WILLEMOESGADE 56, ST KØBENHAVN Ø UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "WILLEMOESGADE 56, ST. 2100 KØBENHAVN Ø UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår"

Transkript

1 Udbudsvilkår WILLEMOESGADE 56, ST KØBENHAVN Ø UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder matr.nr Udenbys Klædebo Kvarter, København, ejerlejlighed nr. 1, beliggende Willemoesgade 56, ST., 2100 København Ø til salg

2 Marts 2016 Sagsnr Fremvisning og spørgsmål kan ske ved henvendelse til Home Østerbro på telefon Herudover står Københavns Kommune ved Camilla Mann Steensbro til rådighed for spørgsmål på telefon eller på

3 Generelt Ejerlejligheden Willemoesgade 56, ST. har et tinglyst areal på 208 m2 med 7 værelser. Ejendommen indeholder entré med garderobeplads og adgang til to gode soveværelser, hvoraf det ene er beliggende ud mod ejendommens hyggelige gård. Derudover er der adgang til to rummelige stuer med stuk og plankegulve. Den ene stue fremstår med rå murstensvæg og synlige bjælker. Via mellemgangen er der adgang til et stort flisebadeværelse med brus og vindue, to veldisponerede soveværelser, et tidligere bryggers, som kan indrettes til soveværelse (alle gårdvendt) samt spisekøkken med lyse elementer og synlige bjælker. I køkkenet er der indhak med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra køkkenet er der adgang til bagtrappen, hvorfra der er direkte udgang til ejendommens hyggelige gård. Overalt i lejligheden er der termovinduer. Ejerlejligheden er beliggende på en af Østerbros bedste og mest attraktive adresser i Willemoesgade-kvarteret med kort gåafstand til Søerne, offentlig transport, det hyggelige café- og handelsliv på Østerbrogade og Nordre Frihavnsgade. Ejerlejligheden er endvidere beliggende tæt på Fælledparken, Kastellet og Østre anlæg. Der er tale om en ejendom opført i 1906 med fjernvarme, dørtelefon og et dejligt stort gårdmiljø med borde og bænke. Der er cykelparkering i ejendommens fællesgård og tagterrasse.

4 Willemosegade 56, st., 2100 København Ø, Matr. nr Udenbys Klædebo Kvarter Skønnet kontantpris Ejendommen har en skønnet kontantpris på kr Planforhold Ejendommen er omfattet af Kommuneplanen fra 2011 og er beliggende i et område, der er udlagt til boliger (B5). Arealer Ejerlejligheden er en del af ejerforeningen Willemoesgade Ejerlejligheden har ejerlejlighedsnr. 1 og et fordelingstal på 178/1000. Ifølge tingbogen har ejerlejligheden et tinglyst areal på 208 m2. Willemoesgade 56 har ifølge BBR et samlet bygningsareal på m2 eksklusiv tagetagen. Bygningen har et boligareal på m2. Kopi af BBR-ejermeddelsen er vedlagt som bilag 3. Der gøres opmærksom på, at der er registreret en byggesag på ejendommen med sagsnr For yderligere oplysninger henvises til Teknik- og Miljøforvaltningen. Miljøforhold Teknik- og Miljøforvaltningen har oplyst, at matriklen ikke er kortlagt som forurenet, ligesom forvaltningen ikke har oplysninger om miljøsager på ejendommen. Region Hovedstaden har ligeledes oplyst, at Regionen eller tidligere myndigheder har afgjort, at matriklen ikke skal være kortlagt som forurenet/muligt forurenet i henhold til jordforureningsloven på baggrund af de foreliggende oplysninger om matriklen, jf. bilag 4. Ledninger HOFORs og Dong Energys oplysninger om ledninger på ejendommen vedlægges som bilag 5 og 6. I øvrigt henvises til ledningsejerregistret på Bevaringsværdi Bygningen er klassificeret med en bevaringsværdi på 4, jf. bilag 7. Dette betyder, at bygningen ikke må nedrives førend nedrivningsanmeldelsen har været offentligt bekendtgjort, og kommunalbestyrelsen har meddelt ejeren, om den efter planlovens 14 vil nedlægge forbud mod nedrivningen, jf. bygningsfredningslovens 18. Ejendomsdata Ejendomsdatarapport af den 10. juli 2015 vedlægges som bilag 8. Energimærke Ejendommen er ved seneste energimærkerapport af den 15. juli 2009 klassificeret med energimærke C (lavere forbrug). Det oplyste varmeforbrug inkl. moms og afgifter er kr./år Energimærkerapporten vedlægges som bilag 9. Offentlig ejendomsværdi Ejendommen er ved seneste offentlige ejendomsvurdering pr. 1. oktober 2013 ansat til kr , heraf grundværdi kr Kopi af vurderingsattest vedlægges som bilag 10.

5 Servitutter Eksisterende servitutter Af tingbogsattest af den 9. juli 2015, jf. bilag 11, for hovedejendommen og af tingbogsattest af 30. september 2015 for ejerlejlighed nr. 1, fremgår følgende servitutter: 1. Dok. lyst den 29. april 1889 om bebyggelse, benyttelse, mv. 2. Dok. lyst den 29. april 1889 om 2 deklarationer om fælles brandgavle 3. Dok. lyst den 25. september 1922 om bebyggelse, benyttelse mv. 4. Dok. lyst den 25. oktober 1926 om adgang til to trapper fra nogle rum i etagen 5. Dok. lyst den 7. februar 1939 om nærmere vilkår for udleje mm. 6. Dok. lyst den 22. marts 1979 om vandforsyning mv. 7. Dok. lyst den 17. oktober 1980 om færdselsret, mv., samt flugtvej for matr.nr Dok. lyst den 13. februar 1985 om vedtægter for ejerforening, resp. I lån i off. midler 9. Dok. lyst den 13. februar 1985 om vedtægter for ejerforening, tillæg 10. Dok. lyst den 23. januar 1995 om fjernvarme 11. Dok. lyst den 19. februar 2001 om etablering af fælles gårdlaug mm. 12. Dok. lyst den 21. august 2003 om vedtægter for gårdlaug Tinglysning af nye servitutter Ejendommen overtages af køber fri for pantehæftelser, dog undtaget eventuelle pantebreve til sikkerhed for gæld til ejerforeningen og lignende, men med de rettigheder, byrder og forpligtelser, der fremgår af tingbogen, jf. bilag 11. Kopi af de servitutter, der ligger i tingbogens indskannede akter, er vedlagt som bilag 12. Kopi af servitut om fjernvarme vedlægges som bilag 13.

6 Skatter og afgifter mm. Ejendomsskat Skatter og afgifter udgør for år 2015 i alt kr. 0,00 ekskl. evt. renter og gebyrer. Kopi af ejendomsskattebillet for år 2015 vedlægges som bilag 13. Ovenstående gør sig gældende, fordi lejligheden har været fritaget fra grundskyld på grund af kommunalt ejerskab. Momsregistrering Ejendommen er ikke momsregisteret. Forsikring Ejendommen er ikke forsikret af sælger. Ejendommen er forsikret gennem ejerforeningen. Forsikringsoversigten vedlægges som bilag 15.

7 Ejendommen sælges uden ansvar for sælger Ejendommen sælges således, som den er og forefindes og som beset af køber. Ejendommen sælges uden ansvar for opfyldelse af myndighedskrav såvel i relation til den nuværende som fremtidige anvendelse. Køber indhenter alle nødvendige tilladelser til den påtænkte anvendelse af ejendommen. Bortset fra vanhjemmel påtager sælger sig intet ansvar for ejendommen, herunder, men ikke begrænset til, bundforholdene, miljøforhold og grundens beskaffenhed i øvrigt. Køber kan således ikke gøre misligholdelsesbeføjelser gældende over for sælger som følge af konstatering af mangler af en hvilken som helst art ved nogen del af ejendommen, det være sig i form af ophævelse af handelen, krav om forholdsmæssigt afslag eller krav om erstatning eller andet. Ansvarsfraskrivelsen omfatter både allerede kendte forhold og senere konstaterede forhold ved ejendommen samt faktiske såvel som retlige mangler, f.eks. en begrænsning i ejendommens anvendelsesmuligheder. Køber kan således ikke gøre krav mod sælger om afslag i købesummen eller anden kompensation eksempelvis som følge af forskelle i OIS- og BBR oplysninger og de faktiske forhold, ledningsoplysninger, oplysninger om lejeindtægter, driftsudgifter m.v. Opfordring til køber Som følge af sælgers fuldstændige ansvarsfraskrivelse opfordres køber til inden afgivelse af tilbud at gennemgå ejendommen med en bygningssagkyndig og en juridisk rådgiver, med henblik på konstatering af eventuelle fejl og mangler.

8 Købesummen, overtagelse, refusion og berigtigelse Købesummen Købesummen betales kontant på overtagelsesdagen mod sælgers indeståelse for, at skøde kan tinglyses uden præjudicerende retsanmærkninger. Ved eventuel betaling efter dette tidspunkt, f.eks. mod ubetinget bankgaranti, tillægges der renter i henhold til renteloven. Overtagelse og refusion Overtagelsesdagen fastsættes til den første i måneden efter Borgerrepræsentationens tiltrædelse af salget. Ejendommen ligger fra overtagelsesdagen for købers regning og risiko i enhver henseende. Med overtagelsesdagen som skæringsdag udfærdiges sædvanlig refusionsopgørelse vedr. ejendommens indtægter og udgifter, hvis saldo betales kontant senest en måned efter refusionsopgørelsens fremsendelse. Ved eventuel betaling efter dette tidspunkt tillægges renter efter renteloven fra overtagelsesdagen. Berigtigelse og omkostninger Køber sørger for berigtigelse af handlen og betaler alle omkostninger forbundet hermed, herunder udgifter til advokat, registreringsafgifter ved tinglysning, garantistillelse m.v. Køber forpligter sig til at lade sig repræsentere af advokat. Anmeldelse af skøde og servitut til tinglysning skal foreligge til sælgers godkendelse senest 3 uger efter overtagelsesdagen. Overholdes fristen ikke, er sælger berettiget til at lade berigtigelsen forestå af en af sælger udpeget advokat for købers regning og medtage omkostninger herved i refusionsopgørelsen.

9 Forbrugerbeskyttelse Såfremt ejendommen hovedsagelig er bestemt til beboelse for køber, anses køber som forbruger, jf. kap. 2 i lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom, mv., og følgende gælder: Når et tilbud er godkendt af Borgerrepræsentationen, og der dermed er indgået en købsaftale, kan køber træde tilbage fra aftalen på visse betingelser, jf. nedenfor. Så længe et tilbud ikke er godkendt af Borgerrepræsentationen, kan tilbuddet tilbagekaldes ved meddelelse til sælger, jf. nedenfor under TILBUDSAFGIVELSE. Fortrydelsesretten er betinget af, at køberen senest 6 hverdage efter, at meddelelse om Borgerrepræsentationens godkendelse af tilbuddet er kommet frem til køberen, giver skriftlig underretning til sælger om, at køberen vil træde tilbage fra aftalen. Underretningen skal være kommet frem til sælger inden fristen udløb. Fortrydelsesretten er betinget af, at køberen inden udløbet af 6-dages fristen betaler en godtgørelse på 1 pct. af købesummen til sælger. Når rettidig godtgørelse er betalt, frigiver sælger straks en eventuel stillet bankgaranti. Lørdage og grundlovsdag anses ikke for hverdage ved beregningen af fortrydelsesfristen. Sælges ejendommen til erhvervsmæssig brug, gælder reglerne i lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom ikke.

10 Tilbudsafgivelsen Tilbud afgives på blanketten Tilbudsafgivelse på side 11. Bemærk at dette dokument i sin helhed skal medsendes som en del af tilbudsafgivelsen. Ejendommen udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme. Tilbudsgiver skal stå ved sit bud i 12 uger fra Københavns Kommunes modtagelse af købstilbuddet. Sælger er berettiget til at kræve deponering i Københavns Kommunes bank eller bankgaranti (anfordringsgaranti) fra et anerkendt pengeinstitut eller forsikringsselskab for den tilbudte købesum med tillæg af 2 % til dækning af evt. forrentning af købesummen, udgifter til handlens berigtigelse og refusionssaldo i sælgers favør, som betingelse for at tage tilbuddet i betragtning. Tekst til bankgaranti vedlægges som bilag 1. Sælger er berettiget til frit at vælge mellem alle indkomne tilbud og eventuelt at forkaste dem alle. Salget er betinget af Københavns Kommunes Økonomiudvalgs- og Borgerrepræsentations godkendelse.

11 Tilbudsafgivelsesblanket Tilbud skal afgives skriftligt, angive et fast beløb og være uden forbehold. Tilbuddet skal være underskrevet på en udskrift af dette dokument i sin helhed, jf. nedenfor, og sendes i en kuvert mærket Udbud/FORTROLIGT til: Københavns Kommune Økonomiforvaltningen Team Køb og Salg af Aktiver Nyropsgade 7, 6. sal 1602 København V Att.: Camilla Mann Steensbro/FORTROLIGT eller skannes og sendes som til: ep9z@okf.kk.dk Undertegnede: Underskrift Navn, adresse, CVR.nr., tlf. og NB: Hvis tilbudsgiver er et selskab, skal tilbuddet være ledsaget af tegnings-udskrift, der ikke må være mere end 3 måneder gammel. byder herved på de ovenfor anførte vilkår for ejendommen matr.nr Udenbys Klædebo Kvarter, København, beliggende Willemoesgade 56, ST., 2100 København Ø: Skriver Kroner Kr samt vedlægger Lånebevis sæt kryds eller Bankgaranti sæt kryds eller Når meddelelse om Borgerrepræsentationens godkendelse af ovenstående købstilbud er kommet frem til tilbudsgiver, udgør disse tilsammen en købsaftale vedr. ejendommen.

12 Bilag 1. Tekst til bankgaranti 2. Matrikelkort 3. BBR-ejermeddelelse 4. Region Hovedstadens oplysninger om forurening 5. HOFOR Ledningsoplysninger 6. Dong Ledningsoplysninger 7. Oplysning om bygningens bevaringsværdi 8. Ejendomsdatarapport af den 10. juli Energimærke af 15. juli Vurderingsattest 11. Tingsbogsattester 12. Kopi af servitutter 13. Kopi af fjernvarmeservitut 14. Ejendomsskattebillet 15. Forsikringsoversigt 16. Ejerforeningens seneste regnskab og generalforsamlingsreferat

Udbudsvilkår GRUNDSTYKKE UDBYDES TIL SALG. Københavns Kommune udbyder matr.nr. 11az, Husum, beliggende Højstrupvej 69, 2700 Brøndshøj til salg.

Udbudsvilkår GRUNDSTYKKE UDBYDES TIL SALG. Københavns Kommune udbyder matr.nr. 11az, Husum, beliggende Højstrupvej 69, 2700 Brøndshøj til salg. Udbudsvilkår GRUNDSTYKKE UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder matr.nr. 11az, Husum, beliggende Højstrupvej 69, 2700 Brøndshøj til salg. 2 Februar 2016 Sagsnr. 2014-0194772 Henvendelse og spørgsmål

Læs mere

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejerlejlighed nr. 4 på matr.nr. 1964, Udenbys Klædebo Kvarter, København, beliggende Willemoesgade 56, 3., 2100 København Ø, til salg.

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE. udbyder ejendommen, matr.nr. 928 Sundbyvester, beliggende Ove Billesvej 12, 2300 København S, til salg

KØBENHAVNS KOMMUNE. udbyder ejendommen, matr.nr. 928 Sundbyvester, beliggende Ove Billesvej 12, 2300 København S, til salg Marts 2015 Sagsnr.: 2014-0194537 KØBENHAVNS KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 928 Sundbyvester, beliggende Ove Billesvej 12, 2300 København S, til salg Ejendommen fremvises efter aftale. Henvendelse

Læs mere

U D B U D S V I L K Å R

U D B U D S V I L K Å R Februar 2016 EGEDAL KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 10bl Stenløse By, Stenløse, beliggende Toftholmvej 20, 3660 Stenløse, til salg Henvendelse herom og spørgsmål i øvrigt kan rettes til Stine Elken,

Læs mere

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejerlejlighed nr. 5 på matr.nr. 39p, Udenbys Vester Kvarter, København, beliggende Vesterbrogade 114, ST. TV., 1620 København V, til

Læs mere

UDBUDSVILKÅR EJENDOM UDBYDES TIL SALG

UDBUDSVILKÅR EJENDOM UDBYDES TIL SALG UDBUDSVILKÅR EJENDOM UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejendommen matr.nr. 2p, Auderød By, Kregme, beliggende Genvejen 10, 3300 Frederiksværk til salg. Juli 2018 Sagsnr.: 2017-0385864 Henvendelse

Læs mere

TIL SALG. Udbudsvilkår ØRESUNDSVEJ 55A, 2300 KØBENHAVN S, UDBYDES

TIL SALG. Udbudsvilkår ØRESUNDSVEJ 55A, 2300 KØBENHAVN S, UDBYDES Udbudsvilkår ØRESUNDSVEJ 55A, 2300 KØBENHAVN S, UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder matr.nr. 38a, Sundbyøster, København, beliggende Øresundsvej 55A, 2300 København S til salg. August 2016 Sagsnr.

Læs mere

LILLE ISTEGADE 4. Udbudsvilkår

LILLE ISTEGADE 4. Udbudsvilkår Udbudsvilkår LILLE ISTEGADE 4 Københavns Kommune udbyder matr.nr. 202, Udenbys Vester Kvarter, København, beliggende Lille Istedgade 4, 1706 København V til salg. 1 af 11 Januar 2017 Sagsnr. 2016-0314464

Læs mere

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse august 2016 Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse til salg. UDBUDSVILKÅR Grunden udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

Udbudsvilkår EJENDOM UDBYDES TIL SALG

Udbudsvilkår EJENDOM UDBYDES TIL SALG Udbudsvilkår EJENDOM UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder matr.nr. 193 Udenbys Vester Kvarter, København, beliggende Absalonsgade 3, 1658 København V, til salg. 1 29. september 2016 Sagsnr. 2016-0239603

Læs mere

EJERLEJLIGHED (KÆLDERRUM) UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår. Københavns Kommune udbyder tre kælderrum ejerlejlighed nr. 2 på matr.nr.

EJERLEJLIGHED (KÆLDERRUM) UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår. Københavns Kommune udbyder tre kælderrum ejerlejlighed nr. 2 på matr.nr. Udbudsvilkår EJERLEJLIGHED (KÆLDERRUM) UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder tre kælderrum ejerlejlighed nr. 2 på matr.nr. 1276 Utterslev, København beliggende Bispebjergvej 43 og 51, KL, 2400 København

Læs mere

TO EJER- LEJLIGHEDER UDBYDES TIL SALG

TO EJER- LEJLIGHEDER UDBYDES TIL SALG TO EJER- LEJLIGHEDER UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder matr.nr. 5550 Udenbys Klædebo Kvarter, København, ejerlejlighed nr. 24 og 50, beliggende henholdsvis Sorgenfrigade 4A og 8K, 2200 København

Læs mere

Udbudsvilkår EJENDOM UDBYDES TIL SALG

Udbudsvilkår EJENDOM UDBYDES TIL SALG Udbudsvilkår EJENDOM UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder matr.nr. 2930, Sundbyøster, København, beliggende Genuavej 52, 2300 København S til salg. 1 Oktober 2016 Sagsnr. 2016-0244128 Henvendelse

Læs mere

EJENDOM UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJENDOM UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJENDOM UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder matr.nr. 1146, Utterslev, København, ejerlejlighed nr. 2, beliggende Bjergvænget 16, 17, 18 st. samt 20-21 kld., 2400 København NV til salg.

Læs mere

CAFÉBÅDEN I AMAGER STRANDPARK UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

CAFÉBÅDEN I AMAGER STRANDPARK UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår CAFÉBÅDEN I AMAGER STRANDPARK UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder Cafébåden beliggende ved bolværket på matr.nr. 4528 Sundbyøster, København, beliggende Havkajakvej 16, 2300 København

Læs mere

EJENDOM UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJENDOM UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJENDOM UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejendommen med matr.nr. 335 Vestervold Kvarter, København, beliggende Stoltenbergsgade 11, 1576 København V til salg. November 2017 Sagsnr.:

Læs mere

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejerlejlighed nr. 2 på matr.nr. 2012 Valby, København, beliggende August Wimmers Vej 12, st. 3, 2500 Valby til salg. April 2019 Sagsnr.:

Læs mere

Salg af grund Langkildevej 1, Hvidovre til boligformål

Salg af grund Langkildevej 1, Hvidovre til boligformål Salg af grund Langkildevej 1, Hvidovre til boligformål Hvidovre Kommune udbyder grunden beliggende Langkildevej 1, 2650 Hvidovre (herefter kaldet Ejendommen ) til salg på følgende vilkår: Ejendommen udbydes

Læs mere

EJENDOMME UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJENDOMME UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJENDOMME UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejendommene beliggende Brøndbytoften 11, 2605 Brøndby og Brøndbytoften 13, 2605 Brøndby til salg Juni 2019 Sagsnr.: 2018-0209673 Henvendelse

Læs mere

Udbudsvilkår KASTANIE- GÅRDEN UDBYDES TIL SALG

Udbudsvilkår KASTANIE- GÅRDEN UDBYDES TIL SALG Udbudsvilkår KASTANIE- GÅRDEN UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder matr.nr. 29d, 9h, 23c, 13h Bakkebølle, Vordingborg Jorder, beliggende Kastaniegårdsvej 30, 4760 Vordingborg, til salg. April 2017

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE. udbyder ejendommen, matr.nr. 4635 Udenbys Klædebo Kvarter, beliggende Valdemar Holmers Gade 45, 2100 København Ø.

KØBENHAVNS KOMMUNE. udbyder ejendommen, matr.nr. 4635 Udenbys Klædebo Kvarter, beliggende Valdemar Holmers Gade 45, 2100 København Ø. Januar 2015 Sagsnr.: 2014-0194666 KØBENHAVNS KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 4635 Udenbys Klædebo Kvarter, beliggende Valdemar Holmers Gade 45, 2100 København Ø til salg Ejendommen fremvises efter

Læs mere

EJENDOM UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJENDOM UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJENDOM UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejendommen matr.nr. 5ag, Kvarmløse By, Tølløse, beliggende Tølløsevej 35A, 4340 Tølløse til salg. 1 af 13 Februar 2017 Sagsnr. 2016-0246285

Læs mere

EJENDOMME UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJENDOMME UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJENDOMME UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejendommene beliggende Brøndbytoften 8, 2605 Brøndby, Brøndbytoften 10, 2605 Brøndby, Brøndbytoften 11, 2605 Brøndby og Brøndbytoften

Læs mere

EJENDOM UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJENDOM UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJENDOM UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejendommen matr.nr. 60 Udenbys Vester Kvarter, beliggende Vesterbrogade 59, 1620 København V, til salg. Oktober 2019 Sagsnr.: 2016-0356253

Læs mere

Syddjurs Kommune. sælger. Bispemosevej 3, Rosmus, 8444 Balle Tidligere pedelbolig til Rosmus Skole. i offentligt udbud

Syddjurs Kommune. sælger. Bispemosevej 3, Rosmus, 8444 Balle Tidligere pedelbolig til Rosmus Skole. i offentligt udbud Syddjurs Kommune sælger Bispemosevej 3, Rosmus, 8444 Balle Tidligere pedelbolig til Rosmus Skole i offentligt udbud Ejendommen fremvises tirsdag den 17. juli 2018 mellem 13.30 og 15.00 eller efter aftale

Læs mere

GRUND UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår (opd. 22. december 2017)

GRUND UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår (opd. 22. december 2017) Udbudsvilkår (opd. 22. december 2017) GRUND UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder grunden matr.nr. 400 Vestervold Kvarter, København, beliggende Vester Søgade 14 m.fl., 1601 København V, til salg.

Læs mere

U D B U D S V I L K Å R

U D B U D S V I L K Å R Juni 2015 EGEDAL KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 22ch Stenløse By, Stenløse, beliggende Sikaleddet 8, 3660 Stenløse, til salg Henvendelse herom og spørgsmål i øvrigt kan rettes til Stine Elken, på

Læs mere

ejendommen matr.nr. 1aa, Feldballe By, Feldballe Feldballe Skole

ejendommen matr.nr. 1aa, Feldballe By, Feldballe Feldballe Skole Syddjurs Kommune udbyder ejendommen matr.nr. 1aa, Feldballe By, Feldballe Feldballe Skole til salg Ejendommen kan fremvises efter aftale med Syddjurs Kommune, direktionssekretariatet v/ Jonas Valhøj Kleffel

Læs mere

GRUNDE UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

GRUNDE UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår GRUNDE UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder grundene matr.nr. 18m Brøndbyøster By, Brøndbyøster, beliggende Brøndbytoften 8, 2605 Brøndby, matr.nr. 18n Brøndbyøster By, Brøndbyøster,

Læs mere

Salgsvilkår for ejendommen Barløsevej 47, 5610 Assens

Salgsvilkår for ejendommen Barløsevej 47, 5610 Assens Salgsvilkår for ejendommen Barløsevej 47, 5610 Assens Udbyder Udbudsgrundlag Beliggenhed Grundareal 1. Indledning Assens Kommune udbyder matrikel nummer 1p, Barløse By, Barløse, beliggende Barløsevej 47,

Læs mere

Salgsvilkår for ejendommen Skolevej 44, 5690 Tommerup

Salgsvilkår for ejendommen Skolevej 44, 5690 Tommerup Salgsvilkår for ejendommen Skolevej 44, 5690 Tommerup Udbyder Udbudsgrundlag Beliggenhed Grundareal 1. Indledning Assens Kommune udbyder matrikel nummer 12g, Tommerup By, Tommerup, beliggende Skolevej

Læs mere

E J E N D O M S B E S K R I V E L S E Storparcel 96 Matrikelnummer Matrikel 40ay Stenløse By, Stenløse.

E J E N D O M S B E S K R I V E L S E Storparcel 96 Matrikelnummer Matrikel 40ay Stenløse By, Stenløse. EGEDAL KOMMUNE Udbyder ejendommene, matrikelnummer 40ay Stenløse Syd, Stenløse, til salg U D B U D S V I L K Å R Ejendommen udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) afgiver herved ved afkrydsning Individuelt købstilbud eller Portefølje købstilbud over for Odense Kommune

Læs mere

Røde Banke 77, Frederica 7000 udbydes til salg Vilkår for salg af Erritsø Bygade 77, Fredericia 7000

Røde Banke 77, Frederica 7000 udbydes til salg Vilkår for salg af Erritsø Bygade 77, Fredericia 7000 GENERELLE UDBUDSVILKÅR 1 Røde Banke 77, Frederica 7000 udbydes til salg Vilkår for salg af Erritsø Bygade 77, Fredericia 7000 Røde Banke 77, Fredericia 7000 31.01.2015 sagsnr. 14/10027 GENERELLE UDBUDSVILKÅR

Læs mere

Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.:

Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.: KØBSAFTALE Undertegnede Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.: Afgiver herved købstilbud over for Kerteminde Kommune CVR-nr. 29 18 97 06 Hans Schacksvej 4 5300 Kerteminde om køb af ejendommen

Læs mere

[SALGSVILKÅR] Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation

[SALGSVILKÅR] Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation 2014 Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation [SALGSVILKÅR] Ejendomme erhvervet af Morsø Kommune med henblik på nedrivning af eksisterende bygninger og videresalg af bygningsløse

Læs mere

Udbudsmateriale. Oktobervej Søborg

Udbudsmateriale. Oktobervej Søborg Udbudsmateriale Oktobervej 119 2860 Søborg Udbudsmaterialet indeholder følgende: 01. Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommen 02. Annonce 03. Ejendomsdatarapport 04. Ejendomsdatarapport resumé 05.

Læs mere

Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder

Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder ROSKILDE KOMMUNE Byrådssekretariatet Jura 3. november 2015 J.nr. 13.06.02P19-273075 HGB Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder Mellem Roskilde Kommune, Rådhusbuen

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00738 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Bøgeskovhus Tidligere skovfogedbolig beliggende Palsgårdsvej 10, 7362 Hampen 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets

Læs mere

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår. Københavns Kommune udbyder matr.nr. 1206, Utterslev, København lejl. nr. 43, beliggende Lygten

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår. Københavns Kommune udbyder matr.nr. 1206, Utterslev, København lejl. nr. 43, beliggende Lygten Udbudsvilkår EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder matr.nr. 1206, Utterslev, København lejl. nr. 43, beliggende Lygten 57, 3. sal, 2400 København NV til salg. 1 Juni 2016 Sagsnr. 2016-0227593

Læs mere

ERHVERVSANDELE UDBYDES UDBUDSVILKÅR

ERHVERVSANDELE UDBYDES UDBUDSVILKÅR UDBUDSVILKÅR ERHVERVSANDELE UDBYDES Københavns Kommune udbyder 7 erhvervsandele matr.nr. 758 Utterslev, København beliggende Bispebjerg Torv 14, st. tv., Bispebjerg Torv 16, st. th. & tv., Frederiksborgvej

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00655 Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Sulbækhus Landejendom beliggende Strandhusevej 5, 9900 Frederikshavn 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen Ejendom, bolig/erhverv, bebygget. KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen Køge Kommunes ejendom, del 2 af matr. nr. 165a, Køge Bygrunde, beliggende Nørregade

Læs mere

UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM. Hyrdevej 6-20, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2717

UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM. Hyrdevej 6-20, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2717 UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM Hyrdevej 6-20, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2717 Indhold GENERELLE UDBUDSVILKÅR... 3 BOLIGSOCIAL HENSYN... 3 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK... 4 BESKRIVELSE... 4 PLANFORHOLD /

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad den

Læs mere

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Matr.nr.1DI, Lille Værløse, Værløse til salg. Dato: Indholdsfortegnelse Parter side 2 Grunden side 2 Servitutter side 3 Overtagelse side 3 Øvrige forhold side 4 Miljø

Læs mere

Salgsprospekt. Projektejendom. Regnbuevænget 1, 8660 Skanderborg. Oktober 2016 Sagsnr a

Salgsprospekt. Projektejendom. Regnbuevænget 1, 8660 Skanderborg. Oktober 2016 Sagsnr a Salgsprospekt Projektejendom Regnbuevænget 1, 8660 Skanderborg Oktober 2016 Sagsnr. 82.02.00-a50-1-16 Henvendelse og spørgsmål om ejendommen kan rettes til: Niels Parmo Christensen, NP Consult pr. e-mail

Læs mere

Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Jernbanegade 13, 8882 Fårvang. Mindstepris: 695.000 kr. inkl. Moms. Erhvervsareal: 401 m 2

Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Jernbanegade 13, 8882 Fårvang. Mindstepris: 695.000 kr. inkl. Moms. Erhvervsareal: 401 m 2 Mindstepris: 695.000 kr. inkl. Moms Erhvervsareal: 401 m 2 Bygget/ombygget: 1910/1996 Grundareal: 2.551 m 2 Energimærke: E Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Jernbanegade 13, 8882 Fårvang Indhold

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 5457c Udenbys Klædebo Kvarter, København, Rovsingsgade 63, 2200 København N, til salg

KØBENHAVNS KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 5457c Udenbys Klædebo Kvarter, København, Rovsingsgade 63, 2200 København N, til salg KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling Januar 2015, opdateret juni 2015 Sag: 2013-41598 KØBENHAVNS KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 5457c Udenbys Klædebo Kvarter, København,

Læs mere

Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Frydensgade 4, 8600 Silkeborg FRYDENSGADE 4, SILKEBORG MINDSTEPRIS: 1.945.000 KR. ETAGEAREAL: 147 M 2

Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Frydensgade 4, 8600 Silkeborg FRYDENSGADE 4, SILKEBORG MINDSTEPRIS: 1.945.000 KR. ETAGEAREAL: 147 M 2 FRYDENSGADE 4, SILKEBORG MINDSTEPRIS: 1.945.000 KR. ETAGEAREAL: 147 M 2 OPFØRT: 1923 GRUNDAREAL: 590 m 2 ENERGIMÆRKE: F Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Frydensgade 4, 8600 Silkeborg Indhold

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Hadsundvej 2B, 9575 Terndrup

K Ø B S A F T A L E. Hadsundvej 2B, 9575 Terndrup K Ø B S A F T A L E Hadsundvej 2B, 9575 Terndrup Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe ejendommen matr.nr. 17c Terndrup By, Lyngby af areal ifølge tingbogen

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund, matr. nr., Tagård, Humlum. Grunden er beliggende Bakke Alle, Humlum. Grunden er på

Læs mere

Udbudsvilkår vedr. salg af kommunalejet ejendom. Ejendommen er beliggende på: Symfonivej Herlev

Udbudsvilkår vedr. salg af kommunalejet ejendom. Ejendommen er beliggende på: Symfonivej Herlev 09.09.2019 Udbudsvilkår vedr. salg af kommunalejet ejendom. Ejendommen er beliggende på: Symfonivej 27 2730 Herlev 1 Indholdsfortegnelse Indhold 1. Indledning... 3 2. Om udbuddet... 3 3. Tilbudsafgivelse...

Læs mere

Syddjurs Kommune udbyder Bauneskolen i Nimtofte til salg

Syddjurs Kommune udbyder Bauneskolen i Nimtofte til salg Syddjurs Kommune udbyder Bauneskolen i Nimtofte til salg Ejendommen kan fremvises efter aftale med Syddjurs Kommune, direktionssekretariatet v/ Lene Bleeker Pedersen på telefon 87 53 50 10 eller e-mail,

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Plan og Byg Nørregade 36-38 Postboks

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden landbrugspligt Landbrugsjord beliggende Maltvedgårdsvej 2B, 4100 Ringsted. 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Matr. nr.: matr.nr.

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE. udbyder ejendommen, en del af matr.nr. 1bk, Eksercerpladsen, København, parcel 2 og 5,

KØBENHAVNS KOMMUNE. udbyder ejendommen, en del af matr.nr. 1bk, Eksercerpladsen, København, parcel 2 og 5, Marts 2015 Sagsnr. 2013-1 KØBENHAVNS KOMMUNE udbyder ejendommen, en del af matr.nr. 1bk, Eksercerpladsen, København, parcel 2 og 5, beliggende Sundholmsvej 6, 2300 København S (en del af Sundholm Syd),

Læs mere

Udbudsmateriale Dynamovej Søborg

Udbudsmateriale Dynamovej Søborg Udbudsmateriale Dynamovej 5 2860 Søborg J. nr. 82.02.00S00 1 Udbudsmaterialet indeholder følgende: Offentligt udbud af grunden Dynamovej 5, 2860 Søborg Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommen Bilag

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. tilbyder hermed at købe den af Næstved kommune (benævnt sælger) tilhørende ejendom/ grund beliggende: adresse, postnr.

K Ø B S A F T A L E. tilbyder hermed at købe den af Næstved kommune (benævnt sælger) tilhørende ejendom/ grund beliggende: adresse, postnr. K Ø B S A F T A L E Underskrevne (Køber) navn(e): adresse:, CVR./ CPR nr. Telefonnr. og mail:, tilbyder hermed at købe den af Næstved kommune (benævnt sælger) tilhørende ejendom/ grund beliggende: adresse,

Læs mere

Korsør. Erhvervsarealer ved Møllevangen 12A og 12B K Ø B S A F T A L E

Korsør. Erhvervsarealer ved Møllevangen 12A og 12B K Ø B S A F T A L E Korsør Erhvervsarealer ved Møllevangen 12A og 12B K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: CVR-nr./CPR-nr.: Køb og Salg Caspar Brands Plads 6, 1. sal 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 ejendomme@slagelse.dk

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 Oplysninger om ejendommen.

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 Oplysninger om ejendommen. 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Økonomi- og Effekt Nørregade

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. ejendommen matr.nr. 2a Sønderup By, Sønderup af areal ifølge tingbogen 1816 m 2, beliggende Hjedsbækvej 474, 9541 Suldrup samt

K Ø B S A F T A L E. ejendommen matr.nr. 2a Sønderup By, Sønderup af areal ifølge tingbogen 1816 m 2, beliggende Hjedsbækvej 474, 9541 Suldrup samt K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe ejendommen matr.nr. 2a Sønderup By, Sønderup af areal ifølge tingbogen 1816 m 2, beliggende Hjedsbækvej

Læs mere

KØBSAFTALE. GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til. Navn Adresse Postnummer og by evt. CVR. nr.

KØBSAFTALE. GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til. Navn Adresse Postnummer og by evt. CVR. nr. GREVE KOMMUNE Center for Byråd & Ledelse Rådhusholmen 10 2670 Greve KØBSAFTALE GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til Navn Adresse Postnummer og by evt. CVR. nr. den kommunen tilhørende

Læs mere

Salgsprospekt. 2 tidligere lærerboliger. Lærervej 3 og 5 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. marts 2018

Salgsprospekt. 2 tidligere lærerboliger. Lærervej 3 og 5 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. marts 2018 Salgsprospekt 2 tidligere lærerboliger Lærervej 3 og 5 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. marts 2018 Center for Byer, Ejendomme og Erhverv, Rådhusvej 3, 3200 Helsinge Oplysninger: Bianca Lauterbach

Læs mere

UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM. Oldenborggade 7, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2483

UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM. Oldenborggade 7, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2483 UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM Oldenborggade 7, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2483 Indhold GENERELLE UDBUDSVILKÅR... 3 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK... 4 BESKRIVELSE... 5 PLANFORHOLD / OFFENTLIGE FORHOLD...

Læs mere

Stor, 2-værelses med to altaner og nyere køkken Sags nr. 122-4090

Stor, 2-værelses med to altaner og nyere køkken Sags nr. 122-4090 Gl. Kongevej 137A, 1850 Frederiksberg C Tlf.: 70222237, Fax.: 70222238 info@bbolig.dk Stor, 2-værelses med to altaner og nyere køkken Sags nr. 122-4090 Ourøgade 27, 2.TV. 2100 København Ø Ejendomsmæglerens

Læs mere

Udkast til betinget købsaftale. Ådalsparkvej 2. 2960 Rungsted Kyst. 1. Overdragelse af ejendommen og vilkårene herfor. 1.1 Ejendommen, der overdrages

Udkast til betinget købsaftale. Ådalsparkvej 2. 2960 Rungsted Kyst. 1. Overdragelse af ejendommen og vilkårene herfor. 1.1 Ejendommen, der overdrages Hørsholm Kommune Udkast til Købsaftale Hannebjerg, Louis Petersensvej 11, 2960 Rungsted Kyst Marts 2016 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowidk

Læs mere

RØMØ - Gulirisvej 49, Havneby

RØMØ - Gulirisvej 49, Havneby RØMØ - Gulirisvej 49, Havneby Luksus feriebolig Udsigt til Vadehavet og golfbanen Gode materialer Dejlig stue på 1. sal Rummelig altan med udsigt Flot arkitektur Sagsnr. 29815017 Kont akt : Jesper Amlund

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen

Miljøministeriet v/naturstyrelsen Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger Naturskøn grund ved Bramming-Holsted Å Areal beliggende Fiskerivej 2, 6740 Bramming 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Matr. nr.: Matr.nr. 1fu, 1se, og1hq Bramming

Læs mere

SALGSPROSPEKT Elsamvej 13, Vester Hassing, 9310 Vodskov

SALGSPROSPEKT Elsamvej 13, Vester Hassing, 9310 Vodskov Matrikelnummer: SALGSPROSPEKT Elsamvej 13, Vester Hassing, 9310 Vodskov SÆLGES VED OFFENTLIGT UDBUD FOR AALBORG FORSYNING, KLOAK A/S Ejendommen omfatter delnr. 5 af 27m V. Hassing By, V. Hassing med et

Læs mere

Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommene

Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommene Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommene For salg af ejendommene matr. nr. 1mn og 1mm, Buddinge, beliggende Søborg Hovedgade 79 og Wergelands Allé 3, 2860 Søborg gælder følgende: Oplysninger om

Læs mere

Røverkøb på Bøgealle Sags nr. 30-61302

Røverkøb på Bøgealle Sags nr. 30-61302 Ny Østergade 7, 3600 Frederikssund Tlf.: 47360025 / 31120700, Fax.: 47360039 bolig@vtc.dk - www.vtc.dk Røverkøb på Bøgealle Sags nr. 30-61302 Bøgealle 28, st.tv. 3600 Frederikssund Advokatens oplysning

Læs mere

UDBUDSVILKÅR. Udbudsvilkår. Ryttergrøftvejen Skole

UDBUDSVILKÅR. Udbudsvilkår. Ryttergrøftvejen Skole 1 Udbudsvilkår Ryttergrøftvejen Skole 2 INDHOLD 1. UDBUDSVILKÅR... 3 1.1 EJENDOMSBESKRIVELSE OG AFGRÆNSNING... 4 1.2 TILLÆG TIL UDBUDSVILKÅR VEDR. NÆRLIGGENDE JORDAREALER... 9 2.0 SALGSVILKÅR... 10 2.1

Læs mere

2.1 E/SO/EL COPYRIGHT DE

2.1 E/SO/EL COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet JOHN FRANDSEN Storegade 41 9560 Hadsund Tlf.: 98 57 57 77 hadsund@johnfrandsen.dk Adresse: Lindalsvej

Læs mere

Udbudsmateriale. For salg af erhvervsejendommen Slotsgade 41, 9330 Dronninglund

Udbudsmateriale. For salg af erhvervsejendommen Slotsgade 41, 9330 Dronninglund Udbudsmateriale For salg af erhvervsejendommen Slotsgade 41, 9330 Dronninglund Brønderslev Kommune udbyder herved ejendommen Slotsgade 41, 9330 Dronninglund til salg. Der er tale om en kommunal erhvervsejendom.

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Ejendomsmæglere& valuarer MDE Vesterbro 17-9000 Aalborg Tlf.98101435-Fax.98101433

Læs mere

BISTRUPVEJ 137 UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

BISTRUPVEJ 137 UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår BISTRUPVEJ 137 UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder matr.nr. 1u Bistrup By, Bistrup, beliggende Bistrupvej 137, 3460 Birkerød, til salg. Marts 2018 Sagsnr.: 2016-0382386 Henvendelse

Læs mere

10. april Egedal Kommune Udbyder herved erhvervsområdet Kong Svends Park

10. april Egedal Kommune Udbyder herved erhvervsområdet Kong Svends Park Egedal Kommune Udbyder herved erhvervsområdet Kong Svends Park 1 Ejendomsbeskrivelse Matr.nr., ejerlav og beliggenhed 2 l, 13 bx, 2 f, 13 bø, 3 fe samt del af 3 dp, Smørumnedre by, Smørum. Beliggenheden

Læs mere

UDBUDS- OG SALGSVILKÅR

UDBUDS- OG SALGSVILKÅR April 2014 Sag 13/50584 UDBUDS- OG SALGSVILKÅR SKANDERBORG KOMMUNE SÆLGER EJENDOMMEN MØLLEGADE 4, 8660 SKANDERBORG I OFFENTLIGT UDBUD Ejendommen kan fremvises efter aftale med Grundsalg i Skanderborg Kommune.

Læs mere

Salgsinformation. Budfrist: Fredag den 1. december 2017 kl Skolevej 12, Tullebølle, 5953 Tranekær

Salgsinformation. Budfrist: Fredag den 1. december 2017 kl Skolevej 12, Tullebølle, 5953 Tranekær Salgsinformation Skolevej 12, Tullebølle, 5953 Tranekær Budfrist: Fredag den 1. december 2017 kl. 11.00 Tilbud afgives på særlig tilbudsblanket og i lukket kuvert til: Langeland Kommune Infrastruktur Fredensvej

Læs mere

Salg af grund til tæt-lav boligbebyggelse, Mellemvang, 9362 Gandrup. Del af matr. nr. 9a, Gandrup by, Ø. Hassing

Salg af grund til tæt-lav boligbebyggelse, Mellemvang, 9362 Gandrup. Del af matr. nr. 9a, Gandrup by, Ø. Hassing Click here to enter text. Udbudsvilkår Udbudsvilkår Salg af grund til tæt-lav boligbebyggelse, Mellemvang, 9362 Gandrup. Del af matr. nr. 9a, Gandrup by, Ø. Hassing 1. Ejendommen./. Under forbehold af

Læs mere

Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner

Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner Pkt. 161 Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner Sagsnr. 49186 Økonomiudvalget Lukket punkt Resume Kommunen har modtaget revideret tilbud på køb af grunden på Lysalleen til i alt 44 private lavenergi

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grund ved Bækdalvej i Rimmerhus Gældende fra 1. januar 2016.

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grund ved Bækdalvej i Rimmerhus Gældende fra 1. januar 2016. Salgsbetingelser Vilkår for salg af grund ved Bækdalvej i Rimmerhus Gældende fra 1. januar 2016. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Grunden ligger i en udstykning af boliggrunde på Bækdalvej i Rimmerhus.

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Banegårdsvej 7 st., 8660 Skanderborg Tlf. 8652 5286 - Fax. 8652 5284 E-mail:

Læs mere

Salgsopstilling. Sælges ved offentligt udbud. Adresse Langegade 11-13, 5300 Kerteminde. Arealer: Erhvervsareal 1.687 m2 Grundareal 1.

Salgsopstilling. Sælges ved offentligt udbud. Adresse Langegade 11-13, 5300 Kerteminde. Arealer: Erhvervsareal 1.687 m2 Grundareal 1. Salgsopstilling Udlejningsejendom med 3 erhvervslejemål (inkl. tidsbegrænset lejeaftale med Kerteminde Kommune) (med mulighed for udstykning og køb af en del af ejendommen) Sælges ved offentligt udbud

Læs mere

Aarhus Kommune udbyder ejendommen Villavej 40 i Hov til salg.

Aarhus Kommune udbyder ejendommen Villavej 40 i Hov til salg. Aarhus Kommune udbyder ejendommen Villavej 40 i Hov til salg. Villavej 40, Hov Matrikulære forhold Salgsvilkår Forsyningsselskaber Deklarationer Energimærke BBR ejermeddelelse Offentlig ejendomsvurdering

Læs mere

2.2 E/SO COPYRIGHT DE

2.2 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling NordBo v/carsten Nordbo Smedegade 14, 4200 Slagelse Tlf. 58 50 00 83 Fax 58 50 07 83 E-mail: mail@carsten-nordbo.dk

Læs mere

2. Ejendomsbeskrivelse Matrikelnummer Matrikel 2bh, Smørumnedre By, Smørum

2. Ejendomsbeskrivelse Matrikelnummer Matrikel 2bh, Smørumnedre By, Smørum EGEDAL KOMMUNE Udbyder ejendommen, matrikelnummer 2bh, Smørumnedre By, Smørum til salg 1. Udbudsvilkår Ejendommen udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud

Læs mere

Udbudsmateriale. For salg af. Del af erhvervsejendommen Fredensgade 4C, 9330 Dronninglund

Udbudsmateriale. For salg af. Del af erhvervsejendommen Fredensgade 4C, 9330 Dronninglund Udbudsmateriale For salg af Del af erhvervsejendommen Fredensgade 4C, 9330 Dronninglund Brønderslev Kommune udbyder herved ejendommen Fredensgade 4C, 9330 Dronninglund til salg. Der er tale om en kommunal

Læs mere

Salg af 12 attraktive byggegrunde på Doktor Lunds Vej i Øster Jølby

Salg af 12 attraktive byggegrunde på Doktor Lunds Vej i Øster Jølby Morsø Kommune Salg af 12 attraktive byggegrunde på Doktor Lunds Vej i Øster Jølby Udbudsmateriale Pia Thybo 2013 Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation 13-09-2013 Offentligt udbud af byggegrunde

Læs mere

Købsblanket Byggegrunde

Købsblanket Byggegrunde Købsblanketten skal printes, udfyldes og underskrives. Herefter kan den scannes og mailes til erik.janne@webspeed.dk - eller afleveres/postes til: EB Holding Randers ApS Kongelysdalen 14 8930 Randers NØ

Læs mere

Salgsprospekt. Mårum Skole Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017

Salgsprospekt. Mårum Skole Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017 Salgsprospekt Mårum Skole Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017 Center for Byer, Ejendomme og Erhverv, Rådhusvej 3, 3200 Helsinge Oplysninger: Jan Blomsterberg tlf. 7249 6905, mail: jkblo@gribskov.dk

Læs mere

Salgsprospekt. Helsingevejen 64C - Blistrup Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017

Salgsprospekt. Helsingevejen 64C - Blistrup Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017 Salgsprospekt Helsingevejen 64C - Blistrup Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017 Center for Byer, Ejendomme og Erhverv, Rådhusvej 3, 3200 Helsinge Oplysninger: Bianca Lauterbach tlf. 7249 6938,

Læs mere

Flot 4-værelses lejl. med sydvendt altan centralt på Frederiksberg

Flot 4-værelses lejl. med sydvendt altan centralt på Frederiksberg Gl. Kongevej 137A 1850 Frederiksberg C Tlf.: 70 22 22 37, Fax.: 70 22 22 38 E-mail - info@bbolig.dk Flot 4-værelses lejl. med sydvendt altan centralt på Frederiksberg Godthåbsvej 123, 1. th. 2000 Frederiksberg

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup.

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen. Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning.

Læs mere

KØBSTILBUD. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSTILBUD. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSTILBUD Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Økonomi- og Effekt Nørregade

Læs mere

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Funder Kirkevej 71A-B, 8600 Silkeborg. Charmerende bevaringsværdig ejendom (niveau 3)

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Funder Kirkevej 71A-B, 8600 Silkeborg. Charmerende bevaringsværdig ejendom (niveau 3) UDBUD Charmerende bevaringsværdig ejendom (niveau 3) Grundareal 2.064 m² heraf 324 m2 vej Tilbudsfrist mandag 3. februar 2014 kl. 12.00 Mindstepris 1.250.000 kr. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende

Læs mere

Udbudsvilkår for Kærdalen 6, 3660 Stenløse. september 2018

Udbudsvilkår for Kærdalen 6, 3660 Stenløse. september 2018 Udbudsvilkår for Kærdalen 6, 3660 Stenløse september 2018 Indhold 1.0 Indledning... 3 2.0 Lokalplan... 3 3.0 Forsyningsforhold og tilslutning... 4 4.0 Regnvandshåndtering... 4 5.0 Ledningsoplysninger...

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 28. april 2016 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for det anførte bud, at købe én af nedenstående ejendomme. Overtagelsen fastsættes efter nærmere

Læs mere