2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på kroner.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner."

Transkript

1 1. Formandens beretning Vestfyns Golfklub har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på kroner. Dog skulle vi langt hen på foråret ja, næsten forsommeren, inden vores golfbane igen stod som den perle, den vitterlig er. Jeg husker, det blev Sct. Hans, inden vi kunne tillade os at opkræve vores normale greenfee fra vores gæster, og alligevel blev det både sportsligt og økonomisk et godt år for Vestfyns Golfklub. Men alt dette vil jeg komme tilbage til. Organisationen Det blev år 2 med den faste stab af greenkeepere. Stefan afsluttede sin greenkeeper uddannelse i efteråret og er nu med en rigtig god ballast i stand til at leve op til klubbens høje forventninger om banens kvalitet. I klubben har vi længe haft et velfungerende skovhold, som hver mandag i vintersæsonen har hjulpet med at fælde og rydde op forskellige steder i skoven. I år har de virkelig haft rigeligt at se til, da vores to efterårsstorme var hårde ved anlægget. Skovrydningen er endnu ikke helt færdig, men vi forventer, at vi i løbet af foråret får det klaret. Et andet tiltag inden for organisationen, som har haft lige så stor opmærksomhed, har været etablering af endnu et hold frivillige til at hjælpe klubben med forskellige opgaver på bane og arealer ved og i klubhuset. På medlemsmødet tilbage i november 2012 var der 22 frivillige, som meldte sig, og de har sammen med vores greenkeepere gjort et fantastisk stykke arbejde. Gruppen har netop været til det første 2014 møde, og denne gang mødte hele 35 medlemmer op alle klar til at gøre en indsats for klubben. Det kalder jeg virkelig holdånd. I sekretariatet har der været mange forskellige opgaver at tage vare på. I foråret tog Michael på roadshow til udvalgte hoteller og overnatningssteder for at fortælle om vores golfbane. Det har bl.a. resulteret i, at overnatningsstederne har skaffet os 125 gæster via hotelvouchers. Da vi i 2013 også har været med i TeeTime, har vi kunnet øge omsætningen på gæster og dermed greenfee indtægter. Til trods for, at vi måtte køre med reduceret greenfee pga. vores vintersyge greens. Et eksempel på, at kommunikation betaler sig, idet vi ikke oplevede kritik fra vores gæster pga. greens tilstand, da vi sørgede for, de var informerede og dermed forberedt, når de mødte op. Naturligvis betyder flere gæster også mere arbejde i receptionen, så vi kan servicere gæsterne på bedste vis. Sidst år lovede vi Michael og Conni, at arbejdet med prioritering og planlægning af opgaverne i år 2 ville blive lettere.

2 Jeg tror, de er blevet det, men det ændrer ikke det faktum, at arbejdspresset har været stort, både fra gæster, medlemmer og bestyrelse. Det har bl.a. medført, at Conni gerne vil ha` mere tid til sig selv og sin datter. Conni starter derfor eget firma, med speciale i regnskabsbogføring, hvilket giver hende mulighed for at arbejde hjemmefra 75% af tiden. Vi ønsker dig held og lykke med firmaet og takker for tiden hos os. Ændringer må vi acceptere, selv om det ærgerligt for os i bestyrelsen og ikke mindst Michael som nu starter forfra med en ny medarbejder. For at lette Michaels arbejde, har vi dog forsøgt at hjælpe lidt på vej ved at ansætte Vivi Lund Hvidhjelm, der tidligere har været ansat i Blommenslyst Golfklub og dermed har kendskab til golfverdenen. Vi håber, at vi får et godt samarbejde til glæde for Vestfyns Golfklub. Banen Som nævnt har de to efterårsstorme været hårde ved banen. Skovholdet har kæmpet en brav kamp for at få ryddet op rundt omkring på banen, ligesom mange af de væltede træer er savet op og delvis fjernet. Rundt omkring står der kun trærydder tilbage, hvilke også skal fjernes, det arbejde udføres i starten af april. Vores forsøg med at klippe og opsamle roughen ser ud til tilfredsstille hovedparten af vores medlemmer og ikke mindst vores greenfee spillere. Vi har endvidere reduceret i roughen flere steder, så chancen for at finde bolden er langt større end tidligere. Klart nok ikke alle synes det er en god ide. De mener at banen er blevet for let at spille. Bestyrelsen er dog af den opfattelse, at man skal have en god oplevelse ved at spille golf og med det forstår vi, at det ikke skal tage hverken hele eller halve dage at gå 18 huller samtidig med, at man kan irritere sig over ikke at kunne finde sin bold. Undersøgelser, som DGU har udarbejdet, viser, at gruppen årige synes, at spillet tager for lang tid, hvorfor de vælger en anden sport og først vender tilbage til golfen, når børnene flyver fra reden. Det er katastrofalt for golfsporten og også for vores golfklub, for vi har brug for yngre medlemmer, hvis vi skal sikre fremtiden. Vi har her i marts afsluttet vores 3-årige eftersåningsprogram af fairways. Allerede nu kan vi se resultatet af de tre eftersåninger, som vi som en af ganske få golfklubber i Danmark har gennemført. I 2013 var vi besluttet på, at påbegynde arbejdet med greenen på hul 13. Dette arbejde forestår stadig, men vi er nu i stedet nødt til at koncentrere os om hul 8, hvor vi har haft et stort arbejde med de væltede træer oppe ved green. For at få området omkring green til at fremtræde kønt, har vi derfor besluttet, at grave grøften op ind imod de væltede grantræer, således at søen bagved green får synlig forbindelse til en noget bredere grøft. Arbejdet vil stå på her i foråret, ligesom vi tror, det bliver et endnu smukkere hul 8.

3 Som I måske har set, har vi mistet en del af morelhækken mellem parkeringspladsen og puttinggreen, hvilket vi også kan takke stormen for. Den resterende del af morelhækken skal ryddes og en ny syrenhæk plantes for delvis at beskytte de parkerede biler. Under selve arbejdet er vi derfor nødt til at afspærre en del af parkeringspladsen. På vores strategimøde i november - det fortæller jeg mere om senere - var der et udtrykt ønske om at forbedre vores puttinggreen. Michael og Stefan har derfor arbejdet på det og er nået frem til at udvide den nuværende puttinggreen over imod klubbens flagstænger, så den øverste del af greenen bliver nemmere at putte på. Vi håber, at det i første omgang løser problemet. På strategimødet gav de fremmødte medlemmer også udtryk for, at driving range bliver mere spændende at arbejde med. Juniorerne, Michael og Stefan har kigget på det, og snart vil I opleve, at der opsættes diverse træningsredskaber, som kan gøre jeres arbejde på driving range sjovere. Medlemmer Ved årsafslutningen havde vi 702 antal medlemmer. Herudover har vi 160 støttemedlemmer, som af den ene eller anden grund ikke spiller pt. Vi har en klub med en god atmosfære, hvor de enkelte klubber i klubben fungerer og drives godt af frivillige medlemmer. Jeg er af den overbevisning, at hvis vi ikke havde alle de frivillige her i bestyrelsen eller på andre områder, ville det være overordentligt vanskeligt for os at skabe de rammer og det sociale liv, vi har i dag og at skabe og drive en golfklub med et positiv økonomisk resultat. Så Golfklubben har meget at takke de frivillige for I 2013 har vi fået 97 medlemmer, og det skyldes de forskellige tiltag, der blev iværksat henover foråret. Jeg tænker bl.a. her på de mange tusinde direct mails, vi delte ud i nærområdet. Selv om vi har fået så mange nye medlemmer, er vores totale medlemstal desværre nogenlunde konstant, fordi vi har en del medlemmer, der falder fra af naturlige årsager. Dette viser endnu mere, at vi har brug for nye gerne yngre medlemmer, der kan sikre fundamentet for vores elskede klub de næste mange år. Ja faktisk, har vi i bestyrelsen en målsætning for 2014 om at få endnu flere medlemmer. Primært ved, at I medlemmer skal være de gode ambassadører for klubben, som langt de fleste af jer er. Jeg vil tillade mig at nævne et par af klubberne i klubben, nemlig Tirsdagsklubben og Juniorerne.

4 De vigtigste opgaver for disse klubber er at gøre nye medlemmer og unge golfspillere så hooked på golflivet, at de bliver ved med at spille golf i Vestfyns Golfklub. Og klubberne gør det godt - bl.a. har juniorklubben udarbejdet en flot strategi, som de vil forsøge gennemført de næste år, ligesom begge klubber også arrangerer fællesspisning og gennemfører andre sociale tiltag. Vi hjælper til fra bestyrelsens side, da vi har besluttet, at prøvemedlemmer nu må spille på 18-huls banen sammen med et erfarent medlem sent på eftermiddagene fre- lør- og søndage, inden de får deres DGU kort. På den måde håber vi på, at de vil blive endnu gladere for golflivet. Det er et forsøg, vi vil afprøve her i 2014, og vi regner selvfølgelig med at alle vil tage godt imod de nye spillere, så vi ikke skræmmer dem over til andre golfklubber. Sports Resultater for klubben 2013 Klubbens medlemmer har i år været aktive på flere fronter, og det betyder god reklame for klubben rundt om i landet, ligesom det altid er dejligt at se på vores egen bane, når mange medlemmer møder op i røde trøjer og er tilskuer til matcherne. Sportsligt har 2013 desværre været uden topresultater. Holdene har dog ligget godt til, med resultater midt i de respektive rækker. Dette gælder både Juniorer, Eliten, Regionsog Veterangolf. Vores Veteran elite og 3. Div. Hold forbliver i deres rækker, hvilket er flot. Samarbejdsaftaler Dobbeltdækker/Lillebælt. 49 medlemmer fra VFG har deltaget i Middelfart 83 medlemmer fra Middelfart har deltaget hos os. K medlemmer fra VFG har deltaget i ordningen Tee-time Vi har haft besøg af 403 gæster med tee-time kort Fynske aftale 560 gæster med den fynske aftale. Alle 4 ordninger kører uændret videre i Greenfee Vi har haft ca greenfee spillere, plus godt 500 øvrige spillere som har deltaget i forskellige company days, i årets løb. Det har givet os en stigning på små kroner i greenfee indtægter. Husk, at hvis du tænker på at investere i et TeeTime kort her i 2014, kan det købes i klubben som derved får 100 kroner for salget.

5 Kommunikation og strategi I løbet af 2013 har bestyrelsen gennemført en længere strategiproces, hvor medlemmerne blev involveret ved et møde i november. Her fremlagde vi vores mål for de kommende tre år, og de fremmødte medlemmer udarbejdede forslag til handlinger, der kan understøtte vores mål. Vi havde en god aften, hvor der kom mange gode ideer på bordet. Flere af ideerne er allerede søsat, ligesom vi har lavet en meget lang liste over de tiltag, som vi mener, vi kan arbejde videre med. Den såkaldte TO DO LISTE med ansvarligt bestyrelsesmedlem og deadlines indeholder knap 30 punkter, som vi skal arbejde med her i Så der er nok arbejde at tage fat i. Et af vores mål er at etablere endnu en frivillig gruppe - en servicegruppe - der skal hjælpe med i receptionen og dermed give mulighed for at reducere arbejdsbelastningen for Michael og Vivi og give gæster og medlemmer en endnu bedre oplevelse. Den nye gruppe skal tage imod gæster og svare på evt. spørgsmål, gå til hånde mht. betaling af greenfee og golfboks, sælge lidt fra shoppen, fortælle om vores madordninger osv. Gruppen skal være klar ved sæsonstart 2015, og Birte fra bestyrelsen er ansvarlig for at få den etableret. Så tag gerne fat i hende allerede nu, hvis du kunne tænke dig at være med fra start. Vores Facebook side har mere end 140, der følger os, og bakkes endda op af Golf Sverige, der synes godt om siden. Vi har desuden fået nyt nyhedsbrev modul, der gør opsætningen af vores nyhedsbreve lidt lettere. Men det er primært op til jer, at vi kan give både nyhedsbreve, Facebook og websitet det rigtige indhold, så husk at fortælle Vivi og Michael om stort og småt, som I synes, andre medlemmer og gæster kunne have glæde af at vide. I morgen går Vivi, Michael og Lene fra bestyrelsen desuden i gang med at planlægge og rulle en kommende PR strategi ud, der skal gøre os endnu mere synlig. Første tiltag er den artikel, der kommer i næste Golfbladet. Så nu er der faktisk blevet skrevet lange artikler om vores bane i både GolfMagasinet, GolfAvisen og nu altså også Golfbladet. I det golftillæg, der udkommer sammen med en række danske, regionale aviser i begyndelsen af april, er vi også repræsenteret. Ligesom vi figurerer på danske og udenlandske websites med golfklubber i Danmark. Vores website er opbygget over et ældre modul, der ikke levner os mange muligheder for at lege. Det klager Lene tit over, men indtil videre fortsætter vi med det gamle modul, og det er derfor begrænset, hvor meget vi kan gøre for at peppe websitet op. Vi vil dog gøre det endnu mere synligt for greenfee gæster, at der er mulighed for at bestille mad udefra, ligesom vi også har givet vores Elite- og juniorspillere deres egne sider, som det nu er op til at få gjort siderne attraktive for nuværende og kommende medlemmer.

6 På websitet kan man også læse nyheder og se billeder fra diverse begivenheder - husk gerne at bidrage med historier og billeder, så vi kan vise alle, hvor dejlig en klub, vi har. Sponsorer Sponsor indtægter er fortsat en af klubbens vigtige indtægtskilder. Vi er derfor glade for igen at kunne gentegne mange af kontrakterne. Det er klart, at Vestfyns Golfklub mærker også, at der skal arbejdes for at fastholde disse. Det er på ingen måde nok, at række hånden frem og bede om et tilskud til klubben, hvilket også er naturligt derfor, har det været nødvendigt hver gang at overveje, hvad kan Golfklubben gøre for den enkelte sponsor. Det kan ikke lykkes hver gang finde en modydelse men der, hvor det er muligt, er vi parate. Energi Fyn er bl.a. en af klubbens sponsorer. Golfklubben får 2 øre pr. KWH du forbruger, og prisen er samtidig mindre pr. KWH for dig. 62 husstande har skrevet under på kontrakten med os og Energi Fyn, med det resultat, at du som forbruger sparer penge på dit elforbrug. Vi har netop modtaget små 6000 kr. fra Energi Fyn. Jeg vil derfor gerne udtrykke en stor tak til alle de sponsorer vi har haft i Vi arbejder på at gøre det endnu mere attraktivt at være sponsor. Åbent Hus Igen i år bakker vi op om Golfens Dag og holder åbent hus den 27. april Det er dagen, hvor alle interesserede kan komme og få en information omkring klubben og golfspillet. Den 4. maj 2014 holder vi tillige et åbent hus arrangement, hvor de som ikke kunne møde op til Golfens Dag, nu har chancen for at få indblik i klubben og golfspillet. Så hvis du kender nogen der kunne have lyst, må du endelig møde op med kolleger, familiemedlemmer og venner. Fra 1. april til og med 31. maj belønner vi dig med et gavekort på kroner 500, for hvert nye fuldgyldige seniormedlem, du skaffer klubben. Vi håber, at Vestfyns Golfklub skal af med en del 500 kroners sedler. Afslutning I uge 25 har Vestfyns Golfklub 40 jubilæum. Klubben blev stiftet den 18. juni Vi vil i løbet af ugen afvikle forskellige matcher, der alle afvikles som åbne matcher hvor vi ønsker at se mange af vore egne spillere men tillige også mange gæster. Det er meget attraktivt, idet matchfee til samtlige matcher alene udgør 40 kroner. Information omkring jubilæumsugen vil fremgå i Golfbladet, i golftillæg og vil blive informeret ud til andre golfklubber, ligesom vi på hjemmesiden vil orientere egne medlemmer. Ugen sluttes af med en lukket match om lørdagen, kun for egne medlemmer. Lørdag aften skal vi ha` danseskoene på, idet vi holder jubilæums fest i klubhuset.

7 Lidt statistik for bestyrelsen. Vi har afholdt 9 bestyrelsesmøder. Der har været repræsentanter fra bestyrelsen til møder sammen med såvel juniorer som eliten. Der har været mange interne møder ligesom der er sendt et utal af s, bestyrelse og sekretariat imellem. Der har været afholdt medlemsmøder, gennemført markedsføringstiltag og meget andet. Jeg vil derfor gerne her takker såvel medarbejdere som bestyrelse for et aktivt og til tider hektisk år. Tak til alle medlemmer og endnu engang tak til alle de frivillige, som ofrer en masse timer i klubbens tjeneste. Til sidst, vil vi mindes de af klubbens medlemmer, som desværre er afgået ved døden i årets løb. Vi bruger ikke at nævne navne men vil gerne mindes dem. Jeg vil derfor bede forsamlingen rejse sig, så vi i et øjebliks stilhed sammen kan mindes disse. Æret være deres minde. Tak. Hermed vil jeg overlade beretningen til generalforsamlingen. Bjarne Madsen Formand

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, onsdag den 26. marts 2014.

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, onsdag den 26. marts 2014. Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, onsdag den 26. marts 2014. Velkomst ved formand Bjarne Madsen 1. Valg af dirigent Christian skov blev enstemmigt valgt til dirigent. Dirigenten

Læs mere

1. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år

1. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 1. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 2012 har på mange områder været et helt specielt år, som jeg senere vil komme ind på. Først vil jeg dog rose den måde, hvorpå I som medlemmer

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 19. marts 2013.

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 19. marts 2013. Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 19. marts 2013. Velkomst ved formand Bjarne Madsen 1. Valg af dirigent Bjarne Rasmussen blev valgt enstemmigt. Dirigenten konstaterede,

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 26. februar 2018 Indledning 2017 var et godt år for Ribe Golf Klub. Vi har igen i år haft en god og stabil udvikling, hvor pilen

Læs mere

1. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år

1. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 1. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 2015 har været et godt år for Vestfyns Golfklub, idet det har været et år hvor medarbejderstaben har været intakt og fungeret godt i samspillet

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf

Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf 2019 2020 Bestyrelsens mål er i samarbejde med medlemmer og golfcenteret at skabe en golfklub, der er et attraktivt sted at dyrke sin idræt og giver en kvalitetsoplevelse

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE),

Læs mere

Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark. Vision & Strategi 2020

Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark. Vision & Strategi 2020 Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark Vision & Strategi 2020 Hvorfor er vi her i dag? (Agenda fra 2. oktober 2017) Vi vil gerne i dialog med jer som medlemmer Den overordnede målsætning for klubben er

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Indledning Så er der atter gået et år. Et godt år for Ribe Golf Klub. Der har været en god og stabil udvikling på langt de fleste områder,

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen (MN)

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 8. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 8. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg Økonomi Sponsor Udvalg Medlemmer Kommunikation Strategi Målsætning Igennem strategisk planlægning at udvikle Odense Golfklub til den bedste golfklub med faglige visioner samt en styrket sportslig og social

Læs mere

Nyhedsbrev April 2007

Nyhedsbrev April 2007 Nyhedsbrev April 2007 Sæsonen er i fuld gang husk Golfens dag! Nu er foråret kommet og der er gang i rigtig mange aktiviteter i Greve Golf Center. Vores næste store projekt bliver Golfens dag, hvor vi

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 20. marts 2012.

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 20. marts 2012. Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 20. marts 2012. Velkomst ved formand Bo Knudsen (BK) 1. Valg af dirigent Bjarne Rasmussen blev valgt enstemmigt. Dirigenten konstaterede,

Læs mere

Ku du tænke dig at spille golf? så er

Ku du tænke dig at spille golf? så er så er det rette sted at begynde! Hvorfor spille golf? Golf er en vedvarende udfordring. Uanset hvor ofte du træner, vil du hver gang du er på golfbanen opleve noget nyt og få nye udfordringer. Du vil opleve

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år

Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 2016 har været et godt år for Vestfyns Golfklub, idet det har været et år hvor medarbejderstaben har været intakt og fungeret godt i samspillet

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er vi meget opmærksomme på den udvikling, der i øjeblikket sker på Djursland på golfområdet. Djursland

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 5. maj 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Banen Flotte resultater af klubbens juniorer 3 Hole in One på 3 dage Resultater fra SuperSenior 14. NYHEDSBREV 22. september 2011 Banen Banen skal klippes

Læs mere

Velkommen til SEJERØ GOLFKLUB. Golf er en sport for livet SEJERØ GOLFKLUB

Velkommen til SEJERØ GOLFKLUB. Golf er en sport for livet SEJERØ GOLFKLUB Velkommen til SEJERØ GOLFKLUB Golf er en sport for livet SEJERØ GOLFKLUB Velkommen til Danmarks mindste og (måske) smukkest beliggende golfbane Vores bane ligger ydmygt, smilende og indbydende placeret

Læs mere

Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012

Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012 Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012 Golf spilles hele året - i hvert fald i Smørum Smørum Golfcenter Åben og aktiv - hele året!! 27 lange huller, par 35, 35, 36 9 huller Intermediate 9 huller

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 29. maj 2018 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 29. maj 2018 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 29. maj 2018 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Lars Christensen (LC), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg Årsberetning 2017 Kære medlemmer. 2017 er snart fortid. Desværre måtte vi tage afsked med to af vores æresmedlemmer i foråret. Jens Pedersen døde i februar og Pagh Mørup døde i april. De har begge haft

Læs mere

God sommer. Baneguide Nr. 2 - juni 2019

God sommer. Baneguide Nr. 2 - juni 2019 Nr. 2 - juni 2019 Formandens indlæg: God sommer Kære medlemmer, Så kom sommeren med lyse aftener, men ikke helt med det gode vejr som vi husker fra sidste år. Jeg er dog overbevist om, at vores grønne

Læs mere

GODE RÅD TIL GOLFENS DAG FØR, UNDER & EFTER

GODE RÅD TIL GOLFENS DAG FØR, UNDER & EFTER GODE RÅD TIL GOLFENS DAG FØR, UNDER & EFTER INDEN GOLFENS DAG AKTIVER KLUBBENS MEDLEMMER I FORBINDELSE MED PLANLÆGNINGEN AF OG MARKEDSFØRINGEN AF GOLFENS DAG. BRUG DE RESSOURCEPERSONER SOM KLUBBEN HAR.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Lars Christensen (LC), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Indledning: Konceptet kort:

Indledning: Konceptet kort: Indledning: Dansk golf Union ønsker med konceptet familiegolf, at give klubberne en drejebog for hvordan de kan erhverve sig medlemmer i denne målgruppe. Det er vores overbevisning af målgruppen, heri

Læs mere

1. Valg af dirigent 21 04 2014 3

1. Valg af dirigent 21 04 2014 3 1. Valg af dirigent 21 04 2014 3 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 21 04 2014 4 Baneudviklingsprojektet Grundig information. Godt beslutningsgrundlag. Oplæg vedtaget med stor tilslutning.

Læs mere

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE,

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE, Kr. 2.950,00 i årligt kontingent. Kr. 2.000,00 i årligt kontingent mod forevisning af studiekort. Klubber i Klubben Hvad får man? Man får årligt 4 fællestræningslektioner af pro en. Man får frie golfbolde

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 Bestyrelsens beretning 2013 Økonomi Golfklubberne i Danmark har det svært i disse tider, klubber går konkurs og der kæmpes om medlemmerne. I vores nærområde gik Greve Golf Klub konkurs i foråret 2012,

Læs mere

Få kontakt til hele Djursland.

Få kontakt til hele Djursland. Sponsor for Norddjurs Golfklub Få kontakt til hele Djursland. 800 medlemmer fra Randers i vest til Grenå i øst, og mindst 2000 betalende gæster årligt. Om Norddjurs Golfklub Hvorfor sponsorstøtte? Norddjurs

Læs mere

Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og Gitte Høgh (ref.).

Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og Gitte Høgh (ref.). R E F E R A T Bestyrelsesmøde den 30. november 2018 hos Ilse & Bent Hesthaven. Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Medlemsmøde 15. marts

Medlemsmøde 15. marts MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Medlemsmøde 15. marts på Fladså Skolen i Mogenstrup Ny formand i Bane/Husudvalget Info fra Juniorudvalget Info fra Herreklubben Info fra Formiddagsdamerne

Læs mere

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Velkommen til Generalforsamling 2018 Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Generalforsamling 21. marts 2018 Bestyrelsens beretning v/formand Tage E. Jensen Velkommen til generalforsamling

Læs mere

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 1) Så er vi kommet godt i gang med sommersæsonen Den 31. marts startede vi sommersæsonen med afholdelse af vores åbningsturnering med deltagelse af ikke mindre

Læs mere

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S:

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. juli 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Velkommen til SEJERØ GOLFKLUB. Golf er en sport for livet SEJERØ GOLFKLUB

Velkommen til SEJERØ GOLFKLUB. Golf er en sport for livet SEJERØ GOLFKLUB Velkommen til SEJERØ GOLFKLUB Golf er en sport for livet SEJERØ GOLFKLUB Velkommen til Danmarks mindste og (måske) smukkest beliggende golfbane Vores bane ligger ydmygt, smilende og indbydende placeret

Læs mere

Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv.

Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv. Kære alle, Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv. Vintertræningen er startet. 21 tilmeldte. Det er bare alle

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER Økonomi Drift Sportsudvalg Sponsorudvalg Matchudvalget Natur & Miljø Klubber-iklubben Golfspilleren i Centrum HCP / Kanin / Par 3 udvalgene Baner / Træningsanlæg Ejendomme Kommunikation

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Medlemstallet pr. 31. december 2015

Medlemstallet pr. 31. december 2015 I 2015 kunne vi fejre klubbens 30 års jubilæum, hvilket skete med en jubilæumsturnering i slutningen af august måned med rigtig mange deltagere. Det er glædeligt at medlemmerne støtter op omkring turneringerne

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden:

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. februar 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Malene Kjærsgaard

Læs mere

Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017

Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017 1 Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017 Velkommen til 25 år jubilæum i Frederikshavn Golfklub. Velkommen til medlemmer, ansatte, sponsorer, samarbejdspartnere og andre venner af Golfklubben og selvfølgelig

Læs mere

GOLF begynderforløb 2016

GOLF begynderforløb 2016 GOLF begynderforløb 2016 Har du lyst til at prøve kræfter med golfspillet? Fredericia Golf Club tilbyder, med start i marts 2016, alle nysgerrige en introduktion til sporten. Vores introduktionsforløb

Læs mere

GENERALFORSAMLING HUMLEMAGASINET D. 31. JANUAR Formandens beretning.

GENERALFORSAMLING HUMLEMAGASINET D. 31. JANUAR Formandens beretning. GENERALFORSAMLING HUMLEMAGASINET D. 31. JANUAR 2019 Formandens beretning. Indledning: Hver gang vi tager hul på et nyt år og gør status på det forgangne, er det altid spændende at finde ud af, om året

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Nyt fra Roskilde Golf Klub September 2015

Nyt fra Roskilde Golf Klub September 2015 Nyt fra Roskilde Golf Klub September 2015 Siden sidst Så er sæsonen ved at tage sin afslutning og diverse Klub i Klub, ungdoms- og elite afdelinger afholder i disse dage deres årlige afslutningsarrangementer

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2016 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-4-2017 Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 3-2017 Deltagere: Gæst: Jesper Helmer Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss () Erik

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 5. august 2013 kl. 17:30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Bilag 2 Årets vægtede antal medlemmer opgøres på følgende måde: De enkelte medlemskategorier har følgende vægte: art vægt seniorer 1 flexmedlemmer 0,64 ungseniorer 0,68 juniorer 0,34 æresmedlemmer. Max

Læs mere

FGC beretning om klubbens virksomhed for Året 2017 var et meget vigtigt år for Fredensborg Golf Club.

FGC beretning om klubbens virksomhed for Året 2017 var et meget vigtigt år for Fredensborg Golf Club. FGC beretning om klubbens virksomhed for 2017 Indledning Året 2017 var et meget vigtigt år for Fredensborg Golf Club. Klubbens økonomi har jo været dårlig i flere år, og det har betydet, at vi i mange

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Velkommen til sæson 2019

Velkommen til sæson 2019 Klub 37 2019 Velkommen til sæson 2019 Klub 37 vil gerne byde alle både gamle Begyndere, Klub 37 medlemmer og ikke mindst nye medlemmer velkommen til en fantastisk og frisk golfsæson i Klub 37. Her får

Læs mere

Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf

Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf 2018 2019 Bestyrelsens mål er i samarbejde med medlemmer og golfcenteret at skabe en golfklub, der er et attraktivt sted at dyrke sin idræt og giver en kvalitetsoplevelse

Læs mere

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg Strategi Målsætning Igennem strategisk planlægning at udvikle Odense Golfklub til den bedste golfklub med faglige visioner samt en styrket sportslig og social trivsel og tilfredshed blandt medlemmer og

Læs mere

Randers Fjord Golfklub

Randers Fjord Golfklub Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 FREDERIKSSUND GOLFKLUB Forslag Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 Deltagere: Leif Tullberg, John Gothjelpsen, Henrik Helt, Mette Overby, Andy McCourt, Flemming Gottschalck.

Læs mere

Dragonfactory har 181 medlemmer og 52 prøvemedlemmer samt et fast samarbejde med 10 institutioner fra Ballerup og nabokommunerne.

Dragonfactory har 181 medlemmer og 52 prøvemedlemmer samt et fast samarbejde med 10 institutioner fra Ballerup og nabokommunerne. Referat fra Rollespilsforeningen Dragonfactory s Ordinære Generalforsamling den 4. februar 2014 kl. 19:00, Lystoftegaard, Gl. Skovlundevej 1, 2740 Skovlunde Tilstede: 15 stemmeberettigede, 1 gæst (fra

Læs mere

Nyt fra KGCs bestyrelse juni 2019

Nyt fra KGCs bestyrelse juni 2019 Nyt fra KGCs bestyrelse juni 2019 KGC s bestyrelse, medarbejdere og frivillige har haft et travlt forår med et synes vi selv tilfredsstillende resultat. Vi holder nu trygt sommerferie i bestyrelsesarbejdet

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. april 2018 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. april 2018 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. april 2018 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Lars Christensen (LC), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem

Læs mere

FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018

FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018 FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018 Indledning Der findes tre grupper af mennesker, der næsten altid taler om vejret. Nemlig landmænd, fiskere og golfspillere. Og 2018 var ingen undtagelse. Vejret

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2014 2018

S T R A T E G I P L A N 2014 2018 S T R A T E G I P L A N 2014 2018 November 2013 Version 4 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Indledning: Konceptet kort:

Indledning: Konceptet kort: Indledning: Dansk golf Union ønsker med konceptet firmagolf for ikke golfere, at give klubberne en drejebog for hvordan de kan erhverve sig medlemmer i målgrupperne, Den frie 1ér og målgruppen Forældre,

Læs mere

GOLF begynderforløb forår 2015

GOLF begynderforløb forår 2015 GOLF begynderforløb forår 2015 Har du lyst til at prøve kræfter med golfspillet? Fredericia Golf Club tilbyder, med start i april 2015, alle nysgerrige en introduktion til sporten. Vores introduktionsforløb

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 7 Maj/Juni 2012

Nyhedsbrev nr. 7 Maj/Juni 2012 Nyhedsbrev nr. 7 Maj/Juni 2012 Tilbageblik! Så kom spejlvæggen nu er der lækkerhed i hele lokalet. Det ser godt ud. Vi har også fået sat solfilm op, så lokalet ikke varmes så meget op, før vi går i gang.

Læs mere

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Årsberetning for Aulum Fritidscenter 2005 Indledning Jeg afsluttede sidste års beretning med at fortælle lidt om, hvad den nærmeste fremtid ville byde på, og helt

Læs mere

Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen den 24. marts 2015

Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen den 24. marts 2015 Endnu et begivenhedsrigt år er gået og tiden er inde til et tilbageblik på 2014. Året har budt på store udfordringer og heldigvis har vi

Læs mere

Velkommen til sæson 2018

Velkommen til sæson 2018 Klub 37 2018 Velkommen til sæson 2018 Klub 37 vil gerne byde alle både gamle Begyndere og ikke mindst nye Klub 37 medlemmer velkommen til en fantastisk og frisk golf sæson. Her får du et hurtigt overblik

Læs mere