NR.3 Marts ÅRGANG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG"

Transkript

1 NR.3 Marts ÅRGANG

2 Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf ivan.frost@mail.dk Kasserer Jette Fette Højrupvej 25 (H67) 5620 Glamsbjerg Tlf jefe@mail.dk Sekretær Kirsten Hasseltoft Larsen Drejet 2,Torøhuse (G36) 5610 Assens Tlf famhhansen@hotmail.com PSU Praktisk sejlads Udvalg Kirsten Steensgård Skovbrynet 7 (E 38) 5610 Assens Tlf skovbrynet7@pc.dk ASA Aktivitetsudvalget Lizzi Plauborg, Nygade 17 (F67) 5610 Assens Tlf arli@kabelmail.dk Materialeforvalter Hans Kristian Mors Årøvænget 10 (E 18) 5610 Assens Tlf hans.k.mors@ftz.dk Ungdomsudvalget Marc Hintze Præstevænget Assens tlf mrh@ib.sdu.dk KU Kapsejladsudvalget Erik Kulavig (F47) Damgade Assens kul@hist.sdu.dk

3 Indholdsfortegnelse Liftbetjening Side 5 Nyt fra Havnefogeden Side 6 Billeder fra aktiviteter Side 7 Svømning Side 9 Bågø havn Side 10 Lørdagskaffe Side 12 Søges Webmaster Side 13 Bagenkop Side 14 Søges! Ny Redaktør Side 17 Næste Deadline 15. marts Når I læser dette, har forhåbentlig rigtig mange af jer været til generalforsamling i Assens Marina amba d. 1. marts. Mit indtryk her et par uger før generalforsamlingen og i årets løb er, at marinaen er i god gænge, men at der løbende er lad mig kalde det udfordringer, så jeg synes altid, det er spændende at komme til lige netop den generalforsamling. Til det halvårlige møde for alle foreninger og erhvervsdrivende på Næs har vi her i marts inviteret borgmester Finn Brunse til en drøftelse af forskellige konkrete og nogle mere overordnede ting om forholdene på Næs her og nu og lidt længere ud i fremtiden. Forhandlingerne med Assens Kommune om forlængelse/fornyelse af aftalen om vores brug af klubhuset er i gang men ikke afsluttet. Bestyrelsen er i fuld gang med at planlægge en visionsdag d. 28. marts, hvor vi sammen med en række udvalgte medlemmer (nye og gamle (i klubsammenhæng), kvinder og mænd) vil drøfte klubbens fremtid. Er der andre end de medlemmer, vi har inviteret, der har idéer, holdninger, meninger hører jeg meget gerne fra jer inden d. 28. marts og for den sags skyld også efter (altid). Jeg hører også meget gerne fra medlemmer, der kan eller kender nogen der kan hjælpe os med at videreføre vores klubblad og hjemmeside, når Ivan stopper jf. sidste klubblad. Alt sammen spændende emner, som I kommer til at høre mere om i kommende klubblade. Bent Damsbo. 3.

4 Assens Trælast Srd.Ringvej 25. tlf Kontorudstyr Papir Bøger Læ dervarer Østergade rgade Assens Tlf. Tlf TORVET ØSTERGADE ASSEN S TLF Bred Entreprenøren Aps KLOAK: Reperation samt nyanlæg Gl. As sensvej 12 Bred 5492 Vissenbjerg Tlf Bil E mai l: Keldkrogh@mail.tele.dk BELÆGNING: Fliser, terasser m.m. GARTNERARBEJDE: Græsplæner samt hækplantning m.m RENDEGRAVER/MINI GRAVER m/fører udlejes. Østergade Assens Tlf

5 LIFTBETJENING FORÅRET 2009 Udsætning af både starter i uge 14 efter følgende vagtlister: Uge 14 & 18 Ejgil Jensen, Svanevej 37, 5493 Vissenbjerg Uge 15 & 20 Jørgen Elmer, Chr. Lehns Vænge 12 C Odense Uge 16 & 21 Jens Nicolaisen, Ebberupvej 50, Ebberup Uge 17 & 19 Claus Lundbæk, Lundager 29, 5492 Vissenbjerg På opslagstavlen i masteskuret vil der være ophænge lister for ca. 4 uger ad gangen, hvor bådejerne kan skrive sig på i den uge, hvor man ønsker at blive sat i vandet. Betjeningen efter disse lister gælder kun for lørdag / søndag. På hverdage kontakt havnefogden. Det kan oplyses, at opslagstavlen er placeret i det gamle masteskur over filebænken. Oplysning om bådens bredde. Liftens sporvidde kan varieres efter bådens bredde, men denne justering foregår meget langsomt. Derfor skal Liften køre meget langt på vejen for at få den rigtige bredde som passer til båden. Liften er derfor blevet monteret med en måleskinne, så liftføreren under kørslen kan indstille bredden på et vilkårligt mål. For at liftføreren under kørslen kan indstille det rigtige mål til den båd som skal hentes og sættes i vandet, beder vi bådejerne om at oplyse bådens bredde og såfremt man ikke kan huske denne, se efter på bådens datablad så liftføreren kan få denne oplysning inden liften sættes i gang. Vi vil glade for denne håndsrækning, så på forhånd tak for hjælpen. VIGTIGT: Skriv dig kun på listen når du kan se at båden kan blive klar til søsætning den weekend du har skrevet dig på listen. Hvis du bliver forhindret eller båden bliver sat i vandet på anden vis, skal du hurtigst muligt slette dig af listen så andre kan få plads til udsætning. I forbindelse med helligdage er der kun liftbetjening lørdag / søndag, men der er generelt ikke betjening søndag hvis alle både kan nås lørdag. For at havnefogden kan identificere og finde ejeren af stativer som ikke er fjernet eller er placeret forkert, er det besluttet at båden ikke løftes ud af stativet før dette er forsynet med Bro nummer og telefonnummer. HUSK: Du er selv ansvarlig for at følge med, hvornår det er din tur til at blive sat i vandet. Når liftføreren har ventet en time og ingen kunder har vist sig stopper liftbetjeningen for denne dag. HUSK : at der ikke må parkeres på liftvejen selv ved korte besøg på broerne. at stativer, opklodsninger og gamle malerbøtter skal fjernes samme dag som søsætningen foregår. at melde dig hos liftføreren straks du kommer på marinaen, så han kan planlægge dagens arbejde. at du selv skal medbringe beskyttelse, hvis din båd er modtagelig for ridsning af stropperne. LIFTFØRERNE 5.

6 NYT FRA HAVNEFOGEDEN Selv om det er vinter, så er der alligevel liv på marinaen. Håndværkerne er i fuld gang med at bygge om i det gamle masteskur. Det går planmæssigt, og vi glæder os bare til det er færdigt. Som det er alle bekendt, så har vi pladsproblemer på land. Vores bukkeplads er for lille. Vi har gennemgået de stativer der ligger og ikke bliver brugt. Der er mange uden navne, dem har vi mærket med orange spray. I får hermed mulighed for at få det med navn ordnet. Umiddelbart efter 1. marts 2009 vil de stativer der ikke er mærket blive fjernet af en produkthandler. Der er enkelte nyere stativer og båd vogne. De vil blive inddraget til Assens Marina og solgt på en auktion, sammen med de herreløse både der ligger på bukkepladsen. Flere af stativerne har muligvis haft navne på, det kan være faldet af, eller være så falmet, at det ikke mere kan læses. Hertil kan det kun konstateres, at mærkningen ikke har været lavet godt nok. Så vil Du undgå at Dit stativ bliver skrottet, så få det mærket, det gælder alle stativer, også dem der står med både på. Her i løbet af foråret vil der blive mulighed for at tilmelde sig et elektronisk nyhedsbrev via vores hjemmeside marina.dk. Det vil dreje sig om nyt fra bestyrelsen og havnefogeden. Dette tiltag vil forhåbentlig gøre at vi kan komme ud til endnu flere end vi gør i dag med indlæg i klubbladene og via opslagstavlen. Det elektroniske nyhedsbrev er et tilbud til alle der er interesserede i hvad der sker i Assens Marina. Med venlig hilsen Jens Otto Nielsen Havnefoged Køb professionel maling direkte hos: Østergade 89, 5610 Assens Tlf Åben 9 17, lørdage Vest fyns Tømrerforretning A/S Assens Damgade 12, 5610 Assens assens@home.dk Tlf Løimarksvej Assens Tlf e mail: vtf@ vtf.dk mobiltelf 6.

7 Her er nogle billeder fra klubbens vinteraktiviteter, hvor der har været et godt fremmøde. Foredragene bragte os fra Danmark og hele vejen uden om til Grækenland, Tyrkiet og Sortehavet Spiseaften Foredrag 7.

8 Praktisk Sejlads Udvalget (PSU). Det er PSU s idé at forsøge at give nye sejlere mulighed for at lære af garvede sejleres erfaring og viden. Derfor sørger udvalget for, at nye eller mindre rutinerede sejlere kan møde garvede rutinerede sejlere. Vi arrangere så, at en garvet sejler tager så med ud i den nye eller mindre rutinerede sejlers båd og giver gode råd om rig, om trimning og om alle de forhold, som kan gøre sejladsen så optimal som mulig. I det omfang vejr og vind og besætningernes sammensætning tillader det, så arrangerer vi forskellige praktiske øvelser på vandet. Oftest er der på en sejladsaften, som typisk er tirsdag aften i forårssæsonen, flere nye sejlere end garvede, og så slår vi os sammen på bådene, så alle alligevel kommer på vandet. På denne måde lærer vi også noget af hinanden, og der er god mulighed for at se smarte løsninger og gode idéer på de forskellige både og eventuelt lade sig inspirere af det. Og der er under alle omstændigheder basis for en god sejlads snak, som fortsætter ved en kop the eller kaffe med en ostemad, når vi er kommet i land. Har du lyst til at høre mere om PSU s tirsdagssejladser, så henvend dig til til Kirsten Steensgaard, tlf , skovbrynet7@pc.dk. PSU arrangerer ofte også et par enkelte teoriaftner i løbet af vinteren. Disse arrangementer vil være annonceret i klubbladet. Tirsdagssejlads og teoriaftener er kun beregnet for medlemmer af Assens Sejlklub. Se, hvordan du bliver medlem, på Assens Sejlklubs hjemmeside. Speedbådskørekort. PSU står også for kursus i speedbådssejlads og arrangerer speedbåds prøve. Vi afholder normalt et kursus om året i løbet af april eller maj måned. Nærmere orientering fås hos Kirsten Steensgaard, tlf , skovbrynet7@pc.dk. 8.

9 ASA Svømningen er godt i gang i Tommerup Svømmehal. Skulle du have glemt tiderne vil der være svømning hver søndag fra kl Til og med 15. marts 2009 Der er stadig plads til dig og din familie, så mød op til en Forfriskende svømmetur og en snak om hvad den nye sæson måske bringer. Hver Søndag kl indtil 15. Marts HJÆLP! Vi mangler folk til at være med i et klubhusudvalg! Så har du tid og lyst til ca. en gang hvert andet år at hjælpe med at vaske gardiner, en gang om året at gøre borde og stole grundigt rene, to gange om året at gøre køkkenet godt rent, og måske også pudse vinduerne, være med til at sørge for at der i klubhuset altid er øl vand, kaffe te, affaldsposer rengøringsmidler m.m., så er det lige dig vi kan bruge i udvalget. Vi er på nuværende tidspunkt to, men det vil være både nemmere og sjovere hvis vi kunne blive nogle flere, så har du et par timer nogle gange om året du kan afse til at gøre lidt ved/for klubhuset, hører vi gerne fra dig på tlf , eller på mail arli@kabelmail.dk. Lizzi 9.

10 Hvordan går det med Bågø Havn! Ifølge kommunens Hjemmeside er her det forslag der blev godkendt på byrådsmødet sidste år! De røde streger er den gamle havn. Rygterne siger at der skulle startes på ombygningen hen i marts måned. Det ser lovende 10.

11 Lokaler søges Sejlklubben har behov for en lade/ garage eller tilsvarende på ca. 50 m2, til opbevaring af diverse grej, eks. har vi 3 trailere der nu står udendørs, og måske til at opbevare vore følge både om vinteren. Har du en lade/ garage eller tilsvarende som du ikke bruger og som bare står tom, vil vi meget gerne høre fra dig. Da det ikke er grej vi bruger dagligt er det ikke nødvendigt det ligger lige ved havnen, så vi kan sagtens køre efter det, de par gange om året vi skal bruge det. Du kan kontakte Hans Kristian Mors (materialeforvalter) på eller på mail hkmors@gmail.com Schreiners Bøger og papir Søndergade Glamsbjerg Østergade Assens 11.

12 Husk at der er LØRDAGSKAFFE i KLUBHUSET Med en god kop kaffe eller te en håndmad eller et stykke kage og en hyggelig sømandssnak de fleste lørdage indtil påske fra kl Første lørdagskaffe var 3. januar. Alle er velkomne så hvis du ikke har været til lørdagskaffe før, så giv det en chance i Det plejer at være gevaldig hyggeligt, og så kan du jo lige benytte lejligheden til at checke, at din båd er OK. Hvis du har lyst til at være kaffe brygger en enkelt lørdag, så skriv dig på listen i klubhuset. Nærmere information fås hos Kirsten Steensgaard, Tlf , Mob eller skovbrynet7@pc.dk Sejlergade Bogense - tlf / Vi tilbyder alt i rep. Af både, fribordsmaling osmosebehandling- Havariskader forsikringsskader - teakdæksrenovering - håndoplægning af specialemner o. lign. Sejl direkte til værftet i Bogense 12.

13 Søges Web-Master Sejlklubben står og mangler en person der har lyst og evner til at arbejde med vores hjemmeside. Hvis du har lyst, er her et interessant job uden løn. Henvendelse til Bent Damsbo, tlf eller Assens Sejlklub s ny hjemmeside sejlklub.dk Døgnåbent hver dag heleugen Østergade 1. tlf Assens 13.

14 Bagenkop er et besøg værd! Tekst og Foto: Ivan Frost Hvis man ankommer omkring middag er der som regel god plads mellem pælene. Tyskerne kommer først hen på eftermiddagen, hvis de kommer sydfra. Her er en fin havn med gode faciliteter, og så er bageren lige ved kajen. Et pragtfuldt udsigtstårn og gode bade forhold for familien. Der er mulighed for at gå på internettet hos havne fogeden. Nord for havnen er der et område med vilde heste. De passer sig selv, og man kan på afstand betragte de prægtige dyr sammen med deres føl. Går man på opdagelse mod den østlige side fra havnen og går ad vejen mod jættestuen, møder man mærkelige ting, som folk samler på. 14.

15 Når man nu har cyklerne fremme så ta en tur til Langelands Fortet, det er et besøg værd. H Ikke langt fra havnen er der indkøbsmuligheder, en Brugs, men skal man have benzin, så er det ud ad vejen mod Rudkøbing, hvor der er en Ok tank. Der er mange sommerturister, lystfiskere og familier med børn i feriehusene. Stranden er også en mulighed, Men her kan det blæse en del. Træfigurer af de gamle fisker, ved Sydlangelands Maritime Efterskole, som ligger i det gamle færgeområde. 15.

16 Hverdage kl Tirsdag lukket Lørdag Søndag kl Strandrestaurant Willemoes Kiosken er altid et besøg værd Åbent hver dag fra 7.30 Morgenbrød bestilles inden kl Lone & Børge Knudsen Næsvej Assens Tlf willemoes.dk sejlservice.dk Syning af kalecher, bompresenninger, hynder m.m A lt i reparation: Fra dag til dag. Riggerværksted: Valsning, taluritpres, tov wiresplejsning. Rulleanlæg: Furlex, Harken, Plastimo. Forhandling af MP sejl. Fyns Sejlservice V/ Jan Rosing Havn egade 19 H 5600 Faaborg Telf E mail: fyns.sejlservice@mail.tele.dk 16.

17 Da jeg overtog bladet sidste år var det kun midlertidig! Nu er tiden inde til at der kommer en ny. Fra Maj måned er der ingen til at lave vores klubblad. Så hvis du har lyst til at prøve, er her et interessant job uden løn. Henvendelse til Bent Damsbo Redaktøren indsamler materiale tekst og billeder til årets 10 klubblade. Det indsamlede materiale redigeres og opsættes efter aftale med vores trykker. Annoncerne tegnes af bestyrelsen. 17.

18 Marts S 1 Svømning kl O 1 M 2 Bestyrelsesmøde T 2 T 3 F 3 O 4 L 4 T 5 S 5 F 6 M 6 L 7 T 7 April S 8 Svømning kl O 8 M 9 T 9 Påske salg T 10 F 10 Påske salg O 11 L 11 Påske salg T 12 S 12 F 13 M 13 L 14 T 14 S 15 Svømning kl SLUT O 15 M 16 T 16 T 17 F 17 O 18 L 18 T 19 S 19 F 20 M 20 L 21 T 21 S 22 O 22 M 23 T 23 T 24 F 24 O 25 L 25 T 26 S 26 F 27 M 27 L 28 Visionsdag T 28 S 29 O 29 M 30 T 30 T

19 NYTTIGE OPLYSNINGER Klubhusbestyrere: Lizzi og Arne Plauborg, Nygade 17, 5610 Assens Tlf Adresseændringer og indmeldelse: Jette Fette, Tilknyttet sejlklubben: Plimsollerne: Niels Julsrud, Berildsvej 42, 5610 Assens, tlf (G 63). Navigationsundervisning: Esben M. Strandvig. Tlf Handicapmåler: Bjarne Simonsen. Tlf Speedbådskørekort: Frits Duus. tlf Liftførere AS=Assens Sejlklub TS=Tursejlerne Benny Rasmussen AS ( kontaktperson ) Jens Nicolaisen AS mobil Eigil Jensen AS Jørgen Elmer TS Claus Lundbæk AS mobil Reservation af klubhus: Lotte Vestergaard vestergaard@nielsen.mail.dk Klubhusets telefon: Sejlklubbens adresse: Næsvej 25, 5610 Assens Hjemmeside: sejlklub.dk Links: marina.dk Havnekontoret Assens Marina tlf Redaktion af klubblad Ivan Frost (ansvarshavende) tlf Nyvang 13, Turup 5610 Assens ivan.frost@mail.dk

20 Afs. Assens Sejlklub c/o Jette Fette Højrupvej Glamsbjerg «Navn» «Adresse 1» «Postdistrikt» Returneres ved varig adresseændring

NR.7 August 2008 34.ÅRGANG

NR.7 August 2008 34.ÅRGANG NR.7 August 2008 34.ÅRGANG Foto: Bernt DFÆL s sommertræf i Assens Foto: Bernt Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost

Læs mere

NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG

NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf. 64791547

Læs mere

Assens Sejlklub NR.4 April 2009 35.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.4 April 2009 35.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.4 April 2009 35.ÅRGANG Foto: Bente Frost Foto:Erik Christgau Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand

Læs mere

Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 4 April 2008 34.ÅRGANG

Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 4 April 2008 34.ÅRGANG Assens Sejlklub 1908-2008 NR. 4 April 2008 34.ÅRGANG Torskespisningen 2008 Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen Foto: Alex J. R. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97

Læs mere

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk.

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk. Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG Standerhejsning 2015 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl.

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG Godt Nytår Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. 19 med Bent Damsbo. Se side 6. Formand (G 17) Materialeudvalget (E

Læs mere

Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG Foto: Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Fasanvej 2 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Nyvang 13 5610

Læs mere

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG STANDERHEJSNING 2014 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG Nu er der snart gang i aftenkapsejladserne Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf.

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.8 Oktober 2009 35.ÅRGANG. Foto: Reila Frost. Foto: Frost

Assens Sejlklub. NR.8 Oktober 2009 35.ÅRGANG. Foto: Reila Frost. Foto: Frost Assens Sejlklub NR.8 Oktober 2009 35.ÅRGANG Foto: Reila Frost Foto: Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2009 PSU (E 38) Praktisk sejlads Udvalg Kirsten Steensgård

Læs mere

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Information til nye sejlere og forældre i Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Korsør Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting

Læs mere

Assens Sejlklub NR.6 Juni 2009 35.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.6 Juni 2009 35.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.6 Juni 2009 35.ÅRGANG Foto: frost Foto: www.airfoto.dk Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Fasanvej 2 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand (E50) Ivan

Læs mere

Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 5 Maj 2008 34.ÅRGANG. Standermasten fylder 30 år

Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 5 Maj 2008 34.ÅRGANG. Standermasten fylder 30 år Assens Sejlklub 1908-2008 NR. 5 Maj 2008 34.ÅRGANG Standermasten fylder 30 år Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.4 April 2010 36.ÅRGANG. Foto. Reila Frost

Assens Sejlklub. NR.4 April 2010 36.ÅRGANG. Foto. Reila Frost Assens Sejlklub NR.4 April 2010 36.ÅRGANG Foto. Reila Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG Foto: Bo G. Jørgensen Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

Vinteren, som vi husker den.

Vinteren, som vi husker den. foto. Lars NR. 2 MARTS 2013 39. ÅRGANG Vinteren, som vi husker den. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50

Læs mere

Assens Sejlklub 1908-2008. Sæsonen er slut. NR. 1 Januar 2008 34.ÅRGANG. Foto: Frost. Foto: Lotte. Foto: Frost

Assens Sejlklub 1908-2008. Sæsonen er slut. NR. 1 Januar 2008 34.ÅRGANG. Foto: Frost. Foto: Lotte. Foto: Frost Assens Sejlklub 1908-2008 NR. 1 Januar 2008 34.ÅRGANG Foto: Frost Foto: Lotte Foto: Frost Sæsonen er slut Formand Bent Damsbo (A 37) Fasanvej 2 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Bestyrelsen

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2 Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100 Juni 2015 16. årgang nr. 2 Formanden har ordet Så er sæsonen godt i gang. Her i bladet er der et par nye aktiviteter, tag

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. KLUBKALENDER: MARTS 2016 Bestyrelsesmøde.* APRIL 2016 Generalforsamling.* Arbejdsweekend.*

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Maj 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand & kontaktperson til DT: Steen Andersen, Højensvej 129, Egense Tlf. 2066 2026 Næstformand : Ebbe Jørgensen, Magnavej

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG foto: Henrik Tingaard Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang Standerstrygning Søndag d.28 oktober Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk Næstformand/Husforvalter/Redaktør.

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

NR.10 November 2008 34.ÅRGANG

NR.10 November 2008 34.ÅRGANG NR.10 November 2008 34.ÅRGANG Foto: Frost Foto: Bernt Kjær Foto: Frost Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Gæt en vragrøver..:-)

Gæt en vragrøver..:-) NR. 4 Oktober 2010 37. ÅRGANG Gæt en vragrøver..:-) Bestyrelsen i VSDK: Formand: Carsten Olsen Ll.Sct.Hansgan de 10A 8800 Viborg 86600013 mob. 40607171 carsten@creativeconsult.dk Kasser: Helge Nielsen

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin

Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin OZ6HR nyt, Juli 2014 1 Nr. 3, Juli 2014 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin 2 OZ6HR nyt, Juli

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.5 Maj ÅRGANG. foto. Frost

Assens Sejlklub. NR.5 Maj ÅRGANG. foto. Frost Assens Sejlklub NR.5 Maj 2010 36.ÅRGANG foto. Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter.

Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. I uge 31: søn 27. juli fre 1. august 2014 Så er det igen tid for tilmelding til årets super Sommer sejler camp i uge 31 fra søndag eftermiddag

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

Det går den rigtige vej!

Det går den rigtige vej! Nr1. 20 Årgang Februar 2016 Det går den rigtige vej! Nu skal kanonen snart bruges igen. Tursejlernyt : Udgiver Assens Tursejlerklub Næsvej 16. 5610 Assens Redaktionen. Peer Find Jensen. Tlf.21479603 E.Mail:peerfindjensen@godmail.dk

Læs mere

Stiftet den 26. januar 1999. Så starter vi igen! Tirsdag den 3. november kl. 19

Stiftet den 26. januar 1999. Så starter vi igen! Tirsdag den 3. november kl. 19 Fjends Lystfiskerklub Stiftet den 26. januar 1999 November 2015 Så starter vi igen! Tirsdag den 3. november kl. 19 Se side 2 3 Kom og få nogle hyggelige timer sammen med gode venner - du kan binde nogle

Læs mere

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen

Læs mere

Vestre Baadelaug Mødereferat

Vestre Baadelaug Mødereferat Vestre Baadelaug Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 02. NovemberOktober, 2015 Deltagere: Hans R. Petersen (HRP), formand Ole Espensen (OE), næstformand Johnny Iversen (JI), kasserer Henrik Kam Kristensen

Læs mere

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det.

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det. Referat af bestyrelsesmøde i Bisserup Sejlklub onsdag den 20. april 2016 Jann Højgaard Olsen (JHO), Lone Poulsen (LP), Klaus Gøtzsche-Larsen (), Freddy Dahl Thomasen (FDT), Harly Bruun Jørgensen (HBJ)

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder.

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Haveforeningen Anno 1982 27. årgang September 2010 Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Og det er al den jord, jeg har, og

Læs mere

Sportsskoler - et sommerferietilbud for børn med handicap

Sportsskoler - et sommerferietilbud for børn med handicap Sportsskoler - et sommerferietilbud for børn med handicap Tag på sportsskole Dansk Handicap Idræts-Forbund afholder hvert år i sommerferien en række sportsskoler for børn med et handicap. Sportsskolerne

Læs mere

Nr2. 23 Årgang April Så Olivia må vente

Nr2. 23 Årgang April Så Olivia må vente Nr2. 23 Årgang April 2019 Kaj Poulsen mener Det er der hårdt stadig a tage er bøjer langtid op til Sct Hans Så Olivia må vente 1 Tursejlernyt : Udgiver Assens Tursejlerklub Næsvej 16. 5610 Assens Redaktionen.

Læs mere

Sejlklubben Sundet. Ordensreglement og Information. for. Landpladsen

Sejlklubben Sundet. Ordensreglement og Information. for. Landpladsen Sejlklubben Sundet Ordensreglement og Information for Landpladsen Version 1.1 1. juli 2008 Indhold 1. Indledning.... 4 2. Generelt... 4 Vedligeholdelse af din båd.... 4 2.1. Slibning og skrabning.... 4

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Deltagere: Lars, Kim, Rene, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne have læst det) a. Siden

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Eftersyn af redningsveste Nytårsfest og kur Ergometer træning Massevis af aktiviteter i de

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

Bestyrelsen

Bestyrelsen NR. 4 MAJ 2017 43. ÅRGANG Standerhejsning 2017 Bestyrelsen 2016-2017 Formand Materialeudvalget Lars Møller Christensen Tlf. 21 46 26 93 formand@assens-sejlklub.dk Tlf. materiel@assens-sejlklub.dk Næstformand

Læs mere

Skudehavnsnyt. Marts 2013 Nr. 131. Fællesorgan for: Ebeltoft Skudehavn Sejlklubben Ebeltoft Vig Jolleklubben af 1975 Lodsejerforeningen

Skudehavnsnyt. Marts 2013 Nr. 131. Fællesorgan for: Ebeltoft Skudehavn Sejlklubben Ebeltoft Vig Jolleklubben af 1975 Lodsejerforeningen Marts 2013 Nr. 131 Skudehavnsnyt Fællesorgan for: Ebeltoft Skudehavn Sejlklubben Ebeltoft Vig Jolleklubben af 1975 Lodsejerforeningen Broerne repereres. Foto Karin Meulengrath Havnefogeden orienterer...

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG. foto: Frost

Assens Sejlklub. NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG. foto: Frost Assens Sejlklub NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG foto: Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

Hou Fritidssejler Klub 25 års jubilæum 3. juni 2012.

Hou Fritidssejler Klub 25 års jubilæum 3. juni 2012. Hou Fritidssejler Klub 25 års jubilæum 3. juni 2012. I skal have et par ord med på vejen i anledning af at vi er samlet her i aften - - Og det ér jo fordi vi i morgen, d. 3. juni 2012 fylder 25 år. Se

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG. Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10.

NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG. Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10. NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 7 juli 2014 33. årgang Bjørnø Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71,

Læs mere

En dag på sommerlejr med Polyfemos!

En dag på sommerlejr med Polyfemos! En dag på sommerlejr med Polyfemos! Vi bliver vækket præcis kl. 7:00 - undtagen dagen efter natdyk, hvor vi får lov til at sove længe - til kl. 8:00. Så skal vi være friske og ned og morgenbade. Efter

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Nu bliver det lettere at prøve sine maritime drømme af i praksis

Nu bliver det lettere at prøve sine maritime drømme af i praksis Nu bliver det lettere at prøve sine maritime drømme af i praksis For Frederiksværk Lystbådehavn og havnens klubber er gået med i et nyt, ambitiøst Vild med Vand - projekt. Baggrunden for projekt Vild med

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5 Om Medlemsnyt Efter aftale med bestyrelsen har vi besluttet, at Medlemsnyt skal udkomme hver måned som et

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 Midt & Østsjælland. Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 . Husk lige at vores klub er medlem hos Danske Seniorer, og vores medlemsnummer er: 50 334 Dette medlemsnr. skal du/i bruge, når du/i

Læs mere

Referat møde med indbudte og andre borgere vedr. havneprojekt d. 14 jan. 2014.

Referat møde med indbudte og andre borgere vedr. havneprojekt d. 14 jan. 2014. PRÆSTØ LOKALRÅD. Referat møde med indbudte og andre borgere vedr. havneprojekt d. 14 jan. 2014. 1. Velkomst ved lokalrådets formand Henny Jørgensen Henny Jørgensen bød velkommen til de over 30 fremmødte

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave - 1 - TELEFONLISTE Plejehjemmets telefon nummer: 36 49 42 11 Når forbindelse er opnået kan lokal-nummeret tastes Sekretær Lokal 10 Bestyrer Lokal 11

Læs mere

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen.

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Juni 2010 X 10 eren Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Kan du hjælpe med at tage banevagter, eller har du mere mod på og tælle eller sælge skiver, så

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Rungsted Havn Forår 2005 55 53,2N 12 33,2E

Rungsted Havn Forår 2005 55 53,2N 12 33,2E Rungsted Havn Forår 2005 55 53,2N 12 33,2E 1 Havnens vedligehold og pladsleje 2005/2006 Der er i vinterens løb udarbejdet en tilstandsrapport for havnen af Cowi a/s, med henblik på at kunne langtids-planlægge

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Februar 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Rantzausmindevej 120 Tlf. 62 20 93 07 Næstformand: Peter Wæver Hansen, Rantzausmindevej

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014 Lathyrushaven Indhold: Lathyrushaven skal have ny formand Ærgerligt Foråret Har du blomsterløg,

Læs mere

ZOOM8 EM 2016 PALAMOS FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 EM 2016 PALAMOS FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 EM i 2016 i SPANIEN. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til EM, som afholdes i perioden fra d.19/3-26/3 2016.

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

Årsberetning for HPII 2013/2014

Årsberetning for HPII 2013/2014 Årsberetning for HPII 2013/2014 Så gik der endnu et år og det er blevet tid til en årsberetning fra bestyrelsen. Handler Vi har haft en del handler i år. 53a, 54, 58b, 77a, 83 og 89a, så Eilif har haft

Læs mere

Røgvandet MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET NR. 2 - APRIL 2016. Generalforsamling. Formanden har ordet Side 4. Nyt fra Sejlerskolen Side 10

Røgvandet MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET NR. 2 - APRIL 2016. Generalforsamling. Formanden har ordet Side 4. Nyt fra Sejlerskolen Side 10 MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET Røgvandet NR. 2 - APRIL 2016 Generalforsamling Side 3 Formanden har ordet Side 4 Store bukkedag Side 6 Nyt fra Sejlerskolen Side 10 KLUBHUS Hvidovre Strandvej 31,

Læs mere

Vallensbæk Sejlklub Sejlerskolen. Drejebog

Vallensbæk Sejlklub Sejlerskolen. Drejebog Vallensbæk Sejlklub Sejlerskolen Drejebog Denne drejebog beskriver vision og målsætning samt organisationen for Vallensbæk Sejlklubs Sejlerskole. Desuden beskrives ansvarsområder for tilknyttede personer,

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

SeniorNyt - 1-2016. Region Syddanmark. Nyhedsbrev fra DAI s Senioridrætsudvalg - Region Syddanmark FORÅR PÅ VEJ

SeniorNyt - 1-2016. Region Syddanmark. Nyhedsbrev fra DAI s Senioridrætsudvalg - Region Syddanmark FORÅR PÅ VEJ - 1-2016 Nyhedsbrev fra DAI s Senioridrætsudvalg - FORÅR PÅ VEJ DAI s Senioridrætsudvalg er trukket i forårstøjet, akkurat som jer er der gang i forårssæsonen med planlægning af inden/og udendørsaktiviteter.

Læs mere

Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding.

Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding. Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding. Til stede: Lotte Vangsgaard, Kristen Foged, Claus Hansen, Per Hertz, Bjarne Trampedach, Ingeborg Vind Nielsen, Per Hertz, Britta Bertel Dagsorden:

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

Indtrykket af det nye vicevært firma er meget positivt, så vi håber, at det kommer til at holde, så forholdene bliver lidt mere stabile igen.

Indtrykket af det nye vicevært firma er meget positivt, så vi håber, at det kommer til at holde, så forholdene bliver lidt mere stabile igen. 26. november 2015 For ikke at skabe forvirring har vi afventet et bebudet nyhedsbrev fra andelsbestyrelsen, men det lader vente på sig, så vi synes ikke vi kan vente længere med at informere jer lidt om,

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Litvadhus. Nibevej 14 9200 Aalborg SV

Velkommen til Plejehjemmet Litvadhus. Nibevej 14 9200 Aalborg SV Velkommen til Plejehjemmet Litvadhus Nibevej 14 9200 Aalborg SV Velkommen til Litvadhus Vi vil med denne folder byde dig velkommen til Litvadhus og håber, at vi derved kan være dig og dine pårørende behjælpelig

Læs mere

Skudehavnsnyt. August 2013 Nr. 133. Fællesorgan for: Ebeltoft Skudehavn Sejlklubben Ebeltoft Vig Jolleklubben af 1975 Lodsejerforeningen

Skudehavnsnyt. August 2013 Nr. 133. Fællesorgan for: Ebeltoft Skudehavn Sejlklubben Ebeltoft Vig Jolleklubben af 1975 Lodsejerforeningen August 2013 Nr. 133 Skudehavnsnyt Fællesorgan for: Ebeltoft Skudehavn Sejlklubben Ebeltoft Vig Jolleklubben af 1975 Lodsejerforeningen THE UNDERTAKER. FOTO POUL KATHOLM Havnefogeden orienterer... 2 Nyt

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø.

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø. Laugposten 23. årgang nr. 01 2014 Indhold: Pinseturen 2014 Columbus & Stegt Flæsk Standerhejsning Generalforsamling Vinsmagning Sømandsaften Stormflod 5.-6. december Julefrokost Orkanen 28. oktober Kontakter

Læs mere

Æbelø den 13-15 Juni 2008

Æbelø den 13-15 Juni 2008 Æbelø den 13-15 Juni 2008 Dansk Ornitologisk Forening & Fugleværnsfonden Kursus Dette kursus henvender sig til alle drevene turguider i DOF og Fugleværnsfonden og til dig som gerne vil i gang med at guide

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 5 / 2 0 1 6 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Vild med Vand. Notat fra møde i udvalget "Vild med Vand" d. 18. jan. 2015

Vild med Vand. Notat fra møde i udvalget Vild med Vand d. 18. jan. 2015 1 Notat fra møde i udvalget "Vild med Vand" d. 18. jan. 2015 Deltagere: Kim, Bjarne, Johnny, Andreas og Vibeke. Dagsorden: 1. Præsentation Hver enkelt gav en bred orientering. Deltagerne er: Kim Lyngbak,

Læs mere