Generalforsamlinger. Ålholm Idrætsforening. Nr. 31 Februar 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamlinger. Ålholm Idrætsforening. Nr. 31 Februar 2011"

Transkript

1 Side 1 - Ålholmeren Nr. 31 Februar 2011 Generalforsamlinger 2011 i Ålholm Idrætsforening Medlemmer og eller forældre indkaldes hermed til generalforsamling i den eller de afdelinger, man har gyldigt medlemskab til. Tilmelding ikke nødvendig! Mandag d. 21. februar kl Vægtløftnings afdelingen Torsdag d. 24. februar kl Håndbold afdelingen Fredag d. 25. februar kl Badminton afdelingen Tirsdag d. 1. marts kl Fodbold afdelingen Der er altid plads til nye friske kræfter og ideer i vore bestyrelser ligesom din opbakning til arbejdet er nødvendigt, hvis andre fortsat skal bevare lysten til at løse opgaverne. Derfor mød op! Stil op! der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret! Dagsorden varighed ca. 1½ time. Fredag d. 11. marts kl Hovedgeneralforsamling alle ÅIF s medlemmer er velkomne. Fredag d. 18. marts kl Ålholms Venner Generalforsamlinger afholdes alle i Cafe Bolden på Ålholmskolen. Se dagsorden inde i bladet!

2 side 2 - Ålholmeren Kontakten til ÅIF`s afdelinger www. aalholm-if.dk Bl.a. afhentning af loppemarkeds effekter www. aalholmfodbold.dk www. aalholmhaandbold.dk Hovedformand for Ålholm Idrætsforening John Ibsø Tlf john.ibso@aeldresagen.dk Formand for Ålholms Venner Henrik Nielsen Tlf henrik.sylvest.nielsen@gmail.com Formand for Ålholm Badminton Jesper Engel Christensen Tlf jesperengel@hotmail.com Formand for Ålholm Fodbold Peter Thue Poulsen Tlf thuepoulsen@mail.dk Formand for Ålholm Håndbold Inger Svendsen Tlf ingerogkurt@privat.dk Formand for Ålholm Vægtløftning Claus Ellegaard Tlf jeanett@sport.dk Leder af holdet Ålholm Stavgang Tulle Ibsø Tlf tulle.ibsoe@mail.dk

3 Side 3 - Ålholmeren Nyt fra Ålholms Venner Der er ikke loppemarked i januar, februar og marts måned Det er for koldt på Solrødgård, så der kommer ikke tilstrækkeligt med kunder. Vi håber, at vi kan starte op igen den 2. søndag i april Tak til hjælperne i 2010 Vi vil hermed gerne takke,alle dem, der har hjulpet os igennem året, der er gået og vi håber de er klar igen til april. Juletræssalget Juletræssalget er gået godt igen i år. Vi kunne desværre ikke få træer nok - så onsdag middag måtte vi lukke. Det er vi meget kede af, da vi så ikke kunne betjene dem, der ville købe et juletræ hos os. Tak til alle der har hjulpet, og til SuperBrugsen, fordi vi må bruge pladsen. Ålholms Venner. Loppemarked Den 2. søndag i hver måneden - starter igen i april Stedet er: Materialegården Lyngevej 2 Hjertestarter Hjertestarteren er synlig ophængt i indgangspartiet til Ålholmhallen.

4 side 4 - Ålholmeren Dagsorden Afdelings generalforsamlinger 1. Valg af dirigent og referent 2. Beretning over afdelingens virke i det forløbne år 3. Forelæggelse af afdelingens regnskab til godkendelse 4. Information om det fastlagte budget 5. Fastsættelse af kontingent for det kommende år 6. Indkomne forslag 7. Valg a. formand - sekretær på valg - ulige år næstformand - kasserer på valg - lige år b. øvrige bestyrelsesmedlemmer c. revisor på valg - ulige år 8. Eventuelt Dagsorden Hoved generalforsamlingen 1. Valg af dirigent og referent 2. Beretning over foreningens virke i det forløbne år 3. Regnskabet a. orientering om afdelingernes samlede regnskab b. forelæggelse af hoved foreningens regnskab til godkendelse 4. Information om det fast lagte budget for det kommende år 5. Indkomne forslag 6. Valg a. formand - sekretær på valg - ulige år næstformand - kasserer på valg - lige år b. revisor - for 2 år c. revisorsuppleant - for 1 år 7. Eventuelt Mød op - bak op!

5 Side 5 - Ålholmeren Novo Nordisk Ålholm Pige Cup 2011 For tredje år i træk afholdt Ålholm IF i januar 2011 et indendørs fodboldstævne for U15- piger. I år deltog i alt 21 hold fordelt på en række for øvede og en række for bredden. I rækken for øvede var Hillerød godt repræsenteret med to HGI hold samt et Ålholm hold. HGI holdene løb med både 1. og 2. pladsen, mens Ålholm måtte Idræt, hvor der er styring på tingene og alligevel plads til leg. nøjes med en sidsteplads i det stærke selskab, der talte flere hold fra Elite Øst rækken. "Selv om Ålholm-pigerne har haft en fantastisk udvikling gennem de 5 år, de har spillet sammen, så oplevede vi i denne række, at vi stadig skal træne for at kunne nå endnu længere", udtaler træner Johnny Thomsen. I rækken for bredden gik det bedre: Begge Ålholm hold kvalificerede sig til mellemrunden, hvor Ålholm 2 desværre blev slået ud, da de tabte 2-3 til Orient-tøserne. Herved endte holdet på en 5. plads. Ålholm 1 gik videre til finalen, og mødte her det hold, der skulle vise sig som Ålholms "onde ånd" på dagen, nemlig Orient-tøserne fra Rødovre. fortsætter... Vi vil være en forening med plads til socialt samvær!

6 side 6 - Ålholmeren...forsat I finalen tabte Ålholm 1-2 og fik således sølvmedaljer med hjem. Vores sponsorer gjorde det muligt, at vi under stævnet kunne uddele spurt-præmier for fx godt scoret mål, god redning, stævnets bedste spiller, ligesom der var medaljer til første-, anden- og trediepladserne. Vi vil gerne takke sponsorerne Novo Nordisk A/S, SF Film, Jyske Bank og SportDirect Nordsjælland for hjælpen. Også en stor tak til dommerne Jacob, Jes og John, til Peter, Per, Steen og Niels for at styre dommerbordet, samt til Ea, Frederik og Mads for deres indsats i kiosken. Uden jeres hjælp kunne vi ikke afvikle et arrangement som dette. Præmierne for andenpladsen studeres nøje af Ålholm-pigerne. Fotograf: Mathias Lerdangarad Ålholm-piger med fælles fodslag mod et godt resultat Fotograf: Mathias Lerdangarad

7 Side 7 - Ålholmeren Annonce Få en oplevelse du ikke vil glemme og et tilbud du ikke kan sige nej til! For at få et fabelagtigt tilbud skal du medbringe en blanket som du kan få ved at skrive til Dennis Rude på: dennis.rude@ts.fujitsu.com eller ringe på Klubben er afhængig af, at vores medlemmer bruger vores sponsorer. Vi er så heldige at have et af landets bedste køkkenfirmaer som sponsor, og de støtter os når vi medlemmer handler der. Vi fra klubben og fra Invita håber at mange vil benytte denne mulighed til gavn for alle, og husk vi får kun penge, hvis nogen bruger Invita. PS. Dette tilbud gælder alle med tilknytning til ÅIF (aktive, passive, forældre, vennerne og sponsorer)

8 side 8 - Ålholmeren En nytårshilsen fra formanden i fodboldafdelingen Jeg vil starte med at takke alle trænere og frivillige for jeres indsats i Uden frivillige var der slet ikke noget fodbold i Ålholm, eller nogen andre steder i Danmark for den sag skyld. Så mange tak for hjælpen. Vi er i fuld gang med indendørssæsonen og der bliver afviklet DGI stævner i hallen, ligesom vi også laver Ålholm stævner for forskellige årgange. Se artiklen andetsteds i bladet om det senest afholdte pige stævne. Generalforsamling Den næste aktivitet der kommer på programmet er generalforsamlingen, der i år finder sted tirsdag den. 1 marts i Cafe Bolden ved Ålholmhallen. På vores generalforsamling skal vi have valg til bestyrelsen, som vi plejer. Formand og sekretær er på valg sammen med et yderligere bestyrelsesmedlem. To er villige til genvalg og til valg, så det er jo godt nok, men vi kunne godt bruge en eller to mere i bestyrelsen til at hjælpe. Bestyrelsen ville egentlig gerne være mere udadvendt og bidrage mere til udviklingen af klubben men det har der ikke rigtig været arbejdskraft nok til i bestyrelsen. Selve driften af foreningen kan vi godt overkomme, men det kniber lidt med det mere visionære arbejde. Alle må hjælpe til! Ålholm idrætsforening er en forening der bygger på de gamle danske foreningstraditioner, hvor medlemmerne yder lidt hver især til driften af foreningen. Vi forventer faktisk, at alle er med til at bære lidt - nogle selvfølgelig mere end andre. Der er tusindvis af opgaver, der skal løses i foreningen: der skal vaskes spillertøj, der skal fyldes vand i vanddunke, der skal måske bages kage til holdet, der skal flyttes mål efter kampene, der skal ryddes op i boldrummet, der skal passes kiosk, der skal dømmes kampe og så er der bestyrelsesarbejdet. fortsætter... Det skal altid være sjovt, at dyrke idræt i Ålholm Idrætsforening!

9 Side 9 - Ålholmeren...fortsat Mange af opgaverne er direkte knyttet til det enkelte hold, hvor det er træneren, der bliver aflastet ved at forældrene påtager sig dem. Der er også en del opgaver, der ikke er knyttet til enkelte hold, men er nødvendige for at foreningen kører, heriblandt bestyrelses arbejdet. Det er sådan, at 3 ud af 5 i vores nuværende bestyrelse, har næsten voksne børn, og derfor naturligvis har mindre kontakt til børnefodbolden i Ålholm. Bestyrelsen holder møde 4-6 gange om året, og arbejdsopgaverne bliver normal fordelt således, at de enkelte bestyrelsesmedlemmer får de opgaver, de har lyst til. Man behøver altså ikke at være enormt fodboldkyndig eller revisor for at komme i bestyrelsen, det er lysten der driver værket Murermester Vagn Sundgaard tlf Vi har altså brug for flere engagerede forældre. For at gøre en lang historie kort, så har vi brug for nogle engagerede forældre fra specielt de yngre årgange til bestyrelsen. Kontakt Peter på telefon eller mail thuepoulsen@mail.dk, hvis du vil vide mere om arbejdet i bestyrelsen. Og mød så op på generalforsamlingen. Ålholm fodbold er ved årsskiftet udtrådt af Hillerød Fodbold, som følge af en beslutning på generalforsamlingen sidste år. Hillerød Fodbold var blevet en for stor belastning rent ressourcemæssigt for Ålholm. Det være sig både rent økonomisk og også arbejdsmæssigt. Der er ingen tvivl om, at det er nødvendigt for Hillerøds fodboldklubber at samarbejde om årgangene fra 16 til 19 år, da der ellers er for mange klubber, hvor der er halve hold, der ikke kan få spillet fodbold. Så en af fremtidens opgaver er at finde en eller flere former for, hvordan et sådant samarbejde kan foregå. fortsætter...

10 side 10 - Ålholmeren...fortsat Drengene der har spillet i Hillerød Fodbold, kan ikke spille i Hillerød fodbold som medlemmer af Ålholm fodbold men skal meldes ind i HGI, der vil videreføre holdene. Der er sendt breve ud til spillerne om hvorledes det kommer til at foregå. Nogle af de gamle Hillerød Fodbold spillere er allerede kommet tilbage til Ålholm fodbold som seniorspillere. Der skal herfra også lyde et varmt velkommen til dem. Sophienborgbanen Vi har sidste år udover træningen på banerne ved Ålholmskolen også haft træningstider på Sophienborg banen, og efter nogle start-vanskeligheder er det egentlig gået meget godt. På trænermødet i foråret vil vi igen fastlægge træningstider på banerne både ved Sophienborgskolen og ved Ålholmskolen. Vi deler banerne ved Sophienborg skolen med "Sophienborg Drengene", der er et projekt under "Basen" i Hillerød Kommune. Til sidst endnu en gang tak til alle som har hjulpet med Kerteminde Cup, Ullerød Cykelløb, kræmmermarkedet, diverse stævner, alle kampene og den daglige træning. Vi håber at se jer igen i 2011, uden jer var det aldrig gået. Godt nytår. Peter Thue Poulsen. Formand Ålholm Fodbold Fodboldstævne i Ålholm

11 Side 11 - Ålholmeren Et hold vægtløftere tog til Kalundborg d. 20 november 2010 og løftede jern, og Ålholm var i topform. Ålholm var klar til at genvinde DM for hold igen i år. Vi deltog i år med hele 7 løftere. Resultaterne blev følgende: I klassen år vandt Jan Nissen med et træk på 130 kg og et stød på 145 kg og vandt samtidigt NM guld, DM guld samt DM hold guld. Nummer 2 i samme klasse blev Søren Nymand med et træk på 100 kg og et stød på 122 kg; det betød NM 2, DM 2, DM hold 1. Søren har været væk fra sporten i en del år, og er nu vendt tilbage i superform. Vi vil have en god sportslig ånd! Nummer 4 i samme aldersgruppe blev Jens Ibsen med et træk på 90 kg og et stød på 100 kg. Jens Ibsen blev samtidig nummer 4 ved NM. I klassen år vandt Rene Petersen med et træk på 101 kg og et stød på 125 kg og vandt samtidigt NM guld samt DM hold guld. I samme gruppe blev Klaus Formand Ellegård nummer 5 med et træk på 65 kg og et stød på 85 kg. Klaus blev samtidigt nummer 5 ved NM. I klassen år deltog Lars Bromose og blev nummer 2 i sine aldersgruppe med et træk på 75 kg og et stød på 95 kg Lars blev samtidigt nummer 5 ved NM. Endelig i klassen år for kvinder vandt Mette Andersen med et trak på 28 kg og et stød på 35 kg. Mette vandt samtidig NM guld. Dette var en lang dag med gode resultater og godt humør udtaler trænerduoen Martin Dyrlæge Andersen og Oliver Nissen.

12 side 12 - Ålholmeren Vægtløftningsafdelingen og donationer fra sponsorer skabte en dejlig juleaften for mange mennesker Læs hvad HillerødPosten skrev (udsnit): Hvad gør man hvis man er enlig, ensom eller bare ikke synes, det er det fedeste at sidde alene hjemme og spise med sig selv eller ægtefællen og se på juletræet, der ikke bliver danset om, måske fordi børnene er blevet for store og med deres børn skal ud til svigerforældrene for at holde jul? Man gør som godt 50 personer i alderen 50 til lidt over 80 gjorde juleaften. De meldte sig nemlig til gratis juleaften i Harløse Forsamlingshus, hvor sponsorer og glade givere havde sørget for at alt, simpelthen ALT, var gratis, Derudover havde et hold af frivillige, både børn og voksne, i alderen ni til 48 år, meldt sig som frivillige hjælpere. Hillerød Posten valgte at dække arrangementet, så alle kan se at det godt kan lade sig gøre at få en festlig og uforglemmelig juleaften sammen med en gruppe mennesker, man i de fleste tilfælde ikke kender. Med for 3. gang Jeg er 77 år og har været alene i 20 år, så et arrangement som det her, er ganske enkelt lige noget for mig. Nogen mener, det er lidt flovt at komme til et arrangement med enlige og ensomme, men det er nok fordi de ikke helt er klar over, hvad det går ud på. Jeg er med for tredje gang og kommer helt sikkert også næste år, siger Nis Petersen. Børne havde ikke plads til mig i år Mine børn havde ikke plads til mig i år, så da jeg læste om arrangementet i Hillerød Posten, og min veninde talte varmt om afdøde Finn Bagers to tidligere julearrangementer, meldte jeg mig til, siger julefestens yngste deltager, 50- årige Ingrid Buch. Det skal altid være sjovt, at dyrke idræt i Ålholm Idrætsforening!

13 Side 13 - Ålholmeren Endnu en sejr kom i hus Efter en mindre opvisning mod rækkens nr. 2 fra HØJ Sjældent har vi spillet så godt et angrebsspil, hvor samtlige spillere spillede op til deres bedste og var medvirkende til det bedste Ålholm spil i år. Kampen startede som de sidste mange kampe med at vi kommer stormende fra første fløjt og bringer os foran med et par mål. Dette ved hjælp af godt forsvarsspil og en del scoringer i vores ankomstfase. Især Thomas Høst havde gode betingelser på playmakerpladsen, hvor venstre back Morten Klug trak så meget opmærksomhed, at Høst kunne skyde på et fladt forsvar. Høst lavede 5 mål på 15 min. hvilket resulterede i en mandsopdækning. Vi gik til halvleg med en føring på halvleg var lidt mere op og ned: vi havde lidt for mange problemer med at komme frem til deres skytter inde i midterforsvaret. Hvis vi kan holde dette niveau ind i 2011, så bliver vi svære at slå. Her Per Belling, sponseret af sit eget firma Tulstrup Vinduespolering i gennembrud i kampen.

14 side 14 - Ålholmeren Vi mødte et Helsinge hold med 4 nye spillere Vi kom ind i kampen, med gode mål fra Loui- Didde-Helene-Anton- Caro-Sarah. Der var gode momenter, Mums bryder et angreb, hurtigt op af banen, ind i kassen, flot, Rikke kommer ind, får tilkæmpet et straffe, Loui scorer sikkert. Inden vi går ind til 2. halvleg, er der intet nyt. Nu ved vi, hvordan Helsinge spiller, og alle var enige om, at nu skulle vi give den gas. Heidi bryder igennem ude i højre side og sætter 1 flot mål ind, Didde putter 1 i kassen, vi er foran med 3, da der er 10 min igen. Helsinge kommer op og mangler 1 mål, deres venstre fløj bliver spillet 100% fri, Stine går ud og napper den. Næste angreb scorer vi, så vi er foran med 2, og den holder vi hjem, så vi vinder kampen Træner Kurt Heidi i gennembrud på stregen, sponseret af vores egen 1. holds herrespiller, Jes Hedmann Hedmann s gulvafslibning

15 Side 15 - Ålholmeren Lidt om vores U16 piger som trænes af Christina Will og Britta Kølben Er de ikke flotte - U16 pigerne har fået nyt tøj sponseret af Novo Nordisk a/s. Novo Nordisk a/s er gode støtter i Ålholm IF, fordi de lægger vægt på, at unge dyrker sport og lever sundt og har det sjovt. Det er lige i tråd med klubbens vision. "Vi lægger også stor vægt på, at der i lokalområdet Ullerødbyen er et sted, hvor de unge kan dyrke sport sammen".

16 side 16 - Ålholmeren Det går godt i Ålholm IF Foreningens 4 afd. - Badminton - Fodbold - Håndbold - Vægtløftning Har alle haft et fornuftigt foreningsår i Medlemmerne har været stabile - trænere og holdledere har leveret en rigtig god indsats til gavn for vore børn, unge og motionister. Vi ved godt, der rundt omkring skal spares, men vi vil alligevel ikke undlade at gøre opmærksom på de mangler der er, når vi skal drive en idrætsforening, hvor der i fremtiden fortsat skal være plads til at tage imod mange nye medlemmer fra både Sophienborgområdet og Ullerødbyen. Fodboldbanerne Banerne omkring Ålholmskolen er i en forfærdelig stand, hovedsaglig på grund af slitage i alle skolens frikvarterer - fint at børnene kan komme ud og spille bold, men det går i den grad ud over banerne, som vi næsten ikke kan tillade os at invitere andre hold til at spille kampe på. Kommunen og Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger er klar over vort baneproblem - og vi har formået at blive placeret som nr. 2 på den ønskeliste, der bliver udarbejdet hvert år - så nu får vi se, om det kan blive til noget. Nr. 1 på omtalte liste er en kunststofbane i Hillerød, hvilket vi selvfølgelig også bakker op om. Hallen Vi har stadig ikke tilstrækkelig tid i hallen om vinteren, hvor både håndbold, badminton og fodbold skal deles om tiderne. Dette kunne vi såmend nok få til at gå op, hvis ikke også kommunen tildeler andre foreninger tid i hallen. Dette er i høj grad gået ud over vores badmintonmotionister som er blevet sendt ud i den anden ende af byen. Manglen på haltid har også medført, at de mindste fodboldspillere ikke har kunne spille i flere vinterhalvår - ærgeligt! Vægtløftningen Vores vægtløftningsafdeling har vel nok de bedste faciliteter man kan ønske sig, hvilket også pt. kan mærkes på medlemstilgangen - tillykke med det. John Ibsø

17 Side 17 - Ålholmeren Vores klublokale Cafe Bolden Kan Ålholmskolens klasser låne vores klublokale til et klassearrangement? Ja - det har vi ikke noget imod, da mange af børnene jo alligevel er aktive i ÅIF - eller bliver det. Lokalet skal dog ikke være optaget af idrætsarrangementer den pågældende dag/ aften. Der skal være forældre/skolelærere til stede under hele arrangementet. Man kan benytte de faciliteter der er til rådighed i lokalet, men der skal ryddes op efter brugen - også uden for lokalet. Henvendelse om lån af Cafe Bolden skal foretages til: ÅIF s hovedformand John Ibsø tlf Formanden stopper! Efter mange års arbejde som formand for Ålholm I.F. Håndbold har jeg desværre måtte træffe det svære valg at forlade bestyrelsen. Jeg håber for den tilbageblevne bestyrelse at der er nogle andre der er villige til at stille op som formand i vores bestyrelse. Det har været et dejligt arbejde og den bestyrelse som jeg har siddet sammen med skal have en stor tak for samarbejdet i alle årene, samt alt det sociale vi har haft sammen. Så kære medlemmer hvis du skulle sidde derude med en formand i maven så kom og meld dig for vi har brug for din hjælp. Med sportslig hilsen Inger Svendsen Tlf ingerogkurt@privat.dk

18 side 18 - Ålholmeren Aldersfordeling og antal medlemmer i Ålholm IF s afdelinger pr. 1. jan Aldersfordeling Håndbold Fodbold Badminton Vægtløftning Antal medlemmer 0 til 12 år Antal medlemmer 13 til 18 år Antal medlemmer 19 til 24 år Antal medlemmer 25 til 60 år Antal medlemmer Over 60 år I alt Pr. 1. januar 2011 har Ålholm Idrætsforening 638 aktive medlemmer

19 Side 19 - Ålholmeren Køb dine eller firmaets beklædning og gaver på eller 5% i bonus til Ålholm if. Tulstrup Ejendomsservice & Vinduespolering APS v/per Belling Tlf Vi vil give forældrene lyst til at deltage i foreningens liv! Støt Ålholms Venner - de støtter Ålholm IF! Meld dig ind nu! Det koster kr. 50,- pr. år. Kontakt: Steen Crone tlf sc@navisiongroup.com Nr. 31 Februar 2011 Redaktion Telefon Annoncer Forsendelse Distribution Telefon Udsendes Oplag Tryk John Ibsø john.ibso@aeldresagen.dk Rubrik kr. 500,- årligt Lis Nielsen Rene Hansen Ålholmparken Hillerød rene@aalholmparken.dk Februar og oktober 725 Strickers Bogtrykkeri

20 Modtager: side 20 - Ålholmeren Returforsendelser: Rene Hansen, Ålholmparken 121, 3400 Hillerød Ålholm Idrætsforenings Vision Vi vil fortsat være vestbyens lokale idrætsforening! Vi vil være en forening med plads til socialt samvær! Vi vil have engagerede medlemmer! Vi satser på bredden frem for eliteidræt! Vi vil give forældrene lyst til at deltage i foreningens liv! Vi vil have en god sportslig ånd! Motion og fællesskab er en vigtig del af Ålholms image! Det skal altid være sjovt, at dyrke idræt i Ålholm Idrætsforening! Målsætning Idræt, der er tilpasset børnenes alder og behov. Idræt, hvor forståelse for børnenes tryghedsbehov er en del af det hele. Idræt, hvor konkurrence ikke er det primære, men at alle kommer til at deltage. Idræt, hvor det ikke er overambitiøse voksne der styrer forløbet. Idræt, hvor der er styring på tingene og alligevel plads til leg. Idræt, hvor trænerne tænker over hvad de siger til børnene.

Det kan blive en besværlig vintersæson for Ålholm IF s medlemmer

Det kan blive en besværlig vintersæson for Ålholm IF s medlemmer Side 1 - Ålholmeren Nr. 32 Oktober 2011 Det kan blive en besværlig vintersæson for Ålholm IF s medlemmer Der er i foråret sket store vandskader i Ålholmhallen, derfor skal der ud over renovation af taget

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Finn Bager nåede det!

Finn Bager nåede det! Side 1 - Ålholmeren Nr. 30 Oktober 2010 Finn Bager nåede det! Det blev den største dag i mit liv, da kronprinsen steg ud af bilen, og jeg hilste på ham, det fik mig til at fælde en lille tåre. Alle de

Læs mere

Ålholms Venner har foræret os en hjertestarter

Ålholms Venner har foræret os en hjertestarter Side 1 - Ålholmeren Ålholms Venner har foræret os en hjertestarter En hjertestarter kan rede menneskeliv. Det kan 1. hjælp også, derfor er alle bestyrelsesmedlemmer, trænere og holdledere i alle ÅIF s

Læs mere

Indkaldelser til. Ålholm Idrætsforening. Nr. 29 Februar 2010. Derfor mød op! Stil op! der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret!

Indkaldelser til. Ålholm Idrætsforening. Nr. 29 Februar 2010. Derfor mød op! Stil op! der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret! Side 1 - Ålholmeren Indkaldelser til generalforsamlinger 2010 i Ålholm Idrætsforening Medlemmer og eller forældre indkaldes hermed til generalforsamling i den eller de afdelinger, man har gyldigt medlemskab

Læs mere

Indkaldelser til. Ålholm Idrætsforening. Nr. 27 Februar 2009. Derfor mød op! Stil op der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret!

Indkaldelser til. Ålholm Idrætsforening. Nr. 27 Februar 2009. Derfor mød op! Stil op der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret! Side 1 - Ålholmeren Nr. 27 Februar 2009 Indkaldelser til generalforsamlinger 2009 i Ålholm Idrætsforening Medlemmer og eller forældre indkaldes hermed til generalforsamling i den eller de afdelinger, man

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Velkommen til Ålholm IF

Velkommen til Ålholm IF Velkommen til Ålholm IF Sponsor katalog Sæsonen 2015/16 Hvem er Ålholm IF - Håndbold? Å.I.F. Håndbold er en afdeling af Ålholm Idrætsforening, som oprindeligt blev stiftet under navnet Tjæreby Idrætsforening

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Generalforsamling i Lystrup IF Fodbold. mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00

Generalforsamling i Lystrup IF Fodbold. mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00 Generalforsamling i mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab og redegør for klubbens økonomi.

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Referat af generalforsamling 24. marts 2014

Referat af generalforsamling 24. marts 2014 Referat af generalforsamling 24. marts 2014 1. Valg af dirigent Tim er valgt som dirigent Der er indkaldt efter vedtægterne 2. Valg af referent Rikke Andersen er valgt som referent 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min glæde over, at du har valgt at spille

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00.

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. ad1: Torben Balsby. 2. Valg af referent. ad2: Jane Sebelius 3. Optælling af fremmødte. ad3: Jane

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

PEDERSKER IF. Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015

PEDERSKER IF. Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015 PEDERSKER IF Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015 24 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand????? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 Tlf. nr. 56978005 Sekretær:

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

Medlemsblad nr. 1-2012

Medlemsblad nr. 1-2012 Medlemsblad nr. 1-2012 Indhold i dette blad Opstartsstævne m/indkaldelse til generalforsamling Midterstævne / Afriggerstævne Opråb fra bestyrelsen Kære alle Opstartsstævne 2012 Campingsæsonen skydes i

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND IFs Idræt for sindet - siden 1996 Få alle med Mange mennesker med psykiske vanskeligheder dyrker efterhånden idræt

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Indhold Hvem er vi? Side 3 Kontingent Side 3 Træningstider Side 3 Hvad forventer vi af dig og din familie? Side 4

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner:

Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: PEDERSKER IF 24 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand???? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 Mobil nr. 22222358 Sekretær: Irene Espersen, Dr. Glavens Vej

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Til udendørs fodboldstævne på Kerteminde Stadion d. 25. - 27. juni 2010

Til udendørs fodboldstævne på Kerteminde Stadion d. 25. - 27. juni 2010 Kære træner/leder Kerteminde Boldklub har hermed fornøjelsen af, at byde velkommen til fodboldstævne i Kerteminde d. 25. - 27. juni 2010. Kerteminde Cup er andet og mere end fodbold. Det er også kammeratskab

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Fodboldsæsonen 12/13 Vi vil gerne byde alle spillere og forældre velkommen til en ny fodboldsæson i Stilling IF Fodbold. Træningstider: Se

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere