Generalforsamlinger. Ålholm Idrætsforening. Nr. 31 Februar 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamlinger. Ålholm Idrætsforening. Nr. 31 Februar 2011"

Transkript

1 Side 1 - Ålholmeren Nr. 31 Februar 2011 Generalforsamlinger 2011 i Ålholm Idrætsforening Medlemmer og eller forældre indkaldes hermed til generalforsamling i den eller de afdelinger, man har gyldigt medlemskab til. Tilmelding ikke nødvendig! Mandag d. 21. februar kl Vægtløftnings afdelingen Torsdag d. 24. februar kl Håndbold afdelingen Fredag d. 25. februar kl Badminton afdelingen Tirsdag d. 1. marts kl Fodbold afdelingen Der er altid plads til nye friske kræfter og ideer i vore bestyrelser ligesom din opbakning til arbejdet er nødvendigt, hvis andre fortsat skal bevare lysten til at løse opgaverne. Derfor mød op! Stil op! der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret! Dagsorden varighed ca. 1½ time. Fredag d. 11. marts kl Hovedgeneralforsamling alle ÅIF s medlemmer er velkomne. Fredag d. 18. marts kl Ålholms Venner Generalforsamlinger afholdes alle i Cafe Bolden på Ålholmskolen. Se dagsorden inde i bladet!

2 side 2 - Ålholmeren Kontakten til ÅIF`s afdelinger www. aalholm-if.dk Bl.a. afhentning af loppemarkeds effekter www. aalholmfodbold.dk www. aalholmhaandbold.dk Hovedformand for Ålholm Idrætsforening John Ibsø Tlf Formand for Ålholms Venner Henrik Nielsen Tlf Formand for Ålholm Badminton Jesper Engel Christensen Tlf Formand for Ålholm Fodbold Peter Thue Poulsen Tlf Formand for Ålholm Håndbold Inger Svendsen Tlf Formand for Ålholm Vægtløftning Claus Ellegaard Tlf Leder af holdet Ålholm Stavgang Tulle Ibsø Tlf

3 Side 3 - Ålholmeren Nyt fra Ålholms Venner Der er ikke loppemarked i januar, februar og marts måned Det er for koldt på Solrødgård, så der kommer ikke tilstrækkeligt med kunder. Vi håber, at vi kan starte op igen den 2. søndag i april Tak til hjælperne i 2010 Vi vil hermed gerne takke,alle dem, der har hjulpet os igennem året, der er gået og vi håber de er klar igen til april. Juletræssalget Juletræssalget er gået godt igen i år. Vi kunne desværre ikke få træer nok - så onsdag middag måtte vi lukke. Det er vi meget kede af, da vi så ikke kunne betjene dem, der ville købe et juletræ hos os. Tak til alle der har hjulpet, og til SuperBrugsen, fordi vi må bruge pladsen. Ålholms Venner. Loppemarked Den 2. søndag i hver måneden - starter igen i april Stedet er: Materialegården Lyngevej 2 Hjertestarter Hjertestarteren er synlig ophængt i indgangspartiet til Ålholmhallen.

4 side 4 - Ålholmeren Dagsorden Afdelings generalforsamlinger 1. Valg af dirigent og referent 2. Beretning over afdelingens virke i det forløbne år 3. Forelæggelse af afdelingens regnskab til godkendelse 4. Information om det fastlagte budget 5. Fastsættelse af kontingent for det kommende år 6. Indkomne forslag 7. Valg a. formand - sekretær på valg - ulige år næstformand - kasserer på valg - lige år b. øvrige bestyrelsesmedlemmer c. revisor på valg - ulige år 8. Eventuelt Dagsorden Hoved generalforsamlingen 1. Valg af dirigent og referent 2. Beretning over foreningens virke i det forløbne år 3. Regnskabet a. orientering om afdelingernes samlede regnskab b. forelæggelse af hoved foreningens regnskab til godkendelse 4. Information om det fast lagte budget for det kommende år 5. Indkomne forslag 6. Valg a. formand - sekretær på valg - ulige år næstformand - kasserer på valg - lige år b. revisor - for 2 år c. revisorsuppleant - for 1 år 7. Eventuelt Mød op - bak op!

5 Side 5 - Ålholmeren Novo Nordisk Ålholm Pige Cup 2011 For tredje år i træk afholdt Ålholm IF i januar 2011 et indendørs fodboldstævne for U15- piger. I år deltog i alt 21 hold fordelt på en række for øvede og en række for bredden. I rækken for øvede var Hillerød godt repræsenteret med to HGI hold samt et Ålholm hold. HGI holdene løb med både 1. og 2. pladsen, mens Ålholm måtte Idræt, hvor der er styring på tingene og alligevel plads til leg. nøjes med en sidsteplads i det stærke selskab, der talte flere hold fra Elite Øst rækken. "Selv om Ålholm-pigerne har haft en fantastisk udvikling gennem de 5 år, de har spillet sammen, så oplevede vi i denne række, at vi stadig skal træne for at kunne nå endnu længere", udtaler træner Johnny Thomsen. I rækken for bredden gik det bedre: Begge Ålholm hold kvalificerede sig til mellemrunden, hvor Ålholm 2 desværre blev slået ud, da de tabte 2-3 til Orient-tøserne. Herved endte holdet på en 5. plads. Ålholm 1 gik videre til finalen, og mødte her det hold, der skulle vise sig som Ålholms "onde ånd" på dagen, nemlig Orient-tøserne fra Rødovre. fortsætter... Vi vil være en forening med plads til socialt samvær!

6 side 6 - Ålholmeren...forsat I finalen tabte Ålholm 1-2 og fik således sølvmedaljer med hjem. Vores sponsorer gjorde det muligt, at vi under stævnet kunne uddele spurt-præmier for fx godt scoret mål, god redning, stævnets bedste spiller, ligesom der var medaljer til første-, anden- og trediepladserne. Vi vil gerne takke sponsorerne Novo Nordisk A/S, SF Film, Jyske Bank og SportDirect Nordsjælland for hjælpen. Også en stor tak til dommerne Jacob, Jes og John, til Peter, Per, Steen og Niels for at styre dommerbordet, samt til Ea, Frederik og Mads for deres indsats i kiosken. Uden jeres hjælp kunne vi ikke afvikle et arrangement som dette. Præmierne for andenpladsen studeres nøje af Ålholm-pigerne. Fotograf: Mathias Lerdangarad Ålholm-piger med fælles fodslag mod et godt resultat Fotograf: Mathias Lerdangarad

7 Side 7 - Ålholmeren Annonce Få en oplevelse du ikke vil glemme og et tilbud du ikke kan sige nej til! For at få et fabelagtigt tilbud skal du medbringe en blanket som du kan få ved at skrive til Dennis Rude på: eller ringe på Klubben er afhængig af, at vores medlemmer bruger vores sponsorer. Vi er så heldige at have et af landets bedste køkkenfirmaer som sponsor, og de støtter os når vi medlemmer handler der. Vi fra klubben og fra Invita håber at mange vil benytte denne mulighed til gavn for alle, og husk vi får kun penge, hvis nogen bruger Invita. PS. Dette tilbud gælder alle med tilknytning til ÅIF (aktive, passive, forældre, vennerne og sponsorer)

8 side 8 - Ålholmeren En nytårshilsen fra formanden i fodboldafdelingen Jeg vil starte med at takke alle trænere og frivillige for jeres indsats i Uden frivillige var der slet ikke noget fodbold i Ålholm, eller nogen andre steder i Danmark for den sag skyld. Så mange tak for hjælpen. Vi er i fuld gang med indendørssæsonen og der bliver afviklet DGI stævner i hallen, ligesom vi også laver Ålholm stævner for forskellige årgange. Se artiklen andetsteds i bladet om det senest afholdte pige stævne. Generalforsamling Den næste aktivitet der kommer på programmet er generalforsamlingen, der i år finder sted tirsdag den. 1 marts i Cafe Bolden ved Ålholmhallen. På vores generalforsamling skal vi have valg til bestyrelsen, som vi plejer. Formand og sekretær er på valg sammen med et yderligere bestyrelsesmedlem. To er villige til genvalg og til valg, så det er jo godt nok, men vi kunne godt bruge en eller to mere i bestyrelsen til at hjælpe. Bestyrelsen ville egentlig gerne være mere udadvendt og bidrage mere til udviklingen af klubben men det har der ikke rigtig været arbejdskraft nok til i bestyrelsen. Selve driften af foreningen kan vi godt overkomme, men det kniber lidt med det mere visionære arbejde. Alle må hjælpe til! Ålholm idrætsforening er en forening der bygger på de gamle danske foreningstraditioner, hvor medlemmerne yder lidt hver især til driften af foreningen. Vi forventer faktisk, at alle er med til at bære lidt - nogle selvfølgelig mere end andre. Der er tusindvis af opgaver, der skal løses i foreningen: der skal vaskes spillertøj, der skal fyldes vand i vanddunke, der skal måske bages kage til holdet, der skal flyttes mål efter kampene, der skal ryddes op i boldrummet, der skal passes kiosk, der skal dømmes kampe og så er der bestyrelsesarbejdet. fortsætter... Det skal altid være sjovt, at dyrke idræt i Ålholm Idrætsforening!

9 Side 9 - Ålholmeren...fortsat Mange af opgaverne er direkte knyttet til det enkelte hold, hvor det er træneren, der bliver aflastet ved at forældrene påtager sig dem. Der er også en del opgaver, der ikke er knyttet til enkelte hold, men er nødvendige for at foreningen kører, heriblandt bestyrelses arbejdet. Det er sådan, at 3 ud af 5 i vores nuværende bestyrelse, har næsten voksne børn, og derfor naturligvis har mindre kontakt til børnefodbolden i Ålholm. Bestyrelsen holder møde 4-6 gange om året, og arbejdsopgaverne bliver normal fordelt således, at de enkelte bestyrelsesmedlemmer får de opgaver, de har lyst til. Man behøver altså ikke at være enormt fodboldkyndig eller revisor for at komme i bestyrelsen, det er lysten der driver værket Murermester Vagn Sundgaard tlf Vi har altså brug for flere engagerede forældre. For at gøre en lang historie kort, så har vi brug for nogle engagerede forældre fra specielt de yngre årgange til bestyrelsen. Kontakt Peter på telefon eller mail hvis du vil vide mere om arbejdet i bestyrelsen. Og mød så op på generalforsamlingen. Ålholm fodbold er ved årsskiftet udtrådt af Hillerød Fodbold, som følge af en beslutning på generalforsamlingen sidste år. Hillerød Fodbold var blevet en for stor belastning rent ressourcemæssigt for Ålholm. Det være sig både rent økonomisk og også arbejdsmæssigt. Der er ingen tvivl om, at det er nødvendigt for Hillerøds fodboldklubber at samarbejde om årgangene fra 16 til 19 år, da der ellers er for mange klubber, hvor der er halve hold, der ikke kan få spillet fodbold. Så en af fremtidens opgaver er at finde en eller flere former for, hvordan et sådant samarbejde kan foregå. fortsætter...

10 side 10 - Ålholmeren...fortsat Drengene der har spillet i Hillerød Fodbold, kan ikke spille i Hillerød fodbold som medlemmer af Ålholm fodbold men skal meldes ind i HGI, der vil videreføre holdene. Der er sendt breve ud til spillerne om hvorledes det kommer til at foregå. Nogle af de gamle Hillerød Fodbold spillere er allerede kommet tilbage til Ålholm fodbold som seniorspillere. Der skal herfra også lyde et varmt velkommen til dem. Sophienborgbanen Vi har sidste år udover træningen på banerne ved Ålholmskolen også haft træningstider på Sophienborg banen, og efter nogle start-vanskeligheder er det egentlig gået meget godt. På trænermødet i foråret vil vi igen fastlægge træningstider på banerne både ved Sophienborgskolen og ved Ålholmskolen. Vi deler banerne ved Sophienborg skolen med "Sophienborg Drengene", der er et projekt under "Basen" i Hillerød Kommune. Til sidst endnu en gang tak til alle som har hjulpet med Kerteminde Cup, Ullerød Cykelløb, kræmmermarkedet, diverse stævner, alle kampene og den daglige træning. Vi håber at se jer igen i 2011, uden jer var det aldrig gået. Godt nytår. Peter Thue Poulsen. Formand Ålholm Fodbold Fodboldstævne i Ålholm

11 Side 11 - Ålholmeren Et hold vægtløftere tog til Kalundborg d. 20 november 2010 og løftede jern, og Ålholm var i topform. Ålholm var klar til at genvinde DM for hold igen i år. Vi deltog i år med hele 7 løftere. Resultaterne blev følgende: I klassen år vandt Jan Nissen med et træk på 130 kg og et stød på 145 kg og vandt samtidigt NM guld, DM guld samt DM hold guld. Nummer 2 i samme klasse blev Søren Nymand med et træk på 100 kg og et stød på 122 kg; det betød NM 2, DM 2, DM hold 1. Søren har været væk fra sporten i en del år, og er nu vendt tilbage i superform. Vi vil have en god sportslig ånd! Nummer 4 i samme aldersgruppe blev Jens Ibsen med et træk på 90 kg og et stød på 100 kg. Jens Ibsen blev samtidig nummer 4 ved NM. I klassen år vandt Rene Petersen med et træk på 101 kg og et stød på 125 kg og vandt samtidigt NM guld samt DM hold guld. I samme gruppe blev Klaus Formand Ellegård nummer 5 med et træk på 65 kg og et stød på 85 kg. Klaus blev samtidigt nummer 5 ved NM. I klassen år deltog Lars Bromose og blev nummer 2 i sine aldersgruppe med et træk på 75 kg og et stød på 95 kg Lars blev samtidigt nummer 5 ved NM. Endelig i klassen år for kvinder vandt Mette Andersen med et trak på 28 kg og et stød på 35 kg. Mette vandt samtidig NM guld. Dette var en lang dag med gode resultater og godt humør udtaler trænerduoen Martin Dyrlæge Andersen og Oliver Nissen.

12 side 12 - Ålholmeren Vægtløftningsafdelingen og donationer fra sponsorer skabte en dejlig juleaften for mange mennesker Læs hvad HillerødPosten skrev (udsnit): Hvad gør man hvis man er enlig, ensom eller bare ikke synes, det er det fedeste at sidde alene hjemme og spise med sig selv eller ægtefællen og se på juletræet, der ikke bliver danset om, måske fordi børnene er blevet for store og med deres børn skal ud til svigerforældrene for at holde jul? Man gør som godt 50 personer i alderen 50 til lidt over 80 gjorde juleaften. De meldte sig nemlig til gratis juleaften i Harløse Forsamlingshus, hvor sponsorer og glade givere havde sørget for at alt, simpelthen ALT, var gratis, Derudover havde et hold af frivillige, både børn og voksne, i alderen ni til 48 år, meldt sig som frivillige hjælpere. Hillerød Posten valgte at dække arrangementet, så alle kan se at det godt kan lade sig gøre at få en festlig og uforglemmelig juleaften sammen med en gruppe mennesker, man i de fleste tilfælde ikke kender. Med for 3. gang Jeg er 77 år og har været alene i 20 år, så et arrangement som det her, er ganske enkelt lige noget for mig. Nogen mener, det er lidt flovt at komme til et arrangement med enlige og ensomme, men det er nok fordi de ikke helt er klar over, hvad det går ud på. Jeg er med for tredje gang og kommer helt sikkert også næste år, siger Nis Petersen. Børne havde ikke plads til mig i år Mine børn havde ikke plads til mig i år, så da jeg læste om arrangementet i Hillerød Posten, og min veninde talte varmt om afdøde Finn Bagers to tidligere julearrangementer, meldte jeg mig til, siger julefestens yngste deltager, 50- årige Ingrid Buch. Det skal altid være sjovt, at dyrke idræt i Ålholm Idrætsforening!

13 Side 13 - Ålholmeren Endnu en sejr kom i hus Efter en mindre opvisning mod rækkens nr. 2 fra HØJ Sjældent har vi spillet så godt et angrebsspil, hvor samtlige spillere spillede op til deres bedste og var medvirkende til det bedste Ålholm spil i år. Kampen startede som de sidste mange kampe med at vi kommer stormende fra første fløjt og bringer os foran med et par mål. Dette ved hjælp af godt forsvarsspil og en del scoringer i vores ankomstfase. Især Thomas Høst havde gode betingelser på playmakerpladsen, hvor venstre back Morten Klug trak så meget opmærksomhed, at Høst kunne skyde på et fladt forsvar. Høst lavede 5 mål på 15 min. hvilket resulterede i en mandsopdækning. Vi gik til halvleg med en føring på halvleg var lidt mere op og ned: vi havde lidt for mange problemer med at komme frem til deres skytter inde i midterforsvaret. Hvis vi kan holde dette niveau ind i 2011, så bliver vi svære at slå. Her Per Belling, sponseret af sit eget firma Tulstrup Vinduespolering i gennembrud i kampen.

14 side 14 - Ålholmeren Vi mødte et Helsinge hold med 4 nye spillere Vi kom ind i kampen, med gode mål fra Loui- Didde-Helene-Anton- Caro-Sarah. Der var gode momenter, Mums bryder et angreb, hurtigt op af banen, ind i kassen, flot, Rikke kommer ind, får tilkæmpet et straffe, Loui scorer sikkert. Inden vi går ind til 2. halvleg, er der intet nyt. Nu ved vi, hvordan Helsinge spiller, og alle var enige om, at nu skulle vi give den gas. Heidi bryder igennem ude i højre side og sætter 1 flot mål ind, Didde putter 1 i kassen, vi er foran med 3, da der er 10 min igen. Helsinge kommer op og mangler 1 mål, deres venstre fløj bliver spillet 100% fri, Stine går ud og napper den. Næste angreb scorer vi, så vi er foran med 2, og den holder vi hjem, så vi vinder kampen Træner Kurt Heidi i gennembrud på stregen, sponseret af vores egen 1. holds herrespiller, Jes Hedmann Hedmann s gulvafslibning

15 Side 15 - Ålholmeren Lidt om vores U16 piger som trænes af Christina Will og Britta Kølben Er de ikke flotte - U16 pigerne har fået nyt tøj sponseret af Novo Nordisk a/s. Novo Nordisk a/s er gode støtter i Ålholm IF, fordi de lægger vægt på, at unge dyrker sport og lever sundt og har det sjovt. Det er lige i tråd med klubbens vision. "Vi lægger også stor vægt på, at der i lokalområdet Ullerødbyen er et sted, hvor de unge kan dyrke sport sammen".

16 side 16 - Ålholmeren Det går godt i Ålholm IF Foreningens 4 afd. - Badminton - Fodbold - Håndbold - Vægtløftning Har alle haft et fornuftigt foreningsår i Medlemmerne har været stabile - trænere og holdledere har leveret en rigtig god indsats til gavn for vore børn, unge og motionister. Vi ved godt, der rundt omkring skal spares, men vi vil alligevel ikke undlade at gøre opmærksom på de mangler der er, når vi skal drive en idrætsforening, hvor der i fremtiden fortsat skal være plads til at tage imod mange nye medlemmer fra både Sophienborgområdet og Ullerødbyen. Fodboldbanerne Banerne omkring Ålholmskolen er i en forfærdelig stand, hovedsaglig på grund af slitage i alle skolens frikvarterer - fint at børnene kan komme ud og spille bold, men det går i den grad ud over banerne, som vi næsten ikke kan tillade os at invitere andre hold til at spille kampe på. Kommunen og Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger er klar over vort baneproblem - og vi har formået at blive placeret som nr. 2 på den ønskeliste, der bliver udarbejdet hvert år - så nu får vi se, om det kan blive til noget. Nr. 1 på omtalte liste er en kunststofbane i Hillerød, hvilket vi selvfølgelig også bakker op om. Hallen Vi har stadig ikke tilstrækkelig tid i hallen om vinteren, hvor både håndbold, badminton og fodbold skal deles om tiderne. Dette kunne vi såmend nok få til at gå op, hvis ikke også kommunen tildeler andre foreninger tid i hallen. Dette er i høj grad gået ud over vores badmintonmotionister som er blevet sendt ud i den anden ende af byen. Manglen på haltid har også medført, at de mindste fodboldspillere ikke har kunne spille i flere vinterhalvår - ærgeligt! Vægtløftningen Vores vægtløftningsafdeling har vel nok de bedste faciliteter man kan ønske sig, hvilket også pt. kan mærkes på medlemstilgangen - tillykke med det. John Ibsø

17 Side 17 - Ålholmeren Vores klublokale Cafe Bolden Kan Ålholmskolens klasser låne vores klublokale til et klassearrangement? Ja - det har vi ikke noget imod, da mange af børnene jo alligevel er aktive i ÅIF - eller bliver det. Lokalet skal dog ikke være optaget af idrætsarrangementer den pågældende dag/ aften. Der skal være forældre/skolelærere til stede under hele arrangementet. Man kan benytte de faciliteter der er til rådighed i lokalet, men der skal ryddes op efter brugen - også uden for lokalet. Henvendelse om lån af Cafe Bolden skal foretages til: ÅIF s hovedformand John Ibsø tlf Formanden stopper! Efter mange års arbejde som formand for Ålholm I.F. Håndbold har jeg desværre måtte træffe det svære valg at forlade bestyrelsen. Jeg håber for den tilbageblevne bestyrelse at der er nogle andre der er villige til at stille op som formand i vores bestyrelse. Det har været et dejligt arbejde og den bestyrelse som jeg har siddet sammen med skal have en stor tak for samarbejdet i alle årene, samt alt det sociale vi har haft sammen. Så kære medlemmer hvis du skulle sidde derude med en formand i maven så kom og meld dig for vi har brug for din hjælp. Med sportslig hilsen Inger Svendsen Tlf

18 side 18 - Ålholmeren Aldersfordeling og antal medlemmer i Ålholm IF s afdelinger pr. 1. jan Aldersfordeling Håndbold Fodbold Badminton Vægtløftning Antal medlemmer 0 til 12 år Antal medlemmer 13 til 18 år Antal medlemmer 19 til 24 år Antal medlemmer 25 til 60 år Antal medlemmer Over 60 år I alt Pr. 1. januar 2011 har Ålholm Idrætsforening 638 aktive medlemmer

19 Side 19 - Ålholmeren Køb dine eller firmaets beklædning og gaver på eller 5% i bonus til Ålholm if. Tulstrup Ejendomsservice & Vinduespolering APS v/per Belling Tlf Vi vil give forældrene lyst til at deltage i foreningens liv! Støt Ålholms Venner - de støtter Ålholm IF! Meld dig ind nu! Det koster kr. 50,- pr. år. Kontakt: Steen Crone tlf Nr. 31 Februar 2011 Redaktion Telefon Annoncer Forsendelse Distribution Telefon Udsendes Oplag Tryk John Ibsø Rubrik kr. 500,- årligt Lis Nielsen Rene Hansen Ålholmparken Hillerød Februar og oktober 725 Strickers Bogtrykkeri

20 Modtager: side 20 - Ålholmeren Returforsendelser: Rene Hansen, Ålholmparken 121, 3400 Hillerød Ålholm Idrætsforenings Vision Vi vil fortsat være vestbyens lokale idrætsforening! Vi vil være en forening med plads til socialt samvær! Vi vil have engagerede medlemmer! Vi satser på bredden frem for eliteidræt! Vi vil give forældrene lyst til at deltage i foreningens liv! Vi vil have en god sportslig ånd! Motion og fællesskab er en vigtig del af Ålholms image! Det skal altid være sjovt, at dyrke idræt i Ålholm Idrætsforening! Målsætning Idræt, der er tilpasset børnenes alder og behov. Idræt, hvor forståelse for børnenes tryghedsbehov er en del af det hele. Idræt, hvor konkurrence ikke er det primære, men at alle kommer til at deltage. Idræt, hvor det ikke er overambitiøse voksne der styrer forløbet. Idræt, hvor der er styring på tingene og alligevel plads til leg. Idræt, hvor trænerne tænker over hvad de siger til børnene.

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2012

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2012 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2012 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 12. april 2013 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2012... 3 SANKT HANS WEEKEND...

Læs mere

ORIENTERING FRA KORSHOLM IDRÆTSFORENING KIFFEN. www.korsholm-if.dk NR. 118 November 2012 30. ÅRGANG

ORIENTERING FRA KORSHOLM IDRÆTSFORENING KIFFEN. www.korsholm-if.dk NR. 118 November 2012 30. ÅRGANG ORIENTERING FRA KORSHOLM IDRÆTSFORENING KIFFEN www.korsholm-if.dk NR. 118 November 2012 30. ÅRGANG Kiffen udgives af Korsholm Idrætsforening. Bladet omdeles gratis til husstande i Norring, Riisbakken,

Læs mere

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton Stiftet 10. december 1958 44 årgang Maj 2013 Morud Idrætsforenings nyhedsblad med alt nyt fra dit nærområde! 1973 1973-2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Se side 20-23: Gymnastikken Se side 24-26:

Læs mere

Nr. 1. Medlemsblad for Skensved Idrætsforening. 41. årgang

Nr. 1. Medlemsblad for Skensved Idrætsforening. 41. årgang Medlemsblad for Skensved Idrætsforening 41. årgang Nr. 1 Maj 2014 Ny redaktør på Kvartetten For et stykke tid siden blev jeg spurgt, om ikke det var noget for mig, at overtage posten som redaktør for Kvartetten

Læs mere

34. Årgang Marts 2013 1

34. Årgang Marts 2013 1 34. Årgang Marts 2013 1 SAMMENSÆTNINGEN AF HOVEDBESTYRELSE OG UDVALG I STOHOLM IDRÆTSFORENING 2012 Navn Adresse Telefon HOVEDBESTYRELSEN Formand Gitte Christensen Lånumvej 1, Stoholm 97 54 23 20 Kasserer

Læs mere

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26 FTK Marts 2012 2 Indholdsfortegnelse! Formanden har ordet! 3 Informationshjørnet! 8 Sæsonprogram TRÆNING! 10 Sæsonprogram HOLDKAMPE 11 Standerhejsning 13 Juniorafdelingen 14 Sæsonprogram ARRANGEMENTER

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 13. april 2012 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2011... 3 AFDELINGERNE... 4 BADMINTONAFDELINGEN...

Læs mere

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

Tuborgfondet. støtter FC King George PLUS: FORMANDENS ORD, SPILLERPROFIL, DELEGERETMØDE 2009, TRÆNINGSSTART, INDKØBSAFTEN, NYT FRA AFDELINGERNE

Tuborgfondet. støtter FC King George PLUS: FORMANDENS ORD, SPILLERPROFIL, DELEGERETMØDE 2009, TRÆNINGSSTART, INDKØBSAFTEN, NYT FRA AFDELINGERNE Tuborgfondet støtter FC King George PLUS: FORMANDENS ORD, SPILLERPROFIL, DELEGERETMØDE 2009, TRÆNINGSSTART, INDKØBSAFTEN, NYT FRA AFDELINGERNE 250 stk visitkort inkl. levering: 295,- www.lime-coffee.dk..

Læs mere

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 1 MARTS 2004 Side 1 Formand: Frank Lindhardsen Højdevej 32 st. th. 2300 København S Tlf.: 3258 8539 Mobil: 4016 8087 E-mail: formand@os.dk Næstformand: Niels

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang April 2014 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind,

Læs mere

Nr. 1. Medlemsblad for Skensved Idrætsforening. 40. årgang

Nr. 1. Medlemsblad for Skensved Idrætsforening. 40. årgang Medlemsblad for Skensved Idrætsforening 40. årgang Nr. 1 Maj 2013 Skensved fodbold med energi og ideer Fodboldafdelingen i Skensved har fået en helt ny og meget ung bestyrelse, som er fyldt med masser

Læs mere

KLUBBLADET 34. ÅRGANG JUNI 2010

KLUBBLADET 34. ÅRGANG JUNI 2010 Klubbladets redaktion Lone Andersen tlf.: 48 21 00 12 elith.lone@mail.dk Henrik Keck tlf.: 27 21 19 64 keck@webspeed.dk Annonceansvarlig Per Lyngsie tlf.: 48 21 00 49 raly@post.tele.dk KLUBBLADET 34. ÅRGANG

Læs mere

Nr. 1 februar 2012. Udgivet af Vindinge Idrætsforening 38. årgang www.vindinge-if.dk

Nr. 1 februar 2012. Udgivet af Vindinge Idrætsforening 38. årgang www.vindinge-if.dk Nr. 1 februar 2012 Udgivet af Vindinge Idrætsforening 38. årgang www.vindinge-if.dk Løb med DGI i Vindinge En kold januar aften havde Vindinge Idrætsforening og DGI indkaldt til informationsmøde om opstart

Læs mere

Skallerup Vennebjerg idrætsforenings Generalforsamling d. 25. Februar 2014.

Skallerup Vennebjerg idrætsforenings Generalforsamling d. 25. Februar 2014. Skallerup Vennebjerg idrætsforenings Generalforsamling d. 25. Februar 2014. Deltagere ud over bestyrelsen: 20 personer. Dagsorden. 1. Valg af dirigent. Leif Jensen blev valgt. Dan og Lars Peter er stemmetæller.

Læs mere

Lystrup idrætsforening

Lystrup idrætsforening Lystrup idrætsforening Februar 2006 Nr. 1 L I F LIF Basketball Trods vejret udenfor var det ikke snebolde der blev dunket med ved Danske Bank Cup. (Foto nederst: LIF's minihold samt trænere) www.lystrup.dk

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR KFUM S BOLDKLUB, ROSKILDE NOVEMBER 2009 - ÅRGANG 39 - NR. 4

MEDLEMSBLAD FOR KFUM S BOLDKLUB, ROSKILDE NOVEMBER 2009 - ÅRGANG 39 - NR. 4 MEDLEMSBLAD FOR KFUM S BOLDKLUB, ROSKILDE NOVEMBER 2009 - ÅRGANG 39 - NR. 4 Vinder af U-17 3. division 2009 KFUM Roskilde LÆS MERE OM VORT SUCCESHOLD - SIDE 2 STOR INDSATS - IKKE BELØNNET EFTER FORTJENESTE

Læs mere

Idrætsbladet. Formanden. Generalforsamlingen. Badminton. Basketball. Fægtning. Gymnastik. Håndbold. Svømning. 31. årgang nr.

Idrætsbladet. Formanden. Generalforsamlingen. Badminton. Basketball. Fægtning. Gymnastik. Håndbold. Svømning. 31. årgang nr. 31. årgang nr. 2 Maj 2004 Idrætsbladet Medlemsblad for Sankt Annæ Idrætsforening Formanden - tak for en god sæson Generalforsamlingen - referat fra klubbens øverste myndighed Badminton - supersæson for

Læs mere

BIF nr.2 2008.qxd 31-05-2008 17:01 Side 1. 31. årgang Nr. 2 juni 2008. En stolt Samar Damond blev klubmester i badminton.

BIF nr.2 2008.qxd 31-05-2008 17:01 Side 1. 31. årgang Nr. 2 juni 2008. En stolt Samar Damond blev klubmester i badminton. BIF nr.2 2008.qxd 31-05-2008 17:01 Side 1 31. årgang Nr. 2 juni 2008 En stolt Samar Damond blev klubmester i badminton. B r a b r a n d I d r æ t s f o r e n i n g BIF nr.2 2008.qxd 31-05-2008 17:01 Side

Læs mere

COACHING - DET HANDLER OM DIG! U-21 2011 RYKKER NÆRMERE

COACHING - DET HANDLER OM DIG! U-21 2011 RYKKER NÆRMERE FYN BOLD Nr. 5 Dec. 2009 16. årgang COACHING - DET HANDLER OM DIG! U-21 2011 RYKKER NÆRMERE BOLDKLUBBEN MARIENLYST SOM VALGFAG ÅRET 2009 I TAL 2 FYN BOLD 5/2009 FYN BOLD Nr. 5 December 2009 16. årgang

Læs mere

Vitalitet - Maj 2012-43 årgang

Vitalitet - Maj 2012-43 årgang Vitalitet - Maj 2012-43 årgang Stiftet 10. december 1958 Pigerne havde en super oplevelse ved gymnastikopvisningen søndag den 25. marts i Langesøhallen. Se mere om den flotte opvisning inde i bladet. Foto:

Læs mere

Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang.

Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang. NR.2 MAJ 2013 34. ÅRGANG Miki Hendriksen Forsidefotoet er denne gang Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang. 134 2 FORMANDS NYT Så blev det rigtig forår med dejlig solskin og solen håber jeg også

Læs mere

2. Aflæggelse af formandens og udvalgsformændenes beretninger

2. Aflæggelse af formandens og udvalgsformændenes beretninger Generalforsamling onsdag d. 25/3 2014 kl. 19.30 i Voerladegård Skole 1. Valg af dirigent Lars L. er valgt som dirigent Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt jvf. vedtægterne 2. Aflæggelse af formandens

Læs mere

Bøgebladet. 3. årgang nr. 2 Maj 2011

Bøgebladet. 3. årgang nr. 2 Maj 2011 Bøgebladet 3. årgang nr. 2 Maj 2011 Med nyt fra: Badminton Fodbold Gymnastik Håndbold Volleyball Egnsfesten Bøgebjerghallen Børnehave, SFO og skole Folkemindesamlingen Krage Sø Spejdergruppe Lokalrådet

Læs mere

ORIENTERING FRA KORSHOLM IDRÆTSFORENING KIFFEN. www.korsholm-if.dk NR. 122 November 2013 31. ÅRGANG

ORIENTERING FRA KORSHOLM IDRÆTSFORENING KIFFEN. www.korsholm-if.dk NR. 122 November 2013 31. ÅRGANG ORIENTERING FRA KORSHOLM IDRÆTSFORENING KIFFEN www.korsholm-if.dk NR. 122 November 2013 31. ÅRGANG Kiffen udgives af Korsholm Idrætsforening. Bladet omdeles gratis til husstande i Norring, Riisbakken,

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 1 APRIL 2005 Side 1 Formand: Frank Lindhardsen Højdevej 32 st. th. 2300 København S Tlf.: 3258 8539 Mobil: 4016 8087 E-mail: formand@os.dk Næstformand: Ikke

Læs mere

KONTAKTLINSEN HANGARFEST I SIGTE FODBOLD BADMINTON VOLLEYBALL PETANQUE HÅNDBOLD GYMNASTIK TENNIS DILETTANT DART STØTTEAFDELING

KONTAKTLINSEN HANGARFEST I SIGTE FODBOLD BADMINTON VOLLEYBALL PETANQUE HÅNDBOLD GYMNASTIK TENNIS DILETTANT DART STØTTEAFDELING F G A KONTAKTLINSEN GYMNASTIKFORENING 4 / November 2011 43. Årgang HANGARFEST I SIGTE Sæt kryds i kalenderen 31. august OG 1.-2. september 2012 FODBOLD BADMINTON VOLLEYBALL PETANQUE HÅNDBOLD GYMNASTIK

Læs mere

57. årgang Nr. 3 Maj, juni, juli 2014. Forårsopvisning. Motion

57. årgang Nr. 3 Maj, juni, juli 2014. Forårsopvisning. Motion 57. årgang Nr. 3 Maj, juni, juli 2014 Forårsopvisning Motion TPI S HOVEDGENERALFORSAMLING DEN 24. APRIL 2014 Dagsorden i henhold til vedtægterne. 1. Valg af dirigent 2. Beretning om afdelingens virksomhed

Læs mere

FREM BOLDKLUBBEN. Læs bl.a. om: NR. 3 ÅRGANG NR. 63

FREM BOLDKLUBBEN. Læs bl.a. om: NR. 3 ÅRGANG NR. 63 NR. 3 BOLDKLUBBEN FREM Læs bl.a. om: 2008 Indkaldelse til Generalforsamling Nyt fra udvalg og projekter Hjemmesiden Det nye hit Nyt fra 1. holdet Nyt fra Afdelingerne Årets hold 2. ynglinge Rejsebrev fra

Læs mere