Kommunalbestyrelsen har nedsat et udvalg, som vælger årets ledere.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kommunalbestyrelsen har nedsat et udvalg, som vælger årets ledere."

Transkript

1 Black Friday 27. november 2014 Årets leder og ildsjæl deadline 1. december 11. november 2014 Så er det ved at være tid igen til at vælge årets ledere i Ballerup Kommune. Der skal vælges én inden for idrætsforeningerne og én indenfor Øvrige foreninger. Alle borgere kan indstille kandidater, ved at gå ind på eller maile til eller sende sit forslag til Ballerup Kommune, Center for By, Kultur og Er-hverv, Hold-An Vej 7, 2750 Ballerup. Årets ledere får et legat på kr., og et billede af årets kunstner i Ballerup Kommune. Derudover får bestyrelsen, som årets ledere kommer fra, et weekendophold på kommunens koloni Bøtø på Falster. Kommunalbestyrelsen har nedsat et udvalg, som vælger årets ledere. Send vedlagte flyer til jeres medlemmer, sæt den på jeres hjemmeside og hæng den op, hvor I mødes. Kig rundt i jeres forening, og se, om der ikke er én person, som i synes skal indstilles til årets leder. Forslaget skal sendes senest mandag den 1. december Årets ledere offentliggøres i januar Vintertræning for HS1+2

2 10. november 2014 Først og fremmest tak for et nydeligt efterår! HS1 holder vinterpause som nr. 1 og har status som ubesejret i 13 kampe. HS2 har et fornuftigt udgangspunkt i 2015 mht. fortsat serie 4-status. For at sikre så godt et fodbold-fysiologisk (og teknisk) udgangspunkt, når der startes op igen i 2015 (nærmere info følger om dette), så vil det være en rigtig god ting at holde formen ved lige. Der kan således downloades en pdf-fil med forslag til træningsprogram, og med velvilje fra klubben kan seniorer (kun medlemmer) træne indendørs hver tirsdag kl. 20:30. Det er planen, at alle spillere løbetestes en gang i februar og en gang i marts Hent træningsprogram her ->> /kw Indendørsstævner i Måløv Hallen 23. oktober 2014 Henover efteråret/vinteren skal vi lægge hal-gulv til 5 DBU Sjælland stævner. Til disse stævner har vi brug for nogle hold der vil stå for afviklingen, og på den måde tjene en skilling til holdkassen. Der spilles fra kl , så "arbejdsdagen" er ca. fra Vi skal bruge hjælp på følgende datoer: 9. november 23. november 30. november 14. december 15. marts Disse opgaver skal udføres: Opsætning/nedtagning af bander Bemande tidtagerbord og indsamle resultater Bemande cafe Holdet får 2000,- kr. + alt salg fra cafeen til holdkassen.

3 Hvis man er interesseret i ovenstående skal man sende en mail til undertegnede på med angivelser af hvilke(n) datoer man ønsker. Sidste frist for at indsende ønsker er den 26. oktober. Hvis der er flere end 5 hold der melder sig vil der blive trukket lod. Hvis I har spørgsmål, så ring/skriv til undertegnede. Med sportslig hilsen Brian Rasmussen Formand, Måløv BK Tlf.: mail: DBU's fodboldskole oktober 2014 Så er det ved at være tid til igen at ansøge om DBU's fodboldskole Sidste ansøgningsfrist er 31 oktober. I sommer havde vi 5 grupper og i alt 72 deltagere. 8 fra at have haft helt udsolgt, det er sgu flot. Så den succes skal vi da gerne lige gentage i Men uden frivillige, så kommer det til at knibe. Så jeg skal bruge en masse frivillige trænere, og træner assistenter, og en fodboldskoleleder. Jeg regner med at vi holder den igen i uge 27 ligesom sidste år. Så skulle der være nogen derude, som har lyst og mulighed for at hjælpe, så kom endelig frem med jer. Der er til trænere en lille lønseddel, og et træner-kit. Til assistenttrænerene er der også et træner-kit fra DBU. Men det fedeste er jo den glæde som vi giver børnene i den uge. En masse fodbold, en masse sjov og nye venner. Så lad os igen til sommer lave en super fodboldskole i fællesskab, til stor glæde for alle de herlige børn der kommer på fodboldskolen. Dem som gerne vil hjælpe til i den uge kan kontakte undertegnede, hvad enten det er som træner eller assistent, eller måske fodboldskolelederen. Så kom frisk. Det bliver en hård, men kanon sjov uge. mvh Kenneth Jensen A-trup defineret for Herresenior 16. september 2014 Her til aften havde vi den glæde at notere over 30 mand til træning. Det er super, men kræver også, at vi arbejder med en A- og en B-trup. Flg 20 spillere (excl målmænd, der primært træner med A-trup) har indtil videre A-trup status (nævnt i

4 vilkårlig rækkefølge) Nikolaj Ovesen Christian Sommer Martin Sønderholm Eriksen Mickel Stumpe Nicklas Lind Jørgensen Bjarke Balling Casper Kyhl Jonatan Ude Jørgensen Rasmus Zinck Vladimir Radivojsa Özgür Kaya Magnus José Victor Jonas Ansbøl Julian Nesta McFarlane Kim Finch Andersen Simon Martini Dennis Klausen Casper Bo Nielsen Serhat Kücükgöncü Dalibor Radivojsa Der vil stadig være wildcards til A-trup, og der kan sagtens ske ændringer, hvis der er gode præstationer - eller det modsatte. Total set giver det to trupper med ca 20 spillere i hver trup, og ellers koordinerer vi selvfølgelig tingene og træner også sammen i mange situationer. Husk at være klar til træning kl og at få styr på trøjenummer. De bedste hilsner /kw Til alle seniorspillere 15. september 2014 Husk, at vi fremover træner kl pga dagslys, og det gælder så fra tirsdag 16/9, hvor der iøvrigt er en pizza-slice og lidt rødvin efter træning til fremmødte spillere, betalt 50/50 af klubben og undertegnede. Dette for trods alt at markere, at HS1 har vundet de første 5 kampe, og at HS2 idag med 1-1 hentede point på udebane mod topholdet. Jeg så selv det meste af 1. halvleg, og det var fin indsats med god spirit - stærkt, at vi nu har to velfungerende seniorhold i MB! Ses tirsdag kl.18:00.

5 Vintertræning for HS november 2014 Først og fremmest tak for et nydeligt efterår! HS1 holder vinterpause som nr. 1 og har status som ubesejret i 13 kampe. HS2 har et fornuftigt udgangspunkt i 2015 mht. fortsat serie 4-status. For at sikre så godt et fodbold-fysiologisk (og teknisk) udgangspunkt, når der startes op igen i 2015 (nærmere info følger om dette), så vil det være en rigtig god ting at holde formen ved lige. Der kan således downloades en pdf-fil med forslag til træningsprogram, og med velvilje fra klubben kan seniorer (kun medlemmer) træne indendørs hver tirsdag kl. 20:30. Det er planen, at alle spillere løbetestes en gang i februar og en gang i marts Hent træningsprogram her ->> /kw Indendørsstævner i Måløv Hallen 23. oktober 2014 Henover efteråret/vinteren skal vi lægge hal-gulv til 5 DBU Sjælland stævner. Til disse stævner har vi brug for nogle hold der vil stå for afviklingen, og på den måde tjene en skilling til holdkassen. Der spilles fra kl , så "arbejdsdagen" er ca. fra Vi skal bruge hjælp på følgende datoer: 9. november 23. november 30. november 14. december 15. marts Disse opgaver skal udføres: Opsætning/nedtagning af bander Bemande tidtagerbord og indsamle resultater Bemande cafe Holdet får 2000,- kr. + alt salg fra cafeen til holdkassen. Hvis man er interesseret i ovenstående skal man sende en mail til undertegnede på med angivelser af hvilke(n) datoer man ønsker. Sidste frist for at indsende ønsker er den 26. oktober. Hvis der er flere end 5 hold der melder sig vil der blive trukket lod.

6 Hvis I har spørgsmål, så ring/skriv til undertegnede. Med sportslig hilsen Brian Rasmussen Formand, Måløv BK Tlf.: mail: Ændrede træningstider for Senior oktober 2014 Info til alle seniorer i MB. Med stor velvilje fra klubben har vi fået mulighed for at træne på udendørs kunstgræs i Skovlunde de kommende tre onsdage fra Det betyder, at vi i den kommende uge træner kl tirsdag på lille græsbane m./lys i Måløv og i de to efterfølgende uger mandag kl Program ser hermed således ud: Uge 43 Tirsdag - Måløv, græs. Onsdag - Skovlunde, kunstgræs Uge 44 Mandag - Måløv, græs Onsdag - Skovlunde, kunstgræs Uge 45 Mandag - Måløv, græs Onsdag - Skovlunde, kunstgræs Al træning er i tidsrummet Der forventes solidt fremmøde, så vi kan slutte sæson på godt niveau for både HS1+2...! /kw DBU s fodboldskole oktober 2014 Så er det ved at være tid til igen at ansøge om DBU's fodboldskole Sidste ansøgningsfrist er 31 oktober. I sommer havde vi 5 grupper og i alt 72 deltagere. 8 fra at have haft helt udsolgt, det er sgu flot. Så den succes skal vi da gerne lige gentage i Men uden frivillige, så kommer det til at knibe. Så jeg skal bruge en masse frivillige trænere, og træner assistenter, og en fodboldskoleleder.

7 Jeg regner med at vi holder den igen i uge 27 ligesom sidste år. Så skulle der være nogen derude, som har lyst og mulighed for at hjælpe, så kom endelig frem med jer. Der er til trænere en lille lønseddel, og et træner-kit. Til assistenttrænerene er der også et træner-kit fra DBU. Men det fedeste er jo den glæde som vi giver børnene i den uge. En masse fodbold, en masse sjov og nye venner. Så lad os igen til sommer lave en super fodboldskole i fællesskab, til stor glæde for alle de herlige børn der kommer på fodboldskolen. Dem som gerne vil hjælpe til i den uge kan kontakte undertegnede, hvad enten det er som træner eller assistent, eller måske fodboldskolelederen. Så kom frisk. Det bliver en hård, men kanon sjov uge. mvh Kenneth Jensen Årets leder 2015 Årets ildsjæl 9. oktober 2014 Så er det ved at være tid igen til at vælge årets ledere i Ballerup Kommune. Der skal vælges én inden for idrætsforeningerne og én indenfor Øvrige foreninger. Alle borgere kan indstille kandidater, ved at gå ind på eller maile til eller sende sit forslag til Ballerup Kommune, Center for By, Kultur og Er-hverv, Hold-An Vej 7, 2750 Ballerup. Årets ledere får et legat på kr., og et billede af årets kunstner i Ballerup Kommune. Derudover får bestyrelsen, som årets ledere kommer fra, et weekendophold på kommunens koloni Bøtø på Falster. Kommunalbestyrelsen har nedsat et udvalg, som vælger årets ledere. Send vedlagte flyer til jeres medlemmer, sæt den på jeres hjemmeside og hæng den op, hvor I mødes. Kig rundt i jeres forening, og se, om der ikke er én person, som i synes skal indstilles til årets leder. Forslaget skal sendes senest mandag den 1. december Årets ledere offentliggøres i januar Fødselsdag i Sportigan 30. september 2014

8 Super Lørdag d. 4. oktober 29. september 2014

9 A-trup er defineret for herresenior 16. september 2014 Her til aften havde vi den glæde at notere over 30 mand til træning. Det er super, men kræver

10 også, at vi arbejder med en A- og en B-trup. Flg 20 spillere (excl målmænd, der primært træner med A-trup) har indtil videre A-trup status (nævnt i vilkårlig rækkefølge) Nikolaj Ovesen Christian Sommer Martin Sønderholm Eriksen Mickel Stumpe Nicklas Lind Jørgensen Bjarke Balling Casper Kyhl Jonatan Ude Jørgensen Rasmus Zinck Vladimir Radivojsa Özgür Kaya Magnus José Victor Jonas Ansbøl Julian Nesta McFarlana Kim Finch Andersen Simon Martini Dennis Klausen Casper Bo Nielsen Serhat Kücükgöncü Dalibor Radivojsa Der vil stadig være wildcards til A-trup, og der kan sagtens ske ændringer, hvis der er gode præstationer - eller det modsatte. Total set giver det to trupper med ca 20 spillere i hver trup, og ellers koordinerer vi selvfølgelig tingene og træner også sammen i mange situationer. Husk at være klar til træning kl og at få styr på trøjenummer. De bedste hilsner /kw Til alle seniorspillere 15. september 2014 Husk, at vi fremover træner kl pga dagslys, og det gælder så fra tirsdag 16/9, hvor der iøvrigt er en pizza-slice og lidt rødvin efter træning til fremmødte spillere, betalt 50/50 af klubben og undertegnede. Dette for trods alt at markere, at HS1 har vundet de første 5 kampe, og at HS2 idag med 1-1 hentede point på udebane mod topholdet. Jeg så selv det meste af 1. halvleg, og det var fin indsats med god spirit - stærkt, at vi nu har to velfungerende seniorhold i MB! Ses tirsdag kl.18:00 /kw Klubdag i Sportigan 26. august 2014

11 De foreløbige trupper til weekendens NEM Transport Cup 7. august 2014 Så er de foreløbige trupper til weekenden klar. Nedenstående trupper vil i løbet af det næste dage blive suppleret med et par ekstra navne. HUSK at der ikke er træning i aften. Tiden i parentes er mødetiden! Opdateret fredag kl Fredag (17.00) Thomas Lydolph Nikolaj Ovesen Anders Helmer Kenni Johansen Emanuel Adam Martin Bjørn Pedersen Nick Lynge Hansen Mike Kevin Serhat Kücücgoncü

12 Rasmus Zinck Dalibor Radivojsa Vladimir Radivojsa Morten Magnus Victor Kim Finch Andersen Lørdag (11.30) Thomas Lydolph Mickel Stumpe Morten Emanuel Adam Anders Helmer Martin Bjørn Pedersen Rasmus Zinck Dalibor Radivojsa Vladimir Radivojsa Magnus Victor Nicolai Jonasen Kim Finch Andersen Lørdag (14.30) Thomas Frederiksen Casper Kyhl Mickel Stumpe Emanuel Adam Anders Helmer Martin Bjørn Pedersen Serhat Kücücgoncü Rasmus Zinck Dalibor Radivojsa Vladimir Radivojsa Christian Sommer Magnus Victor Nicolai Jonasen Morten Kim Finch Andersen Nicklas Lind Jørgensen Søndag (tidpunkt ikke fastlagt) Bjarke Balling Casper Kyhl Mickel Stumpe Emanuel Adam Anders Helmer Martin Bjørn Pedersen Serhat Kücücgoncü Rasmus Zinck Dalibor Radivojsa

13 Vladimir Radivojsa Christian Sommer Magnus Victor Kenni Bjergby Morten Kim Finch Andersen Nicklas Lind Jørgensen Özgur Kaya Sæsonkort hos FC Nordsjælland 27. maj 2014 Rigtig mange unge mennesker har gennem året benyttet deres ungdomskort og har fået en masse gode oplevelser i Farum Park. Sammen med venner og holdkammerater har de kunnet se Superligafodbold, få autografer, deltaget i konkurrencer og spillet forkampe. Mange familier til FSN-kortholdere har deltaget i arrangementerne og oplevet nogle af de store Superliga-kampe i Farum Park. Til enkelte af arrangementerne har vi inviteret familie og venner med, men det er undtagelsen, at FSN-kort giver adgang for andre end kortindehaveren. Derfor kører vi lige nu en kampagne på sæsonkort til Farum Park, hvor du kan spare 500,- i forhold til almindelige sæsonkortpriser og mere end kr., hvis du ser alle Superligakampe i Farum Park på en sæson. Med en billetpris for voksne på 145,- skal man kun gæste Farum park 7 gange i løbet af sæsonen, før sæsonkortet er tjent hjem og du er garanteret adgang til de store kampe mod f.eks. Brøndby IF og FC København. Hvis far, mor og søskende ønsker at deltage i kampe og arrangementer i Farum Park, kan det godt betale sig at udnytte kampagneprisen frem til lørdag. Vær opmærksom på, at FSN-ungdomskort gælder til D-tribunen, så hvis man ønsker at sidde på samme sektion som sin søn/datter skal man købe kort til denne sektion. Ungdomsspillere i Fodbold Samarbejde Nordsjælland, vil fortsat kunne modtage gratis FSNsæsonkort til Superligafodbold i Farum Park. Link til bestilling af Sæsonkort. Forårspremiere for U14 4. april 2014 Så er blev endelig blevet tid til sæsonstart, og drengene og trænerne har set meget frem til dette. Nicolai og Christian (trænerne) står lørdag den 5/4 kl. 12:00 over for deres officielle debut som træner for Måløvs U14 hold. Drengene har sat sig et mål for denne sæson som hedder OPRYKNING, og dette kan vi naturligvis ikke opfylde uden al den støtte vi kan få. Dagens modstandere, Karlslunde ved vi desværre ikke så meget om, udover at de resultats mæssigt ikke har fået den bedste optakt til kampen. Det har Måløvdrengene har derimod heller ikke haft den bedste optakt i vinterturneringen rent resultatmæssigt, men spillet er blevet bedre og bedre for hver kamp, og det har resulteret i at

14 holdet kun har tabt i 1 ud af de sidste 4 kampe, og vi håber derfor at denne stime kan forsættes. Der skal derfor lyde en opfordring til alle om at komme og støtte Måløvs U14 imorgen lørdag den 5/4 kl i Måløv Idrætspark. Hvis man kommer 10 min før kampstart, kan man lave en tips 10, hvor der er fede præmier til de to med flest rigtige. Det koster 30 kr, og overskuddet går til holdets pengekasse, så de kan komme ud og rejse. Vi håber på mest mulig opbakning /Christian Pedersen, træner U14 Sporthero Cup 3. marts 2014 Planlægningen af forårets kampe og stævner er i fuld gang, herunder Sporthero Cup i Dragør i pinsen, den 7/8 juni, skal I have med. - Allerede mere end 80 tilmeldte hold. - Der spilles enten formiddag eller eftermiddag og kun en dag. - God stemning, masser af bold og rimelig pris. - Drenge og piger - U5-U12 - Pannabane, hoppeborge, konkurrencer, tombola, mad, drikke, salg af sportstøj og sportstilbehør. - Gratis frugt til alle deltagere - Alle deltagere får en voucher (gratis samlemappe værdi 50 kroner) til det nye sportskoncept, Sporthero - se (i luften ca. 5/3 2014) - Læs om stævnet og tilmeld jer her: Hurtig tilmelding giver os bedre mulighed for at lave et veltilrettelagt stævne. Vh. Dragør Boldklub stævneledelsen Heidi Halberg takker af 14. februar 2014 Efter det super flotte Faxe kondi leder legat Er det lidt med beklagelse, at jeg trods de meget flotte ord, nu takker af og trækker mig fra Måløv Boldklub. Jeg vil gerne sige 1000 tak for rigtig mange gode år, hvor jeg som tilflytter flyttede til området i år 2004, hvor min søn startede i Måløv boldklub og jeg startede som holdleder og efterfølgende hjalp til i cafeen for, at blive valgt ind i bestyrelsen i 2008, som kasserer, og som der blev nævnt i de flotte ord fra DBU, er kasserer jobbet kun en lille bid, at de mange opgaver, jeg har haft i Måløv Boldklub, Jeg vidste intet om regnskab, men jeg havde nogle gode læremestre i Måløv Boldklub og har i dag, så meget styr på regnskab og brugen af styresystemet, at jeg nu også tager ud og underviser andre klubber.

15 Mine opgaver han gennem tiden også heddet: hende der laver mad, hende der gør rent, del af ungdomsudvalg, ungdomsformand, ansvarlig for kontrakter, møder med kommunen, ansættelse af træner, massør for HS, arrangeret store stævner samt fester i klubben, ansvarlig for gaver, medlems ansvarlig, hjemmeside ansvarlig, ansvarlig for at skrive i Måløv sport, jeg opstartet og trænede boldsjov holdet opfandt og fik startet ansættelse af ungtræner, ja selv på klubbens hjemmeside, er det mit private nummer der stod. Da jeg har modtaget pension i 13 år, har Måløv Boldklub været min medicin til at komme ud af min pension, jeg har lært at leve et godt liv med konstante smerter og jeg har fået et ansvar og der er nogle der har haft brug for mig, det har givet mig så meget mod på, at jeg godt ville mere, så i foråret 2013 opsagde jeg min pension og arbejder nu mere end fuldtids inden for min uddannelse, med unge psykisk syge, plus jeg er startede min egen net butik op halbergfashion.dk med tøj og brugskunst, det betyder også, at det er med lidt dårlig samvittighed at det er i år, jeg modtager legat, da jeg ikke føler at jeg har haft tid til at give Måløv boldklub, lige så meget som de øvrige år, hvilket også er årsagen til jeg nu stopper. Men kan kun opfordre alle, til at give en hånd med i en forening, uanset om man har fast arbejde eller man som jeg før hen, måske ikke kunne bestride et normalt arbejde, men som ville være en kæmpe ressource for en forening, for jeg må da være beviset på, at man intet behøver vide om fodbold/sportsgren for, at kunne bestride samtlige eller rigtig mange opgaver i en forening. Jeg tror på at man får hvad man giver, jeg har givet rigtig meget til Måløv Boldklub, men har fået mindst lige så meget igen, med gode venskaber, erfaringer og en masse læring, det letter mit hjerte, at vider give alle mine opgaver og samtidig, med et lille skær, men vil fortsat være behjælpelig, hvis Måløv Boldklub har brug for det. Stor tak til de mange søde ord og skulder klap, jeg igennem åerne, har fået af rigtig mange forældre, spiller, træner, holdleder og bestyrelsen, og til de der har sukket og brokket sig, kan jeg kun sige, Husk nu at alle i Måløv boldklub, kun er frivillige så i stedet for at sukke og skælde ud, så meld jer som frivillig, der er så meget brug for flere hænder. Min sidste opgave, er festudvalget, til vores kommende frivilligfest den 28. februar, hvor jeg bla. skal lave mad, så er du frivillig og har du stadig ikke tilmeldt dig, så skynd dig, det bliver en vild super sjov fest, så håber vi ses den 28. februar 2014 ;o) Mange hilsner fra Heidi Halberg Generalforsamling i Måløv Boldklub 17. januar 2014 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I MÅLØV BOLDKLUB Måløv Boldklubs årlige generalforsamling, i klubhuset på Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv. Dagsorden til generalforsamlingen den 3. februar 2014 kl Valg af dirigent og stemmetællere 2. Formandens beretning 3. Regnskab Fremlæggelse af budget 2014, samt vedtagelse af kontingentsatser 5. Indkomne forslag

16 6. Valg efter vedtægterne 7. Eventuelt Indkomne forslag sendes til formand, Brian Rasmussen på mail: senest den 26. januar Der vil på generalforsamlingen være forslag til vedtægtsændringer. På gensyn Måløv Boldklubs Bestyrelse Frivilligfest januar 2014 Kære alle frivillige i Måløv Boldklub (trænere, hjælpetrænere, holdledere, bestyrelse, ungdomsudvalg, club12 hjælpere osv. osv.) Uden jeres store arbejde for klubbens medlemmer ville der ikke være nogen Måløv Boldklub! Vi indbyder derfor dig med en ledsager til FRIVILLIGFEST i klubhuset. Festen løber af stablen FREDAG DEN 28. FEBBRUAR KL Det er gratis at deltage for dig, samt din eventuelle ledsager Tilmelding foregår via klubmodul og s.u. senest Aftenens program (ca. tider) Ankomst og velkomsdrink Lækker middag Underholdning (glæd jer!) Kaffe, kage og trylleri ??.?? Fri leg På glædeligt gensyn, festudvalget Jacob Iversen, Heidi Halberg og Brian Rasmussen PS. Hvis der er nogen der har lyst til at bage en kage, så send en SMS til Brian på PPS. I må meget gerne sende mailen videre til jeres team, så vi sikrer at alle vores frivillige modtager mailen Nyt ungdomsudvalg op plads

17 3. januar 2014 Så er der defineret et nyt ungdomsudvalg, hvor alle medlemmer har en funktion som årgangskoordinator (se nedenstående). Dette er helt i samklang med ønsker, udtrykt på efterårets workshop for ungdomstrænere, hvor det også blev besluttet, at samtlige ungdomshold definerer en teamkoordinator, der er bindeled til årgangskoordinator og dermed ungdomsudvalget. Tina er årgangskoordinator for årgang: Boldsjov U6 U7 Trine er årgangskoordinator for: U8 U11 Elsebeth er årgangskoordinator for: U9 U10 Carina er årgangskoordinator for: U12 Kim er årgangskoordinator for: U14 U17 Saskia og Caroline er årgangskoordinator for: P10 P11 P12 P14 I nær fremtid hører alle hold fra deres årgangskoordinator, og Måløv Boldklub vil godt takke alle for en super god og konstruktiv tilgang til denne nye struktur. De bedste hilsner /kimw. - sportschef, MB

Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang.

Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang. NR.2 MAJ 2013 34. ÅRGANG Miki Hendriksen Forsidefotoet er denne gang Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang. 134 2 FORMANDS NYT Så blev det rigtig forår med dejlig solskin og solen håber jeg også

Læs mere

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton Stiftet 10. december 1958 44 årgang Maj 2013 Morud Idrætsforenings nyhedsblad med alt nyt fra dit nærområde! 1973 1973-2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Se side 20-23: Gymnastikken Se side 24-26:

Læs mere

FREM BOLDKLUBBEN. Læs bl.a. om: NR. 3 ÅRGANG NR. 63

FREM BOLDKLUBBEN. Læs bl.a. om: NR. 3 ÅRGANG NR. 63 NR. 3 BOLDKLUBBEN FREM Læs bl.a. om: 2008 Indkaldelse til Generalforsamling Nyt fra udvalg og projekter Hjemmesiden Det nye hit Nyt fra 1. holdet Nyt fra Afdelingerne Årets hold 2. ynglinge Rejsebrev fra

Læs mere

SIK - NYT FORMANDEN HAR ORDET. Lørdag den, 31. januar hejses SIK vimplen igen på Liseborg og en ny sæson 2015 kan skydes i gang.

SIK - NYT FORMANDEN HAR ORDET. Lørdag den, 31. januar hejses SIK vimplen igen på Liseborg og en ny sæson 2015 kan skydes i gang. SIK - NYT 18. årgang 2015 FODBOLDAFDELINGEN Februar - Nr. 2 FORMANDEN HAR ORDET Vintervejret er over os, men trods det så er træningen så småt ved at starte. Lørdag den, 31. januar hejses SIK vimplen igen

Læs mere

NYDUN-BREVET. Velkommen til NYdun-BREV. U4 og U6 NYDUN-BREV NR. 5 DATO 30. SEPTEMBER 2013. God sæson og god læselyst! Redaktion

NYDUN-BREVET. Velkommen til NYdun-BREV. U4 og U6 NYDUN-BREV NR. 5 DATO 30. SEPTEMBER 2013. God sæson og god læselyst! Redaktion ÅRGANG 2, NUMMER 1 DATO 30. SEPTEMBER 2013 NYDUN-BREVET NYDUN-BREV NR. 5 Velkommen til NYdun-BREV Formand Andreas Nikolajsen Så starter turneringen endelig! I alle afdelinger har forberedelserne været

Læs mere

Nr. 1 februar 2012. Udgivet af Vindinge Idrætsforening 38. årgang www.vindinge-if.dk

Nr. 1 februar 2012. Udgivet af Vindinge Idrætsforening 38. årgang www.vindinge-if.dk Nr. 1 februar 2012 Udgivet af Vindinge Idrætsforening 38. årgang www.vindinge-if.dk Løb med DGI i Vindinge En kold januar aften havde Vindinge Idrætsforening og DGI indkaldt til informationsmøde om opstart

Læs mere

Tuborgfondet. støtter FC King George PLUS: FORMANDENS ORD, SPILLERPROFIL, DELEGERETMØDE 2009, TRÆNINGSSTART, INDKØBSAFTEN, NYT FRA AFDELINGERNE

Tuborgfondet. støtter FC King George PLUS: FORMANDENS ORD, SPILLERPROFIL, DELEGERETMØDE 2009, TRÆNINGSSTART, INDKØBSAFTEN, NYT FRA AFDELINGERNE Tuborgfondet støtter FC King George PLUS: FORMANDENS ORD, SPILLERPROFIL, DELEGERETMØDE 2009, TRÆNINGSSTART, INDKØBSAFTEN, NYT FRA AFDELINGERNE 250 stk visitkort inkl. levering: 295,- www.lime-coffee.dk..

Læs mere

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger!

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! FTK Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! Marts 2014 2 Indholdsfortegnelse! 2013 set og hørt med formandens øjne og ører 3 Så starter vi snart en ny tennissæson 5 Husorden 8 Bryllup

Læs mere

Nr. 4 august 2014. Udgivet af Vindinge Idrætsforening 40. årgang www.vindinge-if.dk

Nr. 4 august 2014. Udgivet af Vindinge Idrætsforening 40. årgang www.vindinge-if.dk Nr. 4 august 2014 Udgivet af Vindinge Idrætsforening 40. årgang www.vindinge-if.dk Leverer smukke buketter til hele Danmark Bestil direkte pr. telefon eller via Facebook og hold øje med Facebook der er

Læs mere

ORIENTERING FRA KORSHOLM IDRÆTSFORENING KIFFEN. www.korsholm-if.dk NR. 118 November 2012 30. ÅRGANG

ORIENTERING FRA KORSHOLM IDRÆTSFORENING KIFFEN. www.korsholm-if.dk NR. 118 November 2012 30. ÅRGANG ORIENTERING FRA KORSHOLM IDRÆTSFORENING KIFFEN www.korsholm-if.dk NR. 118 November 2012 30. ÅRGANG Kiffen udgives af Korsholm Idrætsforening. Bladet omdeles gratis til husstande i Norring, Riisbakken,

Læs mere

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26 FTK Marts 2012 2 Indholdsfortegnelse! Formanden har ordet! 3 Informationshjørnet! 8 Sæsonprogram TRÆNING! 10 Sæsonprogram HOLDKAMPE 11 Standerhejsning 13 Juniorafdelingen 14 Sæsonprogram ARRANGEMENTER

Læs mere

Nr. 1. Medlemsblad for Skensved Idrætsforening. 41. årgang

Nr. 1. Medlemsblad for Skensved Idrætsforening. 41. årgang Medlemsblad for Skensved Idrætsforening 41. årgang Nr. 1 Maj 2014 Ny redaktør på Kvartetten For et stykke tid siden blev jeg spurgt, om ikke det var noget for mig, at overtage posten som redaktør for Kvartetten

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 13. april 2012 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2011... 3 AFDELINGERNE... 4 BADMINTONAFDELINGEN...

Læs mere

67-nyt VERLUND VVS. Hamlen 12 86 67 38 82. Pauli Overgaard 28 19 38 83 Thomas Aagaard 28 19 38 82 GASSERVICE BLIKKENSLAGERI. April 2009-26.

67-nyt VERLUND VVS. Hamlen 12 86 67 38 82. Pauli Overgaard 28 19 38 83 Thomas Aagaard 28 19 38 82 GASSERVICE BLIKKENSLAGERI. April 2009-26. VI BORG 67-nyt April 2009-26. årgang Her Viborg B67s nyvalgte bestyrelse: Forrest fra venstre: Preben Graversen (klubhusformand), Daniel Andersen (hovedformand), Jørgen Christensen (sekretær) Bagest fra

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 42. årgang - Nr. 5 - okt. 2011. NB s U15 før kampen mod Tønder som pigerne vandt med 4-2. Læs mere om holdet på side 14

Nord-Als Boldklub s klubblad - 42. årgang - Nr. 5 - okt. 2011. NB s U15 før kampen mod Tønder som pigerne vandt med 4-2. Læs mere om holdet på side 14 Nord-Als Boldklub s klubblad - 42. årgang - Nr. 5 - okt. 2011 NB s U15 før kampen mod Tønder som pigerne vandt med 4-2. Læs mere om holdet på side 14 NB frikendt i Fairplay-sagen NB blev for kort tid siden

Læs mere

&DECEMBER 2004. B.1901 s Venner uddelte præmier til følgende spillere: Mohammed, Rune F. Sørensen og Rasmus Hasgård, for flest solgte Drømmeskrab.

&DECEMBER 2004. B.1901 s Venner uddelte præmier til følgende spillere: Mohammed, Rune F. Sørensen og Rasmus Hasgård, for flest solgte Drømmeskrab. &DECEMBER 2004 33 Blåt hvidt B.1901 s Venner uddelte præmier til følgende spillere: Mohammed, Rune F. Sørensen og Rasmus Hasgård, for flest solgte Drømmeskrab. 2 BLÅT OG HVIDT DECEMBER 2004 INDHOLD Formandens

Læs mere

Årsberetning 2010 Fodbold

Årsberetning 2010 Fodbold Årsberetning Fodbold Fodbold er ikke spørgsmål om liv eller død det er meget vigtigere! Bill Shankly (1913-1989), Liverpool manager Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Det sportslige... 3 Ungdom... 3 U07

Læs mere

fodbold københavnsk DBU København Jonas Hebo - min tid i Arsenal Fremad Amager - ser fremad Brønshøj Boldklub - byens bedste hold

fodbold københavnsk DBU København Jonas Hebo - min tid i Arsenal Fremad Amager - ser fremad Brønshøj Boldklub - byens bedste hold københavnsk December 2012 8. årgang fodbold DBU København Jonas Hebo - min tid i Arsenal Fremad Amager - ser fremad Brønshøj Boldklub - byens bedste hold Xander - coach for Nørrebro talenter Leder Af Diana

Læs mere

I GREJS-DALEN FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK BADMINTON JIU JITSU LINEDANCE

I GREJS-DALEN FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK BADMINTON JIU JITSU LINEDANCE SPORT FOR LIVET... I GREJS-DALEN Forår/sommer 2012 FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK BADMINTON JIU JITSU LINEDANCE Vigtige datoer Fællesopstart for alle udendørs fodboldhold 24. marts 2012 Gymnastikopvisning

Læs mere

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 1 MARTS 2004 Side 1 Formand: Frank Lindhardsen Højdevej 32 st. th. 2300 København S Tlf.: 3258 8539 Mobil: 4016 8087 E-mail: formand@os.dk Næstformand: Niels

Læs mere

Hovedsponsor. Eksklusiv sponsore. Herstedøster Idræts Club - Medlemsblad - November 2011 HOVEDSPONSOR

Hovedsponsor. Eksklusiv sponsore. Herstedøster Idræts Club - Medlemsblad - November 2011 HOVEDSPONSOR HIC-NYT Herstedøster Idræts Club - Medlemsblad - November 2011 HIC igen i divsionerne Igen kan vi i HIC bryste os af at have et hold i divisionerne. På aller sidste spilledag (og samtidig dagen for dealine

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR KFUM S BOLDKLUB, ROSKILDE NOVEMBER 2009 - ÅRGANG 39 - NR. 4

MEDLEMSBLAD FOR KFUM S BOLDKLUB, ROSKILDE NOVEMBER 2009 - ÅRGANG 39 - NR. 4 MEDLEMSBLAD FOR KFUM S BOLDKLUB, ROSKILDE NOVEMBER 2009 - ÅRGANG 39 - NR. 4 Vinder af U-17 3. division 2009 KFUM Roskilde LÆS MERE OM VORT SUCCESHOLD - SIDE 2 STOR INDSATS - IKKE BELØNNET EFTER FORTJENESTE

Læs mere

Himmelev-Veddelev Boldklub.

Himmelev-Veddelev Boldklub. Himmelev-Veddelev Boldklub. Ordinær Generalforsamling : Himmelev den. 31.1.2012. Tid og sted : Tirsdag den 31. januar 2012 kl. 19,00 Herregårdsvej 46 i klubhuset. Dagsorden : 1. Generalforsamlingen åbnes.

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

Generalforsamling Hundige BK

Generalforsamling Hundige BK Generalforsamling Hundige BK Torsdag 26-02-15 kl 19:00 (22 medlemmer fremmødt.) 1. Valg dirigent : Youssef Lharraki blev valgt som dirigent, uden indvindinger. 2. Josef indleder med at finde en Referent

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

34. Årgang Marts 2013 1

34. Årgang Marts 2013 1 34. Årgang Marts 2013 1 SAMMENSÆTNINGEN AF HOVEDBESTYRELSE OG UDVALG I STOHOLM IDRÆTSFORENING 2012 Navn Adresse Telefon HOVEDBESTYRELSEN Formand Gitte Christensen Lånumvej 1, Stoholm 97 54 23 20 Kasserer

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007 500 glade piger deltog i NB's PIGE CUP Lørdag den 18. august 2007 blev NB's PIGE CUP afholdt for 6. gang med rekorddeltagelse

Læs mere

Spil fodbold i Østerbro Idræts-Forening - din lokale fodboldklub

Spil fodbold i Østerbro Idræts-Forening - din lokale fodboldklub Spil fodbold i Østerbro Idræts-Forening - din lokale fodboldklub April 2011 13. årgang Østerbro Idræts-Forening (medlem af K.B.U.) P.H. Lings Allé 10 2100 København Ø Telefon klublokaler: Ryparken 22 59

Læs mere