Tirsdag d. 15. november 2011, turneringskamp: VRI Randers Freja 1-4 (0-0)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tirsdag d. 15. november 2011, turneringskamp: VRI Randers Freja 1-4 (0-0)"

Transkript

1 Tirsdag d. 15. november 2011, turneringskamp: VRI Randers Freja 1-4 (0-0) Randers Freja opstilling: Mads Wissing Behrem Rizvic, Kasper Vernersen, Sebastian Handberg, Frederik Fuhr Lasse Storvang, Frederik Lauenborg, Emil Müller, Kasper Brøgger Jannick Hansen, Lars Benko Scoringer: Udskiftninger: 0-1 Jaocb Pedersen 37 Jacob Pdersen for Lars Benko Jacob Pedersen 39 Absalon Eliasen for Kasper Brøgger VRI 46 Joakim Veling for Behrem Rizvic Jannick Hansen 47 Behrem Rizvic for Sebastian Handberg Frederik Lauenborg 67 U15: Forventet sejr i sæsonafslutning Det var sidste turneringskamp for U15, da holdet tirsdag aften gæstede VRI. Første halvleg bar for meget præg af at det i forhold til tabellen var en betydningsløs kamp og Freja manglede den sidste og afgørende energi for at dominere kampen.

2 Det betød en urolig kamp, hvor VRI var for meget på bolden og hvor Freja primært var farlige på omstillinger. Det blev da til et par oplagte målchancer og selvom stillingen ved pausen var 0-0 så burde Freja, målt på chancer havde været foran. Det ændrer ikke billedet af en halvsløv første halvleg, som ikke var tilfredsstillende. Anden halvleg derimod blev en meget fornuftig en af slagsen, set med Freja-øjne. Med 2 scoringer i de første fem minutter bragte Jacob Pedersen lidt ro på kampen. Freja var i anden halvleg mere rolige på bolden og fik flyttet bolden, og dermed også VRI-holdet, bedre. Det betød at VRI langsomt mistede pusten og Freja sad mere og mere på spillet. Godt nok reducerede VRI efter 10 minutter af anden halvleg på et mål der lugtede mere end almindelig fælt af offside men da Jannick Hansen minuttet efter på smadrede bolden op i det korte hjørne og øgede føringen til 3-1 var kampen reelt lukket. De sidste 20 minutter blev der skabt en del muligheder og Frederik Lauenborg fik lov at lukke ned med sin scoring til 4-1, 3 minutter før tid, efter et i øvrigt meget flot og tålmodigt angreb. I det hele taget var anden halvleg en god én at gå på turneringspause med. Nu er der turneringspause frem til sidste weekend af marts, men med masser af træning og træningskampe frem mod den nye turnering, der også i foråret består af 8 hold og dermed 14 turneringskampe i M1. Søndag d. 13. november 2011, turneringskamp: Randers Freja Thisted FC 11-1 (6-1) Randers Freja opstilling: Mads Wissing Behrem Rizvic, Kasper Vernersen, Sebastian Handberg, Frederik Fuhr Lasse Storvang, Frederik Lauenborg, Emil Müller, Kasper Brøgger Jannick Hansen, Lars Benko Scoringer: Udskiftninger: 1-0 Jannick Hansen 3 Jacob Pedersen for Frederik Lauenborg Behrem Rizvic 7 Absalon Eliasen for Jannick Hansen Lars Benko 11 Joakim Velling for Lars Benko Kasper Vernersen 15 Jannick Hansen for Behrem Rizvic Kasper Vernersen Lasse Storvang Thisted FC Lasse Storvang Kasper Brøgger Absalon Eliasen Jannick Hansen 58

3 11-1 Lasse Storvang 65 U15: Storsejr over Thisted FC Favoritværdigheden var på hjemmeholdets side, der kvitterede med en solid og sikker indsats. Første halvleg var kun 11 minutter gammel, så var kampen afgjort idet Lars Benko da sørgede for en 3-0 føring. Herefter var det udelukkende et spørgsmål om sejrens størrelse. Freja leverede igennem første halvleg en glimrende indsats, hvor der blev produceret masser af chancer langt flere end de 6 mål det blev til i første halvleg. Eneste drys malurt i bægeret var en Thisted-reducering i overtiden af første halvleg, ellers var der tale om et Freja-hold i total kontrol. Anden halvleg blev efter samme mønster. Der blev skabt en overflod af chancer på en dag hvor Freja, grundet Thisteds meget højt placerede bagkæde spillede mere i længderetningen end man måske ellers kunne forestille sig i sådan type kamp. Det gav som nævnt en stor portion chancer, hvorfor det blev til en storsejr på hele Sæsonens sidste kamp er tirsdag på udebane mod VRI. En kamp hvor Freja endnu engang må påtage sig favoritværdigheden, men hvor modstanden forventes at være større. Søndag d. 6. november 2011, turneringskamp:

4 Holstebro Randers Freja 4-2 (0-1) Randers Freja opstilling: Mads Wissing Lars Benko, Kasper Vernersen, Sebastian Handberg, Jacob Pedersen Frederik Lauenborg, Lasse Storvang, Emil Müller, Kasper Brøgger Absalon Eliasen, Jannick Hansen Scoringer: Udskiftninger: 0-1 Frederik Lauenborg 13 Martin Lund for Kasper Brøgger Jannick Hansen 41 Joakim Velling for Frederik Lauenborg Holstebro 43 Kasper Brøgger for Absalon Eliasen Holstebro Holstebro Holstebro 63 U15: Skuffende indsats i det vestjyske Ovenpå sidste uges sejr over IF Lyseng, der gav lidt luft til nedrykningsstregen, kunne endnu en sejr, denne gang over Holstebro, definitivt sikre deltagelse i M1 i foråret Det blev desværre fra start til slut en skuffende kamp set med Freja-øjne, hvor de mange muligheder såvel defensivt som offensivt der indsatsen til trods, var for sejr ikke blev udnyttet. Efter en lidt famlende start, bringer Frederik Lauenborg Freja foran efter 13 minutter en føring der holdt halvlegen ud. Selvom Freja-defensiven gav for meget plads på banen og fik lagt for lidt og for dårligt pres så blev det ikke til de kæmpe Holstebro-muligheder, med lidt mere koldblodighed kunne pauseføringen endda have været et mål større. Straks efter pausen så Freja-takterne bedre ud. Holstebro blev lagt under et fornuftigt pres, og efter et par afslutninger på opstanderne, bringer Jannick Hansen Freja på 2-0, 7 minutter efter pausen. Med scoringen ligner det en sikker Freja-sejr ovenpå den glimrende start på anden halvleg. Resten af kampen blev et mareridt, set med Freja-øjne. Det defensive pres og bevægelserne i forhold til presset var for dårlig, ligesom der blev holdt for dårligt fast i bolden. Med andre ord intet hang sammen. Det udnyttede Holstebro til på 10 minutter at bringe sig foran 3-2. Mest skuffende at Freja foran 2-0 tillader 2 omstillingsscoringer imod. Efter Holstebros føringsmål bølger kampen en anelse og Freja har da også en mulighed for udligning der ikke omsættes i scoring og med 6 minutter igen bliver det 4-2 på ny efter en omstilling. Freja når at få endnu en chance, men også en sen reducering udebliver og dermed forbliver det 4-2, ovenpå en indsats der gennemgående var skuffende. Næste uge gælder det Thisted hjemme på AutoC Park. En kamp der både kan sikre endegyldigt ophold over nedrykningsstregen og som frem for alt skal gøre op med dagens indsats i Holstebro. Lørdag d. 29. oktober 2011, turneringskamp: Randers Freja IF Lyseng 1-0 (0-0)

5 Randers Freja opstilling: Kenneth Hansen Fatih Øzarslan, Kasper Vernersen, Sebastian Handberg, Jacob Pedersen Frederik Lauenborg, Lasse Storvang, Emil Müller, Kasper Brøgger Absalon Eliasen, Jannick Hansen Scoringer: Udskiftninger: 1-0 Frederik Lauenborg 63 Behrem Rizvic ofr Fatih Øzarslan 20 Lars Benko for Absalon Eliasen 36 Martin Lund for Lasse Storvang 55 U15: Efter en tålmodig og disciplineret indsats fik Freja en fortjent og tiltrængt favoritsejr over Lyseng. Kampen startede som forventet med rigelig af boldbesiddelse til Freja mod et Lyseng hold der stod meget lavt og kompakt. Den store Freja-boldbesiddelse blev i første halvleg ikke forvaltet optimalt. Bolden blev flyttet for langsomt og for meget til siden og bagud. Det betød at der halvlegen igennem blev skabt et minimum af chancer og muligheder. Det samme gjorde sig gældende for Lyseng, der i satsningen på omstillinger ikke lykkedes med at skabe chancer, i høj grad fordi Freja var gode til at tænke hurtigt defensivt efter tabte bolde. Med en chancefattig første halvleg naturligt 0-0 ved pausen. Anden halvleg blev bedre set med Freja-øjne. Boldtempoet var højere, der var mere bevægelse for(an) bolden og flere bolde blev spillet fremad. Det betød at Lyseng-organisationen fik sværere ved at holde stand og langsomt men sikkert blev Frejamulighederne større og større. Et par spildte muligheder omkring midtvejs i halvlegen, gav bange anelser om en remis som Freja dog ville være bedre stillet med end Lyseng men med 7 omgange tilbage på minutviseren, headede Frederik Lauenborg Freja i front 1-0 efter et glimrende angreb.

6 Scoringen betød at Lyseng nu var nød til at åbne lidt op og det gav da også Freja 2-3 muligheder for en 2-0 scoring, men den kom aldrig. Defensivt formåede Freja at holde Lyseng stangen efter 1-0 målet og i det hele taget skal holdet have ros for at jagte sejren, med en stor grad af tålmodighed, hvor der samtidig ikke blev givet noget væk defensivt den balance kan være svær, men den formåede Freja i dag. Sejren giver Freja 3 points tiltrængt luft til nedrykningsstregen og dermed et glimrende udgangspunkt inden de sidste 3 kampe. Næste kamp er ude mod Holstebro, der ligger side om side med Freja, så der er lagt op til endnu et tæt opgør. Lørdag d. 15- oktober 2011, turneringskamp: AaB Randers Freja 3-1 (0-1) Randers Freja opskapser tilling: Kenneth hansen Kasper Petersen, Kasper Vernersen, Sebastian Handberg, Fatih Øzarslan Frederik Lauenborg, Lasse Storvang, Emil Müller, Jacob Pedersen, Jannick Hansen, Kasper Brøgger Scoringer: Udskiftninger: 0-1 Kasper Brøgger 7 Martin Lund for Frederik Lauenborg AaB 55 Joakim Velling for Kasper Petersen AaB 66 Absalon Eliasen for Jannick Hansen AaB 71 Frederik Lauenborg for Kasper Brøgger 53 Jannick Hansen for Fatih Øzarslan 53 Med 14 dages kamppause efter dagens kamp mod AaB, ville det selvsagt lune gevaldigt at kunne gå den periode i møde med en sejr i bagagen. Den mission startede da også perfekt da Kasper Brøgger efter 7 minutter satte sidste fod på et nærmest perfekt Randers-angreb, der blev kulminationen på en glimrende start. Scoringen gav Freja et rigtig godt moralsk rygstød og de næste ti minutter fremstod meget lige. Herefter blev AaB spilstyrende og beholdt den rolle kampen ud. Det var dog så som så hvad det spilovertag gav af chancer i første halvleg og foran 1-0 ved pausen var der masser af tro på tingene hos Freja i pausen. Anden halvleg blev med AaB klart mest på bolden. Freja arbejdede stenhårdt og i første halvdel af anden halvleg var det stort set ikke blevet til AaB chancer. Faktisk tilfaldt den største chance Freja, da Kasper Brøgger fornemt headede mod mål, men uheldigvis lige på målmanden. Ganske symptomatisk skulle der da også en ekstraordinær afslutning til fra 30 meter, da AaB fik udlignet med et kvarter tilbage på uret. Efter udligningen var de næste fem minutter en åben slagudveksling, hvor begge hold havde et par muligheder. Herefter satte AaB sig igen på spillet og 4 minutter før tid blev det 2-1 på endnu et langskud, denne gang fra ca. 20 meter.

7 Mod slutningen satsede Freja der ydermere var en mand i undertal, da dommeren valgte at krone en, lad os kalde det ekstraordinær indsats, med et usædvanlig tyndt gult kort med 3 angribere. Satsningen gav opløb til et par muligheder, men uden at det for alvor blev til noget og i de døende sekunder slog AaB kontra og scorede til slutresultatet 3-1. Nederlaget selvfølgelig dybt ærgerligt, specielt når man gennemgår hændelsesforløbet, men også i overensstemmelse med spil og chancer. Det betyder samtidig at Freja går ind til de sidste 4 afgørende kampe, balancerende på nedrykningsstregen. Kamppausen skal bruges fornuftigt til restitution, og forberedelse til den afgørende slutfase, således de nødvendige point kommer på kontoen. Lørdag d. 8. oktober 2011, turneringskamp Herning Fremad Randers Freja 2-1 (0-1) Randers Freja opstilling: Kenneth Hansen Kasper Petersen, Kasper Vernersen, Sebastian Handberg, Fatih Øzarslan Lasse Storvang, Emil Müller, Frederik Lauenborg Martin Lund, Jacob Pedersen, Jannick Hansen Scoringer: Udskiftninger: 0-1 Jannick Hansen 3 Kasper Brøgger for Jacob Pedersen Herning Fremad 55 Joakim Velling for Lasse Storvang Herning Fremad 66 Absalon Eliasen for Kasper Petersen 45 Kasper Petersen for Fatih Øzarslan 55 Operationen lykkedes, men den midtjyske ulv forblev levende Freja havde i den grad revanche til gode, idet det blev til en ordentlig sæk til Freja sidst de to hold mødtes. Revanchetørsten lyste ud af øjnene på Freja-drengene og allerede efter 3 minutter opfangede Jannick Hansen en løs bold og bragte resolut Freja foran 1-0. Den gode start blev fulgt godt op og efter et kvarters spil, havde Freja været alene med Herning Fremadkeeperen 3 gange, samt haft et forsøg på overliggeren fra klods hold. Ingen af chancerne blev desværre omsat i mål og da Herning Fremad i første halvleg ikke rigtig havde nogle chancer, fordi Frejas pres på banen så meget fornuftigt ud, så blev pausestillingen 1-0. Anden halvleg bragte godt hjulpet af vinden på langs af banen mere spil ned mod Freja-målet. Dog udeblev Herning Fremad-chancerne, og Freja så giftige ud på de omstillingsmuligheder som der var en del af. Det blev da også til et par store chancer men uden udnyttelse. Herning Fremad behøvede til gengæld kun en halv chance, da de et kvarter før tid fik udlignet efter hjørnespark. Freja reagerede stærkt på udligningen og havde et gedigent pres de næste 5 minutter, hvor et par gode dødbolde og halve muligheder ej heller blev omsat i mål. I slutminutterne lugtede det af en uafgjort løsning, men med 4 minutter igen, slog Herning Fremad kapital

8 af deres pointmæssige momentum og afgjorde kampen til 1-2, på en chance der mere eller mindre opstod ud af ingenting. En rigtig bitter pille at sluge for Freja, der spillemæssigt leverede den måske bedste kamp i efteråret. At være skarp såvel defensivt som offensivt i afgørende situationer er ikke desto mindre afgørende og til den disciplin var Herning Fremad bedst til alle andre discipliner var Freja på dagen bedst. Lørdag d. 1. oktober 2011, turneringskamp Randers Freja AGF 3-3 (1-3) Randers Freja opstilling: Kenneth Hansen Kasper Petersen, Kasper Vernersen, Emil Müller, Fatih Øzarslan Frederik Lauenborg, Lasse Storvang, Jacob Pedersen, Kasper Brøgger Absalon Eliasen, Jannick Hansen Scoringer: Udskiftninger: 0-1 AGF 4 Sebastian Handberg for Absalon Eliasen AGF 17 Lars Benko for Kasper Brøgger AGF 30 Martin Lund for Kasper Petersen Jannick Hansen 32 Absalon Eliasen for Lars Benko Frederik Lauenborg Sebastian Handberg 67 Arvefjende opgøret mod AGF blev både dramatisk, medrivende, målrigt og intenst. Freja startede egentlig kampen bedst og fik lagt et glimrende pres på banen, der indledningsvis voldte AGF problemer og som gav Freja bolden mest i indledningen. Det billede vendte dog lidt efter AGF s første scoring efter 4 minutter efter hjørnespark. Scoringen gav AGF momentum og Freja-presspillet begyndte som første halvleg skred frem, at mangle en halv meter over det meste af banen. Det betød AGF i kontrol og efter 17 minutter blev det som en konsekvens af dette 0-2 og yderligere 13 minutter senere 0-3. På det tidspunkt havde Freja kun haft 1½ chance i kampen alligevel stod man selv på dette tidspunkt med indtrykket af at der var noget at hente i kampen. Den tro blev forstærket 2 minutter senere da Jannick Hansen fik reduceret til 1-3 kort før pausen. Efter pausen blev Freja-angrebsspillet en smule mere direkte hvilket allerede efter 10 minutter havde kastet chancer nok af sig til udligning, men udbyttet var desværre end ikke et reduceringsmål. Freja blev ved med at tro på ævret og selv om AGF stadig havde bolden en del, så formåede de aldrig at spille sig til chancen, der omsat i mål kunne have lukket kampen. Derimod fik Freja reduceret endnu engang med 10 minutter tilbage da Jannick Hansen flot fandt Frederik Lauenborg der sikkert eksekverede og dermed 2-3 og momentum nu for alvor på Frejas side. De sidste ti minutter jagtede Freja ihærdigt den udlignende scoring og selvom et par udeblevne straffesparkskendelser var ved at bringe lidt frustration i lejren, så forsatte jagten og 3 minutter før slutfløjtet blev den belønnet, da Sebastian Handberg udlignede til 3-3, hvilket også blev slutresultatet.

9 Freja skal roses for et flot comeback og for endnu en gang at vise en moral der er de færreste hold forundt. Omvendt er det et for skidt udgangspunkt at give sig selv og comebacks af denne karakter kan man trods alt ikke regne med at lave ret mange gange på en sæson. At comebacket blev en realitet, giver en stor portion tro på tingene frem mod næste uges opgør ude mod Herning Fremad i en kamp hvor Randers Freja der nu er uden nederlag i de seneste 6 turneringskampe - for alvor har noget at revanchere. Lørdag d. 24. september 2011, turneringskamp Randers Freja VRI 6-0 (3-0) Mål: Sebastian Handberg 2, Martin Lund, Jacob Pedersen, Frederik Lauenborg og Kasper Vernersen Oprykkerne fra VRI gæstede lørdag AutoC Park og den forventede hjemmesejr var hurtigt en realitet, i en kamp der spillemæssigt aldrig nåede de store højder. Starten af kampen var for Freja, godkendt. Den nødvendige aggressivitet kastede allerede i indledningen en del chancer af sig og efter at have brændt de første par stykker fik Freja hul på bylden da Frederik Lauenborg efter 11 minutter scorede til 1-0 og da Jacob Pedersen minuttet senere øgede til 2-0 lignede det en hurtig afgørelse på kampen. Freja demonstrerede i resten af første halvleg et meget chanceskabende spil, om end den generelle boldomgang må betegnes som værende for urolig. Det blev til en enkelt scoring mere da Kasper Vernersen efter 24 minutter sikkert omsatte det straffespark som VRI-keeperen begik på Kasper Brøgger. Dermed 3-0 ved pausen. Anden halvleg blev spillemæssig for dårlig set med Freja-øjne. Chancer var der masser af. De 3 scoringer det blev til i anden halvleg kunne have været både to og tredoblet med større chanceudnyttelse og lidt mere koldblodighed på de mange gode muligheder der var. Efter 7 minutter af anden halvleg øgede Sebastian Handberg der leverede et glimrende indhop til 4-0 og Martin Lunds mål 3 minutter senere til 5-0 understregede at der en halvskidt Freja-dag til trods, er stor forskel på de 2 hold. Sebastian Handberg sluttede målscoringen midtvejs i anden halvleg med en glimrende afslutning til 6-0, hvilket blev kampens resultat. Freja har tidligere haft problemer med at skabe chancer mod denne type modstandere, hvilket bestemt ikke var tilfældet i dag det skal med på positivkontoen. Roen på bolden og evnen til at slå bolden i jorden skal stadig forbedres. Næste opgave bliver hjemme mod AGF på lørdag d. 1. oktober. Søndag d. 18. september 2011, turneringskamp Thisted FC Randers Freja 2-5 (2-3) Mål: Kasper Brøgger 2, Jannick Hansen, Frederik Lauenborg, Absalon Eliasen Der var lagt op til en kamp Freja burde vinde mod oprykkerne fra Thisted FC. Det blev da også til en sejr på 5-2 og selvom der undervejs var bump på vejen, burde sejren have været

10 langt større. Freja starter koncentreret og aggressivt og kommer allerede efter 6 minutter på 1-0 ved Jannick Hansen. 6 minutter mere skulle der gå inden Frederik Lauenborg øgede føringen til 2-0 og det lignede at Kasper Brøgger lukkede kampen efter 18 minutter, da han bragte Freja på 3-0, efter en første fjerdedel af kampen hvor Freja virkede meget determinerede. Herefter blev der skruet ned for specielt det defensive tempo, hvor de fleste presaktioner nu kom for sent. Det gav lidt mere turbulens foran Freja-feltet, og efter en lidt tilfældig erobring reducerer Thisted 10 minutter før pausen til 3-1. Herefter har Freja et par muligheder for at komme på 4-1, men uden held og i halvlegens sidste sekund lykkedes det Thisted at reducere en gang yderligere efter en situation hvor presset igen så for løst ud. Dermed 3-2 ved pausen. Selvom Thisted nu havde fået tro på tingene, så var der i anden halvleg aldrig tvivl om udfaldet. Thisted havde et enkelt nærgående forsøg, men ellers var der tale om en anden halvleg hvor Freja skabte en overflod af chancer og da Kasper Brøgger efter 52 minutter scorede til 4-2 var kampen lukket. Absalon Eliasen øgede med 8 minutter tilbage til slutstillingen 5-2. Det ødelægger helhedsbilledet at Freja i de midterste 20 minutter virker for sløsede, for uden den periode havde der muligvis været tale om en sejr af en helt anden størrelse. På positivsiden er de mange chancer der blev skabt og specielt Frederik Lauenborg leverede som kreatør en kamp på højt niveau. Næste kamp er hjemme mod VRI lørdag d. 24. september. Onsdag d. 7. september 2011, turneringskamp Randers Freja Holstebro Boldklub 1-1 (1-0) Mål: Jacob Pedersen En lidt særpræget optakt til kampen, idet dommeren blev forsinket, hvorfor kampen måtte startes med lokal dommer, gjorde at det ville blive anderledes end normalt at være parat fra kampens start. Den disciplin mestrede Freja bedst og efter bare 37 sekunder kom Freja foran, da Jacob Pedersen opsnappede Holstebro-keeperens udkast og efterfølgende flugtede bolden i mål. I det hele taget var der tale om en god Freja-indledning hvor presspillet så fornuftigt ud, hvilket også gav en stor chance til Absalon Eliasen efter 10 minutter, men uden scoring. Midtvejs i halvlegen, mister Freja lidt af grebet af kampen og Holstebro får presset spillet længere frem og får efterhånden en del afslutninger fra meter, men ikke de store chancer. Det samme er tilfældet i modsatte ende og derfor 1-0 ved pausen. Anden halvleg starter meget lige og intenst. Efter cirka ti minutter af anden halvleg bliver kampen en rigtig omstillingskamp og Freja har et par rigtig gode muligheder og et par endog særdeles tvivlsomme off-side kendelser for at komme på 2-0, men uden at det bliver omsat i scoring. Holstebro har ligeledes gode omstillingsmuligheder og en enkelt kæmpe chance som Mads Wissing flot klarer. Efter 20 minutter får Holstebro udlignet efter et glimrende gennembrud, hvor man dog kan tillade sig at rynke panden over

11 opdækningen i feltet, om end den scorende Holstebro-spiller lignede en spiller i off-side position. Resten af kampen bølger frem og tilbage med gode muligheder i begge ender, der dog aldrig bliver omsat til deciderede chancer, undtaget i et enkelt tilfælde i kampens næstsidste minut hvor Joakim Velling glimrende spiller Jannick Hansen fri foran Holstebro-keeperen. Desværre for Freja bliver det Holstebrokeeperen der trækker sig sejrrigt ud af duellen og dermed slutter kampen 1-1, efter en kamp som begge parter formegentlig er kede af ikke at vinde og glade for ikke at tabe. Freja kan nu imødese en 10 dages kamppause ovenpå et meget stramt program og en glimrende reaktion ovenpå anden rundes hårde nederlag mod FCM. Ovenpå den kamp, er det blevet til 7 point i 3 kampe. Næste opgør bliver ude mod Thisted søndag d. 18. september. Søndag d. 4. september 2011, turneringskamp IF Lyseng Randers Freja 1-2 (0-1) Trods en dårlig start på turneringen havde Freja med sejr i udeopgøret mod Lyseng mulighed for at spille sig op på tredjepladsen. Efter bare 4 minutter bringer Frederik Lauenborg Freja foran 1-0 direkte på frispark. Symptomatisk at det var en dødbold, for dem var der et hav af på den umulige bane, der dannede rammen om opgøret. Som altid var Lyseng defensivt godt organiseret og satsede på omstillinger og dødbolde. Freja viste i de første 10 minutter glimrende takter i etableret angrebsspil, men herefter blev tempoet for lavt i både bold og løb og individuelt blev der begået for mange tekniske fejl. Det gav en meget rodet første halvleg, hvor Lyseng havde en enkelt rigtig god mulighed for udligning, men ellers var det en meget jævn affære med et hav af afbrydelser. Det blev om muligt endnu værre i anden halvleg. Lyseng får udlignet midtvejs i anden halvleg på endnu en dødbold, hvor deres store angriber får hovedet på det giftige indlæg. Den efterfølgende Freja-reaktion var rigtig god. Der blev skruet op for tempoet Lyseng begyndte at have svært ved at holde det tætte pres. Det udnyttede Frederik Lauenborg elegant første gang han fik muligheden for at løbe fremadrettet med bolden. Han satte 3 mand og spillede en helt fri Jannick Hansen fri, der sikkert scorede til hvad der blev slutstillingen 2-1 til Freja. Resten af kampen bød på nogle fine muligheder for at lukke kampen til 3-1, men samtidig blev der givet alt for mange dødbolde væk til Lyseng, fordi vi ikke lå tæt nok i presset og kunne komme ind på modspillerne. De mange dødbolde blev dog afvist og dermed en sejr på 2-1. Det stod ret hurtigt klart at det aldrig ville blive en kamp hvor spillet ville nå nye højder og derfor er det også tilfredsstillende at vi alligevel formår at vinde kampen. Omvendt stærkt utilfredsstillende at vi specielt i første halvleg investerer for lidt og i anden halvleg giver så mange dødbolde væk. Til gengæld er det stærkt at reaktionen ovenpå den dårlige start har været 6 point i de seneste 2 kampe. Den tendens skal fortsættes på onsdag, når Holstebro gæster AutoC Park. Tirsdag d. 30. august 2011, pokalkamp TRIF Randers Freja 3-2 (1-2) Mål: Emil Riis Jacobsen, Selvmål

12 Freja kom foran allerede i første minut da 98 eren Emil Riis Jacobsen satte sidste fod på et udmærket angreb. Den hurtige Freja-føring gav optimisme, for selvom Freja sparede 8 stamspillere ovenpå et mere end almindeligt stramt kampprogram, så var den gode start den ideelle medicin mod eventuel øm og træthed. TRIF fik dog svaret igen efter 7 minutter og udlignet til 1-1. Freja kom foran 2-1 i første halvlegs sidste minut efter en dødbold. Første halvleg var en meget tam affære og Freja formåede ikke at vise pondus nok. Anden halvleg blev i høj grad det samme billede. Freja holdt egentlig TRIF stangen, men offensivt havde vi intet at byde på og da TRIF 12 minutter før tid fik udlignet fik de for alvor blod på tanden og bare 2 minutter senere blev det 3-2 til TRIF, hvilket også blev slutfacit. En skuffende indsats af Freja, og dermed exit i pokalturneringen. Mandag d. 29. august 2011, turneringskamp Randers Freja AaB 1-0 (1-0) Mål: Kasper Vernersen Pletten fra FCM-kampen skulle vaskes væk. Det var det altoverskyggende tema for Freja. Selvom Frejadrengene kom med en hård weekend, ovenpå en topturnering i tyske Lohne, i benene, så var det fra starten af kampen tydeligt at motivationen var helt i top. Kampen starter meget lige. Freja arbejder stenhårdt i den defensive blok og holder AaB fint fra fadet. Offensivt er der optakt til et par farlige omstillinger, men uden det bliver gjort færdigt. Kampens 20. minut signalerer et afgørende nøglepunkt da Absalon Eliasen får tilkæmpet Freja et straffespark. AaB-synderen får tilmed korrekt vist det røde kort og da Kasper Vernersen sikkert eksekverer fra 11-meter pletten er Freja for alvor mentalt ovenpå. Anden halvleg bliver en lidt nervøs affære. Freja forsømmer på en af de mange muligheder og efterhånden også store chancer at lukke kampen til 2-0. AaB får ikke skabt store chancer, men får i de sidste 10 minutter en del dødbolde, som dog alle bliver afvist og dermed slutfacit 1-0 til Freja. En flot revanche ovenpå kampen mod FCM og turneringen i Tyskland. Lidt mere kløgtighed og koldblodighed i omstillinger og højt på banen havde bragt en større Freja-sejr, men samtidig demonstrerede kampen i høj grad de dyder som denne årgang besidder. Sejren var Frejas første i turneringen og skal følges op søndag hvor Freja gæster IF Lyseng, som man spillede 2 gange uafgjort med i foråret. Lørdag d. 20. august 2011, turneringskamp Randers Freja FC Midtjylland 0-7 (0-5) Der var lagt op til JM-revanche da Freja tog i mod FC Midtjylland i U15M1-rækken. Havde man sat næsen op efter et spændingsmættet opgør, blev man fælt skuffet. Dertil var forskellen på de to hold på dagen for stor. efter bare 11 minutter stod der 0-3 på måltavlen og pausecifrene på 0-5, sender alle signaler om et hjemmehold, der ikke ramte et acceptabelt niveau på ét eneste parameter.

13 Anden halvleg bød på lidt lavere tempo og det passede på dagen Freja lidt bedre, således anden halvleg blev en mere jævnbyrdig affære, om end FCM stadig var bedst hvilket slutresultatet på 0-7 mere end blot antyder. En kæmpe skuffelse for Freja. Den slags kampe hvor intet fungerer, kan man ryge ind i. Møder man så samtidig en dygtig modstander som FCM, så går det galt. Det vigtige nu er at skabe en reaktion ovenpå denne ydmygelse. Det kan ske én gang, men må ikke ske igen, hvorfor alle skal bidrage til at skærpe hinanden frem mod næste kamp, hvor KB-Cup vinderen fra AaB gæster AutoC Park. Lørdag d. 13. august 2011, turneringskamp AGF - Randers Freja 3-2 (1-1) Mål: Jannick Hansen 2 U15: Skuffende indsats på Fredensvang Turneringspremiere på Fredensvang mod AGF. Mere indbydende optakt til en premiere er svær at forestille sig. Masser af forberedelser, spænding, vilje osv. der skal forløses fra start. Det lykkedes sådan set også for Freja, der allerede efter 1 minut kom foran, da Jannick Hansen flot helflugtede bolden over en sagesløs AGF-keeper. Den hurtige scoring fik desværre den modsatte effekt af hvad man kunne ønske sig. Freja gik ned i gear og leverede et utal af opspilsfejl og efter at være kommet sig over den hurtige scoring, satte AGF sig ret tungt

14 på resten af første halvleg. Udligningen kom allerede efter 9 minutter, på en scoring der godt nok lugtede fælt af offside, men ved pausestillingen 1-1 kunne Freja være bedst tilfreds. Det første kvarter af anden halvleg er uhyggelig lige og med masser af spil imellem de to felter, men ingen af holdene spiller sig frem til noget. Desværre for Freja bliver det AGF, der kommer ud af perioden først, da de efter 51 og igen efter 55 minutter straffer et mildest talt passivt Freja-hold, der i den periode måtte sande, at stilstand og tro på at sidemanden frem for en selv tager ansvar for situationerne, ikke er vejen frem på øverste U15-niveau. Bagud 1-3, satser Freja med en ekstra angriber og får lagt et fornuftigt pres, der godt nok giver et par AGFomstillinger, men det er en del af risikoen. Udbyttet af satsningen kommer 3 minutter før tid desværre lidt vel sent da, et glimrende angreb afsluttes koldblodigt af Jannick Hansen, der med venstre ben lobber bolden over den fremstormende AGFkeeper. 2-3 og fornyet spænding. Freja får da også chancen i overtiden, med et frispark på kanten af feltet. 7 minutter forinden havde Frederik Lauenborg, tvunget AGF-keeperen til en fantomredning efter en næsten identisk situation, dog lidt længere væk fra mål. Denne gang røg bolden i muren og dermed sluttede kampen 2-3. Et retfærdigt resultat, efter en kamp hvor Freja må kigge indad og stille større krav hver især. En præstation som den i lørdags rækker ikke til point på øverste U15-niveau, hvor kampene er tætte og fejlene straffes. Det skal Freja gøre bedre, hvilket der er chance for i weekenden hvor der er JM-revanche når FC Midtjylland gæster AutoC Park.

Jeppe Gosvig for Kasper Mikkelsen 36. Frederik Zander for Faris Bijedic 55 Faris Bijedic for Jakob H Klausen 61

Jeppe Gosvig for Kasper Mikkelsen 36. Frederik Zander for Faris Bijedic 55 Faris Bijedic for Jakob H Klausen 61 Tirsdag d. 4. september 2012, turneringskamp: AaB Randers Freja 1-2 (0-2) Mark Albertsen Christoffer Kræmer, Anders Olesen, Marius Jakobsen, Søren Kudahl Jakob H Klausen, Frederik Fuhr, Oliver Frøslev,

Læs mere

Lørdag d. 6. april 2013, turneringskamp: Randers Freja Silkeborg IF 2-3 (0-1)

Lørdag d. 6. april 2013, turneringskamp: Randers Freja Silkeborg IF 2-3 (0-1) Lørdag d. 6. april 2013, turneringskamp: Randers Freja Silkeborg IF 2-3 (0-1) Mark Albertsen Behrem Rizvic, Anders, Olesen, Marius Jakobsen, Søren Kudahl KasperMikkelsen, Frederik Fuhr, Liban Møller, Faris

Læs mere

U14 til topstævne i Tiel 2010

U14 til topstævne i Tiel 2010 U14 til topstævne i Tiel 2010 Fredag d. 20. august kl. 05.00 om morgenen drog U14-talentholdet til Tiel, Holland, for at deltage i et særdeles stærkt besat stævne. På holdet, der deltog i FSK-regi var

Læs mere

Lørdag d. 25. juni 2011, JM-finale. Randers Freja FC Midtjylland 2-5 (1-2) Mål: Sebastian Handberg og Jannick Hansen

Lørdag d. 25. juni 2011, JM-finale. Randers Freja FC Midtjylland 2-5 (1-2) Mål: Sebastian Handberg og Jannick Hansen Lørdag d. 25. juni 2011, JM-finale Randers Freja FC Midtjylland 2-5 (1-2) Mål: Sebastian Handberg og Jannick Hansen Det var de selvsamme hold der krydsede klinger i tirsdagens semifinale, der endnu engang

Læs mere

Torsdag d. 21. juni 2012, turneringskamp: TRIF - Randers Freja 2-7 (1-2)

Torsdag d. 21. juni 2012, turneringskamp: TRIF - Randers Freja 2-7 (1-2) Torsdag d. 21. juni 2012, turneringskamp: TRIF - Randers Freja 2-7 (1-2) Kenneth Hansen - Kasper Vernersen, Fatih Øzarslan, Emil Müller, Absalon Eliasen - Lasse Storvang, Marc Dahl, Lars Benko, Kasper

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7 Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. Han har med stor ihærdighed forsøgt at skabe lidt mere diciplin på holdet, så nu

Læs mere

2) I træningen af finteteknikken sættes der fokus på at angrebsspilleren:

2) I træningen af finteteknikken sættes der fokus på at angrebsspilleren: 4.2. Finter Ideen med fintespillet er, at angrebsspilleren kan finte sig på kant af sin direkte forsvarsspiller ved anvendelse af mindst mulig plads og dermed få skabt en overtalssituation. Angrebsspillet

Læs mere

Aalborg Chang U13-1 Efteråret 2011

Aalborg Chang U13-1 Efteråret 2011 U13-1 Efteråret 2011 Indholdsfortegnelse Truppen... 1 Træningskampe... 2 Turneringskampe... 3 Pokalkampe... 8 Antal kampe... 9 Mål...10 Kampens spiller...11 Antal træningskampe...12 Mål, træningskampe...13

Læs mere

KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR

KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR Invensure A/S Frederiksborggade 1 DK 1360 Kbh. K Tlf +45 3332 0766 Fax +45 3332 0763 Website: www.invensure.dk Bispebjerg Torv 2 2400 København NV Dette dokument tilhører

Læs mere

af Guldbrand Indholdsfortegnelse

af Guldbrand Indholdsfortegnelse af Guldbrand Følgende artikler, tager udgangspunkt i egne erfaringer, fra mange års erfaring med Football Manager. Artiklerne er skrevet uden nogen form for viden omkring selve kodning af spillet og kan

Læs mere

Silkeborg IF spillestil (7-mands)

Silkeborg IF spillestil (7-mands) Silkeborg IF spillestil (7-mands) Udarbejdet af Jacob Tind T + -træner Silkeborg IF Med det formål, at synliggøre vores spillestil og inspirere klubtrænerne i og omkring Silkeborg Seneste revidering: 12.

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved at

Læs mere

I NUGF Viborg spiller vi sammen

I NUGF Viborg spiller vi sammen Program F-SPORT TOP CUP Stævneprogram I NUGF Viborg spiller vi sammen VELKOMMEN NUGF Boldklub og U8 teamet samt sponsorer byder velkommen til 1. udgave af: F-SPORT TOP CUP. 25. maj 2013 Vi ser frem til

Læs mere

Kampreferater - 2007 1. Senior

Kampreferater - 2007 1. Senior Kampreferater - 2007 1. Senior Ude mod AC Frederiksberg (4-0)... 2 Ude mod Bosna (2-3)... 2 Hjemme mod Gentofte (2-2)... 3 Ude mod Gentofte (2-2)... 3 Hjemme mod Volvox (4-0)... 4 Ude mod Firkanten (1-3)...

Læs mere

Dagens kamp: 29/04-2006. Christiansbjerg IF vs. Aarhus 1900

Dagens kamp: 29/04-2006. Christiansbjerg IF vs. Aarhus 1900 Dagens kamp: 29/04-2006 Christiansbjerg IF vs. Aarhus 1900 Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Hvad er betingelserne for at måtte spærre en modspiller vejen til bolden med kroppen?

Hvad er betingelserne for at måtte spærre en modspiller vejen til bolden med kroppen? Navn Beskrivelse Forsvarerne har fået tilkendt et frispark lige uden for eget straffesparksfelt. Sparkeren vil tage frisparket hurtigt, selv om en angriber ikke er 9,15 m væk. Da bolden passerer angriberen,

Læs mere

DM i Fodboldloven 2015. 2 Ja, hvis de ikke har brugt tre udskiftningsspillere allerede

DM i Fodboldloven 2015. 2 Ja, hvis de ikke har brugt tre udskiftningsspillere allerede Navn: Favoritdommer: Beskrivelse 1. Under en straffesparkskonkurrence pådrager målmanden sig sin anden advarsel og bliver udvist. Må holdet sætte reservemålmanden ind? 1 Ja Nej 2 Ja, hvis de ikke har brugt

Læs mere

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys Finalestævne VM-kampe 2015 HI Kvissel 2 1 Old Boys Så blev VM afgjort, det skete med 2-1 sejer til Hjørring IF over Kvissel, Finalen blev spillet på Fodboldvej i Frederikshavn, Lørdag den 24/10 Finalen

Læs mere

Herrer. Danske. Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi

Herrer. Danske. Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi Chefpolitiinspektør John Jacobsen bød velkommen til Fyn. Danske politimesterskaber Herrer Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi Efter sidst års kval-stævne med 5 hold

Læs mere

Canal Digital Ligaens guide til statistiktageren

Canal Digital Ligaens guide til statistiktageren Canal Digital Ligaens guide til statistiktageren Side 1 af 22 Indledning Overordnet set skal statistiktagerens ansvar forstås således, at alt, hvad der foregår på banen, skal registreres. De situationer,

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved at

Læs mere

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt Danske Politimesterskaber i 6 håndbold for herrer Det er igen blevet tirsdag i uge 10, kl. er 08.30 og rammerne er dette år en halvkold Helsingør hal. De to første hold står klar på banen og dommeren har

Læs mere

Program til Langå Sparekasse Cup

Program til Langå Sparekasse Cup Program til Langå Sparekasse Cup Houlbjerg-Laurbjerg IF byder igen i år velkommen til Langå Sparekasse Cup i week-enden den 13. - 14. og 21. november 2015. Program til den 21. november udsendes søndag

Læs mere

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF Danske politimesterskaber Fredericia Forenede Fodboldklubbers baner ved Madsbyparken var atter skueplads for et dansk politimesterskab i fodbold. Sidste år blev 11-mands afholdt på de selvsamme baner.

Læs mere

CANASTAKLUBBEN. stiftet 20. januar 1995. For at fremme kammeratlig sammenvær og hygge, for klubbens medlemmer og ikke mindst deres børn.

CANASTAKLUBBEN. stiftet 20. januar 1995. For at fremme kammeratlig sammenvær og hygge, for klubbens medlemmer og ikke mindst deres børn. CANASTAKLUBBEN stiftet 20. januar 1995 For at fremme kammeratlig sammenvær og hygge, for klubbens medlemmer og ikke mindst deres børn. Canasta er et ungt spil, hvori man finder ideer fra flere kortspil.

Læs mere

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden.

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden. 1 Sådan går der mange mange år. 1 Alle de væsener En gang for mange mange år siden blev skabt et væsen uden ben. Den måtte være i vandet, ellers kunne den ikke komme rundt. Så blev skabt en med 2 ben,

Læs mere

Søndag d.24.jan.2016. Septuagesima. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr.10.15).

Søndag d.24.jan.2016. Septuagesima. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr.10.15). Søndag d.24.jan.2016. Septuagesima. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr.10.15). Salmer: Hinge kl.9: 422-7/ 728-373 Vinderslev kl.10.30: 422-7- 397/ 728-510,v.5-6- 373 Dette hellige evangelium

Læs mere

Spilleregler for FLU Futsal. 1 Banen

Spilleregler for FLU Futsal. 1 Banen 1 Spilleregler for FLU Futsal 1 Banen Dimensionerne Banen skal være rektangulær. Banens længde skal altid overstige bredden. Længde: Minimum 25 m. Maksimum 42 m Bredde: Minimum 15 m. Maksimum 25 m I FLU

Læs mere

Sådan gør du: Turneringsstruktur Hvad får man? Krav for deltagelse

Sådan gør du: Turneringsstruktur Hvad får man? Krav for deltagelse Sådan gør du: Du har modtaget en 4-cifret kode i e-mailen fra Bet25. Den kode skal du dele ud til dine 6 holdkammerater, som de skal taste ind på deres Bet25-konto under menuen, som vist på billedet: Turneringsstruktur

Læs mere

Forsvarstræning med 5 stationer

Forsvarstræning med 5 stationer Forsvarstræning med 5 stationer Intervaltræning arbejde 30 sek / hvile 30 sek. Sammen 2 og 2. God i forbindelse med opvarmning. Ved alle øvelser arbejdes der med mindst én fod i gulvet ( slæbende ), lidt

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 19 OKTOBER 2010 ÅRGANG 5. vi er i skrivende stund placeret på en 3. plads med 30 point. Vi kan kun blive

SUPERVETERANERNE NR. 19 OKTOBER 2010 ÅRGANG 5. vi er i skrivende stund placeret på en 3. plads med 30 point. Vi kan kun blive SUPERVETERANERNE NR. 19 OKTOBER 2010 ÅRGANG 5 S-Veteranernes turnering nærmer sig sin afslutning, og det på en god måde, vi er i skrivende stund placeret på en 3. plads med 30 point. Vi kan kun blive overhalet

Læs mere

Kampleder 7- og11 mands

Kampleder 7- og11 mands Spilleregler for 7:7 rækker (For U-10 Drenge, U-11 Piger, U-11 Drenge, U-12 Piger, U-12 Drenge) Se regler her Banestørrelsen Længde min. 50 meter max. 68 meter. Bredde min. 36 meter max 56 meter. Idealstørrelse

Læs mere

Dansk Håndbold Forbund Talenttræning Herrer sommerlejr 2007. Dokumentation

Dansk Håndbold Forbund Talenttræning Herrer sommerlejr 2007. Dokumentation Dansk Håndbold Forbund Talenttræning Herrer sommerlejr 2007 Dokumentation Indhold Hold Bolderobring Hold Defensivt Forsvar Hold Finte mand-mand Hold Krydsspil Hold Krydsspil 2 Hold Mand-mand Hold Offensivt

Læs mere

Spanielskolens Grundtræning 7-12 måneder.

Spanielskolens Grundtræning 7-12 måneder. s Grundtræning 7-12 måneder. Indledning. Vi har under hvalpe træningen lagt vægt på at præge hvalpen i rigtig retning og forberede den til dens fremtidige arbejdsopgaver. Vi skal nu i gang med at indarbejde

Læs mere

SOFT-RUGBY er en tilpasset form for rugby, som kan spilles og nydes af alle. I dette hæfte vil vi gennemgå reglerne for spillet, samt komme med

SOFT-RUGBY er en tilpasset form for rugby, som kan spilles og nydes af alle. I dette hæfte vil vi gennemgå reglerne for spillet, samt komme med 1 2 SOFT-RUGBY er en tilpasset form for rugby, som kan spilles og nydes af alle. I dette hæfte vil vi gennemgå reglerne for spillet, samt komme med forslag til træningsøvelser og planlægning af lektioner

Læs mere

Spanielskolens Grundtræning 7-12 måneder.

Spanielskolens Grundtræning 7-12 måneder. s Grundtræning 7-12 måneder. Indledning. Vi har under hvalpe træningen lagt vægt på at præge hvalpen i rigtig retning og forberede den til dens fremtidige arbejdsopgaver. Vi skal nu i gang med at indarbejde

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved at

Læs mere

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2013

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2013 ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2013 s BANER 8. 9. Juni PROGRAM VELKOMMEN TIL ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2013 Fodbold har fornøjelsen af at byde jer velkommen til det første Århus-mesterskab i udefodbold.

Læs mere

1. Almindelig trillebør (husk at tage fat over knæet).

1. Almindelig trillebør (husk at tage fat over knæet). 3.1. Styrke Parøvelser styrkeprogram 1 Øvelse 3.1.1. Programmet gentages to gange med ca. 5 minutters pause mellem hver omgang. Der holdes en pause på ca. 1 minut mellem hver deløvelse. Øvelserne gennemføres

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion. Kampprogram Serie 3 Herrer Fredag d. 28. april kl. 18.00 på Nykøbing Stadion mod Serie 1 Herrer Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion mod U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Lødderup

Læs mere

U14 til topturnering i Zoetermeer

U14 til topturnering i Zoetermeer U14 til topturnering i Zoetermeer I den netop overståede weekend deltog Randers Frejas U14-1 hold i en international topturnering i hollandske Zoetermeer. Der var afgang torsdag aften kl. 00.30 sammen

Læs mere

IF Lyseng Børnetræning. Øvelseskatalog til børnetræning

IF Lyseng Børnetræning. Øvelseskatalog til børnetræning Øvelseskatalog til børnetræning Indholdsfortegnelse Forord... 3 Opvarmning... 5 Finter, vendinger og teknik... 10 Tæmninger og 1. berøring... 16 1v1... 19 2v2... 24 3v0, 3v2 & 3v3... 25 Overtal og undertal...

Læs mere

Goalball Gældende fra 1. september 2000

Goalball Gældende fra 1. september 2000 1. Alment om goalball. 1.1. En kamp spilles af 2 hold, som hver består af tre(3) spillere, og med et maksimum af tre(3) udskiftningsspillere på hvert hold. Der spilles i en sportshal/gymnastiksal på en

Læs mere

U13-1 til topturnering i Delfzijl, Holland den 11.-13. januar 2013

U13-1 til topturnering i Delfzijl, Holland den 11.-13. januar 2013 Lørdag den 12. januar: Randers Freja deltager i denne weekend i en U13 indendørs topturnering i hollandske Delfzijl. Turneringen spilles efter næsten samme regler som Randersholdene er vant til fra Tyskland

Læs mere

09. samt 16. - 17. januar

09. samt 16. - 17. januar 09. samt 16. - 17. januar 2016 44. sæson I samarbejde med vores sponsorer har vi fornøjelsen, for 44. gang at arrangerer indefodboldturnering for skolerne i Strandby, Aalbæk og Skagen. Resultater, billeder

Læs mere

Øvelser i Begynderklassen.

Øvelser i Begynderklassen. Øvelser i Begynderklassen. 1 Her starter banen! Tidtagningen begynder, når dommeren kommanderer "Fremad". 2 Banen er slut - Tidtagningen stoppes 3* Højre sving. 90 skarp drejning til højre. Som ved normal

Læs mere

Silkeborg IF spillestil (5-mands)

Silkeborg IF spillestil (5-mands) Silkeborg IF spillestil (5-mands) Udarbejdet af Jacob Tind T + -træner Silkeborg IF Med det formål, at synliggøre vores spillestil og inspirere klubtrænerne i og omkring Silkeborg Seneste revidering: 21.

Læs mere

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside. KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.!kb DAGEN BLIVER 19/9! Husk der hver torsdag i juli er fælles sommertræning

Læs mere

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 20.10.2007. vs. Dronningborg B.

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 20.10.2007. vs. Dronningborg B. Velkommen på Bjerget Dagens kamp: 20.10.2007 vs. Dronningborg B. stedet hvor sportsinteresserede mødes Christiansbjerg IF CIFs KLUBHUS Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN

Læs mere

U13-1 ubesejret i tysk topturnering

U13-1 ubesejret i tysk topturnering U13-1 ubesejret i tysk topturnering For fjerde gang deltog Randers Frejas U13-1 hold i den tyske topturnering nær Karlsruhe. Denne gang var det den talentfulde årgang 2000-trup, som fik oplevelsen og fornøjelsen.

Læs mere

Skak. Regler og strategi. Version 1.0. 1. september 2015. Copyright

Skak. Regler og strategi. Version 1.0. 1. september 2015. Copyright Skak Regler og strategi Version 1.0 1. september 2015 Copyright Forord At lære at spille skak er ikke svært. Det tager få minutter. At blive dygtig tager som regel årevis. Om man er dygtig eller ej, er

Læs mere

Fremgang trods stort nederlag

Fremgang trods stort nederlag Fremgang trods stort nederlag Tilføjet af søndag 18. maj 2008 U12 drengene som jo i denne halvsæson har valgt at spille i U13, løb i dag ind i Bjæverskov hvor fysikken ved at spille mod en årgang ældre

Læs mere

Dagens kamp: 13/05-2006. Christiansbjerg IF vs. Hammel GF

Dagens kamp: 13/05-2006. Christiansbjerg IF vs. Hammel GF Dagens kamp: 13/05-2006 Christiansbjerg IF vs. Hammel GF Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Arbejdsblad. Indhold. 27. maj 2010 A312. 1 Projektplanlægning 1. 2 Samarbejdet i gruppen 3. 3 Samarbejdet med vejlederne 5

Arbejdsblad. Indhold. 27. maj 2010 A312. 1 Projektplanlægning 1. 2 Samarbejdet i gruppen 3. 3 Samarbejdet med vejlederne 5 Arbejdsblad 27. maj 2010 A312 Indhold 1 Projektplanlægning 1 2 Samarbejdet i gruppen 3 3 Samarbejdet med vejlederne 5 1 Procesanalyse 1 Projektplanlægning I projektarbejdet har vi benyttet Google kalender

Læs mere

VELKOMMEN TIL MINI SKAW CUP 2015

VELKOMMEN TIL MINI SKAW CUP 2015 KAMPPROGRAM SPILLERÆKKER: VELKOMMEN TIL MINI SKAW CUP 2015 U6 / 5 mands, pige og drenge (max. 8 spillere) U7 / 5 mands, pige og drenge (max. 8 spillere) U8 / 5 mands, pige og drenge (max. 8 spillere) U9

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

2016 Sebastian Trabjerg Tenniskonsulenten.dk. All rights reserved. Denne E- bog må kun benyttes til personligt brug.

2016 Sebastian Trabjerg Tenniskonsulenten.dk. All rights reserved. Denne E- bog må kun benyttes til personligt brug. 1 Introduktion Du har garanteret hørt denne sætning før Din serv skal være et våben og en fordel for dig Men er den nu også det? Eller er det mere et redskab som du bruger til at sætte bolden i gang med?

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved at

Læs mere

U13. Bakke ned og bakke op giver en stærk krop. En maj måned fyldt med kampe

U13. Bakke ned og bakke op giver en stærk krop. En maj måned fyldt med kampe U13 Bakke ned og bakke op giver en stærk krop En maj måned fyldt med kampe Her umiddelbart før en del af den danske befolkning sætter sig hen i sofaen og tænder flimmerkassen for at lade sig imponere af

Læs mere

U14-1 til KB-Cup 2013

U14-1 til KB-Cup 2013 U14-1 til KB-Cup 2013 Igen i år deltog Randers Freja i elitestævnet KB-Cup. Som sædvanligt med tre hold U13, U14 og U15. Sidste år kom årgang 2000 helt frem til finalen, og det var også ambitionen denne

Læs mere

Træningsøvelser Hammel GF Mindre øvede spillere fra U10 Senior.

Træningsøvelser Hammel GF Mindre øvede spillere fra U10 Senior. Hammel d. 18. februar 2012 Træningsøvelser Hammel GF Mindre øvede spillere fra U10 Senior. Her er forslag til et træningsprogram for de mindre øvede spillere fra 10 års alderen og op i senior rækkerne.

Læs mere

SPILLESTIL I NÆSBY BOLDKLUB

SPILLESTIL I NÆSBY BOLDKLUB SPILLESTIL I NÆSBY BOLDKLUB SPILLESYSTEM: Der er frit valg i forhold til spillesystem, men der skal spilles med en bagkæde, som ligger på linje og som dækker zone. Bagkæden kan være med 3 eller 4 spillere.

Læs mere

ØLSTYKKE FODBOLD CLUB AF

ØLSTYKKE FODBOLD CLUB AF Den Gule Linie Målet og Vejen Tekniktræning og talentudvikling i ØFC ØLSTYKKE FODBOLD CLUB AF 1918 Egedal Teknikmærke Egedal Teknikmærke er et begyndermærke, der i sin grundstruktur svarer til DBU s Bronzemærke,

Læs mere

Vision. Med ønske om en god sæson. Børne- og Ungdomsudvalget i Løgstør HK

Vision. Med ønske om en god sæson. Børne- og Ungdomsudvalget i Løgstør HK Trænermappen r Г Vision Ungdomsudvalget vil gerne med denne trænermappe prøve at gøre dagligdagen nemmere for alle Jer trænere, der gør et fantastisk stykke arbejde med klubbens ungdomsspillere. Vi håber

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

KOMMANDOER. 15.1 Formål. 15.2 Indledning. At give viden om hvilke kommandoer der anvendes i forskellige rosituationer.

KOMMANDOER. 15.1 Formål. 15.2 Indledning. At give viden om hvilke kommandoer der anvendes i forskellige rosituationer. 15.1 Formål KOMMANDOER At give viden om hvilke kommandoer der anvendes i forskellige rosituationer. 15.2 Indledning En god styrmand skal kunne give sit mandskab korrekte, præcise og klare kommandoer i

Læs mere

Red Bull Leipzig. Individuel studietur d. 12. 15. november 2014

Red Bull Leipzig. Individuel studietur d. 12. 15. november 2014 Red Bull Leipzig Individuel studietur d. 12. 15. november 2014 Formål med turen? Undersøge principperne for spillestilen i Red Bulls defensiv Hvilke spørgsmål ønskes besvaret? Hvilke principper anvendes

Læs mere

Opstilling: Oliver H. Jacob, Emil, Denis, Alexander Morten, Jonathan Marcus M, Nicklas, Martin og Magnus K.

Opstilling: Oliver H. Jacob, Emil, Denis, Alexander Morten, Jonathan Marcus M, Nicklas, Martin og Magnus K. Kampreferater Randers Freja U15 M1 2013 Aabybro - Randers Freja: 1-3 Opstilling: Oliver H. Jacob, Emil, Denis, Alexander Morten, Jonathan Marcus M, Nicklas, Martin og Magnus K. Udskiftere: Magnus Ø, Magnus

Læs mere

Rally Lydighed Øvelsesbeskrivelser 2014 Begynderklassen

Rally Lydighed Øvelsesbeskrivelser 2014 Begynderklassen 1. Start Rally Lydighed Begynderklassen I begynderklassen er hunden i snor og skal føres i løs line. På hele banen bliver kontakten mellem hund og fører bedømt, herunder at hunden holder pladspositionen.

Læs mere

Angrebsspil og contra U-12

Angrebsspil og contra U-12 Angrebsspil og contra 11 DHF s budskaber om børnetræning Børns motoriske og fysiske udvikling skal stimuleres gennem alsidig træning og leg - undgå for tidlig specialisering. Børn er forskellige, men alle

Læs mere

Teknisk træning. inspiration til træningsøvelser i din fodboldklub

Teknisk træning. inspiration til træningsøvelser i din fodboldklub Teknisk træning inspiration til træningsøvelser i din fodboldklub Boldmestring Europa udvikler færre fodboldtalenter end fx Sydamerika. Efter flere eksperters mening skyldes det blandt andet, at træningen

Læs mere

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold.

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. En anden måde at spille fodbold på Fair Fodbold er et

Læs mere

Individuelle kompetencer med bold (læringsmål)

Individuelle kompetencer med bold (læringsmål) Individuelle kompetencer med bold (læringsmål) 1. Løbe med bold (drible) 2. Retningsskift med bold 3. Rulle med bolden under fodsålen. 4. Korte rytmer med bold 5. Trække bold baglæns med fodsål 6. Sparke

Læs mere

starter med at være boldbesiddende. flere bolde. Variation Deltagere 8-16 spillere.

starter med at være boldbesiddende. flere bolde. Variation Deltagere 8-16 spillere. Nr.9835 Alder: 6-12 år - Tid: 5 min. Nr.9834 Alder: 6-14 år - Tid: 10 min. Peters hjul 2 Vedkommende spiller den videre til en ny og så videre, indtil bolden ender hos den der Handlespil i gang ved at

Læs mere

Som altid en dybt koncentreret Anders Uhrskov i gang med opvarmingen inden kampen.

Som altid en dybt koncentreret Anders Uhrskov i gang med opvarmingen inden kampen. 6. september 2011 Billeder fra kampen i Langå (LIK - HSK: 1-2) søndag den 28. august. Som altid en dybt koncentreret Anders Uhrskov i gang med opvarmingen inden kampen. Kim Christensen rigtig glad efter

Læs mere

WEEKENDENS AKADEMIKAMPE I ÅDALEN LØRDAG 17. NOVEMBER 15:15 OB - AGF (U17-LIGAEN)

WEEKENDENS AKADEMIKAMPE I ÅDALEN LØRDAG 17. NOVEMBER 15:15 OB - AGF (U17-LIGAEN) WEEKENDENS AKADEMIKAMPE I ÅDALEN LØRDAG 17. NOVEMBER 15:15 OB - AGF (U17-LIGAEN) SØNDAG 18. NOVEMBER 11:30 OB - HADERSLEV (U14 LIGA 1) 13:00 OB - FC SKANDERBORG (U15 LIGA 1) 15:00 OB - VEJLE (U16 LIGA

Læs mere

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Dagens kamp: 26/08-2006 Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Beerpongliga.dk præsenterer

Beerpongliga.dk præsenterer Beerpongliga.dk præsenterer College Table regler Beer pong... 2 Flip Cup... 4 Pyramide... 5 Derby... 7 Beer pong 1) Opstilling/udstyr 1.1) Der spilles 2 mod 2. 1.2) Der spilles med 10 kopper i pyramideform.

Læs mere

Træningsprogram for kommende elever

Træningsprogram for kommende elever Træningsprogram for kommende elever Maj: - Vi fokuserer på center/core og knætræning, så vi er klar til at give den gas når skoleåret starter til august. I maj måned starter vi stille ud med 2 træninger

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

OKART-GP GOKART. Der var afbud fra Michael Larsen (Team Blå), som blev erstattet af Jacob Lauesen, samt fra Bo Skifting, Team Grøn.

OKART-GP GOKART. Der var afbud fra Michael Larsen (Team Blå), som blev erstattet af Jacob Lauesen, samt fra Bo Skifting, Team Grøn. Løbsrapport afd. 9 Lockarps Hyrkart (11.10.2010) On board video: Heat 1 - (Lasse Smidt - redigeret) Heat 2 - (Mikael Lohmann) Originale skemaer Intro: Årets næstsidste afdeling og samtidig årets sidste

Læs mere

100 spørgsmål om spilleregler i håndbold Ja Nej

100 spørgsmål om spilleregler i håndbold Ja Nej 1 Har journalister og tilskuere pligt til at kende spillereglerne? 2 Skal trænere som også kaldes officials kende spillereglerne? 3 Er målrammens indvendige mål 3,08m x 2,08m? 4 Kaldes 3-meterlinjen for

Læs mere

Løbetræning for begyndere 1

Løbetræning for begyndere 1 Løbetræning for begyndere 1 Lige nu sidder du med en PDF-fil der forhåbentlig vil gavne dig og din løbetræning. Du sidder nemlig med en guide til løbetræning for begyndere. Introduktion Denne PDF-fil vil

Læs mere

Det georgiske syndikat

Det georgiske syndikat 1 Det georgiske syndikat I Aarhus har man tre georgiske spillere på kontrakt. Netop Georgien vækker nok ikke den store fodboldmæssige lidenskab i live hos den almene fodboldfan. Navne som Arveladze, Ketsbaia,

Læs mere

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina 1 Rejsebrev nr. 3 To top 10 placeringer Maja Jager og Martin Damsbo stod for de bedste resultater i dag for danskerne, da de begge skød sig i top 10. Maja Jager blev bedste dansker på en fornem 6. plads,

Læs mere

Septuagesima 24. januar 2016

Septuagesima 24. januar 2016 Kl. 10.00 Burkal Kirke Tema: Brug dine talenter! Salmer: 744, 263, 276; 714, 209,1 373 Evangelium: Matt. 25,14-30 "Godt, du gode og tro tjener" Gud har i dåben givet os nogle meget store gaver: genfødslen

Læs mere

VOLLEYBALL. Sportsdag 2016. Volleyball Skal være MIX hold. Serious about Innovation

VOLLEYBALL. Sportsdag 2016. Volleyball Skal være MIX hold. Serious about Innovation Volleyball Skal være MIX hold Der spilles efter de officielle Volleyball regler 2013-2016 fra DVF med følgende tilføjelser: POINT Et hold scorer et point: Ved at slå bolden i jorden på modstanderens banehalvdel.

Læs mere

EfB for life... Vores forventninger til dig er store. Stiftet 1924, 90 landsholdsspillere 55 samarbejdsklubber

EfB for life... Vores forventninger til dig er store. Stiftet 1924, 90 landsholdsspillere 55 samarbejdsklubber Efb for life... EfB for life... Vores forventninger til dig er store Stiftet 1924, 90 landsholdsspillere 55 samarbejdsklubber 13 teamregler for spillere i EfB EfB er en stor fodboldklub med omkring 700

Læs mere

Prædiken til 2. Påskedag kl. 10.00 i Engesvang

Prædiken til 2. Påskedag kl. 10.00 i Engesvang Prædiken til 2. Påskedag kl. 10.00 i Engesvang 2. påskedag 408 Nu ringer alle klokker 222 Opstanden er den Herre Krist 234 Som forårssolen 241 Tag det sorte kors fra graven Nadververs 478 v. 4 af Han står

Læs mere

Program til Marienlyst Cup 2015

Program til Marienlyst Cup 2015 Program til Marienlyst Cup 2015 Velkommen til Marienlyst Cup, den 18. - 20. december 2015. Boldklubben Marienlyst byder spillere, trænere, sponsorer og publikum velkommen til vores indendørsstævne i Marienlystcentret.

Læs mere

Udspring. - Inspiration til udspringsaktiviteter (svømmeskolen, tweens og teens)

Udspring. - Inspiration til udspringsaktiviteter (svømmeskolen, tweens og teens) Udspring - Inspiration til udspringsaktiviteter (svømmeskolen, tweens og teens) - Sikkerhed: Det første, man starter med at gøre, når man skal lave udspring med en gruppe, er at definere nogle færdselsregler,

Læs mere

DKK Rally-lydighed, Øvede-klassen. 40. Fristende 8-tal

DKK Rally-lydighed, Øvede-klassen. 40. Fristende 8-tal DKK Rally-lydighed, Øvede-klassen. 40. Fristende 8-tal Øvelsen består af 2 madskåle eller lignende fristelser samt 2 kegler, stolper eller personer og der skal gås et 8-tal rundt om de to yderste kegler.

Læs mere

Hvilket af nedenstående kriterier indgår IKKE i vurderingen af en mulig 'bremse et lovende angreb'-forseelse?

Hvilket af nedenstående kriterier indgår IKKE i vurderingen af en mulig 'bremse et lovende angreb'-forseelse? Navn Målmanden har bolden i hænderne og sparker den ud. Den rammer dommeren i ryggen og hopper tilbage mod mål. Målmanden får hånden på bolden i et forsøg på at redde den fra at gå I mål - men den ender

Læs mere

I denne test kan der godt være mere end et rigtigt svar i hvert spørgsmål

I denne test kan der godt være mere end et rigtigt svar i hvert spørgsmål I denne test kan der godt være mere end et rigtigt svar i hvert spørgsmål 1 Da målmand A er ved at udføre et målkast, kommer hans fod til berøre stregen til feltet. Hvad er den korrekte kendelse? A B C

Læs mere

Den 9. - 11. august 2013

Den 9. - 11. august 2013 Den 9. - 11. august 2013 Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Indhold Velkommen.. Side 3 Reglement og præmier.. Side 4 Puljeinddeling. Side 5 Program.. Side 6 De sidste 10 års vindere.. Side

Læs mere

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere.

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere. Dag 5 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Efter en fantastisk dag i går med flotte præstationer af alle de danske roere, specielt de juniorer der roede i mindre finaler, men som virkelig

Læs mere

Jens Jessens vej 24, 2000 Frederiksberg, Tlf 38 74 00 19 - www.frederiksberg-boldklub.dk. Kampprogram. Dato og sted: fredag d. 17 juni kl. 20.

Jens Jessens vej 24, 2000 Frederiksberg, Tlf 38 74 00 19 - www.frederiksberg-boldklub.dk. Kampprogram. Dato og sted: fredag d. 17 juni kl. 20. Kampprogram vs Dato og sted: fredag d. 17 juni kl. 20.00 Venue: minibanen på Jens Jessen Vej Entrepriser: alt er udsolgt 1 Forord Velkommen til årets brag i dansk fodbold. FB s fantastiske All Stars hold,

Læs mere

LEKTIE. Det store, store træ. Parat til at undervise. Guds kærlighed hjælper os med at komme til at ligne Jesus mere, når vi vokser i ham.

LEKTIE. Det store, store træ. Parat til at undervise. Guds kærlighed hjælper os med at komme til at ligne Jesus mere, når vi vokser i ham. LEKTIE År B 2. kvartal Lektie 9 Det store, store træ Ugens tekst og referencer: Matt 13,31-32. Christ s Object Lessons, side 76-79. Huskevers: Voks i Jesu nåde (2 Pet 3,18) Hovedformålet er, at børnene

Læs mere

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 22.09.2007. vs. Jelling FS

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 22.09.2007. vs. Jelling FS Velkommen på Bjerget Dagens kamp: 22.09.2007 vs. Jelling FS stedet hvor sportsinteresserede mødes Christiansbjerg IF CIFs KLUBHUS Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN

Læs mere