Bestyrelsesmøde. Der er ingen indvendinger fra distrikterne til forslaget. Bestyrelsen drøftede forslaget.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde. Der er ingen indvendinger fra distrikterne til forslaget. Bestyrelsen drøftede forslaget."

Transkript

1 Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag den 8. december 2015, kl Sted: DCUs kontor, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Jakob Knudsen (JK), Bo Belhage (BB), Per Henrik Brask (PHB), Lone Billehøj (LBI), Lars Bonde (LB) og Maria Irming Pedersen (MIP). Afbud: Ingen Mødeleder: NS Referent: MIP Punkt 1 Godkendelse af dagorden Dagsorden godkendt uden kommentarer Punkt 2 Indkomne forslag/ansøgninger 2.1 Forslag til regelændring vedr. U23 teams og point i etapeløb (sendt til høring i distrikterne) Regelændring: Der indstille til at det i 2016 bliver muligt at oprette U23 teams i klubregi med ryttere fra forskellige klasser, men hvor fællesnævneren er U23. Teamet skal have mulighed for at køre i særskilt teamtøj og der skal ikke betales afgift med mindre at teamet ønsker et kommercielt navn. Et U23 klubteam skal bestå af minimum 4 ryttere. Der er ingen indvendinger fra distrikterne til forslaget. Bestyrelsen drøftede forslaget. Beslutning: Regelændringen blev vedtaget. Og bestyrelsen beder LB lave et skriv og får det meldt ud i januar Point etapeløb: KB oplyste at distrikterne ønsker at belyse hele pointsystemet i løbet af 2016 og at de vil tage forslaget med i denne analyse. Dette bakkes op fra bestyrelsen, forlaget er derfor ikke vedtaget. 2.2 Klubnavne jf DCUs sportslige regler kapitel 5 (drøftelse og evt. beslutning) Der har siden den nye klubstruktur blev indført været udfordringer omkring klubnavne. Det er ikke tilladt at anvende kommercielle navne på sport og elite niveauerne. Det er ikke tilladt at anvende navnet team med mindre, man er et DCU-registreret team og betaler afgift. JK mener distrikterne bruger meget tid på dette og vil gerne have præciseret hvem, der kan træffe beslutningen og hvor henvender man sig? KB Retningslinjerne fremgår af vores site. Efter at have læst dette kan der ikke herske tvivl om, hvad der er tilladt. LB henledte opmærksomheden på, at sekretariatet skal ikke stå på mål for reglerne, men de skal stå på mål for at reglerne håndhæves. Alternativ så må klubben indsende ansøgning skriftligt til bestyrelsen. Bestyrelsen delegerer opgaven til sekretariatet, hvor direktøren sikre at kompetencen til vejledning og håndhævelse af reglerne er tilstede.

2 Punkt 3 Vision og strategi arbejde 3.1 Bestyrelsens strategiske indsatsområder (orientering) Punktet behandles nærmere i næste møde. Punkt 4 Politisk Orientering 4.1 Årskongres 2016 forberedelse Kongressen afholdes i år i Kolding. Program for lørdagen skal laves og sammensættes. Udover møder i distrikterne skal der mere på programmet. NS afventer svar fra Harald Tiedemann Hansen (Norsk Cykel Forbund, NCF, UEC samt UCI). Frivillighedsstrategien skal på programmet. Det blev diskuteret, hvorledes kandidater til de nye poster kan komme med et kort indlæg om, hvem de er og hvorfor de stiller op. Bestyrelsen besluttede at programmet og præsentation af formandskandidater kommer online, så det kan hentes via PDF/Print. Programmet for søndag giver sig selv. Afvikles i henhold til forretningsordnen. 4.2 Cross, en-dagslicens Cross udvalget vil gerne have mulighed for at lave løb på én-dagslicens. Det blev diskuteret, hvorvidt en én dags licens er nødvendigt. KB supplerede med at man i MTB havde succes med muligheden for endaglicens og dette gav afkast i form af flere medlemmer til klubberne. JK mente ikke at vi skulle understøtte muligheden for at alle kunne komme ud og køre cykelløb uden licens, de såkaldte free-riders. NS/HJJ mente det er en opgave for breddeudvalget at undersøge mulighederne for licens og komme med et oplæg på, hvad er der brug for og hvordan det kan gøres lettere at komme ind i sporten. KB og JK bringer det videre til breddeudvalgene i de to distrikter som kommer med oplæg i løbet af Code of Conduct (udskudt fra sidste møde) Konsesus om Code of conduct. Ikke behov for revidering. Punkt 5 Udvikling Se Punkt 7 Punkt 6 Elite 6.1 Orientering og status LB orienterede om møde i baneudvalget. I forhold til kvalifikationen til OL blev der givet en orientering og vurdering af repræsentationen til Rio DBC og DCU er kommet godt i gang med kraftcentertræning i Ballerup. Odense følger efter i januar. Bestyrelsen ønskede et DM i holdløb som de sidste to år. Jens Kasler følger op med de klubber, der har ytret ønske om at arrangere.

3 Post Cup er kommet på plads. Den tredje afdeling bliver kørt i Sorø den 18. august. Bestyrelsen evaluerede processen omkring ansættelse af landstræner. Fremover ønskes en mere åben kommunikation om hvordan processen er planlagt. Det tages til efterretning. Punkt 7 Administrationen 7.1 Orientering og status Personalesituation PHB: fuldtallig i sekretariatet pr. 1. december. Visionsprojekt Genbesættelse af projektlederstillingen. Afventer møde med DIF/DGI den 7. januar Det forventes at der på mødet den 7. januar kan komme en afklaring af grundaftalen og tydelig og konkret aftale om hvilke aktiviter der laves i visionsprojektet og hos de respektive samarbejdspartnere. Konsesus om opbakning til fælles visionsprojekt. Portal (database) PHB glæder sig til at vi får en brugbar og ajourført løsning. Pt. bruger vi den gamle løsning. Der ikke er ideel, men virker. BB tilføjede at den nyudviklede portal er testet og virker ved gennemgang. Supportfunktionen forankres i disktrikterne således at rytterne og klubberne kan få vejledning og tilfredstillende betjening også i weekends og ferieperioder. Punkt 8 Anti Doping DCU skal finde en ny repræsentant i stedet for Morten Bennekou i arbejdet med vores kommende anti doping politik. LB vender tilbage med dette. Distrikt Sjælland har med tilskud fra Antidoping indkøbt en campingvognen, der anvedes i forbindelse med løb som sekreariat og til test bliver brugt af Anti Doping Danmark. I løbet af cross-sæsone har ADD foretaget en del test, som er gennemført i campingvognen og det fungerer godt. TIl foråret dekoreres campingvognen med mærkater fra ADD og DCU. Punkt 9 Økonomi 9.1 Finansrapport pr Der er ikke kommet en ny rapport siden sidste møde. Rapporten modtages normalt 10. dage inde i ny måned. Det konstateres at Amatør VM og Gran Fondo giver større overskud end forventet. 9.2 Budget 2016 Status og hovedtal PHB indledte med redegørelse for processen omkring kontering, gennemgang af bilag og regnskabets opbygning. En gruppe bestående af; Casper Møller, Brian Samuelsson, Lars Bonde og Per Henrik Brask med deltagelse af DIF ved Camilla Skorstensgaard og Jeanette Bagh gennemgået konteringer og udarbjedet anbefalinger til principper for kommende budget. Herefter overtog Casper Møller gennemgik budget for 2016.

4 CM får kvalificeret tallene. Materialet sendes til bestyrelsen til kommentering. Alle opfodres til at byde ind med tal og informationer. Der laves budget inden 5. januar Senest mandag den 14. december skal alle komme med evt. input til budgettet samt indtægter. Kommentarer sendes direkte til CM. Punkt 10 Events 10.1 Løb- og eventafdeling PHB præsenterede oplæg udarbejdet efter bestyrelsesindstilling på en samlet løbs- og eventafdeling inkl. økonomi. Oprettelse af en løbs- og eventafdeling blev diskuteret. Afdelingens opgave skal klart defineres, hvad er hovedopgaven og hvad skal den supportere. Punkt 11 Nyt fra bestyrelsen 11.1 Movement4Cure Der er modtaget et oplæg fra en orgaisation der arbejde for at give personer med Parkinson bedre forhold. Motion og især cykling viser sig at have en forbedrende effekt. De har i 2015 bl.a. arrangeret Tour de Parkinson. I næste møde behandles punkter mere indgående, hvor der forventes at foreligge noget mere konkret om forventninger til et evt. samarbejde. HJJ følger op LUKKET PUNKT Punkt 12 Nyt fra udvalgene, herunder Grønt Forbund 12.1 Aktivitetsudvalg MTB udvalget ønsker en dialog om aftale vedr. budgetoverskridelse i KB og PHB afholder møde med udvalget. Bestyrelsen mener den indgåede aftale om afdrag af budgetoverskridelsen skal overholdes. Aktivietets Budget WasteZone Det blev vedtaget, at forslag om waste zones gennemføres som en prøveordning i Det er distrikterne der informerer klubberne. Distrikterne laver efter landevejs sæsonen 2016 et endelig forslag om waste zones inkusive sanktionsmuligheder. JK og KB havde været til BMX arrangement. Der var et rigtig fint arrangement. JK havde fået oplyst, at der skulle være en skriftlig aftale på plads mellem DMU og DCU inden 31. december NS undersøger om der skal være et underskrevet dokument. NS sørger for der sættes en proces i gang mellem DIF, DMU og DCU i forhold til økonomi ved overgang. Dame team: Der var kommet en ansøgning fra et damehold angående støtte til at oprette holdet. HJJ havde været i dialog med Tina Didriksen (Dameudvalget). Beslutning: I det fremsendte oplæg søges om fritagelse for DCU-afgift for et team. Det er besluttet at det ikke bevilliges. HJJ orientererer holdet om dette.

5 På baggrund af udvalgens ønske til aktivitetsbudget fra aktivitesseminaret den 1. november behandlede bestyrelsen ønsker og budget fra hvert udvalg. Den samlede ramme for udvalgene vil være ligesom i Den indstillede fordeling af rammen blev vedtaget med få rettelser. Det blev aftalt at der laves en samlet beslutning, der meldes ud, hvad der er bevilget. Udmeldingen sendes fra central hold tiludvalgs formænd Frivillighedsstrategi oplæg fra Allan Andersen (AA) (Frivilighedsudvalget) samt Klaus Bach. Gennemgang af strategi. Endelig dokument skal præsenteres på kongres. Der var enighed om at der kommenteres på oplægget inden jul, så KB og AA kan præsentere på kongressen til januar. Punkt 13 Nyt fra DIF Ny økonomisk støttestruktur er på vej fra DIF. PHB supplerede med der til og med 2018 er vi garanteret 90% af støtten. Der kommer en topleder kongres primo januar Punkt 14 Nyt fra UCI, UEC og NCF 14.1 Oplæg på strategi og handlingsplan for Nordisk Cykel Forbund Punktet skubbes til næste møde. Punkt 15 Eventuelt Intet at berette Punkt 16 Kommunikation Hvilke punkter skal kommunikeres ud fra mødet? Nyhedsbrev indeholdende: U23 teamet Klubnavne / teamet / geografisk tilhørsforhold Oplæg om frivillige strategi. Fundet en ansvarlig. Allan Andersen (fra ambasasadør gruppen) Løb og event afdeling Punkt 17 Næste møde januar 2016 (budget, kongres,) muligvis hos Post Danmarks nye hovedkvarter 17.1 Punkter til dagsorden Punkt 18 Evaluering af mødet Ingen

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober.

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 16. september 2014, kl. 9.00-16.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Bo Belhage (BB), David Gullberg (DG), Brian Samuelsson

Læs mere

Bestyrelsesmøde. PHB kunne i øvrigt oplyse et medlemstal på 32.940 medlemmer og 317 klubber i 2015. Hvilket er en vækst på ca. 1.500 medlemmer i 2015.

Bestyrelsesmøde. PHB kunne i øvrigt oplyse et medlemstal på 32.940 medlemmer og 317 klubber i 2015. Hvilket er en vækst på ca. 1.500 medlemmer i 2015. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Torsdag den 3. marts 2016 14.30-19.00 Sted: Scandic, Kolding Deltagere: Henrik Jess Jensen (HJJ), Allan Eg (AE), Jakob Knudsen (JK), Klaus Bach (KB), Lars Kaspersen (LK), Torben

Læs mere

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE Dato: Tirsdag d. 10. december 2013 kl. 09.00-16.00 Sted: DCUs lokaler, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TK), Jakob Knudsen (JK), Henrik Jess

Læs mere

REFERAT. Godkendelse af dagorden

REFERAT. Godkendelse af dagorden REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Lørdag d. 10. januar 2015, kl. 10.00-15.00 Sted: Hotel Medi, Ikast (Rådhusstræde 8, 7430 Ikast) Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Teknisk Kommission skal finde ud af hvordan det skal effektureres. TKR vender det med Teknisk Kommission

Bestyrelsesmøde. Teknisk Kommission skal finde ud af hvordan det skal effektureres. TKR vender det med Teknisk Kommission Referat Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 14. september 2016 kl. 15.00-20.00 Sted: DCUs kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Lars Kaspersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Punkt 3 Administrationen 3.1 Status (orientering) HJJ er i dialog med landstræner for MTB mhp. at få en ansættelseskontrakt

Bestyrelsesmøde. Punkt 3 Administrationen 3.1 Status (orientering) HJJ er i dialog med landstræner for MTB mhp. at få en ansættelseskontrakt Referat Bestyrelsesmøde Tid: Søndag 6. november 2016 kl. 08.30-10.00 Sted: Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens Deltagere: Allan Eg (AE), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 1.1 Bestyrelsens forretningsorden HJJ indledte punktet med at henvise til paragraf 7.1. i bestyrelsens forretningsorden;

Bestyrelsesmøde. 1.1 Bestyrelsens forretningsorden HJJ indledte punktet med at henvise til paragraf 7.1. i bestyrelsens forretningsorden; REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Fredag den 24. juni 09.00-14.00 Sted: Hotel Kong Valdemar, Algade 101, 4760 Vordingborg Deltagere: Allan Eg (AE), Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK),

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 2 Indkomne forslag/ansøgninger

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 2 Indkomne forslag/ansøgninger REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Fredag d. 31. oktober 2014, kl. 9.00-16.30 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Lone Billehøj

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Godkendelse af dagorden Dagsorden godkendt. Bestyrelsen har modtaget et fyldestgørende materiale forud for mødet.

Bestyrelsesmøde. Godkendelse af dagorden Dagsorden godkendt. Bestyrelsen har modtaget et fyldestgørende materiale forud for mødet. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Lørdag den 24. juni 2017 kl. 17.00-18.00 Sted: MAGION, Grindsted Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Jens-Erik Majlund (JEM), Lars Kaspersen

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE 7. januar 2014

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE 7. januar 2014 REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE 7. januar 2014 Deltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus Bach (KB), Bo Belhage (BB) og David Gullberg

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt uden kommentarer.

Bestyrelsesmøde REFERAT. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt uden kommentarer. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Fredag d. 30. oktober 2015 kl. 09:00-18:00 Sted: Scandic, Kolding Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Jakob

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT

Bestyrelsesmøde REFERAT REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Mandag den 19. december 2016 kl. 15.00 20.00 Sted: DCU, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Allan Eg (AE), Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 8 Anti Doping

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 8 Anti Doping REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 2. december 2014, kl. 9.00-17.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Jakob Knudsen

Læs mere

Godkendelse af dagorden Søren Johansen inviteres ind til mødet for at informere om hjemmesiden. Se under eventuelt.

Godkendelse af dagorden Søren Johansen inviteres ind til mødet for at informere om hjemmesiden. Se under eventuelt. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag d. 8. oktober 2014, kl. 9.00-16.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Lone Billehøj (LBI), Jakob

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Punkt 2 Økonomi 2.1 Økonomi, præsenteret af ekstern gæst, revisor og medlem af repræsentantskabet, Casper Møller (CM) (orientering)

Bestyrelsesmøde. Punkt 2 Økonomi 2.1 Økonomi, præsenteret af ekstern gæst, revisor og medlem af repræsentantskabet, Casper Møller (CM) (orientering) REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag den 2. februar 2016 kl. 14.00 19.30 Sted: Idrættens Hus, DCUs lokaler Deltagere: Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Allan Eg (AE), Torben Kristensen (TKR),

Læs mere

REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2013. LØRDAG DEN 22. JUNI Kl. 17.00-19.30 PÅ HOTEL KONG VALDEMAR I VORDINGBORG

REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2013. LØRDAG DEN 22. JUNI Kl. 17.00-19.30 PÅ HOTEL KONG VALDEMAR I VORDINGBORG REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2013 LØRDAG DEN 22. JUNI Kl. 17.00-19.30 PÅ HOTEL KONG VALDEMAR I VORDINGBORG DCUs formand Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen og indstillede herefter på bestyrelsens

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Tid Lørdag den 19. januar 2019 kl. 17.00 Sted HUSET, Middelfart Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Jakob Knudsen (JK),

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Godkendelse af dagorden Dagsordenen blev godkendt. Punkt 5 og 6 blev gennemgået først på mødet.

Bestyrelsesmøde. Godkendelse af dagorden Dagsordenen blev godkendt. Punkt 5 og 6 blev gennemgået først på mødet. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Torsdag d. 12. marts 2015, kl. 10.00-14.30 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Klaus Bach (KB), Jakob Knudsen (JK), Bo Belhage (BB),

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE Dato: Mandag d. 19. maj 2014 kl. 09.00-16.00 Sted: DCU s kontor, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus Bach

Læs mere

REFERAT AF DCUs BESTYRELSESMØDE DEN 2. OKTOBER 2008

REFERAT AF DCUs BESTYRELSESMØDE DEN 2. OKTOBER 2008 REFERAT AF DCUs BESTYRELSESMØDE DEN 2. OKTOBER 2008 Sted og tidspunkt: Idrættens Hus, Brøndby, kl. 14.00 19.00 Mødedeltagere: Tom Lund (TL), Jan Rasmussen (JR - fra kl. 17.15), Ole Pedersen (OP), Jesper

Læs mere

Bestyrelsesmøde. I henhold til reglement skal endelig godkendelse af rekorder foretages af bestyrelsen efter modtagelse af anmeldelse af dansk rekord.

Bestyrelsesmøde. I henhold til reglement skal endelig godkendelse af rekorder foretages af bestyrelsen efter modtagelse af anmeldelse af dansk rekord. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 7. februar 2018 kl. 17.00 22.00 Sted: DCU s kontor, Brøndby Deltagere: Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Allan Eg (AE), Bo Belhage (BB fraværende under

Læs mere

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Af Dameudvalget, ved Tina Dideriksen 2016 ambitioner Damudvalget ønsker at rekruttere to medlemmer til udvalget gerne fra

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE Dato: Tirsdag d. 11. marts 2014 kl. 09.00-14.00 Sted: Frederiksberg Rådhus, Reception Syd, Smallegade 1, 2000 Frederiksberg Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT. Udvalg Budget 2017 Budget 2018

Bestyrelsesmøde REFERAT. Udvalg Budget 2017 Budget 2018 REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 29. november 2017 kl. 15.30 20.00 Sted: DCU s kontor, Brøndby Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Jens-Erik Majlund (JEM),

Læs mere

Bestyrelsesmøde. På møde med distrikterne den 30. oktober blev forslagene til ændringer / præciseringer også fremlagt og blev mødt med opbakning.

Bestyrelsesmøde. På møde med distrikterne den 30. oktober blev forslagene til ændringer / præciseringer også fremlagt og blev mødt med opbakning. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag den 31. oktober 2017 Sted: DCU s kontor, Brøndby Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK),, Lars Kaspersen (LK), Jens-Erik Majlund (JEM)

Læs mere

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på?

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på? Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 8-2015 Mødedato: den 14. oktober 2015 Til stede: Hans Storm (HS), Lars Ostenfeldt (LO), Johnny Winther (JOW) og Lotte Filsø (LF) Ikke til stede: Referent: LO Dato:

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE Mødedato: Tirsdag d. 14. maj 2013 kl. 09.00-16.00 i Idrættens Hus, 2605 Brøndby. Mødedeltagere: Niels Sørensen, Jakob Knudsen, Henrik Jess Jensen, Klaus Bach, David Gullberg,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. HS ser ikke noget problem og bakker op om forslaget.

Bestyrelsesmøde. HS ser ikke noget problem og bakker op om forslaget. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Mandag den 6. februar 2017, kl. 17.00-21.00 Sted: Idrættens Hus, DCU s lokaler Deltagere: Allan Eg (AE), Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Lars

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby den 26. juni 2008 REFERAT Bestyrelsesmøde,

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

FAQ. Hvad er en Basis-, Sports- og Eliteklub? Hvad er en Motionslicens? Hvad er en Konkurrencelicens?

FAQ. Hvad er en Basis-, Sports- og Eliteklub? Hvad er en Motionslicens? Hvad er en Konkurrencelicens? FAQ Hvad er en Basis-, Sports- og Eliteklub? Hvad er en Motionslicens? Hvad er en Konkurrencelicens? Indholdsfortegnelse Vejledning til DCU s klubstruktur og licenssystem Danmarks Cykle Unions klubstruktur...

Læs mere

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Mødested FROS klubhus, Hannerup Engvej 1C, Fredericia Mødedato Tirsdag 12. maj 2015 kl. 17.00-21.50 Mødedeltagere Referat Gæster Afbud: Walther Rahbek, formand (WRM)

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Referat af DU-møde 3. maj

Referat af DU-møde 3. maj Brøndby den 14. maj 2014 Journalnummer 1358-14-mcn Referat af DU-møde 3. maj Lørdag-søndag den 3.-4. maj 2014 kl. 10.30 på Scandic, Odense. Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jens

Læs mere

Bestyrelsesmøde 7. november 2016

Bestyrelsesmøde 7. november 2016 Bestyrelsesmøde 7. november 2016 Deltagere: Klaus Bach (KB), Charlotte Frank (CF), Jørgen Hansen (JH), Carsten Hansen (CH), Bo Belhage (BB), Martin Eckhof (ME), Carsten Ritter (CRI) og gæster Lars Gronemann

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

REFERAT DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT DCU S BESTYRELSESMØDE Mødedato: Mandag d. 4. marts 2013 kl. 9.00-15.30 i Idrættens Hus, Brøndby Mødedeltagere: Bestyrelsen og JW Afbud: Ingen Dagsordnen: 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Bestyrelsesmøde. HB påpegede desuden, at suppleanterne fungerer som observatører og derfor ikke bør skrive under på forretningsordenen.

Bestyrelsesmøde. HB påpegede desuden, at suppleanterne fungerer som observatører og derfor ikke bør skrive under på forretningsordenen. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 2. maj 2018 kl. 17.00 21.00 Sted: Danmarks Cykle Unions kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Bo Belhage (BB),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE Dato: 27. juni 2014 kl. 09.00-18.00 Sted: Hotel Faaborg Fjord, Svendborgvej 175, 5600 Faaborg Mødedeltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen

Læs mere

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget Referat af mødet den 21. april 2010 Ref: HS Dato: 6. maj 2010 Til stede: Afbud fra: Carl-Vilhelm Rasmussen, NRGI (Dansk Energi) Bjarne H Jensen, Naturgas Midt-Nord

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESSEMINAR 2014

REFERAT AF BESTYRELSESSEMINAR 2014 REFERAT AF BESTYRELSESSEMINAR 2014 Dato: Søndag den 09. februar 2014 kl. 11.00 18.00 Sted: Aalborg Kommune, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby Mødedeltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TK),

Læs mere

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------ Til Bestyrelsen Viby J. den 17. oktober 2014 REFERAT af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. Deltagere: Per Sørensen (PS), Allan Enevoldsen (AE), Villy Nielsen (VN)

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 11. oktober 2007 REFERAT MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerkub DATO: Den 4. oktober 2007 kl. 18:00 STED: KFIU-Hallen, Knuthenborgvej 24, 2500 Valby DELTAGERE: Michael Poulsen

Læs mere

Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016

Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016 Brøndby den 24. maj 2016 Journalnummer 1278-16-mcn Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016 Weekenden den 21.-22. maj 2016 kl. 10.00 på Hotel Niels Juel, Køge Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 15-02-2016 Kl.18.00 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Næstformand Kasserer Medlem Medlem Suppleant Suppleant Friis

Læs mere

REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2014. LØRDAG DEN 28. JUNI Kl. 17.30-20.00 PÅ HOTEL FAABORG FJORD

REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2014. LØRDAG DEN 28. JUNI Kl. 17.30-20.00 PÅ HOTEL FAABORG FJORD REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2014 LØRDAG DEN 28. JUNI Kl. 17.30-20.00 PÅ HOTEL FAABORG FJORD DCUs formand Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen og startede med at takke Cykling Odense og Cykelklubben

Læs mere

Roskilde OK s Klubhus, Nordpilen, Bjældevej 20, 4000 Roskilde Mødedato/tid: Mandag d. 19. januar 2015, kl. 17:30 21:30

Roskilde OK s Klubhus, Nordpilen, Bjældevej 20, 4000 Roskilde Mødedato/tid: Mandag d. 19. januar 2015, kl. 17:30 21:30 Til: Østkredsens Klubber Kredsudvalg, Øst DOF kontor Referat af Østkredsens Klubledermøde 1/2015 Mødested: Roskilde OK s Klubhus, Nordpilen, Bjældevej 20, 4000 Roskilde Mødedato/tid: Mandag d. 19. januar

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde

1. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde Referat af 6. Forretningsudvalgsmøde den 30. oktober 2012 Side 1 Referat af 6. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 30. oktober 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Christiansborg Forretningsudvalget Navn

Læs mere

14.02.2005 1. HareTris elitestruktur

14.02.2005 1. HareTris elitestruktur HareTris elitestruktur 1 Baggrund HareTri har valgt at definere en ny elitestruktur, som forsøger at tilgodese alle, som er aktive for klubben såvel sportsligt som socialt. Reglerne skal være synlige for

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl. 17.00 Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Afbud: Guller 1. Godkendelse af dagsordenen for møde Godkendt 2. Godkendelse af referat af

Læs mere

FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION

FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION 2014 FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION November 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE BAGGRUND 2 VISION & STRATEGI 3 VISION 3 STRATEGI 3 HVAD HAR VÆRET I FOKUS 3 PROCES 4 TIDSPLANEN

Læs mere

BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT

BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT Den 6. februar 2011 Tidspunkt : Fredag den 6. januar kl. 15.00 17.00. Sted : Arne Ennegaard Jørgensens kontor Tilstede : Bestyrelsen Fraværende/Afbud : Sekretærer : Arne Ennegaard

Læs mere

REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT

REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT MØDE I BESTYRELSEN DEN 6. SEPTEMBER 2014 FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 6 Mødedato: Den 6. september Mødestart: Kl. 10.00 Mødested: Bestyrelsens

Læs mere

DCU Distrikt Sjælland Referat af formandsmøde 25. marts 2015

DCU Distrikt Sjælland Referat af formandsmøde 25. marts 2015 1. Situationen omkring direktørskifte DCU s formand Niels Sørensen (NS) gav en kort redegørelse for baggrunden for det afbrudte samarbejde med direktør David Gullberg. 2. Velkomst ved Klaus Bach (KB) KB

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713 1. Holbæk Cykelsport Klubbens navn er HOLBÆK CYKELSPORT og har hjemsted i Holbæk kommune og på klubhusets adresse. 2. Vision, mission og målsætning. Klubbens vision

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 07-2015 06.09.2015 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tirsdag den 25. august 2015. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde

Læs mere

KONGRES 2015 - REFERAT

KONGRES 2015 - REFERAT KONGRES 2015 - REFERAT Tid: Søndag d. 18. januar, kl. 9.00-12.20 Sted: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Referent: Trine Lindberg Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen til den årlige

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU2 den 13/3 2013 Rødovre den 29. marts 2013 Til stede: Ikke til stede: Konstitueret formand: Lars Jacobsen (LJ) Konstitueret næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen Dagsorden til skolebestyrelsens møde Onsdag den 24. oktober 2007 kl. 18.30 21.00 (Morten klargør lokalet) Medlemmer: Jette Christensen Inge Geertsen Marina Lund - afbud Liselotte

Læs mere

REFERAT HB 04. Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense

REFERAT HB 04. Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense REFERAT HB 04 Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense Deltagere René Toft, formand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Badminton Sjælland (Vikarierende Økonomiansvarlig), forlod mødet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Onsdag den 23. november 2011 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

MIDTVEJSKONGRES 2015 REFERAT. Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen til den årlige midtvejskongres.

MIDTVEJSKONGRES 2015 REFERAT. Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen til den årlige midtvejskongres. MIDTVEJSKONGRES 2015 REFERAT Tid: Lørdag den 27. juni 2015, kl. 17.30-20.00 Sted: Danhostel Ebeltoft, Egedalsvej 5,8400 Ebeltoft Referent: Henrik Jess Jensen og Hanne Algot Olsen Niels Sørensen bød forsamlingen

Læs mere

LOHA orienterede endvidere om møde med Per Bank, som LOHA har afholdt sammen med Alfred Josefsen fra Sport One Danmark.

LOHA orienterede endvidere om møde med Per Bank, som LOHA har afholdt sammen med Alfred Josefsen fra Sport One Danmark. Referat af bestyrelsesmøde i Team Danmark den 3. juni 2015 Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Niels-Christian Levin Hansen (NCLH), Britta Riis (BR), Ulrik Wilbek (UW), Susanne Bach Bager (SBB)

Læs mere

Ansøgning om DCU licens

Ansøgning om DCU licens . Danmarks Cykle Unions licenssystem CyklingDanmark.dk - Se vejledning og spørgsmål/svar til licenssystemet her. Ansøgning om DCU licens Fornavn *: Efternavn *: Hovedadresse *: Postnr./by * Telefon * Email

Læs mere

Kl. 14.45: Gruppedialog med Lene Bak vedr. evaluering af Garantiordning og Turnénetværket REFERAT

Kl. 14.45: Gruppedialog med Lene Bak vedr. evaluering af Garantiordning og Turnénetværket REFERAT 28. januar 2016 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 28 22. januar 2016 Tidspunkt: Kl. 8.30 18.00 Sted: Mødelokale 8, stuen Kl. 13.00-14.30: Møde med Lene og Nicole om 7 egnsteaterevalueringer

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Punkt 2 Indkomne forslag/ansøgninger 2.1 Nye klubber (orientering) PHB kunne oplyse, at der ikke være noget nyt om klubber.

Bestyrelsesmøde. Punkt 2 Indkomne forslag/ansøgninger 2.1 Nye klubber (orientering) PHB kunne oplyse, at der ikke være noget nyt om klubber. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 18. maj 2016 kl. 14.00 19.00 Sted: DCUs kontor, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Deltagere: Allan Eg (AE), Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Klaus Bach (KB),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden CJE. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde CJE

1. Godkendelse af dagsorden CJE. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde CJE Offentligt referat Bestyrelsesmøde den 8. januar 2013 kl. 17.00 20.00 Deltagere Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Anders Stampe (AS) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL)

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

VISION 2016 VI CYKLER ALLE

VISION 2016 VI CYKLER ALLE Holstebro Cykle Club af 1960 Banetoften 22, 7500 Holstebro www.holstebro.cc 15. januar 2014 VISION 2016 VI CYKLER ALLE Cykling er en motionsform og en sport der er i stor udvikling. Holstebro Cykle Club

Læs mere

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00:

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00: Referat af bestyrelsesmøde nr. 36 Søndag d. 19. oktober 2014 kl. 09.00-16.00 Møde med Sundhedsudvalget kl. 10.00-12.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt! HBE - Opdatering af strategi katalog tages under evt. 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt!

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt! HBE - Opdatering af strategi katalog tages under evt. 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt! Mødedato: 12. maj 2015 kl. 8:00 9:30 Deltagere: Max Andersen (TGES), Ralf Petersen (MES), Agnete Madsen (KES), Flemming Kaas (TUES), Bo Zierau (TRES), Anders Jacobsen (Fm. EU) og Henrik Bertelsen (Elitechef).

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 2. september 2019

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 2. september 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 2. september 2019 Tid Mandag den 2. september 2019 kl. 15.30 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Jens Panum

Læs mere

Referat. Budgetmøde. Tid: Lørdag d. 21/11 2015 kl. 10.00 16.00. Sted: Dansk Bilglas, Nyborgvej 341, 5220 Odense.

Referat. Budgetmøde. Tid: Lørdag d. 21/11 2015 kl. 10.00 16.00. Sted: Dansk Bilglas, Nyborgvej 341, 5220 Odense. Referat Budgetmøde Tid: Lørdag d. 21/11 2015 kl. 10.00 16.00. Sted: Dansk Bilglas, Nyborgvej 341, 5220 Odense. Tilstede: Palle Nielsen formand, Erik Nyblom næstformand, Lene Søberg kasserer, Peter Rafn,

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 27-10-2015 Kl.18.30 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Kasserer Sekretær Medlem Medlem Suppleant Suppleant Rebecca

Læs mere

Referat af Midtvejskongres 2009 fredag den 26. juni 2009 kl. 17.30 19.30 på Alsion, (Sønderjyllands Viden- og kulturcenter), Alsion 2, 6400 Sønderborg

Referat af Midtvejskongres 2009 fredag den 26. juni 2009 kl. 17.30 19.30 på Alsion, (Sønderjyllands Viden- og kulturcenter), Alsion 2, 6400 Sønderborg Referat af Midtvejskongres 2009 fredag den 26. juni 2009 kl. 17.30 19.30 på Alsion, (Sønderjyllands Viden- og kulturcenter), Alsion 2, 6400 Sønderborg Tom Lund bød alle velkommen til midtvejskongressen.

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Samarbejdsudvalgsmøde 5-05/08 Dato Mandag, den 25. juni kl. 17.00. Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Forbundsledelsen: Jan F. Ludvigsen, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret

Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret Viby J., den 7. oktober 2015 Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret Deltagere: Kreds 1 og 2: Kreds 3: Kreds 4: Kreds 5: Kreds 6: Kreds 7: Kreds 8: Forbundskontoret: Edvard

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU6 26/10 2009 Lombok den 16. november 2009 Tilstede: Ikke tilstede: Konstitueret Formand: Michael Wittendorff (MW) Konstitueret Næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011

Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011 Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011 Deltagere: Fra bestyrelsen: Fra administrationen: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Anne Engsig (AE), Torben Haugaard (TH),

Læs mere

Forældrerep.: Katrine (Gadekæret), Stine (Næringen), Anni (Kanten - suppleant for Stig), Christian (Krudtuglen), Pernille (Frijsenborgvej)

Forældrerep.: Katrine (Gadekæret), Stine (Næringen), Anni (Kanten - suppleant for Stig), Christian (Krudtuglen), Pernille (Frijsenborgvej) Møde: Bestyrelsesmøde Dato og tid: Mandag d. 3.november 17.15-20.15 Sted: Børnehuset Næringen, Næringen 1-3 Tilstede: Forældrerep.: Katrine (Gadekæret), Stine (Næringen), Anni (Kanten - suppleant for Stig),

Læs mere

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet. Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 2. februar 2016 Tidspunkt: 19.00-22.00 Sted: Kærvej 34, Onsild 9500 Hobro Deltagere: Fra bestyrelsen: Vagn Bach, Jacob Ellemann, Annie Borgersen, Allan

Læs mere

Technical / Competition Guide

Technical / Competition Guide for SjællandsCuppen 2016 1. afdeling -, 17. april 2. afdeling -, 8. maj 3. afdeling -, 19. juni 4. afdeling - Sydhavs, 14. august 5. afdeling -, 28. august 6. afdeling - Slagelse, 18. september 7. afdeling

Læs mere

Code of Conduct for ESAA talenter i folkeskolen

Code of Conduct for ESAA talenter i folkeskolen 1 Code of Conduct for ESAA talenter i folkeskolen Som ESAA udøver indgår du ikke blot i et program, der understøtter og optimerer din egen sportslige og uddannelsesmæssige udvikling. Ved at blive ESAA

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden og referat Skolebestyrelsesmøde Dagsorden og referat Skolebestyrelsesmøde Møde Skolebestyrelsesmøde Sofiendalskolen Skoleforvaltningen Lange Müllers Vej 18 9200 Aalborg SV Tid Sted Mødeleder: Referent: 27-08-2018, kl. 17.00-19.00 med

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2009 18. april 2009 kl. 10.00 Comwell Roskilde Vestre

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 18. AUGUST 2011. Næstformand

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 18. AUGUST 2011. Næstformand REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 18. AUGUST 2011 X Robert Thorsen Bestyrelsesformand Lars Hansen Næstformand X Heidi Bindløv Bestyrelsesmedlem X Hans-Jørgen Krickhahn Bestyrelsesmedlem X Henrik

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. april 2007 18.00 til 22.00 Telefonmøde

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. april 2007 18.00 til 22.00 Telefonmøde Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. april 2007 18.00 til 22.00 Telefonmøde Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Bo K. Sørensen (BKS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Ole Rasbech

Læs mere

Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014

Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014 Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014 Til stede: Bjarne Andresen (lokalklub 2), Anders Milhøj (lokalklub 4), Elisabeth Kofod-Hansen (kadk), Peter B. Andersen (lokalklub 1), Thomas Vils Pedersen

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling onsdag d. 26. februar 2014 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2013 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2013 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Den 13.1. 2015 kl.18.30-21.00 Mødested Skovboskolen, mødelokale K2 Note Der vil være brød, pålæg mv. Dirigent: Linda Andersen Referent: Pia Fürst Pkt.

Læs mere