VIET NAM. Danish Society for Nature Conservation. 3/2-13/ Møde mellem natur og kultur

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VIET NAM. Danish Society for Nature Conservation. 3/2-13/2 2007 Møde mellem natur og kultur"

Transkript

1 VIET NAM Danish Society for Nature Conservation Møde mellem natur og kultur Med Danmarks Naturfredningsforening & Dumas-Johansen Rejser

2 VIET NAM Danish Society for Nature Conservation Møde mellem natur og kultur Viet Nam er fra naturens side et uhyre begunstiget land. "Hvor naturen møder kulturen" er vort emne på denne rejse, og netop i rismarkens frodighed finder man dyr og planter, der er helt ekstraordinære. I skovområderne, som stadig findes, er der en sjælden righoldighed og landets mange bjerge, floder, delta -og kystregioner indbyder til nærmere fordybelse. DN's medlemmer har nu mulighed for at besøge Viet Nam, et land i forvandling, men hvor gamle traditioner med at kombinere netop naturens rigdom med dagligdagens behov er ret unik. Vi møder den lokale befolkning, landsbyen, kommer i marken og i skoven. 11 dages vidunderlig naturrejse, hvor vi sejler på Song Da floden, går i land, botaniserer og ser på lokale landsbysamfund. Sejler på Det kinesiske Hav ved Ha Long bugten, besøger og bor i nationalparken Cuc Phuong foruden en god vandretur i Cat Ba Island National Park. Udflugter hver dag med emner som botanik, geologi, geografi - vandreture i skovene, besøg i rismarken - ser tæt på naturens mangfoldighed. Folkedanseraften med musik. Tilpasset lokal kost (fuld pension!) og ingen prangende hoteller. Dumas-Johansen har særlige og nære kontakter til Viet Nam. Relationerne går tilbage til 1952, men fra 1981 med jævnlige besøg og ophold. Dette specielle kendskab ligger til grund for udarbejdelse af rejseruten og dens forskellige stop.

3 Guide: Cand. mag. Anders Lykke, Svendborg. Tidspunkt: Fly: Singapore Airlines København, Hanoi, København. Indkvartering: Hoteller og bungalows. I byen og ved kysten hoteller samt såkaldte "bungalows" i naturparken. I Hoa Binh "stilt house" hotel. Man skal gøre sig klart, at det ikke er luksushoteller, men pæne ordentlige familiehoteller. I parken samt i Hoa Binh, er der tale om særlige hoteller tilpasset området, men som er ret simple. Vandreture: Man skal være alm. til bens for at kunne vandre i de to nævnte parker. Pris: Ved min. 20 rejsende deltagere i delt dobbelt: kr. Tilmelding: Tilmelding sker ved at printe tilmeldingskuponen ud og indsende den i udfyldt stand. Informationsmøde: Der afholdes fælles møde inden afrejse - stedet aftales nærmere med de tilmeldte. Yderligere information: Ring til rejsebureauet DUMAS-JOHANSEN SPECIALREJSER Tlf.:

4 VIET NAM Danish Society for Nature Conservation Dag 1 3/2 07 Afrejse fra København med Singapore Airways Dag 2 4/2 07 Ankomst til Hanoi Indkvartering på meget centralt beliggende hotel. Lille forfriskning, hvorefter der er City tour i Hanoi: Tempel of Litterature etc en stor oplevelse og en kæmpemæssig landsby med en varm og dunkende puls. Velkomstmiddag og overnatning i Hanoi. man - mest kvindearbejde), og vi spiser frokost i et af husene. Efter frokosten tager vi til den meget kendte pagode "Master Pagoda", der ligger umådeligt smukt ved bjergene, og derfra videre mod Hoa Binh, hvor der overnattes på Stilt-Hotel (Muong minoriteten). Aftensmad og overnatning. Dag 3 5/2 07 Vi skal allerede efter morgenmaden køre ud af storbyen. Nordvest for Hanoi, godt beskyttet af de store dæmninger mod Den røde Flod, ligger der tusinder af landsbyer. Vi besøger en af dem og går grundigt til værks. Der er mulighed for at se ind i en families hverdag. Vi kommer i børnehaven, på savværket og får et indblik i, hvordan vietnameserne ved flid og arbejde kæmper sig frem til et bedre liv. Prisen kan så diskuteres, men bøndernes arbejde overtages langsomt og sikkert af maskiner (risdyrkning), mændene tager arbejde i byen og kvinderne dyrker grøntsager eller blomster. Her får vi på tæt hold mulighed for ikke blot at se på, men også røre ved tingene. Der gives forklaring på fordeling af brugsjord, småskala industri, vi kan gå i rismarken (i februar planter Dag 4 6/2 07 Ved daggry får vi morgenmad, og straks efter går det i bussen for en kort stund op over bjerget til den store sø bag Hoa Binh dæmningen. Søen strækker sig halvvejs op mod Kina, og kan sine steder minde om en norsk fjord. Det er en lang og smal sø, ved dæmningen 110 meter dyb og med en livlig bevoksning af skove og markafgrøder langs bredderne. Vi sejler op ad søen mod nordvest - går i land et par steder, hvor vi kan se nærmere på livet i landsbyen. Langs bredderne finder vi fiskeopdræt. Omkring husene familiernes havebrug, der er et studie for sig, da man er så godt som selvforsynende. Ikke langt fra landsbyen er der stejle bjergskråninger, og hvor nye veje er skåret ind i skrænten er der rige muligheder for at teste sin geologiske viden. Botanikken glemmer vi ikke: Der er et væld af interessante planter, og vi vil få en fin fornemmelse af landsbyens liv på den skarpe kant mellem kultur og natur... Fra skibet er der en fantastisk udsigt til bjergene på begge sider, horisonten står med sine karakteristiske kalkbjergstinder, overalt er der frodighed og en mangfoldighed af indtryk.

5 I området ses overalt "svedjebrug", som har været praktiseret siden tidernes morgen, men som i dag forsøges holdt på et passende niveau. I alle kommuner opfordres bønderne til at intensivere skovbrug, og mange steder bliver man mere og mere klar over de ressourcer, der netop ligger gemt i skoven (medicinplanter, fødevarer som fx. honning, smådyr, insekter, tømmer og brænde). Man søger at nå en bæredygtig udnyttelse! Efter 6 timer går vi i land og kører med bussen tilbage gennem nogle af Viet Nams smukkeste bjerglandskaber til Hoa Binh. Aftensmad og overnatning Stilt-Hotel. ved at besøge køkkenmøddingsgrotterne højt i klipperne lige ved indgangen til Cuc Phuong Nationalpark. Her har mennesket kunne leve forholdsvis trygt og ikke langt fra det daværende hav. Vi gør stop undervejs og ser på lokaliteterne. Dagen slutter med overnatning i mindre bungalows placeret midt i nationalparken, der er på mere end ha. Aftensmad og overnatning. Dag 5 7/2 07 Stille kørsel ad mindre amts -og nationalveje fra Hoa Binh mod syd via byerne Vu Ban og Nho Quan ned til Cuc Phuong National Park. Forårsregnen er faldet mildt over landet, og overalt er der grøde i luften og i markerne. På bjergskråningerne vil skoven få farve og lyse op med grønt, mens man på markerne overalt vil se de spæde og nyplantede ris, der i begyndelse ikke fylder meget. Flora og fauna i en rismark er en videnskab for sig: Bønderne kender til den og kan vriste både protein (fisk, rejer, skaldyr og frøer) foruden forskellige grøntsager ud af marken - naturligvis også den livsvigtige ris, der skal på en vietnamesers bord tre gang om dagen! Der dyrkes grøntsager og omkring landsbyerne er der dyrehold. Overalt er folk i gang med markarbejdet - bøflerne trækker ploven, kvinderne planter ris og grøntsager, og mændene tager sig af de tunge ting! På ruten vil vi hele tiden have bjergkæden mod vest og holde os til det flade deltaområde - vi kan fint fornemme tidligere tiders anderledes landskabsformer her, hvilket vi også får direkte at se Dag 6 8/2 07 Allerede efter morgenmaden er der en vandretur for alle, der ønsker det videre ind i skovområdet, der er præget af en voldsom tropisk vækst. Der lever ikke længere folk i parkområdet, så man ser, hvordan tidligere tiders dyrkede marker hurtigt vokser til, og man oplever skoven som et uspoleret og vidunderligt sted. Der er en passende sti, men for dem på holdet, der ønsker at gå "længere", vil det være muligt. Nationalparken ligger i kanten af den bjergkæde, der går hele vejen nord-syd i Viet Nam, og som danner grænsen til Laos, og der findes et væld af planter og dyr, også aber - se flere detaljer på denne hjemmeside: Aberne har man i parken et specielt center til, da flere arter er truede. Vi vises rundt på centret. Sen frokost i parken, hvorefter der kl køres i passende tempo op nordpå mod Hai Phong ved kysten og beliggende i Den røde flods Delta. Aftensmad og overnatning.

6 Dag 7 9/2 07 Morgenmad, hvorefter der i god tid er transfer til hurtigfærgen, der med afsejling kl på 50 min. bringer os til den sagnomspundne ø, Cat Ba. På øen ligger en af Viet Nams bedst kendte nationalparker, som vi skal besøge. Her er der nok at tage fat på (botanik ikke mindst), og ud over at vandre 2-3 timer i behageligt tempo, vil der blive muligheder for at fordybe sig i naturen. På vandreturen, der kan gås af de fleste (man skal være en smule adræt!), krydses mange forskellige biotoper. Vi når sidst på eftermiddagen frem til vort hotel, hvor der er aftensmad og overnatning. Dag 9 11/2 07 Kørsel gennem Den røde flods Delta tilbage til Hanoi, hvor der er afskedsmiddag og en sidste overnatning. Vi satser på at se et område med forsøg på genetablering af mangroveskov, en rejefarm og ikke mindst gøre et stop ved en meget speciel landsby, hvor ler og kaolin formes og brændes til fajance og porcelæn. Overnatning centralt i Hanoi. Dag 8 10/2 07 Efter morgenmad transfer til skibet, der er kommet for at hente os. Vi sejler fra Cat Ba Island på eget skib helt til Ha Long, som bugten er opkaldt efter. En rolig og behagelig rejse med passende frokost ombord. "Sølandskabet" veksler hele tiden og dele af sejlruten går mellem de tusinde øer, der står med deres karakteristiske bevoksning og stejle sider lige op af vandet. Næsten ubeskriveligt smukt med skiftende belysning og som geologisk formation yderst interessant og ganske unikt (kalkaflejringer - lignende findes i de øvrige områder rejseruten er lagt gennem, så den rejsende vil se landskabstypen både til søs og på land). Dagen slutter i Ha Long på et passende familieejet hotel, hvor der bliver godt sørget for os. Dag 10 12/2 07 Tidligt op. Morgenmad, hvorefter der er transfer til lufthavnen. Afrejse fra Hanoi med Singapore Airlines. Dag 11 13/2 07 Ankomst København

7 VIET NAM med Danmarks Naturfredningsforening og DUMAS-JOHANSEN REJSER PRIS pr. person: kr ,00 Baseres på minimum 20 deltagere. Tilmeldingerne registreres efter "først til mølle" princippet. Indeholdt i prisen: Introduktionsmøde på Fyn eller på Djursland (hvor det er nærmest for de fleste). Fly fra København med Singapore Airlines. Lufthavnsskatter. Al i programmet nævnt bustransport. Overnatning på 2* og 3* hoteller på dobbeltværelse med bad og toilet, samt i Naturparken i bungalow. Helpension (3 måltider pr. dag i Viet Nam + flymåltider CPH - Hanoi t/r). Alle besøg og sejlture ifølge programmet. Dansktalende guide under hele turen (cand. mag Anders Lykke), samt lokale vietnamesiske guider. EU ansvarsforsikring. Gebyr til Rejsegarantifonden. Ikke indeholdt: (P.t. er man fritaget for visum. Skal det genindføres, betyder det et tillæg på ca. 400kr.) Evt. tilslutning fra indenrigslufthavn (Aalborg eller Tirstrup): ca kr samt forskel i lufthavnsskat. Vaccinationer og evt. malariapiller. Man kontakter egen læge. Enkeltværelsetillæg (har man ikke en person, man kan dele værelse med, opkræves der tillæg). Drikkevarer under måltiderne. Entreer ud over det inkluderede. Drikkepenge (til chauffør og lokale guider, under sejlture, på hoteller v. bagagehjælp og restauranter i forbindelse med drikkevarer). Afbestillingsforsikring. Rejseforsikring (nødvendig, når man rejser uden for Europa). Uforpligtende forhåndstilmelding modtages hurtigst muligt. Bekræftelse ved indbetaling af depositum kr ,00. Vi sender girokort. NB: Ønsker man en afbestillingsforsikring, skal den bestilles og betales samtidig med depositum. Restbeløb: er os i hænde 5 uger inden afrejsen. Ved annullering indtil 2 måneder inden afrejse, er gebyret svarende til 10% af rejsens pris. Ved annullering senere end 2 måneder men tidligere end 35 dage inden afrejse, er gebyret svarende til 50% af rejsens pris. Ved annullering fra 34 dage inden afrejse er gebyret svarende til hele rejsens pris, medmindre man skaffer en erstatningsperson. Flyselskabet opkræver et mindre gebyr for navneændring efter billetudstedelsen. NB: vi gør opmærksom på, at ovennævnte pris er baseret på d.d. priser, regler og valutakurser (prisen følger USDOLLAREN), og at Dumas-Johansen tager forbehold for evt. ændringer af disse (bl.a. lufthavnsskatter, sikkerhedstillæg og olietillæg) med efterfølgende risiko for prisændringer. Dumas-Johansen er medlem af DANMARKS REJSEBUREAUFORENING, ATOI og Rejsegarantifonden ( nr 422). Dumas-Johansen Rejser, Gjesingvej 1, 8963 AUNING, Tlf.: Fax:

8 FORHÅNDSTILMELDING VIET NAM februar 07 med Danmarks Naturfredningsforening NB: Dette er en uforpligtende forhåndstilmelding. Tilmeldingen bekræftes ved indbetaling af depositum. Girokort tilsendes. Send kuponen til: Dumas-Johansen Rejser, Gjesingvej 1, 8963 AUNING El. Fax Deltager 1 NAVN (som ført i passet): FØDSELSDATO: PASINFORMATIONER: PASNUMMER: UDLØBSDATO: (minimum 6 mdr efter hjemkomsten) Deltager 2 NAVN (som ført i passet): FØDSELSDATO: PASINFORMATIONER: PASNUMMER: UDLØBSDATO: (minimum 6 mdr efter hjemkomsten) ADRESSE: TLF.: FAX: DER ØNSKES MATERIALE OM AFBESTILLINGSFORSIKRING: DER ØNSKES MATERIALE OM REJSEFORSIKRING: DER ØNSKES ENKELTVÆRELSE: SUNDHEDSMÆSSIGE FORHOLD, DER KRÆVER SPECIEL HENSYN fx. SPECIEL DIÆT: DATO: UNDERSKRIFT:

USA-CANADA Staten Washington, Seattle, Port Angeles, Victoria, Vancouver Island og Vancouver 08.-19. okt. 2012

USA-CANADA Staten Washington, Seattle, Port Angeles, Victoria, Vancouver Island og Vancouver 08.-19. okt. 2012 USA-CANADA Staten Washington, Seattle, Port Angeles, Victoria, Vancouver Island og Vancouver 08.-19. okt. 2012 Drømmen om Amerika Livet går lige så stille fremad, og dog er der gået mere end10 år siden

Læs mere

CAMBODIA. CAMBODIA 19.-31. januar 2013. med LANDBRUGSMEDIERNE DUMAS-JOHANSEN REJSER. www.dumas-johansen.dk

CAMBODIA. CAMBODIA 19.-31. januar 2013. med LANDBRUGSMEDIERNE DUMAS-JOHANSEN REJSER. www.dumas-johansen.dk CAMBODIA CAMBODIA 19.-31. januar 2013 med LANDBRUGSMEDIERNE og DUMAS-JOHANSEN REJSER www.dumas-johansen.dk CAMBODIA 19/1 31/1 2013 Landbrugsmedierne & DUMAS-JOHANSEN. Langt borte mod sydøst i den fjerneste

Læs mere

AUSTRALIEN. 06.-20. februar 2014 DUMAS-JOHANSEN. 2000 km igennem det smukkeste af de sydøstlige delstater fra Sydney i syd til Queensland i nord

AUSTRALIEN. 06.-20. februar 2014 DUMAS-JOHANSEN. 2000 km igennem det smukkeste af de sydøstlige delstater fra Sydney i syd til Queensland i nord AUSTRALIEN 06.-20. februar 2014 2000 km igennem det smukkeste af de sydøstlige delstater fra Sydney i syd til Queensland i nord DUMAS-JOHANSEN AUSTRALIEN 06.- 20. februar 2014 2000 km igennem det smukkeste

Læs mere

SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012

SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012 SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012 Humle, vin, kvæg, slotte og haver, historie samt frodige landskaber. Ikke en rejse man finder 12 af på dusinet! Dumas-Johansen Specialrejser www.dumas-johansen.dk

Læs mere

NEW ZEALAND 02. -18. februar 2012 GEFION

NEW ZEALAND 02. -18. februar 2012 GEFION NEW ZEALAND 02. -18. februar 2012 GEFION DUMAS-JOHANSEN REJSER AGRICULTURAL TOURS OF DENMARK NEW ZEALAND 02. -18. februar 2012 Med GEFION New Zealand ligger dybt under huden på de fleste af os og er hos

Læs mere

- Udforsk regnskoven og oplev en natur i særklasse - Slap af under palmerne på tropiske strande - Snorkel ved korallerne i Det Caribiske Hav

- Udforsk regnskoven og oplev en natur i særklasse - Slap af under palmerne på tropiske strande - Snorkel ved korallerne i Det Caribiske Hav - Udforsk regnskoven og oplev en natur i særklasse - Slap af under palmerne på tropiske strande - Snorkel ved korallerne i Det Caribiske Hav - Mød den lokale befolkning - Vov dig væk fra turisternes gængse

Læs mere

Indonesiens Tropeøer

Indonesiens Tropeøer med dansk rejseleder Indonesiens Tropeøer Rundrejse til Bali, Lombok & Gili-øerne 15 dage Tag med på en drømmerejse til Indonesiens tropiske paradis på Bali, Lombok og Gili-øerne. Vores spændende rundrejse

Læs mere

Vestfjordene en særlig smuk del af Island

Vestfjordene en særlig smuk del af Island Vestfjordene en særlig smuk del af Island En grundig og attraktiv tur med mange traveture 12. juli 22. juli 2013 Rejse nr. A-9 En tur til Vestfjordene? Mange har gennem årene spurgt, om vi ikke snart igen

Læs mere

Kejserbyen og Den Kinesiske Mur

Kejserbyen og Den Kinesiske Mur Kejserbyen og Den Kinesiske Mur Overdådig kulturrejse til Beijing og omegn med overnatning ved Den kinesiske Mur - med dansk rejseleder, 9 dage Albatros Travel Tøndergade 16 1752 København V Telefon 36

Læs mere

The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016

The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016 The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade

Læs mere

MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM

MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM AFREJSE: d. 1. -16. maj 2015 16 dage PRIS: DKK 21.900 kr. per person MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM Grønne rismarker, vildtvoksende jungle, smukke

Læs mere

The Taj Mahal Marathon 2008

The Taj Mahal Marathon 2008 The Taj Mahal Marathon 2008 Eventyrlig maratonrejse til Indien ved et af verdens 7 moderne vidundere. Maraton og halvmaraton 8. marts 2008 www.taj-mahal-marathon.com Albatros Travel Kultorvet 11 1175 København

Læs mere

VIN- OG KULTURREJSE TIL SYDAFRIKA 22/2-4/3 eller 9/3 2015

VIN- OG KULTURREJSE TIL SYDAFRIKA 22/2-4/3 eller 9/3 2015 VIN- OG KULTURREJSE TIL SYDAFRIKA 22/2-4/3 eller 9/3 2015 Absolut unik tur til det bedste i Sydafrika. Turen er tilrettelagt således, at man får en god fornemmelse af, hvad Sydafrika har at byde på. Tempoet

Læs mere

Store Vietnam. 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam. Rejse til VIETNAM med

Store Vietnam. 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam. Rejse til VIETNAM med 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam Rejse til VIETNAM med Store Vietnam 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam Hanoi - Sapa - Halong-bugten - Hué - Hoi An - Pleiku - Buen Me Thuot - Dalat - Phan

Læs mere

Java & Bali. Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder

Java & Bali. Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder med dansk rejseleder Java & Bali Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder Denne spændende rundrejse gennem landets

Læs mere

På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014

På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014 På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014 Med sit varierede landskab og farverige folkeliv udgør det nordlige Vietnam den ideelle ramme for et uforglemmeligt motorcykeleventyr. Efter utallige

Læs mere

Los Angeles til Denver Autocamperrejse i perioden 09. - 27. september 2012

Los Angeles til Denver Autocamperrejse i perioden 09. - 27. september 2012 Los Angeles til Denver Autocamperrejse i perioden 09. - 27. september 2012 En af de bedste måder at opleve USA på er med autocamper eller motorhome som de siger over there. Nu er muligheden for en unik

Læs mere

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK Rejsekatalog 2010 Kære rejseinteresserede I Cultours gør vi tingene på vor egen måde, en bedre måde end andre rejsearrangører, når jeg selv skal sige det. Vi forsøger at forberede rejserne så grundigt

Læs mere

Ferie 2012. Esrumvej 271 3000 Helsingør Telefon 4929 9012 Telefax 4929 9022 www.scan-rejseservice.dk. scan-rejseservice feriekatalog 2012

Ferie 2012. Esrumvej 271 3000 Helsingør Telefon 4929 9012 Telefax 4929 9022 www.scan-rejseservice.dk. scan-rejseservice feriekatalog 2012 Ferie 2012 - - Esrumvej 271 3000 Helsingør Telefon 4929 9012 Telefax 4929 9022 www.scan-rejseservice.dk scan-rejseservice feriekatalog 2012 Velkommen til et nyt rejseår med Scan-Rejseservice Nr. 42 i rækken

Læs mere

Stammefolk i Burma. På eventyr i Den Gyldne Trekant. Til bund. 1. november 2011-16. november 2011. Astri Hole Frederiksen. 22.900 kr.

Stammefolk i Burma. På eventyr i Den Gyldne Trekant. Til bund. 1. november 2011-16. november 2011. Astri Hole Frederiksen. 22.900 kr. Stammefolk i Burma Til bund 1. november 2011-16. november 2011 Astri Hole Frederiksen 22.900 kr. På eventyr i Den Gyldne Trekant I Burmas grænseområde til Kina, Laos og Thailand holder flere farverige

Læs mere

New Zealand - Nord til syd

New Zealand - Nord til syd New Zealand - Nord til syd På denne rundrejse oplever du de fleste af New Zealands højdepunkter. Efter et par spændende dage i Singapore på udrejsen går turen til det naturskønne land i syd. Fra Auckland

Læs mere

Store Vietnam. 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam. Rejse til VIETNAM med

Store Vietnam. 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam. Rejse til VIETNAM med 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam Rejse til VIETNAM med 2 Store Vietnam 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam Hanoi - Sapa - Halong-bugten - Hué - Hoi An - Pleiku - Buen Me Thuot - Dalat - Phan

Læs mere

Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014

Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014 Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014 kr. 18.450,- For 14 dages natur & kultur Karibu Tanzania & Zanzibar På denne rejse skal vi opleve Tanzania og dets rige natur og kulturliv. Og

Læs mere

ISLAND RUNDT NORD-ØST-SYD I Karitas fodspor Til steder hvor romanen KARITAS UDEN TITEL foregår

ISLAND RUNDT NORD-ØST-SYD I Karitas fodspor Til steder hvor romanen KARITAS UDEN TITEL foregår Foreningen Norden NORDJYLLAND ISLAND RUNDT NORD-ØST-SYD I Karitas fodspor Til steder hvor romanen KARITAS UDEN TITEL foregår 23. juni - 2. juli 2012 Rejse nr. C-17 Rigtig mange har haft en stor oplevelse

Læs mere

INDHOLD: 04 hen hvor peberet gror. 08 borneo explorer 10 kota kinabalu 12 kuching 13 lankayan 14 singapore

INDHOLD: 04 hen hvor peberet gror. 08 borneo explorer 10 kota kinabalu 12 kuching 13 lankayan 14 singapore BORNEO borneo INDHOLD: 04 hen hvor peberet gror 06 den store SABAH rundrejse 08 borneo explorer 10 kota kinabalu 12 kuching 13 lankayan 14 singapore 16 GENERELLE BETINGELSER Tre lande deles om verdens

Læs mere

Guldfeber, Gletsjere & Grizzlybjørne!

Guldfeber, Gletsjere & Grizzlybjørne! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Alaska - Klondyke 2014 14 dage - Fly Guldfeber, Gletsjere & Grizzlybjørne! Sejlads gennem fjordene mellem Alaskas hovedstad Juneau og historiske Skagway og togtur over White

Læs mere

Det pragtfulde Portugal med Gefion

Det pragtfulde Portugal med Gefion Rejs med hjerte, hjerne & holdning Det pragtfulde Portugal med Gefion Dato 21-09-2015 Varighed 8 dage Pris 7.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Det pragtfulde Portugal med Gefion Rejs langsomt på

Læs mere

Riget i Midten. Omfattende kulturrejse til OL-byen, Beijing og Kalundborgs kinesiske venskabsby, Tianjin - med dansk rejseleder, 9 dage

Riget i Midten. Omfattende kulturrejse til OL-byen, Beijing og Kalundborgs kinesiske venskabsby, Tianjin - med dansk rejseleder, 9 dage Riget i Midten Omfattende kulturrejse til OL-byen, Beijing og Kalundborgs kinesiske venskabsby, Tianjin - med dansk rejseleder, 9 dage Albatros Travel Kultorvet 11 1175 København K Telefon 36 98 00 00

Læs mere

KINARUNDREJSE OG FRIMÆRKEUDSTILLING/ MESSE I BEIJING

KINARUNDREJSE OG FRIMÆRKEUDSTILLING/ MESSE I BEIJING KINARUNDREJSE OG FRIMÆRKEUDSTILLING/ MESSE I BEIJING Den 25. 28. september 2015 afholder China Post en stor samlerudstilling i Beijing China International Collection Expo og her vil vi gerne give vores

Læs mere

Forlængelser i Vietnam

Forlængelser i Vietnam Forlængelser i Vietnam Efter et intenst program i Vietnam er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Vietnam - forlængelser

Læs mere