Et kik ud af vinduet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Et kik ud af vinduet"

Transkript

1 CAMPINGVOGNE

2 Et kik ud af vinduet

3 INDHOLD Modeloversigt PREMIO AVERSO/AVERSO FIFTY AVERSO PLUS BELCANTO TRECENTO Hjemlig komfort Sovekomfort Madlavning med komfort Badekomfort Kvalitet Teknik Virksomheden Bürstner Sikkerhed Campingpladser Hyndedesign Oversigt over grundplaner

4 PREMIO AVERSO/AVERSO FIFTY CAMPINGVOGNE FRA BÜRSTNER COMFORT-CLASS Side 6 COMFORT-PLUS-CLASS Side 10 Vil du have en campingvogn, hvor du og din partner kan nye friheden på tomandshånd? Eller skal du have hele familien med på den store oplevelsestur? Hos Bürstner finder du garanteret det rigtige. max. max. Lige fra den kompakte vogn i den lave prisende, via de eksklusive luksussuiter på hjul til de helt usandsynligt rummelige vogne med plads op til syv personer det hele findes i vores fem serier med i alt 40 grundplaner. Der er en ting, der er fælles for alle campingvogne fra Bürstner: en fremragende kvalitet og forarbejdning og en harmonisk og smagfuld indretning med mange overraskende praktiske detaljer. Kort og godt: masser af plads med komfort uden grænser. Antal sovepladser

5 AVERSO PLUS BELCANTO TRECENTO COMFORT-PLUS-CLASS Side 16 PREMIUM-CLASS Side 20 PREMIUM-PLUS-CLASS Side 24 max. max. max.

6 PREMIO Lyst til at tage på eventyr? Bare køre af sted og opdage verden? Der er intet, der er nemmere, med Premio. Den helt store fordel ligger her i den lave vægt. Premio er nem at trække også for en mindre bil. Du ankommer nemt og ubesværet til dit feriemål, uanset om rejsen går via stejle bjergveje eller gennem maleriske udstrakte landskaber. Premio vækker begejstring hos par og familier, der vil tage hul på campinglivet på en lidt mere avanceret måde. Derfor er der trods den lave pris ikke sparet på udstyret. Smarte løsninger til individualister er standard i Premio. Du kan f.eks. vælge mellem 8 forskellig hyndestoffer. Ikke så sært, at Premio har udviklet sig til en bestseller.

7 PREMIO PREMIO COMFORT-CLASS MANØVREDYGTIG CAMPING- VOGN SØGER NYBEGYNDER Vil du nyde friheden på tomandshånd eller tage hele familien med ud på oplevelser? Premio kan du indrette perfekt til det hele. Du kan vælge mellem i alt syv forskellige grundplaner. Premio 490 TL En til hver: Premio med grundplan til 2 personer tilbyder en god nats søvn i de to bekvemme separate senge i midtersektionen og en stor rund siddegruppe bagest. Det er skønt at hygge sig her efter en dag med mange oplevelser og senere sove trygt og afslappet. Yderligere highlights: Indstillelige spots under de rummelige skabe til opbevaring sørger for den rette belysning, også når mørket er faldet på. Specielt til par, der gerne vil have plads til at nyde tosomheden. Eller specielt til børnefamilien, der foruden plads til komfort også gerne vil have mere ud af feriebudgettet. I Premio er der sørget for det hele.

8 DeTaljer Privatsfære: Hvis man gerne vil have lidt fred og ro for sig selv, trækker man blot forhænget for og adskiller således soveområdet fra opholdsområdet med køkken og siddegruppe. Premio 485 TK Funktionelt og lige ved hånden lave mad, spise, sove, læse, lege, slappe af, drømme - i Premio kan man det hele. Uanset om man rejser som par eller med hele familien, for her er indretningen så funktionel og gennemtænkt, at man ikke behøver at give afkald på noget. Store vinduer, der kan åbnes, og Midi-Heki tagluger giver masser af lys og luft. Det harmoniske samspil i møbel-, stof- og belysningsdesign skaber en atmosfære, som hele familien kan slappe af i. Premio 495 TK Smagfuldt: Det rummelige køkken med 150 l køleskab (ekstraudstyr) bag den spejlbelagte flade, 3 kogeblus, overskabe med lys, skuffer på rullelejer og god frasætnings- og arbejdsplads gør madlavningen til en leg (495 TK).

9 PREMIO 9 Standard Klappet og klart: Under køjesengen gemmer der sig yderligere stuveplads, der er tilgængelig udefra. Hvis den nederste seng klappes op, får man en rummelig garage bagi. Grundplanerne 400 TS 435 TS 450 TS 480 TK 485 TK 490 TL 495 TK Premio de stærke sider Lav vægt, ideel også til mindre biler AL-KO chassis med AKS (antislingresystem) øger stabiliteten under kørslen Kompakt rejsegrundplan med fast seng og lamelbund 8 forskellige hyndestoffer Hyggeligt belysningskoncept Komplet køkken med 3 kogeblus og køleskab Rustfrit kogeblus og vask nedfældet i bordpladen Oplukkelige vinduer hele vejen rundt og Midi- Heki tagluge med fluenet og rullegardin til mørklægning (ikke i toiletrummet) Gasvarmer Truma S 3002 Belysning med 12/ V Faste senge med lamelbund af træ Serveringsklap Lækkert og funktionelt: Finish med træ i toiletrummet gør den fine indretning med vægskab og buet underskab komplet. Fast seng Siddepladser Vaskerum/toilet Bord/skabe/hylder Klædeskab Køleskab (fritstående) Med garage

10 averso averso fifty Den ene vil til havet, den anden på landet, den tredje op i bjergene kan man gøre alle tilpas i ferien? Bürstner kan! Hos Averso finder man det største antal versioner inden for mellemklassen. I alt 12 grundplaner kan man vælge imellem, så man kan gøre sig det behageligt hvor som helst. Fra en kompakt letvægter til to personer, til det rullende familieherberg Averso kan opfylde alle ønsker. Også når det gælder udstyr af enhver art. Med Averso fifty indfører Bürstner nye forestillinger om, hvad man kan få for pengene. Den populære udstyrspakke fås til alle versioner af grundplaner i serien. Hermed introduceres en mængde nyheder inden for ekstraudstyr - udvendigt og indvendigt. Elegant glat plade i sølv eller hvid, sporty alufælge, solid dør med vindue og mange store og små ekstrating indvendigt giver det lille ekstra plus til din ferie, uanset hvor turen går hen.

11 AVERSO AVERSO COMFORT-PLUS-CLASS Averso 500 TK SUCCESMODELLEN TIL ETHVERT FORMÅL Med Averso bliver alle ferier vellykkede. Her kan du ikke blot opleve verden på tomandshånd, med familien eller med vennerne, du kan også tage den hjemlige hygge med. Averso 460 TL Ekstra plads: I den lyse køkkenafdeling (500 TK) er kogeblus og vask flyttet bagud for at give mere bordplads. Så er det meget nemmere at lave mad, og der er plads til at rette an. Især når man slår afdækningen til kogeblus og vask ned. Store skuffer på rullelejer giver orden, og her kan der endda også blive plads til et 150 liter køleskab (ekstraudstyr) med spejleffekt på forsiden. Hvad enten du hygger dig med de andre i den runde siddegruppe, fremtryller eksotiske retter i køkkenet eller slapper af i soveværelset - her kan du altid indrette dig, så campingferien bliver til en uforglemmelig oplevelse. Her har alle plads til netop det, man lige har lyst til.

12 Averso 500 TK De skønne detaljer: Indgangspartiet. Baldakin med indbygget lys, solid specialdør (ekstraudstyr) med plads til ferielæsning og lign. Praktisk: Med den pladsbesparende lamelskillevæg i badeværelset får man i en håndevending en lækker brusekabine (afhængig af grundplan). VelVære og komfort langt hjemmefra Ikke kun det omfattende udstyr, men også de mange smukt udformede detaljer gør Averso til den perfekte ledsager på ferieturen. Hvor man end vender blikket hen, får man øje på gode ideer, der gør rejsen nemmere. Mens børnene tumler rundt i køjesengene i bagenden, kan forældrene sidde og hygge sig i den lækre siddegruppe. Hvis ikke det var, fordi solen kigger lokkende ind gennem de store oplukkelige vinduer og Midi-Heki taglugen, ville man slet ikke få lyst til at forlade disse dejlige omgivelser og gå udenfor. Averso 500 TK Klar til servering: Den runde siddegruppe forvandles i et snuptag til en bekvem spiseplads med plads til benene og store armbevægelser (afhængig af grundplan).

13 AVERSO FIFTY AVERSO FIFTY COMFORT-PLUS-CLASS Averso fifty 465 TS DEN EKSTRA DIMENSION AF KOMFORT Med over 50 års erfaring har Bürstner noget at bygge på. Erfaring, der er udnyttet fuldt ud i den helt specielle version fifty. Denne eksklusive vogn gør ikke kun en god figur set udefra, også indvendigt venter der et hav af overraskelser. Averso fifty 450 TS En masse praktiske udstyrskomponenter giver ekstra komfort. Både ude og inde. Stoffet, der gør drømme til virkelighed: I Averso fifty er siddegruppen forsynet med det lækre Nova betræk på hynderne. Det er ikke kun særdeles nemt at holde og rengøre, det er også meget slidstærkt og herligt blødt at røre ved og så er det også åndbart. Men det er ikke kun lækkert at røre ved: De andre versioner, du kan vælge imellem, Nova rosso og Nova salsa er også en fryd for øjet. Noget, der også bidrager væsentligt til komforten, er de nye nakkestøtter i skønt design på den runde siddegruppe. Nakkestøtterne kan indstilles efter ønske.

14 AVERSO FIFTY Virkelig attraktiv: speciallak i sølv på glat plade. 3. bremselygte i Bürstner Logodesign. Smukt udformede og ikke til at overse: baglygterne i typisk design fra Büerstner.

15 AVERSO AVERSO FIFTY AVERSO FIFTY - UDSTYR Standard (hammerlak hvid) sølv sølv (galt plade) hvid Udvendigt Glat plade Speciallak hvid og sølv Alufælge Black Polish Specialdør i en del med vindue, fluenet, rullegardin til mørkelægning og affaldsspand Indvendigt Modstandsdygtigt betræk Nova Quality Nakkestøtter (afhængigt af grundplan) Sengetæppe(r) og væglomme (afhængigt af grundplan) Køleskab Dometic, serie 8 Grundplanerne 390 TS 420 TS 450 TS 460 TL 460 TS 465 TS 480 TK 495 TK 500 TK 500 TL 550 TK* 800 TK* Averso/Averso fifty de stærke sider Kompakt rejsevogn også egnet til mindre biler AL-KO chassis med AKS (antislingresystem) øger stabiliteten under kørslen Tredje bremselygte i Bürstner logoform Golden Teak møbeldekor af høj kvalitet 10 forskellige hyndedesigns Antiallergisk madrasbetræk Harmonisk lyskoncept med indirekte belysning Faste senge med madrasser med pocketfjedre (gælder ikke køjesenge) Masser af opbevaringsplads som standard Mere bordplads i køkkenet foran kogeblus, der er flyttet bagud Mulighed for 150 liter køleskab som ekstraudstyr (afhængigt af grundplan, standard i 465 TS) Træktøjsafdækning Truma varmluftssystem 12 V Belysning 12 V Fast seng Siddepladser Vaskerum/toilet Bord/skabe/hylder Klædeskab Køleskab (fritstående) Med garage *Bredde 250 cm Vinterpakke** (ekstraudstyr) Isolerede og opvarmede afløb elgulvvarme aut. gasomkoblingssystem Truma Ultraheat **Yderligere informationer og pakker kan ses under tekniske data.

16 averso plus Vil du gerne være mobil, selv om du har campingvognen med? Køre fra sted til sted fri som fuglen? Så har du brug for en kompakt og funktionel vogn som f.eks. Averso plus. Med Averso plus har Bürstner opfundet campingvognen på ny og høstet international anerkendelse for den. Derfor kan det ikke undre, at den allerede på nuværende tidspunkt er den mest solgte campingvogn med hejseseng. Med denne hejseseng skaber man i en håndevending to fuldgyldige og bekvemme sovepladser og tryller dem af vejen igen lige så hurtigt over siddegruppen. Ingen besværlig tilrigning af sovepladser men derimod en pladsbesparelse, der giver sig udslag i kompakte udvendige mål, lettere totalvægt og ikke mindst en attraktiv pris. Sammenlign selv. I denne kategori er den uden for konkurrence. Og den tiltrækker sig opmærksomhed: Med speciallak (merpris) i fornemt silver og ikke mindst i den stilfulde farve mint med bladdekoration er den simpelthen uforlignelig smuk.

17 AVERSO PLUS AVERSO PLUS COMFORT-PLUS-CLASS GENIAL RUMMELIG At kunne falde om i sengen i en kompakt campingvogn efter en dag fuld af oplevelser, at kunne vågne udhvilet morgenen efter og at kunne stå op uden at skulle tænke på at pakke sengen væk, den luksus finder du kun i Averso plus. Hyggehjørne: Den hyggelige siddegruppe indbyder til ren nydelse. Om dagen har man et flot lysindfald gennem de store vinduer, om aftenen skaber belysningen ægte candle-light stemning. Averso Plus 410 TS Som en drøm: Når hejsesengen er nede, har man et dejligt kig til himlen gennem tagvinduet. Du falder i søvn under stjernerne og vækkes af solen om morgenen. For i Averso plus hejser du bare din dobbeltseng med sengetøjet op under loftet. Nedenunder dukker der en hyggelig siddegruppe op med masser af plads til komfort. Og dobbeltsengen kan bare trylles frem igen, når der er brug for den. Genialt eller hvad? Som standard leveres Averso plus med Golden Teak møbel dekor. Som ekstraudstyr kan man også få det mørkere møbeldekor Merano i nøddetræ.

18 DeTAljer Plads til udvidelser: Siddegruppen under hejsesengen kan med få greb omdannes til et hyggeligt hvileareal (ikke i 410 TS). Og bagenden bliver til en rummelig soveafdeling til 4 personer. Køkken og bad er naturligvis stadig frit tilgængelige. Averso Plus 510 TK Den lille til storfamilien Det prisbelønnede indvendige design med hejse seng giver bekvem mulighed for familieudflugter i Averso plus på et minimum af plads. 510 TK har et ekstra børneværelse med rummelige køjesenge og en ekstra siddegruppe. Vælger man grundplanen med køjesenge, får man op til fire faste senge og to yderligere sovepladser under hejsesengen. Averso plus træder i karakter også med standardudstyr: De mange smarte detaljer opfylder alle ønsker. Nyt rumkoncept: Takket være hejsesengen har 410 TS kun en længde på 4,60 m og er alligevel yderst rummelig med fin plads til at gøre sig det behageligt. Frisk luft: Med et greb kan bruse kabinen skilles fra resten af baderummet. Tagvinduet sørger for god udluftning (410 TS).

19 AVERSO PLUS Standard (hammerslag hvid) sølv mint Grundplanerne 410 TS 440 TK 510 TK Averso plus de stærke sider Rummelig hejseseng Antislingresystem AL-KO sikkerhedschassis Træktøjsafdækning Tagluge Midi-Heki (ikke 410 TS) Beslag til fladskærm (410 TS) Hejseseng med koldskummadras Nakkestøtter (indstillelige) Forsænket kombinationsløsning med kogeblus og vask Belysning 12 V Der kan vælges mellem 2 møbelversioner Vis ses i baren: Den smarte bar har ikke kun solide slingrekanter til sikker anbringelse af drikkevarer, her er der også plads til fladskærmen (ekstraudstyr), der kan trækkes ud og drejes 180 grader. Selv udefra har du mulighed for at følge med i underholdningen. Fast seng Siddepladser Vaskerum/toilet Bord/skabe/hylder Klædeskab Køleskab (fritstående) Med garage Hejseseng Designpakke* (ekstraudstyr) Alufælge Black Polish specialdør i en del med indbygget vindue fluenet og affaldsspand hynder med betræk Nova (amber, rosso, salsa) speciallak sølv eller mint *Yderligere informationer og pakker kan ses under tekniske data.

20 BELCANTO Ferien er den skønneste tid på året. Så skal alt være på plads og i orden. Når du tager på tur med Belcanto, kan du være sikker på, at du vil nyde din ferie i fulde drag. Denne vogn i klassen Premium har med sit yderst omfattende udstyr alt om bord, der skal til for at få en vellykket campingferie. Og i det stilfulde opholdsrum med de mange fine detaljer opfyldes alle ønsker om ubegrænset velbefindende. Elegancen og stilen ses med det samme. I sit ydre præsenterer den sig i strålende hvid eller fornem silver. Designapplikationer på midten og bagpå præger den markante silhuet. Også køreegenskaberne er helt suveræne: Med denne kombination af bil og campingvogn med hightech chassis sikres en behagelig kørsel på alle veje.

21 BELCANTO BELCANTO PREMIUM-CLASS UNDERVEJS MED SYDENS CHARME Navnet er allerede en ledetråd. Varme toner i møbeltræsorten ceder, harmoniske kontraster og skønne detaljer leder straks tankerne i retning af middelhavsatmosfære. Det er bare herligt, når solen falder ind gennem de store sideruder og taglugen og fylder alt med sit gyldne lys. Belcanto 510 TS Livsnydelse: Kunsten at føle sig grænseløst godt tilpas har særligt gode muligheder i Belcanto. Lyse kontrastlister på overskabene sammen med de smukke greb - det er møbelkunst af højeste karat. I alt ni gennemtænkte grundplaner giver mulighed for at indrette sig helt efter sit eget hoved. Lad alle dine ønsker om noget helt særligt gå i opfyldelse det er nemlig standard i Belcanto.

22 DETaLjEr Rummeligt: I det store klædeskab er der plads til hele feriegarderoben. Belcanto 460 TL DrømmeuDstyret til ferien Ferie skal være ren afslapning. Det får man med garanti i Belcanto. Behagelig indstilling af siddeplads: Nakkestøtterne kan indstilles i forskellige positioner. Også det rummelige soveområde er indrettet i fineste kvalitet. Når du strækker ud på den bekvemme koldskummadras, der er standard, varer det ikke længe, før du falder i søvn. Med hovedparti, der kan indstilles i højden (Easy-Flex), forvandles sengen i en håndevending til en behagelig divan. Indbydende: allerede i indgangspartiet ser man den fine indretning. Og man ser straks den drejelig fladskærm og glasvitrinen med indbygget belysning. Dobbelte muligheder: gennemtænkt i alle detaljer den kombinerede køkken- og bestikskuffe. To bliver til en: Single-twin-sengen (ekstraudstyr) er et ægte multitalent. Med rullelameller kan de to enkeltsenge med et snuptag forvandles til en hyggelig dobbeltseng på ca. 2 x 2 m.

23 BELCANTO Standard (hammerslag hvid) Ekstraudstyr: Glat plade silver (hammerslag) Ekstraudstyr: Glat plade Gå glad i bad: Indretning med træ, ask, de mange hylder og armaturer af høj kvalitet, lys og luft gennem tagvinduet perfekt. Grundplanerne 460 TL 465 TS 510 TS* 535 TL 535 TS 540 TL* 540 TS* 560 TK* 650 TK* Belcanto de stærke sider Premium campingvogn med omfattende standardudstyr Sikkerhedschassis med stabilisator Tredje bremselygte i Bürstner logoform Specialdør to-delt 9 forskellige grundplaner 10 forskellige hyndedesigns Antiallergisk madrasbetræk Alle faste senge med lamelbund og justerbart hovedparti (Easy-Flex, ikke køjesenge) samt koldskummadrasser To nakkestøtter (afhængigt af grundplan) Ventileret stuveplads i tag (Air-Plus) Forsænket rustfri kombination af kogeblus og vask 40 l vandtank fastmonteret med påfyldningsstuds Truma varmluftsystem og vandvarmer, 12 V Omformer 400 VA Belysningskoncept (også indirekte belysning), 12 V Veludhvilet på to etager: Her er der god plads til store og små sovetryner - og masser af lys og luft. Fast seng Siddepladser Vaskerum/toilet Bord/skabe/hylder Klædeskab Køleskab (fritstående) Med garage *Bredde 250 cm Designpakke** (ekstraudstyr) Glat plade Alufælge Black Polish Specialdør i en del **Yderligere informationer og pakker kan ses under tekniske data.

24 TRECENTO Med Trecento har du dit eget 5-stjernede hotel. Ligegyldigt hvor du befinder dig. Med luksussuite, designermøbler, wellnessafdeling og alt, hvad hjertet begærer. Med luksusudstyr, der er en nydelse for selv de mest forvænte sjæle med mange lækre detaljer. Udefra præsenterer den sig i standardudgaven med fornem glat plade og elegante alufælge. Det stabile chassis gør Trecento suverænt sikker i trafikken. Ni grundplaner giver plads til individuelle ønsker. Hvis du sætter komforten i højsædet, lægger vægt på eksklusivt udstyr, luksuriøst møbeldesign og kreative lysløsninger, så er Trecento den perfekte rejseledsager til dig. De faste senge med Super-Flex koldskummadrasser og med hovedparti, der kan indstilles efter ønske, den hyggelige siddegruppe med indstillelige nakkestøtter og tæpperne af høj kvalitet er blot nogle eksempler på løsninger til det kræsne publikum. I denne campingvogn i luksusklassen vil du føle dig hjemme. Eller som på et 5-stjernet hotel.

25 TRECENTO TRECENTO PREMIUM-PLUS-CLASS DRØMMEREJSER FORETRÆKKES Trecento er helt og holdent indrettet til drømmeferie. Det skal simpelthen kunne ses og frem for alt kunne mærkes. De mange nyheder fra Bürstner forener perfekt funktion og maksimal komfort. Desuden er alle detaljer afpasset perfekt efter hinanden. Trecento 465 TS Grænseløs komfort og nydelse på højeste niveau. Det er superklassen fra Bürstner italiensk maritim stil og enestående elegance. Din egen hotellounge: Rummelighed er en del af Trecento programmet. Den runde siddegruppe med lækkert læderbetræk (ekstraudstyr) indbyder til mange hyggetimer. Sovesuiten med de behagelige enkeltsenge, koldskummadrasser, der skåner ryggen, og hovedparti, der kan indstilles i højden (Easy-Flex) sikrer maksimal komfort. LED-lysskinner ved kanter og under opbevaringsskabene giver indirekte belysning og stemning efter ønske.

26 DETALJER Eksklusivt: Skufferne med apotekerudtræk har rigelig plads til alle redskaberne. ELITEN INDEN FOR SUPERKLASSEN Hvad enten du slapper af i den superbekvemme dobbeltseng i soveværelset med panoramavindue eller muntrer dig med kulinariske udskejelser i det veludstyrede køkken, vil du opleve, at i Trecento bliver selv de mest dagligdags ting til en særlig oplevelse. Trecento 540 TL Badekomfort: indbydende træfinish, store spejlflader og armaturer af høj kvalitet resulterer i et luksuriøst badeværelse. Stilfulde elementer: LED-lysskinner giver interessante lyseffekter under skabe i tofarvet optik. Hvis man vil dele luksustilværelsen, kan man tilbyde sine besøgende god plads og stilfulde omgivelser. Og fordi der er så dejligt, vil de bestemt ikke lade vente længe på sig. Liggekomfort: Anbring blot sengebordet under rullelamellerne, så får du en liggeflade på 2 x 2 m, hvor du rigtigt kan slænge dig (ekstraudstyr).

27 TRECENTO Champagne (glat plade) High-Tech: Det store køleskab med spejloverflade gør køkkenet til et gourmettempel. Tør opbevaringsplads: Det intelligente ventileringssystem i skabene eliminerer effektivt kondensvand. Grundplanerne 460 TL 465 TS 510 TS* 535 TL 535 TS 540 TL* 540 TS* 560 TK* 650 TK* Trecento de stærke sider Premium campingvogn med luksusudstyr Sikkerhedschassis med stabilisator Lak i høj kvalitet i farven champagne med fine dekorationselementer Glatte plader som standard Alufælge Black Polish og træktøjsafdækning Tredje bremselygte i Bürstner logoform Indgangsdør af god kvalitet med vindue og fluenet Eksklusiv møbelfinish 10 forskellige hyndedesigns Lyskoncept med indirekte belysning Antiallergisk madrasbetræk Koldskummadrasser af høj kvalitet Siddegruppe med Superfex koldskum med høj punktelasticitet Nakkestøtter i den runde siddegruppe Ventilerede opbevaringsskabe giver forbedret indeklima (Air-Plus) Mere bordplads i køkkenet foran kogeblus, der er flyttet bagud Fast indbygget vandtank, 40 liter Truma varmluftssystem 12 V Vinterpakke** (ekstraudstyr) Ren afslapning: Nakkestøtterne kan indstilles efter behov. Fast seng Siddepladser Vaskerum/toilet Bord/skabe/hylder Klædeskab Køleskab (fritstående) Med garage *Bredde 250 cm Isolerede og opvarmede afløb elgulvvarme aut. gasomkoblingssystem Truma Ultraheat **Yderligere informationer og pakker kan ses under tekniske data.

28 Hjemlig komfort Bo Bedre også undervejs I en Bürstner campingvogn findes den helt rigtige indretning til grænseløs komfort. Tag hyggen og trygheden fra dagligstuen derhjemme med på ferieturen. Alene, på tomandshånd og sammen med venner kan du her føle dig hjemme og nyde mange timer fulde af harmoni en ferieoplevelse uden sidestykke. Der er mange grunde til at indrette campingvognen ekstra hyggeligt. Måske er vejret ikke helt som ønsket. Eller måske har du lyst til trække dig tilbage og nyde nogle timer i private omgivelser. Uanset hvad grunden er, så opfylder boligkomforten i Bürstner ethvert ønske. Det er nemlig en specialitet hos Bürstner at skabe en atmosfære, hvor mennesker føler sig godt tilpas, med inventar af høj kvalitet og kreative ideer inden for belysning.

29 sæt dig ned og nyd det Lys til sanserne Også i taglugerne er der indbygget LED-lys (afhængig af modellerne), så disse giver både lys og luft. Den moderne loftslampe, opbevaringsskabe med LED-lysskinner, kantlys og indirekte belysning som ekstraudstyr der findes ikke smukkere lysdesign. Som par, med børn eller børnebørn på ferie det er i opholdsrummet, man samles. Vi har udviklet siddepladser, der passer til enhver lejlighed, så alle føler sig rigtigt godt tilpas, f.eks. den rummelige runde siddegruppe, der med en ekstraplade uden videre kan forvandles til en bekvem spiseplads med plads til benene og store armbevægelser (afhængig af grundplan). Er du ikke til runde borde? Så er denne siddegruppe med to siddebænke over for hinanden det helt rigtige. Lys skaber ægte stemning. Derfor har vi altid lagt stor vægt på et godt belysningskoncept ved indretningen af opholdsrummet. I campingvogne af den nyeste generation faldt det derfor helt naturligt, at der skulle anvendes LED-teknologi til den moderne lysinstallation. Denne teknik sparer plads ved monteringen og giver mange muligheder for kreativ udformning. Indirekte belysning under skabene til opbevaring giver disket lys i opholdsrummet. Da LED-teknikken sikrer et meget lille strømforbrug og meget lang levetid, kan lyset være tændt døgnet rundt, så det er nemmere at finde rundt om natten. Ren afslapning: Nakkestøtterne kan indstilles efter behov (alt efter model). Rund siddegruppe Midtersiddegruppe

30 Sovekomfort Sov godt I en Bürstner oplever du velvære uden grænser dag og nat. Afslapning døgnet rundt. Væk fra hverdagen, væk fra stress og jag og få ordentligt udsovet, det kan man her. Med forskellige sengemodeller, sunde lamelbunde og madrasser af høj kvalitet tilbydes en komfort, der får drømme til at gå i opfyldelse. Efter en dag fuld af oplevelser kan man strække ud her, sove afslappet og vågne frisk og veludhvilet den næste morgen det giver energioverskud til den hverdag, der venter, når ferien er forbi. Glæd dig til en indretning, der på alle måder kan hamle op med komforten i din egen seng derhjemme. Her finder du ikke blot en sund søvn, men også en oase af fred og ro, afspænding og grænseløst velvære.

31 med pocketfjedre (alt efter model) giver optimal støtte til kroppen, og de vaskbare allergivenlige betræk gør deres til, at søvnen ikke forstyrres af allergiske reaktioner. Alt er indrettet med det specifikke mål at ledsage dig blidt gennem dine drømme. Komfort i alle versioner Alle har deres egene sovevaner. Nogle vil gerne sove i fred og ro hver for sig i sin egen enkeltseng, andre foretrækker dobbeltsengen. Vi tilbyder mange forskellige sengeversioner, så du ikke skal give afkald på noget, heller ikke når du er på ferie. Hvis du vil have maksimal bevægelsesfrihed, kan du vælge den fritstående dobbeltseng, der giver bekvem adgang fra begge sider. De nyskabende ideer giver endnu mere individuel liggekomfort. Med Easy-Flex indstilles hovedgærdet på enkelt- eller dobbeltsenge, så de kan bruges til afslapning, læsning og til at sove i. Familier har glæde af de pladsbesparende køjesenge (modelafhængig). Og hvis I er mange, der skal af sted sammen på ferie, så er det nærliggende at vælge Averso plus med den ekstra hejseseng, for her er der rigelig plads til yderligere to personer (ikke 410 TS). af samme stof som drømme For at kunne garantere den allerbedste komfort, er der kun brugt materialer af høj kvalitet i soveområdet. Opbygningen af sengene giver alle forudsætninger for en sund søvn: Specielle lamelbunde, der er skånsomme for ryggen, koldskummadrasser eller madrasser Veludhvilet på to etager: Her er der plads til både store og små drømmere. Enkeltsenge Fransk seng Fritstående dobbeltseng Køjesenge Hubbett Averso plus Optimal støtte: Specielle lamelbunde med fleksible gummilejringer giver optimal fordeling af kropsvægten og garanterer en god sovekomfort. Uforstyrret ro: Alle faste senge har som standard allergivenligt betræk, så også allergikere kan få en god nats søvn.

32 KulinarisKe nydelser nyd den gode mad undervejs Grænseløst velvære så er god mad helt uundværlig. Med en Bürstner campingvogn kan du give dig hen til de kulinariske glæder, hvor du end er, også selv om de lokale restauranter for længst har lukket. For her findes en køkkenindretning, der med sit udstyr opfylder drømmene hos både amatørkokke og gourmeter. Vi har tænkt på alt det, som du er vant til fra køkkenet derhjemme: Masser af opbevaringsplads til gryder, pander, krydderier og ingredienser af enhver art, køleplads til frisk frugt, kød, grøntsager og drikkevarer, plads til at lave mad, rette an og vaske op her kan dine kulinariske ideer få frit løb. Velbekomme.

33 Averso fifty KøKKenKultur i topform Det L-formede køkkendesign (afhængig af grundplan) giver et maksimum af plads til at kaste sig ud i den højere kogekunst. Desuden kan vasken dækkes med en glasplade. På den måde skabes der ekstra bordplads. Der findes også en solid afdækning til de moderne kogeblus (afhængig af modellen), der giver ekstra plads. Smagfuld ned til mindste detalje Bortset fra den funktionelle side vil man naturligvis også vælge ud fra det tiltalende design i en Bürstner vogn kommer også øjet til sin ret. De robuste bordplader er nemme at rengøre og er en forskønnelse for køkkenet i sig selv. De smukt designede armaturer tilfører kvalitet og stil. det Kolde og det varme KøKKen Friske råvarer skal naturligvis holdes friske så længe som muligt. Det sørger de energibesparende køleskabe for, der alt efter grundplan og model kan rumme fra 93 til 160 liter. Der er rigelig plads til alle de læskende drikkevarer. Bürstner satser her på den nyeste teknik, og køleskabene har mange praktiske funktioner. For eksempel det patenterede, udtagelige frostrum og grøntsagssektionen, der kan opdeles individuelt (afhængig af model/grundplan). Alle køleskabe har den mest avancerede køleteknik, og de er så lydsvage, at man ikke forstyrres af klik og summende eller brummende lyde. De 3 gasblus sørger for, at det kan gå hedt til ligesom i professionelle køkkener. Utroligt populær og en sand fryd for øjet er det luksuriøse TEC Tower med 150 liter køleskab og en kombineret ovn/grill gemt bag en smuk Monolith-front (ekstraudstyr). plads til opbevaring og alt inden for rækkevidde Store skuffer og skabe til madvarer og køkkengrej skal der altid være nok af. Sådan er det selvfølgelig også i det mobile Bürstner køkken. Her mødes gennemtænkt kvalitet og smart design. Trecento Alt med om bord: Skufferne med apotekerudtræk har rigelig plads til alle redskaberne. Skufferne på rullelejer med praktiske slingrekanter er nemme at åbne. De solide pushlock lukninger sørger for, at alt forbliver lukket under kørslen. Skufferne er dybe nok til at rumme selv de største gryder, og der tilbydes også de såkaldte apotekerudtræk med bekvem adgang fra siden til alle forråd. Stilfulde beslag og greb afrunder det samlede billede. Belcanto Trecento Averso fifty Der er plads til alt: Takket være de store skuffer på rullelejer kan du tage alt det, du har brug for, med på turen. Smart: Den praktiske opdeling medfølger.

Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis.

Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis. Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis. 4 For de fleste kommer der et tidspunkt, hvor man er træt af at give efter, gå på kompromis og nøjes med mindre. Som du

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE. Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE. Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs ANBEFALES PÅ DET VARMESTE Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs HVORFOR GÅ I HI, BARE FORDI DET ER VINTER? Tag på camping 365 dage om året i din Dethleffs I Alperne kender man alt til streng vinterkulde

Læs mere

Toilettet, som vasker dig med vand.

Toilettet, som vasker dig med vand. Toilettet, som vasker dig med vand. I centrum af dit badeværelse: Velvære. Vand har egenskaber, som har en mærkbar indvirkning på vores velbefindende: det forfrisker, opliver, renser. Men Geberit AquaClean

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn

Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn En lun forårsdag, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel, besøgte jeg Køge Caravan Center for at fotografere nogle brugte vogne. Jeg

Læs mere

Sov bedre. - mærk en forskel

Sov bedre. - mærk en forskel Sov bedre - mærk en forskel [ Værd at vide ] Du behøver ikke at vide, hvad der er i din madras for at ligge godt. Men vi ved, hvad du behøver for at ligge godt og få en god nats søvn. Den viden bruger

Læs mere

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Planlægning og installation Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ren brusefornøjelse i fineste form Raindance Select Showerpipe 360 Bruseglæde

Læs mere

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig living by Danfoss varmestyring Intelligent opvarmning af hjemmet Nemt, effektivt og fjernstyret Du kommer tidligere hjem end planlagt. Rumtemperatur i stuen: 21 C. Den nye Danfoss Link App giver dig mulighed

Læs mere

95% Undgå skimmelsvamp og energispild og lad dit hjem ånde. varme.danfoss.dk. Ventilation med varmegenvinding. af varmen bliver genanvendt.

95% Undgå skimmelsvamp og energispild og lad dit hjem ånde. varme.danfoss.dk. Ventilation med varmegenvinding. af varmen bliver genanvendt. Ventilation med varmegenvinding Undgå skimmelsvamp og energispild og lad dit hjem ånde Op til 95% af varmen bliver genanvendt Danfoss ventilation med varmegenindvinding genanvender det meste af varmen,

Læs mere

Danish Smart House Eco

Danish Smart House Eco Danish Smart House Eco Valbæk Brørup Arkitekter Ryesgade 19A, 3. Sal DK- 2200 København N +45 30 11 99 00 post@vb-arkitekter.dk www.vb-arkitekter.dk Velkommen til DANISH SMART HOUSE ECO Det er med stolthed

Læs mere

Solvarmeløsninger fra Bosch

Solvarmeløsninger fra Bosch Til privatforbrugere Solvarmeløsninger fra Bosch Klimavenlig energi til villa- og rækkehuse Nem besparelse gratis energi fra solen I mere end 100 år har navnet Bosch stået for førsteklasses teknik, enestående

Læs mere

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG REOVERIG AF GÅRDHUSEE ALBERTSLUD VEST 2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG IDRETIG IPUT FRA SIDSTE MØDE: MED Stor fleksibilitet Valgmuligheder for den enkelte Overblik langs facaden Valgfrihed til indretning af køkken

Læs mere

Camping når det er bedst!

Camping når det er bedst! Camping når det er bedst! Camp-let produkt oversigt.dk Velkommen til Camp-let s verden Camp-let giver dig muligheden for at nyde camping, når det er bedst. Uden at mangle luksus som et køkken, senge af

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere

Logic. Håndvaske og wc er. Skala 1:1

Logic. Håndvaske og wc er. Skala 1:1 Logic Håndvaske og wc er Skala 1:1 En lille nyhed, der gør baderummet større Logic er en ny serie wc er og håndvaske, som er udviklet med det formål at skabe så meget friplads som muligt i små baderum.

Læs mere

Fjernvarmeguide. til dig, der bor i lejlighed. Du kan gøre meget for at holde på varmen. Det kommer samtidig både din økonomi og miljøet til gode.

Fjernvarmeguide. til dig, der bor i lejlighed. Du kan gøre meget for at holde på varmen. Det kommer samtidig både din økonomi og miljøet til gode. Hvis du har spørgsmål til brochuren eller din fjernvarme, er du velkommen til at kontakte dit boligselskab eller dit varmeværk. Fjernvarmeguide til dig, der bor i lejlighed Gl. Kærvej 15. 6800 Varde Tlf.:

Læs mere

BO SUNDT EN PJECE OM VEJEN TIL ET GODT INDEKLIMA

BO SUNDT EN PJECE OM VEJEN TIL ET GODT INDEKLIMA BO SUNDT EN PJECE OM VEJEN TIL ET GODT INDEKLIMA HVORFOR HAVE ET GODT INDEKLIMA? FORDI VI MENNESKER OPHOLDER OS INDENDØRE 90 % AF TIDEN, OG INDEKLIMAET HAR DERFOR STOR BETYD- NING FOR VORES SUNDHED, KOMFORT

Læs mere

Teknologien. bag Quooker

Teknologien. bag Quooker Teknologien bag Quooker I denne folder Finder du de tekniske specifikationer til Quooker, samt beskrivelse på hvordan en Quooker fungerer. Haner Vores hanekollektion består af otte modeller; Basic, Classic,

Læs mere

LET OP!!! Lage resolutie!

LET OP!!! Lage resolutie! Auping Superbox 2980.pdf - pag.1 LET OP!!! Lage resolutie! Komfort og design i ét Når Auping introducerer en seng, så er det aldrig nogen almindelig seng. Og denne her er virkelig speciel. Superbox er

Læs mere

din for altid M60 KØL OG FRYS

din for altid M60 KØL OG FRYS din for altid M60 KØL OG FRYS 2 Miljø, funktionalitet og tidløst design GRAM er kendt for at udvikle produkter, der glæder forbrugerne i dagligdagen og dermed bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

SENGE TIL EN GOD NATS SØVN

SENGE TIL EN GOD NATS SØVN SENGE TIL EN GOD NATS SØVN Hotelkollektion imødekommer de særlige krav En kollektion skræddersyet til dem, der er væk hjemmefra Vi kender det alle sammen - en dårlig nattesøvn påvirker vores energi og

Læs mere

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN NÅR KUN FANTASTISK ER GODT NOK At skabe det perfekte for hver ny service på restauranten er blevet betydelig nemmere. Evolin er et helt nyt materiale, der kombinerer luksus

Læs mere

www.egebaek-byg.dk Egebæk Byg A/S opfører 40 lyse arkitekttegnede lejligheder midt i byen tæt på naturen Salg og information

www.egebaek-byg.dk Egebæk Byg A/S opfører 40 lyse arkitekttegnede lejligheder midt i byen tæt på naturen Salg og information Hyvildparken Egebæk Byg A/S opfører 40 lyse arkitekttegnede lejligheder midt i byen tæt på naturen Salg og information Brande Tlf. 9718 0815 DanBolig Brande ApS Storegade 32 7330 Brande Tlf.: 89 18 08

Læs mere

Næsten så godt som hjemme...

Næsten så godt som hjemme... Næsten så godt som hjemme... TeaterHotellet udvider med 12 hotel lejligheder Nyindrettede og indflytningsklare, lækre møbler, lyse rum, elevator og central beliggenhed. TeaterHotellet som er kendt for

Læs mere

KONCEPT I Oasis Club II er alt muligt. Vi har skabt et åndehul for kreative, innovative, kvalitets- og livsnydende mennesker, der værdsætter luksus. Oasis Club II er en gennemtænkt koncept, hvor der ingen

Læs mere

UNDGÅ PROBLEMER MED MUG/SKIMMEL I VORE BOLIGER. Varde Bolig Administration

UNDGÅ PROBLEMER MED MUG/SKIMMEL I VORE BOLIGER. Varde Bolig Administration UNDGÅ PROBLEMER MED MUG/SKIMMEL I VORE BOLIGER Varde Bolig Administration Forsidebilledet er fra en pjece, som er udarbejdet af By og Byg, LBF og BL. Side 1 Forord: Fra sent efterår til tidlig forår (fyringssæson)

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

Velkommen til brugtvogns-marked. På disse sider kan du se et udvalg af vores brugte campingvogne og teltvogne.

Velkommen til brugtvogns-marked. På disse sider kan du se et udvalg af vores brugte campingvogne og teltvogne. Velkommen til brugtvogns-marked. På disse sider kan du se et udvalg af vores brugte campingvogne og teltvogne. Vi hjælper dig gerne med finansieringen af din nye eller brugte campingvogn, i samarbejde

Læs mere

Mandskabsvogne I Spisevogne I Beboelsesvogne I Sanitetsvogne I Kontorvogne

Mandskabsvogne I Spisevogne I Beboelsesvogne I Sanitetsvogne I Kontorvogne Mandskabsvogne I Spisevogne I Beboelsesvogne I Sanitetsvogne I Kontorvogne Letvogne lige til at spænde efter bilen Modulvognen, din garanti for kvalitet, sikkerhed og komfort Mere end 30 års erfaring Modulvognen

Læs mere

TEKNISKE DATA ADRIA CARAVANS

TEKNISKE DATA ADRIA CARAVANS TEKNISKE DATA ADRIA CARAVANS Adria caravans 2 action altea adora classica adiva 361 LH + 3 360 LT 390 PS 432 PH 462 PS 462 PK 462 LS 512 DT 512 UP 542 KU 542 PK 542 DT 4-9 432 PS 462 PH 462 PU 472 LU 472

Læs mere

En ny æra begynder! Truma inet System

En ny æra begynder! Truma inet System En ny æra begynder! Truma inet System Påbegynd fremtidens camping allerede nu Påbegynd fremtidens camping allerede nu Du bestemmer selv dit ønskeklima Du vil gerne være mobil og om muligt ikke give afkald

Læs mere

Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere

Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere KOMFORT I SÆRKLASSE Høj-teknologi til fordel for dig, for din bil og for miljøet Uanset hvor godt bilerne er udstyret i dag: Der er altid noget der kan

Læs mere

Gjerulff åbner op til en verden af lys...

Gjerulff åbner op til en verden af lys... Gje Gjerulff åbner op til en verden af lys... Gjerulff 2 Luk lyset ind Store glasflader lukker lyset ind i din bolig. Med de unikke Schüco folde- og skydedøre, har du mulighed for at åbne op til altanen,

Læs mere

Drømmen om et smukkere hus

Drømmen om et smukkere hus Drømmen om et smukkere hus 1 Vores kærlighed til træ har en forklaring Vores virksomhed har bygget trapper i det lille lokalsamfund Norsjö i Västerbottens siden 1923. Det er ret nemt at forstå, hvorfra

Læs mere

Få større glæde af din gulvvarme. Gode råd til anlæg og daglig brug af fjernvarme

Få større glæde af din gulvvarme. Gode råd til anlæg og daglig brug af fjernvarme Få større glæde af din gulvvarme Gode råd til anlæg og daglig brug af fjernvarme Fjernvarme helt sikkert Sådan får du god økonomi i din gulvvarme Mange parcelhuse bliver i dag opført med gulvarme, da det

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Den absolutte sikkerhed fra Længste erfaring og højeste kvalitet Den hollandske producent Nefit bragte verdens

Læs mere

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen Velkommen til Strandkanten - med tæerne i havet og byen i ryggen Da Strandkanten endnu ikke er færdigbygget, er brochurens billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt 3D

Læs mere

mobil, praktisk, billig

mobil, praktisk, billig mobil, praktisk, billig Sådan fungerer det: til individuelle hytter, som følger det testede Igloo Veranda koncept. Igloerne og overdækningen flyttes. for ca. 2 x 5 enkelthytter og deres respektive løbegårde

Læs mere

5627 Marguerithe blomme

5627 Marguerithe blomme 5627 Marguerithe blomme rue de paris collection 2011 Læn dig tilbage og find roen midt i Byernes By Nyt møder gammelt. Klassisk møder det utraditionelle. Det er stemningen på boulevarder og gader i Paris,

Læs mere

ONV Husene. www.m2.dk

ONV Husene. www.m2.dk ONV Husene www.m2.dk INDHOLD Arkitekttegnede huse Individualitet 4 Fleksibilitet 6 Funktionalitet 8 Kvalitet 10 Økonomi 12 Proces 14 Tid 16 M2 18 4 INDIVIDUALITET> Skræddersyet typehus INDIVIDUALITET

Læs mere

Oceaner af klasse og stil

Oceaner af klasse og stil Oceaner af klasse og stil 80 cm MOVE Kom godt igang Når du får lyst til at udsmykke dit hjem med et dekorativt akvarium, bør du starte med at vælge den bedst egnede plads. Placeringen skal være der, hvor

Læs mere

DK/N. Caravans 2015. Kompakt-klassen

DK/N. Caravans 2015. Kompakt-klassen DK/N Caravans 2015 Kompakt-klassen Indhold 4 5 Modeloversigt 6 13 c go 14 21 c trend 22 27 Tourist HD 28 29 Dethleffs merværdi 30 Dethleffs service 31 Dethleffs bæredygtighed Kompakt-klassen c go c trend

Læs mere

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 Brochure 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 OUTSIDE Havemiljøer side 1 OUTSIDE Plantekummer side 2 OUTSIDE Plantekummer side 3 OUTSIDE Plantekummer side 4 OUTSIDE Plantekummer side 5 OUTSIDE

Læs mere

Sense. Nye Ifö Sense badeværelsesmøbler Flere nye farver i overskueligt sortiment. Nyt Ifö Option Belysning, spejle og spejlskabe i ny udformning

Sense. Nye Ifö Sense badeværelsesmøbler Flere nye farver i overskueligt sortiment. Nyt Ifö Option Belysning, spejle og spejlskabe i ny udformning DK 15-13 B 99942 Sense Nye Ifö Sense badeværelsesmøbler Flere nye farver i overskueligt sortiment Nyt Ifö Option Belysning, spejle og spejlskabe i ny udformning Vores mest fleksible møbelserie med innovative

Læs mere

FrisørHus. Nemt at etablere egen salon. - et nøglefærdigt salonkoncept

FrisørHus. Nemt at etablere egen salon. - et nøglefærdigt salonkoncept FrisørHus - et nøglefærdigt salonkoncept Nemt at etablere egen salon Frisørhus er markedets nemmeste adgang til at etablere en flot, trendy og energirigtig salon hvor der er tænkt på alt. Frisørhus leveres

Læs mere

IDdesign flex en sofa til dig!

IDdesign flex en sofa til dig! IDdesign flex en sofa til dig! sofa koncept 1 personlige din helt sofa din sofa er vel nok stuens mest personlige møbel. det er her du trækker dig tilbage, når du skal slappe af og lade op. her du hygger

Læs mere

Infrarød byggesæt med karbonpaneler

Infrarød byggesæt med karbonpaneler Infrarød byggesæt med karbonpaneler DANSK Indhold: 2 stk. paneler 34 x 105 cm. 6 stk. paneler 44 x 105 cm. 1 Stk. kontrol / Displayboks 1 stk. systemboks 1 stk. temperaturføler 4 stk. ledninger med keramiske

Læs mere

FABER MARKISER ET LUKSUSLIV I SKYGGEN

FABER MARKISER ET LUKSUSLIV I SKYGGEN FABER MARKISER ET LUKSUSLIV I SKYGGEN ET LUKSUSLIV I SKYGGEN Lad det være sagt med det samme: En markise på terrassen, altanen eller vinduespartierne er luksus. Derfor kræver det også en overvejelse eller

Læs mere

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

50 BO BEDRE Nr. 1 2014. Af Marina Lykkesteen. Foto Andreas Mikkel Hansen

50 BO BEDRE Nr. 1 2014. Af Marina Lykkesteen. Foto Andreas Mikkel Hansen Hjem med sjæl Den gamle 1800-tals patriciervilla i oprindelig stand nord for København var umiddelbart ikke, hvad Helle Holstein og hendes familie havde forestillet sig som deres minimalistisk og stramt

Læs mere

Raindance Select. Min brusefornøjelse.

Raindance Select. Min brusefornøjelse. Raindance Select Min brusefornøjelse. Hansgrohe. Brusefornøjelse 03 Min brusefornøjelse: Altid en rørende oplevelse De mange måder at opleve vandet på. Vand er rengørende og forfriskende. Vandet vasker

Læs mere

24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN. Skræddersy din opbevaring

24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN. Skræddersy din opbevaring 24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN Skræddersy din opbevaring OPBEVARING DER PASSER PERFEKT TIL DIG LÅGER I MANGE FARVER MED MANGE UDTRYK. SIDE 18-21 HER ER BESTÅ - OPBEVARINGSLØSNINGEN, DER

Læs mere

RÅD OG VEJLEDNING OM BRUG AF FJERNVARME I LEJLIGHEDER

RÅD OG VEJLEDNING OM BRUG AF FJERNVARME I LEJLIGHEDER RÅD OG VEJLEDNING OM BRUG AF FJERNVARME I LEJLIGHEDER INDHOLD LEJLIGHEDENS RUM.................................. 3 TEMPERATUREN..................................... 4 BRUG ALLE RADIATORER..............................

Læs mere

Fjordblink. vand og velvære

Fjordblink. vand og velvære Fjordblink vand og velvære Fjordblink vand og velvære FJORDBLINK har i mere end 40 år leveret anlæg for vand og velvære til Danmark og de omkringliggende lande. FJORDBLINK leverer koncepter, som passer

Læs mere

Nyopførte et-og to-plans rækkehuse. Naturskøn beliggenhed i Roskilde by

Nyopførte et-og to-plans rækkehuse. Naturskøn beliggenhed i Roskilde by Nyopførte et-og to-plans rækkehuse Naturskøn beliggenhed i Roskilde by Side 2 Side 3 R O SK IL D E F J O R D Grøn idyl med 5 minutters kørsel til centrum og havn Side 4 Side 5 Bynært med effektiv hverdag

Læs mere

Vælg en digital billedramme med hjertet!

Vælg en digital billedramme med hjertet! Guide fra FOTOHOUSE Vælg en digital billedramme med hjertet! Indhold: - Omkring digitale billedrammer Side 2 - Digitalbilledrammen til hjemmet Side 3 - Design eksempler Side 5 - Design eksempler og eksempel

Læs mere

Vandtæt Badeværelses TV

Vandtæt Badeværelses TV Vandtæt Badeværelses TV 1 Luksuriøs tilføjelse til dit badeværelse... den vandtætte fladskærm Designet af et luksuriøst badeværelse behøver ikke stoppe ved den store bruseniche, spabadet eller granitgulvet.

Læs mere

KAMPAGNER. TEMPUR Original god støtte - en fast følelse. TEMPUR Cloud god støtte - en blød følelse

KAMPAGNER. TEMPUR Original god støtte - en fast følelse. TEMPUR Cloud god støtte - en blød følelse KAMPAGNER TEMPUR Original god støtte - en fast følelse TEMPUR Sensation god støtte - en traditionel følelse TEMPUR Cloud god støtte - en blød følelse Støtte der hvor du har brug for det Almindelige springmadrasser

Læs mere

ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse

ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse Den største generation af ældre er på vej på pension. Bad & Design vil derfor, i samarbejde med VVS Partnerne, skabe et nyt marked for

Læs mere

- mere end funktionel

- mere end funktionel Bolig varmepumper - mere end funktionel I n d e K l i m a M i l j ø A / S IndeKlimaMiljø A/S, eller blot, drager nytte af mange års erfaring såvel internt som hos vores samarbejdspartnere og leverandører

Læs mere

SOV DIG SUND 0,- 44% ÅBNINGSTIDER HVERDAGE KL.10-18 LØRDAG KL.10-16 SØNDAG KL.10-16 * * RENTER OG GEBYR

SOV DIG SUND 0,- 44% ÅBNINGSTIDER HVERDAGE KL.10-18 LØRDAG KL.10-16 SØNDAG KL.10-16 * * RENTER OG GEBYR * Låneeksempel: Fast debitorrente: 0%. ÅOP: 0,0%. Løbetid 12 og 24 mdr.. Samlet beløb der skal betales: kr. 24.000,- Månedlig ydelse i 24 mdr.: kr. 1.000. Lånet formidles for Dan-Aktiv A/S. Forbehold for

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

Tilbudskatalog. Kanon priser på boliger i Spanien:

Tilbudskatalog. Kanon priser på boliger i Spanien: Tilbudskatalog Kanon priser på boliger i Spanien: Foråret er over Spanien og det vrimler med kanon gode priser på hele boligmarkedet. Ligesom i Danmark, har bolig salget i Spanien været svagt i hele 2008,

Læs mere

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Til privatforbruger / villaejer Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Varme fra luften og jorden 365 dage om året I mere end 100 år har Bosch navnet stået for førsteklasses

Læs mere

Electrolux Varmepumper 2012/2013

Electrolux Varmepumper 2012/2013 Electrolux Varmepumper 2012/2013 investering electrolux varmepumper 3 En god investering En Electrolux varmepumpe er først og fremmest en god økonomisk investering. Den pålidelige luft-til-luft varmepumpe

Læs mere

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN SOL OG LUFT, DEN IDEELLE KOMBINATION MED DEN BEDSTE VARMEPUMPE I SIN KLASSE ET BOOST TIL EKSISTERENDE SOLVARMESYSTEMER * A2/W35 COP 4,02 i henhold til testresultat

Læs mere

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el!

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Et energineutralt hus med solenergi og elvarme er en totalløsning for fremtiden bygget med innovative kvalitetskomponenter og den rette viden Intelligent

Læs mere

Din personlige linseguide

Din personlige linseguide Gode råd om linser: 1. Vælg de linser der er sundest for dine øjne, passer bedst til din døgnrytme, dit arbjde og dine fritidsinteresser. 2. Brug kun anbefalede kontaktlinsevæsker. 3. Genbrug aldrig væsker.

Læs mere

FM Mattsson. Bad. Tryksag nr 249/3 DK

FM Mattsson. Bad. Tryksag nr 249/3 DK FM Mattsson Bad Tryksag nr 249/3 DK Tilgang til sand og kundskaben om metalbearbejdning var en forudsætning, da FM Mattsson blev grundlagt i midten af 1800-tallet. Kundskaben er gået i arv og sandet er

Læs mere

Holmen. Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse

Holmen. Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse Holmen Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse På Krudtløbsvej, på Holmen, midt i København K., er 4 unikke rækkehuse nu under opførsel. En beliggenhed i særklasse. 2 3 Unikke boliger, unikke omgivelser

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

TINE GÅR FOR HVIDT AF HANNE SØGAARD. FOTO: BIRGITTA WOLFGANG DREJER. LÆSERSERVICE SIDE 146-147. www.altfordamerne.dk ALT 12/2010

TINE GÅR FOR HVIDT AF HANNE SØGAARD. FOTO: BIRGITTA WOLFGANG DREJER. LÆSERSERVICE SIDE 146-147. www.altfordamerne.dk ALT 12/2010 TINE GÅR FOR HVIDT TINE KJELDSEN BLIVER MERE POSITIV, NÅR HUN FÅR LYS. DER- FOR HAR HUN VALGT AT INDRETTE FAMILIENS BOLIG HVIDT I HVIDT TILSAT NORDISK ENKELHED OG ETNISKE STREJF. OG SÅ HAR HUN I ØVRIGT

Læs mere

Kom vidt omkring på en el-scooter

Kom vidt omkring på en el-scooter MERE LIVSKVALITET Kom vidt omkring på en el-scooter At kunne komme nemt og hurtigt rundt i dagligdagen er desværre ikke en selvfølge for alle. Men fordi man ikke længere er så rask til bens, behøver man

Læs mere

Gives you the best holiday

Gives you the best holiday 5th generation The future is here Gives you the best holiday Camp-let www.camp-let.dk 5 th generation Camp-let's verden Velkommen til Camp-let's verden "bedste teltvogn" Kåret til Camp-let er kåret til

Læs mere

VARME RÅD. Fjernvarme

VARME RÅD. Fjernvarme VARME RÅD Fjernvarme HOLD HUS MED FJERNVARMEN Her finder du råd og vejledning om, hvordan du bedst udnytter fjernvarmen. Hvis du har god føling med dit anlæg og husstandens måde at bruge varme på, er det

Læs mere

mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid

mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid Faktum 01. Energibesparende. Med en elkedel koger du ofte meget mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid og energi. Med Quooker derimod

Læs mere

R Bedre søvn R Færre muskelspændinger R Magnetterapi R Færre smerter

R Bedre søvn R Færre muskelspændinger R Magnetterapi R Færre smerter opgrader din søvn Billede af hende fra æsken R Bedre søvn R Færre muskelspændinger R Magnetterapi R Færre smerter MAGPUR TOPMADRAS opgrader din søvn Magpur giver dig fuldstændig komfort uanset sovestilling.

Læs mere

Nyt design og inspiration til lofter

Nyt design og inspiration til lofter Gyptone Kant D2 Nyt design og inspiration til lofter Gyptone D2 giver harmoniske lofter med et fuldendt og let udtryk. Et nyt design til lofter med skjult skinnesystem En følelse af velvære Et loft er

Læs mere

ODSIF Digitale gardinstænger PRODUKTSORTIMENT

ODSIF Digitale gardinstænger PRODUKTSORTIMENT ODSIF Digitale gardinstænger PRODUKTSORTIMENT ODSIF DIGITALE GARDINSTÆNGER Hvad er en digital gardinstang, spørger du måske dig selv. Det synes jeg da ikke, jeg har hørt om før. Ikke desto mindre har ODSIF

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

ET ANDALUSISK PAR A DIS

ET ANDALUSISK PAR A DIS bolig ET ANDALUSISK PAR A DIS I salatdronningen Tina Scheftelowitz sommerhus i Sydspanien er stemningen på én gang eksotisk og hjemlig. Her hersker der ikke én stil, men et eklektisk mix af marokkanske

Læs mere

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder.

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder. Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder. 02 Hansgrohe ComfortZone Giv dig selv mere rum. Med Metris, Talis og Focus. Badeværelset er meget mere end et sted for personlig hygiejne. I

Læs mere

Sydafrika for livsnydere

Sydafrika for livsnydere for livsnydere for livsnydere Denne rejse er for dig, som vil have det bedste af det bedste. Du starter med 4 dage i Cape Town, hvor du bor på et lækkert B&B. Vi har inkluderet en dagstur - du kan frit

Læs mere

OPBEVARINGSLØSNINGER

OPBEVARINGSLØSNINGER 45_012 Produktguide OPBEVARINGSLØSNINGER Til dit køkken KVALITET SKUFFER: Alle vores RATIONELL køkkenskuffer har fuldt udtræk, så det er nemt at se og nå indholdet. Dine køkkenskuffer skal holde til en

Læs mere

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen.

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Velkommen til en ny verden med din Hästens-seng Nyd din drømmeseng resten af dit liv begynder her.

Læs mere

INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE...

INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE... INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE... Danboxhuset - nemt og sikkert Undgå byggerod og besvær Danboxhuset leveres færdigt

Læs mere

Godmorgon Badeværelsesmøbler

Godmorgon Badeværelsesmøbler 11_014 Produktguide Godmorgon Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

CLARO PAKKEN LEVERES I SAMARBEJDE MED:

CLARO PAKKEN LEVERES I SAMARBEJDE MED: NYHED! Januar 2015 UDSTILLING CLARO PAKKEN LEVERES I SAMARBEJDE MED: Distributør: NSI Electronic ApS Bredskifte Allé 7 DK- 8210 Århus V. Tel.: +45 87 45 46 00 Email: mb@nsi-el.dk www.nsi-el.dk FUNKTIONEL,

Læs mere

Der er aircondition, trådløs Internetadgang og telefon. Huset er lyst og venligt med dobbelt garage. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler.

Der er aircondition, trådløs Internetadgang og telefon. Huset er lyst og venligt med dobbelt garage. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler. Vores Summerhome er beliggende i Highland Reserve, Davenport, 15 min. kørsel syd for Orlando og lige midt i Florida. Perfekt beliggenhed, hvis man vil opleve Floridas mangfoldighed. Det er dejligt bolig/ferie

Læs mere

Combihouse. Når valget falder på et Combihouse, er valget samtidigt faldet på friheden til, selv at designe drømmeboligen.

Combihouse. Når valget falder på et Combihouse, er valget samtidigt faldet på friheden til, selv at designe drømmeboligen. www.combihouse.dk Combihouse Når valget falder på et Combihouse, er valget samtidigt faldet på friheden til, selv at designe drømmeboligen. Konceptet hedder Combihouse, da det er meningen at boligkøberen

Læs mere

Facade-foldedøre - en åbning til noget stort!

Facade-foldedøre - en åbning til noget stort! ...når kvalitet, muligheder og bæredygtighed går op i en større enhed. Facade-foldedøre - en åbning til noget stort! Facade-foldedøre Foldedøre til udestuer & vinterhaver Foldedøre til café, restaurant,

Læs mere

T W I N L I N E Maj 2014 1

T W I N L I N E Maj 2014 1 TWINLINE Maj 2014 1 SÅDAN FINDER DU PRISEN PÅ TWINLINE 1. Vælg model TWINLINE (Classic) Kar med buet brusedør Elektronisk betjening af bundventil og dørlås. Leveres i lgd. 160, 170 og 180 cm samt 180 cm

Læs mere

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis fredag 13. juli 2012 Hun indretter med indføling: Stylet orden Side X 70 23 15 23 jna.dk energivinduer Spar op til 35% nu kontakt os for mere info udstilling: Kratholmvej

Læs mere

BASIC FUNCTION DESIGN til omklædningsrummet

BASIC FUNCTION DESIGN til omklædningsrummet BASIC FUNCTION DESIGN til omklædningsrummet Omklædning til alle Hans Schourup A/S har leveret skabe til Dansk erhvervsliv siden 1981. Gennem årene har navnet Hans Schourup været synonymt med høj kvalitet

Læs mere

Gode råd om INDEKLIMAET i din bolig Brøndbyparken Afdeling 3

Gode råd om INDEKLIMAET i din bolig Brøndbyparken Afdeling 3 April 2013 Gode råd om INDEKLIMAET i din bolig Brøndbyparken Afdeling 3 De fleste af os opholder os inden døre mere end 90 % af tiden. Derfor er indeklimaet meget vigtig for vores sundhed. Mange forskellige

Læs mere

Lys og luft i sommerhuset

Lys og luft i sommerhuset Lys og luft i sommerhuset Det er svært at sige sommerhus uden også at sige lys og luft. For er det ikke netop det, vi vil have, når vi forlader hverdagens trummerum for at finde ro og harmoni i det enkle

Læs mere

Screeningsredskabet HOUSING ENABLER

Screeningsredskabet HOUSING ENABLER 113 Screeningsredskabet HOUSING ENABLER Kortlægningsskema Dato. Navn Boligens adresse...... Identifikationskode 114 Housing Enabler BOLIGENS STANDARD (ifølge Boverket, 2008) FØLGENDE NØDVENDIGE BOLIGFUNKTIONER

Læs mere