Frederikshavn Kajakklub Årsberetning ved den ordinære generalforsamling, marts 2014.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Frederikshavn Kajakklub Årsberetning ved den ordinære generalforsamling, marts 2014."

Transkript

1 Frederikshavn Kajakklub Årsberetning ved den ordinære generalforsamling, marts har på mange måder været et godt aktivitets år for Frederikshavn Kajakklub. Der er ingen grund til at skjule, at året startede med megen uro i klubben og et medfølgende ubehag for mange medlemmer i forhold til at komme her. Men vi er kommet gennem det, vi er kommet ud på den anden side, og klubben har det godt. Jeg vil derfor gerne sige en stor og følt tak til klubbens medlemmer. Det har været fantastisk at opleve, hvor mange der af sig selv har påtaget sig ansvar og med engagement har udført stribevis af opgaver til gavn for klubben og til glæde for sammenholdet. Nogle i stor målestok, andre i mindre, men det er jo lige meget. Ethvert bidrag til klubbens aktiviteter og drift er guld værd. Skulle nogle nu sidde og tænke: Jamen, jeg har ikke rigtig bidraget med noget, så skal man ikke være ked af det. Vi har naturligvis ikke alle den samme mængde af fritid at investere i klubben, men det, at I er kommet her, at I med jeres tilstedeværelse har været med til at generere den gode stemning, er nok. Det er også guld. Så tusinde tak til alle. Der tegner sig nu et billede af en stabil og god kajakklub med plads til alle former for kajakinteresser. Og sådan skal det være. Vi vil nu se på de enkelte områder af klubbens liv. Medlemsudviklingen Samlet set har vi oplevet et fald i medlemstallet i 2013 på i alt 16 fordelt på alle medlemsgrupper. Det kan lyde lidt voldsomt, men efter forårets skilsmisse, var det vel forventet. I virkeligheden er der nogenlunde balance i regnskabet. Begrundelsen for udmeldelserne er flere: Flyttet til en anden egn, sygdom, skift i interessefocus, langvarig restance (der har vi hjulpet lidt til), eller slet og ret, at efterhånden som kontingentskruen har fået en tand opad, har nogle af de ikke aktive medlemmer forståeligt nok valgt at melde sig ud. Havkajak I sæsonen 2013 gennemførte vi 2 havkajakkurser, hvor vi fik mulighed for at give 17 forventningsfulde mennesker en oplevelse af, hvad havkajakken kan bruges til. Til forskel fra tidligere år tegner man nu et decideret medlemskab når kurset starter. Om det er årsagen ved jeg ikke, men en meget stor del af kursisterne 12 ud af 17 - har valgt at fortsætte medlemskabet, og optræder i dag som særdeles aktive roere. Nogle endda så aktive, at de allerede er overgået til instruktørstatus, og nu også på den måde bidrager til klubbens videre udvikling. På havkajakinstruktørsiden har vi fået 3 nye instruktør 1, der alle er opgraderet til EPP3 niveau. Det betyder, at vi i denne sæson får mindst 3 nye instruktør 2. Pt har vi således 1 instruktør 2, 4 instruktør 1 og 6 hjælpeinstruktører. I alt 11. Det er ret flot når vi tænker på, hvor få vi var, da sæsonen startede.

2 Da klubben selv uddanner til instruktør 1, vil alle de nye hjælpeinstruktører være opgraderet til instruktør 1 efter denne sæson. Der er planlagt 2 EPP 2 kurser i klubbens regi i 2014, og de er naturligvis fuldtegnede. I september kører vi igen et EPP3 kursus i FK. Denne gang har vi 2 instruktører på: Martin Ploug og Leslie Fleming. To af Danmarks absolut førende instruktørkapaciteter. Jeg vil gerne sige alle instruktører tak for det arbejde, der er udført i 2013 og en endnu større tak for det arbejde I skal i gang med i denne sæson. Tak til alle I nye hjælpeinstruktører, der har indvilget i at bruge en del af jeres fritid til glæde for nye roere og til gavn for klubben. En særlig tak til Michael, der som eneste instruktør 2 har siddet med hele det overordnede planlægningsarbejde og ansvar. Turkajak Vi har ikke som sådan uddannet nye turkajakroede i år, men har haft en tilgang på et par stykker, der i forvejen havde erfaring. De er alle taget i hånden af Jørgen Lie og frigivet efter klubbens regler. Personligt kunne jeg godt tænke mig, at handicaproningen blev genoplivet. Ikke for at pådutte nogen noget, - jeg synes blot, det ville være et spændende initiativ. Tak til Jørgen for arbejdet med de nye medlemmer. Ungdomsafdelingen Jeg tror man kan sige, at ungdomsafdelingen har kørt sådan lidt sidelæns i år. For det første blev de hårdt ramt af en vrangvillig vejrgud i foråret med alt for megen blæst. Det betød roning i havnen, og det er ikke så spændende. For det andet valgte Jesper at nedlægge sit hver som ungdomstræner. Det har vi i bestyrelsen fuld forståelse og respekt for. Jesper havde i en periode overordentlig travlt med eget firma, nyt og spændende arbejde på Orskov og på hjemmefronten dannelse af sin egen lille familie. Sådan er det Jesper. Det er en helt naturlig udvikling for en ung mand som dig. Vi vil alle gerne sige dig tak for det store arbejde du har lagt i ungdomsafdelingen, og vi glæder os over, at du fremover fortsat vil være til stede i det omfang du har tid, og som sådan fungere som en slags bisidder i klubbens ungdomsarbejde. Du har megen erfaring at videregive. Jeg vil også gerne sige tak til de af jer, der gennem hele sæsonen har støttet ungdomsarbejdet. En speciel tak til Aase, Britta, Henriette og Camilla. Ungdomsarbejdet vil i denne sæson blive videreført i tæt samarbejde med Kajakklubben Limfjorden, idet vi har et planlægningsarbejde i gang med en af deres mest erfarne trænere Jonas Juhl.

3 Den foreløbige plan er, at Jonas vil træne vore ungdomsroere 1 eller 2 gange om ugen. For at cementere samarbejdet og for at tilføre inspiration er det samtidig planen, at vore roere også lejlighedsvis skal deltage i træningen i Limfjorden ligesom roere fra Limfjorden lejlighedsvis skal træne med her i Frederikshavn. Vi håber meget at projektet bliver realiseret. Vi har stadig nogle løse ender, som vi skal prøve at finde svar på. Under alle omstændigheder er det et projekt, der kan støttes direkte via Frederikshavnerordningen, men måske ikke i helt så høj grad, som vi oprindeligt havde troet. Sportslige Resultater: Det har været en succesfuld sæson for eliteroerne i Frederikshavn Kajakklub. Efter 14 dages træningslejr i Sydfrankrig kvalificerede Emil sig til U16 bruttolandsholdet ved Copenhagen Spring Regatta. Oscar har ligeledes gjort sig bemærket med sin roning, og har sæsonen igennem også trænet på kraftcentret i Silkeborg. Begge roere har yderligere trænet regelmæssigt i Kajakklubben Limfjorden. Til Bagsværd Regatta placerede Oscar sig i midten af feltet, hvilket er en fornem præstation, når man er første års U14. Emil kvalificerede her til en endelig plads på U16 landsholdet. Flere har deltaget i nationale stævner sæsonen igennem: DM Maraton i Maribo og DM Sprint i Holstebro. Til sidstnævnte stævne fik Emil en sølvmedalje i K4 500m. Mikkel Lie fik en 4. plads i semifinalen i K1 200m og sammen med Jack en 4. plads i semifinalen i K2 200m og en 5. plads i finalen i K4 200m. Til Nordisk Mesterskab, som Emil var udtaget til via landsholdet, blev det til en 4. plads i K4 500m, en 5. plads i K4 200m og en 6. plads i K2 2500m. Der var også deltagelse ved Vendelboløbet i Ålborg, hvor 3 af Frederikshavn Kajakklubs ungdomsroere var med og hjemtog hele 3 medaljer: Rikke fik en 1 plads i dame senior og Emil og Oscar tog henholdsvis 1. og 2. pladsen i u 18. Distancen var for alle deltagende 21 km. Efterfølgende stillede Oscar og Emil op i Tour de Gudenå, hvor de roede 57 km over 2 dage. Emil fik her en 3. plads. Oscars sidste stævne var Rendsburg Regatta i Tyskland, hvor han fik flotte placeringer: En 4. plads i K2 500m og 2 5. pladser i henholdsvis K1 500m og K m. Frederikshavn Kajakklubs Grand Master, Jørgen Lie, har i den grad vist flaget i den forløbne sæson: Han fik en 2. plads i K1 i Paradisløbet og en 2. plads i K1 ved Randers Maraton. Jørgen deltog også i VM i Masters Marathon i Bagsværd. Jørgen blev nr. 25 i et utroligt tæt og spændende race. Her taler vi altså om Verdensmesterskaberne. Sidst, men ikke mindst, deltog vore 3 eliteroere ved DM i ergometerroning i Rødovre. Jørgen Lie vandt i overlegen stil DM i 2 klasser: Masters 1000 m og Masters 200 m.

4 Emil kom i A-finalen i 1000 m og Oscar placerede sig i den bedste halvdel af feltet blandt 40 U14 roere. Godt gået. 60+ Sidste år talte vi om 60+. Vi oprettede et særligt 60+ medlemskab, men det er ikke rigtig blevet til så meget. Fik vi ikke en 60+ afdeling, fik vi til gengæld en mandagsklub. Mandagsklubben Ole Stenbakken har dannet sin helt egen lille kajakhær. Jeg tør under ingen omstændigheder kalde dem selvom de alle har alderen til det, - bortset fra en enkelt kvinde eller 2. Gruppen består af en række gamle erfarne medlemmer. Mødes hver mandag kl Er vejret til roning, er det det man gør. Ellers er det en tur i torturrummet. Og det er jo fantastisk, men hvad der også er fantastisk er, at de ved siden af udfører et kæmpearbejde med vedligehold af bygninger og inventar. Jeg tror Ole i starten glemte at fortælle dem, at han også var formand for husudvalget. Jeg vil gerne sige mandagsholdet tusinde tak, både fordi I skaber aktivitet, fordi I er hyggelige at mødes med, men også for det arbejde I udfører for klubben. Hvis man nu skulle få lyst til at deltage i mandagsholdets løjer, tror jeg bestemt ikke de stiller krav om 60+ kvalifikationen. Man må gerne deltage selv om man er betydeligt yngre. Eneste forudsætning er, at man har fri. Hver måned holder de også en blå mandag som består af en længere tur et eller andet sted i landet. Klubture Bortset fra Oles og mandagsholdets blå mandagsture til Livø, Tjele Langsø, Mariager Fjord, Skagen og Dokkedal har vi haft velbesøgte og særdeles vellykkede klubture til Søsportshavnen, Voerså, Ryåen og Aalborg/Egholm, - endda i rigtig godt vejr. Vi fik også gennemført en herlig klubtur til Hirsholmene. Flot vejr over og blæsende og udfordrende hjem, men som sædvanligt utrolig hyggeligt. Der har naturligvis været flere ture arrangeret med kort varsel, som vejret nu kunne arte sig. For den kommende sæson er der sat datoer af i kalenderen for en del endags ture også for de nye roere - og for en klubtur til den svenske skærgård, og selvfølgelig for blå mandagsture. Følg med på hjemmesiden og på Rokort. Der kommer mere af slagsen. Følg i det hele taget med på hjemmesiden. Den er blevet flot og særdeles informativ.

5 Svømning Vi har i efterhånden en del år haft 2 ugentlige svømmetimer, nemlig tirsdag og torsdag fra 19 til 20. Det kan holde lidt hårdt at beholde disse tider, da presset på svømmehallen er stort, men Ole gør sit bedste. Det er vanskeligt for Ole at stille med det nødvendige antal basinvagter, så kunne en her tænke sig denne tjans næste vinter, vil Ole gerne vide det. I kan ikke sige det til ham i aften, da han og Solveig lige nu sejler rundt i Caribien. Ikke i kajak, men på cruise. Tak til Ole for igen i år at have arrangeret vintersvømningen og tak til de af klubbens medlemmer, der har taget tjansen som bassinvagter. Svømmehalstræning med kajak i Østervrå Hele vinteren igennem har vi hver anden lørdag kunnet træne med kajakkerne i Østervrå svømmehal. Der har været fuldt booket stort set hver gang, og der er trænet ihærdigt. Vi fik også gennemført en kursusrække på 3 lørdage med Tue fra OnAdventure. Meget vellykkede. Vi har derfor nu en del medlemmer, der kan kalde sig kajakrullere og en del næsten kajakrullere. Det bliver spændende at være med, når vandet bliver lidt varmere, og vi efter fællesroningen slutter af med et kvarters kajaknørderi. Vi reserverer Østervrå igen næste vinter, og husk, der er adgang for ALLE: Hav, tur, kap, ungdom og alderdom. Det er et fantastisk sted at øve teknik og sikkerhed, - og til at hygge sig vinteren igennem. Tusinde tak til Michael for at arrangere disse lørdag og til vore bassinvagter, der selvom de for det meste har hovedet nedad, alligevel passer godt på os andre Yoga Hver onsdag aften har man i klubben kunnet høre forskellige lidt anstrengte lyde blandet med stille og blid panfløjtemusik. Det er tegn på, at klubbens yogahold er i fuld aktivitet. Første halvdel af vinteren kørte det som forsøg, men tilslutningen var så stor, at holdet fortsatte / fortsætter helt hen til slutningen af denne marts måned. Jeg er ret overbevist om, at det er en af de mange aktiviteter, der fortsætter også næste vinter. Tusinde tak til Michael for at have arrangeret aktiviteten og en stor tak til vores yogainstruktør Christian for en instruktion, der for de fleste både er udfordrende og udviklende. Christians slutreplik hver aften kan i virkelighede bruges i mange andre sammenhænge i en klub som vores: Åben øjnene, smil til dig selv og mærk en følelse af glæde og tilfredshed.

6 Handicapløb mandag vinteren igennem Mandagens handicapløb er en fast og god tradition i klubben. Det er faktisk hyggeligt at lave et eller andet i klubben mandag aften og se den seriøsitet der bliver lagt for dagen. Det er en af de aktiviteter, der får mig til at synes, at Frederikshavn Kajakklub er noget særligt og repræsenterer noget særligt mangfoldigt. Motionsrum Motionsrummene har været flittigt brugt. Der er ingen egentlig tovholder. Til gengæld blev det sat i stand i løbet af 2013, så det nu igen tager sig pænt og brugbart ud. Materiel Vi har fået udført forskelligt og nødvendigt vedligeholdelses- og reparationsarbejde på nogle af vore turkajakker. Tusinde tak til de af jer, der gik i front her. Der er stadig et stykke vej, inden vi er helt på plads, så her er ethvert tilbud om hjælp i forsæsonen særdeles velkomment. Vi har netop indkøbt en ny overgangskajak til ungdommen. Zedteck Alito. Forventes præsenteret ifm standerhejsningen (5. april.) Følgebådens motor blev endnu engang stjålet ved et åbenbart natligt raid i Rønnerhavnen. Vi har fået erstatning fra Tryg, og er nu på udkig, ikke bare efter en ny motor, men efter et helt sæt bestående af en ny følgebåd med motor. Vi må forvente at skulle starte sæsonen med den gamle følgebåd, men har ikke planer om at købe ny motor, før en ny følgebåd er fundet. Vi håber i den mellemliggende periode at kunne låne os frem. Og så har vi solgt billardbordet. Her er der dog absolut ingen planer om at købe nyt. På havkajaksiden fik vi tilført 2 nye Valley Avocetter til den mindre roer. Vi har nyligt solgt 4 af vore prijonner og forventer dem erstattet med 2 nye, en Current Design Scirocco og en Valley Aquanaut, så det totale antal klubkajakker stadig er 8, nu blot fordelt så alle vægt- og højdeklasser af kajakroere kan blive tilgodeset. De 2 gamle kajaktrailere havde efterhånden nået en stand, hvor det ikke længere var forsvarligt eller endsige lovligt at køre med dem. De er skrottet og vi har i stedet købt en splinterny Brenderup Trailer. Og så har vi købt en ny stor og flot gasgrill. Den forventer vi flittigt brugt i den kommende sæson. Klubhus og arbejdsdage Igen i 2013 blev vedligehold af hus om område sat i system i forbindelse med 2 arbejdsdage, fantastisk hyggelige, effektive og værdiskabende for klubben Tusinde tak til alle jer, der kom og gik til den. Vi har også planlagt arbejdsdage for denne sæson, første gang d. 12. april, kl Forberedelserne og planlægningen af arbejdsdagene har Ole Stenbakken stået for.

7 Her en hilsen fra Ole: Husudvalg, start på Oles beretning. Det var noget tøvende jeg påtog mig jobbet som udvalgsformand. Det virkede som en kæmpe opgave at afløse Ole Mougaard, alt det arbejde han selv havde lavet med omfugning af gavlene og igangsætning af udvendig vedligehold af vindurer m.m. Det omfang af arbejde som Ole udførte i klubben, det vidste jeg på forhånd, jeg slet ikke kunne leve op til. Men opgaven som formand for husudvalget viste sig hurtigt ikke at være så krævende alligevel, da der har været stor opbakning fra medlemmerne til at yde et stykke frivilligt arbejde i klubben. Vi har haft et par fantastiske arbejdsdage, hvor der virkelig blev taget fat, og vi har fået lavet mange ting gratis i klubben, fordi vi har så mange specialister blandt medlemmerne. Men også alle de små nødvendige opgaver hen over året er blevet løst af sig selv. Jeg kan bare nævne en ting som græsslåning, og hvem skifter batterier i urene, når de går i stå? Mange af disse opgaver laver i dag sig selv dem skal man ikke tænke på, og det er dejligt Det er netop alle disse småting, der gør det skønt at komme i klubhuset, fordi tingene fungerer. Et lille eksempel fra 2013 var, at vi var så heldige at Hans Chr. sponsorerede en ny container til klubben, og gæt hvem der så stillede frivilligt op til at tage imod containeren en hverdagsmorgen kl. 7.oo, - det gjorde Hans Chr. Nej, i virkeligheden er der jo ingenting, der laver sig selv, det ved vi godt. Men hvis vi hver især tager bare en lille opgave for at få klubben til at fungere, så betyder det så lidt for den enkelte, men det betyder rigtig meget for Frederikshavn Kajakklub. Så en stor tak fra mig til hver enkelt for alt det frivillige arbejde der er blevet lagt i klubben i årets løb, uden jeres hjælp havde vi ikke haft denne dejlige velfungerende klub, og heller ikke mig som udvalgsformand længere. Vi vil i 2014 gerne fortsætte i samme spor, så der bliver igen i år lavet en arbejdsplan for det arbejde, vi gerne vil have udført på arbejdsdagene. Derudover laver vi en lille liste over alle de små opgaver, som er relativt enkelt at påtage sig, men som tilsammen betyder at klubben fungerer, at vi alle har det godt i klubben, og det vil derfor også i 2014 føles som tingene laver sig selv. I 2014 har vi et stort projekt, nemlig et nyt bådehus, og vi håber at vi med medlemmers frivillige arbejdsindsats kan løfte denne opgave til en fornuftig pris, vi har jo alle former for eksperter indenfor murene. Velkommen til en spændende sæson i klubben. Slut på Oles beretning. Vi skylder alle Ole og hans stab en usædvanlig stor tak for, at klubbens faciliteter i dag står så flotte som tilfældet er. Fondsbevillinger Også på den front har det været et givtigt år for klubben. Følgende er blevet nævnt, men det tåler altså en gentagelse. Da vi skulle af med den gamle container til Strandby trådte Hans Christian Højslet og DAFOLO straks til, og sponsorerede klubben en spritny container, færdig og opstillet på pladsen. Her har vi opbevaret klubbens havkajakker og et par enkelte private. Tusinde tak til Hans Christian og til DAFOLO. Yderligere fik vi knap ,- fra Tuborgfondet. Disse penge blev brugt til 2 nye havkajakker beregnet for den mindre og lette roer. Endelig fik klubben 5.000,- fra Nordjyske Bank, som er blevet anvendt til hjælp til den nye kajaktrailer.

8 Fondsarbejdet fortsætter. Vi har søgt Trygfonden til ny følgebåd med motor. Hans Christian har lavet et stort arbejde med fondsansøgninger til bådhusprojektet. Første ansøgning er sendt til Friluftsrådet (Tipsmidler). Her har vi søgt kr ,- Andre fonde vil blive søgt løbende. Nyt bådhuset Det store projekt bådhus har været længe undervejs og har haft en lidt omtumlet tilværelse mht om vi fik lov eller ej. Det endte som bekendt godt. Vi fik byggetilladelsen og oven i den fik vi fra den lokale anlægsfond. Yderligere er vi lovet støtte fra DAFOLO og Forsikringsselskabet Vendsyssel. Det har været en kæmpeopgave gennem hele forløbet for Michael, som nu vil gennemgå projektet. Tak til mine bestyrelseskolleger I har alle gjort et stort arbejde. I har hver især gjort en forskel. Vi har haft hver vore fokusområder. Sammen er det lykkedes os at skabe en konstruktiv og hyggelig arbejdsform. Vi er ikke blevet mindre, for vi får næsten altid kage. Tak for det, og tak for et godt samarbejde og for nogle hyggelige aftener. Og Britta, en særlig tak til dig. Du træder nu ud af bestyrelsen og skal starte en ny tilværelse i Silkeborg, hvor Emil skal gå på gymnasiet. Det er mit personlige håb for 2014 At klubben fortsat vil udvikle sig som den er på vej nu, med god plads til alle former for kajakudøvelse, til alle grader af personligt aktivitets- og ambitionsniveau, med godt sammenhold og gensidig respekt for hinanden. Et hyggeligt og rart sted at komme. At de mange varierede aktivitetstilbud kan fortsætte, specielt vinteren igennem. Det giver klubben liv i en mørk tid. At medlemsudviklingen vil fortsætte opad i et stabilt leje. Og så håber jeg, at ungdomsafdelingen vil vokse sig stærk. Tak Lars Ullitz Marts 2014

LIMNYT Nr. 2 - Juni 2012

LIMNYT Nr. 2 - Juni 2012 LIMNYT Nr. 2 - Juni 2012 I dette nummer: Fotokonkurrencen Portræt af Mai en begynder fra hold 1 Hvor går roturen hen? En beskrivelse af vores rovand Miniguide til klubbens turbåde Stævneresultater fra

Læs mere

LIMNYT Nr. 7 September 2013

LIMNYT Nr. 7 September 2013 LIMNYT Nr. 7 September 2013 Nr. 7 September 2013 I dette nummer: Hvad er det for en klub vi ønsker os? Roregler om vinteren Nyt fra havkajakudvalget Beretning fra en begynder Elitestævner: EM maraton,

Læs mere

KANO & KAJAK. Et stort tilykke til de nykårede verdensmestre i K2 marathon, Anne Lolk og Mette Barfod fra henholdsvis Gladsaxe og Lyngby.

KANO & KAJAK. Et stort tilykke til de nykårede verdensmestre i K2 marathon, Anne Lolk og Mette Barfod fra henholdsvis Gladsaxe og Lyngby. KANO & KAJAK D A N S K K A N O & K A J A K F O R B U N D S N Y H E D S M A G A S I N O K T O B E R 2 0 0 6 indoor-outdoor Et stort tilykke til de nykårede verdensmestre i K2 marathon, Anne Lolk og Mette

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag den 25. februar 2015 i Holbæk Roklub

Referat af generalforsamling onsdag den 25. februar 2015 i Holbæk Roklub Referat af generalforsamling onsdag den 25. februar 2015 i Holbæk Roklub 1. Valg af dirigent Michael Høgh blev enstemmigt valgt. Han gav ordet videre til Niels Chr., der startede med den første beretning.

Læs mere

LIMNYT Nr. 4 December 2012

LIMNYT Nr. 4 December 2012 LIMNYT Nr. 4 December 2012 Nogle roere træner seriøst og stiller op til forskellige konkurrencer her er det Merle, der laver en overbæring under DM Marathon...mens andre hellere vil hygge sig og lave sjov

Læs mere

Beretning FDF landsdel 2013 2014

Beretning FDF landsdel 2013 2014 To år er gået, siden vi sidst gjorde status og så tilbage, nu er det er så blevet tiden igen og denne gang, er det mig, der for første gang får lov at skrive beretning. I vil opdage at formen er anderledes

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2010.

Bestyrelsen beretning for 2010. Bestyrelsen beretning for 2010. Indledning. Den anden hele sæson der er ikke følger kalenderåret. Men det gik da egentligt smertefrit, eller relativt. Der er meget, eller retter, ekstrem kort tid til at

Læs mere

Medlemsblad for Horsens Orienteringsklub

Medlemsblad for Horsens Orienteringsklub Medlemsblad for Horsens Orienteringsklub 43. årgang. nr. 218. januar 2014 Så ti dog stille synes Jakob at sige til de urolige løbere på kort bane til Nytårsløbet Side 1 af 31 Formand Lars Sørensen Galgehøj

Læs mere

Kajakklubben Vikingen Silistria.

Kajakklubben Vikingen Silistria. Kajakklubben Vikingen Silistria Referat af Ordinære Generalforsamlingen den 28 Februar 2008 kl 19:00 I Klubhuset 36 medlemmer fremmødt Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Godkendelse af nye medlemmer 3 Bestyrelsens

Læs mere

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26 FTK Marts 2012 2 Indholdsfortegnelse! Formanden har ordet! 3 Informationshjørnet! 8 Sæsonprogram TRÆNING! 10 Sæsonprogram HOLDKAMPE 11 Standerhejsning 13 Juniorafdelingen 14 Sæsonprogram ARRANGEMENTER

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 24-feb 2009 Beretning 2008 Endnu et år er gået, et travlt år synes jeg, det har været hårdt arbejde, men bestemt også meget spændende. Jeg har i år haft mulighed

Læs mere

PADLEN. 499 - juli/august 2011. Medlemsblad for Lyngby Kanoklub

PADLEN. 499 - juli/august 2011. Medlemsblad for Lyngby Kanoklub PADLEN Medlemsblad for Lyngby Kanoklub 499 - juli/august 2011 Lyngby sejr i Kajakmaraton+ Mølleåens Blå Bånd Lukkeloven Bagsværd Regatta 2011 Farvel til den Gyldne stemme Fra 0-55 på et år Amager Strandpark

Læs mere

Kalundborg Roklubnyt Årsoversigt 2009. www.kalundborgroklub.dk

Kalundborg Roklubnyt Årsoversigt 2009. www.kalundborgroklub.dk Kalundborg Roklubnyt Årsoversigt 2009 www.kalundborgroklub.dk Guldæbler for klubben Kalundborg Roklub var i efteråret ude og hjælpe i æbleavlerens plantage med at få høsten i hus. Det blev nogle rigtigt

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Beretning år 2014 Gymnastikafdelingen Lystrup IF 1.januar - 31. december 2014 Det er nu mit andet år som formand for gymnastikafdelingen i Lystrup IF og et år hvor der igen er sket rigtig meget indenfor

Læs mere

KR - for alle på tværs af landegrænserne

KR - for alle på tværs af landegrænserne KR - for alle på tværs af landegrænserne Juli, 3. kvartal 2009 - nr. 3-83. årgang Forsidefoto 12 kaniner fra ni lande på instruktionsweekend. Indhold 02 Indhold og redaktion 03 Leder 04 Standerhejsning

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Nr. 1, april, 2015, 35. årgang

Nr. 1, april, 2015, 35. årgang Nr. 1, april, 2015, 35. årgang Side 2 www.silkeborg-kajakklub.org Nr. 1, April 2015 Indhold Side Formanden har ordet 4 Årets Idrætsleder 6 Årets Talent 6 Nyt fra bådpladsudvalget 8 Husk at betale dit kontigent

Læs mere

Første punkt på dagsorden er valg af dirigent, her vil Bestyrelsen foreslå Bent Munk Johansen.

Første punkt på dagsorden er valg af dirigent, her vil Bestyrelsen foreslå Bent Munk Johansen. Beretning for Faaborg Sejlklub sæson 2010-2011. Jeg vil gerne på Faaborg Sejlklubs vegne byde alle velkommen til årets generalforsamling. En speciel velkomst til vort æresmedlem Palle Røssel og vort æresmedlem

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Brøndby den 4. november 2009 Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2009 Comwell Roskilde a-s Vestre Kirkevej 12, 4000 Roskilde Søndag den 19. april 2009 kl. 10.00 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Willy

Læs mere

Frank Marx Pedersen en utrættelig ildsjæl gennem 48 år i Aalborg Roklub

Frank Marx Pedersen en utrættelig ildsjæl gennem 48 år i Aalborg Roklub Nr. 4 Juli / August 2004 63. Årgang Frank Marx Pedersen en utrættelig ildsjæl gennem 48 år i Aalborg Roklub Den 21. juni sov Frank stille ind træt af sygdommens hærgen. Forud var gået 48 års, næsten til

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang April 2014 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind,

Læs mere

Maribo Sø Golfklub 25 års jubilæum 1989-2014 GOLF K LU B. Jubilæumsskrift

Maribo Sø Golfklub 25 års jubilæum 1989-2014 GOLF K LU B. Jubilæumsskrift MARIBO SØ 25 ÅR GOLF K LU B 1989-2014 Jubilæumsskrift 1 Golfklubben er en gave Borgmester Holger Schou Rasmussen Maribo Sø Golfklub bliver 25 år, og det skal selvfølgelig fejres. Klubben er en del af det

Læs mere

December 2013 Nr. 5 36. årgang

December 2013 Nr. 5 36. årgang December 2013 Nr. 5 36. årgang Indhold Rummer din økonomi skjulte muligheder, er vi eksperter i at afsløre dem Medlemsblad for Egå Sejlklub Udgivelser 5 gange årligt. Nr. 1 d. 7. februar. Nr. 2 d. 11.

Læs mere

Nr. 4 September 2013. Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK. Bagsværd Regatta. Signe, Flora, Eline og Astrid efter de vandt Bronze i K4

Nr. 4 September 2013. Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK. Bagsværd Regatta. Signe, Flora, Eline og Astrid efter de vandt Bronze i K4 Nr. 4 September 2013 Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK Bagsværd Regatta. Signe, Flora, Eline og Astrid efter de vandt Bronze i K4 Bestyrelsen: TILLIDSPOSTER I KAJAKKLUBBEN ESRUM SØ Formand, Bådudvalg,

Læs mere

KØBENHAVN KARATENYT. København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK

KØBENHAVN KARATENYT. København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK KØBENHAVN KARATENYT København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK Uden frivillige går det ikke Dejligt - nu er det igen dagen, hvor der er træning, og om et par dage er det igen tid til at tage en frisk gi

Læs mere

Referat af DMUs repræsentantskabsmøde 2009. Lørdag den 7.marts 2009 på Hotel Bygholm Park, Horsens

Referat af DMUs repræsentantskabsmøde 2009. Lørdag den 7.marts 2009 på Hotel Bygholm Park, Horsens Referat af DMUs repræsentantskabsmøde 2009. Lørdag den 7.marts 2009 på Hotel Bygholm Park, Horsens 1. Konstatering af møderet og stemmetal Henrik Funder Kristensen konstaterede, at der var 64 stemmeberettigede

Læs mere

Årsrapport 2011 for Café Parasollen

Årsrapport 2011 for Café Parasollen Årsrapport 2011 for Café Parasollen Et socialt og alkoholfrit værested tilknyttet KFUM s Sociale Arbejde Lavgade 5, 6100 Haderslev Tlf. 74 53 58 93 www.parasollenhaderslev.dk Udfordringer, smil og latter

Læs mere

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009 VokseVærker Ventilens år 2011-2012 1993 1999 2012 2015 2022 ISSN: 2245-0009 I dette årsskrift Kære Læser 3 Årsmøde 2012 4 - Indkaldelsen Ventilen i tal 5 - Et hurtigt overblik 6 Ventilen har vokseværk

Læs mere