Landsbestyrelsesmøde den 7. august 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Landsbestyrelsesmøde den 7. august 2013"

Transkript

1 Landsbestyrelsesmøde den 7. august 2013 Hermed indkaldes til møde i Landsbestyrelsen for d. 7. august kl i Odense. Mødet Mødet afholdes i UC Lillebælts lokaler, Tolderlundsvej 5, 5000 Odense C. Transport ABL/HK betaler dine rejseudgifter. Hvis du selv lægger ud, skal du bare udfylde en diætblanket til mødet og så får du dine udgifter refunderet. Husk at gemme dine kvitteringer. Du kan også køre i egen bil, hvor du får refunderet 1,25 kr./km. Hvis du ikke selv har mulighed for at lægge ud, så kontakt Mikkel på , så finder vi en løsning. På vegne af formandskabet Mikkel Zeuthen HK/Kommunal

2 Dagsorden Det nødvendige Vi skal have valgt en mødeleder og en referent. Valg af mødeleder: Mikkel Valg af referent: Martin 2. Det hurtige Vi skal have godkendt dagsordenen. Kommentarer til dagsorden: Det noteres at punkt 5 er dagens vigtigste punkt. Afbud fra: Christa, Goar og Jeanett. Tilstedeværende: Edwin, Sandra, Cecilie, Rune, Martin, Mikkel (hk) og Benedikte. Dagsorden blev godkendt. 3. Siden sidst Vi tager en hurtig runde med det vigtigste, der er sket siden vi mødtes sidst. Kommentarer til siden sidst: Økonomieksamen på 4. semester: voldte problemer (tiden) på tværs holdene, lavt karakter gennemsnit. Hanne sandal meddelte at problemerne skal håndteres individuelt på skolerne Kampagnen: Der er blevet arbejde med videns indsamling. Edwin og Cecilie er blevet optaget på HKs talent uddannelse, som varer ½ halvt år. Udtalelse fra lærere omkring gruppearbejde: Det indstilles at vi bruger dokumentet på vores hjemmeside. Kontakt i Aalborg: Maria flytter har videregivet, at vi skal tage kontakt til Sabrina Möllering. Optaget af nye studerende: 427 er blevet tilbudt en plads. Generelt flotte tal. Det noteres dog at udviklingen ikke ser lovende ud i Viborg. Alumni netværket: Har fået etableret godt samarbejde, og er gået direkte til at arbejde med udvikling af projekter. Alumni netværket forventer at afholde et fyraftensmøde i efteråret. Nyhedsmails: der arbejdes med at udvikle en ny velkomst mail.

3 Samarbejde med KL: Der er blevet udarbejdet en pjece i samarbejde med KL omkring jobprofiler. Fag og fremtid: Konference i København fribilletter forhandlet på plads. På et senere tidspunkt finder vi en løsning omkring fordeling af billetterne. Sandra kontakter metroxpress, med henblik på at blive inddraget i deres artikel sektion uddannelses stafetten. Formandsskabet kontakter redaktionen. 4. Økonomi Bestyrelsen får en status over vores årsbudget og vi ser på, hvor mange penge, vi har brugt indtil nu i år. Det indstilles - at status tages til efterretning. Det noteres: Pengene sparet på seminar i foråret, har givet os et økonomisk råderum. Det markeres dog at pengene, udover dem til alumni netværket, bør prioriteres således 1) kampagne 2) studenterkurser. Ligeledes bemærkes det, at vi med fordel vil kunne give lidt flere penge til alumni netværket, eksempelvis omkring transport. 5. Oplæg omkring professionsidentitet, v. Preben Rehr. Arbejdsspørgsmål: (skal hentes fra Prebens oplæg) Hvilken rolle skal uddannelsen spille ift. Professionsbestræbelsernes nu og i fremtiden? Hvilket professionsperspektiv er i mest optaget af: professionel identitet? Eller professionsidentitet? Hvilke veje i det professionsfaglige identitetsprojekt skal den nye professionsbachelor i offentlig administration vælge? Hvilken betydning har for uddannelsen og professionen, at hovedsigtet med uddannelsen er rettet mod offentlige organisationer? I hvor høj grad skal professionsidentiteten bestemmes en moralsk og faglig autoritet og der er mindre underlagt arbejdsgivernes kontrol med hensyn til hvordan arbejdet skal udføres? (det skal her nævnes at 2 af spørgsmålene fra oplægget nåede jeg ikke at få skrevet med) 6. Kampagnen

4 Det indstilles - at vi efter punktet har et klart indtryk af, hvad vi skal lave, hvornår og hvem der er ansvarlige. - at der stadig er plads til at evt. nye frivillige kan præge kampagnen. Ideer til arrangementer: Gruppe 1: Konkurrence om bedste slogan (kan igangsættes meget snarligt, vinder præsenteres på næste årsmøde) Konkurrence om bedste maskot (kan igangsættes meget snarligt, vinder præsenteres på næste årsmøde) Debat arrangement: kvalitetssikring v. besparelser, innovation v. effektivisering Debatterne skal hele landet rundt, kronik landsturné, hilsningstaler fra forrige skole til næste skole. Gruppe 2: Arbejd med identitet: send udkast rundt til interessenter, andre studerende, eventuelt dimittender. (kan inddrages i hk fremtidsværksted) arbejdet med forestillinger om identitet møder slutteligt en paneldebat på skolerne, mødte forestillingerne så virkeligheden? Paneldebat form: en dimittend(frisk), arbejdsgiver, politiker fra hver side. Individuelle indledende oplæg, dernæst debat om realiteten. Debatform konklusion: 3 timers debat arrangement, på alle skoler. Det skal handle om verdens bedste administration. Indledes med komiker. Dernæst workshop om hvad vi kan og vil Slutteligt, panel debat med begge sider af det politiske spektrum. Ydermere, kan dimittend og erhvervsrelaterede interessenter fungere som kommentatorer. ABL bestyrelsen laver en kædehilsen, der opsummerer debatten og sender den videre til næste skole Ydermere, er vi blevet enige om at gå i gang med at udvikle koncept for konkurrence om slogan. Ansvarlige på at lave debat arrangement: Edwin, cecilie, benedikte, rune og Martin. Rune bliver torvholder på gruppen.

5 Ansvarlige på navnekonkurrencen: Rune snakker om navne konkurrence med mikkel. PUNKT 2: HVORDAN FÅR VI FLERE FRIVILLIGE MED? Sandra og Rune introducerer blanket til frivillige. Blanketten debateres: Det bliver besluttet at: 1) teksten i introstykket omskrives, og peppes op 2) kategorierne omskrives til at være 3 kategorier, underspørgsmålene fjernes og 3) den laves således også online klar 4) vi skal huske at inkludere vores logo på blanketten. Slutteligt indstilles der til at man kun skal kunne svare ja på 1 af de 3 kategorier. Deadline for arbejdet med arrangementer: Paneldebat: I slut-august skal konceptet være på plads. Midt september skal oplægsholdere være på plads. Gruppen arrangerer skypemøde d. 20 august kl 10. Sandra Kigger på at uddybe teksten omkring frivillighedsblanketten. Vedrørende video, så udskydes beslutningen omkring video Sandra og Rune arbejder videre på deres ideer. 7. Intro-møder på skolerne Oplægs-taskforcen, som skal rundt på skolerne og holde intro-oplæg for de nye studerende arbejder på et oplæg, som færdiggøres d. 9. august til et arbejdsmøde i København. Gruppen består af formandskabet + Martin & Jeanett. Indtil nu har vi følgende aftaler: - 2. september kl (København, Metropol) - 5. september kl (Næstved, UC Sjælland) - 9. september kl (Viborg, VIA) september kl (Aarhus, VIA) september, Esbjerg - Odense har bøvl med it - Aalborg mangler stadig lidt kontakt Inputs til intro-gruppen: Præciser hvad HK gør og kan den helt rigtige fortælling, således vi undgår den dårlige fortælling om HK. Opreklamer facebook-siden, succeshistorier. Under intromøder, skal vi huske materialer. Der indstilles til at vi arbejder hen mod at, intro oplæg kommer til at ramme en balance mellem at den studerende fortæller om ABL og Mikkel fortæller om HK.

6 Ydermere orienter Cecilie om at vi skal ud og snakke med tillidsrepræsentanter i HK. Der er lang tid til, og vil blive mere præcist orienteret om det på et senere tidspunkt. Outromøder: for de studerende, der er ved at være færdige. Det er noget HKs a-kasse står for, vi supporter. Møderne skal foregå senest december. 8. Studenterkurser I vores arbejdsplan står der, at vi skal arbejde på udvikle kurser rettet mod vores studentermedlemmer. Men på vores første møde har Goar, Cecilie og Rune meldt sig til at arbejde videre med emnet. Og vi tager tråden op og drøfter hvilke kurser, der kunne være relevante at lave og hvordan det skal planlægges. Vi har penge på budgettet, og har derfor mulighed for at investere i lignende kurser bør vi det?: Til økonomikurser i Aarhus savnes der en økonomi underviser det bydes at der er to relevante undervisere i Esbjerg. Det nævnes at der i København har været succes med Excel kurser det påtales dog at det kun blev økonomisk rentabel, da oplægsholder blev hentet via sociale relationer. Benedikte undersøger hvornår de nye studerende skal bruge excel kurser, jf. hvornår de skal have samfundsøkonomi, med udgangspunkt i den ny ordning med moduler. Slutteligt, omkring excel, der er interesse i at få afholdt kurser på de respektive skoler men der er en pointe i at starte med at udvikle lokalt, men erfaringsudveksle med bestyrelsen over mail og facebook. Andre relevante kurser, at arbejde med: Præstationsteknik/eksamensteknik Foretagsomhedspædagogik, Anne Kirketerp Eventuelt 26/8 skal vi have sendt billede, plus 3 sætninger om en selv, til Sandra således hun kan opføre dem på hjemmesiden. Ydermere indstilles det til at der bliver produceret mere materiale: Kuglepenne, klistermærker og bolsjer. Edwin og Martin kigger videre på at udvikle dimittend diplomer, for at have arbejdet studenterpolitik. Det vil være fint hvis vi kan få lavet en konsensus model der nogenlunde kan fungere på landsplan.

7 Introgruppen fortæller om mødet til Jeanett fredag, og Edwin fortæller om hvad der er sket på mødet til Christa og Goar. Mikkel orienterer om at vi har et ansvar for at finde ud af hvem vi kender i de respektive uddannelsesudvalg på skolerne.

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat Til stede: Rune esbjerg repræsentant, Cecilie næstformand, jeanett odense repræsentant, Sandra næstformand, Martin København repræsentant, Goar Aarhus repræsentant, Edwin formand, Christa dimittend

Læs mere

Landsbestyrelsesmøde den 27. januar og 4. februar 2014

Landsbestyrelsesmøde den 27. januar og 4. februar 2014 Landsbestyrelsesmøde den 27. januar og 4. februar 2014 Hermed indkaldes til møde i Landsbestyrelsen for d. 27. januar kl. 11.00-17.00 i Århus og d. 4. februar kl. 11.00-17.00 i Aalborg. Referat fra Mødet

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat 10.00 1. Godkendelse af dagsorden Mikkel er ordstyrer. Beslutning: Dagsorden er godkendt. Ændringer: Ingen ændringer 2. Kort drøftelse af mødets form og ledelse Nye vedtægtsændring, hver skole

Læs mere

Referat ABL/HK formandskabsmøde

Referat ABL/HK formandskabsmøde Referat ABL/HK formandskabsmøde Søndag den 3. juni 2012 kl. 12-15 i Weidekampsgade 8, Kbh. C 1. Orientering Rikke orienterede om, at de endnu ikke har fulgt op på sagen i esbjerg, men at Rikketager teten

Læs mere

Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. Dato: 14. maj 2013 Tid: Kl. 13.30 15.30

Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. Dato: 14. maj 2013 Tid: Kl. 13.30 15.30 Referat Mødeforum: Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen Journalnr.: U0160-7-04-1-13 Ref.: Lene Tetsche Dato: 17. maj 2013 Dato: 14. maj 2013 Tid: Kl. 13.30 15.30 Sted: Mødeleder:

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Fredag den 11. marts 2016 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen

Læs mere

Desuden var Mette med for første gang. Hun er ny ungdomskonsulent og kommer til at understøtte ABL. Velkommen til hende.

Desuden var Mette med for første gang. Hun er ny ungdomskonsulent og kommer til at understøtte ABL. Velkommen til hende. Referat Afbud: Dina, Jon, Lizette (gået på barsel), Sarina, Ny Næstved suppl Fraværende: Mathias, Ole Desuden var Mette med for første gang. Hun er ny ungdomskonsulent og kommer til at understøtte ABL.

Læs mere

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet.

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet. Dagsorden - UU-møde 21.-22. februar 2015 Deltagere: Emil Olsen, Dennis Garting, Morten Egede, Tobias Thomsen, Dennis Otkjær, Tilde Busk, Louise Meiling, Morten Farsø, Nikolaj Mailand, Bjørn Andersen, Lars

Læs mere

Referat, 3F Ungdomsudvalg d. 15.-17. Maj 2015

Referat, 3F Ungdomsudvalg d. 15.-17. Maj 2015 Referat, 3F Ungdomsudvalg d. 15.-17. Maj 2015 Deltagere: Toke, Daniel, Dennis O., Simona, Rasmus, Rikke, Dennis G., Amanda, Louise, Nikolaj, Kim, Bjørn, Tobias, Morten F., Morten E., Pernille, Lars og

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for neurofysiologiassistenter

Referat af faggruppelandsmøde for neurofysiologiassistenter Social- og sundhedssektoren April 2010 Referat af faggruppelandsmøde for neurofysiologiassistenter Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation v/tove Rygaard 2. Mødets konstituering, herunder godkendelse af

Læs mere

REFERAT. RSD møde (20/11, 2015) (UCN., Aalborg) (9:30 15:00)

REFERAT. RSD møde (20/11, 2015) (UCN., Aalborg) (9:30 15:00) REFERAT RSD møde (20/11, 2015) (UCN., Aalborg) (9:30 15:00) 1. Tilstedeværende Mia, Charlotte, Katrine, Stina, Jimi, Jørgen 2. Valg af referent Jørgen 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt 4. Godkendelse

Læs mere

Ansat med løntilskud på en offentlig arbejdsplads F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Et springbræt til arbejdsmarkedet

Ansat med løntilskud på en offentlig arbejdsplads F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Et springbræt til arbejdsmarkedet September 2012 Ansat med løntilskud på en offentlig arbejdsplads F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E Et springbræt til arbejdsmarkedet Du skal snart starte i et løntilskudsjob på en arbejdsplads.

Læs mere

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 26. september kl. 10:00 Kirkecentret Kirkesti 3 8300 Odder

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 26. september kl. 10:00 Kirkecentret Kirkesti 3 8300 Odder REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 26. september kl. 10:00 Kirkecentret Kirkesti 3 8300 Odder Dagsorden Referat 01 Velkomst Formanden bøde velkommen og oplæste Formålserklæringen. 02 Valg af ordstyrer Carsten

Læs mere

Referat af åbne punkter

Referat af åbne punkter 3. august 2015 Referat af åbne punkter BESTYRELSESPROTOKOL FOR: Mødegruppe: Bestyrelsesmøde for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole Mødetid: 23. juni 2015 Mødested: Berlingske Media, Pilestræde 34, Købehavn

Læs mere

Referat. Referat. Etisk udvalg 18. februar 2011. Karen Langvad 25. februar 2011

Referat. Referat. Etisk udvalg 18. februar 2011. Karen Langvad 25. februar 2011 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk udvalg 18. februar 2011 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 25. februar 2011 Deltagere: Brian Errebo-Jensen Jeanette Præstegaard Hanne Munch

Læs mere

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 Leder af mødet: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Cathrine Nørgaard, Pernille Libach Hansen, Pernille Nikolajsen, Tessa Dahl-Jensen og Helene Hørløck. 1. Underskrift

Læs mere

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig.

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig. Referat KKR4 Repræsentantskabsmødet afholdes: Onsdag den 6. januar 2016 kl. 16.15-ca. 2100 i kantinen Dato 29. april 2016 Afbud fra: Erika Nodin, Maria Hilscher, Urd, Niels-Frederik, Forslag til dagsorden:

Læs mere

Referat fra årsmøde for kliniske undervisere den 5/9-2014

Referat fra årsmøde for kliniske undervisere den 5/9-2014 Referat fra årsmøde for kliniske undervisere den 5/9-2014 Arrangører: Ergoterapeutuddannelsen i Holstebro Referent: Ergoterapeutuddannelsen Odense 1) Bestyrelsen præsenteres og årsrapporten bliver gået

Læs mere

Referat til Diplomkemi Rådsmøde Mandag d. 15.09.2014 kl. 18:00

Referat til Diplomkemi Rådsmøde Mandag d. 15.09.2014 kl. 18:00 Referat til Diplomkemi Rådsmøde Mandag d. 15.09.2014 kl. 18:00 1. Formalia - Tilstede Navne Stude nr. Kostudret Rune L Andersen S104241 + Chastina Nygaard S100473 + Michal Roland S093870 + Sigurt S120003

Læs mere

Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15

Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15 Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15 1. Formalia (Behandlingstid: 15 min.) - Tilstede: Hanne Jensen, Ida Simonsen, Shelia Hansen, Cecilie Wehnert, Simone Wehnert, Helle H.H.,

Læs mere

Møde i stiftsudvalget for medier og kommunikation

Møde i stiftsudvalget for medier og kommunikation Møde i stiftsudvalget for medier og kommunikation Tid: Tirsdag den 8 december kl. 16.30 ca. 19.30 Sted: Konfirmandstuen, Sognegården, Sunds Afbud: Orla Villekjær Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse)

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015 Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) 2. Nyt Fra Kredsen Forårsfestivaler (Se mail jeg har sendt idag om udviklingsmøder)

Læs mere

Deltagere indkaldt: Michael Lindberg, Jakob Færch, Nikolaj Mølkjær, Jakob Agergaard, Charlotte Olsen, Malene Nielsen

Deltagere indkaldt: Michael Lindberg, Jakob Færch, Nikolaj Mølkjær, Jakob Agergaard, Charlotte Olsen, Malene Nielsen REFERAT Bestyrelsesmøde Copenhagen Watersports DATO: onsdag d. 19/8 2015 TID: 19:30 21:30 Deltagere indkaldt: Michael Lindberg, Jakob Færch, Nikolaj Mølkjær, Jakob Agergaard, Charlotte Olsen, Malene Nielsen

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen Sted: VIA University College Hedeager 2, 8200 Aarhus N Mødedato: Den 9. juni 2015 kl.

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 09-06-2011

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 09-06-2011 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 9. juni 2011 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Program for SLS-Bestyrelsesmøde i Horsens Mødet afholdes på Sygeplejerskeuddannelsen i Horsens, Campus Horsens, Chr. M. Østergaardsvej 4, 8700 Horsens. Fredag den 20. november Fra kl. 18.00: Ankomst og

Læs mere

Statskundskabsstuderende i Odense (SIO)

Statskundskabsstuderende i Odense (SIO) Møde i bestyrelsen for Statskundskabsstuderende i Odense (SIO) Tirsdag den 5. februar 2008 Mødet finder sted i: Mødelokalet ved Institut for Statskundskab (http://vejviser.sdu.dk/opslag?lid=2420) Til stede:

Læs mere

Studieaktivitetsmodellen for Professionsbacheloruddannelsen i Kristendom, Kultur og Kommunikation (3K), VIA UC Aarhus.

Studieaktivitetsmodellen for Professionsbacheloruddannelsen i Kristendom, Kultur og Kommunikation (3K), VIA UC Aarhus. Studieaktivitetsmodellen for Professionsbacheloruddannelsen i Kristendom, Kultur og Kommunikation (3K), VIA UC Aarhus. Formålet med studieaktivitetsmodellen er en forventningsafstemning med de. Modellen

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 17. september 2013

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 17. september 2013 STUDIENÆVN FOR ØKONOMI 24. september 2013 Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 17. september 2013 Tilstedeværende: Ole Friis, Christian Kronborg, Per Andersen, Bent Jørgensen, Andreas Vestermark,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT

BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT Den 6. februar 2011 Tidspunkt : Fredag den 6. januar kl. 15.00 17.00. Sted : Arne Ennegaard Jørgensens kontor Tilstede : Bestyrelsen Fraværende/Afbud : Sekretærer : Arne Ennegaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødedato: Den 23. juni 2014 kl.

Læs mere

Psykrådsmøde 8.april 2010

Psykrådsmøde 8.april 2010 Psykrådsmøde 8.april 2010 Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Nyt fra SAMF-rådet/studenterrådet, herunder fagrådsfestival, politikkonference & generalforsamling 24.-25. april (O) 3. Nyt fra Evalueringsudvalget?

Læs mere

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser.

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser. Referat fra Bestyrelsesmøde 6/2012 Herlev 26.11.2012 Dato: 18. november 2012 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2, st., 5210 Odense NV Fremmødt var: Aage Jakobsen (AaJa) Connie Stisen (Cost) Hanne Grøn Veggerby

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014 Tilstede: Mads, Signe, Sigrid, Louise, Rie, Miriam (referent), Esben (under punkt 11-16), Peter (under punkt 14-16) og Ida (via skype under punkt 14). Afbud:

Læs mere

O = Orientering, D = Debat, B = Beslutning. [forventet længde], ** = Mødeansvarlig.

O = Orientering, D = Debat, B = Beslutning. [forventet længde], ** = Mødeansvarlig. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 4. April 2012 Kl. 17.00, Ridderlokalet,. Ordinære medlemmer: Milan Vestetergaard, **Erik Lander, næstformand Kasper Gram, kasserer Anne Kathrine Krushave, bestyrelsesmedlem

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde

1. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde Referat af 6. Forretningsudvalgsmøde den 30. oktober 2012 Side 1 Referat af 6. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 30. oktober 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Christiansborg Forretningsudvalget Navn

Læs mere

Skriftlige orienteringer til SLS-Bestyrelsens møde 10. januar 2016

Skriftlige orienteringer til SLS-Bestyrelsens møde 10. januar 2016 Skriftlige orienteringer til SLS-Bestyrelsens møde 10. januar 2016 5.1 Lokalbestyrelser 5.1.1 SLS-Bornholm 5.1.2 SLS-DST 5.1.3 SLS-Esbjerg 5.1.4 SLS-Hillerød 5.1.5 SLS-Hjørring 5.1.6 SLS-Holstebro 5.1.7

Læs mere

Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet

Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet 1 Valg af referent Tommy Vestergaard Hansen valgte sig frivilligt til posten. 2 Godkendelse af referat fra mødet d. 8.

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Sigrún er ordstyrer Sanne er referent 2. Godkendelse af referat og dagsorden Referat er godkendt

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 21.12.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 21.12.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 21.12.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

En anden a-kassemedarbejder har meddelt at vedkommen har planlagt at gå på pension om halvandet år.

En anden a-kassemedarbejder har meddelt at vedkommen har planlagt at gå på pension om halvandet år. Resume af bestyrelsesmødet d. 26 januar 2016 I forbindelse med at en a-kassemedarbejder har valgt at gå på pension pr 30. april 2016 skal der omlægges nogle arbejdsopgaver i A-kassen. Omlægningen medfører,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE NR. 3 REFERAT

BESTYRELSESMØDE NR. 3 REFERAT BESTYRELSESMØDE NR. 3 REFERAT Den 7. maj 2015 Tidspunkt : Fredag den 24. marts kl. 17.30 Sted : Lily Brobergs Vej 31 Tilstede : Bestyrelsen Fraværende/Afbud : Sekretærer : Arne Ennegaard Jørgensen Referent

Læs mere

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00 Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Deltagere: Gitte W, Eva, og Käthe Afbud: Käthe Punkt 1 punktet Dagsorden

Læs mere

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt:

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt: Haderslev Idrætsråd Nyhedsbrev juni 2015 Vi har indgået en samarbejdsaftale med Haderslev Kommune Det er nu et par måneder siden vi sidst har givet lyd fra os men det betyder bestemt ikke at vi har ligget

Læs mere

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor/frokoststuen) Tilstedeværende: Kenneth Primdal-Bengtson(formand), Taitsiannguaq Tróndheim, Jonas Elgaard (næstformand),

Læs mere

Ugebrev uge 33 gruppe 2

Ugebrev uge 33 gruppe 2 Ugebrev uge 33 gruppe 2 Vi er kommet godt i gang med den første uge. Vi har fået 2 nye elever i gruppe 2. Det er Simone, der er kommet tilbage til 2. klasse og Mikkel, der er kommet i 2. klasse, da Simested

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. INDKALDELSE

REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. INDKALDELSE REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. INDKALDELSE Den 7. februar 2011 Tidspunkt : Tirsdag den 4.-5. februar kl. 12.00 13.00. Sted : DSB Kursuscenter Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg Tilstede : Repræsentantskabet,

Læs mere

KURSET: PRAKSIS: DATOER & TIDER:

KURSET: PRAKSIS: DATOER & TIDER: KURSET: Ifølge sagn og fortællinger blev yoga oprindeligt givet mennesket som en gave af Shiva. Denne gave kunne hjælpe en til at finde visdom, fred, heling. Dette finder vi især sandt for restorativ yoga.

Læs mere

HVIS DU BLIVER OPSAGT - RETTIGHEDER OG MULIGHEDER

HVIS DU BLIVER OPSAGT - RETTIGHEDER OG MULIGHEDER HVIS DU BLIVER OPSAGT - RETTIGHEDER OG MULIGHEDER 2016 DINE RETTIGHEDER OPSIGELSESVARSLER I FUNKTIONÆRLOVEN HAR DU VÆRET ANSAT: ER DER ET VARSEL PÅ: OPSIGELSE SKAL SENEST GIVES VED: Under 6 måneder 1 måned

Læs mere

Udstillermappe. DSE Messe Aalborg 2016. Hent den online som PDF-fil på www.studerende.dk/dma16info

Udstillermappe. DSE Messe Aalborg 2016. Hent den online som PDF-fil på www.studerende.dk/dma16info Udstillermappe DSE Messe Aalborg 2016 Hent den online som PDF-fil på www.studerende.dk/dma16info 2 DSE Messe Aalborg 2016 Indhold Velkomst Om DSE Vigtige datoer Sponsorater Kontaktoplysninger Inkluderet

Læs mere

Udvikling Fyn Virksomhedsservice Mentorordning

Udvikling Fyn Virksomhedsservice Mentorordning nå næste NIVEAU Udvikling Fyn Virksomhedsservice Mentorordning - introduktion og inspiration til Mentee Side 1 Indholdsfortegnelse: 1. Introduktion til og formål med mentorordningen 2. Gode råd og vejledning

Læs mere

Referent: Kathrine Andersen, Studiesekretær

Referent: Kathrine Andersen, Studiesekretær Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 1475 E-mail: katan@ifpr.sdu.dk 20. oktober 2015 Ref.: HT/katan Møde med aftagerpanel for Masteruddannelsen i børne-

Læs mere

Til stede er: Ulla, Benedicte, Cecilie, Nanna og Mikkel Rikke, Trine samt Peter kommer kl. 14.

Til stede er: Ulla, Benedicte, Cecilie, Nanna og Mikkel Rikke, Trine samt Peter kommer kl. 14. Landsbestyrelsen Landsbestyrelsesmøde den 16. november 2012 Mødet afholdes VIA University College, Skejbyvej 15, 8240 Riskov, lokale R103 fredag den 16. november kl. 12.30-18.30 Dagsorden Til stede er:

Læs mere

Erhvervsakademi MidtVest, Vald. Poulsens Vej 4, 7500 Holstebro Lokale s12

Erhvervsakademi MidtVest, Vald. Poulsens Vej 4, 7500 Holstebro Lokale s12 Mødedato 23.04.2016 Mødested Erhvervsakademi MidtVest, Vald. Poulsens Vej 4, 7500 Holstebro Lokale s12 Mødedeltagere Kristian Hedegaard Charlotte Laurberg Michael Park Nielsen Lotte Møller Larsen Katrine

Læs mere

Opfølgning fra sidste tilsyn Henstilling:

Opfølgning fra sidste tilsyn Henstilling: Tilsyns rapport og handleplan. Pædagogisk tilsyn i Dagplejen i Næstved d. 8/10-15. Rapport og handleplan bygger på: 1. Observationsbesøg hos en dagplejer 2. Observationer under deltagelse i et krydsbesøg

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 7. december 2015 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Læs mere

Referat af pløjeudvalgsmøde afholdt d. 19-11 på Landbo Limfjord i Skive

Referat af pløjeudvalgsmøde afholdt d. 19-11 på Landbo Limfjord i Skive Viborg d. 22-11 2007 Referat af pløjeudvalgsmøde afholdt d. 19-11 på Landbo Limfjord i Skive Fremmødte: Christian Andersen, Claus Hansen, Henrik Franck, Hugo Kudsk, Jens Gudike, Jens Iversen, John Christensen,

Læs mere

Afbud: Merete Monrad, Maria Annemone Kongstad, Rikke Raunholt Dalby og Susanne Broberg Byrresen.

Afbud: Merete Monrad, Maria Annemone Kongstad, Rikke Raunholt Dalby og Susanne Broberg Byrresen. Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Kroghstræde 7 DK 9220 Aalborg Øst Fax +45 9815 7575 EAN-nr: 5798000420649 CVR/SE-nr: 29102384 Referat af studienævnsmøde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag den 18. september 2007

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag den 18. september 2007 Referat af bestyrelsesmødet tirsdag den 18. september 2007 1. Formalia Afbud til mødet: Ordstyrer: Referant: Katja B. Meyer,Jonas Caben og Karsten Sommer Martin Hundebøll Anne la Cour Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Plan for evaluering af undervisningen

Plan for evaluering af undervisningen SYDDANSK UNIVERSITET Studienævnet ved Det Tekniske Fakultet December 2007 Plan for evaluering af undervisningen Baggrund I henhold til element 3.3 i Delpolitik for Evaluering udøver Studienævnet det formelle

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral

Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral Mødested: Mårvej 9, Hedensted Mødetidspunkt/varighed: Onsdag den 2. marts 2016, KL. 19.30-21.00 Deltagere: Karin Neve, Heidi Pontoppidan, Mette Gregersen,

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

DAGSORDEN. RSD møde 15.02.2016. H. C. Ørstedsvej 70. 2. tv. 1879 Frederiksberg C. Ca. 09:30 15:15 OBS! HUSK at læse referatet fra sidst

DAGSORDEN. RSD møde 15.02.2016. H. C. Ørstedsvej 70. 2. tv. 1879 Frederiksberg C. Ca. 09:30 15:15 OBS! HUSK at læse referatet fra sidst Tilstedeværende DAGSORDEN RSD møde 15.02.2016 H. C. Ørstedsvej 70. 2. tv. 1879 Frederiksberg C. Ca. 09:30 15:15 OBS! HUSK at læse referatet fra sidst Stina, Sandra, Rasmus, Katrine, Jørgen og Charlotte

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen

REFERAT Uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen REFERAT Uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen Mødetidspunkt: Torsdag den 13. februar 2014 kl. 14-16 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Afbud: Sagsnr.: Hobrovej 85, Aalborg Lokale

Læs mere

VÆRD AT VIDE FORBYGGENDE SELVMONITORERING

VÆRD AT VIDE FORBYGGENDE SELVMONITORERING VÆRD AT VIDE FORBYGGENDE SELVMONITORERING Faglige input produceret af og for partnerne i Lev Vel, delprojekt Forebyggende selvmonitorering Velfærdsteknologi i Forfatter: Af Julie Bønnelycke, vid. assistent,

Læs mere

NYHEDSBREV HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 PÅ TUR RUNDT I DANMARK VELKOMMEN TIL 12 NYE BYDELSMØDRE I SLAGELSE KOMMUNE

NYHEDSBREV HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 PÅ TUR RUNDT I DANMARK VELKOMMEN TIL 12 NYE BYDELSMØDRE I SLAGELSE KOMMUNE HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 Vi begyndte 2011 med at 20 Bydelsmødre-grupper fra hele landet stiftede Bydelsmødrenes Landsorganisation. Siden da er mange nye Bydelsmødre blevet uddannet, mange nye Bydelsmødre-grupper

Læs mere

Har undervisning og studieaktiviteter i de enkelte LG-moduler støttet dig i at opnå et udbytte svarende til kompetencemålene?

Har undervisning og studieaktiviteter i de enkelte LG-moduler støttet dig i at opnå et udbytte svarende til kompetencemålene? 1 Læreruddannelsen UCL. Undervisningsevaluering. Fagevaluering LG, hovedområde: almen dannelse: KLM Fagevaluering 2014 114 studerende har besvaret spørgeskemaet. Alle fra årgang 2013. Uddannelsessted:

Læs mere

Greve afdeling. Referat af deltagerrådsmøde. Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest. Til stede:

Greve afdeling. Referat af deltagerrådsmøde. Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest. Til stede: Greve afdeling Referat af deltagerrådsmøde Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest Til stede: Bygge og Anlæg: Mikkel Film og Foto: Victor og Sara Pædagogik og Kreativitet: Ayse og Annika

Læs mere

Tirsdag d. 21. juni 2011

Tirsdag d. 21. juni 2011 Referat af skolebestyrelses møde på Trørødskolen Sted: Deltagere Tirsdag d. 21. juni 2011 Lærerværelset Per Carøe, PC Flemming Dahl Weile (FDW) afbud Charlotte Koch Hess, CKH Lotte Bruun Oslev Jensen,

Læs mere

Referat fra mødet i LUU den 30.09.15, kl. 09.00 12.00, i lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU den 30.09.15, kl. 09.00 12.00, i lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Karen Hansen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling Referent: Kirsten

Læs mere

Fremtidens dagtilbud i København

Fremtidens dagtilbud i København Fremtidens dagtilbud i København Klik for at redigere typografi i masteren Andet niveau Tredje niveau Fjerde niveau» Femte niveau Hvorfor tænke anderledes? Anderledes forventninger til fysiske rammer,

Læs mere

6. Nyt fra Lær mere om it. V. Nina von Staffeldt / Sofie Schaumburg-Mûller

6. Nyt fra Lær mere om it. V. Nina von Staffeldt / Sofie Schaumburg-Mûller MØDEREFERAT 1. september 2010 Sagsnr: 2007-003410 Eva Sønderstrup-Andersen Bibliotekskonsulent esa@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 3373 3359 Tredje møde 2010 i kontaktudvalget for den digitale borger

Læs mere

Forslag til ændring af IMCC s navn

Forslag til ændring af IMCC s navn Forslag til ændring af IMCC s navn 3 Navneændringsforslag og 1 udtalelse Forslag 1: Studerende For Sundhedsfremme Kap. 1, 1 stk. 1: Organisationens navn er Studerende For Sundhedsfremme Ændringen gennemføres

Læs mere

REFERAT. 4. møde i Studenterrådet i VIA

REFERAT. 4. møde i Studenterrådet i VIA 4. møde i Studenterrådet i VIA 2018-2019 Sted: Campus Holstebro Gl Struervej 1 7500 Holstebro Lokale A232 Mødedato: 28. september 2018 Kl. 15.00 19.00 Deltagere Chris Aamand Jensen (218388 VCM) Hedvig

Læs mere

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober.

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 16. september 2014, kl. 9.00-16.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Bo Belhage (BB), David Gullberg (DG), Brian Samuelsson

Læs mere

REFERAT. 3. VIA-DSR møde 2017

REFERAT. 3. VIA-DSR møde 2017 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16.30-19.30 Deltagere Kara Sigrid Ellegaard (237692 SIS) Inge Lundin Bech (237682 LISKI)

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde Torsdag d. 10. december 2015, kl. 16.30 18.30 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Anette, Marianne D, David, Stig, Ole, Rasmus, Niels Peter, Marianne F og Mette Afbud: Gunna Dagsorden

Læs mere

Referat fra Kontaktudvalgsmødet, mandag den 7. september 2015. VerdensKulturCentret

Referat fra Kontaktudvalgsmødet, mandag den 7. september 2015. VerdensKulturCentret Referat fra Kontaktudvalgsmødet, mandag den 7. september 2015. VerdensKulturCentret Deltagere: Torben Larsen, Brian Lentz, Anders Sejerø, Brian Lind, Ole Svendsen, Helmer Støvelbæk, E. Stella Grün, Helle

Læs mere

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines)

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines) Dagorden til SDS møde d. 2.3 09 1. Formalia: Tilstede : Kasper, Marie, Anne, Lotte, Mette og Bodil Lisbeth (næstformand er på besøg) Afbud: Louise 1.1 Valg af ordstyrer Marie er ordstyrer 1.2 Valg af referent

Læs mere

Enhedslistens guide til kasserere og interne revisorer i afdelinger og regioner

Enhedslistens guide til kasserere og interne revisorer i afdelinger og regioner Enhedslistens guide til kasserere og interne revisorer i afdelinger og regioner Indholdsfortegnelse: Kassererens opgaver og ansvar Kassererens arbejdsredskaber Regnskabssystem Mellemregningskonto på landskontoret

Læs mere

Slutrapport fra. projekt Læs dansk på bibliotekerne

Slutrapport fra. projekt Læs dansk på bibliotekerne Slutrapport fra projekt Læs dansk på bibliotekerne Indhold Projektresumé... 3 Projektets formål... 3 Mål og succeskriterier... 3 Målgruppen... 5 Læringsforløbene... 5 Netværk... 6 Organisering... 7 Aktiviteter

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 27/07 2015

Bestyrelsesmøde d. 27/07 2015 Bestyrelsesmøde d. 27/07 2015 Tilstede: Annika, Mathias, Lykke, Thomas, Anders, Fønns, Rasmus, Hanne, Carsten og Petur 1. Valg af referent [2 min] Referent: Hanne 2. Opfølgning fra sidste møde [15 min]

Læs mere

NA OSK København BORNHOLM, NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN

NA OSK København BORNHOLM, NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN Referat OSK møde søndag den 31. januar 2016 1. Velkomst Martin er ordstyrer og der er ingen ændringer i dagsordenen. Præsentationsrunde Sekretær - Helene, GSR Carls Stue - Martin, Kasserer - Jeannie, GSR

Læs mere

a. Dato og sted Planen er at forsøge at afholde repræsentantskabsmødet i 2010 med overnatning for alle deltagere.

a. Dato og sted Planen er at forsøge at afholde repræsentantskabsmødet i 2010 med overnatning for alle deltagere. SKAT Fritid & Idræt referat af bestyrelsesmøde torsdag den 25. Juni 2009 Deltagere: Svend Mandel Jacob Klitgaard Hansen Jørn Olsen Morten Grejsler Winnie Wolf Andersen Referent: Winnie Wolf Andersen Dagsorden:

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Punkt 2. Strategien for VIA 2015-17 (20 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Punkt 2. Strategien for VIA 2015-17 (20 min) Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesrådet for Bandagistuddannelsen Sted: VIA University College Campus Aarhus N Hedeager 2 8200 Aarhus N Mødedato: Den 12. januar 2015 kl. 12.00 15.00

Læs mere

Bliv skarp på nettet Webstrategi: Facebook og sociale medier: Video, billeder og grafik: Hjemmesider - basis og let øvet: Nyhedsbreve:

Bliv skarp på nettet Webstrategi: Facebook og sociale medier: Video, billeder og grafik: Hjemmesider - basis og let øvet: Nyhedsbreve: marts 2013 Kære ven De politiske forhandlinger om Vækstplan DK er i fuld gang, og siden lanceringen i begyndelsen af marts har vi holdt en række møder ude i regionerne, hvor både ministre og ordførere

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde d. 10. december 2013

Referat bestyrelsesmøde d. 10. december 2013 Referat bestyrelsesmøde d. 10. december 2013 Deltagere: Kasper (Vug. Vesterbo), Søren (Hasle Vuggestue), Maria (Frydenlund), Mogens (Haven), Helene (Bhv. Vesterbo), Charlotte (Vestervang), Anne (medarb.

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 22/10 2015

Bestyrelsesmøde d. 22/10 2015 Bestyrelsesmøde d. 22/10 2015 Tilstede: Friis, Fønns, Lykke, Rasmus, Carsten, Annika, Mattias Referent: Petur 1. Valg af referent til næste møde [5 min] a. Thomas 2. Opfølgning fra sidste møde [30 min]

Læs mere

Skævinge Skole & Ll. Lyngby Skole respekt tillid nærvær

Skævinge Skole & Ll. Lyngby Skole respekt tillid nærvær Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Side 001 Skævinge Skole & Ll. Lyngby Skole respekt tillid nærvær 7. november 2011 Tirsdag den 30. august kl. 19.00-21.30 på, mødelokalet Deltagere: Dorte Seir Petersen,

Læs mere

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen. VIA University College

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen. VIA University College VIA University College Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen Sted: VIA University College, Skejbyvej 1, 8240 Risskov, Mødelokale 2 Mødedato: 15. september 2014 Mødetidspunkt: 13.00 16.00 Deltagere

Læs mere

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens Dag-arrangement. Manualen er delt op tre i afsnit om henholdsvis

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg GASTRONOMER Mandag 30. september 2013 på Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg GASTRONOMER Mandag 30. september 2013 på Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg GASTRONOMER Mandag 30. september 2013 på Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby Deltagere: Susanni Kyndi Christensen (SKC) - 3F Jes Winther

Læs mere

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 3 november 2015 ved 3F Kongedalen

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 3 november 2015 ved 3F Kongedalen Referat fra regionsudvalgsmøde d. 3 november 2015 ved 3F Kongedalen Kommune Navne Mødt / Afbud Sønderborg Kaj Rasmussen Mødt Tønder Afbud Haderslev Hans Gehlert Mødt Kolding Conny Hahn Mødt Kolding Hans

Læs mere

Godt i gang. Jeg har fået min pc med udstyr udleveret, og jeg har skrevet under på, at jeg vil passe godt på udstyret

Godt i gang. Jeg har fået min pc med udstyr udleveret, og jeg har skrevet under på, at jeg vil passe godt på udstyret Godt i gang Jeg har fået min pc med udstyr udleveret, og jeg har skrevet under på, at jeg vil passe godt på udstyret Jeg ved, hvordan jeg tænder og slukker korrekt Jeg har fået et login og et password,

Læs mere

-Dag 2010. 3. juni kl. 9.00-15.00. inspiration & networking

-Dag 2010. 3. juni kl. 9.00-15.00. inspiration & networking -Dag 2010 3. juni kl. 9.00-15.00 inspiration & networking I-Dag 2010: Invitation IntraNote inviterer alle kunder til I-Dag 2010 Torsdag den 3. juni i Odense På I-Dag vil vi inspirere, inddrage, lytte,

Læs mere

Referat af ERFA-møde i Konferencegruppen. 3. oktober 2011 Danhostel Kolding kl. 10.00 16.00

Referat af ERFA-møde i Konferencegruppen. 3. oktober 2011 Danhostel Kolding kl. 10.00 16.00 Referat af ERFA-møde i Konferencegruppen. 3. oktober 2011 Danhostel Kolding kl. 10.00 16.00 Deltagere: Esbjerg (Marianne), Amager (Lasse og Dorte), Haderslev (Peter), Bellahøj (Poul), Vejle (Charlotte),

Læs mere