REGISTRERINGSTIDENDE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REGISTRERINGSTIDENDE"

Transkript

1 REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, Nr. 24 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben og -segl samt Fornyelser, Udslettelser, Overdragelser og andre Ændringer i stedfundne 58. Aargang Registreringer. Abonnementsprisen for Aargangen er 15 Kr. Abonnement modtages af alle Postkontorer. I Direktoratet for Patent og Varemærkevæsenet, København, sælges enkelte Numre for en Pris af 50 Øre for hvert paabegyndt Antal 4 Sider, Nummeret indeholder. 8. Juli A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg Nr Anmeldt den 22. Februar 1937 Kl. 10 *^ af De Danske Cigar- & Tobaksfabrikker, A/S, Fabrikation af Tobaksvarer, København, og registreret den 20. Juni s. A. Reg Nr Anmeldt den 22. Februar 1937 Kl. 11'"' af Firmaet Johann A. 1^ Cl Wiilfing, kemisk Fabrikation, Berlin i Tysk- V^l III land, og registreret den 26. Juni s. A. Mærket er registreret for Lægemidler, kemisk-farmaceutiske og hygiejniske Præparater, farmaceutiske Droger, Plastre, ForbindstofFer, Midler til Udryddelse af Dyr og Planter, Desinfektionsmidler og Midler til Konservering af Levnedsmidler. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 2. November 1933 registreret i Berlin den 26. Februar 1934 under Nr i Klasse 2 for ovennævnte Varearter. Som Fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København.

2 176 Registreringstidende for Vare- og Fællesmærker. Reg Nr Anmeldt den 25. Februar 1937 Kl. 11 Henkel & Co., A/S, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 26. Juni s. A. Mærkét er registreret for alle Varearter (undtagen alle Slags Pudse- og Polermidler). af SILOVO Reg Nr Anmeldt den 3. Marts 1937 Kl. 11^» af Victor B. ISA Strand, Groshandel og Fabrikation, København, og registreret den 26. Juni s. A. Mærket er registreret for Kartoffelmel og andre Mel- og Mølleriprodukter. Reg Nr Anmeldt den 5. Marts 1937 Kl. 11^^ af TIDOVIT Titan Co., A/S, Fabrikation, Fredrikstad i Norge, og registreret den 26. Juni s. A. Mærket er registreret for kemiske Produkter (for saa vidt de ikke indeholdes i andre Vareklasser end norsk Klasse 3) til industrielle. Landbrugs-, medicinske og fotografiske Formaal, Desinfektionsmidler, ForbindstofFer, kunstige og naturlige Gødningsstoflfer, Fernis, Voks, ikke spiselige Oljer og Fedtstoffer, Petroleum, Tjære, Harpiks, Gummi, Kautsjuk samt forarbejdede Artikler heraf (for saa vidt de ikke er optaget i andre Vareklasser end norsk Klasse 7), f. Eks. Lys og Ildtændere, Brændmaterialer, Farver (herunder ikke Blæk), Klæbestoffer samt Appreturstoffer. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 9. Januar 1937 registreret i Oslo den 24. Februar s. A. under Nr i Klasse 3, 7 og 9 for ovennævnte Varearter. Som Fuldmægtig er anmeldt; Internationalt Patent-Bureau, A/S, København. TIDOMENT Reg Nr Anmeldt den 16. April 1937 Kl. 11 af samme, og registreret den 26. Juni s. A. Mærket er registreret for kemiske Produkter (for saa vidt de ikke indeholdes i andre Vareklasser end norsk Klasse 3) til industrielt. Landbrugs-, medicinsk og fotografisk Formaal, Desinfektionsmidler, ForbindstofFer, kunstige og naturlige Gødningsstoffer, Fernis, Voks, ikke spiselige Oljer og Fedtstoffer, Petroleum, Tjære, Harpiks, Gummi, Kautsjuk samt Artikler forarbejdet heraf (for saa vidt de ikke indeholdes i andre Vareklasser end norsk Klasse 7), f. Eks. Lys, Ildtændere, Brændselsmaterialer samt Farver (herunder ikke Blæk), KlæbestofTer og Appreturstoffer. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 9. Januar 1937 registreret i Oslo den 24. Februar s. A. under Nr i Klasse 3, 7 og 9 for ovennævnte Varearter. Som Fuldmægtig er anmeldt: Internationalt Patent-Bureau, A/S, København. HANNE Reg Nr Anmeldt den 12. Marts 1937 Kl. 10^^ af Margarinefabrikken Alfa, A/S, Margarinefabrikation, Vejen, og registreret den 26. Juni s. A. Mærket er registreret for Margarine, Palmin, Fedtemulsioner, Compound Lard, Oljer og Fedtstoffer til Spisebrug, Gær, Bagepulver, Tørmælk, Tørmælksmel, Maltekstrakt, Maltmel, Mælkesyre, flydende Hønseæggehvider, raffineret eller uraffineret Svinefedt og Talg. TRÆLIN Reg Nr Anmeldt den 12. Maj 1937 Kl. 10^ af P. Rønning & Gjerløff, A/S, teknisk-kemisk Fabrikation, København, og registreret den 26. Juni s. A. Mærket er registreret for Lim, Klister og Pudsemidler.

3 Registreringstidende for Vare- og Fællesmærker. 177 WALLTEX Reg Nr Anmeldt den 11. Maj 1937 Kl. 10' af Aktiebolaget Walltex, Fabrikation, Lidingo ved Stockholm i Sverige, og registreret den 26. Juni s. A. Mærket er registreret for Bygningsmateriale, specielt Materiale til Beklædning af Vægge og Tage, Gulvbelægningsmateriale, Presseprodukter af Træ, Træmasse, Halm og lignende Fibermateriale, Linoleum samt Kautsjukmaatter. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 10. November 1936 registreret i Stockholm den 8. Marts 1937 under Nr bl. a. for ovennævnte Varearter. Som Fuldmægtig er anmeldt: Dansk Patent-Kontor, A/S, København. Reg Nr Anmeldt den 25. Maj jjk 1937 Kl. 11' af Dynamit-Aetien-Gesellschaft vor- I mals Alfred Nobel & Co., kemisk Fabrikation, I I Troisdorf (Bez. Koln) i Tyskland, og registreret den 26. Juni s. A. Mærket er registreret for Kunststoffer i Plader, Rør og Stænger hovedsagelig fremstillet af Celluloid og celluloidlignende Stoffer. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 27. April 1936 registreret i Berlin den 19. Marts 1937 under Nr i Klasse 21 for ovennævnte Varearter. Som Fuldmægtig er anmeldt: Dansk Patent-Kontor, A/S, København. BASERGIN Reg Nr Anmeldt den 1. Juni 1937 Kl. 11 Chemische Fabrik vormals Sandoz, Fabrikation og Handel, Basel i Schweiz, og registreret den 26. s. M. Mærket er registreret for Lægemidler, kemiske Produkter til Brug i Industrien, til medicinske, hygiejniske og videnskabelige Formaal, farmaceutiske Droger og Præparater, Plastre, Forbindstoffer, Midler til Udryddelse af Dyr og Planter, Desinfektionsmidler, Midler til Konservering af Levnedsmidler og Veterinærprodukter. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 5. April 1935 registreret i Bern under Nr for ovennævnte Varearter. Som Fuldmægtig er anmeldt: Ingeniører Lehmann & Ree, København. ERGOBASIN Reg Nr Anmeldt den 1. Juni Kl. 11 ^ af samme, og registreret den 26. s. M. Mærket er registreret for Lægemidler, kemiske Produkter til Brug i Industrien, til medicinske, hygiejniske og videnskabelige Formaal, farmaceutiske Droger og Præparater, Plastre, Forbindstoffer, Midler til Udryddelse af Dyr og Planter, Desinfektionsmidler og Midler til Konservering af Levnedsmidler og Veterinærprodukter. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 23. Marts 1935 registreret i Bern under Nr for ovennævnte Varearter. Som Fuldmægtig er anmeldt; Ingeniører Lehmann & Ree, København. Reg Nr Anmeldt den 4. Juni 1937 Kl. 10 af Emil Christensen, Købmandshandel, ZL Kolding, og registreret den 26. s. M. Mærket er jlijtl A AXT registreret for Cigarer, Cigarillos, Røgtobak, Cigaretter og anden Slags Tobak. MOSELDORFFER HERRENLESE Reg Nr Anmeldt den 3. Juni 1937 Kl. 11^^ af Georg Bestie, A/S, Vinhandel, København, og registreret den 26. s. M. Mærket er registreret lor Vin.

4 178 Registreringstidende for Vare- og Fællesmærker. RHEINSTEINER HERRENLESE Repi937 Nr6i2. Anmeldt den 3. Juni 1937 Kl. 11^ af samme, og registreret den 26. s. M. Mærket er registreret for Vin. M T, K ; R 0 D K LØV ER F I O N I A I Marts 1937 Kl. 10 af Aktieselskabet Dansk Frøavls Kompagni og Markfrøkontoret (Trifolium), Frøavl, Randers og København, og registreret den 26. Juni s. A. Mærket er registreret for Rødkløverfrø. Reg Nr Anmeldt den 16. Oktober 1936 Kl. 11^^ af C. Wiibroe's Bryggeri, Heise m. fi. Akts., Bryggeri, Helsingør, og registreret den 26. Juni Mærket er registreret for 01 af dansk Oprindelse. ri ' SANAMID Reg Nr Anmeldt den 17. Marts 1937 Kl. 10'^ af Aktieselskabet GEA (farmacevtlsk kemisk Fabrik), Fabrikation, Frederiksberg, og registreret den 26. Juni s. A. Mærket er registreret for medicinske Specialpræparater. PORESCO Reg Nr Anmeldt den 24. Maj 1937 Kl. 11^^ af Scottex Woollens Limited, Fabrikation, Huddersfield i England, og registreret den 26. Juni s. A. Mærket er registreret for vævede og strikkede uldne Metervarer. Som Fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., København. Reg Nr Anmeldt den 3. Juni 1937 Kl. 10 af Firmaet RECI Aastrup & Sørig, Fabrikation, København, og registreret den 26. s. M. Mærket er registreret for Vandvarmere og Apparatur til Varmtvandsforsyning samt alle Slags Temperaturregulatorer.

5 Registreringstidende for Vare- og Fællesmærker. 179 DEN LILLE GARTNER Reg Nr Anmeldt den 4. Juni 1937 Kl. 10 af Firmaet A. Hansens Frøhandel, Handel, Kastrup paa Amager, og registreret den 26. s. M. Mærket er registreret for en Legetøjsæske, der indeholder Jord, Urtepotter, Frø, Bast og Blomsterstokke. SENIOR SERVICE Reg Nr Anmeldt den 8. Juni 1937 Kl. 11 af Joseph A. Pattreiouex Limited, Fabrikation, Manchester i England, og registreret den 26. s. M. Mærket er registreret for Cigaretter og Røgtobak. Som Fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman- Bang & Boutard, København. Reg Nr Anmeldt den 12. Juni 1937 Kl. 11^" af The Goodyear Tire & Rubber Company, Fabrikation af Kautsjukvarer, Akron i Ohio i De Forenede Stater, og registreret den 26. s. M. Mærket er registreret for Dæk fremstillede fuldstændigt eller hovedsagelig af Kautsjuk. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 3, December 1936 registreret i Washington den 14. Maj 1937 under Nr i Klasse 35 for ovennævnte Varearter. Mærket er udført i Farver. Som Fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., København. EXPRES Reg Nr Anmeldt den 14. Juni 1937 Kl. 11^" af Sønderstrup Sæbefabrik, Chr. V. Hansen, Fabrikation, Kr. Eskiidstrup St., og registreret den 26. s. M. Mærket er registreret for Vadskepulver og Sæbe. Reg.1937 Nr Anmeldt den 15. Juni 1937 A ^ "T" Kl. 10^^ af Dansk Sojakagefabrik, A/S, Oljemølleri, /\ København, og registreret den 26. s. M. Reg Nr Anmeldt den 15. Juni WL M ^ f.^ r 1937 Kl. 10^^ af samme, og registreret den 26. Ivl IX tzl I s. M. DIATYP Reg Nr Anmeldt den 18. Juni 1937 Kl. 11^^ af Johan Ankerstjerne, A/S, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 26. s. M. Mærket er registreret for kinematografiske Films med Tekster samt Apparater og Dele af Apparater til Fremstilling af saadanne Tekster. MIRROPHONIC Reg Nr Anmeldt den 10. Juni 1937 Kl. 11^ af Western Electric Co., Aktieselskab, Fabrikation, København, og registreret den 26. s. M. Mærket er registreret for lydoptegnende og lydgengivende Apparater og Dele af disse. Reg Nr Anmeldt den 21. Maj /K ^ 1937 Kl. 10^ af Chr. Adt. Kupferberg & Co., Kommanditgesellschaft auf Aktien, Vinhandel, ^ J J Q Mainz i Tyskland, og registreret den 26. Juni s. A. Mærket er registreret for Korn, Byg, Bygkim, Affaldsbyg, Malt, Karamelmalt, Farvemalt, Bælgfrugter, Frøsorter, Ingefær, Gryn, Kartofler, Semoule,

6 180 Registreringstidende for Vare- og Fællesmærker. Bælgplanter, alle Slags Urter, Køkkenurter, Foderstoffer, Frugt, Grønsager, Løg, Fuglefoder, Humle, Mask, Drivspirer, afskaarne Blomster, Svampe, Nødder, Træ, fersk Fisk, Husblas, Krebs, Fjerkræ, Honning, Voks, Vildt, absolut Alkohol, alkoholholdige Tinkturer, Blegsoda, Borax, Brusepulver, Brøndsalte, Ølklaringsmidler, Durrastivelse, Dextrin, Desinfektionsmidler, Midler til Beskyttelse mod Rust, Konserveringsmidler, Lakrids, Insektpulver, Rottegift, Fedtludmel, Pletvand, Frugtæther, Floridavand, Soda, Risstivelse, Hvedestivelse, Stivelse, Stivelsemel, Majsstivelse, Stivelsepræparater, Begolje, Blanksværte, amerikansk Olje, Kit, Blaaelse, medicinske og farmaceutiske Præparater og Lægemidler, Forbindingssloffer, Hæmoglobinpræparater, Midler mod Transpiration, Glansstivelse, alle Slags Belysningsgenstande, Ovne, Stueventilatorer, Indpakningspapir, Hylstre af Straa, Papir, Siv, Straafletværk, Straamaatter, Papir til Omslag, Staniol, Kapsler, Plomber, Plombestrimler, Bastfletværk, Benmel, Blikplader, Brændejern, Staaltraadsnet, Fade af Metal, Tøndebaand, Flaskestaaliraad, Flaskelukker, Gafler, Knive, Garderobeholdere, Humledaaser, Klemmer, Proptrækkere, Skabioner, alle Slags Skovle, Paraplystativer, Skruer, Patentskruer, Sikkerhedsklemmer, Spunsplader, Klemmer til Duge, Cigarklippere, alle Slags Lokkemaskiner, Vogne til Kørsel, Farver, Farvestoffer, Læder, Lak, Læderappretur, Bonemasse, Klæbestoffer, Ale, 01 i al Almindelighed paa Fad og Flaske, alkoholfrit 01, Hvedeøl, Ølurt, Drikkeurt, Ølgær, diætetisk-hygiejnisk Øl, Farveøl, Maltøl, alkoholsvage Drikke, alkoholholdige Drikke, alkoholfri Drikke, alkoholiske Ekstrakter, Alkohol, Bærme, Kraftøl, Maltekstrakt, Porter, Anisado, Angosturabitter, Bitter, Brændevin, Kornbrændevin, Brændevinsessenser, Kognakbrændevin, Genever, Gingerale, Grog, Rom, Likører, Likøressenser, Mavebitter, Punch, Punchessenser, Punchekstrakter, Ekstrakter og Essenser til Fremstilling af Drikkevarer, Champagnevine, Vine, mousserende og ikke mousserende. Biskopekstrakt, Eleksirer, Honningvin, Spiritus, Sodavand, Seltservand, Mineralvand, mousserende Vand, naturligt og kunstigt, Kildeprodukter, Badesalt, Badevand, kulsyreholdige Drikke, kulsurt Vand, Limonader, Brusesirup, Bruselimonader, mousserende Drikke, Gummislanger, Lommefyrtøjer, Rejsetasker, Kufferter, Paraplyer og Parasoller, Stokke, Briketter, Olje, Benolje, Mineralolje, Paraffin, Stearin, Vaseline, Fedt samt Bestanddele deraf, Lys, Vokslys, Kogesprit, denatureret Sprit, Bødkervarer, Askebægre, Tøndestaver, Daaser, Fade af Træ, Kasser, Kassebrædder, Træ til Kasser, Tremmekasser, Kurve, Transportdunke, Mælkespande, Propper, Pibestativer, Rammer, Stativer, Rullejalousier, Skabioner (af Papir, Pap, Træ, Blik), Gynger, Snustobaksdaaser, Servietringe, Sikkerhedsklemmer, Spunse, Montrer, Udstillingsborde, Tændstikker, Tobaksdaaser, Smaatønder, Tobakspiber, Tobakspibestoppere, Tobakskabe, Drikkehorn, Yderfade, Tandstikkere, Tandstikkerbeholdere, Tandstikkerstativer, Avisstativer, Avisholdere, Cigaræsker, Cigaretæsker, Cigarkasser, Cigaretkasser, Cigardaaser, Cigaretdaaser. Cigarrør og Cigaretrør og Bestanddele deraf, Cigarspidssamlere, Tændstikstativer, Tændstikæsker, Tændstikbeholdere, Salgsautomater, Vægte, Værktøj, Askebeholdere, Bægre, Ølglasbakker, Blikbeholdere, Blomstervaser, Kurveflasker, alle Slags Fyrtøj (kemiske, elektriske, mekaniske, automatiske), Flasker, Flaskekølere, Gryder, Kasser, Kander, Drikkekrus, Kurve, Transportdunke, Krukker, Krus, Skeer, Platmenager, Menukortstativer, Peberbøsser, Peberstrøbøsser, Saltkar, Saltbøsser, Saucekander, Skaale, Fade, Drikkekrus, Spyttebakker, Kakkelovnskærme, Tallerkener, Terriner, Tønder, Smaatønder, Vandfade, Vandpiber, Apparater til Fremstilling af Tobaksfabrikater, Cigar- og Cigarettændere, Sukkerdaaser, Brevpressere, Taburetter, Stole, Borde, Spejle, automatiske Spilleapparater, Musikautomater, Musikinstrumenter, Ansjospasta, Østers, Bagepræparater, Bagepulver, Bouillon, Bouillonkapsler, Brød, Smør, Champignons, Cachou, Cikorie, Bolcher, Kokossmør, Kokos, Kokosnøddeolje og Præparater heraf. Crememasse, Cremestænger, syltede Frugter, Postejer, Dragées, Agernkaffe, Æg, Æggekonserves, Æggespiser, nedlagte Frugter, Is (raa og kunstig), Æggehvidepræparater, Surrogater for Kødekstrakt, Kødsaucer, Kødekstraktkrydderier, spiselige Fuglereder, Eddike, Eddikeessenser, Figensaft, Figensirup, Fennikelhonning, Fisk (røget, tørret, marineret), Fiskekonserves, Fiskemarinade, Fiskeretter, Fiskevarer, Kød (frisk og frosset). Kødsuppe, Kødekstrakt,

7 Registreringstidende for Vare- og Fællesmærker. 181 Kødkonserves, Kødmel, Kødsaft, Kødspiser, Kødvarer, Fondants, appetitvækkende Pulver til Dyr, Frugtkonserves, Frugteddike, Frugtekstrakter, Frugtpastiller, Frugtsaft, Gaasebryst, Bagværk, Gelatine, Geléer, Grøntkonserves, Krydderier til Grøntsager, Kornpræparater, Kornkaffe, Krydderier, Krydderipræparater, Gryn, Havrepræparater, Gær, Honningkage, Hundekiks, Hummer, Hummerkløer, Ost, Kaffe, Kaffesurrogater, Kiks, Kandis, Sukkergodt, kandiserede Frugter, Kakao, Kaviar, Børnemel Klid, Kompot, kondenseret Mælk, Korender, Cornedbeef, Krebskonserves, Krebspræparater, Krebskløer, Kunstsmør, Kunstspisefedt, Honningkager, Maltbolcher, Makkaroni, Maltkaffe, Maltspirer, Maltkakao, Maltchokolade, Maltte, Mandler, Mandelmasse, Mandelpræparater, Marv, Marmelade, Marcipan, Kraftfoderpulver, Mayonnaise, Mel, Melspiser, Mælk, Mælkeæggehvide, Mælkepræparater, Mølleriprodukter, Nudler, Frugt (tørret, ovntørret, henkogt), Oleomargarin, Bagværk, Paneremel, Postejer, Peptoner, Peber, Peberkager, Pebernødder, Plantesmør, Planteæggehvide, Planteæggehvidefedt, Plantefedt, Plantespiseolje, Pebermyntepastiller, Pickles, Buddinger, Buddingmasse, Buddingpulver, Pumpernickel, Skørost (Tykmælk), Fløde, Flødeblandinger, røgede Varer, røget og salt Kød, Risfodermel, Raais, Rosiner, Salater, Sago, Salt, Sardellesmør, Saucer, Saucekrydderier, Saucekestrakter. Saucegryn, Saucepræparater, Skaldyr, Skibsbrød, Skinker, Fedt, Chokolade, Sennep, Chokoladesirup, Sirup, Korn-Skraa, Flæsk, Spiseis, Spisefedt, Spiseolje, Spisekrydderier, Suppe, Suppegarniture, Suppeekstrakter, Suppekonserves, Suppetablelter, Suppesurrogater, Suppekrydderier, brugsfærdig Suppe og Konserves, Te, Dejgvarer, Tragant, Trøfler, Vanille, vegetabilsk Spisefedt. Vafler, Pølser, Sukker, Sukkervarer, Tvebakker, Surrogater for Kødekstrakt, Kødvarer og Krydderier til Kødekstrakt, Tapioca, Papir, Silkepapir, Skabioner af Papir, Pap, Snitmønstre, Brevpapir, Konvolutter, Fade af Pap, Tobaksemballage, Cigar- og Cigaretposer, Cigar- og Cigaretmundstykker, Cigaretpapir, Cigarethylstre, Cigaretopbevaringshylstre, Billeder, Tryksager, Etiketter, Kalendere, Menukort, Plakater, illustrerede Kort,»Mavebælter«til Cigarer, Notesblokke, Glas, Krukker, Vaser. Skaale, Fade, Tallerkener, Terriner, Sukkerdaaser, Askebægre, Ølglasbakker, Vinduesruder, Flasker, Tobakspunge, Cigar- og Cigaret-Etuier, Lædervarer, Avismapper og -beholdere. Malebøger, Malemønstre, Skrivematerialer, Blæk, Tusch, Malefarver, Sæber, Sæbepræparater, Sæbepulver, Skægpomade, Bayrum, Haarfarvemidler, Haarolje, Haarvand, Mundvand, kosmetiske Midler, Parfumer, Parfumerivarer, Pomade, Pudder, Sminke, Toiletteartikler, Toilettevand, Tandpasta, Brætspil, Kortspil, Keglespil, Beg, Tagpap, Rørfletværk, Røgtobak, Skraatobak, Tobak, alle Slags Tobaksfabrikater, Snus, Cigarer, Cigarillos, Cigaretter, Cigar- og Cigarettobak, Gulvbeklædningsmaterialer, Gardiner, Løbere, Tæpper, Forhæng, Portierer, Voksdug, Ure, Vogntæpper, Haandklæder. Humlesække, Sække, Servietter, Duge, Linned, Telte, Teltdug og Cigarbaand. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 19. September 1905 registreret i Berlin den 13, Marts 1906 under Nr i Klasse 42 bl. a. for ovennævnte Varearter. Som Fuldmægtig er anmeldt: Dansk Patent Kontor, A/S, København. Reg, 1937 Nr Anmeldt den 18. Juni 1937 Kl. 10^ af Firmaet Wolverine-Empire Refining Company, Fabrikation, New York i De forenede Stater, og registreret den 26. s. M. Mærket er registreret for Smøreoljer, Brændselsolje til Ovne, Belysningsolje. Smørefedt og Fedt til Pakninger, Brændselsolje til Motorer, Gasolin og Petroleum. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 9. Oktober 1934 registreret i Washington den 12. Marts 1935 under Nr i Klasse 15 for ovennævnte Varearter. Som Fuldmægtig er anmeldt; Dansk Patent Kontor A/S, København.

8 182 Registreringstidende for Vare- og Fællesmærker. Reg Nr Anmeldt den 3. Juni 1937 AUTOVEN DITOR Kl. 11^^ af SveDd Aage Vilhelm Christian Sørensen, Fabrikation, Viby, og registreret den 26. s. M. Mærket er registreret for Radiomodtagere, Maskiner og Inventar til Herre- og Damefrisørsaloner, specielt Sæbeskummaskiner og elektriske Apparater til Haarbehandling samt Maskiner og Inventar til Hønserier. Reg Nr Anmeldt den 18. Juni 1937 Kl. 10 af Firmaet Jørgen Storm, Handel, Hjørring, og registreret den 26. s. M. Mærket er registreret for Mel. PRIMA BAGERIMEL FORMALET AF BEDSTE AMERIKANSKE HVEDESORTER Reg Nr Anmeldt den 12. Juni 1937 Kl. 11^^ af Ernst Homberger-Rauschenbach, vorm. International Watch Co., Fabrikation, SchafThausen i Schweiz, og registreret den 26. s. M. Mærket er registreret for Ure, Gangværk, Kasser, Skiver og Uretuier. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 19. Oktober 1925 registreret i Bern under Nr for ovennævnte Varearter. Som Fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman- Bang & Boutard, København. HELLA Reg Nr Anmeldt den 4. Juni 1937 Kl. 11^ af Westfålische Metall-Industrie A/G. Lippstadt, Fabrikation af og Handel med Metalvarer, Lippstadt i Tyskland, og registreret den 26. s. M. Mærket er registreret for Belysningslegemer, Signalinstrumenter, Talerør, indendørs Udstyr til Automobiler, nemlig Lamper, Blomstervaser og Askebægre. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 19. Maj 1925 registreret i Berlin den 3. Marts 1926 under Nr i Klasse 4 for ovennævnte Varearter. Som Fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., København.

9 Registreringstidende for Vare- og Fællesmærker. 183 Fællesmærker. Regi 1937 Nr. 6. Anmeldt den 24. Marts 1937 Kl. 10 af Foreningen af Horsens Mejerier, Horsens, HORSENS og registreret den 26. Juni s. A. Mærket er registreret for alle Slags Mejeriprodukter samt Emballage til samme, herunder Flasker, saavel som Emballage af Papir, Pap, Træ og Metal. Retten til at benytte Mærket tilkommer Foreningens Medlemmer. Hvis der gøres Indgreb i den ved Mærkets Registrering opnaaede Eneret, bar Foreningens Medlemmer hver for sig Ret til al paatale et saadant Indgreb i Mærkeretten. Saadant Indgreb kan ligeledes paatales af Bestyrelsen paa Foreningens Vegne. Saafremt noget Indgreb i Mærkerelten kommer til Bestyrelsims Kundskab, og dette Indgreb ikke allerede maatle være gjort til Genstand for Paatale af noget Medlem, paahviler det Bestyrelsen snarest muligt at rejse Paatale paa F'oreningens Vegne (jfr. Vedtægternes 6). Foreningens Formaal er at varetage Medlemmernes fælles Interesser, særlig ved Salg af Mejeriprodukter, derunder ogsaa Beskyttelse af den anvendte Emballage, til hvilket Formaal Foreningen lader foretage Anmeldelse af et Fællesmærke (jfr. Vedtægternes 2). Berettiget til at optræde paa Foreningens Vegne er Bestyrelsen, der for Tiden bestaar af følgende: rviejeriejer N, Chr. Nielsen, Horsens Mejeri, Horsens, Mejeribestyrer L. Christensen, Andelsmejeriet, Horsens, og Mejeribestyrer P. Møller Hansen,»Egedal«, Horsens (ifr. Vedlægternes 8). B. Fornyelser, Udslettelser, Overdragelser m. v. Fornyede er i Medfør af Lov Nr. 101 af 7. April : Reg Nr. 373, (The United Danish Butter Preserving Co., Ltd. A/S, Kobenhavn), 276, 277, Reg Nr. 324, Reg Nr. 41, 124, 263, 265, Reg Nr. 285, 297, 299, 611, 613 (Brødrene Dahl A/S, København), 614 (Firmaet Standard Milling Company, New York i De Forenede Stater), 615, 618, 620, 630, 631, 632, 633. Udslettede er i Medfør af samme Lovbestemmelse: Reg Nr. 101, 108, Reg Nr. 279, 280, 281, 282, 283, 284, 286, 288, 289, 291 (The I. B. Inderrieden Co., Chicago i Illinois i De Forenede Stater), 294, 298, 300. Delvis udslettet er: Reg Nr. 482 ved at der til Vareangivelsen Garn er tilføjet: med Undtagelse af Sygarn. Overdragede er i Medfør af samme Lovs 8: Reg Nr. 242, fra Paul Christensen, København, til Paul Christensen A/S, København. Reg Nr. 486, fra Firmaet A. Jakobsen, Fraugde", Fraugde By og Sogn under Odense Amt, til A. Jakobsen, Fraugde A/S, Fraugde. Reg Nr. 610 og Reg Nr. 14, fra Addressograph-Multigraph Limited, London i England, til Addressograph-Multigraph Corporation, Cleveland i Ohio i De Forenede Stater. Reg Nr. 294 og Nr. 296, fra A/S, Halma, København, til Valby Fabriks- Ejendoms A/S, Kobenhavn.

10 184 Registreringstidende for Vare- og Fællesmærker. Reg Nr. 882, fra Scott, Son & Co., Ltd., London i England, til H. Ledgard, Limited, London i England. Reg Nr. 1248, fra Henry S. Jeppesen, Horsens, til Smith & Co., A/S, Odense. Ændring af Mærkeindehavernes Bopæl: Reg Nr. 41, fra The Exolon Company, Cambridge i De Forenede Stater, til The Exolon Company, Blasdell i Staten New York i De Forenede Stater. Reg Nr. 641 og Nr. 642, fra Knud Emil Jiiby-Smith, Nakskov, til Knud Emil Juby-Smith,København. Ændring af Mærker i Medfør af ovennævnte Lovs 10: VAREMÆRKE Reg Nr I Henhold til Skrivelse af 22. Marts 1937 fra Ministeriet for Handel, Industri og Søfart er Mærket ved Registreringens Fornyelse i 1936 ændret saaledes, at den i Mærket indeholdte Gengivelse af den danske Kongekrone er erstattet af en aaben Krone. Som ny Fuldmægtig er anmeldt: For Reg Nr. 41 (The Exolon Company, Blasdell i Staten New York i De Forenede Stater); Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., København. For Reg Nr (The Nugget Polish Company (Sales) Limited, London i England): Patentkonsulent Chas. Hude, København. For Reg Nr. 510 og Reg Nr. 14 (Addressograph-Multigraph Corporation, Cleveland i Ohio i De Forenede Stater): Internationalt Patent-Bureau, A/S, København. Trykt i Bianco LunosBogtrykkeri A/S. Kbhvn.

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel. Købenbavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 48 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemær- ker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER

VARE OG FÆLLES MÆRKER VARE OG FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 1265. Anmeldt den 12. August 1936 Kl. 10 af Firmaet Alfred Th. Øberg, Groshandel, København, og registreret den 12. December s. A.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 1231. Anmeldt den 6. Juni 1933 Kl. 11'«af Socletå Italiana Pirelli, Handel, Milano i Italien, og registreret V I A T O R den 9.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direlitøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1929 Nr. 5. Anmeldt den 22. Juni 1929 Kl. 11^ af Den kgl. Veterinær- og Landbohøjskoles landøkonomiske Forsøgslaboratorium, Frederiksberg, og registreret den

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VARE OG FÆLLES MÆRKER Reg. 1936 Nr. 66. Anmeldt den 11. November 1935 Kl. 11"^ af A/B Chokladfabriken Marabou, Fabrikation, Sundbyberg i Sverige, og registreret den 25. Januar 1936. En rektangulær Etikette,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 45 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VINTAGE PORT. -0<5x>z

VINTAGE PORT. -0<5x>z 36 Overdragne er i Medlør af samme Lovs 8: Reg. 1937 Nr. 763 fra I. N. Chr. Thirsing, Hellerup, til Grosserer P. Møller, København, og fra Grosserer P. Møller, København, til C. J. Aggerbeek A/S, Horsens.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER -f Tidenden udgives af Direlttøren for Patent- og Varemærlievæsenet, Nr. 5 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 370. Anmeldt den 22. December 1932 Kl. 11^" at" Niels Christian l*etersen-danhoj, Groshandel, Aarhus, og registreret den 8. April 1933.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1930 Nr. 6. Anmeldt den 26. August 1930 Kl. 10^ af Centraludvalget for Danmarks Isenkræmmerforeninger samt Københavns Glas- og CT Porcelænshandlerforening,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, Nr. 15 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A* Registrerede Mærker. Varemærker.

A* Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A* Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 76. Anmeldt den 16. December 1935 Kl. 10 ^ af Knud Lucas, Groshandel, København, og registreret den 1. F'ebruar 1936. Navnet: K. Lucas

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 34. 1929. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. KING DAVIS Reg. 1929 Nr. 876. Anmeldt den 22. Maj 1929 Kl. 11^^ af A. W. Kirkebye, Groshandel, København, og registreret den 24. August

Læs mere

Grønlands udenrigshandel 1. halvår 2002 (foreløbige tal) Handelsbalancen 1. halvår 2000-2002

Grønlands udenrigshandel 1. halvår 2002 (foreløbige tal) Handelsbalancen 1. halvår 2000-2002 Udenrigshandel 2002:7 Grønlands udenrigshandel 1. halvår 2002 (foreløbige tal) Denne publikation indeholder tallene for Grønlands udenrigshandel for 1. halvår i perioden 2000-2002. Tal for 2000 er baseret

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. MOTH CONTROL Reg. 1931 Nr. 475. Anmeldt den 2. September 1930 KL 11^^ af Air-Way Electric Appliance Corporation, kemisk Fabrikation, Toledo i Ohio

Læs mere

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr.22. 1929. FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 537. Anmeldt den 13. Marts 1929 Kl. 11^" af A70TYL Soc. An. OmDium de Specialités et Produits CMmiques, Fabrikation,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER (is Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker.

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker. VARE OG FÆ L LES MÆR K ER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 1146. Anmeldt den 6. Januar 1931 Kl. 11^" af The Wheeler Osgood Company, Fabrikation, Tacoma i Washing- B ton i De Forenede Stater,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 169. Anmeldt den 31. Juli 1934 Kl. 11 af N. V. Drogerijen Maatschapplj, kemisk Odorex Fabrikation, Rotterdam i Holland, og registreret

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Kalium. Diæt til nyresyge og andre, som har for meget kalium i blodet

Kalium. Diæt til nyresyge og andre, som har for meget kalium i blodet Kalium Diæt til nyresyge og andre, som har for meget kalium i blodet Forord Denne pjece indeholder gode råd til dig, som har for meget kalium i blodet, og derfor bør være ekstra opmærksom på, hvad du spiser

Læs mere

Kalium og fosfat. Diæt til nyresyge og andre, som har for meget kalium og fosfat i blodet

Kalium og fosfat. Diæt til nyresyge og andre, som har for meget kalium og fosfat i blodet Kalium og fosfat Diæt til nyresyge og andre, som har for meget kalium og fosfat i blodet Forord Denne pjece indeholder gode råd til dig, som har for meget kalium og fosfat i blodet, og derfor bør være

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Varemærkeansøgning. Læs venligst vejledningen til de enkelte punkter. Forbeholdt Patent- og. Varemærkestyrelsen

Varemærkeansøgning. Læs venligst vejledningen til de enkelte punkter. Forbeholdt Patent- og. Varemærkestyrelsen Patent- og Varemærkestyrelsen Varemærkeansøgning Læs venligst vejledningen til de enkelte punkter 1. Grundgebyr: 2. Ansøgers/fuldmægtigs referencenr.: Klassegebyr: 3. Mærkeindehaver: (fulde navn, adresse,

Læs mere

Danske saltlister. Mål for maks.. grænser september 2012 (g salt eller mg natrium per 100 g) 2,0 g salt eller 814 mg natrium

Danske saltlister. Mål for maks.. grænser september 2012 (g salt eller mg natrium per 100 g) 2,0 g salt eller 814 mg natrium (g salt mg natrium (g salt mg natrium 2012 (g salt mg natrium 1. Kødprodukter 1.1. Finhakket farser, varmebehandlet 1.1.1. Middagspølser 814 mg natrium 800 mg natrium Kogte pølser 600 mg natrium 1.1.2.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tideiulen udgives af Direktoren for Patent- og Varetnærkevæseiiet, Køljenliavii. og iiuleliolder liekendlgørelse af registrerede Varemærker, Fællesinærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Pafenf- og Varemærkevæsenet, Nr. 11 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

AN 2006 00004 VR 2004 04257- minimal <fig.> - Forvekslelighed.

AN 2006 00004 VR 2004 04257- minimal <fig.> - Forvekslelighed. 1 RESUMÉ: AN 2006 00004 VR 2004 04257- minimal - Forvekslelighed. I indsigelsessagen tog Patent- og Varemærkestyrelsen ikke indsigelsen til følge og opretholdt registreringen af figurmærket minimal

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Nr. 22. 1924 FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 558. Anmeldt den 8. April 1924 Kl. Anaconda Copper Mining Company, Metalvarefabrikation, New York i de forenede Stater,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 21. 62. Aargang. 19. Juni

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 21. 62. Aargang. 19. Juni REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

DETAILSLAGTER Delikatesse Svendeprøvevejledning til uddannelsesbekendtgørelse for uddannelsen til Detailslagter nr. 1244 af 23.

DETAILSLAGTER Delikatesse Svendeprøvevejledning til uddannelsesbekendtgørelse for uddannelsen til Detailslagter nr. 1244 af 23. DETAILSLAGTER Delikatesse Svendeprøvevejledning til uddannelsesbekendtgørelse for uddannelsen til Detailslagter nr. 1244 af 23. oktober 2007 Slagterfagets Fællesudvalg Maglegårdsvej 8 - Postboks 209 4000

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R

FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Januar 1915 Forbrug Bemærkning er 666.66 Løn Aage 62.00 Skat 18.09 Rejse til Norge 150.00 Sanatorieforeningen 5.15 Bil 3.80 1.80 + 2.00 Barber 8.

Januar 1915 Forbrug Bemærkning er 666.66 Løn Aage 62.00 Skat 18.09 Rejse til Norge 150.00 Sanatorieforeningen 5.15 Bil 3.80 1.80 + 2.00 Barber 8. Januar 1915 Forbrug Bemærkning er 666.66 Løn Aage 62.00 Skat 18.09 Rejse til Norge 150.00 Sanatorieforeningen 5.15 Bil 3.80 1.80 + 2.00 Barber 8.00 Bad 1.00 Hårvask 1.25 Kort 0.25 Sporvogn 6.50 Frokost

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi Nr. 32 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

RÅDET FOR DEN EUROPÆISKE UNION. Bruxelles, den 7. oktober 2009 (OR. en) 11172/09. Interinstitutionel sag: 2009/0002 (ACC) EG 4 AGRI 274 PECHE 163

RÅDET FOR DEN EUROPÆISKE UNION. Bruxelles, den 7. oktober 2009 (OR. en) 11172/09. Interinstitutionel sag: 2009/0002 (ACC) EG 4 AGRI 274 PECHE 163 RÅDET FOR DEN EUROPÆISKE UNION Bruxelles, den 7. oktober 2009 (OR. en) 11172/09 Interinstitutionel sag: 2009/0002 (ACC) EG 4 AGRI 274 PECHE 163 RETSAKTER OG ANDRE INSTRUMENTER Vedr.: Rådets afgørelse om

Læs mere

Bekendtgørelse om anvendelse af Nøglehulsmærket på fødevarer m.v. 1)

Bekendtgørelse om anvendelse af Nøglehulsmærket på fødevarer m.v. 1) BEK nr 131 af 23/01/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 22. juni 2016 Ministerium: Fødevareministeriet Journalnummer: Fødevaremin., Fødevarestyrelsen, j.nr. 2014-27-31-00002 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Lovtidende A. 2014 Udgivet den 24. april 2014. Bekendtgørelse for Grønland om indførsel af sendinger af animalske produkter til eget forbrug

Lovtidende A. 2014 Udgivet den 24. april 2014. Bekendtgørelse for Grønland om indførsel af sendinger af animalske produkter til eget forbrug Lovtidende A 2014 Udgivet den 24. april 2014 15. april 2014. Nr. 383. Bekendtgørelse for Grønland om indførsel af sendinger af animalske produkter til eget forbrug I medfør af 49, stk. 2, 58-60 og 69,

Læs mere

Bekendtgørelse om anvendelse af Nøglehulsmærket på fødevarer m.v. 1)

Bekendtgørelse om anvendelse af Nøglehulsmærket på fødevarer m.v. 1) BEK nr 131 af 23/01/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 19. februar 2015 Ministerium: Fødevareministeriet Journalnummer: Fødevaremin., Fødevarestyrelsen, j.nr. 2014-27-31-00002 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. )^''^RE OG FÆLLESMÆR K A. Registrerede Mærker. Varemærker. Rcg. 1920 Nr. 276. Anmeldt den 10. December 1919 Kl. 11'^ af Koninklijke Nederlaudsche Maatschappij tot Exploitatie van Petroleiimbronnen in Nederlandsch

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER 1 Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet. København, og indeholder bekendtgørelse at registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærlievæsenet, København, og indefiolder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

BRUNCH OG PØLSEBORD 2016

BRUNCH OG PØLSEBORD 2016 BRUNCH OG PØLSEBORD 2016 1 BRUNCH OG PØLSEBORD Morgenbord efter bon samarbejdshuse med overnatning Leveres med eller uden hjælp. 1 Bestil på tlf. 29 90 04 10. Morgenbord efter bon. Leveres kun med hjælp

Læs mere

Den Europæiske Unions Tidende C 326/331 BILAG

Den Europæiske Unions Tidende C 326/331 BILAG 26.10.2012 Den Europæiske Unions Tidende C 326/331 BILAG 26.10.2012 Den Europæiske Unions Tidende C 326/333 BILAG I LISTE OMHANDLET I ARTIKEL 38 I TRAKTATEN OM DEN EUROPÆISKE UNIONS FUNKTIONSMÅDE 1 2

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1936 Nr. 3. Anmeldt den 6. Februar 1936 Kl. 11^ af Foreningen af Odense Mejerier, Odense, og registreret den 6. Juni s. A. En Flaske, paa

Læs mere

Vejledning til Salg af føde- og drikkevarer til foodservice 2015

Vejledning til Salg af føde- og drikkevarer til foodservice 2015 Vejledning til Salg af føde- og drikkevarer til foodservice 2015 Formålet med undersøgelsen Der er stor interesse for forbruget af økologiske varer i Danmark. Formålet med denne statistik er at afdække

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

BILAG. til. Forslag til Rådets forordning

BILAG. til. Forslag til Rådets forordning EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 10.1.2014 COM(2013) 943 final ANNEXES 1 to 5 BILAG til Forslag til Rådets forordning om fastsættelse af de maksimalt tilladte niveauer for radioaktivitet i fødevarer

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 20. 1924 VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 498. Anmeldt den 3. April 1924 Kl. 10*^ AMTl?I?TAD WTUTATADQAT af SociétéAnoDyme Scholl Manu- AlllijIllUIl iyllj lilliiu

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemæriier.

A. Registrerede Mærker. Varemæriier. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER *' A. Registrerede Mærker. Varemæriier. Reg. 1933 Nr. 903. Anmeldt den 6. Marts 1933 Kl. 11" af Otto Mønsted, A/S, Gradonisermg Margarinefabrikalion, København, og registreret den

Læs mere

)^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r

)^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r )^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r A. Registrerede Mærker. Varemærker. PI OM BI Reg. 1922 Nr. 679. Anmeldt den 1. Juni 1922 Kl. Il 50 af A.-S. Nordisk Speciale, Fabrikation af Skotøjsreparationsmidler, København,

Læs mere

OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING

OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi erklærer hermed, at vores produkter, der er anført i bilag (A), er i overensstemmelse med bestemmelserne i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) nr. 10/2011 og (EF)

Læs mere

^ VAREOGFÆLLESMÆRKER

^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1930 Nr. 451. Anmeldt den 5. Juli 1929 Kl. 10 af Lauritz Christiansen, Fabrikation af Radioapparater og Dele dertil, København, og registreret

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 51. 1924. FOR VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. ECLAT Reg. 1924 Nr. 1194. Anmeldt den 4. Juni 1924 Kl. 11^' af Colgate & Company, Fabrikation af Toiletartikler, Jersey City i New

Læs mere

BERETNING FRA KOMMISSIONEN TIL EUROPA-PARLAMENTET OG RÅDET OM FØDEVARER OG FØDEVAREINGREDIENSER, SOM ER BEHANDLET MED IONISERENDE STRÅLING I 2010

BERETNING FRA KOMMISSIONEN TIL EUROPA-PARLAMENTET OG RÅDET OM FØDEVARER OG FØDEVAREINGREDIENSER, SOM ER BEHANDLET MED IONISERENDE STRÅLING I 2010 EUROPA-KOMMISSIONEN Bruxelles, den 26.1.2012 KOM(2012) 17 endelig BERETNING FRA KOMMISSIONEN TIL EUROPA-PARLAMENTET OG RÅDET OM FØDEVARER OG FØDEVAREINGREDIENSER, SOM ER BEHANDLET MED IONISERENDE STRÅLING

Læs mere

HELT ENKELT OG ØKOLOGISK

HELT ENKELT OG ØKOLOGISK Økologisk Brunch HELT ENKELT OG ØKOLOGISK Brunch er alle tiders anledning til at samle familie og venner på en nem og hyggelig måde. Og brunchen kan varieres i det uendelige alt efter årstiden, hvem der

Læs mere

Beskæftigelsen i fødevareindustrien

Beskæftigelsen i fødevareindustrien DI Den 19. august 2015 Beskæftigelsen i fødevareindustrien 1. Sammenfatning I dette notat beskrives udviklingen i beskæftigelsen i fødevareindustrien. Notatets hovedkonklusioner er følgende: Faldet under

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 263. Anmeldt den 26. Oktober 1925 Kl. H 45 af li a i CV The British Xylonite Company, Limited, Fabrikation, London i England, ilalt/v

Læs mere

Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor

Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor --- I Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS DIREKTIV af 30. juni 1994 om sødestoffer til brug i levnedsmidler (EFT

Læs mere

RUSSi EVERSIN. ,suenngs-7',i^ Nr. 39. Vare- og Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. A'aremærker.

RUSSi EVERSIN. ,suenngs-7',i^ Nr. 39. Vare- og Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. A'aremærker. Nr. 39,sUenngs-7',i^ 1914 Vare- og Fællesmærker A. Registrerede Mærker. A'aremærker. Reg. 1914 Nr. 648. Anmeldt den i)de December 1914 Kl. 11^ af A.-S. Korspr.Margarinefabrik, Fabrikation og Forhandling-

Læs mere

Eriks Mad og Musik 28. november 2009

Eriks Mad og Musik 28. november 2009 Eriks Mad og Musik. november 009 Kalveost pænt stykke kalvebov stor svineskank En hel del grofthakkede løg Nelliker Peber Laurbærblade Allehånde Frokostret Der er ikke nogle egentlige mål man krydrer efter

Læs mere

Beskæftigelsen i fødevareindustrien

Beskæftigelsen i fødevareindustrien DI Den 3. januar 214 Beskæftigelsen i fødevareindustrien 1. Sammenfatning I dette notat beskrives udviklingen i beskæftigelsen i fødevareindustrien. Notatets hovedkonklusioner er følgende: Faldet under

Læs mere

Preserving the seasons

Preserving the seasons Preserving the seasons NORTH OAK deli products NORTH OAK er 100% velsmag. En smuk delikatesseserie skabt på kærligheden til den ægte smag og den nordiske natur. Med NORTH OAK er årstidernes unikke smagsunivers

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design

Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design I medfør af 17, stk. 3, og 49, stk. 1, i designlov nr. 1259 af 20. december 2000 samt efter bemyndigelse i henhold til 1 i Erhvervsministeriets bekendtgørelse

Læs mere

RETTENS DOM (Fjerde Afdeling) 30. juni 2004 *

RETTENS DOM (Fjerde Afdeling) 30. juni 2004 * NORMA LEBENSMITTELFILIALBETRIEB MOD KHIM (MEHR FÜR IHR GELD) RETTENS DOM (Fjerde Afdeling) 30. juni 2004 * I sag T-281/02, Norma Lebensmittelfilialbetrieb GmbH & Co. KG, Nürnberg (Tyskland), ved Rechtsanwälte

Læs mere

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER. Forslag til RÅDETS FORORDNING

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER. Forslag til RÅDETS FORORDNING KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER Bruxelles, den 1.12.22 KOM(22) 76 endelig 22/29 (ACC) Forslag til RÅDETS FORORDNING om autonome og midlertidige foranstaltninger for indførsel af visse forarbejdede

Læs mere

Frokost 16.00) (fra kl 12.00-16.00)

Frokost 16.00) (fra kl 12.00-16.00) Frokost (fra kl 12.00-16.00) 16.00) Det klassiske Christian Ø pigens sild med løg og kapers 70,- Karrysild med løg, kapers og æg 70,- Lun stegt sild med løg og kapers 70,- Paneret rødspættefilet med mayonnaise,

Læs mere

DIÆT UDEN FARVE- & KONSERVERINGSSTOFFER. Regionshospitalet Silkeborg. Diagnostisk Center Medicinsk Dagafsnit, Lungeambulatoriet

DIÆT UDEN FARVE- & KONSERVERINGSSTOFFER. Regionshospitalet Silkeborg. Diagnostisk Center Medicinsk Dagafsnit, Lungeambulatoriet DIÆT UDEN FARVE- & KONSERVERINGSSTOFFER Regionshospitalet Silkeborg Diagnostisk Center Medicinsk Dagafsnit, Lungeambulatoriet DIÆT UDEN FARVE OG KONSERVERINGSSTOFFER Denne vejledning er til dig, der skal

Læs mere

NA TIONALREGNSKAB 1994:2

NA TIONALREGNSKAB 1994:2 NA TIONALREGNSKAB 1994:2. U ndersøaelser fra G røn lands Statisti k Prissammenligning mellem Grønland og Danmark 1994 Metode og eksempler 1. Indledning Nærværende publikation er udformet som et supplement

Læs mere

Europaudvalget 2009 KOM (2009) 0018 Offentligt

Europaudvalget 2009 KOM (2009) 0018 Offentligt Europaudvalget 2009 KOM (2009) 0018 Offentligt KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER Bruxelles, den 27.1.2009 KOM(2009) 18 endelig 2009/0002 (ACC) Forslag til RÅDETS AFGØRELSE om undertegnelse og

Læs mere

VAREocFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærl^er.

VAREocFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærl^er. VAREocFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærl^er. Reg. 1935 Nr. 288. Anmeldt den 15. September "ipi 1934 Kl. 11^ af Firmaet Tung-Sol Lamp Works, Inc., Fabrikation, Newark i New Jersey 1 De Forenede

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- Nr. 20 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

25. Februar 2016 Vi spiser dansk m/marlene Lærke Larsen

25. Februar 2016 Vi spiser dansk m/marlene Lærke Larsen 25. Februar 2016 Vi spiser dansk m/marlene Lærke Larsen Menu Hovedretter Kong Frederiks livret Foloren hare Dessert Muldvarpeskud Romfromage Kong Frederiks livret DET SKAL DU BRUGE! ( 4 pers) 800 g skært

Læs mere

Patientvejledning. Glutenintolerance, glutenallergi, cøliaki. Hos voksne

Patientvejledning. Glutenintolerance, glutenallergi, cøliaki. Hos voksne Patientvejledning Glutenintolerance, glutenallergi, cøliaki Hos voksne Glutenintolerance er en kronisk sygdom, hvor slim hinden i tyndtarmen beskadiges af proteinet gluten. Gluten er et protein, der findes

Læs mere

F Ø D E V A R E S T Y R E L S E N

F Ø D E V A R E S T Y R E L S E N 1/11 F Ø D E V A R E S T Y R E L S E N 6 om dagen spis mere frugt og grønt Logomanual Oktober 2011, revideret august 2012, revideret juni 2013 2/11 Indholdsfortegnelse 1 Retningslinier for organisationers

Læs mere

Udviklingen i beskæftigelsen efter bopæl inden for handel i Nordjylland

Udviklingen i beskæftigelsen efter bopæl inden for handel i Nordjylland Udviklingen i beskæftigelsen efter bopæl inden for handel i Nordjylland 45. 44. 43. 42. 41. 4. 39. 38. 37. 36. 35. 3 295 29 285 28 275 27 265 Handel Tendens Alle 34. 21 22 23 24 25 26 27 28 29 21 211 212

Læs mere

Selskab 2015 Traditionel Menu

Selskab 2015 Traditionel Menu Selskab 2015 Traditionel Menu Søndergade 3 5620 Glamsbjerg Tlf. 64 72 14 09 www.glamsbjerghotel.dk info@glamsbjerghotel.dk Traditionel Menu Minimum 15 Personer 1 ret kr. 145,- 2 retter kr. 175,- 3 retter

Læs mere

Bilag med skematisk oversigt til svar på FLF spørgsmål 284

Bilag med skematisk oversigt til svar på FLF spørgsmål 284 Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri 2011-12 FLF alm. del, endeligt svar på spørgsmål 284 Offentligt Fødevarestyrelsen 24.05.2012 J.nr.: 2012-34-261-02008/IDTH/KENL/TIFA Dep: Dok.nr.: 391552/JLMA

Læs mere

CAFÉ CUPCAKE MENU CAFÉ CUPCAKE. Helligkorsgade 19, st. 6000 Kolding. Tlf.: 76 38 47 49 cafe@cupcake.dk www.cafecupcake-kolding.dk

CAFÉ CUPCAKE MENU CAFÉ CUPCAKE. Helligkorsgade 19, st. 6000 Kolding. Tlf.: 76 38 47 49 cafe@cupcake.dk www.cafecupcake-kolding.dk CAFÉ CUPCAKE CAFÉ CUPCAKE Helligkorsgade 19, st. 6000 Kolding Tlf.: 76 38 47 49 cafe@cupcake.dk www.cafecupcake-kolding.dk MENU VELKOMMEN Café Cupcake er en café med cupcakes for enhver smag. Om du er

Læs mere

Frokost Menu. Serveres mellem 11-16. 1. Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise 125,-

Frokost Menu. Serveres mellem 11-16. 1. Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise 125,- Frokost Menu Serveres mellem 11-16 1. Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise 125,- 2. Burger med kylling og bacon, bådkartofler hvidløgs mayonnaise 125,- 3. Stjerneskud, stegt

Læs mere

Gode råd. - til dig med sparsom appetit

Gode råd. - til dig med sparsom appetit Gode råd - til dig med sparsom appetit Appetit på mere April 2016 Gode råd til dig med sparsom appetit Jo ældre du bliver, jo vigtigere bliver maden. Maden giver din krop energi og byggesten, så den blandt

Læs mere

RAPPORT FRA KOMMISSIONEN TIL EUROPA-PARLAMENTET OG RÅDET OM FØDEVARER OG FØDEVAREINGREDIENSER, SOM ER BEHANDLET MED IONISERENDE STRÅLING I 2014

RAPPORT FRA KOMMISSIONEN TIL EUROPA-PARLAMENTET OG RÅDET OM FØDEVARER OG FØDEVAREINGREDIENSER, SOM ER BEHANDLET MED IONISERENDE STRÅLING I 2014 EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 17.12.2015 COM(2015) 665 final RAPPORT FRA KOMMISSIONEN TIL EUROPA-PARLAMENTET OG RÅDET OM FØDEVARER OG FØDEVAREINGREDIENSER, SOM ER BEHANDLET MED IONISERENDE STRÅLING

Læs mere