Royal Grass...hjemme i din have

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Royal Grass...hjemme i din have"

Transkript

1 Livsstil

2 ...hjemme i din have Du er åben over for tanken om, at installere Royal Grass kunstgræs derhjemme, elles ville du ikke læse denne brochure. Vi vil med denne brochure om Royal Grass gerne give dig indblik i hvorfor det er en god ide, at installere kunstgræs i netop din have, samt afklare eventuelle misforståelser, du måtte have med hensyn til at installere kunstgræs! Fordelene Du har sikkert en meget god fornemmelse af, hvor meget tid og energi det tager ikke blot at skabe en flot græsplæne, men også at holde en flot græsplæne. Royal Grass tilbyder utallige fordele: En smuk grøn græsplæne på alle tidspunkter - uden vand og med et minimum af vedligeholdelse. En græsplæne, der kan modstå intensivt brug uden at udvikle skaldede- eller brune pletter. Sælg blot din plæneklipper! Du skal aldrig slå græs igen. Du slipper også for besværet og udgifterne ved ukrudtsbekæmpelse, vertikalskæring, gødskning, eftersåning, samt vanding. Det bedste er, du kan installere kunstgræs, hvor almindelig normal græs ikke vil / kan vokse, i skyggen, under et tag eller endda på en balkon, en altan eller en tagterrasse. Royal Grass føles dejlig blød at røre ved og har en garanteret lang levetid.

3 Grøn er grøn, ikke? Kunstgræs har fået betydelig opmærksomhed i de senere år. Dette skyldes til dels brugen af kunstgræs på fodboldbaner. Men der er forskellige typer kunstgræs, nogle designet til sport og andre til private haver & offentlige rum. Disse produkter er meget forskellige. Royal Grass er specielt designet til haver og tagterrasser. Vi anbefaler derfor at du søger gode råd om og får nyttig viden om de forskellige typer af kunstgræs, som er til rådighed, så du med sikkerhed vælger den type græs, der bedst opfylder dine specifikke ønsker & behov. Vores hjemmeside indeholder detaljerede oplysninger om de forskellige typer af kunstgræs, som vi fra Royal Grass anbefaler til haver og tagterrasser. Ønsker I personlig rådgivning om kunstgræs, så tøv ikke med at kontakte en af vore forhandlere, som med glæde vil besvare dine spørgsmål.

4 ...valget er dit Denne brochure indeholder billeder af haver, der er blevet anlagt med forskellige udgaver af Royal Grass produkter. Hvilken type der egner sig bedst til din have, afhænger af dine personlige præferencer med hensyn til farver og blødhed. Naturligvis vil du få en bedre fornemmelse af græssets udseende og blødhed ved at røre ved produktet, frem for blot at se denne brochure. Faktisk er den bedste oplevelse at gå barfodet på græsset. Planlæg et besøg i et Royal Grass showroom for at opleve det ultimative kunstgræs! Hvilket kunstgræs / system der passer bedst til dine behov, det vil sige med eller uden sandfyld og eller mosbund, afhænger af hvor kunstgræsset skal installeres og intensiteten af græssets anvendelse. Hvis du vil være sikker på at vælge det rigtige produkt, kan du kontakte en af vores forhandlere for gratis rådgivning, inden du foretager dit køb.

5 Kunstgræs med sandfyld Kunstgræs uden (synligt) sand fyld Kunstgræs med lange strå fyldes typisk med kvarstsand eller andet infill materiale. Fyldmaterialet øger vægten af det kunstige græsdække. Det giver stabilitet og beskytter græsbunden under intensiv brug. Denne ekstra vægt holder kunstgræsset forsvarligt på plads og forhindrer at der opstår rynker eller folder under intensiv brug. Fyldmaterialet støtter også de langhårede kunstgræsser, så de forbliver oprejst. Royal Grass bruger kun sand for at opnå dette, da sand er et naturmateriale. Sandet er specielt udvalgt til dette formål og forbedrer det naturlige udseende af dit græs, da sandet har en dejlig jordbrun farve. Royal Grass sandfyldt kunstgræs er brugervenligt og kræver kun lidt vedligeholdelse. Et langt græsstrå kræver støtte. Dette kan løses ved at tilføje et lag af sand eller ved hjælp af en kruset fiber integreret i bunden af græsset. Disse krusede fibre, der normalt er lysere, giver et udseende af afsvedet græs eller mos i græsset. Disse græs typer kan anvendes til alle indendørs formål, hvor sandfyld ikke er hensigtsmæssigt. Som tidligere beskrevet er det ofte sand, som avendes til at beskytte græsset og give stabilitet. Kunstgræs med en kruset fiber i bunden kan også installeres med et tyndt lag af sand, hvis det ønskes. Dette øger græssets levetid og produktets stabilitet. I disse typer af græs, vil sandet blive indkapslet / skjult af de krusede fibre.

6 ...uanede muligheder Luksus, udseendet og fornemmelsen af velplejet grønt græs - altid, overalt og med et minimum af vedligeholdelse. Udlev din drøm om en have, en dejlig tagterrasse, et rent & sikker legehjørne til børnene eller innovativ tag dækning / grønne tage. Bliv inspireret af Royal Grass, med de uendelige muligheder. Royal Grass : ingen bøvl, men masser af fordele med grønt græs! Royal Grass...græsset til dig som ønsker den perfekte græsplæne. Royal Grass...det perfekte grønne underlag til din tagterrasse eller altan. Royal Grass...passer perfekt til din helt egen stil. Royal Grass...ideelt til områder hvor naturgræs ikke kan gro.

7 ...hjemme i din have Royal Grass kan i princippet lægges overalt. Der er kun et par betingelser, der skal være opfyldt for at sikre det bedst mulige resultat. En plan og fast overflade er vigtig for sikre at kunstgræsset, ligger godt og kan holde til at blive brugt (husk også afvanding). Lægning Lægning af kunstgræs kræver øvelse, ligesom med brolægning og murværk. Der skal tages højde for bundens beskaffenhed, afretning og tilpasning af højder, indarbejdning af afvanding, som passer til forholdene. Ved udlægningen af græsset skal der ligeledes tages højde for vejrets luner (blæst er ikke godt). Tilskæring & samling af græsset kræver akkuratesse og øvelse. Naturligvis afhænger sværhedsgraden af hvilken type græs der vælges og hvilket areal græsset skal tilpasses. Det bedste resultat opnås ved, at overlade arbejdet til professionelle fagfolk.

8 ...vi giver kvalitetsgaranti Siden etableringen i 2003, er Royal Grass blevet et førende mærke i innovativt kunstgræs. Produkterne fås nu i 30 lande verden over. Tusindvis af haveejere nyder allerede det daglig syn af Royal Grass. Måske du snart vil være en af dem! Som den førende på markedet, tager Royal Grass naturligvis ansvaret alvorligt, når det kommer til kvaliteten af vore produkter og socialt ansvarlige forretningsmetoder. Derfor tilbyder Royal Grass dig en kvalitetsgaranti. Den naturlige V-form Med denne græstype har Royal Grass forsøgt at efterligne det naturlige græsstrå. Naturlige græsstrå har et V-formet snit. En robust kerne, med en rygrad, som hjælper med at holde græsset oprejst. Resultatet er et utrolig naturtro kunstgræs. Det V-formede græs er et patenteret produkt fra Royal Grass. Det V-formede græs anbefales til alle have græsser. En komplet pakke Ved at vælge Royal Grass, får du en komplet pakke. Det gælder ikke kun kunstgræsset, men alle nødvendige materialer specielt udviklet til Royal Grass og designet til netop dette kunstgræs. Alle Royal Grass distributører har uddannede folk med forstand på anlæg af kunstgræs. Dette er din garanti for mange års glæde af din nye plæne. Powered by TenCate Royal Grass produceres i Holland. Græsset samles af kunstgræs fibre fremstillet af Royal TenCate i overensstemmelse med strenge kvalitetsstandarder som nøje overvåges. Royal Grass er stolte af at tilbyde det eneste kunstgræs produkt på markedet for have & landskab, som bærer powered by TenCate etiket. Dette er vores garanti til dig for et produkt af høj kvalitet med en troværdig oprindelse. Bæredygtigt kunstgræs Royal Grass er produceret med så lille en miljøpåvirkning som muligt og indeholder ikke stoffer, der er skadelige for hverken mennesker eller miljø. Vi er konstant på udkig efter nye produktionsmetoder, der vil resultere i et bedre og grønnere miljø. Vi betragter dette som vores personlige ansvar, både nu og i fremtiden. Garanteret Royal Grass Alle ovennævnte faktorer er med til at sikre Royal Grass garanti for en langvarig, smuk plæne. Takket være vores lange historie og erfaring, kan vi tilbyde en minimumsgaranti på 10 år på UV-stabilitet og misfarvning.

9 Vedligeholdelse Royal Grass sikrer dig mange års nydelse med et minimum af vedligeholdelse. Du vil naturligvis modtage en vedligeholdelses vejledning sammen med leveringen af græsset. Tips Hold græsset fri for snavs og blade. Fjern blade ved hjælp af en løvblæser eller løvrive. Fjern ukrudt med det samme for at forhindre frøspredning. Brug rent vand til at skylle evt. spild væk, såsom fra sodavand eller smeltet is. Børst græsset regelmæssigt med en hård kost. Undgå kontakt med varme materialer for at undgå smeltning. Mere information og svar på ofte stillede spørgsmål om vedligeholdelse kan findes på vores hjemmeside.

10 ...kontakt information For up-to-date information om vores produkter, anvendelse & vedligeholdelse, samt kunstgræs i almindelighed og en liste over forhandlere, kan du besøge vores hjemmeside på Hvis du ikke kan finde de oplysninger, du har brug for på vores hjemmeside, er du naturligvis velkommen til at sende en med dit spørgsmål til info@royal-grass.dk. Så vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt. For fotos og film, se også Facebook og YouTube. Link til de relevante sider findes på vores hjemmeside. Ønsker du/i et tilbud på kunstgræs, herunder installations omkostninger, hold dig da endelig ikke tilbage, kontakt den virksomhed, som du har modtaget denne brochure fra (se bagsiden). info@royal-grass.dk

11 Denne brochure er fra: Park & Landskab ApS Paderupvej 24, 8960 Randers SØ Tlf:

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea HardiePlank brædder HardiePanel plader - HardieLinea Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

HardiePlank Brædder i fibercement

HardiePlank Brædder i fibercement HardiePlank Brædder i fibercement www.cembrit.dk Fremtidens træværk Det suveræne alternativ til træbrædder HardiePlank brædder ligner til forveksling træ, men er fremstillet af miljøvenligt fibercement

Læs mere

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk Eternit PLAN Facadeplader i fibercement www.cembrit.dk Eternit PLAN er en stærk og smuk facadebeklædning, som kræver minimal vedligeholdelse. Eternit PLAN er velegnet til komplette facadeløsninger, men

Læs mere

Levende detaljer til dit hjem

Levende detaljer til dit hjem Gode rum Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve 2016/2017 www.moelven.dk Træ en del af naturen Tag et stykke af naturen, og skab nye, gode rum med et levende materiale. Interiørprodukter i massivt

Læs mere

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER.

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. 1 2 EN SKARP HJERNE FIK EN GENIAL IDÉ. Vores historie begyndte i 70 erne, da den første patentansøgning blev indleveret. Året efter var

Læs mere

Klassisk Teak Siden 1996

Klassisk Teak Siden 1996 Klassisk Teak Siden 1996 2014 Teaktræets naturlige olier gør det meget anvendeligt på udsatte steder, samt resistent overfor mug og skadedyr. Teak er holdbart, selv når det ikke behandles med olie eller

Læs mere

1 PLANS OG 2 PLANS FRITLIGGENDE LUKSUS BOLIGER I TOPKVALITET

1 PLANS OG 2 PLANS FRITLIGGENDE LUKSUS BOLIGER I TOPKVALITET - gør boligdrøm til drømmebolig PRIS BOMBE! ALDRIG SET BILLIGERE! BYGGERI I ABSOLUT TOPKVALITET! EKSKLUSIV FUNKIS DESIGN I TOPKLASSE 105 TIL 140 KVM GREENGARDENWHITE,FARUM 1 PLANS OG 2 PLANS FRITLIGGENDE

Læs mere

SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN

SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN TAG ANSVAR FOR FREMTIDEN Som forbrugere i dagens Danmark er vi så privilegerede at have muligheden for at gøre en stor forskel for miljøet.

Læs mere

Nede i køkkenet er mor ved at lave morgenmad. Godmorgen, råber Sille og er allerede på vej ud i haven. Hov, hov, griner mor, ikke så hurtigt, du skal

Nede i køkkenet er mor ved at lave morgenmad. Godmorgen, råber Sille og er allerede på vej ud i haven. Hov, hov, griner mor, ikke så hurtigt, du skal I dag er en god dag. Det kan Sille mærke lige så snart, hun vågner. Solen skinner nemlig, og hvis der er noget, Sille kan lide, så er det solskinsvejr. Så kan man nemlig komme ud og lege, og man kan blive

Læs mere

FalcoLinea FALCOLINEA. FalcoLinea er en ny serie i et moderne og spændende design forenet med et robust

FalcoLinea FALCOLINEA. FalcoLinea er en ny serie i et moderne og spændende design forenet med et robust FalcoLinea FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM FALCOLINEA FalcoLinea er en ny serie i et moderne og spændende design forenet med et robust og enkelt udseende. Der anvendes alene FSC mærket hårdttræ på bænken,

Læs mere

Dansk kvalitet. Designradiatorer. www.tvs.dk. TVS Totale Varmesystemer A/S Jyllandsvej 4-6 DK-5400 Bogense Tlf. +45 64 81 37 05

Dansk kvalitet. Designradiatorer. www.tvs.dk. TVS Totale Varmesystemer A/S Jyllandsvej 4-6 DK-5400 Bogense Tlf. +45 64 81 37 05 Dansk kvalitet Designradiatorer www.tvs.dk TVS Totale Varmesystemer A/S Jyllandsvej 4-6 DK-5400 Bogense Tlf. +45 64 81 37 05 DANO 9 HVID DANO 12 BLANKCHROM DANO 15 HVID Vi henviser til TVS prisliste for

Læs mere

ERHVERVSTÆPPER VEJLEDNING TIL RENGØRING OG VEDLIGEHOLD FLOTTE TÆPPER I MANGE ÅR

ERHVERVSTÆPPER VEJLEDNING TIL RENGØRING OG VEDLIGEHOLD FLOTTE TÆPPER I MANGE ÅR ERHVERVSTÆPPER VEJLEDNING TIL RENGØRING OG VEDLIGEHOLD FLOTTE TÆPPER I MANGE ÅR VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING FOR FLETCO ERHVERVSTÆPPER : 2 INDHOLD: Et rent tæppe gør en forskel... 3 Undgå at tæppet bliver

Læs mere

Alcoa Dura-Bright fælge. Flot udseende - nem vedligeholdelse

Alcoa Dura-Bright fælge. Flot udseende - nem vedligeholdelse Alcoa Dura-Bright fælge Flot udseende - nem vedligeholdelse Alcoa Dura-Bright fælge med XBR -teknologi Den slidstærke overflade, der rengøres med sæbe og vand Nu kan dine fælge tage sig allerbedst ud med

Læs mere

MILJØMENTOR LAV DIN EGEN FILM M AR IAGERFJORD KO M M U N E

MILJØMENTOR LAV DIN EGEN FILM M AR IAGERFJORD KO M M U N E MILJØMENTOR LAV DIN EGEN FILM MILJØMENTOR HVAD ER EN MILJØMENTOR? En mentor er en erfaren person, som gennem rådgivning, sparring, vejledning, coaching og feedback deler ud af sin erfaring og sine kompetencer

Læs mere

- Sponsoroplæg - Nonamedrifting. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Nonamedrifting. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Nonamedrifting 8530 Hjortshøj Motorsport - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/nonamedrifting Intro Driftkøre

Læs mere

Askebægre ASKEBÆGRE. Falco tilbyder i sit program for byrumsinventar naturligvis også askebægre. Askebægre

Askebægre ASKEBÆGRE. Falco tilbyder i sit program for byrumsinventar naturligvis også askebægre. Askebægre Askebægre FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM ASKEBÆGRE Falco tilbyder i sit program for byrumsinventar naturligvis også askebægre. Askebægre fra Falco stilles i stigende grad op ved offtenlige bygninger,

Læs mere

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk BELÆGNINGSSTEN www.rc-beton.dk RC Beton er en af landets største leverandører af betonbelægninger. Vi værdsætter et stærkt samarbejde, og det er vores mål at levere den bedste service og kvalitet til vores

Læs mere

Holmegaard Høj Den perfekte bolig

Holmegaard Høj Den perfekte bolig Holmegaard Høj Den perfekte bolig SMUKKE RÆKKEHUSE I NATURSKØNT OMRÅDE Billeder af bygningerne er ikke rigtige fotografier, men 3D-visualiseringer, da de ikke er færdigbygget. Der tages forbehold for ændringer

Læs mere

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDEMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDEMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDEMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Løftemagneter Svejsemagneter Magnetkroge i krom Magnetkroge i kunststof Magnetkroge

Læs mere

vi er til for dig Men måske synes du, det bedste er, at vi er lokale og derfor kender dit område og kan rykke hurtigt ud.

vi er til for dig Men måske synes du, det bedste er, at vi er lokale og derfor kender dit område og kan rykke hurtigt ud. Dit Lok a L valg e vi er til for dig er du kommet til et tidspunkt i dit liv, hvor du har brug for hjælp til at klare hverdagens praktiske gøremål eller din egen personlige pleje så er hjælpen nær. Hos

Læs mere

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande Langspændsreol Stærk, holdbar og alsidig - Langspændsreoler giver dig helt nye muligheder for opbevaring

Læs mere

eller hvis det er børnecykler der parkeres. Der er indbygget tagrende i overdækningen.

eller hvis det er børnecykler der parkeres. Der er indbygget tagrende i overdækningen. FalcoGamma FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM FALCOGAMMA Designet på FalcoGamma er inspireret af det græske tegn gamma (γ). Stolperne i siderne bærer det flotte buede tag, som dækkes af en 4 mm tyk transparent

Læs mere

Bevaring af værdierne

Bevaring af værdierne Bevaring af værdierne Plejevejledning til dine parkettmanufaktur-gulve Værdifuld. Parkettmanufaktur tilbyder dig kvalitetsgulve af udsøgte træsorter, der med stor kærlighed til detaljen og viljen til perfektion

Læs mere

Faber markiser. et luksusliv i skyggen

Faber markiser. et luksusliv i skyggen Faber markiser et luksusliv i skyggen Et luksusliv i skyggen Lad det være sagt med det samme: En markise på terrassen, altanen eller vinduespartierne er luksus. Derfor kræver det også en overvejelse eller

Læs mere

Solbeskyttelse. de seneste år skyldes overdreven solbadning. Pas på solen. Den voldsomme stigning i hud- og modermærkekræft

Solbeskyttelse. de seneste år skyldes overdreven solbadning. Pas på solen. Den voldsomme stigning i hud- og modermærkekræft Solbeskyttelse Pas på solen. Den voldsomme stigning i hud- og modermærkekræft de seneste år skyldes overdreven solbadning og brug af solarium. Men der er andet end solcreme, der kan beskytte din hud. Nyd

Læs mere

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden.

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. TM Originale PFAFF 9-mm-sømme! expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. Opdag dit potentiale, og oplev en ny dimension inden for syning Søger du ny inspiration,

Læs mere

Professional Products.... produktiviteten er mere end synlig

Professional Products.... produktiviteten er mere end synlig Professional Products... produktiviteten er mere end synlig Produktivitet Professionel rengøring udføres af men -nesker, der har høje krav til produktivi- tet. Der er et konstant omkostnings-pres, som

Læs mere

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl MOOLA - sundhed for krop & sjæl Velkommen til MOOLA Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl sundhed for krop & sjæl Information og inspiration til en sund krop,

Læs mere

NORDIC PLATFORMS KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN

NORDIC PLATFORMS KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN www.nordicplatform.dk S KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN AIRSTEPS er et nyudviklet stilladsdæk produceret i komposit af Nordic Platform. AIRSTEPS er utroligt stærke, lette og opfylder alle krav

Læs mere

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Plej plænen... Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Bosch Indego robotplæneklipper med effektiv»logicut TM «navigation og automatisk kortlægning for hurtig, nem installation og effektiv klipning

Læs mere

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER HVORFOR SKAL JEG VÆLGE RECYCLING PLAST? BY BANG får leveret recycklingplast fra GovaPlast, som er markedsleder i Belgien. Recyclingplast

Læs mere

Vedligeholdelsesvejledning

Vedligeholdelsesvejledning Drift & Vedligehold. Kviste Kompaniet Vesterbæk. Vedligeholdelsesvejledning (I denne vejledning vil Kviste Kompagniet Vesterbæk være benævnt KKV) Tyndpladebeklædninger Hvis kvisten er beklædt med zink/kobber/aluminium

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Liv og grønt miljø på toppen af Birkegade

Liv og grønt miljø på toppen af Birkegade Liv og grønt miljø på toppen af Birkegade Byens Netværk 05.11.10 Tekst og foto: Stine Vejen Eriksen Det er blot to måneder siden, at Byens Netværk besøgte den nye grønne tagterrasse på Birkegade. Projektet

Læs mere

En legendes anatomi TÆNGER

En legendes anatomi TÆNGER RIDGID -rørtænger er verdensberømte for deres uovertrufne robusthed og driftsikkerhed. Den originale, kraftige rørtang, der er afbildet herunder, har vundet tillid blandt fagfolk inden for rørarbejde i

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

Gyptone BIG Curve. Buede akustiske lofter der ikke begrænser kreativiteten. Buede hvælvede lofter uden synlige samlinger og skinnesystemer.

Gyptone BIG Curve. Buede akustiske lofter der ikke begrænser kreativiteten. Buede hvælvede lofter uden synlige samlinger og skinnesystemer. Gyptone BIG Curve Buede akustiske lofter der ikke begrænser kreativiteten Buede hvælvede lofter uden synlige samlinger og skinnesystemer. Gyptone BIG Curve leveres i standardmønstrene Line 6, Quatrro 41,

Læs mere

isabellas Forny Forårsmenu Vild med hverdagen Besøg et paradis af roser bag med ny inspiration pandekager og godt brød

isabellas Forny Forårsmenu Vild med hverdagen Besøg et paradis af roser bag med ny inspiration pandekager og godt brød Vild med hverdagen isabellas Nr. 1 13. FEBRUAR 25. MARTS 2012 kr. 59,95 Besøg vores shop på isabellas.dk Haven Forny Dyrk de dejligste kartofler Tiltræk sommerfuglene Anlæg et bed i skyggen isabellas fylder

Læs mere

paustian: MERA forstår vores forretning

paustian: MERA forstår vores forretning paustian: MERA forstår vores forretning Paustian er afhængig af et virksomhedssystem, der giver overblik og som er bygget af folk med forretningsforståelse og evne til at skræddersy de enkelte dele på

Læs mere

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS - Spændende aktiviteter for firmaer, foreninger og grupper OPLEVELSER OG EVENTS Har I brug for fælles oplevelser, der kan ryste venner, kollegaer og afdelinger sammen eller

Læs mere

Be inspired by Danish Design... Caring for. the environment. - and your economy. Water Save

Be inspired by Danish Design... Caring for. the environment. - and your economy. Water Save Be inspired by Danish Design... Caring for the environment - and your economy Damixa tænker miljøet ind i alle aktiviteter. Det er moderne at være en grøn virksomhed, men hos Damixa handler det om gode

Læs mere

Nyd ferieparadiset i din egen have med et svømmebassin fra Welldana

Nyd ferieparadiset i din egen have med et svømmebassin fra Welldana Nyd ferieparadiset i din egen have med et svømmebassin fra Welldana ACHENSEE Achensee er et rigtig luksusbassin. Bassinet leveres som et komplet byggesæt bestående af styroporsten, som er fremstillet af

Læs mere

Et flot blad inden for rækkevidde. Sådan bliver det nemt at kommunikere

Et flot blad inden for rækkevidde. Sådan bliver det nemt at kommunikere Et flot blad inden for rækkevidde Sådan bliver det nemt at kommunikere Vis, hvad det er, der gør Deres forening til noget særligt Se på: www.smic.nl SMIC i fokus: En introduktion Vil De vise, hvad det

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU!

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Vi har atter lånt Danske Bank bygningen, for endnu engang at illustrere hvad bygningen kan bruges til. Denne gang er det en kombination af Åbent Hus, høstmarked

Læs mere

Den gode kemi Koncept Innovation Service

Den gode kemi Koncept Innovation Service Den gode kemi Koncept Innovation Service Det skal være let for dig at holde styr på rengøringen! Vi sørger for, at du kan samle det hele et sted. Der skal nemlig være ren kemi mellem os, når vi laver en

Læs mere

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler Vedligeholdelse 1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler 2 Teak Teaktræ er særligt velegnet til udendørs brug, fordi det har et naturligt indhold af olie

Læs mere

Træbeskæring uden brug af stige. Arbejd sikkert med begge ben på jorden

Træbeskæring uden brug af stige. Arbejd sikkert med begge ben på jorden Træbeskæring uden brug af stige Arbejd sikkert med begge ben på jorden WOLF-Garten bruger ikke stiger! Ved at arbejde med begge ben på jorden, vil du eliminere risikoen for at falde ned. Sig farvel til

Læs mere

Legemiljø. www.silvan.dk

Legemiljø. www.silvan.dk Legemiljø 2007 www.silvan.dk Park er vores eget mærke indenfor alle vores legemiljø-produkter Der findes mange timers leg i Parks 2007 sortiment. Dine børn vil elske at klatre rundt på stativerne eller

Læs mere

Værdi kr 25,- LADY. Minerals. Kalkmaling. God smag fortjener det bedste

Værdi kr 25,- LADY. Minerals. Kalkmaling. God smag fortjener det bedste Værdi kr 25,- LADY Minerals Kalkmaling God smag fortjener det bedste NYHED HENTET IND FRA NATUREN FOR AT SKABE RUM MED SMUKKE, KALKEDE VÆGGE OG ET UNIKT FARVEUDTRYK FORSIDE VÆG: LADY 1623 MARRAKESH DENNE

Læs mere

AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser

AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser Væg racks Micro racks Gulv racks PC Væg racks PC Gulv racks Server racks Udnyt AM-Rack vores Din foretrukne erfaring leverandør til

Læs mere

AC Anneks R U M T I L F R I H E D

AC Anneks R U M T I L F R I H E D AC Anneks R U M T I L F R I H E D HVEM ER VI? Med mange års erfaring inden for tømrerfaget har AC Byg udvidet sin strategi med at bygge enkle og unikke kvalitetsannekser med mange anvendelsesmuligheder

Læs mere

STRANDBYGAARD GRAFISK A/S

STRANDBYGAARD GRAFISK A/S DIN TRYKSAGSLEVERANDØR STRANDBYGAARD GRAFISK A/S 4 nøgleord ERFARING: Vort fundament er erfarne og engagerede medarbejdere på alle nøgleområder KVALITET: Vi søger at give kunden lidt mere, end der forventes

Læs mere

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik SORTIMENTSÆSKER Orden og overblik 2 Boxxser raaco sortimentsæsker... orden og overblik raacos æskesortiment er skabt til dig, som er bevidst om glæden ved systematik, der giver overblik. De praktiske æsker

Læs mere

2 Purus Line et design der ses

2 Purus Line et design der ses 3. UDGAVE Purus Line & Purus Corner Et design der ses Funktioner du kan stole på Frihed i indretningen Største vandtæthed ved montering Nu også ekstra lav byggehøjde 2 Purus Line et design der ses PURUS

Læs mere

Malet. Høstet. Dyrket DANMARK. Vi bager med mel af korn, der er GRATIS TIL DIG DIREKTE FRA MARKEN FRA JORD TIL BORD DANSK TAPAS

Malet. Høstet. Dyrket DANMARK. Vi bager med mel af korn, der er GRATIS TIL DIG DIREKTE FRA MARKEN FRA JORD TIL BORD DANSK TAPAS GRATIS TIL DIG Vi bager med mel af korn, der er Dyrket Høstet Malet DANMARK DANSK TAPAS Smagen af danske specialiteter til brød bagt med dansk mel FRA JORD TIL BORD Valsemøllen følger kornet hele vejen

Læs mere

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDESYSTEMER MAGNITIZING YOUR FUTURE

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDESYSTEMER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDESYSTEMER MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Magneter til løftefunktion Magneter til svejsning Magnetkroge i krom Magnetkroge

Læs mere

HEGN OG LÅGER TIL HAVE NYHED!

HEGN OG LÅGER TIL HAVE NYHED! HEGN OG LÅGER TIL HAVE NYHED! Nye låger til have og indkørsel Havehegn i træ og net Hegn og udstyr til hund NYHED! FLOT OG HELT TÆT - Lund Lund hegnet er kendetegnet ved de særlige lægteprofiler, som giver

Læs mere

AUREM HØRECENTER. NØRREGADE 31 9000 AALBORG 65742001 WWW.AUREM.DK. En unik guide til at Få bedre hørelse. "når din hørelse er vigtig"

AUREM HØRECENTER. NØRREGADE 31 9000 AALBORG 65742001 WWW.AUREM.DK. En unik guide til at Få bedre hørelse. når din hørelse er vigtig 2016-2017 1. udgave Aurem AUREM HØRECENTER. NØRREGADE 31 9000 AALBORG 65742001 WWW.AUREM.DK En unik guide til at Få bedre hørelse "når din hørelse er vigtig" ET HØRETAB KAN VÆRE MERE SYNLIGT END ET HØREAPPARAT!

Læs mere

Sigma Farvekollektioner

Sigma Farvekollektioner Sigma Farvekollektioner SÅDAN. SIGMA. Alt hvad du har brug for til at skabe førsteklasses farveresultater. Sigma Coatings er en del af verdens næststørste malingsproducent, PPG Industries. Det Pitsburgh

Læs mere

Et krystalklart valg for dig, der bygger grønt. KOLJERN er en del af FOAMGLAS www.koljern.se

Et krystalklart valg for dig, der bygger grønt. KOLJERN er en del af FOAMGLAS www.koljern.se Et krystalklart valg for dig, der bygger grønt KOLJERN er en del af FOAMGLAS www.koljern.se Fundamenter, vægge, tage, dæk... Førende global teknologi til bæredygtigt byggeri. Den højeste miljømæssige ydelse

Læs mere

new dimensions Ude- og indeaktiviteter under samme lette tag

new dimensions Ude- og indeaktiviteter under samme lette tag Ude- og indeaktiviteter under samme lette tag Innovative løsninger med limtræ og membran FlexCover forhandler det patenterede let-hal system Space Wood fra det italienske firma Wood System, som har mere

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

KVALITETS PLAST INSPIRATION PRODUKTER I RECYCLINGPLAST

KVALITETS PLAST INSPIRATION PRODUKTER I RECYCLINGPLAST KVALITETS PLAST INSPIRATION PRODUKTER I RECYCLINGPLAST HVORFOR ANVENDE RECYCLINGPLAST? UENDELIGE MULIGHEDER MED PLAST BY BANG får leveret recycklingplast fra Govaerts, som er markedsleder i Belgien. Recycklingplast

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse: Angiv andre ting du er tilfreds med som fjernvarmeforbruger

Spørgeskemaundersøgelse: Angiv andre ting du er tilfreds med som fjernvarmeforbruger Spørgeskemaundersøgelse: Angiv andre ting du er tilfreds med som fjernvarmeforbruger 1. Alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds 2. At alt bare altid fungere. 3. At de kommer når vi kalder 4. At der altid

Læs mere

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG EN E-BOG FRA MIG TIL DIG 8 GYLDNE GENVEJE TIL MERE ALENETID UDEN DÅRLIG SAMVITTIGHED. Apropos børn, så har vi sammen smukke Aia på 6 år, charmerende Villads på 3 år og bedårende Vega på 1 år. 3 verdensstjerner

Læs mere

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder.

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Haveforeningen Anno 1982 27. årgang September 2010 Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Og det er al den jord, jeg har, og

Læs mere

Velkommen. til vejlefjord...

Velkommen. til vejlefjord... Velkommen til vejlefjord... Naturen her er smilende......og af enestående skønhed, skrev grundlæg geren i 1894 om Vejlefjords placering. Det oprindelige sanatorium, der løbende har udviklet sig, rummer

Læs mere

Læse og Skrive Aftale. Til grundskolen

Læse og Skrive Aftale. Til grundskolen Læse og Skrive Aftale Til grundskolen Sæt læsningen fri, slip skrivningen løs Indhold Læse og Skrive Aftale - til grundskolen 3 CD-ORD 4 Skanread 5 Stemmer 5 IntoWords 6-7 Om MV-Nordic MV-Nordic har igennem

Læs mere

Nyhedsposten. Rystesammentur. i Gedesby. Og så lige En uge på Rhodos

Nyhedsposten. Rystesammentur. i Gedesby. Og så lige En uge på Rhodos Nyhedsposten Oktober 2009 Rystesammentur i Gedesby Og så lige En uge på Rhodos Læs også om: Hvordan det er at flytte til Vestervang Hvordan det var at gå på 1. årgang Månedens elever Kollegiet på rystesammentur

Læs mere

AAG Faldfliser. Sikkerhed kombineret med design. En viden til forskel En verden af muligheder En rentabel løsning

AAG Faldfliser. Sikkerhed kombineret med design. En viden til forskel En verden af muligheder En rentabel løsning AAG Faldfliser Sikkerhed kombineret med design AAG Faldfliser AAG s faldfliser opfylder alle gældende krav, normer og standarder til faldunderlag under legeredskaber. Systemet er overbevisende med sin

Læs mere

Telte til enhver lejlighed

Telte til enhver lejlighed Foldetelte katalog 2015 Hexagon Er vandtæt Teltdug er fremstillet af 100% polyester stof med en PVC behandling på én side og en UV beskyttelse. Dugens vægt er 300 g/m 2. Er helaluminium Ideel mekanisk

Læs mere

HOLBERGKVARTERET. oldfuxvej 6 PARCELHUS. bygget 1939

HOLBERGKVARTERET. oldfuxvej 6 PARCELHUS. bygget 1939 HOLBERGKVARTERET oldfuxvej 6 PARCELHUS bygget 1939 1 Jeg vil forskønne, forbedre og bevare... Jeg har netop renoveret dette smukke parcelhus fra 1939 samt anlagt haven. Godt hjulpet af svigerfar og Google

Læs mere

ESSENTIAL SERVICES NYT FRA BANG & OLUFSEN SERVICE CONCEPT. Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale

ESSENTIAL SERVICES NYT FRA BANG & OLUFSEN SERVICE CONCEPT. Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale NYT SERVICE CONCEPT fra Bang & Olufsen giver dig fuld tryghed ESSENTIAL SERVICES FRA BANG & OLUFSEN Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale www.bang-olufsen.com

Læs mere

Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf. 97 38 45 00 tilbud@dana-vinduer.dk www.dana-vinduer.dk. Vinduer og døre i Træ/Alu

Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf. 97 38 45 00 tilbud@dana-vinduer.dk www.dana-vinduer.dk. Vinduer og døre i Træ/Alu Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf. 97 38 45 00 tilbud@dana-vinduer.dk www.dana-vinduer.dk Godt dansk håndværk og ansvarlighed Vinduer og døre i Træ/Alu DANSK PRODUCEREde træ/alu vinduer og døre lever op til

Læs mere

FREMTIDENS ENERGI Lærervejledning til modul 4. Goddag til fremtiden

FREMTIDENS ENERGI Lærervejledning til modul 4. Goddag til fremtiden FREMTIDENS ENERGI Lærervejledning til modul 4 Goddag til fremtiden Indledning Undervisningsmodul 4 fremtidsperspektiverer og viser fremtidens energiproduktion. I fremtiden er drømmen hos både politikere

Læs mere

DESIGN 9077 Hvid præget struktur LOFT OG VÆG PANELER. www.wallmann.dk

DESIGN 9077 Hvid præget struktur LOFT OG VÆG PANELER. www.wallmann.dk DESIGN 9077 Hvid præget struktur LOFT OG VÆG PANELER EASY Loftpanel, Budget EASY to install PANEL EASY Budget, 6 mm Limfrit loft i MDF med folie, som nemt kan aftørres. Kan anvendes i vådrum med tændt

Læs mere

tegning NATUREN PÅ KROGERUP

tegning NATUREN PÅ KROGERUP tegning NATUREN PÅ KROGERUP På Krogerup lægger vi stor vægt på, at det økologiske landbrug arbejder sammen med naturen. Blandt andet derfor bruger vi i det økologiske landbrug ikke sprøjtegifte og kunstgødning.

Læs mere

Kampen om at producere bæredygtigt er gået ind. Bæredygtighed er et plus-ord, som alle er enige om rummer noget godt.

Kampen om at producere bæredygtigt er gået ind. Bæredygtighed er et plus-ord, som alle er enige om rummer noget godt. Kampen om at producere bæredygtigt er gået ind. Bæredygtighed er et plus-ord, som alle er enige om rummer noget godt. Det er ikke længere et spørgsmål OM bæredygtighed - men om HVORDAN bæredygtighed. For

Læs mere

Gode råd til flot og miljøvenlig tekst og grafik.

Gode råd til flot og miljøvenlig tekst og grafik. VIEWNET PYLONER OG SKÆRME Gode råd til flot og miljøvenlig tekst og grafik. ARKITEKTONISKE INFORMATIONS-, MEDIE- & WAYFINDINGSYSTEMER - WWW.VIEWNET.DK - ALL RIGHTS RESERVED Velkommen til en ny og spændende

Læs mere

FalcoTel FALCOTEL. Serien FalcoTel er en af de bedst sælgende modeller. Fordelene ved denne serie er

FalcoTel FALCOTEL. Serien FalcoTel er en af de bedst sælgende modeller. Fordelene ved denne serie er FalcoTel FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM FALCOTEL Serien FalcoTel er en af de bedst sælgende modeller. Fordelene ved denne serie er at den er konstrueret så den ikke behøver at støtte taget i fronten.

Læs mere

Park & Vejservice en del af Viborg Kommune

Park & Vejservice en del af Viborg Kommune Park & Vejservice en del af Viborg Kommune Park & Vejservice Viborg Kommune Tlf.: 87 87 53 53 E mail: parkogvejservice@viborg.dk Katmosevej 4 8, 8800 Viborg DIN KOLLEGA I KOMMUNEN Park & Vejservice er

Læs mere

Mad- og måltidspolitik. - til borgere i Viborg Kommune

Mad- og måltidspolitik. - til borgere i Viborg Kommune Mad- og måltidspolitik - til borgere i Viborg Kommune 2 Forord Kære borger i Viborg Kommune Jeg er stolt over at kunne præsentere de nye politiske mål, som byrådet har vedtaget for vores tilbud på mad-

Læs mere

Vejledning til Photofiltre nr. 117 Side 1

Vejledning til Photofiltre nr. 117 Side 1 Side 1 I denne vejledning skal vi bruge 7 billeder som skal sættes ned i størrelse. Bagefter sættes de sammen 3 i den ene rækker og 4 i den anden. Til sidst sættes de 2 rækker sammen så det er som en collage.

Læs mere

ELCYKLER 2016. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123td45

ELCYKLER 2016. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123td45 ELCYKLER 2016 BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123td45 INDHOLDSFORTEGNELSE > REPTILA 1000 BOSCH DAME > LUX CW MED CENTERMOTOR (400 WH) > GEPIDA 27,5 BOSCH PERFORMANCE LINE > GEPIDA 27,5 BOSCH

Læs mere

Friere råderet Afdeling 5. Tranekær 2-44, Kildevej 2-10 & 20-34, Bag hækken 1-18 & 13-34 og Ved jernbanen 2-12

Friere råderet Afdeling 5. Tranekær 2-44, Kildevej 2-10 & 20-34, Bag hækken 1-18 & 13-34 og Ved jernbanen 2-12 Friere råderet Afdeling 5 Tranekær 2-44, Kildevej 2-10 & 20-34, Bag hækken 1-18 & 13-34 og Ved jernbanen 2-12 Sundby-Hvorup Boligselskab informerer Friere råderet Nye regler udvider dine muligheder for

Læs mere

HardiePlank. Brædder. www.cembrit.dk

HardiePlank. Brædder. www.cembrit.dk HardiePlank Brædder www.cembrit.dk Smukt som træ med fibercements fordele Det suveræne alternativ til træbrædder HardiePlank brædder har samme struktur og udseende som træbrædder, men er fremstillet af

Læs mere

INSPIRATION 2008 MERE END BARE BETON

INSPIRATION 2008 MERE END BARE BETON INSPIRATION 2008 MERE END BARE BETON 2008 - MERE END BARE BETON Farum Beton byder velkommen til et nyt år, med masser af inspiration til udendørs hygge. Der er flere klassikere, men vi har ikke siddet

Læs mere

Den levende jord o.dk aphicc Tryk: www.gr

Den levende jord o.dk aphicc Tryk: www.gr Den levende jord Brug det afklippede græs som jorddække i bedene. Foto: Mette Kirkebjerg Due. I naturen er jorden sjældent nøgen. Er det mindste vil naturen hurtigt dække det i et kludetæppe af GIV JORDEN

Læs mere

NYHED! Gyptone Quattro 70

NYHED! Gyptone Quattro 70 NYHED! Akustiske lofter og vægge med fine perforeringer NYHED! Rene, lyse overflader med behagelig lyd Skab æstetiske omgivelser med et behageligt lydmiljø. Den nye serie gør det muligt at designe rum

Læs mere

Juni 2009 2.132 DK ivarplank. Få mere fritid. stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse...

Juni 2009 2.132 DK ivarplank. Få mere fritid. stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse... Juni 2009 2.132 DK ivarplank Få mere fritid stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse... ivarplank fibercement med mini Med ikilauta ivarplank er er det det slut med at bruge kostbar fritid og

Læs mere

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning.

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. 3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. Uneo Maxx og Uneo fra Bosch. Verdens mindste borehamre med pneumatisk slagværk til hamring,

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm Toilet Ifö Sign Ifö Sign 7322 Side 3 Skandinavisk design og

Læs mere

super tilbud Tilbudspris: 195.000 kr. 23 maskiner - én pris Nypris: 320.000 kr. SPAR: 125.000 kr. Garanti Kvalitet Spar penge

super tilbud Tilbudspris: 195.000 kr. 23 maskiner - én pris Nypris: 320.000 kr. SPAR: 125.000 kr. Garanti Kvalitet Spar penge super tilbud Mærke: Elite Fitness Incline press Twist machine Fly/rear delt machine Gluteus machine Lateral raise Triceps machine Scott bench 195.000 kr. 23 maskiner - én pris Nypris: 320.000 kr. SPAR:

Læs mere

TA ANSVAR. - det har vi gjort

TA ANSVAR. - det har vi gjort TA ANSVAR - det har vi gjort TA ANSVAR er en dansk mærkningsordning, hvis idé er at forbedre levevilkårene for verdens fattige arbejdere ved blandt andet at sikre dem en anstændig pris for deres produktion

Læs mere

CAMPINGTÆPPER, MÅTTER, MADRASSER MED MERE...

CAMPINGTÆPPER, MÅTTER, MADRASSER MED MERE... CAMPINGTÆPPER, MÅTTER, MADRASSER MED MERE... Få opgraderet din campingvogn hos AnnTex med det originale campingtæppe AnnTex skræddersyer tæppet til din campingvogn Anntex tæppesæt fås i tre kvaliteter,

Læs mere

NY UDSIGTSVILLA STRANDVEJEN 49 7120 VEJLE ØST BREDBALLE GREENFLAKE 14

NY UDSIGTSVILLA STRANDVEJEN 49 7120 VEJLE ØST BREDBALLE GREENFLAKE 14 NY UDSIGTSVILLA STRANDVEJEN 49 7120 VEJLE ØST BREDBALLE GREENFLAKE 14 Strandvejen 49 Grunden er på 910 m² og fra den nye villa er der udsigt over fjorden og Vejle bakker. Strandevejen hører til det mondæne

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

Dantek BiblioMatik Den pædagogiske biblioteksløsning

Dantek BiblioMatik Den pædagogiske biblioteksløsning 4 Dantek BiblioMatik Den pædagogiske biblioteksløsning Dantek A/S Vestergade 41 8600 Silkeborg Tlf. 86 80 30 99 info@dantek.dk www.dantek.dk Dantek BiblioMatik Den pædagogiske biblioteksløsning Først og

Læs mere

Bolighuset for alt udenom... Få dig et ekstra rum i det fri

Bolighuset for alt udenom... Få dig et ekstra rum i det fri Få dig et ekstra rum i det fri Velkommen Selvom det danske vejr er lunefuld, kan du godt nyde det året rundt, uden at bekymre dig om vejrudsigten. Med en overdækket terrasse, udestue, glastilbygning eller

Læs mere