DM i Havfiskeri Småbåd & Trolling FTK Kalender

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DM i Havfiskeri Småbåd & Trolling FTK Kalender"

Transkript

1 DM i Havfiskeri Småbåd & Trolling FTK Kalender

2 Forsiden på dette nyhedsbrev siger nærmest det hele: Det har været småt med fangsterne i den forgangne måned. Storebælt har været ekstremt stille og der er ikke registreret fangstrapporter på hjemmesiden eller sendt rapporter til sekretæren inden deadline for dette nyhedsbrev. Vi gør opmærksom på en lille ændring i reglerne for lodtrækning om blink. Foruden fangstrapporter der er tilmeldt på hjemmesiden, vil rapporter der mailes til sekretæren også deltage i konkurrencen. En anden ændring er at der skal medsendes et billede for at kunne deltage i lodtrækningen. Det behøver ikke at være et billede af fisk kan være et stemningsbillede eller andet. I sommerens udgaver af nyhedsbrevet vil der være minimalt med officielt stof så send en masse beretninger og rapporter fra jeres fisketure hen over sommeren til sekretæren! Husk deadline for indsendelse af materiale er d. 25. i måneden. Husk også at støtte klubbens sponsorer når der skal handles grej til sommerens fiskeri: Jan & Bo s Lystfiskershop og Odense Jagt & Fritid. God sommer & Knæk og Bræk!

3 Gutterne i Midtjysk Småbådsfiskeklub meldte sig på banen som arrangører for DM i Havfiskeri 2016 for lang tid siden. Gennem året har man på arrangementets Facebook sidekunne følge hvordan planlægningen skred fremad og ikke mindst hvordan den ene sponsor efter den anden valgte at bakke op. Hirtshals var valgt som udgangspunkt og konkurrencen skulle afvikles som en artskonkurrence, hvor hver art gav point efter dens vægt ud fra en pointliste. Havet ud for Hirtshals byder på en masse spændende fiskepladser og muligheden for at fiske disse fra småbåd, gjorde ikke arrangementet mindre interessant! Fra FTK var vi fire både der havde aftalt at tage med til DM og støtte op om vores søsterklubs arrangement. De fire både var Team Fly, Team Maja, Team Nyholm og Team Sea Hunter. Mandagen før vi skulle afsted mødtes vi hos undertegnede og bandt tackler og drøftede mulige strategier for fiskeriet.

4 Ingen af os havde fisket fra småbåd i området før, så vi var totalt novicer. Heldigvis havde MSK lovet at udlevere et hav af positioner til deltagerne, så man havde noget at tage udgangspunkt i. Fredag oprandt og én for én satte vi kursen nordpå. Nu går det i forvejen ikke for hurtigt med en båd efter bilen, men uheld og vejrarbejde på motorvejen gjorde sit til at det blev en lang tur. Alle kom dog frem og fik sat bådene i og fik klaret de officielle ting i forhold til at melde sit fremmøde. Dagene op til konkurrencen havde budt på fantastisk vejr og nogle af de deltagende teams havde valgt et par træningsdage og dem fik de i havblik. Alle mand havde med stor spænding fuldt vejrprognoserne time for time. Alle medier var enige om at det flotte vejr ville slå over i blæst, og flagene på bådene i havnen var et synligt bevis på dette. Hvis vi ville kunne komme på vandet lørdag, ville det blive i høj sø. Vi gav pokker i dårlige vejrvarsler og begav os op på en restaurant og nødt et godt måltid mad og godt selskab.

5 Lørdag morgen kl blev der afholdt skippermøde. Meldingen var at der var for meget vind, men det så ud til at den ville falde. Konkurrencestart blev udsat en time og der ville således være skippermøde igen kl. 7. Ventetiden blev brugt med rundstykker og kaffe og da kl. klokken blev 7 blev starten udskudt endnu en time. Kl. 8 gentog historien sig. Ventetiden blev brugt med endnu flere kopper kaffe og besøg i de fremmødte sponsorers stande. Der var efterhånden ingen der rigtigt troede på at det ville blive muligt at afvikle lørdagens fiskeri. Lidt i 9, tog et par medlemmer af stævneledelsen en kort tur ud af havnen for at vurdere tingenes tilstand. På skippermødet kl. 9 blev dagens fiskeri aflyst. Beslutningen blev mødt med store klapsalver fra de 49 fremmødte bådteams. Alle var enige om at dette var den helt rigtige beslutning. MSK havde lavet en aftale med Nordsø Museet, så DM deltagere kunne komme ud og se på fisk til en reduceret pris. Nogle tog imod dette tilbud, men mange andre valgte at fortrække til bådene til hyggesnak og en formiddags øl..

6 I FTK regi valgte vi det sidstnævnte og der blev hygget godt og grundigt. Når vi nu var forhindret i at komme på havet og fiske, blev vi enige om at forsøge os efter makreller og rødspætter i havnen. Dette forsøg udmøntede sig i fangsten af en masse små hvillinger på 10 cm længde. Sven Nyholm brillerede med fangsten af en søstjerne. Ovenpå det hårde fiskeri, valgte de fleste at tage en middagslur! Lørdag aften var der fællesspisning i det store telt. Maden var god, vinen var god og der var en super god stemning. Nogle slingrede tilbage til sovepladserne på deres både tidligt på aftenen, nogle valgte at slutte af med et par øl i byen, mens andre valgte at feste igennem til Byfest i Tårnby.

7 Søndag morgen var vejrudsigten ikke blevet bedre tværtimod. Så konkurrencen blev aflyst på første skippermøde. Det blev meddelt at der ville blive trukket lod om alle præmier kl. 10. De næste par timer blev alle både taget op, under professionel ledelse af arrangørerne. Det var lykkedes MSK at skaffe sponsorater for over kr. og det var da også et imponerende præmiebord de kunne diske op med. DM i Havfiskeri blev i stedet til DM i Lodtrækning. Lodtrækningen foregik på den måde at alle de teams der havde valgt at blive til lodtrækningen, havde smidt deres sikkerhedsbrik i en spand, og der blev så trukket lod blandt disse. Efterhånden som man blev udtrukket, kunne man frit vælge mellem de forskellige præmier. Team Maja blev udtrukket som nr. 2 og valgte præmien for flest arter. Efter lidt tid var det Team Fly der kunne tage turen til præmiebordene for at vælge en præmie. Længere nede i feltet kom Team Sea Hunter og Team Nyholm også, og således kom de fire både fra FTK alle hjem fra DM med præmier. Vejret er der ingen der er herre over og derfor blev fiskeriet desværre aflyst. Men der skal lyde en stor tak til arrangørerne fra Midtjysk Småbådsfiskeklub for et godt og vel arrangeret arrangement! Af David Nielsen.

8

9 3. og 4. afd. Trolling 2016 Traditionen tro blev 3. og 4. afdeling holdt som et dobbeltstævne over en hel weekend med spisning. Som noget nyt i år havde vi valgt at lægge stævnet i Nyborg, da der er mange som helst vil fiske i Storebælt frem for Lillebælt. Desværre kaster Storebælt næsten ingen fisk af sig i år, så det var en mager indvejning begge dage. De 24 bådteams, som var mødt op, hyggede sig dog gevaldigt trods det dårlige fiskeri, for vejret var fint og maden som vi havde bestilt ved Ellinge Forsamlingshus var super lækker. Der var også kaffe og morgenmad både lørdag og søndag og det hele blev indtaget i det fine klubhus som vi havde lejet af Nyborg Sejlklub.

10 Lørdag aften havde Henning Knudsen lavet et par konkurrencer efter spisningen, en hvor man skulle gætte længden på et lyn som han havde tegnet og en hvor man skulle gætte hvor mange gummibånd der skulle til for at løfte en 4,5 kg trollingkugle. Det var dog ikke den nemmeste opgave for ham at få regnet ud hvem som kom tættest på det samlede resultat men efter en del udregninger på kryds og tværs blev der fundet tre stolte vindere. Det var god underholdning tak til Henning for det, mon ikke han har et par nye konkurrencer i ærmet til næste år. Indvejet lørdag: 4 havørreder og 6 torsk. Junioren Emilie fra Team Kluddermor havde både en ørred og en torsk med til indvejning så hun vandt et gavekort, hun var også god til lodtrækningen for hun trak deres eget nummer, så der var lige en præmie mere plus dem hendes far havde vundet for han havde også fanget både ørred og torsk, så stort tillykke til dem. Indvejet Søndag: 2 Havørreder, 2 makreller, 4 torsk og 1 sej. Torkild fangede en rigtig flot torsk på 3,7 kg renset, Team Nørgaard fik tre arter i båden de manglede kun en sej og Team Solvej havde Fuld Pot med alle fire arter.

11 Det var så slut på en rigtig hyggelig Weekend med masser af fiskehistorier og kammeratskab, vi ses til finalen den 14. august i Nyborg. Hav en dejlig sommer På udvalgets vegne Claus Børgesen

12

13 1. afd. Småbåd 2016 Jeg var gast hos Henning Knudsen ved den første afdeling i småbåd Jeg glædede mig som et lille barn - det var længe siden jeg havde været på vandet. Efter skippermødet var der afgang fra Fåborg i solskinsvejr og fuldstændigt fladt vand.

14 Ved 9 tiden befandt vi os i farvandet mellem Bøjden og Helnæs, og ormebadningen begyndte. Henning hev den ene fine fladfisk efter den anden om bord imens jeg mærkede intet. Du bruger det forkerte forfang lød det fra skipper,jeg skiftede forfang og Bingo,! jeg var også i gang. Omkring middagstid var det lige som fiskeriet var gået lidt i stå,kun enkelte små isinger. Jeg troede at det var sådan en jeg havde for enden af snøren, så jeg hurtigspolede linen ind, indtil fisken viste sig i overfladen, PIGHVAR blev der råbt, og så kom kejtsen også i brug (Position N og Ø). Vi målte den til at være 30,5 cm. - jo den var god nok.

15 Desværre havde den tabt en hel cm. ved indvejningen, men hjem og på panden kom den. En super dag på vandet, stor tak til Henning og udvalget. Jon Andersen Dagens resultater var: Juniorer: 1.Mark 2.Malou Seniorer: Rødspætte: 1.Plads Henning Knudsen 48,5 cm. 2.Plads Bent Hansen 44,5 cm.

16 Skrubbe: På en delt 1. Plads Bo Nørgaard og Henning Knudsen 43,0 cm. 2.Plads Kaj Albrektsen 42,5 cm. Ising: 1.Plads Jan Beyer 2.Plads Bent Hansen 37,5 cm. 36,5 cm.

17

18 HUSK AT SENDE FANGSTRAPPORTER OG BERETNINGER TIL SEKRETÆREN PÅ MAIL: INDEN D. 25. JULI. KOMMER DER INGEN INDLÆG, UDGIVES DER IKKE NYHEDSBREV I AUGUST MÅNED. 13/8: 2. Afdeling Småbåd (Nyborg) 14/8: 5. Afdeling Trolling (Nyborg) 27/8: 3. Afdeling Småbåd (Spodsbjerg) 28/8: 4. Afdeling Småbåd (Spodsbjerg) 7/9: Klubaften 24/9: 5. Afdeling Småbåd (Spodsbjerg)

19 Fyns Trolling Klub - Klubhus Præstevej 90, 5210 Odense NV Kørselsvejledning: Afkørsel 53 E20 mod Blommenlyst. Der køres mod Blommenslyst,og ved Blommenslyst Kro drejes til venstre ad Kalørvej i lyskrydset. Man kører ca. 3-4 km. lige ud og følger vejen (Elsdyrløkken) til venstre mod Gl. Korup. Kort efter drejes til højre mod Gl. Korup. Et stykke efter drejes igen til højre ad Præstevej mod Korup Kirke. Efter meter kommer klubhuset på venstre hånd.

20 Kontakt på tværs af klubber samt Tryg Forsikring Klubhuset, herunder vedligehold og udlejning Ole Kold Engvej Ørbæk Tlf Michael Sørensen Hjejlebakken Odense NV Tlf Regnskab/økonomi, medlemsregistrering, medlemskort, hjemmeside og kalender Sven Nyholm Eckersbergsvej Odense M Tlf kasserer.ftk@smaabaadsklub1.dk Sekretær, nyhedsbreve, lodtrækning og skribentpris David Nielsen Ejlstrupløkken Odense V Tlf bestyr1.ftk@smaabaadsklub1.dk Kontakt til Tryg Forsikring Jonny Jacobsen Hans Egedes Vej Odense NV Tlf bestyr2.ftk@smaabaadsklub1.dk Sponsorer og klubeffekter Søren Jensen Sallinge Ågade Ringe Tlf bestyr3.ftk@smaabaadsklub1.dk Kurser og klubaften Henrik Kruse Lind Hansens Vej Odense C Tlf bestyr4.ftk@smaabaadsklub1.dk

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF FTK Oktober 2013 N y h e d s b r e v n r. 3 Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF Sådan narrer du havørrederne!!! Hør om ørredernes biologi den 12. november - og bliv en bedre lystfisker De fleste

Læs mere

Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017.

Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017. Arts Fiskeri udvalget ønsker alle velkommen til Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017. Dette nye tiltag er for at kommet til, i stedet for det almindelige trolling fiskeri. Arts Fiskeri giver mulighed for

Læs mere

FTK Kalender Afslutning på Småbåd 2015 Arrangementer

FTK Kalender Afslutning på Småbåd 2015 Arrangementer FTK Kalender Afslutning på Småbåd 2015 Arrangementer Henning Knudsen fra Team Apache har indsendt denne måneds enlige fangstrapport. Henning beretter: På FTK tur ved Børges put & take med vores datter,

Læs mere

Debata&en D 4/3 kl 19.00 I klubhuset. VHF Kursus D 21 og 22 marts I klubhuset. Kluba&en D 1/4 kl 19.00 I klubhuset

Debata&en D 4/3 kl 19.00 I klubhuset. VHF Kursus D 21 og 22 marts I klubhuset. Kluba&en D 1/4 kl 19.00 I klubhuset Debata&en D 4/3 kl 19.00 I klubhuset VHF Kursus D 21 og 22 marts I klubhuset Kluba&en D 1/4 kl 19.00 I klubhuset GENERALFORSAMLING 04-02- 2015 I KLUBHUSET I KORUP FORMANDENS BERETNING. Jeg vil endnu engang

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Auktions aften kl 19.00 7 Jan Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Nu står

Læs mere

Fangstrapporter - Arrangementer FTK Kalender

Fangstrapporter - Arrangementer FTK Kalender Fangstrapporter - Arrangementer FTK Kalender Lodtrækning af blink Per Kreuz, Kenneth Bro Mortensen, Anders Jensen og Mark Fuder har hver vundet to blink. Blinkene kan afhentes til en af de kommende klubaftener..

Læs mere

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Debat a'en 5 marts kl 19.00 Kluba'en 3 april kl 19.00 Klubhuset TilmeldingVHF Kursus 22/23 marts Ekstra Ledige pladser Ny Bestyrelse. Jeg vil byde de nye

Læs mere

Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet, hvoraf 3. og 4. afdeling afholdes som dobbelt weekend, i år i Nyborg Lystbådehavn.

Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet, hvoraf 3. og 4. afdeling afholdes som dobbelt weekend, i år i Nyborg Lystbådehavn. Trollingudvalget ønsker igen i år alle velkommen til klubmesterskabet i Trolling 2016. Vi ser frem til at se jer alle til forhåbentlig godt vejr og mange fisk i år. Der vil igen i år være 5 afdelinger

Læs mere

Auk$ons a*en kl 19.00 7 Jan I klubhuset. Generalforsamling 4 Feb Husk $lmelding. 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1

Auk$ons a*en kl 19.00 7 Jan I klubhuset. Generalforsamling 4 Feb Husk $lmelding. 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Auk$ons a*en kl 19.00 7 Jan I klubhuset Generalforsamling 4 Feb Husk $lmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 VHF Kursus Tilmelding Vi gør det igen er igang Fyns Trolling klub ALolder

Læs mere

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Kluba'en 5 marts kl 19.00 Generalforsamling 5 feb kl 19.00 Husk Almelding Havfiskeri Nyborg 1 feb Se kalender TilmeldingVHF Kursus Ekstra Ledige pladser

Læs mere

Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år.

Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år. Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år. Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet,

Læs mere

Danish open. DM i trolling 2015. Nyborg marina Lørdag D. 20/6 Søndag D. 21/6. Arrangør: Fyns Trolling Klub

Danish open. DM i trolling 2015. Nyborg marina Lørdag D. 20/6 Søndag D. 21/6. Arrangør: Fyns Trolling Klub Danish open DM i trolling 2015 Nyborg marina Lørdag D. 20/6 Søndag D. 21/6 Arrangør: Fyns Trolling Klub TEAM konkurrence dvs. at der kan indvejes 3 fisk af hver art pr. båd, samlet over weekenden. Dvs.

Læs mere

DM i Trolling 2015. Klubaften d. 5. august. Beretning fra Simrishamn

DM i Trolling 2015. Klubaften d. 5. august. Beretning fra Simrishamn DM i Trolling 2015 Klubaften d. 5. august Beretning fra Simrishamn Var lige en tur ude og for at få vasket og støvet grejet af inden DM. Torsken på 70 cm blev genudsat med en aftale om at ses til DM. Fik

Læs mere

Fangstrapporter - Arrangementer FTK Kalender

Fangstrapporter - Arrangementer FTK Kalender Fangstrapporter - Arrangementer FTK Kalender Årets sidste fisketur i Storebælt. Slæbestedet var fyldt op med trollingbåde, fordi vejrudsigten viser, at det skulle være den sidste tur inden nytår. Vi startede

Læs mere

FTK på Facebook! Fangstrapporter. Klubtur i Pinsen

FTK på Facebook! Fangstrapporter. Klubtur i Pinsen FTK på Facebook! Fangstrapporter Klubtur i Pinsen Klubaftenen d. 4. marts blev afholdt som debataften. En aften hvor alle medlemmer havde mulighed for at dukke op komme med input og forslag til indhold

Læs mere

Regler og generelle oplysninger

Regler og generelle oplysninger Danmarksmesterskab i Fladfiskeri for lyst- og småbåde Regler og generelle oplysninger Regler Konkurrencen afholdes som fire dele: et team, en personlig artskonkurrence, en individuel på tværs af arterne

Læs mere

DM i Fladfisk. Odense-fiskere vandt flest præmier til DM i fladfisk. Danmarks bedste Fladfiskefarvand

DM i Fladfisk. Odense-fiskere vandt flest præmier til DM i fladfisk. Danmarks bedste Fladfiskefarvand Nyhedsbrev 2014/6 Danmarks hyggeligste fiskestævne 1 Odense-fiskere vandt flest præmier til DM i fladfisk Fiskestævnet DM i fladfisk i Onsevig var igen i år en stor succes også selv om fiskeriet blev aflyst

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september ekstra 2017

Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september ekstra 2017 Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september ekstra 2017 Medlemsblad for Fyns Trolling Klub FTK Debataften 6.september 2017 Til vor første klubaften efter sommerferien, var temaet DEBATAFTEN. Der var fremmødt

Læs mere

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE SMÅBÅDSKONKURRENCE Aarøsund havn ved fyret - LØRDAG 28. APRIL 2012 Stævne P Rampe VENTEPOSITION INDEN START START Rampe Stævnetelt P WC Den røde streg markerer hvor der må gives gas. Venligst respekter.

Læs mere

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Formandens Beretning 26 Januar 2010 Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Sæson 2009 Vores cykelsæson blev startet op med kaffe, te og blødt brød ude i svinestalden

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Hirsholmene Cup Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab

Hirsholmene Cup Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Hirsholmene Cup Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab 8. - 9. august 2015 Rønnerhavnen Nordrestrandvej 40 Frederikshavn 57º27,9 N 10º32,2 E Hovedsponsor: Fiskekortet.dk Hirsholmene Cup 2015 Så er vi klar

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2016 - regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm 2016 - regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2016 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

NOVEMBER 2010 33. ÅRGANG

NOVEMBER 2010 33. ÅRGANG FORSIDE NR. 180 NOVEMBER 2010 33. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

Klubmester Stævne Årøsund

Klubmester Stævne Årøsund Klubmester Stævne Årøsund 4. afdeling af JSK klubmesterskab 6. - 7. september 2014 Årø Lystbådehavn 6100 Haderslev 55º15 39.00 N / 9º43 53.00 Ø Information: Hans Simonsen tlf: 29270981 e-mail: hanssimo@gmail.com

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk.

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk. Program 2016. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 4/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 1/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

6 års fødselsdag - Hip Hip!

6 års fødselsdag - Hip Hip! Nyhedsbrev Marts 2016 6 års fødselsdag - Hip Hip! Læs om klubbens udvikling Besøg os på adressen Slotsgade 5, 7800 Skive onsdag eller torsdag aften mellem 19 og 22. HUSK: GENERALFORSAMLING den 23. marts

Læs mere

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole.

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole. GRIBBEN August 2013 NR. 1 VI TRODSEDE REGNEN! VI CYKLEDE CA. 40 KM PÅ 3 DAGE. hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl Selvom det regnede på

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

NR. 197 NOVEMBER 2014 37. ÅRGANG

NR. 197 NOVEMBER 2014 37. ÅRGANG NR. 197 NOVEMBER 2014 37. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf. 57 67 59 39 / E-mail: b.s.rath@privat.dk Henrik Behrendorff,

Læs mere

Kluba&en 4 juni kl 19.00 Klubhuset Trolling 3 og 4.afd Middelfart marina 21/22 Juni Pinseturen 7 juni Husk 9lmelding Småbåd 2.afd Kerteminde 28 juni

Kluba&en 4 juni kl 19.00 Klubhuset Trolling 3 og 4.afd Middelfart marina 21/22 Juni Pinseturen 7 juni Husk 9lmelding Småbåd 2.afd Kerteminde 28 juni Kluba&en 4 juni kl 19.00 Klubhuset Trolling 3 og 4.afd Middelfart marina 21/22 Juni Småbåd 2.afd Kerteminde 28 juni Pinseturen 7 juni Husk 9lmelding Info om bådforsikring Tryg I jeres bådforsikring er

Læs mere

Limfjordens Ørreddage 11-12 april 2009

Limfjordens Ørreddage 11-12 april 2009 Limfjordens Ørreddage 11-12 april 2009 Arrangør: Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk Kære Lystfiskere Det er os en stor glæde at byde jer velkommen til Limfjordens Ørreddage. Der kan vindes præmier

Læs mere

Billedserie fra Fyn Tur 2013.

Billedserie fra Fyn Tur 2013. Billedserie fra Fyn Tur 2013. Vespa klub Fyn havde denne gang skubbet årets Fyn tur lidt frem i kalenderen, tidligere års Fyn ture har været placeret i maj måned, og vejrliget har mange gange været meget

Læs mere

1. Afd Trolling. Bornholm 2015. DM i Trolling 2015. Klubaften d. 6. maj

1. Afd Trolling. Bornholm 2015. DM i Trolling 2015. Klubaften d. 6. maj Bornholm 2015 DM i Trolling 2015 1. Afd Trolling Klubaften d. 6. maj Klubturen til Bornholm i starten af april, blev en meget blæsende affære. Det blev til mere hygge til lands end til laksefiskeri til

Læs mere

Hundetræning Program 2016

Hundetræning Program 2016 Billeder fra hunde holdene Hundetræning Program 2016 TRIN 1 - UNGHUNDE TRIN 1 - FT SPANIELS SPECIEL TRIN 2 - ÅBENKLASSE TRIN 3 - APPORTERING Strandager Jagtforening www.strandagerjagtforening.dk 12 1 Velkommen

Læs mere

DM i Artsfiskeri 2018

DM i Artsfiskeri 2018 DM i Artsfiskeri 2018 Nyborg Marina Lørdag D. 16/6 Søndag D. 17/6 Arrangør: Fyns Småbådsfiskeklub TEAM konkurrence. Der kan indvejes 1 fisk af hver art pr. båd samlet over weekenden. Dvs. man kan godt

Læs mere

Klubture BOAT SHOW 2017 FTK Kalender

Klubture BOAT SHOW 2017 FTK Kalender Klubture BOAT SHOW 2017 FTK Kalender Månedens beretning/artikel I Jubilæums året 2017 vil den månedlige konkurrence om blink og uddeling af skribentprisen foregå på en anden måde end vanligt. Hver måned

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Julehilsen Fangstrapporter Arrangementer

Julehilsen Fangstrapporter Arrangementer Julehilsen Fangstrapporter Arrangementer Ja, Julehilsen så gik der atter et år og det fra må siges, formanden at det har været et forrygende et af slagsen her i vores lille klub. Vi har haft et kanon vellykket

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2012 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn CPR-nummer

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Næste orientering udkommer 1.oktober 2016

Næste orientering udkommer 1.oktober 2016 Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.1 September 2015 53. Årgang Kære elever og forældre Så er det nye skoleår skudt i gang igen. Som det efterhånden er blevet for vane, er det også et

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

WWW.OS-JAGTFORENING.DK

WWW.OS-JAGTFORENING.DK ÅRSPROGRAM 2016 2016 BESTYRELSEN Telefon E-Mail Formand Carsten Jørgensen 40824974 cjo@os-jagtforening.dk Næstformand Jan Hjort Pedersen 23256290 jhj@os-jagtforening.dk Kasserer Peder Johansen 30495351

Læs mere

Nyhedsbrev d. 28. marts 2000

Nyhedsbrev d. 28. marts 2000 Nyhedsbrev d. 28. marts 2000 Sommerklargøring af MC Bestyrelsen har måtte indkalde til nyt møde, da vi fandt ud af at vor generalforsamling og MCTC s generalforsamling var blevet fastsat til samme weekend.

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklubs bestyrelse 2014 / 15 Formand Steen Henriksen. Noret 1. 4230 Skælskør. Tlf. 40 33 00 57 steen-henriksen@hotmail.com

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

FTK Kalender Fangstrapporter Nyt fra Trolling og Småbåd

FTK Kalender Fangstrapporter Nyt fra Trolling og Småbåd FTK Kalender Fangstrapporter Nyt fra Trolling og Småbåd Endnu en udflugt med den største af ungerne, også kaldet barn nr. 1. Ikke på grund af kvaliteten af børnene, men for nu at kunne holde rede på i

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

En dag på sommerlejr med Polyfemos!

En dag på sommerlejr med Polyfemos! En dag på sommerlejr med Polyfemos! Vi bliver vækket præcis kl. 7:00 - undtagen dagen efter natdyk, hvor vi får lov til at sove længe - til kl. 8:00. Så skal vi være friske og ned og morgenbade. Efter

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Husk tilmelding senest dagen før konkurrencestart

Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Husk tilmelding senest dagen før konkurrencestart Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Husk tilmelding senest dagen før konkurrencestart Arrangør: Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk Kære Lystfiskere Det er os en stor glæde at byde

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014 Påske. Vi holder naturligvis åbent de 3 dage op til påske. Fra 06.30 til 16.00. Bemærk venligst tidspunktet vi lukker. Vi har i øvrigt besluttet at vi fra næste skoleår dropper at lukke kl. 16.00 i ferier.

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013

Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013 Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013 Torsdag morgen ved halv 10 tiden mødtes Søren C., Richard, Knudsen og jeg ved færgen i Fåborg. Foran os lå 3 potentielt gode fiskedage på Lyø. Optimismen var i top, selvom

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

5. afdeling af klubmesterskabet

5. afdeling af klubmesterskabet 5. afdeling af klubmesterskabet Der var 23 til grillkomsammen fredag aften i Køge Lystbådehavn 17 både blev og overnattede fredag til lørdag I alt 31 både med 54 mand startede med morgenmad inden skippermødet

Læs mere

Køge Marina Havjagt og Fiskeklub Bådehavnen 22-4600 Køge Hjemmeside www:kmhf.dk

Køge Marina Havjagt og Fiskeklub Bådehavnen 22-4600 Køge Hjemmeside www:kmhf.dk 360 Grader 15. juli 2015 Blad nr. 122 Køge Marina Havjagt og Fiskeklub Bådehavnen 22 - Hjemmeside www:kmhf.dk 1 Indholdsfortegnelse Forsiden Godnatbillede fra Stubbekøbing Side 2 Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

FTK Kalender Fangstrapporter Nyt fra udvalgene

FTK Kalender Fangstrapporter Nyt fra udvalgene FTK Kalender Fangstrapporter Nyt fra udvalgene Til tredje afdeling i Småbåd havde skipper Michael på Team Viking, sin kone Tanja og sin datter Lærke med som gaster. Der var godt gang i de flade og pigerne

Læs mere

Nyhedsbrev Februar 2011

Nyhedsbrev Februar 2011 Nyhedsbrev Februar 2011 Første nyhedsbrev i 2011. Vinteren har været lang og kold, hvilket har betydet få dage på vandet, siden isen kom. Midt i januar kom der dog hul på og rigtig mange både benyttede

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

VMJK har i en periode fået franskbrød/kage til kaffen klokken 21. Det ser ud til at det er faldet positiv ud, så indtil videre fortsættes dette.

VMJK har i en periode fået franskbrød/kage til kaffen klokken 21. Det ser ud til at det er faldet positiv ud, så indtil videre fortsættes dette. Formanden skriver Nu når bladene snart gulnes og falder af, blæsten kommer, altså den kolde blæst er det bedst at være inden dørs. Så er det godt vi har vores model tog og vores klub at mødes i. Der er

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

Klubture Arrangementer FTK Kalender

Klubture Arrangementer FTK Kalender Klubture Arrangementer FTK Kalender Månedens beretning/artikel I Jubilæums året 2017 vil den månedlige konkurrence om blink og uddeling af skribentprisen foregå på en anden måde end vanligt. Hver måned

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid:

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid: Der vil være fremvisning af old timer fluebindingsfilm, PowerPoint-show med fluebindingsmaterialer fra eksotiske fugle, klassikske fiskebøger og materialer, samt almindelig whisky-hygge. Deltagergebyret,

Læs mere

TAK - Nyhedsbrev september 2007

TAK - Nyhedsbrev september 2007 Dette nummer: Indhold af nyhedsbrevet:... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Nyt Billedarkiv... 1 Nyt fra bestyrelsen.... 1 Klubtøj... 1 Nye toilet faciliteter... 2 Konkurrencen fra sidste nummer... 2 Klubben

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Program for Indestævne i Morud I Langesøhallen Lørdag d. 29. januar 2005 14:00 ca. 18:30

Program for Indestævne i Morud I Langesøhallen Lørdag d. 29. januar 2005 14:00 ca. 18:30 Program for Indestævne i Morud I Langesøhallen Lørdag d. 29. januar 2005 14:00 ca. 18:30 Velkommen til Morud Det er med stor glæde og stolthed at vi nu kan byde Spillere, dommere og publikum velkommen

Læs mere

Open. Seatrout. Alle modtager en velkomstgave! Endelig er det igen tid til DANMARKS FEDESTE KYSTKONKURRENCE

Open. Seatrout. Alle modtager en velkomstgave! Endelig er det igen tid til DANMARKS FEDESTE KYSTKONKURRENCE Endelig er det igen tid til DANMARKS FEDESTE KYSTKONKURRENCE Seatrout Open Alle modtager en velkomstgave! 2016 Fisk havørreder i tre dage vind en drømmerejse eller en af de mange andre fantastiske præmier.

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Hovedsponsor............ 4 Guldsponsor.............

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

En tur til det græske øhav.

En tur til det græske øhav. Maj 2015 En tur til det græske øhav. Mange har sikkert prøvet at gå på en havnekaj sydpå, og set ind i den ene lækre båd efter den anden og tænkt, det må være dejligt at sidde i sådan en båd og sejle rundt

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Der er vist gået rigtig længe siden der har været et ordentligt nyhedsbrev fra klubben. Der har været flere korte meddelelser primært vedr. vores stævner, men

Læs mere

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste Byfest 2016 2. - 7. maj Kom med: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Torsdag Fredag Lørdag Lørdag Lørdag Lørdag Borbjerg - løbet pladespil bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste familiedag Revy og musik morgenkaffe

Læs mere

Fiskeoplevelser. Året rundt i Vestjylland. Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk

Fiskeoplevelser. Året rundt i Vestjylland. Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk Fiskeoplevelser Året rundt i Vestjylland Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk SILD Sildefiskeriet starter i fjordmundingerne ca. midt i april og holder på til ca. midt i maj-juni hvor hornfiskene

Læs mere

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell S K O L E N Y T Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen Oliver Cromwell Vildbjerg Skole September 2011 September 2011 1. Forældremøde 0.A, 0.B og 9.E Biologitur 8.B og 8.D 2. Biologitur

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere