 15/434/436/151//582/439/681/122

11. søndag efter trinitatis søndag II. Sct. Pauls kirke 31. august 2014 kl. 10.00. Salmer: 15/434/436/151//582/439/681/122 1 11. søndag efter trinitatis søndag II. Sct. Pauls kirke 31. august 2014 kl. 10.00. Salmer: 15/434/436/151//582/439/681/122 Åbningshilsen Vi er i kirke på sensommerens sidste dag. Festugen er begyndt,

Læs mere

Juni 2015 - Juli 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Juni 2015 - Juli 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkeblad for Bistrup Sogn 10. årgang Kirkekontoret tlf. 96 23 17 17 Juni 2015 - Juli 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Menighedsrådsformanden har ordet Bistrup Nyt I skrivende stund er

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

Flittig konfirmand på turné Pinse og lagkage Grøn brunch Menighedsrådsvalg

Flittig konfirmand på turné Pinse og lagkage Grøn brunch Menighedsrådsvalg Maj 2016 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Flittig konfirmand på turné Pinse og lagkage Grøn brunch Menighedsrådsvalg Forårets konfirmander Menighedsrådsvalg til efteråret Efter 4 gode år er det nu

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn Til samtlige husstande Vi beklager, at denne udgave af Langenæs Kirke & Sogn kommer i en væsentlig mindre udgave end normalt. På

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Alle helgens dag I. Sct. Pauls kirke 3. november 2013 kl. 10.00. Salmer: 422/434/474/320//571/439/376/573 Uddelingssalme: se ovenfor: 571

Alle helgens dag I. Sct. Pauls kirke 3. november 2013 kl. 10.00. Salmer: 422/434/474/320//571/439/376/573 Uddelingssalme: se ovenfor: 571 1 Alle helgens dag I. Sct. Pauls kirke 3. november 2013 kl. 10.00. Salmer: 422/434/474/320//571/439/376/573 Uddelingssalme: se ovenfor: 571 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn, amen.

Læs mere

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn Kirkebladet Horne og Asdal Sogn 60. årgang Sommeren er tiden, hvor vi kan glæde os over naturens farvestrålende sommerfugle - her ses dagpåfugleøje. Foto: Bent Thøgersen Første maj Mig først! Tilbage i

Læs mere

Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16. Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK

Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16. Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16 Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK En palet af gudstjenester Alle mennesker er forskellige. Derfor tilbyder Christianskirken en bred

Læs mere

Uddrag. 5. scene. Stykket foregår aftenen før Tors konfirmation. I lejligheden, hvor festen skal holdes, er man godt i gang med forberedelserne.

Uddrag. 5. scene. Stykket foregår aftenen før Tors konfirmation. I lejligheden, hvor festen skal holdes, er man godt i gang med forberedelserne. EBBE KLØVEDAL REICH Ebbe Kløvedal Reich har et langt forfatterskab bag sig. Som ung studerede han historie ved Københavns Universitet, og mange af hans romaner har da også et historisk indhold. Det gælder

Læs mere

20. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 18. oktober 2015 kl. 10.00. Salmer: 730/434/303/385//175/439/320/475 Åbningshilsen

20. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 18. oktober 2015 kl. 10.00. Salmer: 730/434/303/385//175/439/320/475 Åbningshilsen 1 20. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 18. oktober 2015 kl. 10.00. Salmer: 730/434/303/385//175/439/320/475 Åbningshilsen Den sidste søndag i efterårsferien. Frokost bagefter. Det er blevet

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Vor Frelsers Kirke Nr. 3 2013 September oktober november

Vor Frelsers Kirke Nr. 3 2013 September oktober november Vor Frelsers Kirke Nr. 3 2013 September oktober november I dette nummer: Side 2 Gud du som lyset og dagen oplod, selv er du lysenes kilde Side 4 Nyt Fra Menighedsrådet Sensommerarrangement Side 5 Gadepræst

Læs mere

Jesus, tager Peter, Jakob og Johannes med op på et højt bjerg.

Jesus, tager Peter, Jakob og Johannes med op på et højt bjerg. Prædiken til sidste s. e. Hellig3konger 2011 Ved kyndelmisse som vi fejrede den 2. februar var vi halvvejs gennem vinteren. Og jeg tror, at længslen efter lys og forår gælder de fleste af os. Og netop

Læs mere

fornødent. Maria har valgt den gode del, og den skal ikke tages fra hende.«luk 10,38-42 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Prædiken

fornødent. Maria har valgt den gode del, og den skal ikke tages fra hende.«luk 10,38-42 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Prædiken Prædiken Høstgudstj. søndag den 28. september 2014 i Skibet kirke fornødent. Maria har valgt den gode del, og den skal ikke tages fra hende.«luk 10,38-42 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Lukas

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Med bakker skabt af is Høstmarkedsandagt på plænen i Asnæs lørdag den 13. september kl. 9.30-10.00 Asnæs kirke flytter traditionen tro ud

Læs mere

Simeon Sankt Johannes Sogn. juni juli august. sommer

Simeon Sankt Johannes Sogn. juni juli august. sommer Simeon Sankt Johannes Sogn juni juli august 2015 sommer 2015 ÅBENT HUS OG HAVE Mandag 13/7 Mellem kl. 13 og kl. 17 holder jeg ÅBENT HUS/HAVE for alle, der har lyst til at lægge vejen forbi i anledning

Læs mere

Diakonalt nærvær fællesskab, der rækker ud. Fokusgruppeinterview og spørgeskemaundersøgelse. Refleksioner af sognediakon Hanne Hummelshøj Februar 2014

Diakonalt nærvær fællesskab, der rækker ud. Fokusgruppeinterview og spørgeskemaundersøgelse. Refleksioner af sognediakon Hanne Hummelshøj Februar 2014 Diakonalt nærvær fællesskab, der rækker ud. Refleksioner af sognediakon Hanne Hummelshøj Februar 01 Fokusgruppeinterview og spørgeskemaundersøgelse. Fokusgruppeinterview. Jeg har haft to fokusgruppeinterview

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Der skete noget med Gud, dengang han blev far Sådan forklarede en af mine lærere på teologistudiet, hvad der er særligt i kristendommen. Det er en af de

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2014/2015 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Hvad er dét, der gør, at vi går med. ...en nytårshilsen til Anna Sogn. n u - m K E R E T A D B L 2 K I 6

Hvad er dét, der gør, at vi går med. ...en nytårshilsen til Anna Sogn. n u - m K E R E T A D B L 2 K I 6 B L A D E T j a n u a r - m a j K E R 2 0 1 K I 6 Hvad er dét, der gør, at vi går med...en nytårshilsen til Anna Sogn I skrivende stund er vi stadig ikke færdige med at lave statistik for Anna kirke for

Læs mere

Lejlighedskor søges! Menighedsrådsvalg Krea-klub eller åben sognegård Babysalmesang et forsøg

Lejlighedskor søges! Menighedsrådsvalg Krea-klub eller åben sognegård Babysalmesang et forsøg September 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Lejlighedskor søges! Menighedsrådsvalg Krea-klub eller åben sognegård Babysalmesang et forsøg På bl.a. Facebook kan du se kirkens nye video, hvor medlemmer

Læs mere

[GØR EN FORSKEL: 5. MÅNEDSOPGAVE]

[GØR EN FORSKEL: 5. MÅNEDSOPGAVE] Fokus: at gøre en forskel MED andre - omkring et fælles tredje. opgave: SMS- kursus med ældre/plejehjemsgudstjeneste med konfirmander Denne månedsopgave kan enten laves i en konfirmandlektion eller udenfor

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 51. årg. 2014 September Oktober November Høst Afskedsreception Syng sammen Koncert Musikgudstjenester Alle Helgen Velkommen til årets konfirmander

Læs mere

GRAVLEV STØVRING SØRUP

GRAVLEV STØVRING SØRUP KIRKEBLADET GRAVLEV STØVRING SØRUP Vi vil så nødigt, at kirkerne i Støvring, Sørup og Gravlev skal blive som Ødekirken i Buderup. Helt tom og uden inventar. Kirkerne er vores alle sammens - vores fælles

Læs mere