Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Jannie Hammershøi (JH).

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Jannie Hammershøi (JH)."

Transkript

1 REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 24. JANUAR 2013 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Jannie Hammershøi (JH). René Budde Gade (RBG), Jan S. Johansen (JSJ) deltog begge via Skype. Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), Michael Mølgaard Nielsen (MMN) og Carsten Mortensen (CM). Afbud: Lene van der Keur (LvdK), Even Magnussen (EM). DAGSORDEN Ad 1 Godkendelse af dagsorden. Sager til beslutning 2 Valg af ordstyrer 3 Godkendelse af referat fra bestyrelsens møde d. 7. nov Opfølgning på referat af bestyrelsens møde d. 7. nov Fastsættelse af datoer og tid for bestyrelsesmøder m.v. 6 Kommende internationale møder/konferencer 7 Økonomi 8 Opfølgning overfor PL sponsorer og medaljetagere 9 Jens Boe Nielsen som vicepræsident i INAS 10 Procedure DHIF repræsentanter i samarbejdsudvalg med andre Specialforbund Sager til drøftelse 11 Goalball situationen i Danmark 12 PL indsamling 13 Special Olympics politik 14 PL 2012 evaluering 14a Bestyrelsens beretning til repræsentantskabsmødet Sager til orientering 15 EM i Paragolf - evaluering 16 Nyt fra bestyrelsens medlemmer 17 Nyt fra ledelsen 18 Eventuelt s.: 1.

2 SAGER TIL BESLUTNING Ad 2 Valg af ordstyrer JH blev valgt. Ad 3 Godkendelse og underskrift af referatet af bestyrelsens møde d. 7. november 2012 Referatet blev godkendt uden bemærkninger og underskrevet. Ad 4 Opfølgning på referatet af bestyrelsens møde d. 7. november 2012 a) Kørselsafregning udvalg LvdK har meldt afbud til mødet. Derfor udsættes punktet til bestyrelsesmødet i marts. b) Samarbejdsaftale med DCU Møde mellem Dennis Madsen, CM og DCU er afholdt - positivt og aftalen er blevet justeret. KVN/CM tilretter aftalen, som rundsendes (CM) Ad 5 Fastsættelse af datoer og tid for bestyrelsesmøder m.v. Bestyrelsesmøder: Datoer for forårets møder: 21. marts (incl. SO National Board) afbud: JH 20. april kl.11 til maj 19. juni Andre møder og arrangementer: 26. februar dialogmøde Års (JSJ, EM, KVN) 27. februar dialogmøde Kolding (JSJ, RBG, KVN) 14. marts dialogmøde København (JSJ, LvdK, JBN, KVN og TRT) april Udvalgskonference, Kolding 20. april Repræsentantskabsmøde, Kolding (Alle) 31. maj 2. juni Handicapidræts Festival i Viborg (KVN) På dialogmøderne opfordres alle stående udvalg til at være repræsenteret. Ad 6 Ad 7 Kommende internationale møder/konferencer 28. april - INAS GA i Rio (JBN) 31. aug sept. IBSA GA København (JH og KVN) 3-5. okt. - EPC i Dublin (JP) Økonomi Intet til behandling. s.: 2.

3 Ad 8 Opfølgning overfor PL sponsorer og medaljetagere Resumé: DHIF har som andre Paralympiske Komiteer modtaget vor del af armaturet til PL-Flammen, og den står i vort sekretariat. Vore hovedsponsorer har givet udtryk for, at det kunne være interessant om armaturet kunne udstilles i en kortere periode på deres hovedkontor. Umiddelbart en god måde at profilere samarbejdet på hos sponsoren. OL-medaljetagere fik under sports-show-festen i Herning en erindringspin fra IOC DHIF s medaljetagere fik (kun) en buket blomster (dog en fin tanke fra DIF), men DHIF kunne overfor IPC anbefale en tilsvarende gestus: indførelse af en PL-pin som erindring til PL-medaljørerne. Initiativ kan tages straks eller på IPC-GA til efteråret. Dan Boyter har skrevet til Kronprinsen og opfordret ham til som IOCmedlem at arbejde for, at IOC-pin også tildeles PL-medaljørerne Anbefaling til bestyrelsen: At PL-flammen går på omgang til interesserede hovedsponsorerne, og at DHIF foreslår overfor IPC, at der uddeles en PL-medalje-pin til PL s medaljevindere. Beslutning: Oplægget blev vedtaget forslag om PL medalje pins forelægges på IPC generalforsamling som forslag. (KVN) Ad 9 Jens Boe Nielsen som vicepræsident i INAS Resumé: Vicepræsidentposten er ledig, når der er GF i INAS i løbet af foråret og der er en tradition for, at Norden har en repræsentant i INASbestyrelsen. NordHIF (Island) har opfordret DHIF at indstille JBN og han er (efter nogen overvejelse) interesseret. I forlængelse af DHIF s politiske indsats på ID-området specielt i IPCregi er det naturligt, at vi fortsætter med at udvikle og presse på, således ID-idrætten kommer til at stå stærkere. Det er naturligvis et paradoks, at DHIF markerer sig stærkt politisk på dette område, når vi har vanskeligt ved at danske ID-atleter kommer på banen i INAS-regi. Men det politiske arbejde internationalt kan og bør også slå igennem på nationalt plan. Det bør være en udfordring for DHIF s organisation. Anbefaling til bestyrelsen: At DHIF indstiller JBN som kandidat til posten som vicepræsident for INAS på førstkommende GF. Beslutning: Bestyrelsen gav fuld opbakning til JBN s kandidatur. JBN opstilles til posten. s.: 3.

4 Ad 10 Procedure DHIF repræsentanter i samarbejdsudvalg med andre Specialforbund Resumé: Når en samarbejdsaftale med et andet specialforbund foreligger, skal repræsentanter til et beskrevet samarbejdsudvalg udpeges efterfølgende procedure: Antallet af repræsentanter til et samarbejdsudvalg afhænger af indholdet i aftalen med specialforbundet og det til en hver tid mest hensigtsmæssige. Idrætsudvalget for den pågældende idræt anmodes om at indstille en kandidat til samarbejdsudvalget. Bredde- og eliteudvalget anmodes efterfølgende om at foreslå kandidat(er) til samarbejdsudvalget. Ledelsen samler op på de foreslåede kandidater. Ledelsen kan selv foreslå kandidater, bl.a. en konsulent, hvis det er hensigtsmæssigt. Ledelsen indstiller til bestyrelsen, Bestyrelsen træffer endelig beslutning om DHIF s repræsentanter til samarbejdsudvalget. I forbindelse med udpegning til et samarbejdsudvalg skal kandidaterne naturligvis vide noget om idrætten og kunne anlægge en helhedsbetragtning og dermed sikre, at alle aspekter i samarbejdsaftalen bliver gennemført. Anbefaling til bestyrelsen: At proceduren godkendes. Beslutning: Det indføjes, at bestyrelsen ligeledes kan indstille kandidater til samarbejdsudvalgene. Indstillingen blev herefter vedtaget. Kandidater til svømmesamarbejdsudvalg blev udpeget: Chr. Bundgaard, Even Magnussen og Jens Winther. CM tilretter forslaget. SAGER TIL DRØFTELSE Ad 11 Goalball situationen i Danmark Resumé: JH beskriver i sin mail, at goalball i DHIF er på vej til at gå i stå der er ikke opbakning og der mangler spillere. En problematisk udvikling, som bør drøftes, analyseres, bremses og vendes. s.: 4.

5 Der blev desuden fremlagt en redegørelse om situationen udarbejdet af Peter Kock. Anbefaling til bestyrelsen: At vurdere udviklingen beskrevet i JH s mail og igangsætte en analyse af problemstillingen Beslutning: Fokus skal rettes mod etablering af goalball i Vejle/Århus. (SJK) Det bemærkedes, at synskonsulenter bør inddrages i arbejdet, og idrætsudvalget bør styrkes. JH tager kontakt til udvalget. Ad 12 PL indsamling Resumé: Vi har frem med London haft følgende direkte PL indsamlingsaktiviteter: Salg af støtteaktier via Telehandelshuset i Tåstrup. Tidligere havde vi kun indsamling umiddelbart før PL. Mod London igangsatte vi salget af støtteaktier allerede i 2009 og med et mindre beløb kr I PL året 2012 ændredes beløbet til kr ,-. Nettoresultat samlet for årene i alt kr Salg af litografisk tryk ( Sylvester): Samlet salg 162 stk. Nettoindtjening kr ,- Aktiviteter rettet mod danske virksomheder i London: Samlet indtægt kr ,- Lotteri i JYSK: Samlet salg lodder Nettoindtjening kr Samlet netto i alt kr ,-. Fremadrettet foreslås at vi fortsætter indsamlingsaktiviteterne i Telehandelshuset med en årlig støtte på kr hvert år. Gentage lodseddelsalg i JYSK butikker i 2016 Anbefaling til bestyrelsen: Aktiviteter frem mod Rio 2016 drøftes Beslutning: Der blev fremsat forslag om at inddrage Sport One Danmark i hospitality aktiviteter i Rio. (NC/JP) Oplevelser er in p.t. det bør tænkes ind. Der skal arbejdes videre med at udvikle yderligere aktiviteter frem mod 2016 og vi skal være ude i god tid. s.: 5.

6 Ad 13 Special Olympics politik Oplægget blev drøftet. Beslutning: Frivillighed bør indskrives generelt i politikken. Special Olympic idræt bør være en del af samarbejdsaftalerne med andre specialforbund. Det skal forsøges at få LEV på banen igen. Prinsesse Benedikte er protektor for hele forbundet, incl. SO. SAGER TIL ORIENTERING Ad 14 PL evaluering Resumé: Der er vedhæftet evaluering. Anbefaling til bestyrelsen: Tages til efterretning JP tilretter evalueringen med de kommentarer, som blev fremsat på mødet. Styregruppen bearbejder evalueringen. Beslutning: Evalueringen blev i øvrigt taget til efterretning. Ad 14a Bestyrelsens beretning til repræsentantskabsmødet Nye emner skal meldes ind til NC senest den 31/1. Beretningen skal laves i samme form som sidste år. NC udmelder deadlines (se tilrettet bilag med arbejdsfordeling). Ad 15 EM i Paragolf evaluering Resumé: Der er vedhæftet evaluering. Et endelig regnskab vil udvise et overskud på omkring kr ,-, men lige nu afventer vi tilskud fra Vækstforum Bornholm på kr ,- samt et beløb på kr ,- fra Bornholms sparekasse. Men så skulle der også være slået søm i. Anbefaling til bestyrelsen: Tages til efterretning s.: 6.

7 Beslutning: Evalueringen blev taget til efterretning. Ad 16 Nyt fra bestyrelsens medlemmer JSJ: Satsningsområdet omkring frivillighed er sat på skinner og arbejdgruppen har mødtes og som det fremgår, er temaet sat på dialogmøderne, ligesom der er igangsat en surveymonkey. Temaet behandles i forbindelse med udvalgsseminaret forud for repræsentantskabsmødet. Efterfølgende vil det blive et bestyrelsespunkt igen. Udviklingsudvalget har mødtes og aftalt arbejdsform for den kommende periode. Der er fortsat god energi i udvalget og de folk, der er udpeget til det vil meget gerne benyttes i forbindelse med konkrete opgaver i DHIF i øvrigt eller til sparring i udviklingsarbejdet i det hele taget. Vi mødes en lille gruppe fra Best.; BrU og EU med Carsten og Marianne for at drøfte fortsat udvikling af uddannelsesaktiviteter i DHIF og som politisk sparring for Marianne. Møde på SDU omkring samarbejde. KV, Gregers og undertegnede deltog i et samarbejdsmøde. Jeg regner med at KV orienterer yderligere, så aftaler om den fremtidige proces kan indgås. JBN: Jeg blev sidste år (af KVN) bedt om at træde ind i en styregruppe i København, som skulle undersøge behovet for et Idræts(politisk) forum i København. Man havde inviteret repræsentanter for de største idrætsforbund i Danmark. Arbejdede mundede ud i et møde primo oktober med overborgmester Frank Jensen, hvorefter Idræts Forum København (IFK) blev en realitet. I dette møde med overborgmesteren deltog ganske mange repræsentanter for de københavnske klubber. Formålet er at sikre sig gode veje ind til Københavns Kommunes forvaltninger og politikere. Man ønsker især udvikling af og bedre tilgang til faciliteter, mulighed for bedre støtte til større arrangementer mv. gennem et stærkt samarbejde klubberne/forbundene imellem. Således er DIF (v. Preben Staun) også med. Vi havde i går endnu et styregruppemøde. Heri nævnte jeg, at jeg (selv) føler mig på ganske stor afstand af IFKs primære arbejdsområde. Skulle der være en repræsentant for handicapidrætten, burde det være en fra København. Jeg nævnte det for dem og sagde, at jeg vil tage det op med jer på bestyrelsesmødet: om det ikke skulle være i orden, at jeg går ud af IFK. Det var de så venlige at udtrykke ærgrelse over, men understregede, at hvis jeg lod mig erstatte, så er det vigtigt, at det er en politiker (frem for en ansat) idet IFK faktisk også har en arbejdsgruppe, bestående af ansatte i en række af de store forbund. JBN tager kontakt til Lavia-København for at høre om de kan overtage pladsen. s.: 7.

8 TRT: fra DIF: økonomisk udredning fra kulturministeriet Rammeaftale mellem TD og DIF Understøtte kommunale idrætspolitikker JP: Orienterede om EPC arbejdet Har deltaget i: Reception hos Bevica fonden Reception hos Zealand Care Bjarne Hennemanns afgang som direktør Sportsgalla i Herning Gløgg hos Kronprinsparret KVN: - Møde med DIF (Preben Staun) den 9. januar 2013 en årlig udviklingssamtale/kontaktmøde hvor vi drøftede følgende: Soldaterprojektet løber snart ud, men en forlængelse af bevilling til konsulent synes at være en mulighed Udredningsarbejdet hos Kulturministeriet (v. Morten Eisner) en aktivitetsanalyse sættes i gang via DIF DHIF og andre SPF skal udarbejde en Frivilligheds-Strategi der må vi kunne lære af hinanden Samspillet mellem DHIF og SPF kr er ikke (altid) motiverende fortæl om de gode historier fra andreforbund, bl.a. om mangfoldighed (unge, kvinder, etniske og PLudøvere) Finansieringen af PL hvorfor kun DHIF en ansøgning til DIF s økonomiansvarlige (vi har kik på IOC-puljen hos DIF) DHIF s holdning til udredningsarbejdet i KUM kontakt til ministeren (igen), til idrætsordførere, vi går efter dobbelt bevilling fra centrale kilder, hvilket vil give DHIF muskler til at intensivere samarbejdet med den øvrige idræt inkl. SPF Døveidrættens økonomi - Generalforsamling i CP-ISRA ( december) hvor hovedpunkterne var: Boccia har etableret sin egen organisation nyt kontingent RaceRunner bliver mere og mere synlig DK presser på, men det er tungt CP-ISRA vil arrangere et multi-sport-stævne i England (udviklings-idrætter) i august 2015 CP-ISRA s eget idrætsprogram er begrænset. - Møde med Dan Boyter den 28. januar i Idrættens Hus en udløber af sponsorsagen/logo på TV. - Møde med Team Danmark den 6. december, hvor der blev evalueret og set fremad noget tyder på at vor bevilling hæves med ½ mio.+ - Toplederkursus hos DIF den 4-5. januar 2013 om Frivillighed i sagens tjeneste, men hvilken sag? gode oplægsholdere, som bl.a. sagde: husk at klappe den frivillige på skulderen og også sagde: det er ikke frivilligt arbejde, men det er baseret på et frivilligt engagement s.: 8.

9 - Møde hos SydDansk Universitet den 10. januar 2013 om tættere samarbejde med Institut for Idræt og Biomekanik (Jan Johansen og Gregers deltog) JH: Orienterede om IBSA Her deltaget i Handicap Idrættens Videnscenters bestyrelsesmøde. Ad 17 Nyt fra ledelsen Sekretariat NC Vanføreforeningens Opmuntringspris Har indstillet en kandidat til Vanførefondens Opmuntringspris Medlemsregistrering Som bekendt er der nu etableret et fælles medlemsregistreringssystem (DFR) for DIF, DGI og Firmaidræt. Vi har fra starten udtrykt bekymring omkring systemet i forhold til vores registrering. Desværre havde vi ret i denne bekymring der var medio januar kun registreret ca medlemmer, der dyrker handicapidræt. Der holdes møde med repræsentanter fra DFR torsdag den 24. januar for afklaring. Sportsgalla 2012 Handicapidrætten satte sit præg på årets Sportsgalla på DR. Ud af 10 priser gik de 2 til handicapidrætten Kulturministerens Handicapprisidrætspris på til Jackie Christiansen og Bestsellers pris på til Daniel Wagner Jørgensen. Vores hovedsponsorer var meget begejstrede for gallaen og deltagelsen. TV dækningsmæssigt var DR igen flinke ved os, ligesom der var flot dækning i udsendelsen om årets sportsbegivenheder. Team Handicapidræt De fleste sponsoraftaler i Team Handicapidræt skal genforhandles nu. Vi har tilrettet sponsoraterne beløbsmæssigt, så en standardpakke koster pr. år og eksklusiv pakken koster pr. år. De første aftaler for de næste 4 år er på plads. Profil Rejser, som har været med de sidste 8 år, har ikke ønsket at forlænge aftalen. Der er enkelte tvivlsomme men generelt er prisstigningerne accepteret. Ny kontoplan Kontoplanen bliver fra regnskabsåret 2013 tilrettet og dermed gøres balancen mere overskuelig både for ansatte og idrætsudvalg. Der vil f.eks. fremover ikke kunne bogføres udgifter på konti uden budget og der kan laves udskrifter til hvert enkelt udvalg m.m. Indsamlingsaktiviteter Der er ansøgt Spillemyndigheden om gennemførelse af et lotteri i foråret Lodderne ( ) skal sælges af idrætsforeninger, skoler m.m. i samarbejde med Black Box Branding, som har kontakterne til lokale s.: 9.

10 enheder, som ønsker at sælge. Vores egne klubber vil have fortrinsret i et område, såfremt det ønskes. Idrættens Medieudvalg Vi har netop fået meddelelse om, at DIFs bestyrelse har udpeget vores kommunikationskonsulent Ane Rønn Poulsen som nyt medlem af medieudvalget. Ane blev valgt ud af et stærkt ansøgerfelt. Michael Savsø fra ishockey er ligeledes udpeget som nyt medlem. Team Øst og Elite - MMN Keep Living Prisen Keep Living Prisen uddeles den 29. januar i kongressalen i Idrættens Hus. DHIF og DBTU samarbejde omkring bordtennis landshold DHIF og DBTU har pr 2013 indgået et samarbejde om at træne DHIF s bordtennis landshold. Konkret skal DBTU på sigt stå for træningen af landsholdet, som så vil indgå som en del af DBTU s arbejde ved siden af deres andre landshold. I 2013 vil der dog være en overgangsperiode, hvor landsholdets nuværende landstræner Lars-Henrik Sloth vil være fungerende træner, og i løbet af forår og sommer 2013 vil DBTU s træner overtage styringen. Skift i landstrænervirket sker i fuld enighed med Lars-Henrik, der selv også har ønsket at give stafetten videre. Nordisk eliteseminar I forbindelse med Malmø Open vil DHIF s elitestab og landstrænere i udvalgte idrætter deltage i et nordisk eliteseminar fra den 8. til den 9. februar Der vil være deltagelse af landstrænere og elitestab fra Sverige, Island, Finland og Færøerne. Team Danmark samarbejde DHIF elitestab og Team Danmark er netop i færd med at lægge sidste hånd på forhandlingerne om den kommende periodes samarbejde. I den kommende periode vil Atletik, Bordtennis, Ridning og Svømning igen være en del af samarbejdet, men denne gang er det også udvidet med Jonas Andersen fra skydning. Den endelige godkendelse mangler stadig fra Team Danmark, hvilket sker på bestyrelsesmøde i februar. DIF Soldaterprojekt Projektet går nu ind i sit sidste år. Stort set alt har indtil nu gået som forventet og den afsluttende camp sidste år i Østrig har båret projektet i den ønskede retning, nemlig at de skadede soldater ikke skal være en gruppe for sig, men skal kædes sammen med den resterende del af den funktionsnedsatte verden. Således bliver 2013 også videreført i denne tanke og vil byde på alt fra velgørenhedscykelløb, PL-relateret camp, Alpincamp, sejlads, og maraton. Jeg ser frem til et godt år. PL Dag og opfølgning: I september deltog 78 børn og unge med et bevægelses eller synshandicap ved DHIF s Paralympic day. Fælles for de fleste var at de var nye i handicap idrætten. Efter PL dagen blev der lavet en opfølgning s.: 10.

11 og der var ros over arrangementet og det har motiveret dem til at dyrke idræt. Atletik, svømning og bordtennis har via PL dagen rekrutteret atleter til deres talent hold. Som følge af PL dagen er der nu en ny gruppe inden for svømningen som hedder boble holdet, det er børn i alderen 7 10 år, som med noget træning kan blive talentsvømmere i fremtiden. Unge Atleter i Front: Fra 2013 er der 7 idrætsudvalg med i Unge Atleter i Front: Svømning, ridning, goalball, kørestolsbasket, atletik, boccia og bordtennis. Fokus er at få etableret eller udviklet unge talenthold inden for hver idræt. Som en del af samlingerne i 2013 vil der også være mulighed for nye udøvere at komme og prøve. DHIF s Unge ambassadør korpset er nu kommet i gang. 6 artikler er nu skrevet om unge udøvere, målet er at de skal inspirere flere børn og unge med bevægelse eller synshandicap til at dyrke idræt. Artiklerne vil blive vist i landets handicap organisationernes blade. Analyse omkring enkeltintegrerede i de 13 kommuner i den fælles kommunale idrætspulje. Ved hjælp af telefonisk kontakt er der blevet registreret mere end 110børn og unge med enten fysisk eller synshandicap. De har alle gennem kontaktperson fået tilsendt folderen omkring Den Fælles Kommunale Idrætspulje samt tilbud i det enkeltintegrerede projekt i København/Frederiksberg det har indtil videre givet 2 nye børn. Der arbejdes på at finde midler til at gennemføre analysen i København/Frederiksberg samt Hvidovre, Rødovre og Lyngby/Tårbæk kommuner som bekendt ikke er med i Den Fælles Kommunale Idrætspulje. Enkelt integrationsprojektet er blevet strammet op så der nu tilbydes reelt idrætsundervisning til børn/unge. Den fælles kommunale Idrætspulje Her starter to nye projekter op kunstskøjteløb for udviklings handicappede i samarbejde med Gentofte Skøjteklub og Søgårdsskolens fritidshjem. Endvidere har vi besluttet at støtte et handicapsvømmehold i Furesø kommune. Henning Elmelund forlader styregruppen i det han er blevet Kulturchef i Rødovre kommune med mindre han kan overtale dem til at gå med i idrætspuljen så der bliver arbejdet på at finde en som kan supplere Tom Nielsen fra Ballerup kommune. Team Nord og Bredde Søren Sportsskoler Der udbydes i alt 11 Sportsskoler i sommerferien 2013 følgende steder: Glostrup, København/Ryparken, Vordingborg, Odense, Aabenraa, Aarhus, Viborg, Ålborg og Randers. Der er dog usikkerhed om Bornholm. Randers er ny og vi har masser af velvilje og ressourcer men vi mangler at finde den rigtige uge s.: 11.

12 Konceptet for en Sportsskole forbliver omtrent uændret men vi forbedrer forholdene for administrationen af sportsskolerne. Målet er, at gøre det mere enkelt at være værtsklub. Vi løser en del af papiradministrationen elektronisk og centralt fra vores hjemmeside og lægger ansvaret for økonomistyringen i hænderne på sportsskolen. Sportsskolerne får højere grad af frihed til at løse opgaven selvstændigt indenfor konceptet så de bliver herre i eget hus. Mette Skovgaard fra Team Nord er koordinator for Sportsskolerne. NIFU 2013 Nordisk Idrætslejr for Unge afholdes i år Danmark den 28. juli-3. august i Blåvandshuk Kursus og Idrætscenter. Svømning, Bordtennis, El-Hockey, Goalball og Atletik/RaceRunning er de aktiviteter, der tilbydes i år på lejren. Som altid er det atleter i alderen år, der kan tilmelde sig lejren. Der er i sidste uge udsendt invitationer til de pågældende idrætsudvalg og foreninger med disse idrætter på programmet. Herudover er der udsendt invitationer til alle deltagere på Paralympic Day i Vejen i september sidste år. Yderligere informationer omkring lejren kan findes på DHIFs hjemmeside under fanen Aktiviteter. Der er desuden oprettet en Facebook gruppe, som deltagerne inviteres til, når de tilmelder sig lejren. Handicap Idræts Festival 2013 Planlægning af Handicap Idræts Festival 2013 skrider frem. Festivalens egen hjemmeside er gået i luften og så læs mere på Special Olympics World Winter Games Netop nu færdigøres de sidste forberedelser til vores deltagelse i Special Olympics World Winter Games i Sydkorea. Det danske hold bestående af 4 skiløbere, 8 floorball spillere samt 5 trænere og ledere rejser af sted lørdag den 26. januar. Forinden har hele holdet været samlet en enkelt gang, og henholdsvis skiløbere og floorballspillere har haft flere træningssamlinger. Sidst har skiløberne været på en træningslejr i Norge. Det er således måske det bedst forberedte hold, som vi hidtil sender til en Special Olympics World Games. Head of delegation er Anette Svejstrup. Udvalgskonference 2013 Der udsendes indbydelse til udvalgskonferencen i denne uge. Konferencen afvikles den april forud for repræsentantskabsmødet. Temaet bliver Frivillighed og vil bl.a. blive belyst af et oplæg af Tomme Krabbe om, hvad der kendetegner det frivillige engagement og ildsjæleri. Special Ones Vores Special Olympics snørebåndsprojekt har medvirket ved Håndboldfesten i Boxen den I pausen mellem de ligakampe spillede Special Olympics hold fra Skjern Hånbold og Struer FS en underholdende kamp for øjnene af op mod tilskuere. Se klip herfra her: s.: 12.

13 vb &type=2&theater og bemærk ikke mindst den fantastiske stemning. Vores kampagnepartner Alpi har lavet en præsentation filmklip, som de bruger ved forskellige lejligheder bl.a. ved arrangementet i Boxen i Herning. Den kan ses her: Vi solgte i øvrigt ca. 400 par snørebånd á 50 kr. Team syd og udvikling CM Skolesport Leg, Liv & Læring. Trygfonden har imødekommet vores ansøgning og doneret midler, således vi de næste 3 år kan arbejde videre med Skolesport LLL. Med udgangspunkt i de anbefalinger Danmarks Evalueringsinstitut pegede på i deres evaluering af Projekt Skolesport LLL, har vi formuleret en ny projektbeskrivelse. Den væsentligste ændre bliver at vi i det samarbejde vi indgår med en Specialskole/SFO involvere en idrætsforening fra starten. Evalueringen pegede netop på at denne involvering af en lokal idrætsforening er med til at skabe de gode resultater for deltagerne i Skolesport LLL. Børnene får mulighed for at opleve en trænerrelation får nye udfordringer får rollemodeller og idoler at se op til og oplever livet i en idrætsforening. Alt sammen tiltag der er med til at udvikle en idræts- og foreningsidentitet hos deltagerne. Målet for den nye 3 årige periode at nå ud til 30 nye Specialskoler/SFO er. Netværksdag den 5. februar 2013 i Kolding. For 4. gang inviterer vi i samarbejde med Dansk Skoleidræt til landsdækkende Netværksdag for alle vores ildsjæle, foreningsledere og andre samarbejdspartnere. På Netværksdagen kommer bl.a. Kristine Als Velling fra Danmarks Evalueringsinstitut og fortælle om evalueringsresultaterne. Desuden kan man opleve et oplæg fra Jesper Von Seelen, UC Syd over emnet Læring, praksis og kvalitet i idrætstimerne, hvor der stilles skarpt på strategier og faldgruber i forhold til inddragelse af idrætsusikre børn i idrætsaktiviteter. DHIF inviteret til CPOP DAG 2013 CPOP er et opfølgningsprogram for børn og unge med cerebral parese, hvor indsatsen koordineres på tværs af faggrupper og hospitaler. CPOP er implementeret i Region Syddanmark og er i øjeblikket i gang med at blive implementeret i Region Midtjylland. I forlængelse af opfølgningsprogrammet er der etableret et netværk for ca. 500 terapeuter, bandagister, børnelæger og ortopædkirurger, der arbejder med målgruppen. CPOP afholder hvert år en CPOP DAG, og i år forventes ca. 200 deltagere fra netværket. CPOP har ved flere lejligheder vist interesse for at samarbejde med DHIF, og de har nu inviteret DHIF til at deltage på CPOP DAG 2013 den 30. maj i Fredericia Messecenter med en stand. DHIF deltager derfor med en stand omkring Unge Atleter i Front. Frivillighed Der er nu sendt invitation ud til de 3 dialogmøder et i hvert Teams geografi. Den første time af hvert møde er forbeholdt diskussion s.: 13.

14 omkring frivillighed, som er en del af den igangværende satsning. Frivillighed i DHIF undersøges i øjeblikket også via en elektronisk spørgeskema, der er udsendt til medlemmerne af idrætsudvalgene. Det er tillige planen, at spørgeskemaet skal udsendes til de tilmeldte til dialogmøderne..og som det er nævnt andetsteds bliver udvalgskonferencens tema i år; Frivillighed. Kursus Kursus for trænere og ledere i undervisning af træning af udviklingshæmmede til afholdelse førstkommende lørdag i DGI-Huset; Nordkraft i Aalborg er fuldtegnet med16 kursister. Det er DHIF s tidligere amtskonsulent på Fyn; Lene Puggaard Madsen, der er underviser. Ad 18 Eventuelt Intet til behandling. Møde slut Ref.: NC/go s.: 14.

Desuden deltog: Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og Michael Møllgaard Nielsen (MMN).

Desuden deltog: Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og Michael Møllgaard Nielsen (MMN). REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 21. JANUAR 2017 TEMAMØDE Mødet blev holdt i mødelokale Preben Elkjær. Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Stig Person (SP), Tine Rindum Teilmann

Læs mere

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og via Skype Carsten Mortensen (CM).

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og via Skype Carsten Mortensen (CM). REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 21. MARTS 2013 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), René Budde Gade (RBG), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), og via Skype Jan S.

Læs mere

Special Olympics Idrætsfestival 2018

Special Olympics Idrætsfestival 2018 Special Olympics Idrætsfestival 2018 Helsingør Kommune som værtsby for Special Olympics Idrætsfestival 2018 21-10-2014 Idræts- og Fritidskoordinator Jens Højberg Baggrund: Helsingør Kommune har gennem

Læs mere

Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV)

Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) BREDDEUDVALGSMØDE Dato: Fredag, d. 8. juni 2018 Sted: Skype Tid: kl. 10.00 12.30 Deltagere: Fraværende: Charlotte Svarrer (CS) Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Tilstede: Per, Christian, Jens, Heidi, Britta, Anders, Judith (supp. for Henrik), Jenny, Anja ref. Afbud. Henrik Britta forlod mødet under Pkt. 6 1. Referat

Læs mere

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), Michael Møllgaard Nielsen (MMN), og Carsten Mortensen (CM).

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), Michael Møllgaard Nielsen (MMN), og Carsten Mortensen (CM). REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 26. MAJ 2014 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), René Budde Gade (RBG) via Skype, Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Lene van der

Læs mere

REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT

REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT MØDE I BESTYRELSEN DEN 6. SEPTEMBER 2014 FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 6 Mødedato: Den 6. september Mødestart: Kl. 10.00 Mødested: Bestyrelsens

Læs mere

Bestyrelsesmøde SSP-Samrådet

Bestyrelsesmøde SSP-Samrådet Referat fra bestyrelsesmødet Torsdag den 21. november 2013 Nr. Punkt Kommentar og opsamling Deltagere: Fraværende: Afbud fra Michael Melbye, Mads Hardahl-Haugaard DAGSORDEN Årsmøde 2014 Fagudvalg Økonomi

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt - 24. maj 2012

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt - 24. maj 2012 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt - 24. maj 2012 Deltagere: Svend Mandel Jacob Bork Klitgaard Morten Grejsler Sussie Olesen Jesper Vestergaard Jørn Olsen Annette Friis Nielsen Winnie Wolf Andersen Dagsorden:

Læs mere

Dansk Handicap Idræts-Forbund

Dansk Handicap Idræts-Forbund Dansk Handicap Idræts-Forbund DHIF s historie Dansk Handicap Idræts-Forbund Etableret 1971 Specialforbund under Danmarks Idrætsforbund (DIF) Ca. 18.000 medlemmer 446 klubber Aktiviteter og idrætter DHIF

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV)

Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) BREDDEUDVALGSMØDE MANDAG D. 14. november 2016 Sted: Parasport Danmarks kontor i Vejle Tid: kl. 14.00 21.00 Deltagere: Afbud: Charlotte Svarrer (CS) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul

Læs mere

Formandens beretning marts 2013 marts 2014

Formandens beretning marts 2013 marts 2014 Formandens beretning marts 2013 marts 2014 Dansk Skoleidræt, Nordjylland Indledning Det blev generelt et godt år for vores organisation, målt på samtlige parametre. Den nye skolereform har været medvirkende

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby den 26. juni 2008 REFERAT Bestyrelsesmøde,

Læs mere

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt:

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt: Haderslev Idrætsråd Nyhedsbrev juni 2015 Vi har indgået en samarbejdsaftale med Haderslev Kommune Det er nu et par måneder siden vi sidst har givet lyd fra os men det betyder bestemt ikke at vi har ligget

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Referat. Ansvarlig og deadline

Referat. Ansvarlig og deadline Deltagere: Simon, Lene, Ulrik, Steffen, Marina Afbud: Referent: Miriam,, Susanne Lene Emne Referat Referat 1. Godkendelse af Dagsordenen godkendes. dagsorden 2. Referat fra sidste møde Referatet fra sidste

Læs mere

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Mødested FROS klubhus, Hannerup Engvej 1C, Fredericia Mødedato Tirsdag 12. maj 2015 kl. 17.00-21.50 Mødedeltagere Referat Gæster Afbud: Walther Rahbek, formand (WRM)

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 28. OKTOBER 2014

REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 28. OKTOBER 2014 REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 28. OKTOBER 2014 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), René Budde Gade (RBG), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Lene van der Keur

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 3. juni 2012 kl. 16:00 18:00 på Torneværksvej 20 Deltagere Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Erik Eriksen,

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 27-10-2015 Kl.18.30 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Kasserer Sekretær Medlem Medlem Suppleant Suppleant Rebecca

Læs mere

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Af Dameudvalget, ved Tina Dideriksen 2016 ambitioner Damudvalget ønsker at rekruttere to medlemmer til udvalget gerne fra

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget Referat af mødet den 21. april 2010 Ref: HS Dato: 6. maj 2010 Til stede: Afbud fra: Carl-Vilhelm Rasmussen, NRGI (Dansk Energi) Bjarne H Jensen, Naturgas Midt-Nord

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 7. december 2015 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC.

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Fremmødte politikere: Ellen Thomsen, Hans Nydam Buch, John

Læs mere

Marianne Maegaard (MM) Knud Høegh (KH) Jesper Lorentzen (JL) Anne Terndrup (AT suppleant) Jan Lauridsen (JL golfmanager)

Marianne Maegaard (MM) Knud Høegh (KH) Jesper Lorentzen (JL) Anne Terndrup (AT suppleant) Jan Lauridsen (JL golfmanager) Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: tirsdag d. 19. januar 2016 i klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NH) Marianne Maegaard (MM) Knud Høegh (KH) Jesper Lorentzen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat Til stede: Rune esbjerg repræsentant, Cecilie næstformand, jeanett odense repræsentant, Sandra næstformand, Martin København repræsentant, Goar Aarhus repræsentant, Edwin formand, Christa dimittend

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning Haderslev Svømmeklub Generalforsamling 19.2. 2013 Formandens beretning Året generelt Sidste år handlede beretningen bl.a. om Bo Sechers afsked som HSK formand igennem 6 år og hans syn på fremtiden for

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 16. JUNI 2008 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: var bestyrelsen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt! HBE - Opdatering af strategi katalog tages under evt. 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt!

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt! HBE - Opdatering af strategi katalog tages under evt. 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt! Mødedato: 12. maj 2015 kl. 8:00 9:30 Deltagere: Max Andersen (TGES), Ralf Petersen (MES), Agnete Madsen (KES), Flemming Kaas (TUES), Bo Zierau (TRES), Anders Jacobsen (Fm. EU) og Henrik Bertelsen (Elitechef).

Læs mere

BREDDEUDVALGSMØDE TIRSDAG DEN 10. DECEMBER 2013 REFERAT. Tid: kl

BREDDEUDVALGSMØDE TIRSDAG DEN 10. DECEMBER 2013 REFERAT. Tid: kl BREDDEUDVALGSMØDE TIRSDAG DEN 10. DECEMBER 2013 Sted: SKYPE-møde Tid: kl. 10.00 12.00 Deltagere: Afbud: Jan Rasmussen (JR) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette

Læs mere

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013:

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Samarbejdet i bestyrelsen. Vi har afholdt 6 bestyrelsesmøder i 2012 med deltagelse af alle medlemmer. Herudover deltager bestyrelsesmedlemmerne i mange

Læs mere

Kort evaluering af Europamesterskabet i Goalball 2011. Europamesterskabet i Goalball 2011 blev afholdt i uge 42 i 2011 i Assens Kommune.

Kort evaluering af Europamesterskabet i Goalball 2011. Europamesterskabet i Goalball 2011 blev afholdt i uge 42 i 2011 i Assens Kommune. Kort evaluering af Europamesterskabet i Goalball 2011 Europamesterskabet i Goalball 2011 blev afholdt i uge 42 i 2011 i Assens Kommune. Generelt: Der har været stor ros til hele arrangementet fra de deltagende

Læs mere

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 8.4.2013, kl. 9-12 For referat: Dato for udarbejdelse: Es/Bej 12.04.13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

Referat af DU-møde 3. maj

Referat af DU-møde 3. maj Brøndby den 14. maj 2014 Journalnummer 1358-14-mcn Referat af DU-møde 3. maj Lørdag-søndag den 3.-4. maj 2014 kl. 10.30 på Scandic, Odense. Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jens

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Møde: Repræsentantskabsmøde 2016 Mødedato: 05.03.16 Referent: Kasper Darfelt Dato: 07.03.16 1. Konstatering af møderet og stemmetal

Læs mere

Tak til Carsten for hans tid i bestyrelsen, og til Frank for hans støtte til landsholdet gennem mange år. Gaver følger.

Tak til Carsten for hans tid i bestyrelsen, og til Frank for hans støtte til landsholdet gennem mange år. Gaver følger. Årsmøde d. 15.6.2013 Deltagere: Lisbeth Hansen, Jørn Engvang,, Jens Erik Nielsen, Marianne Poulsen, Steen Storgaard, Susanne Hasselgren, Bjørn Walby, Simon Bank, Svend Borggren, Kurt Nielsen, Kent Hielscher,

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 25. februar 2013

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 25. februar 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 25. februar 2013 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 25. februar 2013 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------ Til Bestyrelsen Viby J. den 17. oktober 2014 REFERAT af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. Deltagere: Per Sørensen (PS), Allan Enevoldsen (AE), Villy Nielsen (VN)

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse)

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015 Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) 2. Nyt Fra Kredsen Forårsfestivaler (Se mail jeg har sendt idag om udviklingsmøder)

Læs mere

Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011

Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011 Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011 Deltagere: Fra bestyrelsen: Fra administrationen: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Anne Engsig (AE), Torben Haugaard (TH),

Læs mere

Referat. Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest

Referat. Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Hospitalsenheden Vest Administrationen HR Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 9912 5000 Fax. +45 9912 5090 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk

Læs mere

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK Referat af møde i Bornholms Idrætsråd Torsdag den 05. maj 2011 kl. 16:00 18:00 i Idrættens Hus, Helsevej 4, 3700 Rønne Deltagere: Jørn Christoffersen, Carsten Hæstrup, Cæsar Funch Jensen, Erik Eriksen,

Læs mere

Andreas Balslev-Clausen 15.02.2011 Hotel Sixtus

Andreas Balslev-Clausen 15.02.2011 Hotel Sixtus Referat bestyrelsesmøde i UDDU 20.01.2011 1/5 1.0 Godkendelse af dagsorden Tre punkter blev tilføjet 6. Fremtidig mødestruktur mellem DOS og UDDU 12. UEMS /EBOT eksamen. Udvælgelse af eksaminatorer. 14.

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK) og Gitte Nielsen (GN), Carsten

Læs mere

Børneunderudvalg 4. oktober 2006, Kl. 17.30 Møde nr. 10 Mødelokale 1, Rådhuset, Farum Kommune

Børneunderudvalg 4. oktober 2006, Kl. 17.30 Møde nr. 10 Mødelokale 1, Rådhuset, Farum Kommune FURESØ KOMMUNE Børneunderudvalg 4. oktober 2006, Kl. 17.30 Møde nr. 10 Mødelokale 1, Rådhuset, Farum Kommune Medlemmerne mødte med undtagelse af Lisbeth Harsvik (A), som havde meldt afbud. Berit Torm (V)

Læs mere

Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00

Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00 Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00 1 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner

Læs mere

Evaluering af Amager Taekwondo klub 2010 PR: Metode:

Evaluering af Amager Taekwondo klub 2010 PR: Metode: Evaluering af Amager Taekwondo klub 2010 Amager Taekwondo klub er en nyetableret idrætsforening fra den 1. januar 2010. Klubben blev officielt registreret under Dansk Taekwondo forbund, DIF og DGI den

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. april 2007 18.00 til 22.00 Telefonmøde

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. april 2007 18.00 til 22.00 Telefonmøde Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. april 2007 18.00 til 22.00 Telefonmøde Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Bo K. Sørensen (BKS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Ole Rasbech

Læs mere

Gjern IdrætsForening Når sport er lidt mere end leg

Gjern IdrætsForening Når sport er lidt mere end leg 28. januar 2015 Forretningsorden for bestyrelsen i Gjern Idrætsforening. Mødeaktivitet Normalt afholdes der ordinært bestyrelsesmøde den anden tirsdag i hver måned, dog undtagen juli og december. Efter

Læs mere

Deltagere: Jan Larsen (JL), Benny Nielsen (BN), Jakob Fryd (JF), Claus Hansen (CH), Flemming Tuborg Larsen (FTL) og Ulrik Jørgensen (UJO), referent

Deltagere: Jan Larsen (JL), Benny Nielsen (BN), Jakob Fryd (JF), Claus Hansen (CH), Flemming Tuborg Larsen (FTL) og Ulrik Jørgensen (UJO), referent Nyborg, den 24. september 2013 J.nr. 2019.13/ UJO Referat af møde i DHF s UU - Elite Mandag den 2. september 2013 kl. 18.45 20.30 på Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Plads 3, 7100 Vejle Deltagere: Jan

Læs mere

Jan Rasmussen (JR) Lena Malchau (LM) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) DHIF-pins

Jan Rasmussen (JR) Lena Malchau (LM) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) DHIF-pins BREDDEUDVALGSMØDE ONSDAG DEN 12. JUNI 2013 Sted: Brøndby Tid: kl. 14.30 18.30 Deltagere: Bjørn Georgsen (BG) Jan Rasmussen (JR) Lena Malchau (LM) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul

Læs mere

Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016

Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016 Brøndby den 24. maj 2016 Journalnummer 1278-16-mcn Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016 Weekenden den 21.-22. maj 2016 kl. 10.00 på Hotel Niels Juel, Køge Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk

Læs mere

Referat Kampagneudvalget

Referat Kampagneudvalget Referat Kampagneudvalget Dato: 10. marts 2015 Tid: Kl. 18.00 Sted: Sekretariatet i Vanløse Til stede: Bent Nielsen, Malene Madsen, Maria Helene Olesen, Sven Gerner Nielsen og Karina Krammer (referent)

Læs mere

PARASPORT IDRÆT FOR PERSONER MED HANDICAP

PARASPORT IDRÆT FOR PERSONER MED HANDICAP PARASPORT IDRÆT FOR PERSONER MED HANDICAP Parasport i Danmark Parasport Danmark arbejder for at fremme motionsog konkurrenceidræt for personer med handicap, bl.a. ved at initiere, støtte og kvalificere

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15

Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15 Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15 1. Velkomst v/daniela Jakobsen Bestyrelsen anbefaler, at Lene Barslund (Etf) er ordstyrer. 2. Valg af ordstyrer, referent og stemmeudvalg Lene

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per AS BS møde d 19 jan 2016 kl 18.00 v2 Dagsorden Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per 1 Godkendelse af dagsorden OK 2 Referat af

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde SBH

Referat bestyrelsesmøde SBH Referat bestyrelsesmøde SBH Dato: 19. nov. 2014 Til stede: John Eriksen, Jakob May, Gitte Jacobsen, Sus Rask, Søren Romar, Lone Hermansen, Kelly Berg og Peter Godvin Afbud: Esben Andresen, Dan Røn Referent:

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Mariann, Kurt, Lisbeth, Dorthe S, Kirsten, Rita, Malene DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge

Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge Mødetidspunkt 02-03-2016 19:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse A & B Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 21:00 Tilstede:

Læs mere

Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost

Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost Ø k o n o m i d i r e k t ø r f o r e n i n g e n Hovedbestyrelsen for Økonomidirektørforeningen Mødedato og tid: Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost Mødested: Munkebjerg

Læs mere

Deltagere indkaldt: Michael Lindberg, Jakob Færch, Nikolaj Mølkjær, Jakob Agergaard, Charlotte Olsen, Malene Nielsen

Deltagere indkaldt: Michael Lindberg, Jakob Færch, Nikolaj Mølkjær, Jakob Agergaard, Charlotte Olsen, Malene Nielsen REFERAT Bestyrelsesmøde Copenhagen Watersports DATO: onsdag d. 19/8 2015 TID: 19:30 21:30 Deltagere indkaldt: Michael Lindberg, Jakob Færch, Nikolaj Mølkjær, Jakob Agergaard, Charlotte Olsen, Malene Nielsen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen mandag den 19.12.2011

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen mandag den 19.12.2011 Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen mandag den 19.12.2011 Afbud: Nicolai, Ole. Pkt. 58 Godkendelse af referat fra bestyrelsens møde den 15.11.2011 Godkendt. Pkt. 59 Nyt fra

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

Referat Patientinddragelsesudvalget

Referat Patientinddragelsesudvalget Patientinddragelsesudvalget Sagsnummer 2013-010892 Referat Patientinddragelsesudvalget 22. januar 2016 kl. 10.00-12.30 i mødelokale B, Regionshuset Mødedeltagere Torben Andersen, Ældrerådene i Region Nordjylland

Læs mere

3. Fremlæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse, samt budget for det kommende år.

3. Fremlæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse, samt budget for det kommende år. Lunden d 8-2-2016 Gantis Ordinære Generalforsamling 8 februar 2016 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Jørn Mikkelsen Referent: Julie Schjødtz Hansen Godkendes af generalforsamlingen 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

Indstilling Bestyrelsen skal drøfte indstillingen og evt. forslag til ændringer og tilføjelser.

Indstilling Bestyrelsen skal drøfte indstillingen og evt. forslag til ændringer og tilføjelser. Dagsorden - bestyrelsesmøde Mandag d. 10. december 2012 - kl. 17.00-19.00 og efterfølgende julefrokost hos Rie, Ringkøbingvej 113, Snejbjerg, 7400 Herning Deltagere: Per Bang (mødeleder), Rie Merrild Dieckmann,

Læs mere

God Løsladelse. Infopakke september 2011 3. udgave

God Løsladelse. Infopakke september 2011 3. udgave God Løsladelse Infopakke september 2011 3. udgave www.kriminalforsorgen.dk Læs i infopakken: Velkommen til infopakke og nyheder om God Løsladelse Samarbejdsaftaler mellem Kriminalforsorgen og kommunerne

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 5-2011 Jesper Helmer Deltagere: Allan Larsen (AL) Knud Heinrichs (KH) Inge Johannesson (IJ) Hanne

Læs mere

Referat af ESB-styregruppemøde den 13. december 2010 kl. 10.00 15.00 på Syddansk Erhvervsskoles Kursuscenter, Munkerisvej 161, 5220 Odense SØ

Referat af ESB-styregruppemøde den 13. december 2010 kl. 10.00 15.00 på Syddansk Erhvervsskoles Kursuscenter, Munkerisvej 161, 5220 Odense SØ Deltagere: ESB-netværkets styregruppe o Karin Rosenmejer o Kirsten Habekost o Mia Rasmussen o Mogens Schlüter o Yvonne Andersen o Anne Birthe Mortensen (suppleant) ESB-sekretariatet: o Anette Halvgaard

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

AQUAKONFERENCE. 14. september 2014 på Hotel Legoland Billund. Svømmere med handicap i vores klubber. Ved idrætskonsulent Jens Winther

AQUAKONFERENCE. 14. september 2014 på Hotel Legoland Billund. Svømmere med handicap i vores klubber. Ved idrætskonsulent Jens Winther AQUAKONFERENCE 14. september 2014 på Hotel Legoland Billund Svømmere med handicap i vores klubber Ved idrætskonsulent Jens Winther jens.winther@dhif.dk www.dhif.dk Indhold Lidt om Dansk Handicap Idræts-Forbund

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00 Tilstede: Lone, Kim F., Sanne, Heino, Jørgen, Lasse, Kim A.,, Mads Afbud: Thomas, Kristian, Mette, Jens, Sus, Silke, Henrik Referent: Mads Dagsorden: Referat: Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus,

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Herdis Linde

Læs mere

Referat af Børneudvalgets møde den 07.01.2015 kl. 16:00 i Byrådsstue Niels Juel

Referat af Børneudvalgets møde den 07.01.2015 kl. 16:00 i Byrådsstue Niels Juel Referat af Børneudvalgets møde den 07.01.2015 kl. 16:00 i Byrådsstue Niels Juel Tilstedeværende: Jacob Mark (F) formand Anette Simoni (V) udvalgsmedlem Ertugrul Vural (A) udvalgsmedlem Helle Poulsen (V)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 7. oktober 2014 Tid: Kl. 17:30 20:30 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhus Kenneth Bøggild, Claus Voigt Andersen, Peter Jensen, Henrik Borch, Mogens

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.30 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: Hugo Andresen (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael Green (MG)

Læs mere

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 1.1 Delta gere Fraværende Referatet offentliggøres Mogens K Hansen (MH), Mads Jørgensen (MJ), Jørgen Flemming Henriksen

Læs mere

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden: Referat af mødet den 7. december 2009

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden: Referat af mødet den 7. december 2009 Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget Referat af mødet den 7. december 2009 Ref: HS Dato: 11. januar 2010 Til stede: Afbud fra: Carl-Vilhelm Rasmussen, NRGI (Dansk Energi) Bjarne H Jensen, Naturgas

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Næstformand Shaddie Mackeprang (SM), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem

Læs mere

Ledelsens beretning for 2015.

Ledelsens beretning for 2015. Ledelsens beretning for 2015. Regionsledelsen (RL) På årsmødet den 16. januar 2015 konstaterede man, der var 3 fra regionsledelsen, nemlig Ane Gleerup, Jens Andersen og Claus Christensen, der havde genopstillet

Læs mere

Protokol 16. Områdegruppebestyrelsesmøde (ekstraordinært) 22. Oktober på Næsbylund.

Protokol 16. Områdegruppebestyrelsesmøde (ekstraordinært) 22. Oktober på Næsbylund. Protokol 16. Områdegruppebestyrelsesmøde (ekstraordinært) 22. Oktober på Næsbylund. Deltagere: Niels Henrik Nielsen, John Kildsgaard, Henrik Novak, Hans Jørgen Worm-Laursen, Poul Balle, Lajla Hallundbæk,

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014

Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014 Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014 Til stede: Bjarne Andresen (lokalklub 2), Anders Milhøj (lokalklub 4), Elisabeth Kofod-Hansen (kadk), Peter B. Andersen (lokalklub 1), Thomas Vils Pedersen

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge 1. Velkomst. Ved Formand Birger Dahl, der bød velkommen til alle fremmødte, incl. nålemodtagere, bestyrelse,

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 11. oktober 2007 REFERAT MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerkub DATO: Den 4. oktober 2007 kl. 18:00 STED: KFIU-Hallen, Knuthenborgvej 24, 2500 Valby DELTAGERE: Michael Poulsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Samarbejdsudvalgsmøde 5-05/08 Dato Mandag, den 25. juni kl. 17.00. Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Forbundsledelsen: Jan F. Ludvigsen, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Til stede: Henrik, Jesper, Pia, Leni,, Tina og Karin Vært: Leni og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat

Læs mere