Skaterhockeyreglement forslag til ændringer.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skaterhockeyreglement forslag til ændringer."

Transkript

1 Skaterhockeyreglement forslag til ændringer. Til drøftelse på skaterhockeymøder med klubberne Til brug for møde med klubberne den 14. december 2013 (Brøndby). Redigeret efter første klubmøde afholdt 7. december 2013 (Brøndby). Første klubmøde lørdag den 7. december 2013 Deltagere: 6 personer deltog på mødet Erik Sommer, formand for DRsU-Skaterhockey Sportskomite Michael Lauritzen (træner for herrelandsholdet) samt Mikkel Weber (formand for Cph. Vikings) Morten Hat Jacobsen samt Mathilde (Aalborg Heroes) Kim Rasmussen (skaterhockey dommer) Afbud: Birthe Rex, Brian Vestergaard samt Claes Fréder, DRsU-Skaterhockey Sportskomité Afbud: Oliver Sommer, Vesterbro Starz Nationale turneringskampe (foreløbig kalender) tilretning af regel Forslag til ændring. ( 2.2) Foreningerne modtager senest 2 6 uger før turneringsstart foreløbig kalender for DRsU- Skaterhockeys stævner, turnering og slutspil samt øvrige kampe i DRsU-Skaterhockey regi. Foreningerne har derefter 1 2 uger til at kommentere/ fremsætte ønske om flytning af kampe m.v. Turneringsstart normalt den først uge efter sommertids påbegyndelse. I 2014 vil det være mandag den 31. marts (uge 14) Dvs. turneringskalender skal være klar senest mandag den 17. marts 2013 (uge 12) fremfor tidligere mandag den 17. februar 2013 (uge 8). Begrundelse: udskyde tilmeldingsfristen og planlægningsperiode så de kommer tættere på sæsonstart. Bemærkning: Der var opbakning til forslaget ( ). Nationale turneringskampe (endelig kalender) tilretning af regel Forslag til ændring.

2 ( 2.3) Endelig kalender skal være foreningerne i hænde 2 uger før sæsonstart. Kampe kan ikke flyttes efter sæsonstart med mindre der afvikles landsholdssamlinger, godkendte nationale eller internationale stævner, at den planlagte banefacilitet ikke er til rådighed eller såfremt dommerpåsætningen måtte gøre det nødvendigt. I tilfælde af aflysning af kampe skal nyt kamptidspunkt offentliggøres med mindst 8 dages varsel. Det tilstræbes at aflyste kampe enten bliver afviklet på samme ugedag som oprindeligt planlagt eller at der indsættes reservedage i kampprogrammet. Under alle omstændigheder skal de angivne tidsfrister overholdes. Begrundelse: fjerne sondringen mellem foreløbig og endelig kalender da kalenderen alligevel efter reglerne kan justeres efterfølgende. Bemærkning: Der var opbakning til forslaget ( ). Herreturnering (tilmelding) tilretning af regel Forslag til ændring for sæsonen ( 12.2) Divisionsturneringen for herrehold udskrives med mindst 3 ugers varsel med tilmeldingsfrist senest den 31. december 31. januar. Placering af hold i de enkelte divisioner og rækker skal være fastlagt senest den 31. januar 15 februar. Eftertilmeldinger modtages kun i det omfang som der er ledig plads i turneringen. Begrundelse: udskyde tilmeldingsfristen og planlægningsperiode så de kommer tættere på sæsonstart. Bemærkning: Der var opbakning til forslaget ( ). Forslag til ændring for sæsonen 2014/2015 (såfremt forslaget om turneringsændring vedtages). ( 12.2) Divisionsturneringen for herrehold udskrives med mindst 3 ugers varsel med tilmeldingsfrist senest den 31. december 1 juli. Placering af hold i de enkelte divisioner og rækker skal være fastlagt senest den 31. januar 1 august. Eftertilmeldinger modtages kun i det omfang som der er ledig plads i turneringen. Begrundelse: Hvis sæsonstart fra sæsonen 2014/2015 bliver efteråret så må tilmeldingsfristen ændrer sig. Dameturnering (tilmelding) sæsonen 2014 tilretning af regel Forslag til ændring for sæsonen 2014.

3 ( 13.2) Divisionsturneringen for damehold udskrives med mindst 3 ugers varsel med tilmeldingsfrist senest den 31. december 31. januar. Placering af hold i de enkelte divisioner og rækker skal være fastlagt senest den 31. januar 15 februar. Eftertilmeldinger modtages kun i det omfang som der er ledig plads i turneringen. Begrundelse: udskyde tilmeldingsfristen og planlægningsperiode så de kommer tættere på sæsonstart. Bemærkning: Der var opbakning til forslaget ( ). Forslag til ændring for sæsonen 2014/2015 (såfremt forslaget om turneringsændring vedtages). ( 13.2) Divisionsturneringen for damehold udskrives med mindst 3 ugers varsel med tilmeldingsfrist senest den 31. december 1 juli. Placering af hold i de enkelte divisioner og rækker skal være fastlagt senest den 31. januar 1 august. Eftertilmeldinger modtages kun i det omfang som der er ledig plads i turneringen. Begrundelse: Hvis sæsonstart fra sæsonen 2014/2015 bliver efteråret så må tilmeldingsfristen ændrer sig. Oldboysturnering (tilmelding) sæsonen 2014 tilretning af regel Forslag til ændring for sæsonen ( 20.2) Divisionsturneringen for oldboyshold udskrives med mindst 3 ugers varsel med tilmeldingsfrist senest den 31. december 31. januar. Placering af hold i de enkelte divisioner og rækker skal være fastlagt senest den 31. januar 15 februar. Eftertilmeldinger modtages kun i det omfang som der er ledig plads i turneringen. Begrundelse: udskyde tilmeldingsfristen og planlægningsperiode så de kommer tættere på sæsonstart. Bemærk dog at Old Boys DM hidtidig er blevet afviklet som et weekend stævne. Bemærkning: Der var opbakning til forslaget ( ). Forslag til ændring for sæsonen 2014/2015 (såfremt forslaget om turneringsændring vedtages). ( 20.2) Divisionsturneringen for oldboyshold udskrives med mindst 3 ugers varsel med tilmeldingsfrist senest den 31. december 1 juli. Placering af hold i de enkelte divisioner og rækker skal være fastlagt senest den 31. januar 1 august. Eftertilmeldinger modtages kun i det omfang som der er ledig plads i turneringen. Begrundelse: Hvis sæsonstart fra sæsonen 2014/2015 bliver efteråret så må tilmeldingsfristen ændrer sig.

4 Vedr. omlægning af turneringssæsonen (forslag fra Michael Lauritzen, Cph. Vikings 12. Herreturnering. Omlægning af Mesterrækken samt 1 og 2 div øst. Og evt Vest. Bemærkning: Sæsonen 2014 vil være et overgangsår hvor sæsonen starter i foråret. Sæsonen 2014/2015 vil være den første sæson efter den nye turneringssystem. Mesterrækken (Efteråret med første halvdel af sæsonen). Grundspillet starter i slutningen af august (fra 25. august) og kører frem til 2 uge i oktober. (Foråret med anden halvdel af sæsonen). Grundspillet fortsætter første eller anden uge i april. Grundspillet skal være færdig spillet senest den 1 Juni. Slutspillet startet med det samme, til den første ledige slutspils dag. Dog skal der være minimum 3 dages pause efter sidste grundspils kamp til første slutspils kamp. Slut spillet skal være færdigt senest den 15 Juli. Der spilles på faste dage og tider. Tirsdag Torsdag Lørdag Begrundelse: Forslaget vil flytte det ustabile efterår over på grundspilet og ikke ligge oven i slutspillet. Vi må så humpe os igennem efteråret. Forslaget vil medføre at hvert hold kan opgradere med Ishockey spillere. Det vil trække flere tilskuere til samt stabilisere og styrke alle hold. Ishockey spillere er yngre og den eneste fødekæde vi har brug for dem. I foråret er alle motiveret og det er de fleste ikke i efteråret. Det sejler. Slutspillet vil blive spillet i godt og varmt vejr hvilken et godt for både tilskuere og spillere. 1. Division (Efteråret med første halvdel af sæsonen). Grundspillet starter i slutningen af august (fra 25. august) og kører frem til 2 uge i oktober. (Foråret med anden halvdel af sæsonen). Grundspillet fortsætter første eller anden uge i april. Grundspillet skal være færdig spillet senest den 1 Juli. 1 division. DM skal ligge i de 2 første uger af Juli. Så det er varmt og sjovt og ikke koldt. Begrundelse: Som for Mesterrækken 2. Division Efteråret med første halvdel af sæsonen). Grundspillet starter i slutningen af august (fra 25. august) og kører frem til 2 uge i oktober. (Foråret med anden halvdel af sæsonen). Grundspillet fortsætter første eller anden uge i april. Grundspillet skal være færdig spillet senest den 15 Juli.

5 Begrundelse: Som for Mesterrækken samt for 1. division Række uden kropskontakt (ny regel) Der har været forskellige forslag om at have en række uden kropskontakt at man spiller efter oldboys regler i 2div (Ronni Nielsen, Cph. Vikings) at det kunne være fedt med en oldboys division (Niklas Kaysen Petersen, Vesterbro Starz. at der udbydes en række uden kropskontakt uden alder (der er i forvejen mulighed for at oprette en oldboysturnering. Begrundelse: Der skal være en række uden kropskontakt. Minimumantal hold skal være 4 Spillere (tilretning af regel 7) Der kan ikke foretages skifte af spillere mellem hold fra samme klub i samme række. Damespillere må frit spille i flere rækker. Juniorspillere må godt spille i flere rækker. Der skal laves tilretning af 7.11 for klubskifte såfremt turneringssæsonen ændres At målmænd gerne må udlånes til hold i den laveste placerede række hvis begge hold giver samtykke. Hvis vi nu kunne være behjælpelige med en målmand igen som vi gjorde I vores sidste kamp mod Hundige og begge hold er indforstået med det, var det så en mulighed? (Cristina Duelund, El Diablo Mix) Begrundelse: Tilretning p.g.a. ny turneringssæson samt for at sikre en mere rimelig afvikling Spillelicens (tilretning af regel 10) Kravet om fysiske licenser ved kampene ophæves. Der skal dog udstedes fysiske licenser til alle spillere på landsholdet samt på hold som deltager ved European Cups samt internationale B- stævner. ( 10.1) Der må kun deltage spillere som har en gyldig licens jf. en af DRsU-Skaterhockey offentliggjort liste ( 10) Der skal indsendes kopi af pas ved oprettelse af licenser i licensoversigten for at bekræfte navn, fødselsdato samt statsborgerskab. Gebyret på 50 kr. på fornyelse af licens ændres til udstedelse af licens (Bilag 1). Damespillere må godt have licens for en dameklub og for en anden herreklub ( 10.7) Juniorspillere må godt have licens for en juniorklub og for en anden seniorklub ( 10.7)

6 Begrundelse: For at sikre en mere rimelig afvikling Rækkeplacering (tilretning af regel 11.1) DRsU-Skaterhockey placerer de 8 højest placerede hold i den højeste række (Mesterrækken) Der skal dog altid være minimum 4 hold i den laveste placerede række. Dette kan indflydelse på antal hold i de øvre rækker. Der skal være minimum 4 hold i en række. Der kan godt udbydes en landsdækkende Mesterrække såfremt der er mindst 4 tilmeldte hold. Der kan godt være mere end et hold fra samme klub i den samme række. Dog kan 2 hold fra samme klub ikke kvalificerer sig til Herre DM slutspillet. Begrundelse: Placering af hold sker oppefra for at sikre sig, at der er hold nok. 17. Pokal(turnering) DM Jeg har gået med en tanke om man ikke skulle lave en pokalturnering lige som i fodbold, hvor man starter med de hold der er i 2 div. som spiller at møde de hold der er i 1 div. og så til sidst træder Mesterrække holdene ind i 3 runde. Dette kunne være en mulighed for de andre hold til at prøve deres niveau af og se om de kan gøre sig i en række højre (Rasmus Jensen, Rungsted Rage). Hold der ikke deltager i Herre DM slutspillet deltager i Pokalturneringen. Hold der bliver slået ud af Herre DM slutspillet (semifinalen) træder også ind i Pokalturneringen. Begrundelse: Giver flere kampe for hold som ikke er med i slutspillet 1. divisions DM (tilretning af regel 26) Forslag om at begrænse Mesterrækkespillere (mindst 2 kampe) og spillere fra Herre DM slutspillet, landsholdsspillere samt spillere der har spillet i Bundesligaen (Tyskland) samme sæson for at deltage. Begrundelse: Vi har p.t. et regelsæt som begrænser adgangen for spillere fra Mesterrækken og Herre DM slutspillet. Men, der er ingen jydske hold som p.t. spiller i Mesterrækken eller Herre DM slutspillet så der er ikke nogen som forhindrer deres deltagelse. På næste regelmøde kan vi tage op hvorvidt vi skal forhindrer landsholdsspillere samt spillere der har spillet i Bundesligaen for at være med. Det vil være godt med en præcisering. Livestream af kampe Medielicens 7. oktober 2013 Hej Erik Jeg har et lille forslag omkring Livestream. Jeg vil gerne til at gøre med ud af Friskud og vil gerne lave flere

7 alternativer og muligheder for at gøre det større. Så tænkte jeg på om det kunne være noget hvis klubberne betalte en medielicens eller unionen ville medvirke, så vi kan lave Livestream til almindelig liga kampe i de forskellige divisioner. Så vil jeg prøve at se om jeg kan få lavet et hold til det. Jeg ved godt det er en stor opgave, men vil gerne prøve at åbne op for skaterhockeyen her i dk, og ved at der er mere mediedækning kunne det trække sponsorer til. Mvh Jesper Dejlov Andersen, Friskud 22. oktober 2013 Det var der her medie licens jeg snakkede om, hver hold kan betale 1000,- har lavet et excel ark så du kan se, hvordan jeg har lavet det. Medielicens 2013 Km Benzin Brobizz Hjemmeside Snake City Cup Jydekoppen City Cup Starz Cup U13 + U16 DM U10 + U19 DM Old Boys DM Herre EM Old Boys EM Andre udgifter 600 I alt Udgifter i alt Hvis hver klub betaler 1000 kr til en såkaldt Medielicens, så jeg kan komme rundt og dække cups i Danmark. Da det kommer til at blive mange penge jeg selv skal punge ud med, og klubberne for også selv gavn af det mediedækning jeg giver. Det kan evt. trække flere nye sponsorere til klubben fordi de er med på fx billeder, livestream af diverse kampe. Det produkt jeg gerne vil have ud af Friskud, er et produkt som skal hjælpe skaterhockey Danmark med at få mere opmærksomhed på det. Friskud's hjemmeside kan man finde nyheder omkring cups, klubber, internationale og nationale spillere. Dertil vil jeg prøve at få gang i noget livestream som skal hjælpe med at skaffe flere sponsorere til. På hjemmesiden kan man også købe landsholds merchandise, som skal hjælpe med at vi kan udvikle landsholdet, så vi kan opretholde vores høje niveau internationalt.

8 Friskud: - Livestream. - Nyheder. - Dækning af cups. - Salg af merchandise. - Stedet hvor hele skaterhockey Danmark mødes, for at få nyheder. I forhold til Livestream forventer jeg at det bliver via Ustream ligesom SPS. Det skal dertil siges at jeg prøver på flere metoder i starten af livestream så jeg finder den rigtige måde at livestreame forskellige kampe, så jeg for den bedste kvalitet. Skal jeg med til internationale stævner, betaler unionen eller klubberne det, er det dog internationale i Danmark indgår det i medielicensen. Klubber i danmark: 1 Aalborg Aces 2 Aalborg Heroes 3 Aarhus Smileys 4 Vildbjerg Wolves 5 Kolding Knights 6 Hjordkær Eagles 7 Otterup Black Panthers 8 Holbæk Underdogs 9 Hundige Red Lines 10 Rungsted Rage 11 Snake City Rollers 12 El Diablo 13 Copenhagen Capitals 14 Rødovre Copenhagen All Stars 15 CBS Sport Panthers 16 Copenhagen Vikings 17 Vesterbro Starz 18 Gentofte Frogs 19 Rødovre Pitbulls 20 DRsU Jesper Dejlov Andersen, Friskud samt Vildbjerg Wolves Regelændringsforslag: fløjte, Time-Outs, Licenser, Brok, Kaptajn 30. september 2013 Hej Stub, jeg har lidt kommentarer til dine tanker og overvejelser.

9 1. Brug af fløjten ved face-off og friskud: Dit forslag kan ikke bruges i forbindelse med Friskud, fordi bolden skal være spillet senest 3 sekunder efter fløjten har lydt. Det er en anden sag ved Face-Off, men igen er det min personlige vurdering, at hverken spillere, dommere eller officials vil kunne håndtere dette i praksis: skal de tælle 5 sekunder inde i hovedet, på fingrene eller på et separat stopur? Det vil medføre både teater og cirkus at skulle dømme de 5 sekunder - primært fordi det fejlende hold, uden undtagelse, vil påstå, at der ikke var gået 5 sekunder. Hertil kommer at dommerne allerede med den gældende regelbog i hånden kan idømme det fejlende en straf ganske som du beskriver: overtrædelse af regel 6.1 giver første gang en mundtlig advarsel, anden gang og efterfølgende, Lille Straf. Jeg kan oplyse, at Danmark ved det internationale forbunds generalforsamling tidligere på året, havde stillet forslag om ikke at fløjte ved Face-Off. Forslaget blev ikke vedtaget. Det skal dog ikke afholde os fra at undlade at fløjte ved Face-Off i Danmark: jeg vil derfor bede Erik notere det som et forslag til det kommende DRsU Skaterhockey regelmøde. 2. Time Outs: her må jeg anlægge samme argumentation som ovenfor - det er svært at gennemføre i praksis uden kampene forlænges med en times debat. Det gælder dog også hér, at dommerne give advarsel og/eller idømme straf i henhold til regel ! 3. Licenser: jeg er meget enig med dig omkring håndtering af fysiske licenser. Dette er ikke alene en national regel (Skaterhockey Reglement, specielt 2.10 og 3.7), men også IISHF Rules of the Game 4.2.6). Det er dog administrativt tungt med de risici, som du nævner. Dit løsningsforslag smidiggør situationen, men kræver forbindelse til enten mobiltelefonnettet eller Wi-Fi, hvilket ikke kan garanteres. Jeg er stor tilhænger af løsninger, der indebærer centralt (i "skyen", en Evernote notebook, FropBox etc.) registrerede dokumenter/licenser, men det kræver som sagt online adgang (offline notebooks i Evernote kræver Premium Membership og er derfor ikke gratis). Jeg bede Erik komme med input til et muligt og for ham farbart forslag til håndtering (eller gerne mangel på samme) af licenser. 4. Brok: jeg har ikke noget problem med dette, men det kræver en offentligt tilgængelig statistik. Dette medfører mere arbejde til en i forvejen rigeligt bebyrdet turneringsleder. Jeg vil igen bede Erik komme med sine kommentarer. 5. Kaptajnens markering: dette findes allerede i regelbogen ( og 4.3.3). Dommerne skal/kan håndhæve dette - der har fra min side ikke været fokus på dette overfor dommerne, idet der er problemer nok med at kende spillereglerne. Endnu en gang tak for dine input! /cf -- Claes Fréder 29. september 2013 Hej Claes Her er et par regl ændringsforslag jeg har tykket på. Håber du overlever at stavepladen er knækket: Brug af fløjten ved face-off og friskud: 5 sekunders fløjt. Når dommeren står ved en face-off plet eller ved friskud og er klar skal dommeren fløjte og dette fortæller at der er 5 sekunder til at bolden bliver smidt. Hvis det ene hold ikke har stillet med en spiller til at tage face-off bliver bolden smidt når de 5 sekunder er gået. Hvis en spiller står på den forkerte side af bolden når de 5 sekunder er gået skal bolden ikke smides men fejlende holdskal tildeles en advarsel for forsinkelse af spillet (evt. henvendt til kaptajnen) (Der gives kun 1 advarsel pr. kamp). Ved endnu en forseelse skal holdet gives en delay of game straf på 2 min. Det skal være den fejlende spiller på banen der afsoner straffen (dog ikke målmanden. Afsones af spiller fra banen som vælges af Kaptajnen). o Dette skulle ikke være et problem for officials da de ved at når de hører fløjtet skal være opmærksomme på at starte tiden om 5 sekunder eller at om 5

10 Hilsen Stub sekunder skal de være klar (hvis de er i gang med at notere i kamprapporten eller andet). o Yderligere når spillet sættes i gang ved face-off står der 2 spillere der bliver blæst lige ind i ørene og det er i hver kamp at spillerne føler sig generet af dette. o Yderligere fremskønner dette kampen og trækken tiden ud bliver reduceret. Bl.a når målmanden tager udstyr af og på hele tiden. Hvis målmanden ikke er klar når de 5 sekunder er gået gælder ovenstående stadigt. Spillet må selvfølgeligt ikke sættes i gang hvis målmanden ikke har alt sit udstyr på men han kan stadigt straffes (en spiller på banen afsoner). TIMEOUT s: Efter der er fløjtet for afsluttet timeout har holdene 20 sekunder til at være klar til face-off / friskud. Dommeren skal fløjte når de første 15 sekunder er gået for at indikere at der er 5 sekunder til at bolden bliver smidt eller friskud skal være taget. Hvis det ene hold ikke er klar bliver bolden kastet eller friskudet overgår til det andet hold. Hvis en spiller er på den forkerte side af bolden eller målmanden ikke er klar tildeles holdet en advarsel for delay of game. Ved gentagelse straffes spilleren på banen med 2 min. Evt. regl om at målmanden ikke må tage udstyr af under en timeout. Licenser: Forslag: Fx at unionen laver et licensnr. pr. betalte licens og sender en list pr. mail til klubberne med deres spillere og licensnumre (med billeder?) og til dommerne så de kan krydstjekke med kamprapporten fra deres iphone eller ipad (Evernote) ect. Så spares der lidt på de fysiske licenser (og disse bliver ikke væk eller glemmes). Hvis fysisk licens skal billedet være et nyere pasbilled. Det skal fremgå at licensen at den er fra indeværende sæson altså at den er gyldig. Brok: 5 gule kort for brok i løbet af sæsonen = karantæne 5 kampe (2 gule kort givet i samme kamp udløser et rødt men tæller stadigt for 2xgult (unionen holder øje?). Der skal skrives i bemærkning på kamprapporten hvad alle gule og røde kort er givet for). Kaptajnens markering: Tydelig markering af hvem der er kaptajn med et tydeligt C og/eller et tydeligt armbind om højre arm. Hvis en spiller med C på brystet ikke er Kaptajn skal C et dækkes til med tape eller andet. Spillertrøjer med A. Her skal A et tildækkes eller fjernes. Hej Claes m.fl ad 1) Det er noteret med hensyn til forslag ved næste danske regelmøde. ad 3) Vedr. de fysiske licenser. Det kan diskuteres på det næste regelmøde. ad 4) Det bliver meget bureaukratisk. Jeg er mere tilhænger af, at der gives bøde for x antal gule kort samt for gult/rødt. Med venlig hilsen Erik

11 Mobilt lysanlæg til skaterhockeybane 10. oktober 2013 Hej Erik Jeg har drøftet mulighederne for at etablere lys på en udendørsskaterhockeybane med et installationsfirma. Det er muligt at etablere lys på banen efter mit forslag; men det vil være meget kostbart. Det er nødvendigt med tre lamper på hver stander og strømforbruget ved hvidt lys vil være så betragteligt at det vil kræve en separat mobil tavle. Derfor er det nødvendigt med en besigtigelse for at give et konkret tilbud. Men da prisen vil være over vurderer jeg at det ikke vil være en løsning i den konkrete situation. Men fremadrettet mener jeg, at vi skal undersøge mulighederne for at Københavns kommune betaler for opstilling af et permanent lysanlæg. Med venlig hilsen Jan Carstens Med venlig hilsen Erik Sommer DRsU-Skaterhockey Formand samt Turneringsafvikler sommer.erik@gmail.com

Skaterhockeyreglement forslag til ændringer. Til drøftelse på skaterhockeymøder med klubberne Møder: December 7, 2013 samt December 14, 2013.

Skaterhockeyreglement forslag til ændringer. Til drøftelse på skaterhockeymøder med klubberne Møder: December 7, 2013 samt December 14, 2013. Skaterhockeyreglement forslag til ændringer. Til drøftelse på skaterhockeymøder med klubberne Møder: December 7, 2013 samt December 14, 2013. Nationale turneringskampe (foreløbig kalender) Forslag til

Læs mere

Beretning Skaterhockey for året 2015

Beretning Skaterhockey for året 2015 Beretning Skaterhockey for året 2015 Sammenfatning Sæsonen 2015 har været et år præget af stabilisering af indsatsen indenfor dansk skaterhockey med en velfungerende sportskomite samt genopretning af den

Læs mere

Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer

Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer for 2017 Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer Sammenfatning Sæsonen 2016 har været endnu et år præget af stabilisering af indsatsen indenfor dansk skaterhockey med en velfungerende sportskomite

Læs mere

Stævnekalender for Skaterhockey 2017 Øst samt Mesterskaber/Herre DM slutspil - opdateres løbende.

Stævnekalender for Skaterhockey 2017 Øst samt Mesterskaber/Herre DM slutspil - opdateres løbende. Stævnekalender for Skaterhockey 2017 Øst samt Mesterskaber/Herre DM slutspil - opdateres løbende. Skaterhockeysportskomiteen har drøftet planerne for stævneafvikling i sæsonen 2017. Hermed udmeldes de

Læs mere

Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013 - juniorlandsholdet

Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013 - juniorlandsholdet Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013 - juniorlandsholdet 1. Indledende bemærkninger Disse rammer har til formål, at konkretisere arbejdet omkring landsholdsarbejdet i skaterhockey i 2013 for

Læs mere

Referat redigeret udgave

Referat redigeret udgave 7. april 2014 Referat for DRsU-Skaterhockey s årsmøde afholdt søndag den 16. marts 2014 kl. 14.00 18.00 i Idrættens Hus, 2605 Brøndby. Referat redigeret udgave Dagsorden 0. Deltagende klubber Referat På

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 INFORMATIONER OM TURNERINGEN Vintersæson `en 2013/14. 1 STRUKTUR FOR UNGDOM, sæson 2013-14 (skematisk) Generelt: Kvalifikationsturnering i U-16 1. Division og U-18 1. Division

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU6 26/10 2009 Lombok den 16. november 2009 Tilstede: Ikke tilstede: Konstitueret Formand: Michael Wittendorff (MW) Konstitueret Næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016

Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016 Brøndby den 24. maj 2016 Journalnummer 1278-16-mcn Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016 Weekenden den 21.-22. maj 2016 kl. 10.00 på Hotel Niels Juel, Køge Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk

Læs mere

Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement

Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement Dansk Kano og Kajak Forbund 2003 Formelle bestemmelser for DKF s Danmarksturnering. DKF's turneringsledelse 1 Turneringsledelsen i DKF's Danmarksturnering

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

Klub blad for 2015-2016

Klub blad for 2015-2016 Klub blad for 2015-2016 Sportslig målsætning og vigtig information. Velkommen til sæson 2015/16 I dette klubblad vil der være oplysninger og datoer for, hvad der skal ske i den nye sæson. Vi håber, det

Læs mere

Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013

Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013 Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013 1. Indledende bemærkninger Disse rammer har til formål, at konkretisere arbejdet omkring landsholdsarbejdet i skaterhockey i 2013. Det er planen, at der

Læs mere

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs DGI Midtjylland fodbold - Koncept for Indendørs Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse i DGI Midtjylland... 3 Terminer... 3 Rækker... 4 Puljenummerering... 6 Puljeinddeling... 6 Placeringer...

Læs mere

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår Årsplan U8-9 Piger Efterår 2010 Årsplan for U8-9 piger Årgang: Pigespillere født i 2003 og 2002 Trænere: Søren Skytte Vibevej 14 Sunds Tlf.97141418 Jacob Ganc Linåparken 81 Sunds Tlf. 25370737 Linette

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

ODENSE ISHOCKEY KLUB AFHOLDER OLD BOYS DM

ODENSE ISHOCKEY KLUB AFHOLDER OLD BOYS DM ODENSE ISHOCKEY KLUB AFHOLDER OLD BOYS DM 2015 Den 10.- 12. april VELKOMMEN! Odense Ishockey Klub afholder den traditionsrige turnering for Old Boys og motionsspillere i både A-, B- og C-række om få dage.

Læs mere

5-mands & Turnering 2010-11

5-mands & Turnering 2010-11 5-mands & Stævner Jyske 3-bold 2006 Turnering 2010-11 Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2010-11 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som Region 3

Læs mere

Klubbladet 2014-2015. Sportslig målsætning. anden vigtig information.

Klubbladet 2014-2015. Sportslig målsætning. anden vigtig information. Klubbladet 2014-2015 Sportslig målsætning og anden vigtig information. Velkommen til en ny sæson! Vi byder velkommen til sæsonen 2014-2015 og håber det må blive et godt år med mange sportslige resultater.

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 15/02-2011

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 15/02-2011 Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 15/02-2011 Til stede:, Leni, Tina, Lars, Karin, Pia og Afbud: Eva Værter: Leni og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Godkendelse

Læs mere

Disciplinære bestemmelser vedr. Karantæneregler. 1. Spillere

Disciplinære bestemmelser vedr. Karantæneregler. 1. Spillere Disciplinære bestemmelser vedr. Karantæneregler Spillere 1. Spillere Følgende regler er fastsat for advarsler og udvisninger i de af DBU udskrevne turneringer, for så vidt angår Herre-DM, Herre-LPs afsluttende

Læs mere

Indefodbold Reglement 2011/2012

Indefodbold Reglement 2011/2012 Indefodbold Reglement 2011/2012 Kontakt til turneringsledelse Dommerbordsvagt VIGTIGT!! Turneringsregler LM, SM, B og C Træf 2012 Se turneringsplaner, resultater og stillinger på http://minidraet.dgi.dk/

Læs mere

DAFFs TURNERINGSREGULATIV

DAFFs TURNERINGSREGULATIV DAFFs TURNERINGSREGULATIV Turneringsregulativet er vedtaget af DAFFs bestyrelse og er gældende fra d. 17. maj 2013 Dansk Amerikansk Fodbold Forbund Idrættens Hus, 2605 Brøndby www.daff.dk email: sekretariat@daff.dk

Læs mere

Referat fra års- og regelmødet i Sportskomitéen for Skaterhockey den 14. marts 2015.

Referat fra års- og regelmødet i Sportskomitéen for Skaterhockey den 14. marts 2015. Referat fra års- og regelmødet i Sportskomitéen for Skaterhockey den 14. marts 2015. Dagsorden i henhold til DRSUs vedtægter 11.3 Sted: DRSUs lokaler i Idrættens Hus, Brøndby Velkomst Fremmødte 1. Valg

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN STATIONSTURNERINGEN 2013 Turneringsbetingelser Matchafvikling Matchen spilles mellem stationer og afdelinger samt pensionister under PI København. Puljematcher skal afvikles

Læs mere

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14 5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14 NY turnering = ingen hold tilmeldt 1 Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2013-14 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder

Læs mere

Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse.

Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse. Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse. Velkommen til Pokalmesterskab i fodbold for 4-6 klasse. Der er pt. tilmeldt 44 hold i alt. Super stærkt gået da alle skoler/klubber er repræsenteret.

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 Nørresundby d. 12. april 2011 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 I Løvvang Bowling Center, Stort mødelokale Dagsorden 1. Mandaternes

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

HåndOffice spiller ret og opret

HåndOffice spiller ret og opret HåndOffice spiller ret og opret For at kunne indtaste individuelle resultater for Liga og 1. divisions kampe skal spillere og officials være oprettet og placeret på et hold. Kvikguide. 1. Find Hold søg

Læs mere

Retningslinjer for observatører

Retningslinjer for observatører Retningslinjer for observatører 1. Principper DHF s dommerudvalg påsætter observatører til alle kampe i Dame- og Herre Håndboldligaen, samt til landspokalkampe landsdækkende runder, kampe i 1. division

Læs mere

Kære trænere og ledere i HFS fodbold

Kære trænere og ledere i HFS fodbold Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Kære trænere og ledere i HFS fodbold I denne folder vil vi oplyse om de praktiske forhold i forbindelse med at være fodboldtræner/-leder i

Læs mere

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger.

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger. Brøndby den 11. marts 2013 Journal nr.1243-13 -FS Referat af møde nr. 3 2012-2013 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 20. februar 2013, kl. 9-13 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Kampreferater - 2007 1. Senior

Kampreferater - 2007 1. Senior Kampreferater - 2007 1. Senior Ude mod AC Frederiksberg (4-0)... 2 Ude mod Bosna (2-3)... 2 Hjemme mod Gentofte (2-2)... 3 Ude mod Gentofte (2-2)... 3 Hjemme mod Volvox (4-0)... 4 Ude mod Firkanten (1-3)...

Læs mere

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Blev nr. 3 i Vintercup. Begivenhedsrigt 2011 Spillede i foråret 9 mands og slutte midt i rækken (nr. 5) men viste igennem hele foråret bedre og bedre spil. Det hele kulminerede

Læs mere

HÅNDBOG OLDBOYS B 11 MANDS TURNERINGEN

HÅNDBOG OLDBOYS B 11 MANDS TURNERINGEN HÅNDBOG OLDBOYS B 11 MANDS TURNERINGEN 2011 VELKOMMEN TIL OLDBOYS FODBOLD 2011 Så er vi klar til Oldboys B 11 mands turneringen 2011. Oldboys B-rækken: B-rækken består af 3 puljer a 6 hold. I hver pulje

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

SD-RR var repræsenteret ved: Henrik Berendt, Lis Johansen, Arne Christiansen, Knud Møller, Palle Lind, Orla Madsen

SD-RR var repræsenteret ved: Henrik Berendt, Lis Johansen, Arne Christiansen, Knud Møller, Palle Lind, Orla Madsen Fællesmøde den 16. september 2008. på Fjelsted skov kro. 18:10 Velkommen: Henrik bød velkommen og takkede for, at så mange ville møde op. Vi må ryste posen, vi må have nogle input, informationer, der kan

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016 August 2015 1 Denne folder er ment som en hjælpende hånd til trænere og ledere i foreningerne om de mest almindelige spørgsmål som

Læs mere

Indkaldelse til delegeretmøde

Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Søndag d. 3. april 2016 - kl. 13.30 Sted: Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Deltagere: Klub Antal stemmer Jyderup 2 Dianalund 3

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016 PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne,

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Herlev den 5. september 2013 Referat af UB3 den 2. september 2013 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Næstformand: Michael Pedersen (MP) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm

Læs mere

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016 Fredagstræning / Familiehygge Vi kan med glæde tilbyde ekstra spil for alle ungdomsmedlemmer + evt. forældre/søskende hver fredag kl. 18.00 20.00. I skal selv medbringe ketcher og bolde, og børn under

Læs mere

DOMMER TIL KAMPE I DBUs LP FOR OLDBOYS & VETERANER

DOMMER TIL KAMPE I DBUs LP FOR OLDBOYS & VETERANER KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY INDHOLD 1 Generelt 1. Motor Sporten 2. Officials 3. Deltagere 4. Løbs Datoer 5. Klasser og Point 6. Præmier 2 Sportsreglement 1. Afvikling 3 Løbsanmeldelse førermøde - løbsprocedure 1. Anmeldelse 2. Teknisk

Læs mere

DAFFs TURNERINGSREGULATIV

DAFFs TURNERINGSREGULATIV DAFFs TURNERINGSREGULATIV Turneringsregulativet er vedtaget af DAFFs bestyrelse og er gældende fra d. 2. april 2014 Dansk Amerikansk Fodbold Forbund Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby www.daff.dk

Læs mere

Århus, den 29. februar 2015

Århus, den 29. februar 2015 Århus, den 29. februar 2015 Referat fra evaluerings- og debatmøde med turneringsudvalget onsdag den 24. februar i Vibyhallen. 1. Velkomst og præsentation af de fremmødte. Følgende foreninger var repræsenteret:

Læs mere

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Målsætningen for U11 Drenge er, at alle drengene bliver tilgodeset på det niveau og med de behov de har - fokus på eliten såvel som på bredden. Derudover skal der arbejdes

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Matchpropositioner: Smørblomsternes matcher

Matchpropositioner: Smørblomsternes matcher Blomsternes matchpropositioner side 1 af 7 Matchpropositioner: Smørblomsternes matcher Senest opdateret: 12. 03. 2013 Vælg et emne eller blad ned igennem dokumentet PROPOSITIONER Generelt Deltagere MATCHTIDER

Læs mere

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen.

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen. 14. juni 2012 Bella Italia Cup Infoskærm Vi nærmer os fristen for tilmelding af hold til klubbens ungdomsstævne Bella Italia Cup, der løber af stablen søndag den 1. juli. Med foreløbig 64 tilmeldte hold

Læs mere

Regler. Dansk Arbejder Idrætsforbund. En verden af gode oplevelser www.dai-sport.dk. Dansk Arbejder Idrætsforbund

Regler. Dansk Arbejder Idrætsforbund. En verden af gode oplevelser www.dai-sport.dk. Dansk Arbejder Idrætsforbund Dansk Arbejder Idrætsforbund En verden af gode oplevelser www.dai-sport.dk Regler Dansk Arbejder Idrætsforbund Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf. 43 26 23 84 Fax: 43 26 23 86 E-mail: dai@dai-sport.dk

Læs mere

Dansk ishockey savner klarhed ved hjernerystelser

Dansk ishockey savner klarhed ved hjernerystelser Dansk ishockey savner klarhed ved hjernerystelser Metal Ligaen rammes hver sæson af en række hjernerystelser, som har alvorlige konsekvenser for spillerne, det går ud over. Danmarks Ishockey Union arbejder

Læs mere

Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14)

Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14) Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14) 27. september 2011 1. Velkomst 2. Kort om den igangværende sæson Efter en forrygende sæsonstart kom vi ned på jorden, og vi måtte indkassere et par store

Læs mere

Bestyrelsen foreslår følgende ændringer til vedtægterne:

Bestyrelsen foreslår følgende ændringer til vedtægterne: Forslag til vedtægtsændringer Bestyrelsen foreslår følgende ændringer til vedtægterne: Kontingent 6, stk 2. Der kan tegnes såvel aktivt som passivt medlemskab. Desuden kan der tegnes et familie medlemskab,

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

Generelle turneringsbetingleser for KM Sport Elite & Junior ranglisten

Generelle turneringsbetingleser for KM Sport Elite & Junior ranglisten Betingelser for deltagelse Elite-rækken: Rækken er for aktive fuldtidsmedlemmer med hjemmeklub i AGC, som af Kristian Ravn eller Lena Tatiana, er vurderet egnet til at spille på et klubbens hold i Danmarksturneringen.

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 2. oktober 2013 kl. 17.30 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Niels Frode Sølvsteen,

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU1 den 21/1 2016 Til stede: Ikke til stede: Næstformand: Michael Pedersen Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand: Lise Mollerup Sørensen (LMS) Seniorleder: Martin

Læs mere

Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen.

Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen. BMX Bilag til klublederseminar Fredag den 31. oktober, kl. 20.30 22.00 Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen. BMX dagsordenen for fredagens møde er: 1.

Læs mere

LANDSHOLDSBULLETIN NR 12

LANDSHOLDSBULLETIN NR 12 Udgivet den 20. oktober 2004 side 1 af 6 LANDSHOLDSBULLETIN NR 12 SIDEN SIDST Først og fremmest velkommen til en ny sæson. Det er længe siden sidst (sorry), men der har været travlt med EM i Malmö, EM

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

Rul DK -Skaterhockey reglement 2017

Rul DK -Skaterhockey reglement 2017 Rul DK -Skaterhockey reglement 2017 1. Indledning 2. Nationale turneringskampe 3. Nationale stævner. 4. Deltagelse i internationale stævner 5. Afholdelse af internationale stævner 6. Foreninger 7. Spillere

Læs mere

DRsU-Skaterhockey reglement

DRsU-Skaterhockey reglement DRsU-Skaterhockey reglement 1. Indledning 2. Nationale turneringskampe 3. Nationale stævner. 4. Deltagelse i internationale stævner 5. Afholdelse af internationale stævner 6. Foreninger 7. Spillere 8.

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2014 NCC 2014-03-26 1 Agenda Velkomst & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2014-03-26 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til Danmarks-Cup (det uofficielle DM for K-løbere) 29.-31. januar 2016 i Herlev Skøjtehal

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til Danmarks-Cup (det uofficielle DM for K-løbere) 29.-31. januar 2016 i Herlev Skøjtehal Dansk Skøjte Union Indbydelse til Danmarks-Cup (det uofficielle DM for K-løbere) 2016 29.-31. januar 2016 i Herlev Skøjtehal 1. Arrangør Dansk Skøjte Union i samarbejde med Herleve Idrætsforenings Kunstskøjteafdeling

Læs mere

Turneringsregler Indoor soccer (Futsal eller Hal fodbold)

Turneringsregler Indoor soccer (Futsal eller Hal fodbold) Turneringsregler Indoor soccer (Futsal eller Hal fodbold) 01 Idrætsmødet 02 Turneringsudskrivning samt op-/nedrykningsregler 03 Point beregning samt rangering i rækken 04 Aldersbestemmelse 05 Spilletilladelse

Læs mere

Pytlicks piger på sporet

Pytlicks piger på sporet Pytlicks piger på sporet Billedforslag: Et jublende kvindelandshold, der løfter OL- pokalen, mens guldkonfettien regner ned over dem. Billedtekst: Sådan så det ud i 2004, da holdet vandt guld til OL. Ni

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: U8 spiller 2 X 10 minutter. Øvrige hold spiller

Læs mere

Reglement for Landspokalturneringen

Reglement for Landspokalturneringen Finalerne i landspokalturneringen 2015 afholdes som Final Four 1 Udskrivning af turneringen Dansk Volleyball Forbund udskriver hvert år en Landspokalturnering i en dame- og en herrerække. 2 Pokaler I hver

Læs mere

Technical / Competition Guide

Technical / Competition Guide for SjællandsCuppen 2016 1. afdeling -, 17. april 2. afdeling -, 8. maj 3. afdeling -, 19. juni 4. afdeling - Sydhavs, 14. august 5. afdeling -, 28. august 6. afdeling - Slagelse, 18. september 7. afdeling

Læs mere

I denne sommerhilsen vil du bl.a. kunne læse om træningstider, trænere 2010-2011 og vigtige datoer for fester og meget andet.

I denne sommerhilsen vil du bl.a. kunne læse om træningstider, trænere 2010-2011 og vigtige datoer for fester og meget andet. ASV Sommerhilsen juli 2010 Solen skinner fra en skyfri himmel og en forrygende sommer er over os. Vandet er varmt, øllene kolde og volleyball er noget der for tiden foregår med en al for blød bold på et

Læs mere

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 13. september 2017 Marienlyst Centret

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 13. september 2017 Marienlyst Centret VolleyLiga Klubmøde Onsdag den 13. september 2017 Marienlyst Centret Dagsorden 1. Velkommen og præsentation 2. Spil til stregen v. Inger Johansen 3. Valg af klubrepræsentant til TVD 4. Temperaturen i klubberne

Læs mere

Indbydelse til Begynder/Øvet Cup - Brande

Indbydelse til Begynder/Øvet Cup - Brande Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Brande Taekwondo Klub Dato: 14. september 2013 Sted: Blåhøj Hallen Indbydelse til Tidsplan: Sidste frist for authorization på TPSS.NL 25. august 2013 Sidste tilmelding:

Læs mere

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september.

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Følgende blev meddelt og drøftet: INTERNT: KONTINGENT Kontingentet er uændret 600 kr. Det opkræves af Vivian Rasch, - og jeg har som sådan ikke

Læs mere

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 16. januar 2016 Tidsrum: kl. 11.00 til ca. kl. 15.00 Sted: Bowlernes Hal Grøndal, Hvidkildevej 64, 2400 København NV Mødedeltagere: Allan Rasmussen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning.

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning. Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning. Deltagere: Morten Fabrin, Aksel Hansen, Jesper Dürr Christiansen, Steen Juul

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016 BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016 2016 - Mini BIF-CUP for U8+U9 drenge og U8+U9+U10 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Afvikling af semifinaler/finaler som Final4 for damer og herrer Finaleproduktet for Pokalturneringen ønskes forbedret sportsligt, således semifinaler og finaler

Læs mere

Husk også tilmelding til din Regionsseniorleder

Husk også tilmelding til din Regionsseniorleder Generelt om udfyldelse af holdtilmeldingerne, disse bedes udfyldt omhyggeligt især adresseoplysningerne på JBU`s hjemmeside, da det i modsat fald er umuligt at sende oplysninger de rigtige steder hen,

Læs mere

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således: Rønne, d. 20. august 2013 Kære klubledere Sikke en sommer. Varmen var jo næsten tropisk, så det har længe været forbundet med stort besvær bare at tænke på at skulle sætte sig til Pc en for at sende et

Læs mere

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET 2012 NR. 4. 4. OKTOBER 2012 Nyt medlem i ungdomsudvalget Det er med glæde, at vi kan oplyse at ungdomsudvalget er blevet et medlem rigere, idet Peter Jensen (tidligere trænere for årgang 2000 dr. og far

Læs mere

Indbydelse til SUMMERCUP 2013 (Beg/Talent Cup) Kamp

Indbydelse til SUMMERCUP 2013 (Beg/Talent Cup) Kamp Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: TAASTRUP TAEKWONDO TTKD.DK Tidsplan: Sidste frist for authorization på TPSS.NL 17. maj 2013 Sidste tilmelding: Dato: 20. maj 2013 8. juni 2013 Info mail sendes

Læs mere

Forslag til ny Danmarksturnering i UV-Rugby. (Forslag udarbejdet af uv-rugby udvalget på baggrund af oplæg fra PI)

Forslag til ny Danmarksturnering i UV-Rugby. (Forslag udarbejdet af uv-rugby udvalget på baggrund af oplæg fra PI) Forslag til ny Danmarksturnering i UV-Rugby (Forslag udarbejdet af uv-rugby udvalget på baggrund af oplæg fra PI) Cups 1 2 3 4 5 6 7 Dato September Oktober November December Januar Marts April Sted Sjælland

Læs mere

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Hermed indkaldes til Årsmøde i Sports Acro Udvalget Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse

Læs mere

D O M M E R A F T A L E

D O M M E R A F T A L E D O M M E R A F T A L E mellem Danmarks Ishockey Union (DIU) Fodboldens Hus DBU Allé 1 2605 Brøndby repræsenteret af direktør Enver Hansen og Dansk Ishockey Dommerklub (DID) repræsenteret af formand Bo

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Der er vist gået rigtig længe siden der har været et ordentligt nyhedsbrev fra klubben. Der har været flere korte meddelelser primært vedr. vores stævner, men

Læs mere

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE Forslag 1 4 Medlemmer (Ny tekst) 4.1 Som medlemmer kan optages fodboldspillende foreninger, samt høj-og efterskoler. 4.2 Foreninger og høj-og efterskoler, der ønsker at blive

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU2 den 13/3 2013 Rødovre den 29. marts 2013 Til stede: Ikke til stede: Konstitueret formand: Lars Jacobsen (LJ) Konstitueret næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere