NYHEDSBREV. Tlf.: Februar Vi er på internettet! Du finder os på: internetadresse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk ms@magleby.dk. Februar 2016. Vi er på internettet! Du finder os på: internetadresse"

Transkript

1 NYHEDSBREV Februar 2016 PLADESMED ER NY PRODUKTION PÅ MAGLEBY SKOLECENTER GÅR TIL FOLKESKOLENS PRØVE I IDRÆT FULD GANG I FORBEREDELSERNE TIL SKIREJSEN TIL NORGE OPSÆTTER NYSKREVET TEATERSTYKKE PÅ BORREBY TEATER Vi er på internettet! Du finder os på: internetadresse Tlf.: ms@magleby.dk

2 DEN INTERNE SKOLE NYHEDSBREV SIDE 2 GÅR TIL FOLKESKOLENS PRØVE I IDRÆT Idræt er blevet et prøvefag. Fra i år skal eleverne i 9. klasse til prøve i idræt, hvis faget bliver udtrukket. Det håber Jonathan og Amdi, at det gør. De har nemlig valgt idræt som 9. klasses valgfag. Begge er de meget glade for at dyrke sport og de synes, at er dejligt, at de får mulighed for at gå mere i dybden med idrætten. Undervisningen i 9. klasses idræt er både teoretisk og praktisk. Det er den, fordi prøven både indeholder en teoretisk og en praktisk del. Hvis Jonathan og Amdi for eksempel trækker dans, skal de gennemgå en teori om dans og derefter vise en dans, de har forberedt og forklare, hvordan koreografien tager afsæt i teorien. Idrætslærer André Henriksen glæder sig over, at idrætsfaget med indførelsen af den afsluttende prøve er blevet fagligt styrket. På billedet ses idrætslærer André Henriksen, Jonathan og Amdi i gang med både bog og bold. I OKTOBER OG NOVEMBER VAR DEN INTERNE SKOLE PÅ EN FANTASTISK STUDIEREJSE TIL ST. VINCENT I CARIBIEN. TUREN GAV ELEVERNE NOGLE EKSTRAORDINÆRE OPLEVELSER. ST. VINCENT HAR EN UTROLIG NATUR, SOM VI NØD I FULDE DRAG. DER BLEV MULIGHED FOR MAGLEBY LØBEKLUB ER KOMMET GODT FRA START Magleby Skolecenter har fået en løbeklub. Både elever, studerende og lærere deltager. Vi løber to gange om ugen i morgensporttimen. Klubben henvender sig til alle løbeinteresserede, særlig velkomne er begyndere, der gerne vil i gang med denne dejlige aktivitet. Vi træner til at deltage i Skælskørløbet den 7. maj. Det er et motionsløb på 5 km. At løbe handler om at sætte sig et realistisk mål, starte stille og roligt ud, og efterhånden øge kravene. På den måde ligner løb skolearbejde og læring i produktionerne en del. På Magleby Skolecenter lærer vi, hvordan man lærer. Det er vigtig viden resten af livet.

3 TEATER OG TEGNESERIER NYHEDSBREV SIDE 3 SKRIVER SELV TEATERSTYKKE TIL ÅRETS TEATERSTÆVNE Forberedelserne til årets teaterstykke er i fuld gang. Lærer Eduardo Girbal skriver vores helt eget stykke. Stykket bliver interaktivt med publikum. Det betyder, at publikum bliver medbestemmende i forhold til dramaets udvikling. Undervejs skal publikum vælge handling, løsning og konsekvens af stykkets problemstilling. Når Eduardo skriver stykket bliver han inspireret af elevernes personlige erfaringer. Det er en god idé, for det er lettere for eleverne at spille en rolle, hvor karakteren har de samme udfordringer, som sig selv. Stykkets tema er relationer. Når man spiller teater er det vigtigt at lære at bruge sin krop. Man udtrykker sig både med krop og ord, og derfor trænes dramateknikkerne. På billedet ses Eduardo (th.) i gang med at instruere Nick. Nick har prøvet at spille teater før. Han synes, at det bedste er at stå på scenen. Det kommer han til i maj til teaterstævnet på Borreby Teater. Her skal vi spille stykket for vores venskabsskoler i Boserup, Lindersvold, Hellebæk og Skydebanegaard, og de skal spille deres stykker for os. Det bedste stykke går videre til sommerteater på Tvind i juni, hvor skoler fra hele landet deltager. Så der er nok at glæde sig til for teaterholdet. MAGLEBY TEGNESERIEKLUB EN REALITET EFTER GENERØS DONATION Anders Ands forunderlige univers er genstand for fordybelse, når Maglebys Tegneserieklub går i aktion. Magleby Skolecenter har modtaget en meget gavmild donation på 1600 Anders And blade af en passioneret samler. Der er tale om Bjarne Pedersen pensioneret bankassistent fra Nykøbing F., der synes at vores unge skulle have de gode historier at læse. Og det er skam ikke bare ren underholdning. Lærer Baltser Andersen bedyrer, at der er masser af danskfaglig læring i Anders And-studierne. På billedet ses Maria i gang med det dejlige læsestof.

4 STU PRODUKTIONER NYHEDSBREV SIDE 4 PLADESMED ER NY PRODUKTION PÅ STU Hvis du har en bil af lidt ældre dato, der har meget rust men hvor motoren og de øvrige vitale dele er ok, har du brug for en pladesmed. Pladesmedens vigtigste redskab er et svejseapparat, som han bruger til at udskifte metalpladerne på bilen. STU lærer Jesper Møller er udlært pladesmed og han har startet en ny produktion på Byens Auto. Holdets første opgave er en blå Ford Transit, hvor der er rigtig meget pladearbejde. Bilen skal bruges som servicevogn for STU Håndværk. Den kommer til at indeholde alt det håndværktøj, som der er brug for, når vi kører ud til en opgave. De unge STU studerede på pladesmedsproduktionen lærer om opbygningen af biler og de lærer teknikkerne indenfor svejsning, slibning, tilpasning og at skære med vinkelsliber. Uddannelsen til pladesmed er en hel håndværkeruddannelse, som de kan søge ind på efter endt STU. På billedet ses pladesmedsteamet, der består af Rune, Patrick, lærer Jesper Møller og Jesper. NYT LOKALE PÅ BYENS AUTO Svejsning og pladearbejde er aktiviteter der larmer og sviner. Derfor har STU Håndværk indrettet et nyt lokale på værkstedet Byens Auto, hvor pladesmedene holder til. Der er sat en kæmpe væg op fra gulv til loft med en stor skydedør, så vi har fået et pænt og funktionelt arbejdsrum. På billedet ses Rune med skruemaskinen sammen med lærer Bjarne Sidelmann. Ved opsætningen af væggen, har der været godt gang i bore- og skruemaskinen. Således har der været masser af gode arbejdsopgaver til STU Håndværk ved etableringen af den nye produktion.

5 NY LEDER, SAMFUNDSFAG OG GOLFSTRØMMEN NYHEDSBREV SIDE 5 - NY LEDER AF BOTRÆNINGEN I TING JELLINGE Birgitte Raffing er ny leder af botræningen i Ting Jellinge. Birgitte har flere års erfaring som leder fra lignende bosteder. Birgitte glæder sig til at lære os alle sammen at kende. -Jeg ser frem til, at vi skal lave en masse spændende aktiviteter sammen. Vi skal udnytte vores naturlige faciliteter og etablere bålplads, urtehave og drivhus. Og så skal vi lave Nada øreakupunktur, siger Birgitte Raffing, der har masser tricks i ærmet, når det gælder om at skabe trivsel og udvikling for unge. STATSMINISTER FOR EN DAG Tirsdag den 2. februar kom Christiansborg til Magleby. Z-klassen var omdannet til folketingssalen, og eleverne var partiledere, der skulle debattere politiske emner. Der blev fremlagt lovforslag og lavet udvalgsarbejde. På billedet ses Statsminister Magnus på talerstolen. Entusiastiske elever lærer mest, så hvorfor ikke bruge teknikkerne fra dramaundervisningen i samfundsfag. FLOTTE JULEGAVER TIL DE UNGE PÅ GOLFSTRØMMEN Julefesten på Golfstrømmen bød på en kæmpe overraskelse for de unge. De fik nemlig meget flotte julegaver i år. Julegaverne var donationer fra de lokale forretningsdrivende i Skælskør og Slagelse. Der var smykker, tøj, hårprodukter, billedrammer, slik, blomster, og meget andet godt.gaverne kom fra: Matas,The Body Shop, Glitter, Dissing, Wagner, Intersport, Helssam, Carsten P., Radio & tv ApS, PT Herretøj A/S, Concept, Creme fraiche, Kludedukkerne, Safari slik, Bøger og papir, Vævebodens blomster, Slik mix, Skælskør vinhandel, Bo og indretning, Foto skælskør. På billedet ses (til højre) Isabella med en lækker parfume og pædagogmedhjælper Mia Glem, som har besøgt forretningerne og søgt om donationerne. Golfstrømmen takker for de fine gaver!

6 PÅ VEJ TIL NORGE NYHEDSBREV SIDE 6 I INTERNATIONAL PRAKTIK SOM MASKINFØRER Anders ønsker sig uddannelse og beskæftigelse som maskinfører. Når han bliver færdig med sin STU på Magleby Skolecenter, vil han søge ind på uddannelsen til Jordbrugsmaskinfører. Derfor har Anders valgt at tage på international praktik i Norge. Han er på Hornsjø Højfjeldshotel, hvor de rydder sne med maskiner. Anders trives deroppe og han lærer en masse, men det var ikke let for ham at komme af sted. Anders har svært ved nye ting. Det er bl.a. derfor han har en STU. Jeg var lidt nervøs ved tanken, indrømmer Anders, for jeg havde et billede i hovedet af at køre traktor på en smal vej med lodret klippe både over og under mig. Men det er så oppe på toppen af fjeldet, så der er ikke fare for at falde ned. Nervøsiteten ved nye og ukendte udfordringer er et af de emner som han slås med i det daglige. På samme måde bekymrede det ham, at den norske traktor er et andet mærke end den han er vant til at køre i, for så skal han lære den at kende først. Han ved godt, at det er i orden, at han ikke kan det hele fra starten, men nervøsiteten var der alligevel. Korte varsler er heller ikke hans kop te. Han vil gerne have tid til at forberede sig på forandringen. Det kan godt kræve mod at tage i international praktik. Til gengæld giver det hår på brystet. I International praktik øver de studerende sig i at vænne sig til nye ting. At være omstillingsparat er noget af det, man skal kunne for at begå sig på arbejdsmarkedet i dag. Og det er noget, man bedst lærer i praksis. DET SKAL OPLEVES AT LIVET ER HERLIGT Årets skirejse nærmer sig, og hvis vi skal tage temperaturen på stemningen her på Magleby Skolecenter lige nu, så glæder vi os helt vildt! Vi skal afsted i uge 10, og vi skal bo på Hornsjø Højfjeldshotel i perfekte rammer oppe på højfjeldet, og vi skal stå på ski. De store oplevelser er livsforandrende, og de er særlig vigtige for unge, der har rigtig svært. Så tænker man, at det hårde slid måske alligevel er det hele værd. Udover store oplevelser byder rejsen også på sociale udfordringer, for vi skal være sammen 24 timer i døgnet. Det træner vores sociale kompetencer, og dem skal vi jo også helst få flere af her på Magleby Skolecenter.

7 VINTERKONCERT 2016 NYHEDSBREV SIDE 7 VINTERKONCERTEN BLEV ET BRAG AF EN FEST Søndag den 7. februar holdt vi Vinterkoncert på Borreby Teater. Vi havde en fantastisk eftermiddag og aften i selskab med elever, studerende, forældre, samarbejdspartnere og venskabsskoler. Formand for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget i Slagelse Kommune Helle Jacobsen åbnede koncerten med en flot og meget vedkommende tale. Herefter blev vi underholdt af de dygtige, unge balletdansere fra Holstebro Balletskole, af Nordvestjysk Brass Band, og symfoniorkestret Filharmonia Zielonogórska dirigeret af Czeslaw Grabowski, Stettin Kammerkor under ledelse af Barbera Halec, og vinterkoncertkoret. Efter koncerten festede vi videre med middag og dans på Hotel Frederik d. II i Slagelse. FASTELAVNSFEST BLIVER MAN ALDRIG FOR GAMMEL TIL Det er sjovt at klæde sig ud og slå katten af tønden. Fastelavnsfest holdt vi på Magleby Skolecenter fredag den 5. februar. Victor fik præmien for bedste udklædning. Han klædte sig ud som Einstein i hvid kittel og stort hvidt hår. Kan du finde ham på billedet her?

8 NYHEDSBREV SIDE 8 SYV STU STUDERENDE TIL VINTEREKSAMEN Magleby Skolecenter og VUC Slagelse har indgået en samarbejdsaftale, så vores unge STU studerende kan aflægge prøve i VUC-regi på Magleby Skolecenter. Det giver trygge rammer for vores unge, at de kan aflægge prøve i deres kendte omgivelser. Syv unge på STU har været til afgangsprøve i december / januar. Sisse-Marie Nielsen, Gwen Kia Bentzen, Mike Andersen, Daniel Ringholm Andersen, Jonas Hinrichsen, Mads Høgh Hansen og Kimmie Larsen har været til AVU-prøve niveau G, som er 9.klasses niveau for voksne. Alle er de bestået, der er endda givet fem 12-taller og en række 10-taller. På billedet ses (fra venstre) Mike, Jonas og Kimmie. Vinterkoncerten starter klokken Efter koncerten er der middag på Hotel Frederik den 2. og bal. Billetter kan bestilles på tlf.: senest den 17. december.

VELKOMMEN OM STU MÅLGRUPPE TÆT SAMARBEJDE. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk ms@magleby.dk

VELKOMMEN OM STU MÅLGRUPPE TÆT SAMARBEJDE. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk ms@magleby.dk Magleby Skolecenter Sammen tager vi stikket hjem VELKOMMEN OM STU Den særligt tilrettelagte uddannelse på Magleby Skolecenter er for dig, der har behov for en individuelt tilrettelagt ungdomsuddannelse.

Læs mere

NYHEDSBREV. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk. November 2015. Vi er på internettet! Du finder os på: internetadresse

NYHEDSBREV. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk. November 2015. Vi er på internettet! Du finder os på: internetadresse NYHEDSBREV November 2015 STU HÅNDVÆRK OG GRØN SERVICE I NYE LOKALER DEN INTERNE SKOLE PÅ EUROPAREJSE STU PÅ STUDIEREJSE I RUMÆNIEN INVITATION TIL ÅBNING AF NYT BOSTED I TING JELLINGE Vi er på internettet!

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 5-2013. Dukketeater i børnehøjde. Side 1 af 10. Side 4. LAN-party 15.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 5-2013. Dukketeater i børnehøjde. Side 1 af 10. Side 4. LAN-party 15. Nyhedsbrev uge 5-2013 Side 1 Dukketeater i børnehøjde Side 8 LAN-party 15. februar Side 3 Åben-hus-arrangementet Side 9 Forældreinspirationsaften Side 4 Børnehaven Side 10 Kalender, kontakt mm. Dukketeater

Læs mere

Nyhedsbrev Stu 2 i Møllehuset

Nyhedsbrev Stu 2 i Møllehuset Nyhedsbrev Stu 2 i Møllehuset Stu 2 i Møllehuset, Fjordlystvej 6, 7700 Thisted. Tlf. 99172535. Mail: tbak@thisted.dk Så blev det sommerferie Endnu et skoleår er overstået, og det giver anledning til at

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Golfstrømmen i nye lokaler i Rude David renoverer selv sin nye bolig International praktik i Caribien og England Skirejse i udsigt

Golfstrømmen i nye lokaler i Rude David renoverer selv sin nye bolig International praktik i Caribien og England Skirejse i udsigt NYHEDSBREV Marts 2017 Golfstrømmen i nye lokaler i Rude David renoverer selv sin nye bolig International praktik i Caribien og England Skirejse i udsigt MAGLEBY SKOLECENTER www 58 16 10 10 ms@magleby.dk

Læs mere

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave et valg for dit barn Naturbørnehave Kære forældre Med dette materiale, vil vi gerne invitere dig og dit barn ind i Vesthimmerlands Naturfriskoles verden.

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering Idrætsefterskolen Ulbølle

Undervisningsmiljøvurdering Idrætsefterskolen Ulbølle Undervisningsmiljøvurdering Idrætsefterskolen Ulbølle Arbejdet med undervisningsmiljøvurdering på Idrætsefterskolen Ulbølle tager afsæt i elevholdet 2010/11 og afvikles i november måned 2010. Formålet

Læs mere

SFO 2 Brandholms Alle` 8-10 2610 Rødovre Tlf. 36707532

SFO 2 Brandholms Alle` 8-10 2610 Rødovre Tlf. 36707532 BYBJERGETS FRITIDSCENTER SFO 2 Brandholms Alle` 8-10 2610 Rødovre Tlf. 36707532 Kære forældre. Velkommen til mangfoldighedens hus. Mangfoldigt både fordi Bybjerget er en SFO II, med mange muligheder og

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

- et varmt og rart sted

- et varmt og rart sted - et varmt og rart sted KOSTSKOLEN I SØNDERJYLLAND Kostskolen er et dejligt sted, hvor alle mennesker kan være. Lærerne er gode til at lære os nye ting. Man får mange venner her nede og alle er næsten

Læs mere

Magleby Skolecenter. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk

Magleby Skolecenter. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk Magleby Skolecenter VELKOMMEN DEN INTERNE SKOLE Den Interne Skole er for dig, der har brug for et undervisningstilbud, der skal lykkes. På Magleby Skolecenter kommer du i en lille klasse med flere lærere.

Læs mere

Læreplaner i Børnehaven Kornvænget.

Læreplaner i Børnehaven Kornvænget. Læreplaner 2013 Læreplaner i Børnehaven Kornvænget. Baggrund: I år 2004 blev der fra ministeriets side, udstukket en bekendtgørelse om pædagogiske læreplaner i alle dagtilbud. Det var seks temaer, der

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 3: En hilsen fra Miljøministeriet side 5-6: Fastelavnsbilleder side 7: Turen går til Idre Fjäll side 8: Kalenderen side 9: Indkaldelse til Forældrekredsmøde

Læs mere

Sukkertoppen og Vibenhus

Sukkertoppen og Vibenhus Sukkertoppen og Vibenhus 2014 Htx kort og kontant Htx er en af de tre muligheder, du har for at tage en studentereksamen. De to andre hedder hhx og stx. Htx giver adgang til alle videregående uddannelser

Læs mere

Kompetencebeskrivelse Navn Navnesen 010101-XXXX

Kompetencebeskrivelse Navn Navnesen 010101-XXXX Indhold 1. Faglige kompetencer 2. Personlige og sociale kompetencer 3. Praktik og fremtidsønsker Kort om Navn Navn har i sine år på STU en har udviklet sig til en ung mand, der er let at komme i kontakt

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Nyhedsbrev december 2013. STU 2 i Møllehuset

Nyhedsbrev december 2013. STU 2 i Møllehuset Året 2013 er ved at nærme sig sin afslutning og det er tid til at kigge tilbage på det første halve skoleår. Det har været et helt fantastisk halvt år med masser af undervisning, aktivitet og gode, sjove

Læs mere

Fredag den 21. august 2015

Fredag den 21. august 2015 den 21. august 2015 Dette månedsbrev skal starte med at byde alle hjertelig velkommen til endnu et år i Krabben. Et særligt velkommen skal lyde til: Benjamin, Ida, Natasja, Viggo, Jonathan, Nikolaj, Jeppe,

Læs mere

3 2. å r g a n g n r. 3 2 0 1 5 M a r t s

3 2. å r g a n g n r. 3 2 0 1 5 M a r t s 3 2. å r g a n g n r. 3 2 0 1 5 M a r t s Smukke Norge Husk forældre - valgmøde den 3. marts i Fritids og ungdomsklubben. Se programmet på vores hjemmeside. Har du lyst til at arbejde i Lavuks bestyrelse,

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Efterår 2015 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten GRATIS TILBUD: 2. Håndarbejde:

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

LÆRERUDDANNELSEN I SKIVE JEG LÆSER OGSÅ TIL LÆRER I SKIVE LÆRERUDDANNELSEN UDDANNELSEN I SKIVE ER TÆT PÅ SKOLENS HVERDAG! VIAUC.

LÆRERUDDANNELSEN I SKIVE JEG LÆSER OGSÅ TIL LÆRER I SKIVE LÆRERUDDANNELSEN UDDANNELSEN I SKIVE ER TÆT PÅ SKOLENS HVERDAG! VIAUC. LÆRERUDDANNELSEN I SKIVE JEG LÆSER OGSÅ TIL LÆRER I SKIVE LÆRERUDDANNELSEN UDDANNELSEN I SKIVE ER TÆT PÅ SKOLENS HVERDAG! Giver dig et fremtidigt fundament Og åbner op for nye muligheder... VIAUC.DK/LAERERISKIVE

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Velkommen til denne særlige udgave af fredagsbrevet, som i denne uge er udformet af ÅF's forrygende og seje 8. klasse. I kan i dette brev læse om bl.a. Høstival,

Læs mere

Elevevaluering på Agroskolen 1. Hovedforløb Maj 2015

Elevevaluering på Agroskolen 1. Hovedforløb Maj 2015 1 2 Indhold 1 Jeg er tilfreds med den måde, mine lærere underviser på... 3 2 Undervisningen er på et niveau, der passer fagligt til mig... 3 3 Jeg deltager aktivt i timerne og er altid forberedt... 5 4

Læs mere

Forældre udsagn fra Vestbirk Naturbørnehave

Forældre udsagn fra Vestbirk Naturbørnehave Forældre udsagn fra Vestbirk Naturbørnehave Hvorfor valgte vi netop Vestbirk Naturbørnehave?: Vi valgte Vestbirk børnehave, fordi vi ønskede en børnehave med mulighed for nærhed og tryghed. Fordi vi fornemmede

Læs mere

Nyhedsbrev uge 35 2015

Nyhedsbrev uge 35 2015 Nyhedsbrev uge 35 2015 Side 1 God weekend Side 7 Filuren Side 2-3 Nyt fra Allan Side 8-9 Chromebooks Side 4 Høstfest Side 10 N/T med 4-5 klasse Side 5 Indvielse af vuggestuen Side 11-13 Børnehaven Side

Læs mere

Første rejsebrev. anitta_s_t@hotmail.com. Praktik fra til: dd.mm.år: 1 August 2011-31 Januar 2012. Institutionens kontakt e- mail og evt.

Første rejsebrev. anitta_s_t@hotmail.com. Praktik fra til: dd.mm.år: 1 August 2011-31 Januar 2012. Institutionens kontakt e- mail og evt. Første rejsebrev Studerendes navn: Anitta Skovhus Thyrrestrup Studienummer: PV09425 E-mail.: anitta_s_t@hotmail.com Praktikperiode: 2. el. 3. 3 praktikperiode (6. semester) Praktik fra til: dd.mm.år: 1

Læs mere

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF.

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. 23. november 2013 C-Licens Evaluering Forløb fra 19. april 2013-12. november 2013 (Online Eksamen - 25 spørgsmål indenfor en time) Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. December 2012 startede

Læs mere

Badminton, basket, bordtennis, volleyball.

Badminton, basket, bordtennis, volleyball. , Valgfag 2009 2010 Dette hæfte indeholder en kort beskrivelse af de valgfag, vi kan tilbyde i det kommende skoleår. De fag, der opnår tilstrækkelig tilslutning sættes igang. Der står ud for de enkelte

Læs mere

85 svar. Tilhørsforhold (85 svar) Trivsel. Er du glad for at gå på Gylling Efterskole? (12 svar) Har du nære venner på efterskolen?

85 svar. Tilhørsforhold (85 svar) Trivsel. Er du glad for at gå på Gylling Efterskole? (12 svar) Har du nære venner på efterskolen? 85 svar Accepterer svar Tilhørsforhold (85 svar) 69,4% Er du nuværende elev på Gylling Efterskole? Er du tidligere elev på Gylling Efterskole? Er du forældre til en nuværende eller tidligere elev på Gylling

Læs mere

Nyhedsbrev. Lindersv ld Februar 2015. Elever fra skolecenteret Lindersvold optræder til Vinterkoncerten

Nyhedsbrev. Lindersv ld Februar 2015. Elever fra skolecenteret Lindersvold optræder til Vinterkoncerten Nyhedsbrev Elever fra skolecenteret Lindersvold optræder til Vinterkoncerten Til vinterkoncerten var der ikke kun professionelle kunstnere på scenen. Vi havde også glæde af at nyde forestillinger fra bl.a.

Læs mere

Åben skole. Ringsted Biblioteks. tilbud til skolerne 2016/2017

Åben skole. Ringsted Biblioteks. tilbud til skolerne 2016/2017 Åben skole s tilbud til skolerne 2016/2017 Kære skoler i Ringsted kommune s Åben-skole-katalog indeholder i år både nye og velkendte tilbud. Fælles for dem alle er, at der er fokus på læring, viden og

Læs mere

Velkommen til vuggestuen

Velkommen til vuggestuen Velkommen til vuggestuen I Børnehuset kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på og Skal være

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO januar 2012

Nyhedsbrev fra SFO januar 2012 Nyhedsbrev fra SFO januar 2012 Kære forældre Vi takker for den fantastiske opbakning til ferniseringen den 14. december 2011. Selvom det var midt i en travl måned, så havde I overskud til at deltage. Jeres

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044 UGEBREV nr. 23 uge 05 Årgang 6 Temauge I næste uge har vi temauge om farver. I må læse under lærernes indlæg, hvad der skal ske i løbet af ugen, men her er lidt praktiske informationer. Mandag er normal

Læs mere

Undersøgelse af undervisningsmiljø og generel trivsel. - Foretaget juni 2012, skoleåret 2011/12

Undersøgelse af undervisningsmiljø og generel trivsel. - Foretaget juni 2012, skoleåret 2011/12 Undersøgelse af undervisningsmiljø og generel trivsel. - Foretaget juni 2012, skoleåret 2011/12 Denne undersøgelse er lavet med alle skolens elever. Eleverne har siddet i deres kontaktgrupper og diskuteret

Læs mere

Velkommen på Julemærkehjem

Velkommen på Julemærkehjem Velkommen på Julemærkehjem Hvad er et Julemærkehjem? Et Julemærkehjem er et tilbud til børn, der i løbet af et 10-ugers ophold får hjælp til at få styrket selvværdet, en sundere livsstil og muligheden

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Kærnen

Velkommen til Børnehuset Kærnen Velkommen til Børnehuset Kærnen VELKOMMEN I BØRNEHUSET KÆRNEN NORMERING Børnehuset Kærnen er en integreret institution med 24 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn, heraf 40 børn i vores skovafdeling i Nibsbjerg

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

PV12213 Grønland, Esther Børnehave 29.09.2014. Karina Abildgaard Jensen. 1017273@ucn.dk 01.08.2014-31.01.2015. Esther Børnehave. Nuussuaq, Grønland.

PV12213 Grønland, Esther Børnehave 29.09.2014. Karina Abildgaard Jensen. 1017273@ucn.dk 01.08.2014-31.01.2015. Esther Børnehave. Nuussuaq, Grønland. 3.praktik i Esther Børnehave på Grønland Karina Abildgaard Jensen Studerendes navn: PV12213 Studienummer: 1017273@ucn.dk E-mail.: 3.praktikperiode Praktikperiode: 2. el. 3. 01.08.2014-31.01.2015 Praktik

Læs mere

Udkast til model for elevforståelse

Udkast til model for elevforståelse Udkast til model for elevforståelse Version 0.3 Udviklet af friskoleleder Morten Mosgaard, Margrethe Reedtz Skolen i Ryde Bemærk: Denne model er i en meget tidlige udviklingsfase. Modellen skal derfor

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

NYHEDSBREV LÆS OM: Magleby Skolecenter opsætter Skatteøen På vej til Norge i selvbyggede biler Skakholdet vinder sølv Ridning er et hit blandt pigerne

NYHEDSBREV LÆS OM: Magleby Skolecenter opsætter Skatteøen På vej til Norge i selvbyggede biler Skakholdet vinder sølv Ridning er et hit blandt pigerne NYHEDSBREV Marts 2014 LÆS OM: Magleby Skolecenter opsætter Skatteøen På vej til Norge i selvbyggede biler Skakholdet vinder sølv Ridning er et hit blandt pigerne Vi er på internettet! Du finder os på:

Læs mere

DYBBØL EFTERSKOLE. NYHEDSBREV 8 4. april 2016 SKOLEÅRET 2015/2016 INDHOLD. 1. Sultkaravanen. 2. Berlin. 3. Teateruge og forestilling

DYBBØL EFTERSKOLE. NYHEDSBREV 8 4. april 2016 SKOLEÅRET 2015/2016 INDHOLD. 1. Sultkaravanen. 2. Berlin. 3. Teateruge og forestilling DYBBØL EFTERSKOLE NYHEDSBREV 8 4. april 2016 SKOLEÅRET 2015/2016 NYHEDSBREVET KAN ALTID FINDES PÅ www.dybboelefterskole.dk INDHOLD 1. Sultkaravanen 2. Berlin 3. Teateruge og forestilling 4. Praktikant

Læs mere

KURSET: PRAKSIS: copyright all rights reserved hamsa yoga studio

KURSET: PRAKSIS: copyright all rights reserved hamsa yoga studio KURSET: Teknik bliver til kunst når den udvider ens potentiale. På Hamsa Yoga Studio er det ultimative mål med teknik er at forøge effekten af yogaen, så som stress reduktion, forbedret søvnkvalitet og

Læs mere

Velkommen til bostedet Welschsvej

Velkommen til bostedet Welschsvej Velkommen til bostedet Welschsvej Hus 13-15 Hus 17 Sportsvej 1 Indholdsfortegnelse S.3 Velkommen S.4 Praktikstedet S.5 Værdigrundlag S.6 Din arbejdsplan for de første fire uger S.7 Vores forventninger

Læs mere

Greve afdeling. Referat af deltagerrådsmøde. Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest. Til stede:

Greve afdeling. Referat af deltagerrådsmøde. Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest. Til stede: Greve afdeling Referat af deltagerrådsmøde Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest Til stede: Bygge og Anlæg: Mikkel Film og Foto: Victor og Sara Pædagogik og Kreativitet: Ayse og Annika

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

INTERN SKOLE I YDERZONEN YOGA I PAUSEN FOLKETINGSBESØG VINTERKONCERT

INTERN SKOLE I YDERZONEN YOGA I PAUSEN FOLKETINGSBESØG VINTERKONCERT F E B R U A R 2 0 1 8 MAGLEBY SKOLECENTER 58 16 10 10 INTERN SKOLE I YDERZONEN ms@magleby.dk YOGA I PAUSEN FOLKETINGSBESØG VINTERKONCERT 2018 www.facebook.com/maglebyskole www.magleby.dk BESØG I YDERZONEN

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

Nyt fra LightChannel.dk

Nyt fra LightChannel.dk Kære venner, Nyt fra LightChannel.dk Først vil vi gerne sige tak for jeres støtte! Nu er LightChannel.dk blevet en realitet og vi glæder os til at optage de første programmer i det ny indviede studie.

Læs mere

Badminton, basketball og karate på eliteniveau www.solgym.dk

Badminton, basketball og karate på eliteniveau www.solgym.dk Badminton, basketball og karate på eliteniveau www.solgym.dk Studieretninger med tilpasset skema til træning af idræt på eliteplan I sommeren 2008 begyndte vores første klasse på en særlig eliteidræts-studieretning,

Læs mere

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 Sidste skoledag Fredag den 24. juni fra kl. 8.05-11.15. Storegruppen møder allerede kl. 7.30 til morgenkaffe med lærerne. Efter morgensang

Læs mere

Gymnasiet. Vesthimmerlands Gymnasium & HF. ... mange års erfaring gør en forskel!

Gymnasiet. Vesthimmerlands Gymnasium & HF. ... mange års erfaring gør en forskel! Gymnasiet Sprog & Kultur Natur & Videnskab Musik & Kreativitet Krop & Sundhed Sprog & Samfund Vesthimmerlands Gymnasium & HF... mange års erfaring gør en forskel! 1 Hvad vælger du? På VHG kan du vælge

Læs mere

NYHEDSBREV. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk. Marts 2015. Vi er på internettet! Du finder os på: internetadresse

NYHEDSBREV. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk. Marts 2015. Vi er på internettet! Du finder os på: internetadresse NYHEDSBREV Marts 2015 Vi er på internettet! Du finder os på: internetadresse Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk I OKTOBER OG NOVEMBER VAR DEN INTERNE SKOLE PÅ DEN INTERNE SKOLE NYHEDSBREV

Læs mere

Information 19.05.2009 1. sektion Side 2 / 3 780 ord artikel-id: e18633d5 Ledende artikel: Mavepine

Information 19.05.2009 1. sektion Side 2 / 3 780 ord artikel-id: e18633d5 Ledende artikel: Mavepine Information 19.05.2009 1. sektion Side 2 / 3 780 ord artikel-id: e18633d5 Ledende artikel: Mavepine Børnene overlades i alt for høj grad til sig selv i daginstitutionerne. Min vurdering er, at det kommer

Læs mere

Guide: Bevar gløden i forholdet - hele livet

Guide: Bevar gløden i forholdet - hele livet Guide: Bevar gløden i forholdet - hele livet Gløden er væk. Sommerfuglene i maven er fløjet bort. I sidder i hver jeres hjørne af sofaen uden at tale sammen. Skilsmissen er kun en underskrift væk. Et skrækscenarie

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

LEKTIE. Det store, store træ. Parat til at undervise. Guds kærlighed hjælper os med at komme til at ligne Jesus mere, når vi vokser i ham.

LEKTIE. Det store, store træ. Parat til at undervise. Guds kærlighed hjælper os med at komme til at ligne Jesus mere, når vi vokser i ham. LEKTIE År B 2. kvartal Lektie 9 Det store, store træ Ugens tekst og referencer: Matt 13,31-32. Christ s Object Lessons, side 76-79. Huskevers: Voks i Jesu nåde (2 Pet 3,18) Hovedformålet er, at børnene

Læs mere

SFO NYHEDSBREV MARTS 2014

SFO NYHEDSBREV MARTS 2014 SFO NYHEDSBREV MARTS 2014 Forår, forår, kom nu snart Forår, forår, kom nu snart Vi har ventet længe, vi vil ud og tumle os i de grønne enge i de grønne enge Plukke, plukke blomster små røde, blå og gule

Læs mere

Fritidshjemmet Dronen

Fritidshjemmet Dronen Nyhedsbrev Oktober November 2015 Fritidshjemmet Dronen Gammeltoftsgade 19, opgang. 27, 1355 KBH K E-mail: nicoju@dronen.kk.dk www.dronen.kk.dk TLF: 33 13 61 41 # 4 Efterårsferien: Mandag var vi i Tigerbutikken

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

Harmonika og højskole

Harmonika og højskole 2016 Harmonika og højskole Uge 31 31/7 7/8 2016 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

5. Vores Skole bruger verden hver dag

5. Vores Skole bruger verden hver dag 5. Vores Skole bruger verden hver dag Skoler og virksomheder kan få mere ud af hinanden Skoler og virksomheder kan indgå både dybere og længerevarende samarbejder, der kan være med til at forberede eleverne

Læs mere

Kvinden Med Barnet 1

Kvinden Med Barnet 1 Kvinden Med Barnet 1 Du blev født. Du voksede op. Du blev voksen, flyttede hjemmefra og så dig aldrig tilbage. Du fik dig en god uddannelse. Du blev forelsket, og I blev kærester. I var sammen i flere

Læs mere

Trivsel og velvære - en mulighed?

Trivsel og velvære - en mulighed? 2016 Trivsel og velvære - en mulighed? Uge 32 7/8-14/8-2016 Side 2 En uge med fokus på livskvalitet i forhold til hormonelle og stofskiftebetingede sygdomme. Du kan i ugens løb lære om: - sundhed og balance

Læs mere

Å r g a n g 1 7 - N r. 2 - J a n u a r 2 0 11

Å r g a n g 1 7 - N r. 2 - J a n u a r 2 0 11 Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 7 - N r. 2 - J a n u a r 2 0 11 Til alle jer fra alle os. Vi vil starte dette nyhedsbrev med at ønske jer alle et godt nytår og rigtig mange tak for godt samarbejde og psykologer,

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, Juni 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, Juni 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, Juni 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Kolonien er nu overtegnet.

Læs mere

Sammen om velfærd. Vi har brug for dig

Sammen om velfærd. Vi har brug for dig Sammen om velfærd Vi har brug for dig Vi lever i en ny virkelighed, hvor det kommunale husholdningsbudget er presset. Det kræver, at vi sammen skaber en ny velfærd. Det kalder vi Ny virkelighed Ny velfærd.

Læs mere

Køreplan for skoleåret 2011 / 2012

Køreplan for skoleåret 2011 / 2012 Køreplan for skoleåret 2011 / 2012 Velkommen til Linie 10 Et år på Linie 10 er et frivilligt skoleår. Det er dit valg! Når du vælger Linie 10, er det fordi du ønsker at indgå i et forpligtende fællesskab,

Læs mere

Vi skaber nye muligheder for mennesker, hvis liv er skadet af alkohol og andre rusmidler

Vi skaber nye muligheder for mennesker, hvis liv er skadet af alkohol og andre rusmidler Vi skaber nye muligheder for mennesker, hvis liv er skadet af alkohol og andre rusmidler Den Blå Viol er mit hjem Den Blå Viol i Skive er et værested for mennesker med psykiske, sociale alkohol- eller

Læs mere

Læreplaner - Højer Danske Børnehave LÆREPLANSTEMA- Kulturelle udtryksformer og værdier

Læreplaner - Højer Danske Børnehave LÆREPLANSTEMA- Kulturelle udtryksformer og værdier Læringsmål (mål og tegn) Læreplaner - Højer Danske Børnehave LÆREPLANSTEMA- Kulturelle udtryksformer og værdier Praksissituation (baggrund) At børnene lærer om traditioner, både danske og kulturelle At

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

SOMMER hold øje 2014 - uge 26

SOMMER hold øje 2014 - uge 26 SOMMER hold øje 2014 - uge 26 Kære alle. Så er det slut med skoleåret 2013-2014. Vi glæder os nok ALLE til ferien, men inden længe glæder vi os også til igen at se vore venner og de andre bøffer. Så er

Læs mere

Evaluering af årshjul for Børnehuset Mariehønen 2014 2015.

Evaluering af årshjul for Børnehuset Mariehønen 2014 2015. Årshjul 2014 2015: Årshjulet 2014 2015 er beskrevet i form af en skriftlig redegørelse, en planche, ugeplanerne, dokumentationsmapperne samt Barnet bog, der alt sammen er placeret i vores fællesrum, hvori

Læs mere

Sognebladet Oddense-Otting

Sognebladet Oddense-Otting Sognebladet Oddense-Otting SEPTEMBER 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke

Læs mere

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Hvem er du? Køn, alder, beskæftigelse: 1. kvinde, 63, sekretariatschef udsatte børn og unge 2. mand, 55, præst/revisor 3. pige, 20, sabbath år, arbejde 4. mand,

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Bakkegården Bakkegårdsvej 14 9640 Farsø

Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Bakkegården Bakkegårdsvej 14 9640 Farsø Tilsynsrapport Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger Institutionens navn og adresse Bakkegården Bakkegårdsvej 14 9640 Farsø Normeret

Læs mere

University College Lillebælt Sygeplejerskeuddannelsen i Odense

University College Lillebælt Sygeplejerskeuddannelsen i Odense Udveksling til Bodø, Norge Rejsebrev fra udvekslingsophold Navn: Cecilie Kragh Jespersen E-mail: cecilie_kragh3@hotmail.com Tlf. nr. 2878 1830 Evt. rejsekammerat: Betina Winsig Hansen og Ditte Struwe Bødker

Læs mere

Mål og principper for den gode overgang i Aalborg Kommune

Mål og principper for den gode overgang i Aalborg Kommune 1 Mål og principper for den gode overgang i Aalborg Kommune Indledning Med disse mål og principper for den gode overgang fra børnehave til skole ønsker vi at skabe et værdisæt bestående af Fællesskaber,

Læs mere

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Fritidsleder Sus Creutzberg, tlf.: 44 52 55 36

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Fritidsleder Sus Creutzberg, tlf.: 44 52 55 36 Kildegård Klubben Dette er en folder, der henvender sig til forældre med børn i Kildegård Klubben. I folderen finder man bl.a. information om børnenes dagligdag i klubben, samarbejde med forældre og skole

Læs mere

Heldigvis er der stadig meget spændende, der skal nås. Noget af det præsenterer vi i dette nyhedsbrev.

Heldigvis er der stadig meget spændende, der skal nås. Noget af det præsenterer vi i dette nyhedsbrev. Ollerup, den 20. maj 2016 Nyhedsbrev nummer 9 Kære forældre! Vi er færdige med de skriftlige prøver og arbejder målrettet mod de mundtlige prøver. Vi synes tiden går hurtigt, og snart er vi på vej ind

Læs mere

TAK - Nyhedsbrev september 2007

TAK - Nyhedsbrev september 2007 Dette nummer: Indhold af nyhedsbrevet:... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Nyt Billedarkiv... 1 Nyt fra bestyrelsen.... 1 Klubtøj... 1 Nye toilet faciliteter... 2 Konkurrencen fra sidste nummer... 2 Klubben

Læs mere

Informationsbrev november 2014 Tranegårdskolen

Informationsbrev november 2014 Tranegårdskolen Informationsbrev november 2014 Tranegårdskolen Ny skoleledelse: Den nye skoleledelse består af skoleleder Knud Nordentoft, viceskoleleder Vibeke Borrisholt og indskolingsleder Liselotte Schoubye. Om Knud

Læs mere

PIPPI- HUSET. Pædagogiske læreplaner

PIPPI- HUSET. Pædagogiske læreplaner 1 PIPPI- HUSET 2014-2016 Indhold Forord 2 Pippihusets værdigrundlag og overordnet mål 2 Børnesyn 3 Voksenrollen 3 Læringssyn og læringsmiljø 3 Børnemiljøet 4 Det fysiske børnemiljø Det psykiske børnemiljø

Læs mere

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården.

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården. Medieavisen 2014 nr. 1 Hv em er Mediehuset? Mediehuset på Skovgården består af Medieværkstedet på Skovgården og det tidligere Infohuset. De to medietilbud er i dag slået sammen og hedder Mediehuset. Denne

Læs mere

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole AUGUST-NYT fra Kundby Skole D. 14. august 2009 Kære børn og forældre. Hermed dette skoleårs første månedsnyt. I onsdags bød vi for første gang velkommen til vores nye børnehaveklasse og deres forældre,

Læs mere

Højager. Tidende. Susanne 60 år. Nr. 3. 3 Årgang Maj 2012. Medarbejderblad for AKU Center Højagergaard.

Højager. Tidende. Susanne 60 år. Nr. 3. 3 Årgang Maj 2012. Medarbejderblad for AKU Center Højagergaard. Højager Medarbejderblad for AKU Center Højagergaard. Nr. 3. 3 Årgang Maj 2012. Tidende. Susanne 60 år. Redaktøren har ordet. V/Steffen Michael Kristensen. Nu skal i høre hvordan en fjer bliver til fem

Læs mere