FOR. A. Registrerede Mærker.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FOR. A. Registrerede Mærker."

Transkript

1 Nr FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg Nr Anmeldt den 8. April 1924 Kl. Anaconda Copper Mining Company, Metalvarefabrikation, New York i de forenede Stater, og registreret den 31. Maj s. A. En Spydspids, henover hvilken læses Ordet; Anaconda, hvis første og sidste umer Bogstav er større end de øvrige, og Ordene: from mineto consumer. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 10. Marts 1923 registreret i Washington den 30. Oktober s. A. for Messingrør, Kobberrør, sømløse Rør af simpelt Messing, sømløse Rør af Kobber, Kondensatorrør, haardtloddede Messingog Kobberrør, sømløse Rør af Nikkelsølv og Fosforbroncerør. Reg Nr Anmeldt den 8. April 1924 Kl. 11" af samme, og registreret den 31. Maj s. A. En Spydspids, henover hvilken læses Ordet: Anaconda, hvis første og sidste Bogstav er større end de øvrige, og Ordene: from mine to consumer. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 10. Marts 1923 registreret i Washington den 30. Oktober s. A. for færdig bearbejdede Kommutatorsegmenter, from mi umer Kobberstænger og -strimler til elektriske Øjemed og isoleret Kobbertraad. Reg Nr Anmeldt den 23. April 1924 n p Aiivi A RbA\iiii r" Kl. IP*' af Etablissements Antoine Chiris, Compagnie ii t Ol IH AR^jlVI E des produits aromatiques, chimiques et medieinaux, soc. anon., Fabrikation af kemiske, aromatiske og medicinske Produkter, Paris i Frankrig, og registreret den 31. Maj s. A. Ordet: Resinarome. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 6. Marts 1924 registreret i Paris for Raastoflfer, Oljer og syntetiske Essenser til Parfumefabrikation. Reg Nr Anmeldt den 23. April 1924 > _ >-v -*, Kl. 11^0 af samme, og registreret den 31. Maj s. A. Ordet: Reslnodor. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 6. Marts 1924 registreret i Paris for Raastoffer, Oljer og syntetiske Essenser til Parfumefabrikation.

2 158 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. ABSALON Reg Nr Anmeldt den 22. April 1924 Kl. 10 ^ af August Bang, Boghandel, København, og registreret den 31. Maj s. A. Ordet ; Absalon. Mærket er kun registreret for Konvolutter, Skrivepapir, Blyanter, Skrueblyanter, Blyantspidsere, Penneholdere, Trekanter af Træ, Celluloid, Ebonit, Linealer af Træ, Celluloid, Ebonit, Korrespondanceblokke, Noteblokke, Vidskelæder og Radergummi. Reg Nr Anmeldt den 24. April 1924 Kl. 11^^ af A. E. Little Company, Skotøjsfabrikation, Lynn i Massachusetts i de forenede Stater, og registreret den 31. Maj s. A, Ordet: Sorosis inden for en Cirkel. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 24. April 1905 registreret i Washington den 1. August s. A. for Støvler og Sko, fremstillet af Læder og af Læder og Klæde. Ordet: Sorosis er af Anmelderne angivet at skulle anvendes som en særlig Benævnelse for disse Varearter. Den 18. April 1917 er der tilført de forenede Staters Varemærkeregister, at Retten til Mærket er overgaaet til de her optrædende Anmeldere. Reg Nr Anmeldt den 24. April 1924 Kl. 11^^ af AERONOVA A.-S. Althuon & Nielsen, Oscar Kiellerups Eftf., Maskinfabrikation, København, og registreret den 31. Maj s. A. Ordet: Aeronova. Mærket er kun registreret for Maskinapparater og -redskaber til Anvendelse i Bryggerier, Sodavandsfabrikker, Vinfabrikker og Aftapningsanstalter. Reg Nr Anmeldt den 26. April 1924 Kl. af Karmel, R. Slor, Vinhandel, København, og registreret den 31. Maj s. A. Ordet: Karmel under to Mænd, der er iførte gamle jødiske Dragter og paa deres Skuldre bærer en Drueklase over en Stok. Mærket er kun registreret for Vine, Spirituosa, Likører og koncentreret Druesaft fra Société Cooperative Vigneronne, des grandes caves Richon-le-Zion et Zicron-Jacob af Richon-le-Zion i Palæstina. KARMEL Reg Nr Anmeldt den 28. April 1924 Kl. If r; i "p n n All 11 af Rohmische Pilsner-Rrauerei Aktiengesellschaft in yu ti i w w^ll Pilsen, Bryggeri, Pilsen i Czekoslovakiet, og registreret den 31. Maj s. A. Ordet: Weltbråu. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 17. Maj 1922 registreret i Pilsen for 01. Reg Nr Anmeldt den 30. April 1924 Kl. 11 af EMULSATOR Erik Steenberg, Fabrikation af Kærneæltere, Hellerup, og registreret den 31. Maj s. A. Ordet; Emulsator. Mærket er kun registreret for Maskiner, Apparater og Redskaber til Kærning af Smør og Margarine og til Blanding af Vædsker af forskellig Vægtfylde. Reg Nr Anmeldt den 30. April 1924 Kl. 11^^ af A.-S. Aage Lichtinger. Cigarfabrikation, København, og registreret den 31. Maj s. A. Ordet: Sonado. Mærket er kun registreret for Cigarer, Cigarillos, Cigaretter samt anden Tobak i forarbejdet og uforarbejdet Stand.

3 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. 159 ^saage LICHTINGER Reg Nr Anmeldt den 30. April 1924 Kl. 11 af samme, og registreret den 31. Maj s. A. Under Anmeldernes Navn og over Angivelsen af deres Hjemsted ses et aflangt ottekantet, skraveret Felt, i hvis Midte ses en ottetakket Stjerne i en regelmæssig lys Ottekant, og henover hvilken staar Ordet: Carat oven over Bogstaverne: A L L A i Monogram. Mærket er kun registreret for Cigarer, Cigaretter samt anden Tobak i forarbejdet og uforarbejdet Stand. Ordet: Carat er af * KØBKMHAVTSr * Anmelderne angivet at skulle anvendes som en særlig Benævnelse for disse Varearter. Reg Nr Anmeldt den 9. RECORD Maj 1924 Kl. 10^^ af Victor Andersen, Groshandel, Frederiksberg, og registreret den 31. s. M. Ordet: Record. Mærket er kun registreret for Paalægsskæremaskiner samt Tilbehør og Materiel til samme. Reg Nr Anmeldt den 12. Minimax Maj 1924 Kl. 11 af N. V. Minimax Export Oompagnie, Fabrikation af Brandredskaber, Amsterdam i Holland, og registreret den 31. s. M. Ordet: Minimax. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 8. Juli 1921 registreret i 's-gravenhage den 13. s. M. for Brandsprøjter, derunder Dampsprøjter, Sprøjtepramme, Extinktører, Slukningsbomber, Ildslukningskøretøjer, Annihilatorer, Suge- og Tryk- saavelsom Haandpumper, Stiger, derunder ogsaa med Hjul, Liner, Redningstæpper, Hageredskaber, særlig Brandhager til Nedriven, Røghjelme, Beskyttelsesindretninger mod Røg, Røgmasker, ildsikker Beklædning, Brandhaner, Slanger med tilhørende Indretninger, Slangeholdere og Slangevogne, Hydranter, Økser, Brandhjelme, Brandvæsensuniformer, Brandsignalklokker, Fakler, Hydrantrør, Sugeværker til Vandafledning, Spande, Trug, Signalfløjter, Signalhorn, Læderbælter, Hesteseletøj, Signalarme til Brandvæsensvogne, Lygter, Fodtøj for Brandmænd og Vandtønder ogsaa paa Hjul. Den 27. Marts 1924 er der tilført det hollandske Varemærkeregister, at Retten til Mærket er overgaaet til de her optrædende Anmeldere. Reg Nr Anmeldt den 17. Maj 1924 Kl. 11 ^ af Aktiebolaget Olje-Eldning, Fabrikation af og Handel med Oljefyringsapparater og Maskiner, Stockholm i Sverige, og registreret den 31. s. M, Paa et buet Baand staar Ordet: Hllmor. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 17. April 1924 registreret i Stockholm den 29. s. M. for Rørbøjemaskiner, Værktøjsmaskiner samt Dele af saadanne, pressede Bliklaag og andre pressede Blikgenstande, elektriske Motorer og Oljemotorer samt Dele af saadanne, Præcisionsvædskemaalere og Dele af saadanne, Tælleværker og Maaleinstrumenter. Anordninger til Lagring af Olje og Benzin med Tilbehør, Bageovne med Tilbehør, Bagerimaskiner, Smede- og Hærdeovne samt andre tekniske Ovne, Pumper, Ventilatorer og Kompressorer, Varmeapparater og Armatur for Luftarter, Vædsker og Dampe, Automobiltilbehør, Rør og Rørdele, Kapsler og Telefonapparater, og Ordet; Hilmor som en særlig opfunden Benævnelse for disse Varearter.

4 160 Reg Nr Anmeldt den 14. Maj 1924 Kl. IP af 3Iargarlnefabrikken AlJa", A.-S., Margarinefabrikation, VejeD, og registreret den 31. s. M. En mørk Etikette, hvori foroven i et lyst ovalt Felt staar: Alfa Nr. 56. Forneden ses paa mørk Baggrund et Egern og nogle Blade samt Ordene; Plante Margarine. Mærket er kun registreret for Margarine, Palmin, blandede Fedtstoffer, Margarineost, kondenseret Mælk og Eksportfløde. Nn ^PLANTE MARGARINE Reg JVr Anmeldt den 14, Maj 1924 Kl. 11^ af samme, og registreret den 31. s. M. En mørk Etikette, hvori foroven i et lyst ovalt Felt staar: Alfa Nr. 56. Forneden ses paa mørk Baggrund to Kattekillinger og Ordene; Plante Margarine. Mærket er kun registreret for Margarine, Palmin, blandede Fedtstoffer, Margarineost, kondenseret Mælk og Eksportfløde. Nn PLANTE MARGARINE e Reg Nr Anmeldt den 15. Maj 1924 Kl. 11^ af Kalle & Co., Aktiengesellschaft, Fabrikation af og Handel med kemiske Produkter og lignende, Biebrich a. Rh. i Tyskland, og registreret den 31. s. M. Et dobbelt K. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 22. Oktober 1923 registreret i Berlin den 12. Februar 1924 for kemiske Produkter til Brug i industrielle, videnskabelige og fotografiske Øjemed, særlig Midler til Opløsning af Stivelse (Midler til Udvadskning af Appreturer), Klæbestoffer, Rensemidler og Lystrykpapirer.

5 161 Reg Nr Anmeldt den 17. Maj T Tf Tr if 1924 Kl. 10^" af Société Anonyme Bunge, Fa- JLJ J 4, J[( brikation af og Handel med Mel, Anvers i Belgien, og regislreret den 31. s. M. Ordet: Delicia. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 31. Januar 1924 registreret i Anvers den 2. Februar s. A. for Mel. Reg. 1924iNr Anmeldt den 17. Maj 1924 Kl. 10^ af samme, og re- T T ^ "Nj? 7^ gistreret den 31. s. M. Ordet; GuanaCO. -4"^ Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 31. Januar 1924 registreret i Anvers den 2. Februar s. A. for Mel. Reg Nr m4 K:.''io«"aALm:! O O WD I L L E H A og registreret den 31. s. M. Ordet: Cordillera. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 31. Januar 1924 registreret i Anvers den 2. Februar s. A. for Mel. Reg Nr Anmeldt den. 17. Maj 1924 Kl. lo^«af samme, og 2^ AvTTf TP' regislreret den 31. s. M. Ordet: - i i ^ Favorita. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 31. Januar 1924 registreret i Anvers den 2. Februar s. A. for Mel. Reg Nr An- - meldt den 17. Maj 1924 Kl F E, H 1 IDA 10^" af samme, og registreret ~ ~ den 31, s. M. Ordet: Preferida. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 31. Januar 1924 registreret i Anvers den 2. Februar s. A. for Mel. Reg Nr Anmeldt den 20. Maj 1924 Kl. 1P2 af Anton C. M. Nielsen, Cigarfabrikation, København, og registreret den 31. s. M. Ni græske Søjler i et Landskab, bag hvilket ses en Solglorie. Ved Foden af Søjlerne ligger brudte Søjlestykker. Det hele er indrammet af en Skybræmme, hvori Navnet Anton C. M. Nielsen samt et Monogram, dannet af Bogstaverne : A C M N, i hver Side er anbragt.

6 J 162 ker. Reg Nr Anmeldt den 21. Maj 1924 Kl. 1P af The American Tobacco Co., A.-S., Tobaksfabrikation, København, og registreret den 31. s. M. Midt i et rektangulært Felt ses paa skraveret Bund et ovalt lyst Felt, hvorfra der udgaar et Slraalebundt. I Ovalen staar en Angivelse vedrørende Varen. Mærket er kun registreret for Cigarer, Cigaretter, Cigarillos, Cerutter, Røg-, Skraa- og Snustobakker. VIRGINiA CiGARETTES B. Fornyelser, Udslettelser m. v. Fornyede er i Medfør af Lov af 11. April fra den 30. Maj 1924 at regne: Reg Nr. 328 Karlsruher Parfiiinerie- & Toiletteseifcn-Fabrik, F. Wolff & Sohn, G. m. b. H., Karlsruhe i Baden i Tyskland, Rog Nr. 329 Koninkiijke Nedcrlandsche Maatschappij tot Exploitatie van Pctroleumbronnen in Nederlandsch-Indie, 's-gravenhage i Holland, Reg Nr. 330 C. W. Obel, Aalborg, Reg Nr. 332 samme, Reg Nr. 334 Rosenthai, Fleischer & Cie., Goppingen i Tyskland, Reg Nr. 336 Schlichtkrull & Uttenthal, København, Reg Nr. 337 Rosenthai, Fleischer & Cie., Gøppingen i Tyskland, Reg Nr. 338 for Dollfus-Micg & Cie., Soc. anon., Mulhouse i Frankrig, Reg Nr. 339 for samme, Reg Nr. 340 Firmaet E. Merck, Darmstadt i Tyskland, Reg Nr. 342 Edward Cook & Company, Limited, London i England, Reg Nr. 344 A.-S. Dansk Soyakagefabrik, Kobenhavn, Reg Nr. 348 W. Dickhnth & Sohn, Hamburg i Tyskland. Udslettede er i Medfør af samme Lovbestemmelser den 27. Maj 1924: Reg Nr. 35 C. M. Hess, Vejle, den 30, Maj 1924: Reg Nr. 341 Neue Photographische Gesellschaft, A.-G., Berlin-Steglitz i Tyskland, Reg Nr. 343 Hans Jacob Kornerup-Koch, København, Reg Nr. 345 Chemische Fabrik auf Actien (vorm. E. Schering), Berlin i Tyskland, Reg Nr. 346 samme, Reg Nr. 347 Steaua Romana Petroleums-Gescllschaft m. b. H., Berlin i Tyskland, Reg Nr. 349 Odense Piskefabrik ved Madsen & Pedersen, Odense. Registrerings-Tidende for Vare- og" Fællesmærker. Abonnementsprisen for Aargangen 1924 er 15 Kr. Abonnement modtages af alle Postkontorer, i København tillige af Registrator, Bernstorffsgade Nr. 25. Hos sidstnævnte sælges enkelte Numre for en Pris af 50 Øre for hvert Blad paa indtil 4 Sider, Nummeret indeholder. Udgiven af Registrator for Varemærker og Mønstre. Bianco Lunos Bogtr., København.

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 34. 1929. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. KING DAVIS Reg. 1929 Nr. 876. Anmeldt den 22. Maj 1929 Kl. 11^^ af A. W. Kirkebye, Groshandel, København, og registreret den 24. August

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 370. Anmeldt den 22. December 1932 Kl. 11^" at" Niels Christian l*etersen-danhoj, Groshandel, Aarhus, og registreret den 8. April 1933.

Læs mere

)^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r

)^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r )^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r A. Registrerede Mærker. Varemærker. PI OM BI Reg. 1922 Nr. 679. Anmeldt den 1. Juni 1922 Kl. Il 50 af A.-S. Nordisk Speciale, Fabrikation af Skotøjsreparationsmidler, København,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 1231. Anmeldt den 6. Juni 1933 Kl. 11'«af Socletå Italiana Pirelli, Handel, Milano i Italien, og registreret V I A T O R den 9.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VARE OG FÆLLES MÆRKER Reg. 1936 Nr. 66. Anmeldt den 11. November 1935 Kl. 11"^ af A/B Chokladfabriken Marabou, Fabrikation, Sundbyberg i Sverige, og registreret den 25. Januar 1936. En rektangulær Etikette,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. MOTH CONTROL Reg. 1931 Nr. 475. Anmeldt den 2. September 1930 KL 11^^ af Air-Way Electric Appliance Corporation, kemisk Fabrikation, Toledo i Ohio

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1930 Nr. 6. Anmeldt den 26. August 1930 Kl. 10^ af Centraludvalget for Danmarks Isenkræmmerforeninger samt Københavns Glas- og CT Porcelænshandlerforening,

Læs mere

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr.22. 1929. FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 537. Anmeldt den 13. Marts 1929 Kl. 11^" af A70TYL Soc. An. OmDium de Specialités et Produits CMmiques, Fabrikation,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1929 Nr. 5. Anmeldt den 22. Juni 1929 Kl. 11^ af Den kgl. Veterinær- og Landbohøjskoles landøkonomiske Forsøgslaboratorium, Frederiksberg, og registreret den

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. )^''^RE OG FÆLLESMÆR K A. Registrerede Mærker. Varemærker. Rcg. 1920 Nr. 276. Anmeldt den 10. December 1919 Kl. 11'^ af Koninklijke Nederlaudsche Maatschappij tot Exploitatie van Petroleiimbronnen in Nederlandsch

Læs mere

A* Registrerede Mærker. Varemærker.

A* Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A* Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 76. Anmeldt den 16. December 1935 Kl. 10 ^ af Knud Lucas, Groshandel, København, og registreret den 1. F'ebruar 1936. Navnet: K. Lucas

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel. Købenbavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 48 ker, fællesmærker,

Læs mere

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 9. 1920. FORI VARE OG FÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1920 Nr. 347. Anmeldt den 21. Januar 1920 Kl. 10^ afjviels Søren Larsen, Handel, Fredensborg, og registreret den 6. Marts

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direlitøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker.

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker. VARE OG FÆ L LES MÆR K ER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 1146. Anmeldt den 6. Januar 1931 Kl. 11^" af The Wheeler Osgood Company, Fabrikation, Tacoma i Washing- B ton i De Forenede Stater,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 263. Anmeldt den 26. Oktober 1925 Kl. H 45 af li a i CV The British Xylonite Company, Limited, Fabrikation, London i England, ilalt/v

Læs mere

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 45. 1925. FORI VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 1023. Anmeldt den 14. September 1925 Kl. 11 ^ af Phillips* Patents, Limited, Fabrikation, London i England, PHILLIPS

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

RUSSi EVERSIN. ,suenngs-7',i^ Nr. 39. Vare- og Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. A'aremærker.

RUSSi EVERSIN. ,suenngs-7',i^ Nr. 39. Vare- og Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. A'aremærker. Nr. 39,sUenngs-7',i^ 1914 Vare- og Fællesmærker A. Registrerede Mærker. A'aremærker. Reg. 1914 Nr. 648. Anmeldt den i)de December 1914 Kl. 11^ af A.-S. Korspr.Margarinefabrik, Fabrikation og Forhandling-

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 51. 1924. FOR VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. ECLAT Reg. 1924 Nr. 1194. Anmeldt den 4. Juni 1924 Kl. 11^' af Colgate & Company, Fabrikation af Toiletartikler, Jersey City i New

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemæriier.

A. Registrerede Mærker. Varemæriier. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER *' A. Registrerede Mærker. Varemæriier. Reg. 1933 Nr. 903. Anmeldt den 6. Marts 1933 Kl. 11" af Otto Mønsted, A/S, Gradonisermg Margarinefabrikalion, København, og registreret den

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER

VARE OG FÆLLES MÆRKER VARE OG FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 1265. Anmeldt den 12. August 1936 Kl. 10 af Firmaet Alfred Th. Øberg, Groshandel, København, og registreret den 12. December s. A.

Læs mere

^ VAREOGFÆLLESMÆRKER

^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1930 Nr. 451. Anmeldt den 5. Juli 1929 Kl. 10 af Lauritz Christiansen, Fabrikation af Radioapparater og Dele dertil, København, og registreret

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 169. Anmeldt den 31. Juli 1934 Kl. 11 af N. V. Drogerijen Maatschapplj, kemisk Odorex Fabrikation, Rotterdam i Holland, og registreret

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. 1920. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1920 Nr. 109. Anmeldt den 26. November 1919 Kl. 11 ^ af Det Danske Petroleums Aktieselskab, Haqdel, København, og nctqnnillct registreret

Læs mere

VINTAGE PORT. -0<5x>z

VINTAGE PORT. -0<5x>z 36 Overdragne er i Medlør af samme Lovs 8: Reg. 1937 Nr. 763 fra I. N. Chr. Thirsing, Hellerup, til Grosserer P. Møller, København, og fra Grosserer P. Møller, København, til C. J. Aggerbeek A/S, Horsens.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 45 ker, fællesmærker,

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Transperent Reg. 1936 Nr. 298. Anmeldt den 29. November 1936 Kl. 11^ af Henkel & Co., A/S, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 21.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker,

A. Registrerede Mærker. Varemærker, OE FÆLLESMÆRKER^^ A. Registrerede Mærker. Varemærker, Reg. 1921 Nr. 1189. Anmeldt TRÅDE MARK den 12. December 1921 Kl. 11^ af Beckett & Meyer, Handel og Fabrikation af optiske Artikler, KøbeohaTD, og registreret

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemær- ker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 28. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1923 Nr. 593. Anmeldt den 18. April 1923 Kl. Il 45 af A. M.Hirschsprung & Sønner, A.-S., Cigarfabrikation, Kobenhavn, og registreret

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. Nr. 45. 1927. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1927 Nr. 1114. Anmeldt den 20, Maj 1927 Kl. 11 af The Birmingham Small Arms Co., Limited, Vaabenfabrikation, Small Heath i Birmingham

Læs mere

VARE OE FÆLLES MÆRKER

VARE OE FÆLLES MÆRKER VARE OE FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 647. Anmeldt den 27. September 1930 Kl. 11^^ af R. C. A. Photophone, Inc., Filmsfabrikation, New York i De Forenede Stater, og registreret

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. A. Registrerede Mærker. Varemærker. L Reg. 1924 Nr. 730. Anmeldt den 20. Juni 1924 Kl. 1136 af Blyantfabrikken Viking, A.-S., Fabrikation af Blyanter, København, og registreret den 19. Juli s. A. I en

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. ^ VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1932 Nr. 946. Anmeldt den 12. Maj 1932 11^^afScintilla S. A., Fabrikation, I 1^1 I I Soluthuni i Schweiz, og registreret den 29. Oktober s.

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER >s A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1147. Anmeldt den 27. August 1934 Kl. H"" ««af Monol, A/S, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 8. December s. A.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER e A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 819. Anmeldt den 29. Maj 1929 Kl. 11" af Karl Schultz & Co., Import, Groshandel og Fabrikation af Chokoladevarer, KøbenhaYn, og registreret

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER (is Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

FOR! VAREOGFÆLLESMÆRKER

FOR! VAREOGFÆLLESMÆRKER Nr. 2. 1924 FOR! VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 24. Anmeldt den 24. Oktober 1923 Kl. af C. H. SIGNOL Schattiger, Groshandel, Sønderborg, og registreret den 12. Januar

Læs mere

VAREogFÆLLESMÆRKER ABSALON MARGARINE. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREogFÆLLESMÆRKER ABSALON MARGARINE. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1922 Nr. 1176. Anmeldt den 14. December 1922 Kl. Il 40 af A.-S. Frederiksberg Margarinefabrik, Fabrikation af Margarine, Frederiksberg, og registreret

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 20. 1924 VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 498. Anmeldt den 3. April 1924 Kl. 10*^ AMTl?I?TAD WTUTATADQAT af SociétéAnoDyme Scholl Manu- AlllijIllUIl iyllj lilliiu

Læs mere

VAREocFÆLLESMÆRKER FOR 1927. Nr. 35. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREocFÆLLESMÆRKER FOR 1927. Nr. 35. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 35. 1927. FOR VAREocFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1927 Nr. 862. Anmeldt den O A 8 ^1 A S/' ET 21. Marts 1927 Kl. af Blyantfa- T M L 1^ M I W l\ brikken Viking, A.-S., Fabrikation

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemaerkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi Nr. 32 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1120. Anmeldt _. _ den 10. September 1934 Kl. 10^ ^^ mmwm.w af Mels Andreas Jørgensen, Tobaksfabrikation, Aarhus, og registreret den

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R

FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER 1 Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet. København, og indeholder bekendtgørelse at registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER e A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg.1932Nr.795. Anmeldtden 18. Juni 1932 Kl. 11^^ af Firmaet N. S. Dam & o's Eftfg., Vinhandel, København, og registreret den 10. September s. A.

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 19. 1925. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Radiogen Reg. 1925 Nr. 479. Anmeldt den 2. Februar 1925 Kl. IP af Allgemeine Radiogen, A.-G., Fremstilling af og Handel med Apparater

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 16. 1923 FOR VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1923 Nr. 276. Anmeldt den 6. April 1923 n Kl. 11 af Johann Schmidt, Fabrikation af Oblater, fgg gg fl B Niirnberg i Tyskland,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 38. 1927. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. HAMLET Reg. 1927 Nr. 933. Anmeldt den 21. Marts 1927 Kl. 11 af Blyantfabrikken Viking, A.-S., Fabrikation af Blyanter, København, og

Læs mere

WESTMIKSTER HARRIS VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

WESTMIKSTER HARRIS VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1194. Anmeldt WESTMIKSTER den 23. Oktober 1934 Kl. 10 af Cykle- & Ringfabriken Jyden, A/S, Handel, Aalestrup, og registreret den 22.

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1932 Nr. 466. Anmeldt den 2. April 1932 Kl.. i 11 " al" Emil Helbig, Handel, København, og registreret lom llol den 4. Juni s. A. Ordet: Salomitol.

Læs mere

l^mms-tidem e VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker.

l^mms-tidem e VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. l^mms-tidem e VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 314. Anmeldt den 9. Januar "«1929 Kl. 11^^ af Aquasciitum Limited, Fabrikation, f London i England, og registreret den

Læs mere

H fens"! IA S. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

H fens! IA S. A. Registrerede Mærker. Varemærker. vareoefællesmærker A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 1030. Anmeldt den 21, Juni 1926 Kl. Il 35 af Coty, Société Anonyme, Fabrikation, Paris i Frankrig, og registreret den 20. ISo\ember

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 717. Anmeldt den 12. Juli 1930 Kl. 11^"^ af Somervell Brothers, Limited, Fabrikation, Kendal i Westmorland i England og registreret

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker. 3S33H3. Reg Nr. 680.,.. r i

A. Registrerede Mærker. Varemærker. 3S33H3. Reg Nr. 680.,.. r i ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 678. Anmeldt den 24. Februar 1934 Kl. 10 "W 7"g^ af Firmaet Brogaard & Jensen, Radiofabrikation, Odense, og ml Jtl^w 1 #V registreret

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 16. 1927. FOR VARE OG FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1927 Nr. 363. Anmeldt den 13. Januar 1927 Kl. 11^ K4rnn\/A af Maypole Dairy Co., Limited, Provianteringshandel, London i

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER f A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1930 Nr. 1268. Anmeldt den 12. November 1930 Kl. 11^ af Siemens Schuckertwerke, A-G., Fabrikation af og Handel med Maskiner, Køretøjer og Apparater

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direliløren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeiiolder bekendtgørelse af regi- Nr. 23 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1930 Nr. 1213. Anmeldt den 25. Marts 1930 Kl. 11 ^ i- n j l 11 af General-Direktion der osterreichischen Tabak-Regie, Fabri- F 1^ P I 11S

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 17. 1926. FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 394. Anmeldt den 23. Februar 1926 Kl. Il 50 af A. * Feist & Co., Luna-Werk, Staalvarefabrikation, Solingen i Tyskland,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1925 Nr. 653. Anmeldt den 8. Juni 1925 Kl. af Waldorf-Astoria Zigarettenfabrik, A.-G., Fabrikation af og Handel med Cigaretter, Stuttgart i Tyskland,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER -f Tidenden udgives af Direlttøren for Patent- og Varemærlievæsenet, Nr. 5 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

VAREogFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker, Varemærker.

VAREogFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker, Varemærker. Nn 20. 1920. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker, Varemærker. Reg. 1920 Nr. 551. Anmeldt den 9. April 1920 Kl. 10^ ar ^ ^ Tex Bygnings Material Co., Bendix k Co., Fabrikation af Bygnings- materialier,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1929 Nr. 1. Anmeldt den 9. Marts 1929 Kl. 10 al' Landbrugsministeriet, København, og registreret den 20. April s. A. En i en Cirkel indtegnet

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1935 Nr. 444. Anmeldt den 1. Marts. «. u 1935 Kt. 11^ af Kødbyens Autohal, A/S, Han- I I R ixi I del med Benzin, Olje og Automobillilbehør,»J

Læs mere

NOVEMBER 2008 - NORGE N.KR

NOVEMBER 2008 - NORGE N.KR - NORGE N.KR 1 * -. ) * 4 1 ) 5 6 D EIJA @ L A! % _ ' $ '. A HHEJI A L 6 B " # ' & # #!! _. = N " # ' & # $ M M M E HA @ _ = E ( E HA @ Fleksible reolsystemer i højeste kvalitet fra KLIM Møbelfabrik Reolsystemer,

Læs mere

KATALOG SPORVOGN OG BUS POLETTER FRA ÅRHUS

KATALOG SPORVOGN OG BUS POLETTER FRA ÅRHUS KATALOG SPORVOGN OG BUS POLETTER FRA ÅRHUS AARHUS SPORVEJE ÅRHUS SPORVEJE Side 2 Sporvogns og Bus poletter/mærker fra Århus I 1903 planlagdes en elektriske sporvej og et aktieselskab på 500.000 kroner.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker. DU /C M (^\ NTI C- M

A. Registrerede Mærker. Varemærker. DU /C M (^\ NTI C- M VAREOGFÆLLESMÆRKER Reg. 1930 Nr. 1389. Anmeldt den 25, Juni 1930 Kl. 11^ af W. Nordsig & Co., A. Registrerede Mærker. Varemærker. DU /C M (^\ NTI C- M A-S., Handel, København, og registreret \ ^ / tl I

Læs mere

VARE OG FÆL LES MÆR KER

VARE OG FÆL LES MÆR KER Nr. 40. VARE OG FÆL LES MÆR KER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Heg. 1922 Nr. 892. Anmeldt den 14. Marts 19^^ Kl 11 55 af S. Beaumont et flis, Naalefabrikation, Roubaix i Fran- N 0 24 krig, og registreret

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tideiulen udgives af Direktoren for Patent- og Varetnærkevæseiiet, Køljenliavii. og iiuleliolder liekendlgørelse af registrerede Varemærker, Fællesinærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Dansk Brugsmodel Tidende

Dansk Brugsmodel Tidende Dansk Brugsmodel Tidende Nr. 19. 09. årgang. 2000-10-13 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning almindeligt

Læs mere

V aremøerker. A. Registrerede Mærker.

V aremøerker. A. Registrerede Mærker. 5. 1895. V aremøerker. A. Registrerede Mærker. Reg. 1895 Nr, 67. Anmeldt den 4de Juni 1895 KL af Åthenstaedt & Redecker, Fabrikanter, Hemeling'en ved Bremen^ og registreret den 8de s, M. En Magnet, der

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

\/A DC I I COKil AT DI/CD ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker.

\/A DC I I COKil AT DI/CD ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. \/A DC I I COKil AT DI/CD ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 666. Anmeldt den 15. Maj 1981 Kl. 10^ T) C* af Firmaet Peder Pedersen, Fabrikation, Frederiksberg, og regi-

Læs mere

X T» 1. A. Registrerede Mærker.

X T» 1. A. Registrerede Mærker. X T» 1. VeirernænUer A. Registrerede Mærker. Reg. I9I2 Nr. SI7. Anmeldt den 18de December 1912 Kl. ll-''^^ af A.-S. P. Dahls Fabrikker, Tobaksfabrikation, Hellerup, og registreret den 28de s. M. Ordet:

Læs mere

KASPER SALTO 1967- MILJØ & TESTS DESIGN BESKRIVELSE GARANTI POLSTRING

KASPER SALTO 1967- MILJØ & TESTS DESIGN BESKRIVELSE GARANTI POLSTRING ICE STOL Ice stolen, som er designet af Kasper Salto, er den første stol fra Fritz Hansen, som er egnet til såvel indendørs som udendørs brug. Stolen og dens ryg, der minder om ribberne i et blad, forener

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 21. 62. Aargang. 19. Juni

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 21. 62. Aargang. 19. Juni REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi strerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Hovedpine/migræne/svimmelhed

Hovedpine/migræne/svimmelhed Hovedpine/migræne/svimmelhed Tilføjet af Charlotte Rachlin fredag 20. januar 2006 Sidst opdateret tirsdag 13. maj 2008 Naturlægemidler indeholder naturligt forekommende stoffer i koncentrationer, der ikke

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 29. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. CATTARAUGUS Reg. 1923 Nr. 614. Anmeldt den 27. Marts 1923 Kl. Il 58 af Kistier Leather Company, Fabrikation af og Handel med Læder og Huder,

Læs mere