Entreprisesummen er på 11.2 mio kr, hertil kommer 25% mons på 2,8 mio, i alt 14,0 mio kr.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Entreprisesummen er på 11.2 mio kr, hertil kommer 25% mons på 2,8 mio, i alt 14,0 mio kr."

Transkript

1 Bilag 1: Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 24. september 2013 Tilstede: Gerd Bangsbo, Peter Hansen, Anny Winther, Finn Andersen, Susan Vonsild, Per Christensen, Malene Gram, Jonathan Skjold Bang Thomsen, Kirsten Krejberg, Jens Nielsen, Jytte Merete Knudsen. 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen blev godkendt. 2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde 6. juni 13 Bilag 1: Referat fra sidste møde. Finn Andersen bemærkede, at der i indkaldelsen, og dermed også i referatet under punkt 7. Orientering om status for OK13, står at: Den nye overenskomst arbejder ikke med afspadsering og tilspadsering. Ordet afspadsering fremgår også af den nye overenskomst, og der bør retteligen stå Den nye overenskomst arbejder ikke med timebanker som tidligere. Referatet fra rettes på hjemmesiden! 3. Siden sidst: Status på elevtal: I skrivende stund er der 492 elever på Støvring Gymnasium. Disse fordeler sig i 1.g 162, 2.g 169, 3.g 161. På samme tidspunkt sidste år var elevtallet 494. I år har 6 1.g-elever, der var rettidigt tilmeldt og optaget, forladt skolen. To fordi de vurderede, at det faglige niveau er for højt, de har søgt optagelse på andre uddannelser, mens 4 er flyttet til Ålborg-gymnasierne i de første dage efter skolestarten. Omvendt har vi modtaget 2 elever fra andre gymnasier. Vi har baseret budget 2013 på 485 elever. Jens Nielsen orienterede i denne sammenhæng også om, at de nordjyske rektorer stadigt arbejder på en fælles aftale om hvordan elever, der ønsker at flytte skole, behandles. Status på tagrenovering: Nu er vi i gang! Torsdag d fik vi endeligt tilsagn fra Realkredit Danmark om at vi kan låne de nødvendige midler. Der er ikke aftalt, hvilke lån og hvordan vi skal fordele på et byggelån og et kreditforeningslån. Der er aftalt møde herom d Vi har for længe siden lavet aftale med Stokvad Kerstens A/S, rådgivende ingeniører. Nu er der også lavet en aftale med Entreprenørfirmaet Ejnar Konnerup Jylland A/S i Randers. Entreprisesummen er på 11.2 mio kr, hertil kommer 25% mons på 2,8 mio, i alt 14,0 mio kr.

2 Bl.a. på grund af proces med Kreditforeningen er tidsplanen nu rykket. Der udarbejdes en ny tidsplan, men forventningen er stadigvæk at projektet er afsluttet inden eksamen går i gang maj Jens Nielsen drøfter med bestyrelsesformanden, hvordan bestyrelsen skal involveres, når der foreligger et konkret lånetilbud. Orientering om halvårsregnskab 2013: Bilag 2a: Halvårsregnskab 2013 Bilag 2b: Forklaring til regnskab 1. halvår Det fremgår af bundlinjen, at der er 100% overensstemmelse mellem budget og regnskab for perioden januar juli Den største udfordring er, at med lærernes overenskomst OK13 skal alt overarbejde udbetales (modsat tidligere, hvor meget blev afspadseret). Med udgangen af juli 2013 er der udbetalt 1,3 mio kr i overarbejde. Der var i lighed med tidligere år afsat ca. 0,3 mio kr. i budgettet hertil, men det har været muligt at rumme yderligere 1,0 mio kr. i halvårsregnskabet. På bygningen er der brugt mindre end budgetteret, pga. den store kommende renovering forventer vi en række udgifter, der indgår i driften. Derfor er der holdt lidt igen på øvrige bygningsrenoveringer. Ligeledes er de finansielle omkostninger mindre end budgetteret pga. omlægning af gammelt lån. Udfordring i 2. halvår 2013: Med OK13 er der centralt aftalt store lønstigninger på GL-området. Disse lønstigninger er der ikke budgetteret med. Omvendt har naturlig afgang reduceret den samlede lønudgift. På bygningsdrift kan vi forvente en række udgifter som konsekvens af renoveringen, udgifter der kan indgå i driften for Pga. forsinkelsen bliver nogle af disse udgifter afholdt i 2014 i stedet for som forventet i Finanslov 2015 og fremefter. Det ser ud til at taxameterne fortsat reduceres hvert år. Det forventes, at de sparede midler samles i en omstillingspulje, og man kan håbe, at midlerne forbliver i sektoren. Ved besparelse på især bygningssiden er det lykkedes at holde udbetalingen af overtid ved udgangen af skoleåret indenfor halvårsbudgettet. Det er stadig en udfordring at indeholde gymnasielærernes overenskomstfastsatte lønstigning indenfor budgettet. Gerd Bangsbo refererede fra møde i bestyrelsesforeningen. Det er tydeligt at der er meget forskellige økonomiske situationer på gymnasierne.

3 4. Ny bestyrelse 2014 I henhold til bestyrelsens vedtægter tiltræder en ny bestyrelse d. 1. maj Bestyrelsen skal bestå af: 5 udefrakommende medlemmer 1 medlem udpeget af Erhvervsudviklingsrådet i Rebild Kommune 1 medlem udpeget af og blandt ledelsen på Ålborg Universitet 1 medlem der udpeges af kommunalbestyrelserne i regionen i forening. 1 medlem udpeget af og blandt grundskolelederne i Støvring Gymnasiums opland. 1 medlem, der ved selvsupplering sikrer bestyrelsens samlede kvalifikationer. 1 medlem, der ved selvsupplering sikrer bestyrelens samlede kvalifikationer. Elevrådet 1 medlem med stemmeret og 1 medlem uden stemmeret. Medarbejderne 1 medlem med stemmeret og 1 medlem uden stemmeret. Blandt de udefrakommende medlemmer skal der være medlemmer, der har erfaring fra erhvervsliv, grundskolesektor og den videregående uddannelsessektor. De udefrakommende medemmer udpeges i deres personlige egenskab og skal tilsammen have erfaring med uddannelsesudvikling, kvalitetssikring, ledelse, organisation og økonomi, herunder vurdering af budgetter og regnskaber samt uddannelseskvalitet. Det er den nyvalgte bestyrelse, der skal foretage konstituering. Men allerede nu vil det være godt at få en grundig drøftelse i bestyrelsen bl.a med henblik på besættelse. Gerd Bangsbo vil komme med et oplæg på mødet. Bilag 3: Vedtægt for Støvring Gymnasium. Sammensætningen af en ny bestyrelse blev drøftet, herunder muligheder for en person udpeget ved selvsupplering. Drøftelsen fortsætter på næste møde. 5. Revision af studieretninger. Det nuværende udbud af studieretninger på Støvring Gymnasium har ikke været evalueret og justeret i flere år. De nuværende studieretninger har fungeret rigtig godt, på mirakuløs vis har eleverne fordelt sig nogenlunde i klasser på 28 elever. I år er alle studieretninger oprettet, bortset fra musikstudieretningen (st. 7).

4 At musikstudieretningen ikke oprettes kan være et problem. Vi ved, at en del elever fra vort område vælger Støvring Gymnasium fra, fordi der oprettes musikstudieretninger på Ålborggymnasierne. I juni 2013 blev der vedtaget en ændring af reglerne for sammensætning af studieretninger. Fremover kan en elev, der vælger matematik B, slipper for kravet om et af fagene fysik B, kemi B, biologi B eller naturgeografi B. Det udfordrer studieretningerne på Støvring Gymnasium, da vi bevidst har indrettet alle studieretninger, så de skal have et af fagene fysik B, kemi B, biologi B eller naturgeografi B. Der er en lang række forhold, der skal tages i betragtning, når der besluttes nyt udbud af studieretninger: - Er de så attraktive for eleverne, at de foretrækker Støvring Gymnasium. - Sikrer de fødekæde til valgfagene på A-niveau (Fysik A, Kemi A, Bio A, Samfundsfag A, tysk A, Musik A). - Er der naturlige samarbejder mellem de tre studieretningsfag. - Kan studieretningerne sammenlæses naturligt. Eleverne vælger aldrig i klumper på 28, det er hvert år et puslespil at sammensætte studieretninger til klasser. - Økonomi. Hver gang to studieretninger indgår i en klasse, bliver der nogle holddelinger. Jo færre fag, der er fælles i de to studieretninger, jo flere holddelinger. - Øge sandsynligheden for at musik-studieretningen oprettes. Der har været nedsat en arbejdsgruppe bestående af ledelsen og en række lærere. Arbejdsgruppens forslag har været drøftet i Pædagogisk Råd, der bakkede op om forslag. Indstilling til bestyrelsen: Følgende studieretninger udbydes fra og med skoleåret MA A, Fy B, Ke B 2. MA A, Bi B, Ke B 3. EN A, Sa B, Bi B (ng C) 4. EN A, Sa B, Ma B (ng C, bi C) 5. EN A, TY A, Sa B (ng C, Bi B/Ma B afhængigt af samlæsning) 6. EN A, SP A, Sa B (ng C, Bi B/Ma B afhængigt af samlæsning) 7. MU A, Ma B, Sa B (bi C, ngc/kec afhængigt af samlæsning) 8. SA A, Ma B, TyB (bi c, ke C) Vedrørende analyse og sammenligning med nuværende udbud, se bilag. Bilag 4: Studieretninger Støvring Gymnasium Jens Nielsen fremlagde argumenter for en ændring af studieretningsudbuddet, og det fremlagte forslag blev vedtaget.

5 6. Studieture. Gennem årene er der enkelte gange givet tilladelse til at en lærer medbringer ægtefælle eller børn på studieture, sidst i Ledelsen har besluttet, at dette er en uhensigtsmæssig blanding af arbejde og fritid, og har meldt ud, at fremover vil man normalt ikke kunne medtage familie på studieture. Det har affødt protester, problemet blev uformelt drøftet i dialogforum i foråret, uden at der blev fundet en løsning, der tilfredsstiller alle. Medarbejderrepræsentanterne i bestyrelsen har ønsket en drøftelse heraf. Bestyrelsen har tillid til, at der normalt træffes beslutninger efter dialog i MIO. 7. Resultatløn for rektor. Bemyndigelsen kom d. 27. juni 13, se bilag. Bilag 5: Bemyndigelse til at indgå resultatkontrakt med institutions øverste leder og øvrige ledere, samt retningslinjer herfor. Ministeriet har øget ekstrarammen og reduceret basisrammen. I ekstrarammen har ministeriet knyttet krav om arbejdet med prioritering og planlægning af lærernes arbejdstid, og et krav om indsats mod frafald. Der er øget krav til dokumentation for at retningslinjerne følges og resultaterne er målbare. Der er et øget tilsyn, Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen fastlægger skærpede retningslinjer. Frist for resultatkontrakten for skoleåret 2013/14 er 1. november. Om resultatløn for rektor, skoleåret : Bestyrelsen har i juni 2013 vedtaget strategi for Støvring Gymnasium. Resultatkontrakten tager afsæt i denne. Basisramme: Øget samarbejde med grundskolerne. Elevkultur og sgy-ånd. Bygningsrenovering. Revision af studieretningsudbud. Udvikling af international profil. Innovation. Samarbejder med AAU og UCN. Ekstraramme: Arbejde med prioritering og planlægning af lærernes arbejdstid. Implementering af OK13 tager afsæt i nedsat dialoggruppe. Personalepolitik. Ledelsen i løbende dialog med den enkelte om prioritering af arbejdsopgaverne. Udvikle nyt koncept for MUS.

6 Målrettet indsats mod frafald. Hurtig opfølgning på fravær og manglende opgaver, støtte til elever med læse-stavevanskeligheder og dyskalkuli (talblindhed), mentorer, studiecafe, psykolog. Mere praksisnær viden om udsatte unge og unge med adfærdsdiagnoser. Samarbejde i Rebild Kommune, herunder Uddannelsesråd. Det indstilles, at bestyrelsen i lighed med de tidligere år bemyndiger bestyrelsesformanden til at udarbejde kontrakten. Bestyrelsen orienteres herefter herom. Gerd Bangsbo bemyndiges til at udfærdige resultatlønskontrakt med Jens Nielsen. 8. Eventuelt, herunder dato for næste møde. Forslag: eller i forventning om vedtaget Finanslov og dermed mulighed for at udarbejde budget for Støvring Gymnasium. Næste bestyrelsesmøde er d Susan Vonsild er kommet i styregruppen for projektet VirksomUng. Der blev fremsat en ide om et fællesmøde for gymnasiets bestyrelse og egnens folkeskolers bestyrelser. Gerd Bangsbo har også ide til oplægsholder. Referent Jytte Merete Knudsen og Jens Nielsen

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 24. september 2013

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 24. september 2013 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 24. september 2013 kl. 16.00-18.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde 6. juni 13 Bilag 1: Referat fra sidste

Læs mere

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30.

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Deltagere: Kirsten Ravn Bundgaard, Peter Hansen, Susan Vonsild, Rune Carstensen, Steen Madsen, Emina Bodil

Læs mere

Oversigt over SR 1/15: Matematik A, Fysik B og Kemi B

Oversigt over SR 1/15: Matematik A, Fysik B og Kemi B Oversigt over SR 1/15: Matematik A, Fysik B og Kemi B og fag, der skal vælges i løbet af 2g) og de øvrige fag. så skal du kun vælge et C- niveau valgfag i 3g, da dit 2. fremmedsprog tæller som det 4. A-

Læs mere

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium s bestyrelse den 19. juni 2012

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium s bestyrelse den 19. juni 2012 Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium s bestyrelse den 19. juni 2012 Punkt. nr. 3 Dagsordenspunkt: Udbud af studieretninger og frie valgfag for skoleåret 2013-2014 Sagsfremstilling: Bestyrelsen skal

Læs mere

Bilag 4, Rektors resultatlønskontrakt med resultater indskrevet, 2013-2014.

Bilag 4, Rektors resultatlønskontrakt med resultater indskrevet, 2013-2014. Bilag 4, Rektors resultatlønskontrakt med resultater indskrevet, 2013-2014. Aftale mellem Støvring Gymnasiums bestyrelse ved bestyrelsesformand Gerd Bangsbo og rektor Jens Nielsen. kontrakten er indgået

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 26. august 2014

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 26. august 2014 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 26. august 2014 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Onsdag d. 8 juni kl. 16.00 ca. 17.30 Deltagere: Susan Vonsild, Kirsten Bundgaard, Leon Sebbelin, Adam Dam, Lærke 2a, Steen Madsen, Peter Hansen,

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. onsdag d. 11. december 2013 kl. 16.00 ca. 17.30

Referat bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. onsdag d. 11. december 2013 kl. 16.00 ca. 17.30 Referat bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium onsdag d. 11. december 2013 kl. 16.00 ca. 17.30 Tilstede: Gerd Bangsbo, Peter Hansen, Anny Winther, Susan Vonsild, Per Christensen, Malene Gram, Jonathan Skjold

Læs mere

Vedtægt for Næstved Gymnasium og HF

Vedtægt for Næstved Gymnasium og HF Vedtægt for Næstved Gymnasium og HF Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Næstved Gymnasium og HF er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med lernsted i Næstved Kommune, Region

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2015 kl. 16.00 ca. 18.00. 1. Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat fra møde 8.juni 2016. Referat vedlagt som bilag 1.

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30.

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Peter Nørrevang, Deloitte og Svend F. Sørensen deltager i punkterne 1,2 og 3. Velkommen til Adam Dam, der som

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 26. september 2013

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 26. september 2013 Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 26. september 2013 Fraværende: Martin Schwebs Rasmussen Dagsorden: 1. Underskrivelse af referat af mødet den 6. juni 2013 Referatet er forhåndsgodkendt

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Bo Larsen for perioden 1/8 2015 til 31/7 2016

Resultatlønskontrakt for Bo Larsen for perioden 1/8 2015 til 31/7 2016 Resultatlønskontrakt for Bo Larsen for perioden 1/8 2015 til 31/7 2016 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af resultatløn

Læs mere

Referat 13. marts 2013

Referat 13. marts 2013 Referat 13. marts 2013 Bestyrelsesmøde nr. 30, onsdag den 13. marts 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Jens Jakob Jakobsen, Isabella

Læs mere

Vedtægt for Bjerringbro Gymnasium

Vedtægt for Bjerringbro Gymnasium Vedtægt for Bjerringbro Gymnasium Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Bjerringbro Gymnasium er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Viborg Kommune, Region Midtjylland,

Læs mere

Vedtægt for Midtsjællands Gymnasium

Vedtægt for Midtsjællands Gymnasium ^ Vedtægt for Midtsjællands Gymnasium V Vedtægter for Midtsjællands Gymnasium Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Midtsjællands Gymnasium er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning

Læs mere

Grundforløb første halve år 2015-2018

Grundforløb første halve år 2015-2018 Grundforløb første halve år 2015-2018 Dansk Engelsk Almen Billedkunst/ Fysik Matematik Naturvidenskabeligt Samfunds- Biologi Idræt sprogforståelse musik grundforløb fag Studieretningsforløb 2½ år Naturvidenskabelige

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 22. september 2014 kl. 16.00 i lokale A121, samme lokale som tidligere men med nyt nummer. Dagsorden: Pkt.

Læs mere

Referatet er godkendt i Haderslev d. 2006. skolens daglige leder

Referatet er godkendt i Haderslev d. 2006. skolens daglige leder Referat af møde i Haderslev Katedralskoles midlertidige bestyrelse mandag d.30.10.2006 kl.19.30. Til stede Fra bestyrelsen: Søren Vang Rasmussen, Ella Skjellerup, Per A. Laursen, Georg Lauridsen, Anne

Læs mere

Naturvidenskabelige studieretninger

Naturvidenskabelige studieretninger Naturvidenskabelige studieretninger 1K MATEMATIK A KEMI A FYSIK B ol C Valg C Valg C Valg B: Bk, Bi, Id, Mu, Re, Sa Valg A: EN, FY, Sprog 2g MA A KE A DA A HI A id C bi C re C Fy B En B 1g sa C bk/mu C

Læs mere

2. Godkendelse af referat Referat af bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 fremlægges til underskrift. Referat blev underskrevet.

2. Godkendelse af referat Referat af bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 fremlægges til underskrift. Referat blev underskrevet. 1 Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole tirsdag den 11. juni 2013 kl. 15.00 18.00. Til stede: Preben Kofoed (PKo - formand), Ingrid Fabricius (IF, næstformand - kom under punkt 6), Povl Kylling

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 6. juni 2013.

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 6. juni 2013. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 6. juni 2013. Mødet finder sted på Ålborghus Gymnasium og hf, Sohngårdsholmsvej 60, 9000 Ålborg kl. 16.00-18.00 1. Rektor Torben Poulsen byder velkommen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde

Bestyrelsesmøde. Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 20. januar 2015 Bestyrelsesmøde Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde tirsdag den 27. januar 2015, kl. 15-17 På Sporet 8b, Aalborg. Dagsorden

Læs mere

Udbud af studieretninger ved Århus Statsgymnasium I skoleåret 13/14

Udbud af studieretninger ved Århus Statsgymnasium I skoleåret 13/14 Udbud af studieretninger ved Århus Statsgymnasium I skoleåret 13/14 2. fremmedsprog og kunstneriske fag har betydning for dine muligheder for valg af studieretninger. I skemaet nedenfor kan du ved at vælge

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 24-9-2007 kl. 13.00 i Thy Uddannelsescenter Medlemmer: Birger Hansen (formand) Preben Dahlgaard (deltog under pkt. 1-4 og 7) Torben Iversen

Læs mere

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage:

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage: Rektor Odense, den 11. september 2014 Referat af møde i bestyrelsen ved Sct. Knuds Gymnasium onsdag. d 18. september 2013 kl. 16.00-18.00 Afbud fra: Kurt Houlberg, Jørgen Povlsen, Hjalte Hansen Dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde, Støvring Gymnasium, 15. marts 2016 kl. 16.00 - ca. 18.00

Indkaldelse til bestyrelsesmøde, Støvring Gymnasium, 15. marts 2016 kl. 16.00 - ca. 18.00 Indkaldelse til bestyrelsesmøde, Støvring Gymnasium, 15. marts 2016 kl. 16.00 - ca. 18.00 1. Velkomst til Lærke N. R. Dalgaard, der som næstformand i elevrådet indtræder i bestyrelsen. 2. Fastlæggelse

Læs mere

Herlev Gymnasium og HF

Herlev Gymnasium og HF Vedtægt for Herlev Gymnasium og HF Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Herlev Gymnasium og HF er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Herlev Kommune, Region

Læs mere

AT Omlagt skriftligt arbejde 25. september 2014 Årgang 2014

AT Omlagt skriftligt arbejde 25. september 2014 Årgang 2014 AT Omlagt skriftligt arbejde 25. september 2014 Årgang 2014 AT i grundforløbet OS i grundforløbet AT1 4 20 % omlægges for A-/B-fag med mindst 10 elevtimer AT2 2 20 % omlægges for matematik C Sum 6 AT i

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: 27/10-2015 Starttidspunkt: 16.00 Sluttidspunkt: 18.00 Mødelokale: Deltagere: Fraværende med afbud: Referent: U159 Hanne Fischer Møller (HF), Kenneth Ladefoged (KL),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2016 kl ca

Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2016 kl ca Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2016 kl. 16.00 ca. 18.00. Til stede: Kirsten Bundgaard, Peter Hansen, Adam Dam, Lærke Dalgaard, Susan Vonsild, Malene Gram, Steen Madsen,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag d. 27. august 2008

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag d. 27. august 2008 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag d. 27. august 2008 Tilstede: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand Indstillet

Læs mere

Bestyrelsen for Paderup Gymnasium. Mandag d. 14. december 2009 kl. 17.00 19.00.

Bestyrelsen for Paderup Gymnasium. Mandag d. 14. december 2009 kl. 17.00 19.00. Paderup d. 8. december 2009. Indkaldelse til 16. møde i Bestyrelsen for Paderup Gymnasium. Mandag d. 14. december 2009 kl. 17.00 19.00. Mødet foregår på rektors kontor. Der vil være let spisning undervejs

Læs mere

Faaborg Gymnasium. Referat. Dato: 22-05- 2015. Bestyrelsesmøde

Faaborg Gymnasium. Referat. Dato: 22-05- 2015. Bestyrelsesmøde Faaborg Gymnasium Dato: 22-05- 2015 JM Referat Møde: Mødetidspunkt: Mødested: Bestyrelsesmøde Mandag d. 18. maj 2015 kl. 16.00-18.00 Faaborg Gymnasium Deltagere: Jens Oddershede Jakob Holm Karin Basse

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Mette Kynemund, jan. 2013 dec. 2013

Resultatlønskontrakt for rektor Mette Kynemund, jan. 2013 dec. 2013 Resultatlønskontrakt for rektor Mette Kynemund, jan. 2013 dec. 2013 Evalueringen står i kursiv efter hvert indsatsområde. Baggrund for kontrakten. Bestyrelsen for Virum Gymnasium drøftede i løbet af foråret

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 3/2008 Frederiksborg Gymnasium og HF Tirsdag den 16.september kl.16.30

Referat af bestyrelsesmøde 3/2008 Frederiksborg Gymnasium og HF Tirsdag den 16.september kl.16.30 Mødets dagsorden: 1. Underskrivelse af referat fra mødet den 2.juni (bilag A) 2. Velkommen til bestyrelsesmedlem Mads Møller Angelsø 3a 3. Godkendelse af dagsorden 4. meddelelser 5. Budget 2008 justeret

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl. 15.00 17.00. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Direktør

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 21. november 2012 kl. 15-18. Adresse: Selandia Park 6, 4100 Ringsted

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 21. november 2012 kl. 15-18. Adresse: Selandia Park 6, 4100 Ringsted Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 21. november 2012 kl. 15-18 Adresse: Selandia Park 6, 4100 Ringsted Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen

Læs mere

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 15. december 2015

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 15. december 2015 Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 15. december 2015 Til stede Tidl. universitetsrektor Hans Peter Jensen Ressourcedirektør i Københavns Kommune, BUF, Steen Enemark Kildesgaard Centerleder

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 24-03-2015 kl. 15.00-17.00

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 24-03-2015 kl. 15.00-17.00 Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 24-03-2015 kl. 15.00-17.00 Tilstede fra bestyrelsen: Byrådsmedlem Kurt Jakobsen, biskop Elisabeth Dons Christensen, centerleder Jens Bo Holm-

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 8. juni 2009. Dagsorden Orientering, diskussion Beslutning

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 8. juni 2009. Dagsorden Orientering, diskussion Beslutning Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 8. juni 2009 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 1

MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 1 MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 1 Godkendelse af dagsorden 1 MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 2 Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem Ulla Agerskov og præsentationsrunde 2 MØDEGRUNDLAG Dato:

Læs mere

Kvalitets og Tilsynsstyrelsen bemyndiger med dette brev bestyrelsen til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens øverste leder.

Kvalitets og Tilsynsstyrelsen bemyndiger med dette brev bestyrelsen til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens øverste leder. Til bestyrelserne på Institutioner for erhvervsrettet uddannelse Almene gymnasier Private gymnasieskoler, studenterkurser m.v. Voksenuddannelsescentre Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen Frederiksholms Kanal

Læs mere

Faaborg Gymnasium Dato: 16-09-2015. Referat. Bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Mandag d. 14. september 2015 kl. 16.00-18.00 Faaborg Gymnasium, lokale B8

Faaborg Gymnasium Dato: 16-09-2015. Referat. Bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Mandag d. 14. september 2015 kl. 16.00-18.00 Faaborg Gymnasium, lokale B8 Faaborg Gymnasium Dato: 16-09-2015 Referat Møde: Bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Mandag d. 14. september 2015 kl. 16.00-18.00 Mødested: Faaborg Gymnasium, lokale B8 JM Deltagere: Jens Oddershede Jakob Holm

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Mødedato: 10. september 2018 Mødested: Århus Katedralskole Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 19.00 Til stede: Per Krogh Hansen (formand), Niels Erikstrup

Læs mere

STØVRING GYMNASIUM. Studieretningsønske 2017

STØVRING GYMNASIUM. Studieretningsønske 2017 STØVRING GYMNASIUM Studieretningsønske 2017 Studieretningsønske 2017 I skal angive ønske om studieretning i lectio senest d. 11.10 kl. 22.00. I skal besvare et spørgeskema om studieretninger, 2. fremmedsprog

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Fraværende uden afbud: Observatør.: Referent: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt (Deltog fra kl. 17.40) Ingolf Lind-Holm Roar

Læs mere

Bilag om naturvidenskab i stx og htx efter gymnasiereformen 1

Bilag om naturvidenskab i stx og htx efter gymnasiereformen 1 DANMARK I DEN GLOBALE ØKONOMI SEKRETARIATET FOR MINISTERUDVALGET Prins Jørgens Gård 11, 1218 København K Telefon 33 92 33 00 - Fax 33 11 16 65 Bilag om naturvidenskab i stx og htx efter gymnasiereformen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 5. maj 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 5. maj 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 5. maj 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17.

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17. Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 26.05.2014 kl. 17.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 12. december kl. 16.00 19.30

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 12. december kl. 16.00 19.30 Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 12. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Ole Have Jørgensen. Helle Lindkvist Kjeldsen kom kl. ca. 17.00; Anne Marie Illum gik efter aftale

Læs mere

STUDIERETNINGER 2016-2019 SR1 SR2 SR3 SR4 SR5 SR6 MA A MA A BI A SA A EN A EN A FY B BT A MA B MA B SA B ME B KE B FY B ID B EØ C PS C SA B

STUDIERETNINGER 2016-2019 SR1 SR2 SR3 SR4 SR5 SR6 MA A MA A BI A SA A EN A EN A FY B BT A MA B MA B SA B ME B KE B FY B ID B EØ C PS C SA B STUDIERETNINGER 2016-2019 SR1 SR2 SR3 SR4 SR5 SR6 MA A MA A BI A SA A EN A EN A FY B BT A MA B MA B SA B ME B KE B FY B ID B EØ C PS C SA B SR7 SR8 SR9 SR10 MU A EN A EN A EN A EN A TYF A FRB A SPB A FI

Læs mere

Aftale om resultatkontrakt

Aftale om resultatkontrakt Aftale om resultatkontrakt Efterfølgende aftale om resultatkontrakt er indgået mellem bestyrelsen for EUC Lillebælt og skolens direktør, Lars Middelboe (LMH), for perioden 1. januar 2017 til 31. december

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30 Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Helle Vestergaard, Emil Martin Vork Heunecke, Fredrik Allentoft- Andersen Administrativ leder Hans-Henrik

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 21.12.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 21.12.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 21.12.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Resultatlønskontrakt for skoleåret

Resultatlønskontrakt for skoleåret Resultatlønskontrakt for skoleåret 2013 2014 Formål med resultatlønskontrakten (ifølge Ministeriet for Børn og Undervisning) De primære formål med resultatlønskontrakten for øverste leder er: Den skal

Læs mere

Aftale om resultatkontrakt

Aftale om resultatkontrakt Aftale om resultatkontrakt Efterfølgende aftale om resultatkontrakt er indgået mellem bestyrelsen for EUC Lillebælt og skolens direktør, Lars Middelboe (LMH), for perioden 1. januar 2016 til 31. december

Læs mere

nr.: 20.4.3. følgende første møde vedtægtens formand og øverste leder indsigt i og som øvrigt stk. 4 her. OPGAVER

nr.: 20.4.3. følgende første møde vedtægtens formand og øverste leder indsigt i og som øvrigt stk. 4 her. OPGAVER 1 Den 24. febr. 2011 Bestyrelsesmødet den 24. februarr 2011. Bilag nr.: 20.4.3. FORRETNINGSORDEN OG INSTRUKSER Forretningsorden og instrukser for bestyrelsen ved Århus Social og Sundhedsskole. I henhold

Læs mere

1 medlem, der udpeges af grundskolerne i Brønderslev Kommune i forening. 1 medlem, der udpeges af kommunalbestyrelserne i regionen i forening.

1 medlem, der udpeges af grundskolerne i Brønderslev Kommune i forening. 1 medlem, der udpeges af kommunalbestyrelserne i regionen i forening. Vedtægter Vedtægt for Brønderslev Gymnasium og HF Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Brønderslev Gymnasium og HF er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Brønderslev

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet vedr. regnskabsaflæggelse 2. Godkendelse af årsregnskab/årsrapport 2014 3. Godkendelse af revisionsprotokollat

Læs mere

Vedtægt for Gribskov Gymnasium

Vedtægt for Gribskov Gymnasium Vedtægt for Gribskov Gymnasium Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Gribskov Gymnasium er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Gribskov Kommune, Region Hovedstaden

Læs mere

Præsentation. Chefområdet Teknisk Gymnasium

Præsentation. Chefområdet Teknisk Gymnasium Præsentation Chefområdet Teknisk Gymnasium Gymnasieafdelingen på Syddansk Erhvervsskole har i 2014 et budget på 1.117 årselever. Odense Tekniske Gymnasium (OTG) bidrager med et budget på 675 årselever,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde, mandag d 18.1.16

Referat fra bestyrelsesmøde, mandag d 18.1.16 Referat fra bestyrelsesmøde, mandag d 18.1.16 Til stede: Bent Engelbrecht (BE), Lars Bluhme (BL), Jette Navntofte (JN), Erik Hygum (EH), Karsten Geertsen (KG), Hans Kjeldsen (HK), Mathias Egholm (ME),

Læs mere

Resultatkontrakt for direktør Ann K. Østergaard

Resultatkontrakt for direktør Ann K. Østergaard Resultatkontrakt for direktør Ann K. Østergaard I henhold til bemyndigelse fra Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling ved brev af 27. juni 2013 sagsnr. 065.46N.961 indgås resultatkontrakt i

Læs mere

Vedtægt for Munkensdam Gymnasium. Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål

Vedtægt for Munkensdam Gymnasium. Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål Vedtægt for Munkensdam Gymnasium Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Munkensdam Gymnasium er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Kolding Kommune, Region Syddanmark,

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august juli 2018

Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august juli 2018 Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august 2017-31. juli 2018 Formål med kontrakten Følgende resultatlønskontrakt skal medvirke til at tjene følgende overordnede formål

Læs mere

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 21. september 2009

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 21. september 2009 Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 21. september 2009 Punkt 10 Dagsordenspunkt: Rektors resultatkontrakt Sagsfremstilling: I september 2008 indgik rektor en resultatkontrakt

Læs mere

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Mandag d. 30. juni 2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Rune Wisbech Carstensen, Peter Hansen, Malene Gram, Leon Sebbelin, Susan Vonsild, Steen Madsen,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Samfundsfag C Samfundsfag C Oldtidskundskab Religion. Naturvidenskabeligt grf

Samfundsfag C Samfundsfag C Oldtidskundskab Religion. Naturvidenskabeligt grf Sproglige studieretninger Studieretning 1a Engelsk A, Fransk A/Spansk A og Tysk fortsætter B Fransk A/Spansk A Fransk A/Spansk A Fransk A/Spansk A Fransk A/Spansk A Tysk (fort) B Tysk (fort) B Tysk (fort)

Læs mere

STUDIERETNINGSPROJEKT 3.G 2014/2015

STUDIERETNINGSPROJEKT 3.G 2014/2015 STUDIERETNINGSPROJEKT 3.G 2014/2015 Formål Formålet med studieretningsprojektet er, at eleverne arbejder selvstændigt med at fordybe sig i og formidle en faglig problemstilling inden for et selvvalgt område

Læs mere

Brev af 12. februar 2018 orienteret om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen for 2017 og 2018

Brev af 12. februar 2018 orienteret om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen for 2017 og 2018 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 21. marts 2018 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet med orientering om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde 39 for VUC Djursland den 151214 kl. 15.00 18.00 på Kannikegade 10, 2. sal i Grenaa. Indholdsfortegnelse

Referat til bestyrelsesmøde 39 for VUC Djursland den 151214 kl. 15.00 18.00 på Kannikegade 10, 2. sal i Grenaa. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Referat... 2 2 Konstituering med nye i bestyrelsen... 2 3 Økonomi... 2 3.1 BR2014... 2 3.2 B2015... 3 4 Fagudbud 2015/2016... 3 5 Fravær... 3 5.1 HF i Grenaa 2013/2014... 3 5.2 AVU

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2016/17

Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2016/17 Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2016/17 Formål Resultatlønskontrakt for rektor er et af bestyrelsens styringsredskaber. Den understøtter dialogen mellem bestyrelsen og ledelsen

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Mandag d. 30. juni 2014 kl. 16.00 ca. 18.00 1. Godkendelse af dagsorden 2. Referat fra møde 0 er godkendt og underskrevet ved rundsendelse af referatet.

Læs mere

Gymnasiets opbygning 1 STUDENTEREKSAMEN STX. Optagelse Struktur Grundforløb og studieretninger Valgfag

Gymnasiets opbygning 1 STUDENTEREKSAMEN STX. Optagelse Struktur Grundforløb og studieretninger Valgfag 1 STUDENTEREKSAMEN STX Optagelse Struktur Grundforløb og studieretninger Valgfag Hvad giver en studentereksamen (STX) dig? 2 Den bredest mulige adgang til videregående uddannelser Studiekompetence - så

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 21. marts 2011

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 21. marts 2011 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 21. marts 2011 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

STX, studieretninger 2013-14

STX, studieretninger 2013-14 1 STX, studieretninger 2013-14 STX Studentereksamen varer 3 år. Du får en bred viden om mange forskellige fag. Du er selv med til at beslutte nogle af de fag, du skal arbejde med i din skoletid, selv om

Læs mere

Riv ud! Lidt mere om vores studieretninger

Riv ud! Lidt mere om vores studieretninger Riv ud! Lidt mere om vores studieretninger NATURVIDENSKABELIGE - SUNDHEDSVIDENSKABELIGE STUDIERETNINGER Det er studieretningerne for dig som er interesseret i naturvidenskabelige fag, som er god til matematik,

Læs mere

Resultatlønskontrakt for forstander på VUC Lyngby

Resultatlønskontrakt for forstander på VUC Lyngby Resultatkontrakten bygger på gældende retningslinjer, rammer og vilkår for anvendelse af resultatløn, som de fremgår af Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens øverste leder og

Læs mere

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 2017-18 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens øverste

Læs mere

årgang 2012 lektionsfordeling v8 040613, 95 min. Moduler i 2. og 3.g Aalborg Katedralskole Årgang 12-15 Studieretning 1c, 1u Biotek A, MA A, Fy B

årgang 2012 lektionsfordeling v8 040613, 95 min. Moduler i 2. og 3.g Aalborg Katedralskole Årgang 12-15 Studieretning 1c, 1u Biotek A, MA A, Fy B Studieretning 1c, 1u Biotek A, MA A, Fy B Engelsk B 3 3 2 2,5 Matematik A 4 5 2,5 2 2,5 3 Samfundsfag C 3 3 Kemi C 3 3 Fysik B 1,5 1,5 2,5 2,5 Bioteknologi A (bio C) 3 3 2 2 2,5 3 SUM 34 32 17 17 13,5

Læs mere

Velkommen til Nordfyns Gymnasium. www.nordfyns-gym.dk

Velkommen til Nordfyns Gymnasium. www.nordfyns-gym.dk Velkommen til Nordfyns Gymnasium Gymnasiet STX Aftenens program 19.00 20.00 20.30 20.30 21.00 Velkomst, generel orientering 1. orientering om studieretninger 2. orientering om studieretninger Fagbasar

Læs mere

Bilag 8b Status på rektors resultatkontrakt for skoleåret 2011-12

Bilag 8b Status på rektors resultatkontrakt for skoleåret 2011-12 Bilag 8b Status på rektors resultatkontrakt for skoleåret 2011-12 Hovedemner Kategori Emner Talent a. Måling a. Mindst 20 elever deltager i skoleåret i talentakademi eller i et andet talentudviklingsprojekt.

Læs mere

Oversigt over SR 1/16: Matematik A, Fysik B og Kemi B

Oversigt over SR 1/16: Matematik A, Fysik B og Kemi B Oversigt over SR 1/16: Matematik A, Fysik B og Kemi B Skemaet viser studieretningsfag, valgte fag (både fag der skal vælges inden skolestart og fag, der skal vælges i løbet af 2g) og de øvrige fag. så

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 20. marts 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Munkensdam Gymnasium den 21. september kl. 16:00 til 18:00.

Referat af bestyrelsesmøde på Munkensdam Gymnasium den 21. september kl. 16:00 til 18:00. MUNKENSDAM GYMNASIUM Tøndervej 100 6000 Kolding Tlf 7660 3060 Fax 7660 3061 munkensdam@munkensdam.dk www.munkensdam.dk 24. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde på Munkensdam Gymnasium den 21. september

Læs mere

AT Omlagt skriftligt arbejde 26. august 2015 Årgang 2015

AT Omlagt skriftligt arbejde 26. august 2015 Årgang 2015 AT Omlagt skriftligt arbejde 26. august 2015 Årgang 2015 AT i grundforløbet OS i grundforløbet AT1 2 20 % omlægges for A-/B-fag med mindst 10 elevtimer Sum 2 20 % omlægges for matematik C AT i foråret

Læs mere

Skævinge Skole & Ll. Lyngby Skole respekt tillid nærvær

Skævinge Skole & Ll. Lyngby Skole respekt tillid nærvær Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Side 001 Skævinge Skole & Ll. Lyngby Skole respekt tillid nærvær 7. november 2011 Tirsdag den 30. august kl. 19.00-21.30 på, mødelokalet Deltagere: Dorte Seir Petersen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Den 25. november kl. 16.00-18.00. Dagsorden. Dagsorden. 1 Opfølgning på beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde 2 Orientering

Bestyrelsesmøde Den 25. november kl. 16.00-18.00. Dagsorden. Dagsorden. 1 Opfølgning på beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde 2 Orientering Dagsorden Bestyrelsesmøde Den 25. november kl. 16.00-18.00 Tilstede Patricia afbud Dagsorden 1 Opfølgning på beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde 2 Orientering Formanden 1. Orientering om møde i bestyrelsesforeningen

Læs mere

Skole- og Børneudvalget. NOTAT: Mulige modeller for organisering af 10. klasse i Roskilde Kommune

Skole- og Børneudvalget. NOTAT: Mulige modeller for organisering af 10. klasse i Roskilde Kommune Skole- og Børneudvalget Børn og Kultur Skole og Klub Sagsnr. 190784 Brevid. 1280475 Ref. LAFJ Dir. tlf. 46 31 40 66 hanneo@roskilde.dk NOTAT: Mulige modeller for organisering af 10. klasse i Roskilde Kommune

Læs mere

Vedtægter for Rungsted Gymnasium

Vedtægter for Rungsted Gymnasium Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Rungsted Gymnasium 1. Rungsted Gymnasium er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Hørsholm Kommune, Region Hovedstaden,

Læs mere

Notat. Referat af 7. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken

Notat. Referat af 7. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Dato: 3.marts 2010 Referat af 7. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Mødet fandt sted torsdag den 14. januar 2010 kl. 12.00 til kl. 15.00 i Kirkeministeriet. Kirkeministeriet

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden 01.01.16 til 31.12.16

Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden 01.01.16 til 31.12.16 Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden 01.01.16 til 31.12.16 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af

Læs mere

Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium (Fælles transport fra Aalborghus den 11/12 kl. 8:30, hjemkomst 12/12 kl. 9:30 1) Underskrivelse

Læs mere

Vedtægter for Skive Gymnasium & HF

Vedtægter for Skive Gymnasium & HF Vedtægter for Skive Gymnasium & HF Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Skive Gymnasium & HF er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Skive Kommune, region Midtjylland

Læs mere

StudiePlanner STX STX. Frederikshavn Gymnasium & HF-kursus. Frederikshavn Gymnasium & HF-kursus

StudiePlanner STX STX. Frederikshavn Gymnasium & HF-kursus. Frederikshavn Gymnasium & HF-kursus StudiePlanner 1 Find DIN retning! 2 EN STUDENTEREKSAMEN KRÆVER: 4 fag på A-niveau 3 fag på B-niveau 7 fag på C-niveau De obligatoriske fag udgør hovedparten af gymnasieuddannelsen. Studieretningsfag og

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret 2016-2017 30.09.2016 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres

Læs mere