Juli Patientbefordring Temaaften Limokørsel Fastpristure Klageudvalg Fra Esbjerg Kommune Nyt fra Trafikken Seniorklubben Sportsklubben m.m.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Juli 2011. Patientbefordring Temaaften Limokørsel Fastpristure Klageudvalg Fra Esbjerg Kommune Nyt fra Trafikken Seniorklubben Sportsklubben m.m."

Transkript

1 Juli 2011 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Patientbefordring Temaaften Limokørsel Fastpristure Klageudvalg Fra Esbjerg Kommune Nyt fra Trafikken Seniorklubben Sportsklubben m.m.

2 Det vil med sikkerhed få nogle konsekvenser for ikke kun Esbjerg Taxa, men også de øvrige bestillingskontorer og enkeltvognmænd der er i regionen. Der vil være enkeltvognmænd som reducerer deres vognpark hvor andre nok må lukke, og der er nok ingen bestillingskontorer der helt undgår en reducering af vognantallet. Nyt fra ledelsen Patientbefordring. Mandag d. 27. juni besluttede Regionsrådet, at patientbefordringen pr. 1. maj 2012 skal forestås af trafikselskaberne i regionen. Det er nok en beslutning vi i erhvervet aldrig kommer helt til at forstå! Der har været sagt og skrevet meget til embedsmænd og politikkerne i regionen i mere end et år, men beslutningen var tilsyneladende truffet på forhånd af de højere magter. Beslutningen er taget og for nuværende står den ikke til at ændre. Vi skal derfor i den kommende tid tilpasse vores struktur til de nye tiden, og et realistisk bud vil være omkring bevillinger i Esbjerg Kommune. Omsætningstallene for 2010 viser umiddelbart der skal opslås 2-3 bevillinger i efteråret, og vi skal derfor arbejde hen imod, at det ikke sker denne gang. Vi er nød til, at bede kommunen om et pusterum, så vi kan få afklaret hvor stor betydning regionens beslutning får for Esbjerg Taxa, og vi håber der er forståelse for den nye situation. Kort efter regionens beslutning, har bestyrelsen sendt en orientering til alle Byrådsmedlemmerne. Med orienteringen håber vi, at få skabt en forståelse hos Byrådet. Orienteringen kan læses i sin helhed på tavlen i kantinen.

3 Temaaften. Bestyrelsen vil løbende være opmærksom på de forslag som de deltagende personer under temaaftenen fremkom med. Vi har noteret os følgende emner i uprioriteret rækkefølge: 1. Mere ensartet og bedre service 2. Overholde aftaler med kunderne være der til tiden - og sørge for, at køre alle tildelte ture. 3. SMS service. Nogle mente ikke den altid fungerer. 4. Trygheds, pensionist og gavekort implementeres. 5. Beklædning og vognenes rengøring. 6. Bedre koordinering af vognparken (storvogne) i weekenderne, så de er til rådighed når kunderne har behov for dem. 7. Kundeinformationen ved bestilling af en vogn. 8. Positivt samarbejde og dialog internt i selskabet. 9. Mediereklame hvor gode vi egentlig er. 10. Opførsel i trafikken. 11. God oplæring af nye chauffører. Alle 11 punkter er hver for sig relevante ting der skal arbejdes videre med. Bestyrelsen var og er allerede i gang med nogle af punkterne, men det er vigtigt vi holder fokus på punkterne, ellers er der ingen grund til at forsøger at blive bedre til vores arbejde. Pkt. 3 SMS service burde virke så optimalt som muligt. I starten havde vi kun et modul der sendte SMS til kunderne. I starten af året blev der udvidet med endnu et modul, så de på skift sender SMS til kunderne. Dermed skulle den flaskehals, der ind imellem kunne være, være fjernet. Tilbage er så kun de enkelte teleselskaber, som vi ikke kan diktere, hvorledes de prioriterer deres systemer. Så hvis der er nogen der oplever forsinkelser på SMS, burde de ligge efter de er sendt fra centralen. Limokørsel. Hidtil har vi noteret kørslerne på gule rekvisitioner til vores kunder, når kørslen skulle på kundens konto.

4 Vi har nu fået systemet ændret så der i vognene kommer et nyt menupunkt Manuel Kredit. Ændringen betyder, at vi i princippet kan overføre limokørslerne direkte til kundens konto hos os, og dermed er de gule rekvisitioner fjernet fra limokørslerne. Ændringen vil blive sat i værk omkring tidspunktet de nye limovogne, efter lodtrækningen starter op. Det vil være et krav, hvis man vil deltage i limokørslen, at man kan håndterer den nye mulighed for automatisk overførsel. Alle limoture skal fremover afregnes via delbetalingsprogrammet, og derfor vil det være en god ide, at den enkelte overvejer om man har helt styr på funktionen. I limoreglerne, som vil blive udleveret til alle, er der lavet er vejledning til alle som skal følges. Hvis der er ønsker om det, afholder vi gerne nogle mini kursus, for de der har behov for det. Når den nye funktion Manuel kredit åbnes i vogne, må den kun benyttes af limovognene i forbindelse med limoture. Det er ikke tilladt at benytte funktionen i andre sammenhænge. Fastpristure. Begrebet fastpristure skaber åbenbart forvirring hos nogle af førerne, og vi skal derfor forsøge i det følgende, at skabe klarhed over begrebet. Der findes flere modeller for hvorledes man kan/skal håndtere dem. Fælles for alle ture til fast pris er, at de alle skal skrives i kørebogen i feltet kørsel uden taxameter. Selv om de fremgår af taxameteret og slutrapporten, er de ikke indeholdt i de registrerede enheder og startgebyrerne i taxametret. Og husk inden start af en tur, at starttidspunktet skal indføres i kørebogen, og straks efter den er afsluttet, skal sluttidspunkt og beløb også indføres i kørebogen. Almindelige ture til aftalt fastpris. Bestillingskontoret har indgået aftaler med nogle af vore kunder, om faste priser på nogle konkrete strækninger eksempelvis Esbjerg/Billund, som alle nok kender. Turen sendes ud i en vogn som alle andre køreordrer, dog pålagt den faste pris der er aftalt med kunden. Taxametret skal under en almindelig fastpristur være i drift fra start til slut, og den faste pris vil under turen fremgå af displayet.

5 Til slut afsluttes turen på normal vis som kontant, kreditkort eller kontotur. I alle tilfælde vil adresser og navne fremgår af kvitteringen, eller på specifikationen vi fremsender til kunden hvis det er en kontotur. Limoture. Limoture kan i princippet også gennemføres på samme måde, eller man kan undlade, at aktivere en fastpris tur, så der fremkommer skæve kontrolkilometer. Hvilken model men benytter i den enkelte vogn, afgøres suverent af den enkelte vognmand. Vi anbefaler dog, at den model vognmanden vælger, benyttes af alle der er fører på vognen. Gør man ikke det, vil det være svært for kontrolmyndighederne, at finde ud af hvorledes man udfører limoturene. (Når limoture starter med den nye funktion Manuel Kredit, vil begge muligheder, fortsat kunne benyttes.) Frostmad. I nogle år har udbringningen af frostmad fra Hedelund ikke været udbudt i lodtrækning. En enkelt har ytret ønske om, at der igen blive trukket lod om kørslen, og de der vil deltage i lodtrækningen bedes tilmelde sig i bogholderiet senest d. 10. august 2011 kl. 10:00. Alle kan deltage i lodtrækningen, eneste krav er, at det ikke kolliderer med andet tildelt fast kørsel. Udbringningen foregår hver tirsdag og fredag mellem kl. 09:00 og 12:00. Oplæring skal ske inden opstart. Nyt fra Trafikken. Events 2011: august. Esbjerg festuge. 4 8 august. Kaj Lykke byfest, Bramming. 17. august. Ribelund festival kl. 13:00 til 20:00 26.august. Idrætsnatten. 3 4 september. Korskro marked. 14.oktober. Kulturnatten. Klageudvalget. Følgende klager er afgjort i 2 kvartal 2011: Chauffør brokker sig til kunde i Ribe over, at han skulle køre til Ribe. Chauffør sagde nej til tur fra Arnum 3 gange (Var i D. 27) Tildelt disciplinær bod kr.800,- sagen anket. Disciplinær bod ændret til kr. 400, - Endnu en chauffør sagde til samme tur også nej 3 gange.

6 Kaldte centralen op, og sagde at den tur gider jeg ikke køre efter Disciplinær bod kr. 800,- + kr. 200,- sagen anket. Disciplinær bod ændret til kr. 400,- + kr. 200,- Chauffør kalder centralen op for at få et kontonummer oplyst. Han ikke kan få det oplyst, da der er en kode på kontoen. Dagen efter opsøger han firmaet for at få kontonummeret. Disciplinær bod kr. 500,- Sagen anket disciplinær bod opretholdt. Samme chauffør afviser turtildeling i distrikt 27, kalder centralen for at fortælle, at han ikke mener han skal køre efter turen. Disciplinær bod kr. 400,- + for unødig opkald kr. 200,- Sagen anket disciplinær bod opretholdt Chauffør prøver med alle midler at stoppe en kollega i lufthavnen, som er kørt med en kunde som han var sendt efter. Han blokerer centralen i 1,30 min for at få dem til, at stoppe kollegaen. Disciplinær bod kr. 500,- Sagen anket disciplinær bod opretholdt. Chauffør afviser turtildeling i Bramming området. Disciplinær bod kr. 400,- Sagen anket disciplinær bod opretholdt Chauffør tager en kunde (limo) med fra Billund Lufthavn, som en anden vogn var sendt efter. Disciplinær bod kr. 400,- Sagen anket disciplinær bod opretholdt. Chauffør forlanger betaling for en vagtkørsel, fordi der ingen vagtsedler var i vognen. Disciplinær bod Kr. 200,- Sagen anket disciplinær bod opretholdt. Chauffør afviser turtildeling i Ribe området, tager umiddelbart derefter ny tur fra. Disciplinær bod kr. 400,- Chauffør afviser turtildeling i Ribe området, tager umiddelbart derefter ny tur fra. Disciplinær bod kr.400,- Vognmand afviser turtildeling fra Ribe området. Disciplinær bod kr. 400,- Sagen anket disciplinær bod opretholdt. Chauffør kalder natten til en søndag centralen unødigt op for at fortælle, at der er travlt i Ribe. Det vidste de egentlig godt, da de selv havde taget imod de ture som skulle køres 2 vogne har ikke passet tildelt vagter. Disciplinær bod kr. 800,- pr. vogn. Chauffør afviser en vagtkørsel fra Hjerting der mangler vogn i Es-

7 bjerg Lufthavn, som han åbenbart er mere interesseret i, at køre. Disciplinær bod kr. 400,- Chauffør giver ikke passagerer tid til at komme ind i vognen, før taxameteret er i fuld gang. Chauffør melder tur forgæves uden at have været på adressen, kunden rykker. Vognmand overfører for stort beløb på en forgæves konto kørsel. Vognmand afviser turtildeling i R- ibe området. Disciplinær bod kr. 400,- Chauffør afviser at køre med hund i bilen, I dette tilfælde var det en blind mand, med en førerhund. Giver ikke kunden besked, men kører blot fra adressen. Disciplinær bod kr. 500,- Chauffør har gentagne gange overført for stort beløb, på konto ture. Disciplinær bod kr. 500,- Chauffør afviser turtildeling i Ribe området, tager umiddelbart efter tur fra i distrikt 14. Disciplinær bod kr. 400,- Chauffør melder sig kortvarigt i distrikt 98 for ikke, at blive sendt til distrikt 22. Chauffør afviser turtildeling fra Jernvedlund. Han melder sig umiddelbart derefter igen. Disciplinær bod kr. 400,- Chauffør sendt efter tur fra Rest. Kontoret melder turen forgæves efter 7 min. kunden rykker efter vognen, den har ikke holdt ved adressen. Disciplinær bod kr. 500,- Sagen anket - boden nedsat til kr. 200,- Chauffør modtager kr. 200,- for en forgæves tur i Bramming. Det er ikke korrekt fremgangsmåde, for en forgæves kørsel i Esbjerg Kommune. Sagen anket disciplinær bod opretholdt. Fra Esbjerg Kommune har vi modtaget følgende indlæg til bladet. Information om Støtte- og Kontaktordningen i Esbjerg Kommune. Hvad kan man gøre, hvis man møder et menneske, der er socialt udsat, og som ikke selv magter at tage hånd om sin situation?

8 - Hvem kan man kontakte i Esbjerg Kommune med sin bekymring? Hvem kan få tilbuddet? Støtte- og Kontaktpersons-ordningen (SKP-ordningen) er et tilbud til borgere, der er bekymringer for i forbindelse med sindslidelse, misbrug eller hjemløshed, og som ikke i forvejen får støtte som f.eks. hjemmestøtte eller hjemmehjælp. Målet er at hjælpe socialt udsatte borgere, der ikke selv magter at henvende sig for at få den nødvendige støtte, og som f.eks. lever i alvorlig isolation eller uden behandling for fysiske eller psykiske problemer. Hvordan arbejdes der i SKPordningen? Støttekontaktpersonens opgave er i første omgang at prøve at få etableret en kontakt og forhåbentlig en god kontakt - med borgeren. Støtten gives ud fra, hvad borgeren ønsker, og er på borgerens præmisser. Støtten kan være at bistå borgeren i at få mere styr på en belastende livssituation og evt. at bistå borgeren i at få kontakt til relevante støtteforanstaltninger, ledsagelse til læge o. lign. Hvordan etableres kontakten og støtten? Det er vanskeligt at vide, hvor der befinder sig borgere, som befinder sig i en så bekymrende situation. Derfor er vi meget glade for at få mulighed for at informere jer, der er vognmænd og chauffører i tilknytning til Esbjerg Taxa. Via jeres daglige arbejde har I formodentlig en mulighed for at blive bekendt med borgere, der grund til bekymringer for. Vi vil godt understrege, at det naturligvis ikke handler om, at man ikke må leve på en anderledes måde end flertallet! Målgruppen for støttekontaktpersonsordningen er borgere, der lever det, man kan kalde et forhutlet liv. Situationer, hvor der ud fra et menneskeligt synspunkt burde iværksættes en eller anden form for støtte. Som noget helt særligt gælder det, at borgeren har mulighed for at være anonym, ligesom man kan henvende sig anonymt til SKP-ordningen med sin bekymring. Støtte- og kontaktpersoner i Esbjerg Kommune: Vi er 3 opsøgende medarbejdere. Enhver borger i Esbjerg Kommune kan kontakte os direkte: Vivian -tlf Susanne -tlf Niels Peder -tlf

Marts 2009. Nyt fra ledelsen Generalforsamling Orientering forretningsføreren Kundepolitik Info fra SP Mere SP Klageudvalg Fra Trafikudvalget Tak m.m.

Marts 2009. Nyt fra ledelsen Generalforsamling Orientering forretningsføreren Kundepolitik Info fra SP Mere SP Klageudvalg Fra Trafikudvalget Tak m.m. Marts 2009 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Nyt fra

Læs mere

April 2010. Flextrafik Frogne 3f overenskomst Lægevagtskørsel. Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.:

April 2010. Flextrafik Frogne 3f overenskomst Lægevagtskørsel. Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.: April 2010 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Flextrafik

Læs mere

Indhold i dette nr. bl.a.: Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives el er mang-

Indhold i dette nr. bl.a.: Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives el er mang- December 2011 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA, LILLEBÆLTSVEJ 10, 6715 ESBJERG N. Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives eller mangfoldiggøres

Læs mere

Oktober Straffeattest og børneattest. Klageudvalget foldiggøres uden skriftlig aftale. Ny hjemmeside. Strandbygrillen / Legeland

Oktober Straffeattest og børneattest. Klageudvalget foldiggøres uden skriftlig aftale. Ny hjemmeside. Strandbygrillen / Legeland Oktober 2011 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA, LILLEBÆLTSVEJ Indhold i dette nr. bl.a.: 10, 6715 ESBJERG N. Generalforsamling Takster Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres,

Læs mere

Oktober Kontroller Udbud Takster Klageudvalget Solstråle Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.:

Oktober Kontroller Udbud Takster Klageudvalget Solstråle Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.: Oktober 2010 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Kontroller

Læs mere

Januar Oplevelser fra en vagt Alarmer DGI landsstævne APP Billeder fra vognene Førstehjælp Brændstof Fra Trafikken m.m.

Januar Oplevelser fra en vagt Alarmer DGI landsstævne APP Billeder fra vognene Førstehjælp Brændstof Fra Trafikken m.m. Januar 2013 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA, LILLEBÆLTSVEJ 10, 6715 ESBJERG N. Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives eller mangfoldiggøres uden

Læs mere

TAXA NYT. Oktober Varde & Esbjerg

TAXA NYT. Oktober Varde & Esbjerg TAXA NYT Varde & Esbjerg Oktober 2013 REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives

Læs mere

April Status Forgæves ture Afregning vognmænd Klageudvalg Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.:

April Status Forgæves ture Afregning vognmænd Klageudvalg Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.: April 2011 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Status Forgæves

Læs mere

Juni Flextrafik Lodtrækning kørselsaftaler Kreditaflevering Ture for Flextrafik Aktiviteter Hyrevognsklubben Sommerfest Seniorklubben m.m.

Juni Flextrafik Lodtrækning kørselsaftaler Kreditaflevering Ture for Flextrafik Aktiviteter Hyrevognsklubben Sommerfest Seniorklubben m.m. Juni 2012 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA, LILLEBÆLTSVEJ 10, 6715 ESBJERG N. Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives eller mangfoldiggøres uden

Læs mere

Oktober Takster Frogne opdatering Gul rekvisition Holdeplads Sædding center Klageudvalget Chaufførmøde m.m. Indhold i dette nr. bl.a.

Oktober Takster Frogne opdatering Gul rekvisition Holdeplads Sædding center Klageudvalget Chaufførmøde m.m. Indhold i dette nr. bl.a. Oktober 2009 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Takster

Læs mere

December 2008. Nyt fra ledelsen Hilsen Kreditaflevering Rygning i vognene Kørsel til læge Fra Trafikken Sportsklubben Seniorklub Julegalla m.m.

December 2008. Nyt fra ledelsen Hilsen Kreditaflevering Rygning i vognene Kørsel til læge Fra Trafikken Sportsklubben Seniorklub Julegalla m.m. December 2008 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Nyt fra

Læs mere

December Julehilsen Grøn Taxi Kreditaflevering ekvittering Lønsumsafgift Flextrafik-Storebælt Sportsklubben Seniorklubben m.m.

December Julehilsen Grøn Taxi Kreditaflevering ekvittering Lønsumsafgift Flextrafik-Storebælt Sportsklubben Seniorklubben m.m. December 2012 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA, LILLEBÆLTSVEJ 10, 6715 ESBJERG N. Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives eller mangfoldiggøres

Læs mere

September Indhold i dette nr. bl.a.: ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ ESBJERG N.

September Indhold i dette nr. bl.a.: ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ ESBJERG N. September 2008 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Nyt

Læs mere

Frodesgade 25, Esbjerg

Frodesgade 25, Esbjerg Frodesgade 27, Esbjerg Finsensgade 11, Esbjerg Frodesgade 25, Esbjerg Tangevej 10, Ribe Tangevej 6, Ribe Fritidsliv & motion Personlig udvikling og samtaler Akut Døgnstøtte Læringsforløb & kursus Café

Læs mere

TAXA NYT. December Varde & Esbjerg

TAXA NYT. December Varde & Esbjerg TAXA NYT Varde & Esbjerg December 2013 REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er Chauffør.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er Chauffør. Brugerguide til Wuxus - For dig som er Chauffør. Log ind Trin 1 - Log ind Trin 2 - Start dagen Opgaver Accepter / Afvis opgave Scanner Lasteoversigt Slut dag Denne guide hjælper dig i gang med grundlæggende

Læs mere

Utilstrækkelig sagsoplysning og manglende partshøring i sag om tilbagebetaling af boligstøtte

Utilstrækkelig sagsoplysning og manglende partshøring i sag om tilbagebetaling af boligstøtte 2015-39 Utilstrækkelig sagsoplysning og manglende partshøring i sag om tilbagebetaling af boligstøtte En borger klagede til ombudsmanden over afgørelser fra Udbetaling Danmark og Ankestyrelsen om tilbagebetaling

Læs mere

Vedtægter for bestillingskontoret Grenaa Taxa

Vedtægter for bestillingskontoret Grenaa Taxa Vedtægter for bestillingskontoret Grenaa Taxa Grenaa Taxa s økonomiske forening har i henhold til Lovbekendtgørelse om taxikørsel m.v. nr. 107 af 30. januar 2013 og Bekendtgørelse nr. 405 af 8. maj 2012

Læs mere

At orienteringen om kundetilfredshedsundersøgelse i Flextrafik tages til efterretning

At orienteringen om kundetilfredshedsundersøgelse i Flextrafik tages til efterretning Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 5. december 2013 Mads Lund Larsen 18 Kundetilfredshedsundersøgelse i Flextrafik Indstilling: Administrationen indstiller, At orienteringen om kundetilfredshedsundersøgelse

Læs mere

Vedtægt for Skagen Taxa s Økonomiske Forenings bestillingskontor

Vedtægt for Skagen Taxa s Økonomiske Forenings bestillingskontor Vedtægt for Skagen Taxa s Økonomiske Forenings bestillingskontor Skagen Taxa har i henhold til lovbekendtgørelse nr. 517 af 24. juni 1999 om taxikørsel m.v., samt Trafikministeriets bekendtgørelser nr.

Læs mere

Tillægsaftale om Betalingsservice

Tillægsaftale om Betalingsservice Tillægsaftale om Betalingsservice 1. Debitorer i Betalingsservice 1.1 Kunden og GrønlandsBANKEN, Postboks 1033, 3900 Nuuk, banken@banken.gl har dags dato i henhold til Aftale om Netbank indgået følgende

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Dec. 2015

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Dec. 2015 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Dec. 2015 Julehilsen Det har været et spændende og begivenhedsrigt år i Kødbyen. Jeg har haft fornøjelsen at lære Kødbyen og mange af jer at kende og det har været en super

Læs mere

Vilkår for betalingskonti Privatkunder

Vilkår for betalingskonti Privatkunder Gældende fra den 01.02.2016. 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er f.eks. en lønkonto, men ikke en børneopsparingskonto.

Læs mere

Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder)

Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder) Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder) Betingelser 1. SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN må, om ønsket, gennemføre betalinger via PBS (Pengeinstitutternes

Læs mere

REGLER OM UNDERRETNINGS- PLIGT

REGLER OM UNDERRETNINGS- PLIGT REGLER OM UNDERRETNINGS- PLIGT REGLER OM UNDERRETNINGSPLIGT I dette kapitel beskriver vi indledningsvist reglerne for underretningspligt. Efterfølgende kan du læse mere om, hvordan du og din leder i praksis

Læs mere

FynBus bestyrelse. Dagsorden for møde. Torsdag, den 13. februar 2014 kl. 16.00-19.00. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense

FynBus bestyrelse. Dagsorden for møde. Torsdag, den 13. februar 2014 kl. 16.00-19.00. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense FynBus bestyrelse Dagsorden for møde Torsdag, den 13. februar 2014 kl. 16.00-19.00 Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense Deltagere: Formand Morten Andersen, Nordfyn Næstformand Poul Andersen, Region

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn Aarhus Kommune, Socialforvaltningen, Tilsynsenheden Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn Den 12. maj 2012. Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn Tilbudstype og form Adresse Telefonnummer E-mail adresse

Læs mere

- Tilfredshed med bestillingsbetingelser og service i forbindelse med bestilling af ture

- Tilfredshed med bestillingsbetingelser og service i forbindelse med bestilling af ture Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 6. december 2012 Mads Lund Larsen 21 Kundeundersøgelse i Flextrafik Indstilling: Administrationen indstiller,, at bestyrelsen tager orienteringen til

Læs mere

Samlet Funktion Køn Anciennitet Alder

Samlet Funktion Køn Anciennitet Alder Samlet Funktion Køn Anciennitet Alder Løn - hvor enig er du i følgende synspunkter: Lokalt aftalte løntillæg skal udgøre en større del af den samlede løn? ikke- TR % over Antal 44 TR 5 K 14 U 10 ÅR 16

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00 DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Karin, Mads, Pia K., Aase. Afbud fra varmemester Per N., Klaus og Per Chr. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 3. Rettelse til AD. 4 a.

Læs mere

Marts Nyt fra ledelsen Tage Poulsen Læserbrev Kommentar fra formanden Skolegade/Torvegade m.m. Indhold i dette nr. bl.a.:

Marts Nyt fra ledelsen Tage Poulsen Læserbrev Kommentar fra formanden Skolegade/Torvegade m.m. Indhold i dette nr. bl.a.: Marts 2008 Afskedsreception for forretningsfører Tage Poulsen d. 28. marts 2008 kl. 13.00 16.00 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk

Læs mere

DanTaxi. LÆS ALT OM Folkemødet 2015 GOOD TO KNOW. Billig taxi ordning. FLEXTRAFIK GØR EN FORSKEL OG FORBEDRER INDTJENINGEN Side 6

DanTaxi. LÆS ALT OM Folkemødet 2015 GOOD TO KNOW. Billig taxi ordning. FLEXTRAFIK GØR EN FORSKEL OG FORBEDRER INDTJENINGEN Side 6 NR. 71 - JUNI 2015 LÆS ALT OM Folkemødet 2015 Billig taxi ordning Køb et ungkort og kør fri Flextur FLEXTRAFIK GØR EN FORSKEL OG FORBEDRER INDTJENINGEN KNOW Side 6 GOOD TO KNOW ownload vores APP Scan koden

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BESTILLINGSKONTORET. TAXI 4x27 (Aarhus)

VEDTÆGTER FOR BESTILLINGSKONTORET. TAXI 4x27 (Aarhus) VEDTÆGTER FOR (Aarhus) Udarbejdet i henhold til lov om taxikørsel og bekendtgørelse gældende pr. 29. august 2011. Udskrevet 6. maj 2015 Vedtaget 29. april 2015 VEDTÆGTER FOR (Aarhus) Foreningen Taxi 4x27

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

Sags nr.: 2014-026667 Bjæverskov D. 22.02.2015. Vi har en indsigelse / bemærkning til jeres fremsendte orientering / nabohøring.

Sags nr.: 2014-026667 Bjæverskov D. 22.02.2015. Vi har en indsigelse / bemærkning til jeres fremsendte orientering / nabohøring. Til. Køge kommune. Brian Christiansen - brian.christiansen@koege.dk Byggesagsbehandler Teknik- og Miljøforvaltningen Sags nr.: 2014-026667 Bjæverskov D. 22.02.2015 Vi har en indsigelse / bemærkning til

Læs mere

Merudgifter til handicappede

Merudgifter til handicappede Kvalitetsstandard for Merudgifter til handicappede Ishøj Kommune 1 Jeg er glad for, at kunne præsentere kommunens kvalitetsstandard på området for merudgifter til handicappede.kvalitetsstandarden beskriver

Læs mere

Frederiksberg kommune, voksenområdet. Opfølgende tilsyn 2013 107, 108 og 110 tilbud

Frederiksberg kommune, voksenområdet. Opfølgende tilsyn 2013 107, 108 og 110 tilbud Frederiksberg kommune, voksenområdet Opfølgende tilsyn 2013 107, 108 og 110 tilbud Tilbuddets navn og adresse: Bakkegården Bakkegårdens Allé 18 1804 Frederiksberg - 38 21 39 60 gith01@frederiksberg.dk

Læs mere

Til medarbejdere i behandlings- og socialpsykiatri

Til medarbejdere i behandlings- og socialpsykiatri Til medarbejdere i behandlings- og socialpsykiatri Bedre tværfaglig indsats for børn og unge i familier med misbrug eller sindslidelse Samarbejdsmodel Handlevejledninger Redskaber www.tvaerfaglig-indsats.dk

Læs mere

Ledsageordning for 18 67 årige

Ledsageordning for 18 67 årige Ledsageordning for 18 67 årige Ledsageordning Er du mellem 18 og 67 år, og kan du ikke færdes alene uden for hjemmet på grund af betydelig og varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, har du ret til

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 13702 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 14 80 87 01 Euromaster Danmark A/S Sletten 11 7500 Holstebro Klagen vedrører: Reparation af bil Ikke-medlemsvirksomhed

Læs mere

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 23. januar 2015. 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En udbetaling skal bekræftes ved din underskrift

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Vi er alle meget ærgerlige over situationen. Men vi føler, at dette er nødvendigt.

Vi er alle meget ærgerlige over situationen. Men vi føler, at dette er nødvendigt. Konflikt! 25. februar 2013 Kære fodbolddommer/dommerudvikler! Dansk Fodbolddommer-Union (DFU) og alle regionsformænd for de danske dommerklubber har i fællesskab besluttet, at såfremt ikke andet sker,

Læs mere

KOMMUNEINFORMATIONSMØDE 9. OKTOBER 2014. Udbud af kørsel til elever med særlige behov. Proces, resultat og erfaring

KOMMUNEINFORMATIONSMØDE 9. OKTOBER 2014. Udbud af kørsel til elever med særlige behov. Proces, resultat og erfaring KOMMUNEINFORMATIONSMØDE 9. OKTOBER 2014 Udbud af kørsel til elever med særlige behov Proces, resultat og erfaring HOVEDPUNKTER I PROCESSEN 11.8.2014 13.6.2014 23.5.2014 Opstart på skolekørsel 4.4.2014

Læs mere

Årsberetning for Samværs- og Aktivitetsstedet Hjorten 2012-2013

Årsberetning for Samværs- og Aktivitetsstedet Hjorten 2012-2013 Årsberetning for Samværs- og Aktivitetsstedet Hjorten 2012-2013 Evaluering af mål A: Fokus på brugerindflydelse På Hjortens årlige seminar på Sølyst tilbage i 2011 var der generel enighed om, at der er

Læs mere

Kære medlemmer. På de nederste sider vil I kunne finde tider samt hold for den næste sæson.

Kære medlemmer. På de nederste sider vil I kunne finde tider samt hold for den næste sæson. Kære medlemmer Vi har valgt at rykke tilmeldingen til sæsonen 2014/2015 frem fra 1. august 2014 til 2. juni 2014. Samtidig kommer der også en del ændringer i holdene. På de nederste sider vil I kunne finde

Læs mere

Movia. Flextrafik - Brugerundersøgelse. Telefonundersøgelse foretaget d. 6. oktober til d. 10. oktober 2014 928 respondenter

Movia. Flextrafik - Brugerundersøgelse. Telefonundersøgelse foretaget d. 6. oktober til d. 10. oktober 2014 928 respondenter Movia Flextrafik - Brugerundersøgelse Telefonundersøgelse foretaget d. 6. oktober til d. 10. oktober 2014 928 respondenter Om respondenternes tilfredshed med og brug af de forskellige kørselsordninger

Læs mere

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI PRIVATKUNDER

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI PRIVATKUNDER 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er f.eks. en lønkonto, men ikke en børneopsparingskonto. Bortset fra kontante

Læs mere

Referat fra nævnsmøde den 14. januar 2014 (erstatningsmøde for den 6. december 2013).

Referat fra nævnsmøde den 14. januar 2014 (erstatningsmøde for den 6. december 2013). Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Boligorganisationen Domea Rødekro Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 28. september 2015 på Røde Kro, Vestergade 2, 6230 Rødekro

Boligorganisationen Domea Rødekro Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 28. september 2015 på Røde Kro, Vestergade 2, 6230 Rødekro Boligorganisationen Domea Rødekro Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 28. september 2015 på Røde Kro, Vestergade 2, 6230 Rødekro 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

Flyttesagsstyring i EG:Bolig

Flyttesagsstyring i EG:Bolig Flyttesagsstyring i EG:Bolig I EG Bolig findes et modul til flyttesagsstyring, som udgør et fælles styringsværktøj for både ejendomsfunktionærer, driftschefer og sagsbehandlere. Flyttesagsstyringen i EG

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 10. juni 2014 blev der i sag 248 2013 AA mod Ejendomsmægler BB og CC afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail af 28. november 2013 har AA indbragt ejendomsmægler BB og trainee CC for Disciplinærnævnet

Læs mere

Velkommen til Hartmanns A/S 3

Velkommen til Hartmanns A/S 3 vikarhåndbogen Indhold Velkommen til Hartmanns A/S 3 Vikar hos Hartmanns 4 Arbejdstid 4 Når du møder på arbejdspladsen 4 Tavshedspligt 5 Sygdom 5 Sygedagpenge 5 1., 2. og 3 ledighedsdag (G-dage) 6 Feriepenge

Læs mere

Starthjælp Alt hvad du skal vide, når du flytter dit telefonnummer over til evercall

Starthjælp Alt hvad du skal vide, når du flytter dit telefonnummer over til evercall Starthjælp Alt hvad du skal vide, når du flytter dit telefonnummer over til evercall Denne vejledning vedrører mobiltelefoni I denne vejledning finder du al nødvendig information vedr. overflytningen af

Læs mere

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00 Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Deltagere: Gitte W, Eva, og Käthe Afbud: Käthe Punkt 1 punktet Dagsorden

Læs mere

Krav til leverandører af madservice - mad uden udbringning

Krav til leverandører af madservice - mad uden udbringning Krav til leverandører af madservice - mad uden udbringning Kommunen har pligt til at sørge for, at der tilbydes hjælp til madservice jf. servicelovens 83, stk. 1 nr. 3 og Ældre- og Handicapforvaltningens

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 03-01-2013

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 03-01-2013 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3. januar 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: CF, MJM, KDP, BL, PTX, MM, LM Afbud: MDT Fravær: KA Gæster: Torben, Eva 17-36, Johan fra E-gain Kategorier

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en andelslejlighed til salg, som klager var interesseret i at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en andelslejlighed til salg, som klager var interesseret i at købe. 1 København, den 15. marts 2012 KENDELSE Klager ctr. Poul Erik Bech A/S Nørrebrogade 230 2200 København N Nævnet har modtaget klagen den 25. juli 2011. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede

Læs mere

Vejledning til Køreprøvebooking. FAQ Ofte stillede spørgsmål

Vejledning til Køreprøvebooking. FAQ Ofte stillede spørgsmål Vejledning til Køreprøvebooking FAQ Ofte stillede spørgsmål Indhold 1 Indledning... 3 2 Generelle spørgsmål... 3 3 Kørelærer... 4 4 Borgerservice... 6 5 Politiadministrator... 10 6 Køreprøvesagkyndig...

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere

Information til prøvedeltagere om Prøve i Dansk 2014/Brev om skriftlig prøve

Information til prøvedeltagere om Prøve i Dansk 2014/Brev om skriftlig prøve Information til prøvedeltagere om Prøve i Dansk 2014/Brev om skriftlig prøve Generelle oplysninger Alle prøver består af en mundtlig og en skriftlig del og omfatter fire områder: læseforståelse, skriftlig

Læs mere

Statsforvaltningens brev til faglig organisation: Henvendelse vedrørende tjenstlig advarsel meddelt af Faaborg- Midtfyn Kommune

Statsforvaltningens brev til faglig organisation: Henvendelse vedrørende tjenstlig advarsel meddelt af Faaborg- Midtfyn Kommune Forvaltningslovens regler om partshøring overholdt2016-25277 Forvaltningslovens regler om partshøring overholdt i forbindelse med tildeling af tjenstlig advarsel Statsforvaltningens brev til faglig organisation:

Læs mere

Solgårdens syge-og sundhedspolitik.

Solgårdens syge-og sundhedspolitik. Solgårdens syge-og sundhedspolitik. MED oktober 2011 1 Thisted kommunes overordnede politik om sygefravær. Målet med sygefraværspolitikken er at skabe et kollegialt miljø med engagerede medarbejdere, der

Læs mere

Velkommen til vuggestuen

Velkommen til vuggestuen Velkommen til vuggestuen I Børnehuset kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på og Skal være

Læs mere

Kvalitetsstandarden for socialpædagogisk støtte efter Lov om Social Service 85

Kvalitetsstandarden for socialpædagogisk støtte efter Lov om Social Service 85 Kvalitetsstandarden for socialpædagogisk støtte efter Lov om Social Service 85 Introduktion Greve Kommune bevilger socialpædagogisk støtte efter Lov om Social Service 85. Kvalitetsstandarden for socialpædagogisk

Læs mere

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven Til nye beboere og deres pårørende Velkommen til Haven Indhold Velkommen til Haven...3 Personalet...3 Elever...3 Havens værdigrundlag...4 Du skal opleve en god hverdag...4 Traditioner og arrangementer...4

Læs mere

EFTERÅRSPROGRAM 2011

EFTERÅRSPROGRAM 2011 EFTERÅRSPROGRAM 2011 26. August, SPANSK AFTEN Spansk aften med dejlige spanske hvid- og rødvine. Vi har hentet Luis Saiz fra Spanien, til at fremstille 2 fantastiske Paellaer. En med skaldyr som blæksprutter,

Læs mere

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014 Lathyrushaven Indhold: Lathyrushaven skal have ny formand Ærgerligt Foråret Har du blomsterløg,

Læs mere

JUL MBER 2002 DELIG GLÆVA 4 SYD NR. 8 DECE 1 Betonhjertet Dec. 2002

JUL MBER 2002 DELIG GLÆVA 4 SYD NR. 8 DECE 1 Betonhjertet Dec. 2002 GLÆDELIG JUL VA 4 SYD NR. 8 DECEMBER 2002 1 INDHOLD JULEHYGGE Side 3 ÆLDRE HJÆLPER ÆLDRE 4-5 GLÆDELIG JUL 6 CENTRALVARMESTYRING 7 PAS PÅ VARMEN 8 APOLLO - EFTER LUKKETID 8 ANTENNE 9 VAGTORDNING 10 ADRESSER

Læs mere

Spørgsmål fra tilbudsgivere

Spørgsmål fra tilbudsgivere Spørgsmål fra tilbudsgivere DAB har modtaget en række spørgsmål fra interesserede tilbudsgivere, der besvares som følger: Spørgsmål 1 Rammekontrakt side 5, første afsnit Tekstuddrag: Leverandøren har ansvar

Læs mere

Skolen på la Cours Vej

Skolen på la Cours Vej Skolen på la Cours Vej NYHEDSBREV JUNI 2013 Kære forældre Nu står sommerferien nærmest for døren og endnu et skoleår er ved at rinde ud. Det er derfor tid til lidt nyt fra os på skolen. Set over en bred

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 5. februar 2015

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 5. februar 2015 HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 5. februar 2015 Sag 150/2014 A kærer værgebeskikkelse vedrørende B (advokat Uno Ternstrøm, beskikket for A) (advokat Dorthe Østerby, beskikket for B) I tidligere

Læs mere

I hvilken grad har du under ansættelsen af den unge med særlige behov følt dig kvalificeret til opgaven gennem kontakten til Havredal gl. Skole?

I hvilken grad har du under ansættelsen af den unge med særlige behov følt dig kvalificeret til opgaven gennem kontakten til Havredal gl. Skole? BILAG 9: Spørgeskemaundersøgelse virksomheder I hvilken grad havde du kendskab til unge med særlige behov før kontakten til Havredal gl. Skole? 0 8 6 6 4 3 Meget høj Høj Nogen Lav Slet ikke I hvilken grad

Læs mere

Kvalitetsstandard. Praktisk hjælp Rengøring, tøjvask og indkøb. - i boliger udenfor plejeboliger og botilbud. Serviceloven 83, stk. 1, nr.

Kvalitetsstandard. Praktisk hjælp Rengøring, tøjvask og indkøb. - i boliger udenfor plejeboliger og botilbud. Serviceloven 83, stk. 1, nr. Kvalitetsstandard Praktisk hjælp Rengøring, tøjvask og indkøb - i boliger udenfor plejeboliger og botilbud Serviceloven 83, stk. 1, nr. 2 Lovgrundlag Formål Indhold Målgruppe/tildelingskriterier 83. Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Forebyggende hjemmebesøg i Aalborg Kommune

Forebyggende hjemmebesøg i Aalborg Kommune Indledning Gennem de sidste 30 år er der i Danmark sket en rivende udvikling indenfor forebyggelse og sundhedsfremme. I 1980 trådte loven om et forebyggelsesråd på nationalt niveau i kraft. Ideen var at

Læs mere

Penge- og Pensionspanelet. Unges lån og opsparing. Public

Penge- og Pensionspanelet. Unges lån og opsparing. Public Penge- og Pensionspanelet Resultaterne og spørgsmålene i undersøgelsen om unges lån og opsparing, må ikke eftergøres uden udtrykkelig aftale med Penge- og Pensionspanelet. 2 Om undersøgelsen Undersøgelsen

Læs mere

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejerlejlighed og kontaktede derfor indklagede, som de havde købt ejerlejligheden gennem ca. 1 år tidligere.

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejerlejlighed og kontaktede derfor indklagede, som de havde købt ejerlejligheden gennem ca. 1 år tidligere. 1 København, den 18. november 2008 KENDELSE Klager ctr. Bengtson & Frydendall A/S Nordre Frihavnsgade 71 2100 København Ø Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på betaling af arbejdsvederlag

Læs mere

Mini program forår 2015

Mini program forår 2015 Mini program forår 2015 Hej alle Minier og forældre. Vi håber at i alle har haft en god juleferie og at i ikke har savnet os alt for meget. Neden for kan i se vores program for det næste halve år og vi

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 29. februar 2012 blev der i sag 146-2011 KK mod ejendomsmægler BB afsagt sålydende Kendelse Ved henvendelse af 27. december 2010 har KK indbragt ejendomsmægler BB for Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere.

Læs mere

file://c:\adlib Express\Work\20160121T060127.843\20160121T060129.014\8fd5ee35-7bb4-4f...

file://c:\adlib Express\Work\20160121T060127.843\20160121T060129.014\8fd5ee35-7bb4-4f... Page 1 of 91 of 9 From: syddjurs Sent: 19-01-2016 11:03:56 To: Team Byggeri Subject: VS: Angående akt indsigt Denne mail er videresendt fra hovedpostkassen syddjurs@syddjurs.dk - BEMÆRK - er din afdeling

Læs mere

Prædiken til 1. søndag i advent 2015 Vor Frue Kirke, København

Prædiken til 1. søndag i advent 2015 Vor Frue Kirke, København Prædiken til 1. søndag i advent 2015 Vor Frue Kirke, København Stine Munch Men han banede sig vej imellem dem og gik. Jesus lod sig ikke påvirke af, hvad andre mente, af, at det han gjorde og sagde faktisk

Læs mere

Indkøbsordning til visiterede borgere

Indkøbsordning til visiterede borgere Indkøbsordning til visiterede borgere Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/21403988.aspx Udbudstype Udbud Betalingsbetingelser Netto pr. 0 dage (kontant) Dato for offentliggørelse 20-08-2009

Læs mere

Dagsorden i det følgende er sammensat i overensstemmelse med årshjul, og denne måneds møde har følgende dagsorden:

Dagsorden i det følgende er sammensat i overensstemmelse med årshjul, og denne måneds møde har følgende dagsorden: [Referat af Koordineringsmøde 12 - Afholdt 12. maj 2015] Dagsorden i det følgende er sammensat i overensstemmelse med årshjul, og denne måneds møde har følgende dagsorden: Fælles kvalitets- og evalueringsmøde

Læs mere

Tillægsvilkår for Stofas standard mobilabonnementer Indhold

Tillægsvilkår for Stofas standard mobilabonnementer Indhold 1 Tillægsvilkår for Stofas standard mobilabonnementer Indhold 1. AFTALEN... 2 2. ABONNEMENTSFORMERNE... 2 3. MOBILDATAHASTIGHED... 2 4. INKLUDERET TALE... 3 5. FRI TALE... 3 6. INKLUDERET DATA... 4 7.

Læs mere

Brugerregler for hævekort

Brugerregler for hævekort Brugerregler for hævekort 1. Disse brugerregler gælder for Deres anvendelse af pengeinstituttets hævekort. I øvrigt gælder pengeinstituttets Almindelige Forretningsbetingelser, herunder tillægget om betalingstjenester.

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Ældreboligerne (plejeboliger) Soldraget 35 & 39 Telefon Hovednummer------------------------------- 45 81 70 55 Centerleder ---------------------------------- 45 99 71

Læs mere

Vejledning til kontobrugeren: LESSOR-Portalen

Vejledning til kontobrugeren: LESSOR-Portalen MICROSOFT DYNAMICS NAV LESSOR-Portalen Indholdsfortegnelse Indledning... 3 1.0 Oversigt Profiler/Roller... 4 2.0 Kontobruger... 5 2.1 Oprettelse af yderligere kontobrugere... 5 2.2 Oprettelse af Firmabruger,

Læs mere

SINDs formål er at skabe forståelse og tolerance for sindslidende og deres pårørende. Information til Pårørende

SINDs formål er at skabe forståelse og tolerance for sindslidende og deres pårørende. Information til Pårørende SINDs formål er at skabe forståelse og tolerance for sindslidende og deres pårørende Information til Pårørende Information til pårørende Vi tilbyder Rådgivninger/telefonrådgivninger landsdækkende og lokalt

Læs mere

www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www

www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www Opsætning Indhold: Side 2 Login Side 3 Hovedmenu Administration Side 4 Opret bruger Rediger afdeling

Læs mere

Brøndby Kommunes kvalitetsstandard for visitation til social pædagogisk støtte i eget hjem efter Servicelovens 85

Brøndby Kommunes kvalitetsstandard for visitation til social pædagogisk støtte i eget hjem efter Servicelovens 85 Brøndby Kommunes kvalitetsstandard for visitation til social pædagogisk støtte i eget hjem efter Servicelovens 85 Servicelovens 85 paragraffens ordlyd Kommunalbestyrelsen skal tilbyde hjælp, omsorg eller

Læs mere

Danmarks mest læste taxiblad. KAT-Bladet nr. 6. 2011. Fakkelbærer søges. Taxa amok. Side 1

Danmarks mest læste taxiblad. KAT-Bladet nr. 6. 2011. Fakkelbærer søges. Taxa amok. Side 1 Fakkelbærer søges. Danmarks mest læste taxiblad. KAT-Bladet nr. 6. 2011. Taxa amok. Side 1 STOP! Bliv ikke taxichauffør! Man kunne i Taxa 4x35 s blad, Taxanyt juni 2011 læse, at jobcentrene ikke længere

Læs mere

1. oktober 2016 0,7% Timelønnen: Arbejdstiden udgør 37 timer eksklusiv pauser. Der afregnes mindst pr. halve time. Timeløn udgør:

1. oktober 2016 0,7% Timelønnen: Arbejdstiden udgør 37 timer eksklusiv pauser. Der afregnes mindst pr. halve time. Timeløn udgør: Protokollatet 1 Satser: Provisionsløn: Indkøringsprocent/afregningsprocent stiger med: 1. oktober 2015 0,6% 1. oktober 2016 0,7% 1. oktober 2017 0,8% Timelønnen: Arbejdstiden udgør 37 timer eksklusiv pauser.

Læs mere

KRAVSPECIFIKATION INDKØBSORDNING TIL VISITEREDE BORGERE I GENTOFTE KOMMUNE. September 2009. Side 1 af 10

KRAVSPECIFIKATION INDKØBSORDNING TIL VISITEREDE BORGERE I GENTOFTE KOMMUNE. September 2009. Side 1 af 10 KRAVSPECIFIKATION INDKØBSORDNING TIL VISITEREDE BORGERE I GENTOFTE KOMMUNE September 2009 Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse 1. KRAVSPECIFIKATIONER TIL INDKØBSORDNINGEN...3 1.1 Målsætning... 3 1.2 Bestilling

Læs mere

Kvalitetsstandard for kvindekrisecentre efter 109 i Lov om Social Service i Horsens Kommune

Kvalitetsstandard for kvindekrisecentre efter 109 i Lov om Social Service i Horsens Kommune Sundhed og Socialservice Handicap, Psykiatri, Socialt Udsatte Rådhustorvet 4 8700 Horsens Telefon: 76 29 29 29 sundhedogsocialservice@horsens.dk www.horsenskom.dk Sagsnr: 2012-010002 CHK/SR 13. september

Læs mere

Vejledning omkring. behandling af anmodning om kirkeasyl

Vejledning omkring. behandling af anmodning om kirkeasyl Vejledning omkring behandling af anmodning om kirkeasyl 2 Udgivet af Peter Skov-Jakobsen, Biskop i København, og Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Kirken som tilflugtssted 3 Menigheder i Københavns Stift

Læs mere

Notat om indførelse af Flextrafik

Notat om indførelse af Flextrafik Miljø og Teknik Notat Til: Udvalget for Miljø og Teknik Sagsnr.: 2010/12037 Dato: 10-02-2011 Sag: Sagsbehandler: Notat om indførelse af Flextrafik Jørgen Krog Sagsfremstilling Flextrafik er en trafikform

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 7.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til, at du kommer på MinTid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden for at

Læs mere