Bestyrelsesberetning 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesberetning 2011"

Transkript

1 Bestyrelsesberetning 2011 Bestyrelsens beretning Det har været et dejligt år, hvor vi i VARK har markeret os både sportsligt og socialt. Vi er en klub der holder fast i vores værdier: Venskaber bærer klubben. Børn er venner med andre børn på samme alder, yngre eller ældre. Forældre og andre voksne knytter venskaber, og venskaberne rækker ind i klubbens bestyrelse og klubbens udvalg, hvor der samarbejdes om konkrete opgaver. Anerkendelse af hinanden trods forskelighed bygger på tillid. Tillid er en forudsætning for langvarige sociale relationer og for en klub, hvor medlemmerne har lyst til at blive rigtig længe. Respekt for hinanden skal give klubbens medlemmer lyst til at være sammen på tværs af niveau og alder. Respekt går begge veje, dvs. at nybegynderen har respekt for eliteskateren, og eliteskateren har respekt for begynderen. Gæster, der respekterer klubbens værdier, er velkommen i klubben, også de der løber for andre klubber. Klubliv kommer ikke af sig selv. Alle klubbens medlemmer har noget, de kan bidrage med. Det skal der støttes op om, så klubbens medlemmer føler, at de gør en forskel, når de får ideer og påtager sig opgaver til klubbens bedste. Der skal ske en dynamisk udvikling, der tilgodeser alle i klubben. Med værdierne i hånden er vi også den klub i Vallensbæk der bidrager mest til kommunens aktiviteter. Derfor er vi også en klub der bliver spurgt. Vi er glade for samarbejdet med kommunens ansatte og vi bidrager til hinandens success og hjælper hinanden så godt vi kan.

2 Super sportslige resultater har for VARK været et stort sportsligt år og det store højdepunkt for klubben, var da Stefan hjembragte 2 europamesterskaber og 2 bronzemedaljer ved Junior Europamesterskaberne i Italien. Det er første gang en dansk rulleskøjteløber har præsteret at blive Europamester. VARK havde udover Stefan 6 andre løbere med til EM som gjorde det rigtig godt, det var Nikolaj, Philip, Nicoline, Elena, Lukas og Mikkel. Tilsammen udgjorde de over halvdelen af det samlede EM hold. EM for juniorer og kadetter var et underligt EM for både løbere, trænere, ledere og tilskuere. Baneløbene fungerede fint, på en gennemprøvet bane og alt forløb planmæssigt. På hviledagen, efter afslutning af baneløbene, inspicerede truppen vejbanen. Det var noget af en overraskelse. Asfalten var lagt kun 3 dage før EM og banen blev først tegnet op dagen før vejbaneløbene. Temperaturen var høj og det gjorde at olie trængte op igennem asfalten. Det var farligt, men intet at regne for hvor farligt banens sving var. I det ene sving skulle den ca. 8 meter høje bymur, beklædt med en 3 cm tyk madras tage imod løberne lige efter målstregen og med en fart på over 35 km i timen. Det svarer til et møde med over 1 ton. I det andet sving, skulle et metalhegn tage imod. Allerede i time-trial blev de første kørt på skadestuen. Det var ikke så svært at regne ud, at når det kan ske, når der kun er 1 løber på banen, så kan det kun blive værre når der er 20 der kæmper om at komme først. Det internationale rulleskøjteforbund nægtede at se problemet i øjnene, trods protester fra 80% af landene. Trænere, ledere og forældre trak deres løbere, så der var kun Italien og 4 mindre betydningsfulde lande der stillede op til start. Det var politik i et mafia land, så det var på den ene side utroligt synd og skam for børnene og på den anden side meget lærerigt. Løbene blev gennemført med nedsat fart og mens de 4 lande fortsatte EM, tog de 11 andre ud til fællestræning, på en fantastisk bane kun få kilometer fra det sted hvor EM blev gennemført. Alle lande var dog med igen på Marathon distancen og trods det at ledelsen havde nævnt at de der ikke stillede op på vejbanen ikke var dygtige nok, så var det Danmark og Stefan der tog den prestigefyldte titel hjem som Europamester på Marathondistancen. Anderledes ordentlige forhold var der for Mikkel ved senior EM. Ingen dramatik og i stedet gode præstationer. Tillykke til alle EM deltagerne.

3 Udover EM har VARK markeret sig både i indland og udland. VARK er toneangivende i Danmark og det ses på antal løbere og antal medaljer ved både indendørs og udendørs stævner. Medaljerne er fordelt på rigtigt mange løbere og det er skønt at se om sommeren når alle træner sammen ude på Vallensbæks stadions bane. Det har sportsligt været et rigtigt godt år for klubben. Samarbejdet mellem rul og is deltagere i Worldcups og Junior OL OL løber Cathrine Grage har inspireret vores eliteløbere til at prøve kræfterne på longtrack is. Det er gået rigtigt godt og VARK fik udtaget Philip til Junior OL og Philip, Nicolai Nordli, Nicoline og Stefan til Junior World Cups. Det er et fremragende resultat og der er flere løbere på vej. Jesper kalder holdet for sit Jamaicanske bobslæde team og det er ikke helt uden grund. Den eneste longtrack isbane i Danmark lukkede allerede før den blev åbnet. Vejret har simpelthen vejret for godt og det blev for dyrt for Københavns kommune at forsøge at holde isen som is og ikke vand. Trods udfordringer med at finde longtrack is at køre på, så håber vi, at endnu flere af vores unge og ældre får lyst til at prøve isen af og der er træningen i Hvidovre skøjtehal en gang om ugen en god løsning. Longtrack klubben HLF og shorttrackklubben Hvidovre skøjte klub tager meget gerne imod flere løbere. Træningsforhold i 2011 Vi har fortsat samarbejdet med RulNord i vinter halvåret, hvor vi har fået mulighed for at træne i Farum arena. Det samarbejde er vi utroligt glade for, dels p.g.a. muligheden for haltid, men ikke mindst fordi RulNord er gæstfrie mennesker, der har plads til alle. Det er dejligt at se at så mange klubbers løbere kommer langvejs fra for at rulle med i RulNord om vinteren og i Vallensbæk om sommren. Vi håber at de åbne døre kan fortsætte, så endnu flere klubber ønsker at træne sammen. Det styrker vores sport at have fællesskabet. Udover Farum Arena og banen på Vallensbæk stadion, så har vi igen i år været heldige at få træningstid indendørs i Vallensbæk og i en mindre svømmehal bag Vallensbæk station. Mountainbike cykling i Hareskoven har stået stille i år og det skyldes mest af alt, at flere af vores elitebørn er startet på is-skøjter og nu lægger meget af deres tid på andre træningsaktiviteter. Da cykelholdet mest har bestået af elitebørnene og deres forældre, så har der ikke været nok deltagelse til at opretholde søndagsudflugten.

4 Igen i år skal alle trænere have en meget stor tak for det uvurderlige arbejde I gør. Per der år efter år træner eliten og de dygtigste motionister i Farum 2 gange om ugen, Nicholas der hjælper vores letøvede børn til at komme videre, Catrine, Louise og Pia der træner og hygger om vores begynderbørn, Børge og Tina der tager sig af vores voksne motionister. Uden jer, er der ingen klub. Aktiviteter i 2011 VARK har traditionen tro haft gang i mange aktiviteter i Vi startede med et meget vellykket BC stævne i marts, hvor nybegyndere, let øvede og øvede fik konkurreret, uden at skulle sammenligne sig med eliteløberne. Det blev en god dag, med mere end 100 glade børn og voksne fra hele landet. Der blev kørt rigtig mange fine løb, som indikerede en stor og dygtig talentmasse, ikke mindst blandt vores egne løbere. Dagen sluttede af med 10 mandsstafet og hvor kriteriet var at stille hold med den største aldersspredning. Alle løbere skulle løbe 1 runde på skift og der var spænding til det sidste. VARK afviklede en Sommer camp for is-skøjteløbere fra Sverige og Finland, samt vore egne danske løbere, der også løber på is. Deltagere fra Sverige og Danmark var de løbere der i vintersæsonen har deltaget i det ungdomsarbejde som International Skating Union støtter for de lande der ikke er så store i sporten. VARK havde inviteret ekstra børn med fra VARK til at deltage i arrangementet og svenskerne og finnerne fik lært at løbe på rulleskøjter. Der var dog 3 løbere fra Finland som også er med ved EM på rulleskøjter, så det var ikke alle der var nybegyndere. Arrangementet var samtidigt også en opfordring til VARKs løbere om at løbe på is-skøjter i vinterhalvåret. Det er meget let at skifte fra rul til is og omvendt og flere og flere af de dygtigste internationalt, gør det samme. Det blev et super arrangement, hvor vejret viste sig fra sin allerbedste side. Planlægningen for VARK Summercamp 2012 har været i gang længe og vi glæder os til endnu engang at se børn og voksne fra mange klubber komme på ferie her hos os. Vallensbæk rundt blev afløst af VARK s rulletime, der var et ½ og 1 times løb for børn og voksne. En ny type løb hvor man skal løbe konstant en time. Borgmesteren og hans datter deltog i stævnet og klarede det fint. Der var ikke så mange der deltog, men dem der var der, havde en hyggelig dag.

5 Arrangementet var godt gennemtænkt og håbet er, at vi også de dette år, kan lave et lignende arrangement og hvor vi kan tiltrække endnu flere af kommunens borgere til at deltage. Til gengæld var der stor tilslutning til North European Inline Cup, hvor det blev en fantastisk dag. De udenlandske løbere så vi ikke meget til, men de fleste klubber havde sendt deres dygtigste elite løbere og motionister. Derudover var der lokale og motionister kapret ved Friday Night Skate. Vallensbæk landsby støttede op om arrangementet og det gjorde kommunen også. Trods det at politiet havde takket nej til at hjælpe til, så var der alligevel 1 betjente, der sikrede at alt forløb roligt. Kommunen havde stillet an med et Jazzband og morgenmad i telt til Vallensbæk Landsbys beboere og vejlauget var så imponeret og glade over arrangementet, at de ønsker at stå for aktiviteterne i landsbyen til næste år. Det var en af årets store positive oplevelser med stor opbakning fra alle. FO børnene var igen i år indbudt til en uge med træning på rulleskøjter. Nogle af vores dygtige børn store som små bakkede op som hjælpetrænere i hele ugen. Det er et godt arrangement og en af vores fødekanaler for nye medlemmer. Berlin Marathon var igen i år det helt store tilløbsstykke for både motionister og elite. Samarbejdet mellem VRK og VARK på denne tur er enestående. Vi kørte i fælles bus til Berlin og boede på samme hotel. Den ene aften var også med fællesspisning. Det er utroligt hyggeligt, at mødes på den måde i en weekend. Det er både hygge og ramme alvor. Vejret var super og der var mange personlige bedste tider på den tur. Dansk Rulleskøjte Forbunds udlandsture tiltrak også i år mange løbere, både fra toppen af eliten og til de helt unge løbere, der skal prøve et løb for første gang. Trois Piste i Frankrig og Gross-Gerau og Gera i Tyskland er de foretrukne udenlandske løb og der er plads til alle. De tyske løb er normalt billige i pris, med fælles bus og varer kun en weekend. Det er et godt sted at starte, når man skal ud på den store internationale arena. Hjemme i Danmark har VARK både arrangeret og deltaget i utallige samlinger. Bruttotruppen, Talenttruppen og Rulletræf er trupper hvor børnene får skabt et sammenhold på tværs af klubber og

6 får mange nye venner. Selvom de bor i hver sin ende af landet, så er der en lystig trafik på facebook henover året. De samlinger er uundværlige for sporten og for at knytte tætte bånd mellem klubberne. Året sluttede vanen tro med juleafslutningen, hvor mange børn og voksne sloges om karameller og hyggede sig med æbleskiver, kaffe /te chokolade mælk og ikke mindst med det store bankospil med præmier fra mange lokale forretninger. Karin G og Trine har deltaget i planlægningen af en ungdomskonference i Vallensbæk kommune for børn og unge fra 13 til 25 år. Formålet er at idrætsudøverne bliver hørt. Trine har gjort et stort indtryk på de øvrige i planlægningsgruppen og håbet er at denne konference vil bidrage til at foreningens unge bliver hørt i endnu større grad. Tak til kommunen for initiativet og tak til Trine for at være de unges repræsentant. Desværre måtte arrangementet aflyses, der var ikke nok tilmeldte. Rulleskøjtesporten er fortsat lille og VARK en stor klub. Vores ansvar som stor klub kan vi bære et langt stykke af vejen på vores stærke værdier. Værdier alene er desværre ikke nok. Der er fortsat brug for frivillige kræfter og det vil nok aldrig gå af mode i så lille en sport. Vi har brug for bestyrelseskræfter, trænere dommere og dommerhjælpere. Klubben støtter økonomisk både trænere og dommere til at få den nødvendige uddannelse. I løbet af året har der også været en opfordring til at lære at bruge DRsUs tidtagningsudstyr og den opfordring står stadigvæk. Til slut skal blikket også rettes mod de der bidrager udenfor klubben til sportens og ikke mindst VARKs udvikling. Vi har Per Jensen der som formand for DRUs Sportskomite, gør et uvurderligt arbejde for at sporten udadtil skal stå stærkt. Jesper Carlson er assisterende landstræner, nu landstræner, samtidigt er han landstræner for longtrack is. Han har holdt vores elitebørn til ilden og været en stor årsag til de sportslige resultater. Lars Mødekjær er medlem af sportskomiteen og samtidigt den ene af 2 i DRUs dommerudvalg. Derudover lægger Lars også mange kræfter i at være kasserer. Søren Helmsøe er Manager for bruttotruppen og igen og igen arrangerer han Berlin Marathon, er Manager på Bruttotruppen og holder liv i vores hjemmeside. Karin Gudbergsen er vores ansigt ud mod kommunen og deltager i vigtigt foreningsarbejde i kommunen på vegne af VARK. Et utrætteligt hold der år efter år stiller op på disse poster. Vi kan ikke takke jer nok.

7 Tak også til alle turguider, ledere, dommere, de der arrangerer ture, aktiviteter og styrer vores tøjlager og alle jer der på en eller anden måde giver jeres bidrag til, at VARK er en dejlig klub at være i. Sidst men ikke mindst, tak til alle i bestyrelsen. Det har været et dejligt år sammen med jer og vi har udrettet meget og har haft mange gode stunder. Desværre måtte vi også sige farvel til Preben som bestyrelsesformand. Vi har savnet dit lederskab og dine mange ideer til hvordan VARK kan blive endnu bedre. Jeg ved at tiden med bestyrelsesarbejde ind i mellem ikke harmonerer med andre opgaver i livet og jeg håber at nye og gamle kræfter vil melde sig på banen og hjælpe til i det kommende år. Vi siger også tak til Karin Rigas, der fik for travlt med at starte sit eget firma, til at der var overskud til klubarbejde. Du har været en stor støtte for klubben og for mig. Heldigvis kan jeg stadig bruge dig som sparringspartner og det har benyttet mig meget af. Også en stor tak til Tina Ertbjerg, der har deltaget i bestyrelsen gennem mange år. Du er altid den, der har styr på historikken, vi kan altid spørge dig, hvis vi er i tvivl. Dit store arbejde med at få VARKs camp til at fungere og få alle aftaler på plads og dit arbejde med at holde bestyrelsen fast på de aftaler, der var indgået. Der er altid orden på tingene. Og til sidst også en stor tak til Eva for dit bestyrelsesarbejde gennem mange år, du har deltaget i festudvalget og har sørget for supplering at tøjlageret. Du er også den, der har stået for udlevering af DRsUs landholdstøj og ikke mindst at få det samlet ind igen. Du er også den, der stiller op for klubben som dommer til alle stævner. På vegne af bestyrelsen Konstitueret formand Leni Schärfe

Bestyrelsen beretning for 2010.

Bestyrelsen beretning for 2010. Bestyrelsen beretning for 2010. Indledning. Den anden hele sæson der er ikke følger kalenderåret. Men det gik da egentligt smertefrit, eller relativt. Der er meget, eller retter, ekstrem kort tid til at

Læs mere

2. Aflæggelse af formandens og udvalgsformændenes beretninger

2. Aflæggelse af formandens og udvalgsformændenes beretninger Generalforsamling onsdag d. 25/3 2014 kl. 19.30 i Voerladegård Skole 1. Valg af dirigent Lars L. er valgt som dirigent Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt jvf. vedtægterne 2. Aflæggelse af formandens

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Beretning år 2014 Gymnastikafdelingen Lystrup IF 1.januar - 31. december 2014 Det er nu mit andet år som formand for gymnastikafdelingen i Lystrup IF og et år hvor der igen er sket rigtig meget indenfor

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Årsberetning 2010 Fodbold

Årsberetning 2010 Fodbold Årsberetning Fodbold Fodbold er ikke spørgsmål om liv eller død det er meget vigtigere! Bill Shankly (1913-1989), Liverpool manager Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Det sportslige... 3 Ungdom... 3 U07

Læs mere

ROSKILDE SKIKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014

ROSKILDE SKIKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014 ROSKILDE SKIKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014 Dette nyhedsbrev indeholder: Formandens spalte Besøg hos Allbacken En stor tak til Roskilde Skiklub KLUBAFTEN MED SPISNING den 30/4 Vil du være med til at gøre Skiburgeren

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 13. april 2012 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2011... 3 AFDELINGERNE... 4 BADMINTONAFDELINGEN...

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang April 2014 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind,

Læs mere

BERETNINGER SÆSONEN 2009-2010

BERETNINGER SÆSONEN 2009-2010 BERETNINGER SÆSONEN 2009-2010 BESTYRELSENS BERETNING Stævner: Som jeg lagde ud med i min beretning sidste år, så det sløjt ud med stævner i vores lokalunion, men det skal jeg love for, der er rådet bod

Læs mere

AT SKABE ET BEDRE LIV

AT SKABE ET BEDRE LIV AT SKABE ET BEDRE LIV - fortællinger fra Korskærparken www.korskaerparken.dk Denne bog er lavet i samarbejde mellem beboere i Korskærparken og Fredericia Kommune. TAK til Niels Dahl for den store hjælp

Læs mere

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26 FTK Marts 2012 2 Indholdsfortegnelse! Formanden har ordet! 3 Informationshjørnet! 8 Sæsonprogram TRÆNING! 10 Sæsonprogram HOLDKAMPE 11 Standerhejsning 13 Juniorafdelingen 14 Sæsonprogram ARRANGEMENTER

Læs mere

Medlemsblad for Horsens Orienteringsklub

Medlemsblad for Horsens Orienteringsklub Medlemsblad for Horsens Orienteringsklub 43. årgang. nr. 218. januar 2014 Så ti dog stille synes Jakob at sige til de urolige løbere på kort bane til Nytårsløbet Side 1 af 31 Formand Lars Sørensen Galgehøj

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 At skabe et lokalt samlingspunkt for erhvervslivet med udgangspunkt i herreelitefodbold. Rishøj Boldklub vil brande Køge by og Køge kommune nationalt gennem sportslige resultater.

Læs mere

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014 Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015 Beretning 2014 Medlemstallet i Taastrup FC for 2014 har været lidt faldende. På pigesiden har vi oplevet en lidt større nedgang i medlemstallet en drengesiden

Læs mere

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden De gode gerningers sted 21fortællinger fra FrivilligHeden Hvad er den gode gerning? Vi gør dem alle sammen, de gode gerninger. Men ofte får vi ikke øje på dem, fordi det bare er noget, vi gør af os selv.

Læs mere

Tak til Roskilde Domkirkes Drengekor for deres festlige indledning af årets Delegeretmøde 2011.

Tak til Roskilde Domkirkes Drengekor for deres festlige indledning af årets Delegeretmøde 2011. 1 MUNDTLIG BERETNING 2011. VELKOMST: Tak til Roskilde Domkirkes Drengekor for deres festlige indledning af årets Delegeretmøde 2011. I ønskes alle et Godt Nytår. Endnu engang er vi samlet her i Roskilde

Læs mere

Tak til jer alle der er mødt op! og tak til Aage for at melde sig til, at styre slagets gang her til aften!

Tak til jer alle der er mødt op! og tak til Aage for at melde sig til, at styre slagets gang her til aften! Beretning Formand Velkommen til håndboldens generalforsamling. Tak til jer alle der er mødt op! og tak til Aage for at melde sig til, at styre slagets gang her til aften! Ny bestyrelse Ved generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling Vejle Skytteforening

Generalforsamling Vejle Skytteforening Generalforsamling Vejle Skytteforening Torsdag d. 19. februar 2015 REFERAT Generalforsamling nr. 153 for Vejle Skytteforening. 36 Deltagere 1. Valg af dirigent: Peter Tørslev 2. Valg af protokolfører,

Læs mere

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1 llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1 FORORD! SILKEBORG IDRÆTSFORENING I NAVNE OG TAL. 2013. oooooo000000oooooo SILKEBORG IDRÆTSFORENING

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 24-feb 2009 Beretning 2008 Endnu et år er gået, et travlt år synes jeg, det har været hårdt arbejde, men bestemt også meget spændende. Jeg har i år haft mulighed

Læs mere

2011 SPORT 2011 AUGUST 2011 SPORT I GREJS-DALEN EFTERÅR VINTER FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK EFTERÅR VINTER

2011 SPORT 2011 AUGUST 2011 SPORT I GREJS-DALEN EFTERÅR VINTER FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK EFTERÅR VINTER 2011 SPORT 2011 AUGUST 2011 SPORT I GREJS-DALEN EFTERÅR VINTER FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK EFTERÅR VINTER Hvis alle gir en hånd med Sommerferien er overstået, og børnene er tilbage i skole og daginstitutioner

Læs mere

KANO & KAJAK. Et stort tilykke til de nykårede verdensmestre i K2 marathon, Anne Lolk og Mette Barfod fra henholdsvis Gladsaxe og Lyngby.

KANO & KAJAK. Et stort tilykke til de nykårede verdensmestre i K2 marathon, Anne Lolk og Mette Barfod fra henholdsvis Gladsaxe og Lyngby. KANO & KAJAK D A N S K K A N O & K A J A K F O R B U N D S N Y H E D S M A G A S I N O K T O B E R 2 0 0 6 indoor-outdoor Et stort tilykke til de nykårede verdensmestre i K2 marathon, Anne Lolk og Mette

Læs mere

LIMNYT Nr. 2 - Juni 2012

LIMNYT Nr. 2 - Juni 2012 LIMNYT Nr. 2 - Juni 2012 I dette nummer: Fotokonkurrencen Portræt af Mai en begynder fra hold 1 Hvor går roturen hen? En beskrivelse af vores rovand Miniguide til klubbens turbåde Stævneresultater fra

Læs mere

NYDUN-BREVET. Velkommen til NYdun-BREV. U4 og U6 NYDUN-BREV NR. 5 DATO 30. SEPTEMBER 2013. God sæson og god læselyst! Redaktion

NYDUN-BREVET. Velkommen til NYdun-BREV. U4 og U6 NYDUN-BREV NR. 5 DATO 30. SEPTEMBER 2013. God sæson og god læselyst! Redaktion ÅRGANG 2, NUMMER 1 DATO 30. SEPTEMBER 2013 NYDUN-BREVET NYDUN-BREV NR. 5 Velkommen til NYdun-BREV Formand Andreas Nikolajsen Så starter turneringen endelig! I alle afdelinger har forberedelserne været

Læs mere

VHG-bladet har denne gang et ændret udseende. Vi har længe ønsket at få blandt andet farvebilleder med og nu sker det.

VHG-bladet har denne gang et ændret udseende. Vi har længe ønsket at få blandt andet farvebilleder med og nu sker det. Kære læsere VHG-bladet har denne gang et ændret udseende. Vi har længe ønsket at få blandt andet farvebilleder med og nu sker det. Mange af de indendørs aktiviteter er nu slut, og blandt de udendørs er

Læs mere

Beretning FDF landsdel 2013 2014

Beretning FDF landsdel 2013 2014 To år er gået, siden vi sidst gjorde status og så tilbage, nu er det er så blevet tiden igen og denne gang, er det mig, der for første gang får lov at skrive beretning. I vil opdage at formen er anderledes

Læs mere

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 1 APRIL 2005 Side 1 Formand: Frank Lindhardsen Højdevej 32 st. th. 2300 København S Tlf.: 3258 8539 Mobil: 4016 8087 E-mail: formand@os.dk Næstformand: Ikke

Læs mere

KVÆRNDRUP TRUNDERUP GULTVED EGESKOV

KVÆRNDRUP TRUNDERUP GULTVED EGESKOV NR. 8 FEBRUAR 2012 Inde i bladet finder du nyt om byfornyelse, BierParty, mere om forsamlingshusets historie o.m.m. INDHOLD: Side 3 Områdefornyelse Side 5 BierParty Side 7 Turen går til Sri Lanka Side

Læs mere