Et kik ud af vinduet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Et kik ud af vinduet"

Transkript

1 CAMPINGVOGNE

2 Et kik ud af vinduet

3 INDHOLD Modeloversigt PREMIO AVERSO/AVERSO FIFTY AVERSO PLUS BELCANTO TRECENTO Hjemlig komfort Sovekomfort Madlavning med komfort Badekomfort Kvalitet Teknik Virksomheden Bürstner Sikkerhed Campingpladser Hyndedesign Oversigt over grundplaner

4 PREMIO AVERSO/AVERSO FIFTY CAMPINGVOGNE FRA BÜRSTNER COMFORT-CLASS Side 6 COMFORT-PLUS-CLASS Side 10 Vil du have en campingvogn, hvor du og din partner kan nye friheden på tomandshånd? Eller skal du have hele familien med på den store oplevelsestur? Hos Bürstner finder du garanteret det rigtige. max. max. Lige fra den kompakte vogn i den lave prisende, via de eksklusive luksussuiter på hjul til de helt usandsynligt rummelige vogne med plads op til syv personer det hele findes i vores fem serier med i alt 40 grundplaner. Der er en ting, der er fælles for alle campingvogne fra Bürstner: en fremragende kvalitet og forarbejdning og en harmonisk og smagfuld indretning med mange overraskende praktiske detaljer. Kort og godt: masser af plads med komfort uden grænser. Antal sovepladser

5 AVERSO PLUS BELCANTO TRECENTO COMFORT-PLUS-CLASS Side 16 PREMIUM-CLASS Side 20 PREMIUM-PLUS-CLASS Side 24 max. max. max.

6 PREMIO Lyst til at tage på eventyr? Bare køre af sted og opdage verden? Der er intet, der er nemmere, med Premio. Den helt store fordel ligger her i den lave vægt. Premio er nem at trække også for en mindre bil. Du ankommer nemt og ubesværet til dit feriemål, uanset om rejsen går via stejle bjergveje eller gennem maleriske udstrakte landskaber. Premio vækker begejstring hos par og familier, der vil tage hul på campinglivet på en lidt mere avanceret måde. Derfor er der trods den lave pris ikke sparet på udstyret. Smarte løsninger til individualister er standard i Premio. Du kan f.eks. vælge mellem 8 forskellig hyndestoffer. Ikke så sært, at Premio har udviklet sig til en bestseller.

7 PREMIO PREMIO COMFORT-CLASS MANØVREDYGTIG CAMPING- VOGN SØGER NYBEGYNDER Vil du nyde friheden på tomandshånd eller tage hele familien med ud på oplevelser? Premio kan du indrette perfekt til det hele. Du kan vælge mellem i alt syv forskellige grundplaner. Premio 490 TL En til hver: Premio med grundplan til 2 personer tilbyder en god nats søvn i de to bekvemme separate senge i midtersektionen og en stor rund siddegruppe bagest. Det er skønt at hygge sig her efter en dag med mange oplevelser og senere sove trygt og afslappet. Yderligere highlights: Indstillelige spots under de rummelige skabe til opbevaring sørger for den rette belysning, også når mørket er faldet på. Specielt til par, der gerne vil have plads til at nyde tosomheden. Eller specielt til børnefamilien, der foruden plads til komfort også gerne vil have mere ud af feriebudgettet. I Premio er der sørget for det hele.

8 DeTaljer Privatsfære: Hvis man gerne vil have lidt fred og ro for sig selv, trækker man blot forhænget for og adskiller således soveområdet fra opholdsområdet med køkken og siddegruppe. Premio 485 TK Funktionelt og lige ved hånden lave mad, spise, sove, læse, lege, slappe af, drømme - i Premio kan man det hele. Uanset om man rejser som par eller med hele familien, for her er indretningen så funktionel og gennemtænkt, at man ikke behøver at give afkald på noget. Store vinduer, der kan åbnes, og Midi-Heki tagluger giver masser af lys og luft. Det harmoniske samspil i møbel-, stof- og belysningsdesign skaber en atmosfære, som hele familien kan slappe af i. Premio 495 TK Smagfuldt: Det rummelige køkken med 150 l køleskab (ekstraudstyr) bag den spejlbelagte flade, 3 kogeblus, overskabe med lys, skuffer på rullelejer og god frasætnings- og arbejdsplads gør madlavningen til en leg (495 TK).

9 PREMIO 9 Standard Klappet og klart: Under køjesengen gemmer der sig yderligere stuveplads, der er tilgængelig udefra. Hvis den nederste seng klappes op, får man en rummelig garage bagi. Grundplanerne 400 TS 435 TS 450 TS 480 TK 485 TK 490 TL 495 TK Premio de stærke sider Lav vægt, ideel også til mindre biler AL-KO chassis med AKS (antislingresystem) øger stabiliteten under kørslen Kompakt rejsegrundplan med fast seng og lamelbund 8 forskellige hyndestoffer Hyggeligt belysningskoncept Komplet køkken med 3 kogeblus og køleskab Rustfrit kogeblus og vask nedfældet i bordpladen Oplukkelige vinduer hele vejen rundt og Midi- Heki tagluge med fluenet og rullegardin til mørklægning (ikke i toiletrummet) Gasvarmer Truma S 3002 Belysning med 12/ V Faste senge med lamelbund af træ Serveringsklap Lækkert og funktionelt: Finish med træ i toiletrummet gør den fine indretning med vægskab og buet underskab komplet. Fast seng Siddepladser Vaskerum/toilet Bord/skabe/hylder Klædeskab Køleskab (fritstående) Med garage

10 averso averso fifty Den ene vil til havet, den anden på landet, den tredje op i bjergene kan man gøre alle tilpas i ferien? Bürstner kan! Hos Averso finder man det største antal versioner inden for mellemklassen. I alt 12 grundplaner kan man vælge imellem, så man kan gøre sig det behageligt hvor som helst. Fra en kompakt letvægter til to personer, til det rullende familieherberg Averso kan opfylde alle ønsker. Også når det gælder udstyr af enhver art. Med Averso fifty indfører Bürstner nye forestillinger om, hvad man kan få for pengene. Den populære udstyrspakke fås til alle versioner af grundplaner i serien. Hermed introduceres en mængde nyheder inden for ekstraudstyr - udvendigt og indvendigt. Elegant glat plade i sølv eller hvid, sporty alufælge, solid dør med vindue og mange store og små ekstrating indvendigt giver det lille ekstra plus til din ferie, uanset hvor turen går hen.

11 AVERSO AVERSO COMFORT-PLUS-CLASS Averso 500 TK SUCCESMODELLEN TIL ETHVERT FORMÅL Med Averso bliver alle ferier vellykkede. Her kan du ikke blot opleve verden på tomandshånd, med familien eller med vennerne, du kan også tage den hjemlige hygge med. Averso 460 TL Ekstra plads: I den lyse køkkenafdeling (500 TK) er kogeblus og vask flyttet bagud for at give mere bordplads. Så er det meget nemmere at lave mad, og der er plads til at rette an. Især når man slår afdækningen til kogeblus og vask ned. Store skuffer på rullelejer giver orden, og her kan der endda også blive plads til et 150 liter køleskab (ekstraudstyr) med spejleffekt på forsiden. Hvad enten du hygger dig med de andre i den runde siddegruppe, fremtryller eksotiske retter i køkkenet eller slapper af i soveværelset - her kan du altid indrette dig, så campingferien bliver til en uforglemmelig oplevelse. Her har alle plads til netop det, man lige har lyst til.

12 Averso 500 TK De skønne detaljer: Indgangspartiet. Baldakin med indbygget lys, solid specialdør (ekstraudstyr) med plads til ferielæsning og lign. Praktisk: Med den pladsbesparende lamelskillevæg i badeværelset får man i en håndevending en lækker brusekabine (afhængig af grundplan). VelVære og komfort langt hjemmefra Ikke kun det omfattende udstyr, men også de mange smukt udformede detaljer gør Averso til den perfekte ledsager på ferieturen. Hvor man end vender blikket hen, får man øje på gode ideer, der gør rejsen nemmere. Mens børnene tumler rundt i køjesengene i bagenden, kan forældrene sidde og hygge sig i den lækre siddegruppe. Hvis ikke det var, fordi solen kigger lokkende ind gennem de store oplukkelige vinduer og Midi-Heki taglugen, ville man slet ikke få lyst til at forlade disse dejlige omgivelser og gå udenfor. Averso 500 TK Klar til servering: Den runde siddegruppe forvandles i et snuptag til en bekvem spiseplads med plads til benene og store armbevægelser (afhængig af grundplan).

13 AVERSO FIFTY AVERSO FIFTY COMFORT-PLUS-CLASS Averso fifty 465 TS DEN EKSTRA DIMENSION AF KOMFORT Med over 50 års erfaring har Bürstner noget at bygge på. Erfaring, der er udnyttet fuldt ud i den helt specielle version fifty. Denne eksklusive vogn gør ikke kun en god figur set udefra, også indvendigt venter der et hav af overraskelser. Averso fifty 450 TS En masse praktiske udstyrskomponenter giver ekstra komfort. Både ude og inde. Stoffet, der gør drømme til virkelighed: I Averso fifty er siddegruppen forsynet med det lækre Nova betræk på hynderne. Det er ikke kun særdeles nemt at holde og rengøre, det er også meget slidstærkt og herligt blødt at røre ved og så er det også åndbart. Men det er ikke kun lækkert at røre ved: De andre versioner, du kan vælge imellem, Nova rosso og Nova salsa er også en fryd for øjet. Noget, der også bidrager væsentligt til komforten, er de nye nakkestøtter i skønt design på den runde siddegruppe. Nakkestøtterne kan indstilles efter ønske.

14 AVERSO FIFTY Virkelig attraktiv: speciallak i sølv på glat plade. 3. bremselygte i Bürstner Logodesign. Smukt udformede og ikke til at overse: baglygterne i typisk design fra Büerstner.

15 AVERSO AVERSO FIFTY AVERSO FIFTY - UDSTYR Standard (hammerlak hvid) sølv sølv (galt plade) hvid Udvendigt Glat plade Speciallak hvid og sølv Alufælge Black Polish Specialdør i en del med vindue, fluenet, rullegardin til mørkelægning og affaldsspand Indvendigt Modstandsdygtigt betræk Nova Quality Nakkestøtter (afhængigt af grundplan) Sengetæppe(r) og væglomme (afhængigt af grundplan) Køleskab Dometic, serie 8 Grundplanerne 390 TS 420 TS 450 TS 460 TL 460 TS 465 TS 480 TK 495 TK 500 TK 500 TL 550 TK* 800 TK* Averso/Averso fifty de stærke sider Kompakt rejsevogn også egnet til mindre biler AL-KO chassis med AKS (antislingresystem) øger stabiliteten under kørslen Tredje bremselygte i Bürstner logoform Golden Teak møbeldekor af høj kvalitet 10 forskellige hyndedesigns Antiallergisk madrasbetræk Harmonisk lyskoncept med indirekte belysning Faste senge med madrasser med pocketfjedre (gælder ikke køjesenge) Masser af opbevaringsplads som standard Mere bordplads i køkkenet foran kogeblus, der er flyttet bagud Mulighed for 150 liter køleskab som ekstraudstyr (afhængigt af grundplan, standard i 465 TS) Træktøjsafdækning Truma varmluftssystem 12 V Belysning 12 V Fast seng Siddepladser Vaskerum/toilet Bord/skabe/hylder Klædeskab Køleskab (fritstående) Med garage *Bredde 250 cm Vinterpakke** (ekstraudstyr) Isolerede og opvarmede afløb elgulvvarme aut. gasomkoblingssystem Truma Ultraheat **Yderligere informationer og pakker kan ses under tekniske data.

16 averso plus Vil du gerne være mobil, selv om du har campingvognen med? Køre fra sted til sted fri som fuglen? Så har du brug for en kompakt og funktionel vogn som f.eks. Averso plus. Med Averso plus har Bürstner opfundet campingvognen på ny og høstet international anerkendelse for den. Derfor kan det ikke undre, at den allerede på nuværende tidspunkt er den mest solgte campingvogn med hejseseng. Med denne hejseseng skaber man i en håndevending to fuldgyldige og bekvemme sovepladser og tryller dem af vejen igen lige så hurtigt over siddegruppen. Ingen besværlig tilrigning af sovepladser men derimod en pladsbesparelse, der giver sig udslag i kompakte udvendige mål, lettere totalvægt og ikke mindst en attraktiv pris. Sammenlign selv. I denne kategori er den uden for konkurrence. Og den tiltrækker sig opmærksomhed: Med speciallak (merpris) i fornemt silver og ikke mindst i den stilfulde farve mint med bladdekoration er den simpelthen uforlignelig smuk.

17 AVERSO PLUS AVERSO PLUS COMFORT-PLUS-CLASS GENIAL RUMMELIG At kunne falde om i sengen i en kompakt campingvogn efter en dag fuld af oplevelser, at kunne vågne udhvilet morgenen efter og at kunne stå op uden at skulle tænke på at pakke sengen væk, den luksus finder du kun i Averso plus. Hyggehjørne: Den hyggelige siddegruppe indbyder til ren nydelse. Om dagen har man et flot lysindfald gennem de store vinduer, om aftenen skaber belysningen ægte candle-light stemning. Averso Plus 410 TS Som en drøm: Når hejsesengen er nede, har man et dejligt kig til himlen gennem tagvinduet. Du falder i søvn under stjernerne og vækkes af solen om morgenen. For i Averso plus hejser du bare din dobbeltseng med sengetøjet op under loftet. Nedenunder dukker der en hyggelig siddegruppe op med masser af plads til komfort. Og dobbeltsengen kan bare trylles frem igen, når der er brug for den. Genialt eller hvad? Som standard leveres Averso plus med Golden Teak møbel dekor. Som ekstraudstyr kan man også få det mørkere møbeldekor Merano i nøddetræ.

18 DeTAljer Plads til udvidelser: Siddegruppen under hejsesengen kan med få greb omdannes til et hyggeligt hvileareal (ikke i 410 TS). Og bagenden bliver til en rummelig soveafdeling til 4 personer. Køkken og bad er naturligvis stadig frit tilgængelige. Averso Plus 510 TK Den lille til storfamilien Det prisbelønnede indvendige design med hejse seng giver bekvem mulighed for familieudflugter i Averso plus på et minimum af plads. 510 TK har et ekstra børneværelse med rummelige køjesenge og en ekstra siddegruppe. Vælger man grundplanen med køjesenge, får man op til fire faste senge og to yderligere sovepladser under hejsesengen. Averso plus træder i karakter også med standardudstyr: De mange smarte detaljer opfylder alle ønsker. Nyt rumkoncept: Takket være hejsesengen har 410 TS kun en længde på 4,60 m og er alligevel yderst rummelig med fin plads til at gøre sig det behageligt. Frisk luft: Med et greb kan bruse kabinen skilles fra resten af baderummet. Tagvinduet sørger for god udluftning (410 TS).

19 AVERSO PLUS Standard (hammerslag hvid) sølv mint Grundplanerne 410 TS 440 TK 510 TK Averso plus de stærke sider Rummelig hejseseng Antislingresystem AL-KO sikkerhedschassis Træktøjsafdækning Tagluge Midi-Heki (ikke 410 TS) Beslag til fladskærm (410 TS) Hejseseng med koldskummadras Nakkestøtter (indstillelige) Forsænket kombinationsløsning med kogeblus og vask Belysning 12 V Der kan vælges mellem 2 møbelversioner Vis ses i baren: Den smarte bar har ikke kun solide slingrekanter til sikker anbringelse af drikkevarer, her er der også plads til fladskærmen (ekstraudstyr), der kan trækkes ud og drejes 180 grader. Selv udefra har du mulighed for at følge med i underholdningen. Fast seng Siddepladser Vaskerum/toilet Bord/skabe/hylder Klædeskab Køleskab (fritstående) Med garage Hejseseng Designpakke* (ekstraudstyr) Alufælge Black Polish specialdør i en del med indbygget vindue fluenet og affaldsspand hynder med betræk Nova (amber, rosso, salsa) speciallak sølv eller mint *Yderligere informationer og pakker kan ses under tekniske data.

20 BELCANTO Ferien er den skønneste tid på året. Så skal alt være på plads og i orden. Når du tager på tur med Belcanto, kan du være sikker på, at du vil nyde din ferie i fulde drag. Denne vogn i klassen Premium har med sit yderst omfattende udstyr alt om bord, der skal til for at få en vellykket campingferie. Og i det stilfulde opholdsrum med de mange fine detaljer opfyldes alle ønsker om ubegrænset velbefindende. Elegancen og stilen ses med det samme. I sit ydre præsenterer den sig i strålende hvid eller fornem silver. Designapplikationer på midten og bagpå præger den markante silhuet. Også køreegenskaberne er helt suveræne: Med denne kombination af bil og campingvogn med hightech chassis sikres en behagelig kørsel på alle veje.

21 BELCANTO BELCANTO PREMIUM-CLASS UNDERVEJS MED SYDENS CHARME Navnet er allerede en ledetråd. Varme toner i møbeltræsorten ceder, harmoniske kontraster og skønne detaljer leder straks tankerne i retning af middelhavsatmosfære. Det er bare herligt, når solen falder ind gennem de store sideruder og taglugen og fylder alt med sit gyldne lys. Belcanto 510 TS Livsnydelse: Kunsten at føle sig grænseløst godt tilpas har særligt gode muligheder i Belcanto. Lyse kontrastlister på overskabene sammen med de smukke greb - det er møbelkunst af højeste karat. I alt ni gennemtænkte grundplaner giver mulighed for at indrette sig helt efter sit eget hoved. Lad alle dine ønsker om noget helt særligt gå i opfyldelse det er nemlig standard i Belcanto.

22 DETaLjEr Rummeligt: I det store klædeskab er der plads til hele feriegarderoben. Belcanto 460 TL DrømmeuDstyret til ferien Ferie skal være ren afslapning. Det får man med garanti i Belcanto. Behagelig indstilling af siddeplads: Nakkestøtterne kan indstilles i forskellige positioner. Også det rummelige soveområde er indrettet i fineste kvalitet. Når du strækker ud på den bekvemme koldskummadras, der er standard, varer det ikke længe, før du falder i søvn. Med hovedparti, der kan indstilles i højden (Easy-Flex), forvandles sengen i en håndevending til en behagelig divan. Indbydende: allerede i indgangspartiet ser man den fine indretning. Og man ser straks den drejelig fladskærm og glasvitrinen med indbygget belysning. Dobbelte muligheder: gennemtænkt i alle detaljer den kombinerede køkken- og bestikskuffe. To bliver til en: Single-twin-sengen (ekstraudstyr) er et ægte multitalent. Med rullelameller kan de to enkeltsenge med et snuptag forvandles til en hyggelig dobbeltseng på ca. 2 x 2 m.

23 BELCANTO Standard (hammerslag hvid) Ekstraudstyr: Glat plade silver (hammerslag) Ekstraudstyr: Glat plade Gå glad i bad: Indretning med træ, ask, de mange hylder og armaturer af høj kvalitet, lys og luft gennem tagvinduet perfekt. Grundplanerne 460 TL 465 TS 510 TS* 535 TL 535 TS 540 TL* 540 TS* 560 TK* 650 TK* Belcanto de stærke sider Premium campingvogn med omfattende standardudstyr Sikkerhedschassis med stabilisator Tredje bremselygte i Bürstner logoform Specialdør to-delt 9 forskellige grundplaner 10 forskellige hyndedesigns Antiallergisk madrasbetræk Alle faste senge med lamelbund og justerbart hovedparti (Easy-Flex, ikke køjesenge) samt koldskummadrasser To nakkestøtter (afhængigt af grundplan) Ventileret stuveplads i tag (Air-Plus) Forsænket rustfri kombination af kogeblus og vask 40 l vandtank fastmonteret med påfyldningsstuds Truma varmluftsystem og vandvarmer, 12 V Omformer 400 VA Belysningskoncept (også indirekte belysning), 12 V Veludhvilet på to etager: Her er der god plads til store og små sovetryner - og masser af lys og luft. Fast seng Siddepladser Vaskerum/toilet Bord/skabe/hylder Klædeskab Køleskab (fritstående) Med garage *Bredde 250 cm Designpakke** (ekstraudstyr) Glat plade Alufælge Black Polish Specialdør i en del **Yderligere informationer og pakker kan ses under tekniske data.

24 TRECENTO Med Trecento har du dit eget 5-stjernede hotel. Ligegyldigt hvor du befinder dig. Med luksussuite, designermøbler, wellnessafdeling og alt, hvad hjertet begærer. Med luksusudstyr, der er en nydelse for selv de mest forvænte sjæle med mange lækre detaljer. Udefra præsenterer den sig i standardudgaven med fornem glat plade og elegante alufælge. Det stabile chassis gør Trecento suverænt sikker i trafikken. Ni grundplaner giver plads til individuelle ønsker. Hvis du sætter komforten i højsædet, lægger vægt på eksklusivt udstyr, luksuriøst møbeldesign og kreative lysløsninger, så er Trecento den perfekte rejseledsager til dig. De faste senge med Super-Flex koldskummadrasser og med hovedparti, der kan indstilles efter ønske, den hyggelige siddegruppe med indstillelige nakkestøtter og tæpperne af høj kvalitet er blot nogle eksempler på løsninger til det kræsne publikum. I denne campingvogn i luksusklassen vil du føle dig hjemme. Eller som på et 5-stjernet hotel.

25 TRECENTO TRECENTO PREMIUM-PLUS-CLASS DRØMMEREJSER FORETRÆKKES Trecento er helt og holdent indrettet til drømmeferie. Det skal simpelthen kunne ses og frem for alt kunne mærkes. De mange nyheder fra Bürstner forener perfekt funktion og maksimal komfort. Desuden er alle detaljer afpasset perfekt efter hinanden. Trecento 465 TS Grænseløs komfort og nydelse på højeste niveau. Det er superklassen fra Bürstner italiensk maritim stil og enestående elegance. Din egen hotellounge: Rummelighed er en del af Trecento programmet. Den runde siddegruppe med lækkert læderbetræk (ekstraudstyr) indbyder til mange hyggetimer. Sovesuiten med de behagelige enkeltsenge, koldskummadrasser, der skåner ryggen, og hovedparti, der kan indstilles i højden (Easy-Flex) sikrer maksimal komfort. LED-lysskinner ved kanter og under opbevaringsskabene giver indirekte belysning og stemning efter ønske.

26 DETALJER Eksklusivt: Skufferne med apotekerudtræk har rigelig plads til alle redskaberne. ELITEN INDEN FOR SUPERKLASSEN Hvad enten du slapper af i den superbekvemme dobbeltseng i soveværelset med panoramavindue eller muntrer dig med kulinariske udskejelser i det veludstyrede køkken, vil du opleve, at i Trecento bliver selv de mest dagligdags ting til en særlig oplevelse. Trecento 540 TL Badekomfort: indbydende træfinish, store spejlflader og armaturer af høj kvalitet resulterer i et luksuriøst badeværelse. Stilfulde elementer: LED-lysskinner giver interessante lyseffekter under skabe i tofarvet optik. Hvis man vil dele luksustilværelsen, kan man tilbyde sine besøgende god plads og stilfulde omgivelser. Og fordi der er så dejligt, vil de bestemt ikke lade vente længe på sig. Liggekomfort: Anbring blot sengebordet under rullelamellerne, så får du en liggeflade på 2 x 2 m, hvor du rigtigt kan slænge dig (ekstraudstyr).

27 TRECENTO Champagne (glat plade) High-Tech: Det store køleskab med spejloverflade gør køkkenet til et gourmettempel. Tør opbevaringsplads: Det intelligente ventileringssystem i skabene eliminerer effektivt kondensvand. Grundplanerne 460 TL 465 TS 510 TS* 535 TL 535 TS 540 TL* 540 TS* 560 TK* 650 TK* Trecento de stærke sider Premium campingvogn med luksusudstyr Sikkerhedschassis med stabilisator Lak i høj kvalitet i farven champagne med fine dekorationselementer Glatte plader som standard Alufælge Black Polish og træktøjsafdækning Tredje bremselygte i Bürstner logoform Indgangsdør af god kvalitet med vindue og fluenet Eksklusiv møbelfinish 10 forskellige hyndedesigns Lyskoncept med indirekte belysning Antiallergisk madrasbetræk Koldskummadrasser af høj kvalitet Siddegruppe med Superfex koldskum med høj punktelasticitet Nakkestøtter i den runde siddegruppe Ventilerede opbevaringsskabe giver forbedret indeklima (Air-Plus) Mere bordplads i køkkenet foran kogeblus, der er flyttet bagud Fast indbygget vandtank, 40 liter Truma varmluftssystem 12 V Vinterpakke** (ekstraudstyr) Ren afslapning: Nakkestøtterne kan indstilles efter behov. Fast seng Siddepladser Vaskerum/toilet Bord/skabe/hylder Klædeskab Køleskab (fritstående) Med garage *Bredde 250 cm Isolerede og opvarmede afløb elgulvvarme aut. gasomkoblingssystem Truma Ultraheat **Yderligere informationer og pakker kan ses under tekniske data.

28 Hjemlig komfort Bo Bedre også undervejs I en Bürstner campingvogn findes den helt rigtige indretning til grænseløs komfort. Tag hyggen og trygheden fra dagligstuen derhjemme med på ferieturen. Alene, på tomandshånd og sammen med venner kan du her føle dig hjemme og nyde mange timer fulde af harmoni en ferieoplevelse uden sidestykke. Der er mange grunde til at indrette campingvognen ekstra hyggeligt. Måske er vejret ikke helt som ønsket. Eller måske har du lyst til trække dig tilbage og nyde nogle timer i private omgivelser. Uanset hvad grunden er, så opfylder boligkomforten i Bürstner ethvert ønske. Det er nemlig en specialitet hos Bürstner at skabe en atmosfære, hvor mennesker føler sig godt tilpas, med inventar af høj kvalitet og kreative ideer inden for belysning.

29 sæt dig ned og nyd det Lys til sanserne Også i taglugerne er der indbygget LED-lys (afhængig af modellerne), så disse giver både lys og luft. Den moderne loftslampe, opbevaringsskabe med LED-lysskinner, kantlys og indirekte belysning som ekstraudstyr der findes ikke smukkere lysdesign. Som par, med børn eller børnebørn på ferie det er i opholdsrummet, man samles. Vi har udviklet siddepladser, der passer til enhver lejlighed, så alle føler sig rigtigt godt tilpas, f.eks. den rummelige runde siddegruppe, der med en ekstraplade uden videre kan forvandles til en bekvem spiseplads med plads til benene og store armbevægelser (afhængig af grundplan). Er du ikke til runde borde? Så er denne siddegruppe med to siddebænke over for hinanden det helt rigtige. Lys skaber ægte stemning. Derfor har vi altid lagt stor vægt på et godt belysningskoncept ved indretningen af opholdsrummet. I campingvogne af den nyeste generation faldt det derfor helt naturligt, at der skulle anvendes LED-teknologi til den moderne lysinstallation. Denne teknik sparer plads ved monteringen og giver mange muligheder for kreativ udformning. Indirekte belysning under skabene til opbevaring giver disket lys i opholdsrummet. Da LED-teknikken sikrer et meget lille strømforbrug og meget lang levetid, kan lyset være tændt døgnet rundt, så det er nemmere at finde rundt om natten. Ren afslapning: Nakkestøtterne kan indstilles efter behov (alt efter model). Rund siddegruppe Midtersiddegruppe

30 Sovekomfort Sov godt I en Bürstner oplever du velvære uden grænser dag og nat. Afslapning døgnet rundt. Væk fra hverdagen, væk fra stress og jag og få ordentligt udsovet, det kan man her. Med forskellige sengemodeller, sunde lamelbunde og madrasser af høj kvalitet tilbydes en komfort, der får drømme til at gå i opfyldelse. Efter en dag fuld af oplevelser kan man strække ud her, sove afslappet og vågne frisk og veludhvilet den næste morgen det giver energioverskud til den hverdag, der venter, når ferien er forbi. Glæd dig til en indretning, der på alle måder kan hamle op med komforten i din egen seng derhjemme. Her finder du ikke blot en sund søvn, men også en oase af fred og ro, afspænding og grænseløst velvære.

31 med pocketfjedre (alt efter model) giver optimal støtte til kroppen, og de vaskbare allergivenlige betræk gør deres til, at søvnen ikke forstyrres af allergiske reaktioner. Alt er indrettet med det specifikke mål at ledsage dig blidt gennem dine drømme. Komfort i alle versioner Alle har deres egene sovevaner. Nogle vil gerne sove i fred og ro hver for sig i sin egen enkeltseng, andre foretrækker dobbeltsengen. Vi tilbyder mange forskellige sengeversioner, så du ikke skal give afkald på noget, heller ikke når du er på ferie. Hvis du vil have maksimal bevægelsesfrihed, kan du vælge den fritstående dobbeltseng, der giver bekvem adgang fra begge sider. De nyskabende ideer giver endnu mere individuel liggekomfort. Med Easy-Flex indstilles hovedgærdet på enkelt- eller dobbeltsenge, så de kan bruges til afslapning, læsning og til at sove i. Familier har glæde af de pladsbesparende køjesenge (modelafhængig). Og hvis I er mange, der skal af sted sammen på ferie, så er det nærliggende at vælge Averso plus med den ekstra hejseseng, for her er der rigelig plads til yderligere to personer (ikke 410 TS). af samme stof som drømme For at kunne garantere den allerbedste komfort, er der kun brugt materialer af høj kvalitet i soveområdet. Opbygningen af sengene giver alle forudsætninger for en sund søvn: Specielle lamelbunde, der er skånsomme for ryggen, koldskummadrasser eller madrasser Veludhvilet på to etager: Her er der plads til både store og små drømmere. Enkeltsenge Fransk seng Fritstående dobbeltseng Køjesenge Hubbett Averso plus Optimal støtte: Specielle lamelbunde med fleksible gummilejringer giver optimal fordeling af kropsvægten og garanterer en god sovekomfort. Uforstyrret ro: Alle faste senge har som standard allergivenligt betræk, så også allergikere kan få en god nats søvn.

32 KulinarisKe nydelser nyd den gode mad undervejs Grænseløst velvære så er god mad helt uundværlig. Med en Bürstner campingvogn kan du give dig hen til de kulinariske glæder, hvor du end er, også selv om de lokale restauranter for længst har lukket. For her findes en køkkenindretning, der med sit udstyr opfylder drømmene hos både amatørkokke og gourmeter. Vi har tænkt på alt det, som du er vant til fra køkkenet derhjemme: Masser af opbevaringsplads til gryder, pander, krydderier og ingredienser af enhver art, køleplads til frisk frugt, kød, grøntsager og drikkevarer, plads til at lave mad, rette an og vaske op her kan dine kulinariske ideer få frit løb. Velbekomme.

33 Averso fifty KøKKenKultur i topform Det L-formede køkkendesign (afhængig af grundplan) giver et maksimum af plads til at kaste sig ud i den højere kogekunst. Desuden kan vasken dækkes med en glasplade. På den måde skabes der ekstra bordplads. Der findes også en solid afdækning til de moderne kogeblus (afhængig af modellen), der giver ekstra plads. Smagfuld ned til mindste detalje Bortset fra den funktionelle side vil man naturligvis også vælge ud fra det tiltalende design i en Bürstner vogn kommer også øjet til sin ret. De robuste bordplader er nemme at rengøre og er en forskønnelse for køkkenet i sig selv. De smukt designede armaturer tilfører kvalitet og stil. det Kolde og det varme KøKKen Friske råvarer skal naturligvis holdes friske så længe som muligt. Det sørger de energibesparende køleskabe for, der alt efter grundplan og model kan rumme fra 93 til 160 liter. Der er rigelig plads til alle de læskende drikkevarer. Bürstner satser her på den nyeste teknik, og køleskabene har mange praktiske funktioner. For eksempel det patenterede, udtagelige frostrum og grøntsagssektionen, der kan opdeles individuelt (afhængig af model/grundplan). Alle køleskabe har den mest avancerede køleteknik, og de er så lydsvage, at man ikke forstyrres af klik og summende eller brummende lyde. De 3 gasblus sørger for, at det kan gå hedt til ligesom i professionelle køkkener. Utroligt populær og en sand fryd for øjet er det luksuriøse TEC Tower med 150 liter køleskab og en kombineret ovn/grill gemt bag en smuk Monolith-front (ekstraudstyr). plads til opbevaring og alt inden for rækkevidde Store skuffer og skabe til madvarer og køkkengrej skal der altid være nok af. Sådan er det selvfølgelig også i det mobile Bürstner køkken. Her mødes gennemtænkt kvalitet og smart design. Trecento Alt med om bord: Skufferne med apotekerudtræk har rigelig plads til alle redskaberne. Skufferne på rullelejer med praktiske slingrekanter er nemme at åbne. De solide pushlock lukninger sørger for, at alt forbliver lukket under kørslen. Skufferne er dybe nok til at rumme selv de største gryder, og der tilbydes også de såkaldte apotekerudtræk med bekvem adgang fra siden til alle forråd. Stilfulde beslag og greb afrunder det samlede billede. Belcanto Trecento Averso fifty Der er plads til alt: Takket være de store skuffer på rullelejer kan du tage alt det, du har brug for, med på turen. Smart: Den praktiske opdeling medfølger.

Forårsmagasinet. Stor nyhed til helårscampister! Lavere pris - lavere vægt. Side 8. Spar op til 31.930,- på tre jubilæumsmodeller fra WILK Side 10

Forårsmagasinet. Stor nyhed til helårscampister! Lavere pris - lavere vægt. Side 8. Spar op til 31.930,- på tre jubilæumsmodeller fra WILK Side 10 Forårsmagasinet WWW.CARAVANRINGEN.DK CARAVAN RINGEN. IMPULS MAGASIN. 2012 Stor nyhed til helårscampister! Lavere pris - lavere vægt. Side 8 Spar op til 31.930,- på tre jubilæumsmodeller fra WILK Side 10

Læs mere

Forårsmagasinet IMPULS MAGASIN. Den nye klassiker. - vi bestræber os lidt mere ARKITEKTUR PÅ HJUL

Forårsmagasinet IMPULS MAGASIN. Den nye klassiker. - vi bestræber os lidt mere ARKITEKTUR PÅ HJUL Forårsmagasinet IMPULS MAGASIN 2009 - vi bestræber os lidt mere E L S K E R A L L E Å R S T I D E R ARKITEKTUR PÅ HJUL Den nye klassiker Bliv medlem af Danmarks nye CaravanClub og få masser af fordele

Læs mere

CAMPING MAGASINET. Udgivet af Adria Caravan - Danmark 2008-18. årgang. forud for fremtiden!

CAMPING MAGASINET. Udgivet af Adria Caravan - Danmark 2008-18. årgang. forud for fremtiden! CAMPING MAGASINET Udgivet af Adria Caravan - Danmark 2008-18. årgang forud for fremtiden! 2 ADRIA - DANMARKS CARAVAN NR. 1 Vi tager parcelhuset med på ferien Engang skulle vi ud af jaget og glemme telefon,

Læs mere

Inspiration til dit nye hus

Inspiration til dit nye hus Inspiration til dit nye hus Når du skal bygge dit eget hus, er der mange ting du skal tænke over, tage hensyn til og tage stilling til. Det er en fantastisk process og vi er med dig hele vejen igennem.

Læs mere

In Motion. bringer luxuscamping til helt nye højder! Sådan forstår. Solcelleer. Nye vogne. Vind en ipad Mini! Se mere inde i bladet...

In Motion. bringer luxuscamping til helt nye højder! Sådan forstår. Solcelleer. Nye vogne. Vind en ipad Mini! Se mere inde i bladet... In Motion 2012 22. Årgang Campingmagasinet er udgivet af Adria Caravan adria 2013 magasinet årgang 23 udgives af ADRIA Danmark astella glam edition: bringer luxuscamping til helt nye højder! Sådan forstår

Læs mere

IN MOTION. stærkere end. Den ku ligeså godt ha været dansk! VIND en Mover! Se mere inde i bladet... magasinet. Anderledes campingferie i Kroatien

IN MOTION. stærkere end. Den ku ligeså godt ha været dansk! VIND en Mover! Se mere inde i bladet... magasinet. Anderledes campingferie i Kroatien IN MOTION 2012 22. Årgang Campingmagasinet er udgivet af Adria Caravan adria 2014 magasinet årgang 24 udgives af ADRIA Danmark Altea 2014 Den ku ligeså godt ha været dansk! Er glasfiber stærkere end aluminium?

Læs mere

GROHE armaturer til bad. www.grohe.dk. www.grohe.dk. DK 08.2007 Copyright by GROHE

GROHE armaturer til bad. www.grohe.dk. www.grohe.dk. DK 08.2007 Copyright by GROHE GROHE armaturer til bad DK 08.2007 Copyright by GROHE Grohe A/S Walgerholm 11 3500 Værløse Tlf.: 44 65 68 00 Fax: 44 65 02 52 E-mail: grohe@grohe.dk Nyder du vand? Armaturer side 12 Termostater side 72

Læs mere

Foto-locations: Gudenåcamping, Brædstrup og Trelde Næs Camping

Foto-locations: Gudenåcamping, Brædstrup og Trelde Næs Camping 2015 DK Foto-locations: Gudenåcamping, Brædstrup og Trelde Næs Camping Indhold NYHEDER 2015 4-5 Se årets nyheder... UDSØGTE MATERIALER 6-7 Materialer // Gardiner // Pictogramoversigt ARTIKLER 12, 20, 28

Læs mere

VINTERCAMPINGMAGASINET WWW.VINTER-CAMPING.DK 2. ÅRGANG. OKTOBER 2006

VINTERCAMPINGMAGASINET WWW.VINTER-CAMPING.DK 2. ÅRGANG. OKTOBER 2006 VINTERCAMPINGMAGASINET WWW.VINTER-CAMPING.DK 2. ÅRGANG. OKTOBER 2006 - vi bestræber os lidt mere www.vinter-camping.dk Sneferie i campingvogn er kommet for at blive Der er ingen tvivl om, at vinterferie

Læs mere

mit telt! Det er os en fornøjelse at opfylde dine teltønsker. collection 2015/16

mit telt! Det er os en fornøjelse at opfylde dine teltønsker. collection 2015/16 mit telt! Det er os en fornøjelse at opfylde dine teltønsker. collection 2015/16 DK Vi har det passende telt til alle slags campingformer også til dig. Kvalitet, innovation, individualitet og mangfoldighed.

Læs mere

Truma s Campingverden 2015. Større komfort på turen

Truma s Campingverden 2015. Større komfort på turen Truma s Campingverden 2015 Større komfort på turen 20 Camping med højest mulig komfort De stærkeste sider ved Truma Autocamper Campingvogn Indholdsfortegnelse VARMESYSTEMER Generelle informationer 8 Digitalt

Læs mere

viegajournal Håkan har nået overfladen 1/08 Det svære materialevalg Indbygningsteknik og velvære Side 8-11 Side 12-13

viegajournal Håkan har nået overfladen 1/08 Det svære materialevalg Indbygningsteknik og velvære Side 8-11 Side 12-13 Håkan Kronlund startede hos Viega i Sverige for tre år siden. Siden har han hver eneste dag glædet sig til at gå på arbejde. I fritiden kører han i Corvette og rygtet siger, han løber marathon, når familien

Læs mere

VINTERCAMPINGMAGASINET

VINTERCAMPINGMAGASINET - vi bestræber os lidt mere VINTERCAMPINGMAGASINET WWW.VINTER-CAMPING.DK 3. ÅRGANG. OKTOBER 2007 Vintercamping er for alle Universal 240 Camping om vinteren... Flere og flere opdager, at vintercamping

Læs mere

DET BEDSTE UDVALG AF UDSTYR TIL CAMPINGVOGNE OG AUTOCAMPERE. Camping udstyr2015

DET BEDSTE UDVALG AF UDSTYR TIL CAMPINGVOGNE OG AUTOCAMPERE. Camping udstyr2015 DET BEDSTE UDVALG AF UDSTYR TIL CAMPINGVOGNE OG AUTOCAMPERE Camping udstyr2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Affaldsspande 34, 54 Airconditions 48 Alarmer 50 Antenner 46-47 Bakvideosystemer 44 Batteriladere 39-40

Læs mere

HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET. Operation Sikring - Danmarks nye sikringsselskab. Overvågningskameraer Alarm Fingeraftrykslåse

HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET. Operation Sikring - Danmarks nye sikringsselskab. Overvågningskameraer Alarm Fingeraftrykslåse ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE DET INNOVATIVE HJEM Oktober 2007 Dynamisk lys er et hit Læs mere på side 12 Komfort, sikkerhed og besparelser Moderne højteknologiske løsninger

Læs mere

INSPIRED ET INSPIRATIONSMAGASIN FRA GUSTAVSBERG. Badeværelser / Trends / Personligheder / Design / Nyheder / Vand / Lyd Nr. 1 2015

INSPIRED ET INSPIRATIONSMAGASIN FRA GUSTAVSBERG. Badeværelser / Trends / Personligheder / Design / Nyheder / Vand / Lyd Nr. 1 2015 ET INSPIRATIONSMAGASIN FRA GUSTAVSBERG INSPIRED Badeværelser / Trends / Personligheder / Design / Nyheder / Vand / Lyd Nr. 1 2015 DELTAG OG VIND EN VANDTÆT HØJTTALER! HVAD VIL DU HØRE PÅ BADEVÆRELSET?

Læs mere

Det bedste udvalg af udstyr til campingvogne og autocampere 2014. Camping udstyr

Det bedste udvalg af udstyr til campingvogne og autocampere 2014. Camping udstyr Det bedste udvalg af udstyr til campingvogne og autocampere 2014 Camping udstyr INDHOLDSFORTEGNELSE Affaldsspande 54 Airconditions 35 Alarmer 31 Antenner 32-33 Bakvideosystemer 48 Batteriladere 40-42 Borde

Læs mere

Peter Larsson Adm. dir, Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Peter Larsson Adm. dir, Villeroy & Boch Gustavsberg AB ET SMARTERE BADEVÆRELSE inspiration & INNOVATION FRA GUSTAVSBERG 2012 2013 vejen til et Smartere badeværelse begynder i gustavsberg Da jeg var ung og lige var flyttet til Stockholm, var det første, jeg

Læs mere

Pressemappe. meget... mere... mest... ADRIA! VERDENSPREMIERE!

Pressemappe. meget... mere... mest... ADRIA! VERDENSPREMIERE! Pressemappe meget... mere... mest... ADRIA! Produktpræsentation sæson VERDENSPREMIERE! meget... mere... mest... adria! Nyheder markedets mest komplette campingvogn - basta! intet andet mærke har SÅ omfattende

Læs mere

huse i Herning 2015 44 sider Nyhed! Byggeudstilling 8 familievenlige i Herning fra de førende byggefirmaer med inspiration til nybyggere

huse i Herning 2015 44 sider Nyhed! Byggeudstilling 8 familievenlige i Herning fra de førende byggefirmaer med inspiration til nybyggere 44 sider med inspiration til nybyggere + Artikler fra Nordea Værd at vide før du køber grund Vi elsker vores bolig HusCompagniet eurodan-huse Gamborg Byg ide-huse Danhaus MesterByg K2Huset Klima Huse Nyhed!

Læs mere

OVERLIGGER. Man får flere brugbare kvadratmeter, og der er mindre spildplads.

OVERLIGGER. Man får flere brugbare kvadratmeter, og der er mindre spildplads. Man får flere brugbare kvadratmeter, og der er mindre spildplads. I alternativ 1 er fordelingsgangen lagt på den anden side af hovedskillevæggen, så pladsen bliver taget fra forældresoveværelset (den tidligere

Læs mere

BMW Motorrad Ren køreglæde

BMW Motorrad Ren køreglæde BMW Motorrad Ren køreglæde Modelmagasin 2012 Adventure Days verden rundt BMW s nye scooter sikrer Urban Mobility Pendle på motorcykel en drøm Årets modeller med fakta og priser Krønike R 1200 GS & Adventure

Læs mere

Larsen & Projekterne. du fortæller vi tegner og beregner! H.W.Larsen A/S Slagterboderne 15-21 Kødbyen 1716 København V T: 3324 1122 www.hwl.

Larsen & Projekterne. du fortæller vi tegner og beregner! H.W.Larsen A/S Slagterboderne 15-21 Kødbyen 1716 København V T: 3324 1122 www.hwl. Larsen & Projekterne du fortæller vi tegner og beregner! H.W.Larsen A/S Slagterboderne 15-21 Kødbyen 1716 København V T: 3324 1122 www.hwl.dk Projekter, der tager det sidste stik! Vi gør alt, hvad vi kan

Læs mere

Frihed. Personlighed. Tryghed. Du kan sagtens få det hele.

Frihed. Personlighed. Tryghed. Du kan sagtens få det hele. 1 Frihed. Personlighed. Tryghed. Du kan sagtens få det hele. Det er dejligt at kunne vælge frit. At tænke stort. At gøre drømmen virkelig. Også når du bygger nyt hus. 1½ Dit nye hus er mere end mursten,

Læs mere

UDGIVET AF REALDANIA BYG KVOTEHUSET. Sætter beboerne i spil

UDGIVET AF REALDANIA BYG KVOTEHUSET. Sætter beboerne i spil UDGIVET AF REALDANIA BYG KVOTEHUSET Sætter beboerne i spil AF BIRGITTE KLEIS KVOTEHUSET Sætter beboerne i spil MINICO2 HUSENE INDHOLD MiniCO2 Husene Seks huse seks erfaringer 5 Balancerede erfaringer 6

Læs mere

Vejen til succesrig ferieboligudlejning. Denne brochure hjælper dig trin for trin

Vejen til succesrig ferieboligudlejning. Denne brochure hjælper dig trin for trin Vejen til succesrig ferieboligudlejning Denne brochure hjælper dig trin for trin Hvorfor udleje din feriebolig? DER ANFANG Mange tak for din interesse for HomeAway, verdens største online-portal indenfor

Læs mere

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet PASSAT CC Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet Indhold 04 Passat CC 06 Indvendigt 12 Design 18 Motorer 22 Sikkerhed 24 BlueMotionTechnologies 26 Udvendigt 28 Fælge 30 Indvendigt

Læs mere

Inspiration. Trends & Nyheder. rengøring. fra din lokale VVS-installatør og Danmarks førende fabrikanter. indenfor design, badmiljø og energi

Inspiration. Trends & Nyheder. rengøring. fra din lokale VVS-installatør og Danmarks førende fabrikanter. indenfor design, badmiljø og energi vvsstyrken.dk Danmarks førende fabrikanter, 2 inspirationsbutikker og 18 VVS-installatører står bag Inspiration fra din lokale VVS-installatør og Danmarks førende fabrikanter Trends & Nyheder indenfor

Læs mere

Store drømme. Mindre plads.

Store drømme. Mindre plads. KONSULENTER FOR STRATEGISK FREMTID Store drømme. Mindre plads. Et vindue mod søgen efter drømmeboligen. O U T L I N E T R E N D R A P P O R T 2 0 1 2 46 DET NORDISKE BOLIGLANDSKAB 6-13 Indhold 5 INTRODUKTION

Læs mere

Godt lys. i boligen. Få mere at vide på www.boliglys.dk. Godt lys har vi brug for hele livet.

Godt lys. i boligen. Få mere at vide på www.boliglys.dk. Godt lys har vi brug for hele livet. Lyset har afgørende betydning i vores boliger for de mange gøremål og for sikkerheden. Det rigtige lys afgør, om vi føler os tilpas. Lys medvirker til at skabe stemning og atmosfære. Lys er liv. Godt lys

Læs mere