Integreret operationel styring

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Integreret operationel styring"

Transkript

1 VISIONLINK

2 Integreret operationel styring Meget mere end maskinlokalisering Trimbles produktløsning VisionLink giver information om, hvor dit udstyr befinder sig, hvilket arbejde der udføres og hvor langt arbejdet er fremskredent. VisionLink indeholder brugervenlige styringsværktøjer, der kombineret med GPSbaseret positionering og trådløs hardware muliggør realtime information over udstyr, materialer og byggepladsens produktivitet. Som en del af Connected Office online løsning er VisionLink et utroligt stærkt værktøj, som tillader at importere digitale designfiler fra Business Center HCE, skærmvisning af byggepladsens aktiviteter og informationsdeling på tværs af organisationen for at muliggøre hurtige beslutninger og bedre kommunikation. Som en del af Connected Office online løsning er VisionLink et utroligt stærkt værktøj, som tillader at importere digitale designfiler fra Business Center HCE, skærmvisning af byggepladsens aktiviteter og informationsdeling på tværs af organisationen for at muliggøre hurtige beslutninger og bedre kommunikation. Med integration af VisionLink til anlægs- og flådestyring får du et helhedsbillede over maskinvedligholdelse, materialemængder og -flytning, maskinproduktivitet, maskinlokalisering og projektstatus, således at det er muligt at træffe de rigtige beslutninger på rette tidspunkt. Centralisering og brugervenlig styring af on-site operationer øger effektiviteten, hæver produktiviteten og sænker driftsomkostningerne for hele din flåde. Integrerede og kombinerbare løsninger VisionLink giver dig med den webbaserede løsning mulighed for hurtigt, nemt og sikkert at få overblik over dit udstyr, uanset hvilken maskintype. Holder styr på hvor og hvornår der arbejdes Skærmvisning med maskinlokalisering Minimering af nedetider og brændstofforbrug Dæktryk og temperaturvisning Tidsplan for omkostningseffektiv forebyggende vedligehold Bedre styring og beslutningsgrundlag for maskinproduktivitet Øjebliksinformation på opdaterede overflademodeller on-machine hardware Trimble SNM940 Connected Site Gateway Robust communication for heavy equipment. The rugged Trimble SNM940 Connected Site Gateway can be mounted on heavy equipment and can communicate on the 3G cellular network or via Wi-Fi, giving you a high-speed, global connectivity solution. The SNM940 brings the office and the machine together with wireless data sync, GNSS corrections using Trimble VRS TM or Internet Base Station Service (IBSS), asset and fleet management, and 2D and 3D Project Monitoring.

3 Sikker datalagring med Trimble indbygget redundans Integreret produktionsog flådestyring Brugervenligt interface Avanceret datavisualisering Webbaseret software

4 Optimering af din driftstid Flåde- og anlægsstyring Uanset hvad dit behov er, kan VisionLink være med til at reducere omkostningerne og forbedre effektiviteten. Generel oversigt (lokation, timeforbrug og vedligehold) Overblik over udstyrets lokation, projektkontering, opsamlingssted, vedligehold og påfyldning Anvende områdeafgrænsning til at skabe udløsere for tyverisikring, uhensigtsmæssig maskinanvendelse og overholdelse af forbudszoner Af kørte maskintimer til planlægning og styring af maskinvedligeholdelse og minimering af afskrivningsomkostninger Minimering af nedetid og bedre brændstofforbrug Bedre udnyttelse af maskinparken Integreret rapporteringsapplikationer med ERP eller projektstyring til automatisering af datadeling og præcisionssikring Udnyttelsesoversigt Omkostningsbesparelser med visning af estimereret brændstofforbrug Overblik over arbejdstider, kørselstimer og arbejdsopgaver til sammenligning af nedetider til brug for at forbedre udnyttelsen af maskinflåden og forøge produktiviteten Service og vedligeholdsoversigt Visning af dæktryk og temperatur på hver enkelt maskine Proaktivt at styre og planlægge forebyggende vedligehold, der forlænger dækkenes levetid, fremme brændstofeffektivitet og undgå farlige udblæsninger.

5 VISIONLINK MOBILE Flåde og anlægsstyring ude i marken Indgår i i VisionLink abonnement Få vist maskinlokation og anvendelse, servicebehov og alarmer på din smartphone eller tablet. Hurtig rapporteringsoversigt Modtager rapport hvert 10. minut med et minuts datainterval til forsendelse, levering og skærmvisning

6 Materialeoversigt Abonnement til 2D projektvisning Sporing af materialeflytning og mængde. Overvågning af omgangstider og materialmængde for at sammenholde de faktiske værdier mod planlagte samt overvågning af arbejdsstedet produktivitet. Sporing af materialebevægelse for at kunne fjerne forurenet materiale fra pladsen og anvende strukturelle og ikke-strukturelle materialer på den korrekte plads. Afhjælpe problemerne i tide og estimere færdiggørelsestidspunkter mere præcist for at holde arbejdet på rette spor. Visning af hver enkelt maskines ydeevne eller de samlede data for at se hele byggepladsen på et skærmbillede. Sammenholde produktivitet mod det planlagte samt træffe beslutninger i real-tid for at holde produktionen på rette spor. Planlægning af rapporter over afgørende oplysninger til nemmere og korrekt fakturering Kræver Trimble SNM940 Connected Site modem. Inkluderer abonnement til VisonLink Asset og Fleet Management og VisionLink Mobile.

7 visionlink mobile Tilsynsførende tager VisionLinks styrke med ud i marken. Indgår i abonnement til 2D projektvisning Få vist 2D projektdata ude i marken - på din smartphone eller tablet Få vist pladsens gennemsnitsdata, materialemængde, kørsel og tomgangstid eller dyk ned i hver enkelt maskine til sammenligning af produktionsdata maskinerne imellem

8 Pladsovervågning Abonnement til 3D projektvisning Et samlet overblik over mængder og komprimeringsdata. Mængdekontrol Løbende overvågning og 3D registrering af jordflytning, planeringsog slutarbejdet gennem hele projektet til brug for at træffe rettidige beslutninger. Udarbejdelse af real-tids 3D overflademodel, kort over højde, afgravning og fyld til visning af arbejdets fremskridt, fjerne køretid til og fra pladsen og sikre, at det altid er de aktuelle oplysninger, der arbejdes med. Nøjagtig indregning alt udført arbejde, herunder over-udgravning og tilbagefyldning, overfyldning eller tillæg, så du bliver betalt for alt det arbejde, du udfører. Rapporteringsplan over mængder og kvalitetssikring af data for nemmere tilsyn, projektforløb og betaling. Kræver Trimble SNM940 Connected Site modem og Trimble eller Cat AccuGrade GCS900 Grade Control System, eller Trimble eller Cat AccuGrade CCS900 Compaction Control System. Inkluderer abonnement på VisionLink Asset og Fleet Management, 2D projektvisning og 3D projektvisning.

9 visionlink mobile Tilsynsførende tager VisionLinks styrke med ud i marken. Indgår i abonnement til 3D projektvisning ude i marken enten på din smartphone eller tablet. Få vist 3D projektdata ude i marken - på din smartphone eller tablet Hurtigt overblik med 3D kort over udgravning og fyld eller komprimeringskørsel til brug for kvalitetsforbedring og reduktion af omgangstider Komprimeringsstyring Løbende overvågning af beregninger og komprimeringsdata for hele komprimeringsarealet såvel som alle belægningslag for at opnå et bedre resultat, reducere omarbejde og dermed reducere de løbende vedligeholdelsesomkostninger. Minimering af over-komprimering for optimeret brændstofforbrug og maskintid. Sikring af ensartet elevation og sammenhængende komprimeringskørsler og data for at øge overfladekvalitet og den driftsmæssige levetid. Temperaturkort for asfalttromler, der har påmonteret sensorer, for at tilsikre komprimering inden for specificeret temperaturområde.

10 Kommunikation betyder bedre resultat Trimble online datasystemløsning Connected Office Når kontoret bliver forbundet med pladsen kan du være to steder på en gang. Inde på kontoret kan du få vist, hvad der sker ude på byggepladsen, og du kan holde styr på hele flåden. Med visning i real-time får du information om materialeforbrug og placering, og du kan følge med online. Når der er behov for at foretage ændringer eller der skal ydes teknisk support på pladsen, behøver du ikke tage ud på pladsen, da kontrolboks og maskiner altid er online med kontoret. Du kan desuden forberede 3D modeller og sende dem med det samme. Alt sammen fra kontoret. Du sparer tid og penge og du undgår fejl og bekosteligt omarbejde. Connected Controller Sørg for at dit mandskab er fortrolig med controlleren. Når data bliver synkroniseret mellem kontor og byggeplads, er alle nu med på samme job. Ingeniøren kan modtage designfiler, oprette nye målinger og afstemme resultatet med kontoret. Han vil med det samme få at vide om det er klart til at gå videre med. Designændringer kan sendes fra kontoret via internettet til kontrolboksen. Spørgsmål fra folk i marken kan nemt besvares fra supportteknikker på kontoret. Der er ingen ventetid på at få folk kørt ud på pladsen, og alle kan fortsætte arbejdet. Tidsplaner kan overholdes og din bundlinje forbliver positiv. Connected Machine Med en online maskinløsning får du mange informationer. Med en online maskinstyringsløsning kan du få oplyst, hvor maskinerne arbejder, hvad der arbejdes med og hvor langt arbejdet er fremskredent. Maskinerne kan modtage GNSS korrektioner via internettet og kontrollere mængdeberegninger, således landmåler/håndmand kan komme videre med andet arbejde. Hvis føreren har brug for assistance kan der ydes support fra kontoret via kontrolboksen. Support kan følge med online og afhjælpe evt. problemer uden at arbejdet bliver afbrudt unødvendigt. Maskinerne kan modtage designs via internettet, således at fører altid arbejder med nyeste data og kan planere og flytte jord hurtigere og mere præcist.

11 Hold styr på byggepladsen Der var engang en der sagde, at fra det minut den første skovl jord flyttes, ryger al planlægning. Det har altid været kutyme i branchen. Men ikke længere. Med internettet ændres arbejdsprocesserne på omtrent alle niveauer. Trimble fører an i anlægsarbejdet med den revolutionerende onlineløsning, Trimble Connected Site. Denne løsning gør jordarbejdet hurtigere, mindre omkostningstung og korrekt første gang. Denne løsning giver dig konkurrencemæssige fordele, når du forener Connected Controllers, Connected Machines og Connected Office under Connected Site. Klik ind på for at få mere at vide.

12 TRIMBLE: STANDARD FOR ANLÆGSTEKNOLOGI Trimble leverer systemløsninger og support til planlægning, design, pladspositionering, maskinstyring og maskinkontrol gennem hele anlægsprocessen for at opnå en mere effektiv drift og en større fortjeneste. Kontakt SITECH Danmark A/S i dag og bliv overbevist om, hvor nemt det er at anvende Trimbles teknologi. Vi gør det muligt at forbedre arbejdsprocesserne, øge produktionen, maksimere præcisionen i arbejdets udførelse og nedsætte driftsomkostningerne. Hovedkontor: Afd.Sjælland: Mossvej 9 Balstrupvej Horsens 4200 Ringsted Tel: mail@sitech.dk - Din leverandør af SITECH-produkter til entreprenørbranchen Nordamerika Trimble Heavy Civil Construction Division Westmoor Drive Westminster, Colorado USA (Gratis) Telefon Fax EUROPA Trimble Germany GmbH Am Prime Parc Raunheim TYSKLAND Telefon Fax Afrika og Mellemøsten Trimble Export Middle-East P.O. Box LOB / 1607 JAFZ View Dubai DE FORENEDE ARABISKE EMIRATER, U.A.E Telefon Fax ASIen-STILLEHAVET Trimble Navigation Singapore PTE Ltd. 80 Marine Parade Road, #22-06 Parkway Parade Singapore, SINGAPORE Telefon Fax KINA Trimble Beijing 20F, Central Tower, China Overseas Plaza, No.8 Yard, Guang Hua Dong Li, Chaoyang District, Beijing, PRC KINA Telefon Fax , Trimble Navigation Limited. Alle rettigheder forbeholdes. Trimble, globen og trekantsymbolet, SITECH, VRS og Connected Site er varemærker, der tilhører Trimble Navigation Limited og er registreret i USA og andre lande. VisionLink og TrimTrac er varemærker som tilhører Trimble Navigation Limited. CAT, CATERPILLAR, deres respektive logoer "Caterpillar Yellow" og "Power Edge" varedesign såvel som virksomheds- og produktidentitet brugt her er varemærker tilhørende Caterpillar og må ikke anvendes uden tilladelse hertil. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere. PN F -12-DK (06/13)

Integreret operationel styring

Integreret operationel styring VISIONLINK Integreret operationel styring Trimbles produktløsning VisionLink giver information om, hvor dit udstyr befinder sig, hvilket arbejde der udføres og hvor langt arbejdet er fremskredent. VisionLink

Læs mere

Fuld integration på byggepladsen

Fuld integration på byggepladsen TRIMBLE: Fuld integration på byggepladsen Fuld integration på byggepladsen Online forbindelse mellem kontor og byggeplads Trimbles Connected Community er en webbaseret service som gør det muligt for byggevirksomheder

Læs mere

Trimble landmålingsudstyr PÅLIDELIG BRUGERVENLIG PRÆCIS

Trimble landmålingsudstyr PÅLIDELIG BRUGERVENLIG PRÆCIS Trimble landmålingsudstyr PRÆCIS PÅLIDELIG BRUGERVENLIG Udstyr til flere brugere tilbudsgiver landmåler databehandler ingeniør formand tilsynsførende projektleder geotekniker byggeinspektør Trimble sætter

Læs mere

GCS900. Jordflytning. Planering

GCS900. Jordflytning. Planering GCS900 Maskinstyring Jordflytning Planering Jordarbejde uden gætteri Trimble sætter standarden for anlægsteknologien med udvikling af højproduktive, integrerede og innovative løsninger, der kan benyttes

Læs mere

Trimble landmålingsudstyr

Trimble landmålingsudstyr Trimble landmålingsudstyr PRÆCIS PÅLIDELIG Udstyr til flere brugere tilbudsgiver landmåler databehandler ingeniør formand tilsynsførende projektleder geotekniker byggeinspektør Trimble sætter standarden

Læs mere

Trimble TMX-2050 -skærmen Fra præcision til beslutning

Trimble TMX-2050 -skærmen Fra præcision til beslutning Trimble TMX-2050 -skærmen Fra præcision til beslutning Kontrol Vælg præcision. Overlad intet til tilfældighederne. Du arbejder ikke kun for dig selv. Du arbejder for at forsørge din familie, dit samfund,

Læs mere

Uddannelse og viden gør hele forskellen!

Uddannelse og viden gør hele forskellen! 5190 www.sharkreklame.dk Uddannelse og viden gør hele forskellen! K WWW.SITECH.DK Med SITECH s uddannelses program sikres du fuldt udbytte af din investering. Teknologi til entreprenørerne SITECH Academy

Læs mere

Hvad skal vi i dag digitalt byggeri mv.

Hvad skal vi i dag digitalt byggeri mv. Digitale Byggeri mobile enheder 21. september 2011 i København Chefkonsulent Flemming Grangaard Kursus og udvikling Kursus og udvikling Hvad skal vi i dag digitalt byggeri mv. Det handler ikke om 2 1 Kursus

Læs mere

Løsninger til Jordarbejdet

Løsninger til Jordarbejdet Fjern gætteriet ved jordarbejde Trimble Løsninger til Jordarbejdet TRANSFORMING THE WAY THE WORLD WORKS Fjern gætteriet ved jordarbejde Arbejd kløgtigere, hurtigere og mere rentabelt med yderst produktive,

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

SITE TECHNOLOGY. Your Construction Technology Provider. Trimble Építőipari Megoldások Út és Autópálya építéshez

SITE TECHNOLOGY. Your Construction Technology Provider. Trimble Építőipari Megoldások Út és Autópálya építéshez www.sitech.dk SITE TECHNOLOGY Teknologi til bygge- og anlægsentreprenøren Trimble Építőipari Megoldások Út és Autópálya építéshez Your Construction Technology Provider kontor og plads ForbuNdeT landmålingssystemer

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC er den mobile arbejdsplads en Windowsbaseret terminal til alle typer registreringer via PC eller tablet både i virksomheden og på farten. Imponerende stærk offline-funktionalitet. WINDOWSBASERET TERMINAL

Læs mere

Løsninger til Jordarbejdet

Løsninger til Jordarbejdet Fjern gætteriet ved jordarbejde Trimble Løsninger til Jordarbejdet TRANSFORMING THE WAY THE WORLD WORKS Fjern gætteriet ved jordarbejde Arbejd kløgtigere, hurtigere og mere rentabelt med yderst produktive,

Læs mere

ProMark workforce management ProJob

ProMark workforce management ProJob ProMark workforce management er løsningen til optimering af virksomhedens produktionsprocesser og -omkostninger gennem oversigter, indsamling af produktionskritiske jobdata, effektiv rapportering og integration

Læs mere

EazyProject Projektstyring

EazyProject Projektstyring EazyProject Projektstyring EazyProject sikrer, at vi har det fulde overblik over kommunens udbud også i forhold til tids- og ressourceforbrug. Derfor kan vi nemt planlægge os ud af spidsbelastninger. Controller

Læs mere

Beskyt miljøet og bundlinjen

Beskyt miljøet og bundlinjen 23042012_WORKsmart_ECO_bro_DK WORKsmart -Eco Beskyt miljøet og bundlinjen www.tomtom.com/business Let s drive business Indhold 2 Hvor miljøvenlig er virksomheden? 3 Optimer udnyttelsen af køretøjerne for

Læs mere

WEB-LOG systemet. Om WEB-LOG

WEB-LOG systemet. Om WEB-LOG DK WEB-LOG Om WEB-LOG Med WEB-LOG systemet er det muligt at registrere køretøjets aktiviteter via GPS f.eks. hvor køretøjet har været anvendt, hvilke funktioner på køretøjet der anvendes, samt i hvilket

Læs mere

Spar tid og penge med SERTICA Maintenance

Spar tid og penge med SERTICA Maintenance Tid til optimering Spar tid og penge med SERTICA Maintenance D Frigør ressourcer i den tekniske afdeling, og forlæng levetiden på dit udstyr med SERTICA - et fleksibelt softwaresystem, der administrerer,

Læs mere

SCS Data Manager. Release-bemærkninger. Version 3.00

SCS Data Manager. Release-bemærkninger. Version 3.00 SCS Data Manager Release-bemærkninger Version 3.00 Corporate Office Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 5475 Kellenburger Road Dayton, Ohio 45424-1099 USA Tlf.: +1-937-233-8921

Læs mere

Office Synchronizer Release-bemærkninger. Version 1.61

Office Synchronizer Release-bemærkninger. Version 1.61 Office Synchronizer Release-bemærkninger Version 1.61 Corporate Office Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 5475 Kellenburger Road Dayton, Ohio 45424-1099 USA Tlf.: +1-937-233-8921

Læs mere

Fremtidens belysning, mere end blot lys. Kim Hardi Nielsen

Fremtidens belysning, mere end blot lys. Kim Hardi Nielsen Fremtidens belysning, mere end blot lys Kim Hardi Nielsen 1 Vi ser et øget behov for energibesparende belysningsløsninger Næsten 20% af vores elforbrug anvendes til belysning 2 75% af det samlede energiforbrug

Læs mere

Office Synchronizer. Release-bemærkninger. Version 1.66

Office Synchronizer. Release-bemærkninger. Version 1.66 Office Synchronizer Release-bemærkninger Version 1.66 Corporate Office Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 5475 Kellenburger Road Dayton, Ohio 45424-1099 USA Tlf.: +1-937-233-8921

Læs mere

SITE TECHNOLOGY Teknologi til bygge- og anlægsentreprenøren Your Construction Technology Provider

SITE TECHNOLOGY Teknologi til bygge- og anlægsentreprenøren Your Construction Technology Provider www.sitech.dk SITE TECHNOLOGY Teknologi til bygge- og anlægsentreprenøren Your Construction Technology Provider kontor og plads ForbuNdeT Online på byggepladsen Connected Machine DIN PrODUkTIVITET FULDT

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

Spar tid og penge med Sertica Maintenance

Spar tid og penge med Sertica Maintenance Tid til optimering Spar tid og penge med Sertica Maintenance D Frigør ressourcer i den tekniske afdeling, og forlæng levetiden på dit udstyr med Sertica - et fleksibelt softwaresystem, der administrerer,

Læs mere

Mobile løsninger til salg, service og flådestyring. Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS.

Mobile løsninger til salg, service og flådestyring. Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS. Mobile løsninger til salg, service og flådestyring Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS. Indhold Historien Teknik Fordele Produkt Erfaringer Prisen Introduktion Historien Microsoft Lande / sprog Kunder DONG

Læs mere

Modul-Fleet TIL OPTIMERING AF VOGNPARKSTYRING. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late!

Modul-Fleet TIL OPTIMERING AF VOGNPARKSTYRING. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late! Modul-Fleet TIL OPTIMERING AF VOGNPARKSTYRING I can help! Ordered 3 items Can t serve last client Running late! Modul-Fleet TIL OPTIMERING AF VOGNPARKSTYRING Ønsker du mere effektivt for at opfylde din

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX På vores onlinebaserede webinarer kan du få overblik over de mest effektive tillægsløsninger til Dynamics AX og se, hvordan du optimerer din virksomheds forretningsgange

Læs mere

MediusFlow XI. FORRETNINGSsystemer 2013 Bo K. Larsen. næste generations workflow platform til optimering af dokumentprocesser. www.medius-group.

MediusFlow XI. FORRETNINGSsystemer 2013 Bo K. Larsen. næste generations workflow platform til optimering af dokumentprocesser. www.medius-group. MediusFlow XI næste generations workflow platform til optimering af dokumentprocesser FORRETNINGSsystemer 2013 Bo K. Larsen 4 udviklingsprincipper hentet fra verdenen omkring os. Easy to use Powerfull

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal er den enkle, webbaserede indgangsvinkel til ProMark både når det drejer sig om registrering af egen tid og opgaver, information og udførelse af konkrete arbejdsopgaver. kører i en webbrowser og kan også

Læs mere

Netværkslicens, Læs mig

Netværkslicens, Læs mig Netværkslicens, Læs mig Corporate Office Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 5475 Kellenburger Road Dayton, Ohio 45424-1099 USA Tlf.: +1-937-233-8921 Gratis opkald (i USA):

Læs mere

HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER

HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER En bog til håndværkeren der er klar til at tage det digitale skridt og dermed optimere sin dagligdag. Koster det at skippe digitaliseringen? Flere og flere virksomheder

Læs mere

Vil du arbejde mere? På kortere tid? Så læs mere her...

Vil du arbejde mere? På kortere tid? Så læs mere her... Vil du arbejde mere? På kortere tid? Så læs mere her... Indledning Sover du også nogle gange uroligt om natten? Fordi du ligger og tænker: Bare jeg når at blive færdig - til tiden. Vil du gerne arbejde

Læs mere

Vedligehold på farten

Vedligehold på farten Vedligehold på farten Spar tid og penge med cloud-baseret vedligehold En af de største fordele ved INEXTIA er brugervenlighed, nem adgang og enkelthed. Du undgår indviklede installationer, backup rutiner

Læs mere

Skaber nemt og hurtigt overblik over data fra automatiserede anlæg

Skaber nemt og hurtigt overblik over data fra automatiserede anlæg Skaber nemt og hurtigt overblik over data fra automatiserede anlæg SIA platformen er et unikt og innovativt produkt, der tilbyder data og værktøjer til at give overblikket over automatiserede anlæg En

Læs mere

ProMobile PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROMOBILE APP TIL SMARTPHONE

ProMobile PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROMOBILE APP TIL SMARTPHONE PROMOBILE APP TIL SMARTPHONE Med -appen kan alle mobile og rejsende medarbejdere registrere fremmøde, fravær og tid på forskellige arbejdsopgaver på deres smartphone når som helst og hvor som helst. De

Læs mere

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen.

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III til Microsoft Navision Axapta forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III Produktionsserien til Microsoft Navision Axapta gør det muligt for producenter at styre hele Fordele

Læs mere

- og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen

- og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen TDC Erhverv Skype for Business - og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen Med Skype for Business fra TDC Erhverv får I: Telefoni, video og chat samlet i én brugervenlig app. Skype for

Læs mere

PROMOBILE APP TIL EFFEKTIV REGISTRERING AF TID OG FRAVÆR

PROMOBILE APP TIL EFFEKTIV REGISTRERING AF TID OG FRAVÆR PROMOBILE APP TIL EFFEKTIV REGISTRERING AF TID OG FRAVÆR Med ProMobile-appen kan medarbejderne registrere fremmøde, fravær og tid på forskellige arbejdsopgaver på deres smartphone uanset hvor de arbejder.

Læs mere

ProJect PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROJECT OPSAMLING AF TID PÅ PROJEKTER, AKTIVITETER OG OPGAVER

ProJect PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROJECT OPSAMLING AF TID PÅ PROJEKTER, AKTIVITETER OG OPGAVER PROJECT OPSAMLING AF TID PÅ PROJEKTER, AKTIVITETER OG OPGAVER I kan medarbejdere registrere deres tid på projekter, aktiviteter og opgaver. Det gør det muligt at følge op på tidsforbruget og giver et præcist

Læs mere

Hvad er SmartAssist Remote?

Hvad er SmartAssist Remote? Hvad er SmartAssist Remote? SmartAssist Remote* er Yanmars nye system til administration af maskinparker, som sørger for optimalt overblik over maskinernes placering og status ved hjælp af den nyeste telematiske

Læs mere

TRANSPORT ENKEL OG LØNSOM MOBILITET LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT. The new approach to software. LittleBeacon

TRANSPORT ENKEL OG LØNSOM MOBILITET LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT. The new approach to software. LittleBeacon ENKEL OG LØNSOM LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT TRANSPORT MOBILITET The new approach to software LittleBeacon CASESTORY POUL SCHOU løser transport og logistik opgaver i hele Danmark fra deres domicil

Læs mere

PROPORTAL DEN WEBBASEREDE BRUGERFLADE TIL PROMARK

PROPORTAL DEN WEBBASEREDE BRUGERFLADE TIL PROMARK PROPORTAL DEN WEBBASEREDE BRUGERFLADE TIL PROMARK er den webbaserede indgang til ProMark for både medarbejdere, ledere og lønadministration. I portalen kan man registrere egen tid, opgaver og fravær, hente

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

Kom fremtiden nærmere

Kom fremtiden nærmere 01 DK Kom fremtiden nærmere Smart Flow Management Digital platform til trykluftskompressorer Real-time data giver dig det kølige overblik iconn giver ro i sindet Hos CompAir er effektivitet i højsædet;

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

Skype for Business og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen

Skype for Business og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen TDC Erhverv og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen er en Cloud-baseret UC-løsning bygget på Microsoft Office 365, som samler telefoni, videokald, chat, kalenderintegration, dokument-

Læs mere

ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil

ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil Airloq gasanalyse 2 REPORTLOQ: MILJØRAPPORTERING - NÅR DU VIL, HVOR DU VIL ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil FLSmidths webbaserede

Læs mere

HASP-fejlfindingsvejledning

HASP-fejlfindingsvejledning HASP-fejlfindingsvejledning Corporate office: Trimble Geospatial Division 10368 Westmoor Drive Westminster, CO 80021 USA www.trimble.com Copyright and trademarks: 2005-2013, Trimble Navigation Limited.

Læs mere

Kommunikation og konstruktion.

Kommunikation og konstruktion. Kommunikation og konstruktion. Profitabelt og ligeud-ad-landevejen Welcome to the world of Machine Control Welcome to the world of Machine Control Den komplette løsning til alle positioneringsog måleopgaver

Læs mere

AfiMilk. Styringsværktøjer til maksimering af produktiviteten og øgning af overskuddet i malkekvægbesætninger

AfiMilk. Styringsværktøjer til maksimering af produktiviteten og øgning af overskuddet i malkekvægbesætninger AfiMilk Styringsværktøjer til maksimering af produktiviteten og øgning af overskuddet i malkekvægbesætninger AfiMilk Styringsværktøjer til maksimering af produktiviteten og øgning af overskuddet i malkekvægbrug

Læs mere

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID Siden 2003 har Geesinknorba tilbudt hybrid systemer på komprimatorer. I 2009 vandt Hybrid Plug-In systemet CIWM Recycling Award og skubbede

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

SÅDAN ØGER DU PRODUKTIVITETEN PÅ DIN BYGGEPLADS BYGGEPLADS

SÅDAN ØGER DU PRODUKTIVITETEN PÅ DIN BYGGEPLADS BYGGEPLADS SÅDAN ØGER DU PRODUKTIVITETEN PÅ DIN BYGGEPLADS BYGGEPLADS INDHOLD 3. Indledning 4. Brug af moderne udstyr 5. Udnyttelse af digitalisering 6. Beregningen af de faktiske omkostninger til dit værktøj 8.

Læs mere

IBM Power BI for CPG & Retail på Microsoft Surface TM. Klargjort af IBM Microsoft Solution Practice Canada

IBM Power BI for CPG & Retail på Microsoft Surface TM. Klargjort af IBM Microsoft Solution Practice Canada IBM Power BI for CPG & Retail på Microsoft Surface TM Klargjort af IBM Microsoft Solution Practice Canada Introduktion Løsningen Ressourcekrævende brancher som f.eks. dagligvarer og professionelle tjenester

Læs mere

ProMark workforce management ProMileage

ProMark workforce management ProMileage anvendes til at rapportere kørselsforbrug og udgifter så som transportudgifter og andre udlæg i forbindelse med en specifik sag. Registreringen foretages i ProPortal og danner grundlag for viderefakturering

Læs mere

ET SKrIdT VIdErE TrImBlE VISION VIdEO- ENd TrAdITIONEl ASSISTErET KONTrOl dataindsamling INdSAmlING SE det SAmmE SOm INSTrUmENTET datadeling

ET SKrIdT VIdErE TrImBlE VISION VIdEO- ENd TrAdITIONEl ASSISTErET KONTrOl dataindsamling INdSAmlING SE det SAmmE SOm INSTrUmENTET datadeling TRIMBLE markløsninger til opmåling Trimble marksoftware og controllere til målearbejde En komplet løsning til håndtering af arbejdet i marken UDNYT DIT MÅLEGREJS OG DIN VIRSKOMHEDS FULDE POTENTIALE Med

Læs mere

EazyProject Ressourcestyring

EazyProject Ressourcestyring EazyProject Ressourcestyring Mobil WebApp Med EazyProjects mobile WebApp har du de vigtigste informationer, samlet i lommeformat. Direkte fra din smartphone får du hurtigt adgang til: Kalenderen - der

Læs mere

OPDAG, HVORDAN DU KAN NÅ MERE

OPDAG, HVORDAN DU KAN NÅ MERE OPDAG, HVORDAN DU KAN NÅ MERE Vi hjælper vores kunder til en mere effektiv hverdag Vi har succes, når manden i marken har det Hos Geoteam ser vi os selv som mere end blot en leverandør. Via tæt dialog

Læs mere

GETINGE ONLINE FÅ ADGANG TIL INFORMATION HVOR END DU BEFINDER DIG. Always with you

GETINGE ONLINE FÅ ADGANG TIL INFORMATION HVOR END DU BEFINDER DIG. Always with you GETINGE ONLINE FÅ ADGANG TIL INFORMATION HVOR END DU BEFINDER DIG Always with you 2 Getinge Online ARBEJD SMARTERE, OG FÅ MERE OPPETID Traditionelt overvåges status for genbehandlingsudstyr manuelt og

Læs mere

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM 5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM Ved du nok om dine kunder? Microsoft CRM fortæller dig alle hemmelighederne I IT Relation Front-data tilpasser og skræddersyer vi Microsoft CRM systemer

Læs mere

Hvad er BIM? Hvad er BIM - Building Information Modelling egentligt, og hvordan kan man udnytte det i forbindelse med infrastrukturprojekter?

Hvad er BIM? Hvad er BIM - Building Information Modelling egentligt, og hvordan kan man udnytte det i forbindelse med infrastrukturprojekter? Hvad er BIM - Building Information Modelling egentligt, og hvordan kan man udnytte det i forbindelse med infrastrukturprojekter? Michael Jepsen Projektdirektør Sweco Danmark T&M Roads Project Management

Læs mere

EazyProject Tidsregistrering

EazyProject Tidsregistrering EazyProject Tidsregistrering Vores konsulenter har aldrig haft nemmere ved at registrere tid også via deres iphone, når de er på farten. Stine Osted, TestCenter Chef, TestHuset.dk Hvad er EazyProject Tidsregistrering

Læs mere

SuperbrugerService PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT LAD OS VÆRE DIN PROMARK-SUPERBRUGER

SuperbrugerService PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT LAD OS VÆRE DIN PROMARK-SUPERBRUGER LAD OS VÆRE DIN PROMARK-SUPERBRUGER Med kan I trygt overdrage funktionen som superbruger i ProMark til Mark Information. Vi sørger både for den løbende opsætning og vedligeholdelse af stamdata, profiler

Læs mere

Montageoversigt dørlukkere

Montageoversigt dørlukkere Montageoversigt dørlukkere Dørlukker med glideskinne Dørlukker med arm Side Indhold 4-6 TS 1500 Montage hængselside / dørblad Montage modsat hængselside / karm Montage modsat hængselside / dørblad / parallelarm

Læs mere

MES Industriel IT SCADA Automation. Frontmatec. Fødevarer. (+45)

MES Industriel IT SCADA Automation. Frontmatec. Fødevarer. (+45) MES Industriel IT SCADA Automation Frontmatec Fødevarer (+45) 97 52 50 22 info@frontmatec.com www.frontmatec.com Tillad os at præsentere Frontmatec Vi har over 30 års erfaring med MES Industriel IT og

Læs mere

OVERVÅGNINGSSYTEM. Fjernovervågning på el-sikringer. Gennemfører kontrol og overvågning af dit eksisterende elektriske system ENERGILØSNINGER

OVERVÅGNINGSSYTEM. Fjernovervågning på el-sikringer. Gennemfører kontrol og overvågning af dit eksisterende elektriske system ENERGILØSNINGER OVERVÅGNINGSSYTEM ENERGILØSNINGER Fjernovervågning på el-sikringer Gennemfører kontrol og overvågning af dit eksisterende elektriske system Sådan virker din løsning Webbaseret adgang til etactica databasen

Læs mere

MOBILITET LAGER ENKEL OG EFFEKTIV LAGERSTYRING MED LITTLEBEACON LAGER. The new approach to software. LittleBeacon

MOBILITET LAGER ENKEL OG EFFEKTIV LAGERSTYRING MED LITTLEBEACON LAGER. The new approach to software. LittleBeacon MOBILITET LAGER ENKEL OG EFFEKTIV LAGERSTYRING MED LITTLEBEACON LAGER The new approach to software LittleBeacon CASESTORY NDS er en af de førende leverandører af software løsninger til betalingstv (pay-per-click).

Læs mere

SEAMON net access system

SEAMON net access system SEAMON net access system Local Network Monitoring Services SEAMON Business Network Monitoring System SNMS Log in skærm via SSL krypteret forbindelse til monitorering af lokationens gæstenetværk SNMS interface

Læs mere

FarmOnline. Farm Management til fjerkræproduktion

FarmOnline. Farm Management til fjerkræproduktion FarmOnline Farm Management til fjerkræproduktion Global vækst skaber stor efterspørgsel SKOV er førende på det internationale marked for klimastyring og produktionsovervågning til animalsk produktion og

Læs mere

Mobil tids- og opgavestyring i kommunen. v/ Michael Judson Senior Mobility Specialist HandStep A/S Mobil: 3038 9007 e-mail: mj@handstep.

Mobil tids- og opgavestyring i kommunen. v/ Michael Judson Senior Mobility Specialist HandStep A/S Mobil: 3038 9007 e-mail: mj@handstep. Mobil tids- og opgavestyring i kommunen v/ Michael Judson Senior Mobility Specialist HandStep A/S Mobil: 3038 9007 e-mail: mj@handstep.com Agenda HandStep Mobil Tids- og opgavestyring Eksempel på et system

Læs mere

MOBILITET SERVICE GØR GOD SERVICE ENDNU BEDRE MED LITTLEBEACON SERVICE. The new approach to software. LittleBeacon

MOBILITET SERVICE GØR GOD SERVICE ENDNU BEDRE MED LITTLEBEACON SERVICE. The new approach to software. LittleBeacon MOBILITET SERVICE GØR GOD SERVICE ENDNU BEDRE MED LITTLEBEACON SERVICE The new approach to software LittleBeacon CASESTORY Northern Micro er en af Canadas største udbydere af it med hovedsæde i Ottawa.

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

Skype for Business og for jer, der vil have it og telefoni, som spiller sammen

Skype for Business og for jer, der vil have it og telefoni, som spiller sammen TDC Erhverv og for jer, der vil have it og telefoni, som spiller sammen er en Cloud-baseret UC-løsning bygget på Microsoft Office 365, som samler telefoni, videokald, chat, kalenderintegration og onlinemøder.

Læs mere

Med Fokus på Fremtiden

Med Fokus på Fremtiden Med Fokus på Fremtiden Din guide til MJ Vision videoovervågning i HD Tlf.: +45 70 20 82 12 Email.: Info@mjvision.dk Web.: www.mjvision.dk Hvorfor vælge? Herunder en guide 1 2 3 4 5 6 7 8 Hvad er Økonomi

Læs mere

ProReport PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROREPORT FAKTABASEREDE BESLUTNINGER

ProReport PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROREPORT FAKTABASEREDE BESLUTNINGER PROREPORT FAKTABASEREDE BESLUTNINGER er et rapporteringsredskab til at dele information. Det giver jer mulighed for at præsentere og distribuere data i ProMark i form af automatiserede rapporter og statistikker,

Læs mere

EG Brandsoft Varmestyring med fugtovervågning, der er integreret med Brandsoftkalendersystemet stor varmemæssig besparelse og godt for miljøet

EG Brandsoft Varmestyring med fugtovervågning, der er integreret med Brandsoftkalendersystemet stor varmemæssig besparelse og godt for miljøet EG Brandsoft Varmestyring med fugtovervågning, der er integreret med Brandsoftkalendersystemet stor varmemæssig besparelse og godt for miljøet Varmestyringsmodulet, der kontrolleres fra EG Brandsoft kalenderen,

Læs mere

Samarbejde i Cloud en!

Samarbejde i Cloud en! Samarbejde i Cloud en! -Ved Lars Kanneworff & Morten Strandgaard Digitalt samarbejde Understøtter værdikæden i byggeri Man kan dele licenser ud til alle dem som deltager i projektet BIM 360 erstatter Revit

Læs mere

Bring lys over driften af belysningen

Bring lys over driften af belysningen Bring lys over driften af belysningen CityTouch LightPoint Asset Management system for belysning CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Velkommen til den nye intelligens inden for belysning. Professionel

Læs mere

Nyhed! Få det totale overblik over din vindmølles drift her og nu hvor som helst når som helst!

Nyhed! Få det totale overblik over din vindmølles drift her og nu hvor som helst når som helst! Nyhed! Få det totale overblik over din vindmølles drift her og nu hvor som helst når som helst! Prøv Wingmaster med Momentum CashFlowModule gratis i 4 uger. Kære vindmølleejer, Momentum Gruppen A/S kan

Læs mere

MEGET MERE END BARE EN ALARM

MEGET MERE END BARE EN ALARM MEGET MERE END BARE EN ALARM DIN SIKKERHED Tyverisikring Som standard indeholder COSESY en alarm, som trådløst og med batteribackup overvåger dit hjem når du ikke er hjemme. Skulle tyven forsøge at sabotere

Læs mere

Den digitale virkelighed

Den digitale virkelighed Hvem er vi What is hot 2018 undersøgelse Resultat og top scorer Trends indenfor top scorer Den digitale virkelighed Jannik Andersen kaastrup andersen Erfaringer og trends vi oplever Teknologiske aspekt

Læs mere

Generel fremstillingsindustri - MES

Generel fremstillingsindustri - MES Generel fremstillingsindustri - MES Ordrestyret pakkeanlæg I forbindelse med en optimering af processerne på fabrikken, ønskede Budweg Caliper at minimere brugen af papirer og manuelle arbejdsprocesser.

Læs mere

RS30. series. Touch Mobile Computer RS30. Touch Mobile Computer

RS30. series. Touch Mobile Computer RS30. Touch Mobile Computer 1 RS30 Transport branchen RS30 2 Ruteplanlægning for det daglige arbejde tager tid og må planlægges nøje således at omkostninger og tidsforbrug gøres mindst mulig. Koordinatoren har svært ved at overskue

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

ProAbs Sygdom PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROABS ER AVANCERET FRAVÆRSHÅNDTERING

ProAbs Sygdom PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROABS ER AVANCERET FRAVÆRSHÅNDTERING PROABS ER AVANCERET FRAVÆRSHÅNDTERING ProAbs består af to funktionsområder: ProAbs Ferie PROABS SYGDOM Med kan virksomheden strukturere opfølgningen på fravær ved at analysere medarbejdernes fravær og

Læs mere

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Let overblik Kortvisninger, hvor du hurtigt kan se køretøjer og destinationer, samt detaljerede rapporter, som effektivt hjælper dig

Læs mere

PÅLIDELIGE TEKNISKE INFORMATIONER TIL DET BILTEKNISKE EFTERMARKED

PÅLIDELIGE TEKNISKE INFORMATIONER TIL DET BILTEKNISKE EFTERMARKED DISTRIBUTOR PÅLIDELIGE TEKNISKE INFORMATIONER TIL DET BILTEKNISKE EFTERMARKED OMFATTENDE - INNOVATIVT - FORRETNINGSFOKUSERET Om os Nøgletal Hvad vi gør Autodata er Europas ledende leverandør af teknisk

Læs mere

RCS WTM Time Manager. RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer

RCS WTM Time Manager. RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS WTM Time Manager RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS WTM Time Manager er et enkelt og effektivt system til at registrere time- og ressourceforbruget

Læs mere

Ventilationsaggregater. Systemair Access. Automatik til Geniox ventilationsaggregater

Ventilationsaggregater. Systemair Access. Automatik til Geniox ventilationsaggregater Ventilationsaggregater Systemair Access Automatik til Geniox ventilationsaggregater Systemair Access Den lige vej har været et fast holdepunkt siden vores første runde kanalventilator i 1974. Vi vil gøre

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProHost

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProHost -modulet sikrer opsætning og tilretning af integrationer mellem ProMark og andre forretningssystemer. indeholder allerede en lang række integrationer som standard, og der kommer løbende flere til. PROMARK

Læs mere

Har forenklet hoteldrift siden 2008.

Har forenklet hoteldrift siden 2008. Har forenklet hoteldrift siden 2008. Effektiviserer arbejdet Serviator er et brugervenligt online backoffice-system, der hjælper de ansatte med at håndtere deres daglige arbejdsopgaver. Det forenkler og

Læs mere

FarmOnline. klima for vækst

FarmOnline. klima for vækst FarmOnline klima for vækst Global vækst skaber stor efterspørgsel SKOV er førende på det internationale marked for klimastyring og produktionsovervågning til animalsk produktion og har mere end 40 års

Læs mere

DEN KOMPLETTE VÆRDIKÆDE MOBILITET SKABER VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE

DEN KOMPLETTE VÆRDIKÆDE MOBILITET SKABER VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE DEN KOMPLETTE VÆRDIKÆDE MOBILITET SKABER VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE Læs mere på www.locus.dk LOCUS VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE Locus makes mobility easy! Det er vores vision og leveregel. Vi leverer

Læs mere

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND Tilsluttede maskiner for effektiv landbrugsdrift Tilsluttet, Produktiv, Effektiv Landbruget er i konstant udvikling og hurtige beslutninger kan spille en afgørende betydning

Læs mere

EazyProject Lokalestyring

EazyProject Lokalestyring EazyProject Lokalestyring Det overblik vi har fået, har betydet, at vi nu udnytter vores faciliteter langt bedre end førhen, og det har givet store besparelser. Faktisk er det lykkedes os at optimere så

Læs mere

DU STYRER DIN FORRETNING. VI SIKRER DIG DET OVERBLIK, DU HAR BRUG FOR. PROFESSIONEL KÄRCHER FLEET

DU STYRER DIN FORRETNING. VI SIKRER DIG DET OVERBLIK, DU HAR BRUG FOR. PROFESSIONEL KÄRCHER FLEET DU STYRER DIN FORRETNING. VI SIKRER DIG DET OVERBLIK, DU HAR BRUG FOR. PROFESSIONEL KÄRCHER FLEET KOMPLET OVERBLIK GIVER STØRRE SUCCES. Kärcher Fleet er den innovative metode til professionel materielstyring

Læs mere

AfiAct II. Fremtidens løsning til præcis aktivitetsmåling

AfiAct II. Fremtidens løsning til præcis aktivitetsmåling AfiAct II Fremtidens løsning til præcis aktivitetsmåling AfiAct II Fremtidens løsning til præcis aktivitetsmåling God fertilitetsstyring betyder, at køer kælver med optimale intervaller for at holde mælkeproduktionen

Læs mere

RCS Web Business Manager

RCS Web Business Manager RCS Web Business Manager RCS Web Business Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS Web Business Manager, (RCS WBM), er et enkelt og effektivt system til at registrere

Læs mere