Generalforsamlinger. Ålholm Idrætsforening. Nr. 31 Februar 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamlinger. Ålholm Idrætsforening. Nr. 31 Februar 2011"

Transkript

1 Side 1 - Ålholmeren Nr. 31 Februar 2011 Generalforsamlinger 2011 i Ålholm Idrætsforening Medlemmer og eller forældre indkaldes hermed til generalforsamling i den eller de afdelinger, man har gyldigt medlemskab til. Tilmelding ikke nødvendig! Mandag d. 21. februar kl Vægtløftnings afdelingen Torsdag d. 24. februar kl Håndbold afdelingen Fredag d. 25. februar kl Badminton afdelingen Tirsdag d. 1. marts kl Fodbold afdelingen Der er altid plads til nye friske kræfter og ideer i vore bestyrelser ligesom din opbakning til arbejdet er nødvendigt, hvis andre fortsat skal bevare lysten til at løse opgaverne. Derfor mød op! Stil op! der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret! Dagsorden varighed ca. 1½ time. Fredag d. 11. marts kl Hovedgeneralforsamling alle ÅIF s medlemmer er velkomne. Fredag d. 18. marts kl Ålholms Venner Generalforsamlinger afholdes alle i Cafe Bolden på Ålholmskolen. Se dagsorden inde i bladet!

2 side 2 - Ålholmeren Kontakten til ÅIF`s afdelinger www. aalholm-if.dk Bl.a. afhentning af loppemarkeds effekter www. aalholmfodbold.dk www. aalholmhaandbold.dk Hovedformand for Ålholm Idrætsforening John Ibsø Tlf Formand for Ålholms Venner Henrik Nielsen Tlf Formand for Ålholm Badminton Jesper Engel Christensen Tlf Formand for Ålholm Fodbold Peter Thue Poulsen Tlf Formand for Ålholm Håndbold Inger Svendsen Tlf Formand for Ålholm Vægtløftning Claus Ellegaard Tlf Leder af holdet Ålholm Stavgang Tulle Ibsø Tlf

3 Side 3 - Ålholmeren Nyt fra Ålholms Venner Der er ikke loppemarked i januar, februar og marts måned Det er for koldt på Solrødgård, så der kommer ikke tilstrækkeligt med kunder. Vi håber, at vi kan starte op igen den 2. søndag i april Tak til hjælperne i 2010 Vi vil hermed gerne takke,alle dem, der har hjulpet os igennem året, der er gået og vi håber de er klar igen til april. Juletræssalget Juletræssalget er gået godt igen i år. Vi kunne desværre ikke få træer nok - så onsdag middag måtte vi lukke. Det er vi meget kede af, da vi så ikke kunne betjene dem, der ville købe et juletræ hos os. Tak til alle der har hjulpet, og til SuperBrugsen, fordi vi må bruge pladsen. Ålholms Venner. Loppemarked Den 2. søndag i hver måneden - starter igen i april Stedet er: Materialegården Lyngevej 2 Hjertestarter Hjertestarteren er synlig ophængt i indgangspartiet til Ålholmhallen.

4 side 4 - Ålholmeren Dagsorden Afdelings generalforsamlinger 1. Valg af dirigent og referent 2. Beretning over afdelingens virke i det forløbne år 3. Forelæggelse af afdelingens regnskab til godkendelse 4. Information om det fastlagte budget 5. Fastsættelse af kontingent for det kommende år 6. Indkomne forslag 7. Valg a. formand - sekretær på valg - ulige år næstformand - kasserer på valg - lige år b. øvrige bestyrelsesmedlemmer c. revisor på valg - ulige år 8. Eventuelt Dagsorden Hoved generalforsamlingen 1. Valg af dirigent og referent 2. Beretning over foreningens virke i det forløbne år 3. Regnskabet a. orientering om afdelingernes samlede regnskab b. forelæggelse af hoved foreningens regnskab til godkendelse 4. Information om det fast lagte budget for det kommende år 5. Indkomne forslag 6. Valg a. formand - sekretær på valg - ulige år næstformand - kasserer på valg - lige år b. revisor - for 2 år c. revisorsuppleant - for 1 år 7. Eventuelt Mød op - bak op!

5 Side 5 - Ålholmeren Novo Nordisk Ålholm Pige Cup 2011 For tredje år i træk afholdt Ålholm IF i januar 2011 et indendørs fodboldstævne for U15- piger. I år deltog i alt 21 hold fordelt på en række for øvede og en række for bredden. I rækken for øvede var Hillerød godt repræsenteret med to HGI hold samt et Ålholm hold. HGI holdene løb med både 1. og 2. pladsen, mens Ålholm måtte Idræt, hvor der er styring på tingene og alligevel plads til leg. nøjes med en sidsteplads i det stærke selskab, der talte flere hold fra Elite Øst rækken. "Selv om Ålholm-pigerne har haft en fantastisk udvikling gennem de 5 år, de har spillet sammen, så oplevede vi i denne række, at vi stadig skal træne for at kunne nå endnu længere", udtaler træner Johnny Thomsen. I rækken for bredden gik det bedre: Begge Ålholm hold kvalificerede sig til mellemrunden, hvor Ålholm 2 desværre blev slået ud, da de tabte 2-3 til Orient-tøserne. Herved endte holdet på en 5. plads. Ålholm 1 gik videre til finalen, og mødte her det hold, der skulle vise sig som Ålholms "onde ånd" på dagen, nemlig Orient-tøserne fra Rødovre. fortsætter... Vi vil være en forening med plads til socialt samvær!

6 side 6 - Ålholmeren...forsat I finalen tabte Ålholm 1-2 og fik således sølvmedaljer med hjem. Vores sponsorer gjorde det muligt, at vi under stævnet kunne uddele spurt-præmier for fx godt scoret mål, god redning, stævnets bedste spiller, ligesom der var medaljer til første-, anden- og trediepladserne. Vi vil gerne takke sponsorerne Novo Nordisk A/S, SF Film, Jyske Bank og SportDirect Nordsjælland for hjælpen. Også en stor tak til dommerne Jacob, Jes og John, til Peter, Per, Steen og Niels for at styre dommerbordet, samt til Ea, Frederik og Mads for deres indsats i kiosken. Uden jeres hjælp kunne vi ikke afvikle et arrangement som dette. Præmierne for andenpladsen studeres nøje af Ålholm-pigerne. Fotograf: Mathias Lerdangarad Ålholm-piger med fælles fodslag mod et godt resultat Fotograf: Mathias Lerdangarad

7 Side 7 - Ålholmeren Annonce Få en oplevelse du ikke vil glemme og et tilbud du ikke kan sige nej til! For at få et fabelagtigt tilbud skal du medbringe en blanket som du kan få ved at skrive til Dennis Rude på: eller ringe på Klubben er afhængig af, at vores medlemmer bruger vores sponsorer. Vi er så heldige at have et af landets bedste køkkenfirmaer som sponsor, og de støtter os når vi medlemmer handler der. Vi fra klubben og fra Invita håber at mange vil benytte denne mulighed til gavn for alle, og husk vi får kun penge, hvis nogen bruger Invita. PS. Dette tilbud gælder alle med tilknytning til ÅIF (aktive, passive, forældre, vennerne og sponsorer)

8 side 8 - Ålholmeren En nytårshilsen fra formanden i fodboldafdelingen Jeg vil starte med at takke alle trænere og frivillige for jeres indsats i Uden frivillige var der slet ikke noget fodbold i Ålholm, eller nogen andre steder i Danmark for den sag skyld. Så mange tak for hjælpen. Vi er i fuld gang med indendørssæsonen og der bliver afviklet DGI stævner i hallen, ligesom vi også laver Ålholm stævner for forskellige årgange. Se artiklen andetsteds i bladet om det senest afholdte pige stævne. Generalforsamling Den næste aktivitet der kommer på programmet er generalforsamlingen, der i år finder sted tirsdag den. 1 marts i Cafe Bolden ved Ålholmhallen. På vores generalforsamling skal vi have valg til bestyrelsen, som vi plejer. Formand og sekretær er på valg sammen med et yderligere bestyrelsesmedlem. To er villige til genvalg og til valg, så det er jo godt nok, men vi kunne godt bruge en eller to mere i bestyrelsen til at hjælpe. Bestyrelsen ville egentlig gerne være mere udadvendt og bidrage mere til udviklingen af klubben men det har der ikke rigtig været arbejdskraft nok til i bestyrelsen. Selve driften af foreningen kan vi godt overkomme, men det kniber lidt med det mere visionære arbejde. Alle må hjælpe til! Ålholm idrætsforening er en forening der bygger på de gamle danske foreningstraditioner, hvor medlemmerne yder lidt hver især til driften af foreningen. Vi forventer faktisk, at alle er med til at bære lidt - nogle selvfølgelig mere end andre. Der er tusindvis af opgaver, der skal løses i foreningen: der skal vaskes spillertøj, der skal fyldes vand i vanddunke, der skal måske bages kage til holdet, der skal flyttes mål efter kampene, der skal ryddes op i boldrummet, der skal passes kiosk, der skal dømmes kampe og så er der bestyrelsesarbejdet. fortsætter... Det skal altid være sjovt, at dyrke idræt i Ålholm Idrætsforening!

9 Side 9 - Ålholmeren...fortsat Mange af opgaverne er direkte knyttet til det enkelte hold, hvor det er træneren, der bliver aflastet ved at forældrene påtager sig dem. Der er også en del opgaver, der ikke er knyttet til enkelte hold, men er nødvendige for at foreningen kører, heriblandt bestyrelses arbejdet. Det er sådan, at 3 ud af 5 i vores nuværende bestyrelse, har næsten voksne børn, og derfor naturligvis har mindre kontakt til børnefodbolden i Ålholm. Bestyrelsen holder møde 4-6 gange om året, og arbejdsopgaverne bliver normal fordelt således, at de enkelte bestyrelsesmedlemmer får de opgaver, de har lyst til. Man behøver altså ikke at være enormt fodboldkyndig eller revisor for at komme i bestyrelsen, det er lysten der driver værket Murermester Vagn Sundgaard tlf Vi har altså brug for flere engagerede forældre. For at gøre en lang historie kort, så har vi brug for nogle engagerede forældre fra specielt de yngre årgange til bestyrelsen. Kontakt Peter på telefon eller mail hvis du vil vide mere om arbejdet i bestyrelsen. Og mød så op på generalforsamlingen. Ålholm fodbold er ved årsskiftet udtrådt af Hillerød Fodbold, som følge af en beslutning på generalforsamlingen sidste år. Hillerød Fodbold var blevet en for stor belastning rent ressourcemæssigt for Ålholm. Det være sig både rent økonomisk og også arbejdsmæssigt. Der er ingen tvivl om, at det er nødvendigt for Hillerøds fodboldklubber at samarbejde om årgangene fra 16 til 19 år, da der ellers er for mange klubber, hvor der er halve hold, der ikke kan få spillet fodbold. Så en af fremtidens opgaver er at finde en eller flere former for, hvordan et sådant samarbejde kan foregå. fortsætter...

10 side 10 - Ålholmeren...fortsat Drengene der har spillet i Hillerød Fodbold, kan ikke spille i Hillerød fodbold som medlemmer af Ålholm fodbold men skal meldes ind i HGI, der vil videreføre holdene. Der er sendt breve ud til spillerne om hvorledes det kommer til at foregå. Nogle af de gamle Hillerød Fodbold spillere er allerede kommet tilbage til Ålholm fodbold som seniorspillere. Der skal herfra også lyde et varmt velkommen til dem. Sophienborgbanen Vi har sidste år udover træningen på banerne ved Ålholmskolen også haft træningstider på Sophienborg banen, og efter nogle start-vanskeligheder er det egentlig gået meget godt. På trænermødet i foråret vil vi igen fastlægge træningstider på banerne både ved Sophienborgskolen og ved Ålholmskolen. Vi deler banerne ved Sophienborg skolen med "Sophienborg Drengene", der er et projekt under "Basen" i Hillerød Kommune. Til sidst endnu en gang tak til alle som har hjulpet med Kerteminde Cup, Ullerød Cykelløb, kræmmermarkedet, diverse stævner, alle kampene og den daglige træning. Vi håber at se jer igen i 2011, uden jer var det aldrig gået. Godt nytår. Peter Thue Poulsen. Formand Ålholm Fodbold Fodboldstævne i Ålholm

11 Side 11 - Ålholmeren Et hold vægtløftere tog til Kalundborg d. 20 november 2010 og løftede jern, og Ålholm var i topform. Ålholm var klar til at genvinde DM for hold igen i år. Vi deltog i år med hele 7 løftere. Resultaterne blev følgende: I klassen år vandt Jan Nissen med et træk på 130 kg og et stød på 145 kg og vandt samtidigt NM guld, DM guld samt DM hold guld. Nummer 2 i samme klasse blev Søren Nymand med et træk på 100 kg og et stød på 122 kg; det betød NM 2, DM 2, DM hold 1. Søren har været væk fra sporten i en del år, og er nu vendt tilbage i superform. Vi vil have en god sportslig ånd! Nummer 4 i samme aldersgruppe blev Jens Ibsen med et træk på 90 kg og et stød på 100 kg. Jens Ibsen blev samtidig nummer 4 ved NM. I klassen år vandt Rene Petersen med et træk på 101 kg og et stød på 125 kg og vandt samtidigt NM guld samt DM hold guld. I samme gruppe blev Klaus Formand Ellegård nummer 5 med et træk på 65 kg og et stød på 85 kg. Klaus blev samtidigt nummer 5 ved NM. I klassen år deltog Lars Bromose og blev nummer 2 i sine aldersgruppe med et træk på 75 kg og et stød på 95 kg Lars blev samtidigt nummer 5 ved NM. Endelig i klassen år for kvinder vandt Mette Andersen med et trak på 28 kg og et stød på 35 kg. Mette vandt samtidig NM guld. Dette var en lang dag med gode resultater og godt humør udtaler trænerduoen Martin Dyrlæge Andersen og Oliver Nissen.

12 side 12 - Ålholmeren Vægtløftningsafdelingen og donationer fra sponsorer skabte en dejlig juleaften for mange mennesker Læs hvad HillerødPosten skrev (udsnit): Hvad gør man hvis man er enlig, ensom eller bare ikke synes, det er det fedeste at sidde alene hjemme og spise med sig selv eller ægtefællen og se på juletræet, der ikke bliver danset om, måske fordi børnene er blevet for store og med deres børn skal ud til svigerforældrene for at holde jul? Man gør som godt 50 personer i alderen 50 til lidt over 80 gjorde juleaften. De meldte sig nemlig til gratis juleaften i Harløse Forsamlingshus, hvor sponsorer og glade givere havde sørget for at alt, simpelthen ALT, var gratis, Derudover havde et hold af frivillige, både børn og voksne, i alderen ni til 48 år, meldt sig som frivillige hjælpere. Hillerød Posten valgte at dække arrangementet, så alle kan se at det godt kan lade sig gøre at få en festlig og uforglemmelig juleaften sammen med en gruppe mennesker, man i de fleste tilfælde ikke kender. Med for 3. gang Jeg er 77 år og har været alene i 20 år, så et arrangement som det her, er ganske enkelt lige noget for mig. Nogen mener, det er lidt flovt at komme til et arrangement med enlige og ensomme, men det er nok fordi de ikke helt er klar over, hvad det går ud på. Jeg er med for tredje gang og kommer helt sikkert også næste år, siger Nis Petersen. Børne havde ikke plads til mig i år Mine børn havde ikke plads til mig i år, så da jeg læste om arrangementet i Hillerød Posten, og min veninde talte varmt om afdøde Finn Bagers to tidligere julearrangementer, meldte jeg mig til, siger julefestens yngste deltager, 50- årige Ingrid Buch. Det skal altid være sjovt, at dyrke idræt i Ålholm Idrætsforening!

13 Side 13 - Ålholmeren Endnu en sejr kom i hus Efter en mindre opvisning mod rækkens nr. 2 fra HØJ Sjældent har vi spillet så godt et angrebsspil, hvor samtlige spillere spillede op til deres bedste og var medvirkende til det bedste Ålholm spil i år. Kampen startede som de sidste mange kampe med at vi kommer stormende fra første fløjt og bringer os foran med et par mål. Dette ved hjælp af godt forsvarsspil og en del scoringer i vores ankomstfase. Især Thomas Høst havde gode betingelser på playmakerpladsen, hvor venstre back Morten Klug trak så meget opmærksomhed, at Høst kunne skyde på et fladt forsvar. Høst lavede 5 mål på 15 min. hvilket resulterede i en mandsopdækning. Vi gik til halvleg med en føring på halvleg var lidt mere op og ned: vi havde lidt for mange problemer med at komme frem til deres skytter inde i midterforsvaret. Hvis vi kan holde dette niveau ind i 2011, så bliver vi svære at slå. Her Per Belling, sponseret af sit eget firma Tulstrup Vinduespolering i gennembrud i kampen.

14 side 14 - Ålholmeren Vi mødte et Helsinge hold med 4 nye spillere Vi kom ind i kampen, med gode mål fra Loui- Didde-Helene-Anton- Caro-Sarah. Der var gode momenter, Mums bryder et angreb, hurtigt op af banen, ind i kassen, flot, Rikke kommer ind, får tilkæmpet et straffe, Loui scorer sikkert. Inden vi går ind til 2. halvleg, er der intet nyt. Nu ved vi, hvordan Helsinge spiller, og alle var enige om, at nu skulle vi give den gas. Heidi bryder igennem ude i højre side og sætter 1 flot mål ind, Didde putter 1 i kassen, vi er foran med 3, da der er 10 min igen. Helsinge kommer op og mangler 1 mål, deres venstre fløj bliver spillet 100% fri, Stine går ud og napper den. Næste angreb scorer vi, så vi er foran med 2, og den holder vi hjem, så vi vinder kampen Træner Kurt Heidi i gennembrud på stregen, sponseret af vores egen 1. holds herrespiller, Jes Hedmann Hedmann s gulvafslibning

15 Side 15 - Ålholmeren Lidt om vores U16 piger som trænes af Christina Will og Britta Kølben Er de ikke flotte - U16 pigerne har fået nyt tøj sponseret af Novo Nordisk a/s. Novo Nordisk a/s er gode støtter i Ålholm IF, fordi de lægger vægt på, at unge dyrker sport og lever sundt og har det sjovt. Det er lige i tråd med klubbens vision. "Vi lægger også stor vægt på, at der i lokalområdet Ullerødbyen er et sted, hvor de unge kan dyrke sport sammen".

16 side 16 - Ålholmeren Det går godt i Ålholm IF Foreningens 4 afd. - Badminton - Fodbold - Håndbold - Vægtløftning Har alle haft et fornuftigt foreningsår i Medlemmerne har været stabile - trænere og holdledere har leveret en rigtig god indsats til gavn for vore børn, unge og motionister. Vi ved godt, der rundt omkring skal spares, men vi vil alligevel ikke undlade at gøre opmærksom på de mangler der er, når vi skal drive en idrætsforening, hvor der i fremtiden fortsat skal være plads til at tage imod mange nye medlemmer fra både Sophienborgområdet og Ullerødbyen. Fodboldbanerne Banerne omkring Ålholmskolen er i en forfærdelig stand, hovedsaglig på grund af slitage i alle skolens frikvarterer - fint at børnene kan komme ud og spille bold, men det går i den grad ud over banerne, som vi næsten ikke kan tillade os at invitere andre hold til at spille kampe på. Kommunen og Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger er klar over vort baneproblem - og vi har formået at blive placeret som nr. 2 på den ønskeliste, der bliver udarbejdet hvert år - så nu får vi se, om det kan blive til noget. Nr. 1 på omtalte liste er en kunststofbane i Hillerød, hvilket vi selvfølgelig også bakker op om. Hallen Vi har stadig ikke tilstrækkelig tid i hallen om vinteren, hvor både håndbold, badminton og fodbold skal deles om tiderne. Dette kunne vi såmend nok få til at gå op, hvis ikke også kommunen tildeler andre foreninger tid i hallen. Dette er i høj grad gået ud over vores badmintonmotionister som er blevet sendt ud i den anden ende af byen. Manglen på haltid har også medført, at de mindste fodboldspillere ikke har kunne spille i flere vinterhalvår - ærgeligt! Vægtløftningen Vores vægtløftningsafdeling har vel nok de bedste faciliteter man kan ønske sig, hvilket også pt. kan mærkes på medlemstilgangen - tillykke med det. John Ibsø

17 Side 17 - Ålholmeren Vores klublokale Cafe Bolden Kan Ålholmskolens klasser låne vores klublokale til et klassearrangement? Ja - det har vi ikke noget imod, da mange af børnene jo alligevel er aktive i ÅIF - eller bliver det. Lokalet skal dog ikke være optaget af idrætsarrangementer den pågældende dag/ aften. Der skal være forældre/skolelærere til stede under hele arrangementet. Man kan benytte de faciliteter der er til rådighed i lokalet, men der skal ryddes op efter brugen - også uden for lokalet. Henvendelse om lån af Cafe Bolden skal foretages til: ÅIF s hovedformand John Ibsø tlf Formanden stopper! Efter mange års arbejde som formand for Ålholm I.F. Håndbold har jeg desværre måtte træffe det svære valg at forlade bestyrelsen. Jeg håber for den tilbageblevne bestyrelse at der er nogle andre der er villige til at stille op som formand i vores bestyrelse. Det har været et dejligt arbejde og den bestyrelse som jeg har siddet sammen med skal have en stor tak for samarbejdet i alle årene, samt alt det sociale vi har haft sammen. Så kære medlemmer hvis du skulle sidde derude med en formand i maven så kom og meld dig for vi har brug for din hjælp. Med sportslig hilsen Inger Svendsen Tlf

18 side 18 - Ålholmeren Aldersfordeling og antal medlemmer i Ålholm IF s afdelinger pr. 1. jan Aldersfordeling Håndbold Fodbold Badminton Vægtløftning Antal medlemmer 0 til 12 år Antal medlemmer 13 til 18 år Antal medlemmer 19 til 24 år Antal medlemmer 25 til 60 år Antal medlemmer Over 60 år I alt Pr. 1. januar 2011 har Ålholm Idrætsforening 638 aktive medlemmer

19 Side 19 - Ålholmeren Køb dine eller firmaets beklædning og gaver på eller 5% i bonus til Ålholm if. Tulstrup Ejendomsservice & Vinduespolering APS v/per Belling Tlf Vi vil give forældrene lyst til at deltage i foreningens liv! Støt Ålholms Venner - de støtter Ålholm IF! Meld dig ind nu! Det koster kr. 50,- pr. år. Kontakt: Steen Crone tlf Nr. 31 Februar 2011 Redaktion Telefon Annoncer Forsendelse Distribution Telefon Udsendes Oplag Tryk John Ibsø Rubrik kr. 500,- årligt Lis Nielsen Rene Hansen Ålholmparken Hillerød Februar og oktober 725 Strickers Bogtrykkeri

20 Modtager: side 20 - Ålholmeren Returforsendelser: Rene Hansen, Ålholmparken 121, 3400 Hillerød Ålholm Idrætsforenings Vision Vi vil fortsat være vestbyens lokale idrætsforening! Vi vil være en forening med plads til socialt samvær! Vi vil have engagerede medlemmer! Vi satser på bredden frem for eliteidræt! Vi vil give forældrene lyst til at deltage i foreningens liv! Vi vil have en god sportslig ånd! Motion og fællesskab er en vigtig del af Ålholms image! Det skal altid være sjovt, at dyrke idræt i Ålholm Idrætsforening! Målsætning Idræt, der er tilpasset børnenes alder og behov. Idræt, hvor forståelse for børnenes tryghedsbehov er en del af det hele. Idræt, hvor konkurrence ikke er det primære, men at alle kommer til at deltage. Idræt, hvor det ikke er overambitiøse voksne der styrer forløbet. Idræt, hvor der er styring på tingene og alligevel plads til leg. Idræt, hvor trænerne tænker over hvad de siger til børnene.

Finn Bager nåede det!

Finn Bager nåede det! Side 1 - Ålholmeren Nr. 30 Oktober 2010 Finn Bager nåede det! Det blev den største dag i mit liv, da kronprinsen steg ud af bilen, og jeg hilste på ham, det fik mig til at fælde en lille tåre. Alle de

Læs mere

Indkaldelser til. Ålholm Idrætsforening. Nr. 27 Februar 2009. Derfor mød op! Stil op der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret!

Indkaldelser til. Ålholm Idrætsforening. Nr. 27 Februar 2009. Derfor mød op! Stil op der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret! Side 1 - Ålholmeren Nr. 27 Februar 2009 Indkaldelser til generalforsamlinger 2009 i Ålholm Idrætsforening Medlemmer og eller forældre indkaldes hermed til generalforsamling i den eller de afdelinger, man

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Formanden har ordet. Tak!

Formanden har ordet. Tak! NYHEDS maj brev 2014 Formanden har ordet Tillad mig at starte nyhedsbrevet med at kigge tilbage på 2013. Som alle vidst har erfaret, så gik Thurø Boldklub ind i 2013 med en meget dårlig økonomi. Kassen

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

Aaif s Træner/ledermøde

Aaif s Træner/ledermøde Referat Træner/ledermøde mandag den 31. januar 2011 Referent Bruno Hansen Deltagere: U7 Jørn Rønnow, U8 D Jimmi Rasmussen, U9 D Henrik Vilsen, U 9 P Morten Sundgaard, U10 P Morten Iversen, U11 P Bent Mygind,

Læs mere

Referat af generalforsamling 24. marts 2014

Referat af generalforsamling 24. marts 2014 Referat af generalforsamling 24. marts 2014 1. Valg af dirigent Tim er valgt som dirigent Der er indkaldt efter vedtægterne 2. Valg af referent Rikke Andersen er valgt som referent 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Sted: Aakjærskolens cafe Referent: Gry Damgaard Nielsen. Referat: 1. Valg af dirigent Børge Mortensen Generalforsamlingen

Læs mere

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer. Referat af generalforsamling i BMI - torsdag, den 26. februar 2015 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Klubbens Love & Vedtægter

Klubbens Love & Vedtægter Klubbens Love & Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Dart Odense. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 Foreningens formål: Foreningens formål er at dyrke dartspil, samt at udbrede

Læs mere

Vedtægter for Hillerød Håndboldklub

Vedtægter for Hillerød Håndboldklub 1Navn og hjemsted Foreningen Hillerød Håndboldklub er stiftet den 27. juli 1983 og har hjemsted i Hillerød kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Håndboldforbund (DHF)/Sjællands Håndboldforbund under

Læs mere

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole.

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole. Referat fra generalforsamling i VBIF Torsdag den 26 marts 2015 Kl.19.30, Sundeved efterskole. Dagsorden: 1. Velkomst ved Henriette 2. Valg af dirigent: Marius Frellesen 3. Valg af protekolfører: Merethe

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision, og der kommer meget mere TV dækning.

I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision, og der kommer meget mere TV dækning. Bliv en del af succesen Støt Hillerød G.I. Bordtennis koncept www.hgibordtennis.dk Velkommen til Hillerød G.I. Bordtennis I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision,

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner.

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. www.stensballe-ik.dk Side 1 af 11 Sportslige ambitioner Kvalificerede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for det forløbne år. se nedenfor 3) Forelæggelse og godkendelse af

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Skjern Badmintonklub

Skjern Badmintonklub Skjern Badmintonklub OPSTARTSFOLDER 2012/13 Velkomst! Velkommen til en ny sæson i Skjern Badmintonklub. I denne sæson har vi flere spændende ting på programmet. Blandt andet en klubtur til Denmark Open

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

VRI Fodbold DEN GULE TRÅD

VRI Fodbold DEN GULE TRÅD VRI Fodbold DEN GULE TRÅD Politik for VRI Fodbold... 2 Den gule tråd i arbejdet med VRI-børnefodbold og VRI B&U... 3 Holdninger, mål og temaer... 4 Årgangene U5, U6 og U7... 4 Årgangene U8 og U9... 5 Årgangene

Læs mere

FHIF (Fløng-Hedehusene Idræt Fodbold) co/ildvænget 15 2640 Hedehusene www.fhfodbold.dk - Email: fodbold@fhfodbold.dk

FHIF (Fløng-Hedehusene Idræt Fodbold) co/ildvænget 15 2640 Hedehusene www.fhfodbold.dk - Email: fodbold@fhfodbold.dk Fodbold ordinær generalforsamling Dato & tid: 24. februar 2009 kl. 19.00 Sted: Hedehusene ny Idrætspark, Stenbuen 34, 2640 Hedehusene. Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Optælling

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset.

Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset. Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset. Tilstede var: 7 medlemmer og 7 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden: (ifølge vedtægterne) 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN!

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2012/2013 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson der sikkert bliver lige så begivenhedsrig

Læs mere

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Formandens beretning. 4. Kassererens beretning og godkendelse af regnskab

Læs mere

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING Revideret september 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Forord 3 Visioner 4 Mål 5 Strategi - ungdomsafdelingen 6-8 Strategi - seniorafdelingen 9

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD

VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD 1. Formål 1.1 Det er Herlev Idrætsforening - Fodbolds formål at tilbyde fodboldinteresserede mulighed for at dyrke fodbold på et niveau, der er betinget af den

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

Uddybning af arbejdsopgaver. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure

Uddybning af arbejdsopgaver. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure Uddybning af arbejdsopgaver Årets Idrætsfest Kontaktperson (Maja) Ses i tilsendte invitation Se invitation Turneringsplan for foråret sekretær, bolddrenge og dommerpåsætning Bestyrelse (Maja og Martin)

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Referat Generalforsamling d. 22. april 2015

Referat Generalforsamling d. 22. april 2015 Referat Generalforsamling d. 22. april 2015 HG Badmintons generalforsamling blev afholdt i mødelokale M1+M2 og der var fremmøde af: Søren Lorentzen, Bent Lund, Lasse Lowater, Brian Vahlkvist, Hans Jørgen

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

Generalforsamling CC 95 Herfølge

Generalforsamling CC 95 Herfølge Generalforsamling CC 95 Herfølge Dato: Mandag 26/1 2015 KL 19:30 i Herfølge Hallerne Tilstede: 50 deltagende medlemmer inkl. bestyrelse 1. Valg af dirigent Leo Støchkel (revisor) blev valgt 2. Valg af

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013.

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted.

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Havndal -Udbyneder Idrætsforening, der er stiftet den 7-11-1962. Foreningen er hjemmehørende i Havndal, Randers

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Generelforsamling, den 26. april klokken 14.00 afholder Odense Ishockey Klub ordinær generalforsamling i Pucken.

Generelforsamling, den 26. april klokken 14.00 afholder Odense Ishockey Klub ordinær generalforsamling i Pucken. Generelforsamling, den 26. april klokken 14.00 afholder Odense Ishockey Klub ordinær generalforsamling i Pucken. Inden generalforsamling var der et 45 min oplæg Vejen til guldet af Kristina Søs Henriksen.

Læs mere

Brenderup Idrætsforening

Brenderup Idrætsforening Velkommen i Brenderup Idrætsforening - Fodboldafdelingen Brenderup Idrætsforening Fodbold Gymnastik Håndbold Badminton Motion Brenderup Idrætsforening holder til i Brenderup Aktivitetscenter, Kirkevej

Læs mere

stk. 1 stk. 2 stk. 3 stk. 4 stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 stk. 1 stk. 2

stk. 1 stk. 2 stk. 3 stk. 4 stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 stk. 1 stk. 2 1 1 Foreningens navn er Nr. Lyndelse/Søby Idrætsforening. Stiftet 4. oktober 1866 som Nr. Lyndelse Skytte og Idrætsforening. I 1966 sammensluttet med Nr. Søby Gymnastikforening til Nr. Lyndelse/Søby Idrætsforening.

Læs mere

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY:

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: 2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: VELKOMMEN TIL ALBERTSLUND CUP 2012 2. OG 3. JUNI Vi ved alle, at idræt og motion er dannende og vanedannende. Det giver fysisk og psykisk velvære at røre

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Vedtægter For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Stiftet 1. januar 1962 1. Klubbens navn er Hørsholm-Usserød Idrætsklub med hjemsted i Hørsholm Kommune. Klubben anvender forkortelsen HUI og benytter som sit mærke

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

bjergposten Nr. 4 Christiansbjerg Idrætsforening ønsker alle aktive og passive medlemmer, samt banko hjælper og sponsorer

bjergposten Nr. 4 Christiansbjerg Idrætsforening ønsker alle aktive og passive medlemmer, samt banko hjælper og sponsorer Medlemsblad for Christiansbjerg I.F. bjergposten Christiansbjerg Idrætsforening ønsker alle aktive og passive medlemmer, samt banko hjælper og sponsorer Fodbold Farvel og tak til Birthe og Palle.........

Læs mere

Gadstrup Idrætsforening Gadstrup Motion

Gadstrup Idrætsforening Gadstrup Motion Gadstrup Idrætsforening Gadstrup Motion Opbygget efter vejledning fra om idrætsforeningers vedtægter. 1 Foreningen Gadstrup Motion, er en afdeling af Gadstrup Idrætsforening (GIF), der har hjemsted i Roskilde

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HØJVANGENS IDRÆTSFORENING HI SKANDERBORG

VEDTÆGTER FOR HØJVANGENS IDRÆTSFORENING HI SKANDERBORG VEDTÆGTER FOR HØJVANGENS IDRÆTSFORENING HI SKANDERBORG Kapitel 1. Navn og formål. 1. Foreningens navn er Højvangens Idrætsforening -HI Skanderborg. Foreningen er stiftet den 22. maj 1975 med hjemsted i

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Følgende ønsker at udtræde udenfor valgperiode:

Følgende ønsker at udtræde udenfor valgperiode: Generalforsamling 2009 Dagsorden og referat generalforsamling GENERALFORSAMLING I VEJEN SVØMMEKLUB TORSDAG DEN 24. FEBRUAR 2009 KL. 19.00 I VEJEN IDRÆTSCENTER DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent (og referant)

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening SGIF fodbold. Vision, mål, strategi og handlingsplan 2012-2015. Godkendt af bestyrelsen d. 3. oktober 2012. Vision: SGIF fodbold skal være den mest succesrige idrætsforening i Egedal målt på følgende 4

Læs mere

Børne og unge klubben / Næstformand

Børne og unge klubben / Næstformand Bestyrelsesmøde i KIF d. 11-3-2014 Punkt 1. Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Martin Kramer Frandsen Jesper Skjold Holm Britta Janne Konni Brandt Afbud : Sigrid Andersen Suzanne Tone Hansen Michael Kvistgaard

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Kom i klub det er snart vinterferie! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper. Men, men,

Læs mere

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015 1. Valg af dirigent Søren Carlsen blev foreslået af bestyrelsen og valgt på generalforsamlingen. Søren konstaterer, at generalforsamlingen er lovlig indkaldt. 2. Beretning fra bestyrelsen Formand/ungdomsformand

Læs mere

Dato Kamp Ude Hjemme Resultat. Nr. Spiller Mål Noter 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Dato Kamp Ude Hjemme Resultat. Nr. Spiller Mål Noter 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dato Kamp Ude Hjemme Resultat Nr. Spiller Mål Noter 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 KONTINGENT-oversigt THEM GF 2010 HOLD: TRÆNER: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Læs mere

Vedtægter for Svendborg Nunchaku-Do klub

Vedtægter for Svendborg Nunchaku-Do klub Vedtægter for Svendborg Nunchaku-Do klub 1 Navn og hjemsted 2. reviderede udgave Klubbens navn er: Svendborg Nunchaku-Do klub. Hjemstedet er Svendborg Kommune. Svendborg Nunchaku-Do Klub er medlem af DGI

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

TUNE IF HÅNDBOLD. Dagsorden Generalforsamling 26. marts 2014. 7. Valg a. Kasserer Dorthe Toftebjerg genopstiller. 1. Valg af dirigent.

TUNE IF HÅNDBOLD. Dagsorden Generalforsamling 26. marts 2014. 7. Valg a. Kasserer Dorthe Toftebjerg genopstiller. 1. Valg af dirigent. Dagsorden Generalforsamling 26. marts 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 7. Valg a. Kasserer Dorthe Toftebjerg genopstiller 3. Beretning a. Formandens beretning. b. Ungdomsafdelingens

Læs mere

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN Esrum Gymnastik TINGBAKKESKOLEN Mandag start den 20.9.10. TINGBAKKEHALLEN 2010-2011. 16.30 17.30 i SALEN Drenge far 5 til 8 år Ved Stig serup Bevægelse og motion i leg med redskaber, der giver sved på

Læs mere

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid.

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2015/2016 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2015 2016. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne.

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. Skoleskydning 2013 - Vind 8.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for

Læs mere

Beretning 2013. Dette er status over det forgangne år i BTK.

Beretning 2013. Dette er status over det forgangne år i BTK. Beretning 2013 Dette er status over det forgangne år i BTK. Da jeg ringede til Søren Beck, med en forsigtig forespørgsel om han kom på tirsdag, og vi kunne foreslå ham som dirigent, svarede han:.. at det..

Læs mere

Hi Skole Cup 2010. Program til Indefodboldstævne. Arrangør: 1. klasse den 14. marts i Vendiahallen. Hi Fodbold Ungdom. 1 af 5

Hi Skole Cup 2010. Program til Indefodboldstævne. Arrangør: 1. klasse den 14. marts i Vendiahallen. Hi Fodbold Ungdom. 1 af 5 Hi Skole Cup 2010 Program til Indefodboldstævne 1. klasse den 14. marts i Vendiahallen Arrangør: Hi Fodbold Ungdom 1 af 5 Velkommen Hi s Skole Cup 2010 For 20. år i træk arrangerer Hjørring IF Fodbold

Læs mere

Lyngby Gladsaxe Volley Triologi

Lyngby Gladsaxe Volley Triologi Lyngby Gladsaxe Volley Triologi Kids Kommunikation Klubmodul & Hjemmeside Teen anager Rekvisit konomiansvarlig ktivitetsansvarlig Ledelse Senior Elite Uddannelse Social Triologi Ledelse (bestyrelsen) Denne

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Stald-katten. GLRK s Juleklubstævne 2009 - Julemanden kommer kørende med hestevogn.

Stald-katten. GLRK s Juleklubstævne 2009 - Julemanden kommer kørende med hestevogn. Stald-katten GLRK s Juleklubstævne 2009 - Julemanden kommer kørende med hestevogn. Som I kan se har GLRS s klubblad fået et navn.. se i Stald-katten hvem den heldige vinder blev. HUSK.Fastelavnsridning

Læs mere

HERNING VANDSKI og WAKEBOARD KLUB

HERNING VANDSKI og WAKEBOARD KLUB HERNING VANDSKI og WAKEBOARD KLUB ORIGINALE vedtægter vedtaget på stiftende generalforsamling d. 16. december 2004. MÅ IKKE ÆNDRES FØR VEDTAGELSE PÅ GENERALFORSAMLING ÆNDRINGER noteres med sidenr. og linie.

Læs mere

NYHEDSBREV NR 1 2012. ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden

NYHEDSBREV NR 1 2012. ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden NYHEDSBREV NR 1 2012 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Allerførst en rigtig trist nyhed. D. 1. februar blev Marianne ramt af en hjerneblødning, hun blev opereret og lagt i coma. I fredags vækkede

Læs mere