Oktober 2011 Besøg hjemmesiden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Oktober 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk"

Transkript

1 Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: Oktober 2011 Besøg hjemmesiden

2 At krydse grænser Når et liv opstår og når et liv forsvinder ændres livet, og vi krydser synlige og usynlige grænser, Sådan er det, ind imellem ændres livet. De tydeligste eksempler herpå er fødsel og død. Meget ændres for en familie, når det sker. Der er mange forskellige traditioner verden over, men det er de samme store begivenheder, der knytter sig til livet. I livskriser og ved større glædelige forandringer melder der sig et behov for et ritual. I fællesskab med dem, som står os nær, markerer vi den nye livssituation. Vi griner og græder, synger og danser, spiser og giver gaver. I hele verden fejrer man fødsel og død med traditioner og ritualer, og dernæst fejrer man skridtet ind i voksenlivet og vejen ind i ægteskabet. Jeg mangler ham! sagde Ronja Røverdatters far, Mattis, da Skalde-Per døde. Det er en meget god beskrivelse af, hvordan det føles, når nogen dør. Pludselig opstår der et tomrum verden er ikke længere som den var. Lang tid efter tænker man: Det her må jeg fortælle til... eller Men var det ikke..., når man ser et ansigt på gaden. Det er som om hjernen ikke rigtig kan fatte, hvad der er sket. Fyldt af glæde over livets under, Fyldt af bæven..., Fyldt af undren, sådan står der i en dåbssalme. Så stor kan vores glæde være over et lille nyfødt barn, at vi kun kan betragte det som et under. En nybagt mor blev engang spurgt om, hvorfor hun havde valgte barnedåb for sit nyfødte barn. Hvor skulle jeg ellers gå hen med min store fødselsglæde, sagde hun. At træde ind i de voksnes rækker. Det sagde man tidligere ved konfirmation, og det er der holdt mange konfirmationstaler over. Det var nok mere dengang, da man flyttede hjemmefra, når man blev konfirmeret. Ved konfirmationen svarer konfirmanden selv, så er man gammel nok til at svare for sig selv. Den typiske gave var dengang også armbåndsur, som skulle signalere, at nu var konfirmanden gammel nok til selv at tage vare på tiden. Konfirmation betyder bekræftelse eller at sige ja men det betyder også at give nogen styrke. Og den nogen er naturligvis Gud. Gud bekræfter sin kærlighed og siger ja til konfirmanden. Indtil døden jer skiller. Sådan hedder det i vielsesritualet, og i ægteskabet indstiller man sig derfor på det fælles liv. Man kan ikke love at elske hinanden hele livet med forelskede følelser, for følelseslivet har vi ikke kontrol over. Meningen med ægteskabet er, at vi baserer vores fælles liv på noget, der er større end følelser: På et løfte til hinanden, overfor Gud og mennesker, om at satse på hinanden, helhjertet og hele livet. Eller som det er blevet sagt: Kærlighed: Er en voksen forelskelse.

3 Vi har brug for traditioner og ritualer, for i dem bliver det hellige tydeligt, her skaber vi et særligt rum for tiden. Hvad er et ritual? spurgte den lille prins. det er også noget man i alt for høj grad har glemt, sagde ræven. Det er det, der får en dag til at blive forskellig fra andre dage, en time forskellig fra alle andre timer. Fra Den lille prins af Antoine Saint-Exupéry. For øjeblikket er vi ved at skabe ritualer for de nye konfirmanderne i Bistrupkirken, eller måske rettere ved at lære dem kirkens ritualer. De kender dem godt i alle mulige andre sammenhænge, ritualerne, på fodboldbanen, i klubben, i skolen og derhjemme. Noget er mere vigtigt en andet og det er der, hvor vi krydser livets store grænser. Der har vi brug for at se en åben himmel over os og at fornemme, at der er noget der er større en os, og som holder sin hånd både over og under os. Guds fred og alt godt Kaj Anker Jensen Menighedsrådets formand orienterer. Efteråret gør sin entre, om end ganske vådt, så alligevel fyldt med dejlige farver, som kan inspirere mange kunstnere med hang for naturbilleder. Nye konfirmandhold er startet op, og fra menighedsrådet skal der lyde en velkomst til alle familier, dog er det ikke vor kutyme decideret, at sige velkommen, da kirken jo er vores alle sammens, men alligevel. Vi havde den 25 en god Gudstjeneste med høstbrunch, hvor vi holdt lotteri og en lille auktion til fordel for vores Nigerianske sponsorat. Der skal lyde en tak til alle leverandører af såvel frokost retter som gaver. I håb om et godt helbred, ønskes alle en god sensommer og begyndende efterår. John Sander Christiansen Månedens salme oktober Herre, jeg vil gerne takke Mel.. Når mit øje, træt af møje Jesus, Jesus, Jesus sigter 1.. Herre, jeg vil gerne takke for min dag, som er fra dig. Tak for nye muligheder, som du lægger foran mig! Ef. 2,10 Liv Nordhaug Dansk 1989.

4 Oktober 2011 lø. 1. sø s. e. Trinitatis Mattæus 6,24-34 KAJ Indsamling: Den Blå Sociale Café ma. 3. ti Babysalmesang Tirsdags Café Hjørring Kirkehøjskole on. 5. to Ikon Projekt for voksne fr. 7. lø Børnesalmesang sø s. e. Trinitatis Lukas 7,11-17 AMBC Indsamling: Spedalskhedsmissionen Koncert med Bistrupkoret ma. 10. ti Babysalmesang Menighedsrådsmøde on. 12. to Plejehjemmet Skovgården AMBC Ikon Projekt for voksne fr. 14. lø. 15. sø s. e. Trinitatis Lukas 14,1-11 KAJ Indsamling: Indenlands Sømandsmission Kirkefrokost Døvegudstjeneste ma. 17. ti Hyggeklub on. 19. to. 20. fr. 21. lø. 22. sø s. e. Trinitatis Mattæus 22,34-46 AMBC Indsamling: Menighedsplejen ma. 24. ti Babysalmesang on. 26. to Plejehjemmet Skovgården KAJ fr Film, Fælleskab og Fastfood Ved vejs ende lø. 29 sø s. e. Trinitatis Markus 2,1-12 KAJ BUSK gudstjeneste. Børn-Unge-Sogn og Kirke. Indsamling: Nigeriansk Fadderskab Kirkekaffe Ma. 31.

5 November ti Babysalmesang Tirsdags Café Hjørring Kirkehøjskole on. 2. to Spaghettigudstjeneste Troens ABC fr. 4. lø Børnesalmesang sø Alle helgens dag Mattæus 5,1-12 KAJ Indsamling: Dansk Sømands- og udlandskirker Kirkekaffe Musikgudstjeneste ma. 7. ti Babysalmesang Menighedsrådsmøde on. 9. to Plejehjemmet Skovgården AMBC fr. 11. lø. 12. sø s. e. Trinitatis Johannes 4,46-53 AMBC Indsamling: KFUM s sociale arbejde i DK ma. 14. ti Babysalmesang Hjørring Kirkehøjskole on. 16. to Troens ABC fr. 18. lø. 19. sø Sidste s. i kirkeåret Mattæus 25,31-46 KAJ Indsamling: Indre Mission i DK ma. 21. ti Babysalmesang on. 23. to Plejehjemmet Skovgården KAJ Spaghettigudstjeneste AMBC fr Film, fællesskab og fastfood lø. 26. sø s. i Advent Lukas 4,16-30 KAJ Indsamling: Menighedsplejen Døvegudstjeneste ma. 28. ti Babysalmesang on. 30.

6 Koncert med Charlotte Hjørringgaard Larsen, Claus Bach Nielsen og Bistrupkoret Søndag den 9. oktober, kl er Bistrupkirken rammen om en koncert med sopranen Charlotte Hjørringgaard Larsen, organisten Claus Bach Nielsen og Bistrupkoret - Bistrupkirkens frivillige voksenkor. Det er med stolthed vi endnu engang kan præsentere Charlotte Hjørringgaard som sopransolist i Bistrupkirken, hvor hun tidligere har været medlem af Bistrupkirkens Kor - kirkens søndagskirkekor. Hun er uddannet fra Det Nordjyske Musikkonservatorium i 2008, undervejs med studier i Stockholm. Efterfølgende har hun studeret ved Kirsten Buhl-Møller i København. I 2008 modtog Charlotte Musikprisen ved Opera i Rebild og vandt ligeledes Solistkonkurrencen ved Det Nordjyske Musikkonservatorium. Charlotte startede sin operakarriere i 2007 med en hovedrolle i Aalborg Operafestivals egenproduktion af Kærlighedens Labyrint, efterfølgende har hun sunget Madam Herz i Det Nordjyske Operakompagnis Teaterdirektøren og senest Gilda i Rigoletto på Nordkraft Charlotte har en stor koncerterfaring, hun har bl.a haft koncert med Ulrich Stærk, været solist med Aalborg Symfoniorkester, Prinsens Musikkorps og er med i flere faste ensembler. Claus Bach Nielsen er organist i Bangsbostrand Kirke og har tidligere medvirket ved koncerter i Bistrupkirken - både som orgelsolist og korakkompagnetør, hvilket også er tilfældet ved denne koncert, hvor orglet kan høres i bl.a. musik af N.W. Gade. Claus Bach Nielsen er uddannet som organist fra Det Nordjyske Musikkonservatorium i Aalborg. Bistrupkoret er Bistrupkirkens frivillige voksenkor og består af 25 medlemmer. Koret medvirker ved koncerter, musikgudstjenester og ved andre lejligheder i Bistrupkirken. Ved koncerten synges musik af bl.a. Schubert, Gounod, Fauré og Mendelssohn- Bartholdy. Koret akkompagneres af Claus Bach Nielsen på orgel. Organist Christian Stange.

7 Bistrupkirkens informationer Bistrupkoret. Koret synger flerstemmig korsang. Bl.a. danske sange, viser, nye salmer m.v. Formand: Peder Kallesøe. Tlf: Leder: Kirkens organist Kristian Stange. Hjemmesiden. Her findes aktuel information om kirken, arrangementer, aktiviteter og meget andet Web-master: Susanne Tidemann. Tirsdagscafé 1. tirsdag i hver måned kl ca. 16. inviteres til hyggelig eftermiddag med et varieret program i kirkens lokaler. Kaffen koster 20 kr. Leder: Bente Kjær Pedersen. Tlf: Besøgstjenesten. Henvendelse om besøg kan ske til Birthe Steengaard. Tlf: Træffes ikke mandag. Legerummet.»Cafe Noa«Er åbent hver søndag i forbindelse med gudstjenesten. Hyggeklubben. Samles 3. tirsdag i måneden kl Der er adgang for alle, der har lyst til at være med til hyggeligt samvær. Leder: Kis Larsen. Tlf: Kirketaxa. Ønsker man at anvende kirketaxa, skal man rette henvendelse til kirkens kontor, så man kan blive tilmeldt kørselsordningen Tlf. tirs. - fre: Bistrupkirken søger frivillige Vi har ofte brug for en hjælpende hånd i Bistrupkirken især til børnearrangementer. Vi tror, der er mange unge og børnefamilier, der har lyst til at give en hånd med. Har du lyst til at sætte dit præg på kirken og være en del af fællesskabet, kan du læse mere om frivillige i Bistrupkirken på

8 Sognepræst: Kaj Anker Jensen k.b.f. Ringvejen 5a. Tlf: Mail: Træffes også i kirken: onsdag, torsdag kl Tlf eller efter aftale. Sognepræst: Anna Marie Bram Christensen. Karlsvej 30. Tlf: Mobil: Mail: Træffes i kirken tirsdag kl Tlf eller efter aftale. Bistrupkirkens kontor: Ringvejen 7, Tlf: Kontortid: Tirsdag-fredag kl Torsdag tillige kl Mail: Hjemmeside: Grundlovsdag lukker kontoret kl Organist: Kristian Stange. Tlf. i kirken: Mobil: Mail: Kirketjener: Ejvind Foss-Juul. Tlf: Tlf. i kirken Mail: Kordegn: Helle Sørensen. Tlf. i kirken: Mail: Kirketjener: Henrik Møller Pedersen. Tlf: Tlf. i kirken Husk Gudstjeneste kl Kirkeværge. Bodil Wiwe. Tlf Redaktionsudvalg. Kaj Anker Jensen, Dorte Sørensen, Carsten Winther Pedersen, Nis Peter Wiwe, (ansv. red.). Mail: Stof til kirkebladet sendes til kirkens kontor. Sognemedhjælper: Susanne Tidemann base i Cafe Noa Tlf: Mail: Menighedsrådets formand: John Sander Christiansen. Tlf:

August 2015 - September 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

August 2015 - September 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkeblad for Bistrup Sogn 10. årgang Kirkekontoret tlf. 96 23 17 17 August 2015 - September 2015 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Side 2 Menighedsrådsformanden har ordet Bistrup Nyt En herlig sommer

Læs mere

Vor Frelsers Kirke Nr. 2 2015 APRIL MAJ JUNI JULI AUGUST

Vor Frelsers Kirke Nr. 2 2015 APRIL MAJ JUNI JULI AUGUST Vor Frelsers Kirke Nr. 2 2015 APRIL MAJ JUNI JULI AUGUST I dette nummer: Side 2 Glædelig Påske Side 3 Nyt fra menighedsrådet Side 4 Menighedsmøde Konfirmander med farver Side 5 Babysalmesang Gudstjeneste

Læs mere

Lyng Sogns Kirkeblad september oktober november 2014

Lyng Sogns Kirkeblad september oktober november 2014 Lyng Sogns Kirkeblad september oktober november 2014 Kirkekontor: Højmosevej 3-5, Tlf. 30 63 17 77 tlf.tid: Mandag-torsdag 9-13 mail: lyngkirke@lyngkirke.dk Fælleskontoret Kirkernes Hus: Christiansvej

Læs mere

Nr. 2 2012 Aug. nov. 73. årgang. www.foto-lab.dk

Nr. 2 2012 Aug. nov. 73. årgang. www.foto-lab.dk Kirkebladet for Ulstrup og Gundersted sogne Nr. 2 2012 Aug. nov. 73. årgang www.foto-lab.dk 2 Støvlerne knrikede En gammel skrædderske forandrede min afdøde faders overkjole til en konfirmationsdragt for

Læs mere

SKIVE SOGNS KIRKEBLAD

SKIVE SOGNS KIRKEBLAD SKIVE SOGNS KIRKEBLAD Efterår 2014 September Oktober November Nr. 4 29. årg. www.skivesogn.dk Mens vi venter I skrivende stund venter vi stadig på, hvem der bliver den nye præst i Skive sogn efter Aksel

Læs mere

KIRKEBLAD. Nr. 3-2011. for Frederiksborg Slotssogn. Den værdige afsked 2. Døden, Gudbamsen og velsignelsen 4. Den blomstrende oase 5

KIRKEBLAD. Nr. 3-2011. for Frederiksborg Slotssogn. Den værdige afsked 2. Døden, Gudbamsen og velsignelsen 4. Den blomstrende oase 5 Den værdige afsked 2 Døden, Gudbamsen og velsignelsen 4 Den blomstrende oase 5 Kirkevandring med fire forfattere 9 KIRKEBLAD for Frederiksborg Slotssogn Nr. 3-2011 september - oktober - november af Anne-Marie

Læs mere

Lumby Sogns Nr. 3 38. årgang September - November 2007

Lumby Sogns Nr. 3 38. årgang September - November 2007 Lumby Sogns Kirkeblad Nr. 3 38. årgang September - November 2007 Til samtlige husstande Hvor henvender man sig? Ved dåb, vielse og begravelse/ bisættelse, sjælesorg m.m. henvender man sig til èn af sognets

Læs mere

Vor Frelsers Kirke Nr. 2 2012 a p r i l m a j j u n i j u l i a u g u s t

Vor Frelsers Kirke Nr. 2 2012 a p r i l m a j j u n i j u l i a u g u s t Vor Frelsers Kirke Nr. 2 2012 a p r i l m a j j u n i j u l i a u g u s t I dette nummer: Side 2 Håb at rejse sig efter en rystelse Side 4 Fastelavnsgudstjeneste Side 6 Nyt fra menighedsrådet Side 7 Hvad

Læs mere

Juni/Juli/August 2015. 13. årgang nr. 3

Juni/Juli/August 2015. 13. årgang nr. 3 Juni/Juli/August 2015 13. årgang nr. 3 NØRREMARKSKIRKEN VEJLE Den, der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet livet. Karen Blixen Kirkekontor: Moldevej 1 Tlf. 75 82 87 71 Kordegn Bente Munk

Læs mere

Tirsdag den 17. august begyndte et nyt hold konfirmander forberedelsen til konfirmation. Her ses de i konfirmandstuen efter den første time.

Tirsdag den 17. august begyndte et nyt hold konfirmander forberedelsen til konfirmation. Her ses de i konfirmandstuen efter den første time. Egeskov Kirke SEP. - OKT. - NOV. 2010 35. ÅRGANG Tirsdag den 17. august begyndte et nyt hold konfirmander forberedelsen til konfirmation. Her ses de i konfirmandstuen efter den første time. Foto: Helle

Læs mere

Kirkebladet. Flade Bjergby Sundby Skallerup. Pinsekaffe i Skallerup og Sognedag i Flade - Kirke er også fællesskab

Kirkebladet. Flade Bjergby Sundby Skallerup. Pinsekaffe i Skallerup og Sognedag i Flade - Kirke er også fællesskab Kirkebladet Flade Bjergby Sundby Skallerup Pinsekaffe i Skallerup og Sognedag i Flade - Kirke er også fællesskab Efterår 2012 Hvorfor tror du egentlig på Gud? 5 gode grunde til at tro på Kristendommens

Læs mere

Afslutning og ny begyndelse

Afslutning og ny begyndelse 50. årgang December - Januar - Februar Nr. 1 Afslutning og ny begyndelse Efter syv år som sognepræst her i pastoratet har jeg valgt at søge nye udfordringer. Den 1. december 2014 begynder jeg som sognepræst

Læs mere

Kirkeblad for Herning Sogn

Kirkeblad for Herning Sogn ERNING SOGN Kirkeblad for Herning Sogn 125 år Frivillige i Kirken Computerkristendom S e p t e m b e r O k t o b e r N o v e m b e r 2 0 1 4 Af formand for menighedsrådet Arne Bach Frivillige Nyt fra Menighedsrådet

Læs mere

KirkeBladet. - for Bjerringbro, Bjerring, Mammen, Hjermind, Lee, Hjorthede og Skjern. Bjarne Markussen siger farvel. Læs side 10

KirkeBladet. - for Bjerringbro, Bjerring, Mammen, Hjermind, Lee, Hjorthede og Skjern. Bjarne Markussen siger farvel. Læs side 10 Bladet - for Bjerringbro, Bjerring, Mammen, Hjermind, Lee, Hjorthede og Skjern Nr. 4 Efterår 2013 9. årgang Bjarne Markussen siger farvel. Læs side 10 Siden sidst har flere sogne været på udflugt. Her

Læs mere

kirkebladet 150 års fødselsdag side 6 Nephew og pinse side 3-4 På med vandresandalerne! side 5 Dette nummer: NR 02 2013 85. årgang April Maj Juni Juli

kirkebladet 150 års fødselsdag side 6 Nephew og pinse side 3-4 På med vandresandalerne! side 5 Dette nummer: NR 02 2013 85. årgang April Maj Juni Juli kirkebladet NR 0 0 5. årgang April Maj Juni Juli Dette nummer: 50 års fødselsdag side 6 Nephew og pinse side -4 På med vandresandalerne! side 5 leder De første skal blive de sidste og de sidste skal blive

Læs mere

ØSTBYENS KIRKEBLAD. Vor Frelsers Kirke - en levende kirke. 25. årgang Marts - Juni 2015. 25. årgang nr. 1 Marts - Juni 2015

ØSTBYENS KIRKEBLAD. Vor Frelsers Kirke - en levende kirke. 25. årgang Marts - Juni 2015. 25. årgang nr. 1 Marts - Juni 2015 ØSTBYENS KIRKEBLAD 25. årgang nr. 1 Marts - Juni 2015 01 Vor Frelsers Kirke - en levende kirke 25. årgang Marts - Juni 2015 Kirkehusets indvielse Poul Ulrich Jensen 1. søndag i advent, den 30. november

Læs mere

Ny præst i Haslev og Freerslev Påsken i kirken. Kirkens stillerum

Ny præst i Haslev og Freerslev Påsken i kirken. Kirkens stillerum KN 03/15.qxp_KN juni-juli 04/06 13/03/15 10:42 Side 3 HASLEV OG FREERSLEV Nr. 3 74. årgang april og maj 2015 Kirkens stillerum se s. 6 Ny præst i Haslev og Freerslev Påsken i kirken Mellem påske og pinse

Læs mere

SVOGERSLEV KIRKE. JUNI JULI AUGUST 2015 nr. 2 årgang 51. Grundlovsdag Carl Nielsen Sankt Hans Kokkeskole for børn

SVOGERSLEV KIRKE. JUNI JULI AUGUST 2015 nr. 2 årgang 51. Grundlovsdag Carl Nielsen Sankt Hans Kokkeskole for børn SVOGERSLEV KIRKE JUNI JULI AUGUST 2015 nr. 2 årgang 51 Grundlovsdag Carl Nielsen Sankt Hans Kokkeskole for børn Svogerslev kirke medvirker ved livets overgange og fester. NAVNE OG ADRESSER PRÆSTER Elsebeth

Læs mere

LÆSØ KIRKENYT. Kirkeblad for Byrum, Vesterø og Østerby Sogne. I dette nummer:

LÆSØ KIRKENYT. Kirkeblad for Byrum, Vesterø og Østerby Sogne. I dette nummer: LÆSØ KIRKENYT Kirkeblad for Byrum, Vesterø og Østerby Sogne 20. årgang, nr. 3 I dette nummer: Tak Ny sognepræst Afsked Siden sidst Det sker for børn og voksne Opsang fra kirkekoret Præsteindsættelse Alternative

Læs mere

MARGRETHEKIRKEN. Kirkeblad for Margrethe sogn. Aalborg. September, oktober, november 2014. 36. årg.. Nr. 4

MARGRETHEKIRKEN. Kirkeblad for Margrethe sogn. Aalborg. September, oktober, november 2014. 36. årg.. Nr. 4 I dette blad: - Præsentation af ny præst - Høstgudstjeneste MARGRETHEKIRKEN Kirkeblad for Margrethe sogn. Aalborg. September, oktober, november 2014. 36. årg.. Nr. 4 Nye rammer for konfirmationsforberedelse

Læs mere

Kirkeblad nr. 2 2015 Sæby

Kirkeblad nr. 2 2015 Sæby Kirkeblad nr. 2 2015 Sæby Konfirmander 2015 Sæbygaardskolen Sæby Skole Sæbygaardskolen Privatskolen 2 Foto: Click, Grønnegade 17, Sæby / Saeby Avis 25 år i Sæby 1. juli er det 25 år siden jeg påbegyndte

Læs mere

GRØNDALSLUND SOGNS KIRKEBLAD 8. ÅRGANG NR. 3 SEPT.-OKT.-NOV. 2010. Grøndalslund Kirke

GRØNDALSLUND SOGNS KIRKEBLAD 8. ÅRGANG NR. 3 SEPT.-OKT.-NOV. 2010. Grøndalslund Kirke GRØNDALSLUND SOGNS KIRKEBLAD 8. ÅRGANG NR. 3 SEPT.-OKT.-NOV. 2010 Grøndalslund Kirke 1 2 Mit nye liv som præst af Ved Sarahs indsættelse den 6. juni 2010. Fra venstre:,, Karen Margrete Evald og Lis-Ann

Læs mere

Højby Sogn. Afskedsreceptionen for Synnøve og Jan C. Jacobsen søndag d. 30/6 2013. Menighedsrådsformand, Grethe Skovgårds tale:

Højby Sogn. Afskedsreceptionen for Synnøve og Jan C. Jacobsen søndag d. 30/6 2013. Menighedsrådsformand, Grethe Skovgårds tale: KIRKEBLADET E F T E R Å R V I N T E R 2 013 H Ø J B Y L U M S Å S O D D E N Kirkekunstneren Niels Larsen Stevns (1864-1941) er kendt for sine fantastiske altertavler, hvor han ville male Kristus i det

Læs mere

KIRKEBLAD. Nr. 1-2011. for Frederiksborg Slotssogn. Den personlige tilgang til Gud 2. Prædikenværksted 7. Fedt at være kirketjener 8

KIRKEBLAD. Nr. 1-2011. for Frederiksborg Slotssogn. Den personlige tilgang til Gud 2. Prædikenværksted 7. Fedt at være kirketjener 8 Den personlige tilgang til Gud 2 Prædikenværksted 7 Fedt at være kirketjener 8 KIRKEBLAD for Frederiksborg Slotssogn Nr. 1-2011 marts - april - maj af Anne-Marie Hartoft-Jacobsen og Henrik Winther Nielsen

Læs mere

Nr. 3-2003 LYS I MØRKET

Nr. 3-2003 LYS I MØRKET August - September - Oktober - November 2003 2 Nr. 3-2003 LYS I MØRKET Når lyset vender tilbage efter en lang vinter, og aftenerne bliver varme og lyse, så overvældes man af glæde. Vi kan synge om lykke

Læs mere

KIRKEBLAD. 2012 nr. 4 September - November FOR SOGNENE I KJELLERUP OG LEVRING. Bemærk nye telefonnumre på bagsiden

KIRKEBLAD. 2012 nr. 4 September - November FOR SOGNENE I KJELLERUP OG LEVRING. Bemærk nye telefonnumre på bagsiden KIRKEBLAD FOR SOGNENE I KJELLERUP OG LEVRING Bemærk nye telefonnumre på bagsiden 2012 nr. 4 September - November Fem ønskesten En dreng kom sjoskende slukøret hjem fra skole. Det var så hårdt med lektier,

Læs mere

AJSTRUP SOGN. 28. ÅRGANG JUNI - JULI 2015 Nr. 3

AJSTRUP SOGN. 28. ÅRGANG JUNI - JULI 2015 Nr. 3 28. ÅRGANG JUNI - JULI 2015 Nr. 3 50 års konfirmationsjubilæum guldkonfirmation Sogneudflugt 2/7 til Moesgaard Museum Præsten skriver: Kære 60-årige læser Konfirmandfoto 2015 Kirkefrokost 21/6 Kirkelig

Læs mere

KIRKEBLADET I DETTE NUMMER

KIRKEBLADET I DETTE NUMMER KIRKEBLADET for Faaborg, Diernæs, Lyø og Avernakø 79. årgang. - NR. 4 - SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER 2014 I DETTE NUMMER Et godt fundament 2 Det sker 4 Kalender 6 Faaborg og Diernæs sogne 8 Lyø og Avernakø

Læs mere

Egeskov Kirke VEJLBY SOGNS KIRKEBLAD DECEMBER 2012 - JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2013. De kommende konfirmander

Egeskov Kirke VEJLBY SOGNS KIRKEBLAD DECEMBER 2012 - JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2013. De kommende konfirmander Egeskov Kirke DECEMBER 2012 - JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2013 38. ÅRGANG De kommende konfirmander VEJLBY SOGNS KIRKEBLAD 2 Egeskov Kirke KIRKELIG VEJVISER Sognepræst - Lise Rind Egeskov Bygade 15 7000 Fredericia

Læs mere

Kirkeblad for Herning Sogn

Kirkeblad for Herning Sogn ERNING SOGN Kirkeblad for Herning Sogn Hemmelige planer og forræderi Juniorkirke Bibelen live M a r t s A p r i l M a j 2 0 1 4 Det spirer og gror Jens Moesgård Nielsen Nu er det forår og alting spirer

Læs mere