Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1907 Beslutningsprotokol

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1907 Beslutningsprotokol"

Transkript

1 Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1907 Referat for bestyrelsesmøde den 28. september 2015 på sekretariatet i Vejle fra kl Tirsdag den 29. september 2015 er der møde med kredsformændene fra kl Der er bestilt overnatning i Torvehallerne. Mødedeltagere: Henrik Kristoffersen Henrik Højen Jennie Schlüter Alex Harttung Gunna Sørensen Lise Mejlholm Ejnar Kudsk Birgitte Olesen Bettina Ulstrup (Juridisk konsulent) Krista Grane Larsen (Sekretær) Afbud: Protokol for bestyrelsesmødet den 10. august 2015 underskrevet. DAGSORDEN REFERAT 0 Velkomst I Foreningens økonomi. 1. Saldobalance pr Punkter til drøftelse/beslutning. Kopimaskine på sekretariatet 3. Punkter til orientering Taget til efterretning. De forskellige muligheder drøftet. Vi tilbyder Kontorkompagniet at betale kr. for 1 ny Ricoh MP C3003, i bytte med den gamle kopimaskine. Kontorkompagniet afholder alle omkostninger i forbindelse med bytningen, herunder afregning med leasingfirmaet. Hvis ikke vi køber en ny maskine nu, skal vi opsige vores leasingaftale med det samme. Henrik Højen og Krista aftaler det videre forløb. Møde med interne revisorer 9. november. II Forhandlinger om principielle forhold.. III Aktuelle emner. 1. Velkomstbrev til godkendelse Tilrettet og godkendt. Sammen med velkomstbrev udsendes Pixi-bog fra AMU vedr. kordegneuddannelsen.

2 Danmarks Kordegneforening Initialer: Side Fællesmøde i faglige organisationer i maj/juni Forslag til emner ønskes? Forslag til mødedato pt. 4/ i Frede ricia. Der må deltage op til 4 personer pr. organisation. Hvem deltager og forslag til emner? 3. Visionsdag sammen med kredsformænd 4. Bestyrelsens holdning til logoer 5. Tidsplan for gennemgang af visioner (Bilag medsendt) 6. Julegaver Emner fra sidste best.møde: Hvervning af medlemmer / fastholdelse. TR-ordning Medarbejderrepræsentantordningen. Opfølgning på arbejdsmiljøundersøgelsen. De faglige organisationer deltager. Der er lagt op til, at det skal være bestyrelsesmedlemmer der deltager. Dog kan sekretariatspersonale også deltage. For Kordegneforeningen deltager: Henrik Kristoffersen Bettina Ulstrup Ejnar Kudsk Birgitte Olesen Opfølgning på kredsseminaret i 2014 med Connie Yilmaz Jantzen. Vi vil denne gang køre visionsdagen selv. Henrik Højen samler materialet fra seminaret i 2014 og sender til bestyrelse og kredsformænd. Datoen bliver den 23. november 2015 på Hotel Hedegården i Vejle. Tovholder på mødet bliver Henrik Højen, Henrik Kristoffersen og Birgitte Olesen. På kredsformandsmødet tirsdag findes en repræsentant til udvalget blandt kredsformændene. Besluttet, at vi beholder det logo vi har. Besluttet, at en kreds ikke kan have deres eget logo alene, så det bliver udmeldt på kredsformandsmødet den 29. september, at alt hvad kredsene sender ud officielt skal indeholde Danmarks Kordegneforenings logo i øverste højre hjørne. Hvis kredsene ønsker at have deres eget logo på brevpapir anbefaler vi, at det skal det stå i bunden af brevpapiret. Krista undersøger, om der findes et gammelt visionspapir der hedder arbejdsgange. Indtil videre slettes punktet på hjemmesiden. Hvis Krista finder noget, udsendes det til bestyrelsen i samarbejde med Henrik Kr. Julegaveregler for de ansatte fortsætter som tidligere besluttet. Øvrige gaveforhold blev drøftet og besluttet.

3 Danmarks Kordegneforening Initialer: Side Henvendelse fra Københavnskredsen vedr. forholdsregler i forhold til arbejdsgiver. 8. Kredsformandsmøde 29. september Drøftelse af de enkelte punkter. 9. Kirkens Forum Vi afventer en eventuel drøftelse på kredsformandsmødet den , og viderebehandler punktet, hvis det bliver aktuelt. Bettina kontakter det pågældende medlem, som har rettet henvendelsen. Dagsordenen gennemgået. På messen Kirkens Forum i Fredericia var der mange besøgende om fredagen, men næsten ingen om lørdagen. Krista og Bettina laver et lille indlæg til blad og hjemmeside. IV Stillingsområdet. Fast bilag. 1. Sager til principiel drøftelse. Bettina oplyser, at der er en del sager, der omhandler stress. Man skal være opmærksom på, når medlemmer i ens nærområde signalerer at de måske kunne være stresset - at man på en pæn måde kan sige det til dem. V Formandens orientering. 1. Kirkeministeriet Orientering om møde vedr. OK 15, LG 1 og 2. Forhandlingsudvalget afventer udspil fra Kirkeministeriet til videre drøftelse. Danmarks Kordegneforening har tidligere fremsendt forhandlingsoplæg. Møde i FSU (Folkekirkens Samarbejds-udvalg) Der kommer et kort referat i formandens hjørne i oktoberbladet. Fløs 2 kommer i Formandsgruppen har foreslået, at der på lønsedlen kan ses, hvor langt man er i uddannelsen. Krista har forsøgt at få liste fra AMU over dem der

4 Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1910 har været på kursus uden held. Henrik Kr. forsøger i samspil med Krista at finde mulighed for at vi kan få lister over kursister til kordegneuddannelsen Stillinger som frivillig uddannelsesambassadør bliver snart sendt i udbud. Udgifter til uddannelsen er dækket. Så er der det problem tilbage, hvordan der skal betales efterfølgende, når man skal hjælpe medlemmer. Formandsgruppen ønsker, at der bliver valgt en medarbejderrepræsentant til provstiudvalgene. 2. Stifter Stifterne er ved at rydde op i deres lønsystemer, hvor de finder ud af, at der er nogle præstesekretærer der burde være på overenskomsten. 3. CO10 Henrik har været til møde med de små organisationer i CO10. Der er valg til CO10 s hovedbestyrelse, og der skal vælges 5 medlemmer fra de små organisationer. Der er p.t. ingen fra Kordegneforeningen der ønsker at stille op til en post. Henrik meddeler de øvrige kirkelige foreninger i CO10 at vi bakker op om en repræsentant herfra. 4. FTF Lederråd i FTF opfølgning ved Bettina Bettina oplyser, at det ikke er relevant for os at være med til. 5. Landsforeningen af Menighedsråd Hvordan etableres et godt/bedre samarbejde? 6. Andet Mødedato med PFA Møde i formandsgruppen Udsættes til næste møde. Lise skriver til Claus Hansen, at vi gerne vil mødes med ham, og at han gerne må sende forslag til dato for et generelt møde. Kort referat fra mødet. Henrik K. har undervist på kursus i Roskilde Lolland Falsters kreds Da Henrik K. har en ambition om at besøge alle kredse for at repræsentere foreningen er transporten betalt af Danmarks Kordegneforening.

5 Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1911 VI Sekretariatet. Kursusansøgning Bettina. Stresscoachuddannelse i 2016 Ansøgningen er ikke imødekommet i 2016, men der afholdes MUS samtaler med de ansatte i oktober, hvor der laves en uddannelsesplan. Efterårsferie Kontoret er lukket i uge 42. Telefonen henvises til Alex. VII Udvalg og repræsentationer. A. Forhandlingsudvalg. Visionspapir vedr. aflønning af mentorer. (udkast medsendt) Herunder status på modtagne navne (liste medsendt) Møde beskrivelse af kerneopgaver i kordegnestillinger Orientering om lønsager mellem CO10 og KM Der foreslås p.t. 400 kr. i timen, som mentorerne afregner med de pågældende menighedsråd. Visionspapiret rettet til og godkendt. Der udpeges 2 i hver kreds 1 med ekspertise i personregistrering og 1 med ekspertise i regnskab. Mentorer skal være medlem af Danmarks Kordegneforening. Alle der har ladet sig opstille som mentor får en tilbagemelding fra forhandlingsudvalget. Der kommer noget, når der er færdigforhandlet i Kirkeministeriet vedr. fortolkningsbidrag lg. 1 og 2. Orientering om lønforhandlingsresultat for 2 overenskomstansatte og 1 tjenestemand. B. TR-udvalg. Visioner for udvalget til godkendelse (Bilag medsendt) Visionerne er godkendt. Udvalget undersøger, om den elektroniske TRhåndbog stadig skal ligge på hjemmesiden, eller om den er forældet. Det undersøges blandt TR erne, om de bruger den. Hvis den elektroniske håndbog ikke længere skal være på hjemmesiden skal der ændres i visionerne. Afholdt kursusdag 21. september Ejnar gav udtryk for, at der var meget relevant viden og nogle gode undervisere.

6 Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1912 C. Informationsudvalg. 1. Punkter til drøftelse/beslutning a. Beslutning om anskaffelse af kamera b. Forbedringer af menupunkter på hjemmesiden. Alex køber kamera til max kr. Informationsudvalget kommer med et forslag til næste bestyrelsesmøde. 2. Punkter til orientering Orientering om modul 3 hos Church-desk De kom med forslag til forbedring af vores hjemmeside. Der kommer en kontaktdatabase i løbet af 14 dage, hvor man kan sende mail til f.eks. udvalg om, at nu er der kommet referat fra det og det. Møde i udvalget kl D. IT-udvalg 1. Punkter til drøftelse/beslutning 2. Punkter til orientering E. Uddannelsesudvalg Visioner for udvalget til godkendelse. Referat af møde den 10. august Kursuskatalog De tilrettede visioner lægges på hjemmesiden og sendes til Krista. Kursusledere sat på til regnskabskurserne. Intet nyt. F. Landskursusudvalg Referat af møde den 14. september Tirsdag eftermiddag forventer vi, at Connie Hjelm eller PFA står for. G. Arbejdsmiljøudvalg Punkter til orientering. Møde i folkekirkens arb.miljøudv. 10.9, hvor der ikke er kommet referat fra endnu. Bjarne fra FAKK er blevet formand for udvalget for lønmodtagernes vedkommende. Gunna orienterede fra mødet.

7 Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1913 H. Lønudvalg 1. Punkter til drøftelse/beslutning 2. Punkter til orientering Første møde på torsdag den 1. oktober, hvor de eksterne medlemmer deltager. Kort møde uden de eksterne medlemmer også den 1. oktober, for at få status på, hvor vi står i de aktuelle lønforhandlingssager. I. Valg- og vedtægtsudvalg. Huskeliste er ajourført. Den sættes på dagsorden næste gang. J. Legatudvalg. Der kommer oplysning om ansøgning i novemberbladet. K. Andre a. Julefrokost/kulturel tur bestyrelse og ansatte Den kulturelle tur for bestyrelsen bliver fremover fastsat til datoen før bestyrelsesmødet forud for generalforsamlingen begyndende i Aftalen for de ansatte med egen julefrokost fortsætter uændret. Drøftet landskursusudvalgets sociale arrangement i forbindelse med mødet i København. Andre udvalg planlægger selv sociale arrangementer som forelægges til godkendelse i bestyrelsen. AMU Der planlægges kursus for Kirkefunktionærerne om mødet med borgere i sorg og krise. Gunna sender materiale til Henrik K. Henrik Højen har været til møde på AMU om sekretær 2. Det er positivt, at vi bliver inviteret til mødet, og fremover bliver det en kvinde fra politiet, der skal undervise i forhandlingsret. Henrik K. orienterede fra møde i Lokaløkonomigruppen.

8 Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1914 VIII Næste møde. Mandag den 16. november 2015 kl på Hotel Kirstine, Købmagergade 20, 4700 Næstved. Mødet begynder med frokost kl Mandag aften er der møde med Roskilde-Lolland Falsters kreds i Sankt Jørgens Kirke, Park Allé 101, 4700 Næstved. Bestyrelsesmødet slutter tirsdag den 17. november 2015 efter frokost. IX Eventuelt. Krista afmelder PAV og tjenestemandslove. Underskrifter side :

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1907 Dagsorden

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1907 Dagsorden Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1907 for bestyrelsesmøde den 28. september 2015 på sekretariatet i Vejle fra kl. 10.15 16.00. Tirsdag den 29. september 2015 er der møde med kredsformændene fra

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1915 Beslutningsprotokol

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1915 Beslutningsprotokol Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1915 Referat for bestyrelsesmøde den 16. og 17. november 2015 på Hotel Kirstine, Købmagergade 20, 4700 Næstved. Mødet begyndte med frokost kl. 12.00. Mandag aften

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 Dagsorden

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 Dagsorden Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 for bestyrelsesmøde den 18. og 19. maj 2015 på Sekretariatet i Vejle. Mødet begynder med kaffe, mandag kl. 10.15, og der sluttes med frokost tirsdag kl. 13.00.

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1899 Beslutningsprotokol

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1899 Beslutningsprotokol Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1899 Referat for bestyrelsesmøde den 10. august 2015 på sekretariatet i Vejle fra kl. 10.15 16.00. Mødedeltagere: Henrik Kristoffersen Ejnar Kudsk Alex Harttung

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1962 Beslutningsprotokol

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1962 Beslutningsprotokol Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1962 Referat for bestyrelsesmøde den 15. august 2016 på Sekretariatet i Vejle fra kl. 10.15-16.00. Mødedeltagere: Henrik Kristoffersen Henrik Højen Jørgen Hvolbye

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 Beslutningsprotokol

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 Beslutningsprotokol Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 Referat for bestyrelsesmøde den 18. og 19. maj 2015 på Sekretariatet i Vejle. Mødet begyndte med kaffe, mandag kl. 10.15, og der afsluttedes med frokost tirsdag

Læs mere

Traditionen tro, vil jeg gerne bede Jer om at rejse jer. og hver især lade tankerne gå til dem, som er døde siden sidste generalforsamling

Traditionen tro, vil jeg gerne bede Jer om at rejse jer. og hver især lade tankerne gå til dem, som er døde siden sidste generalforsamling Generalforsamling 2012 mundtlig beretning Traditionen tro, vil jeg gerne bede Jer om at rejse jer og hver især lade tankerne gå til dem, som er døde siden sidste generalforsamling og for dem alle udtale

Læs mere

KORDEGNENES BLAD NOVEMBER 2015

KORDEGNENES BLAD NOVEMBER 2015 KORDEGNENES BLAD 9 NOVEMBER 2015 2 KORDEGNENES BLAD NR. 9 NOVEMBER 2015 Kordegnenes blad Nr. 9 2015, 90. årgang Kordegneforeningens kontor Sekretær Krista Grane Larsen Worsaaesgade 10, st., 7100 Vejle

Læs mere

Referat fra den 6. december 2006

Referat fra den 6. december 2006 Referat fra den 6. december 2006 Mødested: Grindsted sygehus røntgenafdelingen. Engparken 1, 7200 Grindsted den 6. Dec. 2006 kl. 09.00-14.00 Fremmødte: Christian, Lars, Dorthe, Anne-Grethe, Pica, Maria

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1 Bestyrelsesmøde. Sted: Odense Produktions-Højskole Tidspunkt: Onsdag den 8. december 2010, kl. 10.00 til 15.00, Møde fra 10.00 til 14.00 derefter julefrokost. 1. Orientering og meddelelser. Dagsorden.

Læs mere

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00 Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Deltagere: Gitte W, Eva, og Käthe Afbud: Käthe Punkt 1 punktet Dagsorden

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Endeligt referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 03. marts kl.18.00 i Solrød kirke/konfirmandlokalet Lille Gade 10B Husk at medlemmer melder afbud og suppleanter

Læs mere

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Hotel Hvide Hus, Strandvejen 111, 4600 Køge. Side 2 af 7 Stiftende Repræsentantskabsmøde 2010

Læs mere

Notat. Referat af 7. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken

Notat. Referat af 7. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Dato: 3.marts 2010 Referat af 7. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Mødet fandt sted torsdag den 14. januar 2010 kl. 12.00 til kl. 15.00 i Kirkeministeriet. Kirkeministeriet

Læs mere

Notat. Referat af 6. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken

Notat. Referat af 6. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Dato:26. oktober 2009 Referat af 6. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Kirkeministeriet Sagsbehandler Lone Klixbüll Mødet fandt sted torsdag den 8. oktober 2009

Læs mere

Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost

Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost Ø k o n o m i d i r e k t ø r f o r e n i n g e n Hovedbestyrelsen for Økonomidirektørforeningen Mødedato og tid: Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost Mødested: Munkebjerg

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde

1. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde Referat af 6. Forretningsudvalgsmøde den 30. oktober 2012 Side 1 Referat af 6. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 30. oktober 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Christiansborg Forretningsudvalget Navn

Læs mere

Tidsplan for budgetprocessen 2017 2020 (foreløbige tidspunkter)

Tidsplan for budgetprocessen 2017 2020 (foreløbige tidspunkter) Tidsplan for budgetprocessen 2017 2020 (foreløbige tidspunkter) Dato Indhold Ansvarlig Fredag, den 27. november 2015 Drøftelse af Magistratens evaluering af budget 2016-2019 i Økonomi- og Planlægningsgruppen

Læs mere

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Referat fra HSU møde den 21. november 2011 Tid: kl. 14.00-16.30 Sted: Deltagere: Fraværende med afbud: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Mads Kofod Susanne Würtz Søs Haugaard Lars Vesløv Henrik

Læs mere

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd Mødested: Kontoret Kallemosen 16, Aabenraa. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Deltagere: Leif Poulsen LP, Monika Löck ML, Svend Jensen SJ, Jeanette

Læs mere

A. Større sager/emner til drøftelse (1,5 timer)

A. Større sager/emner til drøftelse (1,5 timer) Gentofte Skole, 25. februar 2013 Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag d. 21. februar 2013 kl. 18 21 (kontoret) Majken Linnemann Jensen, Anne Julie Murphy,Jørn Haandbæk, Asger Henning Nielsen, Kristian

Læs mere

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag)

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag) Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse mandag den 23. marts 2015 Afbud: Irvin Beckovic 1. Referat fra: a) Bestyrelsesmødet den 26. januar 2015 Referatet blev godkendt uden bemærkninger 2. Efterretninger/siden

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

REFERAT FRA SCHWEISSKOORDINATORMØDE 02-15

REFERAT FRA SCHWEISSKOORDINATORMØDE 02-15 REFERAT FRA SCHWEISSKOORDINATORMØDE 02-15 Tid: Lørdag den 22. august 2015 kl. 12.30 16.00 (internt møde kl. 10.00 12.00) Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Deltagere: Søren P.

Læs mere

8680 RY Torsdag den 8. oktober 2015 klokken 18,30

8680 RY Torsdag den 8. oktober 2015 klokken 18,30 Dagsorden Fraværende Referat Ole Hefsgaard med anmeldt forfald 117. Godkendelse af dagsorden 118. Godkendelse af referat fra mødet den 10. september 119. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet 3. Kirkeministeriet

Læs mere

På ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 51, den 28. maj 2015 vedtog afdelingsmødet

På ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 51, den 28. maj 2015 vedtog afdelingsmødet Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 20. maj 2015 blev

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00

Referat fra Menighedsrådsmøde. Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00 Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Mødested: Deltager: Afbud fra: Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00 Konfirmandstuen, Rødding Præstegård. Anger Nissen, Helene Bertelsen, Tove

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 29. september 2015. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 29. september 2015. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 29. september 2015. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen Provstiudvalgsmedlem

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 26. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 26. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 26. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen Provstiudvalgsmedlem

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Tid: 11. januar 2012 kl. 18.00. Sted: Ricco s Kaffebar, Århusgade/Strandboulevarden. Indbudte: Anders, Anne, Jasper, Jens, Hanne, Helen, Søren. Tilstede: Anders, Anne,

Læs mere

Referat for: Odder Provstiudvalg. PU møde 24. april 2014. Kl. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Ingen fraværende

Referat for: Odder Provstiudvalg. PU møde 24. april 2014. Kl. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Ingen fraværende Referat for: Odder Provstiudvalg PU møde 24. april 2014. Kl. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Ingen fraværende Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Visioner for PU 2014-2017 Fortsættelse

Læs mere

2. Godkendelse af referat Referat af bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 fremlægges til underskrift. Referat blev underskrevet.

2. Godkendelse af referat Referat af bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 fremlægges til underskrift. Referat blev underskrevet. 1 Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole tirsdag den 11. juni 2013 kl. 15.00 18.00. Til stede: Preben Kofoed (PKo - formand), Ingrid Fabricius (IF, næstformand - kom under punkt 6), Povl Kylling

Læs mere

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Mødested Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 26.02.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber,

Læs mere

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Dagsorden Der indkaldes til konstituerende kredsbestyrelsesmøde Tirsdag den 17. november 2015 kl. 13.00 til 17.00 Mødet afholdes på kredsens kontor Møllevej 13, 4140

Læs mere

Bekendtgørelse om folkekirkens uddannelsesinstitutioner for præster.

Bekendtgørelse om folkekirkens uddannelsesinstitutioner for præster. Dokumentnr.: 322724 Kirkeministeriets bekendtgørelse nr. af 2007 Bekendtgørelse om folkekirkens uddannelsesinstitutioner for præster. I medfør af 2-5 i lov nr. 309 af 16. maj 1990 om folkekirkens institutioner

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 23. september 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 23. september 2015 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 21. oktober, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 23. september blev

Læs mere

Bestyrelsesmødet blev grundet sygdom rykket fra den 18. til den 25. november 2015

Bestyrelsesmødet blev grundet sygdom rykket fra den 18. til den 25. november 2015 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 25. november, kl. 17.30. Afbud: Bestyrelsesmødet blev grundet sygdom rykket fra den 18. til den 25. november 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2.

Læs mere

Fraværende: Kjeld Madsen (afbud) og Jann Hedelund Jørgensen (afbud). Webmaster Søren Larsen deltager i behandlingen af pkt. 2.2 og 4.7.

Fraværende: Kjeld Madsen (afbud) og Jann Hedelund Jørgensen (afbud). Webmaster Søren Larsen deltager i behandlingen af pkt. 2.2 og 4.7. Der er spørgetid kl. 19.00 Fraværende: Kjeld Madsen (afbud) og Jann Hedelund Jørgensen (afbud). Webmaster Søren Larsen deltager i behandlingen af pkt. 2.2 og 4.7. Godkendt, at webmaster deltager uden stemmeret

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde Dagtilbud Skanderborg Vest

Forældrebestyrelsesmøde Dagtilbud Skanderborg Vest Mødedata Forældrebestyrelsesmøde Dagtilbud Skanderborg Vest Mødedato 17. september 2015 Mødetidspunkt kl. 19.00 21:30 Mødested Vrold Børnehus Gl. skolevej 1 8660 Skanderborg Deltagere Afbud Referent/ Mødeleder/ordstyrer:

Læs mere

KTCs vedtægter gældende fra den 23. september 2009

KTCs vedtægter gældende fra den 23. september 2009 1 KTCs vedtægter gældende fra den 23. september 2009 Indhold KAPITEL I FORENINGEN... 1 1. NAVN, OMRÅDE OG HJEMSTED... 1 2. FORMÅL... 2 Stk. 1. Mission... 2 Stk. 2. Vision... 2 Stk. 3. Vidensformidling...

Læs mere

Deltagere: Jan Larsen (JL), Benny Nielsen (BN), Jakob Fryd (JF), Claus Hansen (CH), Flemming Tuborg Larsen (FTL) og Ulrik Jørgensen (UJO), referent

Deltagere: Jan Larsen (JL), Benny Nielsen (BN), Jakob Fryd (JF), Claus Hansen (CH), Flemming Tuborg Larsen (FTL) og Ulrik Jørgensen (UJO), referent Nyborg, den 24. september 2013 J.nr. 2019.13/ UJO Referat af møde i DHF s UU - Elite Mandag den 2. september 2013 kl. 18.45 20.30 på Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Plads 3, 7100 Vejle Deltagere: Jan

Læs mere

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 8.4.2013, kl. 9-12 For referat: Dato for udarbejdelse: Es/Bej 12.04.13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

Referat. Møde i følgegruppen for forebyggelse Mandag den 29. februar 2016 Mødelokale 1515, Regionshuset, Damhaven 12, 7100 Vejle

Referat. Møde i følgegruppen for forebyggelse Mandag den 29. februar 2016 Mødelokale 1515, Regionshuset, Damhaven 12, 7100 Vejle Afdeling: Sundhedssamarbejde og Kvalitet Udarbejdet af: Journal nr.: E-mail: blm@rsyd.dk og iben.lykkeeggertsen@middelfart.dk Dato: 08-03-2016 Telefon: 2920 1212 og 3057 1183 Referat Møde i følgegruppen

Læs mere

Udkast til referat fra bestyrelsesmøde

Udkast til referat fra bestyrelsesmøde Udkast til referat fra bestyrelsesmøde Mandag d. 9/12-2014 kl. 16.00 Til stede: Afbud: Anders Bach Hellerøe (ABH), Tove Kruse (TK), Jan B. Larsen (JBL), Claus Niller Nielsen (CNN), Lars Nielsen (LN), Susan

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden CJE. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde CJE

1. Godkendelse af dagsorden CJE. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde CJE Offentligt referat Bestyrelsesmøde den 8. januar 2013 kl. 17.00 20.00 Deltagere Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Anders Stampe (AS) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 10. maj 2012. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 10. maj 2012. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 10. maj 2012. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Alle mødt Mødepunkt 1 Tillæg til kirkegårdsvedtægt ved Greve Kirkegård Sag: Tillæg til kirkegårdsvedtægt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 7. oktober 2014 Tid: Kl. 17:30 20:30 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhus Kenneth Bøggild, Claus Voigt Andersen, Peter Jensen, Henrik Borch, Mogens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 3. december 2015 Kl 10:00 16:00 Vartov, Farvergade 27, 1463 København K

Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 3. december 2015 Kl 10:00 16:00 Vartov, Farvergade 27, 1463 København K Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 3. december 2015 Kl 10:00 16:00 Vartov, Farvergade 27, 1463 København K Til stede: Lena Schnack Mertz, Morten Lønborg Friis, Jan Jacobsen, Jens Bloch, Jørgen Graven Nielsen,

Læs mere

Forslag til Budgetproces Tids- og aktivitetsplan for By- og Landskabsudvalget Budget 2017-20

Forslag til Budgetproces Tids- og aktivitetsplan for By- og Landskabsudvalget Budget 2017-20 Forslag til Budgetproces Tids- og aktivitetsplan for By- og Landskabsudvalget Budget 2017-20 Mandag, den 4. januar 2016 Torsdag, den 7. januar 2016 By- og Landskabsudvalget By- og Landskabsudvalget godkender

Læs mere

Referat. 46. bestyrelsesmøde Danske Erhvervsskoler-Bestyrelserne 8. januar 2015

Referat. 46. bestyrelsesmøde Danske Erhvervsskoler-Bestyrelserne 8. januar 2015 Referat 46. bestyrelsesmøde Danske Erhvervsskoler-Bestyrelserne 8. januar 2015 Kl. 09.00 10.15: Bestyrelsen deltager i åbningen af Skills i Bella Centret. Der er reserveret pladser til bestyrelsen. Umiddelbart

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. april 2015 kl. 19.00 i det store menighedslokale på første sal

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. april 2015 kl. 19.00 i det store menighedslokale på første sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde Torsdag d. 30. april 2015 Side 1 Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. april 2015 kl. 19.00 i det store menighedslokale på første sal Dagsordenstekst: Tilstede Protokollat:

Læs mere

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening Vedtægter for Østsalling Idrætsforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østsalling Idrætsforening, stiftet den 17. november 1969. Dens hjemsted er i Skive Kommune. 2. Formål Foreningens formål

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

MENIGHEDSRÅDSMØDE. Dagsorden med referat efter hvert punkt. Afbud fra. DIF kommer senere. Godkendelse og underskrift af referat fra 16.1.

MENIGHEDSRÅDSMØDE. Dagsorden med referat efter hvert punkt. Afbud fra. DIF kommer senere. Godkendelse og underskrift af referat fra 16.1. Dagsorden med efter hvert punkt 1: 2: 3: Afbud fra Godkendelse af fra sidste MRmøde Godkendelse af dagsorden DIF kommer senere Godkendelse og underskrift af fra 16.1.2014 Godkendt med tilføjelse af punkt

Læs mere

Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016

Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016 Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016 Der indkaldes hermed til fællesmøde (SU) for alle medlemmer af haveforeningernes bestyrelser og bestyrelsen i Nordøstsjællandskredsen. Møde dato er tirsdag d.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i sektionen for lærere med dansk som 2. sprog

Bestyrelsesmøde i sektionen for lærere med dansk som 2. sprog Referat Emne Bestyrelsesmøde i sektionen for lærere med dansk som 2. sprog Dato 06. oktober 2010, kl. 09-15.00 Tilstede Afbud Fra sekretariatet Dan Sæderup, Jørgen Andersen, Dorthe Hecht, aksel Lindballe,

Læs mere

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 03.12.15. kl. 18.00 Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Erik Quist Andersen (EQA), Morten Svoger (MS), Kim Hansen (KH), Jan Brix (JB), Bettina Lauritsen(BL), Suppleanter:

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012 Afbud fra René Gordon Larsen, Mette Groes deltager Mødeleder Charlotte Graungaard Ordstyrer Christian Gøttsch Hansen Referent Michael Dreyer Referat

Læs mere

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro 2016 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro Uge 27 3/7-9/7-2016 Side 2 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro og indre balance Kurset er for dig, der gerne vil nå lidt længere

Læs mere

Jens Ole Christensen bød velkommen til det første bestyrelsesmøde i 2013, hvor der måtte noteres et frafald på 2 mødedeltagere.

Jens Ole Christensen bød velkommen til det første bestyrelsesmøde i 2013, hvor der måtte noteres et frafald på 2 mødedeltagere. Mødested: Svalegaarden. Tidspunkt: Torsdag, den 17. januar 2013 - kl. 17:30. Deltagere: Jens Ole Christensen (JOC) Jens Skovgaard (JSK) Verner F. Larsen (VFL) Torben Thorup Jensen (TTJ) Preben Eihilt (PE)

Læs mere

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget Referat af mødet den 21. april 2010 Ref: HS Dato: 6. maj 2010 Til stede: Afbud fra: Carl-Vilhelm Rasmussen, NRGI (Dansk Energi) Bjarne H Jensen, Naturgas Midt-Nord

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I U-LANDSFORENINGEN SVALERNE D. 10. OKTOBER 2010

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I U-LANDSFORENINGEN SVALERNE D. 10. OKTOBER 2010 REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I U-LANDSFORENINGEN SVALERNE D. 10. OKTOBER 2010 Til stede: (godkendt på bestyrelsesmødet d. 12. december 2010) Thomas Rugård Poulsen, Kirsten Nielsen, Lone Place, Romilda Wangari,

Læs mere

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN. Januar 2014. side 1

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN. Januar 2014. side 1 Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN Januar 2014 side 1 Amtsforeningens bestyrelse: Formand Flemming Gaaei Hans Dyres vej 51 9300 Sæby Telefon: 60 64 90 95 flemming@supersej.dk Næstformand

Læs mere

Protokol 16. Områdegruppebestyrelsesmøde (ekstraordinært) 22. Oktober på Næsbylund.

Protokol 16. Områdegruppebestyrelsesmøde (ekstraordinært) 22. Oktober på Næsbylund. Protokol 16. Områdegruppebestyrelsesmøde (ekstraordinært) 22. Oktober på Næsbylund. Deltagere: Niels Henrik Nielsen, John Kildsgaard, Henrik Novak, Hans Jørgen Worm-Laursen, Poul Balle, Lajla Hallundbæk,

Læs mere

Referat. 7. august 2015. Bestyrelse 2-2015 Væksthus Hovedstadsregionen

Referat. 7. august 2015. Bestyrelse 2-2015 Væksthus Hovedstadsregionen Referat 7. august 2015 Bestyrelse 2-2015 Væksthus Hovedstadsregionen Dato: Tirsdag den 23. juni Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Deltagere:

Læs mere

Referat for: Næstved Provstiudvalg PU møde 12. oktober 2011. Kl. 13.00-18.00 Mødested: Stationsvej 4, Glumsø

Referat for: Næstved Provstiudvalg PU møde 12. oktober 2011. Kl. 13.00-18.00 Mødested: Stationsvej 4, Glumsø Referat for: Næstved Provstiudvalg PU møde 12. oktober 2011. Kl. 13.00-18.00 Mødested: Stationsvej 4, Glumsø Fraværende med anmeldt forfald: Ingen. Mødepunkt 1 Snesere, istandsættelse af Snesere Kirke

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 11. oktober 2007 REFERAT MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerkub DATO: Den 4. oktober 2007 kl. 18:00 STED: KFIU-Hallen, Knuthenborgvej 24, 2500 Valby DELTAGERE: Michael Poulsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund.

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund. Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3 Fra d. 15/1-2016 - 15/2-2016. - 22/2-2016. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund. Referent: Maybritt

Læs mere

REFERAT. Bestyrelsesmøde. Punkter til beslutning

REFERAT. Bestyrelsesmøde. Punkter til beslutning REFERAT Bestyrelsesmøde Tidspunkt: Onsdag d. 13. marts 2013 kl. 9.00-12.00 Sted: Skive afdelingen lokale 14 Deltagere: Bente Bang, Leif Lund, Birthe Harritz, Ulla Møller Thomsen, Kurt Thinggaard, Ole Christensen,

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende v/ AAU

Studentersamfundet - For alle studerende v/ AAU Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 28. November klokken 17.00, Riddersalen,. Ordinære medlemmer: Milan Vestetergaard, Formand ** Mark Bengtson, Næstformand Kasper Gram, Kasserer Anne Kathrine Krushave,

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND

VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND Socialpædagogerne Sydjylland VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Fakta om Kreds Sydjylland... 4 Fordeling af tidsforbruget på kredskontoret... 4 Servicering

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. februar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 29-01-2014 Hotel Falster, Skovalleen, 4800 Nykøbing F. 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson,

Læs mere

Vedtægter for Orø Bådelaug

Vedtægter for Orø Bådelaug 1 Sejlklubbens navn og hjemsted Klubbens navn er Orø Bådelaug. Dens hjemsted er Holbæk Kommune. Vedtægter for Orø Bådelaug 2 Sejlklubbens formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser overfor

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 22. marts 2009 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 22. marts 2009 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 22. marts 2009 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Hanne Buchholdt, Niels

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Tid: Lørdag den 10. marts 2001, kl. 13.00 Sted: Blommenslyst Kro, Odense Dagsorden: Velkomst v. formanden Ove Glerup 1. Valg af dirigent 2. Valg af

Læs mere

Afbud fra Bodil Boesgaard i stedet deltog Lars Søgaard. 1. Godkendelse af dagsorden... 2. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde...

Afbud fra Bodil Boesgaard i stedet deltog Lars Søgaard. 1. Godkendelse af dagsorden... 2. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde... Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 11. juni 2015 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Afbud fra Bodil Boesgaard i stedet deltog Lars Søgaard. Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Mariann, Kurt, Lisbeth, Dorthe S, Kirsten, Rita, Malene DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d. 18.-05.-2016

Referat af møde i Ældrerådet d. 18.-05.-2016 Referat af møde i Ældrerådet d. 18.-05.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 18. maj 2016 Deltagere Tidsrum 10.00 ca. 12.15 (bemærk at mødet

Læs mere

Ændringsforslag til vedtægterne

Ændringsforslag til vedtægterne Ændringsforslag til vedtægterne Europæisk Ungdom Danmark Landsmøde 22. februar 2014 Ændringsforslag 1-58 Indsendt af: Anne Sofie Tranberg & Tom Weinreich Note: Alle paragrafhenvisninger sker med de numre,

Læs mere

Midlertidig bestyrelse for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Møde nr. 4: Torsdag den 24. august 2006 kl. 08.00 10.30

Midlertidig bestyrelse for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Møde nr. 4: Torsdag den 24. august 2006 kl. 08.00 10.30 Medlemmerne af midlertidige bestyrelse 31. august 2006 Mødereferat Udvalg: Midlertidig bestyrelse for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Møde nr. 4: Torsdag den 24. august 2006 kl. 08.00 10.30 Mødested:

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30. Side 1/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen Christensen

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 24.9.2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Solvang Sted: Fælleshuset Mødedeltagere Haveforeninger HF/Knæbjerget, HF/Bernstorff og HF/Solvang Kredsbestyrelsen: Torben Juul Eriksen(TJE), Vibeke

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Referat fra menighedsrådsmøde tirsdag den 26. april 2016 kl. 19.00 i kirkehuset Fraværende: Knud Erik Arentsen, Bente Loft Nielsen deltog kl.20.10 20.40. Antal mødedeltagere. 10 Dagsorden: Beslutninger:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i servicegruppen 3F Holstebro, mandag d. 6 oktober 2014.

Referat fra bestyrelsesmøde i servicegruppen 3F Holstebro, mandag d. 6 oktober 2014. Referat fra bestyrelsesmøde i servicegruppen 3F Holstebro, mandag d. 6 oktober 2014. Til stede : Gitte Hansen, Villy Sørensen, Henriette Eriksen, Siva, Kirsten Johansen, Annette Nielsen, Birthe Thorenfeldt,

Læs mere

Dagsorden til langt bestyrelsesmøde lørdag d.2. november kl. 10. til søndag d.3. november kl. 12.00.

Dagsorden til langt bestyrelsesmøde lørdag d.2. november kl. 10. til søndag d.3. november kl. 12.00. Dagsorden til langt bestyrelsesmøde lørdag d.2. november kl. 10. til søndag d.3. november kl. 12.00. Afbud fra Leif. Bente kommer ved 14 tiden lørdag p.gr.a ansættelsessamtaler i DATS. Per kører ved 11

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Referat fra møde den 26. august 2014 kl. 19.00 i Rindum Sogns Menighedsråd

Referat fra møde den 26. august 2014 kl. 19.00 i Rindum Sogns Menighedsråd Rindum Kirke, Menighedsrådet, Rindumvej 2, 6950 Ringkøbing Referat fra møde den 26. august 2014 kl. 19.00 i Rindum Sogns Menighedsråd Til stede: Tage Høj Kristiansen, Alex Wejse, Poul Sørensen, Knud Føhns,

Læs mere

Temamøde for kontaktpersoner

Temamøde for kontaktpersoner Temamøde for kontaktpersoner Ansættelsesvilkår, overenskomster og planlægning af arbejdstid Den 19. marts 2013 kl. 19.00-21.00 i Hedeagerkirken, Herning Dagsorden Orientering om ansættelsesvilkår, overenskomster

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Mødedeltagere: Tine Lindhardt, Henrik Wigh Poulsen, Erik Vind, Ester Larsen, Helga Højsager, Bente Kaysen, Grethe Krogh Jakobsen, Mikael

Læs mere

Ordinært møde i Tapdrup menighedsråd. 2012. Blad nr. AaL. 1. Velkomst. Ekstra pkt. udlejning Sognehuset. Godkendelse af dagsorden.

Ordinært møde i Tapdrup menighedsråd. 2012. Blad nr. AaL. 1. Velkomst. Ekstra pkt. udlejning Sognehuset. Godkendelse af dagsorden. Side 1 af 5 1. Velkomst. Godkendelse af dagsorden. 2. Regnskab og budget. a.1. Gennemgang af månedsstatus v. LMO a.2. Budget. Ekstra pkt. udlejning Sognehuset Mie Jensen gennemgik det fremsendte regn-

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Fraværende: Pernille, Jacob. Linda er trådt ud af bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde Mandag d. 2/10 kl. 15.30 Randi Fechtenburg Over Hollufvej 12 5220 Odense SØ tlf. og fax 6593 4800 Randi Fechtenburg

Læs mere

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 24.01.2017 Sekretariatet Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 torsdag 24. januar 2017 kl. 12.00 15.00 REFERAT I mødet deltog: Formand Lars Bonde Eriksen,

Læs mere

i AVEDØRE KIRKE Menighedsrådsmøde den 12. marts, kl. 19.00.

i AVEDØRE KIRKE Menighedsrådsmøde den 12. marts, kl. 19.00. Menighedsrådsmøde den 12. marts, kl. 19.00. Vælger sang: Rikke Strandgaard Spørgetid Afbud bedes meldt til kirkens kontor tlf. 21 16 25 07 - dagen før inden kl. 13. Derefter til formanden, tlf. 50 84 39

Læs mere

Referat fra møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. december kl. 15. i mødelokalet ved direktørens kontor.

Referat fra møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. december kl. 15. i mødelokalet ved direktørens kontor. Referat fra møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. december kl. 15 i mødelokalet ved direktørens kontor. Medlemmer: Formand Ebbe Lilliendal, repræsentant udpeget af kommunalbestyrelsen

Læs mere

Kommunikation Bestyrelsesmedlemmer: PN. Sekretariat: PB

Kommunikation Bestyrelsesmedlemmer: PN. Sekretariat: PB Referat af bestyrelsesmøde 10. oktober 2019, kl. 10.30 til 15.30 Sekretariatet Afbud: ML 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Siden sidst PN orienterede om møder mv. med andre organisationer 3. Interne

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 23. november 2015 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje Marianne Ringgren (referent) Lars Rahbæk Erik Fæster Ingelise Hatting Pierre Ørndorf

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Linda Kampmann, Kim Reenberg, Kim Sommer 10. januar 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere