Profilbrochure. Forretningsgrundlag og branding Kongskilde Industries A/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Profilbrochure. Forretningsgrundlag og branding Kongskilde Industries A/S"

Transkript

1 Profilbrochure Forretningsgrundlag og branding Kongskilde Industries A/S

2 INDUSTRY CROPS & LIVESTOCK Kongskilde Industries A/S SOIL GRAIN VITFOSS PNEUM. CONVEYING Kongskilde blev etableret i 1949 af de to svogre, Hans Tyndeskov og Mogens Petersen, dengang mekaniseringen af landbruget for alvor tog fart i Danmark. Virksomhedens første produkter var dengang kornblæsere, og kort tid efter kom fjedertandsharver og mobile brændere til. Produkter, som på den tid skabte nye normer, og som stadig danner grundlag for en stor del af Kongskildes aktiviteter inden for landbrugsredskaber og kornhåndteringsudstyr. I 90 erne udvidede Kongskilde forretningsgrundlaget med pneumatiske transportløsninger til industrien, primært papir og plast, og industridivisionen udgør den dag i dag et vigtigt forretningsområde. Siden 1997 og i årene frem til nu har Kongskilde overtaget en lang række førende landbrugsvirksomheder inden for jordbearbejdning, græsmaskiner og fuldfoderblandere. Virksomheder, der hver især har haft en stor indflydelse på mekaniseringen af landbruget. Kongskilde er et selskab med stærke traditioner og innovative brands - og Kongskilde er i dag kendetegnet ved at udvikle produkter, der bidrager til en effektivisering af det moderne landbrug. Kongskilde er blevet en full line virksomhed inden for jordbearbejdning, græsmaskiner, fuldfoderblandere, kornbehandlingsanlæg og anlæg til plast-, papir- samt emballageindustrien. Virksomheden er repræsenteret med egne selskaber i 10 lande og med produktion i 7 lande. Kongskilde-gruppen ejes af DLG-koncernen. Historiske milepæle Kongskilde - begyndelsen: 1949 Opstart af blæserproduktion 1955 Eksportsalg 1956 Opstart produktion af harver og S-tænder 1993 Opstart industrisalg Kongskilde køber: 1997 Danagri-Pol, Karl Becker, Juko 1998 Överums Bruk 2000 Howard, Nordsten 2009 Danagri Deutschland (Becker) 2010 Progressive Farm Products 2011 JF-Stoll GRASS FEEDERS STRAW De strategiske forretningsområder SOIL, GRASS & FEEDERS: Jordbehandling fra stub til høst samt en optimeret maskinkæde fra mark til mule. Kongskilde udvikler metoder og redskaber til alle former for jordbearbejdning og plantepleje, der markedsføres under vores brands; Kongskilde, Överum, Howard, Nordsten og Becker. Til produktionen af grøntfoder og effektiv udfodring markedsfører Kongskilde desuden græsmaskiner og fuldfodervogne under brandet JF. GRAIN & STRAW: Kongskilde Industries er kendt for sin særlige kompetence inden for anlæg til transport, tørring, lagring og rensning af korn og andre afgrøder samt til tørring af bigballer. Desuden har Kongskilde et omfattende program i mobile varmekilder til tørreopgaver og opvarmning i landbruget, byggeriet og industrien. VITFOSS: Produktion og markedsføring af premix og mineral-blandinger til animalsk produktion. DE-DUSTING TRIM HANDLING OFF-CUTS & SKELETON INDUSTRY: Til plast-, papir- og emballageindustrien har Kongskilde specialiseret sig i koncepter til pneumatisk transport og behandling af procesaffald.

3 Løsningskoncepter til jordbehandling og plantepleje Kongskilde har gennem tiderne introduceret en række banebrydende principper inden for harver, såmaskiner og rækkerensere. I udviklingen er der altid taget udgangspunkt i at tilbyde landmændene redskabsløsninger, der kan præstere det bedste udbytte for de lavest mulige omkostninger. Det omfattende redskabsprogram fra Kongskilde gør, at Kongskilde altid kan tilbyde en effektiv løsning uanset bedriftsstørrelse og driftsform. Kongskildes produktprogram: Stensamlere Gødningsspredere Gyllenedfældere Harve- såkombinationer Såbedsharver med vibrerende tænder Radsåmaskiner Kombisåmaskiner Stubharver med vibrerende og stive tænder Rækkerensere Redskabsprogrammet fra Kongskilde er blandt de mest omfattende på markedet.

4 Optimeret maskinkæde - fra mark til mule Hos JF er det en kendt sag, at en effektiv produktion af grøntfoder og en effektiv udfodring er vigtige parametre for et godt driftsresultat. JF har derfor valgt at gøre maskinkæden fra mark til mule til et kerneområde. Fabrikken udvikler og producerer et produktprogram af stærke og effektive græsmaskiner og fuldfodervogne. JF styrker alle led i maskinkæden fra mark til mule, uanset om man arbejder med en kort eller lang maskinkæde. JFs produktprogram: Slåmaskiner Vendere River Snittere Fuldfodervogne En effektiv produktion af grøntfoder og en effektiv udfodring er vigtige parametre for et godt driftsresultat.

5 Moderne plove bygget på tradition Ploven har gennem alle tider været landbrugets faglige symbol - og det er ikke uden grund. Det er ofte på pløjningen, at landmandens faglige kvalifikationer bedømmes, og pløjningens kvalitet har stor indvirkning på alt det efterfølgende arbejde i marken og på afgrødens udvikling. Överum er en del af Kongskilde Industries, og er en af verdens ældste plovfabrikker. Derfor er de moderne plove fra Överum udviklet på grundlag af stolte pløjetraditioner. Det kommer landmændene til gode i form af gode pløjeegenskaber, let betjening og lavt energiforbrug. Plovprogrammet fra Överum: Liftophængte konventionelle plove Liftophængte vendeplove Liftophængte vendeplove med variabel furebredde Halvbugserede plove Vognplove Halvbugserede plove med variabel furebredde Plovprogrammet fra Överum omfatter alle plovtyper til store og små landbrug.

6 Avancerede redskaber til intensiv jordbearbejdning I mange dele af verden opnås de bedste dyrkningsresultater, når jorden behandles med PTO-drevne redskaber. PTO-drevne redskaber har den egenskab, at bearbejdningen kan gøres meget intensiv i bare én overkørsel. Howard har tradition for at være blandt de førende til udvikling af PTO-drevne redskaber. Howard har bl.a. ført an i udviklingen af traditionelle fræsere og rotorharver til det, vi kender i dag. HOWARD PTO-drevne redskaber har den ultimative teknologi til at imødekomme kravene fra fremtidens landmænd. Howards produktprogram: Rotorharver og fræsere til såbedstilberedning Fræsere til stubbearbejdning Fræsere kombineret med såudstyr til efterafgrøder

7 Såning med præcision og sikkerhed For enhver landmand er placeringen af såsæden i jorden et arbejde, der udføres med særlig omhu. Det er ved såningen, at grundlaget for høsten etableres. Derfor stiller landmændene helt specielle krav til såmaskiner om pålidelighed og præcision. Nordsten har en lang tradition for at levere såmaskiner, der lever op til de strengeste krav. Hos Nordsten er der lagt generationers viden om såning i den videre udvikling af moderne såmaskiner og harve-såkombinationer. Nordstens produktprogram: Harve-såkombinationer Mekaniske radsåmaskiner Pneumatiske radsåmaskiner NORDSTENs såmaskiner er kendetegnet ved præcisio i udsåningen og en enkel betjening.

8 BECKER Moderne teknologi sikrer optimalt udbytte Landmanden har altid stillet store krav til præcisionssåning og til den teknologi der anvendes. Becker er en af de førende producenter, der kan honorere landmandens store krav til en moderne præcisionssåmaskine. Ved udvikling af nye præcisionssåmaskiner har Becker stor fokus på at anvende enkle, moderne og velgennemtestede teknologier. Denne udviklingsmetode har gjort, at Becker i dag er en af de førende inden for udvikling af præcisionssåmaskiner. Uanset betingelser og jordtype kan Becker levere en præcisionssåmaskine, der kan opfylde landmandens krav. Beckers produktprogram: Pneumatiske præcisionssåmaskiner

9 Gødnings- og jordbearbejdningsudstyr til rækkeafgrøder Kongskilde overtog Progressive Farm Products tilbage i Progressive Farm Products var kendt for at have et solidt omdømme inden for gødnings- og jordbearbejdningsudstyr til rækkeafgrøder især i USA. Kongskilde tilbyder nu strip-till udstyr op til 24 rækker, og gødningsnedfældere fra 6 til 36 rækker. Kongskilde fremstiller udstyr specielt udviklet til tildeling af gødning i striptill systemer, med en mangfoldighed af nyskabende og førende designs, der imødekommer den moderne landmands evigt vekslende behov for gødnings- og jordbearbejdningsudstyr. Alt gødningsudstyr bliver i dag fremstillet under navnet Kongskilde og bærer den røde farve. Kongskildes produktprogram inden for gødningstildeling omfatter: Gødningsnedfældere Ammoniaknedfældere Strip-till udstyr En god planteetablering og en effektiv plantepleje kan altid opnås med Kongskildes gødningsteknologi.

10 Premix og mineralblandinger af bedste kvalitet til alle behov Produktprogram inden for Vitfoss: Vitamin og mineralblandinger Mælkeerstatninger Diætfoder Problemløsere Diverse råvarer V-mærkede produkter Veterinærartikler Diverse specialprodukter Vitfoss er specialiseret i premix produkter med hovedvægt på produktion og salg af vitaminer og mineralblandinger til animalsk produktion. Premixer er koncentrerede vitaminog mikromineralblandinger, der sælges bredt til foderstofindustrien. Endvidere markedsføres en række specialprodukter som mælkeerstatninger, vitaminer, veterinærmedicinske produkter og petfood. Vitfoss fremstår i dag med topmoderne faciliteter til produktion af kundetilpassede premixer og mineralblandinger. Topmoderne faciliteter er afgørende for at fastholde positionen som markedsleder og til at optimere nøje afstemte blandinger til den enkelte landmand. Vitfoss produktprogram er baseret på de bedste råvarer, der sikrer den bedste kvalitet.

11 Ansvar for årets høst Når årets høst er bjerget, er det afgørende, at afgrøden behandles og opbevares sikkert for at sikre landbrugets værdier. Hos Kongskilde kan landmændene få udstyr, der passer til små og store bedrifter. Løsninger, der er base- ret på pneumatisk eller mekanisk transport. Lagring i planlagre eller højsiloer, gennemløbs- eller portionstørrerier. Og mange andre detaljer. Samtidigt er kulde og fugt årsag til mange skader og omkostninger. Med Kongskildes mobile brændere er det lettere og billigere end de fleste forestiller sig at skaffe varme til at afhjælpe problemerne. Produktprogram inden for Korn: Pneumatisk transport Mekanisk transport Rensning og vejning Tørring Lagring Komplette anlægsløsninger Måleudstyr og tilbehør Direkte og indirekte oliebrændere Gasbrændere og elvarmere Stationære varmekilder Halmtørring Udstyret fra Kongskilde kan kombineres til individuelle anlæg, der opfylder de mest krævende behov.

12 Pneumatiske transportanlæg til industrien Produktprogram inden for Industri: Venturi system Cutter - granulator Sugetryksblæser Transportblæser Cellesluse - injektor Aspirator Separator Filter Cykloner Multi sugehoved Rør Et rent fabriksmiljø og effektiv behandling af procesaffald er en sund forretning i industrien. I papir-, plast- og emballageindustrien er det en naturlig del af de investeringer, der kræves for at øge konkurrenceevnen. Kongskildes løsninger til affaldshåndtering gør produktionslinierne komplette. Kongskilde Multiair blæser indgår i de fuldautomatiske konceptløsninger, der er skabt til rationel affaldshåndtering og rentabel drift.

13 Global aktionsradius - lokalt netværk Hovedkontor: KONGSKILDE INDUSTRIES A/S (Kongskilde Maskinfabrik A/S) Skælskørvej 64 DK-4180 Sorø Danmark Tel.: Fax: mail@kongskilde.com Kongskilde Howard France S.A. (Korn og Industri): 12 Avenue Claude Guillemin F Orléans Cedex 2 Frankrig Tel.: Fax: mail@kf.kongskilde.com (Jord): Avenue de la Coopération Z.I. B.P. 33 F Loudun Cedex Frankrig Tel.: Fax: mail@hf.kongskilde.com Kongskilde Industries Inc N 1425 East Rd. Hudson, IL USA Tel.: Fax: mail@kus.kongskilde.com Kongskilde South Africa (Pty) Ltd. 194 main Road, Anderbolt Boksburg North, (Johannesburg) P.O.Box 6146 Dunswart 1508 Sydafrika Tel : Fax: mail@ksa.kongskilde.com Kongskilde Industries A/S Linde Allé 7 DK-6400 Sønderborg Danmark Tel.: mail@jf.dk Kongskilde Agro GmbH Am Rottland 1 D Oberweser-Gieselwerder Tyskland Tel.: Fax: mail@bl.kongskilde.com Kongskilde Industrietechnik GmbH Burgstrasse 21 D Bochum Tyskland Tel.: Fax: mail@kg.kongskilde.com Kongskilde Iberica S.A. Carretera Granollers Girona Km, 1, Les Franqueses del Valles P.O. box Les Franqueses del Valles Spanien Tel.: Fax: mail@hi.kongskilde.com Kongskilde Polska Spólka z.o.o. Ul. Metalowa 15 PL Kutno Polen Tel.: Fax: mail@kpl.kongskilde.com Överums Bruk AB S Överum Sverige Tel.: Fax: sales@overums-bruk.se Kongskilde U.K. Ltd. Hempstead Road, Holt Norfolk NR 25 6 EE England Tel.: Fax: mail@kuk.kongskilde.com Kongskilde Rus LLC Mashinostroitelnaya str., 8a Orel Rusland Tel.: aly@kongskilde.com Profil DK / Ret til ændringer forbeholdes.

Mekanisk korntransport

Mekanisk korntransport Mekanisk korntransport Effektive mekaniske transportløsninger KBE kopelevatorer Kompakt drevløsning med keglehjulsgear. Indløb på elevatorfod. Stram kopremmen ved at justere remhjulet i elevatorfoden.

Læs mere

- varme til tiden. Kongskilde Brændere. Kongskilde Brændere

- varme til tiden. Kongskilde Brændere. Kongskilde Brændere - varme til tiden Kongskilde Brændere Kongskilde Brændere Indirekte Oliebrændere Transportable Kongskildes KAI indirekte oliebrændere leverer helt ren varmluft via en varmeveksler, mens røgen ledes væk

Læs mere

Udvikling af nye effektive teknologier, der er tilpasset både miljøkrav og landskab.

Udvikling af nye effektive teknologier, der er tilpasset både miljøkrav og landskab. Udvikling af nye effektive teknologier, der er tilpasset både miljøkrav og landskab. Ole Green, Strategisk Udviklingschef, Kongskilde Industries 1 2 Dagsorden Hvem er Kongskilde Industries? Natur- og Landbrugskommissionens

Læs mere

PORTWEST ARGUMENTER. portwest.com

PORTWEST ARGUMENTER. portwest.com PORTWEST ARGUMENTER portwest.com PortWest Gør en forskel PortWest har 110 års erfaring i at designe, producere og leverer det bedste arbejdsbeklædning og personlige værnemidler til prisen. Innovativ produktion

Læs mere

Råvarekvalitet Der benyttes altid de bedste råvarer af californiske søde mandler samt smagfulde spanske mandler.

Råvarekvalitet Der benyttes altid de bedste råvarer af californiske søde mandler samt smagfulde spanske mandler. Lige siden etableringen i 1909 har Odense Marcipan haft fokus på marcipan af bedste kvalitet. Løbende er produktpaletten blevet udvidet, og i dag står Odense Marcipan for kvalitet og inspiration til fristende

Læs mere

Korrosionssikre rørsystemer i PEX UPONOR GØR DET URIMELIGT LET AT VÆLGE

Korrosionssikre rørsystemer i PEX UPONOR GØR DET URIMELIGT LET AT VÆLGE Korrosionssikre rørsystemer i PEX UPONOR GØR DET URIMELIGT LET AT VÆLGE Fremtiden er plastisk fantastisk. Plast er et af vor tids mest fantastiske materialer og bliver benyttet til alle mulige ting indenfor

Læs mere

En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust

En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust tryggere kan ingen være VENLIG MOD ALLE HÅRD MOD KORROSIONEN For enhver virksomhed, der handler med metalprodukter og elektronik, er et korrosionsfrit miljø

Læs mere

Betonelementteknologi www.avermann.de

Betonelementteknologi www.avermann.de Betonelementteknologi www.avermann.de Velkommen til AVERMANN! AVERMANN er en familieejet virksomhed med aktiviteter world-wide. Virksomheden har mere end 300 ansatte og har produceret høj-kvalitets produktionsudrustning

Læs mere

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Gør det nemt at beherske indeklimaet WA-aggregater er det bedste valg, hvis du vil holde en konstant arbejdstemperatur med jævn fordeling

Læs mere

Anlæg for effektiv kornbehandling

Anlæg for effektiv kornbehandling Anlæg for effektiv kornbehandling og oplagring Ingen kan spå om fremtiden - men Kongskilde har en mening om den. Hvad vil Kongskilde Vi vil gøre det, vi er gode til, og det som vi har mange års erfaring

Læs mere

9. Januar 2017 Niels Lundgaard Commercial Director - Africa

9. Januar 2017 Niels Lundgaard Commercial Director - Africa Danish Farmers Abroad Aller Aqua har på få år skabt en global virksomhed med eksport til 70 lande kloden rundt samt produktion i bl.a. DK, Ægypten og Kina Hvordan gør man det? 9. Januar 2017 Niels Lundgaard

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE. Danish Agro og Vestjyllands Andel køber aktiemajoriteten i Finlands største grovvareselskab. Galten, 7.

PRESSEMEDDELELSE. Danish Agro og Vestjyllands Andel køber aktiemajoriteten i Finlands største grovvareselskab. Galten, 7. PRESSEMEDDELELSE Danish Agro a.m.b.a. Køgevej 55 4653 Karise www.danishagro.dk Galten, 7. september 2012 Vestjyllands Andel Vesterkær 16 6950 Ringkøbing www.vja.dk Danish Agro og Vestjyllands Andel køber

Læs mere

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Gør det nemt at beherske indeklimaet WA-aggregater er det bedste valg, hvis du vil holde en konstant arbejdstemperatur med jævn fordeling

Læs mere

Status efter 8 år uden plov

Status efter 8 år uden plov Status efter 8 år uden plov Farvel til ploven i 2001 Grej og ændringer undervejs Fast sædskifte Jordstruktur Minimal jordbearbejdning 10 liter diesel/hektar til etablering Efterafgrøder På vej mod direkte

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN!

FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN! FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN! Så meget ORDEN skal der være. 2 Arkivalier skal kunne fi ndes hurtigt og sikkert. Derfor er overblik og klar struktur ikke kun et ønske, men en dagligdags nødvendighed.

Læs mere

FILTER-SILOANLÆG EN KOMPETENT SAMARBEJDSPARTNER

FILTER-SILOANLÆG EN KOMPETENT SAMARBEJDSPARTNER FILTER-SILOANLÆG EN KOMPETENT SAMARBEJDSPARTNER SPÅNSUGNINGSANLÆG Modulopbyggede filteranlæg type AKF-WDHK og AMX er beregnet for store luft- og spån-mængder. Filtrene er meget driftsikre og fleksible

Læs mere

Fibertex AM-2 asfaltdug for spændingsudligning

Fibertex AM-2 asfaltdug for spændingsudligning C O N S T R U C T I O N 210.08 Fibertex AM-2 asfaltdug for spændingsudligning C O N S T R Fibertex AM-2 asfaltdug for spændingsabsorbering For at undgå reflekterende revner i det nye asfaltslidlag For

Læs mere

Din foretrukne samarbejdspartner til foder - og græsudstyr

Din foretrukne samarbejdspartner til foder - og græsudstyr Din foretrukne samarbejdspartner til foder - og græsudstyr Siloking Kverneland DUO sætter nye stand Mindre slitage - SILONOX monteret på de mest udsatte steder, giver ekstrem lang levetid Mere komfort

Læs mere

OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder InSync 8040 Thera (inkl. i serien )/Prodigy Thera DR 7968i

OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder InSync 8040 Thera (inkl. i serien )/Prodigy Thera DR 7968i OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder InSync 8040 Thera (inkl. i serien )/Prodigy Thera DR 7968i Supplement til programmeringsvejledningen 0123 Indledning 3 Indledning

Læs mere

Professional Products.... produktiviteten er mere end synlig

Professional Products.... produktiviteten er mere end synlig Professional Products... produktiviteten er mere end synlig Produktivitet Professionel rengøring udføres af men -nesker, der har høje krav til produktivi- tet. Der er et konstant omkostnings-pres, som

Læs mere

Den foretrukne leverandør hos verdens førende mejerivirksomheder

Den foretrukne leverandør hos verdens førende mejerivirksomheder Den foretrukne leverandør hos verdens førende mejerivirksomheder Markedsstyret udvikling Langsigtede kunderelationer Sammen med kunder og andre partnere arbejder vi konstant på at udvikle forbedrede membrantyper,

Læs mere

DLG. v. Torben Thomsen

DLG. v. Torben Thomsen DLG v. Torben Thomsen Overblik Blandt Europas største landbrugsselskaber Aktiviteter i mere end 20 lande Blandt de største eksportører af maltbyg, sædekorn, foderog brødkorn samt raps i EU Fakta om DLG

Læs mere

FUREN. Mangler der nyt blod i landbruget? Landbrugserhvervet mangler unge mennesker VINTER 2012/13

FUREN. Mangler der nyt blod i landbruget? Landbrugserhvervet mangler unge mennesker VINTER 2012/13 6 26 36 6 Faste kørespor 26 Dufte og krydderier 36 Sojabønner Made in Sweden VINTER 2012/13 FUREN Mangler der nyt blod i landbruget? Landbrugserhvervet mangler unge mennesker LEDER Kære læser Hvordan kan

Læs mere

Stabilitet hele vejen rundt

Stabilitet hele vejen rundt Stabilitet hele vejen rundt Intelligent stabilitet - hele vejen rundt Maksimalt udbytte af din kraninvestering En lastbilmonteret kran er en stor investering, og jo mere du kan bruge den til, jo bedre

Læs mere

SKAKO A/S - generalforsamling den 18. april 2016

SKAKO A/S - generalforsamling den 18. april 2016 SKAKO A/S - generalforsamling den 18. april 2016 Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i regnskabsåret 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling i SKAKO koncernen. Det glæder bestyrelsen,

Læs mere

Fugefrie gulvbelægninger til industrielle miljøer

Fugefrie gulvbelægninger til industrielle miljøer Levnedsmiddelindustri Medicinalindustri Fugefrie gulvbelægninger til industrielle miljøer Automobilindustri Processindustri Elektronikindustri Kemiindustri Information om gulvbelægninger til INDUSTRIELLE

Læs mere

En identitet, Et navn. Jenk skifter navn til ebmpapst. ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG. ebm-papst Denmark ApS

En identitet, Et navn. Jenk skifter navn til ebmpapst. ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG. ebm-papst Denmark ApS En identitet, Et navn ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG ebm-papst Denmark ApS Bachmühle 2 D-74673 Mulfingen Phone +49 7938 81-0 Fax +49 7938 81-110 info1@de.ebmpapst.com Vallensbækvej 21 DK 2605 Brøndby

Læs mere

DI Innovationskonference

DI Innovationskonference h a n d l e k r a f t i n n o v a t i o n s a m a r b e j d e DI Innovationskonference Workshop B: Succesfuld indførelse af ny teknologi 21-11-2013 Indhold 1. Kort præsentation af SKOV A/S 2. Succesfuld

Læs mere

Sådan fødes nye produkter hos Kongskilde

Sådan fødes nye produkter hos Kongskilde Sådan fødes nye produkter hos Kongskilde Navn: Funktion: Anker U. Glerup Produkt chef for jord. Plove Såbeds- og stubharver - radrensere Fræsere Rotorharver Såmaskiner - gødningsspredere Baggrund : Tidligere.

Læs mere

Økologisk gulerodsproduktion i Sverige

Økologisk gulerodsproduktion i Sverige Økologisk gulerodsproduktion i Sverige En del af gulerods-erfagruppen under projektet Økologifremme tog ultimo oktober 2014 på en todagstur til den sydlige del af Sverige for at studere høst og post-harvest

Læs mere

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Specialist i sprøjtestøbte plastemner Fra udvikling til recycling Schoeller Plast blev grundlagt i 1966 og er specialiseret i sprøjtestøbte plastemner. Vi er

Læs mere

Hans Jacobsen Fællestillidsrepræsentant 8 år hos Dantherm Air Handling A/S Heraf 6 år som tillidsrepræsentant og fællestillidsrepræsentant

Hans Jacobsen Fællestillidsrepræsentant 8 år hos Dantherm Air Handling A/S Heraf 6 år som tillidsrepræsentant og fællestillidsrepræsentant Poler og modpoler Processen mod en ny aftale om resultatløn Hvem er vi Hans Jacobsen Fællestillidsrepræsentant 8 år hos Dantherm Air Handling A/S Heraf 6 år som tillidsrepræsentant og fællestillidsrepræsentant

Læs mere

Montageoversigt dørlukkere

Montageoversigt dørlukkere Montageoversigt dørlukkere Dørlukker med glideskinne Dørlukker med arm Side Indhold 4-6 TS 1500 Montage hængselside / dørblad Montage modsat hængselside / karm Montage modsat hængselside / dørblad / parallelarm

Læs mere

Pigger Cream. - Et unikt flydende koncept til avanceret opdræt af pattegrise

Pigger Cream. - Et unikt flydende koncept til avanceret opdræt af pattegrise - Et unikt flydende koncept til avanceret opdræt af pattegrise Et innovativt flydende mælkeprodukt til livskraftige pattegrise Velsmagende UHT-mælk i flydende form er et unikt produkt på markedet og noget

Læs mere

MicroFeeder. MineralRocker BasisFeeder

MicroFeeder. MineralRocker BasisFeeder MicroFeeder MineralRocker BasisFeeder MineralRocker MineralRocker - sikrer kreaturernes mineralforsyning i græsningsperioden MineralRocker er designet som en væltepeter, så mineralerne beskyttes mod både

Læs mere

FOOD LINE NITROGEN FRYSNING & KØLING, MA-PAKNING VERSION 2015/04

FOOD LINE NITROGEN FRYSNING & KØLING, MA-PAKNING VERSION 2015/04 FOOD LINE NITROGEN FRYSNING & KØLING, MA-PAKNING VERSION 2015/04 FOOD LINE Der er i dag stor fokus på fødevarer og dermed også på fødevareindustrien. Forbrugerne stiller stadig større krav til blandt andet

Læs mere

Dantherm profil. En virksomhed med ambitioner Energieffektive teknologier Førende inden for affugtning Komfort i alle miljøer Klimakontrol i ekstreme

Dantherm profil. En virksomhed med ambitioner Energieffektive teknologier Førende inden for affugtning Komfort i alle miljøer Klimakontrol i ekstreme elektronikkøling ventilation mobil varme og køling Dantherm profil En virksomhed med ambitioner Energieffektive teknologier Førende inden for Komfort i alle miljøer Klimakontrol i ekstreme omgivelser Dantherm

Læs mere

ER DET EN SNØRE, ER DET EN KLINGE.?

ER DET EN SNØRE, ER DET EN KLINGE.? ER DET EN SNØRE, ER DET EN KLINGE.? NEJ, DET ER ET HELT NYT KONCEPT! OREGON FlexiBlade snøren er hverken eller..! Den seneste nyhed fra OREGON. Feksibel som en snøre men skarp som en klinge. Overflødiggør

Læs mere

VitCox Tilskudsfoder til kvæg, får, geder og fjerkræ. part of

VitCox Tilskudsfoder til kvæg, får, geder og fjerkræ. part of VitCox Tilskudsfoder til kvæg, får, geder og fjerkræ part of Hvad er coccidiose/ cryptosporidiose? En smitsom tarmbetændelse forårsaget af parasitter, som lever i tarmens celler Cellerne borer sig ind

Læs mere

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle > Høj effektivitet > Få sliddele > Minimal støj En attraktiv investering - skabt til danske forhold! KVA Vind A/S Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Tel. (+45) 9736

Læs mere

Ren luft I METALINDUSTRIEN

Ren luft I METALINDUSTRIEN Ren luft I METALINDUSTRIEN D E D I C A T E D T O C L E A N A I R Vi kender metalindustrien det gør vores forhandlere også Siden JKF blev grundlagt for mere end 50 år siden, har vi samarbejdet med jern-

Læs mere

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj Frigørelsesværktøj Udskiftelige skær på klippere, modhager på spredere, batteri med høj ydeevne og innovativ betjeningsknap er med til at gøre WEBER-RESCUE til et førende brand på markedet. Effektivt og

Læs mere

Prima-vent. - vi renser luften... Autoventilation. ...Mere end 35 års erfaring med luftrensning

Prima-vent. - vi renser luften... Autoventilation. ...Mere end 35 års erfaring med luftrensning Autoventilation...Mere end 35 års erfaring med luftrensning - vi renser luften... A/S Tel. +45 7610 9700 Fax +45 7610 9710 E-mail pv@prima-vent.dk www.prima-vent.dk Historien, der ligger i Esbjerg, renser

Læs mere

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle > Høj effektivitet > Få sliddele > Minimal støj En attraktiv investering - skabt til danske forhold! KVA Vind A/S Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Tel. (+45) 9736

Læs mere

MULTILIFT XR Light serie af kroghejs

MULTILIFT XR Light serie af kroghejs MULTILIFT XR Light serie af kroghejs Maksimer din alsidighed www.hiab.com 1 Maksimeret alsidighed EN BRED RÆKKE FORSKELLIGE CONTAINERE GIVER DIG MULIGHED FOR EN ALSIDIG BRUG AF LASTBILEN. CONTAINERNE

Læs mere

esoft systems FIRST NORTH-MEDDELELSE NR. 88 17.03.2016 esoft systems ÅRSREGNSKAB 2015 for perioden 01.01.2015-31.12.2015 CVR-nr.

esoft systems FIRST NORTH-MEDDELELSE NR. 88 17.03.2016 esoft systems ÅRSREGNSKAB 2015 for perioden 01.01.2015-31.12.2015 CVR-nr. 17.03.2016 esoft systems ÅRSREGNSKAB 2015 for perioden 01.01.2015-31.12.2015 CVR-nr. 25 36 21 95 2 Koncernens hovedaktiviteter Udviklingen i aktiviteter og økonomiske forhold Forventninger til fremtiden

Læs mere

Vi gør det lettere for vore kunder

Vi gør det lettere for vore kunder Vi gør det lettere for vore kunder Skanroll er stiftet i 1984 og er en ordreproducerende virksomhed. Vi udvikler, projekterer, tegner og producerer avancerede transport- og sorteringsmaskiner til kunder

Læs mere

- a part of your business

- a part of your business - a part of your business 02 - vi skaber kvalitetsløsninger der holder - en del af din virksomhed DMV Industry AS er en moderne maskinfabrik, der i tæt samarbejde med vores kunder udvikler og producerer

Læs mere

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... Teknologi i bevægelse! Det hydrauliske ventil blok system MCV kendetegnes ved sit kompakte modulopbyggede system, samt central oliefordeling. MCV kan udvides med op til 4 hydrauliske

Læs mere

Fuld fart fra start. Smågrisekoncentrat. Vores viden - Din styrke

Fuld fart fra start. Smågrisekoncentrat. Vores viden - Din styrke Fuld fart fra start Smågrisekoncentrat Vores viden - Din styrke Forsøg med Vitfoss smågrisekoncentrat 2720 Vægtinterval, Antal grise Gentagelser Daglig Foderudnyttelse, kg pr. forsøg pr. forsøg tilvækst,

Læs mere

Kvægmix. Kvalitet året rundt

Kvægmix. Kvalitet året rundt Kvægmix Produktkonsulenten fra Vitfoss giver råd og vejledning Vore konsulenter dækker hele landet. Der er således altid mulighed for en faglig drøftelse på basis af en foderplan eller en konkret situation

Læs mere

Royal Greenland A/S. Halvårsrapport

Royal Greenland A/S. Halvårsrapport Royal Greenland A/S Halvårsrapport 1. oktober 2011 31. marts 2012 Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse Side Udviklingen i selskabets aktiviteter 3 Selskabets forventede udvikling 4 Hoved- og nøgletal for koncernen

Læs mere

Fairford Synergy Energi optimerende softstarter.

Fairford Synergy Energi optimerende softstarter. Fairford Synergy Energi optimerende softstarter. MTO electric introducerer nu Fairfords nye Synergy Soft Starter på det danske marked. Soft Starteren anvender den nyeste digitale teknologi og tilbyder

Læs mere

Administrerende direktør og koncernchef Lars Idermarks tale

Administrerende direktør og koncernchef Lars Idermarks tale 1 2011-04-15 Posten Norden generalforsamling 2011 Administrerende direktør og koncernchef Lars Idermarks tale Kære generalforsamling, mine damer og herrer. Det er en stor glæde for mig at tale her i dag

Læs mere

- I branchen siden 1997

- I branchen siden 1997 HANDLING - I branchen siden 1997 - I brancen siden 1997 DANSK INSTITUT FOR CERTIFICERING CERTIFIED BY ISO 9001:2008 www.dic.dk Profil BAYTECH A/S er grundlagt i 1997 og beliggende i industrikvarteret i

Læs mere

Availa Organiske mikromineraler til køer

Availa Organiske mikromineraler til køer Organiske mikromineraler til køer Erfaringer med tilskud af organiske mikromineraler til køer har i danske og udenlandske undersøgelser vist: Højere mælkeydelse Bedre yversundhed Øget frugtbarhed Større

Læs mere

Cliq. Din nøgle giver dig besked

Cliq. Din nøgle giver dig besked Cliq Din nøgle giver dig besked ET LÅSESYSTEM med indbygget intelligens CLIQ Combi Serie 600 Serie 600 Serie 500 SKAFOR KATEGORi Hvert år bliver der begået mere end 60.000 indbrud i bygninger som kontorer,

Læs mere

Oras Green Building og LEED armaturer

Oras Green Building og LEED armaturer Oras Green Building og LEED armaturer Oras Green Building og LEED armaturer Højteknologi og omtanke for miljøet, har altid været hovedfaktorerne i succesen ved Oras produkter. Som verdens ledende producent

Læs mere

Tandhjul og Tandstænger

Tandhjul og Tandstænger Tandhjul og Tandstænger /// Standard eller tilpassede løsninger /// Høj kvalitet /// Ekspertise, erfaring og viden /// Korte leveringstider /// Bred vifte af materialer /// Specielle størrelser muligt

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder EnPulse I/II InSync III Kappa 400 Kappa 600/700 Kappa 800/900 Sigma

OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder EnPulse I/II InSync III Kappa 400 Kappa 600/700 Kappa 800/900 Sigma OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder EnPulse I/II InSync III Kappa 400 Kappa 600/700 Kappa 800/900 Sigma Supplement til programmeringsvejledningen 0123 Indledning 3

Læs mere

Energisparesekretariatet

Energisparesekretariatet Energisparesekretariatet Morten Pedersen Energisparerådet 16. April 2015 Trin 1: Kortlægning af erhvervslivets energiforbrug (Viegand & Maagøe januar 2015) Trin 2: Kortlægning af energisparepotentialer

Læs mere

En virksomhed i detaljer

En virksomhed i detaljer En virksomhed i detaljer > Præcision i detaljer! GSL præcision i ét stykke GSL er en mellemstor virksomhed og et af de mest innovative stålstøberier. Høj kvalitet og stor præcision er lige så selvfølgelige

Læs mere

Trådløse hyldeforkanter - for fremtiden

Trådløse hyldeforkanter - for fremtiden Trådløse hyldeforkanter - for fremtiden j a n u a r 2010 Trådløse hyldeforkanter Introduktion Hver dag bruger butiksansatte megen tid på trivielt arbejde med at skifte papirhyldeforkanter i butikken. Tid,

Læs mere

Postillonen og miljøet:

Postillonen og miljøet: Postillonen og miljøet: Postillonen er en virksomhed, som primært beskæftiger sig med kurértransport af stykgods. Vi udfører desuden transporter af levende vilde dyr, og vi udfører fast firmakørsel. Vi

Læs mere

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER.

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. 1 2 EN SKARP HJERNE FIK EN GENIAL IDÉ. Vores historie begyndte i 70 erne, da den første patentansøgning blev indleveret. Året efter var

Læs mere

Aftale om strategiforløb vedr.: Bæredygtig udvikling af bedriften. For: XX landmand

Aftale om strategiforløb vedr.: Bæredygtig udvikling af bedriften. For: XX landmand Aftale om strategiforløb vedr.: Bæredygtig udvikling af bedriften For: XX landmand Resultat: Dit udbytte: Indhold: Resultatet er en situationsanalyse, og en vision og målsætning for udvikling af bedriften/virksomheden,

Læs mere

Ø ko n o m i s ke f o rd e l e ve d r e n l u f t. Camfil Farr clean air solutions

Ø ko n o m i s ke f o rd e l e ve d r e n l u f t. Camfil Farr clean air solutions Ø ko n o m i s ke f o rd e l e ve d r e n l u f t Camfil Farr Segment brochure LC C L iv s cy k l u s o m ko s t n i n ge r Camfil Farr clean air solutions H va d ko s t e r re n l u f t I et ventilationsanlæg

Læs mere

NORDIC PLATFORMS KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN

NORDIC PLATFORMS KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN www.nordicplatform.dk S KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN AIRSTEPS er et nyudviklet stilladsdæk produceret i komposit af Nordic Platform. AIRSTEPS er utroligt stærke, lette og opfylder alle krav

Læs mere

Troværdig ekspertise i totalentreprise!

Troværdig ekspertise i totalentreprise! Troværdig ekspertise i totalentreprise! AS S t a l d b y g Troværdig ekspertise... det kan du kende os på! Hos Gråkjær Staldbyg får du automatisk adgang til et bredt spekter af kompetencer inden for moderne

Læs mere

Projektartikel Opgradering af økologisk biogasanlæg 2011-2013

Projektartikel Opgradering af økologisk biogasanlæg 2011-2013 Projektartikel Opgradering af økologisk biogasanlæg 2011-2013 hos Bjarne Viller Hansen, Bording http://europa.eu/legislation_summaries/agriculture/general_framework/l60032_dk.htm Skræddersyet opgradering

Læs mere

Orientering fra DM-Markedsnyt

Orientering fra DM-Markedsnyt Nyhedsbrev nr. 15 December 2014 Orientering fra DM-Markedsnyt Emner: Traktorsalget i Norge Kongskilde udvider i Tyskland John Deeres næstbedste årsresultat 1 million producerede John Deere traktorer Robotten

Læs mere

FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN. Vigtigste konkurrencemæssige fordele ved LG Solar.

FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN. Vigtigste konkurrencemæssige fordele ved LG Solar. FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN Vigtigste konkurrencemæssige fordele ved LG Solar. FINANSIEL STYRKE HVORDAN ER DEN AKTUELLE SITUATION INDEN FOR SOLAR-INDUSTRIEN? Markedet for solarenergi ændrer sig væsentligt.

Læs mere

Biobrændsel. fyringsanlæg. Træpiller. - Flis, halm og træpiller... Fuldautomatiske. www.linka.dk

Biobrændsel. fyringsanlæg. Træpiller. - Flis, halm og træpiller... Fuldautomatiske. www.linka.dk Biobrændsel - Flis, halm og træpiller... Træpiller Fuldautomatiske fyringsanlæg www.linka.dk Fyringsteknologi til biobrændsler Forbrændingsherd Forbrændingsteknik Fyringsteknologien til biobrændsler er

Læs mere

B&C 25 MED AERLOX TEKNOLOGI. 40% lettere, 100% så holdbar

B&C 25 MED AERLOX TEKNOLOGI. 40% lettere, 100% så holdbar B&C 25 MED AERLOX TEKNOLOGI 40% lettere, 100% så holdbar Aerlox brochure latest 19.1.indd 1 En ny begyndelse for tagrenovering B&C fra Monier er den mest populære betontagsten på danske tage. I årtier

Læs mere

Smarte funktioner og gennemtænkt design gør din hverdag lettere. Tag hensyn til verdenen og spar samtidig penge på dit vand- og energiforbrug

Smarte funktioner og gennemtænkt design gør din hverdag lettere. Tag hensyn til verdenen og spar samtidig penge på dit vand- og energiforbrug Oras Oras Optima Optima Family Disse armaturer har noget nyt, noget smart, noget ekstra i sig de er mere end bare et armatur. De smarte funktioner gør brugen af armaturet lettere, mere sikkert og mere

Læs mere

Tal om gartneriet 2012

Tal om gartneriet 2012 Tal om gartneriet 2012 Indholdsfortegnelse TENDENSER... 3 STRUKTUR... 3 ØKONOMI... 4 HOLLAND... 6 TABEL 1 - ANTAL VIRKSOMHEDER MED VÆKSTHUSPRODUKTION... 6 TABEL 2 - AREAL MED VÆKSTHUSPRODUKTION OG DRIVAREAL

Læs mere

Stort potentiale for mindre og mellemstore virksomheder på vækstmarkeder

Stort potentiale for mindre og mellemstore virksomheder på vækstmarkeder Organisation for erhvervslivet Januar 21 Stort potentiale for mindre og mellemstore virksomheder på vækstmarkeder Af afsætningspolitisk chef Peter Thagesen, PTH@DI.DK og konsulent Jesper Friis, JEF@DI.DK

Læs mere

10-12-2009. Lokale fødevarer i en global økonomi. Nye forbrugerønsker. Hvor går landbruget og fødevaremarkedet hen?? Lokalisering

10-12-2009. Lokale fødevarer i en global økonomi. Nye forbrugerønsker. Hvor går landbruget og fødevaremarkedet hen?? Lokalisering Indhold Lokalisering og globalisering på én gang Lokale fødevarer i en global økonomi Globalisering Lokalisering Eksempler på lokale fødevarer Københavns madhus Udfordringer, barrierer og muligheder Torsdag

Læs mere

De 4 stærke fordele ved de nye LS 2.30/UNIDISC såskær med skiver

De 4 stærke fordele ved de nye LS 2.30/UNIDISC såskær med skiver Sulky Unidisc Danois 16/02/07 15:00 Page 2 Kommentarer fra franske brugere af UNIDISC François FIHUE og Alain FRETEL, Osmoy-St-Valéry (Seine-Maritime) Ved reduceret jordbearbejdning kan vi opnå en såhastighed

Læs mere

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. STREET / URBAN MADE IN DENMARK Enkelhed Vi udvikler egne brands i samarbejde med danske arkitekter og sikrer et enkelt, skandinavisk design og bæredygtige produkter med lang levetid. Fleksibilitet Lamperne

Læs mere

Vi adskiller os fra mængden

Vi adskiller os fra mængden Vi adskiller os fra mængden Dag Hammarskjölds Alle 34 2100 København Ø Tel.: 35 42 57 57 Fax: 35 42 17 76 oesterbro@livingstones.dk Hos Livingstones Østerbro er vi den professionelle ejendomsmægler med

Læs mere

Optimering af støjreducerende tyndlagsbelægninger

Optimering af støjreducerende tyndlagsbelægninger Optimering af støjreducerende tyndlagsbelægninger Seniorforsker Hans Bendtsen Vejdirektoratet/Vejteknisk Institut Guldalderen 12, P.O. Box 235, 2640 Hedehusene, Denmark Telefon: 4630 7000, www.vd.dk, E-mail:

Læs mere

Fundament. JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, og her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen.

Fundament. JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, og her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen. M Fundament JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen. Virksomheden hed oprindeligt Jysk Knæ & Pladerørsfabrik et navn der

Læs mere

Markedsudviklingen for mælk Dansk KvægKongres 2015. Peder Tuborgh, Adm. Dir. Arla Foods

Markedsudviklingen for mælk Dansk KvægKongres 2015. Peder Tuborgh, Adm. Dir. Arla Foods Markedsudviklingen for mælk Dansk KvægKongres 2015 Peder Tuborgh, Adm. Dir. Arla Foods Agenda 1. Hvordan udvikler markedet sig? 2. Hvordan reagerer Arla Foods? 2 Svag økonomisk udvikling i verden og reduktion

Læs mere

Et globalt industrikonglomerat

Et globalt industrikonglomerat Et globalt industrikonglomerat i Aarhus Sydbank: 2014 hvad nu? 31. marts 2014 Adm. direktør Jens Bjerg Sørensen Schouw & Co. introduktion AT A GLANCE 135+ års historie 125 år i emballage (senest mælkekartoner)

Læs mere

Introopgaver. Produktionsform Varighed Landmand Resumé af filmen

Introopgaver. Produktionsform Varighed Landmand Resumé af filmen Introopgaver INTRO 1 Læringsmål: - Film At eleverne har fået et forhåndskendskab til landmandslivet. At eleverne er motiverede til det videre arbejde med Bedriften. At eleverne har stiftet bekendtskab

Læs mere

SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN. orlahansen.dk

SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN. orlahansen.dk SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN VI GØR DET KOMPLICEREDE ENKELT Hos Orla Hansen A/S er vi tiltrukket af vanskelige opgaver. Opgaver der kan udfordre os og opgaver der stiller krav til vores faglighed, kompetencer,

Læs mere

MAKE THE WORLD GO AROUND

MAKE THE WORLD GO AROUND Renovering industrigear alle typer Vi udfører akutte eller planlagte renoveringer af industrigear. Vi leverer et produkt, der med hensyn til egenskaber og kvalitet er fuldt på højde med et nyt produkt

Læs mere

Etablering af vinterraps - stil skarpt på dit såbed. v/ Karen Linddal Pedersen, Planteavlskonsulent, Centrovice

Etablering af vinterraps - stil skarpt på dit såbed. v/ Karen Linddal Pedersen, Planteavlskonsulent, Centrovice Etablering af vinterraps - stil skarpt på dit såbed v/ Karen Linddal Pedersen, Planteavlskonsulent, Centrovice Formålet med demoen At fastslå, hvilket eller hvilke såsystemer, der klarer sig bedst på varierende

Læs mere

Slutrapport. 09 Rodukrudt maksimal effekt med minimal udvaskning. 2. Projektperiode Projektstart: 05/2008 Projektafslutning: 12/2010

Slutrapport. 09 Rodukrudt maksimal effekt med minimal udvaskning. 2. Projektperiode Projektstart: 05/2008 Projektafslutning: 12/2010 Slutrapport 09 Rodukrudt maksimal effekt med minimal udvaskning 2. Projektperiode Projektstart: 05/2008 Projektafslutning: 12/2010 3. Sammendrag af formål, indhold og konklusioner Projektets formål har

Læs mere

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør www.socosystem.com Pallesikring Strækfilmmaskiner PW-1000 Halvautomatisk strækfilmmaskine Til film med og uden indbygget forstræk. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Techno Tool former fremtiden... Termoformværktøjer Blæseværktøjer Stanseværktøjer Prøveproduktion

Techno Tool former fremtiden... Termoformværktøjer Blæseværktøjer Stanseværktøjer Prøveproduktion Techno Tool former fremtiden... Termoformværktøjer Blæseværktøjer Stanseværktøjer Prøveproduktion Rådgivning/Projektstyring Hos Techno Tool sætter vi kunden i centrum, og vi bestræber os på at have et

Læs mere

Topkokkenes foretrukne kokkekniv!

Topkokkenes foretrukne kokkekniv! Topkokkenes foretrukne kokkekniv! Siden 1932 har Yaxell Japan været en toneangivende producent af knive, der anvendes i dag af mange topkokke i hele verden. Danske topkokke har ligeledes fået øjnene op

Læs mere

Rose Holm A/S. Vækststrategi Eksport til Tyskland

Rose Holm A/S. Vækststrategi Eksport til Tyskland Rose Holm A/S Vækststrategi Eksport til Tyskland Agenda Kort præsentation af Rose Holm A/S Vækststrategi? Hvor starter det? Eksport før strategi. Eksport efter strategi. Tiltag eksport Tyskland. Spørgsmål.

Læs mere

BioKube kan benyttes i et sommerhus.

BioKube kan benyttes i et sommerhus. BioKube kan benyttes i et sommerhus. Typegodkendelsen dækker ikke direkte brugen af minirenseanlæg i sommerhuse. By- og Landskabsstyrelsen udtaler at det er fabrikanten af den pågældende type minirenseanlæg,

Læs mere

Piller af landbrugsafgrøder og anden biomasse Fremstilling, egenskaber, økonomi

Piller af landbrugsafgrøder og anden biomasse Fremstilling, egenskaber, økonomi Piller af landbrugsafgrøder og anden biomasse Fremstilling, egenskaber, økonomi Dansk Træpillekonference 9. maj 2012 Lars Nikolaisen Center for Vedvarende Energi & Transport, Teknologisk Institut IEE projektets

Læs mere

Cu-mini. Mindre fordelingstavler

Cu-mini. Mindre fordelingstavler Mindre fordelingstavler Cu-mini Mindre fordelingstavler for indendørs vægmontage. Cu-mini er en serie af mindre fordelingstavler til bl.a. DIN-skinnemateriel. Tavlen er udført i den velkendte CUBIC-kvalitet

Læs mere

en himmel i klasseværelset Indira, et naturligt valg

en himmel i klasseværelset Indira, et naturligt valg en himmel i klasseværelset Indira, et naturligt valg Det naturlige lys vores norm Mennesket har eksisteret i næste to millioner år, og vi har udviklet os i det naturlige lys. Vi har haft elektrisk lys

Læs mere