Nye udstillingsregler for border terriers pr. 15. marts 2010.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nye udstillingsregler for border terriers pr. 15. marts 2010."

Transkript

1 Nye udstillingsregler for border terriers pr. 15. marts (Titlen DKCH(U) er tilføjet for border terriers pr. 15. marts 2010) I en årrække har det været muligt at opnå titlen Dansk Eksteriørchampion (DKCH). Man bliver DKCH ved at have opnået 3 certifikater under 3 forskellige dommere og det sidste skal være efter at hunde er fyldt 18 måneder samt mindst en 2. præmie på en DKK-anerkendt gravprøve. Certifikatet blev tildelt i brugshundeklassen. Nu har vi så pr. 15. marts 2010 fået endnu en champion titel på udstilling, nemlig Dansk Udstillingschampion DKCH(U). Man bliver DKCH(U) ved at opnå 3 certifikater under 3 forskellige dommere og det sidste skal være opnået, efter at hunden er fyldt 18 måneder. Det betyder i praksis, at certifikatet tildeles i Bedst i Køn konkurrencen og ikke automatisk i brugshundeklassen. Nu er der på udstilling mulighed for at opnå følgende titler: Udstillingschampionat uden gravprøve DKCH(U) Championat med gravprøver DKCH Int.Udstillingschampionat INTCH(U) Int.Championat INTCH Hvorfor har vi ansøgt om at få denne titel for border terriers? Efter indførelse af INTCH (U) for brugshunderacer, herunder border terrieren, ses det som en naturlig følge, at det også er muligt at opnå en DKCH(U) så der er lighed i tildelingen af de 2 champion titler. Ligeledes håber vi på en større deltagelse af udenlandske hunde på danske udstillinger og dermed en større konkurrence om certifikaterne. En fordel ved at se flere udenlandske hunde på udstillingerne er netop, at vi ser flere hunde, og dermed et større udbud i valg af avlspartnere. I og med der er et krav på en 2. præmie på udstilling for forældredyr for at få stambogsført hvalpe, er der et større incitament i at kunne konkurrere om en titel, også inden en gravprøve er bestået. Det er lettere at få kontakt med flere border terrier ejere, hvis de kommer på udstilling, og her fortælle dem om gravprøverne. Vi er igennem en del år blevet kontaktet af udenlandske udstillere, som egentlig gerne ville udstille i Danmark, men beklagede, at de ikke kunne være med til at konkurrere om certifikatet, og derfor var det ikke interessant at udstille her.

2 Titlen DKCH tildeles stadig kun til de border terriers, der har en gravprøve. Det er stadig kun muligt at deltage i konkurrencen om Årets Border, hvis hunden har en gravprøve. Vi kan vel kun være enige om, at det er den bedste, der skal vinde, når man deltager i en konkurrence, og en udstilling er en konkurrence, se DKK s udstillingsregler som beskriver udstillingsforløbet. Bedømmelsesformer Bedømmelsen foregår enten som kvalitetsbedømmelse eller konkurrencebedømmelse - afhængig af, hvilke klasser det gælder. Kvalitetsbedømmelse Dommeren vurderer her hundenes eksteriør og temperament efter racens standard og tildeler dem den præmieringsgrad, hans/hendes vurdering resulterer i. Konkurrencebedømmelse Her konkurrerer hundene om den indbyrdes placering hundene imellem. De fire bedste hunde i hver klasse placeres, forudsat at de har fået mindst betegnelsen VERY GOOD. Selve godkendelsen fra DKK er her: DKK's bestyrelse har pr. 15. marts 2010 godkendt følgende ændringer i DKK's udstillingsregler: Gruppe 3 - Border Terrier Ny titel: DKCH(U) Ændring i bedømmelsesforløb m.v.: Certifikatet tildeles i Bedst i Køn-klassen til den bedste hund anmeldt i junior-, mellem-, åben- eller brugshundeklassen. Man bliver DKCH(U) ved at opnå 3 certifikater under 3 forskellige dommere og det sidste skal være opnået, efter at hunden er fyldt 18 måneder. Man bliver DKCH ved at have opnået 3 certifikater under 3 forskellige dommere og det sidste skal være efter at hunde er fyldt 18 måneder samt mindst en 2. præmie på en DKK-anerkendt gravprøve. Kravet til at stille i brugshundeklasse er stadig en gravprøvepræmiering, men certifikatet tildeles ikke længere i brugshundeklassen. Vi har her samlet, hvad der i DKK s udstillingsreglement findes om titlerne og betingelserne for at opnå dem. Både de danske, den internationale og brugschampionater. Bedømmelsesformer Bedømmelsen foregår enten som kvalitetsbedømmelse eller konkurrencebedømmelse - afhængig af, hvilke klasser det gælder.

3 Kvalitetsbedømmelse Dommeren vurderer her hundenes eksteriør og temperament efter racens standard og tildeler dem den præmieringsgrad, hans/hendes vurdering resulterer i. Dommeren udfærdiger skriftlig beskrivelse, som udstilleren får en kopi af. Ved kvalitetsbedømmelse kan tildeles præmieringsgraderne Excellent, Very Good, Good, Sufficient eller Disqualified. Konkurrencebedømmelse Her konkurrerer hundene om den indbyrdes placering hundene imellem. De fire bedste hunde i hver klasse placeres, forudsat at de har fået mindst betegnelsen VERY GOOD. Internationalt eksteriørchampionat - INTCH Krav til racer, der ifølge FCI s race-/gruppeinddeling ER defineret som brugshunderacer: To CACIBer i to forskellige lande under to forskellige dommere. Der skal mindst gå et år og en dag mellem det første og det sidste CACIB. For samtlige racer gælder, at hvis hundens sidste CACIB er opnået inden den 1. januar 2008, skal hunden have opnået dansk eksteriørchampionat, inden der kan ansøges om internationalt eksteriørchampionat for hunden. Dog er kravet om opnåelse af dansk eksteriørchampionat ikke gældende for importerede, lovligt halekuperede hunde. Når samtlige CACIBer samt øvrige krav for opnåelse af internationalt eksteriørchampionat er opnået, skal dette omgående meddeles DKK, der derefter ansøger FCI om godkendelse. Tildeling af CACIB (internationalt eksteriørcertifikat): CACIB uddeles kun på internationale udstillinger. Dersom dommeren finder kvaliteten høj nok, kan der gives CACIB til højst placerede hanhund og højst placerede tæve inden for hver race, forudsat at hunden er over 15 måneder gammel og er anmeldt i enten mellemklasse, åben klasse, brugshundeklasse eller championklasse. Dommeren kan, dersom kvaliteten er høj nok, tildele næstbedste hund inden for hvert køn reserve-cacib. Reserve-CACIB får kun betydning i det tilfælde, hvor et tildelt CACIB annulleres (for eksempel hvis den hund, der har fået tildelt CACIB, i forvejen er international champion eller ikke er stambogsført med FCI-anerkendte aner i mindst 3 generationer). Internationalt udstillingschampionat INTCH(U) Tildeles kun racer, der ifølge FCI s race-/gruppeinddeling er defineret som brugshunderacer. Hunden skal have opnået fire CACIBer i tre forskellige lande under tre forskellige dommere. Der skal mindst gå et år og en dag mellem det første og det sidste CACIB. Internationalt brugschampionat - INTBCH Tildeles hunde, der opnår to CACITer i to forskellige lande under 2 forskellige dommere og to 1. præmier på brugsprøve i internationale konkurrencer i FCI-regi samt efter at være fyldt 15 måneder opnår Good i brugshundeklasse eller åben klasse på en international udstilling.

4 Internationalt eksteriør- og brugschampionat Hunde, der tilhører jagt- og brugshunderacerne, for hvilke der arrangeres praktiske prøver under FCI, vil modtage dobbelttitlen International Brugs- og Eksteriørchampion, hvis de på én gang opfylder betingelserne til begge championater. Særlige krav til enkeltracer for at kunne deltage i brugshundeklasse: Border Terrier Hunden skal have opnået præmiering på en DKK-anerkendt gravprøve. For udenlandsk ejede hunde, der ikke opfylder ovenstående krav, gælder, at FCI s brugsprøvecertifikat skal medbringes som dokumentation for bestået adgangsgivende prøve. Særlige krav til enkeltracer for at kunne tildeles certifikat: Hunde, som tidligere har opnået de championatgivende certifikater, men som endnu ikke har opnået den krævede præmiering på prøve for tildeling af dansk eksteriørchampionat, kan ikke tildeles certifikat. I sådanne tilfælde gives certifikatet videre til den højst placerede certifikatberettigede hund i konkurrencebedømmelsen. Det er udstillerens pligt at gøre ringpersonalet opmærksom på, om hunden har opnået de championatgivende certifikater (dvs. er fuldcertet ). Tillægskrav for racer i gruppe 3 for at opnå titlen Dansk eksteriørchampion DKCH: Hunden skal være præmieret med mindst 2. præmie på en DKKanerkendt gravprøve. Dansk udstillingschampionat DKCH(U) Tildeles følgende race, af hvilken der kræves følgende: Hunden skal mindst tre gange af mindst tre forskellige dommere på danske udstillinger, anerkendt af DKK, have opnået certifikat. Hunde registreret i et FCI-anerkendt land kan endvidere opnå titlen DKCH(U), hvis den efter den 15. marts 2010 opnår 1 dansk certifikat (CAC) og forinden har opnået nationalt eksteriørchampionat i et FCImedlemsland. I begge tilfælde gælder, at det sidste certifikat skal være opnået, efter at hunden er blevet 18 måneder. Hunde, der har opnået denne titel, skal på udstilling anmeldes i championklasse eller veteranklasse. Titlen DKCH(U) tildeles hunde, der allerede er fuldcertede pr. 15. marts 2010, dersom hunden erhverver sig et Excellent på en DKKanerkendt udstilling. Når samtlige krav for opnåelse af Dansk Udstillingschampionat er opnået, skal dette omgående meddeles DKK.

5 Dansk jagtchampionat - DKJCH Tildeles følgende racer, af hvilke der kræves følgende: Terriere med undtagelse af tysk jagtterrier En terrier kan tildeles titlen Dansk jagtchampion grav (DKJCHG), såfremt den i vinderklasse på gravprøve tre gange hos tre forskellige dommere opnår certifikat. Desuden skal hunden være tildelt mindst Good på FCI-anerkendt udstilling. En udenlandsk terrier, der i sit hjemland er præmieret med mindst Good på FCI-anerkendt udstilling, samt ligeledes i sit hjemland er kåret som jagtchampion, kan ved opnåelse af et certifikat i Danmark tildeles titlen Dansk Jagtchampion grav (DKJCHG). Du kan finde hele udstilliingsreglementet på DKK s hjemmeside og på link fra border terriernes hjemmeside. Med venlig hilsen Racerepræsentanterne Tinna Grubbe Og Lene Vinther Hjelme

Spidshundeklubben. Hvordan forløber en hundeudstilling? og Hvad betyder båndene? 2011

Spidshundeklubben. Hvordan forløber en hundeudstilling? og Hvad betyder båndene? 2011 Spidshundeklubben Hvordan forløber en hundeudstilling? og Hvad betyder båndene? 2011 Side..0 Side..1 SÅDAN FOREGÅR BEDØMMELSERNE PÅ EN DKK (SPK) UDSTILLING De mere end 350 racer, der er anerkendt af FCI,

Læs mere

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2013.

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2013. REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2013. (Med forbehold for evt. DKK ændringer.) I forbindelse med årets udstillinger afvikles klubbens årskonkurrence.

Læs mere

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2017

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2017 6. december 2016 JN/DKKregl/Ændringer pr 01-01-2017 1 Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2017 tallene henviser til udstillingsreglementet 2016 på DKK s hjemmeside, og ændringerne er anført

Læs mere

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

Derfor udstiller vi. Hvorfor udstille? Hvad er en udstillingshund?

Derfor udstiller vi. Hvorfor udstille? Hvad er en udstillingshund? Derfor udstiller vi Denne artikel handler om at udstille - overvejelser, forberedelser og hvad der sker på selve udstillingsdagen. Artiklen er skrevet af Merete Stæhr-Nielsen - dværgschnauzeropdrætter

Læs mere

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2016

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2016 21. december 2015 JN/DKKregl/Ændringer pr 01-01-2016 1 Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2016 tallene henviser til udstillingsreglementet 2015 på DKK s hjemmeside, og ændringerne er

Læs mere

Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ.

Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ. Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ. A. Valg af dirigent: På raceledelsens vegne, foreslog Lisbeth Bech, - K.K. Jensen,

Læs mere

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2018

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2018 19. december 2017 JN/DKKregl/Ændringer pr 01-01-2018 1 Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2018 tallene henviser til udstillingsreglementet 2017 på DKK s hjemmeside, og ændringerne er

Læs mere

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2011.

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2011. REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2011. (Med forbehold for evt. DKK ændringer.) I forbindelse med årets udstillinger afvikles klubbens årskonkurrence.

Læs mere

Gold Cup 2009 16. - 19. juli i Nyborg

Gold Cup 2009 16. - 19. juli i Nyborg Gold Cup 2009 16. - 19. juli i Nyborg Når du skal tilmelde din(e) hund(e) til Gold Cup 2009, kan dette gøres på to måder: On-line tilmelding via www.hundeweb.dk, eller manuelt ved at sende tilmeldingsblanket

Læs mere

UDSTILLINGER OG SKUER

UDSTILLINGER OG SKUER UDSTILLINGER OG SKUER Vejledning til brug ved ansøgning om certifikatudstillinger og dommere Indledning... 1 Hvor tidligt skal der søges?... 3 Hvilke oplysninger skal DKK have for at kunne godkende, at

Læs mere

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2009

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2009 01-12-08 JN/DKKregl/rettelser09.doc 1 Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2009 Sidetallene henviser til den version af DKK s reglement for udstillinger og skuer 2008, der ligger på DKK

Læs mere

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2015.

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2015. REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2015. (Med forbehold for evt. DKK ændringer.) I forbindelse med årets udstillinger afvikles klubbens årskonkurrence.

Læs mere

Spidshundeklubben. Bedømmelsesforløb på Spidshundeklubbens udstillinger

Spidshundeklubben. Bedømmelsesforløb på Spidshundeklubbens udstillinger Spidshundeklubben Bedømmelsesforløb på Spidshundeklubbens udstillinger Revideret januar 2017 2 SÅDAN FOREGÅR BEDØMMELSERNE PÅ EN SPK UDSTILLING Der er 38 forskellige racer i SPK. Bedømmelsen på en SPK

Læs mere

Dansk Terrier Klub GRAVPRØVEREGLER FOR TERRIERE

Dansk Terrier Klub GRAVPRØVEREGLER FOR TERRIERE Dansk Terrier Klub GRAVPRØVEREGLER FOR TERRIERE Prøvernes formål At støtte og virke vejledende for terrierracernes avl og brug gennem en bedømmelse af den enkelte hunds anlæg og avlsværdi i de discipliner,

Læs mere

Udstillingsreglement 2011

Udstillingsreglement 2011 Dansk Kennel Klub Parkvej 1 2680 Solrød Strand www.dansk-kennel-klub.dk Telefon 56 18 81 00 Telefax 56 18 81 91 Informationen (direkte nr.) 56 18 81 55 Udstillingsreglement 2011 Indledning 2 Hvordan bruges

Læs mere

Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark

Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark 1 Nærværende overenskomst er indgået mellem Dansk Kennel Klub (DKK) og Schæferhundeklubben for Danmark i henhold til DKKs love og

Læs mere

Nyt om udstillinger. Nye danske championater fra 2018 Nordiske udstillinger Diverse praktisk info

Nyt om udstillinger. Nye danske championater fra 2018 Nordiske udstillinger Diverse praktisk info Nyt om udstillinger Nye danske championater fra 2018 Nordiske udstillinger Diverse praktisk info Nye danske championater fra 2018 Dansk Juniorchampion DKJUCH Dansk Veteranchampion - DKVECH Hvilke udstillinger?

Læs mere

Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet.

Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet. Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet. Ringsekretærers indtastning af resultater og kritikker... 2 Kom i gang Opstart af programmet... 2 En anden bruger er i gang med ringen... 3 Dommer ændringer

Læs mere

MOSEDE 2014 Newfoundlænderklubbens efterårsudstilling tager igen plads ved Mosede Fortet i Greve, der med sine smukke omgivelser et skønt sted, når hyggen og hundene er i højsædet. Til dagligt tiltrækker

Læs mere

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

Flatcoated Retriever Hvalpebreve Nr. 2 af 4 www.flatcoat.dk

Flatcoated Retriever Hvalpebreve Nr. 2 af 4 www.flatcoat.dk HVORDAN SER DEN SÅ UD NU? Nu begynder tingene at ske i rasende fart for hvalpen. Den er allerede vokset betydeligt siden den blev bragt hjem. Det er nu I skal have fat i den lange ende, både med hensyn

Læs mere

INFOFOLDER. Sådan kommer du i gang med UDSTILLING. Dansk PolarHunde Klub - Udstillingsudvalget -

INFOFOLDER. Sådan kommer du i gang med UDSTILLING. Dansk PolarHunde Klub - Udstillingsudvalget - INFOFOLDER Sådan kommer du i gang med UDSTILLING Dansk PolarHunde Klub - Udstillingsudvalget - HUNDEUDSTILLING??? Hundeudstilling er en verden for sig, og den kan være en jungle at finde rundt i, især

Læs mere

Udstillingsreglement 2008

Udstillingsreglement 2008 Dansk Kennel Klub Parkvej 1 2680 Solrød Strand www.dansk-kennel-klub.dk Telefon 56 18 81 00 Telefax 56 18 81 91 Informationen (direkte nr.) 56 18 81 55 Servicetelefon (hele døgnet) 56 18 81 56 Udstillingsreglement

Læs mere

DKK s Schweisshundeudvalg. Administrative bestemmelser

DKK s Schweisshundeudvalg. Administrative bestemmelser DKK s Schweisshundeudvalg Administrative bestemmelser Godkendt af DKK december 2007 1 Indholdsfortegnelse Side 1 Prøveleder 3 2 Adgang til prøverne 3 3 Adgangskrav 3 4 Definition af alderskrav 4 5 Særlige

Læs mere

Opdateret den 23-10-2015. Spanielklubben. Specialklub under DKK. Markprøveregler for Begynderklasse Åbenklasse Vinderklasse

Opdateret den 23-10-2015. Spanielklubben. Specialklub under DKK. Markprøveregler for Begynderklasse Åbenklasse Vinderklasse Opdateret den 23-10-2015. Spanielklubben Specialklub under DKK Markprøveregler for Begynderklasse Åbenklasse Vinderklasse Indholdsfortegnelse: Side 3-4 Kapitel 1 Overordnede principper for markprøverne

Læs mere

Udstillingsreglement 2009

Udstillingsreglement 2009 Dansk Kennel Klub Parkvej 1 2680 Solrød Strand www.dansk-kennel-klub.dk Telefon 56 18 81 00 Telefax 56 18 81 91 Informationen (direkte nr.) 56 18 81 55 Servicetelefon (hele døgnet) 56 18 81 56 Udstillingsreglement

Læs mere

Udstillingsreglement 2009

Udstillingsreglement 2009 Dansk Kennel Klub Parkvej 1 2680 Solrød Strand www.dansk-kennel-klub.dk Telefon 56 18 81 00 Telefax 56 18 81 91 Informationen (direkte nr.) 56 18 81 55 Servicetelefon (hele døgnet) 56 18 81 56 Udstillingsreglement

Læs mere

DANSK KENNEL KLUBS udstillingsregler 2011

DANSK KENNEL KLUBS udstillingsregler 2011 DANSK KENNEL KLUBS udstillingsregler 2011 Generelle bestemmelser Dette reglement er udarbejdet med udgangspunkt i FCI s udstillingsregler (Regulations for FCI Dog Shows). FCI s udstillingsregler fastsætter

Læs mere

Udstillingsreglement 2010

Udstillingsreglement 2010 Dansk Kennel Klub Parkvej 1 2680 Solrød Strand www.dansk-kennel-klub.dk Telefon 56 18 81 00 Telefax 56 18 81 91 Informationen (direkte nr.) 56 18 81 55 Servicetelefon (hele døgnet) 56 18 81 56 Udstillingsreglement

Læs mere

Indhold: Reglement udarbejdet marts 2006. Godkendt i DKK marts 2006. 1. udgave - marts 2006.

Indhold: Reglement udarbejdet marts 2006. Godkendt i DKK marts 2006. 1. udgave - marts 2006. 1 Indhold: Indledning.... side 3 Tilrettelæggelse af en WT... side 3 Etiske regler... side 3 Adgangsbetingelser... side 4 Bedømmelse... side 4 Praktiske forhold ved bedømmelse... side 5 Klasser og præmiering...

Læs mere

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2019

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2019 Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2019 tallene henviser til udstillingsreglementet 2018 på DKK s hjemmeside, og ændringerne er anført med rød skrift. 6 Udstillingsberettigede Danskejede

Læs mere

Det er endvidere ifølge dansk lovgivning forbudt at fjerne vildtkløer af kosmetiske årsager.

Det er endvidere ifølge dansk lovgivning forbudt at fjerne vildtkløer af kosmetiske årsager. Konkurrence regler Heelwork to Music / Freestyle Generelle regler A). Arrangør Den arrangerende klubs bestyrelse - eller et af bestyrelsen nedsat udvalg - er ansvarlig for prøvernes tekniske gennemførelse

Læs mere

Udstillingsreglement 2012

Udstillingsreglement 2012 Dansk Kennel Klub Parkvej 1 2680 Solrød Strand www.dansk-kennel-klub.dk Telefon 56 18 81 00 Telefax 56 18 81 91 Informationen (direkte nr.) 56 18 81 55 Udstillingsreglement 2012 Indledning 2 Hvordan bruges

Læs mere

Avlsrådets årsrapport 2014 Klubben for Gamle Danske Hønsehunde

Avlsrådets årsrapport 2014 Klubben for Gamle Danske Hønsehunde Avlsrådets årsrapport 2014 Klubben for Gamle Danske Hønsehunde Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1. Indledning... 3 2. Fødte hvalpe og kuld... 3 Antal parringer/tilladelser, der er gået igennem

Læs mere

Udstillingsreglement 2013

Udstillingsreglement 2013 Dansk Kennel Klub Parkvej 1 2680 Solrød Strand www.dkk.dk Telefon 56 18 81 00 Telefax 56 18 81 91 Informationen (direkte nr.) 56 18 81 55 Udstillingsreglement 2013 Indledning 2 Hvordan bruges DKK s udstillingsreglement?

Læs mere

Udstillingsreglement 2014

Udstillingsreglement 2014 Dansk Kennel Klub Parkvej 1 2680 Solrød Strand www.dkk.dk post@dkk.dk Telefon 56 18 81 00 Telefax 56 18 81 91 Informationen (direkte nr.) 56 18 81 55 Udstillingsreglement 2014 Indledning 2 Hvordan bruges

Læs mere

Gældende statutter for Spaniel Klubbens pokaler og årskonkurrencer pr. 1. januar 2015

Gældende statutter for Spaniel Klubbens pokaler og årskonkurrencer pr. 1. januar 2015 Gældende statutter for Spaniel Klubbens pokaler og årskonkurrencer pr. 1. januar 2015 KLUBCHAMPION KLBCH Titlen Klubchampion tildeles den hund, der 4 gange, af mindst 3 forskellige dommere, har fået klubcertifikat.

Læs mere

SPANIEL KLUBBEN MARKPRØVE REGLER FOR BEGYNDERKLASSE ÅBENKLASSE VINDERKLASSE SPECIALKLUB UNDER DKK

SPANIEL KLUBBEN MARKPRØVE REGLER FOR BEGYNDERKLASSE ÅBENKLASSE VINDERKLASSE SPECIALKLUB UNDER DKK SPANIEL KLUBBEN MARKPRØVE REGLER FOR BEGYNDERKLASSE ÅBENKLASSE VINDERKLASSE SPECIALKLUB UNDER DKK OPDATERET D. 05.10.2017 Indholdsfortegnelse Kapitel 1 - Overordnede principper for markprøverne... 2 Kapitel

Læs mere

Dansk Nova Scotia Duck Tolling Retriever Klubs Vildtsporprøvereglement

Dansk Nova Scotia Duck Tolling Retriever Klubs Vildtsporprøvereglement Dansk Nova Scotia Duck Tolling Retriever Klubs Vildtsporprøvereglement Reglementet er gældende fra 1. januar 2016. Reglementet er godkendt af DNSDTRK den 15.10.2015 og af DKK den 22.12.2015 Dansk Nova

Læs mere

12.1 Regler for udstillingshitliste pr

12.1 Regler for udstillingshitliste pr 12.1 Regler for udstillingshitliste pr. 01.01.2011 Beagle Klubbens hitliste er åben for alle beagles, jfr. generalforsamlingsbeslutning af 27.05.1995. Der konkurreres i følgende discipliner: Årets han

Læs mere

Dansk Terrier Klub GRAVPRØVEREGLER FOR TERRIERE. Prøvernes formål

Dansk Terrier Klub GRAVPRØVEREGLER FOR TERRIERE. Prøvernes formål Dansk Terrier Klub GRAVPRØVEREGLER FOR TERRIERE Prøvernes formål At støtte og virke vejledende for terrierracernes avl og brug gennem en bedømmelse af den enkelte hunds anlæg og avlsværdi i de discipliner,

Læs mere

Dansk Vizsla Klub

Dansk Vizsla Klub Beretning 2009, Dansk vizsla Klubs generalforsamling 14. juni 2009 2008 var det år hvor bestyrelsen i Dansk Vizsla Klub kom til at bestå af 80 % kvinder. Det er i sig selv ikke et problem, måske kun for

Læs mere

Udstillingsregler for Dansk Chinchilla Kæledyrs Forening

Udstillingsregler for Dansk Chinchilla Kæledyrs Forening Udstillingsregler for Dansk Chinchilla Kæledyrs Forening 1. Indledning Disse bestemmelser gælder for udstillinger arrangeret af Dansk Chinchilla Kæledyrs Forening (DCKF). Pelsavlernes internationale udstilling

Læs mere

VEDTÆGTER. for. DANSK JAGTHUNDE DERBY Stiftet den 25. juli 1932. ( Derbyudvalget )

VEDTÆGTER. for. DANSK JAGTHUNDE DERBY Stiftet den 25. juli 1932. ( Derbyudvalget ) VEDTÆGTER for DANSK JAGTHUNDE DERBY Stiftet den 25. juli 1932 ( Derbyudvalget ) Kapitel 1. Organisation 1. Følgende specialklubber, Engelsk Setter Klub i Danmark, Dansk Irsksetter-Klub, Dansk Gordon Setter

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Broholmerselskabet den 13. marts 2016 kl. 11.00 i Tjæreby Forsamlingshus

Ordinær generalforsamling i Broholmerselskabet den 13. marts 2016 kl. 11.00 i Tjæreby Forsamlingshus Skælskør d. 28. marts 2016 Ordinær generalforsamling i Broholmerselskabet den 13. marts 2016 kl. 11.00 i Tjæreby Forsamlingshus Referat: Formand David Levy bød på bestyrelsens vegne velkommen til de fremmødte.

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2019 1 Indstilling af elever 2 2 Elevkursus 2 3 Elevtjeneste 3 4 Aspirantprøvebedømmelse 3 5 Aspiranttjeneste 3 6 Regler for førstegangsautoriserede dommere

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2018 1. Indstilling af elever 2 2. Elevkursus 2 3. Elevtjeneste 3 4. Aspirantprøvebedømmelse 3 5. Aspiranttjeneste 3 6. Regler for førstegangsautoriserede

Læs mere

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2015

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2015 11. december 2014 JN/DKKregl/Ændringer pr 01-01-2015 1 Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2015 tallene henviser til udstillingsreglementet 2014 på DKK s hjemmeside, og ændringerne er

Læs mere

Old English Sheepdog Klubben i Danmark. Pointsystem for beregning af årets hunde, gældende pr

Old English Sheepdog Klubben i Danmark. Pointsystem for beregning af årets hunde, gældende pr Forord... 1 1. Årets Hund Liste herunder Årets Bedste Han/Bedste Tæve... 2 2. Årets Unghund Liste... 3 3. Årets Veteran Liste... 4 4. Årets Baby Liste (uofficiel klasse)... 5 5. Årets Hvalpe liste (uofficiel

Læs mere

Hvordan bruges DKK s udstillingsreglement?

Hvordan bruges DKK s udstillingsreglement? UDSTILLINGSREGLEMENT 2015 Indledning Hvordan bruges DKK s udstillingsreglement? Regler kan ind imellem være lidt vanskelige at finde rundt i, og man kan godt komme ud for, at man skal bruge en masse tid

Læs mere

FEDERATION CYNOLOGIQUE INTERNATIONALE (FCI) 13 Place Albert 1er, B - 6530 Thuin (Belgique), tel : ++32.71.59.12.38, fax : ++32.71.59.22.

FEDERATION CYNOLOGIQUE INTERNATIONALE (FCI) 13 Place Albert 1er, B - 6530 Thuin (Belgique), tel : ++32.71.59.12.38, fax : ++32.71.59.22. FEDERATION CYNOLOGIQUE INTERNATIONALE (FCI) 13 Place Albert 1er, B - 6530 Thuin (Belgique), tel : ++32.71.59.12.38, fax : ++32.71.59.22.29 INTERNATIONALE MARKPRØVEREGLER FOR INDIVIDUELLE - OG PRØVER MED

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2012 1. Indstilling af elever.. 2 2. Godkendelse af elever.. 3 3. Elevkursus 3 4. Elevtjeneste.. 3 5. Dommeraspirantprøvebedømmelse. 4 6. Aspiranttjeneste...

Læs mere

Old English Sheepdog Klubben i Danmark. Pointsystem for beregning af årets hunde, gældende pr v.2.5

Old English Sheepdog Klubben i Danmark. Pointsystem for beregning af årets hunde, gældende pr v.2.5 Forord... 1 1. Årets Hund Liste herunder Årets Bedste Han/Bedste Tæve... 2 2. Årets Unghund Liste... 3 3. Årets Veteran Liste... 4 4. Årets Baby Liste (uofficiel klasse)... 5 5. Årets Hvalpe liste (uofficiel

Læs mere

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Hermed inviterer Connemaraforeningen til: KÅRING & SHOW D. 1. AUGUST PÅ BORNHOLM D. 2. AUGUST

Læs mere

Beretning: Jeg udtalte sidste år i min beretning, at der ikke skulle bruges tid på de negative kræfter som vi alligevel ikke kunne stille tilfreds.

Beretning: Jeg udtalte sidste år i min beretning, at der ikke skulle bruges tid på de negative kræfter som vi alligevel ikke kunne stille tilfreds. Beretning: Jeg udtalte sidste år i min beretning, at der ikke skulle bruges tid på de negative kræfter som vi alligevel ikke kunne stille tilfreds. Det har heller ikke været nødvendigt i 2014, idet jeg

Læs mere

Border Collie Klubbens konkurrenceregler

Border Collie Klubbens konkurrenceregler Border Collie Klubbens konkurrenceregler Hyrdehunde konkurrencerne består af nogle forskellige momenter som tester hundens evne til i samarbejde med føreren at håndtere fårene effektivt, kontrolleret og

Læs mere

VIGTIGE INFORMATIONER TIL HTM STÆVNE ARRANGØRER

VIGTIGE INFORMATIONER TIL HTM STÆVNE ARRANGØRER VIGTIGE INFORMATIONER TIL HTM STÆVNE ARRANGØRER Læs DKKs konkurrence regler godt igennem inden konkurrencen arrangeres, så du er sikker på, at du kender reglerne og overholder dem! Konkurrencen kan efterfølgende

Læs mere

28. Euro-OES-Show 22.-25. maj 2015 - Nyborg Tilmeldingsliste samt regler og retningslinjer.

28. Euro-OES-Show 22.-25. maj 2015 - Nyborg Tilmeldingsliste samt regler og retningslinjer. 1 Tidsfrister: Tidsfrist for rabatteret tilmelding (Closing 1): 1. april. Sidste frist for tilmelding (Closing 2): 1. maj. (Dette gælder ikke lydighed (lørdag). Deadline for indlevering af katalog annoncer:

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2017 1. Indstilling af elever 2 2. Elevkursus 2 3. Elevtjeneste 3 4. Aspirantprøvebedømmelse 3 5. Aspiranttjeneste 3 6. Regler for førstegangsautoriserede

Læs mere

Hanhundeliste. Hanhundene står anført i alfabetisk orden. Læs mere om krav for optagelse samt forkortelser nederst på siden.

Hanhundeliste. Hanhundene står anført i alfabetisk orden. Læs mere om krav for optagelse samt forkortelser nederst på siden. Hanhundeliste Hanhundene står anført i alfabetisk orden. Læs mere om krav for optagelse samt forkortelser nederst på siden. AMBERFIELD HUGO BOSS 05219/2006 Født: 11.03.2006 HD-status: B Albue-status: 0

Læs mere

Konkurrence regler. Danskejede hunde dokumenterer hvilken klasse de er kvalificerede til via deres HTM resultatbog.

Konkurrence regler. Danskejede hunde dokumenterer hvilken klasse de er kvalificerede til via deres HTM resultatbog. Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

Dansk Ken nel Klub Jens O. Pedersen. Ruhåret Hønsehund. Atelier

Dansk Ken nel Klub Jens O. Pedersen. Ruhåret Hønsehund. Atelier Dansk Ken nel Klub Jens O. Pedersen Ruhåret Hønsehund Atelier 2004 For la get Ate li er, www.atelier.dk ISBN 978-87-7857-755-9 Bogen er forfattet og fotograferet af Jens O. Pedersen 2004 Tekst og billeder

Læs mere

Særligt bedømmelsesforløb for Boxer-klubbens Årsvinderudstilling

Særligt bedømmelsesforløb for Boxer-klubbens Årsvinderudstilling Særligt bedømmelsesforløb for Boxer-klubbens Årsvinderudstilling Bedømmelsen foregår, som på en normal udstilling, med individuel kvalitetsbedømmelse og konkurrencebedømmelse i Baby-, Hvalpe-, Junior-,

Læs mere

Opdrætter præsentation BERGMANN S

Opdrætter præsentation BERGMANN S Hvem er vi? 1 Opdrætter præsentation BERGMANN S Vi er Rikke & Michael Bergmann, bosat på Fyn. Vi har i dag 5 hunde i vores husstand, hvoraf de 3 er Miniature Bull Terrier og 2 er Amerikansk Staffordshire

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 3. Oktober 2015 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer

Læs mere

Nordisk Gravhundevinder-udstilling i Lunden, Silkeborg søndag den 5 juli 2015

Nordisk Gravhundevinder-udstilling i Lunden, Silkeborg søndag den 5 juli 2015 Nordisk Gravhundevinder-udstilling i Lunden, Silkeborg søndag den 5 juli 2015 Kære udstiller. Mange tak for din tilmelding til udstillingen i Lunden. Der er tilmeldt 142 hunde til udstillingen, og de fordeles

Læs mere

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Newfoundlandklubben i 2012 Danmark Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Danmark NFK Sundhedsudvalget v/wivi Mørch 01-05- 2012 Indledning...

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt.

Dagsorden godkendes som fremsendt. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2011 i Langhårsklubben Søndag den 20. februar 2011 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Niels Grønbæk,

Læs mere

Uddannelse: Avlsarbejdet: Samarbejdende organisationer:

Uddannelse: Avlsarbejdet: Samarbejdende organisationer: Beretning: Jeg har besluttet at min beretning i år ikke skal have lov til at blive præget af de negativer kræfter, som vi alligevel ikke kan stille tilfreds, men se på alle de positive ting som der har

Læs mere

AFAs konkurrencebetingelser

AFAs konkurrencebetingelser AFAs konkurrencebetingelser Generelt: 1) Billeder, som deltager i konkurrencer, skal være optaget af den der indleverer billederne. Billeder kan afleveres som enkeltstående billeder eller indgå i en serie.

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 5. Oktober 2013 Sidste års Oktobershow for både Welsh- og shetlandsponyer var en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer til Oktobershow.

Læs mere

Udstillingen er åben lørdag den 28. november 2015 kl. 14:00-18:00 og søndag den 29. november 2015 kl. 10:00-16:00. GRATIS ENTRE FOR ALLE!

Udstillingen er åben lørdag den 28. november 2015 kl. 14:00-18:00 og søndag den 29. november 2015 kl. 10:00-16:00. GRATIS ENTRE FOR ALLE! Hadsten Fjerkræklub indbyder hermed sine medlemmer, samt alle medlemmer af Danmarks Fjerkræavlerforening for Raceavl, til at udstille på Hadsten Open og Det Jyske Svømmefugleskue, der afholdes som åben

Læs mere

VILDTSPOR PRØVE REGLEMENT for Dansk Retriever Klub

VILDTSPOR PRØVE REGLEMENT for Dansk Retriever Klub VILDTSPOR PRØVE REGLEMENT for Dansk Retriever Klub Gældende fra 1. januar 2009 1 VILDTSPOR PRØVEREGLEMENT Indhold: side Kapitel 1 Sporprøvernes formål....3 Kapitel 2 Prøveform og klasseinddeling....3 Kapitel

Læs mere

LYDIGHEDSREGLEMENT 2016

LYDIGHEDSREGLEMENT 2016 6 LYDIGHEDSREGLEMENT 2016 1 REGLER for lydighedsprøver 2016 A). Arrangør Den arrangerende klubs bestyrelse - eller et af bestyrelsen nedsat udvalg - er ansvarlig for prøvernes tekniske gennemførelse og

Læs mere

ISLANDSK FÅREHUNDEKLUB

ISLANDSK FÅREHUNDEKLUB ISLANDSK FÅREHUNDEKLUB www.islandshunden.dk Praktiske oplysninger om juleudstillingen i Årslevhallen d. 26. november 2016 Kære udstiller, Islandsk Fårehundeklub byder endnu engang velkommen til årets juleudstilling

Læs mere

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Newfoundlandklubben i 2012 Danmark Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Danmark NFK Sundhedsudvalget v/wivi Mørch 01-05- 2012 Indledning...

Læs mere

Kriterier og pointskema for Årets Curly, Årets Brugs-Curly og Årets Udstillings-Curly

Kriterier og pointskema for Årets Curly, Årets Brugs-Curly og Årets Udstillings-Curly Kriterier og pointskema for Årets Curly, Årets Brugs-Curly og Årets Udstillings-Curly Gældende fra: 01.01.2018 Vinderne udråbes og tildeles racens ærespræmie, for hhv. Årets Curly, Årets Brugs-Curly og

Læs mere

Dansk Ruhår Klub's. Jagtegnethedstest JET1

Dansk Ruhår Klub's. Jagtegnethedstest JET1 Regler for Dansk Ruhår Klub's Jagtegnethedstest JET1 Nærværende regler for Dansk Ruhår Klub's jagtegnethedstest træder i kraft den 01.01.2016 REGLER FORDANSK RUHÅR KLUB's Jagtegnethedstest JET1 DANSK RUHÅR

Læs mere

Referat fra Generalforsamling den 10 april 2005 i Slagelse.

Referat fra Generalforsamling den 10 april 2005 i Slagelse. Referat fra Generalforsamling den 10 april 2005 i Slagelse. Dagsorden: 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere. 3) Årsberetning til godkendelse. 4) Revideret regnskab til godkendelse. 5) Forelæggelse

Læs mere

AGILITY REGLEMENT 2015. [17. Januar 2015]

AGILITY REGLEMENT 2015. [17. Januar 2015] AGILITY REGLEMENT 2015 [17. Januar 2015] Indhold Introduktion:... 2 A. Generelt... 2 B. Deltagerbetingelser... 3 C. Tilmelding... 6 D. Klasser... 7 E. Kvalitetsbedømmelse... 11 F. Titler... 11 G. Præmiering...

Læs mere

Udstillingsreglement 2010

Udstillingsreglement 2010 Dansk Kennel Klub Parkvej 1 2680 Solrød Strand www.dansk-kennel-klub.dk Telefon 56 18 81 00 Telefax 56 18 81 91 Informationen (direkte nr.) 56 18 81 55 Servicetelefon (hele døgnet) 56 18 81 56 Udstillingsreglement

Læs mere

Formandsberetning for 2011.

Formandsberetning for 2011. Formandsberetning for 2011. Generalforsamlingen var oprindelig fastsat til den 25. februar, men på grund af et kiks i den fagre IT verden vi lever i, blev indkaldelsen væk, og da vi opdager det, er det

Læs mere

DOMMERINSTRUKTION 2016 for DKK s internationale udstillinger

DOMMERINSTRUKTION 2016 for DKK s internationale udstillinger 22. december 2015 JN / Domins16.doc 1 DOMMERINSTRUKTION 2016 for DKK s internationale udstillinger Det er vigtigt, at denne instruktion læses meget nøje, idet der kan være indført ændringer eller nye regler,

Læs mere

TEKNISKE REGLER 2013-2014

TEKNISKE REGLER 2013-2014 TEKNISKE REGLER 2013-2014 TEKNISKE REGLER SIDE 1 ARTIKEL 1 1.1 DOMMERKOMITÉENS FUNKTIONER. 1.1.1 Dommerkomitéen er ansvarlig for definitionen af reglerne. Komitéen vedligeholder de tilstedeværende regelsæt

Læs mere

Markprøver: B- Prøver: Inddeles i 3 niveauer: begynderklasse, åben klasse og vinder klasse.

Markprøver: B- Prøver: Inddeles i 3 niveauer: begynderklasse, åben klasse og vinder klasse. Søndag d. 21.03.2010. Søndagen stod i funktionens tegn. Torben Poulsen (TP) var inviteret til at give deltagerne et indblik i det danske prøve system og hvilke egenskaber hos hundene, der er ønskeværdige

Læs mere

GOLDEN RETRIEVER HVALPELISTE

GOLDEN RETRIEVER HVALPELISTE GOLDEN RETRIEVER HVALPELISTE Udgivet d. 01.11.2017 Hvalpelisten bliver opdateret d. 1. og d. 15. i måneden. Hvalpelisten er for kuld hvor forældrene lever op til DKKs almindelige stambogsføringsregler.

Læs mere

DANSK KENNEL KLUB KREDS 10, JULESKUE 2018 Nr. Alslev Hallen, Skolegade 3, 4840 Nørre Alslev LØRDAG DEN 8. DECEMBER 2018

DANSK KENNEL KLUB KREDS 10, JULESKUE 2018 Nr. Alslev Hallen, Skolegade 3, 4840 Nørre Alslev LØRDAG DEN 8. DECEMBER 2018 DANSK KENNEL KLUB KREDS 0, JULESKUE 208 Nr. Alslev Hallen, Skolegade 3, 4840 Nørre Alslev LØRDAG DEN 8. DECEMBER 208 Kære udstiller Vel mødt til juleskue i Kreds 0. Skuet finder sted indendørs, og der

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

Goldenraceledelsens årsberetning for klubåret 2008. Korsør søndag d. 25. januar 2009 kl. 13.30

Goldenraceledelsens årsberetning for klubåret 2008. Korsør søndag d. 25. januar 2009 kl. 13.30 Goldenraceledelsens årsberetning for klubåret 2008. Korsør søndag d. 25. januar 2009 kl. 13.30 VALG/KONSTITUERING: Raceledelsens valgresultat ved valget december 2007 gav nyvalg til Marlene Birkebæk og

Læs mere

Opgavestyring i Elevplan Vejledning. Pædagogisk IT kørekort Mentorforløb

Opgavestyring i Elevplan Vejledning. Pædagogisk IT kørekort Mentorforløb Opgavestyring i Elevplan Vejledning Pædagogisk IT kørekort Mentorforløb 1 Flow Pædagogisk IT kørekort Mentorforløb 2 Opgaver oprettes på et læringselement, eller et udbudt læringselement Opgaver oprettes

Læs mere

Tak for din tilmelding til Gold Cup 2009 i Nyborg den 16. 19. juli 2009. Adressen er Nyborg Idræts- & Fritidscenter, Storebæltsvej 13, Nyborg.

Tak for din tilmelding til Gold Cup 2009 i Nyborg den 16. 19. juli 2009. Adressen er Nyborg Idræts- & Fritidscenter, Storebæltsvej 13, Nyborg. Kære udstiller. Tak for din tilmelding til Gold Cup 2009 i Nyborg den 16. 19. juli 2009. Adressen er Nyborg Idræts- & Fritidscenter, Storebæltsvej 13, Nyborg. Vedlagt tilsendes nummerskilt/e og kvittering,

Læs mere

At blive voksen med stil. min HELT Point 8 ud af 10 Point 7 ud af 10. Point 6 ud af 10. Point 10 ud af 10 Point 10 ud af 10

At blive voksen med stil. min HELT Point 8 ud af 10 Point 7 ud af 10. Point 6 ud af 10. Point 10 ud af 10 Point 10 ud af 10 At blive voksen med stil. Hej, jeg bliver kaldt Tikki, men på min stambog står der jeg hedder Coelio s Evita. Gad vide hvordan jeg så er kommet til at hedde Tikki i daglig tale?? Jeg en 8 måneder gammel

Læs mere

Velkommen til udstillingen. Team Jensen, DMK Team Jensen, DMK

Velkommen til udstillingen. Team Jensen, DMK Team Jensen, DMK Velkommen til udstillingen Velkommen til udstillingen Denne folder vil give dig en kort præsentation af hvordan tingene på en udstilling som denne foregår. Skulle du have spørgsmål eller vil du gerne vide

Læs mere

Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg lørdag den 4. juli 2015 kl. 9.30 Adressen: Mejls Orten Tinghøj Friskole, Mejlsvej 45, 6800 Varde

Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg lørdag den 4. juli 2015 kl. 9.30 Adressen: Mejls Orten Tinghøj Friskole, Mejlsvej 45, 6800 Varde Deltagere: Per Hergott Petersen PP), Birgitte C. Søndergaard (BS) Annette Pedersen (AP) bestyrelsens repræsentant Marie Louise Nielsen (MN), Marianne Steinmann Bach (MB) Afbud: Lotte Jensen, Lea Wesselhoff.

Læs mere

RALLY CHAMPION. True and Trusty Lovely Lolli Pop. Tidligere titler DEVDHCH DECH DKRLCH RBM RØM DELDJSG11 Opdrætter Telse og Eskild Daetz Beck

RALLY CHAMPION. True and Trusty Lovely Lolli Pop. Tidligere titler DEVDHCH DECH DKRLCH RBM RØM DELDJSG11 Opdrætter Telse og Eskild Daetz Beck RALLY CHAMPION True and Trusty Lovely Lolli Pop DKRLCH Tidligere titler DEVDHCH DECH DKRLCH RBM RØM DELDJSG11 Opdrætter Telse og Eskild Daetz Beck Ejer opnået Anna Marie Gammelmark 21.11.15 i Sorø VETERAN

Læs mere

Klubben for F.T. Spaniels Markprøvereglement Revideret april 2015

Klubben for F.T. Spaniels Markprøvereglement Revideret april 2015 Klubben for F.T. Spaniels Markprøvereglement Revideret april 2015 Klubben for F.T. Spaniels Markprøvereglementet (revideret april 2015) 1 Formål Markprøverne skal være avlsvejledende med det overordnede

Læs mere

DOMMERINSTRUKTION 2018 for DKK s internationale og nordiske udstillinger

DOMMERINSTRUKTION 2018 for DKK s internationale og nordiske udstillinger DOMMERINSTRUKTION 2018 for DKK s internationale og nordiske udstillinger Det er vigtigt, at denne instruktion læses meget nøje, idet der kan være indført ændringer eller nye regler, siden du sidst fungerede

Læs mere

TAK - Nyhedsbrev september 2007

TAK - Nyhedsbrev september 2007 Dette nummer: Indhold af nyhedsbrevet:... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Nyt Billedarkiv... 1 Nyt fra bestyrelsen.... 1 Klubtøj... 1 Nye toilet faciliteter... 2 Konkurrencen fra sidste nummer... 2 Klubben

Læs mere