Nyhedsarkiv fra halvår

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsarkiv fra 2011 2. halvår www.super98.dk"

Transkript

1 20. december 2011» Det har været en hård proces, at udvælge det nye Super98 anno Vi har haft 20 drenge i vores udvidet trup og alle har ydet det bedste de kunne, så konkurrencen har været hård, idet der kun var plads til 16 spillere. Det har ligget os meget på sinde, at bevare den super sociale og kammeratlige trup, vi hidtil har arbejdet med, men vi har også måtte erkende, at vi bliver mødt af stigende krav i takt med vi spiller i højere rækker. Ingen er således blevet fravalgt pga. manglende kvaliteter, men vi må sætte det hold, vi mener kan klare sig bedst ud fra holdets ambitionsniveau i 2012 samt er bedst rustet til de nye udfordringer. Det har også været vigtigt, at få spillere i truppen, som ikke er låst til kun 1 position på banen. Vi har derfor valgt drengene ud fra nedenstående kriterier: - Engagement og indsats til træning og kamp - Spille flere pladser på banen - Fremmøde - Fysik - Psyke Vi kan derfor byde velkommen til Lukas (hold 1) Malthe (hold 1) Jesper (på holdet for mange år siden og efter en pause fra fodbolden har kæmpet sig tilbage via hold 3) Emil (hold 3) Det betyder, at vi desværre har måtte sige farvel til Kevin (ny på hold 1) Westerberg (ny på hold 1) Poder (stoppet) Andreas Mikhail (fra hold 1) Begge er blevet tilbudt, at spille på hold 3. I ønskes alle held og lykke fremover og hvem ved om I ikke igen en dag i fremtiden spiller på Super98? Super98 anno 2012: Oliver Magnus Braüner Christoffer Victor William Thuesen Marko

2 Lukas W. Jacob Lukas B. Malthe Jesper Emil Mads Colding Spillermøde / forældremøde: Vi holder et spillermøde d. 24 januar i stedet for træning, hvor drengene vil høre mere om planerne for det kommende år, herunder hvilke pladser, spilsystem m.v., vi har tænkt os at praktisere. Mødet afholdes inden vi senere samme dag har forældremøde (kalenderen er naturligvis opdateret). Hædring for super resultat i 2011: Vi har dog ikke tænkt os helt at slippe det gamle Super98 hold, idet alle der har spillet på holdet i efteråret (frem til Limone Cup) snarest vil modtage en invitation, til kommunens årlige fejring af idrætsudøvere, der har gjort en ekstraordinær indsats i det forgangne år. Vi håber derfor meget, at ALLE drengene vil tage imod invitationen og regner selvfølgelig med, at de nye kan unde de gamle denne oplevelse, inden det forhåbentlig bliver dem der skal med i 2013 :-) Vi forventer, at arrangementet finder sted mandag d. 27/2. Indestævne: Vi er blevet inviteret til et specielt indestævne kun for U14 hold af Avedøre IF, som finder sted lørdag d. 14/1 fra kl i Friheden. Vi har sagt ja tak og stiller op med 2 hold, så der er plads til 12 drenge. Pris for deltagelse vil være kr. 75,- pr. spiller og tilmelding efter først til mølle princippet. Tilmeld jer allerede nu via tilmeld@super98.dk Pinsestævne: Vi deltager igen i år KonicaMinolta cup i Albertslund og har allerede tilmeldt holdet. Stævnet finder sted d. 26. & 27. Maj, så reserver allerede nu pinsen og send jeres tilmelding på tilmeld@super98.dk. Der er, som det "plejer" ved udestævner, en egenbetaling på kr. 100,- pr. deltager. Har I lagt andre planer for pinsen, vil vi også meget gerne have det af vide nu via afbud@super98.dk Tak for i år: Til sidst vil vi ønske alle drengene, søskende og forældre en rigtig glædelig jul og et super fantastisk nytår. Tak for rigtig mange hyggelige timer i året der snart rinder ud..vi glæder os til at se jer alle i det nye år :-) Sportslige hilsner Dan & Casper 1. december 2011» Som I alle ved er trænerteamet, lidt ufrivilligt, men accepteret, sat på en lorteopgave.

3 I forbindelse med et årelangt ønske om samarbejde, holdene imellem på årgangen, har vi siden efterårsferien haft flere drenge til prøvetræning. Vi har mellem disse, op til 20 drenge, skulle udvælge dem vi mener skal udgøre hold 2 efter jul og minimum frem til næste jul! Aftalen er, at vi til hver jul tager holdene op til overvejelse og måske bytter spillerne lidt rundt. Det er i sig selv ikke nogen kæmpe opgave, at finde nye spillere, da der er mange talentfulde drenge der presser sig på og derfor godt kan erstatte, nogen af de, på hold 2 etablerede spillere. Den store opgave ligger i at skulle vælge fra, det er hårdt! Skulle nogle blive valgt fra, vil det ikke blive til ingenting, der vil blive tilbudt noget nyt til alle, så ingen forlader træningen uden et tilbud om et andet hold og en aftale med trænerteamet på det hold. Aftalen holdene imellem er også, at vi skal bruge hinanden meget mere og vi vil forsøge os med nogle fælles træningstider, så skellet mellem holdene ikke længere er så skarpt. Vi holder endnu et møde på årgangen, midt i december, og vil der sætte de 3 nye hold. Det er derfor planen, at vi vil offentliggøre det nye Super98 i forbindelse med årets sidste træning, tirsdag d. 20/12. Alle drengene får individuelt besked i løbet af træningen, så det vil derfor være en særdeles god idé, at drengene møder op til træningen denne dag. Vi stiler efter at blive 15/16 spillere på holdet og I vil kunne se truppen på hjemmesiden den 20/12 efter træningen. Alle de drenge som pt. er tilknyttet holdet til træning, giver den en skalle, men der skal træffes nogle valg og vi kan komme til at skuffe nogle. Vi har valgt at "udvælge" drengene ud fra et par forskellige kriterier bl.a.: - Engagement og indsats til træning og kamp - Fremmøde - Fysik - Psyke Der findes formodentlig kun forkerte måder, at gøre dette på, men vi håber at alle vil bakke op om dette og være en del af den forandringsproces det er og bliver! 11. november 2011» Vi har, som alle ved, holdt et møde med de øvrige trænere på årgangen omkring de generelle forhold og holdsammensætningen på de enkelte hold. Vi er i den forbindelse kommet frem til følgende: Hold 1 vil gerne forstærke deres trup med et par spillere fra hold 2 samtidig med, at vi forstærker vores trup med et par spillere fra hold 1 & 3. Inden de endelige hold dog kan sættes, vil der være en prøve periode frem til jul. I denne prøve periode vil der være spillere der træner på flere hold.

4 På hold 1 er Westerberg, igen, blevet fast mand efter et par test igennem efteråret. Tillykke til Wester og tak for indsatsen hos os ;o) Kevin træner også med hold 1 på udvalgte dage for, at komme i betragtning til en af de sidste ledige pladser på holdet. Kevin træner naturligvis stadig sammen med hans eget hold, men da det er hans eget ønske at prøve lykken, vil vi selvfølgelig ikke stå i vejen, og med den sædvanlige træningsindsats fra Kevin, kan det godt lykkes for ham. På hold 2 træner, Peter, Malte, Lukas og Mikhail fra hold 1 og udvalgte spillere fra hold 3, bl.a Jesper og Emil. Når vi kommer til jul vil vi sammensætte de endelige 3 trupper til 2012 sæsonen. Hold 1 vil bestå af ca. 16 spillere, det samme vil hold 2, og hold 3 vil herefter bestå af de resterende spillere. Det betyder, at vi lige efter jul, skal sige farvel til nogle spillere på alle hold og goddag til nogle nye spillere på alle hold. Vi har samtidig aftalt, at vi til foråret træner på samme tid, så vi kan få nogle mindre skarpe grænser holdene imellem for at udligne overgangen, at dette ikke sker nu, er pga. de allerede fastlagte træningstider. Det ligger Super98 trænerteamet meget på sinde at bevare den super sociale og kammeratlige trup så meget som det lader sig gøre. Vi er opmærksomme på relationer på kryds og tværs men må påregne, at komme til at skuffe nogle drenge for ikke at bremse andre drenges udvikling og lyst til yderligere udfordring. Tiden frem til jul skal derfor bruges på, at se drengene an på en lidt anden måde end vi plejer. Vi vil desuden bruge Vintercuppen til at kaste lys over de muligheder, der giver os de bedste chancer i række 3 som vi skal spille i fra foråret. Der er intet lagt fast endnu og det er ikke indlysende at de 4 spillere, fra hold 1, har første ret til en plads på hold 2, det kan nemt være, at de spiller på hold 3 efter jul. Det er ligeledes heller ikke sikkert, at Kevin spiller på hold 1 efter jul og at der ikke er andre der bytter pladser. Bolsjerne blandes og det er en lorte opgave, når man holder så meget af de drenge, forældre og søskende der er på og omkring holdet. Vi håber på den sædvanlige opbakning, til denne opgave og glæder os til de nye udfordringer. Limone Cup 2011 Der er kommet billeder på hjemmesiden (se multimedia) fra vores fremragende tur til Italien, så glæd jer til et par herlige minder fra turen. Vi håber at kunne gentage succes en næste år. Vinterens program Kalenderen er endnu ikke opdateret, idet vi først i næste uge kender programmet for Vintercuppen. Vi forventer en opdateret kalender medio næste uge og håber på første kamp i den sidste weekend af november. Alle må dog godt reservere næste søndag (d. 20/11) sen eftermiddag, idet vi påtænker en træningskamp på hjemmebane. Så snart detaljerne er på plads melder vi endelig ud. Er der nogen der allerede nu ved de IKKE kan deltage, så send jeres afbud på mail afbud@super98.dk.

5 25. oktober 2011» Igen en stor tak, for alle roserne, i forbindelse med vores netop overstået tur til Italien. En tur bliver kun en succes hvis alle bidrager med hver deres egenskaber og særpræg... og det må vi sige, I alle gjort, og i særdeleshed drengene. Fedt at se, hvor gode kammerater de er, det kan vi alle være stolte af. Vi ser frem til flere oplevelser både på og udenfor banen :-) Limone Cup 2012 På opfordring fra flere fortsætter vi ufortrødent med flyers og øvrige indtjeningsmuligheder, så alle kan komme med på næste års tur, uden at tage en krone op ad lommen :-) Vi ændrer dog lidt på konceptet og mulighederne for optjening, idet det nu bliver muligt løbende at få udbetalt "lidt" lommepenge ved siden af ens opsparing. Dette kan "fritage" drengene for andre omdelingsjob :-) Hver gang der er optjent 500 point, kan der udbetales 150 point. Det er selvfølgelig frivilligt, om der skal ske løbende udbetalinger (ved hver 500 point) eller alle pointene skal blive stående. Alle point kommer selvfølgelig stadig til udbetaling, såfremt man stopper på holdet inden næste års tur, ligesom det altid vil være muligt, at få sin "saldo" oplyst. Vi har oprettet en ny mailadresse point@super98.dk. Denne bruges fremover til al kommunikation omkring pointoptjening/tilmeldinger osv.. Vintercup Husk vi har tilmeldt os vintercup igen i år (se nyhed fra 11/10). Prisen er stadig kun kr. 100,- pr. spiller og beløbet bedes indbetalt senest på fredag (28/10)! Kommende pointhøst Home Glostrup har meldt sig på banen med flyers, som skal omdeles i den kommende weekend. De er lidt "tykkere" denne gang og giver derfor 1 point pr. stk, så der er mulighed for, at starte med et "brag" :-) Vi omdeler nu søndag og flyers kan hentes hos Thoby søndag mellem kl eller efter nærmere aftale. Vi har selvfølgelig styr på bio-turen, så det burde absolut ikke blive et problem for nogen, at nå begge dele. Send en mail på point@super98.dk med det antal som I ønsker. Vi havde stor succes med salg af Lillebror lodder i foråret. Nu kommer Børnehjælpsdagen med deres julelotteri og konceptet er præcis det samme. Vi har dog ikke bestilt så mange lodder denne gang men hver spiller får udleveret ca. 50 lodder, som kan omsættes til 425 point, for en minimal indsats. Derudover har vi igen Vallensbæk Auto flyers undervejs. De giver formentlig også 1 point pr. stk. og vi forventer, at modtage dem indenfor de næste 2 uger. Her vil uddelingsfristen være lidt længere, så der er ingen undskyldninger hvis man ikke lige har en enkelt søndag ledig. Løbetræning Vinterens træningsprogram er nu gået igang og selvom vi har måtte aflyse dagens træning på kunsten, skal drengene nu alligevel selvtræne min. 1 gang i denne uge. Selvtræningen består af de velkendte øvelser, som altid kan udføres uanset vejret og derudover af minimum 5 km. løb! Som noget nyt SKAL alle drengene selv gå ind på hjemmesiden under "selvtræning" og indtaste deres navn, foruden antal km. og tid.

6 Vi håber, at I vil bakke op om selvtræningen, da vi kan se, at en god grundform klart hjælper drengene til at yde en bedre indsats i kampene. Bio tur Vi mangler lige de sidste få tilmeldinger inden billetterne afhentes onsdag aften. Pt. kan alle, så mon ikke de sidste også melder sig under fanerne :-) Vi mødes kl i BioCity (Tåstrup), husk lidt lommepenge og selvfølgelig en masse slik til trænerne. Filmen starter kl og vi forventer at komme ud af mørket ca 2 timer senere. HUSK vintertiden starter på søndag :-) 12. oktober 2011» We are the Champions :-) Et STORT TILLYKKE til jer alle for en super sæson. I har virkelig knoklet på, både til træning og i kampene og er helt fortjent puljevindere :-) Gense de sidste minutter fra gårsdagens kamp under "multimedia" Det har været et Super98 godt fodbold år, I har scoret mere end 100 mål i 2011 og alene i efteråret slog I alle rekorder. 67 scorede mål og "kun" sølle 17 gik der ind i 10 kampe. Vi vandt vores største turneringssejr nogensinde med 14-2 og samtidig vandt vi de sidste 8 kampe, det kan ikke gøres bedre! Vi er stolte over at "arbejde" sammen med jer alle og kan se hvor meget i hele tiden udvikler jer, både som individualister men også som hold :-) I kan være mere end stolte over jeres indsats "gutter". Vi ser frem til de kommende turneringer og "satser" på, at vi kan fortsætte med at spille "champagnebold" og udvise den gejst og sammenhold, der er SÅ speciel for Super98 :-) Endnu engang tillykke med det flotte resultat og husk tabellen lyver aldrig. 11. oktober 2011» Så blev efterårets sidste træning færdig og alle drengene er nu klar til den store "finale" imorgen, hvor vi endegyldigt skal sikrer os 1. pladsen i puljen :-) Det har været et kanon efterår, med masser af godt spil, gejst og humør og ikke mindst masser af mål. Vi satser på, at vi efter kampen imorgen runder imponerende 70 mål alene i efterårsturneringen. Tøjpakken: Som I nok allerede har set, har drengene fået det sidste tøj med hjem idag. Det eneste der mangler, er det nye spillersæt, som først bliver afsløret efter ankomst til Garda Village :-) Vi har idag aftalt med drengene, at de ALLE rejser i den nye grå t-shirts samt den nye jogging/træningsdragt. Vinterens program: Selvom vi har haft travlt med at arrangere Limone Cup, har der også været tid til, at få vores vintersæson på kunsten på plads. Vi træner fra uge 43 og frem til jul hver tirsdag fra kl Mødetid kl udenfor hegnet! Efter jul intensiverer vi træningen med en ekstra træning om ugen. Det bliver, som det set ud pt. fredage fra kl

7 Vi har desuden fået nye kamptider på kunsten. Det bliver stadig her 14. dag men denne gang søndag kl i ulige uger. Kalenderen bliver snarest opdateret men reserver allerede nu søndagene, da vi agter at gøre brug af vores kamptid. Vi har som I alle ved meldt os til Vintercup igen i år og satser denne gang på, at skulle deltage i finalestævnet og dermed bytte sidste års 3. plads ud med pladsen helt i top. Der vil være en egenbetaling pr. spiller på kr. 100, som alle bedes indbetale senest 28. oktober (gerne før) på holdets konto. Biograftur: Vi har jo som bekendt lovet drengene en tur i biffen, hvis de nåede mere end 100 mål i år. Et mål som allerede blev indfriet i sæsonens 3. sidste kamp, SUPER gået :-) I bedes derfor svare tilbage på ordet er dit, om hvilken af følgende 2 datoer der passer bedst. Søndag d. 30/10 eller søndag d. 13/11 Vi vælger den dag hvor flest af drengene kan deltage. Vi har valgt at se den helt nye og meget hypede Tintin film i 3D, som endnu ikke har haft premiere i DK. Mere info følger selvfølgelig senere. Glæder os til at se de fleste af jer allerede fredag, til en spændende uge, under lidt varmere himmelstrøg :-) 29. september 2011» Super fremmøde til dagens forældremøde, dagens præsentation kan hentes her. Der er desuden kommet nyt under "Limone Cup" og der vil komme mere information løbende den næste uges tid samme sted, så gør jer det til en vane, at "kigge forbi" siden dagligt. Opfølgning fra aftenens møde: Vores initiativ med en "kandeansvarlig" blev vel modtaget og Mette B. meldte sig, som første "kandebestyrer". Et hverv der gælder frem til jul. Vi håber I alle vil støtte op om den nye "kaffeplan". Sidste nyt: Som yderligere opfølgning fra aftenens møde, kan vi nu bekræfte vores træningstiden i vintersæsonen på kunsten. Vi træner fortsat hver tirsdag men starter "først" kl og slutter som vi plejer kl Vi har fået kamptid hver 2. søndag i ulige uger fra kl Kalenderen kommer snart i en vinterversion, så hold øje med "kalender". 26. september 2011» Husk forældremødet på torsdag fra kl i Idrætscentret, mødelokalet på 1. sal. En stor del af mødet vil selvfølgelig gå med vores forestående tur, men vi vil også komme ind på en del andre ting, så alle opfordres til at komme, ingen vil gå "tomhændet" hjem, der er meget nyttig information :-) Agendaen er som følger:

8 1. Limone Cup (herunder program for hele turen, turen frem/tilbage, aktiviteter, indtjening, tøjpakke m.v.) 2. Øvrige informationer (herunder vintersæson, kommende stævner, kørsel, flyers m.v.) 3. Eventuelt Vi glæder os til at se jer alle 21. september 2011» Opsang fra trænerteamet Da det vælter ind med afbud primært fra drengene i "nord" i sidste øjeblik, ser vi os nødsaget til endnu engang, at præcisere, at det ikke er acceptabelt hverken for trænerteamet eller de øvrige kammerater, som nu kan se frem til en meget alternativ træning imorgen, med det store frafald vi er ude for. Som alle ved, er der "lovlige" afbud og "ulovlige" afbud. "Lovlige" afbud har ingen konsekvenser, da der altid kan komme en fødselsdag eller lign. i vejen. Disse afbud har ingen konsekvenser, da man i god tid melder afbud. Det har de "ulovlige" til gengæld. Vi kan ikke love, at man deltager i kampe når man ikke deltager i træningen (da man "hellere" vil noget sjovere). Afbud dagen før og flere under 24 timer før, er på ingen måde acceptabelt. Vi har fuld forståelse for, at man nogen gange vil noget "sjovere", det vil vi andre nu også gerne men fodbold er og bliver en HOLDSPORT, hvor ingen er stærkere end det svageste led. Vi bruger rigtig meget tid på jeres dejlige drenge og gør det gerne, men ikke hvis der bliver taget så "let" på tingene. Alle både spillere og forældre har flere gange fået af vide, at dette efterår består af et ekstremt sammenpresset program, så meget desto vigtigere, at bakke op om både træningen og kampe. Man kan ikke altid kun deltage i det sjove!!! Skrevet i den bedste mening Dan & Casper 8. september 2011» Limone Cup Vi har nu betalt hele turen og vi kan derfor med sikkerhed sige, at vi bliver mindst 47 deltagere :-) Vi arbejder pt. på højtryk med programmet, div. ture og mulige sponsorer, så I kan godt glæde jer til det kommende forældremøde d. 29/9. Vi kan dog allerede nu løfte sløret for første udspil :-) Tøjpakke En KÆMPE tøjpakke bestående af en masse spændende udstyr, som ikke kun kan bruges på turen men vil række langt ud i fremtiden. Værdien af denne pakke udgør ca. kr ,- og med nogle velvillige sponsorers hjælp kan vi tilbyde pakken til sølle kr. 185,- pr. spiller.

9 Pakken er obligatorisk for ALLE spillere der deltager i turen!!! For dem der har point stående tages beløbet herfra (det fremgår af tidl. fremsendt mail til hver enkelt) og ALLE andre indbetaler SENEST på onsdag (14/9) på holdets konto med tydelig angivelse af navn. Champions Leaque Husk I skal overveje om hvorvidt I stadig vil med til Milano og se Champions Leaque kamp om onsdagen. Det vides pt. ikke med sikkerhed om der kan skaffes billetter, ligesom prisen ikke ligger helt fast endnu (forventes at blive ca. kr. 325). MEN derfor må I nu alligevel alle meget gerne give en tilbagemelding via ordet er dit, både med til- og afmelding til denne kamp og gerne inden fredag d. 16/9. Tilmeldingen er ikke bindende men skal bruges, så vi har noget mere konkret at arbejde med. Kampflytning Da FC Lejre ikke kan stille hold i den kommende weekend er kampen blevet flyttet til torsdag d. 15/9 med kampstart kl Kalenderen er selvfølgelig opdateret. Kørelejlighed til kampe Vi vil fremover opfordre jer alle til at benytte ordet er dit og herigennem søge og tilbyde kørelejlighed til vores udekampe. Vi har generelt ikke plads til nogen i bilen, og da vi i forvejen har en masse spændende opgaver med alt det andet omkring holdet / kampene, vil det være os en stor hjælp ikke at skulle bruge tid på også at arrangere transport. Hjælp de andre hold i årgangen Da der sommetider vil være oversiddere fra holdet, har vi tidl. sagt OK til, at vores egne oversiddere (i det omfang det har været muligt), har kunne spille med andetsteds. Denne praksis ændrer vi fremover, så INGEN deltagere på andre hold, FØR de har snakket med trænerteamet. Årsagen er ganske enkelt, der kan opstå skader og så mangler vi selv spillere men mindst ligeså vigtigt, kan vi miste point hvis en spiller deltager i kampe for flere hold i samme spillerunde. 24. august 2011» Se under Limone Cup 9. august 2011» AFLYSNING af Vallensbæk rundt Det har desværre ikke været muligt, at finde en ny kampdato for den oprindelig kamp samme dag. Vi har derfor valgt, at priotere kampen højere end Vallensbæk rundt. Kampen spilles søndag kl Der er stadig enkelte kampe der skal flyttes, men kalenderen er altid opdateret med seneste viden. "Tour de Garda" Der er kommet nyt omkring turen - se "Limone Cup" 8. august 2011» Så nærmer opstarten på en spændende efterårssæson sig med hastige skridt :-) Husk vi starter imorgen kl ved løbebanen.

10 Der er kommet en ekstra kamp på kalenderen og denne spilles på mandag d. 15/8 ude mod Fløng/Hedehusene med kampstart kl Alle spillere er udtaget til kampen. "Tour de Garda" / Flyers Tiden nærmer sig "Tour de Garda" og I får alle indenfor de næste uger mere info, herunder betaling af evt. restbeløb (skal ske om ca 3 uger). Alle kan dog stadig "nå", at minimere restbeløbet eller "skrabe" flere lommepenge sammen til turen, idet vi netop har fået en ordentlig stak flyers, som skal uddeles indenfor de næste 2 uger. Vi har ialt ca flyers til uddeling, så MELD TILBAGE ASAP (tilmeld@super98.dk eller via SMS) med hvor mange flyers I ønsker. Der er rigtig mange gode point at "høste". Vi planlægger desuden et kort forældremøde ultimo september, når vi har alle detaljerne til turen på plads. Vallensbæk rundt Husk ALLE drengene deltager i Vallensbæk rundt søndag d. 21/8. For god ordens skyld bedes I dog lige skrive tilbage på tilmeld@super98.dk. Holdkassen betaler gebyret for drengene men vi opfordrer til, at flere af jer vil løbe turen sammen med drengene. Det eneste I skal gøre er, at tilmelde jer selv :-) Se evt juli 2011» Så har vi i grove træk fået den kommende efterårssæson på plads. Vi træner fortsat tirsdage/torsdage fra kl /19.00 og første træning efter ferien bliver: Tirsdag d. 9/8 - kl Vi mødes foran løbebanen, da vi lægger ud med en konditest inden vi fortsætter med den mere "almindelige" træning. Vi har et særdeles tætpakket efterårsprogram, så det er vigtigt med en god grundform, så vi kan undgå skader, da der er behov for alle i truppen. Det betyder også, at vi indfører "obligatorisk" fremmøde til ALLE træninger, også hvis man er "skadet". Der bliver snakket taktik, nye spilsystemer m.v. i løbet af træningerne, så der er ikke "råd" til at misse den del af træningen fremover. Der findes også altid øvelser, som kan gennemføres uanset hvor skaden "sidder". Efterårets kampprogram indeholder en del nye modstandere, hvilket vi glæder os til. Det eneste minus er, et par lange køreture, men det kan vi desværre ikke gøre meget ved. Kalenderen er opdateret med aktuel viden, ligesom der under statistik findes link til SBU m.v. Børnehjælpsdagen: Som alle ved, havde vi stor succes med vores salg af Lillebror lodder, faktisk så stor en succes, så vi havnede blandt de 10 mest sælgende forreninger i hele landet :-) Rent faktisk nr. 6!!! Det er ikke gået ubemærket hen i de lokale medier, Sydkysten har lige haft dette indlæg i avisen. Herligt at se, at Super98 er identisk med hele VI39 fodbold!

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Blev nr. 3 i Vintercup. Begivenhedsrigt 2011 Spillede i foråret 9 mands og slutte midt i rækken (nr. 5) men viste igennem hele foråret bedre og bedre spil. Det hele kulminerede

Læs mere

Nyhedsarkiv fra 2011 1. halvår www.super98.dk

Nyhedsarkiv fra 2011 1. halvår www.super98.dk 7. juni 2011» Nyt fra trænerteamet Sjælsø rundt: Vi har fået ros for vores deltagelse og vores input til forbedringer tager stævneledelse med til planlægningen af næste års løb. Børnehjælpsdagen: Vi har

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14)

Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14) Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14) 27. september 2011 1. Velkomst 2. Kort om den igangværende sæson Efter en forrygende sæsonstart kom vi ned på jorden, og vi måtte indkassere et par store

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne!

S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne! S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne! Vi i SFOén glæder os til endnu et fritter-år sammen med jeres børn! Farvel til gamle og velkommen til

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere

Super 98. Forældremøde Torsdag den 29/9-2011

Super 98. Forældremøde Torsdag den 29/9-2011 Super 98 Forældremøde Torsdag den 29/9-2011 Total har holdet tjent: kr. 116.500,- Fordelt på: Sjælsø rundt kr. 13.000,- Lillebror lodder kr. 23.500,- (blandt top 10 i DK) Flyers kr. 80.000,-!!!! Fordelt

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

Opstarts- og infoaften 11-02-2016

Opstarts- og infoaften 11-02-2016 Vi skal til Barcelona i 2017 HOG srejseklub 2017 Opstarts- og infomøde 11. februar 2016 Hvad er HOG s Rejseklub? Baggrund og formål Rejsemål Cup og eget **** Hotel Foreløbig tidsplan og udflugter Hvem

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Målsætningen for U11 Drenge er, at alle drengene bliver tilgodeset på det niveau og med de behov de har - fokus på eliten såvel som på bredden. Derudover skal der arbejdes

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

Kampreferater - 2007 1. Senior

Kampreferater - 2007 1. Senior Kampreferater - 2007 1. Senior Ude mod AC Frederiksberg (4-0)... 2 Ude mod Bosna (2-3)... 2 Hjemme mod Gentofte (2-2)... 3 Ude mod Gentofte (2-2)... 3 Hjemme mod Volvox (4-0)... 4 Ude mod Firkanten (1-3)...

Læs mere

Stævneprogram. Det Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2015. Greve d. 18. 19. april 2015

Stævneprogram. Det Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2015. Greve d. 18. 19. april 2015 Stævneprogram Det uofficielle DM for U10 drenge og piger Greve d. 18. 19. april 2015 Billeder fra U10DM 2014 se mere på http://www.flickr.com/photos/grevehaandbold Kære deltager For 16. gang byder vi jer

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse.

Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse. Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse. Velkommen til Pokalmesterskab i fodbold for 4-6 klasse. Der er pt. tilmeldt 44 hold i alt. Super stærkt gået da alle skoler/klubber er repræsenteret.

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10.klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

Århus, den 29. februar 2015

Århus, den 29. februar 2015 Århus, den 29. februar 2015 Referat fra evaluerings- og debatmøde med turneringsudvalget onsdag den 24. februar i Vibyhallen. 1. Velkomst og præsentation af de fremmødte. Følgende foreninger var repræsenteret:

Læs mere

Januar 2014 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41

Januar 2014 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Januar 2014 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Vi håber, at I alle har haft en rigtig dejlig jul og et godt nytår. Vi tager hul på det nye år 2014 med et brag af en fest. I januar

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

BAC forældreinfo. for nye og gamle atletikforældre. November 2015 Ungdomsudvalget

BAC forældreinfo. for nye og gamle atletikforældre. November 2015 Ungdomsudvalget BAC forældreinfo for nye og gamle atletikforældre November 2015 Ungdomsudvalget Indhold: 1. Introduktion 2. Lidt om BAC Ungdom 3. Tøj og sko 4. Klubtøj 5. Årets gang sommer, vinter atletikmærker og diplomfest

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Spejderliv er friluftsliv og det har Troppen taget alvorligt. De holder

Læs mere

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009 KM i fodbold 2009 VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august Indbydelse marts 2009 KFUM Mesterskaber i Fodbold. Roskilde KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige sommerdage

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

Super 98. Forældremøde Torsdag den 3/

Super 98. Forældremøde Torsdag den 3/ Forældremøde Torsdag den 3/10-2013 Forår: Et mere end godkendt forår i række 2 hvor vi efter en sløj start med 2 nederlag, gjorde rent bord og sluttede med 7 sejre på stribe og sluttede som bedste 2 er

Læs mere

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest Hold øje uge 47 Sidste efterårsmåned er ved at rinde ud. En enkelt uge har vi tilbage, før julemåneden og dermed vinteren er over os. På den ene side er der stadig lang tid til årsskiftet, og samtidigt

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen.

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen. 14. juni 2012 Bella Italia Cup Infoskærm Vi nærmer os fristen for tilmelding af hold til klubbens ungdomsstævne Bella Italia Cup, der løber af stablen søndag den 1. juli. Med foreløbig 64 tilmeldte hold

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Nyhedsbrev vinter 2016

Nyhedsbrev vinter 2016 Herning Aarhus København Nyhedsbrev vinter 2016 Vi håber, du har haft en dejlig jul og er kommet godt ind i det nye år. Vi ser tilbage på et 2015, der bød på mange gode oplevelser sammen med jer, herunder

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 5-2013. Dukketeater i børnehøjde. Side 1 af 10. Side 4. LAN-party 15.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 5-2013. Dukketeater i børnehøjde. Side 1 af 10. Side 4. LAN-party 15. Nyhedsbrev uge 5-2013 Side 1 Dukketeater i børnehøjde Side 8 LAN-party 15. februar Side 3 Åben-hus-arrangementet Side 9 Forældreinspirationsaften Side 4 Børnehaven Side 10 Kalender, kontakt mm. Dukketeater

Læs mere

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår Årsplan U8-9 Piger Efterår 2010 Årsplan for U8-9 piger Årgang: Pigespillere født i 2003 og 2002 Trænere: Søren Skytte Vibevej 14 Sunds Tlf.97141418 Jacob Ganc Linåparken 81 Sunds Tlf. 25370737 Linette

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Sænk farten en lille smule, betyder en del.

Sænk farten en lille smule, betyder en del. Hal og sal: Fra og med uge 43 vil vi hver mandag og onsdag have mulighed for at benytte henholdsvis gymnastiksalen og hallen. (Tiderne står på kalenderen) Sænk farten : Er titlen på en fartkampagne sat

Læs mere

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET 2012 NR. 4. 4. OKTOBER 2012 Nyt medlem i ungdomsudvalget Det er med glæde, at vi kan oplyse at ungdomsudvalget er blevet et medlem rigere, idet Peter Jensen (tidligere trænere for årgang 2000 dr. og far

Læs mere

Velkommen til Vodskov Cup 2012

Velkommen til Vodskov Cup 2012 Velkommen til Vodskov Cup 2012 Lørdag den 30. juni Søndag den 1. juli Vodskov IF byder velkommen! Alle deltagende klubber ønskes velkommen til vores stævne Vodskov Cup 2012, der i år afvikles for 10. gang,

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 08-09-2015 Indhold Forord... 1 God jul & Godt Nytår... 2 Fotografering i

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole AUGUST-NYT fra Kundby Skole D. 14. august 2009 Kære børn og forældre. Hermed dette skoleårs første månedsnyt. I onsdags bød vi for første gang velkommen til vores nye børnehaveklasse og deres forældre,

Læs mere

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016 Fredagstræning / Familiehygge Vi kan med glæde tilbyde ekstra spil for alle ungdomsmedlemmer + evt. forældre/søskende hver fredag kl. 18.00 20.00. I skal selv medbringe ketcher og bolde, og børn under

Læs mere

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Aug Sep 2013 Okt Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Nye børn og forældre ( 6 klasserne ) Rigtig hjertelig velkommen til alle jer nye, såvel børn som voksne. Vi glæder os rigtig meget til at

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Inden længe udsendes medarbejderlister så de kan opdateres hurtigst muligt med årets medarbejdere.

Inden længe udsendes medarbejderlister så de kan opdateres hurtigst muligt med årets medarbejdere. Formandsmøde i Tunø Festival Tid: Lørdag den 27. feb. 2016 kl 12:00 Sted: På Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C lokale 0.5 Velkomst Formanden byder velkommen og giver en status på festivalen.

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 13702 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 14 80 87 01 Euromaster Danmark A/S Sletten 11 7500 Holstebro Klagen vedrører: Reparation af bil Ikke-medlemsvirksomhed

Læs mere

Skolenyt uge 21 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 21 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 21 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter I tirsdags havde vi en rigtig fin eftermiddag sammen i SFO én. Der var fernisering for Nancys flotte vægmaleri. Alt foregik efter kunstens regler

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår.

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø ma ti on to fr lø sø 1kanin, høns 2 Billard 3 4 Svømning Dans 5 Fodbold Fifa 13 6 Film Kra 7 kanin, høns 8 kanin, høns 9 Billard 10 11 Bowling 12 Fifa 13 Turnering Fodbold 13 Film Kra 14 kanin, høns 15

Læs mere

Kære 9. klasse kære dimittender.

Kære 9. klasse kære dimittender. 1 Kære 9. klasse kære dimittender. Vores dimissionsfest i eftermiddag blev indledt med den LIP DUP, som I fornylig har en stor del af æren for, og som jeg tror på en eller anden måde vil minde jer om Th.

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside. KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.!kb DAGEN BLIVER 19/9! Husk der hver torsdag i juli er fælles sommertræning

Læs mere

Skolepatrulje uge 18

Skolepatrulje uge 18 Logbog som lektier Det ligger sådan nu, at man i Grøn, Lysegul og kommende Gul skal arbejde med Logbog i mine timer, som tæller matematiktimerne og naturfagstimerne Denne logbog er lektier til hver uge,

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Nyhedsbrev. Januar 2016. glasværket A/S Norvangen 3D, opg. A, 2. sal 4220 Korsør Tlf. 5837 5010 Fax 5835 1010

Nyhedsbrev. Januar 2016. glasværket A/S Norvangen 3D, opg. A, 2. sal 4220 Korsør Tlf. 5837 5010 Fax 5835 1010 Nyhedsbrev Januar 2016 Nyhedsbrev Januar 2016 Side 2 Året 2015 nærmer sig hastigt sin afslutning Nyhedsbrev og 2016 står uden for døren og venter på at komme ind og vi glæder os! Glæder os over den udvikling

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012 FM i fodbold 2012 VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september Program Marts 2012 1 Landsstævne i fodbold for KFUM hold. Igen i år har Herning KFUM Fodbold fornøjelsen at invitere ungdomsspillere,

Læs mere

U13 Sæson 2015 U13 Sæson 2015

U13 Sæson 2015 U13 Sæson 2015 U13 Sæson 2015 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Værdigrundlag... 4 Opstart og træningstider... 5 Træningstider - Vinter periode... 5 Træningstider - Turneringsperiode... 5 Specifiktræning (NYT

Læs mere

Hold Øje uge 2. Nå, men velkommen tilbage. Husk Vinterfest fredag d. 23/1 og AftenBØF på næste torsdag http://goo.gl/forms/7jxvc4g43o

Hold Øje uge 2. Nå, men velkommen tilbage. Husk Vinterfest fredag d. 23/1 og AftenBØF på næste torsdag http://goo.gl/forms/7jxvc4g43o Hold Øje uge 2 Jo jo, så er vi i gang igen. Sikke en dejlig uge med veloplagte børn, forældre og voksne. Sådan en juleferie er ikke sådan at kimse af. Og se nu bare hvordan vi voksne har savnet børnene.

Læs mere

Nyt personale: Til orientering har Jette fri hver fredag. Trine Mia vil være vikar for Jette disse fredage. Trine Mia er i dette skoleår tilknyttet

Nyt personale: Til orientering har Jette fri hver fredag. Trine Mia vil være vikar for Jette disse fredage. Trine Mia er i dette skoleår tilknyttet Nyt personale: Til orientering har Jette fri hver fredag. Trine Mia vil være vikar for Jette disse fredage. Trine Mia er i dette skoleår tilknyttet et barn i 0.b. René L Brønden er startet i praktik i

Læs mere

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben?

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller

Læs mere

WWW.OS-JAGTFORENING.DK

WWW.OS-JAGTFORENING.DK ÅRSPROGRAM 2016 2016 BESTYRELSEN Telefon E-Mail Formand Carsten Jørgensen 40824974 cjo@os-jagtforening.dk Næstformand Jan Hjort Pedersen 23256290 jhj@os-jagtforening.dk Kasserer Peder Johansen 30495351

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

Formandsberetning Aalborg IMU 12/2 2009

Formandsberetning Aalborg IMU 12/2 2009 Formandsberetning Aalborg IMU 12/2 2009 Året har budt på en del ændringer i IMU og mange store oplevelser sammen med jer. Vi har haft en masse sociale arrangementer, vi har arrangeret koncert med The Dawn,

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2014

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2014 Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2014 Stævneprogram Lørdag og søndag den 16-17. august 1 Rema 1000 Pige Cup 2014 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Rema 1000 Pige Cup 2014 Praktiske

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere