Så faktisk skulle 2015 have været et år, hvor antallet og rammerne for aktiviteterne var blevet sprængt!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Så faktisk skulle 2015 have været et år, hvor antallet og rammerne for aktiviteterne var blevet sprængt!"

Transkript

1 BERETNING 2015 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND Du skal gøre det, du er bedst til det gør vi! Eller gør vi? 2015 har været et begivenhedsrigt år i DSØ. Vi har for første gang i mange, mange år været fuldtallige i bestyrelsen. Vi har fordelt arbejds- og ansvarsområder i mellem os- efter ovenstående princip. Så faktisk skulle 2015 have været et år, hvor antallet og rammerne for aktiviteterne var blevet sprængt! Dette er ikke tilfældet! Ting tager tid! Vi kæmper stadig med synlighed. Hvorfor er det, at ikke alle skoler står i kø for at deltage i vore arrangementer? Hvorfor er det, at ikke alle kommuner opdager, at vi i kredsen har mange af de tilbud, de søger? Hvorfor er det, at den enkelte idrætslærer ikke henvender sig om hjælp til planlægning? Alle de spørgsmål forsøger vi at finde svar på. I november mødtes vi med DGI, Østjylland og Christian Ditlevsen, konsulent i Dansk Skoleidræt om muligheder og fremtid for DSØ. Én ting stod klart for alle: Vores spidskompetence er og skal være: Aktiviteter for elever og lærere på de enkelte skoler. I bestyrelsen er vi af den overbevisning, at den personlige kontakt stadig er vigtig! I en tid med projekter, kampagner, sponsorer og kommunale instanser er det vigtigt, at kredsarbejdet får lov at forblive med lokal forankring. En af vore arbejdsopgaver i år har været at forsøge at skabe kontakt til de kommuner, vi ikke kender så meget til. Dette er lykkedes til fulde i Randers Kommune! (se punktet i beretningen) Glædeligt og givtigt for vores videre arbejde i de øvrige kommuner. Skolereform og krav om målstyret undervisning er begreber i folkeskolen, der nemt kan understøttes af Dansk Skoleidræt. Sæt skolen i bevægelse er et af de kursustilbud, vi stadig kan begejstre med.

2 Alle DGIs og DIFs forbund og udvalg er i fuld gang med at målstyre/målrette deres tilbud og undervisning, så det er relevant og aktuelt for skolerne. Vi vil gerne i bestyrelsen takke alle vore samarbejdspartnere for et dejligt år! 2015 lagde grund for vores videre arbejde i bestyrelsen 2016: Here we come! DE ENKELTE AKTIVITETER: ATLETIK: Når atletikdagen er ovre, klapper vi os selv på skuldrene, fordi vi oplever netop at have gennemført det, der gør, at vi elsker at være med i Dansk Skoleidræt, Østjylland - en dag med masser af aktivitet og glade børn i hobetal. Vi har som bestyrelse stået sammen om at løfte en opgave på bedste vis. Skal vi stole på tilbagemeldingerne, er vi faktisk rigtig gode til det. Hvert år bliver afviklingen mere og mere præcis. Teamarbejde, når det er bedst. Vi fik også i år god hjælp fra eleverne på idrætsefterskolen i Hellebjerg. De havde arbejdet med reglerne, og var nogle steder rigtig gode supplementer til lærerne. I år samledes 13 skole = 93 hold = 1200 børn fra Grenå i øst til Veng i vest, og fra Auning i nord til Beder i syd i Århus den 2. tirsdag i september for at lave atletik. De højere magter holdt endnu engang hånden over os. Vejret før og efter var ikke særligt godt, men mens vi afviklede stævnet var forholdene perfekte. Det er et super afsæt til at børnene får nogle skønne oplevelser. Efterhånden har vi fået gode relationer til det tekniske personale på stadion, så vi selv kan påvirke, hvilke opgaver de løser for os, og hvordan de gør det. Det betød i år, at halvdelen af kastebanerne var placeret på stadion. Det var dejligt. Desuden tilbød de at tænde for stadionuret. Det var virkelig dejligt og en stor hjælp for børnene, så de kunne møde rettidigt op. Dette afspejledes tydeligt, når resultaterne skulle indskrives: flere havde været det rigtige sted på det rette tidspunkt. Vi vil gerne have at de deltagende børn bliver endnu mere aktive. Derfor skal vi i 2016 gøre en ekstra indsats for at få lærerne til at forstå, at de godt må tilmelde flere hold fra samme klasse eller samarbejde med 2 andre klasser på årgangen om at danne hold. Nogle klasser er efterhånden så store, at hver elev kun laver èn øvelse, når alle skal lave noget. Til juni bliver det elever fra Beder skole samt Skanderborg Real og Auning skole, der skal til Bornholm og repræsentere Østjylland til DM i skoleatletik.

3 HØVDINGEBOLD: HØVDINGEBOLD I AUNING: Der deltog 5 skoler i arrangementet med i alt 23 hold. Det var en forrygende dag med højt aktivitetsniveau, megen spænding og højt humør. Efter en yderst spændende final endte det med at Langhøjskolen skulle deltage i kredsmesterskabet. At stævnet er populært og en god oplevelse understreges af, at stævnet i 2016 var fyldt op med 32 hold kun 14 dage efter, at invitationen var udsendt. HØVDINGEBOLD I ANS: Torsdag d. 29/ afholdte vi årets første høvdingeboldstævne i DSØ. Ans Skole og AICK-hallen var vært ved to turneringer, én turnering for 4. årgang og én turnering for 5.årgang. Deltagerne kom fra Fårvang Skole, Gjern Skole og Ans Skole. Ved 4.årgangsturneringen løb Gjerns med sejren, mens det var Fårvang, der blev nummer et fra 5. årgangsturneringen, og således den der gik videre til kredsfinalen. Der var god stemning hele dagen, og vi mødet en masse glade børn og voksne. HØVDINGEBOLD I SILKEBORG: Fredag d. 20/ afholdt vi et stort stævne for Silkeborgskolerne i Sydbyhallerne. Der var tilmeldt 21 hold fra henholdsvis Hvinningdalskolen, Balleskolen og Skægkær Skole. Alle tre skole var med til høvdingeboldstævne for første gang, og der blevet kæmpet hårdt. Det var dog Pluto fra Hvinningdalskolen, der løb med sejren, og som derfor gik videre til kredsfinalen. Kredsfinalen blev vundet af Mølleskolen. HØVDINGEBOLD I GALTEN: Vi havde indledende stævne 23/2 i Galten med deltagelse af 5 skoler, som udgjorde 32 hold på 4. og 5. årgang. HÅNDBOLD: Til turneringen, der retter sig imod at finde deltagere til DM var der i år tilmeldt 4 pige- og 4 drengehold. Desuden var der tilmeldt 2 drengehold, der ikke kunne leve op til holddannelsesreglerne.

4 Pigestævnet blev afviklet i Hinnerup af vores nye medlemsskole Rønbækskolen. Drengestævnet blev afholdt i Hammel Idrætscenter med Søndervangskolen som arrangører. Specielt i drengerækken havde der indledningsvis været en del polemik omkring vores reglement. Der måtte argumenteres for, hvorfor vi i Dansk Skoleidræt ikke går ind for skolehold. Der måtte argumenteres for, hvorfor vi ikke længere tilbyder håndbold til 2 årgange. Der måtte argumenteres for, hvorfor vi vil have lærere til at være ansvarlige. Men da det var afklaret, fik vi gennemført to rigtig gode og veltilrettelagte stævner, med masser af gode kampe og god stemning. DM i skolehåndbold afvikledes i Næstved i forbindelse med VM i kvindehåndbold. Det blev en fantastisk kulisse for Rønbækskolens piger og Skovbakkeskolens drenge (Odder), at spille håndbold i. BADMINTON: I samarbejde med både DGI, Østjylland og DGI, Midtjylland har vi afholdt rigtig mange Badminton i Skolen arrangementer. Det være sig både stævner og træningsdage på egne skoler. DGIs dygtige instruktører og badmintonkonsulenterne har gjort et fantastisk arbejde rundt om i kredsen til glæder for både elever og lærere og selvfølgelig den lokale badmintonafdeling i foreningen. BASKETBALL: Hos drengene deltog Åby skole med et 8 kl. hold og Rørbækskole med et 9 kl. hold. Det var derfor givet at Åby skole kunne gå videre til DM i Horsens. Drengene valgte dog ikke at deltage i DM et Hos piger stillede både Beder skole og Åby skole et 8. kl. hold, de fik dog spillet 3 kampe, da Beder skole stillede med endnu et pigehold fra 9. kl. Her kvalificerede Beder skole sig til DM-finalerne i Horsens og endte med at vinde DM i skolebasket. Endnu engang stort tillykke til pigerne fra Beder skole. BRYDEDAGE: I samarbejde med Palle Nielsen blev der afholdt to brydedage med deltagelse af knap 100 elever fra 2. klasse på Åby Skole i Århus. Der er stadig plads til, at flere skoler opdager og benytter sig af dette gode tilbud.

5 DANSEDAGE: Den store interesse for dansedagene med Helle og Bo Loft Jensen er fortsat i år. De har været rundt i 6 af de østjyske kommuner og afholdt i alt 9 dansedage for elever på mellemtrinnet og i udskolingen. VOLLEYBALL: I samarbejde med DVF har der været afviklet 9 stævner med deltagelse af 1439 elever. Endvidere har vi haft kvalificerende stævne til DM, hvor Beder vandt og sender både et drenge og pige hold afsted til DM. CYKELFORLØB: Dansk Cykel Union har i samarbejde med 2 skoler afviklet et cykelforløb med udlån af cykler i samarbejde med den lokale cykelklub. FODBOLD: Stemningen var høj på Viby idrætsanlæg hvor DM kvalifikation i skolefodbold for 6. klasserne blev afholdt. Der var 12 hold tilmeldt, 8 i drengerækken og 4 i pigerækken. Trods regn og våde baner blev der vist fantastisk fodboldspil og mange spændende kampe. Ellevangskolen vandt pigerækken og Risskov skole vandt drengerækken i en spændende finale mod Ellevangskolen 2. Kampen var meget jævnbyrdig og sluttede 1-1 og efter forlænget spilletid vandt Risskov 4-2. Tillykke med sejren og tak til alle elever som deltog i stævnet og gav os en fantastisk fodboldoplevelse og fairplay! STREETEVENT I SILKEBORG: Onsdag d. 16. september var Dansk Skoleidræt Østjylland vært ved et Streetevent på Hvinningdalskolen i Silkeborg. 250 aktive børn fra Ans Skole, Auning Skole, Balleskolen og Hvinningdalskolen prøvede kræfter med forskellige streetaktiviteter. De kunne bl.a. prøve streetdance, BMX, Løbehjul, Parkour og meget mere. En super dag, med en anderledes idrætsvinkel.

6 FORÅRSFESTIVALLER: FORÅRSFESTIVAL I AUNING: 5 lokale foreninger havde meddelt at de gerne ville indgå i konceptet. Det var badminton, bordtennis, håndbold, gymnastik og golf. Deltagere var alle elever fra 6. årgang fra skolerne i Auning, Vivild, Allingåbro og Ørsted. De var fordelt i 6 grupper, så det var godt en danseinstruktør også havde lyst til at stå for en gruppe. Til hver aktivitet var der afsat 1 1/2 time. Efter den fælles start med Thomas fra Fit`nFun (DGI) fordelte børnene sig på de 6 aktivitetssteder. De, der var udendørs, nød det i den grad, for solen stod højt på himlen. Alle prøvede to på forhånd fastsatte aktiviteter. Frokosten blev for de flestes vedkommende indtaget udenfor. Det blev en rigtig god dag, med stor aktivitet over hele linien. Børnene havde det virkelig hyggeligt med hinanden. Fokus var udpræget på at lave noget og på at have det sjovt imens. Fremadrettet kan det overvejes om aktivitetstiden skal formindskes, så alle kan nå at prøve 3 aktiviteter. Det er håbet, at flere foreninger vil byde ind. Det kunne fx være sjovt både at prøve rope skipping, discgolf og hockey, som vi har dygtige foreninger indenfor i området. Med flere foreninger kunne vi også invitere flere børn med til dagen. FORÅRSFESTIVAL I SILKEBORG: Blev afholdt for 10. gang i juni skoler fra Silkeborg Kommune deltog i festivallen, hvor de knap 650 elever havde en fantastisk dag selv vejret var godt med masser af aktivitet og glade børn. Dagen arrangeres og afvikles i et samarbejde mellem DSØ og Silkeborg Skoleidræt. Vi får hjælp af lokale klubber/instruktører, specialforbund og DGI. Silkeborg Kommune stiller haller og udendørs faciliteter gratis til rådighed.

7 Alle deltagere havde et obligatorisk atletikmodul. Desuden fordeles alle elever i et andet modul mellem dans, volley og tennis, og i det tredje modul var eleverne fordelt mellem golf, rugby, softball, cricket og street håndbold. ØVRIGE OPGAVER OG AKTIVITETER I 2015: KONTAKT TIL LÆRERUDDANNELSEN: Torsdag d. 5/ var vi på aftalt besøg på Silkeborg Seminarium, da vi gerne ville informere de idrætsstuderende om vores gode tilbud og muligheder. Vi havde aftalt at fortælle de studerende om DS samt holde et kursus i Sæt skolen i bevægelse. Der var desværre ikke mange, der var interesseret i tiltaget, vi fik snakket med et par stykker, men vi vil forsøge samme koncept igen næste år, da vi finder det vigtigt, at række ud til fremtidens idrætslærere. Lidt senere på året var vi på besøg på Aarhus Seminarium. Her var ca. 15 studerende mødt op til vores oplæg og kursus. De var meget interesseret i Dansk Skoleidræt, og vi aftale endnu et møde i KURSER: Sæt skolen i bevægelse I vores kreds tilbyder vi stadig kurset gratis til vores medlemsskoler. Der har i 2015 været afholdt 3 kurser i Skanderborg og Rønde på Syddjurs, (de måtte dog som ikke medlemsskole selv betale). Desuden har og er der fortsat gang i kurserne, som Århus Kommune købte i aug kurser gennem landsorganisationen til alle folkeskolerne i kommunen. Basket i skole og SFO I samarbejde med 3 lokale skoler og foreninger i Silkeborg og Dansk Basket Forbund afholdt vi kursus i Silkeborg i efteråret. Prøve i idræt

8 Camilla Daugaard, idrætslærer i Horsens og medlem af FU i Dansk Skoleidræt har afholdt ikke mindre end 2 fuldt besatte kurser i kredsen. Fælles for alle kurser: Ring/skriv hvis et kursus behov opstår. Så hjælper vi med instruktør og økonomi! UDLÅN: Skolerne kan gratis låne golfudstyr, gøglerkasse, pulsure, softball, minitennis, kinball, GPS ere, Leg & Læringsudstyr og stavgang. Den enkelte skole skal kun sørge for levering til den næste skole. Der har i år været en del interesse for disse rekvisitter. Kinball og gøglerkassen er stadig de mest populære. Vi har perioder, hvor alle tre kinball-tasker er udlånt samtidigt. Men i år har softball og golf også været temmelig efterspurgt. KONTAKT TIL KOMMUNERNE: Randers Kommune og DSØ: Vi vil rigtig gerne have Randers Kommune som medlem af DSØ. Vi har siden efteråret 2014 arbejdet på dette, og har holdt adskillige møder med både bredde- og elitekonsulenter og repræsentanter for skoleforvaltningen i Randers for at få lavet en aftale om medlemskab for alle skoler i Randers Kommune. Vi har også holdt møder med Randers Idrætslærerforening, så vores tiltag sker i god forståelse med dem. For at fremme ideen og lysten til at blive medlem af DSØ har vi afholdt to kurser i Randers med Camilla Daugaard om prøven i idræt. Alle udgifter til disse kurser blev betalt af DSØ, og kurserne var derfor gratis for deltagere og kommunen. Vi forsøgte allerede i 2015 at få stablet en forårsfestival på benene i Randers, men det var desværre ikke muligt, men det ser ud til at det vil lykkes i foråret Randers Kommune har besluttet at melde alle skoler i kommunen samlet ind i DSØ fra januar 2016, hvilket vi selvfølgelig er glade for, og vi ser frem til et godt samarbejde til glæde for skolerne og skoleidrætten.

9 AFSLUTTENDE BEMÆRKNINGER: - Og sådan forløb endnu et år med opgaver og oplevelser i Dansk Skoleidræt, Østjylland. Vi er startet på et nyt år 2016 som helt sikkert også bringer opgaver og oplevelser. Nogle af dem bliver gamle kendinge andre noget, vi aldrig har prøvet før! Men uanset hvad, hvor eller hvordan? Svaret på HVORFOR er klokkeklart: Fordi vi kan gøre en forskel for eleverne på skolerne i vores kreds! På vegne af den samlede bestyrelse i DSØ, Joan Bak

Det nåede vi desværre ikke Til gengæld har vi igen i år aktiveret rigtig mange børn og givet dem gode oplevelser med skoleidræt.

Det nåede vi desværre ikke Til gengæld har vi igen i år aktiveret rigtig mange børn og givet dem gode oplevelser med skoleidræt. Beretning DSØ 2011 Skal der sættes stikord på det seneste år kommer vi ikke uden om ord som venteposition og slipstrøm. Heldigvis kan der også højt siges glade børn gode aktiviteter tilfredse kolleger

Læs mere

Referat af DSØ møde. 5.5.15. 1. Sanne og Ingi blev budt velkomne, og den samlede bestyrelse præsenteret

Referat af DSØ møde. 5.5.15. 1. Sanne og Ingi blev budt velkomne, og den samlede bestyrelse præsenteret Referat af DSØ møde. 5.5.15 1. Sanne og Ingi blev budt velkomne, og den samlede bestyrelse præsenteret 2. Fordeling af bestyrelsesposter og ansvarsområder. Alle aktivitets- og ansvarsområder er til salg,

Læs mere

BERETNING 2016 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND

BERETNING 2016 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND BERETNING 2016 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND 2016 Det var året, hvor vi fik rigtig travlt! Ved sidste års Repræsentantskabsmøde i Stilling fik vi ryddet op på hylderne, støvet af og sat tilbudsvarerne frem

Læs mere

BERETNING 2014 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND

BERETNING 2014 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND BERETNING 2014 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND 2014 er for mange elever, lærere, pædagoger, skoleledere og skoleafdelinger lig med ÅR 0. Skolereformen har vendt op og ned på rigtig mange vaner og traditioner

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1.

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1. PÅ DAGSORDENEN ER: 1. Repræsentantskabsmødet Beretning Alt er samlet og lagt ud til den sidste korrekturlæsning. Beretning, vedtægtsændringer, regnskab,

Læs mere

Referat af DSÅ-møde d. 16.1.07

Referat af DSÅ-møde d. 16.1.07 Referat af DSÅ-møde d. 16.1.07 1 Godkendelse af referat og dagsorden 2 Arrangementer siden sidst 3 Kommende arrangementer 4 Nyt fra landsorganisationen 5 Fremtidens arbejde i DS- Østjylland 6 Rep.mødet

Læs mere

BERETNING 2017 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND

BERETNING 2017 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND DE ENKELTE AKTIVITETER: ATLETIK: BERETNING 2017 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND Regnvejr mandag og regnvejr onsdag, men 2. tirsdag i september, hvor vi afvikler Skolernes Atletikstævne er vejret fint år efter

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse)

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015 Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) 2. Nyt Fra Kredsen Forårsfestivaler (Se mail jeg har sendt idag om udviklingsmøder)

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Formandens beretning marts 2013 marts 2014

Formandens beretning marts 2013 marts 2014 Formandens beretning marts 2013 marts 2014 Dansk Skoleidræt, Nordjylland Indledning Det blev generelt et godt år for vores organisation, målt på samtlige parametre. Den nye skolereform har været medvirkende

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Beretning DSØ 2010 AKTIVITETSDAGE

Beretning DSØ 2010 AKTIVITETSDAGE Beretning DSØ 2010 Carpe diem blev vi mindet om i en af de gamle film Døde poeters klub. Det er vel i al almindelighed en rigtig god ide at få alt positivt ud af det nu, vi er i. I en organisation som

Læs mere

SkolemælkCup er blevet til i et samarbejde mellem Laudrup & Høgh, Fodboldfabrikken, Mejeriernes skolemælksordning og Dansk Skoleidræt

SkolemælkCup er blevet til i et samarbejde mellem Laudrup & Høgh, Fodboldfabrikken, Mejeriernes skolemælksordning og Dansk Skoleidræt Afviklingsmateriale SkolemælkCup SkolemælkCup er en utraditionel indendørs fodboldturnering, hvor klasser og skoler kæmper imod hinanden på en sjov og anderledes måde, så alle fra 3-4 klasse kan være med.

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold.

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. En anden måde at spille fodbold på Fair Fodbold er et

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2015 v/randi Fechtenburg

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2015 v/randi Fechtenburg DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2015 v/randi Fechtenburg Jeg bliver altid så glad, når jeg står i en hal fyldt med glade og aktive børn eller unge. Om det er et DM-kvalificerende stævne eller

Læs mere

På rette vej med foreningsarbejdet. DGI Bornholm. Vi sætter øen i bevægelse. www.dgi.dk/bornholm

På rette vej med foreningsarbejdet. DGI Bornholm. Vi sætter øen i bevægelse. www.dgi.dk/bornholm På rette vej med foreningsarbejdet DGI Bornholm Vi sætter øen i bevægelse www.dgi.dk/bornholm 2 Velkommen til DGI Bornholm Vi er en af DGI s 14 landsdelsforeninger. Vi har i øjeblikket 71 medlemsforeninger

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø ma ti on to fr lø sø 1kanin, høns 2 Billard 3 4 Svømning Dans 5 Fodbold Fifa 13 6 Film Kra 7 kanin, høns 8 kanin, høns 9 Billard 10 11 Bowling 12 Fifa 13 Turnering Fodbold 13 Film Kra 14 kanin, høns 15

Læs mere

5-mands & Turnering 2010-11

5-mands & Turnering 2010-11 5-mands & Stævner Jyske 3-bold 2006 Turnering 2010-11 Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2010-11 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som Region 3

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Jydsk Håndbold Forbund - Kreds 5 Børne- og Ungeudvalget Aktivitetsoversigt og øvrig information Sæsonen 2015/2016 Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen til sæsonen 2015/2016 Side 3 2. Totalhåndboldregler samt

Læs mere

Drejebog - sådan holder du et Skole OL-stævne på skolen

Drejebog - sådan holder du et Skole OL-stævne på skolen Drejebog - sådan holder du et Skole OL-stævne på skolen Det er en rigtig god ide at samle flere klasser fra 4. til 7. klassetrin til et fælles Skole OL stævne på skolen. Det skaber stemning og sammenhold

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i SÅ den 31. marts 2004 kl. 18 Solen skinnede - det var varmt og lyst udenfor. Og tidsmæssigt befandt vi os lige midt i ulvetimen, hvor de fleste familier har nok at se

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

Kære idrætslærer og klasselærer

Kære idrætslærer og klasselærer Sommerbrev fra Dansk Skoleidræt Østjylland: Kære idrætslærer og klasselærer Dansk Skoleidræt Østjylland har mange gode tilbud til netop dig, dine kollegaer og skolens elever. I dette sommerbrev finder

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

DGI Fodbold. www.dgi.dk. DGI Træningslejre 2014. For drenge og piger. www.dgi.dk/fodbold

DGI Fodbold. www.dgi.dk. DGI Træningslejre 2014. For drenge og piger. www.dgi.dk/fodbold DGI Fodbold 1 DGI Træningslejre 2014 For drenge og piger /fodbold 2 Indholdsfortegnelse Unik træningslejr før sæsonstart 2014 3 Træningslejr på Vejle Idrætshøjskole 4 Træningslejr Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

EMACS 2017. bliv en del af holdet

EMACS 2017. bliv en del af holdet EMACS 2017 bliv en del af holdet Velkommen til EMACS I 2017 er Aarhus vært for et brag af en folkefest i atletik, når vi byder indenfor til EMACS: Europamesterskaberne for Mastersatleter - det vil sige

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse.

Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse. Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse. Velkommen til Pokalmesterskab i fodbold for 4-6 klasse. Der er pt. tilmeldt 44 hold i alt. Super stærkt gået da alle skoler/klubber er repræsenteret.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Vedtægter for Dansk Skoleidræt, Østjylland

Vedtægter for Dansk Skoleidræt, Østjylland Vedtægter for Dansk Skoleidræt, Østjylland Paragraf 1 Navn Foreningens navn er Dansk Skoleidræt, Østjylland, som er en kreds under landsorganisationen Dansk Skoleidræt. Paragraf 2 Formål Dansk Skoleidræt,

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs DGI Midtjylland fodbold - Koncept for Indendørs Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse i DGI Midtjylland... 3 Terminer... 3 Rækker... 4 Puljenummerering... 6 Puljeinddeling... 6 Placeringer...

Læs mere

Frederiksberg Idræts-Forening Hovedafdelingen

Frederiksberg Idræts-Forening Hovedafdelingen Frederiksberg Idræts-Forening Hovedafdelingen Formandens beretning 2012 I det forløbne år siden sidste repræsentantskabsmøde er der idrætsligt sket flere gode ting i FIF: Medlemsmæssigt går det godt i

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien?

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? Sol og Sommer 2016! KOM O HEL G VÆRE E SO MM MED ERE N gheder Her er et væld af muli kede dig! du kommer ikke til at Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? sommer2016.indd 2 24/05/16 12:19 Kom

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

Program. for. Skolernes idrætsdag. 1. juni 2007. 4. - 6. klasser. Gladsaxe Sportscenter

Program. for. Skolernes idrætsdag. 1. juni 2007. 4. - 6. klasser. Gladsaxe Sportscenter Program for Skolernes idrætsdag 4. - 6. klasser 1. juni 2007 Gladsaxe Sportscenter Hvor finder du: Badminton for 5. klasser side 11 Basketball for 4. klasser side 7 Beachvolley for 6. klasser side 25 Bordtennis

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben?

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller

Læs mere

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave et valg for dit barn Naturbørnehave Kære forældre Med dette materiale, vil vi gerne invitere dig og dit barn ind i Vesthimmerlands Naturfriskoles verden.

Læs mere

i Skanderborg Kommune

i Skanderborg Kommune 2010 Rettet : 17.2: 6. klasse Uøvet, 8. klasse Øvet / Uøvet i Skanderborg Kommune Rettet : 22.2: 6. klasse Uøvet, 6. klasse Øvet Rettet: 24.2: 8. klasse Uøvet Rettet 25.2 7. klasse Øvet Program for indefodboldstævnet

Læs mere

Skole Hjem Nr. 189 December 2006

Skole Hjem Nr. 189 December 2006 Skole Hjem Nr. 189 December 2006 1 Afsked Det er ikke første gang og bliver måske heller ikke sidste gang i dette skoleår, at vi i Kontakt må skrive om afsked. Det skyldes hovedsagelig, at flere nu har

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Referat af Ros/ris møde, Krocketudvalget DGI Sydvest Darum den 18. februar 2016 Sted: Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere:

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således: Rønne, d. 20. august 2013 Kære klubledere Sikke en sommer. Varmen var jo næsten tropisk, så det har længe været forbundet med stort besvær bare at tænke på at skulle sætte sig til Pc en for at sende et

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt - 24. maj 2012

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt - 24. maj 2012 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt - 24. maj 2012 Deltagere: Svend Mandel Jacob Bork Klitgaard Morten Grejsler Sussie Olesen Jesper Vestergaard Jørn Olsen Annette Friis Nielsen Winnie Wolf Andersen Dagsorden:

Læs mere

Kære forældre. 2. september 2013

Kære forældre. 2. september 2013 2. september 2013 Kære forældre Med dette forældrenyt vil vi gerne byde jer alle rigtig hjertelig velkommen til et nyt og forhåbentlig spændende, inspirerende og udbytterigt skoleår. Rigtig mange af jer

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2014

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2014 Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2014 Stævneprogram Lørdag og søndag den 16-17. august 1 Rema 1000 Pige Cup 2014 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Rema 1000 Pige Cup 2014 Praktiske

Læs mere

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016 Fredagstræning / Familiehygge Vi kan med glæde tilbyde ekstra spil for alle ungdomsmedlemmer + evt. forældre/søskende hver fredag kl. 18.00 20.00. I skal selv medbringe ketcher og bolde, og børn under

Læs mere

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni Vallekilde-Hørve Friskole. 1. juni 2012 Fredagsbrev nr. 701 Næste uger: 04. juni 05. juni 06. juni 07. juni 08. juni Mundtlig prøve dansk Grundlovsdag Skolen lukket SFO åben til kl. 12.00 Førstehjælpskursus

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Måneds-nyt oktober 2014

Måneds-nyt oktober 2014 Måneds-nyt oktober 2014 Børnehuset Rævehøj, Søbanke Naturbørnehave og Humble Skole Nyt fra Humble Skole / v. Merete Borch Det er stadig forholdsvist nyt og vi øver os mht at benytte de til indskolingens

Læs mere

SKOLEREFORM 2014. Grauballe Skole. Grauballe Skole

SKOLEREFORM 2014. Grauballe Skole. Grauballe Skole SKOLEREFORM 2014 FILM OM SKOLEREFORMEN https://publisher.qbrick.com/embed.aspx?mid=9991a52e SKOLEREFORMENS FORMÅL Folkeskolereformen skal gøre en god folkeskole bedre. Vi skal bygge videre på folkeskolens

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14)

Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14) Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14) 27. september 2011 1. Velkomst 2. Kort om den igangværende sæson Efter en forrygende sæsonstart kom vi ned på jorden, og vi måtte indkassere et par store

Læs mere

MICRO FODBOLD. U6-U8 Starten på et fodboldeventyr. Microfodbold U6-U8

MICRO FODBOLD. U6-U8 Starten på et fodboldeventyr. Microfodbold U6-U8 MICRO FODBOLD U6-U8 Starten på et fodboldeventyr 1 Velkommen Alle trænere og ledere omkring Microfodbolden i Odense Boldklub vil gerne byde jeres dreng eller pige velkommen. Vi er glade for at I har valgt

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap.

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap. Beretning for året 2012 Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Hvad er året gået med? Når man skruer beretningen sammen er det jo ikke så meget hvad vi som bestyrelse egentlig skal berette.

Læs mere

Idræt om dagen. Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger. dgi.dk/senior

Idræt om dagen. Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger. dgi.dk/senior Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger Idræt om dagen Skab liv i dagtimerne ved at udvikle tilbud til seniorer i din forening. Med Idræt om dagen er der mange muligheder for at invitere en stadig større

Læs mere

Skolernes idrætsdag 10. juni 2011 Gladsaxe Sportscenter

Skolernes idrætsdag 10. juni 2011 Gladsaxe Sportscenter Skolernes idrætsdag 10. juni 2011 Gladsaxe Sportscenter Vi byder alle elever og lærere velkommen til den fælles idrætsdag for 4.-6. klasserne. Idrætsdagen finder sted fredag den 10. juni fra kl. 9 til

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC.

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Fremmødte politikere: Ellen Thomsen, Hans Nydam Buch, John

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Indefodbold Reglement 2011/2012

Indefodbold Reglement 2011/2012 Indefodbold Reglement 2011/2012 Kontakt til turneringsledelse Dommerbordsvagt VIGTIGT!! Turneringsregler LM, SM, B og C Træf 2012 Se turneringsplaner, resultater og stillinger på http://minidraet.dgi.dk/

Læs mere

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt Danske Politimesterskaber i 6 håndbold for herrer Det er igen blevet tirsdag i uge 10, kl. er 08.30 og rammerne er dette år en halvkold Helsingør hal. De to første hold står klar på banen og dommeren har

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2014-2015 Sæsonen 2014-2015 starter med første træningsdag den 1. september. Vi har til denne

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

SFO NYT MAJ og JUNI 2016

SFO NYT MAJ og JUNI 2016 SFO NYT MAJ og JUNI 2016 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og som allerede meldt ud ser sommerferien således ud Uge 26 er vi i vores egen SFO i Lynge i det Gl. Hus Uge 27 har vi sampasning med Engholm og

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september.

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Følgende blev meddelt og drøftet: INTERNT: KONTINGENT Kontingentet er uændret 600 kr. Det opkræves af Vivian Rasch, - og jeg har som sådan ikke

Læs mere

Idrætsfestival for 6.kl. i Silkeborg Kommune torsdag d. 13.6.2013 Arrangør: Dansk Skoleidræt, Østjylland og Silkeborg Skoleidræt

Idrætsfestival for 6.kl. i Silkeborg Kommune torsdag d. 13.6.2013 Arrangør: Dansk Skoleidræt, Østjylland og Silkeborg Skoleidræt Silkeborg Skoleidræt Idrætsfestival for 6.kl. i Silkeborg Kommune torsdag d. 13.6.2013 Arrangør: Dansk Skoleidræt, Østjylland og Silkeborg Skoleidræt Program: Kl. 8.50: Kl. 9.00: Kl. 9.15: Kl. 9.30-10.30:

Læs mere

Indhold Målgruppe 5 Din betydning som træner Mål 5 Spørg ind Hvad skal vi lære om? Forældrenes betydning Viden børn, trivsel og fodbold

Indhold Målgruppe 5 Din betydning som træner Mål 5 Spørg ind Hvad skal vi lære om? Forældrenes betydning Viden børn, trivsel og fodbold TRÆNERHÆFTE 1 Målgruppe 5 Indhold Mål 5 Hvad skal vi lære om? 6 Viden børn, trivsel og fodbold 8 Børn, trivsel og fodbold 11 Refleksion noter 12 Samspil og sammenhæng 13 Refleksion noter 14 Din betydning

Læs mere

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Holbæk Svømmeklub og REMA 1000 er stolte over igen at kunne indbyde til HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Stævnet afholdes 6.-8. maj 2016 Alle informationer findes i denne indbydelse. Holbæk Youth Festival Et anderledes

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Århus Friskoles Torsdagsbrev d. 3. maj 2013. Kom, maj du søde

Århus Friskoles Torsdagsbrev d. 3. maj 2013. Kom, maj du søde Kom, maj du søde 1 JUBIIIII, så er der arbejdsweekend 4.-5. maj Velkommen til alle jer, der skal være med til at gi et nap på skolen denne weekend. I får også en mail på Intra Hva skal vi lave: Vi mødes

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Ledelsens beretning for Hundslund Idrætsforening - Årsmøde 2013

Ledelsens beretning for Hundslund Idrætsforening - Årsmøde 2013 Ledelsens beretning for Hundslund Idrætsforening - Årsmøde 2013 Hundslund den 26. februar 2013 Indledning I min beretning vil jeg fortælle om opgaverne og aktiviteterne i ledelsen og i de forskellige udvalg

Læs mere

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1 Side 1 Nyhedsbrev Efteråret 2 0 1 5 Kære medlemmer og forældre. Efteråret er over os, og der begynder at være ro på hverdagen efter en hektisk start i fritids- og ungdomsklubben. Vi har været igennem en

Læs mere

Nyhedsbrev uge 35 2015

Nyhedsbrev uge 35 2015 Nyhedsbrev uge 35 2015 Side 1 God weekend Side 7 Filuren Side 2-3 Nyt fra Allan Side 8-9 Chromebooks Side 4 Høstfest Side 10 N/T med 4-5 klasse Side 5 Indvielse af vuggestuen Side 11-13 Børnehaven Side

Læs mere

Mandage: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball, 16.00-17.00 Bordtennis. Tirsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Stikbold

Mandage: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball, 16.00-17.00 Bordtennis. Tirsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Stikbold Mandage: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball, 16.00-17.00 Bordtennis Tirsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Stikbold Onsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Hockey Torsdag: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball

Læs mere

Skolereformen på Borup Skole Skoleåret 2014-2015

Skolereformen på Borup Skole Skoleåret 2014-2015 Skolereformen på Borup Skole Skoleåret 2014-2015 SkoleNyt oktober 2014 Indledning Så kom vi i gang med det nye skoleår. I skrivende stund har vi været igennem syv uger. Børn og voksne har mærket på deres

Læs mere

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning Haderslev Svømmeklub Generalforsamling 19.2. 2013 Formandens beretning Året generelt Sidste år handlede beretningen bl.a. om Bo Sechers afsked som HSK formand igennem 6 år og hans syn på fremtiden for

Læs mere