Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, onsdag den 26. marts 2014.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, onsdag den 26. marts 2014."

Transkript

1 Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, onsdag den 26. marts Velkomst ved formand Bjarne Madsen 1. Valg af dirigent Christian skov blev enstemmigt valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt varslet, og at dagsordenen indeholdt de punkter, der er angivet i foreningens vedtægter. 2. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på kroner. Dog, skulle vi langt hen på foråret ja, næsten forsommeren, inden vores golfbane igen fremstod som den perle, den vitterlig er. Jeg husker det blev Sct. Hans, inden vi kunne tillade os, at opkræve vores normale greenfee fra vores gæster, og alligevel blev det såvel sportslig som økonomisk et godt år for Vestfyns Golfklub. Men alt dette vil jeg komme tilbage til. Organisationen Det blev år 2 med den faste stab af greenkeepere. Stefan afsluttede sin greenkeeper uddannelse i efteråret og kan nu med en god ballast, være i stand til, at leve op til klubbens høje forventninger om banens kvalitet. I klubben har vi længe haft et velfungerende skovhold, som hver mandag i vintersæsonen har bistået klubben med at fælde og rydde op forskellige steder i skoven. I år har de virkelig haft rigeligt at se til, idet de 2 storme som vi havde i efteråret var hårde ved vores anlæg. Ja, vi kan jo roligt sige, at skovrydningen endnu ikke er færdig men vi forventer, at vi i løbet af foråret bliver det klaret. Et andet tiltag indenfor organisationen, som har haft lige så stor opmærksomhed har været etablering af endnu et hold frivillige til at hjælpe klubben med forskellige opgave på såvel banen som arealerne ved og i klubhuset. Jeg husker, at på medlemsmødet i november 2012 var der 22 frivillige som meldte sig og de har sammen med vores greenkeeper gjort et fantastisk stykke arbejde. Disse frivillige har netop været til det første opstarts møde her i 2014 og tro mig der mødte 35 personer op alle klar til at gøre en indsats for klubben. Det kalder jeg teamspirit. I sekretariatet har der været mange forskellige opgaver at tage vare på. I foråret tog Michael på roadshow til samtlige hoteller og øvrige overnatningssteder på Fyn, for at fortælle om vores golfbane. Det har bl.a. resulteret i, at vi fra disse har haft 125 gæster, via hotel vouchers.

2 Dette sammenholdt med at vi for 1. år har været med i Teetime, har bevirket at vi har kunne fastholde samt øge omsætningen på gæster og dermed greenfee billetter. Alt dette falder jo tilbage på sekretariatet og giver arbejde såvel i receptionen som ofte efterfølgende med, at servicere gæsterne med frokost og deslige. Sidst år lovede jeg sekretariatet, at arbejdet med prioritering og planlægning af opgaverne, i år 2 ville blive lettere. Jeg tror de er blevet det men det ændre ikke det faktum, at arbejdspresset har været stor, både fra gæster medlemmer og bestyrelse, hvilket bl.a. har medført, at Conni gerne vil ha` mere tid til sig selv og hendes datter. Conni starter derfor eget firma, med speciale i regnskabsbogføring, hvilket giver hende mulighed for at arbejde hjemmefra 75% af tiden. Vi ønsker dig held og lykke med firmaet og takker for tiden hos os. Ændringer må vi acceptere, selv om det ærgerligt for os i bestyrelsen og ikke mindst Michael som starter forfra med ny medarbejder. For at lette dit arbejde, har vi dog forsøgt at hjælpe lidt på vej, idet Vivi Lund Hvidhjelm tidligere har været ansat i Blommenslyst Golfklub og dermed har kendskab til golfverdenen. Vi håber i får et godt samarbejde til glæde for Vestfyns Golfklub. Banen Som nævnt har de 2 efterårsstorme været hærde ved banen. Skovholdet har kæmpet en brav kamp for at få ryddet op rundt omkring på banen, ligesom mange af de væltede træer er savet op og delvis fjernet. Rundt omkring står der kun trærydder tilbage, hvilke også skal fjernes, det arbejde udføres i starten af april. Vores forsøg med at klippe og opsamle roughen ser ud til tilfredsstille hovedparten af vores medlemmer og ikke mindst vores greenfee spillere. Vi har endvidere reduceret i roughen flere steder, således at chancen for at finde bolden er langt større end tidligere. Klart nok ikke alle synes det er en god ide. De mener at banen er blevet for let at spille. Vi i bestyrelsen er dog af den opfattelse, at man skal have en god oplevelse ved at spille golf og med det forstår vi, at det ikke skal tage hverken hele eller halve dage, at gå 18 huller samtidig med, at man kan irritere sig over ikke at kunne finde sin bold. Undersøgelser viser, at gruppen årige anker over, at spillet tager for lang tid og de derved evt. vælger en anden sport og først vender tilbage til golfen, når børnene flyver fra reden. Vi har her i marts afsluttet eftersåningsprogrammet af fairway`s, som blev indledt for 3 år siden, så vi håber indenfor et par måneder, at kunne se resultatet af det endelige arbejde. I 2013 var vi besluttet på, at påbegynde arbejdet med greenen på hul 13. Dette arbejde forestår stadig, men vi er nu i stedet nødt til at koncentrere os om hul 8, hvor vi har haft et stort arbejde med de væltede træer oppe ved green.

3 For at få området omkring green til at fremtræde kønt, har vi derfor besluttet, at grave grøften op ind imod de væltede grantræer, således at søen bagved green får synlig forbindelse til en noget bredere grøft. Arbejdet vil stå på her i foråret, ligesom vi tror, det bliver en endnu smukkere hul 8. På medlemsmødet, i november 2013, var der et udtrykt ønske om at forbedre vores puttinggreen. Jeg har forstået, det ikke er et ønske af nyere dato tværtimod. Michael og Stefan har i forening arbejdet på muligheder for dette og er nået frem til, at udvide den nuværende puttinggreen med flere meter, over imod klubbens flagstængerne, hvilket gør den øverste del af greenen mere regulært at putte på. Håber det i første omgang løser problemet. Som I måske har set, har vi samtidig mistet en del af moralhækken mellem parkeringspladsen og puttinggreen, hvilket vi også kan takke stormen for. Den resterende del af moralhækken ryddes og ny syrenhæk plantes for delvis at beskytte de parkerede biler. Under selve arbejdet og en tid fremover, er vi derfor nødt til at afspærre en del af parkeringspladsen. Medlemmer Ved års afslutningen havde 702 antal medlemmer. Herudover har vi 160 støttemedlemmer, som af den ene eller anden grund ikke p.t. spiller. Vi har en klub med en god atmosfære, hvor de enkelte klubber i klubben fungerer og drives godt af frivillige medlemmer. Jeg er af den overbevisning, at hvis vi ikke havde alle de frivillige hjælpe - det være sig til det ene eller det andet arbejdsområde så ville det være overordentligt vanskeligt for os i bestyrelsen, for det første: at skabe de rammer vi har omkring os i dag, tillige med det sociale liv der udspilles, og for det andet, at skabe og drive en golfklub med et positiv økonomisk resultat. Så vi har meget at takke de frivillige for og når det så er sagt, er det nærmest som om vi ikke kan få nok, idet vi arbejder p.t. med en ide om, at etablere et mindre hold af frivillige til at hjælpe i receptionen. Altså, ta` godt imod gæster, gå lidt til hånde mht. hjælp omkring betaling af greenfee, kvittering af golfboks, sælge et par handsker eller bolde m.m. En typisk service opgave der skal være til afhjælpning af vores sekretariat. I 2013 har vi fået 97 medlemmer, hvilket bl.a. tilskrives de forskellige tiltag, der blev i værksat henover foråret. Jeg tænker her på 2 x direct mail m.m. Til trods for antallet af nye medlemmer må vi konstatere, at medlemsantallet nogenlunde er konstant hvilket er tilfredsstillende, når vi ser på konkurrence omkring os. Det forhindrer os dog ikke i, at have en målsætning for 2014 med flere medlemmer.

4 Jeg vil tillade mig at nævne en enkelt af klubberne i klubben, nemlig Tirsdag Kaninerne. Så snart Michael har gjort prøvemedlemmer flyveklare overgår mange af disse til spil hos Tirsdags Kaninerne. Her forestår et arbejde med, at indføre disse i klubbens golf liv men ligeså meget klubbens sociale liv, med bl.a. fællesspisning én gang om måneden. Der er stor opbakning fra Kaninerne om det kæmpe arbejde gruppen udføre så tak til Jer. Sports Resultater for klubben 2013 Klubbens medlemmer har i år været aktive på flere fronter, og det betyder god reklame for klubben rundt om i landet, ligesom det altid er dejligt at se på vores egen bane, når mange medlemmer møder op i røde trøjer og er tilskuer tilser matcherne. Sportslig har 2013 været flot uden top resultater. Holdene har ligget godt til, med resultater midt i de respektive rækker. Dette gælder både Junior, Elite, Regionsgolf og Veteran golf. Vores Veteran elite og 3. Div. Hold forbliver i deres rækker, hvilket er flot. Samarbejdsaftaler Dobbeltdækker/Lillebælt. 49 medlemmer fra VFG har deltaget i Middelfart 83 medlemmer fra Middelfart har deltaget hos os. K medlemmer fra VFG har deltaget i ordningen Tee-time Vi har haft besøg af 403 gæster med tee-time kort Fynske aftale 560 gæster med den fynske aftale. Alle 4 ordninger kører uændret videre i Greenfee Vi har haft ca greenfee spillere, plus godt 500 øvrige spillere som har deltaget i forskellige company days, i årets løb. En mindre stigning på små kroner i greenfee indtægter. Husk, såfremt du tænker på at investere i et Tee-time kort for 2014, så kan den købes i klubben som derved får 100 kroner for salget. Kommunikation/information I november måned afholdt vi et medlemsmøde for at fortælle om bestyrelsens strategiplan for de næste 3 år. Vi havde en god aften, hvor der kom mange gode ideer fra de fremmødte. Flere af ideerne er allerede søsat, ligesom vi har lavet en liste over de resterende, som vi mener at kunne arbejde hen imod.

5 En såkaldt TO DO LISTE med ansvarlig og tids forbrug. Vores Facebook side har nu rundet 100 medlemmer og bakkes endda op af Golf Sverige, der synes godt om siden. Jeg håber ligeledes, at I har bemærket de ændringer, der er sket med vores hjemmeside. Vi har fået den peppet op og har bl.a. gjort det mere synligt for greenfee gæster, at vi gerne hjælper med at bestille mad udefra. Vi har også lavet aftaler med en del hoteller rundt om på Fyn, så de nu sælger greenfee billetter for os mod, at de får lov til at reklamere lidt på vores hjemmeside. Eliten og juniorerne har fået deres egne sider på hjemmesiden, og de vil nu sørge for at blive mere synlige fremover, så fremtidige medlemmer kan se, at vi også er meget aktive inden for disse to grupper På hjemmesiden har vi også gjort det muligt, at I tilmelder jeres kontingentbetaling til PBS. Årsagen er den simple, at det ikke er alle, som husker betalingsdatoen. Det betyder ekstraarbejde for kontoret, når de skal finde ud af, hvorfor regningen ikke er betalt til tiden. Ligesom kontoret også har skullet fremsende rykkerskrivelser - til irritation for medlem og medarbejdere. Vi har derfor, som I ved, varslet gebyr på ikke-tilmeldte opkrævninger. Udviklingen har i øvrigt været meget positiv, så nu er der faktisk kun 10 % af vores kontingentbetalinger, der foretages manuelt, og hvor medlemmet derfor fremover skal betale et mindre gebyr. Sponsorer Sponsor indtægter er fortsat en af klubbens vigtige indtægtskilder. Vi er derfor glade for igen, at kunne nytegne mange af kontrakterne. Det er klart, at Vestfyns Golfklub mærker også, at der skal arbejdes for at fastholde disse. Det er på ingen måde nok, at række hånden frem og bede om et tilskud til klubben, hvilket også er naturligt derfor, har det været nødvendigt hver gang at overveje, hvad kan Golfklubben gøre for den enkelte sponsor. Det kan ikke lykkes hver gang finde en modydelse men der, hvor det er muligt, er vi parate. Energi Fyn er bl.a. en af klubbens sponsorer. Golfklubben får 2 øre pr. KWH du forbruger, og prisen er samtidig mindre pr. KWH for dig. 62 husstande har skrevet under på kontrakten med os og Energi Fyn, med det resultat, at du som forbruger sparer penge på dit elforbrug. Vi har netop modtaget små 6000 kr. fra Energi Fyn. Jeg vil derfor gerne udtrykke en stor tak til alle de sponsorer vi har haft i Vi arbejder på at gøre det endnu mere attraktivt at være sponsor. Åbent Hus

6 Igen i år bakker vi op om Golfens Dag og holder åbent hus den 27. april Det er dagen, hvor alle interesserede kan komme og få en information omkring klubben og golfspillet. Så hvis du kender nogen der kunne have lyst, så mød endelig op med kolleger, familiemedlemmer og venner, og vær med til at gøre det til en god dag. Den 4. maj 2014 holder vi tillige et åbent hus arrangement, hvor de som ikke kunne møde op til Golfens Dag, nu har chancen for at få indblik i klubben og golfspillet. Som et incitament for dig som medlem i Vestfyns Golfklub, har vi besluttet at hvis du skaffer en voksen person, som senere bliver fuldgyldigt medlem af golfklubben, vil vi honorere dette med 500 kroner. Periode for henvisning er gældende i 2 måneder, nemlig fra 1. april til 1. juni Vi håber at Vestfyns Golfklub, skal af med en del 500 kroners sedler. Afslutning I uge 25 har Vestfyns Golfklub 40 jubilæum. Klubben blev stiftet den 18. juni Vi vil i løbet af ugen afvikle forskellige matcher, der alle afvikles som åbne matcher hvor vi ønsker at se mange af vore egne spillere men tillige også mange gæster. Det er meget attraktivt, idet matchfee til samtlige matcher alene udgør 40 kroner. Information omkring jubilæums ugen vil blive indrykket i Golfbladet/Golfavisen m.m., ligesom vi på hjemmesiden vil orientere egne medlemmer. Ugens sluttes af med en lukket match om lørdagen, kun for egne medlemmer. Lørdag aften skal vi ha` danseskoene på, idet vi holder jubilæums fest i klubhuset. Lidt statistik for bestyrelsen. Vi har afholdt 9 bestyrelsesmøder. Der har været repræsentanter fra bestyrelsen til møder sammen med såvel juniorer som eliten. Der har været mange interne møder ligesom der er sendt et utal af s, bestyrelse og sekretariat imellem. Der har været afholdt medlemsmøder, gennemført markedsføringstiltag og meget andet. Jeg vil derfor gerne her takker såvel medarbejdere som bestyrelse for et aktivt og til tider hektisk år. Tak til alle medlemmer og endnu engang tak til alle de frivillige, som ofrer en masse timer i klubbens tjeneste. Til sidst, vil vi mindes de af klubbens medlemmer, som desværre er afgået ved døden i årets løb. Vi bruger ikke at nævne navne men vil gerne mindes dem. Jeg vil derfor bede forsamlingen rejse sig, så vi i et øjebliks stilhed sammen kan mindes disse.

7 Æret være deres minde. Tak. Hermed vil jeg overlade beretningen til generalforsamlingen. Bjarne Madsen Formand Niels Jørgen Heiden: BM: Søger at bestyrelsen vil bevilge en boldvasker. Pointerer, at vores bolde er dårlige og meget beskidte. Har har udersøgt en pris hos en sydjysk forhandler til kr omk. og moms. Meget kan forbedres på D.R.Vi har bolde, som skiftes med 1/3-del hvert år. Vi skal søge en sponsor, aom vil være med til at sponsere bolde mv. til D.R. Boldvaskeren er i tale og er en del af en større plan på D.R. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. Det reviderede regnskab blev fremlagt af revisor Poul Erik Jacobsen (PWC) og godkendt af forsamlingen. Hans: Hvorfor den større omk. til revisor og forsikringer? Poul Erik Jacobsen: Vi har ydet en større bistand til klubben i år, og derved et lidt større honorar. BM: Forsikringerne er anderledes periodiserede end tidligere, så derfor fremstår beløbet anderledes. Vi har lige justeret forsikringerne, og i år sparer vi i omegnen af kr Per Marxen: Kan vi ikke med den store formue, nå flere renteindtægter? BM: Vi har en fin aftale med Sparekassen Fyn og Totalbanken, som i forhold til markedet giver en rente, som vi er tilfredse med. Vi har undersøgt at binde en pulje i ex. 60 dage, men vi skal bruge mange penge her i foråret til bane og maskiner, så vi ser hen over året. Niels Fischer: Hvordan er banen værdiansat til mio 3,5? BM: Jeg må være dig svar skyldig. Den har altid haft den værdi. Er der undersøgt omlægning af prioritetslån? MD: Vi har bevidst valgt fastforrentede prioritetslån. Vi ønsker ikke at have nogen risiko med F1 lån og lign.

8 4. Forelæggelse af budget for det kommende år. Budget blev fremlagt og gennemgået af revisor Poul Erik Jacobsen (PWC). Søren Lundsgaard: BM: Er der ikke budgetteret for optimistisk på greenfee kr ? Nej, set i lyset af, at vi allerede nu spiller sommergreens, skal vi nok nå de kr mere end sidste år. Vi har desuden igen i år Teetime og vores hotel aftaler, som også har bidraget med mange gæster. Sæsonen i år vil blive længere end sidste år. Vi skovlede sne på nuværende tidspunkt sidste år. 5. Fastsættelse af medlemskontingenter med en stigning på 4%. Kontingentet er uændret i år. 6. Forslag fra bestyrelse og/eller fra medlemmer. Ingen forslag fra bestyrelse og medlemmer. 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter. På valg til bestyrelsen er: Lene Krüger (villig til genvalg) Forslag til valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Bestyrelsen foreslår valg af Per Pagh og Flemming Juel Thomsen. Lene Krüger blev genvalgt. Suppleanterne blev valgt. 8. Valg af revisor og revisorsuppleant. Bestyrelsen anbefaler valg af Revisionsfirmaet PricewaterhouseCoopers i Odense, og valg af Joachim Wengenroth som revisorsuppleant. Taget til efterretning 9. Eventuelt. Jan Hansen, Din Tøjmand i Aarup og sponsor i Vestfyns Golfklub præsenterede et tilbud til alle medlemmer. Der laves et login til medlemmer af klubben til bestilling af klubtøj og andet golfbeklædning. Medlemmerne får 15% rabat. Jan Hansen yder derudover 5% på ALT salg (køb af tøj udover golftøj) fra netsalg/butik retur til klubben i sponsorat.

9 Klubben rundsender snarest en skrivelse til medlemmerne med rettesnor og login. Hanne Dorte Frimodt, reklamerede for juniorernes salg af tættest på hul. Køb et kort til klubbens 6 matcher for kr. 150,00 som dækker til hver match 2 par3 huller. Kortene kan købes før hver match og i receptionen. Tommy Holm, turneringsleder på Rønnemosegårdsturneringen, fortalte lidt om den gamle tradition med turneringen, som løber hen over det meste af sæsonen. Den kommer i år til at fremstå i en ny og anden version. BM takkede Jan Hansen med at tage teten med klubbens klubtøj, og annoncerede, at Vivi og Conni hilser af og på, mandag i tidsrummer med kaffe og kage. BM sluttede generalforsamlingen af og takkede de fremmødte for deltagelsen og med tak til dirigent Christian Skov og revisor Poul Erik Jacobsen for deres medvirken til afvikling af denne generalforsamling. Dato Formand Bjarne Madsen Dato Dirigent Christian Skov Konstituering af bestyrelsen den 26. marts Umiddelbart efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig som: Bjarne Madsen Formand Morten Delcomyn Næstformand Bjarne Kristiansen Baneformand Ryan Hansen Sponsorformand

10 Birgit Møller Elite- og junior ansvarlig Lene Krüger Kommunikationsansvarlig Birte Christensen Medlemspleje

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner.

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. 1. Formandens beretning Vestfyns Golfklub 2013 2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. Dog skulle vi langt hen på foråret ja, næsten forsommeren,

Læs mere

1. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år

1. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 1. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 2012 har på mange områder været et helt specielt år, som jeg senere vil komme ind på. Først vil jeg dog rose den måde, hvorpå I som medlemmer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 19. marts 2013.

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 19. marts 2013. Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 19. marts 2013. Velkomst ved formand Bjarne Madsen 1. Valg af dirigent Bjarne Rasmussen blev valgt enstemmigt. Dirigenten konstaterede,

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op.

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. 1.Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT Selskabets ordinære generalforsamling blev afholdt tirsdag den 10. juni 2014, kl. 15:00-15:30 hos Energistyrelsen, Amaliegade 44, 1256 København K. Dagsorden i

Læs mere

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg Økonomi Sponsor Udvalg Medlemmer Kommunikation Strategi Målsætning Igennem strategisk planlægning at udvikle Odense Golfklub til den bedste golfklub med faglige visioner samt en styrket sportslig og social

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 11. april 2016 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 20. marts 2012.

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 20. marts 2012. Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 20. marts 2012. Velkomst ved formand Bo Knudsen (BK) 1. Valg af dirigent Bjarne Rasmussen blev valgt enstemmigt. Dirigenten konstaterede,

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 27. marts 2017, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

a. På dagen hvor det skulle have været tilgængelig gør bestyrelsen opmærksom på det via

a. På dagen hvor det skulle have været tilgængelig gør bestyrelsen opmærksom på det via Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 10. marts 2OL4i Valhal, Skolevej 55, Havnbjerg Klubbens formand B6rge Munksgaard bød de 60 medlemmer velkommen til generalforsamlingen. Pkt.

Læs mere

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014 Tikøb den 14.01.15 REFERAT af AFDELINGSGENERALFORSAMLING I TIKØB GOLF 14.01.15 1. a. Valg af dirigent: Per Svendsen blev valgt som dirigent. Oplyste at indkaldelsen havde været i Helsingør Dagblad med

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 9. april 2018, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

indkalder til ordinær generalforsamling

indkalder til ordinær generalforsamling indkalder til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 11 indkaldes der herved til ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub. Generalforsamlingen afholdes med følgende Onsdag, den

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Lars Christensen (LC), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år

Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 2016 har været et godt år for Vestfyns Golfklub, idet det har været et år hvor medarbejderstaben har været intakt og fungeret godt i samspillet

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 16. marts 2011.

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 16. marts 2011. Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 16. marts 2011. Velkomst ved formand Bo Knudsen (BK) 1. Valg af dirigent Bo Knudsen foreslog Bjarne Rasmussen, der blev valgt med akklamation.

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub

Sønderjyllands Golfklub Sønderjyllands Golfklub indkalder til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 11 indkaldes der herved til ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub. Generalforsamlingen afholdes

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Himmelbjerg Golf Club.

Himmelbjerg Golf Club. Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling TIRSDAG, DEN 28. MARTS 2017 kl. 19.00 Himmelbjerg Golf Club. Generalforsamlingen afholdes i Mulligans - klubhuset. I henhold til vedtægten er der fastsat

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet

Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet Marketing/kommunikation 1. Ny hjemmeside Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet 2. Målsætning for 2013 Der udarbejdes en kommunikationsplan inden

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013 Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00.

Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00. Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00. 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Til dirigent blev valgt Gert Meyer Madsen, og han kunne erklære

Læs mere

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum Referat fra generalforsamling i Kajakklubben Strømmen. Generalforsamling afhold lørdag den 10. februar 2007.02.18 1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 1. Valg af dirigent og referent Søren Thomsen blev valgt som dirigent Thomas Skov Hansen blev valgt som Referent Det blev konstateret

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2013 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

TELE Veteran. Veteranklubben i Tele-post Greenland. Referat af. Generalforsamlingen d. 1. september 2012 KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER

TELE Veteran. Veteranklubben i Tele-post Greenland. Referat af. Generalforsamlingen d. 1. september 2012 KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER TELE Veteran Veteranklubben i Tele-post Greenland Referat af Generalforsamlingen d. 1. september 2012 på KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER Generalforsamlingen blev påbegyndt lidt over 1500 efter indtagelse

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

3. Medlemssituationen BB orienterede om medlemssituationen. Pr. 21. september er der registreret 1063 aktive medlemmer, heraf 127 fleksmedlemmer.

3. Medlemssituationen BB orienterede om medlemssituationen. Pr. 21. september er der registreret 1063 aktive medlemmer, heraf 127 fleksmedlemmer. Uge Hedegaard, den 27. september 2016 Referat fra Bestyrelsesmødet, onsdag den 21. september 2016 Deltagere: John Riisberg (JR), Poul Erik Hansen (PH), Anne Lene Søndergaard (ALS), Bent Johnsen (BJ), Jesper

Læs mere

HOLMSLAND KLIT GOLFKLUB Klevevej 19 - Søndervig. 6950 Ringkøbing ÅRSRAPPORT FOR ÅRET 2015

HOLMSLAND KLIT GOLFKLUB Klevevej 19 - Søndervig. 6950 Ringkøbing ÅRSRAPPORT FOR ÅRET 2015 HOLMSLAND KLIT GOLFKLUB Klevevej 19 - Søndervig 695 Ringkøbing ÅRSRAPPORT FOR ÅRET 215 Årsrapporten er :fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling torsdag den 4. februar 216 kl. 19..

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Klubbens navn er Hedeland Golfklub. Stk. 2. Dens hjemmested er Hedehusene, Høje-Taastrup kommune. Stk. 3. Klubben er stiftet den 27. maj 1980.

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 Formanden bød de fremmødte velkommen til generalforsamlingen år 2011. Vi håber, at vi fremover også kan

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2014 NCC 2014-03-26 1 Agenda Velkomst & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2014-03-26 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat (H) Ulrik

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018.

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Bestyrelsens beretning v/formanden a. Det forgangne år b. Fremtidsplaner 3. Regnskab

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Vedtægter Hedeland Golfklub

Vedtægter Hedeland Golfklub Vedtægter Hedeland Golfklub 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Hedeland Golfklub. Dens hjemmested er Hedehusene, Høje-Taastrup kommune. Klubben er stiftet den 27. maj 1980. 2. Formål Det er klubbens

Læs mere

1. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år

1. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 1. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 2015 har været et godt år for Vestfyns Golfklub, idet det har været et år hvor medarbejderstaben har været intakt og fungeret godt i samspillet

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg Strategi Målsætning Igennem strategisk planlægning at udvikle Odense Golfklub til den bedste golfklub med faglige visioner samt en styrket sportslig og social trivsel og tilfredshed blandt medlemmer og

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 1/2014

Referat af bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 1/2014 Referat af bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 1/2014 Dato og tid: Mandag den 13. januar 2014 kl. 17.30 Sted: ABF Skinbjergs fælleshus Referent: Porsbøl Mødedeltagere: Afbud: John Sahlertz Claus Kristiansen

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2011 - referat

Ordinær generalforsamling 2011 - referat Klintebjerg Antenneforening Skærbæk, den 22. marts 2011 Ordinær generalforsamling 2011 - referat Sted : Skærbækhus Tidspunkt : Tirsdag den 22. marts 2011, kl. 19:00 Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl. 19.00 På Hotel Søpark, Maribo 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår advokat Tina Høpfner fra Advodan. Dirigenten takkede

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Punkt 4.a Forslag nr. 1 fra bestyrelsen

Punkt 4.a Forslag nr. 1 fra bestyrelsen Punkt 4.a Forslag nr. 1 fra bestyrelsen 1 ændres fra Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter, således at

Læs mere

Randers Fjord Golfklub

Randers Fjord Golfklub Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Velkommen til Generalforsamling 2018 Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Generalforsamling 21. marts 2018 Bestyrelsens beretning v/formand Tage E. Jensen Velkommen til generalforsamling

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 27. november 2014 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 27. november 2014 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 18. december 2014 Referat: Generalforsamling, torsdag den 27. november 2014 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er vi meget opmærksomme på den udvikling, der i øjeblikket sker på Djursland på golfområdet. Djursland

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2018

GENERALFORSAMLING 2018 GENERALFORSAMLING 2018 SØNDAG DEN 18. MARTS KLOKKEN 10:30 GOLFRESTAURANTEN HOLLUFGÅRD HOLLUFGÅRDS ALLÉ 21, 5220 ODENSE SØ INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse 02 Uddrag af vedtægterne 03 04 Dagsorden

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere