Et kik ud af vinduet

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Et kik ud af vinduet"

Transkript

1 CAMPINGVOGNE

2 Et kik ud af vinduet

3 INDHOLD Modeloversigt PREMIO AVERSO/AVERSO FIFTY AVERSO PLUS BELCANTO TRECENTO Hjemlig komfort Sovekomfort Madlavning med komfort Badekomfort Kvalitet Teknik Virksomheden Bürstner Sikkerhed Campingpladser Hyndedesign Oversigt over grundplaner

4 PREMIO AVERSO/AVERSO FIFTY CAMPINGVOGNE FRA BÜRSTNER COMFORT-CLASS Side 6 COMFORT-PLUS-CLASS Side 10 Vil du have en campingvogn, hvor du og din partner kan nye friheden på tomandshånd? Eller skal du have hele familien med på den store oplevelsestur? Hos Bürstner finder du garanteret det rigtige. max. max. Lige fra den kompakte vogn i den lave prisende, via de eksklusive luksussuiter på hjul til de helt usandsynligt rummelige vogne med plads op til syv personer det hele findes i vores fem serier med i alt 40 grundplaner. Der er en ting, der er fælles for alle campingvogne fra Bürstner: en fremragende kvalitet og forarbejdning og en harmonisk og smagfuld indretning med mange overraskende praktiske detaljer. Kort og godt: masser af plads med komfort uden grænser. Antal sovepladser

5 AVERSO PLUS BELCANTO TRECENTO COMFORT-PLUS-CLASS Side 16 PREMIUM-CLASS Side 20 PREMIUM-PLUS-CLASS Side 24 max. max. max.

6 PREMIO Lyst til at tage på eventyr? Bare køre af sted og opdage verden? Der er intet, der er nemmere, med Premio. Den helt store fordel ligger her i den lave vægt. Premio er nem at trække også for en mindre bil. Du ankommer nemt og ubesværet til dit feriemål, uanset om rejsen går via stejle bjergveje eller gennem maleriske udstrakte landskaber. Premio vækker begejstring hos par og familier, der vil tage hul på campinglivet på en lidt mere avanceret måde. Derfor er der trods den lave pris ikke sparet på udstyret. Smarte løsninger til individualister er standard i Premio. Du kan f.eks. vælge mellem 8 forskellig hyndestoffer. Ikke så sært, at Premio har udviklet sig til en bestseller.

7 PREMIO PREMIO COMFORT-CLASS MANØVREDYGTIG CAMPING- VOGN SØGER NYBEGYNDER Vil du nyde friheden på tomandshånd eller tage hele familien med ud på oplevelser? Premio kan du indrette perfekt til det hele. Du kan vælge mellem i alt syv forskellige grundplaner. Premio 490 TL En til hver: Premio med grundplan til 2 personer tilbyder en god nats søvn i de to bekvemme separate senge i midtersektionen og en stor rund siddegruppe bagest. Det er skønt at hygge sig her efter en dag med mange oplevelser og senere sove trygt og afslappet. Yderligere highlights: Indstillelige spots under de rummelige skabe til opbevaring sørger for den rette belysning, også når mørket er faldet på. Specielt til par, der gerne vil have plads til at nyde tosomheden. Eller specielt til børnefamilien, der foruden plads til komfort også gerne vil have mere ud af feriebudgettet. I Premio er der sørget for det hele.

8 DeTaljer Privatsfære: Hvis man gerne vil have lidt fred og ro for sig selv, trækker man blot forhænget for og adskiller således soveområdet fra opholdsområdet med køkken og siddegruppe. Premio 485 TK Funktionelt og lige ved hånden lave mad, spise, sove, læse, lege, slappe af, drømme - i Premio kan man det hele. Uanset om man rejser som par eller med hele familien, for her er indretningen så funktionel og gennemtænkt, at man ikke behøver at give afkald på noget. Store vinduer, der kan åbnes, og Midi-Heki tagluger giver masser af lys og luft. Det harmoniske samspil i møbel-, stof- og belysningsdesign skaber en atmosfære, som hele familien kan slappe af i. Premio 495 TK Smagfuldt: Det rummelige køkken med 150 l køleskab (ekstraudstyr) bag den spejlbelagte flade, 3 kogeblus, overskabe med lys, skuffer på rullelejer og god frasætnings- og arbejdsplads gør madlavningen til en leg (495 TK).

9 PREMIO 9 Standard Klappet og klart: Under køjesengen gemmer der sig yderligere stuveplads, der er tilgængelig udefra. Hvis den nederste seng klappes op, får man en rummelig garage bagi. Grundplanerne 400 TS 435 TS 450 TS 480 TK 485 TK 490 TL 495 TK Premio de stærke sider Lav vægt, ideel også til mindre biler AL-KO chassis med AKS (antislingresystem) øger stabiliteten under kørslen Kompakt rejsegrundplan med fast seng og lamelbund 8 forskellige hyndestoffer Hyggeligt belysningskoncept Komplet køkken med 3 kogeblus og køleskab Rustfrit kogeblus og vask nedfældet i bordpladen Oplukkelige vinduer hele vejen rundt og Midi- Heki tagluge med fluenet og rullegardin til mørklægning (ikke i toiletrummet) Gasvarmer Truma S 3002 Belysning med 12/ V Faste senge med lamelbund af træ Serveringsklap Lækkert og funktionelt: Finish med træ i toiletrummet gør den fine indretning med vægskab og buet underskab komplet. Fast seng Siddepladser Vaskerum/toilet Bord/skabe/hylder Klædeskab Køleskab (fritstående) Med garage

10 averso averso fifty Den ene vil til havet, den anden på landet, den tredje op i bjergene kan man gøre alle tilpas i ferien? Bürstner kan! Hos Averso finder man det største antal versioner inden for mellemklassen. I alt 12 grundplaner kan man vælge imellem, så man kan gøre sig det behageligt hvor som helst. Fra en kompakt letvægter til to personer, til det rullende familieherberg Averso kan opfylde alle ønsker. Også når det gælder udstyr af enhver art. Med Averso fifty indfører Bürstner nye forestillinger om, hvad man kan få for pengene. Den populære udstyrspakke fås til alle versioner af grundplaner i serien. Hermed introduceres en mængde nyheder inden for ekstraudstyr - udvendigt og indvendigt. Elegant glat plade i sølv eller hvid, sporty alufælge, solid dør med vindue og mange store og små ekstrating indvendigt giver det lille ekstra plus til din ferie, uanset hvor turen går hen.

11 AVERSO AVERSO COMFORT-PLUS-CLASS Averso 500 TK SUCCESMODELLEN TIL ETHVERT FORMÅL Med Averso bliver alle ferier vellykkede. Her kan du ikke blot opleve verden på tomandshånd, med familien eller med vennerne, du kan også tage den hjemlige hygge med. Averso 460 TL Ekstra plads: I den lyse køkkenafdeling (500 TK) er kogeblus og vask flyttet bagud for at give mere bordplads. Så er det meget nemmere at lave mad, og der er plads til at rette an. Især når man slår afdækningen til kogeblus og vask ned. Store skuffer på rullelejer giver orden, og her kan der endda også blive plads til et 150 liter køleskab (ekstraudstyr) med spejleffekt på forsiden. Hvad enten du hygger dig med de andre i den runde siddegruppe, fremtryller eksotiske retter i køkkenet eller slapper af i soveværelset - her kan du altid indrette dig, så campingferien bliver til en uforglemmelig oplevelse. Her har alle plads til netop det, man lige har lyst til.

12 Averso 500 TK De skønne detaljer: Indgangspartiet. Baldakin med indbygget lys, solid specialdør (ekstraudstyr) med plads til ferielæsning og lign. Praktisk: Med den pladsbesparende lamelskillevæg i badeværelset får man i en håndevending en lækker brusekabine (afhængig af grundplan). VelVære og komfort langt hjemmefra Ikke kun det omfattende udstyr, men også de mange smukt udformede detaljer gør Averso til den perfekte ledsager på ferieturen. Hvor man end vender blikket hen, får man øje på gode ideer, der gør rejsen nemmere. Mens børnene tumler rundt i køjesengene i bagenden, kan forældrene sidde og hygge sig i den lækre siddegruppe. Hvis ikke det var, fordi solen kigger lokkende ind gennem de store oplukkelige vinduer og Midi-Heki taglugen, ville man slet ikke få lyst til at forlade disse dejlige omgivelser og gå udenfor. Averso 500 TK Klar til servering: Den runde siddegruppe forvandles i et snuptag til en bekvem spiseplads med plads til benene og store armbevægelser (afhængig af grundplan).

13 AVERSO FIFTY AVERSO FIFTY COMFORT-PLUS-CLASS Averso fifty 465 TS DEN EKSTRA DIMENSION AF KOMFORT Med over 50 års erfaring har Bürstner noget at bygge på. Erfaring, der er udnyttet fuldt ud i den helt specielle version fifty. Denne eksklusive vogn gør ikke kun en god figur set udefra, også indvendigt venter der et hav af overraskelser. Averso fifty 450 TS En masse praktiske udstyrskomponenter giver ekstra komfort. Både ude og inde. Stoffet, der gør drømme til virkelighed: I Averso fifty er siddegruppen forsynet med det lækre Nova betræk på hynderne. Det er ikke kun særdeles nemt at holde og rengøre, det er også meget slidstærkt og herligt blødt at røre ved og så er det også åndbart. Men det er ikke kun lækkert at røre ved: De andre versioner, du kan vælge imellem, Nova rosso og Nova salsa er også en fryd for øjet. Noget, der også bidrager væsentligt til komforten, er de nye nakkestøtter i skønt design på den runde siddegruppe. Nakkestøtterne kan indstilles efter ønske.

14 AVERSO FIFTY Virkelig attraktiv: speciallak i sølv på glat plade. 3. bremselygte i Bürstner Logodesign. Smukt udformede og ikke til at overse: baglygterne i typisk design fra Büerstner.

15 AVERSO AVERSO FIFTY AVERSO FIFTY - UDSTYR Standard (hammerlak hvid) sølv sølv (galt plade) hvid Udvendigt Glat plade Speciallak hvid og sølv Alufælge Black Polish Specialdør i en del med vindue, fluenet, rullegardin til mørkelægning og affaldsspand Indvendigt Modstandsdygtigt betræk Nova Quality Nakkestøtter (afhængigt af grundplan) Sengetæppe(r) og væglomme (afhængigt af grundplan) Køleskab Dometic, serie 8 Grundplanerne 390 TS 420 TS 450 TS 460 TL 460 TS 465 TS 480 TK 495 TK 500 TK 500 TL 550 TK* 800 TK* Averso/Averso fifty de stærke sider Kompakt rejsevogn også egnet til mindre biler AL-KO chassis med AKS (antislingresystem) øger stabiliteten under kørslen Tredje bremselygte i Bürstner logoform Golden Teak møbeldekor af høj kvalitet 10 forskellige hyndedesigns Antiallergisk madrasbetræk Harmonisk lyskoncept med indirekte belysning Faste senge med madrasser med pocketfjedre (gælder ikke køjesenge) Masser af opbevaringsplads som standard Mere bordplads i køkkenet foran kogeblus, der er flyttet bagud Mulighed for 150 liter køleskab som ekstraudstyr (afhængigt af grundplan, standard i 465 TS) Træktøjsafdækning Truma varmluftssystem 12 V Belysning 12 V Fast seng Siddepladser Vaskerum/toilet Bord/skabe/hylder Klædeskab Køleskab (fritstående) Med garage *Bredde 250 cm Vinterpakke** (ekstraudstyr) Isolerede og opvarmede afløb elgulvvarme aut. gasomkoblingssystem Truma Ultraheat **Yderligere informationer og pakker kan ses under tekniske data.

16 averso plus Vil du gerne være mobil, selv om du har campingvognen med? Køre fra sted til sted fri som fuglen? Så har du brug for en kompakt og funktionel vogn som f.eks. Averso plus. Med Averso plus har Bürstner opfundet campingvognen på ny og høstet international anerkendelse for den. Derfor kan det ikke undre, at den allerede på nuværende tidspunkt er den mest solgte campingvogn med hejseseng. Med denne hejseseng skaber man i en håndevending to fuldgyldige og bekvemme sovepladser og tryller dem af vejen igen lige så hurtigt over siddegruppen. Ingen besværlig tilrigning af sovepladser men derimod en pladsbesparelse, der giver sig udslag i kompakte udvendige mål, lettere totalvægt og ikke mindst en attraktiv pris. Sammenlign selv. I denne kategori er den uden for konkurrence. Og den tiltrækker sig opmærksomhed: Med speciallak (merpris) i fornemt silver og ikke mindst i den stilfulde farve mint med bladdekoration er den simpelthen uforlignelig smuk.

17 AVERSO PLUS AVERSO PLUS COMFORT-PLUS-CLASS GENIAL RUMMELIG At kunne falde om i sengen i en kompakt campingvogn efter en dag fuld af oplevelser, at kunne vågne udhvilet morgenen efter og at kunne stå op uden at skulle tænke på at pakke sengen væk, den luksus finder du kun i Averso plus. Hyggehjørne: Den hyggelige siddegruppe indbyder til ren nydelse. Om dagen har man et flot lysindfald gennem de store vinduer, om aftenen skaber belysningen ægte candle-light stemning. Averso Plus 410 TS Som en drøm: Når hejsesengen er nede, har man et dejligt kig til himlen gennem tagvinduet. Du falder i søvn under stjernerne og vækkes af solen om morgenen. For i Averso plus hejser du bare din dobbeltseng med sengetøjet op under loftet. Nedenunder dukker der en hyggelig siddegruppe op med masser af plads til komfort. Og dobbeltsengen kan bare trylles frem igen, når der er brug for den. Genialt eller hvad? Som standard leveres Averso plus med Golden Teak møbel dekor. Som ekstraudstyr kan man også få det mørkere møbeldekor Merano i nøddetræ.

18 DeTAljer Plads til udvidelser: Siddegruppen under hejsesengen kan med få greb omdannes til et hyggeligt hvileareal (ikke i 410 TS). Og bagenden bliver til en rummelig soveafdeling til 4 personer. Køkken og bad er naturligvis stadig frit tilgængelige. Averso Plus 510 TK Den lille til storfamilien Det prisbelønnede indvendige design med hejse seng giver bekvem mulighed for familieudflugter i Averso plus på et minimum af plads. 510 TK har et ekstra børneværelse med rummelige køjesenge og en ekstra siddegruppe. Vælger man grundplanen med køjesenge, får man op til fire faste senge og to yderligere sovepladser under hejsesengen. Averso plus træder i karakter også med standardudstyr: De mange smarte detaljer opfylder alle ønsker. Nyt rumkoncept: Takket være hejsesengen har 410 TS kun en længde på 4,60 m og er alligevel yderst rummelig med fin plads til at gøre sig det behageligt. Frisk luft: Med et greb kan bruse kabinen skilles fra resten af baderummet. Tagvinduet sørger for god udluftning (410 TS).

19 AVERSO PLUS Standard (hammerslag hvid) sølv mint Grundplanerne 410 TS 440 TK 510 TK Averso plus de stærke sider Rummelig hejseseng Antislingresystem AL-KO sikkerhedschassis Træktøjsafdækning Tagluge Midi-Heki (ikke 410 TS) Beslag til fladskærm (410 TS) Hejseseng med koldskummadras Nakkestøtter (indstillelige) Forsænket kombinationsløsning med kogeblus og vask Belysning 12 V Der kan vælges mellem 2 møbelversioner Vis ses i baren: Den smarte bar har ikke kun solide slingrekanter til sikker anbringelse af drikkevarer, her er der også plads til fladskærmen (ekstraudstyr), der kan trækkes ud og drejes 180 grader. Selv udefra har du mulighed for at følge med i underholdningen. Fast seng Siddepladser Vaskerum/toilet Bord/skabe/hylder Klædeskab Køleskab (fritstående) Med garage Hejseseng Designpakke* (ekstraudstyr) Alufælge Black Polish specialdør i en del med indbygget vindue fluenet og affaldsspand hynder med betræk Nova (amber, rosso, salsa) speciallak sølv eller mint *Yderligere informationer og pakker kan ses under tekniske data.

20 BELCANTO Ferien er den skønneste tid på året. Så skal alt være på plads og i orden. Når du tager på tur med Belcanto, kan du være sikker på, at du vil nyde din ferie i fulde drag. Denne vogn i klassen Premium har med sit yderst omfattende udstyr alt om bord, der skal til for at få en vellykket campingferie. Og i det stilfulde opholdsrum med de mange fine detaljer opfyldes alle ønsker om ubegrænset velbefindende. Elegancen og stilen ses med det samme. I sit ydre præsenterer den sig i strålende hvid eller fornem silver. Designapplikationer på midten og bagpå præger den markante silhuet. Også køreegenskaberne er helt suveræne: Med denne kombination af bil og campingvogn med hightech chassis sikres en behagelig kørsel på alle veje.

21 BELCANTO BELCANTO PREMIUM-CLASS UNDERVEJS MED SYDENS CHARME Navnet er allerede en ledetråd. Varme toner i møbeltræsorten ceder, harmoniske kontraster og skønne detaljer leder straks tankerne i retning af middelhavsatmosfære. Det er bare herligt, når solen falder ind gennem de store sideruder og taglugen og fylder alt med sit gyldne lys. Belcanto 510 TS Livsnydelse: Kunsten at føle sig grænseløst godt tilpas har særligt gode muligheder i Belcanto. Lyse kontrastlister på overskabene sammen med de smukke greb - det er møbelkunst af højeste karat. I alt ni gennemtænkte grundplaner giver mulighed for at indrette sig helt efter sit eget hoved. Lad alle dine ønsker om noget helt særligt gå i opfyldelse det er nemlig standard i Belcanto.

22 DETaLjEr Rummeligt: I det store klædeskab er der plads til hele feriegarderoben. Belcanto 460 TL DrømmeuDstyret til ferien Ferie skal være ren afslapning. Det får man med garanti i Belcanto. Behagelig indstilling af siddeplads: Nakkestøtterne kan indstilles i forskellige positioner. Også det rummelige soveområde er indrettet i fineste kvalitet. Når du strækker ud på den bekvemme koldskummadras, der er standard, varer det ikke længe, før du falder i søvn. Med hovedparti, der kan indstilles i højden (Easy-Flex), forvandles sengen i en håndevending til en behagelig divan. Indbydende: allerede i indgangspartiet ser man den fine indretning. Og man ser straks den drejelig fladskærm og glasvitrinen med indbygget belysning. Dobbelte muligheder: gennemtænkt i alle detaljer den kombinerede køkken- og bestikskuffe. To bliver til en: Single-twin-sengen (ekstraudstyr) er et ægte multitalent. Med rullelameller kan de to enkeltsenge med et snuptag forvandles til en hyggelig dobbeltseng på ca. 2 x 2 m.

23 BELCANTO Standard (hammerslag hvid) Ekstraudstyr: Glat plade silver (hammerslag) Ekstraudstyr: Glat plade Gå glad i bad: Indretning med træ, ask, de mange hylder og armaturer af høj kvalitet, lys og luft gennem tagvinduet perfekt. Grundplanerne 460 TL 465 TS 510 TS* 535 TL 535 TS 540 TL* 540 TS* 560 TK* 650 TK* Belcanto de stærke sider Premium campingvogn med omfattende standardudstyr Sikkerhedschassis med stabilisator Tredje bremselygte i Bürstner logoform Specialdør to-delt 9 forskellige grundplaner 10 forskellige hyndedesigns Antiallergisk madrasbetræk Alle faste senge med lamelbund og justerbart hovedparti (Easy-Flex, ikke køjesenge) samt koldskummadrasser To nakkestøtter (afhængigt af grundplan) Ventileret stuveplads i tag (Air-Plus) Forsænket rustfri kombination af kogeblus og vask 40 l vandtank fastmonteret med påfyldningsstuds Truma varmluftsystem og vandvarmer, 12 V Omformer 400 VA Belysningskoncept (også indirekte belysning), 12 V Veludhvilet på to etager: Her er der god plads til store og små sovetryner - og masser af lys og luft. Fast seng Siddepladser Vaskerum/toilet Bord/skabe/hylder Klædeskab Køleskab (fritstående) Med garage *Bredde 250 cm Designpakke** (ekstraudstyr) Glat plade Alufælge Black Polish Specialdør i en del **Yderligere informationer og pakker kan ses under tekniske data.

24 TRECENTO Med Trecento har du dit eget 5-stjernede hotel. Ligegyldigt hvor du befinder dig. Med luksussuite, designermøbler, wellnessafdeling og alt, hvad hjertet begærer. Med luksusudstyr, der er en nydelse for selv de mest forvænte sjæle med mange lækre detaljer. Udefra præsenterer den sig i standardudgaven med fornem glat plade og elegante alufælge. Det stabile chassis gør Trecento suverænt sikker i trafikken. Ni grundplaner giver plads til individuelle ønsker. Hvis du sætter komforten i højsædet, lægger vægt på eksklusivt udstyr, luksuriøst møbeldesign og kreative lysløsninger, så er Trecento den perfekte rejseledsager til dig. De faste senge med Super-Flex koldskummadrasser og med hovedparti, der kan indstilles efter ønske, den hyggelige siddegruppe med indstillelige nakkestøtter og tæpperne af høj kvalitet er blot nogle eksempler på løsninger til det kræsne publikum. I denne campingvogn i luksusklassen vil du føle dig hjemme. Eller som på et 5-stjernet hotel.

25 TRECENTO TRECENTO PREMIUM-PLUS-CLASS DRØMMEREJSER FORETRÆKKES Trecento er helt og holdent indrettet til drømmeferie. Det skal simpelthen kunne ses og frem for alt kunne mærkes. De mange nyheder fra Bürstner forener perfekt funktion og maksimal komfort. Desuden er alle detaljer afpasset perfekt efter hinanden. Trecento 465 TS Grænseløs komfort og nydelse på højeste niveau. Det er superklassen fra Bürstner italiensk maritim stil og enestående elegance. Din egen hotellounge: Rummelighed er en del af Trecento programmet. Den runde siddegruppe med lækkert læderbetræk (ekstraudstyr) indbyder til mange hyggetimer. Sovesuiten med de behagelige enkeltsenge, koldskummadrasser, der skåner ryggen, og hovedparti, der kan indstilles i højden (Easy-Flex) sikrer maksimal komfort. LED-lysskinner ved kanter og under opbevaringsskabene giver indirekte belysning og stemning efter ønske.

26 DETALJER Eksklusivt: Skufferne med apotekerudtræk har rigelig plads til alle redskaberne. ELITEN INDEN FOR SUPERKLASSEN Hvad enten du slapper af i den superbekvemme dobbeltseng i soveværelset med panoramavindue eller muntrer dig med kulinariske udskejelser i det veludstyrede køkken, vil du opleve, at i Trecento bliver selv de mest dagligdags ting til en særlig oplevelse. Trecento 540 TL Badekomfort: indbydende træfinish, store spejlflader og armaturer af høj kvalitet resulterer i et luksuriøst badeværelse. Stilfulde elementer: LED-lysskinner giver interessante lyseffekter under skabe i tofarvet optik. Hvis man vil dele luksustilværelsen, kan man tilbyde sine besøgende god plads og stilfulde omgivelser. Og fordi der er så dejligt, vil de bestemt ikke lade vente længe på sig. Liggekomfort: Anbring blot sengebordet under rullelamellerne, så får du en liggeflade på 2 x 2 m, hvor du rigtigt kan slænge dig (ekstraudstyr).

27 TRECENTO Champagne (glat plade) High-Tech: Det store køleskab med spejloverflade gør køkkenet til et gourmettempel. Tør opbevaringsplads: Det intelligente ventileringssystem i skabene eliminerer effektivt kondensvand. Grundplanerne 460 TL 465 TS 510 TS* 535 TL 535 TS 540 TL* 540 TS* 560 TK* 650 TK* Trecento de stærke sider Premium campingvogn med luksusudstyr Sikkerhedschassis med stabilisator Lak i høj kvalitet i farven champagne med fine dekorationselementer Glatte plader som standard Alufælge Black Polish og træktøjsafdækning Tredje bremselygte i Bürstner logoform Indgangsdør af god kvalitet med vindue og fluenet Eksklusiv møbelfinish 10 forskellige hyndedesigns Lyskoncept med indirekte belysning Antiallergisk madrasbetræk Koldskummadrasser af høj kvalitet Siddegruppe med Superfex koldskum med høj punktelasticitet Nakkestøtter i den runde siddegruppe Ventilerede opbevaringsskabe giver forbedret indeklima (Air-Plus) Mere bordplads i køkkenet foran kogeblus, der er flyttet bagud Fast indbygget vandtank, 40 liter Truma varmluftssystem 12 V Vinterpakke** (ekstraudstyr) Ren afslapning: Nakkestøtterne kan indstilles efter behov. Fast seng Siddepladser Vaskerum/toilet Bord/skabe/hylder Klædeskab Køleskab (fritstående) Med garage *Bredde 250 cm Isolerede og opvarmede afløb elgulvvarme aut. gasomkoblingssystem Truma Ultraheat **Yderligere informationer og pakker kan ses under tekniske data.

28 Hjemlig komfort Bo Bedre også undervejs I en Bürstner campingvogn findes den helt rigtige indretning til grænseløs komfort. Tag hyggen og trygheden fra dagligstuen derhjemme med på ferieturen. Alene, på tomandshånd og sammen med venner kan du her føle dig hjemme og nyde mange timer fulde af harmoni en ferieoplevelse uden sidestykke. Der er mange grunde til at indrette campingvognen ekstra hyggeligt. Måske er vejret ikke helt som ønsket. Eller måske har du lyst til trække dig tilbage og nyde nogle timer i private omgivelser. Uanset hvad grunden er, så opfylder boligkomforten i Bürstner ethvert ønske. Det er nemlig en specialitet hos Bürstner at skabe en atmosfære, hvor mennesker føler sig godt tilpas, med inventar af høj kvalitet og kreative ideer inden for belysning.

29 sæt dig ned og nyd det Lys til sanserne Også i taglugerne er der indbygget LED-lys (afhængig af modellerne), så disse giver både lys og luft. Den moderne loftslampe, opbevaringsskabe med LED-lysskinner, kantlys og indirekte belysning som ekstraudstyr der findes ikke smukkere lysdesign. Som par, med børn eller børnebørn på ferie det er i opholdsrummet, man samles. Vi har udviklet siddepladser, der passer til enhver lejlighed, så alle føler sig rigtigt godt tilpas, f.eks. den rummelige runde siddegruppe, der med en ekstraplade uden videre kan forvandles til en bekvem spiseplads med plads til benene og store armbevægelser (afhængig af grundplan). Er du ikke til runde borde? Så er denne siddegruppe med to siddebænke over for hinanden det helt rigtige. Lys skaber ægte stemning. Derfor har vi altid lagt stor vægt på et godt belysningskoncept ved indretningen af opholdsrummet. I campingvogne af den nyeste generation faldt det derfor helt naturligt, at der skulle anvendes LED-teknologi til den moderne lysinstallation. Denne teknik sparer plads ved monteringen og giver mange muligheder for kreativ udformning. Indirekte belysning under skabene til opbevaring giver disket lys i opholdsrummet. Da LED-teknikken sikrer et meget lille strømforbrug og meget lang levetid, kan lyset være tændt døgnet rundt, så det er nemmere at finde rundt om natten. Ren afslapning: Nakkestøtterne kan indstilles efter behov (alt efter model). Rund siddegruppe Midtersiddegruppe

30 Sovekomfort Sov godt I en Bürstner oplever du velvære uden grænser dag og nat. Afslapning døgnet rundt. Væk fra hverdagen, væk fra stress og jag og få ordentligt udsovet, det kan man her. Med forskellige sengemodeller, sunde lamelbunde og madrasser af høj kvalitet tilbydes en komfort, der får drømme til at gå i opfyldelse. Efter en dag fuld af oplevelser kan man strække ud her, sove afslappet og vågne frisk og veludhvilet den næste morgen det giver energioverskud til den hverdag, der venter, når ferien er forbi. Glæd dig til en indretning, der på alle måder kan hamle op med komforten i din egen seng derhjemme. Her finder du ikke blot en sund søvn, men også en oase af fred og ro, afspænding og grænseløst velvære.

31 med pocketfjedre (alt efter model) giver optimal støtte til kroppen, og de vaskbare allergivenlige betræk gør deres til, at søvnen ikke forstyrres af allergiske reaktioner. Alt er indrettet med det specifikke mål at ledsage dig blidt gennem dine drømme. Komfort i alle versioner Alle har deres egene sovevaner. Nogle vil gerne sove i fred og ro hver for sig i sin egen enkeltseng, andre foretrækker dobbeltsengen. Vi tilbyder mange forskellige sengeversioner, så du ikke skal give afkald på noget, heller ikke når du er på ferie. Hvis du vil have maksimal bevægelsesfrihed, kan du vælge den fritstående dobbeltseng, der giver bekvem adgang fra begge sider. De nyskabende ideer giver endnu mere individuel liggekomfort. Med Easy-Flex indstilles hovedgærdet på enkelt- eller dobbeltsenge, så de kan bruges til afslapning, læsning og til at sove i. Familier har glæde af de pladsbesparende køjesenge (modelafhængig). Og hvis I er mange, der skal af sted sammen på ferie, så er det nærliggende at vælge Averso plus med den ekstra hejseseng, for her er der rigelig plads til yderligere to personer (ikke 410 TS). af samme stof som drømme For at kunne garantere den allerbedste komfort, er der kun brugt materialer af høj kvalitet i soveområdet. Opbygningen af sengene giver alle forudsætninger for en sund søvn: Specielle lamelbunde, der er skånsomme for ryggen, koldskummadrasser eller madrasser Veludhvilet på to etager: Her er der plads til både store og små drømmere. Enkeltsenge Fransk seng Fritstående dobbeltseng Køjesenge Hubbett Averso plus Optimal støtte: Specielle lamelbunde med fleksible gummilejringer giver optimal fordeling af kropsvægten og garanterer en god sovekomfort. Uforstyrret ro: Alle faste senge har som standard allergivenligt betræk, så også allergikere kan få en god nats søvn.

32 KulinarisKe nydelser nyd den gode mad undervejs Grænseløst velvære så er god mad helt uundværlig. Med en Bürstner campingvogn kan du give dig hen til de kulinariske glæder, hvor du end er, også selv om de lokale restauranter for længst har lukket. For her findes en køkkenindretning, der med sit udstyr opfylder drømmene hos både amatørkokke og gourmeter. Vi har tænkt på alt det, som du er vant til fra køkkenet derhjemme: Masser af opbevaringsplads til gryder, pander, krydderier og ingredienser af enhver art, køleplads til frisk frugt, kød, grøntsager og drikkevarer, plads til at lave mad, rette an og vaske op her kan dine kulinariske ideer få frit løb. Velbekomme.

33 Averso fifty KøKKenKultur i topform Det L-formede køkkendesign (afhængig af grundplan) giver et maksimum af plads til at kaste sig ud i den højere kogekunst. Desuden kan vasken dækkes med en glasplade. På den måde skabes der ekstra bordplads. Der findes også en solid afdækning til de moderne kogeblus (afhængig af modellen), der giver ekstra plads. Smagfuld ned til mindste detalje Bortset fra den funktionelle side vil man naturligvis også vælge ud fra det tiltalende design i en Bürstner vogn kommer også øjet til sin ret. De robuste bordplader er nemme at rengøre og er en forskønnelse for køkkenet i sig selv. De smukt designede armaturer tilfører kvalitet og stil. det Kolde og det varme KøKKen Friske råvarer skal naturligvis holdes friske så længe som muligt. Det sørger de energibesparende køleskabe for, der alt efter grundplan og model kan rumme fra 93 til 160 liter. Der er rigelig plads til alle de læskende drikkevarer. Bürstner satser her på den nyeste teknik, og køleskabene har mange praktiske funktioner. For eksempel det patenterede, udtagelige frostrum og grøntsagssektionen, der kan opdeles individuelt (afhængig af model/grundplan). Alle køleskabe har den mest avancerede køleteknik, og de er så lydsvage, at man ikke forstyrres af klik og summende eller brummende lyde. De 3 gasblus sørger for, at det kan gå hedt til ligesom i professionelle køkkener. Utroligt populær og en sand fryd for øjet er det luksuriøse TEC Tower med 150 liter køleskab og en kombineret ovn/grill gemt bag en smuk Monolith-front (ekstraudstyr). plads til opbevaring og alt inden for rækkevidde Store skuffer og skabe til madvarer og køkkengrej skal der altid være nok af. Sådan er det selvfølgelig også i det mobile Bürstner køkken. Her mødes gennemtænkt kvalitet og smart design. Trecento Alt med om bord: Skufferne med apotekerudtræk har rigelig plads til alle redskaberne. Skufferne på rullelejer med praktiske slingrekanter er nemme at åbne. De solide pushlock lukninger sørger for, at alt forbliver lukket under kørslen. Skufferne er dybe nok til at rumme selv de største gryder, og der tilbydes også de såkaldte apotekerudtræk med bekvem adgang fra siden til alle forråd. Stilfulde beslag og greb afrunder det samlede billede. Belcanto Trecento Averso fifty Der er plads til alt: Takket være de store skuffer på rullelejer kan du tage alt det, du har brug for, med på turen. Smart: Den praktiske opdeling medfølger.

En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad?

En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad? En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad? Den nye Averso Plus ser ud som en campingvogn, føles som en campingvogn, og alligevel er den helt anderledes end alle andre campingvogne. Det er ikke

Læs mere

Et kik ud af vinduet

Et kik ud af vinduet CAMPINGVOGNE Et kik ud af vinduet INDHOLD Modeloversigt PREMIO AVERSO/AVERSO FIFTY AVERSO PLUS BELCANTO TRECENTO Hjemlig komfort Sovekomfort Madlavning med komfort Badekomfort Kvalitet Teknik Virksomheden

Læs mere

INDHOLD. Modeloversigt 4 PREMIO 6 AVERSO AVERSO FIFTY 10 AVERSO PLUS 16 BELCANTO 22 TRECENTO 26. Hjemlig komfort 30. Sovekomfort 32.

INDHOLD. Modeloversigt 4 PREMIO 6 AVERSO AVERSO FIFTY 10 AVERSO PLUS 16 BELCANTO 22 TRECENTO 26. Hjemlig komfort 30. Sovekomfort 32. CAMPINGVOGNE INDHOLD 3 INDHOLD Modeloversigt 4 PREMIO 6 AVERSO AVERSO FIFTY 10 AVERSO PLUS 16 BELCANTO 22 TRECENTO 26 Hjemlig komfort 30 Sovekomfort 32 Kogekunst 34 Lækkert bad 36 Sikkerhed og kvalitet

Læs mere

Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie!

Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie! Tekniske Specifikationer, Udgave August 200 Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie! De er begejstret for en Bürstner campingvogn, og De kan ikke vente til ferien begynder, så De kan komme afsted

Læs mere

INDHOLD. 4 Komfort uden grænser. 6 Kompetencer. 8 Modeloversigt 10 PREMIO 14 PLUS-PRINCIPPET CAMPINGVOGNE MED HEJSESENG 16 PREMIO PLUS 20 AVERSO PLUS

INDHOLD. 4 Komfort uden grænser. 6 Kompetencer. 8 Modeloversigt 10 PREMIO 14 PLUS-PRINCIPPET CAMPINGVOGNE MED HEJSESENG 16 PREMIO PLUS 20 AVERSO PLUS CAMPINGVOGNE INDHOLD 3 INDHOLD 4 Komfort uden grænser 6 Kompetencer 8 Modeloversigt 10 PREMIO 14 PLUS-PRINCIPPET CAMPINGVOGNE MED HEJSESENG 16 PREMIO PLUS 20 AVERSO PLUS 24 AVERSO 28 AVERSO TOP 32 Indvendig

Læs mere

Tekniske Specifikationer

Tekniske Specifikationer Tekniske Specifikationer Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie! De er begejstret for en Bürstner campingvogn, og De kan ikke vente til ferien begynder, så De kan komme afsted med Deres nye vogn.

Læs mere

Funktionalitet og nyt udseende på Bürstner campingvogne i 2010

Funktionalitet og nyt udseende på Bürstner campingvogne i 2010 PRESSE CAMPING August 2009 1/13 Funktionalitet og nyt udseende på Bürstner campingvogne i 2010 Den stagnerende efterspørgsel på nye campingvogne har medført, at Bürstner har strømlinet modelprogrammet.

Læs mere

Campingvogn 2010. Realisation: www.image-kiel.de. særligt udstyr, som kan leveres mod merpris, og som kan være specifikke for bestemte lande.

Campingvogn 2010. Realisation: www.image-kiel.de. særligt udstyr, som kan leveres mod merpris, og som kan være specifikke for bestemte lande. GRUNDPLANER Ekstra udstyr Campingvogn 00 Nordic Plus 560 UF Klapkøje over dobbeltseng, kommode i stedet for klædeskab KNAUS TABBERT GMBH Helmut-Knaus-Straße D-948 Jandelsbrunn Nordic Plus 580 UEG + 580

Læs mere

Få din faste plads ved vandet start rejsen hos din Dethleffs forhandler!

Få din faste plads ved vandet start rejsen hos din Dethleffs forhandler! Pacific Den ultimative feriestemning Nyd en dag ved vandet uanset hvor du holder ferie. I den nye Pacific føles det nemlig som om man camperer direkte ved stranden. Og selvom bølgernes beroligende skvulpen

Læs mere

Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis.

Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis. Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis. 4 For de fleste kommer der et tidspunkt, hvor man er træt af at give efter, gå på kompromis og nøjes med mindre. Som du

Læs mere

BÜRSTNER 171.410.304-10 - A1-08/08. Tekniske Specifikationer August 2008

BÜRSTNER 171.410.304-10 - A1-08/08. Tekniske Specifikationer August 2008 BÜRSTNER 7.40.304 0 A 08/08 958 2008 Campingvogne 2009 Tekniske Specifikationer August 2008 Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie! De er begejstret for en Bürstner campingvogn. De kan næsten

Læs mere

Alt hvad vi har samlet af erfaringer og know how i de sidste 50 år, står i vores Jubilæumsmodel Gold Edition. Og mere endnu. Vi vil gerne give en

Alt hvad vi har samlet af erfaringer og know how i de sidste 50 år, står i vores Jubilæumsmodel Gold Edition. Og mere endnu. Vi vil gerne give en Hymer Nova 465 Alt hvad vi har samlet af erfaringer og know how i de sidste 50 år, står i vores Jubilæumsmodel Gold Edition. Og mere endnu. Vi vil gerne give en lille gave på vores 50 års fødselsdag-til

Læs mere

Exclusiv. 5-stjernet camping. Kendetegn. Exclusiv fordele. Exclusiv overbeviser med en moderne fortolkning af stilbevidsthed. Totallængde (inkl.

Exclusiv. 5-stjernet camping. Kendetegn. Exclusiv fordele. Exclusiv overbeviser med en moderne fortolkning af stilbevidsthed. Totallængde (inkl. Exclusiv 5stjernet camping Exclusiv overbeviser med en moderne fortolkning af stilbevidsthed. Flotte materialer, Ambiente pakke med stemningsfuld, indirekte belysning og smarte detaljer formidler elegance

Læs mere

c trend Bo smukt uden at det koster Kendetegn c trend fordele

c trend Bo smukt uden at det koster Kendetegn c trend fordele c trend Bo smukt uden at det koster Med tre sommerlige, skandinaviske bomiljøer og et plus i udstyr, er den enestående i sin klasse. Kendetegn Tilladt totalvægt* Totallængde (inkl. træk) Total bredde Køretøjets

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

2005-MODELLERNE. Düsseldorf har været værtsby. for verdens største campingudstilling,

2005-MODELLERNE. Düsseldorf har været værtsby. for verdens største campingudstilling, Det skal du vide om Hvilke mærker skal du særligt holde øje med i det nye år. Ejvind Rasmussen rapporterer fra verdens største campingudstiling og forudser nogle af de vigtigste trends for campingmateriel

Læs mere

Meget mere end bare kold luft. Truma klimasystemer. Truma klimasystemer. Ny med Aventa eco og Saphir comfort RC. Oplev mere på: www.truma.

Meget mere end bare kold luft. Truma klimasystemer. Truma klimasystemer. Ny med Aventa eco og Saphir comfort RC. Oplev mere på: www.truma. Meget mere end bare kold luft Truma klimasystemer Aventa eco Aventa comfort compact comfort comfort RC vario Spændingsforsyning Køleydelse / varmeydelse (varmepumpe) Strømforbrug (230 V) køledrift Strømforbrug

Læs mere

GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA AUTOCAMPER

GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA AUTOCAMPER GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA Side 3 M O D U L SYSTEM UBEGRÆNSEDE MULIGHEDER MED FRANKIA S MODULSYSTEM Individualitet skrives med store bogstaver hos FRANKIA Lad os begynde med

Læs mere

Toilettet, som vasker dig med vand.

Toilettet, som vasker dig med vand. Toilettet, som vasker dig med vand. I centrum af dit badeværelse: Velvære. Vand har egenskaber, som har en mærkbar indvirkning på vores velbefindende: det forfrisker, opliver, renser. Men Geberit AquaClean

Læs mere

CAMPINGVOGNE 2015 Prisliste/Tekniske Specifikationer Udgave August 2014

CAMPINGVOGNE 2015 Prisliste/Tekniske Specifikationer Udgave August 2014 CAMPINGVOGNE 2015 Prisliste/Tekniske Specifikationer Udgave August 2014 FINANSIERING INGEN VENTETID BARE AFSTED PÅ FERIE! De er begejstret for en Bürstner campingvogn, og De kan ikke vente til ferien begynder,

Læs mere

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE. Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE. Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs ANBEFALES PÅ DET VARMESTE Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs HVORFOR GÅ I HI, BARE FORDI DET ER VINTER? Tag på camping 365 dage om året i din Dethleffs I Alperne kender man alt til streng vinterkulde

Læs mere

Brede dæk (215/55 R 16 / godkendt til 210 km/t) på elegante alufælge og uafhængig hjulophængning med effektive støddæmpere.

Brede dæk (215/55 R 16 / godkendt til 210 km/t) på elegante alufælge og uafhængig hjulophængning med effektive støddæmpere. Præsentation af verdens absolut bedst kørende campingvogn. At den også er elegant og design-præmieret, skader jo ikke helhedsindtrykket. Her er en kort gennemgang af vognen: Lav vindmodstand, et fantastisk

Læs mere

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB 3 INTRO Forestil dig soveværelset, der har det hele, dit eget indbydende rum. Her er plads til drømme, ro og en afslappende atmosfære, som afgrænses af rene, klare linjer, der sætter rammen for en god

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

Rejs med stil 2010. www.spritecaravans.dk

Rejs med stil 2010. www.spritecaravans.dk Rejs med stil 2010 www.spritecaravans.dk Det er nu mere end 60 år siden, at de første Sprite kom til Danmark, og lige siden har Sprite haft ry for fornyelse og nytænkning i stil og design. Få campingvogne

Læs mere

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet Velkommen til GrønBo s univers Sidder I lige nu og drømmer om et fritidshus, der kan rumme alle jeres ønsker - så kan Grønbo hjælpe jer.... et

Læs mere

Gedser Fjernvarmes gode råd om opvarmning

Gedser Fjernvarmes gode råd om opvarmning Gedser Fjernvarmes gode råd om opvarmning FJERNVARME ET GENBRUGSSYSTEM BOLIGENS RUM BRUG ALLE RADIATORER Princippet i en fjernvarmeforsyning er enkelt. Fra varmeværket pumper man opvarmet fjernvarmevand

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET RUMBA SAMBA LIMBO. 120 cm. 60 cm.

MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET RUMBA SAMBA LIMBO. 120 cm. 60 cm. KR. 12.220,- RUMBA DYBE SKABE MED BUEDE FRONTER OG GOD PLADS BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET Hurtig og nem be st il li ng! MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET KR. 10.565,-

Læs mere

Infrarød-terrassevarmer princippet

Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød varmestråling fungerer efter et helt naturligt princip nemlig varmen fra solen. De infrarøde stråler har den egenskab, at de ikke opvarmer luften, men alle objekter

Læs mere

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring living by Danfoss varmestyring Tid til at lege Tid til 21 C i stuen Kun med living by Danfoss kan du nemt og effektivt styre både elektroniske termostater og trådløs gulvvarme. Du kan endda oprette forbindelse

Læs mere

LMC Lord Royal 560 RD er en eksklusiv rejsevogn for to med hvidt skindinteriør,

LMC Lord Royal 560 RD er en eksklusiv rejsevogn for to med hvidt skindinteriør, Imponerende. Når man gennem 2 år har haft æren i at se over 500 forskellige nye og brugte campingvogne ude og indeni, skal der en del til at imponere en. Hvis der skal findes et udtryk, der bedst beskriver

Læs mere

STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE

STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE Byd den kommende udesæson velkommen med en smart og stilfuld opbevaringsløsning, der har plads til dine havehynder, tæpper og meget mere. Stilrent skandinavisk design

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

på krogen PRØVEKØRSEL

på krogen PRØVEKØRSEL PRØVEKØRSEL 1 2 En sand fornøjelse at have på krogen Ejvind Rasmussen vakte berettiget opsigt, da han prøvekørte Adria Action. Vognen har fremragende køreegenskaber og masser af skabs- og hyldeplads. 80

Læs mere

Caravans 2011 Kompakt-klasse

Caravans 2011 Kompakt-klasse Caravans 2011 Kompakt-klasse 80 år En ven af familien Kære læser, Ikke uden min familie sagde Arist Dethleffs til sig selv i 1931 og opfandt campingvognen, fordi han ville have sin familie med sig på sine

Læs mere

individuel skønhed og funktionalitet

individuel skønhed og funktionalitet by MOTU.DK individuel skønhed og funktionalitet Indhold side 4-5 soveværelse side 6-7 soveværelse side 8-9 side 10-11 side 12-13 side 14-15 side 16-17 side 18-19 påklædning éntre kontor skæve rum stue

Læs mere

Skræddersyet sengesystem

Skræddersyet sengesystem Skræddersyet sengesystem DU SÆTTER MÅLET FOR ALT Ethvert menneske er unikt. Det er sengesystemet Ecco 2 også takket være en helt præcis tilpasning. Højde, vægt, kropsbygning og søvnvaner... Ethvert menneske

Læs mere

Sov bedre. - mærk en forskel

Sov bedre. - mærk en forskel Sov bedre - mærk en forskel [ Værd at vide ] Du behøver ikke at vide, hvad der er i din madras for at ligge godt. Men vi ved, hvad du behøver for at ligge godt og få en god nats søvn. Den viden bruger

Læs mere

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig living by Danfoss varmestyring Intelligent opvarmning af hjemmet Nemt, effektivt og fjernstyret Du kommer tidligere hjem end planlagt. Rumtemperatur i stuen: 21 C. Den nye Danfoss Link App giver dig mulighed

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

1 / 2015. Caravans 2015. Kompakt klassen. Tekniske specifikationer

1 / 2015. Caravans 2015. Kompakt klassen. Tekniske specifikationer 1 / 2015 Caravans 2015 Kompakt klassen Tekniske specifikationer Bevar naturen Egentlig er det helt logisk, at naturen ligger os særligt på sinde - for det er jo netop ude i naturen, at man får de bedste

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 1960 har møbelproduktionen

Læs mere

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN NÅR KUN FANTASTISK ER GODT NOK At skabe det perfekte for hver ny service på restauranten er blevet betydelig nemmere. Evolin er et helt nyt materiale, der kombinerer luksus

Læs mere

Karréen: Udsigt til det gode liv

Karréen: Udsigt til det gode liv Karréen: Udsigt til det gode liv Oplev verden fra toppen Karréen i Kongensgade bliver en oase af eksklusiv komfort, hjemlighed og liv. Oplev storbypuls, afslappet idyl og kompromisløs kvalitet i hjertet

Læs mere

Logic. Håndvaske og wc er. Skala 1:1

Logic. Håndvaske og wc er. Skala 1:1 Logic Håndvaske og wc er Skala 1:1 En lille nyhed, der gør baderummet større Logic er en ny serie wc er og håndvaske, som er udviklet med det formål at skabe så meget friplads som muligt i små baderum.

Læs mere

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Planlægning og installation Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ren brusefornøjelse i fineste form Raindance Select Showerpipe 360 Bruseglæde

Læs mere

lindab ventilation Vi har udvalget, der forenkler valget

lindab ventilation Vi har udvalget, der forenkler valget lindab ventilation Vi har udvalget, der forenkler valget Nu bliver det lettere at vælge ventilationspartner TWISTO sætter de rigtige rammer om indgangspartiet. Du ved, at du kan regne med Lindabs ventilationsløsninger

Læs mere

Faber markiser. et luksusliv i skyggen

Faber markiser. et luksusliv i skyggen Faber markiser et luksusliv i skyggen Et luksusliv i skyggen Lad det være sagt med det samme: En markise på terrassen, altanen eller vinduespartierne er luksus. Derfor kræver det også en overvejelse eller

Læs mere

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig Danfoss Link varmestyring Fremtidens boligopvarmning Nemt, effektivt og fjernstyret Du kommer tidligere hjem end planlagt. Rumtemperatur i stuen: 21 C. Den nye Danfoss Link App gør det muligt for dig at

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 1960 har møbelproduktionen

Læs mere

Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand

Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand

Læs mere

Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv

Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv Hvert år får vi dejlige breve fra nyetablerede udestueejere. Vi har læst om storslåede juleaftener i hyggelige, varme og skønne vinterhaver. Om forårsfornemmelser

Læs mere

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG REOVERIG AF GÅRDHUSEE ALBERTSLUD VEST 2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG IDRETIG IPUT FRA SIDSTE MØDE: MED Stor fleksibilitet Valgmuligheder for den enkelte Overblik langs facaden Valgfrihed til indretning af køkken

Læs mere

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen Velkommen til Strandkanten - med tæerne i havet og byen i ryggen Da Strandkanten endnu ikke er færdigbygget, er brochurens billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt 3D

Læs mere

12-i-1 GAVE 700 KR 1

12-i-1 GAVE 700 KR 1 12-i-1 GAVE 700 KR 1 REJSE & OPHOLD KRO- OG HOTELOPHOLD FOR 2 NU KAN DU OG DIN LEDSAGER TAGE PÅ ET HYGGELIGT OPHOLD I DANMARK. I KAN F.EKS. BO PÅ EN ÆGTE LANDEVEJSKRO GRUNDLAGT I 1700-TALLET, PÅ ET MODERNE,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929 Prisliste 2011 1 Indholdsfortegnelse Selection 100...4 Selection 200...5 Selection 300...6 Selection 400...7 Selection 500...8 Selection 600...9 Tilbehør til Selection... 10 Invisible 3 sengebund... 11

Læs mere

11 sommerhuse/grunde på Balka, Bornholm Tæt på skøn sandstrand

11 sommerhuse/grunde på Balka, Bornholm Tæt på skøn sandstrand 11 sommerhuse/grunde på Balka, Bornholm Tæt på skøn sandstrand Midt i det eftertragtede sommerhusområde Balka, er det lykkedes at finde 11 sommerhusgrunde tæt på den skønne Balka badestrand. Grundende

Læs mere

Spritny Sprite. Interiøret er et kapitel for sig i den. med super køreegenskaber

Spritny Sprite. Interiøret er et kapitel for sig i den. med super køreegenskaber Sprite Super 390 EK er den ideelle langtursvogn for det enlige par. Ejvind Rasmussen udnævner denne englænder til at være særdeles velkørende, rummelig og med mange gode brugervenlige detaljer. Den er

Læs mere

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark Hytte No. 9 + 11, 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2017 Dag Kr. Uge Kr. Dag Euro Uge Euro 2017 Pris højsæson 23/6-6/8 490 3430 69 483 Pris mellemsæson

Læs mere

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE. Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE. Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs ANBEFALES PÅ DET VARMESTE Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs DETHLEFFS LIFETIME-PLUS * Rustet til al slags vejr I Alperne kender man alt til streng vinterkulde og det er her, Dethleffs har haft

Læs mere

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de Trappemaskinen til Deres kørestol Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol www.aat-online.de For mange mennesker giver trapper problemer i hverdagen. I hjemmet, på skolen, på kontoret, undervejs

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

BO SUNDT EN PJECE OM VEJEN TIL ET GODT INDEKLIMA

BO SUNDT EN PJECE OM VEJEN TIL ET GODT INDEKLIMA BO SUNDT EN PJECE OM VEJEN TIL ET GODT INDEKLIMA HVORFOR HAVE ET GODT INDEKLIMA? FORDI VI MENNESKER OPHOLDER OS INDENDØRE 90 % AF TIDEN, OG INDEKLIMAET HAR DERFOR STOR BETYD- NING FOR VORES SUNDHED, KOMFORT

Læs mere

Råd og vejledning om brug af fjernvarme:

Råd og vejledning om brug af fjernvarme: Råd og vejledning om brug af fjernvarme: FJERNVARME - ET GENBRUGSSYSTEM Princippet i en fjernvarmeforsyning er enkelt. Fra varmeværket pumper man opvarmet fjernvarmevand ud til forbrugerne. Hos forbrugerne

Læs mere

Køleborde Bancadas Plus

Køleborde Bancadas Plus Køleborde Bancadas Plus Bancadas Plus er en serie rustfri køleborde som kendetegnes ved: Unikt kuldefordelingssystem Suveræn kølekapacitet Flot design Isolering under bordplade Bancadas Plus kølebordene

Læs mere

www.somfy.dk Somfy Home Motion Sætter dit hus i bevægelse

www.somfy.dk Somfy Home Motion Sætter dit hus i bevægelse www.somfy.dk Somfy Home Motion Sætter dit hus i bevægelse Fleksib Home Motion by Somfy og dit hjem sættes i bevægelse! Somfy fremstiller motorer og styringer for alle hjemmets vinduer, døre og porte. De

Læs mere

RÅD OG VEJLEDNING OM BRUG AF FJERNVARME I LEJLIGHEDER

RÅD OG VEJLEDNING OM BRUG AF FJERNVARME I LEJLIGHEDER RÅD OG VEJLEDNING OM BRUG AF FJERNVARME I LEJLIGHEDER INDHOLD LEJLIGHEDENS RUM.................................. 3 TEMPERATUREN..................................... 4 BRUG ALLE RADIATORER..............................

Læs mere

Oceaner af klasse og stil

Oceaner af klasse og stil Oceaner af klasse og stil 80 cm MOVE Kom godt igang Når du får lyst til at udsmykke dit hjem med et dekorativt akvarium, bør du starte med at vælge den bedst egnede plads. Placeringen skal være der, hvor

Læs mere

Gør boligen mere energieffektiv med solafskærmning

Gør boligen mere energieffektiv med solafskærmning Gør boligen mere energieffektiv med solafskærmning Markiser Rulleskodder Energigardiner Mørklægningsgardiner Bolig i balance VELUX Danmark A/S 2012 velux.dk VELUX ovenlysvinduer er udstyret med beslag,

Læs mere

14. Varme Gulvvarmekabel 10W/m 14.1. 863351 Æske 150W 5989898 1 140 mm 280 mm 330 mm 1,647 Kg

14. Varme Gulvvarmekabel 10W/m 14.1. 863351 Æske 150W 5989898 1 140 mm 280 mm 330 mm 1,647 Kg 14. Varme Gulvvarmekabel 10W/m 14.1 Gulvvarmekabel 10W/m 150W (15m) Kablet kan bruges i hvilket som helst rum uanset hvor irrregulær rummet er. To leder teflon isoleret varmekabel. 10W/m 863351 Æske 150W

Læs mere

LET OP!!! Lage resolutie!

LET OP!!! Lage resolutie! Auping Superbox 2980.pdf - pag.1 LET OP!!! Lage resolutie! Komfort og design i ét Når Auping introducerer en seng, så er det aldrig nogen almindelig seng. Og denne her er virkelig speciel. Superbox er

Læs mere

Få større glæde af din gulvvarme. Gode råd til anlæg og daglig brug af fjernvarme

Få større glæde af din gulvvarme. Gode råd til anlæg og daglig brug af fjernvarme Få større glæde af din gulvvarme Gode råd til anlæg og daglig brug af fjernvarme Fjernvarme helt sikkert Sådan får du god økonomi i din gulvvarme Mange parcelhuse bliver i dag opført med gulvarme, da det

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 960 har møbelproduktionen

Læs mere

mobil, praktisk, billig

mobil, praktisk, billig mobil, praktisk, billig Sådan fungerer det: til individuelle hytter, som følger det testede Igloo Veranda koncept. Igloerne og overdækningen flyttes. for ca. 2 x 5 enkelthytter og deres respektive løbegårde

Læs mere

95% Undgå skimmelsvamp og energispild og lad dit hjem ånde. varme.danfoss.dk. Ventilation med varmegenvinding. af varmen bliver genanvendt.

95% Undgå skimmelsvamp og energispild og lad dit hjem ånde. varme.danfoss.dk. Ventilation med varmegenvinding. af varmen bliver genanvendt. Ventilation med varmegenvinding Undgå skimmelsvamp og energispild og lad dit hjem ånde Op til 95% af varmen bliver genanvendt Danfoss ventilation med varmegenindvinding genanvender det meste af varmen,

Læs mere

Teknologien. bag Quooker

Teknologien. bag Quooker Teknologien bag Quooker I denne folder Finder du de tekniske specifikationer til Quooker, samt beskrivelse på hvordan en Quooker fungerer. Haner Vores hanekollektion består af otte modeller; Basic, Classic,

Læs mere

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ Plankegulve fra Wiking Gulve er din garanti for kvalitet skabt i hele værdikæden fra den omhyggelige udvælgelse af de enkelte træer til forarbejdning og produktion, hvor vi

Læs mere

Fransk elegance. Rapido er et godt bud på en autocamper til under de kr. Ejvind Rasmussen har prøvekørt den nyeste af slagsen.

Fransk elegance. Rapido er et godt bud på en autocamper til under de kr. Ejvind Rasmussen har prøvekørt den nyeste af slagsen. Fransk elegance Rapido er et godt bud på en autocamper til under de 900.000 kr. Ejvind Rasmussen har prøvekørt den nyeste af slagsen. Smukke linjer og god finish er kendetegnet for denne franske»boing«style.

Læs mere

Vi har tænkt på dig som ønsker en brugervenlig, lydsvag og effektiv rengøring

Vi har tænkt på dig som ønsker en brugervenlig, lydsvag og effektiv rengøring Centralstøvsugere Vi har tænkt på dig som ønsker en brugervenlig, lydsvag og effektiv rengøring Centrale støvsugersystemer fra Electrolux er en lydsvag og effektiv løsning til rengøring af hjemmet. Det

Læs mere

EVERY PLACE TURNS COZY WITH A SACK it BEAN BAG

EVERY PLACE TURNS COZY WITH A SACK it BEAN BAG EVERY PLACE TURNS COZY WITH A SACK it BEAN BAG SACKit er en eksklusiv serie af møbler med udspring i sækkestolens fantastiske komfort. SACKit er udviklet og designet i Danmark med et stort ønske om at

Læs mere

Fjernvarmeguide. til dig, der bor i lejlighed. Du kan gøre meget for at holde på varmen. Det kommer samtidig både din økonomi og miljøet til gode.

Fjernvarmeguide. til dig, der bor i lejlighed. Du kan gøre meget for at holde på varmen. Det kommer samtidig både din økonomi og miljøet til gode. Hvis du har spørgsmål til brochuren eller din fjernvarme, er du velkommen til at kontakte dit boligselskab eller dit varmeværk. Fjernvarmeguide til dig, der bor i lejlighed Gl. Kærvej 15. 6800 Varde Tlf.:

Læs mere

SENGE TIL EN GOD NATS SØVN

SENGE TIL EN GOD NATS SØVN SENGE TIL EN GOD NATS SØVN Hotelkollektion imødekommer de særlige krav En kollektion skræddersyet til dem, der er væk hjemmefra Vi kender det alle sammen - en dårlig nattesøvn påvirker vores energi og

Læs mere

Den sunde måde at sidde på

Den sunde måde at sidde på Den sunde måde at sidde på Dansk kvalitet i 100 år Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup på Fyn og i en solid savværkstradition. Siden 1950 har møbelproduktionen

Læs mere

Produktguide Børnesenge

Produktguide Børnesenge Produktguide Børnesenge 36_015 SIKKERHED Alle vores produkter til børn bliver testet og gennemgår risikoanalyser, så de opfylder de strengeste sikkerhedskrav i alle de lande, hvor IKEA produkter sælges.

Læs mere

Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn

Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn En lun forårsdag, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel, besøgte jeg Køge Caravan Center for at fotografere nogle brugte vogne. Jeg

Læs mere

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG 90 ÅR MED RENZ www.renz-nordic.dk POSTKASSEANLÆG TIL INDGANGSPARTIET SIDE 4 5 6 7 CLASSIC Solid kvalitet og gennemprøvede funktioner til den bedste pris EXCLUSIVE Kvalitet,

Læs mere

PRISLISTE & TEKNISKE DATA

PRISLISTE & TEKNISKE DATA 00 -DK- Min Verden Min Verden PRISLISTE & TEKNISKE DATA 00 -DK- LMC Caravan GmbH & Co. KG Rudolf-Diesel-Straße Sassenberg Phone +9 5 /-0 Fax +9 5 /- www.lmc-caravan.com contact@lmc-caravan.de www.lmc-caravan.dk

Læs mere

2015 modeller. Holyday creator

2015 modeller. Holyday creator 2015 modeller Holyday creator Antares & Antares Style «S» : Serie, : ption 335 376 390 400 400 Style 426 440 440 Style 450 450 Style 460 460 Style 466 470 486 526 MÅL G VÆGTE Sovepladser 2 4 4 4 4 6 4

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

CARAVANS. Der tages forbehold for tekniske ændringer. Synes du ekstra godt om en bestemt Sunlight?

CARAVANS. Der tages forbehold for tekniske ændringer. Synes du ekstra godt om en bestemt Sunlight? CARAVANS. 2016 Synes du ekstra godt om en bestemt Sunlight? Du finder en oversigt over ekstraudstyr samt yderligere informationer i vores prisliste samt tekniske data eller spørg din lokale Sunlight forhandler.

Læs mere

Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi

Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi WiFi Mere komfort, mere kontrol og mindre energi - den smarteste måde at opvarme hjemmet på 2 Komfort og kontrol 3 evohome systemet for intelligent zonekontrol

Læs mere

FM Mattsson. Køkken. Tryksag nr 251/3 DK

FM Mattsson. Køkken. Tryksag nr 251/3 DK FM Mattsson Køkken Tryksag nr 251/3 DK Tilgang til sand og kundskaben om metalbearbejdning var en forudsætning, da FM Mattsson blev grundlagt i midten af 1800-tallet. Kundskaben er gået i arv og sandet

Læs mere

Køleborde Bancadas Plus

Køleborde Bancadas Plus Køleborde er en serie rustfri køleborde som kendetegnes ved: Unikt kuldefordelingssystem Suveræn kølekapacitet Flot design Isolering under bordplade kølebordene kan i vid udstrækning tilpasses kundens

Læs mere

VELKOMMEN TIL KrygerHus

VELKOMMEN TIL KrygerHus VELKOMMEN TIL KrygerHus Kunne du tænke dig at bo med skoven som nabo, med flotte grønne skrænter, i en læfyldt skovlomme og samtidigt med en storslået udsigt over byen, fjorden og Ådalen? Her hersker stilheden,

Læs mere

Altantilbehør 2009. Eksklusive og slidstærke altanmøbler

Altantilbehør 2009. Eksklusive og slidstærke altanmøbler Altantilbehør 2009 Eksklusive og slidstærke altanmøbler 2 Altantilbehør version 2.0 2009 Et lille udsnit af Altantilbehør version 2.0 2009 3 en lang hverdag En altan kan anvendes til meget, arbejdsplads,

Læs mere

ROYAL AUPING, ROYAL SLEEPING

ROYAL AUPING, ROYAL SLEEPING KONGELIGE NÆTTER... 3. ØJE FOR DETALJEN... 5. DIN HELT EGEN STIL... 12. ROYAL PURE WHITE... 14. ROYAL SPARKLING BRONZE... 18. ROYAL DEEP BLACK... 24. EN INDIVIDUELT TILPASSET SENG... 30. p.2 Johannes Albertus

Læs mere

Camping for funktionshæmmede ---- o ----

Camping for funktionshæmmede ---- o ---- Camping for funktionshæmmede ---- o ---- Campingbegrebet er de sidste 10 15 år udvidet ganske meget. Selv i 2006 møder vi mange ikke campister, der tror at camping er noget med spidstelt, klamme campingvogne,

Læs mere

KONCEPT I Oasis Club II er alt muligt. Vi har skabt et åndehul for kreative, innovative, kvalitets- og livsnydende mennesker, der værdsætter luksus. Oasis Club II er en gennemtænkt koncept, hvor der ingen

Læs mere