2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på kroner.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner."

Transkript

1 1. Formandens beretning Vestfyns Golfklub har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på kroner. Dog skulle vi langt hen på foråret ja, næsten forsommeren, inden vores golfbane igen stod som den perle, den vitterlig er. Jeg husker, det blev Sct. Hans, inden vi kunne tillade os at opkræve vores normale greenfee fra vores gæster, og alligevel blev det både sportsligt og økonomisk et godt år for Vestfyns Golfklub. Men alt dette vil jeg komme tilbage til. Organisationen Det blev år 2 med den faste stab af greenkeepere. Stefan afsluttede sin greenkeeper uddannelse i efteråret og er nu med en rigtig god ballast i stand til at leve op til klubbens høje forventninger om banens kvalitet. I klubben har vi længe haft et velfungerende skovhold, som hver mandag i vintersæsonen har hjulpet med at fælde og rydde op forskellige steder i skoven. I år har de virkelig haft rigeligt at se til, da vores to efterårsstorme var hårde ved anlægget. Skovrydningen er endnu ikke helt færdig, men vi forventer, at vi i løbet af foråret får det klaret. Et andet tiltag inden for organisationen, som har haft lige så stor opmærksomhed, har været etablering af endnu et hold frivillige til at hjælpe klubben med forskellige opgaver på bane og arealer ved og i klubhuset. På medlemsmødet tilbage i november 2012 var der 22 frivillige, som meldte sig, og de har sammen med vores greenkeepere gjort et fantastisk stykke arbejde. Gruppen har netop været til det første 2014 møde, og denne gang mødte hele 35 medlemmer op alle klar til at gøre en indsats for klubben. Det kalder jeg virkelig holdånd. I sekretariatet har der været mange forskellige opgaver at tage vare på. I foråret tog Michael på roadshow til udvalgte hoteller og overnatningssteder for at fortælle om vores golfbane. Det har bl.a. resulteret i, at overnatningsstederne har skaffet os 125 gæster via hotelvouchers. Da vi i 2013 også har været med i TeeTime, har vi kunnet øge omsætningen på gæster og dermed greenfee indtægter. Til trods for, at vi måtte køre med reduceret greenfee pga. vores vintersyge greens. Et eksempel på, at kommunikation betaler sig, idet vi ikke oplevede kritik fra vores gæster pga. greens tilstand, da vi sørgede for, de var informerede og dermed forberedt, når de mødte op. Naturligvis betyder flere gæster også mere arbejde i receptionen, så vi kan servicere gæsterne på bedste vis. Sidst år lovede vi Michael og Conni, at arbejdet med prioritering og planlægning af opgaverne i år 2 ville blive lettere.

2 Jeg tror, de er blevet det, men det ændrer ikke det faktum, at arbejdspresset har været stort, både fra gæster, medlemmer og bestyrelse. Det har bl.a. medført, at Conni gerne vil ha` mere tid til sig selv og sin datter. Conni starter derfor eget firma, med speciale i regnskabsbogføring, hvilket giver hende mulighed for at arbejde hjemmefra 75% af tiden. Vi ønsker dig held og lykke med firmaet og takker for tiden hos os. Ændringer må vi acceptere, selv om det ærgerligt for os i bestyrelsen og ikke mindst Michael som nu starter forfra med en ny medarbejder. For at lette Michaels arbejde, har vi dog forsøgt at hjælpe lidt på vej ved at ansætte Vivi Lund Hvidhjelm, der tidligere har været ansat i Blommenslyst Golfklub og dermed har kendskab til golfverdenen. Vi håber, at vi får et godt samarbejde til glæde for Vestfyns Golfklub. Banen Som nævnt har de to efterårsstorme været hårde ved banen. Skovholdet har kæmpet en brav kamp for at få ryddet op rundt omkring på banen, ligesom mange af de væltede træer er savet op og delvis fjernet. Rundt omkring står der kun trærydder tilbage, hvilke også skal fjernes, det arbejde udføres i starten af april. Vores forsøg med at klippe og opsamle roughen ser ud til tilfredsstille hovedparten af vores medlemmer og ikke mindst vores greenfee spillere. Vi har endvidere reduceret i roughen flere steder, så chancen for at finde bolden er langt større end tidligere. Klart nok ikke alle synes det er en god ide. De mener at banen er blevet for let at spille. Bestyrelsen er dog af den opfattelse, at man skal have en god oplevelse ved at spille golf og med det forstår vi, at det ikke skal tage hverken hele eller halve dage at gå 18 huller samtidig med, at man kan irritere sig over ikke at kunne finde sin bold. Undersøgelser, som DGU har udarbejdet, viser, at gruppen årige synes, at spillet tager for lang tid, hvorfor de vælger en anden sport og først vender tilbage til golfen, når børnene flyver fra reden. Det er katastrofalt for golfsporten og også for vores golfklub, for vi har brug for yngre medlemmer, hvis vi skal sikre fremtiden. Vi har her i marts afsluttet vores 3-årige eftersåningsprogram af fairways. Allerede nu kan vi se resultatet af de tre eftersåninger, som vi som en af ganske få golfklubber i Danmark har gennemført. I 2013 var vi besluttet på, at påbegynde arbejdet med greenen på hul 13. Dette arbejde forestår stadig, men vi er nu i stedet nødt til at koncentrere os om hul 8, hvor vi har haft et stort arbejde med de væltede træer oppe ved green. For at få området omkring green til at fremtræde kønt, har vi derfor besluttet, at grave grøften op ind imod de væltede grantræer, således at søen bagved green får synlig forbindelse til en noget bredere grøft. Arbejdet vil stå på her i foråret, ligesom vi tror, det bliver et endnu smukkere hul 8.

3 Som I måske har set, har vi mistet en del af morelhækken mellem parkeringspladsen og puttinggreen, hvilket vi også kan takke stormen for. Den resterende del af morelhækken skal ryddes og en ny syrenhæk plantes for delvis at beskytte de parkerede biler. Under selve arbejdet er vi derfor nødt til at afspærre en del af parkeringspladsen. På vores strategimøde i november - det fortæller jeg mere om senere - var der et udtrykt ønske om at forbedre vores puttinggreen. Michael og Stefan har derfor arbejdet på det og er nået frem til at udvide den nuværende puttinggreen over imod klubbens flagstænger, så den øverste del af greenen bliver nemmere at putte på. Vi håber, at det i første omgang løser problemet. På strategimødet gav de fremmødte medlemmer også udtryk for, at driving range bliver mere spændende at arbejde med. Juniorerne, Michael og Stefan har kigget på det, og snart vil I opleve, at der opsættes diverse træningsredskaber, som kan gøre jeres arbejde på driving range sjovere. Medlemmer Ved årsafslutningen havde vi 702 antal medlemmer. Herudover har vi 160 støttemedlemmer, som af den ene eller anden grund ikke spiller pt. Vi har en klub med en god atmosfære, hvor de enkelte klubber i klubben fungerer og drives godt af frivillige medlemmer. Jeg er af den overbevisning, at hvis vi ikke havde alle de frivillige her i bestyrelsen eller på andre områder, ville det være overordentligt vanskeligt for os at skabe de rammer og det sociale liv, vi har i dag og at skabe og drive en golfklub med et positiv økonomisk resultat. Så Golfklubben har meget at takke de frivillige for I 2013 har vi fået 97 medlemmer, og det skyldes de forskellige tiltag, der blev iværksat henover foråret. Jeg tænker bl.a. her på de mange tusinde direct mails, vi delte ud i nærområdet. Selv om vi har fået så mange nye medlemmer, er vores totale medlemstal desværre nogenlunde konstant, fordi vi har en del medlemmer, der falder fra af naturlige årsager. Dette viser endnu mere, at vi har brug for nye gerne yngre medlemmer, der kan sikre fundamentet for vores elskede klub de næste mange år. Ja faktisk, har vi i bestyrelsen en målsætning for 2014 om at få endnu flere medlemmer. Primært ved, at I medlemmer skal være de gode ambassadører for klubben, som langt de fleste af jer er. Jeg vil tillade mig at nævne et par af klubberne i klubben, nemlig Tirsdagsklubben og Juniorerne.

4 De vigtigste opgaver for disse klubber er at gøre nye medlemmer og unge golfspillere så hooked på golflivet, at de bliver ved med at spille golf i Vestfyns Golfklub. Og klubberne gør det godt - bl.a. har juniorklubben udarbejdet en flot strategi, som de vil forsøge gennemført de næste år, ligesom begge klubber også arrangerer fællesspisning og gennemfører andre sociale tiltag. Vi hjælper til fra bestyrelsens side, da vi har besluttet, at prøvemedlemmer nu må spille på 18-huls banen sammen med et erfarent medlem sent på eftermiddagene fre- lør- og søndage, inden de får deres DGU kort. På den måde håber vi på, at de vil blive endnu gladere for golflivet. Det er et forsøg, vi vil afprøve her i 2014, og vi regner selvfølgelig med at alle vil tage godt imod de nye spillere, så vi ikke skræmmer dem over til andre golfklubber. Sports Resultater for klubben 2013 Klubbens medlemmer har i år været aktive på flere fronter, og det betyder god reklame for klubben rundt om i landet, ligesom det altid er dejligt at se på vores egen bane, når mange medlemmer møder op i røde trøjer og er tilskuer til matcherne. Sportsligt har 2013 desværre været uden topresultater. Holdene har dog ligget godt til, med resultater midt i de respektive rækker. Dette gælder både Juniorer, Eliten, Regionsog Veterangolf. Vores Veteran elite og 3. Div. Hold forbliver i deres rækker, hvilket er flot. Samarbejdsaftaler Dobbeltdækker/Lillebælt. 49 medlemmer fra VFG har deltaget i Middelfart 83 medlemmer fra Middelfart har deltaget hos os. K medlemmer fra VFG har deltaget i ordningen Tee-time Vi har haft besøg af 403 gæster med tee-time kort Fynske aftale 560 gæster med den fynske aftale. Alle 4 ordninger kører uændret videre i Greenfee Vi har haft ca greenfee spillere, plus godt 500 øvrige spillere som har deltaget i forskellige company days, i årets løb. Det har givet os en stigning på små kroner i greenfee indtægter. Husk, at hvis du tænker på at investere i et TeeTime kort her i 2014, kan det købes i klubben som derved får 100 kroner for salget.

5 Kommunikation og strategi I løbet af 2013 har bestyrelsen gennemført en længere strategiproces, hvor medlemmerne blev involveret ved et møde i november. Her fremlagde vi vores mål for de kommende tre år, og de fremmødte medlemmer udarbejdede forslag til handlinger, der kan understøtte vores mål. Vi havde en god aften, hvor der kom mange gode ideer på bordet. Flere af ideerne er allerede søsat, ligesom vi har lavet en meget lang liste over de tiltag, som vi mener, vi kan arbejde videre med. Den såkaldte TO DO LISTE med ansvarligt bestyrelsesmedlem og deadlines indeholder knap 30 punkter, som vi skal arbejde med her i Så der er nok arbejde at tage fat i. Et af vores mål er at etablere endnu en frivillig gruppe - en servicegruppe - der skal hjælpe med i receptionen og dermed give mulighed for at reducere arbejdsbelastningen for Michael og Vivi og give gæster og medlemmer en endnu bedre oplevelse. Den nye gruppe skal tage imod gæster og svare på evt. spørgsmål, gå til hånde mht. betaling af greenfee og golfboks, sælge lidt fra shoppen, fortælle om vores madordninger osv. Gruppen skal være klar ved sæsonstart 2015, og Birte fra bestyrelsen er ansvarlig for at få den etableret. Så tag gerne fat i hende allerede nu, hvis du kunne tænke dig at være med fra start. Vores Facebook side har mere end 140, der følger os, og bakkes endda op af Golf Sverige, der synes godt om siden. Vi har desuden fået nyt nyhedsbrev modul, der gør opsætningen af vores nyhedsbreve lidt lettere. Men det er primært op til jer, at vi kan give både nyhedsbreve, Facebook og websitet det rigtige indhold, så husk at fortælle Vivi og Michael om stort og småt, som I synes, andre medlemmer og gæster kunne have glæde af at vide. I morgen går Vivi, Michael og Lene fra bestyrelsen desuden i gang med at planlægge og rulle en kommende PR strategi ud, der skal gøre os endnu mere synlig. Første tiltag er den artikel, der kommer i næste Golfbladet. Så nu er der faktisk blevet skrevet lange artikler om vores bane i både GolfMagasinet, GolfAvisen og nu altså også Golfbladet. I det golftillæg, der udkommer sammen med en række danske, regionale aviser i begyndelsen af april, er vi også repræsenteret. Ligesom vi figurerer på danske og udenlandske websites med golfklubber i Danmark. Vores website er opbygget over et ældre modul, der ikke levner os mange muligheder for at lege. Det klager Lene tit over, men indtil videre fortsætter vi med det gamle modul, og det er derfor begrænset, hvor meget vi kan gøre for at peppe websitet op. Vi vil dog gøre det endnu mere synligt for greenfee gæster, at der er mulighed for at bestille mad udefra, ligesom vi også har givet vores Elite- og juniorspillere deres egne sider, som det nu er op til at få gjort siderne attraktive for nuværende og kommende medlemmer.

6 På websitet kan man også læse nyheder og se billeder fra diverse begivenheder - husk gerne at bidrage med historier og billeder, så vi kan vise alle, hvor dejlig en klub, vi har. Sponsorer Sponsor indtægter er fortsat en af klubbens vigtige indtægtskilder. Vi er derfor glade for igen at kunne gentegne mange af kontrakterne. Det er klart, at Vestfyns Golfklub mærker også, at der skal arbejdes for at fastholde disse. Det er på ingen måde nok, at række hånden frem og bede om et tilskud til klubben, hvilket også er naturligt derfor, har det været nødvendigt hver gang at overveje, hvad kan Golfklubben gøre for den enkelte sponsor. Det kan ikke lykkes hver gang finde en modydelse men der, hvor det er muligt, er vi parate. Energi Fyn er bl.a. en af klubbens sponsorer. Golfklubben får 2 øre pr. KWH du forbruger, og prisen er samtidig mindre pr. KWH for dig. 62 husstande har skrevet under på kontrakten med os og Energi Fyn, med det resultat, at du som forbruger sparer penge på dit elforbrug. Vi har netop modtaget små 6000 kr. fra Energi Fyn. Jeg vil derfor gerne udtrykke en stor tak til alle de sponsorer vi har haft i Vi arbejder på at gøre det endnu mere attraktivt at være sponsor. Åbent Hus Igen i år bakker vi op om Golfens Dag og holder åbent hus den 27. april Det er dagen, hvor alle interesserede kan komme og få en information omkring klubben og golfspillet. Den 4. maj 2014 holder vi tillige et åbent hus arrangement, hvor de som ikke kunne møde op til Golfens Dag, nu har chancen for at få indblik i klubben og golfspillet. Så hvis du kender nogen der kunne have lyst, må du endelig møde op med kolleger, familiemedlemmer og venner. Fra 1. april til og med 31. maj belønner vi dig med et gavekort på kroner 500, for hvert nye fuldgyldige seniormedlem, du skaffer klubben. Vi håber, at Vestfyns Golfklub skal af med en del 500 kroners sedler. Afslutning I uge 25 har Vestfyns Golfklub 40 jubilæum. Klubben blev stiftet den 18. juni Vi vil i løbet af ugen afvikle forskellige matcher, der alle afvikles som åbne matcher hvor vi ønsker at se mange af vore egne spillere men tillige også mange gæster. Det er meget attraktivt, idet matchfee til samtlige matcher alene udgør 40 kroner. Information omkring jubilæumsugen vil fremgå i Golfbladet, i golftillæg og vil blive informeret ud til andre golfklubber, ligesom vi på hjemmesiden vil orientere egne medlemmer. Ugen sluttes af med en lukket match om lørdagen, kun for egne medlemmer. Lørdag aften skal vi ha` danseskoene på, idet vi holder jubilæums fest i klubhuset.

7 Lidt statistik for bestyrelsen. Vi har afholdt 9 bestyrelsesmøder. Der har været repræsentanter fra bestyrelsen til møder sammen med såvel juniorer som eliten. Der har været mange interne møder ligesom der er sendt et utal af s, bestyrelse og sekretariat imellem. Der har været afholdt medlemsmøder, gennemført markedsføringstiltag og meget andet. Jeg vil derfor gerne her takker såvel medarbejdere som bestyrelse for et aktivt og til tider hektisk år. Tak til alle medlemmer og endnu engang tak til alle de frivillige, som ofrer en masse timer i klubbens tjeneste. Til sidst, vil vi mindes de af klubbens medlemmer, som desværre er afgået ved døden i årets løb. Vi bruger ikke at nævne navne men vil gerne mindes dem. Jeg vil derfor bede forsamlingen rejse sig, så vi i et øjebliks stilhed sammen kan mindes disse. Æret være deres minde. Tak. Hermed vil jeg overlade beretningen til generalforsamlingen. Bjarne Madsen Formand

R E F E R A T. Fra ordinær generalforsamling TORSDAG, DEN 21. MARTS 2013 kl. 19.00 i Himmelbjerg Golf Club afholdt i Mulligan s Pub.

R E F E R A T. Fra ordinær generalforsamling TORSDAG, DEN 21. MARTS 2013 kl. 19.00 i Himmelbjerg Golf Club afholdt i Mulligan s Pub. R E F E R A T Fra ordinær generalforsamling TORSDAG, DEN 21. MARTS 2013 kl. 19.00 i Himmelbjerg Golf Club afholdt i Mulligan s Pub. Referent: Jane Bach Sørensen Til stede var 52 stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Sølauget har arbejdet hårdt for at sikre, at arealerne omkring banen er blevet godt vedligeholdt både før og i løbet af sæsonen.

Sølauget har arbejdet hårdt for at sikre, at arealerne omkring banen er blevet godt vedligeholdt både før og i løbet af sæsonen. Beretning Hedensted Golfklub 2014/15 Fokusområder 1. Banen 2. Medlemsudvikling 3. Kommercielle aktiviteter 4. Marketing/kommunikation 5. Medlemstrivsel 6. Restaurant/klubhus 7. Pro en 8. Sekretariat 9.

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2010.

Bestyrelsen beretning for 2010. Bestyrelsen beretning for 2010. Indledning. Den anden hele sæson der er ikke følger kalenderåret. Men det gik da egentligt smertefrit, eller relativt. Der er meget, eller retter, ekstrem kort tid til at

Læs mere

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer Anbefaling fra Tænketanken angående foreningens fremtid & dens form. Baggrund Umiddelbart før generalforsamlingen 2008 blev der nedsat en tænketank, der skulle se på fremtiden for trekkies.dk. Grundlaget

Læs mere

Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød)

Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød) Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød) Jeg er overordnet tilfreds, men mangler at man kan kontakte en der ved noget om kommende events. Er taget til efterretning

Læs mere

Bestyrelsens beretning. Generalforsamling tirsdag den 26. november 2013.11.23

Bestyrelsens beretning. Generalforsamling tirsdag den 26. november 2013.11.23 Bestyrelsens beretning. Generalforsamling tirsdag den 26. november 2013.11.23 Velkommen til generalforsamlingen. Det er dejligt at se, der kommer så mange til generalforsamlingen. Normalt var det jo ikke

Læs mere

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26 FTK Marts 2012 2 Indholdsfortegnelse! Formanden har ordet! 3 Informationshjørnet! 8 Sæsonprogram TRÆNING! 10 Sæsonprogram HOLDKAMPE 11 Standerhejsning 13 Juniorafdelingen 14 Sæsonprogram ARRANGEMENTER

Læs mere

Sportsligt har vi haft en god sæson, med tilfredse gæster og medlemmer, godt vejr og en god bane.

Sportsligt har vi haft en god sæson, med tilfredse gæster og medlemmer, godt vejr og en god bane. Formanden har ordet Sportsligt har vi haft en god sæson, med tilfredse gæster og medlemmer, godt vejr og en god bane. Desværre er det økonomisk ikke gået så godt, da vores indtægter igen er faldet, for

Læs mere

Bliver det nogensinde

Bliver det nogensinde RGK Medlemsblad April 2011. Nummer 1. 34. Årgang Bliver det nogensinde en golfbane igen? Læs side 20 Den første sol på terrassen Læs side 38 Er eliten pengene værd? Læs side 22 HOVEDSPONSOR Velkommen på

Læs mere

Referat af DMUs repræsentantskabsmøde 2009. Lørdag den 7.marts 2009 på Hotel Bygholm Park, Horsens

Referat af DMUs repræsentantskabsmøde 2009. Lørdag den 7.marts 2009 på Hotel Bygholm Park, Horsens Referat af DMUs repræsentantskabsmøde 2009. Lørdag den 7.marts 2009 på Hotel Bygholm Park, Horsens 1. Konstatering af møderet og stemmetal Henrik Funder Kristensen konstaterede, at der var 64 stemmeberettigede

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Nyt fra Juni 2014 Nr. 13 Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Organisationsbestyrelserne for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab Aabenraa Almene Boligselskab Kallemosen

Læs mere

Eventyr Golf 2015. Årsmagasin. Klubinformation Kalender Kontakt

Eventyr Golf 2015. Årsmagasin. Klubinformation Kalender Kontakt Eventyr Golf 2015 Årsmagasin Klubinformation Kalender Kontakt Eventyr Golf 2015 Årsmagasin 2 INDHOLD : Formanden har ordet 5 Priser 2015 6 Eventyrligt samarbejde 7 Medlemsundersøgelsen 8 Arkitekten bag

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

Rimmen. Medlemsblad for Hirtshals Golfklub. 2011-19. årgang nr. 1

Rimmen. Medlemsblad for Hirtshals Golfklub. 2011-19. årgang nr. 1 Rimmen Medlemsblad for Hirtshals Golfklub 2011-19. årgang nr. 1 Hirtshals Golfklub Bestyrelse og Udvalg 2011 Bestyrelse: Formand: Næstformand: Kasserer: Medlemmer: Redaktion: Bladudvalget: Redaktør: Jens

Læs mere

Klubbens beretning for 2009

Klubbens beretning for 2009 Klubbens beretning for 2009 www.nordborg-golfklub.dk 1 af 7 Indledning v/ Ib Johannesen 2009 har været en økonomisk meget god sæson. Trods en tilbagegang i greenfee besøg fra vores naboklubber, har vores

Læs mere

NR. 1 2015 23. ÅRG. Læs bl.a. om. Beretning 2014 s. 4. RingMaster 2015 s. 5. Golfens Dag 2015 s. 14. Nyt fra Kontoret s. 16

NR. 1 2015 23. ÅRG. Læs bl.a. om. Beretning 2014 s. 4. RingMaster 2015 s. 5. Golfens Dag 2015 s. 14. Nyt fra Kontoret s. 16 Læs bl.a. om Beretning 2014 s. 4 RingMaster 2015 s. 5 Golfens Dag 2015 s. 14 Nyt fra Kontoret s. 16 Nyt fra Handicapudvalget s. 20 Trænerskifte s. 29 NR. 1 2015 23. ÅRG. OPLEVELSER UDOVER DET SÆDVANLIGE...

Læs mere

Glædelig Jul og Godt Nytår LÆS OM... Kære medlemmer

Glædelig Jul og Godt Nytår LÆS OM... Kære medlemmer Faaborg Golfklub December 2007 16. årg. nr. 5 LÆS OM... Kære medlemmer Valg til bestyrelsen Årsregnskab Indkaldelse til generalforsamling A/S Golf for "fine" mænd og kvinder Nyt fra Driverklubben Dameklubben

Læs mere

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 13 April 2015

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 13 April 2015 MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 13 April 2015 Breinholtgård Golf Klub Kokspangvej 17-19 6710 Esbjerg Tlf. 75 11 57 00 www.bggc.dk info@bggc.dk Kontoret/Golf Manager Carina Tranum 75 11

Læs mere

LLIGAN. Med træning bliver man bedre... Medlemsblad for MOLLERUP. 17. årgang Nr. 1 April 2009. Læs om Medlemsundersøgelsen 2009 på side 16 B U C F L E

LLIGAN. Med træning bliver man bedre... Medlemsblad for MOLLERUP. 17. årgang Nr. 1 April 2009. Læs om Medlemsundersøgelsen 2009 på side 16 B U C F L E L Medlemsblad for MOLLERUP GOLF CLUB 17. årgang Nr. 1 April 2009 M LLIGAN M O L L E R U P O G B U C F L Med træning bliver man bedre... Læs om Medlemsundersøgelsen 2009 på side 16 Bestyrelsen/udvalg Sekretariatet:

Læs mere

Medlemsblad for MOLLERUP LLIGAN B U C F L E O G O L. 19. årgang Nr. 2 September 2011. en golfoplevelse rigere

Medlemsblad for MOLLERUP LLIGAN B U C F L E O G O L. 19. årgang Nr. 2 September 2011. en golfoplevelse rigere L Medlemsblad for MOLLERUP GOLF CLUB 19. årgang Nr. 2 September 2011 M LLIGAN M O L L E R U P O G B U C F L En glad golfspiller En glad golfspiller en golfoplevelse rigere Bestyrelsen/udvalg Mollerup Golf

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Dansk Mejeriingeniør Forening Bestyrelsens beretning Generalforsamling den 5. september 2013 hos DSS Silkeborg 2012-2013 Indhold i beretning for Dansk Mejeriingeniør Forening 2012/13 1 Indledning... 3

Læs mere

Torben Kyhl og Per Glad ønskede ikke genvalg, og i stedet blev Bodil Lamberg og Poul Erik Therkelsen valgt.

Torben Kyhl og Per Glad ønskede ikke genvalg, og i stedet blev Bodil Lamberg og Poul Erik Therkelsen valgt. Formanden har ordet Generalforsamlingen den 24. marts var velbesøgt, og stemningen steg gevaldigt, da bestyrelsen kunne fortælle, at det med hjælp fra medlemmer og sponsorer var lykkedes at skaffe kr.

Læs mere

Lektier Leg Læring. Lektiecaféer i mange miljøer

Lektier Leg Læring. Lektiecaféer i mange miljøer Lektier Leg Læring Lektiecaféer i mange miljøer 2 3 Lektier Leg Læring Lektiecaféer i mange miljøer, 2011 Udgivet af Kommunernes Skolebiblioteksforening for Brug for alle unge, Ministeriet for Flygtninge,

Læs mere

Hirtshals Golfklub - om stedet og de første år

Hirtshals Golfklub - om stedet og de første år Hirtshals Golfklub - om stedet og de første år Forord. I sommeren 2011 blev der begået indbrud på Rimmen. Gerningsmændene gennembrød muren indtil klubbens kontor ved hjælp af en traktor med frontlæsser.

Læs mere

2. Formandens beretning til generalforsamlingen marts 1999.

2. Formandens beretning til generalforsamlingen marts 1999. Referat ordinær generalforsamling Tune Kabelnet 4. marts 1999 1. Valg af dirigent: Frede Kruse Christiansen Dirigenten startede med at konstatere generalforsamlingens lovlighed iflg. vedtægterne. Ingen

Læs mere

IUGS MEDLEMSUNDERSØGELSE

IUGS MEDLEMSUNDERSØGELSE IUGS MEDLEMSUNDERSØGELSE 2013 Februar 2014 Indhold 1. Baggrund for medlemsundersøgelsen og dens formål... 3 2. Hovedtendenser... 3 3. Opdelt gennemgang af medlemsundersøgelsen... 6 3.1 Respondenternes

Læs mere

Roskilde Golf Klub Nr. 81 Marts 2004

Roskilde Golf Klub Nr. 81 Marts 2004 Roskilde Golf Klub Nr. 81 Marts 2004 ROSKILDE GOLF KLUB Margrethehåbsvej 116 4000 Roskilde Formand: Lis Reisby.............46 35 03 44 Bestyrelsesmedlemmer: Klaus Truesen..........46 37 25 75 Henning Olsen.........46

Læs mere