VIET NAM. Danish Society for Nature Conservation. 3/2-13/ Møde mellem natur og kultur

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VIET NAM. Danish Society for Nature Conservation. 3/2-13/2 2007 Møde mellem natur og kultur"

Transkript

1 VIET NAM Danish Society for Nature Conservation Møde mellem natur og kultur Med Danmarks Naturfredningsforening & Dumas-Johansen Rejser

2 VIET NAM Danish Society for Nature Conservation Møde mellem natur og kultur Viet Nam er fra naturens side et uhyre begunstiget land. "Hvor naturen møder kulturen" er vort emne på denne rejse, og netop i rismarkens frodighed finder man dyr og planter, der er helt ekstraordinære. I skovområderne, som stadig findes, er der en sjælden righoldighed og landets mange bjerge, floder, delta -og kystregioner indbyder til nærmere fordybelse. DN's medlemmer har nu mulighed for at besøge Viet Nam, et land i forvandling, men hvor gamle traditioner med at kombinere netop naturens rigdom med dagligdagens behov er ret unik. Vi møder den lokale befolkning, landsbyen, kommer i marken og i skoven. 11 dages vidunderlig naturrejse, hvor vi sejler på Song Da floden, går i land, botaniserer og ser på lokale landsbysamfund. Sejler på Det kinesiske Hav ved Ha Long bugten, besøger og bor i nationalparken Cuc Phuong foruden en god vandretur i Cat Ba Island National Park. Udflugter hver dag med emner som botanik, geologi, geografi - vandreture i skovene, besøg i rismarken - ser tæt på naturens mangfoldighed. Folkedanseraften med musik. Tilpasset lokal kost (fuld pension!) og ingen prangende hoteller. Dumas-Johansen har særlige og nære kontakter til Viet Nam. Relationerne går tilbage til 1952, men fra 1981 med jævnlige besøg og ophold. Dette specielle kendskab ligger til grund for udarbejdelse af rejseruten og dens forskellige stop.

3 Guide: Cand. mag. Anders Lykke, Svendborg. Tidspunkt: Fly: Singapore Airlines København, Hanoi, København. Indkvartering: Hoteller og bungalows. I byen og ved kysten hoteller samt såkaldte "bungalows" i naturparken. I Hoa Binh "stilt house" hotel. Man skal gøre sig klart, at det ikke er luksushoteller, men pæne ordentlige familiehoteller. I parken samt i Hoa Binh, er der tale om særlige hoteller tilpasset området, men som er ret simple. Vandreture: Man skal være alm. til bens for at kunne vandre i de to nævnte parker. Pris: Ved min. 20 rejsende deltagere i delt dobbelt: kr. Tilmelding: Tilmelding sker ved at printe tilmeldingskuponen ud og indsende den i udfyldt stand. Informationsmøde: Der afholdes fælles møde inden afrejse - stedet aftales nærmere med de tilmeldte. Yderligere information: Ring til rejsebureauet DUMAS-JOHANSEN SPECIALREJSER Tlf.:

4 VIET NAM Danish Society for Nature Conservation Dag 1 3/2 07 Afrejse fra København med Singapore Airways Dag 2 4/2 07 Ankomst til Hanoi Indkvartering på meget centralt beliggende hotel. Lille forfriskning, hvorefter der er City tour i Hanoi: Tempel of Litterature etc en stor oplevelse og en kæmpemæssig landsby med en varm og dunkende puls. Velkomstmiddag og overnatning i Hanoi. man - mest kvindearbejde), og vi spiser frokost i et af husene. Efter frokosten tager vi til den meget kendte pagode "Master Pagoda", der ligger umådeligt smukt ved bjergene, og derfra videre mod Hoa Binh, hvor der overnattes på Stilt-Hotel (Muong minoriteten). Aftensmad og overnatning. Dag 3 5/2 07 Vi skal allerede efter morgenmaden køre ud af storbyen. Nordvest for Hanoi, godt beskyttet af de store dæmninger mod Den røde Flod, ligger der tusinder af landsbyer. Vi besøger en af dem og går grundigt til værks. Der er mulighed for at se ind i en families hverdag. Vi kommer i børnehaven, på savværket og får et indblik i, hvordan vietnameserne ved flid og arbejde kæmper sig frem til et bedre liv. Prisen kan så diskuteres, men bøndernes arbejde overtages langsomt og sikkert af maskiner (risdyrkning), mændene tager arbejde i byen og kvinderne dyrker grøntsager eller blomster. Her får vi på tæt hold mulighed for ikke blot at se på, men også røre ved tingene. Der gives forklaring på fordeling af brugsjord, småskala industri, vi kan gå i rismarken (i februar planter Dag 4 6/2 07 Ved daggry får vi morgenmad, og straks efter går det i bussen for en kort stund op over bjerget til den store sø bag Hoa Binh dæmningen. Søen strækker sig halvvejs op mod Kina, og kan sine steder minde om en norsk fjord. Det er en lang og smal sø, ved dæmningen 110 meter dyb og med en livlig bevoksning af skove og markafgrøder langs bredderne. Vi sejler op ad søen mod nordvest - går i land et par steder, hvor vi kan se nærmere på livet i landsbyen. Langs bredderne finder vi fiskeopdræt. Omkring husene familiernes havebrug, der er et studie for sig, da man er så godt som selvforsynende. Ikke langt fra landsbyen er der stejle bjergskråninger, og hvor nye veje er skåret ind i skrænten er der rige muligheder for at teste sin geologiske viden. Botanikken glemmer vi ikke: Der er et væld af interessante planter, og vi vil få en fin fornemmelse af landsbyens liv på den skarpe kant mellem kultur og natur... Fra skibet er der en fantastisk udsigt til bjergene på begge sider, horisonten står med sine karakteristiske kalkbjergstinder, overalt er der frodighed og en mangfoldighed af indtryk.

5 I området ses overalt "svedjebrug", som har været praktiseret siden tidernes morgen, men som i dag forsøges holdt på et passende niveau. I alle kommuner opfordres bønderne til at intensivere skovbrug, og mange steder bliver man mere og mere klar over de ressourcer, der netop ligger gemt i skoven (medicinplanter, fødevarer som fx. honning, smådyr, insekter, tømmer og brænde). Man søger at nå en bæredygtig udnyttelse! Efter 6 timer går vi i land og kører med bussen tilbage gennem nogle af Viet Nams smukkeste bjerglandskaber til Hoa Binh. Aftensmad og overnatning Stilt-Hotel. ved at besøge køkkenmøddingsgrotterne højt i klipperne lige ved indgangen til Cuc Phuong Nationalpark. Her har mennesket kunne leve forholdsvis trygt og ikke langt fra det daværende hav. Vi gør stop undervejs og ser på lokaliteterne. Dagen slutter med overnatning i mindre bungalows placeret midt i nationalparken, der er på mere end ha. Aftensmad og overnatning. Dag 5 7/2 07 Stille kørsel ad mindre amts -og nationalveje fra Hoa Binh mod syd via byerne Vu Ban og Nho Quan ned til Cuc Phuong National Park. Forårsregnen er faldet mildt over landet, og overalt er der grøde i luften og i markerne. På bjergskråningerne vil skoven få farve og lyse op med grønt, mens man på markerne overalt vil se de spæde og nyplantede ris, der i begyndelse ikke fylder meget. Flora og fauna i en rismark er en videnskab for sig: Bønderne kender til den og kan vriste både protein (fisk, rejer, skaldyr og frøer) foruden forskellige grøntsager ud af marken - naturligvis også den livsvigtige ris, der skal på en vietnamesers bord tre gang om dagen! Der dyrkes grøntsager og omkring landsbyerne er der dyrehold. Overalt er folk i gang med markarbejdet - bøflerne trækker ploven, kvinderne planter ris og grøntsager, og mændene tager sig af de tunge ting! På ruten vil vi hele tiden have bjergkæden mod vest og holde os til det flade deltaområde - vi kan fint fornemme tidligere tiders anderledes landskabsformer her, hvilket vi også får direkte at se Dag 6 8/2 07 Allerede efter morgenmaden er der en vandretur for alle, der ønsker det videre ind i skovområdet, der er præget af en voldsom tropisk vækst. Der lever ikke længere folk i parkområdet, så man ser, hvordan tidligere tiders dyrkede marker hurtigt vokser til, og man oplever skoven som et uspoleret og vidunderligt sted. Der er en passende sti, men for dem på holdet, der ønsker at gå "længere", vil det være muligt. Nationalparken ligger i kanten af den bjergkæde, der går hele vejen nord-syd i Viet Nam, og som danner grænsen til Laos, og der findes et væld af planter og dyr, også aber - se flere detaljer på denne hjemmeside: Aberne har man i parken et specielt center til, da flere arter er truede. Vi vises rundt på centret. Sen frokost i parken, hvorefter der kl køres i passende tempo op nordpå mod Hai Phong ved kysten og beliggende i Den røde flods Delta. Aftensmad og overnatning.

6 Dag 7 9/2 07 Morgenmad, hvorefter der i god tid er transfer til hurtigfærgen, der med afsejling kl på 50 min. bringer os til den sagnomspundne ø, Cat Ba. På øen ligger en af Viet Nams bedst kendte nationalparker, som vi skal besøge. Her er der nok at tage fat på (botanik ikke mindst), og ud over at vandre 2-3 timer i behageligt tempo, vil der blive muligheder for at fordybe sig i naturen. På vandreturen, der kan gås af de fleste (man skal være en smule adræt!), krydses mange forskellige biotoper. Vi når sidst på eftermiddagen frem til vort hotel, hvor der er aftensmad og overnatning. Dag 9 11/2 07 Kørsel gennem Den røde flods Delta tilbage til Hanoi, hvor der er afskedsmiddag og en sidste overnatning. Vi satser på at se et område med forsøg på genetablering af mangroveskov, en rejefarm og ikke mindst gøre et stop ved en meget speciel landsby, hvor ler og kaolin formes og brændes til fajance og porcelæn. Overnatning centralt i Hanoi. Dag 8 10/2 07 Efter morgenmad transfer til skibet, der er kommet for at hente os. Vi sejler fra Cat Ba Island på eget skib helt til Ha Long, som bugten er opkaldt efter. En rolig og behagelig rejse med passende frokost ombord. "Sølandskabet" veksler hele tiden og dele af sejlruten går mellem de tusinde øer, der står med deres karakteristiske bevoksning og stejle sider lige op af vandet. Næsten ubeskriveligt smukt med skiftende belysning og som geologisk formation yderst interessant og ganske unikt (kalkaflejringer - lignende findes i de øvrige områder rejseruten er lagt gennem, så den rejsende vil se landskabstypen både til søs og på land). Dagen slutter i Ha Long på et passende familieejet hotel, hvor der bliver godt sørget for os. Dag 10 12/2 07 Tidligt op. Morgenmad, hvorefter der er transfer til lufthavnen. Afrejse fra Hanoi med Singapore Airlines. Dag 11 13/2 07 Ankomst København

7 VIET NAM med Danmarks Naturfredningsforening og DUMAS-JOHANSEN REJSER PRIS pr. person: kr ,00 Baseres på minimum 20 deltagere. Tilmeldingerne registreres efter "først til mølle" princippet. Indeholdt i prisen: Introduktionsmøde på Fyn eller på Djursland (hvor det er nærmest for de fleste). Fly fra København med Singapore Airlines. Lufthavnsskatter. Al i programmet nævnt bustransport. Overnatning på 2* og 3* hoteller på dobbeltværelse med bad og toilet, samt i Naturparken i bungalow. Helpension (3 måltider pr. dag i Viet Nam + flymåltider CPH - Hanoi t/r). Alle besøg og sejlture ifølge programmet. Dansktalende guide under hele turen (cand. mag Anders Lykke), samt lokale vietnamesiske guider. EU ansvarsforsikring. Gebyr til Rejsegarantifonden. Ikke indeholdt: (P.t. er man fritaget for visum. Skal det genindføres, betyder det et tillæg på ca. 400kr.) Evt. tilslutning fra indenrigslufthavn (Aalborg eller Tirstrup): ca kr samt forskel i lufthavnsskat. Vaccinationer og evt. malariapiller. Man kontakter egen læge. Enkeltværelsetillæg (har man ikke en person, man kan dele værelse med, opkræves der tillæg). Drikkevarer under måltiderne. Entreer ud over det inkluderede. Drikkepenge (til chauffør og lokale guider, under sejlture, på hoteller v. bagagehjælp og restauranter i forbindelse med drikkevarer). Afbestillingsforsikring. Rejseforsikring (nødvendig, når man rejser uden for Europa). Uforpligtende forhåndstilmelding modtages hurtigst muligt. Bekræftelse ved indbetaling af depositum kr ,00. Vi sender girokort. NB: Ønsker man en afbestillingsforsikring, skal den bestilles og betales samtidig med depositum. Restbeløb: er os i hænde 5 uger inden afrejsen. Ved annullering indtil 2 måneder inden afrejse, er gebyret svarende til 10% af rejsens pris. Ved annullering senere end 2 måneder men tidligere end 35 dage inden afrejse, er gebyret svarende til 50% af rejsens pris. Ved annullering fra 34 dage inden afrejse er gebyret svarende til hele rejsens pris, medmindre man skaffer en erstatningsperson. Flyselskabet opkræver et mindre gebyr for navneændring efter billetudstedelsen. NB: vi gør opmærksom på, at ovennævnte pris er baseret på d.d. priser, regler og valutakurser (prisen følger USDOLLAREN), og at Dumas-Johansen tager forbehold for evt. ændringer af disse (bl.a. lufthavnsskatter, sikkerhedstillæg og olietillæg) med efterfølgende risiko for prisændringer. Dumas-Johansen er medlem af DANMARKS REJSEBUREAUFORENING, ATOI og Rejsegarantifonden ( nr 422). Dumas-Johansen Rejser, Gjesingvej 1, 8963 AUNING, Tlf.: Fax: dj@dumas-johansen.dk

8 FORHÅNDSTILMELDING VIET NAM februar 07 med Danmarks Naturfredningsforening NB: Dette er en uforpligtende forhåndstilmelding. Tilmeldingen bekræftes ved indbetaling af depositum. Girokort tilsendes. Send kuponen til: Dumas-Johansen Rejser, Gjesingvej 1, 8963 AUNING El. Fax Deltager 1 NAVN (som ført i passet): FØDSELSDATO: PASINFORMATIONER: PASNUMMER: UDLØBSDATO: (minimum 6 mdr efter hjemkomsten) Deltager 2 NAVN (som ført i passet): FØDSELSDATO: PASINFORMATIONER: PASNUMMER: UDLØBSDATO: (minimum 6 mdr efter hjemkomsten) ADRESSE: TLF.: FAX: DER ØNSKES MATERIALE OM AFBESTILLINGSFORSIKRING: DER ØNSKES MATERIALE OM REJSEFORSIKRING: DER ØNSKES ENKELTVÆRELSE: SUNDHEDSMÆSSIGE FORHOLD, DER KRÆVER SPECIEL HENSYN fx. SPECIEL DIÆT: DATO: UNDERSKRIFT:

IRLAND. Påsken 2014. En rejse for danske naturinteresserede!

IRLAND. Påsken 2014. En rejse for danske naturinteresserede! IRLAND Påsken 2014 Rock of Cashel, Lough Hyne, Cape Clear, Dingle Peninsula, Shannon River, Cliffs of Moher, Connemara En rejse for danske naturinteresserede! IRLAND PÅSKEN 2014 DUMAS-JOHANSEN og danske

Læs mere

Nordlige Vietnam Phnom Penh & Siem Reap i Cambodia. 16. - 28. november 2013. Med Landbrugsmedierne og Dumas-Johansen Rejser

Nordlige Vietnam Phnom Penh & Siem Reap i Cambodia. 16. - 28. november 2013. Med Landbrugsmedierne og Dumas-Johansen Rejser Nordlige Vietnam Phnom Penh & Siem Reap i Cambodia 16. - 28. november 2013 Med Landbrugsmedierne og Dumas-Johansen Rejser VIETNAM-CAMBODIA To lande med hver deres kultur og levevis, men tæt forbundet.

Læs mere

SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012

SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012 SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012 Humle, vin, kvæg, slotte og haver, historie samt frodige landskaber. Ikke en rejse man finder 12 af på dusinet! Dumas-Johansen Specialrejser www.dumas-johansen.dk

Læs mere

DUMAS-JOHANSEN REJSER

DUMAS-JOHANSEN REJSER VIETNAM-CAMBODIA Fra Nord- og Midtvietnam til Siem Reap i Cambodia 17. nov.-01. dec. 2012 DUMAS-JOHANSEN REJSER www.dumas-johansen.dk Nord- og midt Viet Nam samt Siem Reap/ Cambodia 17/11 1/12 2012 Viet

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

SOLFORMØRKELSEREJSE TIL MADAGASKAR 26. august til 4. september 2016 (10 dage)

SOLFORMØRKELSEREJSE TIL MADAGASKAR 26. august til 4. september 2016 (10 dage) SOLFORMØRKELSEREJSE TIL MADAGASKAR 26. august til 4. september 2016 (10 dage) Kære solformørkelsesvenner! Den 1. september i år kan du opleve en ringformet solformørkelse på Madagaskar og Corona Adventure

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Bjergstammer i Nordvietnam

Bjergstammer i Nordvietnam Bjergstammer i Nordvietnam Nordvietnam bjergstammer, risterasser og farvestrålende etniske minoriteter 19 dage; 13.maj 31. maj 2016 I den nordlige, smukke og bjergrige provins Ha Giang, på grænsen til

Læs mere

PROGRAM DANSK ORKIDE KLUB SYDAFRIKA 7. 21. SEPTEMBER 2014

PROGRAM DANSK ORKIDE KLUB SYDAFRIKA 7. 21. SEPTEMBER 2014 PROGRAM DANSK ORKIDE KLUB SYDAFRIKA 7. 21. SEPTEMBER 2014 Rejser man til Sydafrika, møder man en hel verden i ét land, som med sin utrolige variation og store gæstfrihed kan tilfredsstille selv den mest

Læs mere

balkans perle / Danmarks Naturfredningsforening & Dumas Johansen Rundrejse, botanik, geologi, lokal kultur og indsigt

balkans perle / Danmarks Naturfredningsforening & Dumas Johansen Rundrejse, botanik, geologi, lokal kultur og indsigt montenegro balkans perle 17. 24/4 2011 Rundrejse, botanik, geologi, lokal kultur og indsigt Danmarks Naturfredningsforening & Dumas Johansen Dumas Johansen Rejser Gjesingvej 1, 8963 AUNING Påskerejse MONTENEGRO

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Zimbabwe og Zambia 19. november-01. december 2013

Zimbabwe og Zambia 19. november-01. december 2013 Zimbabwe og Zambia 19. november-01. december 2013 Med LandbrugsMedierne og Zimbabwe og Zambia I den midterste del af det sydlige Afrika ligger to gudsbenådede højplateau landområder, i dag kaldt for Zimbabwe

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Sverige - Vandring ad Kungsleden

Sverige - Vandring ad Kungsleden Sverige - Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen

Læs mere

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag PROGRAM Om huset, vi skal bo i Under hele vandreferien bor vi i et stort, smukt hus fra det 17. og 18. århundrede. Huset ligger i Roquevaire, en gammel landsby, som ligger halvvejs mellem Aix en Provence

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

CAMBODIA. CAMBODIA 19.-31. januar 2013. med LANDBRUGSMEDIERNE DUMAS-JOHANSEN REJSER. www.dumas-johansen.dk

CAMBODIA. CAMBODIA 19.-31. januar 2013. med LANDBRUGSMEDIERNE DUMAS-JOHANSEN REJSER. www.dumas-johansen.dk CAMBODIA CAMBODIA 19.-31. januar 2013 med LANDBRUGSMEDIERNE og DUMAS-JOHANSEN REJSER www.dumas-johansen.dk CAMBODIA 19/1 31/1 2013 Landbrugsmedierne & DUMAS-JOHANSEN. Langt borte mod sydøst i den fjerneste

Læs mere

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE YOGA- OG MINDFULNESSREJSE Poovar Island Resort, Kerala, Sydindien - 10 dage Med Yoga- og Mindfulness-instruktør Pernille Kristensen fra Art of Living Afrejse: d. 4. - 13. november 2015 OBS!! LILLE GRUPPE:

Læs mere

IRLAND GEFION. 04.- 09.juli 2012

IRLAND GEFION. 04.- 09.juli 2012 IRLAND 04.- 09.juli 2012 Dublin, Clonmacnoise, Connemara, Croagh Patrick, Drumcliff, Slieve League, Glenveagh Castle, Giants Causeway, Old Bushmill Whiskey og Donegal GEFION Irland har ofte spillet en

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Israels-rejse. Israel 24. APRIL - 4. MAJ Folket og landet - Guds plan

Israels-rejse. Israel 24. APRIL - 4. MAJ Folket og landet - Guds plan NÆSTVED BYKIRKE Israels-rejse Israel 24. APRIL - 4. MAJ 2018 Folket og landet - Guds plan 24. 11 APRIL DAGES - 4. RUNDREJSE MAJ I 2018 ISRAEL "Ethvert menneske er som græs, dets herlighed kortvarig som

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Vietnams Vidundere. Højdepunkter i Vietnams smukke landskab. - v. i e t n a m. j s e. r e. r u n d. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder

Vietnams Vidundere. Højdepunkter i Vietnams smukke landskab. - v. i e t n a m. j s e. r e. r u n d. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Hanoi Ha Long Hue Da Nang Hoi An VIETNAM Buon Ma Thuat Ho Chi Minh City Nha Trang Dalat Phan Thiet Højdepunkter i Vietnams smukke landskab 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Oplev Vietnam fra storbyerne

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2018

Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Grevskabet Cheshire, Nordvestlige England 26-29 april 2018 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver England, nærmere betegnet til det lille Grevskab Cheshire,

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 På basis af erfaringerne fra en tidligere FRKDstudietur til USA og Canada samt ønsket om også at besøge Jill Clapperton,

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Vietnam. Turen dag for dag. Dag 1. Dag 2. Ankomst til Hanoi. Afrejse. Afrejse fra København med SAS/Thai International 14:30. Ankomst til Hanoi 09:35

Vietnam. Turen dag for dag. Dag 1. Dag 2. Ankomst til Hanoi. Afrejse. Afrejse fra København med SAS/Thai International 14:30. Ankomst til Hanoi 09:35 Vietnam Turen dag for dag Dag 1 Dag 2 Afrejse Afrejse fra København med SAS/Thai International 14:30 Dag 3 Ankomst til Hanoi Ankomst til Hanoi 09:35 Velkomst i Noi-Bai lufthavn og transfer til Hanoi. Indkvartering

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Dato: 12. 08 2019 BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Familiær og afslappet stemning med mulighed for mange aktiviteter Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Julemarkedstogt på Rhinen

Julemarkedstogt på Rhinen Julemarkedstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.095,- Højdepunkter De store julemarkedsbyer Køln og Rüdesheim Oplev også fantastiske Mainz Den flotte helpension om

Læs mere

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld.

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld. Dubai UAE International Dental Conference 3. 8. februar 2013 Tag med Tandlægeforeningen til AEEDC Dubai 2013. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning og den sædvanlige service

Læs mere

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 Guangzhou er hovedstaden i provinsen Guangdong, der med sine ca. 70 mio. indbyggere er blevet Sydkinas store handelsprovins. Med sin beliggenhed ikke

Læs mere

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Det er ikke tilfældigt, at en af vores Formel 1-ture går til Budapest, som var et de første rejsemål

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

REJSE TIL SKOTLAND 2017

REJSE TIL SKOTLAND 2017 REJSE TIL SKOTLAND 2017 MED ELLER UDEN BREXIT INKL. ISLE OF ARRAN Skotland 25.-29. juni 2017 med fly ab København 6.845 kr. Brexit og Skotland hvordan hænger det sammen eller gør det? Se det bedste af

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Tilbud aktivrejse 2014

Tilbud aktivrejse 2014 Tilbud aktivrejse 2014 Neukirchen med bus 6 dage/3 nætter Prisen er gældende i uge 27 (28. juni 03. juli) 2014 Gasthof Venedigerhof Pris pr. person unge u. 18 år ved minimum 20 deltagere kr. 2.798,- Wolkensteinerbär

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Petanque i Vietnam. 16. november-01. december 2009. 16 dage

Petanque i Vietnam. 16. november-01. december 2009. 16 dage Petanque i Vietnam 16. november-01. december 2009 16 dage 16 skønne dage i Vietnam fra nord til syd Petanque Livlige og historiske byer Spændende kultur Smuk natur Bådture Cykelture Markeder Smagfuld vietnamesisk

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde.

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde. Solskin, badestrande og regnskov 15 dage fra kr. 22.598,- p.p. når to rejser sammen En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sand, smukke sandstrande,

Læs mere

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser 2019 Grupperejse til Josefine Gudmann Risskov Rejser 04-07-2019 Velkommen til! Kom med på en storslået rejse til det sydlige, hvor der ikke er mange andre rejsende til at sætte deres aftryk. Inden vi udforsker

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland 2 dage p.p fra kr. 1.950,- v/2 personer REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved minimum 2

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE 8 DAGE, SEPTEMBER - APRIL ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE SEA LION ISLAND, PEBBLE ISLAND, EAST FALKLAND MED VOLUNTEER BAY OPLEV KONGEPINGVINER, SØELEFANTER OG MEGET MERE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-051 DAG 01 DAG

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

JAGT PÅ WHITE TAIL I FINLAND

JAGT PÅ WHITE TAIL I FINLAND JSEN: Jag ALT OM JAGTRE t på White Tail i Fi nland JAGT PÅ WHITE TAIL I FINLAND Jagt på White Tail i kombination med haglbøssejagt på agerhøns og snepper. Tlf.: (+45) 62 20 25 40 info@diana.dk Finland

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Mandag den 9. november 2015 Dag 1: Ombordstigning i Bergen Vores rejse starter i Bergen. Når vi bevæger os mod nord, har

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Uganda Perler På Stribe

Uganda Perler På Stribe PRIVAT SAFARI MED ENGELSK- TALENDE REJSELEDER INKL. CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Uganda Perler På Stribe 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Entebbe Kibale Queen Elizabeth N.P Bwindi

Læs mere

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene.

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene. DEN MEST POPULÆRE REJSE TIL SVALBARD MED HURTIGRUTEN SVALBARD OG ISBJØRNE ET ARKTIS EVENTYR Udforsk det arktiske vildnis og hold udkig efter isbjørne, gletsjere og bosættelser på 6 dage. En sejlads med

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

28. februar 3. marts 2013

28. februar 3. marts 2013 London/Birmingham The Birmingham Dentistry show 28. februar 3. marts 2013 Tag med Tandlægeforeningen til The Dentristy Show i Birmingham. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning

Læs mere