Frederikshavn Kajakklub Årsberetning ved den ordinære generalforsamling, marts 2014.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Frederikshavn Kajakklub Årsberetning ved den ordinære generalforsamling, marts 2014."

Transkript

1 Frederikshavn Kajakklub Årsberetning ved den ordinære generalforsamling, marts har på mange måder været et godt aktivitets år for Frederikshavn Kajakklub. Der er ingen grund til at skjule, at året startede med megen uro i klubben og et medfølgende ubehag for mange medlemmer i forhold til at komme her. Men vi er kommet gennem det, vi er kommet ud på den anden side, og klubben har det godt. Jeg vil derfor gerne sige en stor og følt tak til klubbens medlemmer. Det har været fantastisk at opleve, hvor mange der af sig selv har påtaget sig ansvar og med engagement har udført stribevis af opgaver til gavn for klubben og til glæde for sammenholdet. Nogle i stor målestok, andre i mindre, men det er jo lige meget. Ethvert bidrag til klubbens aktiviteter og drift er guld værd. Skulle nogle nu sidde og tænke: Jamen, jeg har ikke rigtig bidraget med noget, så skal man ikke være ked af det. Vi har naturligvis ikke alle den samme mængde af fritid at investere i klubben, men det, at I er kommet her, at I med jeres tilstedeværelse har været med til at generere den gode stemning, er nok. Det er også guld. Så tusinde tak til alle. Der tegner sig nu et billede af en stabil og god kajakklub med plads til alle former for kajakinteresser. Og sådan skal det være. Vi vil nu se på de enkelte områder af klubbens liv. Medlemsudviklingen Samlet set har vi oplevet et fald i medlemstallet i 2013 på i alt 16 fordelt på alle medlemsgrupper. Det kan lyde lidt voldsomt, men efter forårets skilsmisse, var det vel forventet. I virkeligheden er der nogenlunde balance i regnskabet. Begrundelsen for udmeldelserne er flere: Flyttet til en anden egn, sygdom, skift i interessefocus, langvarig restance (der har vi hjulpet lidt til), eller slet og ret, at efterhånden som kontingentskruen har fået en tand opad, har nogle af de ikke aktive medlemmer forståeligt nok valgt at melde sig ud. Havkajak I sæsonen 2013 gennemførte vi 2 havkajakkurser, hvor vi fik mulighed for at give 17 forventningsfulde mennesker en oplevelse af, hvad havkajakken kan bruges til. Til forskel fra tidligere år tegner man nu et decideret medlemskab når kurset starter. Om det er årsagen ved jeg ikke, men en meget stor del af kursisterne 12 ud af 17 - har valgt at fortsætte medlemskabet, og optræder i dag som særdeles aktive roere. Nogle endda så aktive, at de allerede er overgået til instruktørstatus, og nu også på den måde bidrager til klubbens videre udvikling. På havkajakinstruktørsiden har vi fået 3 nye instruktør 1, der alle er opgraderet til EPP3 niveau. Det betyder, at vi i denne sæson får mindst 3 nye instruktør 2. Pt har vi således 1 instruktør 2, 4 instruktør 1 og 6 hjælpeinstruktører. I alt 11. Det er ret flot når vi tænker på, hvor få vi var, da sæsonen startede.

2 Da klubben selv uddanner til instruktør 1, vil alle de nye hjælpeinstruktører være opgraderet til instruktør 1 efter denne sæson. Der er planlagt 2 EPP 2 kurser i klubbens regi i 2014, og de er naturligvis fuldtegnede. I september kører vi igen et EPP3 kursus i FK. Denne gang har vi 2 instruktører på: Martin Ploug og Leslie Fleming. To af Danmarks absolut førende instruktørkapaciteter. Jeg vil gerne sige alle instruktører tak for det arbejde, der er udført i 2013 og en endnu større tak for det arbejde I skal i gang med i denne sæson. Tak til alle I nye hjælpeinstruktører, der har indvilget i at bruge en del af jeres fritid til glæde for nye roere og til gavn for klubben. En særlig tak til Michael, der som eneste instruktør 2 har siddet med hele det overordnede planlægningsarbejde og ansvar. Turkajak Vi har ikke som sådan uddannet nye turkajakroede i år, men har haft en tilgang på et par stykker, der i forvejen havde erfaring. De er alle taget i hånden af Jørgen Lie og frigivet efter klubbens regler. Personligt kunne jeg godt tænke mig, at handicaproningen blev genoplivet. Ikke for at pådutte nogen noget, - jeg synes blot, det ville være et spændende initiativ. Tak til Jørgen for arbejdet med de nye medlemmer. Ungdomsafdelingen Jeg tror man kan sige, at ungdomsafdelingen har kørt sådan lidt sidelæns i år. For det første blev de hårdt ramt af en vrangvillig vejrgud i foråret med alt for megen blæst. Det betød roning i havnen, og det er ikke så spændende. For det andet valgte Jesper at nedlægge sit hver som ungdomstræner. Det har vi i bestyrelsen fuld forståelse og respekt for. Jesper havde i en periode overordentlig travlt med eget firma, nyt og spændende arbejde på Orskov og på hjemmefronten dannelse af sin egen lille familie. Sådan er det Jesper. Det er en helt naturlig udvikling for en ung mand som dig. Vi vil alle gerne sige dig tak for det store arbejde du har lagt i ungdomsafdelingen, og vi glæder os over, at du fremover fortsat vil være til stede i det omfang du har tid, og som sådan fungere som en slags bisidder i klubbens ungdomsarbejde. Du har megen erfaring at videregive. Jeg vil også gerne sige tak til de af jer, der gennem hele sæsonen har støttet ungdomsarbejdet. En speciel tak til Aase, Britta, Henriette og Camilla. Ungdomsarbejdet vil i denne sæson blive videreført i tæt samarbejde med Kajakklubben Limfjorden, idet vi har et planlægningsarbejde i gang med en af deres mest erfarne trænere Jonas Juhl.

3 Den foreløbige plan er, at Jonas vil træne vore ungdomsroere 1 eller 2 gange om ugen. For at cementere samarbejdet og for at tilføre inspiration er det samtidig planen, at vore roere også lejlighedsvis skal deltage i træningen i Limfjorden ligesom roere fra Limfjorden lejlighedsvis skal træne med her i Frederikshavn. Vi håber meget at projektet bliver realiseret. Vi har stadig nogle løse ender, som vi skal prøve at finde svar på. Under alle omstændigheder er det et projekt, der kan støttes direkte via Frederikshavnerordningen, men måske ikke i helt så høj grad, som vi oprindeligt havde troet. Sportslige Resultater: Det har været en succesfuld sæson for eliteroerne i Frederikshavn Kajakklub. Efter 14 dages træningslejr i Sydfrankrig kvalificerede Emil sig til U16 bruttolandsholdet ved Copenhagen Spring Regatta. Oscar har ligeledes gjort sig bemærket med sin roning, og har sæsonen igennem også trænet på kraftcentret i Silkeborg. Begge roere har yderligere trænet regelmæssigt i Kajakklubben Limfjorden. Til Bagsværd Regatta placerede Oscar sig i midten af feltet, hvilket er en fornem præstation, når man er første års U14. Emil kvalificerede her til en endelig plads på U16 landsholdet. Flere har deltaget i nationale stævner sæsonen igennem: DM Maraton i Maribo og DM Sprint i Holstebro. Til sidstnævnte stævne fik Emil en sølvmedalje i K4 500m. Mikkel Lie fik en 4. plads i semifinalen i K1 200m og sammen med Jack en 4. plads i semifinalen i K2 200m og en 5. plads i finalen i K4 200m. Til Nordisk Mesterskab, som Emil var udtaget til via landsholdet, blev det til en 4. plads i K4 500m, en 5. plads i K4 200m og en 6. plads i K2 2500m. Der var også deltagelse ved Vendelboløbet i Ålborg, hvor 3 af Frederikshavn Kajakklubs ungdomsroere var med og hjemtog hele 3 medaljer: Rikke fik en 1 plads i dame senior og Emil og Oscar tog henholdsvis 1. og 2. pladsen i u 18. Distancen var for alle deltagende 21 km. Efterfølgende stillede Oscar og Emil op i Tour de Gudenå, hvor de roede 57 km over 2 dage. Emil fik her en 3. plads. Oscars sidste stævne var Rendsburg Regatta i Tyskland, hvor han fik flotte placeringer: En 4. plads i K2 500m og 2 5. pladser i henholdsvis K1 500m og K m. Frederikshavn Kajakklubs Grand Master, Jørgen Lie, har i den grad vist flaget i den forløbne sæson: Han fik en 2. plads i K1 i Paradisløbet og en 2. plads i K1 ved Randers Maraton. Jørgen deltog også i VM i Masters Marathon i Bagsværd. Jørgen blev nr. 25 i et utroligt tæt og spændende race. Her taler vi altså om Verdensmesterskaberne. Sidst, men ikke mindst, deltog vore 3 eliteroere ved DM i ergometerroning i Rødovre. Jørgen Lie vandt i overlegen stil DM i 2 klasser: Masters 1000 m og Masters 200 m.

4 Emil kom i A-finalen i 1000 m og Oscar placerede sig i den bedste halvdel af feltet blandt 40 U14 roere. Godt gået. 60+ Sidste år talte vi om 60+. Vi oprettede et særligt 60+ medlemskab, men det er ikke rigtig blevet til så meget. Fik vi ikke en 60+ afdeling, fik vi til gengæld en mandagsklub. Mandagsklubben Ole Stenbakken har dannet sin helt egen lille kajakhær. Jeg tør under ingen omstændigheder kalde dem selvom de alle har alderen til det, - bortset fra en enkelt kvinde eller 2. Gruppen består af en række gamle erfarne medlemmer. Mødes hver mandag kl Er vejret til roning, er det det man gør. Ellers er det en tur i torturrummet. Og det er jo fantastisk, men hvad der også er fantastisk er, at de ved siden af udfører et kæmpearbejde med vedligehold af bygninger og inventar. Jeg tror Ole i starten glemte at fortælle dem, at han også var formand for husudvalget. Jeg vil gerne sige mandagsholdet tusinde tak, både fordi I skaber aktivitet, fordi I er hyggelige at mødes med, men også for det arbejde I udfører for klubben. Hvis man nu skulle få lyst til at deltage i mandagsholdets løjer, tror jeg bestemt ikke de stiller krav om 60+ kvalifikationen. Man må gerne deltage selv om man er betydeligt yngre. Eneste forudsætning er, at man har fri. Hver måned holder de også en blå mandag som består af en længere tur et eller andet sted i landet. Klubture Bortset fra Oles og mandagsholdets blå mandagsture til Livø, Tjele Langsø, Mariager Fjord, Skagen og Dokkedal har vi haft velbesøgte og særdeles vellykkede klubture til Søsportshavnen, Voerså, Ryåen og Aalborg/Egholm, - endda i rigtig godt vejr. Vi fik også gennemført en herlig klubtur til Hirsholmene. Flot vejr over og blæsende og udfordrende hjem, men som sædvanligt utrolig hyggeligt. Der har naturligvis været flere ture arrangeret med kort varsel, som vejret nu kunne arte sig. For den kommende sæson er der sat datoer af i kalenderen for en del endags ture også for de nye roere - og for en klubtur til den svenske skærgård, og selvfølgelig for blå mandagsture. Følg med på hjemmesiden og på Rokort. Der kommer mere af slagsen. Følg i det hele taget med på hjemmesiden. Den er blevet flot og særdeles informativ.

5 Svømning Vi har i efterhånden en del år haft 2 ugentlige svømmetimer, nemlig tirsdag og torsdag fra 19 til 20. Det kan holde lidt hårdt at beholde disse tider, da presset på svømmehallen er stort, men Ole gør sit bedste. Det er vanskeligt for Ole at stille med det nødvendige antal basinvagter, så kunne en her tænke sig denne tjans næste vinter, vil Ole gerne vide det. I kan ikke sige det til ham i aften, da han og Solveig lige nu sejler rundt i Caribien. Ikke i kajak, men på cruise. Tak til Ole for igen i år at have arrangeret vintersvømningen og tak til de af klubbens medlemmer, der har taget tjansen som bassinvagter. Svømmehalstræning med kajak i Østervrå Hele vinteren igennem har vi hver anden lørdag kunnet træne med kajakkerne i Østervrå svømmehal. Der har været fuldt booket stort set hver gang, og der er trænet ihærdigt. Vi fik også gennemført en kursusrække på 3 lørdage med Tue fra OnAdventure. Meget vellykkede. Vi har derfor nu en del medlemmer, der kan kalde sig kajakrullere og en del næsten kajakrullere. Det bliver spændende at være med, når vandet bliver lidt varmere, og vi efter fællesroningen slutter af med et kvarters kajaknørderi. Vi reserverer Østervrå igen næste vinter, og husk, der er adgang for ALLE: Hav, tur, kap, ungdom og alderdom. Det er et fantastisk sted at øve teknik og sikkerhed, - og til at hygge sig vinteren igennem. Tusinde tak til Michael for at arrangere disse lørdag og til vore bassinvagter, der selvom de for det meste har hovedet nedad, alligevel passer godt på os andre Yoga Hver onsdag aften har man i klubben kunnet høre forskellige lidt anstrengte lyde blandet med stille og blid panfløjtemusik. Det er tegn på, at klubbens yogahold er i fuld aktivitet. Første halvdel af vinteren kørte det som forsøg, men tilslutningen var så stor, at holdet fortsatte / fortsætter helt hen til slutningen af denne marts måned. Jeg er ret overbevist om, at det er en af de mange aktiviteter, der fortsætter også næste vinter. Tusinde tak til Michael for at have arrangeret aktiviteten og en stor tak til vores yogainstruktør Christian for en instruktion, der for de fleste både er udfordrende og udviklende. Christians slutreplik hver aften kan i virkelighede bruges i mange andre sammenhænge i en klub som vores: Åben øjnene, smil til dig selv og mærk en følelse af glæde og tilfredshed.

6 Handicapløb mandag vinteren igennem Mandagens handicapløb er en fast og god tradition i klubben. Det er faktisk hyggeligt at lave et eller andet i klubben mandag aften og se den seriøsitet der bliver lagt for dagen. Det er en af de aktiviteter, der får mig til at synes, at Frederikshavn Kajakklub er noget særligt og repræsenterer noget særligt mangfoldigt. Motionsrum Motionsrummene har været flittigt brugt. Der er ingen egentlig tovholder. Til gengæld blev det sat i stand i løbet af 2013, så det nu igen tager sig pænt og brugbart ud. Materiel Vi har fået udført forskelligt og nødvendigt vedligeholdelses- og reparationsarbejde på nogle af vore turkajakker. Tusinde tak til de af jer, der gik i front her. Der er stadig et stykke vej, inden vi er helt på plads, så her er ethvert tilbud om hjælp i forsæsonen særdeles velkomment. Vi har netop indkøbt en ny overgangskajak til ungdommen. Zedteck Alito. Forventes præsenteret ifm standerhejsningen (5. april.) Følgebådens motor blev endnu engang stjålet ved et åbenbart natligt raid i Rønnerhavnen. Vi har fået erstatning fra Tryg, og er nu på udkig, ikke bare efter en ny motor, men efter et helt sæt bestående af en ny følgebåd med motor. Vi må forvente at skulle starte sæsonen med den gamle følgebåd, men har ikke planer om at købe ny motor, før en ny følgebåd er fundet. Vi håber i den mellemliggende periode at kunne låne os frem. Og så har vi solgt billardbordet. Her er der dog absolut ingen planer om at købe nyt. På havkajaksiden fik vi tilført 2 nye Valley Avocetter til den mindre roer. Vi har nyligt solgt 4 af vore prijonner og forventer dem erstattet med 2 nye, en Current Design Scirocco og en Valley Aquanaut, så det totale antal klubkajakker stadig er 8, nu blot fordelt så alle vægt- og højdeklasser af kajakroere kan blive tilgodeset. De 2 gamle kajaktrailere havde efterhånden nået en stand, hvor det ikke længere var forsvarligt eller endsige lovligt at køre med dem. De er skrottet og vi har i stedet købt en splinterny Brenderup Trailer. Og så har vi købt en ny stor og flot gasgrill. Den forventer vi flittigt brugt i den kommende sæson. Klubhus og arbejdsdage Igen i 2013 blev vedligehold af hus om område sat i system i forbindelse med 2 arbejdsdage, fantastisk hyggelige, effektive og værdiskabende for klubben Tusinde tak til alle jer, der kom og gik til den. Vi har også planlagt arbejdsdage for denne sæson, første gang d. 12. april, kl Forberedelserne og planlægningen af arbejdsdagene har Ole Stenbakken stået for.

7 Her en hilsen fra Ole: Husudvalg, start på Oles beretning. Det var noget tøvende jeg påtog mig jobbet som udvalgsformand. Det virkede som en kæmpe opgave at afløse Ole Mougaard, alt det arbejde han selv havde lavet med omfugning af gavlene og igangsætning af udvendig vedligehold af vindurer m.m. Det omfang af arbejde som Ole udførte i klubben, det vidste jeg på forhånd, jeg slet ikke kunne leve op til. Men opgaven som formand for husudvalget viste sig hurtigt ikke at være så krævende alligevel, da der har været stor opbakning fra medlemmerne til at yde et stykke frivilligt arbejde i klubben. Vi har haft et par fantastiske arbejdsdage, hvor der virkelig blev taget fat, og vi har fået lavet mange ting gratis i klubben, fordi vi har så mange specialister blandt medlemmerne. Men også alle de små nødvendige opgaver hen over året er blevet løst af sig selv. Jeg kan bare nævne en ting som græsslåning, og hvem skifter batterier i urene, når de går i stå? Mange af disse opgaver laver i dag sig selv dem skal man ikke tænke på, og det er dejligt Det er netop alle disse småting, der gør det skønt at komme i klubhuset, fordi tingene fungerer. Et lille eksempel fra 2013 var, at vi var så heldige at Hans Chr. sponsorerede en ny container til klubben, og gæt hvem der så stillede frivilligt op til at tage imod containeren en hverdagsmorgen kl. 7.oo, - det gjorde Hans Chr. Nej, i virkeligheden er der jo ingenting, der laver sig selv, det ved vi godt. Men hvis vi hver især tager bare en lille opgave for at få klubben til at fungere, så betyder det så lidt for den enkelte, men det betyder rigtig meget for Frederikshavn Kajakklub. Så en stor tak fra mig til hver enkelt for alt det frivillige arbejde der er blevet lagt i klubben i årets løb, uden jeres hjælp havde vi ikke haft denne dejlige velfungerende klub, og heller ikke mig som udvalgsformand længere. Vi vil i 2014 gerne fortsætte i samme spor, så der bliver igen i år lavet en arbejdsplan for det arbejde, vi gerne vil have udført på arbejdsdagene. Derudover laver vi en lille liste over alle de små opgaver, som er relativt enkelt at påtage sig, men som tilsammen betyder at klubben fungerer, at vi alle har det godt i klubben, og det vil derfor også i 2014 føles som tingene laver sig selv. I 2014 har vi et stort projekt, nemlig et nyt bådehus, og vi håber at vi med medlemmers frivillige arbejdsindsats kan løfte denne opgave til en fornuftig pris, vi har jo alle former for eksperter indenfor murene. Velkommen til en spændende sæson i klubben. Slut på Oles beretning. Vi skylder alle Ole og hans stab en usædvanlig stor tak for, at klubbens faciliteter i dag står så flotte som tilfældet er. Fondsbevillinger Også på den front har det været et givtigt år for klubben. Følgende er blevet nævnt, men det tåler altså en gentagelse. Da vi skulle af med den gamle container til Strandby trådte Hans Christian Højslet og DAFOLO straks til, og sponsorerede klubben en spritny container, færdig og opstillet på pladsen. Her har vi opbevaret klubbens havkajakker og et par enkelte private. Tusinde tak til Hans Christian og til DAFOLO. Yderligere fik vi knap ,- fra Tuborgfondet. Disse penge blev brugt til 2 nye havkajakker beregnet for den mindre og lette roer. Endelig fik klubben 5.000,- fra Nordjyske Bank, som er blevet anvendt til hjælp til den nye kajaktrailer.

8 Fondsarbejdet fortsætter. Vi har søgt Trygfonden til ny følgebåd med motor. Hans Christian har lavet et stort arbejde med fondsansøgninger til bådhusprojektet. Første ansøgning er sendt til Friluftsrådet (Tipsmidler). Her har vi søgt kr ,- Andre fonde vil blive søgt løbende. Nyt bådhuset Det store projekt bådhus har været længe undervejs og har haft en lidt omtumlet tilværelse mht om vi fik lov eller ej. Det endte som bekendt godt. Vi fik byggetilladelsen og oven i den fik vi fra den lokale anlægsfond. Yderligere er vi lovet støtte fra DAFOLO og Forsikringsselskabet Vendsyssel. Det har været en kæmpeopgave gennem hele forløbet for Michael, som nu vil gennemgå projektet. Tak til mine bestyrelseskolleger I har alle gjort et stort arbejde. I har hver især gjort en forskel. Vi har haft hver vore fokusområder. Sammen er det lykkedes os at skabe en konstruktiv og hyggelig arbejdsform. Vi er ikke blevet mindre, for vi får næsten altid kage. Tak for det, og tak for et godt samarbejde og for nogle hyggelige aftener. Og Britta, en særlig tak til dig. Du træder nu ud af bestyrelsen og skal starte en ny tilværelse i Silkeborg, hvor Emil skal gå på gymnasiet. Det er mit personlige håb for 2014 At klubben fortsat vil udvikle sig som den er på vej nu, med god plads til alle former for kajakudøvelse, til alle grader af personligt aktivitets- og ambitionsniveau, med godt sammenhold og gensidig respekt for hinanden. Et hyggeligt og rart sted at komme. At de mange varierede aktivitetstilbud kan fortsætte, specielt vinteren igennem. Det giver klubben liv i en mørk tid. At medlemsudviklingen vil fortsætte opad i et stabilt leje. Og så håber jeg, at ungdomsafdelingen vil vokse sig stærk. Tak Lars Ullitz Marts 2014

bestyrelsens beretning 2012

bestyrelsens beretning 2012 bestyrelsens beretning 2012 Bestyrelsens beretning 2012 Formandens beretning Jeg vil gerne starte formandens beretning med at sige velkommen. Velkommen til alle de gamle medlemmer, velkommen til årets

Læs mere

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014.

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Hvad nåede vi i kajakklubben i 2013 Når vi ser

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem Nyhedsbrev nr. 7 Den 24. juli 2012 Kære medlem Sea Challenge Fyn 2012 der er brug for din indsats Der er stort brug for din indsats, når vi skal afvikle vores del af Sea Challenge Fyn 2012 fra torsdag

Læs mere

Velkommen til Horsens Kajakklub

Velkommen til Horsens Kajakklub Velkommen til Horsens Kajakklub Vi stiller trænere og materiel til rådighed og forventer så af dig, at du har lysten og viljen til: At lære at ro kajak At du efter endt træning deltager i den sociale del

Læs mere

Sportslige aktiviteter

Sportslige aktiviteter Året der gik.. 2011 Sportslige aktiviteter Metaller DM Sprint Ingen metal, men finalepladser til URO (Marc, Jonas Hall, Rasmus) Og en flot 5. plads til Marc i K1 5000m DM Marathon Guld: Connie, K2 (40+)

Læs mere

Danmarks rekord på 24 timer

Danmarks rekord på 24 timer Danmarks rekord på 24 timer Bagsværd Roklub gentager succes en op på Teatertorvet i Lyngby Storcenter Fredag d. 9. januar kl. 13:00 til Lørdag d. 9. januar kl. 13:00 Projektet Bagsværd Roklub vil, i samarbejde

Læs mere

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole.

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole. Referat fra generalforsamling i VBIF Torsdag den 26 marts 2015 Kl.19.30, Sundeved efterskole. Dagsorden: 1. Velkomst ved Henriette 2. Valg af dirigent: Marius Frellesen 3. Valg af protekolfører: Merethe

Læs mere

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen Kære medlem Brush up kursus for frigivne roere og turpas Hvis du ikke har fået roet ret meget siden frigivelsen eller måske slet ikke, og er utryg ved at skulle i en kajak til foråret. Så er her et tilbud

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

Referat: Kajakklubben Strømmen

Referat: Kajakklubben Strømmen Referat: Kajakklubben Strømmen Mødegruppe: Bestyrelsesmøde 8 sæson 2007/08 Dato: Tirsdag den 3. juli 2007 kl. 19:00 22:00 Sted: Klubhuset, Østre Hougvej 104 Indkaldte deltagere: Mogens K Hansen, Christian

Læs mere

VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015. Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen.

VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015. Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen. Formandens beretning. VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015 Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen. VISKI er ikke bare en dejlig vinterbadeklub men også et samlingspunkt

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde i Kajakklubben Strømmen

Referat af Bestyrelsesmøde i Kajakklubben Strømmen Referat af Bestyrelsesmøde i Kajakklubben Strømmen Mødegruppe Bestyrelsen sæson 2009/10 Dato Torsdag den15. oktober 2009 kl. 18.30-21.30 Sted Klubhuset, Østre Hougvej 104 Deltagere Mogens K Hansen, MH

Læs mere

Formandens beretning. Forårsgeneralforsamling 2012

Formandens beretning. Forårsgeneralforsamling 2012 Formandens beretning Forårsgeneralforsamling 2012 Klubhusdrømme 2006 Beretning ved Forårsgeneralforsamling 2012 Klubhusdrømme 2011 Projekt Nyt Klubhus Det har vi gjort Visionsseminar afholdt i maj 2010

Læs mere

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov Billeder fra 8'er Grand Prix NYHEDSARKIV 2002 Se billederne i Galleriet! Billederne er indsendt af: Evan Jeppesen GYMNASTIK- torsdag Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 8. grand

Læs mere

HOLSTEBRO ROKLUB. Træningstider i vinterhalvåret Roerne inddelt i grupper og med træningstider som angivet på vedlagte skema.

HOLSTEBRO ROKLUB. Træningstider i vinterhalvåret Roerne inddelt i grupper og med træningstider som angivet på vedlagte skema. Kære roere og forældre! Dato: 05/03/2014 Hermed oversigt over træningstider, KCM-samlinger, regattaer m.v. Træningstider i vinterhalvåret Roerne inddelt i grupper og med træningstider som angivet på vedlagte

Læs mere

Det er det enkelte medlem, der selv skal ind i medlemsregisteret på hjemmesiden og registrere de prøver, man har aflagt.

Det er det enkelte medlem, der selv skal ind i medlemsregisteret på hjemmesiden og registrere de prøver, man har aflagt. Kære medlem Turpas 150 km Bestyrelsen var samlet torsdag den 18. april se referatet på hjemmesiden. Her blev det besluttet at justere et af kriterierne for at opnå turpasset fra 250 km årlig roning til

Læs mere

VORDINGBORG BADMINTON KLUB

VORDINGBORG BADMINTON KLUB VORDINGBORG BADMINTON KLUB STRATEGI FOR UNGDOMSAFDELINGEN 2014-2019 1 INDHOLD 1. Sammenfatning... 2 2. Baggrund... 3 3. Målsætning... 3 4. Træningsstrukturen i 5-årsperioden... 3 5. Kontingent... 3 6.

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet

En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet Vision 2015 Den foretrukne kajakklub i KøbenhavnK Medlem 500 frigivne medlemmer over 18 år Instruktør 25 aktive instruktør 1 hav og tur-/kap

Læs mere

Handlingsplan 2009. Ungdomsroere i Odder Roklub strækker sig fra 10 til 20 år, og i denne gruppe er der ca. 50 roere den 1.

Handlingsplan 2009. Ungdomsroere i Odder Roklub strækker sig fra 10 til 20 år, og i denne gruppe er der ca. 50 roere den 1. Handlingsplan 2009 Med ca. 60 ungdomsroere er det mere end nødvendigt at strukturere ungdomsroninodder Roklub mere end nogensinde. Odder Roklub har siden 2001 været i stand til vedholdende at arbejde målrettet

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 26.8.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 25.8.2014 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere :Svend Smedegaard, Anne Skjerning, Knud Erik Feldt, Ole Harby, Henrik Frederiksen, Jens Troense, Ole

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år.

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. 2013 var året hvor fusion aftalerne stod i kø for at blive lavet. Som det er alle bekendt lavede vi to fusions aftaler, en med DGI Nordvest og en med DGI Nordjylland.

Læs mere

KØBENHAVN KARATENYT. København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK

KØBENHAVN KARATENYT. København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK KØBENHAVN KARATENYT København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK Uden frivillige går det ikke Dejligt - nu er det igen dagen, hvor der er træning, og om et par dage er det igen tid til at tage en frisk gi

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

KIFs støtteordning 2013. KIFs støtteordning

KIFs støtteordning 2013. KIFs støtteordning KIFs støtteordning Formålet med støtteordningen er at skabe så gode forhold som muligt for den enkelte aktive i tilrettelæggelsen af den daglige træning og frem mod konkurrencer, så flest mulige kan etablere

Læs mere

Vision og Strategi. Forslag til Vision og Strategi 2015. Formål

Vision og Strategi. Forslag til Vision og Strategi 2015. Formål Bestyrelsen : 01.02.2015 Forslag til Vision og Strategi 2015 Baggrund Vision og Strategi indeholder de værdier, som klubben vil være kendt for og sætter en retning for den udvikling, vi ønsker i forhold

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Til stede: Thomas, Per Michael (den sidste del), Per Dolleris, Frans, Lars Hugo, Per From Gøse, Gorm. Afbud Henning,

Læs mere

Generalforsamlingen den 19. oktober 2013 Formandens beretning

Generalforsamlingen den 19. oktober 2013 Formandens beretning Generalforsamlingen den 19. oktober 2013 Formandens beretning Velkommen til generalforsamling 2013. Vi har igen i år haft den bedste sæson i mange år. Vi har haft et højt aktivitetsniveau. Mange har bestået

Læs mere

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer. Referat af generalforsamling i BMI - torsdag, den 26. februar 2015 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 12.maj 2015

Bestyrelsesmøde tirsdag den 12.maj 2015 Klubhuset. Bestyrelsesmøde tirsdag den 12.maj 2015 kl 19 i klubhuset Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Rasmus Jørgensen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014

Nyhedsbrev december 2014 Nyhedsbrev december 2014 Glædelig jul og godt nytår - svømmeskolen starter igen den 6. januar. Svømmeskolebørnene og instruktørerne holder en velfortjent juleferie, mens konkurrencesvømmerne fortsætter

Læs mere

Foræ. ldremøde. Dagsorden BAGSVÆRD ROKLUB. Evaluering af sæson 2006. Præsentation af trænere. Præsentation af projekter 2007

Foræ. ldremøde. Dagsorden BAGSVÆRD ROKLUB. Evaluering af sæson 2006. Præsentation af trænere. Præsentation af projekter 2007 BAGSVÆRD ROKLUB Foræ Forældremø ldremøde Fremlægning af sæson 2007 Dagsorden Evaluering af sæson 2006 Præsentation af trænere Præsentation af projekter 2007 Krav til deltagelse i projekterne / kraftcenteret

Læs mere

Formands beretning SAR 27/2-14

Formands beretning SAR 27/2-14 Formands beretning SAR 27/2-14 Da det er min første formands beretning, vil jeg starte med at undskylde hvis der er noget jeg har glemt, overset eller fejl disponeret. Igen i går er der sket mange ting

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 BBU aktiviteter Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Kære Læser Dansk Kano og Kajak Forbund byder endnu engang medlemmerne

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN!

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2012/2013 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson der sikkert bliver lige så begivenhedsrig

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark.

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Frederiksberg December 2012 Formanden vil gerne starte med at sige STORT TAK til alle de medlemmer som har deltaget i at hjælpe til med alle mulige

Læs mere

Kajakklubben Vikingen Silistria.

Kajakklubben Vikingen Silistria. Kajakklubben Vikingen Silistria. Referat af medlemsmøde den 26. september 2007 kl. 19:00 I klubhuset, Ørneredevej. Der var i alt 24 fremmødte heraf 4 fra bestyrelsen. Dagsorden: 1. Orientering fra udvalgene.

Læs mere

Kano og Kajak OL-landsholdet

Kano og Kajak OL-landsholdet Pressemeddelelse 2. juni 2008 Kano og Kajak OL-landsholdet Dansk Kano og Kajak Forbund er stolt af at kunne præsentere det danske kajak OL-hold. Med 4 aktive, er det et af de større hold, som dansk kajaksport

Læs mere

Referat: Kajakklubben Strømmen

Referat: Kajakklubben Strømmen Referat: Kajakklubben Strømmen Mødegruppe: Bestyrelsesmøde 1 sæson 2008/09 Dato: Tirsdag den 4. marts 2008 kl. 19:00 22:00 Sted: Klubhuset, Østre Hougvej 104 Indkaldte deltagere: Mogens K Hansen, Christian

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012

Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012 Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012 Til stede: Bjørn Ejlersen, Jesper Lorentzen, Susanne Mainz, Dan Guldhammer, Niels Høgfeldt, Michael Jacobsen, Nina Ravn Meden Referatet af bestyrelsesmødet

Læs mere

ÅKS 2015 Dagsorden og referat for møder i ÅKS

ÅKS 2015 Dagsorden og referat for møder i ÅKS ÅKS 2015 Dagsorden og referat for møder i ÅKS REFERAT 9. marts 2015 Deltagere: Skjold: Morten Eld, Trine Færch MKC: Max, Jørn Maler Viking: Carsten Buus (repræsenterer også Den Blå Rambla i dag), Ejlev

Læs mere

Medlemsønsker 2005. Resultater af spørgeskemaundersøgelse

Medlemsønsker 2005. Resultater af spørgeskemaundersøgelse Medlemsønsker 25 Resultater af spørgeskemaundersøgelse 8. november 25 Sammenfattet af Bo Kayser Holte Roklub Frederikslundsvej. Postboks 71 28 Holte Tlf. 45424232 Indholdsfortegnelse 1. SAMMENFATNING...3

Læs mere

5. 6. juli 2014 Sølystparken Silkeborg Langsø

5. 6. juli 2014 Sølystparken Silkeborg Langsø Invitation til 5. 6. juli 2014 Sølystparken Silkeborg Langsø Dansk Kano- og Kajakforbund og Silkeborg Kajakklub inviterer til nordiske mesterskaber i kano- og kajakmaraton den 5. - 6. juli 2014 på Silkeborg

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Referat: Kajakklubben Strømmen

Referat: Kajakklubben Strømmen Referat: Kajakklubben Strømmen Mødegruppe: Bestyrelsesmøde 11 sæson 2008/09 Dato: Torsdag den 11. december 2008 kl. 19:00 22:00 Sted: Klubhuset, Østre Hougvej 104 Indkaldte deltagere: Mogens K Hansen,

Læs mere

Beretning for 2008. Blandt de positive forhold er naturligvis vore 2 nye både Næsset og Lillesø, som vi døbte 23. august med mange fremmødte.

Beretning for 2008. Blandt de positive forhold er naturligvis vore 2 nye både Næsset og Lillesø, som vi døbte 23. august med mange fremmødte. Beretning for 2008 1. Generelt om 2008 2008 var et godt år for Skanderborg Roklub. Det mest negative var, at vi mistede vores trofaste morgenroer Per Rasmussen knap 75 år gammel. Romæssigt er det gået

Læs mere

Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard

Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard Motivationstale ved bestyrelsesmedlem Mogens Damm ved generalforsamlingen i Frederikshavn Golf Klub 04.03.2014 Kære Lucas Når Frederikshavn Golfklub ved

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Formøde den 7. maj 2013

Formøde den 7. maj 2013 Formøde den 7. maj 2013 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Joan Lindholdt, Sven Lyster, Per S. Christensen, Marie S. Rasmussen og Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1. Deltagelse i Maritime

Læs mere

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 6. maj Onsdag 6. maj Sæsonplan 2015 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2015 HVER mandag. 17 21. (Opstart 4. maj). Hyggeaften

Læs mere

Historien om Boldklubben Hellas

Historien om Boldklubben Hellas Historien om Boldklubben Hellas BK Hellas blev stiftet 23. Juni 1926 af Carl Matzen. Carl Matzen, som var vicevært for kommunens ejendom Carl Langesvej, var meget sportsinteresseret og derfor var det for

Læs mere

Referat: Kajakklubben Strømmen

Referat: Kajakklubben Strømmen Referat: Kajakklubben Strømmen Mødegruppe: Bestyrelsesmøde 8 sæson 2008/09 Dato: Mandag den 15. september 2008 kl. 19:00 22:00 Sted: Klubhuset, Østre Hougvej 104 Indkaldte deltagere: Mogens K Hansen, MH

Læs mere

Haarby tennisklub. Sæson 2014. Sæsonplan 2014. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Haarby tennisklub. Sæson 2014. Sæsonplan 2014. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 7. maj Onsdag 7. maj Sæsonplan 2014 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2014 HVER mandag. 17 21. Hyggeaften for alle. Gratis

Læs mere

Nyheder oktober 09 30/10

Nyheder oktober 09 30/10 Nyheder oktober 09 30/10 Husk at deltage i fremstillingen af julegrønt, til årets julesalg. Det foregår lørdag den 7. november kl. 13. I forbindelse med arrangementet tilbydes fællesspisning efterfølgende,

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

NYHEDSARKIV 2004. Resultater fra Vinterkaproningen. Vinterkaproning. Generalforsamling GENERALFORSAMLING. 8 grand prix. Billeder fra Klubmesterskabet

NYHEDSARKIV 2004. Resultater fra Vinterkaproningen. Vinterkaproning. Generalforsamling GENERALFORSAMLING. 8 grand prix. Billeder fra Klubmesterskabet NYHEDSARKIV 2004 Resultater fra Vinterkaproningen Nu er de første billeder fra weekenden kommet, desuden kan tiderne studeres. Der kan også indtastes en kommentar angående arrangementet 200424.nov Vinterkaproning

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Dagsorden: 1) Godkendelse af referat 1.1 Er godkendt og lagt på nettet 2) Indlæg fra bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt.

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt. Referat: Sportsafdelingen i Dansk Svømmeunion, 2014 Dato: 27. april 2014 Tidspunkt: 9.00 12.00 Mødested: Hotel Scandic, Kolding Referent: Margit Beckmann Nr. Punkt 1. Valg af dirigent Referat Mikkel von

Læs mere

Januar Info. Dette er det første nyhedsbrev fra Silkeborg Karateskole i 2011. Til alle Karate Ka er samt Forældre

Januar Info. Dette er det første nyhedsbrev fra Silkeborg Karateskole i 2011. Til alle Karate Ka er samt Forældre Januar Info Til alle Karate Ka er samt Forældre Dette er det første nyhedsbrev fra Silkeborg Karateskole i 2011. 2010 har været et super godt år for klubben. Vi har igen i år fået meget stor tilstrømning

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen:

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen: Klubbens forventninger til sejlerforældre Alle aktiviteter i klubben drives af frivillige forældre og aktiviteterne afhænger af forældrenes indsats. Klubbens minimum forventninger til jer som forældre,

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Nyhedsbrev Maj 2012.

Nyhedsbrev Maj 2012. Nyhedsbrev Maj 2012. Nyt fra Bestyrelsen. Arbejdsdag i klubben lørdag d 16 Juni. Der vil denne dag blive lavet en arbejdsdag i klubben, hvor der skal males det sidste på klubhuset og der skal repareres

Læs mere

Long Track Speed Skating

Long Track Speed Skating Long Track Speed Skating Talentudvikling og elitesatsning DANSK SKØJTE UNION 2015-2016 Opdateret August 2015 Indhold 1.0 Formålet med dokumentet... 2 2.0 Baggrund... 2 3.0 DIF projekt... 2 3.1 DIF Junior...

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Det er vinter eller skal vi kalde det tidligt forår - og vi har allerede gang i mange ting som forberedelse til sommersæsonen.

Det er vinter eller skal vi kalde det tidligt forår - og vi har allerede gang i mange ting som forberedelse til sommersæsonen. Kære medlem Det er vinter eller skal vi kalde det tidligt forår - og vi har allerede gang i mange ting som forberedelse til sommersæsonen. Generalforsamling Vigtigt for klubben og for bestyrelsen og den

Læs mere

Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset.

Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset. Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset. Tilstede var: 7 medlemmer og 7 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden: (ifølge vedtægterne) 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Følgende ønsker at udtræde udenfor valgperiode:

Følgende ønsker at udtræde udenfor valgperiode: Generalforsamling 2009 Dagsorden og referat generalforsamling GENERALFORSAMLING I VEJEN SVØMMEKLUB TORSDAG DEN 24. FEBRUAR 2009 KL. 19.00 I VEJEN IDRÆTSCENTER DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent (og referant)

Læs mere

17 af Silkeborg Kajakklubs 24 deltagere samt 2 trænere ved DM 2003 på Brabrand sø.

17 af Silkeborg Kajakklubs 24 deltagere samt 2 trænere ved DM 2003 på Brabrand sø. 17 af Silkeborg Kajakklubs 24 deltagere samt 2 trænere ved DM 2003 på Brabrand sø. Indholdsfortegnelse. Forord 3 Kraftcenter Silkeborg februar 2003 4 Kraftcenter Silkeborg juni 2003 5 Kaproningsnyt juli

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Sæson 2013 / 2014. Velkommen som gymnast og forældre. WWW.springteamnordjylland.net

Sæson 2013 / 2014. Velkommen som gymnast og forældre. WWW.springteamnordjylland.net Sæson 2013 / 2014 Velkommen som gymnast og forældre WWW.springteamnordjylland.net Indholdsfortegnelse Side Børnegymnastik Træner 3 Børnegymnastik Hold 4-7 Teamgym Træner 8 Teamgym Hold 9-14 Teamgym Kalender

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Nyhedsbrev DcH Næstved

Nyhedsbrev DcH Næstved Nyhedsbrev DcH Næstved Oktober 2014 Velkommen til DcH Næstved s nyhedsbrev Første nummer af DcH Næstved s nyhedsbrev blev sendt ud til 50 medlemmer, denne gang er der kommet flere på, men sørg for at fortælle

Læs mere

Velkommen i Skørping Triathlon Klub

Velkommen i Skørping Triathlon Klub Velkommen i Skørping Triathlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

Referat fra ordinær efterårsgeneralforsamling i Sundby kajakklub den 31. oktober 2006 kl. 19.00 i klubbens lokaler.

Referat fra ordinær efterårsgeneralforsamling i Sundby kajakklub den 31. oktober 2006 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Referat fra ordinær efterårsgeneralforsamling i Sundby kajakklub den 31. oktober 2006 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Dagsorden ifølge indkaldte. Tilstede 16 fremmødte medlemmer, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Bestyrelsen er foreningens.

Bestyrelsen er foreningens. Forslag 6.1 Fremsat af Bestyrelsen. Nuværende lovtekst: Ændrings forslag: Motivering: Bestyrelsen er foreningens daglige ledelse og består af 7 medlemmer, der skal repræsentere foreningen i alle forhold

Læs mere

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014 Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015 Beretning 2014 Medlemstallet i Taastrup FC for 2014 har været lidt faldende. På pigesiden har vi oplevet en lidt større nedgang i medlemstallet en drengesiden

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Steffen Nordgaard som dirigent, Steffen blev valgt med akklamation.

Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Steffen Nordgaard som dirigent, Steffen blev valgt med akklamation. Roklubben Stevns Generalforsamling torsdag den 16. februar 2012. Tilstede 37 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af beretninger. 3. Fremlæggelse af regnskab. 4. Budget. 5. Fastsættelse

Læs mere

Beretning ved generalforsamlingen 2014

Beretning ved generalforsamlingen 2014 1 Beretning ved generalforsamlingen 2014 Velkommen til alle jer, der er mødt op i dag. Det er en glæde at se, at der er så stor interesse for klubben og dens trivsel. For det er jo ikke på vandet det foregår

Læs mere

Referat af efterårsgeneralforsamling 2009 for Sundby Kajakklub

Referat af efterårsgeneralforsamling 2009 for Sundby Kajakklub Referat af efterårsgeneralforsamling 2009 for Sundby Kajakklub Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af protokol fra forrige generalforsamling 3. Formandens beretning 4. Oversigt over økonomi 5.

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

NYHEDSBREV. Forsiden. Indholdsfortegnelse APRIL 2012

NYHEDSBREV. Forsiden. Indholdsfortegnelse APRIL 2012 Forsiden NYHEDSBREV APRIL 2012 Indholdsfortegnelse Forsiden...1 Bestyrelsens planer for det kommende år...2 Renovering af bad og omklædning...2 Forårsrengøring...2 Vores løb...2 24 timers kajakstafet...2

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Nyt fra DDBU Regionalmøder. Møderne afholdes følgende steder: Saxenhus, Juniorsgade 35, 4990 Sakskøbing. kl. 18.00 20.

Nyhedsbrev fra DDBU. Nyt fra DDBU Regionalmøder. Møderne afholdes følgende steder: Saxenhus, Juniorsgade 35, 4990 Sakskøbing. kl. 18.00 20. N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 1 Januar 2015 Nyt fra DDBU Regionalmøder Møderne afholdes følgende steder: Mandag den 19. jan 2015 kl. 18.00 20.00 Tirsdag den 20. jan. 2015 kl. 18.00 20.00

Læs mere

Kalender Juli-oktober tilmelding til alle aktiviteterne på rokort.dk

Kalender Juli-oktober tilmelding til alle aktiviteterne på rokort.dk Juli 2015 Nyhedsbrev fra Odder Roklub Dette nyhedsbrev indeholder: Kalender Juli-Oktober Kajakroning Nyt fra Tirsdagsklubben Sommerferietur Bestyrelsen og Udvalg Facebook, rokort, it Nulenergi klubhus

Læs mere