Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer. Hvad synes du om skolens lokale til spisning?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer. Hvad synes du om skolens lokale til spisning?"

Transkript

1 Kontor og Reception Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 1,0 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du skolen fremstår som helhed? Samlet vurdering af skolens æstetiske miljø: Psykisk miljø på skolen Oplever du personlig udvikling i forhold til selvværd og selvtillid? Oplever du personlig udvikling i forhold til kammeratskab/venskab? Er du glad for at gå på produktionsskole? Hvordan bliver dit humør af at være elev på skolen? Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det erhvervsmæssige/uddanelsesmæssige Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det personlige Hvordan er din mulighed for indflydelse på skolen? Hvordan synes du, at eleverne taler til lærerne? Hvordan synes du, at lærerne taler til eleverne? Hvordan synes du, at eleverne taler til hinanden? Hvordan synes du, skolen tackler mobning/trusler/tyveri? Fungerer skolens sociale spilleregler? Hvordan har du det på skolen i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på skolen i forhold til:venskab Hvordan har du det på skolen i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af skolens psykiske miljø: Fysisk miljø på skolen Hvordan er dit kendskab til skolens beredskabsplan ved brand? Hvordan er mulighederne for føstehjælp? Hvordan er skolens flugtveje? Hvordan er skolens sikkerheds- og sundhedsforhold? Hvordan er skolens lokaliteter til rygning? Hvordan har du det med skolens rygepolitik? Hvordan synes du, rengøringsstandarden er på skolen? Hvordan synes du, skolens toilet og badeforhold er? Meget -2-1 Dårligt 0OK 1 Meget 2 Hvordan synes du, skolens fysiske rammer som helhed er? Samlet vurdering af skolens fysiske miljø:

2 Kontor og Reception Æstetisk miljø på værkstedet Virker værkstedets udseende inspirerende på dit arbejde? Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du værkstedet fremstår som helhed? Samlet vurdering af værkstedets æstetiske miljø: Psykisk miljø på værkstedet Hvordan er din oplevelse af succes på værkstedet? Får du glæde og energi af at være elev på værkstedet? Hvordan er den vejledning, du får på værkstedet? Hvordan er din mulighed for indflydelse på værkstedet? Hvordan er omgangstonen på værkstedet? Hvordan synes du, værkstedet tackler mobning/trusler? Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:faglighed Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af værkstedets psykiske miljø: Fysisk miljø på værkstedet Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? Hvad synes du om værkstedets omklædningsfaciliteter? Hvad synes du om værkstedets rengøringsstandard? Hvad synes du om værkstedets rygepolitik? Hvad synes du om værkstedets indeklima? (temperatur, støj, lys og lugt) Hvad synes du om, at værkstedet er aflåst i pauserne? Hvad synes du om værkstedets værktøj og maskiner? Hvad synes du om værkstedets IT-udstyr? Hvad synes du om værkstedets inventar? (borde, stole) Hvad synes du om værkstedets pladsforhold? Samlet vurdering af værkstedets fysiske miljø:

3 Køkken og Restaurant Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 9,1 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du skolen fremstår som helhed? Samlet vurdering af skolens æstetiske miljø: Psykisk miljø på skolen Oplever du personlig udvikling i forhold til selvværd og selvtillid? Oplever du personlig udvikling i forhold til kammeratskab/venskab? Er du glad for at gå på produktionsskole? Hvordan bliver dit humør af at være elev på skolen? Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det erhvervsmæssige/uddanelsesmæssige Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det personlige Hvordan er din mulighed for indflydelse på skolen? Hvordan synes du, at eleverne taler til lærerne? Hvordan synes du, at lærerne taler til eleverne? Hvordan synes du, at eleverne taler til hinanden? Hvordan synes du, skolen tackler mobning/trusler/tyveri? Fungerer skolens sociale spilleregler? Hvordan har du det på skolen i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på skolen i forhold til:venskab Hvordan har du det på skolen i forhold til:fællesskab Meget -2 Dårligt -1 0OK 1 Meget 2 Samlet vurdering af skolens psykiske miljø: Fysisk miljø på skolen Hvordan er dit kendskab til skolens beredskabsplan ved brand? Hvordan er mulighederne for føstehjælp? Hvordan er skolens flugtveje? Hvordan er skolens sikkerheds- og sundhedsforhold? Hvordan er skolens lokaliteter til rygning? Hvordan har du det med skolens rygepolitik? Hvordan synes du, rengøringsstandarden er på skolen? Hvordan synes du, skolens toilet og badeforhold er? Hvordan synes du, skolens fysiske rammer som helhed er? Samlet vurdering af skolens fysiske miljø:

4 Køkken og Restaurant Æstetisk miljø på værkstedet Virker værkstedets udseende inspirerende på dit arbejde? Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du værkstedet fremstår som helhed? Samlet vurdering af værkstedets æstetiske miljø: Psykisk miljø på værkstedet Hvordan er din oplevelse af succes på værkstedet? Får du glæde og energi af at være elev på værkstedet? Hvordan er den vejledning, du får på værkstedet? Hvordan er din mulighed for indflydelse på værkstedet? Hvordan er omgangstonen på værkstedet? Hvordan synes du, værkstedet tackler mobning/trusler? Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:faglighed Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af værkstedets psykiske miljø: Fysisk miljø på værkstedet Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? Hvad synes du om værkstedets omklædningsfaciliteter? Hvad synes du om værkstedets rengøringsstandard? Hvad synes du om værkstedets rygepolitik? Hvad synes du om værkstedets indeklima? (temperatur, støj, lys og lugt) Hvad synes du om, at værkstedet er aflåst i pauserne? Hvad synes du om værkstedets værktøj og maskiner? Hvad synes du om værkstedets IT-udstyr? Hvad synes du om værkstedets inventar? (borde, stole) Hvad synes du om værkstedets pladsforhold? Samlet vurdering af værkstedets fysiske miljø:

5 Hotel og Service Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 2,0 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du skolen fremstår som helhed? Samlet vurdering af skolens æstetiske miljø: Psykisk miljø på skolen Oplever du personlig udvikling i forhold til selvværd og selvtillid? Oplever du personlig udvikling i forhold til kammeratskab/venskab? Er du glad for at gå på produktionsskole? Hvordan bliver dit humør af at være elev på skolen? Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det erhvervsmæssige/uddanelsesmæssige Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det personlige Hvordan er din mulighed for indflydelse på skolen? Hvordan synes du, at eleverne taler til lærerne? Hvordan synes du, at lærerne taler til eleverne? Hvordan synes du, at eleverne taler til hinanden? Hvordan synes du, skolen tackler mobning/trusler/tyveri? Fungerer skolens sociale spilleregler? Hvordan har du det på skolen i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på skolen i forhold til:venskab Hvordan har du det på skolen i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af skolens psykiske miljø: Fysisk miljø på skolen Hvordan er dit kendskab til skolens beredskabsplan ved brand? Hvordan er mulighederne for føstehjælp? Hvordan er skolens flugtveje? Hvordan er skolens sikkerheds- og sundhedsforhold? Hvordan er skolens lokaliteter til rygning? Hvordan har du det med skolens rygepolitik? Hvordan synes du, rengøringsstandarden er på skolen? Hvordan synes du, skolens toilet og badeforhold er? Meget -2 Dårligt -1 0OK 1 Meget 2 Hvordan synes du, skolens fysiske rammer som helhed er? Samlet vurdering af skolens fysiske miljø:

6 Hotel og Service Æstetisk miljø på værkstedet Virker værkstedets udseende inspirerende på dit arbejde? Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du værkstedet fremstår som helhed? Samlet vurdering af værkstedets æstetiske miljø: Psykisk miljø på værkstedet Hvordan er din oplevelse af succes på værkstedet? Får du glæde og energi af at være elev på værkstedet? Hvordan er den vejledning, du får på værkstedet? Hvordan er din mulighed for indflydelse på værkstedet? Hvordan er omgangstonen på værkstedet? Hvordan synes du, værkstedet tackler mobning/trusler? Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:faglighed Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af værkstedets psykiske miljø: Fysisk miljø på værkstedet Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? Hvad synes du om værkstedets omklædningsfaciliteter? Hvad synes du om værkstedets rengøringsstandard? Hvad synes du om værkstedets rygepolitik? Hvad synes du om værkstedets indeklima? (temperatur, støj, lys og lugt) Hvad synes du om, at værkstedet er aflåst i pauserne? Hvad synes du om værkstedets værktøj og maskiner? Hvad synes du om værkstedets IT-udstyr? Hvad synes du om værkstedets inventar? (borde, stole) Hvad synes du om værkstedets pladsforhold? Samlet vurdering af værkstedets fysiske miljø:

7 Grønt og Ejendomsservice Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 8,0 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du skolen fremstår som helhed? Samlet vurdering af skolens æstetiske miljø: Psykisk miljø på skolen Oplever du personlig udvikling i forhold til selvværd og selvtillid? Oplever du personlig udvikling i forhold til kammeratskab/venskab? Er du glad for at gå på produktionsskole? Hvordan bliver dit humør af at være elev på skolen? Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det erhvervsmæssige/uddanelsesmæssige Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det personlige Hvordan er din mulighed for indflydelse på skolen? Hvordan synes du, at eleverne taler til lærerne? Hvordan synes du, at lærerne taler til eleverne? Hvordan synes du, at eleverne taler til hinanden? Hvordan synes du, skolen tackler mobning/trusler/tyveri? Fungerer skolens sociale spilleregler? Hvordan har du det på skolen i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på skolen i forhold til:venskab Hvordan har du det på skolen i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af skolens psykiske miljø: Fysisk miljø på skolen Hvordan er dit kendskab til skolens beredskabsplan ved brand? Hvordan er mulighederne for føstehjælp? Hvordan er skolens flugtveje? Hvordan er skolens sikkerheds- og sundhedsforhold? Hvordan er skolens lokaliteter til rygning? Hvordan har du det med skolens rygepolitik? Hvordan synes du, rengøringsstandarden er på skolen? Hvordan synes du, skolens toilet og badeforhold er? Hvordan synes du, skolens fysiske rammer som helhed er? Samlet vurdering af skolens fysiske miljø:

8 Grønt og Ejendomsservice Æstetisk miljø på værkstedet Virker værkstedets udseende inspirerende på dit arbejde? Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du værkstedet fremstår som helhed? Samlet vurdering af værkstedets æstetiske miljø: Psykisk miljø på værkstedet Hvordan er din oplevelse af succes på værkstedet? Får du glæde og energi af at være elev på værkstedet? Hvordan er den vejledning, du får på værkstedet? Hvordan er din mulighed for indflydelse på værkstedet? Hvordan er omgangstonen på værkstedet? Hvordan synes du, værkstedet tackler mobning/trusler? Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:faglighed Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af værkstedets psykiske miljø: Fysisk miljø på værkstedet Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? Hvad synes du om værkstedets omklædningsfaciliteter? Hvad synes du om værkstedets rengøringsstandard? Hvad synes du om værkstedets rygepolitik? Hvad synes du om værkstedets indeklima? (temperatur, støj, lys og lugt) Hvad synes du om, at værkstedet er aflåst i pauserne? Hvad synes du om værkstedets værktøj og maskiner? Hvad synes du om værkstedets IT-udstyr? Hvad synes du om værkstedets inventar? (borde, stole) Hvad synes du om værkstedets pladsforhold? Samlet vurdering af værkstedets fysiske miljø:

9 Vagt og Idræt Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 5,4 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du skolen fremstår som helhed? Samlet vurdering af skolens æstetiske miljø: Psykisk miljø på skolen Oplever du personlig udvikling i forhold til selvværd og selvtillid? Oplever du personlig udvikling i forhold til kammeratskab/venskab? Er du glad for at gå på produktionsskole? Hvordan bliver dit humør af at være elev på skolen? Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det erhvervsmæssige/uddanelsesmæssige Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det personlige Hvordan er din mulighed for indflydelse på skolen? Hvordan synes du, at eleverne taler til lærerne? Hvordan synes du, at lærerne taler til eleverne? Hvordan synes du, at eleverne taler til hinanden? Hvordan synes du, skolen tackler mobning/trusler/tyveri? Fungerer skolens sociale spilleregler? Hvordan har du det på skolen i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på skolen i forhold til:venskab Hvordan har du det på skolen i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af skolens psykiske miljø: Fysisk miljø på skolen Hvordan er dit kendskab til skolens beredskabsplan ved brand? Hvordan er mulighederne for føstehjælp? Hvordan er skolens flugtveje? Hvordan er skolens sikkerheds- og sundhedsforhold? Hvordan er skolens lokaliteter til rygning? Hvordan har du det med skolens rygepolitik? Hvordan synes du, rengøringsstandarden er på skolen? Hvordan synes du, skolens toilet og badeforhold er? Meget -2 Dårligt -1 0OK 1 Meget 2 Hvordan synes du, skolens fysiske rammer som helhed er? Samlet vurdering af skolens fysiske miljø:

10 Vagt og Idræt Æstetisk miljø på værkstedet Virker værkstedets udseende inspirerende på dit arbejde? Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du værkstedet fremstår som helhed? Samlet vurdering af værkstedets æstetiske miljø: Psykisk miljø på værkstedet Hvordan er din oplevelse af succes på værkstedet? Får du glæde og energi af at være elev på værkstedet? Hvordan er den vejledning, du får på værkstedet? Hvordan er din mulighed for indflydelse på værkstedet? Hvordan er omgangstonen på værkstedet? Hvordan synes du, værkstedet tackler mobning/trusler? Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:faglighed Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af værkstedets psykiske miljø: Fysisk miljø på værkstedet Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? Hvad synes du om værkstedets omklædningsfaciliteter? Hvad synes du om værkstedets rengøringsstandard? Hvad synes du om værkstedets rygepolitik? Hvad synes du om værkstedets indeklima? (temperatur, støj, lys og lugt) Hvad synes du om, at værkstedet er aflåst i pauserne? Hvad synes du om værkstedets værktøj og maskiner? Hvad synes du om værkstedets IT-udstyr? Hvad synes du om værkstedets inventar? (borde, stole) Hvad synes du om værkstedets pladsforhold? Samlet vurdering af værkstedets fysiske miljø: OK

11 Pædagogik og Kreativitet Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 8,7 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du skolen fremstår som helhed? Samlet vurdering af skolens æstetiske miljø: Psykisk miljø på skolen Oplever du personlig udvikling i forhold til selvværd og selvtillid? Oplever du personlig udvikling i forhold til kammeratskab/venskab? Er du glad for at gå på produktionsskole? Hvordan bliver dit humør af at være elev på skolen? Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det erhvervsmæssige/uddanelsesmæssige Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det personlige Hvordan er din mulighed for indflydelse på skolen? Hvordan synes du, at eleverne taler til lærerne? Hvordan synes du, at lærerne taler til eleverne? Hvordan synes du, at eleverne taler til hinanden? Hvordan synes du, skolen tackler mobning/trusler/tyveri? Fungerer skolens sociale spilleregler? Hvordan har du det på skolen i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på skolen i forhold til:venskab Hvordan har du det på skolen i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af skolens psykiske miljø: OK Fysisk miljø på skolen Hvordan er dit kendskab til skolens beredskabsplan ved brand? Hvordan er mulighederne for føstehjælp? Hvordan er skolens flugtveje? Hvordan er skolens sikkerheds- og sundhedsforhold? Hvordan er skolens lokaliteter til rygning? Hvordan har du det med skolens rygepolitik? Hvordan synes du, rengøringsstandarden er på skolen? Hvordan synes du, skolens toilet og badeforhold er? Meget -2 Dårligt -1 0OK 1 Meget 2 Hvordan synes du, skolens fysiske rammer som helhed er? Samlet vurdering af skolens fysiske miljø:

12 Pædagogik og Kreativitet Æstetisk miljø på værkstedet Virker værkstedets udseende inspirerende på dit arbejde? Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du værkstedet fremstår som helhed? Samlet vurdering af værkstedets æstetiske miljø: OK Psykisk miljø på værkstedet Hvordan er din oplevelse af succes på værkstedet? Får du glæde og energi af at være elev på værkstedet? Hvordan er den vejledning, du får på værkstedet? Hvordan er din mulighed for indflydelse på værkstedet? Hvordan er omgangstonen på værkstedet? Hvordan synes du, værkstedet tackler mobning/trusler? Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:faglighed Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af værkstedets psykiske miljø: OK Fysisk miljø på værkstedet Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? Hvad synes du om værkstedets omklædningsfaciliteter? Hvad synes du om værkstedets rengøringsstandard? Hvad synes du om værkstedets rygepolitik? Hvad synes du om værkstedets indeklima? (temperatur, støj, lys og lugt) Hvad synes du om, at værkstedet er aflåst i pauserne? Hvad synes du om værkstedets værktøj og maskiner? Hvad synes du om værkstedets IT-udstyr? Hvad synes du om værkstedets inventar? (borde, stole) Hvad synes du om værkstedets pladsforhold? Samlet vurdering af værkstedets fysiske miljø: OK

13 IT og Teknik Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 13,9 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du skolen fremstår som helhed? Samlet vurdering af skolens æstetiske miljø: Psykisk miljø på skolen Oplever du personlig udvikling i forhold til selvværd og selvtillid? Oplever du personlig udvikling i forhold til kammeratskab/venskab? Er du glad for at gå på produktionsskole? Hvordan bliver dit humør af at være elev på skolen? Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det erhvervsmæssige/uddanelsesmæssige Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det personlige Hvordan er din mulighed for indflydelse på skolen? Hvordan synes du, at eleverne taler til lærerne? Hvordan synes du, at lærerne taler til eleverne? Hvordan synes du, at eleverne taler til hinanden? Hvordan synes du, skolen tackler mobning/trusler/tyveri? Fungerer skolens sociale spilleregler? Hvordan har du det på skolen i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på skolen i forhold til:venskab Hvordan har du det på skolen i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af skolens psykiske miljø: Fysisk miljø på skolen Hvordan er dit kendskab til skolens beredskabsplan ved brand? Hvordan er mulighederne for føstehjælp? Hvordan er skolens flugtveje? Hvordan er skolens sikkerheds- og sundhedsforhold? Hvordan er skolens lokaliteter til rygning? Hvordan har du det med skolens rygepolitik? Hvordan synes du, rengøringsstandarden er på skolen? Hvordan synes du, skolens toilet og badeforhold er? Meget -2 Dårligt -1 0OK 1 Meget 2 Hvordan synes du, skolens fysiske rammer som helhed er? Samlet vurdering af skolens fysiske miljø: 7

14 IT og Teknik Æstetisk miljø på værkstedet Virker værkstedets udseende inspirerende på dit arbejde? Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du værkstedet fremstår som helhed? Samlet vurdering af værkstedets æstetiske miljø: OK Psykisk miljø på værkstedet Hvordan er din oplevelse af succes på værkstedet? Får du glæde og energi af at være elev på værkstedet? Hvordan er den vejledning, du får på værkstedet? Hvordan er din mulighed for indflydelse på værkstedet? Hvordan er omgangstonen på værkstedet? Hvordan synes du, værkstedet tackler mobning/trusler? Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:faglighed Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:fællesskab Meget -2 Dårligt -1 OK 0 1 Meget 2 Samlet vurdering af værkstedets psykiske miljø: Fysisk miljø på værkstedet Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? Hvad synes du om værkstedets omklædningsfaciliteter? Hvad synes du om værkstedets rengøringsstandard? Hvad synes du om værkstedets rygepolitik? Hvad synes du om værkstedets indeklima? (temperatur, støj, lys og lugt) Hvad synes du om, at værkstedet er aflåst i pauserne? Hvad synes du om værkstedets værktøj og maskiner? Hvad synes du om værkstedets IT-udstyr? Hvad synes du om værkstedets inventar? (borde, stole) Hvad synes du om værkstedets pladsforhold? Meget -2 Dårligt -1 OK 0 1 Meget 2 Samlet vurdering af værkstedets fysiske miljø: 7

15 Film og Foto Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 9,9 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du skolen fremstår som helhed? Samlet vurdering af skolens æstetiske miljø: Psykisk miljø på skolen Oplever du personlig udvikling i forhold til selvværd og selvtillid? Oplever du personlig udvikling i forhold til kammeratskab/venskab? Er du glad for at gå på produktionsskole? Hvordan bliver dit humør af at være elev på skolen? Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det erhvervsmæssige/uddanelsesmæssige Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det personlige Hvordan er din mulighed for indflydelse på skolen? Hvordan synes du, at eleverne taler til lærerne? Hvordan synes du, at lærerne taler til eleverne? Hvordan synes du, at eleverne taler til hinanden? Hvordan synes du, skolen tackler mobning/trusler/tyveri? Fungerer skolens sociale spilleregler? Hvordan har du det på skolen i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på skolen i forhold til:venskab Hvordan har du det på skolen i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af skolens psykiske miljø: Fysisk miljø på skolen Hvordan er dit kendskab til skolens beredskabsplan ved brand? Hvordan er mulighederne for føstehjælp? Hvordan er skolens flugtveje? Hvordan er skolens sikkerheds- og sundhedsforhold? Hvordan er skolens lokaliteter til rygning? Hvordan har du det med skolens rygepolitik? Hvordan synes du, rengøringsstandarden er på skolen? Hvordan synes du, skolens toilet og badeforhold er? Hvordan synes du, skolens fysiske rammer som helhed er? Samlet vurdering af skolens fysiske miljø:

16 Film og Foto Æstetisk miljø på værkstedet Virker værkstedets udseende inspirerende på dit arbejde? Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du værkstedet fremstår som helhed? Samlet vurdering af værkstedets æstetiske miljø: Psykisk miljø på værkstedet Hvordan er din oplevelse af succes på værkstedet? Får du glæde og energi af at være elev på værkstedet? Hvordan er den vejledning, du får på værkstedet? Hvordan er din mulighed for indflydelse på værkstedet? Hvordan er omgangstonen på værkstedet? Hvordan synes du, værkstedet tackler mobning/trusler? Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:faglighed Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af værkstedets psykiske miljø: Fysisk miljø på værkstedet Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? Hvad synes du om værkstedets omklædningsfaciliteter? Hvad synes du om værkstedets rengøringsstandard? Hvad synes du om værkstedets rygepolitik? Hvad synes du om værkstedets indeklima? (temperatur, støj, lys og lugt) Hvad synes du om, at værkstedet er aflåst i pauserne? Hvad synes du om værkstedets værktøj og maskiner? Hvad synes du om værkstedets IT-udstyr? Hvad synes du om værkstedets inventar? (borde, stole) Hvad synes du om værkstedets pladsforhold? Samlet vurdering af værkstedets fysiske miljø:

17 Handelshus og Event Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 9,9 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du skolen fremstår som helhed? Samlet vurdering af skolens æstetiske miljø: Psykisk miljø på skolen Oplever du personlig udvikling i forhold til selvværd og selvtillid? Oplever du personlig udvikling i forhold til kammeratskab/venskab? Er du glad for at gå på produktionsskole? Hvordan bliver dit humør af at være elev på skolen? Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det erhvervsmæssige/uddanelsesmæssige Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det personlige Hvordan er din mulighed for indflydelse på skolen? Hvordan synes du, at eleverne taler til lærerne? Hvordan synes du, at lærerne taler til eleverne? Hvordan synes du, at eleverne taler til hinanden? Hvordan synes du, skolen tackler mobning/trusler/tyveri? Fungerer skolens sociale spilleregler? Hvordan har du det på skolen i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på skolen i forhold til:venskab Hvordan har du det på skolen i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af skolens psykiske miljø: Fysisk miljø på skolen Hvordan er dit kendskab til skolens beredskabsplan ved brand? Hvordan er mulighederne for føstehjælp? Hvordan er skolens flugtveje? Hvordan er skolens sikkerheds- og sundhedsforhold? Hvordan er skolens lokaliteter til rygning? Hvordan har du det med skolens rygepolitik? Hvordan synes du, rengøringsstandarden er på skolen? Hvordan synes du, skolens toilet og badeforhold er? Meget -2 Dårligt -1 0OK 1 Meget 2 Hvordan synes du, skolens fysiske rammer som helhed er? Samlet vurdering af skolens fysiske miljø:

18 Handelshus og Event Æstetisk miljø på værkstedet Virker værkstedets udseende inspirerende på dit arbejde? Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du værkstedet fremstår som helhed? Samlet vurdering af værkstedets æstetiske miljø: Psykisk miljø på værkstedet Hvordan er din oplevelse af succes på værkstedet? Får du glæde og energi af at være elev på værkstedet? Hvordan er den vejledning, du får på værkstedet? Hvordan er din mulighed for indflydelse på værkstedet? Hvordan er omgangstonen på værkstedet? Hvordan synes du, værkstedet tackler mobning/trusler? Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:faglighed Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af værkstedets psykiske miljø: Fysisk miljø på værkstedet Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? Hvad synes du om værkstedets omklædningsfaciliteter? Hvad synes du om værkstedets rengøringsstandard? Hvad synes du om værkstedets rygepolitik? Hvad synes du om værkstedets indeklima? (temperatur, støj, lys og lugt) Hvad synes du om, at værkstedet er aflåst i pauserne? Hvad synes du om værkstedets værktøj og maskiner? Hvad synes du om værkstedets IT-udstyr? Hvad synes du om værkstedets inventar? (borde, stole) Hvad synes du om værkstedets pladsforhold? Samlet vurdering af værkstedets fysiske miljø:

19 Bygge og Anlæg Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 8,0 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du skolen fremstår som helhed? Samlet vurdering af skolens æstetiske miljø: Psykisk miljø på skolen Oplever du personlig udvikling i forhold til selvværd og selvtillid? Oplever du personlig udvikling i forhold til kammeratskab/venskab? Er du glad for at gå på produktionsskole? Hvordan bliver dit humør af at være elev på skolen? Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det erhvervsmæssige/uddanelsesmæssige Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det personlige Hvordan er din mulighed for indflydelse på skolen? Hvordan synes du, at eleverne taler til lærerne? Hvordan synes du, at lærerne taler til eleverne? Hvordan synes du, at eleverne taler til hinanden? Hvordan synes du, skolen tackler mobning/trusler/tyveri? Fungerer skolens sociale spilleregler? Hvordan har du det på skolen i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på skolen i forhold til:venskab Hvordan har du det på skolen i forhold til:fællesskab Meget -2-1 Dårligt 0OK 1 2Meget Samlet vurdering af skolens psykiske miljø: Fysisk miljø på skolen Hvordan er dit kendskab til skolens beredskabsplan ved brand? Hvordan er mulighederne for føstehjælp? Hvordan er skolens flugtveje? Hvordan er skolens sikkerheds- og sundhedsforhold? Hvordan er skolens lokaliteter til rygning? Hvordan har du det med skolens rygepolitik? Hvordan synes du, rengøringsstandarden er på skolen? Hvordan synes du, skolens toilet og badeforhold er? Meget -2-1 Dårligt 0OK 1 Meget 2 Hvordan synes du, skolens fysiske rammer som helhed er? Samlet vurdering af skolens fysiske miljø: OK

20 Bygge og Anlæg Æstetisk miljø på værkstedet Virker værkstedets udseende inspirerende på dit arbejde? Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du værkstedet fremstår som helhed? Samlet vurdering af værkstedets æstetiske miljø: OK Psykisk miljø på værkstedet Hvordan er din oplevelse af succes på værkstedet? Får du glæde og energi af at være elev på værkstedet? Hvordan er den vejledning, du får på værkstedet? Hvordan er din mulighed for indflydelse på værkstedet? Hvordan er omgangstonen på værkstedet? Hvordan synes du, værkstedet tackler mobning/trusler? Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:faglighed Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af værkstedets psykiske miljø: Fysisk miljø på værkstedet Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? Hvad synes du om værkstedets omklædningsfaciliteter? Hvad synes du om værkstedets rengøringsstandard? Hvad synes du om værkstedets rygepolitik? Hvad synes du om værkstedets indeklima? (temperatur, støj, lys og lugt) Hvad synes du om, at værkstedet er aflåst i pauserne? Hvad synes du om værkstedets værktøj og maskiner? Hvad synes du om værkstedets IT-udstyr? Hvad synes du om værkstedets inventar? (borde, stole) Hvad synes du om værkstedets pladsforhold? Samlet vurdering af værkstedets fysiske miljø: OK

21 Musik og Band Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 12,1 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du skolen fremstår som helhed? Samlet vurdering af skolens æstetiske miljø: Psykisk miljø på skolen Oplever du personlig udvikling i forhold til selvværd og selvtillid? Oplever du personlig udvikling i forhold til kammeratskab/venskab? Er du glad for at gå på produktionsskole? Hvordan bliver dit humør af at være elev på skolen? Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det erhvervsmæssige/uddanelsesmæssige Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det personlige Hvordan er din mulighed for indflydelse på skolen? Hvordan synes du, at eleverne taler til lærerne? Hvordan synes du, at lærerne taler til eleverne? Hvordan synes du, at eleverne taler til hinanden? Hvordan synes du, skolen tackler mobning/trusler/tyveri? Fungerer skolens sociale spilleregler? Hvordan har du det på skolen i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på skolen i forhold til:venskab Hvordan har du det på skolen i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af skolens psykiske miljø: Fysisk miljø på skolen Hvordan er dit kendskab til skolens beredskabsplan ved brand? Hvordan er mulighederne for føstehjælp? Hvordan er skolens flugtveje? Hvordan er skolens sikkerheds- og sundhedsforhold? Hvordan er skolens lokaliteter til rygning? Hvordan har du det med skolens rygepolitik? Hvordan synes du, rengøringsstandarden er på skolen? Hvordan synes du, skolens toilet og badeforhold er? Meget -2 Dårligt -1 0OK 1 Meget 2 Hvordan synes du, skolens fysiske rammer som helhed er? Samlet vurdering af skolens fysiske miljø:

22 Musik og Band Æstetisk miljø på værkstedet Virker værkstedets udseende inspirerende på dit arbejde? Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du værkstedet fremstår som helhed? Samlet vurdering af værkstedets æstetiske miljø: Psykisk miljø på værkstedet Hvordan er din oplevelse af succes på værkstedet? Får du glæde og energi af at være elev på værkstedet? Hvordan er den vejledning, du får på værkstedet? Hvordan er din mulighed for indflydelse på værkstedet? Hvordan er omgangstonen på værkstedet? Hvordan synes du, værkstedet tackler mobning/trusler? Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:faglighed Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af værkstedets psykiske miljø: Fysisk miljø på værkstedet Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? Hvad synes du om værkstedets omklædningsfaciliteter? Hvad synes du om værkstedets rengøringsstandard? Hvad synes du om værkstedets rygepolitik? Hvad synes du om værkstedets indeklima? (temperatur, støj, lys og lugt) Hvad synes du om, at værkstedet er aflåst i pauserne? Hvad synes du om værkstedets værktøj og maskiner? Hvad synes du om værkstedets IT-udstyr? Hvad synes du om værkstedets inventar? (borde, stole) Hvad synes du om værkstedets pladsforhold? Samlet vurdering af værkstedets fysiske miljø: OK

23 Almen Greve Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 5,2 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du skolen fremstår som helhed? Samlet vurdering af skolens æstetiske miljø: #DIV/0! Psykisk miljø på skolen Oplever du personlig udvikling i forhold til selvværd og selvtillid? Oplever du personlig udvikling i forhold til kammeratskab/venskab? Er du glad for at gå på produktionsskole? Hvordan bliver dit humør af at være elev på skolen? Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det erhvervsmæssige/uddanelsesmæssige Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det personlige Hvordan er din mulighed for indflydelse på skolen? Hvordan synes du, at eleverne taler til lærerne? Hvordan synes du, at lærerne taler til eleverne? Hvordan synes du, at eleverne taler til hinanden? Hvordan synes du, skolen tackler mobning/trusler/tyveri? Fungerer skolens sociale spilleregler? Hvordan har du det på skolen i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på skolen i forhold til:venskab Hvordan har du det på skolen i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af skolens psykiske miljø: #DIV/0! Fysisk miljø på skolen Hvordan er dit kendskab til skolens beredskabsplan ved brand? Hvordan er mulighederne for føstehjælp? Hvordan er skolens flugtveje? Hvordan er skolens sikkerheds- og sundhedsforhold? Hvordan er skolens lokaliteter til rygning? Hvordan har du det med skolens rygepolitik? Hvordan synes du, rengøringsstandarden er på skolen? Hvordan synes du, skolens toilet og badeforhold er? Meget -2-1 Dårligt 0OK 1 Meget 2 Hvordan synes du, skolens fysiske rammer som helhed er? Samlet vurdering af skolens fysiske miljø: #DIV/0!

24 Almen Greve Æstetisk miljø på værkstedet Virker værkstedets udseende inspirerende på dit arbejde? Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du værkstedet fremstår som helhed? Samlet vurdering af værkstedets æstetiske miljø: Psykisk miljø på værkstedet Hvordan er din oplevelse af succes på værkstedet? Får du glæde og energi af at være elev på værkstedet? Hvordan er den vejledning, du får på værkstedet? Hvordan er din mulighed for indflydelse på værkstedet? Hvordan er omgangstonen på værkstedet? Hvordan synes du, værkstedet tackler mobning/trusler? Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:faglighed Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af værkstedets psykiske miljø: Fysisk miljø på værkstedet Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? Hvad synes du om værkstedets omklædningsfaciliteter? Hvad synes du om værkstedets rengøringsstandard? Hvad synes du om værkstedets rygepolitik? Hvad synes du om værkstedets indeklima? (temperatur, støj, lys og lugt) Hvad synes du om, at værkstedet er aflåst i pauserne? Hvad synes du om værkstedets værktøj og maskiner? Hvad synes du om værkstedets IT-udstyr? Hvad synes du om værkstedets inventar? (borde, stole) Hvad synes du om værkstedets pladsforhold? Samlet vurdering af værkstedets fysiske miljø:

Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer. Hvad synes du om skolens lokale til spisning?

Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer. Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Reception og Kontor Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 3,0 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes

Læs mere

Vurdering af undervisningsmiljøet på Fugleviglund Produktionshøjskole

Vurdering af undervisningsmiljøet på Fugleviglund Produktionshøjskole Vurdering af undervisningsmiljøet på Fugleviglund Produktionshøjskole Antal besvarelser: 36,3 Samlet resultat: Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Hvordan

Læs mere

Fysisk miljø på værkstederne Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet?

Fysisk miljø på værkstederne Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? 49,2 37,3 13,6 Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? 44,8 0,0 3,4 29,3 22,4 Hvad synes du om værkstedets omklædnings faciliteter?

Læs mere

Svarfordelingsrapport: UMV 2015

Svarfordelingsrapport: UMV 2015 Rapporten er lavet d.31-03-2015 Svarfordelingsrapport: UMV 2015 02 Afgrænsninger Skabelon: Svarfordelingsrapport Områder: APV Kortlægning: UMV 2015 - uge 8-9 februar Denne rapport: STU Event og Design

Læs mere

Fabrikken. Undervisningsmiljø undersøgelse 2015

Fabrikken. Undervisningsmiljø undersøgelse 2015 Fabrikken Undervisningsmiljø undersøgelse 2015 Samlet ialt 36 besvarelser Æstetisk miljø på skolen Hvad synes du om orden og renlighed på skolen? 3 15 14 4 Hvad synes du skolen ser ud når der er arrangementer?

Læs mere

Der er 5 svarmuligheder: Meget godt, godt, ok, dårligt og meget dårligt. Disse svarmuligheder er igen inddelt i 3 kategorier:

Der er 5 svarmuligheder: Meget godt, godt, ok, dårligt og meget dårligt. Disse svarmuligheder er igen inddelt i 3 kategorier: UNDERVISNINGSMILJØVURDERING 2018 Sidste undervisningsmiljøvurdering blev foretaget i 2015. Vi har valgt at følge det lovgivningsmæssige på området og foretage en ny vurdering hvert tredje år. Vurderingen

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering 2016 Viborg produktionsskole

Undervisningsmiljøvurdering 2016 Viborg produktionsskole Undervisningsmiljøvurdering Viborg produktionsskole Velkommen til UMV Viborg Produktionsskole Produktionsskolens Undervisningsmiljøvurdering er nu klar. Det er glædeligt at så mange af skolens elever har

Læs mere

Greve afdeling. Referat af deltagerrådsmøde. Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest. Til stede:

Greve afdeling. Referat af deltagerrådsmøde. Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest. Til stede: Greve afdeling Referat af deltagerrådsmøde Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest Til stede: Bygge og Anlæg: Mikkel Film og Foto: Victor og Sara Pædagogik og Kreativitet: Ayse og Annika

Læs mere

Dansk Center for Undervisningsmiljø, september 2002 UMV. Vejledning til udarbejdelse af

Dansk Center for Undervisningsmiljø, september 2002 UMV. Vejledning til udarbejdelse af 1 Dansk Center for Undervisningsmiljø, september 2002 UMV Vejledning til udarbejdelse af Undervisningsmiljøvurdering Lov om elevers og studerendes undervisningsmiljø Undervisningsmiljøvurdering UMV 2 September

Læs mere

1. Hvor mange timer pr. uge bruger du typisk på følgende gøremål?

1. Hvor mange timer pr. uge bruger du typisk på følgende gøremål? Undervisningsmiljøet på Thisted Gymnasium og hf. Inden du besvarer et spørgsmål, bedes du læse både spørgsmålet og svarmulighederne igennem. Hvis der ikke er andet anført, bedes du sætte èt kryds (bogstavet

Læs mere

Q1 Hvilket værksted er du på?

Q1 Hvilket værksted er du på? Q Hvilket værksted er du på? Besvaret: Sprunget over: Metal Træ Kantine Kunsthåndværk Mode & design Ejendomsservice Køkken (Mou Hotel) Tjener (Mou Hotel) Ejendomsservice (Laden) Design (Laden) % % % %

Læs mere

Kortlægning af. Undervisningsmiljøet

Kortlægning af. Undervisningsmiljøet Kortlægning af Undervisningsmiljøet på Videnscenter for Specialpædagogik i Næstved August 2008 Sådan udfylder du skemaet: Spørgeskemaet handler om det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø

Læs mere

Referat af deltagerrådsmøde, fredag den 10. april 2015, kl. 9.00-10.00

Referat af deltagerrådsmøde, fredag den 10. april 2015, kl. 9.00-10.00 Greve afdeling Referat af deltagerrådsmøde, fredag den 10. april 2015, kl. 9.00-10.00 Til stede: Bygge og Anlæg: Sara og Jannick M. Film og Foto: Victor Kvintel, Danni Andersen og Kiwi Jagne Pædagogik

Læs mere

Samlet resultat for elevtrivsel for Produktionsleder 2014 Frekvensanalyse (13 besvarelser svarende til 41 %)

Samlet resultat for elevtrivsel for Produktionsleder 2014 Frekvensanalyse (13 besvarelser svarende til 41 %) Samlet resultat for elevtrivsel for Produktionsleder 2014 Frekvensanalyse (13 besvarelser svarende til 41 %) 1. Er du kvinde eller mand? Observeret minimum Observeret maksimum Gennemsnit Respondenter 2.

Læs mere

UMV2 2014. Fysiske: Inventar. Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? Valgmuligheder Ja Nej Ved ikke

UMV2 2014. Fysiske: Inventar. Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? Valgmuligheder Ja Nej Ved ikke UMV2 2014 Information Der er i alt 164 elever fra 4-7 klasse der har besvaret nedenstående spørgsmål. Fysiske: Inventar Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? Ved ikke 67,07% 18,29% 14,63%

Læs mere

Afd. 2 UVM-undersøgelse

Afd. 2 UVM-undersøgelse Indhold Indhold... 1 Information... 3 Besvarelser medtaget i denne rapport... 3 Fysiske: Inventar... 4 Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig?... 4 Får du ondt i ryggen, når du sidder

Læs mere

2014 Elevtrivselsundersøgelsen

2014 Elevtrivselsundersøgelsen 14 Elevtrivselsundersøgelsen For erhvervsuddannelserne Uddannelsescenter Holstebro Svarprocent: 65% (7 besvarelser ud af 931 mulige) Elevtrivsel Uddannelsescenter Holstebro Landsgennemsnit EUD ekskl. SOSU

Læs mere

Afd. 3 uvm-undersøgelse

Afd. 3 uvm-undersøgelse Indhold Indhold... 1 Information... 3 Besvarelser medtaget i denne rapport... 3 Fysiske: Inventar... 4 Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig?... 4 Får du ondt i ryggen, når du sidder

Læs mere

Jernbanegade 5-4900 Nakskov Postbox 35 kontor: 54 92 09 74 - lærerværelse: 54 92 89 74 Fax: 54 92 15 97

Jernbanegade 5-4900 Nakskov Postbox 35 kontor: 54 92 09 74 - lærerværelse: 54 92 89 74 Fax: 54 92 15 97 Konklusion på undersøgelsen: Undervisningsmiljøundersøgelse Stenoskolen 2014 Som loven tilskriver, skal der hver tredje år udarbejdes en undervisningsmiljøundersøgelse blandt skolens elever. På Stenoskolen

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering på Elsesminde Odense Produktions-Højskole 2015

Undervisningsmiljøvurdering på Elsesminde Odense Produktions-Højskole 2015 Undervisningsmiljøvurdering på Elsesminde Odense Produktions-Højskole 2015 På Elsesminde Odense Produktions-Højskole prioriterer vi undervisningsmiljøet højt. Vi ved at det har en væsentlig betydning for

Læs mere

Spørgsmålene du skal svare på handler især om, hvordan du har det i og udenfor skolen.

Spørgsmålene du skal svare på handler især om, hvordan du har det i og udenfor skolen. Velkommen til Live'N'Learn For at vi voksne kan være sikre på, at du har det godt og får noget ud af at gå i skole, er det vigtigt at vi en gang i mellem stiller dig nogle spørgsmål om, hvordan du har

Læs mere

2012 Elevtrivselsundersøgelsen

2012 Elevtrivselsundersøgelsen 12 Elevtrivselsundersøgelsen Selandia - CEU Svarprocent: 73% (1912 besvarelser ud af 2612 mulige) Elevtrivsel Selandia - CEU Regionsgennemsnit EUD ekskl. SOSU (Region Sjælland) Landsgennemsnit EUD ekskl.

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelse 2013-2014 på CPH West

Elevtrivselsundersøgelse 2013-2014 på CPH West Elevtrivselsundersøgelse 2013-2014 på CPH West Samlet oversigt over resultaterne på de gymnasiale uddannelser * CPH West samlet *Hhx Ishøj *Hhx Ballerup *Htx Ishøj *Stx Ishøj Elevtrivselsundersøgelse 2013-2014,

Læs mere

Evaluering af undervisningsmiljøet på EUD 2006 Samlet oversigt

Evaluering af undervisningsmiljøet på EUD 2006 Samlet oversigt 2. Er du kvinde eller mand? Kvinde Mand 61 16,58 % 307 83,42 % Total Responses 368 100.00 % 3. Hvor gammel er du? Under 18 18-20 20-25 25-108 29,35 % 88 23,91 % 101 27,45 % 71 19,29 % Total Responses 368

Læs mere

UMV Fysiske: Inventar. Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? Valgmuligheder Ja Nej Ved ikke

UMV Fysiske: Inventar. Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? Valgmuligheder Ja Nej Ved ikke UMV 2014 Information Der er 191 elever fra 0-3 klasse der har besvaret nedenstående spørgsmål. Fysiske: Inventar Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? Ved ikke 74,35% 11,52% 14,14% Sidder

Læs mere

UVM Sparkær skole. Fysiske: Inventar. Side 1 af 19. Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig?

UVM Sparkær skole. Fysiske: Inventar. Side 1 af 19. Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? UVM Sparkær skole Fysiske: Inventar Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? Får du ondt i ryggen, når du sidder ned ved dit bord i timerne? Side 1 af 19 Sidder du godt på din stol i klasseværelset?

Læs mere

ELEVERNES UNDERVISNINGSMILJØ

ELEVERNES UNDERVISNINGSMILJØ Page 1 of 5 Redegørelse for Dalumskolens handleplan i forbindelse med undervisningsmiljøvurdering. ELEVERNES UNDERVISNINGSMILJØ Lovtekst: Kapitel 4 - Undervisningsmiljøvurdering 6. Uddannelsesstedets ledelse

Læs mere

NYHEDSBREV. Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup. Taastrup afdelingen flytter til egne lokaler SIDE 1. Maj 2016

NYHEDSBREV. Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup. Taastrup afdelingen flytter til egne lokaler SIDE 1. Maj 2016 Kære Samarbejdspartnere Hermed aktuelle nyheder så I ved, hvad der rører sig på skolens to afdelinger i henholdsvis Greve og Taastrup. Et af vores meget aktuelle indsatsområder er flytning af afdelingen

Læs mere

Klager fra borgere. 91 snak rundt omkring Ikke et varigt problem. -

Klager fra borgere. 91 snak rundt omkring Ikke et varigt problem. - Arbejdspladsvurdering 2004/2005 - handleplan Sæby Rådhus, Drifts- og Forsyningsafdelingen, Ålborgvej 93 og administrativt personale ved Virksomheden Thorshøj I orden Problem Fysiske forhold Socialforvaltningen,

Læs mere

Frekvens / % Kvinde 13 93% Mand 1 7% Frekvens / % Jeg er en af de bedste 3 23% Der er nogle få, der er bedre end mig 9 69%

Frekvens / % Kvinde 13 93% Mand 1 7% Frekvens / % Jeg er en af de bedste 3 23% Der er nogle få, der er bedre end mig 9 69% ETU EUD Hovedforløb / Hold: Uge / Antal besvarelser: Gennemført:.... / Udskrivningsdato:... Er du kvinde eller mand? Kvinde % Mand Hvordan klarer du dig fagligt i klassen? Jeg er en af de bedste % Der

Læs mere

Vurdering af undervisningsmiljøet på Langå Skole i skoleåret 2010/2011.

Vurdering af undervisningsmiljøet på Langå Skole i skoleåret 2010/2011. Vurdering af undervisningsmiljøet på Langå Skole i skoleåret 2010/2011. 1. Kortlægning af skolens fysiske, psykiske og æstetiske undervisningsmiljø. Langå Skole er en kommunal folkeskole med 587 elever.

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering 2019 Vandel Efterskole. Antal svarpersoner: 131

Undervisningsmiljøvurdering 2019 Vandel Efterskole. Antal svarpersoner: 131 Undervisningsmiljøvurdering 2019 Vandel Efterskole Antal svarpersoner: 131 KLASSEN OG KAMMERATERNE (9. KL.) LASSEN OG KAMMERATERNE 1.1. Føler du, at dine klassekammerater kan lide dig som den du er? 1.2.

Læs mere

UMV afd.a feb12. Fysiske: Inventar. Side 1 af 18. Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig?

UMV afd.a feb12. Fysiske: Inventar. Side 1 af 18. Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? UMV afd.a feb12 Fysiske: Inventar Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? Får du ondt i ryggen, når du sidder ned ved dit bord i timerne? Side 1 af 18 Sidder du godt på din stol i klasseværelset?

Læs mere

Undervisningsmiljøundersøgelse skoleåret 2011 2012 Ny Hollænderskolen

Undervisningsmiljøundersøgelse skoleåret 2011 2012 Ny Hollænderskolen Undervisningsmiljøundersøgelse skoleåret 2011 2012 Ny Hollænderskolen Alle klasser fra 1.-9. klasse deltag i undersøgelsen. I alt deltog 706 elever fordelt med: - indskolingen 292 - mellemtrin 225 - udskoling

Læs mere

2012 Elevtrivselsundersøgelsen

2012 Elevtrivselsundersøgelsen 12 Elevtrivselsundersøgelsen Viden Djurs Svarprocent: % (436 besvarelser ud af 547 mulige) Elevtrivsel Viden Djurs Regionsgennemsnit EUD ekskl. SOSU (Region Midtjylland) Landsgennemsnit EUD ekskl. SOSU

Læs mere

Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på Brøruphus Efterskole

Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på Brøruphus Efterskole Spørgeskema Undervisningsmiljø og trivsel Sådan udfylder du skemaet: Spørgeskemaet handler om det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø på din efterskole. Det indeholder også nogle spørgsmål

Læs mere

2014 Undervisningsmiljøvurdering

2014 Undervisningsmiljøvurdering 2014 Undervisningsmiljøvurdering For erhvervsuddannelserne Tradium Svarprocent: 67% (1023 besvarelser ud af 1529 mulige) Vurdering af det sociale, fysiske og æstetiske miljø (hvis valgt i undersøgelsen)

Læs mere

AKTIVITETS- OG HANDLEPLAN - 2013. Køkken

AKTIVITETS- OG HANDLEPLAN - 2013. Køkken AKTIVITETS- OG HANDLEPLAN - 2013 Køkken Præsentation af værkstedet Køkkenværkstedet er for de elever, der syntes det er spændende at lære at lave mad. Vi producerer morgenmad og middagsmad til skolens

Læs mere

Hvad valgte du som nr. 1, da du den 1. marts skulle vælge, hvad du skal efter det her skoleår?

Hvad valgte du som nr. 1, da du den 1. marts skulle vælge, hvad du skal efter det her skoleår? Brugerundersøgelse 2015 UU-Lillebælt Er du: Dreng Pige 423 47,8% 457 51,6% Hvilken klasse går du i? 9. klasse 702 79,3% 10. klasse 183 20,7% Specialklasse 0 Hvad valgte du som nr. 1, da du den 1. marts

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering for Lundebakkeskolen

Undervisningsmiljøvurdering for Lundebakkeskolen Undervisningsmiljøvurdering for Lundebakkeskolen Udarbejdet Juni 2013 og gyldig frem til juni 2016 Lundebakkeskolens UMV er udarbejdet ved hjælp af UMV-spørgeskema-skabelonen på klassetrivsel.dk Undersøgelsen

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering

Undervisningsmiljøvurdering Undervisningsmiljøvurdering Lovgrundlag : Lov nr. 166 af 14. marts 2001 : Lov om elevers og studerendes undervisningsmiljø. Den aktuelle undervisnings/børnemiljøvurdering er foretaget lige inden sommerferien

Læs mere

Resultat af UMV for Klasse 2016

Resultat af UMV for Klasse 2016 Resultat af UMV for 0. 3. Klasse 2016 Er du glad for din skole? 8% - 6 børn 0. klasse 0 21 0% 1. klasse 1 18 6% 2. klasse 1 16 6% 3. klasse 4 16 25% *OBS KUN drenge Er du glad for din klasse? 2% - 2 børn

Læs mere

Evaluering af undervisningsmiljø efterår 2012

Evaluering af undervisningsmiljø efterår 2012 Evaluering af undervisningsmiljø efterår 2012 Samlet set får skolen pæn karakter, men der er nogle fokuspunkter, vi ønsker at arbejde med, så flere elever vil udtrykke sig positivt ang. de pkt. Punkter

Læs mere

Frekvens / % Kvinde 13 65% Mand 7 35% Frekvens / % Jeg er en af de bedste 4 19% Der er nogle få, der er bedre end mig 16 76%

Frekvens / % Kvinde 13 65% Mand 7 35% Frekvens / % Jeg er en af de bedste 4 19% Der er nogle få, der er bedre end mig 16 76% ETU EUD Hovedforløb / Hold: admsk () / Antal besvarelser: Gennemført:.. Er du kvinde eller mand? Kvinde Mand Hvordan klarer du dig fagligt i klassen? Jeg er en af de bedste % Der er nogle få, der er bedre

Læs mere

Q resultater december 2015 PraktikCenter Viborg

Q resultater december 2015 PraktikCenter Viborg Hvilket køn er du I hvilken afdeling arbejder du Hvor længe har du været i Praktikcenter Viborg? Hvordan oplever du det generelt, at være elev i Praktikcenter Viborg? 1 Hvordan oplever du den information

Læs mere

Spørgsmålene du skal svare på handler især om, hvordan du har det i og udenfor skolen.

Spørgsmålene du skal svare på handler især om, hvordan du har det i og udenfor skolen. Velkommen til Live'n'Learn For at vi voksne kan være sikre på, at du har det godt og får noget ud af at gå i skole, er det vigtigt at vi en gang i mellem stiller dig nogle spørgsmål om, hvordan du har

Læs mere

Arbejdspladsvurdering for præster

Arbejdspladsvurdering for præster Arbejdspladsvurdering for præster En arbejdspladsvurdering (APV) er en skriftlig vurdering af en virksomheds eventuelle arbejdsmiljøproblemer og en stillingtagen til, hvordan de løses. Der skal ifølge

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelsen 2014 For de gymnasiale uddannelser

Elevtrivselsundersøgelsen 2014 For de gymnasiale uddannelser Elevtrivselsundersøgelsen 14 For de gymnasiale uddannelser Svarprocent: 91% (934 besvarelser ud af 132 mulige) Elevtrivsel Landsgennemsnit Alm. GYM Bedste resultat for skole 89 74 76 Elevtrivsel Elevtrivsel

Læs mere

Samlet resultat for elevtrivsel på hovedforløbet anlægsgartner 2014 Frekvensanalyse (120 besvarelser svarende til 83 %)

Samlet resultat for elevtrivsel på hovedforløbet anlægsgartner 2014 Frekvensanalyse (120 besvarelser svarende til 83 %) Samlet resultat for elevtrivsel på hovedforløbet anlægsgartner 2014 Frekvensanalyse (120 besvarelser svarende til 83 %) 1. Er du kvinde eller mand? Observeret minimum Observeret maksimum Gennemsnit Respondenter

Læs mere

Bøgevangskolens Undervisningsmiljøvurdering:

Bøgevangskolens Undervisningsmiljøvurdering: Bøgevangskolens Undervisningsmiljøvurdering: Udarbejdet foråret 2013 Ifølge lov om elevers undervisningsmiljø skal uddannelsesstedets ledelse sørge for, at der udarbejdes en skriftlig vurdering af det

Læs mere

Kjellerup Skole Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen. Resultat. Spørgeskemaundersøgelse

Kjellerup Skole Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen. Resultat. Spørgeskemaundersøgelse Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen Resultat Spørgeskemaundersøgelse -Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen -en undersøgelse blandt elever på. 1.-10. klassetrin 1 Min

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelsen 2012

Elevtrivselsundersøgelsen 2012 Elevtrivselsundersøgelsen 212 Svarprocent: 95% (97 besvarelser ud af 123 mulige) Elevtrivsel 1 Regionsgns. (Region Hovedstaden) Landsgennemsnit Alm. GYM Bedste resultat for skole 87 75 75 [-1] 2 Elevtrivsel

Læs mere

UMV-RAPPORT (Undervisningsmiljøvurdering)

UMV-RAPPORT (Undervisningsmiljøvurdering) UMV-RAPPORT (Undervisningsmiljøvurdering) Marts 2019 Skolen har udarbejdet en UMV der primært basere sig på spørgerskemaer, der vurdere det æstetiske miljø, det psykiske og det fysiske miljø. Med udgangspunkt

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Vester Mariendal Skole og Undervisningscenter Aalborg Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. Vester Mariendal Skole og Undervisningscenter Aalborg Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT Vester Mariendal Skole og Undervisscenter Termometeret Læsevejled Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes

Læs mere

Hvordan står det til med børnemiljøet i vuggestuen? Skema til kortlægning af børnemiljøet i vuggestuer

Hvordan står det til med børnemiljøet i vuggestuen? Skema til kortlægning af børnemiljøet i vuggestuer Hvordan står det til med børnemiljøet i vuggestuen? Skema til kortlægning af børnemiljøet i vuggestuer Sådan bruges skemaet Skemaet henvender sig til vuggestuer, der skal kortlægge børnemiljøet. Via skemaets

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelsen 2011

Elevtrivselsundersøgelsen 2011 Elevtrivselsundersøgelsen 11 Svarprocent: 85% (669 besvarelser ud af 784 mulige) Elevtrivsel Regionsgns. (Region Hovedstaden) Landsgennemsnit Bedste resultat for skole 79 74 76 [+2] 88 Elevtrivsel Elevtrivsel

Læs mere

2012 Elevtrivselsundersøgelsen

2012 Elevtrivselsundersøgelsen 12 Elevtrivselsundersøgelsen Uddannelsescenter Holstebro Svarprocent: 77% (955 besvarelser ud af 1247 mulige) Elevtrivsel 1 Uddannelsescenter Holstebro Regionsgennemsnit EUD ekskl. SOSU (Region Midtjylland)

Læs mere

Hverken tilfredsstillende eller. Mindre Utilfredsstillende. Ja Nej. Ja Nej Ved ikke. Ikke så tit Nej, slet ikke

Hverken tilfredsstillende eller. Mindre Utilfredsstillende. Ja Nej. Ja Nej Ved ikke. Ikke så tit Nej, slet ikke Termometeret uge 25/26 2015 -Ta temperaturen på dit undervisningsmiljø! Værksteds navn Brønderslev Baggrund Dronninglund Er du: Hunkøn Hankøn Hvor gammel er du? Under16 år 16 17 år 18 19 år 20 24 år 25

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Reduceret hovedforløb

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Reduceret hovedforløb 2013 Elevtrivselsundersøgelse EUD Reduceret hovedforløb Obligatorisk del Sådan besvarer du spørgeskemaet (Kan tilpasses efter skolens behov og dataindsamlingsform) Inden du besvarer et spørgsmål skal du

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering 2014. Tech College Aalborg - samlet

Undervisningsmiljøvurdering 2014. Tech College Aalborg - samlet Undervisningsmiljøvurdering 2014 Undersøgelsen er gennemført via spørgeskemaundersøgelse Tech College Aalborg - samlet Efterår 2014 Overordnede resultater 100,0 90,0 80,0 70,0 60,0 74,5 69,4 75,8 63,7

Læs mere

Mellem vores fokuspunkter, børnenes interesse for musik og årstiden for MGP.

Mellem vores fokuspunkter, børnenes interesse for musik og årstiden for MGP. Fokuspunkter for Juniorhuset januar- februar- marts 2012 Personlige og sociale kompetencer Design Krop og bevægelse Sangskriverværksted Musikrummet vil være åbent efter behov, og computeren på kontoret

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 25. februar 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING FOR MORSØ PRODUKTIONSSKOLE

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING FOR MORSØ PRODUKTIONSSKOLE UNDERVISNINGSMILJØVURDERING FOR MORSØ PRODUKTIONSSKOLE I Lov om elevers og studerendes undervisningsmiljø fastsættes det, at produktionsskolens ledelse skal sørge for, at der udarbejdes en skriftlig undervisningsmiljøvurdering

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering for elever på Stevns Friskole 2015 Numerisk og procentvis opgørelse % % % % % %

Undervisningsmiljøvurdering for elever på Stevns Friskole 2015 Numerisk og procentvis opgørelse % % % % % % Stevns Friskole Fysiske forhold inkl. indeklima Vurder nedenstående arbejdsmiljøforhold:. Temperaturen i klasselalet 8 9 % 9. Temperaturforandringer i klasselalet i løbet af dagen. Evt. Stigning/fald i

Læs mere

Dansk Center for Undervisningsmiljø, marts 2003 Spørgeskema 2 Undervisningsmiljø Ungdomsuddannelser

Dansk Center for Undervisningsmiljø, marts 2003 Spørgeskema 2 Undervisningsmiljø Ungdomsuddannelser Dansk Center for Undervisningsmiljø, marts 2003 Spørgeskema 2 Undervisningsmiljø Ungdomsuddannelser Dansk Center for Undervisningsmiljø Danish Centre of Educational Environment www.dcum.dk dcum@dcum.dk

Læs mere

den blevet. Er blevet gladere. jeg ikke nok. x2. $ Det er kedeligt. & Nogle gang x3. ' Kedeligt x11. Bedre end Sæd.

den blevet. Er blevet gladere. jeg ikke nok. x2. $ Det er kedeligt. & Nogle gang x3. ' Kedeligt x11. Bedre end Sæd. 3DYLOORQ -HJHUJODGIRUDWJnLVNROH Det er kedeligt. Nogle gang x3. Kedeligt x11. Bedre end Sæd. Folk er kørt skoletræt og synes undervisningen bliver kedelig. -HJHUJODGIRUPLQNODVVH" Larm er Jeg går i en god

Læs mere

Restauranter og barer

Restauranter og barer Tjekliste til brug for virksomheders arbejdspladsvurdering Restauranter og barer Indledning Denne tjekliste er et redskab, som virksomheden kan bruge, når den skal udarbejde en arbejdspladsvurdering (APV).

Læs mere

Vandret rapport UMV 2014

Vandret rapport UMV 2014 Rapporten er udarbejdet d.0-0-0 Vandret rapport UMV 0 Antal Inviterede Antal besvarede Undervisnings () () () () () Medie Ide & (0) m() () Grafisk() Design() 0 0 Svarprocent %,%,% 00%,% %,% %,%,% Samlet

Læs mere

Skals Efterskole, fysisk undervisningsmiljø, 2016

Skals Efterskole, fysisk undervisningsmiljø, 2016 Skals Efterskole, fysisk undervisningsmiljø, 2016 139 har besvaret spørgeskemaet Køn Procent Dreng 41,0 Pige 59,0 100,0 Hvilken årgang er du? Procent 9. klasse 30,2 10. klasse 69,8 100,0 INDENDØRS FÆLLESAREALER

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering.

Undervisningsmiljøvurdering. Undervisningsmiljøvurdering. INDLEDNING Denne undervisningsmiljøvurdering er resultatet af en spørgeskemaundersøgelse, som er foretaget på Helsingør lille Skole i skoleåret 2012/13 96% af eleverne har

Læs mere

Undervisningsmiljøundersøgelse Unge Hjem - Efterskolen i Århus; 2011

Undervisningsmiljøundersøgelse Unge Hjem - Efterskolen i Århus; 2011 Undervisningsmiljøundersøgelse Unge Hjem - Efterskolen i Århus; 2011 Emne Spørgsmål Svarmulighed Antal besvarelser Antal respondenter Baggrundsspørgsmål Er du: Dreng 24 80 30 Pige 56 80 70 Generel tilfredshed

Læs mere

Læs Først! Det er afgørende vigtigt, at det er din personlige mening, der kommer til udtryk i besvarelsen af spørgsmålene.

Læs Først! Det er afgørende vigtigt, at det er din personlige mening, der kommer til udtryk i besvarelsen af spørgsmålene. Undervisningsmiljøvurdering Resultat efterår 2006 Som indledning til undersøgelsen af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen beskrives vilkårene for undersøgelsen således: Læs Først! Det er afgørende

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Hovedforløb

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Hovedforløb 2013 Elevtrivselsundersøgelse EUD Hovedforløb Obligatorisk del Sådan besvarer du spørgeskemaet (Kan tilpasses efter skolens behov og dataindsamlingsform) Inden du besvarer et spørgsmål skal du læse både

Læs mere

Skema til kortlægning af det fysiske og psykiske arbejdsmiljø i Valmuen Børnehaven

Skema til kortlægning af det fysiske og psykiske arbejdsmiljø i Valmuen Børnehaven Skema til kortlægning af det fysiske og psykiske arbejdsmiljø i Valmuen Børnehaven Fysisk arbejdsmiljø Nævn 3 ting der fungerer godt i dit fysiske arbejde Lokalerne Gode lokaler Dejlig lys og venlig inst.

Læs mere

Køge Gymnasium HF. Elevtrivselsundersøgelse 2010. Datarapportering ASPEKT R&D A/S

Køge Gymnasium HF. Elevtrivselsundersøgelse 2010. Datarapportering ASPEKT R&D A/S Køge Gymnasium HF Elevtrivselsundersøgelse Datarapportering ASPEKT R&D A/S Undersøgelsen på Køge Gymnasium, HF Køge Gymnasium, HF - Elevtrivselsundersøgelse Der har deltaget i alt elever ud af mulige.

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelsen 2015 For de gymnasiale uddannelser

Elevtrivselsundersøgelsen 2015 For de gymnasiale uddannelser Elevtrivselsundersøgelsen 215 For de gymnasiale uddannelser Svarprocent: 88% (296 besvarelser ud af 338 mulige) Elevtrivsel Landsgennemsnit HHX/HTX Bedste resultat for skole 84 63 73 2 Elevtrivsel Elevtrivsel

Læs mere

Spørgeskema Uddannelsesmiljø i TAMU

Spørgeskema Uddannelsesmiljø i TAMU Spørgeskema Uddannelsesmiljø i TAMU Tilrettet af TAMU på baggrund af Spørgeskema fra Dansk Center for Undervisningsmiljø Sådan udfylder du skemaet: Spørgeskemaet handler om det psykiske, fysiske og æstetiske

Læs mere

Opsummering af trivselsundersøgelsen

Opsummering af trivselsundersøgelsen Opsummering af trivselsundersøgelsen Den første tid på KG Kun 6% af eleverne oplevede IKKE, at de blev modtaget godt ved skoleårets begyndelse. I kommentarfeltet er det særlig introturene, som bemærkes

Læs mere

Som indledning til undersøgelsen af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen beskrives vilkårene for undersøgelsen således:

Som indledning til undersøgelsen af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen beskrives vilkårene for undersøgelsen således: Undervisningsmiljøvurdering Som indledning til undersøgelsen af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen beskrives vilkårene for undersøgelsen således: Læs Først! Det er afgørende vigtigt, at det

Læs mere

Resultat elevtrivsel Landmand 2.H. LALE-142hf januar 2015 Frekvensanalyse (31 besvarelser svarende til 89 %)

Resultat elevtrivsel Landmand 2.H. LALE-142hf januar 2015 Frekvensanalyse (31 besvarelser svarende til 89 %) Resultat elevtrivsel Landmand 2.H. LALE-142hf januar 2015 Frekvensanalyse (31 besvarelser svarende til 89 %) 1. Er du kvinde eller mand? 2. Hvor gammel er du? - Skriv din alder... 20 20 22 19 20 25 20

Læs mere

Elev-evaluering af Hald Ege Efterskole - skoleåret

Elev-evaluering af Hald Ege Efterskole - skoleåret Elev-evaluering af Hald Ege Efterskole - skoleåret 2015-16 146 elever har besvaret undersøgelsen. Der er blev krydset med såvel køn og klasse kun et enkelt sted er der fundet udslag. Baggrundsinfo Køn

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelse

Elevtrivselsundersøgelse Elevtrivselsundersøgelse til Ressourceregnskab Masterspørgeskema 20 Dette er udgaven med det komplette spørgeskema til EUD. Der vil blive lavet to identiske versioner af spørgeskemaet, et hvor betegnelsen

Læs mere

Farmakonomskolen har valgt at udarbejde undervisningsmiljøvurdering hvert år.

Farmakonomskolen har valgt at udarbejde undervisningsmiljøvurdering hvert år. 1 UndervisningsMiljøVurdering UMV- Farmakonomskolen 2014 Loven om elevers og studerendes undervisningsmiljø kræver, at alle uddannelsessteder udarbejder en skriftlig undervisningsmiljøvurdering (UMV) mindst

Læs mere

Grundforløbets slutundersøgelse for 40 ugers elever.

Grundforløbets slutundersøgelse for 40 ugers elever. Grundforløbets slutundersøgelse for 40 ugers elever. Side 1 12 er centralt stillet spørgsmål, hvis svar bliver sammenlignet med svar fra 26 andre tekniske skoler. Side 13 50 er Hotel- og Restaurantskolens

Læs mere

Denne tjekliste er et redskab, som virksomheden kan bruge, når den skal udarbejde en arbejdspladsvurdering (APV).

Denne tjekliste er et redskab, som virksomheden kan bruge, når den skal udarbejde en arbejdspladsvurdering (APV). Tjekliste til brug for virksomheders arbejdspladsvurdering Døgninstitutioner Indledning Denne tjekliste er et redskab, som virksomheden kan bruge, når den skal udarbejde en arbejdspladsvurdering (APV).

Læs mere

APV - Bedre Børnemiljø 2006

APV - Bedre Børnemiljø 2006 APV - Bedre Børnemiljø 2006 Daginstitutionens navn: Børnehuset Kildeholm Institutionens børnenormering Antal Antal Antal vuggestuebørn børnehavebørn fritidshjemsbørn 7 48 0 I henhold til Lov om børnemiljø

Læs mere

Overbliksrapport 4.-8.klasse

Overbliksrapport 4.-8.klasse Overbliksrapport 4.-8.klasse Læsevejledning Mellerup Friskole skal hvert tredje år udarbejde en undervisningsmiljøvurdering (UMV) som er en skriftlig vurdering af sikkerheds og sundhedsforholdene, samt

Læs mere

Sundhedsplejen Rene hænder gi r raske venner

Sundhedsplejen Rene hænder gi r raske venner Sundhedsplejen Rene hænder gi r raske venner Allerød Kommune Sundhedsplejen Bjarkesvej 2 3450 Allerød www.alleroed.dk/sundhedsplejen ALLERØD KOMMUNE KÆRE FORÆLDRE Undersøgelser viser et meget tydeligt

Læs mere

Undervisningsmiløjvurderingen (UMV) på Produktionsskolen k-u-b-a i 2011/12.

Undervisningsmiløjvurderingen (UMV) på Produktionsskolen k-u-b-a i 2011/12. Undervisningsmiløjvurderingen (UMV) på Produktionsskolen k-u-b-a i 2011/12. Undersøgelsen er lavet ved hjælp af et spørgeskema (bilag 1), som skolens elever besvarede i november/december 2011. En overvejende

Læs mere

Resultat elevtrivsel Grundforløb alle december 2013 Frekvensanalyse (102 besvarelser svarende til 74 %)

Resultat elevtrivsel Grundforløb alle december 2013 Frekvensanalyse (102 besvarelser svarende til 74 %) Resultat elevtrivsel Grundforløb alle december 2013 Frekvensanalyse (102 besvarelser svarende til 74 %) 1. Er du kvinde eller mand? 2. Hvor gammel er du? - Skriv din alder... 33 28 19 19 28 17 23 23 34

Læs mere

5 Undervisningens indhold 32 74. Dine muligheder for at få indflydelse på undervisningens indhold 18 69. 7 Undervisningens form 21 75

5 Undervisningens indhold 32 74. Dine muligheder for at få indflydelse på undervisningens indhold 18 69. 7 Undervisningens form 21 75 Spørgsmål PMV BBV 1 Uddannelsessted 52 72 Spørgsmål Mand Kvinde 3 Er du mand eller kvinde 93 31 Hvor tilfreds er du samlet set med følgende: Meget tilfreds Tilfreds 5 Undervisningens indhold 32 74 6 Dine

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Hovedforløb

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Hovedforløb 2012 Elevtrivselsundersøgelse EUD Hovedforløb Obligatorisk del Sådan besvarer du spørgeskemaet (Kan tilpasses efter skolens behov og dataindsamlingsform) Inden du besvarer et spørgsmål skal du læse både

Læs mere

TRIVSEL. Resultater for klassetrin. Ønsker ikke at svare. Er du glad for din skole? Er du glad for din klasse?

TRIVSEL. Resultater for klassetrin. Ønsker ikke at svare. Er du glad for din skole? Er du glad for din klasse? RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2018 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Silkeborg Kommune Hjernen&Hjertet TRIVSEL Resultater for 0.-3. klassetrin Social trivsel Er du glad for

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Reduceret hovedforløb

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Reduceret hovedforløb 2012 Elevtrivselsundersøgelse EUD Reduceret hovedforløb Obligatorisk del Sådan besvarer du spørgeskemaet (Kan tilpasses efter skolens behov og dataindsamlingsform) Inden du besvarer et spørgsmål skal du

Læs mere

Middelfart Gymnasium og HF STX. Elevtrivselsundersøgelse 2012. Datarapportering ASPEKT R&D A/S

Middelfart Gymnasium og HF STX. Elevtrivselsundersøgelse 2012. Datarapportering ASPEKT R&D A/S Middelfart Gymnasium og HF STX Elevtrivselsundersøgelse 0 Datarapportering ASPEKT R&D A/S Middelfart Gymnasium og HF STX Elevtrivselsundersøgelse 0 Undersøgelsen på Middelfart Gymnasium og HF, STX Der

Læs mere

SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Fredensborg Skole Fredensborg Kommune. Trivsel og UMV 2018

SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Fredensborg Skole Fredensborg Kommune. Trivsel og UMV 2018 RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2018 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Fredensborg Skole Fredensborg Kommune Hjernen&Hjertet TRIVSEL Resultater for 0.-3. klassetrin Social trivsel

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Sigerslevøster Privatskole Hillerød Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Sigerslevøster Privatskole Hillerød Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Sigerslevøster Privatskole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

mhtml:file://h:\buf\skoleafdeling\udviklingsafdelingen\studentermedhjælper\kis\...

mhtml:file://h:\buf\skoleafdeling\udviklingsafdelingen\studentermedhjælper\kis\... Page 1 of 11 Generel tilfredshed glad Ikke så tit Er du glad for din skole? 65 / 28% 149 / 64% 16 / 7% 3 / 1% dem alle sammen de fleste en nogle enkelte Nej, ingen af dem Er du glad for dine lærere? 59

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 29. september 2010 Følgende institutioner indgår i resultatvisningen: Sdr. Kongerslev Skole Periode: Resultatet baserer sig på besvarelser, som ikke er afgrænset af en periode.

Læs mere

Aalborg Katedralskole HF

Aalborg Katedralskole HF Aalborg Katedralskole, HF Elevtrivselsundersøgelse Aalborg Katedralskole HF Elevtrivselsundersøgelse Datarapportering Udarbejdet af ASPEKT R&D A/S ASPEKT R/D A/S Side af Aalborg Katedralskole, HF Elevtrivselsundersøgelse

Læs mere