Referat fra kredsmøde den 14. marts 2015 på Dejbjerglund Efterskole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra kredsmøde den 14. marts 2015 på Dejbjerglund Efterskole"

Transkript

1 Referat fra kredsmøde den 14. marts 2015 på Dejbjerglund Efterskole Velkomst Efter velkomst af hornblæser Jesper Bromerholm, Viborg, bød kredsformand Knud Pedersen velkommen til de 130 personer, som deltog i mødet, heraf var 121 stemmeberettigede. Valg af dirigent Herefter blev Ole Clausen foreslået som dirigent og valgt uden modkandidater. Han startede med at konstatere, at mødet var lovligt indvarslet. Valg af stemmetællere Dirigenten valgte at udsætte punktet og afvente, om der blive brug for stemmetællere. Beretning om kredsens virke v/knud Pedersen Knud Pedersen indledte med at fortælle om kredsens medlemstal. Tallene, som er opgjort pr. 1. oktober 2014, så således ud: personer løste jagttegn (1/ /1 2015) Jægerforbundet havde pr. 1/ medlemskaber, hvilket er en fremgang på 802. Den 1. oktober 2009 havde vi i kredsen medlemmer, og tallene har svinget lidt frem og tilbage i den mellemliggende periode, men den 1. oktober 2014 var tallet , hvilket er en fremgang på 79 medlemmer over de seneste 5 år. Vi er nu den 2. største kreds kun overgået med 1155 medlemmer af kreds 4. Knud kunne også oplyse, at tallet for jagttegnsløsere over en periode fra 1980, hvor antallet lå på ca , er gået op og ned med det laveste antal på i til herfra igen at være støt stigende op til de nuværende medlemmer, der er i dag. Det er åbenbart igen blevet populært at være jæger. Til gengæld er der sket en voldsom ændring i udviklingen i landbruget i den samme periode. Fra at der i ca var omkring landbrug på gennemsnitlig 16 ha, så var der i år 2000 ca heltidslandbrug, i 2013 ca , og i 2020 forventes der kun at være ca Der er naturligvis også blevet udlagt meget landsbrugsjord til byudvikling, veje og rekreative formål, og skovarealet er også forøget i perioden. Der er i dag ca skovejere i Danmark. Der er i årets løb holdt 8 Jægerrådsmøder i kredsen, og Knud og Lars har deltaget i dem alle. Her har der været diskuteret mange emner. Der er kommet ny formand i Herning, Arne Thomsen, Kibæk, som afløser Vagn Olesen. Han er også nyt medlem af kredsbestyrelsen. Der har i kredsbestyrelsen været arbejdet med RASKnatur, afholdt møde vedrørende Natura 2000, som Knud gav stor ros til de folk, der har arbejdet med det lokalt, og der har været afholdt kursus for kredsbestyrelsen i "Tal jagtens sag", talt Jagtens hus, mårhunde- og minkregulering, laser shot og anskydning af gæs. Kredsen har deltaget på Landsskuet i Herning i juli og i "Jagt & Mennesker" på Hjerl Hede i august samt "Gastro 7500" i Holstebro. Knud takkede alle hjælpere og opfordrede samtidig til at deltage igen den og 4. juli i Landsskuet og den 22. og 23. august i "Jagt & Mennesker" på Hjerl Hede.

2 Der er i kredsen blev uddelt tilskudsmidler for kr ,-, men i alt søgt om kr ,- for 2014: Midlerne blev fordelt således: Estvad Rønbjerg Jagtforening 12,500 kr. (Bue skydebane) Hee Jagtforening kr. (Maskiner og klubhus) Jægerforbundet Holstebro kr. (Kastemaskiner) Assing Sogns Jagtforening kr. (Tyverisikring) Herning Jagtforening kr. (Renovering klubhus) Sunds Jagtforening kr. (Afskærmning v. standpladser) Han pointerede, at der kan ikke søges til værdi af egen arbejdskraft, men opfordrede ellers foreningerne til at søge til andre formål. Knud kom med en statistik på nedlagt kronvildt i området omkring det gamle Ulfborg Skovdistrikt. I blev der skudt 667 dyr, hvorefter tallet steg i steg op til for herefter at vende igen og gå ned til 1296 for Dette kan skyldes et stort jagttryk, mange nedlagte hinder, kalvereguleringer, og måske også ulven har ændret dyrenes adfærd. Det er vigtig med samarbejde og bl.a. med dåvildtet at lave en fornuftig forvaltning i samarbejde med Jægerrådene. Der er nedlagt omkring dyr i de kommuner, hvor der er lokale jagttider. Han havde ingen tal fra Sallingområdet. Han pointerede, at der ligger en klar målsætning af Vildtforvaltningsrådet, som siger, at vi skal: Øge Bestanden og sikre en spredning af kronvildt til nye egne Sikre en mere etisk jagtudøvelse på kronvildt Sikre en mere naturlig og dermed ligelig køns- og aldersfordeling af den danske kronvildtbestand Øge andelen af ældre og større hjorte i bestanden. Samt meget vigtigt: Holde bestanden på et niveau, som de fleste kan leve med! Knud sluttede af med at minde folk om at få indberettet deres vildtudbytte og at få betalt jagttegnet rettidigt. Han takkede Jægerforbundet, kredsbestyrelsen, Jægerrådene, koordinatorerne og alle andre i kredsen for et godt samarbejde. Orientering om kredsens økonomiske forbrug Kasserer Jan B. Rasmussen gennemgik regnskabet for kredsen for 2014, og hvordan resultatet af de forskellige aktiviteter har set ud. Der har været indtægter og tilskud fra Jægerforbundet på kr ,- og udgifter på kr ,-, hvilket bevirker, at kreds 2 returner kr ,- til hovedforbundet. Hele regnskabet vil blive lagt på kredsens hjemmeside og kan ses her: Kursus koordinator v/erik Meyhoff (indlæg direkte fra taler) 2014 blev et nyt rekordår for Jægerforbundets uddannelser. Det lykkedes nemlig at afholde mere end 200 kurser med i alt 4010 deltagere, kort sagt det travleste år nogensinde på uddannelsesområdet. Næsten 90% af kurserne blev afholdt i lokale jagtforeninger, og man er fra jægerforbundet meget tilfredse med den store interesse for at afholde kurserne lokalt. Hygiejnekurserne tegner sig for de fleste.

3 På Jægerforbundets hjemmeside under uddannelse findes de uddannelsestilbud, der for hovedpartens vedkommende kan arrangeres lokalt. Kommende kurser: Der er 2 førstehjælpskurser på vej, Herning onsdag 12. august 2015 og Holstebro 7. maj 2015 Tilmelding på Jægerforbundets hjemmeside. Reguleringskursus september 2015 i Sevel. 6 reguleringsjægere pr. Jægerråd. Max. 25 deltagere. Tilmelding til lokal Jægerråd Et skydelederkursus er ligeledes undervejs. Til sidst slog Erik Meyhoff et slag for oprettelsen af et Transportkursus, da der er flere interesserede (ca. 8), men ikke nok til at afholde et kursus. Det kan være problematisk og især dyrt at blive stoppet af politiet og ikke have den nødvendige tilladelse til at køre med såkaldt farligt gods. Iflg. friske tal fra politiet vil en bøde ligge fra 3000,- kr. og opefter afhængig af mængden af ammunition. Der er en ny kursusudbyder på banen, og prisen er ca. 300,- pr. person, hvis man er 20 kursister 200 kr. ved 30 kursister. Erik bad om en tilkendegivelse ved en håndsoprækning fra de, der kunne være interesserede i et Transportkursus, samt fra dem der måtte have kendskab til et medlem i jagtforeningen, der også kunne være interesseret. Man kunne under mødet kontakt Erik direkte eller senere på mail eller tlf. Han spurgte også, om der er interesse for Genladningskursus hos Korsholm? Der har ikke været opslag om Genladningskurser hos Korsholm her på det sidste. Bue koordinator v/carl Johan Mikkelsen (indlæg direkte fra taler) Bueudvalget under Danmarks Jægerforbund har nu været en realitet i over et år, og der er ingen anden aktivitet, som oplever så meget medgang og så meget tilgang af nye medlemmer som netop antallet af buejægere. Sidste år kunne jeg fortælle, at der var 1471, som havde ret til at gå på jagt med bue. Dette tal er nu steget til 1841 altså en stigning på 25 %, og derudover kommer så 267, som er tilmeldt forårsprøverne nu her. Også i Kreds 2 er interessen for buejagt stor. Vi har i 2014 fået en ny forening, idet Salling Buejægerlaug er blevet en realitet. Det er en afdeling under Estvad-Rønbjerg Jagtforening, og interesserede kan læse mere på deres hjemmeside. Vestjyske Buejægere, som holder til på skydecenteret i Ulfborg, oplever også en enorm interesse. De blev dannet i 2013 og startede med 20 medlemmer. Året efter var medlemstallet steget med over 50% til 31 medlemmer, og lige nu er der 46 medlemmer, men der er plads til flere, og interesserede skal være velkomne. I øvrigt skal Vestjyske Buejægere for første gang afholde et buekursus. Det finder sted lørdag den 21. marts, og der er fuldt hus med 20 kursister. Med den store interesse bliver der måske et kursus senere det arbejdes der på var året, hvor der for første gang blev afholdt Kreds- og Forbundsmesterskab i feltskydning med bue. Kreds 2 gik sammen med Kreds 4 og 5 og afholdt skydningen i Vejen, hvor der også var Forbundsmesterskab. Max Steiner skrev en fin artikel fra FM, og den kan læses i Jæger.

4 I år er vi endnu mere klar. Kredsskydningen her i Kreds 2 bliver afviklet hos Vestjyske Buejægere i Ulfborg den 14. juni. Hver kreds må udtage 10 skytter til Forbundsmesterskabet, og i år vil det blive afholdt på Kalø den 22. august. Ligesom sidste år vil buejægerne i Kreds 2 være aktive på Jægerforbundets stand på Landsskuet i Herning den juli, og vi vil også være at finde på Hjerl Hede den august. Begge steder bliver der mulighed for at prøve at skyde med en moderne compound bue. I det forløbne år har vi i bueudvalget arbejdet med at få anskaffet buetrailere med udstyr, så man lettere kan give andre mulighed for at prøve bueskydning på messer, udstillinger m.v. Vi har også brugt en del tid på PR materiale i form af visitkort, foldere og roll ups m.m. Regelsættet for feltskydning er blevet revideret og kan ses på Danmarks Jægerforbunds hjemmeside. Carl Erik sluttede at med at sige, at det er fedt at være buejæger. Har du selv lyst eller kender en, som gerne vil blive klogere på buejagten så tøv ikke, men henvend jer til ham, eller mød op til en aften hos Salling buejægere eller hos Vestjyske i Ulfborg. Der er mange, men der er plads til flere, og I skal være velkomne. Hunde koordinator v/benny Green (direkte indlæg fra taler) Jagthundeinstruktør kursus er for nye instruktører. Det indeholder flg. 1. Instruktørteknik 2. Effektiv hundetræning 3. Jagthundeinstruktør Instruktørteknik er 1 dag, hvor man får uddannelse i at undervise. Dette kursus er ikke målrettet hunde, men et generelt kursus som er for alle kommende instruktører i DJ. Teknikkurset skal man have, inden man kommer på det sidste kursus jagthundeinstruktør. Prisen er pt. 750,- Effektiv hundetræning er et teoretisk kursus, som afvikles lørdag og søndag, men uden overnatning og aftensmad. Kurset er adgangsgivende for at komme på jagthundeinstruktørkurset. Der afvikles i år 2 af disse kurser. 1 på Sjælland den april og 1 i Jylland til efteråret. Tidspunktet er endnu ikke opgivet. Prisen vil være kr ,-. Jagthundeinstruktørkursus er ligeledes lørdag og søndag, uden overnatning og aftensmad. Kurset skal bestås for at kunne kalde sig jagthundeinstruktør i DJ. Det er halvt teoretisk og halvt praktisk kursus. Der afvikles ligeledes 2 kurser i på Sjælland den 9-10 maj og 1 i Jylland til efteråret. Tidspunktet endnu ikke opgivet. Prisen vil være kr ,-. Tilmelding sker via DJ hjemmeside under kurser. Efteruddannelseskursus Kurserne er til de mange instruktører, som fungerer i klubberne på nuværende tidspunkt og skal være med til at ensarte uddannelse i klubberne mellem nye og gamle instruktører. Der vil ikke være krav om, at du har gennemgået et nyere instruktørkursus under DJ.

5 Ang. prøver afholdt af Danmarks Jægerforbund, så er der er god tilslutning til markprøverne, men udvidet apportering kunne godt være bedre. Forbundsmesterskab i udvidet apportering skal i år afholdes af kreds 2. Riffel koordinator v/henning Melgaard (direkte indlæg fra taler) Der er to ting der er relevante lige at bringe på banen i dag. 1. Revideret udgave af sikkerhedsbestemmelser for riffelskydning er lige på trapperne. Vi har fra riffeludvalgets side anbefalet, at det sendes elektronisk til riffelinstruktørerne, samt at man udleverer og gennemgår reglerne på skydelederuddannelsen. Vi anbefaler desuden, at reglerne gennemgås under kommende efteruddannelser. 2. Det kan oplyses, at naturstyrelsen varsler en kommende obligatorisk efteruddannelse i Danmarks Jægerforbund ser umiddelbart tre muligheder for at afvikle disse: 1. Praktisk undervisning på en skydebane 2. Teoretisk undervisning i et lokale 3. En elektronisk løsning, hvor kursisten kan gennemføre efteruddannelsen samt prøven online Grundet det potentielt store antal riffelinstruktører (ca stk.) vil det være mest praktisk med en elektronisk løsning, da de primære punkter formentlig vil være lovgivning, sikkerhed og forsikring. Som nævnt er efteruddannelsen obligatorisk, og det kan vi fra DJ jo ikke gøre noget ved, da det er naturstyrelsen, der udsteder og godkender riffelinstruktørbeviser, og DJ der står for uddannelsen. Vi vil dog anbefale, at udgiften til efteruddannelsen holdes på et absolut minimum, gerne max. kr. 500,- pr. instruktør. Flugtskydningskoordinator v/mogens Jacobsen (forkortet indlæg direkte fra taler) Der har været afholdt kredsskydning i jagtskydning i Nees Bøvling Lemvig jagtforening og i Karup jagtforening, tak til foreninger og til de mange hjælper, der skal til for at afvikle sådanne arrangementer. Mogens nævnte samtlige resultater fra de nævnte skydninger i alle klasser, men det er undladt i dette referat af hensyn til pladsen. Der har ligeledes været afholdt kredsskydning Sporting Trehøje, tak til klubben. Desværre kom der kun 9 deltager, og der skal bakkes mere op om denne skydning, hvis den fortsat skal bestå. I stedet for som hidtil, hvor alle skød i samme række, bliver det i fremtiden delt op i 3 grupper junior, damer og senior. Vi håber, at det giver større interesse. Ved Forbundsmesterskabet i jagtskydning i Herning klarede Kreds 2 sig rigtig godt. Der er indført et nyt betalingssystem, og der tilmeldes og betales i fremtiden elektronisk via jægerforbundets hjemmeside. Der kan ikke eftertilmeldes efter 18. maj. Tilmelding til forbundsmesterskabet kan kun ske i perioden mellem den 10. og 24. juni.

6 Som noget nyt har vi fået haglskydeprøver. Det har vist sig ikke at være så let at bestå prøverne. Man skal ramme 2 bagduer, 2 højre og 2 venstre duer ud af 6 af hver (18 i alt). Dumpeprocenten på landsplan var i 2014 på 44 (36%) i Kreds 2. Hvis der er foreninger, der har nye jagttegnsløser og ikke helt kender reglerne, så henvend jer bare til Mogens Jacobsen, så sender han en mand ud til jer. Jagthorns koordinator v/jesper Bromerholm (indlæg direkte fra taler) I 2014 er der fra Jagthornsudvalget sket en implementering af arbejde, der har været i udvalget i forhold til noder, fordelingen af melodierne og bedømmelse af sværhedsgrad i de 3 klasser, bronze (16 stk.) sølv (14 stk.) og guld (13 stk.), hvor der før har været 10 melodier i hver klasse. Disse signaler vil først rigtig blive brugt her til duelighedsprøverne og Forbundsmesterskabet i Det er muligt at indsende jagtsignaler til Jagthornsudvalget for at udvide og forny repertoiret yderligere med mange af de kendte signaler fra ind- og udland, som vi kender i dag. Denne mulighed for at indsende er stadigvæk gældende. Disse nykomponerede signaler, kan, hvis de godkendes, optages, hvis tilladelse til dette gives af komponisten. Disse kan blive brugt i forbindelse med duelighedsprøverne og FM fremadrettet. I marts 2014 blev der afholdt Jagthornduelighedsprøve sammen med Kreds 1 på Mors, hvor der deltog over 110 blæsere. 57 solo og 8 grupper med 65 blæsere fordelt i disse. Forbundsmesterskabet i 2014 blev afholdt af Køge-Herfølge Jagtforening Solgårdsparken, nær Køge, og arrangementet forløb med stor tilfredshed for deltagerne Der er arbejdet i udvalget med et nyt kommissorium og med materiale til jagthorns instruktøruddannelse på Kalø, som en kursusaktivitet. I år afholdes duelighedsprøven for Kreds 1 og 2 i Viborg på Houlkærskolen, annoncen kan ses i Jæger og på DJ hjemmeside, samt på kredsens I 2015 vil FM blive afholdt på Kærsgaard ved Ejby på Fyn. Noder og det komponerede stykke Kærsgaard Jægermarch 2015 kan findes på hjemmesiden under aktiviteten jagthorn. I 2016 afholdes der duelighedsprøve i kreds 1, hvor kreds 1 og 2 igen samarbejder om at afholde prøven. Hvis der er jagtforeninger der i 2017 er interesserede i at afholde duelighedsprøve for kreds 1 og 2, kan man kontakte Jesper Bromerholm. Forbundsmesterskabet for 2016 vil blive afholdt på Gl. Estrup ved Auning Jagtforening. Idé For at udbrede jagthorn mere i kredsen vil jeg forsøge at samle nogle jagthorn ind, omkring 6-8 stk., som så kan lånes af en jagtforening, hvis man ønsker at starte en jagthornsgruppe op. Så hvis man har et gammelt jagthorn eller kender nogen, der har et horn liggende, som ikke bliver brugt længere, kan vi i kredsen bruge det til udlån for en tidsperiode til en jagtforeningen, ind til blæserne selv har erhvervet sig et horn selv og den ny gruppe er kommet godt i gang.

7 Jeg vil indsamle horn og være behjælpelig med at få startet en gruppe op, men initiativet skal ligge ude i jagtforeningerne. I 2015 arbejdes der i Jagthornsudvalget frem imod 2020 Bredden af blæsere, dvs. nye blæsere i foreningerne Revidering af dommersedler Jagthorns instruktøruddannelse Implementering af nyt resultatprogram Profilering, der arbejdes med artikler og reklamer Videreføre traditioner Samspil mellem grupperne Trækvildtsudvalg v/bent Bech Larsen (indlæg direkte fra taler) Ny strategi plan for trækvildt Vi har brugt meget tid de sidste 2 år på at lave en ny strategiplan for trækvildtet, og det er meningen, at den skal være gældende de næste 5 år. Vi er ikke færdige endnu, men godt på vej. Vi har lavet nogle fokus arter og områder. Jagt på ca. 30 trækvildt arter, mulighed for jagt på ca. 50 arter. Natura 2000 Det er nu der skal laves høringssvar til næste planperiode fra , og høringssvar skal være indsendt senest den 10. april. Der er 252 områder i Danmark, heraf 48 prioriterede områder. I kreds 2 er der 7 prioriterede områder. Der har været afholdt møde i Aulum. Adaptiv forvaltning Som det er nu, er det kun kortnæbbet gås, der forvaltes herefter. Vi har fra i år fået øget jagttid på gæs, men det kan også gå den anden vej. Bestanden og afskydning af kortnæbbet gæs har været stigende de senere år. I 2012 skød vi sammen med Norge kortnæbbet gæs, og i 2013 skød vi kortnæbbet. Bestanden var i 2012 på ca , og i 2013 var den , men i foråret 2014 var bestanden faldet til Det er meget vigtigt, at vi fortsat har fokus på anskydninger. Der laves i år undersøgelser i Norge, omkring 1. maj. Havlit Der kom nye tællinger i foråret, der viste, at bestanden var gået kraftig tilbage, og der var snak om en total fredning. DJ og DCE er gået sammen om undersøgelser. Prioriteringer på trækvildt området Der er blevet mere fokus på trækvildtområdet. Vi har fået flere timer til vore fagfolk på Kalø, og også i vores medlemsblad Jæger har der været flere artikler om trækvildt. I november var der f.eks. en artikel om trækvildt i bevægelse. I december om dykænder i en brydningstid. I januar om EF fuglebeskyttelsesdirektiv. I februar om adaptiv forvaltning, og i marts om projekt kortnæbbet gås og i april kommer der om reservat oprettelserne. bliver der nu som noget helt nyt ansat en trækvildt konsulent.

8 Jagtsti v/thorbjørn Knudsen (indlæg oplæst af Linda Nielsen) På trods af at vi faktisk ikke har en jagtstikoordinator i Kreds 2, afholder den tidligere koordinator Thorbjørn Knudsen stadig jagtsti ved Kvols. Og det var også sket i Her var der 9 deltagere, hvoraf 2 deltagere kom fra kreds 3, og de brugte vores kredsjagtsti som kvalifikation til Forbundsmesterskabet. Alle deltagere opnåede enten bronze, sølv- eller guldmærke. Kreds 2 stillede med et hold til FM og kom hjem med bronzemedaljer i holddysten. Kredsjagtstien i 2015 bliver igen afholdt i Kvols lørdag d. 18. april, og Linda skulle hilse fra Thorbjørn Knudsen og opfordre folk til at møde op og deltage i arrangementet. Hvis der er nogen, der brænder for at overtage jobbet som jagtstikoordinator er det stadig ledigt, og man kan henvende sig til kredsformand Knud Pedersen. Dirigenten havde valgt, at alle beretninger skulle fremlægges, inden der blev stillet spørgsmål fra salen. Dette gav anledning til en del uro og spildtid, da alle koordinatorer, som fik stillet spørgsmål, skulle på talerstolen igen for at svare hvilket også blev bemærket af en af tilhørerne, at det ikke var særlig praktisk, og at det ville være mere hensigtsmæssigt at gøre hver koordinator færdig med det samme. Der blev spurgt, om man, hvis man dumper i den teoretiske del til den frivillige jagtprøve, så må gå op til den praktiske. Hertil var svaret ja. En anden tilhører ville gerne have uddybet, om den store dumpeprocent i haglskydeprøverne mest skyldtes, at folk ikke kunne ramme eller om der var problemer med kendskabet til sikkerheden. Det er mest problemet omkring at kunne ramme, der er årsagen. En anden ville vide, om de baner, der er fastlagte til prøveskydebaner, ligger fast, eller om det går på skift. Her var svaret, at de 5 faste steder i kredsen ligger fast. En tilhører vendte tilbage til kravet om efteruddannelse af riffelinstruktører, men det entydige svar var, at hvis Naturstyrelsen indfører krav om efteruddannelse og man ikke gennemfører den, så kan man ikke længere virke som riffelinstruktør. Der blev også stillet spørgsmål til rimeligheden i, at buejægere skal aflægge en ny prøve hvert 3. år, mens man som riffeljæger ikke behøver det. Af logistiske årsagen har Jægerforbundet ingen aktuelle planer om tvungen riffelprøve. Årets Jagtforening (Naturpris udsat) Følgende jagtforeninger var indstillet: Roum, Sevel & Munkelinde. Vinderen blev Munklinde Jagtforening, som går videre til den landsdækkende konkurrence i forbindelse med repræsentantskabsmødet. Frokost Der blev herefter holdt 1 times frokostpause.

9 Beretning fra Hovedbestyrelsen v/claus Lind Christensen, Lars Jensen og Michael Stevns Claus Lind indledte sin beretning med, at det hele drejer sig om mest mulig jagt og natur. Han opfordrede stærkt til, at man taler ordentlig til hinanden på de sociale medier og i øvrige sammenhænge, og at man udtaler sig på en sober og saglig måde angående jagt, uanset at man ikke nødvendigvis er enige i alt. Der er udarbejdet en vision og strategi for , som man følger fint. I øjeblikket arbejdes på et nyt Natursyn, og det var mening, at det skulle have været vedtaget på repræsentantskabet den 9. maj i år, men da det ville blive for tidspresset, har man valgt at arbejde videre med det, debattere det på Jægerrådenes årsmøder og kredsmøderne og få det ordentligt gennemarbejdet og vedtaget på repræsentantskabsmødet i Han nævnte nogle af de store emner, som er omfattet af natursynet, bl.a. adgangsregler, indvandring af invasive arter, udsætninger, forvaltningsprincipper og regulering. På det organisatoriske plan arbejdes der i Jægerforbundet med at få tilrettet vedtægterne for Jægerrådene, så opgaverne bliver tydeligere, der skal udarbejdes uddannelsesforløb, mere erfaringsudveksling og en mere synlig værktøjskasse. Der har være afholdt et rekordstort antal kurser i Det drejer sig om mere end 200 kurser med flere end 4000 deltagere. Det er ikke bare centralt, men også ude i de lokale jagtforeninger, der bliver afholdt flere kurser. Der bliver p.t. også arbejdet ihærdigt på en ny kommunikationsstrategi i Jægerforbundet. Det drejer sig både om en relancering af bladet Jæger, som forventes færdig i januar 2016 og af Hjemmesiden. Dette arbejde forventes færdigt i september Desuden arbejdes der på at være mere synlige i eksterne medier og at optimere brugen af sociale medier, at lave en mere målrettet organisationskommunikation i form af nyhedsbrev og generelt et bedre samspil i kommunikationen. Claus kom også ind på vigtigheden af, at det vildt, som jægerne nedlægger bliver anvendt, og at det bliver synligt, at det anvendes. Man kan som jæger vise jagten frem via maden og dermed også være med til at udbrede jagten og accepten heraf. Det er vigtigt, at der bliver flere medlemmer af jægerforbundet, og at man fastholder de medlemmer, man allerede har. Der blev fremvist søjler for medlemsudviklingen i Jægerforbundet generelt, hvor der er ca medlemmer og ca medlemskaber i alt. Også udviklingen i medlemmer inden for de forskellige kredse blev gennemgået. Her har kreds 2 haft en lille stigning i 2014 i forhold til 2013, så vi ligger på knap Det var naturligvis positivt, men desværre har de også været nødvendigt at udsende flere rykkere i kreds 2 end vanligt. Det er Jægerforbundets mål, at man vil have et øget antal medlemskaber i 2017, men også en forenklet kontingentstruktur. Indsatsen herfor er bl.a. forsøg med 3 måneders gratis medlemskab, en forstærket indsats gennem jagttegnslærerne for at nå kursisterne og en kontingentsats på kr. 100,- for juniorjægerne. Herefter tog Lars Jensen, hovedbestyrelsesmedlem og formand for hjortevildtsudvalget over. I Jægerforbundet arbejdes med trækvildt, markvildt og hjortevildt.

10 For hjortevildtet er der 2 essentielle spørgsmål, som skal afklares. Hvordan sikrer vi, at antallet af kalve ikke eskalerer i de kommende år, og hvordan sikrer vi en stabil fremtidig bestand af ældre, stærke hjorte? Han redegjorde for Jægerforbundets holdning til, at arealkravet i lovgivningen skal overholdes, men at der arbejdes for øget samarbejde over skel. Dette lokale samarbejde skal styrkes, hvor ansvarlighed belønnes, at forvaltningen af hjortevildt skal ske lokalt ud fra en national ramme, og at forvaltningen skal tage udgangspunkt i biologien, men også sikre, at der er balance i forhold til det omgivende samfund. Udsætningsforliget udløber i 2107, men der arbejdes stadig ihærdigt for at bevare udsætningsmuligheder for agerhøns og fasaner. P.t. er der dannet ca. 50 markvildtslaug på landsplan, og der er stor interesse herfor fra landbruget. Der arbejdes målrettet på at forbedre landbrugsstøtte ordningerne, og man kan se, at optællingerne af de forskellige arter giver solide fakta. Også omkring trækvildtet har vi qua vores internationale samarbejde med andre organisationer en stor international indflydelse, men der er naturligvis også mange internationale organisationer, der påvirker os omkring lovgivning m.v. Lars rettede en stor tak til alle de, der i kredsen har været med omkring arbejdet med Natura 2000 og høringssvarene. Endvidere takkede han Bent Bech-Hansen for hans store indsats i arbejdet med trækvildtet og kunne oplyse, at man i Jægerforbundet netop havde ansat en medarbejder til at stå for trækvildtsudvalget. Michael Stevns fortsatte med at fortælle om Jagtens Hus. Det, der p.t. forsinker os, er alle de aftaler, der skal falde på plads. Den vigtigste er aftalen med Naturstyrelsen og dermed staten om køb af grunden på Kalø, hvor man stadig mangler statens endelige accept af købsaftalen, som skal godkendes i Folketinget, inden man kan komme videre. Michael gennemgik status på de øvrige aftaler, som enten er færdige, er under udarbejdelse eller afventer. Han var også inde på økonomien omkring Jagtens Hus. Der er p.t. givet 3 millioner fra Real Dania til opførelse af det lille hus til offentlig formidling, samt ca. kr ,- fra private og kr ,- fra foreninger. Han gennemgik tidsplanen, og iflg. den er byggeriet ca. 3 måneder forsinket. Man forventer indflytning i april Herefter blev økonomien gennemgået. Man forventer at slutte regnskabsåret med et overskud på ca. 1,5 millioner. Michael Stevns sluttede af med 3 fromme ønsker til os på flg. punkter: Husk det vigtigste: Nyd nu jagten Målrette kommunikationen: adresser på alle medlemmer Flere medlemmer: Vi skal være ambassadører Der blev herefter stillet spørgsmål fra salen som f.eks. angående Jagtens Hus, ansøgninger omkring donationer, økonomien i Jagtens Hus og generelt i forbundet. Claus, Michael og Lars besvarede de stillede spørgsmål.

11 Valg af HB-medlem og suppleant for denne (udgår - på valg i 2016) Valgs af kredsformand (udgår - på valg i 2018) Valg af fagkoordinatorer Kursus: Erik Meyhoff, Struer Hunde: Benny Green, Skjern Riffel: Henning Meldgaard, Hjerm Flugtskydning: Mogens Jacobsen, Vinderup Torben Mauritsen, Holstebro Frivillig jagtprøve: Gregers Frederiksen, Roslev Buejæger: Carl Johan Mikkelsen, Herning Jagtsti: - Jagthorn: Jesper Bromerholm, Viborg Keld Nielsen, Vinderup Web: Lars Pultz Knudsen, Struer Vildtplejerådgiver: Jytte Pårup, Lemvig Thomas H. Pedersen, Hampen Jens Lambæk, Ringkøbing Strand & Havjagt Morten Frederiksen, Ringkøbing Mobil skydevogn: Sigvald Gravesen, Skjern Friluftsrådet: Karl Buksti, Viborg Kenn Gaardsvig, Sørvad Trækvildtsudvalg: Bent Bech Larsen, Harboøre Lasershot: Kenn Gaardsvig, Sørvad Miljø skydebaner: Jan Henrik Rygaard Schweisshunde: John Pedersen, Lem Ovennævnte blev genvalgt. Valg af delegerede til repræsentantskabsmødet 2015 Knud Pedersen præsenterede en liste med de delegerede der fra Jægerrådene i de forskellige kommuner i kredsen er indstillet til at deltage i repræsentantskabsmødet i maj De opstillede på listerne blev alle formelt godkendte. Indkomne forslag (ingen forslag) Adaptiv forvaltning v/jesper Madsen, Århus Universitet Jesper Madsen fortalte om grundlaget for adaptiv forvaltning, hvilket betyder, at man systematisk tager ved lære af udfaldet af forvaltningstiltag. Det er vigtigt, at man i startfasen får inddraget alle aktørerne, at der er enighed om problemet og målsætningen, at man får afklaret hvilke potentielle forvaltningsmuligheder, der findes, og at man herefter udvikler modelværktøjer - og det er her forskerne kommer ind i billedet - og at der endelig aftales overvågningsprotokoller og planer. Det er i den interaktive fase, at beslutningerne tages, effekten at tiltagene overvåges, og der vurderes og justeres på planerne. Der vil typisk gå 5-10 år, før man har helt styr på, hvad der foregår.

12 Jesper Madsen fortalte meget detaljeret omkring projektet omkring adaptiv forvaltning af kortnæbbet gås i Europa. Her kom han bl.a. ind på de problemer gæssene kan skabe ved ødelæggelse af den Nord-norske tundra, fastsættelse af minimums og maksimumsbestandsstørrelser, afskydningskvoter, optællinger m.v. og hele forløbet omkring projektet indtil nu. Han takkede for det store lokale opbakning, han havde mødt her i lokalområdet, og kom til slut lidt ind på, hvilke andre områder man evt. kunne anvende adaptiv forvaltning på. Eventuelt Lars Erik Bitsch, Munklinde Jagtforening takkede for prisen som bedste jagtforening i kreds 2 og opfordrede andre og flere til at søge og ikke kun de 3, der havde gjort det. Mødet sluttede ca Dirigent Ole Clausen takkede for god ro og orden, og Knud Pedersen sluttede af med at takke Ole Clausen for god og kyndig styring og ønskede folk god tur hjem. Referent Linda Nielsen

Referat af møde med koordinatorer den 04. marts 2014 i Aulum Fritidscenter

Referat af møde med koordinatorer den 04. marts 2014 i Aulum Fritidscenter Referat af møde med koordinatorer den 04. marts 2014 i Aulum Fritidscenter Deltagere: Knud Pedersen (kredsformand), Lars Jensen (hovedbestyrelsesmedlem), Lars Pultz Knudsen (JKF formand Struer), Vagn Olesen

Læs mere

Møde den 16. september 2015 hos Johnny Faurskov, Lemvig

Møde den 16. september 2015 hos Johnny Faurskov, Lemvig Møde den 16. september 2015 hos Johnny Faurskov, Lemvig Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Arne Thomsen, Johnny Faurskov, Hans

Læs mere

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006.

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Formanden, Uffe Bech Andersen åbnede generalforsamlingen, og mindes de medlemmer der er afgået ved døden i årets løb. Derefter fulgtes dagsordenen.

Læs mere

Referat fra årsmøde Kreds 5, Fyn. Den 08-03, Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S.

Referat fra årsmøde Kreds 5, Fyn. Den 08-03, Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S. fra årsmøde Kreds 5, Fyn. Den 08-03, 2015. Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S. Mødedeltagere 93 deltagere, heraf 86 delegerede Formand byder velkommen, rejser os og mindes de der er gået

Læs mere

Møde den 02. december 2015 hos Knud Pedersen, Ørnhøj

Møde den 02. december 2015 hos Knud Pedersen, Ørnhøj Møde den 02. december 2015 hos Knud Pedersen, Ørnhøj Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Arne Thomsen, Johnny Faurskov, Hans

Læs mere

WWW.OS-JAGTFORENING.DK

WWW.OS-JAGTFORENING.DK ÅRSPROGRAM 2016 2016 BESTYRELSEN Telefon E-Mail Formand Carsten Jørgensen 40824974 cjo@os-jagtforening.dk Næstformand Jan Hjort Pedersen 23256290 jhj@os-jagtforening.dk Kasserer Peder Johansen 30495351

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest.

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. Knæk & Bræk Årgang: 8 - Februar/Marts 2008 Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper Lauridsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn den 25-11, 2013. Midtfyns Golfklub Golfparken 118, 5750 Ringe.

Referat fra bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn den 25-11, 2013. Midtfyns Golfklub Golfparken 118, 5750 Ringe. fra bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn den 25-11, 2013. Midtfyns Golfklub Golfparken 118, 5750 Ringe. Mødedeltagere AG - Arne Greve, formand KS- Kristian Spodsberg, JKF-Nyborg KAR- Kaj Refslund, HB-medlem PS-

Læs mere

Formanden har ordet. I ønskes glædelig jul samt et godt nytår og ser frem til et godt samarbejde i 2016 til gavn for foreningen.

Formanden har ordet. I ønskes glædelig jul samt et godt nytår og ser frem til et godt samarbejde i 2016 til gavn for foreningen. Januar 2016 Formanden har ordet Året er ved at rinde ud og vi går snart mod lysere tider. Vi i bestyrelsen har efter konstituering ligesom prøvet at kigge fremad, så der vil ikke stå så meget om det forgående

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning Knæk & Bræk Årgang: 13 - September 2013 Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej

Læs mere

Medlemsblad for Strandby Jagtforening

Medlemsblad for Strandby Jagtforening - kontakt én af os hvis du har spørgsmål, gode ideer, ris og ros eller hvis du blot ønsker at hjælpe til... Formand Brian Madsen Kommunale arealer 51 60 28 29 hegnsvej19@hotmail.com Næstformand Mikael

Læs mere

Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014. Punkt Emne. 1 Valg af dirigent.

Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014. Punkt Emne. 1 Valg af dirigent. Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014 Punkt Emne 1 Valg af dirigent 2 Valg af stemmetællere 3 Optælling af tilmeldte foreninger/ delegerede

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Referat fra kredsmøde i Kreds 7 Nordsjælland

Referat fra kredsmøde i Kreds 7 Nordsjælland Sted: Landbohøjskolen, Frederiksberg Dato: 2. marts 2014 Referat fra kredsmøde Deltagere: 155 deltagere samt gæster For HB: Formand Claus Lind Christensen (CL), direktør Michael Stevns (MS) og Kirsten

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014 Tikøb den 14.01.15 REFERAT af AFDELINGSGENERALFORSAMLING I TIKØB GOLF 14.01.15 1. a. Valg af dirigent: Per Svendsen blev valgt som dirigent. Oplyste at indkaldelsen havde været i Helsingør Dagblad med

Læs mere

Låne og leje ting i foreningen

Låne og leje ting i foreningen Jagtposten 2016 Låne og leje ting i foreningen Vores medlemmer kan låne kvit og frit ved Hans Kristian Nielsen, tlf. 29 23 08 11 Låne ting i foreningen 3 Krage/skadefælder, 1 mårfælde, 1 håndsåmaskine,

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Referat af møde den 30. marts 2016 på Skjern Flugtskydningsbane

Referat af møde den 30. marts 2016 på Skjern Flugtskydningsbane Referat af møde den 30. marts 2016 på Skjern Flugtskydningsbane Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Arne Thomsen, Henrik Hjerl

Læs mere

Referat af møde med koordinatorer den 24. februar 2016 i Aulum Fritidscenter

Referat af møde med koordinatorer den 24. februar 2016 i Aulum Fritidscenter Referat af møde med koordinatorer den 24. februar 2016 i Aulum Fritidscenter Deltagere: Knud Pedersen (kredsformand), Johnny Faurskov (afgående formand Lemvig), Henrik Hjerl Cartsensn, (ny formand Lemvig),

Læs mere

Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro

Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro 1. Valg af dirigent Jan Skov, Silkeborg PH blev valgt 2. Valg af referent Tina Kværnø, Næstved PH blev valgt 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Møde den 4. juni hos Ejvind Grønbæk, Tvis

Møde den 4. juni hos Ejvind Grønbæk, Tvis Møde den 4. juni hos Ejvind Grønbæk, Tvis Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Arne Thomsen, Johnny Faurskov, Hans Jørn Dahl

Læs mere

Jagtnyt. Marts 2013. Information til medlemmerne fra Sydvestsjællands Jagtforening. Udkommer 2 gange om året.

Jagtnyt. Marts 2013. Information til medlemmerne fra Sydvestsjællands Jagtforening. Udkommer 2 gange om året. Marts 2013 Jagtnyt Information til medlemmerne fra Sydvestsjællands Jagtforening. Udkommer 2 gange om året.»lige her plejer min rede at være, men det føles koldt.» Deadline for stof til næste blad er den

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording.

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august. 2012 kl. 19.00 På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Dagsorden: Underpunkter: Beslutninger: Mødedeltagelse Deltager

Læs mere

Referat fra kredsmøde i Kreds 7 Nordsjælland

Referat fra kredsmøde i Kreds 7 Nordsjælland Kredsmøde Sted: Borup Multihal Hovedgaden 65, 4140 Borup Dato: 6. marts 2016 Deltagere: For HB: KB: Gæster Referent 151 personer Formand Claus Lind Christensen (CL), Næstformand Henrik Frost Rasmussen

Læs mere

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016 Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016 Støjskærme på Kaisholm: Det store projekt med at etablere støjskærme på skydebanen er ved at være færdig. Et af de store krav i den nye miljøgodkendelse

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. JBU - Region 3 18.02.2010 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Dato: Torsdag d. 4. februar 2010 Kl.: 19.00 Sted: Stampesvej 19 8260 Viby J (Selskabslokalet) Vinnie bød velkommen til mødet 1. Mandaternes

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning Knæk & Bræk Årgang: 10 - September 2010 Niklas Østergaard, vinder individuel serie 3 RAHS Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Knæk & Bræk. Markedspladsen Håndkikkert (fabriksny) DD-optics Gohrischstein 8x42 gummiarmeret, grøn, livsvarig garanti. Intropris 1500 Dkk.

Knæk & Bræk. Markedspladsen Håndkikkert (fabriksny) DD-optics Gohrischstein 8x42 gummiarmeret, grøn, livsvarig garanti. Intropris 1500 Dkk. Knæk & Aktivitetskalender 2009/2010 Okt. -09 Ny webside 06/10-09 19.00 Korsholm Skydearena 17/10-09 13.30 Jagt i plantagen 08/11-09 09.30 Jagt i plantagen 22/11-09 09.45 Jagt i HJC 05/12-09 13.30 Jagt

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

I alt fremmødte 75 andelshavere repræsenterende 43 foreninger inklusiv 5 fuldmagter.

I alt fremmødte 75 andelshavere repræsenterende 43 foreninger inklusiv 5 fuldmagter. Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Østjylland 2014 Tirsdag den 16. september 2014 kl. 19:00 Studenterhusfonden, Frederik Nielsens Vej 2-4, 8000 Århus C I alt fremmødte 75 andelshavere repræsenterende

Læs mere

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011.

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Dirigent Leif Bønning, referent Lisbeth Skals Jensen, stemmetællere bliver valgt, når

Læs mere

Formandens beretning Medlemstallet er steget Forbundsskydningen Nordiske resultater og danske resultater

Formandens beretning Medlemstallet er steget Forbundsskydningen Nordiske resultater og danske resultater Referat af repræsentantskabsmøde d. 30. maj 2015. Møde blev afholdt på Fjelsted Kro, Ejby - Fyn Foreninger der deltager: De Broderlige, Djurske, Bornholm, Sjællandske, Slesvigske, Sejs Svejbæk, Vestjyske,

Læs mere

Årsmøde Årsmøde Danmarks Jægerforbund Struer. Struer Aktivitetscenter, Skolegade 5

Årsmøde Årsmøde Danmarks Jægerforbund Struer. Struer Aktivitetscenter, Skolegade 5 Danmarks Jægerforbund Struer Struer Aktivitetscenter, Skolegade 5 1 Lidt praktisk Lidt praktisk Øl/Vand: 10,- 2 Dagsorden Agenda: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning for Jægerrådet, Lars Pultz

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Indhold i dette nummer

Indhold i dette nummer Nr. 2, 2012 Indhold i dette nummer Aktivitetskalender Nyt fra udvalgene Indbydelse til trofæopmåling, vildtspil, udvalgsjagt og generalforsamling i 2013. Kontaktlisten Formanden har ordet Sommeren er slut,

Læs mere

Special udgave Jagt i Plovmandshøj Plantage

Special udgave Jagt i Plovmandshøj Plantage Special udgave Jagt i Plovmandshøj Plantage Forår 2015 Bestyrelsen Udvalg Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Næstformand: Thomas Rafaelsen

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN Januar 2012 Indhold Bestyrelsen side 3 Formanden har ordet side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Præmieskydningen side 6 Præmieskydningen side 7 Præmieskydningen side 8 Første rævejagt

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd Struer

Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd Struer Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd Struer Øl/Vand: 10,- Kaffe brød: 30,- Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning for Jagtforeningernes Kommunale Fællesråds virke. Lars Pultz Knudsen

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 Referat Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 1. a. Valg af dirigent: Henrik Kam blev valgt som dirigent. Oplyste at generalforsamlingen var rettidig indkaldt, dels ved annoncering i Nordsjælland

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 Referent: Pernille Dohlmann Deltagere: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg,, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis

Læs mere

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 1. Januar til juni 2014. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 1. Januar til juni 2014. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 1. Januar til juni 2014 32. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Formand: Jan Møller Lundager 41, 2670 Greve 40 68 09 29 Næstformand: Henning Øland Berg Degnehusene

Læs mere

Roskilde OK s Klubhus, Nordpilen, Bjældevej 20, 4000 Roskilde Mødedato/tid: Mandag d. 19. januar 2015, kl. 17:30 21:30

Roskilde OK s Klubhus, Nordpilen, Bjældevej 20, 4000 Roskilde Mødedato/tid: Mandag d. 19. januar 2015, kl. 17:30 21:30 Til: Østkredsens Klubber Kredsudvalg, Øst DOF kontor Referat af Østkredsens Klubledermøde 1/2015 Mødested: Roskilde OK s Klubhus, Nordpilen, Bjældevej 20, 4000 Roskilde Mødedato/tid: Mandag d. 19. januar

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 Referent: Deltagere: Afbud: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Pernille Dohlmann, Linda Eriksen, Vibeke Gjerstrup, Lisbeth Pedersen, Dorthe Sørensen,

Læs mere

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 2 April Juni 2013. 31. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 2 April Juni 2013. 31. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 2 April Juni 2013 31. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Bestyrelse og udvalg Formand Jan Møller, Lundager 41, 2670 Greve, 40 68 09 29 Næstformand Henning Øland

Læs mere

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016 Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016 Foreningernes Dag: Haslev-Faxe Jagtforening deltager igen i år på Foreningernes Dag søndag den 18. september. Arrangementet starter kl. 11:00 og slutter

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Kredsbestyrelsens arbejde i kreds 4 Referaterne skal de laves, som beslutningsreferater, og derefter bringe dem på Kredsens hjemmeside.

Kredsbestyrelsens arbejde i kreds 4 Referaterne skal de laves, som beslutningsreferater, og derefter bringe dem på Kredsens hjemmeside. Referat fra Kredsbestyrelsesmødet i Kreds 4 Mandag d.09-04-2018 kl. 18.00 afholder Kreds 4 kredsbestyrelsesmøde Jels Motel & Sportscenter, Ørstedvej 10, Jels, 6630 Rødding Bestyrelses Medlemmer: Poul Bundgaard,

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere

Jagtnyt. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. Årgang 14 nr. 1 Januar 2015. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. ønsker alle medlemmer et godt nytår!

Jagtnyt. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. Årgang 14 nr. 1 Januar 2015. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. ønsker alle medlemmer et godt nytår! Jagtnyt Lyngby-Gladsaxe Jagtforening Årgang 14 nr. 1 Januar 2015 Lyngby-Gladsaxe Jagtforening ønsker alle medlemmer et godt nytår! Formand Morten Hejl takker af. Dennis Larsen (tv) og Thomas Bekkevold

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2011/2012 Afløser til Herning Jagtcenter Resultater lukket skydning Resultater hundetræning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2011/2012 Afløser til Herning Jagtcenter Resultater lukket skydning Resultater hundetræning Knæk & Bræk Årgang: 11 - September 2011 Læs inde i bladet: Jagter 2011/2012 Afløser til Herning Jagtcenter Resultater lukket skydning Resultater hundetræning 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper

Læs mere

Program 2016. ALsjægerne. Hilsen fra formanden

Program 2016. ALsjægerne. Hilsen fra formanden ALsjægerne Hilsen fra formanden Alsjægerne er en af de største jagtforeninger i Kreds 4. I bestyrelsen har vi igen i år sammensat et program, der kan dække de fleste behov for jagtrelaterede, sportslige

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den 6. april 2016

Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den 6. april 2016 Nasdaq Copenhagen A /S Nikolaj Plads 6 1007 København K. Nakskov, den 6. april 2016 Ref: Direktionen / la Selskabsmeddelelse nr. 4 / 2016 Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den

Læs mere

Finn Assens. Lad os kaldet det jagt i stedet for afskydning. Uffe Middelfart. Lad os ændre attitude og tale om jagt og forvaltning.

Finn Assens. Lad os kaldet det jagt i stedet for afskydning. Uffe Middelfart. Lad os ændre attitude og tale om jagt og forvaltning. Referat temadag Den Regionale Hjortevildtgruppe. 1.2.2014 Referent: Kurt G. Holm, Hjortevildtgruppen. No: Referat: 1 Velkomst. Velkomst ved Kurt Nissen. 2 Praktiske oplysninger v/ Lars Erlandsen Brun.

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.30 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: Hugo Andresen (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael Green (MG)

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING

DANSK POLITIHUNDEFORENING DANSK POLITIHUNDEFORENING R E F E R A T Dansk Politihundeforenings ordinære repræsentantskabsmøde. Lørdag den 3. marts 2012 kl. 12.50 afholdtes ordinært repræsentantskabsmøde på Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej

Læs mere

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Indledning og mindeord Gert Clausen blev mindet Valg af dirigent og stemmetællere og referat Poul Weber blev valgt til dirigent Dirigenten erklærede årsmødet

Læs mere

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Forår 2012 Bestyrelsen Udvalg Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Næstformand: Thomas Rafaelsen Birkeholmvej 3, Gl. Skørping tlf: 98391709 22641709 Mail:

Læs mere

Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt)

Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt) Generalforsamling GF Digterparken 2013 Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt) Peter Churchill

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1 Dagsorden og referat: 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Bestyrelsen foreslår

Læs mere

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk Bestyrelsen Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk Næstformand Kenn Schmidt-Sørensen 40 54 20 05 kenn.smit@mail.tele.dk Kasserer Morten Nielsen 49 11 19 66 dkmni@coloplast.com Sekretær Holger Hansen

Læs mere

Bording-Engesvang Jagtforening

Bording-Engesvang Jagtforening Medlemsblad for Bording-Engesvang Jagtforening Bestyrelsens beretning...4 Fællesjagter...8-9 www.bejagt.dk Bukkepral...10 www.bejagt.dk 1 Medlemskab eller ekstraordinært medlemskab Flere medlemmer skaber

Læs mere

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev marts 2016

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev marts 2016 Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev marts 2016 Formandens beretning fra generalforsamlingen den 5. februar 2016: Nu er der gået et år mere siden vi var her sidst, hvordan er det så gået. Det er gået

Læs mere

Naturtur for jagtelever: Der afholdes hvert år en naturtur for årets jagtelever.

Naturtur for jagtelever: Der afholdes hvert år en naturtur for årets jagtelever. Navn: Ole Kiefert Møller Thomsen Email: formand@aajk.dk Jagtforeningens navn og nr.: Aalborg Jægerklub 1416 Fortæl om jeres indsats for hvervning af medlemmer til foreningen: Aajk er stiftet i 1939. I

Læs mere

Holdskydnings- Turnering 2016. for jagtforeninger. Fyns amt. www.holdturneringfyn.dk

Holdskydnings- Turnering 2016. for jagtforeninger. Fyns amt. www.holdturneringfyn.dk Holdskydnings- Turnering 2016 for jagtforeninger. Fyns amt. www.holdturneringfyn.dk Odense jagtfor. 1 FFK 1 Tranekær/Tullebølle Strandager 69 èrs Stige 1 F F F Østrup 1 Mester-rækken Udebane År 2016 Hjemmebane

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2014.

Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2014. Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2014. Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening afholdt den 5. marts 2014 kl. 1500 generalforsamling på politigården i Herning.

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde den 04. september 2014 hos Flemming Overgaard, Ikast-Brande

Kredsbestyrelsesmøde den 04. september 2014 hos Flemming Overgaard, Ikast-Brande Kredsbestyrelsesmøde den 04. september 2014 hos Flemming Overgaard, Ikast-Brande Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Johnny Faurskov Rasmussen &

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU2 den 13/3 2013 Rødovre den 29. marts 2013 Til stede: Ikke til stede: Konstitueret formand: Lars Jacobsen (LJ) Konstitueret næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Referat af Ros/ris møde, Krocketudvalget DGI Sydvest Darum den 18. februar 2016 Sted: Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere:

Læs mere

Foreningens kontaktpersoner vedrørende:

Foreningens kontaktpersoner vedrørende: Årgang 2007 Foreningens kontaktpersoner vedrørende: Bemærk venligst at der i alle e-mail adresser i programmet, som er hentet i Adobe Acrobat format her på hjemmesiden er der en ændring i selve E-mail

Læs mere

Generalforsamling Stenløse Skytteforening

Generalforsamling Stenløse Skytteforening Referat fra generalforsamling, mandag d. 24. februar 2014 kl. 19.00, i klubhuset Bækholmvej 27, 3660 Stenløse Tilstede: 34 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden jf. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2014 Dato: 03-03-2014 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Susanne Wærling Kai Lübcke Hanne Jensen Preben Arenfeldt Louise Munchaus Adsbøl Vernon Pedersen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14.

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Punkterne følger dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Finn Aagaard blev valgt med akklamation. Finn takkede for valget og meddelte, at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt 2. Beretning af foreningens Formand Anne-Marie Toftensberg berettede om klubbens aktiviteter

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere