Badevandsprofil Assens Næs Strand

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Badevandsprofil Assens Næs Strand"

Transkript

1 Badevandsprofil Assens Næs Strand

2 Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske, geografiske og hydrologiske forhold er det en børnevenlig strand, er der offentlige toiletter mv. Udover at give badegæsterne et hurtigt overblik over strandens faciliteter og omgivelser er det væsentligste formål med badevandsprofilerne, at oplyse badegæsterne om de sundhedsmæssige risikofaktorer og forvaltningsforanstaltninger til sikring af deres sundhed, ved hver enkelt strand. Dermed giver badevandsprofilen grundlag for information til brugerne af stranden om badevandets kvalitet og forureningsnedsættende foranstaltninger, samt for eventuelle beslutninger om badeforbud. Badevandsprofilen skal ikke kun være en hjælp for brugerne af strandene, men også en støtte for kommunerne mht. forvaltning af badevandsområdet. Badevandsprofilerne samler viden om mulige kilder der nedsætter badevandskvaliteten, kildernes effekter og risikoen for nedsat badevandskvalitet på et sted. Med ovenstående tiltag forventes det, at skabe bedre forståelse af de potentielle kilder til forurening af badevand, herunder fækale og kemiske forureninger, samt forureninger med alger eller andet der kan udgøre en sundhedsmæssig risiko.

3 Badevandsprofil for: Damsbo Strand Ansvarlig myndighed: Assens Kommune Miljø og Natur Rådhus Allé Assens Tlf: (man.-ons.: kl , tor.: kl , fre.: kl ) Badevand på internettet: Kommunens hjemmeside: Fælles hjemmeside for dansk badevand: Kontrolstationen: Assens Næs Strand Station nr.: Bwid DKBW: 445 UTM zone: 32 Østlig: Nordlig: Kontrolstationen er placeret midt på stranden udfor den midterste badebro på ca. 1 m vanddybde, se evt. Figur 1. I badevandsperioden (1. juni til 30. september) udtager kommunen vandprøver til kontrol af badevandskvaliteten. Antallet af prøver afhænger af sidste sæsons badevandskvalitet. I 2011 er antallet af prøver i badesæsonen fastsat til i alt 20. Prøverne udtages med ca. en uges mellemrum.

4 Figur 1: Oversigtskort over Assens Næs, hvor væsentlige punkter er afmærket.

5 Beskrivelse af badevandsområdet Klassifikation af badevandet iflg. BEK165: Badevandet ved Assens Næs Strand er klassificeret til Udmærket. Klassifikationen er opgjort på basis af badevandsdata fra Kvaliteten af badevandet de enkelte år er som følge: : Meget god : God : Meget god : Meget god Fysiske forhold: Assens Næs Strand ligger på Assens Næs vest for Assens By ud mod Lillebælt. Der er etableret parkeringsplads og toiletter for enden af vejen mod stranden mellem campingpladsen og Næsvej 21. Handicaptoilet findes i bygningen Næsvej 25, se evt. Figur 1. Der er opsat skilt omkring badeforhold på parkeringspladsen ved stranden. Strandens udstrækning fremgår af kortet ovenfor. Den er ca. 650 m lang og består på den nordligste halvdel af en ca. 100 m bred sandstrand, mens den sydlige del består af en ca. 10 m bred sandstrand. Der er i hele strandens længde et mindre stenbælte lige i vandkanten, men efter de få meter sten er der fin sandbund. Badeområdet er lavvandet - afstanden til en vanddybde på 2 m er ca. 200 m ved normal vandstand. For kørestolsbrugere m.fl. er der etableret kørevej fra parkeringspladsen til en handicapvenlig badebro omkring midten af stranden. Efter en enkelt sæson i 2010 uden Blå Flag ved Assens Næs Strand blev det atter hejst i Hvorfor der på denne strand løbende igennem sommeren vil være forskellige aktiviteter, se evt. for nærmere oplysning herom. Geografiske forhold: Assens Næs Strand er sammen med den nordligste del af næsset etableret i starten af 1990 erne ved opfyldning. Stranden ligger på vestsiden af næsset med marina og havn på østsiden. Syd for stranden ligger Assens City Camping. Assens Næs er en by-strand, hvilket også bevirker at der er mange udløb, og hermed potentielle forureninger, i umiddelbar nærhed af stranden. Men Assens Næs Strand har på trods af de bynære omgivelser ikke problemer med at overholde kravene til badevandet, hvorfor stranden har Blå Flag i 2011.

6 Hydrologiske forhold: Assens Næs Strand ligger ud til Lillebælt og der kan derfor forekomme større bølger. Strømforholdene afhænger af vindretningen. Ved længerevarende vestenvind fyldes Den Botniske Bugt med vand fra de indre danske farvande og strømmen i Lillebælt går i sydgående retning. Ved østenvind afgiver den Botniske Bugt vand og strømmen i Lillebælt bliver nordgående. Assens Næs Strand ligger i den vestlige Østersø og er derfor påvirket af såvel vand fra Østersøen med lav saltholdighed og vand fra Lillebælt med højere saltindhold. Saltindholdet ved Assens Næs Strand kan derfor variere alt efter strømretningen. Figur 2: Assens Næs Strand set mod syd. På billedet ses den badebro, som der er etableret en handicapvenlig adgang til.

7 Badevandskvalitet fækale forureninger Mulige kilder til fækal forurening: Der er i umiddelbar nærhed af Assens Næs Strand flere udløb, både fra regnvand, fællesvand og et udløb fra Kærum Å. Sådanne udløb vil altid være en potentiel kilde til fækale forureninger, men der er de seneste 4 år, hvor der er brugt de samme indikatorbakterier, kun blevet målt en overskridelse i Enterokokker en enkelt gang og i E. Coli to gange. Der er udløb fra tre regnvandsledninger ved Mariendal Strand ca m nord for Assens Næs Strand. Havneindsejlingen er ca. 500 m nord fra Assens Næs Strand. I Assens Havn er der udløb fra 4 regnvandsledninger og udløb fra 4 fællessystemer. Udløbene fra fællessystemerne er en slags sikkerhedsventil, hvor der kan udledes fællesvand ved store regnhændelser. Ligeledes findes udløbet fra Kærum Å i Assens Havn. I skemaet herunder ses, hvad der udledes til Kærum Å de første ca m. Afstand fra udløbet Anlægstype 200 m 2 x regnvand 410 m 1 x regnvand 545 m 1 x regnvand 925 m 1 x fællesvand 1080 m 1 x fællesvand 1140 m 1 x regnvand 1255 m 1 x regnvand Syd for Assens Næs Strand er der ligeledes et par udløb. Omkring 80 m, 450 m og 1100 m syd for den sydligste badebro er der regnvandsudløb. Udover alle disse regnvandsudløb har Assens Renseanlæg en havledning der leder det rensede spildevand ud, ude på dybt vand. Denne ledning findes ligeledes syd for Assens Næs Strand. Idet Assens Næs Strand ligger så tæt på indsejlingen til Assens Marina vil der altid være en risiko for at nogle vælger at tømme deres septiktank inden indsejlingen. Dette er ulovligt, men desværre ikke usandsynligt.

8 Sandsynlige årsager til eventuelle forureninger: Eventuelle fækale forureninger ville kunne stamme fra et af udløbene. Specielt vil det ved store regnhændelser være forventeligt, at der i umiddelbar nærhed af fællesvandsudløbene vil være en fækal forurening. Hvorvidt denne forurening kan registreres ved stranden afhænger bl.a. af koncentrationen af bakterier samt vind- og strømretning. Mindre koncentrationer af fækale bakterier kan ligeledes stamme fra badende husdyr og mennesker eller større kolonier af fugle. Efter et kraftigt regnvejr kan der også forekomme en mindre kortvarig forurening grundet diffus afledning af overfladevand fra de omkringliggende arealer. Kortvarige forureninger: Ved kortvarig forurening vil der blive varslet om dette på stranden ved de anviste steder, se evt. Figur 1, samt på Assens Kommunes hjemmeside På parkeringspladsen til Assens Næs Strand er der ophængt en lysavis, hvor der oplyses om indholdet af Enterokokker og E.Coli i de tre senest udtaget vandprøver. Her findes ligeledes oplysninger om, ved hvilke koncentrationer af de enkelte bakterier det begynder at blive sundhedsskadeligt at bade.

9 Badevandskvalitet andre årsager til forringelse Risiko for blågrønalger (cyanobakterier): Blågrønalger føres typisk til området med vand fra Østersøen. Risiko for mange blågrønalger forekommer derfor især i sommerperioder med højtryk over Østersøen og udgående strøm fra Østersøen. Opblomstring af blågrønalger kan forekomme. Opblomstring af blågrønalger ses oftest efter en regnfyldt periode, hvor næringsstoffer udvaskes til vandet, efterfulgt af en varm periode. Tegn på opblomstring kan være uklart misfarvet vand, skumdannelse og evt. døde dyr. Vandets sigtdybde måles ved prøveudtagning. I perioder med risiko for opblomstring opsættes information om dette på parkeringspladserne. Under en blågrønalge-opblomstring frarådes alt badning. Hver opmærksom på, at børn og dyr ikke kommer i kontakt med vandet. Indholdet af klorofyl i de danske farvande kan ses på følgende hjemmeside: param=chl Risiko for opblomstring af andet planteplankton: Der er ikke tidligere observeret opblomstring af planteplankton i området og risikoen anses derfor for meget lille. Risiko for større opskyl af tang (makroalger): Risikoen for større opskyl af tang er lille og er ikke set i den perioden kommunen har data fra. Kemiske forureninger: Kommunen har ikke kendskab til gamle depoter eller lign. i nærheden af badevandet, der kan udgøre en risiko for udsivning af kemisk forurening. Indsejlingen til Assens Havn er dog kun 500 m nord for Assens Næs Strand, hvorfor der altid vil være en potentiel fare for kemiske forureninger fra virksomhederne i forbindelse med havnen eller fra større skibe. Hvis et sådan udslip vil ske vil Assens Kommune blive underrettet og der vil blive varslet om dette på stranden ved de anviste steder, se evt. Figur 1, samt på Assens Kommunes hjemmeside Andre sundhedsfarlige gener: Kommunen har ikke kendskab til andre påvirkninger som kan medføre sundhedsskadeligt badevand.

10 Foranstaltninger Fækale forureninger: Assens Forsyning er ved at nedlægge flere af de overløbsbygværker der leder fællesvand ud i Assens Havn. Blågrønalger og opblomstringer af andre planteplankton, samt større opskyl af tang: Kommunen foretager ingen foranstaltninger. Opblomstring af blågrønalger og andet planteplankton kan ikke afhjælpes lokalt. På længere sigt forventes eventuelle problemer at formindskes med gennemførelse af vandplanerne. Varsling ved risiko for sundhedsfarlig badevandkvalitet Kortvarige fækale forureninger, blågrønalger, andet planteplankton, makroalger, kemiske forureninger og andet: Ved risiko for kortvarige fækale forureninger og observationer af andre sundhedsskadelige forureninger varsles ved skiltning på parkeringspladsen samt langs stranden, se evt. Figur 1. Desuden annonceres forureningen på kommunens hjemmeside: Ved observation af akut forurening kontaktes kommunen på tlf.: indenfor almindelig arbejdstid. (man.-ons. kl , tor. kl og fre. kl ). Udenfor ovennævnte tidsrum kontaktes miljøvagten via 114.

Badevandsprofil Assens Næs Strand

Badevandsprofil Assens Næs Strand Badevandsprofil Assens Næs Strand Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske, geografiske

Læs mere

Badevandsprofil Saltofte Strand

Badevandsprofil Saltofte Strand Badevandsprofil Saltofte Strand Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske, geografiske

Læs mere

Badevandsprofil Mariendal

Badevandsprofil Mariendal Badevandsprofil Mariendal Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske, geografiske

Læs mere

Badevandsprofil for: Mariendal

Badevandsprofil for: Mariendal Badevandsprofil for: Mariendal Ansvarlig myndighed: Assens Kommune Miljø og Natur Willemoesgade 15 5610 Assens Tlf: 64 74 75 11 (man.-ons.: kl. 10.00-15.00, tor.: kl. 10.00-17.00, fre.: kl. 10.00-13.00)

Læs mere

Badevandsprofil Aborg Strand N

Badevandsprofil Aborg Strand N Badevandsprofil Aborg Strand N Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske, geografiske

Læs mere

Badevandsprofil Sandager Næs S

Badevandsprofil Sandager Næs S Badevandsprofil Sandager Næs S Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske, geografiske

Læs mere

Badevandsprofil Feddet

Badevandsprofil Feddet Badevandsprofil Feddet Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske, geografiske

Læs mere

Badevandsprofil Aa Å N

Badevandsprofil Aa Å N Badevandsprofil Aa Å N Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske, geografiske

Læs mere

Badevandsprofil Løgismose Skov

Badevandsprofil Løgismose Skov Badevandsprofil Løgismose Skov Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske, geografiske

Læs mere

Badevandsprofil Løgismose Skov

Badevandsprofil Løgismose Skov Badevandsprofil Løgismose Skov Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske, geografiske

Læs mere

Badevandsprofil Helnæs Sommerland NØ

Badevandsprofil Helnæs Sommerland NØ Badevandsprofil Helnæs Sommerland NØ Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske,

Læs mere

Badevandsprofil Helnæs Sommerland NØ

Badevandsprofil Helnæs Sommerland NØ Badevandsprofil Helnæs Sommerland NØ Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske,

Læs mere

Badevandsprofil Helnæs Fiskerhuse

Badevandsprofil Helnæs Fiskerhuse Badevandsprofil Helnæs Fiskerhuse Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske, geografiske

Læs mere

Badevandsprofil for: Helnæs Fiskerhuse

Badevandsprofil for: Helnæs Fiskerhuse Badevandsprofil for: Helnæs Fiskerhuse Ansvarlig myndighed: Badevand på internettet: Assens Kommune Miljø og Natur Willemoesgade 15 5610 Assens Tlf.: 64747511 (ma.-on. kl. 10 00-15 00 ; to. 10 00-17 00

Læs mere

Badevandsprofil Damsbo Strand

Badevandsprofil Damsbo Strand Badevandsprofil Damsbo Strand Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske, geografiske

Læs mere

Badevandsprofil Løserup Strand, nord

Badevandsprofil Løserup Strand, nord Badevandsprofil Løserup Strand, nord Ansvarlig myndighed: Holbæk Kommune Kanalstræde 2 4300 Holbæk Tlf.: 72 36 36 36 E-mail: post@holb.dk Hjemmeside: www.holbaek.dk Medlemsstat Danmark Kommune Holbæk Kommune

Læs mere

Skåstrup V. Revideret 2016. Side 1 af 9

Skåstrup V. Revideret 2016. Side 1 af 9 Skåstrup V Side 1 af 9 Badevandsprofil Badevandsprofil for Skåstrup V, Skåstrup Ansvarlig myndighed: Nordfyns Kommune Østergade 23 5400 Bogense Tlf.: 64 82 82 82 Email: post@nordfynskommune.dk Web: www.nordfynskommune.dk

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Rødvig Øst, Rødvig. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Rødvig Øst, Rødvig. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Rødvig Øst, Rødvig Ansvarlig myndighed: Stevns Kommune Postboks 83 4660 Store Heddinge stevns@stevns.dk sikkerpost@stevns.dk Tlf.: 56 57 57 57 Hvis der observeres uregelmæssigheder

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Bramsnæs Strand, Ejby. Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø www.lejre.dk Tlf.

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Bramsnæs Strand, Ejby. Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø www.lejre.dk Tlf. Badevandsprofil Badevandsprofil for, Ejby Ansvarlig myndighed: Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø www.lejre.dk Tlf.: 46 46 46 46 Hvis der observeres uregelmæssigheder eller uheld på stranden (olieudslip,

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Bork Havn Surfstrand, Bork. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Bork Havn Surfstrand, Bork. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Bork Havn Surfstrand, Bork Ansvarlig myndighed: Ringkøbing-Skjern Kommune Ved Fjorden 6 6950 Ringkøbing www.rksk.dk Email: post@rksk.dk Tlf.: 99 74 24 24 Hvis der observeres

Læs mere

Badevandsprofil Kisserup Strand

Badevandsprofil Kisserup Strand Badevandsprofil Kisserup Strand Ansvarlig myndighed: Holbæk Kommune Kanalstræde 2 4300 Holbæk Tlf.: 72 36 36 36 E-mail: post@holb.dk Hjemmeside: www.holbaek.dk Medlemsstat Danmark Kommune Holbæk Kommune

Læs mere

Badevandsprofil for stranden ved Broager Strand Camping i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for stranden ved Broager Strand Camping i Sønderborg Kommune Strandens navn Adresse Stationsnummer Stations-ID Koordinater for kontrolstation Hydrologisk ref. Strandtype Klassifikation af badevandet Klassifikationen bliver bestemt ud fra indholdet af E. Coli bakterier

Læs mere

Badevandsprofil Sønderstrand Syd

Badevandsprofil Sønderstrand Syd Badevandsprofil Sønderstrand Syd Version 2016 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Generelt... 3 Datablad... 3 Klassifikation... 5 Fysiske forhold... 5 Geografiske forhold... 5 Hydrologiske forhold...

Læs mere

Hjørring Kommune Nørregade 2 9800 Hjørring www.hjoerring.dk Email: hjoerring@hjoerring.dk Tlf. 72 33 33 33

Hjørring Kommune Nørregade 2 9800 Hjørring www.hjoerring.dk Email: hjoerring@hjoerring.dk Tlf. 72 33 33 33 Badevandsprofil Badevandsprofil for Tornby Strand, Hirtshals Ansvarlig myndighed: Hjørring Kommune Nørregade 2 9800 Hjørring www.hjoerring.dk Email: hjoerring@hjoerring.dk Tlf. 72 33 33 33 Hvis der observeres

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Femø Havn. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Femø Havn. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Femø Havn Ansvarlig myndighed: Lolland Kommune Jernbanegade 7 4930 Maribo www.lolland.dk Email: lolland@lolland.dk Tlf.: 54 67 67 67 Hvis der observeres uregelmæssigheder

Læs mere

Hjørring Kommune Nørregade 2 9800 Hjørring www.hjoerring.dk Email: hjoerring@hjoerring.dk Tlf. 72 33 33 33

Hjørring Kommune Nørregade 2 9800 Hjørring www.hjoerring.dk Email: hjoerring@hjoerring.dk Tlf. 72 33 33 33 Badevandsprofil 2012 Badevandsprofil for Tversted Strand, Tversted Ansvarlig myndighed: Hjørring Kommune Nørregade 2 9800 Hjørring www.hjoerring.dk Email: hjoerring@hjoerring.dk Tlf. 72 33 33 33 Hvis der

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Vedsted Sø, Vedsted. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Vedsted Sø, Vedsted. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for, Vedsted Ansvarlig myndighed: Haderslev Kommune Gåskærgade 26-28 6100 Haderslev www.haderslev.dk Email: post@haderslev.dk Tlf.: 74 34 34 34 Hvis der observeres uregelmæssigheder

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Skuldbøl Strand, Hemmet. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Skuldbøl Strand, Hemmet. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for, Hemmet Ansvarlig myndighed: Ringkøbing-Skjern Kommune Ved Fjorden 6 6950 Ringkøbing www.rksk.dk Email: post@rksk.dk Tlf.: 99 74 24 24 Hvis der observeres uregelmæssigheder

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Tambohuse ved bro, Tambohuse. Ansvarlig myndighed: Struer Kommune

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Tambohuse ved bro, Tambohuse. Ansvarlig myndighed: Struer Kommune Badevandsprofil Badevandsprofil for Tambohuse ved bro, Tambohuse Ansvarlig myndighed: Struer kommune Østergade 11-15 7600 Struer www.struer.dk Email: struer@struer.dk Tlf.: 96 84 84 84 Hvis der observeres

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Asaa Strand, Asaa. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Asaa Strand, Asaa. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Asaa Strand, Asaa Ansvarlig myndighed: Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Tlf: 99 45 45 45 Email: Raadhus@99454545.dk www.bronderslev.dk Hvis der

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Kyndeløse Sydmark, Kirke Hyllinge. Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø www.lejre.dk Tlf.

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Kyndeløse Sydmark, Kirke Hyllinge. Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø www.lejre.dk Tlf. Badevandsprofil Badevandsprofil for Kyndeløse Sydmark, Kirke Hyllinge Ansvarlig myndighed: Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø www.lejre.dk Tlf.: 46 46 46 46 Hvis der observeres uregelmæssigheder

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Holeby Østersøbad, Rødby. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Holeby Østersøbad, Rødby. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Holeby Østersøbad, Rødby Ansvarlig myndighed: Lolland Kommune Jernbanegade 7 4930 Maribo www.lolland.dk Email: lolland@lolland.dk Tlf.: 54 67 67 67 Hvis der observeres

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Fjordvang Strand, Handbjerg. Ansvarlig myndighed: Struer Kommune

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Fjordvang Strand, Handbjerg. Ansvarlig myndighed: Struer Kommune Badevandsprofil Badevandsprofil for Fjordvang Strand, Handbjerg Ansvarlig myndighed: Struer kommune Vestergade 11-15 7600 Struer www.struer.dk Email: struer@struer.dk Tlf.: 96 84 84 84 Hvis der observeres

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Spodsbjerg Drej, Spodsbjerg. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Spodsbjerg Drej, Spodsbjerg. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for, Spodsbjerg Ansvarlig myndighed: Langeland Kommune Fredensvej 1 5900 Rudkøbing www.langelandkommune.dk Email: post@langelandkommune.dk Tlf.: 63 51 60 00 Hvis der observeres

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Livbjerggård Strand, Hjerm. Ansvarlig myndighed: Struer Kommune

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Livbjerggård Strand, Hjerm. Ansvarlig myndighed: Struer Kommune Badevandsprofil Badevandsprofil for Livbjerggård Strand, Hjerm Ansvarlig myndighed: Struer kommune Vestergade 11-15 7600 Struer www.struer.dk Email: struer@struer.dk Tlf.: 96 84 84 84 Hvis der observeres

Læs mere

Badevandsprofil. Reersø Nordstrand. Klosterparkvej 7 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk. Kalundborg Kommune. Station Nr.

Badevandsprofil. Reersø Nordstrand. Klosterparkvej 7 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk. Kalundborg Kommune. Station Nr. Badevandsprofil - Reersø Nordstrand Ansvarlig myndighed: Kalundborg Kommune Klosterparkvej 7 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk Medlemsstat Danmark Kommune Kalundborg Kommune DKBW

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Kattinge Vig, Boserup Skov. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Kattinge Vig, Boserup Skov. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Kattinge Vig, Boserup Skov (Opdateret april 2016) Ansvarlig myndighed: Roskilde Kommune Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde kommunen@roskilde.dk www.roskilde.dk

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Gerå Strand, Gerå. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Gerå Strand, Gerå. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Gerå Strand, Gerå Ansvarlig myndighed: Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Tlf : 99 45 45 45 Raadhus@99454545.dk www.bronderslev.dk Hvis der observeres

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Stoense Havn, Stoense. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Stoense Havn, Stoense. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for, Stoense Ansvarlig myndighed: Langeland Kommune Fredensvej 1 5900 Rudkøbing www.langelandkommune.dk Email: post@langelandkommune.dk Tlf.: 63 51 60 00 Hvis der observeres

Læs mere

Badevandsprofil. Ugerløse Strand. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk. Kalundborg Kommune. Station Nr.

Badevandsprofil. Ugerløse Strand. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk. Kalundborg Kommune. Station Nr. Badevandsprofil - Ugerløse Strand Ansvarlig myndighed: Kalundborg Kommune Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk Medlemsstat Danmark Kommune Kalundborg Kommune DKBW Nr.

Læs mere

Hofmansgave. Revideret 2016. Side 1 af 9

Hofmansgave. Revideret 2016. Side 1 af 9 Hofmansgave Side 1 af 9 Badevandsprofil Badevandsprofil for Hofmansgave, Østerballe Ansvarlig myndighed: Nordfyns Kommune Østergade 23 5400 Bogense Tlf.: 64 82 82 82 Email: post@nordfynskommune.dk Web:

Læs mere

Ærø Kommune Statene 2 5970 Ærøskøbing www.aeroekommune.dk Email: post@aeroekommune.dk Tlf.: 63 52 5000

Ærø Kommune Statene 2 5970 Ærøskøbing www.aeroekommune.dk Email: post@aeroekommune.dk Tlf.: 63 52 5000 Badevandsprofil Badevandsprofil for Vestre Strand, Ærøskøbing Ansvarlig myndighed: Ærø Kommune Statene 2 5970 Ærøskøbing www.aeroekommune.dk Email: post@aeroekommune.dk Tlf.: 63 52 5000 Hvis der observeres

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Avnsø, Hvalsø. Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø www.lejre.dk Tlf.: 46 46 46 46. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Avnsø, Hvalsø. Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø www.lejre.dk Tlf.: 46 46 46 46. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for, Hvalsø Ansvarlig myndighed: Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø www.lejre.dk Tlf.: 46 46 46 46 Hvis der observeres uregelmæssigheder eller uheld på stranden (olieudslip,

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Lalandia, Rødby. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Lalandia, Rødby. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Lalandia, Rødby Ansvarlig myndighed: Lolland Kommune Jernbanegade 7 4930 Maribo www.lolland.dk Email: lolland@lolland.dk Tlf.: 54 67 67 67 Hvis der observeres uregelmæssigheder

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Gjellerodde strand. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Gjellerodde strand. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Gjellerodde strand Ansvarlig myndighed: Lemvig Kommune Rådhusgade 2 7620 Lemvig www.lemvig.dk Email: lemvig@lemvig.dk Tlf.: 96 63 12 00 Hvis der observeres uregelmæssigheder

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Hestehovedet, Nakskov. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Hestehovedet, Nakskov. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Hestehovedet, Nakskov Ansvarlig myndighed: Lolland Kommune Jernbanegade 7 4930 Maribo www.lolland.dk Email: lolland@lolland.dk Tlf.: 54 67 67 67 Hvis der observeres

Læs mere

Svendborg Kommune Ramsherred 5 5700 Svendborg www.svendborg.dk Email: svendborg@svendborg.dk Tlf.: 62 23 30 00

Svendborg Kommune Ramsherred 5 5700 Svendborg www.svendborg.dk Email: svendborg@svendborg.dk Tlf.: 62 23 30 00 Badevandsprofil Badevandsprofil for Ballen Strand, Ballen Ansvarlig myndighed: Svendborg Kommune Ramsherred 5 5700 Svendborg www.svendborg.dk Email: svendborg@svendborg.dk Tlf.: 62 23 30 00 Hvis der observeres

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Maribo Søbadeanstalt, Maribo. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Maribo Søbadeanstalt, Maribo. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Maribo Søbadeanstalt, Maribo Ansvarlig myndighed: Lolland Kommune Jernbanegade 7 4930 Maribo www.lolland.dk Email: lolland@lolland.dk Tlf.: 54 67 67 67 Hvis der observeres

Læs mere

Badevandsprofil. Langø Strand

Badevandsprofil. Langø Strand Badevandsprofil Langø Strand Ansvarlig myndighed: Kerteminde Kommune Hans Schacksvej 4 5300 Kerteminde www.kerteminde.dk Email: kommune@kerteminde.dk Tlf.: 65 15 15 15 Hvis der observeres uregelmæssigheder

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Ristinge N, Ristinge. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Ristinge N, Ristinge. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for, Ristinge Ansvarlig myndighed: Langeland Kommune Fredensvej 1 5900 Rudkøbing www.langelandkommune.dk Email: post@langelandkommune.dk Tlf.: 63 51 60 00 Hvis der observeres

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Bukkemose, Tryggelev. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Bukkemose, Tryggelev. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for, Tryggelev Ansvarlig myndighed: Langeland Kommune Fredensvej 1 5900 Rudkøbing www.langelandkommune.dk Email: post@langelandkommune.dk Tlf.: 63 51 60 00 Hvis der observeres

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Bjerghuse Strand. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Bjerghuse Strand. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Bjerghuse Strand. Ansvarlig myndighed: Holstebro Kommune Natur og Miljø Nupark 51 7500 Holstebro www.holstebro.dk Email: kommunen@holstebro.dk Tlf.: 96 11 75 00 Hvis

Læs mere

Svendborg Kommune Ramsherred 5 5700 Svendborg www.svendborg.dk Email: svendborg@svendborg.dk Tlf.: 62 23 30 00

Svendborg Kommune Ramsherred 5 5700 Svendborg www.svendborg.dk Email: svendborg@svendborg.dk Tlf.: 62 23 30 00 Badevandsprofil Badevandsprofil for Smørmosen, Thurø Ansvarlig myndighed: Svendborg Kommune Ramsherred 5 5700 Svendborg www.svendborg.dk Email: svendborg@svendborg.dk Tlf.: 62 23 30 00 Hvis der observeres

Læs mere

Badevandsprofil Sønderstrand Nord

Badevandsprofil Sønderstrand Nord Badevandsprofil Sønderstrand Nord Version 2015 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Generelt... 3 Datablad... 3 Fysiske forhold... 5 Geografiske forhold... 5 Hydrologiske forhold... 5 Kilder og

Læs mere

Badevandsprofil for Bønnerup Strand Vest Ansvarlig myndighed

Badevandsprofil for Bønnerup Strand Vest Ansvarlig myndighed Badevandsprofil for Bønnerup Strand Vest Bønnerup Strand Vest (apr. 2013) Bønnerup Strand Vest (apr. 2013) Badevandsprofil for Bønnerup Strand Vest Ansvarlig myndighed Norddjurs Kommune Natur og Miljø

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Hvide Sande Strand, Hvide Sande. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Hvide Sande Strand, Hvide Sande. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Hvide Sande Strand, Hvide Sande Ansvarlig myndighed: Ringkøbing-Skjern Kommune Ved Fjorden 6 6950 Ringkøbing www.rksk.dk Email: post@rksk.dk Tlf.: 99 74 24 24 Hvis der

Læs mere

Badevandsprofil for Fynshav Syd i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Fynshav Syd i Sønderborg Kommune Badevandsprofil for Fynshav Syd i Sønderborg Kommune Strandens navn Fynshav Syd Adresse Strandnr. A460, Lystbådehavnen Nedergade 9B, 6440 Augustenborg (nr. oplyses ved opkald til 112, alarm) Stationsnummer

Læs mere

Badevandsprofil Hørby Vest

Badevandsprofil Hørby Vest Badevandsprofil Hørby Vest Ansvarlig myndighed: Holbæk Kommune Kanalstræde 2 4300 Holbæk Tlf.: 72 36 36 36 E-mail: holb@holb.dk Hjemmeside: www.holbaek.dk Medlemsstat Danmark Kommune Holbæk Kommune DKBW

Læs mere

Badevandsprofil Ordrup strand Blå flag station

Badevandsprofil Ordrup strand Blå flag station Badevandsprofil Ordrup strand Blå flag station Ansvarlig myndighed: Odsherred Kommune Natur, Miljø og Trafik Rådhusvej 75 4540 Fårevejle Tlf: 59 66 60 08 E-mail: vand@odsherred.dk Hjemmeside: www.odsherred.dk

Læs mere

Badevandsprofil Hvidsø

Badevandsprofil Hvidsø Badevandsprofil Hvidsø Teknik- og Miljøcenter teknikogmiljo@ringsted.dk Februar 2014 Medlemsstat Danmark Kommune Ringsted Kommune DKBW Nr. 1180 Stationsnummer 002l Stationsnavn Hvidsø, Jystrup DKBW-navn

Læs mere

Badevandsprofil for Rendbjerg Strand i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Rendbjerg Strand i Sønderborg Kommune Badevandsprofil for Rendbjerg Strand i Sønderborg Kommune Strandens navn Rendbjerg Strand Adresse Egeskovvej 26, 6310 Broager (oplyses ved opkald til 112) Stationsnummer Stations-ID K201 DKBW758 Koordinater

Læs mere

Badevandsprofil Åkrogen

Badevandsprofil Åkrogen Badevandsprofil Åkrogen Ansvarlig myndighed Aarhus Kommune Center for Miljø & Energi Grøndalsvej 1 8260 Viby J Tlf.: +45 8940 2213 www.aarhus.dk Medlemsstat Danmark Kommune Aarhus DKBW Nr. 1406 Station

Læs mere

Badevandsprofil Mariendal Strand

Badevandsprofil Mariendal Strand Badevandsprofil Mariendal Strand Ansvarlig myndighed Aarhus Kommune Center for Miljø & Energi Grøndalsvej 1 8260 Viby J Tlf.: +45 8940 2213 www.aarhus.dk Medlemsstat Danmark Kommune Aarhus DKBW Nr. 1061

Læs mere

Badevandsprofil for Lusig Strand i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Lusig Strand i Sønderborg Kommune Strandens navn Adresse Stationsnummer Stations-ID Koordinater for kontrolstation Hydrologisk ref. Strandtype Klassifikation af badevandet Klassifikationen bliver bestemt ud fra indholdet af E. Coli bakterier

Læs mere

Badevandsprofil Sanddobberne

Badevandsprofil Sanddobberne Badevandsprofil Sanddobberne Ansvarlig myndighed: Odsherred Kommune Natur, Miljø og Trafik Rådhusvej 75 4540 Fårevejle Tlf: 59 66 60 08 E-mail: vand@odsherred.dk Hjemmeside: www.odsherred.dk Medlemsstat

Læs mere

Badevandsprofil for Dråby Strand

Badevandsprofil for Dråby Strand Badevandsprofil for Dråby Strand Badevandsprofil for Dråby Strand Ansvarlig myndighed Syddjurs Kommune Natur og Miljø Lundbergsvej 2 8400 Ebeltoft Kontakt: Telefon: 87 53 54 10 syddjurs@syddjurs.dk www.syddjurs.dk

Læs mere

Badevandsprofil Veddinge Strand

Badevandsprofil Veddinge Strand Badevandsprofil Veddinge Strand Ansvarlig myndighed: Odsherred Kommune Natur, Miljø og Trafik Rådhusvej 75 4540 Fårevejle Tlf: 59 66 60 08 E-mail: vand@odsherred.dk Hjemmeside: www.odsherred.dk Medlemsstat

Læs mere

Badevandsprofil for Gjerrild Strand Ansvarlig myndighed

Badevandsprofil for Gjerrild Strand Ansvarlig myndighed Badevandsprofil for Gjerrild Strand Gjerrild Strand (apr. 2013) Gjerrild Strand (apr. 2013) Badevandsprofil for Gjerrild Strand Ansvarlig myndighed Norddjurs Kommune Natur og Miljø Torvet 3 8500 Grenå

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Herslev Strand, Herslev. Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø www.lejre.dk Tlf.

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Herslev Strand, Herslev. Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø www.lejre.dk Tlf. Badevandsprofil Badevandsprofil for, Herslev Ansvarlig myndighed: Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø www.lejre.dk Tlf.: 46 46 46 46 Hvis der observeres uregelmæssigheder eller uheld på stranden

Læs mere

Badevandsprofil for Høruphav i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Høruphav i Sønderborg Kommune Badevandsprofil for Høruphav i Sønderborg Kommune Strandens navn Høruphav Adresse Færgegang, Hørup Hav, lystbådehavnen(oplyses ved opkald til 112) Stationsnummer B303 Stations-ID DKBW997 Koordinater for

Læs mere

Badevandsprofil Sandskaer

Badevandsprofil Sandskaer Badevandsprofil Sandskaer Version 2018 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Generelt... 3 Datablad... 3 Klassifikation... 5 Fysiske forhold... 5 Geografiske forhold... 5 Hydrologiske forhold...

Læs mere

Badevandsprofil Dragerup Molen, øst

Badevandsprofil Dragerup Molen, øst Badevandsprofil Dragerup Molen, øst Ansvarlig myndighed: Holbæk Kommune Kanalstræde 2 4300 Holbæk Tlf.: 72 36 36 36 E-mail: post@holb.dk Hjemmeside: www.holbaek.dk Medlemsstat Danmark Kommune Holbæk Kommune

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Rådalsgård, Jyllinge. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Rådalsgård, Jyllinge. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Rådalsgård, Jyllinge (Opdateret marts 2018) Ansvarlig myndighed: Roskilde Kommune Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde kommunen@roskilde.dk www.roskilde.dk Hvis der

Læs mere

Badevandsprofil Dyrhave

Badevandsprofil Dyrhave Badevandsprofil Dyrhave Version 2015 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Generelt... 3 Datablad... 3 Klassifikation... 5 Fysiske forhold... 5 Geografiske forhold... 5 Hydrologiske forhold... 5

Læs mere

Badevandsprofil Høve strand ved skoven

Badevandsprofil Høve strand ved skoven Badevandsprofil Høve strand ved skoven Ansvarlig myndighed: Odsherred Kommune Natur, Miljø og Trafik Rådhusvej 75 4540 Fårevejle Tlf: 59 66 60 08 E-mail: vand@odsherred.dk Hjemmeside: www.odsherred.dk

Læs mere

Badevandsprofil. Søndre Strand

Badevandsprofil. Søndre Strand Badevandsprofil Søndre Strand Marts 2015 Badevandets beliggenhed Medlemsstat Danmark Kommune Køge DKBW nr. 140 Station nr. 489 Station Navn Søndre Strand DKBW Navn Kort 489,B,Søndre Strand Hydrologisk

Læs mere

Ærø Kommune Statene 2 5970 Ærøskøbing Tlf.: 63 52 5000. DKBW Nr. 1620.

Ærø Kommune Statene 2 5970 Ærøskøbing    Tlf.: 63 52 5000. DKBW Nr. 1620. Badevandsprofil Badevandsprofil for Vitsø, Søby Ansvarlig myndighed: Ærø Kommune Statene 2 5970 Ærøskøbing www.aeroekommune.dk Email: post@aeroekommune.dk Tlf.: 63 52 5000 Hvis der observeres uregelmæssigheder

Læs mere

Badevandsprofil Orø Strand

Badevandsprofil Orø Strand Badevandsprofil Orø Strand Ansvarlig myndighed: Holbæk Kommune Kanalstræde 2 4300 Holbæk Tlf.: 72 36 36 36 E-mail: holb@holb.dk Hjemmeside: www.holbaek.dk Medlemsstat Danmark Kommune Holbæk Kommune DKBW

Læs mere

Badevandsprofil for stranden ved Gammelmark Camping i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for stranden ved Gammelmark Camping i Sønderborg Kommune Badevandsprofil for stranden ved Gammelmark Camping i Sønderborg Kommune Strandens navn Adresse Stationsnummer Stations-ID Koordinater for kontrolstation Hydrologisk ref. Strandtype Klassifikation af badevandet

Læs mere

Badevandsprofil Orøgaard Strand

Badevandsprofil Orøgaard Strand Badevandsprofil Orøgaard Strand Ansvarlig myndighed: Holbæk Kommune Kanalstræde 2 4300 Holbæk Tlf.: 72 36 36 36 E-mail: post@holb.dk Hjemmeside: www.holbaek.dk Medlemsstat Danmark Kommune Holbæk Kommune

Læs mere

Fredericia Kommune, Natur og Miljø Gothersgade 20 7000 Fredericia Tlf. 7210 7000 E-mail:kommunen@fredericia.dk www.fredericia.dk

Fredericia Kommune, Natur og Miljø Gothersgade 20 7000 Fredericia Tlf. 7210 7000 E-mail:kommunen@fredericia.dk www.fredericia.dk Vejrmosegårds Strand Ansvarlig myndighed Fysiske forhold Beliggenhed/farvand Strandens udstrækning, beskrivelse og faciliteter Fredericia Kommune, Natur og Miljø Gothersgade 20 7000 Fredericia Tlf. 7210

Læs mere

Badevandsprofil for Købingsmark Strand i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Købingsmark Strand i Sønderborg Kommune Strandens navn Adresse Stationsnummer Stations-ID Koordinater for kontrolstation Hydrologisk ref. Strandtype Klassifikation af badevandet Klassifikationen bliver bestemt ud fra indholdet af E. Coli bakterier

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Kragenæs, Kragenæs. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Kragenæs, Kragenæs. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Kragenæs, Kragenæs Ansvarlig myndighed: Lolland Kommune Jernbanegade 7 4930 Maribo www.lolland.dk Email: lolland@lolland.dk Tlf.: 54 67 67 67 Hvis der observeres uregelmæssigheder

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Gimsing Strand, Struer. Ansvarlig myndighed: Struer Kommune

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Gimsing Strand, Struer. Ansvarlig myndighed: Struer Kommune Badevandsprofil Badevandsprofil for Gimsing Strand, Struer Ansvarlig myndighed: Struer kommune Vestergade 11-15 7600 Struer www.struer.dk Email: struer@struer.dk Tlf.: 96 84 84 84 Hvis der observeres uregelmæssigheder

Læs mere

Badevandsprofil Kollund Strand

Badevandsprofil Kollund Strand Badevandsprofil Kollund Strand Version 2015 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Generelt... 3 Datablad... 3 Klassifikation... 5 Fysiske forhold... 5 Geografiske forhold... 5 Hydrologiske forhold...

Læs mere

Badevandsprofil Blegstræde hagen

Badevandsprofil Blegstræde hagen Badevandsprofil Blegstræde hagen Ansvarlig myndighed: Holbæk Kommune Kanalstræde 2 4300 Holbæk Tlf.: 72 36 36 36 E-mail: post@holb.dk Hjemmeside: www.holbaek.dk Medlemsstat Danmark Kommune Holbæk Kommune

Læs mere

Badevandsprofil Genner Strand

Badevandsprofil Genner Strand Badevandsprofil Genner Strand Version 2018 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Generelt... 3 Datablad... 3 Klassifikation... 5 Fysiske forhold... 5 Geografiske forhold... 5 Hydrologiske forhold...

Læs mere

Badevandsprofil Orø Nørrestænge

Badevandsprofil Orø Nørrestænge Badevandsprofil Orø Nørrestænge Ansvarlig myndighed: Holbæk Kommune Kanalstræde 2 4300 Holbæk Tlf.: 72 36 36 36 E-mail: post@holb.dk Hjemmeside: www.holbaek.dk Medlemsstat Danmark Kommune Holbæk Kommune

Læs mere

Badevandsprofil Munkemøllebugten

Badevandsprofil Munkemøllebugten Badevandsprofil Munkemøllebugten Version 2018 Indholdsfortegnelse... 1 Indholdsfortegnelse... 2 Generelt... 3 Datablad... 3 Klassifikation... 5 Fysiske forhold... 5 Geografiske forhold... 5 Hydrologiske

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Bøgeskoven, Præsteskov. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Bøgeskoven, Præsteskov. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Bøgeskoven, Præsteskov Ansvarlig myndighed: Stevns Kommune Postboks 83 4660 Store Heddinge stevns@stevns.dk sikkerpost@stevns.dk Tlf.: 56 57 57 57 Hvis der observeres

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Magleby Skov, Magleby. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Magleby Skov, Magleby. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Magleby Skov, Magleby Ansvarlig myndighed: Stevns Kommune Postboks 83 4660 Store Heddinge stevns@stevns.dk sikkerpost@stevns.dk Tlf.: 56 57 57 57 Hvis der observeres

Læs mere

Badevandsprofil Strandgade

Badevandsprofil Strandgade Badevandsprofil Strandgade Version 2019 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Generelt...3 Datablad...3 Klassifikation...5 Fysiske forhold...5 Geografiske forhold...5 Hydrologiske forhold...6 Kilder

Læs mere

Badevandsprofil for Sønderborg Badestrand i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Sønderborg Badestrand i Sønderborg Kommune Strandens navn Adresse Stationsnummer Stations-ID Koordinater for kontrolstation Hydrologisk ref. Strandtype Klassifikation af badevandet Klassifikationen bliver bestemt ud fra indholdet af E. Coli bakterier

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Knud Strand, Knud. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Knud Strand, Knud. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for, Knud Ansvarlig myndighed: Haderslev Kommune Gåskærgade 26-28 6100 Haderslev www.haderslev.dk Email: post@haderslev.dk Tlf.: 74 34 34 34 Hvis der observeres uregelmæssigheder

Læs mere

Badevandsprofil Hotel Fakkelgården

Badevandsprofil Hotel Fakkelgården Badevandsprofil Hotel Fakkelgården Version 2015 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Generelt... 3 Datablad... 3 Klassifikation... 5 Fysiske forhold... 5 Geografiske forhold... 5 Hydrologiske forhold...

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Lund Havn, Lund. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Lund Havn, Lund. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Lund Havn, Lund Ansvarlig myndighed: Stevns Kommune Postboks 83 4660 Store Heddinge stevns@stevns.dk sikkerpost@stevns.dk Tlf.: 56 57 57 57 Hvis der observeres uregelmæssigheder

Læs mere

Badevandsprofil for Drejby Strand, (Kerneland) i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Drejby Strand, (Kerneland) i Sønderborg Kommune Strandens navn Adresse Stationsnummer Stations-ID Koordinater for kontrolstation Hydrologisk ref. Strandtype Klassifikation af badevandet Klassifikationen bliver bestemt ud fra indholdet af E. Coli bakterier

Læs mere

Badevandsprofil for Lavensby Strand i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Lavensby Strand i Sønderborg Kommune Strandens navn Adresse Stationsnummer Stations-ID Koordinater for kontrolstation Hydrologisk ref. Strandtype Klassifikation af badevandet Klassifikationen bliver bestemt ud fra indholdet af E. Coli bakterier

Læs mere

Badevandsprofil Yderby lyng Strandvejen

Badevandsprofil Yderby lyng Strandvejen Badevandsprofil Yderby lyng Strandvejen Ansvarlig myndighed: Odsherred Kommune Natur, Miljø og Trafik Rådhusvej 75 4540 Fårevejle Tlf: 59 66 60 08 E-mail: vand@odsherred.dk Hjemmeside: www.odsherred.dk

Læs mere

Badevandsprofil Enstedværket Syd

Badevandsprofil Enstedværket Syd Badevandsprofil Enstedværket Syd Version 2018 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Generelt... 3 Datablad... 4 Klassifikation... 6 Fysiske forhold... 6 Geografiske forhold... 6 Hydrologiske forhold...

Læs mere