studerende profil Mille Thomsen, Entrepreneur

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "studerende profil Mille Thomsen, Entrepreneur http://www.nordjydendesign.com/blog/"

Transkript

1

2 studerende profil Mille Thomsen, Entrepreneur Billeder af Mille da hun arbejdede med sin prototype på 3D printeren på Godsbanen, hvor alle værkstederne er tilgængelige, under Design for Change og Creative SpeedCamp kurserne på Entrepreneuship. Jeg er imponeret over den variation af muligheder vi får som studerende på Entrepreneurship, ligesom det er overvældende med det høje engagement som vores undervisere udviser overfor os. Det giver os netværk, viden og mod til at handle på helt nye måder. Jeg var særligt glad for de semestre hvor vi arbejdede med Transdisciplinary Design, Design for Change og Creative SpeedCamp, hvor vi skulle udvikle, prototype, demonstrere og afprøve bæredygtige, ønskværdige og holdbare løsninger, forretningsmodeller overfor helt nye mennesker og professionelle aktører. Det gav et stort netværk og masser af gå på mod til mine projekter.

3 underviser profil Martin Storkholm, ekstern lektor, Design for Change Martin har en Master of Fine Arts i Transdisciplinary Design fra Parsons / The New school, New York. Martin underviste i Group Dynamics and Transdisciplinary Design under Design for Change kurset. Martin er også uddannet indenfor Computer Innovation Science og Design for Social Innovation, og underviser på universiteter over hele verden i gruppedynamikker, som middel til at forstå og bruge interpersonelle værdier og muligheder bedst muligt i kreative processer. com/2015/09/24/confronting-reality-working-for-a-serious-change-2015/ Entrepreneurship på VIA Design er et virkelig godt sted at møde nye mennesker og opdage muligheder for at skabe nye forretningsformer. Det er en ægte multi-faglig uddannelse, der netop fokuserer på at lade den enkelte og gruppen samarbejde om at udvikle nye produkter, services, ideer og koncepter, ligesom der er plads til at man kan udvikle sine helt egne ideer. Alle har noget at give og byder ind med det. OG alle er åbne, imødekommende og anerkendende. Jeg glæder mig til at møde næste hold!

4 projekt profil Creative SpeedCamp 1 semester, multi-disciplinær konkurrence Creative SpeedCamp er tilrettelagt for, at du kan anvende dine nye færdigheder ; IDea Creation, TransDsiciplinary-, Sustainable-, Value Proposition - Design og det er med til at vurdere dine personlige evner til at omsætte din viden og dine faglighed, i samarbejdssituationer, relationer, preto og prototyping processer. Projektet er skabt sammen med ARLA Foods, sådan at dine evner til at tænke innovativt, dine projekt udviklings-, kunde og markedskendskab vil blive udfordret og testet. Du kommer til at samarbejde med de bedste film & medie studerende fra 5000 kr. goes to VIA Film & Transmedia, hvor I skal udvikle pitch film og præsentationer Creative SpeedCamp var et brag af en oplevelse. Vi fik fornøjelsen af at møde nye film og historiefortællere og lærte en masse fra de mange eksterne undervisere og specialister der var tilknyttet forløbet. Vi mødte folk fra Innovation Lab, M2 Film og Parsons / The New School kr. goes to Det bedste var ikke bare at vinde men faktsik at være med og opdage at vi faktisk har evner og færdigheder, som er efterspurgt og ønsket af erhvervslivet. Og så fik jeg udvidet mit netværk.masja Lærke Pedersen, studerende v. Entrepreneurship Link: com/2015/10/08/before-the-finals-creative-speedcampnow-the-milky-way/

5 projekt profil Danish Entrepreneurship Award 1 & 2 semester konkurrence VIA Design, Entrepreneurship samarbejder tæt med Fonden for Entrepreneurskab. Som entrepreneurship studerende er du naturligt inviteret til at deltage i The Global Entrepreneurship Week i november. Vi opfordrer også de studerende til at deltage i Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab, hvor vi har vundet 5 ud af 8 priser indefor de sidste 2 år. Danmarksmesterskabet afholdes d. 30. maj 2016, og vinderne går videre til Europamesterskabet.For at kvalificere sig til Danmarksmesterskabet skal man indsende en 2 min. video team pitch samt et tresiders Executive Summary af idékonceptet efter tilmelding. Links: Jeg deltog i dette års entrepreneurship week med over 6500 deltagere. Jeg troede jo ikke jeg ville have en chance, men jeg gik videre med min idé om at undervise i bæredygtigt håndværk og design. Men jeg kom i finalen og nu er jeg i gang med at lave min første semi-professionelle pitch-film sammen med VIA Transmedia studerende som jeg mødte på vores Creative SpeedCamp. Lene Sommer, studerende v. Entrepreneurship Links:

6 creativity, start-up, innovation, design for change? All entrepreneurs begin with three categories of means: (1) Who they are their traits, tastes and abilities; (2) What they know their education, training, expertise, and experience; and, (3) Whom they know their social and professional networks. Using these means, the entrepreneurs begin to imagine and implement possible effects that can be created with them. Saras D. Sarasvathy - What makes Entrepreneurs Er du fuld er af gode idéer, og har du en projektmager i maven? Vil du arbejde med udvikling af forretningsidéer, projekter og koncepter eller måske starte din egen virksomhed? Så er entreprenørskab noget for dig. Entrepreneurship er et speciale på uddannelsen til professionsbachelor i Design og Business med fokus på innovation, iværksætteri og forretningsudvikling. Specialet er en overbygning på 1½ år og udbydes i Aarhus på dansk og i Herning på engelsk. Du behøver ikke at have et projekt for at blive optaget. Vi vil hjælpe dig med at spotte idéer og muligheder gennem metoder og processer, som kan være udgangspunkt for netop dit projekt. På den anden side - hvis du har en drøm, som du gerne vil afprøve, så kan vi også facilitere dig i denne proces.

7 hands-on based, award-winning, viable, sustainable, global-minded, committed... Entrepreneurship er et Bachelor top-up speciale på Design & Business, VIA University, og har til huse i både Aaarhus, (danske klasser), på Campus C, i hjertet af byen, såvel som i Herning, (International Classes), på vores Design Campus Herning. Vi arbejder med de nyeste metoder inden for projektledelse, innovation, socialt design, intraprenørskab, entreprenørskab og iværksætteri. Vi samarbejder med animations- og filmuddannelserne i VIA, samt en række virksomheder, som du kan afprøve dine ideer med i en praksisorienteret undervisning og hverdag. Du kommer til at arbejde med trends og research, og kan analysere dig frem til nye behov og tendenser. Du får erfaring med at vurdere markedspotentialer og fortolke resultaterne, så du kan omsætte din viden til nye produkter, serviceydelser eller koncepter. Du får erfaring med procesledelse, teamwork og coaching og i at være entreprenant alene eller sammen med andre. Du bliver i stand til at arbejde med forretningsudvikling i en virksomhed eller som selvstændig iværksætter. Fokus vil være inden for kreative erhverv med speciel fokus på mode- og livsstilsindustrien. Du kommer til at arbejde med kreative processer, design tgeori, LEAN-start-up og får tætte bånd til andre studerende fra bl.a. VIA Film & Transmedia, KaosPiloterne, The Animation Workshop og mange andre kreative uddannelser. På entrepreneurship vil vi faktsik bare gerne hjælpe dig med at udleve dine drømme. VIA University College, Entrepreneurship fik prisen Most Innovative University af Fonden for Entreprenørskab. Vores studerende har vundet 5 ud af 8 nationale priser i perioden Du kan finde nogle af de virksomheder og projekter der har afsæt i vores uddannelse her: WeRe: MadRouletten: Agurk:

8 BELBIN TEST FINAL Danish Entrepreneurship Award, FFE EUROPEAN Entrepreneurship Award, FFE ACTION BACHELOR ASSIGNMENT INTERNSHIP START-UP MODUL l+ll GROWTH AND MARKET PROOF OF CONCEPT MEANS DESIGN for CHANGE POTENTIAL IDEA FOUNDATION VIA ENTREPRENEURSHIP EDUCATIONAL WHEEL IDEATION & PROJECTMANAGEMENT NT Danish Entrepreneurship Award, FFE Events Workshops Business visits Careware Innovation Award & Camp The National Social Entrepreneurship Award BUSINESS DEVELOPMENT GO TO MARKET LAUNCH DOCUMENTATION TESTING VALUE PROPOSITION CONCEPT DEVELOPMENT QUALIFICATION Danish Entrepreneurship Award, FFE EXAM: GO - OR NO GO! Events Workshops Business Exchanges and visits

9 5 semester, personal means belbin test, potentials, relations, inspirations... På dit femte semester bliver du først introduceret til det mest fundamentale for Entrepreneurship, Innovation og Design Thinking; -dig selv og dine resoourcer. Dernæst bliver du præsenteret for vores StartUp forløb. StartUp-kurset er opdelt i to moduler. På første modul er fokus på den studerendes egne færdigheder, evner og motiver for at arbejde entreprenant. På modul 2 er fokus rettet mod de modeller og værktøjer som du kan bruge for at opdage muligheder, ideer og koncepter, som du kan videreudvikle kr. goes to Links: videos I september bliver du præsenteret for vores Design for Change modul. Kurset har fokus på Design Thinking og innovation i en bæredygtig, social og kulturel kontekst. Emnerne er; Social Design, Cirkular Økonomi, Sustainable Design og Corporate Social Responsibility (CSR) i en samfundsmæssig sammenhæng. Dernæst er der Creative SpeedCamp på programmet. to intense og fokuserede innovationsuger for og med ARLA Foods, med VIA Film & Transmedia. Creative SpeedCamp Prisen er 5000 kr. I dette semester bliver du også præsenteret for Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab, CareWare, The Social Entrepreneurship Award og andre konkurrencer, firmaer og samarbejdspartnere vi arbejder sammen med.

10 6 semester, business development, ideation, study trip, go-no go, internship... På det sjette semester har vi fokus på at udvikle dit forretnings koncept. Du kommer til at arbejde med udvikling af dine ideer. På Business Development, lærer du at udvikle forretningsplaner for den virksomhed, som er i spil. Det kan være din egen eller en du arbejder for. Du vil også få kendskab til og viden om forskellige forretningsmodeller og hvad det kræver at etablere ny virksomhed. Som nogle af de tilhørende emner vil du skulle beskæftige dig med betydningen af netværk, økonomiske og juridiske spørgsmål, budgetstyring og risk-management. Som det eneste studie tilbyder vi praktik i egen virksomhed, ligesom du også kan komme på studietur i samme semester. I 2015 og 2016 besøgte vi universiteter og start-up virksomheder i New York. Du bliver også bekendt med nogle af vores konkurrence-partnere; The Danish National Entrepreneurship Award og CareWare Innovation. Vi håber naturligvis, at du bliver blandt deltagerne i årets finaler:-)

11 7 semester, implementation testing, ACTION, launch, B.A EXAM... På kurset Action lærer du at færdiggøre og realisere projektet, hvor du kommer til at teste og pivot e i forhold til dit projekts holdbarhed, bæredygtighed og realisme. Du kommer også til at arbejde med salg, salgsteknikker og vækststrategier for dit projekt. Det er målet at skærpne, forberede og hjælpe dig til at kunne udvikle en uafhænig forretningsform, uanset om du er del af et team, en eksisterende virksomhed eller vil lancere din egen. Vi forsøger at guide dig igennem dette sidste forløb uanset om du har en social, bæredygtig, platformsbaseret, deleøkonomisk eller blot ren og skær profit orienteret idé. Design Thinking Method and proces Vi anbefaler på det stærkeste at du arbejder med flere projekter under dit studie, ligesom det er afgørende at du samarbejderr med andre i teams, skaber relationer og er åben overfor andre fagligheder og forretningformer. I det sidste semester får du personlig vejledning og mentorering så du kan arbejde bedst tænkeligt og mest effektivt. Og så - til sidst, er du forhåbentlig så langt at du kan lancere din forretningsidé, sammen med dit team, din virksomhed eller alene. God fornøjelse - vi glæder os til at se dig.

12 eksterne undervisere / firmaer / DANMARK: Dansk Mode og Textil BestSeller Greene A/S Lego Arla Foods Godsbanen Danish Fashion Institute Greenpeace Aarhus Municipality Herning Municipality Unfair Fashion Danske Sociale Entreprenører SoulShine F16 CareWare Sager Der Samler The Kaos Pilots The Danish Entrepreneurship Foundation Institut for X Viking Life Saving Equipment undervisernes profiler VIA ENTREPRENEURSHIP Werner Danvøgg: wda@via.dk Business Development, IDeation, Business Planning. Coordinator VIA Design Campus Aarhus. Senior Konsulent VIA Væksthus Aarhus Thomas Østergaard:thos@via.dk Design Thinking, Design for Change, Sustainable Business Design, Cirkular Economy, Social Design. Coordinator, International Classes, VIA Design Campus Herning. Senior Konsulent VIA Væksthus Aarhus Henrik Mariendal: hman@via.dk IDeation, Project Management, Business Development, Viable Business Design. Senior Konsulent & Koordinator VIA Væksthus Aarhus.

13 please visit and like our FaceBook site and get more info at our blog: THE VIA ENTREPRENEURSHIP FACEBOOK SITE: THE VIA ENTREPRENEURSHIP BLOG:

14 links and application formalia VIA ENTREPRENEURSHIP The VIA University Entrepreneurship web page: APPLICATION FORMALIA AND REQUIREMENTS: You apply to the programme at THE VIA ENTREPRENEURSHIP FACEBOOK SITE: THE VIA ENTREPRENEURSHIP BLOG: PICTURES FROM ENTREPRENEURSHIP WEEK, ON INSTAGRAM:

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2014 SÅDAN DELTAGER DU I IDÉKONKURRENCEN KORTE OG MELLEMLANGE UDDANNELSER SAMT KUNSTNERISKE DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende,

Læs mere

Innovation - en styret proces

Innovation - en styret proces Copenhagen School of Innovation - en styret proces Entrepreneurship Copenhagen School of Entrepreneurship (CSE) Entrepreneurship in prac4ce - Innovation & Entrepreneurship in practice Innovation en styret

Læs mere

VIA Film & Transmedia VIA UNIVERSITY COLLEGE

VIA Film & Transmedia VIA UNIVERSITY COLLEGE VIA Film & Transmedia VIA UNIVERSITY COLLEGE 1. Kort om studiet 2. Opbygning (inkl. praktik, udvekslingsmuligheder) 3. Undervisningsform 4. Erhvervsliv og beliggenhed 5. Studenterproduktioner 6. Optagelseskriterier

Læs mere

From innovation to market

From innovation to market Nupark Accelerace From innovation to market Public money Accelerace VC Private Equity Stock market Available capital BA 2 What is Nupark Accelerace Hands-on investment and business developmentprograms

Læs mere

DET NYE VÆKSTMARKED BEDSTEFORÆLDREKØB TIL BØRNEBØRN BLIV FIRST MOVER OG FÅ DANMARKS FØRSTE ANALYSE AF BEDSTEFORÆLDREMARKEDET!

DET NYE VÆKSTMARKED BEDSTEFORÆLDREKØB TIL BØRNEBØRN BLIV FIRST MOVER OG FÅ DANMARKS FØRSTE ANALYSE AF BEDSTEFORÆLDREMARKEDET! DET NYE VÆKSTMARKED BEDSTEFORÆLDREKØB TIL BØRNEBØRN BLIV FIRST MOVER OG FÅ DANMARKS FØRSTE ANALYSE AF BEDSTEFORÆLDREMARKEDET! GRAND ECONOMY 2 3 Grandparents will yearly spend approximately 52.000.000.000

Læs mere

Ekstra Nyhedsbrev fra MidtLab Januar 2014

Ekstra Nyhedsbrev fra MidtLab Januar 2014 Ekstra Nyhedsbrev fra Januar 2014 Diplomforløb i innovation, værktøjskasse og blive-klogere-sammen arrangementer Velkommen til denne ekstraudgave af s nyhedsbrev! Grunden til at vi beder om din opmærksomhed

Læs mere

ÜBERHYPERTYPER. til DIN virksomhed

ÜBERHYPERTYPER. til DIN virksomhed 2 til DIN virksomhed ÜBERHYPERTYPER STRØMSTYRKE til DIN virksomhed Strømstyrke er titlen på et 9 måneders kompetenceudviklingsforløb for kreative iværksættere, der har været i gang i 1-3 år HVAD er Strømstyrke

Læs mere

hvilke slags arbejde kan man have som uddannet tøj designer hvilke ting skal man være god til som tøj designer Hvorfor er mænd løn højere end kvinders

hvilke slags arbejde kan man have som uddannet tøj designer hvilke ting skal man være god til som tøj designer Hvorfor er mænd løn højere end kvinders 2014/2015 tøj designer Indledning: jeg er ikke helt klar på endnu om hvad jeg gerne vil være når jeg bliver ældre. Jeg har valgt tøj designer hvor jeg specielt har fokus på Tekstil/tøjområdet. Det har

Læs mere

Hvad er de kreative erhverv?

Hvad er de kreative erhverv? Hvad er de kreative erhverv? 11 kreative brancher: Arkitektur Bøger og presse Design Film og video Indholdsproduktion og computere Musik Kunst og kunsthåndværk Mode og beklædning Møbler og interiør Radio

Læs mere

PROJEKTLEDELSE I RAMBØLL AGENDA

PROJEKTLEDELSE I RAMBØLL AGENDA PROJEKTLEDELSE I RAMBØLL AGENDA Kort om Rambøll Vores udgangspunkt Rekruttering og kompetencer i forhold Til Ramboll Fundamentals og værdier Om projektledelse i Rambøll Project Excellence Jobfamilier;

Læs mere

SCHOOL OF COMMUNICATION AND CULTURE AARHUS UNIVERSITY MARIANNE PING HUANG 12 APRIL 2018 DEVELOPMENT COORDINATOR

SCHOOL OF COMMUNICATION AND CULTURE AARHUS UNIVERSITY MARIANNE PING HUANG 12 APRIL 2018 DEVELOPMENT COORDINATOR Viden- og innovationsmiljøer i Aarhus SCHOOL OF COMMUNICATION AND CULTURE Fødevarer / Agro Food Park +1000 medarbejdere 75 virksomheder og videninstitutioner 100 ha. + 5 ha. forsøgsmarker +45.000 m 2 -

Læs mere

Udbud på engelsk i UCL. Skabelon til beskrivelse

Udbud på engelsk i UCL. Skabelon til beskrivelse Udbud på engelsk i UCL Skabelon til beskrivelse Indhold 1. Forord... 3 2. What to do... 3 3. Skabelon... 4 3.1 Course Overview... 4 3.2 Target Group... 4 3.3 Purpose of the module... 4 3.4 Content of the

Læs mere

Erhvervsakademi MidtVest. Ekstracurriculære tilbud til studenteriværksættere

Erhvervsakademi MidtVest. Ekstracurriculære tilbud til studenteriværksættere Erhvervsakademi MidtVest Ekstracurriculære tilbud til studenteriværksættere Indhold Generelt om institutionens aktiviteter på området... 3 Inkubatorer, hubs og labs... 3 Studentervæksthus Herning... 3

Læs mere

Profilbeskrivelse for Marketing, Globalisering og Kommunikation Marketing, Globalization and Communication

Profilbeskrivelse for Marketing, Globalisering og Kommunikation Marketing, Globalization and Communication Profilbeskrivelse for Marketing, Globalisering og Kommunikation Marketing, Globalization and Communication Bilag til studieordningen for kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi (cand.merc.) Odense 2009 1

Læs mere

One-Stop-Shop for internationale borgere i Nordjylland

One-Stop-Shop for internationale borgere i Nordjylland One-Stop-Shop for internationale borgere i Nordjylland - Regionalt fokus - Formålet er at tiltrække og fastholde international kvalificeret arbejdskraft Hvorfor International House? Mangel på arbejdskraft

Læs mere

Experience. Knowledge. Business. Across media and regions.

Experience. Knowledge. Business. Across media and regions. Experience. Knowledge. Business. Across media and regions. 1 SPOT Music. Film. Interactive. Velkommen. Program. - Introduktion - Formål og muligheder - Målgruppen - Udfordringerne vi har identificeret

Læs mere

Om teknologi, faglighed og mod - og lidt om at bage boller Geyti, Anna-Maj Stride; Larsen, Stina Meyer; Syse, Mette Damkjær

Om teknologi, faglighed og mod - og lidt om at bage boller Geyti, Anna-Maj Stride; Larsen, Stina Meyer; Syse, Mette Damkjær University Colleges Om teknologi, faglighed og mod - og lidt om at bage boller Geyti, Anna-Maj Stride; Larsen, Stina Meyer; Syse, Mette Damkjær Publication date: 2013 Document Version Tidlig version også

Læs mere

COACH NETWORK MEETING

COACH NETWORK MEETING COACH NETWORK MEETING Tommerup d. 1 The presentation: Split into 4 parts: Who am i? Pre Post Ask questions anytime 2 Who am i? 23 years old Started my career in Vildbjerg Svømmeklub in 2010 Became assistant

Læs mere

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2012 Ungdomsuddannelser DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende, danske og udenlandske, samt undervisere og ledere tilknyttet en dansk

Læs mere

SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 4. FORLØB 2016/2017

SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 4. FORLØB 2016/2017 SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 4. FORLØB 2016/2017 Styrk din rådgivning Strukturudviklingen gør, at vi skal være eksperter i strategi og forretningsudvikling. Vi skal kunne bruge værktøjerne

Læs mere

Flag s on the move Gijon Spain - March 2010. Money makes the world go round How to encourage viable private investment

Flag s on the move Gijon Spain - March 2010. Money makes the world go round How to encourage viable private investment Flag s on the move Gijon Spain - March 2010 Money makes the world go round How to encourage viable private investment Local action groups in fisheries areas of Denmark Nordfyn The organization of FLAG

Læs mere

ENTREPRENØRSKAB FRA GRUNDSKOLE TIL UNGDOMSUDDANNELSE OG VIDEREGÅENDE UDDANNELSE

ENTREPRENØRSKAB FRA GRUNDSKOLE TIL UNGDOMSUDDANNELSE OG VIDEREGÅENDE UDDANNELSE ENTREPRENØRSKAB FRA GRUNDSKOLE TIL UNGDOMSUDDANNELSE OG VIDEREGÅENDE UDDANNELSE NYERE DISKUSSIONER BLANDT FORSKERE OG UNDERVISERE Innovation vs. entreprenørskab Noget der er derude? Noget der skabes? Genstand

Læs mere

Modul 13. Ergoterapeutiske professionsfærdigheder og professionsudøvelse. Valgfag. Create the future! Nye måder at tænke tværprofessionalitet på

Modul 13. Ergoterapeutiske professionsfærdigheder og professionsudøvelse. Valgfag. Create the future! Nye måder at tænke tværprofessionalitet på Modul 13 Ergoterapeutiske professionsfærdigheder og professionsudøvelse Valgfag Create the future! Nye måder at tænke tværprofessionalitet på Create the future! New ways of thinking Inter-professionally

Læs mere

Tilmelding foregår via www.startup.ffe-ye.dk og alle teams får ved tilmelding tildelt en TEAMPROFIL.

Tilmelding foregår via www.startup.ffe-ye.dk og alle teams får ved tilmelding tildelt en TEAMPROFIL. Start Up Programme Start Up Programme Start Up Programme er et entreprenørskabsforløb med konkurrencer, mødet med omverdenen og inspiration til undervisning i entreprenørskab. I forløbet arbejdes der med

Læs mere

BA 1. Semester. Eksamen synopsis. Udarbejdet af Neslihan Gökce Kaya

BA 1. Semester. Eksamen synopsis. Udarbejdet af Neslihan Gökce Kaya BA 1. Semester Eksamen synopsis Udarbejdet af Neslihan Gökce Kaya 2013 BA 1. Semester Econcept development Præsentation og Motivation Til eksamen har min gruppe og jeg arbejdet med 3 rapporter indenfor

Læs mere

HHX fyr op under. ambitionerne. En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, kultur og det internationale.

HHX fyr op under. ambitionerne. En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, kultur og det internationale. fyr op under 09102014 ambitionerne En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, kultur og det internationale. 2 Velkommen til IBC Handels- gymnasiet Fredericia/Middelfart IBC HANDELSGYMNASIET

Læs mere

Cleantech fra hele verden

Cleantech fra hele verden Cleantech fra hele verden 14. januar 2010 Væksthusene gør udfordringer til muligheder Mission Vi aktiverer vækstpotentialet hos virksomheder og iværksættere i Hovedstadsregionen Vision Sammen med vores

Læs mere

INNOVATIONSLEDELSE. Professor Mogens Dilling-Hansen, Aarhus universitet, Handels- og IngeniørHøjskolen

INNOVATIONSLEDELSE. Professor Mogens Dilling-Hansen, Aarhus universitet, Handels- og IngeniørHøjskolen Aarhus Universitet Forårssemesteret 2011 Master i offentlig ledelse INNOVATIONSLEDELSE Undervisere: Professor Mogens Dilling-Hansen, Aarhus universitet, Handels- og IngeniørHøjskolen Professor Christian

Læs mere

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN. KANDIDAT I SOFTWAREUDVIKLING OG -TEKNOLOGI ITU.dk/uddannelser

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN. KANDIDAT I SOFTWAREUDVIKLING OG -TEKNOLOGI ITU.dk/uddannelser IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN KANDIDAT I SOFTWAREUDVIKLING OG -TEKNOLOGI ITU.dk/uddannelser SOFTWAREUDVIKLING OG -TEKNOLOGI Den 2-årige kandidatuddannelse (MSc) i Softwareudvikling og teknologi er en moderne

Læs mere

Iværksætter fra VIDEA fik pris for innovative arbejde

Iværksætter fra VIDEA fik pris for innovative arbejde Antoniya Doneva (ANTD) Fra: Antoniya Doneva (ANTD) Sendt: 30. august 2013 10:50 Emne: EiUs nyhedsbrev august EiUs nyhedsbrev udsendes hver anden måned for at give overblik over EiU projektets status og

Læs mere

Lovkrav vs. udvikling af sundhedsapps

Lovkrav vs. udvikling af sundhedsapps Lovkrav vs. udvikling af sundhedsapps Health apps give patients better control User Data Social media Pharma Products User behaviour Relatives www Self monitoring (app) data extract Healthcare specialists

Læs mere

Til: Pressens uddannelsesfond ebj@pressensuddannelsesfond.dk. Peter Mørk Nordjyske Medier

Til: Pressens uddannelsesfond ebj@pressensuddannelsesfond.dk. Peter Mørk Nordjyske Medier Til: Pressens uddannelsesfond ebj@pressensuddannelsesfond.dk Peter Mørk Nordjyske Medier Journalnummer (A979-15) New York Start-up mentalitet i journalistikken. 18.10.2015 25.10.2015 Kursuset i New York

Læs mere

24-03-2014. Til direktionen KFF. Sagsnr. 2014-0059806. Kommissorium for Borgerkontakt og Digital Innovation. Dokumentnr.

24-03-2014. Til direktionen KFF. Sagsnr. 2014-0059806. Kommissorium for Borgerkontakt og Digital Innovation. Dokumentnr. KØBENHAVNS KOMMUNE Københavns Borgerservice Frontoffice NOTAT Til direktionen KFF Kommissorium for Borgerkontakt og Digital Innovation Borgerne, brugerne, tilflytterne og turisterne Hver dag har vores

Læs mere

Velkommen DMD ere 2010! Lone Malmborg / malmborg@itu.dk

Velkommen DMD ere 2010! Lone Malmborg / malmborg@itu.dk Velkommen DMD ere 2010! Lone Malmborg / malmborg@itu.dk Program 2 Formiddag 10:00 Velkommen til Digitale Medier og Design lidt om uddannelsen 10:20 John Paulin Hansen og Ditte Bergstrøm om Formidling,

Læs mere

Den uddannede har viden om: Den uddannede kan:

Den uddannede har viden om: Den uddannede kan: Den uddannede har viden om: Den uddannede kan: Den uddannede kan: Den studerende har udviklingsbaseret viden om og forståelse for Den studerende kan Den studerende kan Den studerende har udviklingsbaseret

Læs mere

U = Ungdomsuddannelser, F = Folkeskoler, B = Børnehaver, A = Andet

U = Ungdomsuddannelser, F = Folkeskoler, B = Børnehaver, A = Andet U = Ungdomsuddannelser, F = Folkeskoler, B = Børnehaver, A = Andet 16. Sci.-koo. møde (P) Aktivitet 17: Planlægge og evaluere det grønne fingeraftryk. 20.-27. Netværksbesøg (U) Aktivitet 1: Besøg der har

Læs mere

Skab forretning med CSR

Skab forretning med CSR VELKOMMEN I DANMARKS CSR HUS Skab forretning med CSR Opbyg de rette CSR kompetencer og løsninger i samarbejde med Green Network GREEN NETWORK MAKE CSR YOUR BUSINESS NÅ I MÅL MED CSR Få styr på kvaliteten

Læs mere

Midtvejsevaluering af projektet

Midtvejsevaluering af projektet Antoniya Doneva (ANTD) Fra: Antoniya Doneva (ANTD) Sendt: 25. oktober 2013 15:00 Til: Antoniya Doneva (ANTD) Emne: EiUs Nyhedsbrev oktober EiUs nyhedsbrev udsendes hver anden måned for at give overblik

Læs mere

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2008. Nyt tilbud til studerende ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Studiejob. Side

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2008. Nyt tilbud til studerende ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Studiejob. Side Studiejob Hvordan finder jeg et relevant studiejob? Det spørgsmål er der mange studerende, der stiller sig selv. Nogle har måske et par gode bud men ved du også, at kan hjælpe? Fokus I 2008 har vi sat

Læs mere

Husk til Camilla: at spørge Louise fra disko:wax om vi kan få Kesi til at booste for 500 kr næste gang han deler på Facebook

Husk til Camilla: at spørge Louise fra disko:wax om vi kan få Kesi til at booste for 500 kr næste gang han deler på Facebook Social Medie Drift Titel Status på projektet Social Medie Drift Husk til Camilla: at spørge Louise fra disko:wax om vi kan få Kesi til at booste for 500 kr næste gang han deler på Facebook Status Drift

Læs mere

How consumers attributions of firm motives for engaging in CSR affects their willingness to pay

How consumers attributions of firm motives for engaging in CSR affects their willingness to pay Bachelor thesis Institute for management Author: Jesper Andersen Drescher Bscb(sustainability) Student ID: 300545 Supervisor: Mai Skjøtt Linneberg Appendix for: How consumers attributions of firm motives

Læs mere

Challenges for the Future Greater Helsinki - North-European Metropolis

Challenges for the Future Greater Helsinki - North-European Metropolis Challenges for the Future Greater Helsinki - North-European Metropolis Prof. Dr.-Ing. / M.A. soc. pol. HafenCity University Hamburg Personal introduction background: - urban and regional planning - political

Læs mere

MILJØARBEJDET PÅ AAU SØREN LØKKE / AAU / DCEA / AAU OPLÆG OM MILJØUDVALGET OG MILJØARBEJDET PÅ AAU TIL MORGENMØDE I NBEN OM GREEN LEAN 26/6 2013

MILJØARBEJDET PÅ AAU SØREN LØKKE / AAU / DCEA / AAU OPLÆG OM MILJØUDVALGET OG MILJØARBEJDET PÅ AAU TIL MORGENMØDE I NBEN OM GREEN LEAN 26/6 2013 MILJØARBEJDET PÅ AAU SØREN LØKKE / AAU / DCEA / AAU OPLÆG OM MILJØUDVALGET OG MILJØARBEJDET PÅ AAU TIL MORGENMØDE I NBEN OM GREEN LEAN 26/6 2013 Miljøudvalget Formand Søren Løkke Lektor, Institut for Planlægning

Læs mere

1 s01 - Jeg har generelt været tilfreds med praktikopholdet

1 s01 - Jeg har generelt været tilfreds med praktikopholdet Praktikevaluering Studerende (Internship evaluation Student) Husk at trykke "Send (Submit)" nederst (Remember to click "Send (Submit)" below - The questions are translated into English below each of the

Læs mere

Engelsk. Niveau C. De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005. Casebaseret eksamen. www.jysk.dk og www.jysk.com.

Engelsk. Niveau C. De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005. Casebaseret eksamen. www.jysk.dk og www.jysk.com. 052430_EngelskC 08/09/05 13:29 Side 1 De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005 Side 1 af 4 sider Casebaseret eksamen Engelsk Niveau C www.jysk.dk og www.jysk.com Indhold: Opgave 1 Presentation

Læs mere

VIDEA Herning var vært for Startup Weekend

VIDEA Herning var vært for Startup Weekend Antoniya Doneva (ANTD) Fra: Antoniya Doneva (ANTD) Sendt: 13. december 2013 08:27 Til: Antoniya Doneva (ANTD) Emne: EiUs nyhedsbrev december EiUs nyhedsbrev udsendes hver anden måned for at give overblik

Læs mere

2. udgave 2013. 1. udgave af innovationsstrategien blev udgivet 2007 Borgerservice og Biblioteker, Møllegade 1, Aarhus C

2. udgave 2013. 1. udgave af innovationsstrategien blev udgivet 2007 Borgerservice og Biblioteker, Møllegade 1, Aarhus C It has to be an experimental culture. There has to be an enthusiasm for new ideas. You have to have a culture that s willing to explore new ideas, test them and then get rid of them if they re not good

Læs mere

ENTREPRENEURIAL ENGINEERING. 2-årig Cand.scient.techn. uddannelse ses.aau.dk

ENTREPRENEURIAL ENGINEERING. 2-årig Cand.scient.techn. uddannelse ses.aau.dk ENTREPRENEURIAL ENGINEERING 2-årig Cand.scient.techn. uddannelse ses.aau.dk NY UDDANNELSE Skab nye forretningsmuligheder Gør din virksomhed stærkere og dit job sjovere Eller skab din egen virksomhed Cand.scient.techn.

Læs mere

Kriterie for at bestå: Deltagelse i undervisningstiden, udarbejdelse af e-magasin, deltagelse i fælles fremlægning.

Kriterie for at bestå: Deltagelse i undervisningstiden, udarbejdelse af e-magasin, deltagelse i fælles fremlægning. 1. E-MAGASINER (Herning) Hvem kan deltage: Studerende i Herning Kriterie for at bestå: Deltagelse i undervisningstiden, udarbejdelse af e-magasin, deltagelse i fælles fremlægning. På kurset lærer du at

Læs mere

Designanvendelse i detalje & optimering

Designanvendelse i detalje & optimering Designanvendelse i detalje & optimering Stephan Astrup Nielsen 2000 Stifter SANDesign 2001 Afgang fra Arkitektskolen Aarhus 2002 Tilknyttes Arkitektskolen Aarhus Institut for Design 2004 Tilknyttes Designhögskolan

Læs mere

Pilotforløb(eksempel): Idea Management Tool. Aftalen. Ansvarlig. Modtager. info@sputnik5.com www.sputnik5.com

Pilotforløb(eksempel): Idea Management Tool. Aftalen. Ansvarlig. Modtager. info@sputnik5.com www.sputnik5.com TELEFON MAIL WEB 52 30 20 55 info@sputnik5.com www.sputnik5.com Pilotforløb(eksempel): Idea Management Tool Modtager Ansvarlig Fornavn: Efternavn: Stilling: Virksomhed: Kontakt info: Martin Schorling Overgård

Læs mere

VIDENBYEN FREDERIKSBERG. Sådan får man viden i spil - Om samarbejde mellem uddannelsesinstitutioner, virksomheder og kommuner

VIDENBYEN FREDERIKSBERG. Sådan får man viden i spil - Om samarbejde mellem uddannelsesinstitutioner, virksomheder og kommuner VIDENBYEN FREDERIKSBERG Sådan får man viden i spil - Om samarbejde mellem uddannelsesinstitutioner, virksomheder og kommuner GENERELLE TENDENSER OM INNOVATION Partnerskaber om innovation: I dag skabes

Læs mere

TÆT PÅ DIG TÆT PÅ JOB

TÆT PÅ DIG TÆT PÅ JOB TÆT PÅ DIG TÆT PÅ JOB PRAKTIKPLADSER OG PROJEKTSAMARBEJDER Præsentation af Erhvervsakademi Sjælland Geografisk placering i Roskilde, Køge, Slagelse, Næstved og Nykøbing F. Udbyder 25 korte og mellemlange

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET OG ERHVERVSSAMARBEJDE

AARHUS UNIVERSITET OG ERHVERVSSAMARBEJDE 1. JUNI 2010 AARHUS UNIVERSITET OG ERHVERVSSAMARBEJDE CENTERDIREKTØR FLEMMING K. FINK TATION præsen1 VIDENSAMARBEJDE: UNIVERSITET, MYNDIGHED, ERHVERVSLIV Universiteter Undervisning og højtuddannede Virksomheder

Læs mere

A Strategic Partnership between Aarhus University, Nykredit & PwC. - Focusing on Small and Medium-sized Enterprises

A Strategic Partnership between Aarhus University, Nykredit & PwC. - Focusing on Small and Medium-sized Enterprises A Strategic Partnership between Aarhus University, Nykredit & PwC - Focusing on Small and Medium-sized Enterprises 04-12-2013 1 Why Danmark vinder bronze i innovation, men sakker bagud i forhold til vores

Læs mere

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2014 SÅDAN DELTAGER DU I IDÉKONKURRENCEN OG DA VINCI UNGDOMSUDDANNELSERNE DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende, danske og udenlandske,

Læs mere

AFTAGERNES BEHOV FOR VIDEN

AFTAGERNES BEHOV FOR VIDEN AFTAGERNES BEHOV FOR VIDEN ved Forskningsdirektør Per Falholt Novozymes A/S Novozymes har produkter indenfor en række forskellige industrier Food and Beverages Biofuels and biomass conversion Household

Læs mere

BILLEDKUNSTNERISK GRUNDKURSUS MIDT VEST

BILLEDKUNSTNERISK GRUNDKURSUS MIDT VEST BILLEDKUNSTNERISK GRUNDKURSUS MIDT VEST & Kulturregion Midt- og Vestsjælland ER DU SERIØST INTERESSERET I AT ARBEJDE MED VISUELLE UDTRYKSFORMER? Kulturregion Midt- og Vestsjælland, som består af 8 kommuner,

Læs mere

(INFORMATION TECHNOLOGY)/ (OPTICS AND ELECTRONICS)

(INFORMATION TECHNOLOGY)/ (OPTICS AND ELECTRONICS) MASTER OF SCIENCE IN ENGINEERING (INFORMATION TECHNOLOGY)/ (OPTICS AND ELECTRONICS) INGENIØRDOCENT HEAD OF PROGRAMS UNI VERSITy WHO AM I? Henrik Karstoft (hka@eng.au.dk) Ingeniørdocent @ ASE/ENG, Signal

Læs mere

Tilskud til opstart af CPH Food Loft et kreativt madhus

Tilskud til opstart af CPH Food Loft et kreativt madhus Tilskud til opstart af CPH Food Loft et kreativt madhus Den københavnske madbranche har været igennem en stor udvikling de sidste 10 år. Med forfatningen for Ny Nordisk Mad og åbningen af Noma er København

Læs mere

Midtvejsevaluering af projektet

Midtvejsevaluering af projektet Antoniya Doneva (ANTD) Fra: Antoniya Doneva (ANTD) Sendt: 20. november 2013 12:25 Til: Antoniya Doneva (ANTD) Emne: Projekt Entreprenørskab i VIAs uddannelser Nyhedsbrev EiUs nyhedsbrev udsendes for at

Læs mere

07.03.13 DANSIC13 IMPACT IDEER@DANSIC

07.03.13 DANSIC13 IMPACT IDEER@DANSIC 07.03.13 DANSIC13 IMPACT IDEER@DANSIC DANSIC DANSIC er en frivillig, studenterdrevet non-profit platform for social innovation. DANSIC s mission er at inspirere til social innovation - nye løsninger på

Læs mere

hub north - 3rd announcement Bliv bedre endnu!

hub north - 3rd announcement Bliv bedre endnu! hub north - 3rd announcement Bliv bedre endnu! Hub North inviterer til gratis, målrettet forretningsudvikling under ledelse af specialiserede konsulenter. Det er sidste chance for at sikre sig en af de

Læs mere

masterprogram i Direkte Udbydes i København, Odense og Aarhus

masterprogram i Direkte Udbydes i København, Odense og Aarhus masterprogram i Direkte & Indirekte Skatter (MMA) Udbydes i København, Odense og Aarhus 2 Masterprogram i Direkte & Indirekte Skatter (MMA) Masterprogram i Direkte & Indirekte Skatter (MMA) Rådgivning

Læs mere

Center for Anvendt Kunstnerisk Innovation

Center for Anvendt Kunstnerisk Innovation Center for Anvendt Kunstnerisk Innovation CAKI/ Fremtidens væksthus for de Kunstneriske og Kreative Uddannelser Projektbeskrivelse, Philip de Langes Allé 10, 1435 København K 1 Indhold Notat vedrørende

Læs mere

POWERMAN. Powerman er organiseret under IPA som er en Non Profit organisation med hovedsæde i Holland.

POWERMAN. Powerman er organiseret under IPA som er en Non Profit organisation med hovedsæde i Holland. POWERMAN Det verdensomspændende Duathlon stævne POWERMAN er endelig kommet til Danmark. POWERMAN er verdens største Duathlon event og den er udbredt over hele verden med løb på alle kontinenter. POWERMAN

Læs mere

23 April 2014 NBE. Relationer skaber resultater

23 April 2014 NBE. Relationer skaber resultater 23 April 2014 NBE Relationer skaber resultater Einar Scholte Er direktør i Valcon. Har tidligere arbejdet som underviser på CBS og Copenhagen School of Logistics samt som leder i Unicare, Radiometer, PWC

Læs mere

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI Vision: Scenarier Et internationalt universitet med fokus på de studerende Vejviseren til dit rette valg Destination for læring & oplysning Livet & menneskene

Læs mere

Status på det internationale arbejde i Horsens Kommune

Status på det internationale arbejde i Horsens Kommune Internationaliseringsudvalget Rådhustorvet 4 8700 Horsens Telefon: 76292929 Horsens d. 18. august 2014 NOTAT Status på det internationale arbejde i Horsens Kommune Horsens er en international studieby

Læs mere

Spil i undervisningen

Spil i undervisningen Indledning tema 1: Spil i undervisningen Steffen Löfvall Chefkonsulent Dekansekretariatet for uddannelse Copenhagen Business School sl.edu@cbs.dk Michael Pedersen Specialkonsulent Akademisk IT Roskilde

Læs mere

10 trin til en succesfuld Facebook side

10 trin til en succesfuld Facebook side 10 trin til en succesfuld Facebook side Allerførst vil jeg gerne fortælle dig, hvor fedt jeg synes, det er, at du har downloadet denne E-bog. Det lyder måske lidt selvhøjtideligt, men jeg elsker at dele

Læs mere

Succesfulde virksomheders DNA

Succesfulde virksomheders DNA Succesfulde virksomheders DNA - fra produktionskultur til innovationskultur - Danmarks Mejeritekniske Selskab den 28. januar 2016 Frederikke Kroon, KROONS - Instant Business Innovation The Sharing economy

Læs mere

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl MOOLA - sundhed for krop & sjæl Velkommen til MOOLA Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl sundhed for krop & sjæl Information og inspiration til en sund krop,

Læs mere

1. R E J S E B R E V

1. R E J S E B R E V 1. R E J S E B R E V Dato: 18/9 2012 Pernille Larsen Studie nr. HS10047 Email: 1004861@ucn.dk Mit 5 semester på Monash Peninsula University I Frankston, Melbourne, Australien I perioden 7/7 2012 15/12

Læs mere

Systemic Team Coaching

Systemic Team Coaching Systemic Team Coaching Styrk og udvikle lederteamets, ledernes og forretningens potentiale Systemic team coaching er en meget effektiv proces til at optimere performance af individuelle team medlemmer,

Læs mere

ICON Hairspa forår 2015

ICON Hairspa forår 2015 KURSER FORÅR 2015 ICON Hairspa forår 2015 Velkommen til et nyt og friskt kursusår med ICON Hairspa. Et nyt år står klar, og vi vil her gerne benytte chancen for at takke alle vore kunder for opbakningen

Læs mere

The Gold Mine. Lean i service og produktion INVITATION >

The Gold Mine. Lean i service og produktion INVITATION > INVITATION > The Gold Mine Lean i service og produktion DI s Produktivitetskonference 2009 Tirsdag den 31. marts onsdag den 1. april 2009 Munkebjerg Hotel, Vejle The Gold Mine Lean i service og produktion

Læs mere

Sustainable Business Change Manager

Sustainable Business Change Manager Infomateriale Sustainable Business Change Manager Et meritgivende 5- måneders kursus i forandringsledelse og CSR ver. 2.0 Introduktion Hvad er CSR ver. 2.0? Fra velgørenhed 6l forretning At arbejde med

Læs mere

Time- og eksamensplaner, efterår 2014

Time- og eksamensplaner, efterår 2014 Time- og eksamensplaner, efterår 2014 For at undgå sammenfald af timer og eksaminer er planlægningen af undervisning og eksamen på cand.merc. gennem flere år sket med udgangspunkt i nedenstående fagklynger.

Læs mere

Copenhagen Business School. Ekstracurriculære tilbud til studenteriværksættere

Copenhagen Business School. Ekstracurriculære tilbud til studenteriværksættere Copenhagen Business School Ekstracurriculære tilbud til studenteriværksættere Indhold Generelt om organisering på området... 3 Inkubatorer, hubs og labs... 3 CSE: Copenhagen School of Entrepreneurship...

Læs mere

Læreruddannelsen Aarhus med de mange muligheder. VIA University College

Læreruddannelsen Aarhus med de mange muligheder. VIA University College Læreruddannelsen Aarhus med de mange muligheder VIA University College Campus Aarhus C Ceresbyen 24 8000 Aarhus C Tlf.: 87 55 30 00 VIA.DK VIA University College Læreruddannelsen Aarhus Optagelse med andet

Læs mere

The Thesis M.Sc. In Technical IT (Civilingeniør)

The Thesis M.Sc. In Technical IT (Civilingeniør) 27. OCTOBER The Thesis M.Sc. In Technical IT (Civilingeniør) Electrical Engineering and ICT Who are we? Henrik Karstoft (hka@iha.dk) Ingeniørdocent @ASE, Leading the group in Signal Processing and Control@ASE/EICT

Læs mere

MILJØMENTOR LAV DIN EGEN FILM M AR IAGERFJORD KO M M U N E

MILJØMENTOR LAV DIN EGEN FILM M AR IAGERFJORD KO M M U N E MILJØMENTOR LAV DIN EGEN FILM MILJØMENTOR HVAD ER EN MILJØMENTOR? En mentor er en erfaren person, som gennem rådgivning, sparring, vejledning, coaching og feedback deler ud af sin erfaring og sine kompetencer

Læs mere

PTI PROF. BACHELOR PRODUKT- UDVIKLING OG TEKNISK INTEGRATION HORSENS

PTI PROF. BACHELOR PRODUKT- UDVIKLING OG TEKNISK INTEGRATION HORSENS PROF. BACHELOR PTI PRODUKT- UDVIKLING OG TEKNISK INTEGRATION HORSENS TEKNOLOGI OG BUSINESS UDDANNELSER VIA UNIVERSITY COLLEGE CAMPUS HORSENS Chr. M. Østergaards Vej 4 DK-8700 Horsens +45 8755 4000 horsens@viauc.dk

Læs mere

Virring Skole læring, fællesskab og glæde

Virring Skole læring, fællesskab og glæde Virring Skole læring, fællesskab og glæde Uddannelsesplan for skoleåret 2014-2015 Indholdsfortegnelse: Velkommen - s. 2 Grundoplysninger - s. 3 Skolens kultur og særkende - s.3 Praktik, organisering og

Læs mere

Nyheder i Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark. Kommende arrangementer. Se dette nyhedsbrev i en browser.

Nyheder i Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark. Kommende arrangementer. Se dette nyhedsbrev i en browser. Se dette nyhedsbrev i en browser Nyheder i Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark August 2014 Her kan du læse om de aktiviteter, der sker i øjeblikket i NBE NordDanmark og læse nyheder om

Læs mere

Nye veje til vækst - Oplevelser (også) i traditionelle erhverv

Nye veje til vækst - Oplevelser (også) i traditionelle erhverv Nye veje til vækst - Oplevelser (også) i traditionelle erhverv MEA - 18. maj 2010 Projektleder Jeppe Keller E-mail: jkj@silkeborg.dk Mobil: 5149 0242 Projektet støttes af: Hvem er jeg? Jeppe Keller, Cand.Scient.Pol

Læs mere

5. Vores Skole bruger verden hver dag

5. Vores Skole bruger verden hver dag 5. Vores Skole bruger verden hver dag Skoler og virksomheder kan få mere ud af hinanden Skoler og virksomheder kan indgå både dybere og længerevarende samarbejder, der kan være med til at forberede eleverne

Læs mere

REDKEN EDUCATION 2018 LEARN BETTER. EARN BETTER. LIVE BETTER.

REDKEN EDUCATION 2018 LEARN BETTER. EARN BETTER. LIVE BETTER. REDKEN EDUCATION 2018 LEARN BETTER. EARN BETTER. LIVE BETTER. MESSAGE TO THE TRIBE OUR MISSION Redken strives to instill the principles of wealth and success to the professional salon industry. Our goal

Læs mere

PROCESKONSULENT- UDDANNELSEN WWW.ATTRACTOR.DK/PROCES

PROCESKONSULENT- UDDANNELSEN WWW.ATTRACTOR.DK/PROCES PROCESKONSULENT- UDDANNELSEN KOM PÅ DANMARKS MEST EFTERTRAGTEDE UDDANNELSE SOM PROCESKONSULENT. HER FÅR DU VIDEN OG INDSIGT, DER ER SKRÆDDERSYET TIL ARBEJDET MED PROCESSER I ORGANISATIONER AF EN HVER ART.

Læs mere

Roskilde Universitet Jeanette Lindholm PHD-.student

Roskilde Universitet Jeanette Lindholm PHD-.student Roskilde Universitet Jeanette Lindholm PHD-.student jeaneli@ruc.dk Recognition of Prior Learning in Health Educations JEANETTE LINDHOLM PHD-STUDENT Research question How do RPL students experience themselves

Læs mere

SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE

SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE Hvordan foregår Idékonkurrencen?... 1 Hvordan bedømmes Idékonkurrencen?... 3 Regler for deltagelse i Idékonkurrencen... 4 Kontakt... 5 Tilmeldingsguide:

Læs mere

Sustainable Business Change Manager

Sustainable Business Change Manager Infomateriale Sustainable Business Change Manager Et meritgivende 6- ugers kursus i forandringsledelse og CSR ver. 2.0 Introduktion Hvad er CSR ver. 2.0? Fra velgørenhed 6l forretning At arbejde med samfundsansvar

Læs mere

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING SEMINAR OG WORKSHOPFORLØB Evnen til at udnytte nye markedsmuligheder og digitale forretningsområder har afgørende betydning for en virksomheds potentiale og konkurrenceevne.

Læs mere

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN BACHELOR I DIGITALE MEDIER OG DESIGN ITU.dk/uddannelser BLIV BACHELOR I DIGITALE MEDIER OG DESIGN Interesserer du dig for digitale medier og kommunikation? Kunne du forestille

Læs mere

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN BACHELOR I DIGITALE MEDIER OG DESIGN ITU.dk/uddannelser BLIV BACHELOR I DIGITALE MEDIER OG DESIGN Interesserer du dig for digitale medier og kommunikation? Kunne du forestille

Læs mere

Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers

Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

Aktivitet Dag Start Lektioner Uge BASP0_V1006U_International Human Resource Management/Lecture/BASP0V1006U.LA_E15onsdag 11:40 3 36 41

Aktivitet Dag Start Lektioner Uge BASP0_V1006U_International Human Resource Management/Lecture/BASP0V1006U.LA_E15onsdag 11:40 3 36 41 Aktivitet Dag Start Lektioner Uge BASP0_V1006U_International Human Resource Management/Lecture/BASP0V1006U.LA_E15onsdag 11:40 3 36 41 BASP0_V1006U_International Human Resource Management/Lecture/BASP0V1006U.LA_E15tirsdag

Læs mere

Engelsk. Niveau D. De Merkantile Erhvervsuddannelser September Casebaseret eksamen. og

Engelsk. Niveau D. De Merkantile Erhvervsuddannelser September Casebaseret eksamen.  og 052431_EngelskD 08/09/05 13:29 Side 1 De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005 Side 1 af 4 sider Casebaseret eksamen Engelsk Niveau D www.jysk.dk og www.jysk.com Indhold: Opgave 1 Presentation

Læs mere

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2013. Ungdomsuddannelserne

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2013. Ungdomsuddannelserne DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2013 Ungdomsuddannelserne DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende, danske og udenlandske, samt undervisere og ledere tilknyttet en dansk

Læs mere