Frederikshavn Kajakklub Årsberetning ved den ordinære generalforsamling, marts 2014.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Frederikshavn Kajakklub Årsberetning ved den ordinære generalforsamling, marts 2014."

Transkript

1 Frederikshavn Kajakklub Årsberetning ved den ordinære generalforsamling, marts har på mange måder været et godt aktivitets år for Frederikshavn Kajakklub. Der er ingen grund til at skjule, at året startede med megen uro i klubben og et medfølgende ubehag for mange medlemmer i forhold til at komme her. Men vi er kommet gennem det, vi er kommet ud på den anden side, og klubben har det godt. Jeg vil derfor gerne sige en stor og følt tak til klubbens medlemmer. Det har været fantastisk at opleve, hvor mange der af sig selv har påtaget sig ansvar og med engagement har udført stribevis af opgaver til gavn for klubben og til glæde for sammenholdet. Nogle i stor målestok, andre i mindre, men det er jo lige meget. Ethvert bidrag til klubbens aktiviteter og drift er guld værd. Skulle nogle nu sidde og tænke: Jamen, jeg har ikke rigtig bidraget med noget, så skal man ikke være ked af det. Vi har naturligvis ikke alle den samme mængde af fritid at investere i klubben, men det, at I er kommet her, at I med jeres tilstedeværelse har været med til at generere den gode stemning, er nok. Det er også guld. Så tusinde tak til alle. Der tegner sig nu et billede af en stabil og god kajakklub med plads til alle former for kajakinteresser. Og sådan skal det være. Vi vil nu se på de enkelte områder af klubbens liv. Medlemsudviklingen Samlet set har vi oplevet et fald i medlemstallet i 2013 på i alt 16 fordelt på alle medlemsgrupper. Det kan lyde lidt voldsomt, men efter forårets skilsmisse, var det vel forventet. I virkeligheden er der nogenlunde balance i regnskabet. Begrundelsen for udmeldelserne er flere: Flyttet til en anden egn, sygdom, skift i interessefocus, langvarig restance (der har vi hjulpet lidt til), eller slet og ret, at efterhånden som kontingentskruen har fået en tand opad, har nogle af de ikke aktive medlemmer forståeligt nok valgt at melde sig ud. Havkajak I sæsonen 2013 gennemførte vi 2 havkajakkurser, hvor vi fik mulighed for at give 17 forventningsfulde mennesker en oplevelse af, hvad havkajakken kan bruges til. Til forskel fra tidligere år tegner man nu et decideret medlemskab når kurset starter. Om det er årsagen ved jeg ikke, men en meget stor del af kursisterne 12 ud af 17 - har valgt at fortsætte medlemskabet, og optræder i dag som særdeles aktive roere. Nogle endda så aktive, at de allerede er overgået til instruktørstatus, og nu også på den måde bidrager til klubbens videre udvikling. På havkajakinstruktørsiden har vi fået 3 nye instruktør 1, der alle er opgraderet til EPP3 niveau. Det betyder, at vi i denne sæson får mindst 3 nye instruktør 2. Pt har vi således 1 instruktør 2, 4 instruktør 1 og 6 hjælpeinstruktører. I alt 11. Det er ret flot når vi tænker på, hvor få vi var, da sæsonen startede.

2 Da klubben selv uddanner til instruktør 1, vil alle de nye hjælpeinstruktører være opgraderet til instruktør 1 efter denne sæson. Der er planlagt 2 EPP 2 kurser i klubbens regi i 2014, og de er naturligvis fuldtegnede. I september kører vi igen et EPP3 kursus i FK. Denne gang har vi 2 instruktører på: Martin Ploug og Leslie Fleming. To af Danmarks absolut førende instruktørkapaciteter. Jeg vil gerne sige alle instruktører tak for det arbejde, der er udført i 2013 og en endnu større tak for det arbejde I skal i gang med i denne sæson. Tak til alle I nye hjælpeinstruktører, der har indvilget i at bruge en del af jeres fritid til glæde for nye roere og til gavn for klubben. En særlig tak til Michael, der som eneste instruktør 2 har siddet med hele det overordnede planlægningsarbejde og ansvar. Turkajak Vi har ikke som sådan uddannet nye turkajakroede i år, men har haft en tilgang på et par stykker, der i forvejen havde erfaring. De er alle taget i hånden af Jørgen Lie og frigivet efter klubbens regler. Personligt kunne jeg godt tænke mig, at handicaproningen blev genoplivet. Ikke for at pådutte nogen noget, - jeg synes blot, det ville være et spændende initiativ. Tak til Jørgen for arbejdet med de nye medlemmer. Ungdomsafdelingen Jeg tror man kan sige, at ungdomsafdelingen har kørt sådan lidt sidelæns i år. For det første blev de hårdt ramt af en vrangvillig vejrgud i foråret med alt for megen blæst. Det betød roning i havnen, og det er ikke så spændende. For det andet valgte Jesper at nedlægge sit hver som ungdomstræner. Det har vi i bestyrelsen fuld forståelse og respekt for. Jesper havde i en periode overordentlig travlt med eget firma, nyt og spændende arbejde på Orskov og på hjemmefronten dannelse af sin egen lille familie. Sådan er det Jesper. Det er en helt naturlig udvikling for en ung mand som dig. Vi vil alle gerne sige dig tak for det store arbejde du har lagt i ungdomsafdelingen, og vi glæder os over, at du fremover fortsat vil være til stede i det omfang du har tid, og som sådan fungere som en slags bisidder i klubbens ungdomsarbejde. Du har megen erfaring at videregive. Jeg vil også gerne sige tak til de af jer, der gennem hele sæsonen har støttet ungdomsarbejdet. En speciel tak til Aase, Britta, Henriette og Camilla. Ungdomsarbejdet vil i denne sæson blive videreført i tæt samarbejde med Kajakklubben Limfjorden, idet vi har et planlægningsarbejde i gang med en af deres mest erfarne trænere Jonas Juhl.

3 Den foreløbige plan er, at Jonas vil træne vore ungdomsroere 1 eller 2 gange om ugen. For at cementere samarbejdet og for at tilføre inspiration er det samtidig planen, at vore roere også lejlighedsvis skal deltage i træningen i Limfjorden ligesom roere fra Limfjorden lejlighedsvis skal træne med her i Frederikshavn. Vi håber meget at projektet bliver realiseret. Vi har stadig nogle løse ender, som vi skal prøve at finde svar på. Under alle omstændigheder er det et projekt, der kan støttes direkte via Frederikshavnerordningen, men måske ikke i helt så høj grad, som vi oprindeligt havde troet. Sportslige Resultater: Det har været en succesfuld sæson for eliteroerne i Frederikshavn Kajakklub. Efter 14 dages træningslejr i Sydfrankrig kvalificerede Emil sig til U16 bruttolandsholdet ved Copenhagen Spring Regatta. Oscar har ligeledes gjort sig bemærket med sin roning, og har sæsonen igennem også trænet på kraftcentret i Silkeborg. Begge roere har yderligere trænet regelmæssigt i Kajakklubben Limfjorden. Til Bagsværd Regatta placerede Oscar sig i midten af feltet, hvilket er en fornem præstation, når man er første års U14. Emil kvalificerede her til en endelig plads på U16 landsholdet. Flere har deltaget i nationale stævner sæsonen igennem: DM Maraton i Maribo og DM Sprint i Holstebro. Til sidstnævnte stævne fik Emil en sølvmedalje i K4 500m. Mikkel Lie fik en 4. plads i semifinalen i K1 200m og sammen med Jack en 4. plads i semifinalen i K2 200m og en 5. plads i finalen i K4 200m. Til Nordisk Mesterskab, som Emil var udtaget til via landsholdet, blev det til en 4. plads i K4 500m, en 5. plads i K4 200m og en 6. plads i K2 2500m. Der var også deltagelse ved Vendelboløbet i Ålborg, hvor 3 af Frederikshavn Kajakklubs ungdomsroere var med og hjemtog hele 3 medaljer: Rikke fik en 1 plads i dame senior og Emil og Oscar tog henholdsvis 1. og 2. pladsen i u 18. Distancen var for alle deltagende 21 km. Efterfølgende stillede Oscar og Emil op i Tour de Gudenå, hvor de roede 57 km over 2 dage. Emil fik her en 3. plads. Oscars sidste stævne var Rendsburg Regatta i Tyskland, hvor han fik flotte placeringer: En 4. plads i K2 500m og 2 5. pladser i henholdsvis K1 500m og K m. Frederikshavn Kajakklubs Grand Master, Jørgen Lie, har i den grad vist flaget i den forløbne sæson: Han fik en 2. plads i K1 i Paradisløbet og en 2. plads i K1 ved Randers Maraton. Jørgen deltog også i VM i Masters Marathon i Bagsværd. Jørgen blev nr. 25 i et utroligt tæt og spændende race. Her taler vi altså om Verdensmesterskaberne. Sidst, men ikke mindst, deltog vore 3 eliteroere ved DM i ergometerroning i Rødovre. Jørgen Lie vandt i overlegen stil DM i 2 klasser: Masters 1000 m og Masters 200 m.

4 Emil kom i A-finalen i 1000 m og Oscar placerede sig i den bedste halvdel af feltet blandt 40 U14 roere. Godt gået. 60+ Sidste år talte vi om 60+. Vi oprettede et særligt 60+ medlemskab, men det er ikke rigtig blevet til så meget. Fik vi ikke en 60+ afdeling, fik vi til gengæld en mandagsklub. Mandagsklubben Ole Stenbakken har dannet sin helt egen lille kajakhær. Jeg tør under ingen omstændigheder kalde dem selvom de alle har alderen til det, - bortset fra en enkelt kvinde eller 2. Gruppen består af en række gamle erfarne medlemmer. Mødes hver mandag kl Er vejret til roning, er det det man gør. Ellers er det en tur i torturrummet. Og det er jo fantastisk, men hvad der også er fantastisk er, at de ved siden af udfører et kæmpearbejde med vedligehold af bygninger og inventar. Jeg tror Ole i starten glemte at fortælle dem, at han også var formand for husudvalget. Jeg vil gerne sige mandagsholdet tusinde tak, både fordi I skaber aktivitet, fordi I er hyggelige at mødes med, men også for det arbejde I udfører for klubben. Hvis man nu skulle få lyst til at deltage i mandagsholdets løjer, tror jeg bestemt ikke de stiller krav om 60+ kvalifikationen. Man må gerne deltage selv om man er betydeligt yngre. Eneste forudsætning er, at man har fri. Hver måned holder de også en blå mandag som består af en længere tur et eller andet sted i landet. Klubture Bortset fra Oles og mandagsholdets blå mandagsture til Livø, Tjele Langsø, Mariager Fjord, Skagen og Dokkedal har vi haft velbesøgte og særdeles vellykkede klubture til Søsportshavnen, Voerså, Ryåen og Aalborg/Egholm, - endda i rigtig godt vejr. Vi fik også gennemført en herlig klubtur til Hirsholmene. Flot vejr over og blæsende og udfordrende hjem, men som sædvanligt utrolig hyggeligt. Der har naturligvis været flere ture arrangeret med kort varsel, som vejret nu kunne arte sig. For den kommende sæson er der sat datoer af i kalenderen for en del endags ture også for de nye roere - og for en klubtur til den svenske skærgård, og selvfølgelig for blå mandagsture. Følg med på hjemmesiden og på Rokort. Der kommer mere af slagsen. Følg i det hele taget med på hjemmesiden. Den er blevet flot og særdeles informativ.

5 Svømning Vi har i efterhånden en del år haft 2 ugentlige svømmetimer, nemlig tirsdag og torsdag fra 19 til 20. Det kan holde lidt hårdt at beholde disse tider, da presset på svømmehallen er stort, men Ole gør sit bedste. Det er vanskeligt for Ole at stille med det nødvendige antal basinvagter, så kunne en her tænke sig denne tjans næste vinter, vil Ole gerne vide det. I kan ikke sige det til ham i aften, da han og Solveig lige nu sejler rundt i Caribien. Ikke i kajak, men på cruise. Tak til Ole for igen i år at have arrangeret vintersvømningen og tak til de af klubbens medlemmer, der har taget tjansen som bassinvagter. Svømmehalstræning med kajak i Østervrå Hele vinteren igennem har vi hver anden lørdag kunnet træne med kajakkerne i Østervrå svømmehal. Der har været fuldt booket stort set hver gang, og der er trænet ihærdigt. Vi fik også gennemført en kursusrække på 3 lørdage med Tue fra OnAdventure. Meget vellykkede. Vi har derfor nu en del medlemmer, der kan kalde sig kajakrullere og en del næsten kajakrullere. Det bliver spændende at være med, når vandet bliver lidt varmere, og vi efter fællesroningen slutter af med et kvarters kajaknørderi. Vi reserverer Østervrå igen næste vinter, og husk, der er adgang for ALLE: Hav, tur, kap, ungdom og alderdom. Det er et fantastisk sted at øve teknik og sikkerhed, - og til at hygge sig vinteren igennem. Tusinde tak til Michael for at arrangere disse lørdag og til vore bassinvagter, der selvom de for det meste har hovedet nedad, alligevel passer godt på os andre Yoga Hver onsdag aften har man i klubben kunnet høre forskellige lidt anstrengte lyde blandet med stille og blid panfløjtemusik. Det er tegn på, at klubbens yogahold er i fuld aktivitet. Første halvdel af vinteren kørte det som forsøg, men tilslutningen var så stor, at holdet fortsatte / fortsætter helt hen til slutningen af denne marts måned. Jeg er ret overbevist om, at det er en af de mange aktiviteter, der fortsætter også næste vinter. Tusinde tak til Michael for at have arrangeret aktiviteten og en stor tak til vores yogainstruktør Christian for en instruktion, der for de fleste både er udfordrende og udviklende. Christians slutreplik hver aften kan i virkelighede bruges i mange andre sammenhænge i en klub som vores: Åben øjnene, smil til dig selv og mærk en følelse af glæde og tilfredshed.

6 Handicapløb mandag vinteren igennem Mandagens handicapløb er en fast og god tradition i klubben. Det er faktisk hyggeligt at lave et eller andet i klubben mandag aften og se den seriøsitet der bliver lagt for dagen. Det er en af de aktiviteter, der får mig til at synes, at Frederikshavn Kajakklub er noget særligt og repræsenterer noget særligt mangfoldigt. Motionsrum Motionsrummene har været flittigt brugt. Der er ingen egentlig tovholder. Til gengæld blev det sat i stand i løbet af 2013, så det nu igen tager sig pænt og brugbart ud. Materiel Vi har fået udført forskelligt og nødvendigt vedligeholdelses- og reparationsarbejde på nogle af vore turkajakker. Tusinde tak til de af jer, der gik i front her. Der er stadig et stykke vej, inden vi er helt på plads, så her er ethvert tilbud om hjælp i forsæsonen særdeles velkomment. Vi har netop indkøbt en ny overgangskajak til ungdommen. Zedteck Alito. Forventes præsenteret ifm standerhejsningen (5. april.) Følgebådens motor blev endnu engang stjålet ved et åbenbart natligt raid i Rønnerhavnen. Vi har fået erstatning fra Tryg, og er nu på udkig, ikke bare efter en ny motor, men efter et helt sæt bestående af en ny følgebåd med motor. Vi må forvente at skulle starte sæsonen med den gamle følgebåd, men har ikke planer om at købe ny motor, før en ny følgebåd er fundet. Vi håber i den mellemliggende periode at kunne låne os frem. Og så har vi solgt billardbordet. Her er der dog absolut ingen planer om at købe nyt. På havkajaksiden fik vi tilført 2 nye Valley Avocetter til den mindre roer. Vi har nyligt solgt 4 af vore prijonner og forventer dem erstattet med 2 nye, en Current Design Scirocco og en Valley Aquanaut, så det totale antal klubkajakker stadig er 8, nu blot fordelt så alle vægt- og højdeklasser af kajakroere kan blive tilgodeset. De 2 gamle kajaktrailere havde efterhånden nået en stand, hvor det ikke længere var forsvarligt eller endsige lovligt at køre med dem. De er skrottet og vi har i stedet købt en splinterny Brenderup Trailer. Og så har vi købt en ny stor og flot gasgrill. Den forventer vi flittigt brugt i den kommende sæson. Klubhus og arbejdsdage Igen i 2013 blev vedligehold af hus om område sat i system i forbindelse med 2 arbejdsdage, fantastisk hyggelige, effektive og værdiskabende for klubben Tusinde tak til alle jer, der kom og gik til den. Vi har også planlagt arbejdsdage for denne sæson, første gang d. 12. april, kl Forberedelserne og planlægningen af arbejdsdagene har Ole Stenbakken stået for.

7 Her en hilsen fra Ole: Husudvalg, start på Oles beretning. Det var noget tøvende jeg påtog mig jobbet som udvalgsformand. Det virkede som en kæmpe opgave at afløse Ole Mougaard, alt det arbejde han selv havde lavet med omfugning af gavlene og igangsætning af udvendig vedligehold af vindurer m.m. Det omfang af arbejde som Ole udførte i klubben, det vidste jeg på forhånd, jeg slet ikke kunne leve op til. Men opgaven som formand for husudvalget viste sig hurtigt ikke at være så krævende alligevel, da der har været stor opbakning fra medlemmerne til at yde et stykke frivilligt arbejde i klubben. Vi har haft et par fantastiske arbejdsdage, hvor der virkelig blev taget fat, og vi har fået lavet mange ting gratis i klubben, fordi vi har så mange specialister blandt medlemmerne. Men også alle de små nødvendige opgaver hen over året er blevet løst af sig selv. Jeg kan bare nævne en ting som græsslåning, og hvem skifter batterier i urene, når de går i stå? Mange af disse opgaver laver i dag sig selv dem skal man ikke tænke på, og det er dejligt Det er netop alle disse småting, der gør det skønt at komme i klubhuset, fordi tingene fungerer. Et lille eksempel fra 2013 var, at vi var så heldige at Hans Chr. sponsorerede en ny container til klubben, og gæt hvem der så stillede frivilligt op til at tage imod containeren en hverdagsmorgen kl. 7.oo, - det gjorde Hans Chr. Nej, i virkeligheden er der jo ingenting, der laver sig selv, det ved vi godt. Men hvis vi hver især tager bare en lille opgave for at få klubben til at fungere, så betyder det så lidt for den enkelte, men det betyder rigtig meget for Frederikshavn Kajakklub. Så en stor tak fra mig til hver enkelt for alt det frivillige arbejde der er blevet lagt i klubben i årets løb, uden jeres hjælp havde vi ikke haft denne dejlige velfungerende klub, og heller ikke mig som udvalgsformand længere. Vi vil i 2014 gerne fortsætte i samme spor, så der bliver igen i år lavet en arbejdsplan for det arbejde, vi gerne vil have udført på arbejdsdagene. Derudover laver vi en lille liste over alle de små opgaver, som er relativt enkelt at påtage sig, men som tilsammen betyder at klubben fungerer, at vi alle har det godt i klubben, og det vil derfor også i 2014 føles som tingene laver sig selv. I 2014 har vi et stort projekt, nemlig et nyt bådehus, og vi håber at vi med medlemmers frivillige arbejdsindsats kan løfte denne opgave til en fornuftig pris, vi har jo alle former for eksperter indenfor murene. Velkommen til en spændende sæson i klubben. Slut på Oles beretning. Vi skylder alle Ole og hans stab en usædvanlig stor tak for, at klubbens faciliteter i dag står så flotte som tilfældet er. Fondsbevillinger Også på den front har det været et givtigt år for klubben. Følgende er blevet nævnt, men det tåler altså en gentagelse. Da vi skulle af med den gamle container til Strandby trådte Hans Christian Højslet og DAFOLO straks til, og sponsorerede klubben en spritny container, færdig og opstillet på pladsen. Her har vi opbevaret klubbens havkajakker og et par enkelte private. Tusinde tak til Hans Christian og til DAFOLO. Yderligere fik vi knap ,- fra Tuborgfondet. Disse penge blev brugt til 2 nye havkajakker beregnet for den mindre og lette roer. Endelig fik klubben 5.000,- fra Nordjyske Bank, som er blevet anvendt til hjælp til den nye kajaktrailer.

8 Fondsarbejdet fortsætter. Vi har søgt Trygfonden til ny følgebåd med motor. Hans Christian har lavet et stort arbejde med fondsansøgninger til bådhusprojektet. Første ansøgning er sendt til Friluftsrådet (Tipsmidler). Her har vi søgt kr ,- Andre fonde vil blive søgt løbende. Nyt bådhuset Det store projekt bådhus har været længe undervejs og har haft en lidt omtumlet tilværelse mht om vi fik lov eller ej. Det endte som bekendt godt. Vi fik byggetilladelsen og oven i den fik vi fra den lokale anlægsfond. Yderligere er vi lovet støtte fra DAFOLO og Forsikringsselskabet Vendsyssel. Det har været en kæmpeopgave gennem hele forløbet for Michael, som nu vil gennemgå projektet. Tak til mine bestyrelseskolleger I har alle gjort et stort arbejde. I har hver især gjort en forskel. Vi har haft hver vore fokusområder. Sammen er det lykkedes os at skabe en konstruktiv og hyggelig arbejdsform. Vi er ikke blevet mindre, for vi får næsten altid kage. Tak for det, og tak for et godt samarbejde og for nogle hyggelige aftener. Og Britta, en særlig tak til dig. Du træder nu ud af bestyrelsen og skal starte en ny tilværelse i Silkeborg, hvor Emil skal gå på gymnasiet. Det er mit personlige håb for 2014 At klubben fortsat vil udvikle sig som den er på vej nu, med god plads til alle former for kajakudøvelse, til alle grader af personligt aktivitets- og ambitionsniveau, med godt sammenhold og gensidig respekt for hinanden. Et hyggeligt og rart sted at komme. At de mange varierede aktivitetstilbud kan fortsætte, specielt vinteren igennem. Det giver klubben liv i en mørk tid. At medlemsudviklingen vil fortsætte opad i et stabilt leje. Og så håber jeg, at ungdomsafdelingen vil vokse sig stærk. Tak Lars Ullitz Marts 2014

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Derfor er vi her! Formandens beretning, e12

Derfor er vi her! Formandens beretning, e12 Derfor er vi her! Formandens beretning, e12 Sportslige aktiviteter Mesterskabsmedaljer til klubben DM Sprint Sølv K1 U14 2500m Jonas Hall-Andersen Sølv K1 U14 500m Jonas Hall-Andersen Bronze K2 U16 2500m

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Skriftlig beretning for perioden 6. april 2014 12. april 2015

Skriftlig beretning for perioden 6. april 2014 12. april 2015 Generalforsamling 12. april 2015 1 Skriftlig beretning for perioden 6. april 2014 12. april 2015 Bestyrelsen har holdt 9 møder i perioden. Referater fra bestyrelsens møder er tilgængelig på hjemmesiden

Læs mere

Formanden har ordet. Fjordfræseren juni 2015

Formanden har ordet. Fjordfræseren juni 2015 Formanden har ordet Så er det atter forår, og sæsonen er typisk startet med broisætning og standerhejsning. Men opstart af begynderhold fylder også meget. Det er skønt at se så mange nye ivrige ansigter,

Læs mere

INFO fra kajakudvalget

INFO fra kajakudvalget INFO fra kajakudvalget Brejning Bådklubs kajakudvalg december 2013 Vi vil forsøge at nå mere ud til vores medlemmer. Derfor vil vi med jævne mellemrum udsende et infobrev med oplysninger om bl.a. udvalgets

Læs mere

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.07! " # $ % # & '#() '* +, -. ') / # ) &! +! 0 1 *) 23 & 2 /& 2 /1)++ - 3 + 22 + " 4+! 5 (+ *)4 + +++ 2 2/! 6. ')

Læs mere

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014.

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Hvad nåede vi i kajakklubben i 2013 Når vi ser

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

Bestyrelsen beretning Lad os som sidste år starte med at give alle klubbens frivillige hjælpere et klap på skulderen og en KÆMPE STOR TAK.

Bestyrelsen beretning Lad os som sidste år starte med at give alle klubbens frivillige hjælpere et klap på skulderen og en KÆMPE STOR TAK. Bestyrelsen beretning Lad os som sidste år starte med at give alle klubbens frivillige hjælpere et klap på skulderen og en KÆMPE STOR TAK. Det gælder trænerne, instruktørerne, kokkene, opvaskerne, chaufførerne,

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

361 Nyhedsbrev #20, juli måned 2011

361 Nyhedsbrev #20, juli måned 2011 361 Nyhedsbrev #20, juli måned 2011 Den evigt ungdommelige klub fylder 60 år! I år fylder 361 Kano- & Kajakklub 60 år. TRES ÅR! Trods den høje alder er klubben stadig i fuldt vigør og har bevaret ungdommens

Læs mere

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad.

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad. Nyhedsbrev nr. 2 Den 10. marts 2012 Kære medlem (Billede fra bølgekursus ved Bagenkop i efteråret 2011 vi skulle lære hvordan man komme på vandet i pålandsvind det var ikke lige noget for dem med ny kajak)

Læs mere

Standerstrygningstale 2016

Standerstrygningstale 2016 Standerstrygningstale 2016 Velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde til denne standerstrygning i vores 80 års jubilæumsår. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015.

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Denne beretning burde have været udsendt elektronisk inden dette møde. Dette har et flertal i den siddende bestyrelse ikke ønsket alligevel så derfor bliver fremlæggelsen

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg 1 Roudvalg Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012 Referat Deltagere: Poul, Kurt, Marianne, Louise, Christina, 2xFlemming, Jørgen Damgaard og Jesper Afbud: Pia, Preben, Birger, Leif og Jørgen

Læs mere

bestyrelsens beretning 2012

bestyrelsens beretning 2012 bestyrelsens beretning 2012 Bestyrelsens beretning 2012 Formandens beretning Jeg vil gerne starte formandens beretning med at sige velkommen. Velkommen til alle de gamle medlemmer, velkommen til årets

Læs mere

Generalforsamling d. 26. okt. 2010. Formandens beretning

Generalforsamling d. 26. okt. 2010. Formandens beretning Generalforsamling d. 26. okt. 2010 Formandens beretning Kære medlemmer så er det igen tiden for at kigge tilbage for at se, hvad det sidste år, jubilæumsåret, har bragt HKK. Og hvad der skal ske fremover.

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Velkommen til Horsens Kajakklub

Velkommen til Horsens Kajakklub Velkommen til Horsens Kajakklub Vi stiller trænere og materiel til rådighed og forventer så af dig, at du har lysten og viljen til: At lære at ro kajak At du efter endt træning deltager i den sociale del

Læs mere

Kano- og kajakklubben NORD. Bestyrelsens beretning for 2016

Kano- og kajakklubben NORD. Bestyrelsens beretning for 2016 Kano- og kajakklubben NORD 2016 Endnu et godt år i Nord! Med masser af aktiviteter På vandet! Børn og Unge Dame K2/K4 Hold for kræftramte Begynderhold havkajak Store Legedag Støt Brysterne Klubture Nords

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Siden sidst (2011-DEC):

Siden sidst (2011-DEC): Nyhedsbrev 2012 - APR Nyhedsbrevene vil blive udsendt ca. den 1. APR, 1. JUL, 1. OKT og 1. DEC. Der modtages gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktør for dette nyhedsbrev: Poul-Erik. Siden sidst

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Status lige nu er at rengøringsordningen ikke fungerer.

Status lige nu er at rengøringsordningen ikke fungerer. Kajakklubben Strømmen Bestyrelsens beretning Sæson 2006-07 Året 2006 var et år med megen aktivitet. Kæmpe indsatser blev leveret af rigtig mange medlemmer i mange forskellige sammenhænge. Mange gamle kæmper

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem Nyhedsbrev nr. 7 Den 24. juli 2012 Kære medlem Sea Challenge Fyn 2012 der er brug for din indsats Der er stort brug for din indsats, når vi skal afvikle vores del af Sea Challenge Fyn 2012 fra torsdag

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår Nyhedsbrev nr. 1 Den 8. januar 2012 Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår 2011 Vi har oplevet endnu et fantastisk år i Kerteminde Kajakklub i 2011. Det kan vi især takke

Læs mere

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007 Dansprint Maraton Cup Løbsoversigt: Åbne Sjællandske Mesterskaber 28. april Handelsbanken Paradisløb 6. maj Maribo Maraton 19. maj Sorø Maraton 23. juni Danmarks Mesterskaberne, lange distancer 6. 8. juli

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Sportslige aktiviteter

Sportslige aktiviteter Året der gik.. 2011 Sportslige aktiviteter Metaller DM Sprint Ingen metal, men finalepladser til URO (Marc, Jonas Hall, Rasmus) Og en flot 5. plads til Marc i K1 5000m DM Marathon Guld: Connie, K2 (40+)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen

Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen Klubhuset åbner en halvtime før kursisterne skal være klar omklædte. Instruktører: Lisa - Birgit M. - Anders J. Hjælpeinstruktør: Anette, Program Efter

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Om Kerteminde Kajakklub

Om Kerteminde Kajakklub Siden er sidst revideret den 2. januar 2016 af GRL Om Kerteminde Kajakklub Kerteminde Kajakklub blev etableret i juni 2005 ved en stiftende generalforsamling og er således stadig en ny klub. Det betyder,

Læs mere

VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015. Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen.

VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015. Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen. Formandens beretning. VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015 Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen. VISKI er ikke bare en dejlig vinterbadeklub men også et samlingspunkt

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/ på Skælskør Bibliotek.

Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/ på Skælskør Bibliotek. Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/2 2016 på Skælskør Bibliotek. Formanden bød velkommen og foreslog Max Hansen som dirigent. Max blev valgt. Arne Binderup blev valgt som referent. Flemming

Læs mere

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen Kære medlem Brush up kursus for frigivne roere og turpas Hvis du ikke har fået roet ret meget siden frigivelsen eller måske slet ikke, og er utryg ved at skulle i en kajak til foråret. Så er her et tilbud

Læs mere

Formandens beretning 2011.

Formandens beretning 2011. Formandens beretning 2011. Nu har vi to vintre i træk haft frostklare dage og ikke mindst sne i indkørslen og is på vandet Det gir en del udfordringer for en kajakroer, men rigtig mange i Skjold tager

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse.

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse. Referat af generalforsamling i Tange Roklub onsdag den 8. februar 2012 i klubhuset DAGSORDEN IFLG. VEDTÆGTERNE 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

har fået nye aktiviteter, som gavner bredden, men oplever aktivitetsnedgang på motions og konkurrenceroning

har fået nye aktiviteter, som gavner bredden, men oplever aktivitetsnedgang på motions og konkurrenceroning Referat fra generalforsamling d. 6. februar 2013 Generalforsamling i Odense Kajakklub Indkaldt 11. december, afholdt 6. februar med 50 deltagere således rettidig og beslutningsdygtig 1. valg af dirigent

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser og ordensregler m.m. for Kajakklubben Strømmen -gældende fra februar 2006-1. Sikkerhedsregler 2. Ordensregler 3.

Sikkerhedsbestemmelser og ordensregler m.m. for Kajakklubben Strømmen -gældende fra februar 2006-1. Sikkerhedsregler 2. Ordensregler 3. Sikkerhedsbestemmelser og ordensregler m.m. for Kajakklubben Strømmen -gældende fra februar 2006-1. Sikkerhedsregler 2. Ordensregler 3. Kursus Sikkerhedsbestemmelser: 1.1 Alle aktive medlemmer skal orienteres

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Bobler december 2015

Bobler december 2015 Bobler december 2015 Årets sidste Bobler fra AGF er fyldt med medaljer og rekorder til AGF-svømmere, der har været til både nordiske, danske og vestdanske mesterskaber. Og lige inden jul rykkede klubben

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Til stede: Thomas, Per Michael (den sidste del), Per Dolleris, Frans, Lars Hugo, Per From Gøse, Gorm. Afbud Henning,

Læs mere

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM 2 3 KOLDING SEJLKLUB UNGDOM Kolding Sejlklub Ungdom/KSU Ungdoms/Junior afdelingen blev til ved en generalforsamling i 1932. Ungdomsafdelingen har i dag både klublokaler, omklædnings- og baderum samt en

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet

En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet Vision 2015 Den foretrukne kajakklub i KøbenhavnK Medlem 500 frigivne medlemmer over 18 år Instruktør 25 aktive instruktør 1 hav og tur-/kap

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

2) Orientering om medlemmers bemærkninger til referat fra forårsgeneralforsamlingen, jf. 9. Ingen er indkommet

2) Orientering om medlemmers bemærkninger til referat fra forårsgeneralforsamlingen, jf. 9. Ingen er indkommet Efterårsgeneralforsamling 2011 1) Valg af dirigent. 2) Orientering om medlemmers bemærkninger til referat fra forårsgeneralforsamlingen, jf. 9. 3) Formanden aflægger beretning for sæsonen. 4) Kassereren

Læs mere

Formandens beretning april 2008

Formandens beretning april 2008 Formandens beretning april 2008 Vi har netop i den forgangne uge måttet sige et sidste farvel til Helmer Fredriksen, et mangeårigt medlem af Nysted Bådelaug. Helmer var lige fyldt 80 år, men tabte desværre

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Formandens beretning. Forårsgeneralforsamling 2012

Formandens beretning. Forårsgeneralforsamling 2012 Formandens beretning Forårsgeneralforsamling 2012 Klubhusdrømme 2006 Beretning ved Forårsgeneralforsamling 2012 Klubhusdrømme 2011 Projekt Nyt Klubhus Det har vi gjort Visionsseminar afholdt i maj 2010

Læs mere

Referat: Kajakklubben Strømmen

Referat: Kajakklubben Strømmen Referat: Kajakklubben Strømmen Mødegruppe: Bestyrelsesmøde 7 sæson 2006/07 Dato: Mandag 4. september 2006 kl. 19:00 22:00 Sted: Klubhuset Indkaldte deltagere: Mogens K Hansen, MH Christian Alnor, CA Bjørn

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Mellerup Havkajak August Whaaaat et nyhedsbrev??!!! Siden sidst. Åbent hus

Mellerup Havkajak August Whaaaat et nyhedsbrev??!!! Siden sidst. Åbent hus Whaaaat et nyhedsbrev??!!! Jeg har ikke været så flittig til, at lave nyhedsbreve i år, så der er helt sikkert sket meget siden sidst Det har jeg skrevet en gang, i et nyhedsbrev, men nu skriver jeg det

Læs mere

Målsætning for Kajakaktiviteter i Korsør Roklub

Målsætning for Kajakaktiviteter i Korsør Roklub Om Klubben Målsætning for Kajakaktiviteter i Korsør Roklub Korsør Roklub er en forening beliggende i Korsør. Roklubbens historie strækker sig mere end 100 år tilbage. Aktiviteterne er baseret på to grupper,

Læs mere

2013 er efterhånden skudt godt i gang. Også i Risskov Taekwondoklub, hvor et nyt år for os betyder en masse nye projekter.

2013 er efterhånden skudt godt i gang. Også i Risskov Taekwondoklub, hvor et nyt år for os betyder en masse nye projekter. Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 4. marts 2013 20:56 Emne: Nyhedsbrev marts 2013 Kære alle medlemmer af Risskov Taekwondoklub, 2013 er efterhånden skudt godt

Læs mere

Silkeborg Regatta 2015 - Silkeborg Langsø PROGRAM. Lørdag den 15. august Silkeborg Langsø

Silkeborg Regatta 2015 - Silkeborg Langsø PROGRAM. Lørdag den 15. august Silkeborg Langsø Silkeborg Regatta 2015 - Silkeborg Langsø PROGRAM Lørdag den 15. august Silkeborg Langsø 1 2 Velkomst For 4. gang afholder vi Silkeborg Regatta på robanerne på Silkeborg Langsø. Kajakløbet slår deltagerrekorden

Læs mere

Havkajakroernes Medlemsundersøgelse 2009.

Havkajakroernes Medlemsundersøgelse 2009. Havkajakroernes Medlemsundersøgelse 2009. Der er 158 der har været inde på hjemmesiden og udfyldt spørgeskemaet. Mange har svaret på alle spørgsmål, men nogle har sprunget enkelte spørgsmål over, og andre

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Kære alle i RBBC. Det er en stor glæde for mig at aflægge beretning for denne næsten forgangne sæson - dette mit første år som formand. Sæsonen har haft mange

Læs mere

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark.

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Frederiksberg December 2012 Formanden vil gerne starte med at sige STORT TAK til alle de medlemmer som har deltaget i at hjælpe til med alle mulige

Læs mere

Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen

Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen Klubhuset åbner en halvtime før kursisterne skal være klar omklædte. Instruktører: Lisa - Birgit M. - Andres J. Hjælpeinstruktør: Anette, Program Efter

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde i Frederikshavn Kajakklub den 29 april 2014

Referat fra Bestyrelsesmøde i Frederikshavn Kajakklub den 29 april 2014 Til stede: (OS) Leif Hugo Kristensen (LHK) (JM) Morten Kølbæk Christensen (MKC) Michael Eilersen (ME) Bent Buchhave (BH) (LU). Afbud: Jesper Elias Jensen (JEJ) Orientering: Referat fra Bestyrelsesmøde

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 D A G S O R D E N og referat 1. Valg af dirigent/lars Illemann valgt 2. Bestyrelsens beretning v/formanden 3. Det reviderede regnskab v/kassereren 4. Behandling

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Siden 1991 har der været et aktivt byggeudvalg med 3 til 5 medlemmer. I 1996 besluttede generalforsamlingen

Siden 1991 har der været et aktivt byggeudvalg med 3 til 5 medlemmer. I 1996 besluttede generalforsamlingen Vejle Kajakklub har i mere end 25 år ønsket eget klubhus på baggrund af de begrænsninger, som de nuværende rammer lægger for social og sportslig aktivitet og udvikling. Siden 1991 har der været et aktivt

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 19 dage til OL i Rio. Et helt specielt OL for Gentofte Svømmeklub. Danmark stiller med 15 svømmere til OL. Heraf 2 fra Gentofte. Det er fedt, det

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde den 20. maj 2014 kl

Referat Bestyrelsesmøde den 20. maj 2014 kl Referat Bestyrelsesmøde den 20. maj 2014 kl. 19.30 Deltagere: Anders, Dennis N., Lone, Kirsten, Mie og Søren P. Afbud: Denis D. Forslag til dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Referat fra møde 8.

Læs mere

Danmarks rekord på 24 timer

Danmarks rekord på 24 timer Danmarks rekord på 24 timer Bagsværd Roklub gentager succes en op på Teatertorvet i Lyngby Storcenter Fredag d. 9. januar kl. 13:00 til Lørdag d. 9. januar kl. 13:00 Projektet Bagsværd Roklub vil, i samarbejde

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Møde den 21. maj 2015 kl

Møde den 21. maj 2015 kl Møde den 21. maj 2015 kl. 19.30 Deltagere: Anders, Dennis N., Pernille, Merete, Mie og Søren P. Afbud: Denis D. Forslag til dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Referat fra møde 21. april 2015 og siden

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere