Ikast den 19. marts 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ikast den 19. marts 2014"

Transkript

1 Ikast den 19. marts 2014 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2014, afholdt i perioden marts 2014 hos henholdsvis Holmsland GU, Roslev IK, Hammerum IF, Holstebro Boldklub og Filskov IF. Først og fremmest skal der fra FCM Klubsamarbejdets og FC Midtjyllands side lyde en stor TAK for det imponerende fremmøde til forårets områdemøder. Det er intet mindre end fantastisk endnu engang at møde så mange engagerede ledere fra vore samarbejdsklubber Referat af møderne 1. Velkomst og præsentation Der blev givet en præsentation af aftenens program og herunder var der praktiske informationer fra værtsklubben. 2. Debatoplæg 110% FC Midtjylland Hvordan kan I som samarbejdsklub udvise helt ekstraordinær god opbakning på MCH Arena i foråret 2014? Hvordan kan dette blive 110% FCM? Der blev lagt op til debat vha. debatspørgsmål, hvor klubberne efterfølgende skulle ideudveksle i grupper med henblik på hvorfor vi bliver 10% flere til ALLE kampe på MCH Arena fra samarbejdsklubberne. Hvordan FC Midtjylland bliver mere synlige i klubberne/byerne, og hvordan man som samarbejdsklub kan udvise helt ekstraordinær god opbakning på MCH Arena i foråret 2014? Hvordan kan dette blive 110% FCM? Idéudveksling blandt klubberne Område 1 - Mere fokus på de kedelige kampe. - Arranger et FCM tog fra Thisted til Herning (kører gennem hele regionen), hvilket vil være et godt PR-stunt. Lav det et par gange om året, hvor man muligvis laver et samarbejde med Arriva. Det er umiddelbart svært at motivere vores ungdomsspillere/forældre til at køre de 140 km til MCH Arena (fra Thisted). - Lave nogle faste busture, som stopper i nogle af de større byer ned gennem regionen. - Inviter fx alle U12 drenge til ned til en bestemt kamp og sæt dem sammen på tilskuerpladserne. - Fortsætte med at lave plakater, som kan hænge rundt om i klubberne + deres by. - Lave et Facebook opslag i starten af ugen, hvor FC Midtjylland har en hjemmekamp. I opslaget skal der helt enkelt stå kamp og dato, så man nemt ser dette.

2 Samarbejdsklubbernes inspiration til hinanden: - Sørge for at klubkortene er synlige i klubben. - Sørge for at billetkoderne bliver brugt i klubberne. Område 2 - Blive ved at benytte sig af plakater. - Der kan muligvis laves konkurrencer på plakaterne til børn. - Kan man have en rabatkode via plakaterne på eksempelvis 10%? - Der sendes fra FC Midtjylland til alle klubberne en A4 side rundt med oplysninger på omkring den næste hjemmekamp. - FC Midtjylland skal blive mere synlige i klubben evt. ved at lave nogle store bannere til ophængning i hallerne eller store flag til opsætning ved indgangen. - Kunne man lave en form for klippekort m. rabat. Eks.: 6 kampe for 4 kampes pris. - Mængderabat på billetter. - Lav flyers til uddeling. - Opfind en sms-service til børn/voksne, hvor de eksempelvis bliver mindet om næste kamp. Få folks mobilnumre via en konkurrence, hvor man tillader, at de vil modtage info fra FC Midtjylland. - Lav noget materiale som klubberne kan benytte på deres hjemmeside. - Lav aktiviteter til hver kamp. - Fælleskørsel via Facebook (snak sammen på denne måde). - Udlever evt. en billetkode til dem, som vil køre med ungdomsspillerne til en kamp. - Kan spillerne få noget FCM merchandise til træningsopstarten i klubberne? - Kan man lave et system, så når man køber en billet vælger man sin lokale samarbejdsklub, og den der så får flest solgte for hver runde/eller hver halvsæson får en præmie. - Lav konkurrencer via app en. - Når man scanner sin billet ind og man får en rabatkupon til fx popcorn. Samarbejdsklubbernes inspiration til hinanden: - Sørge for at der er FCM logo på de sedler, som spillerne får med hjem, så der kommer større synlighed på samarbejdet med FCM overfor alle klubbens medlemmer. - Klubberne skal linke til FCMs hjemmeside på deres egen hjemmeside. På den måde vil folk blive mindet om FC Midtjylland noget oftere. - Gøre det synligt i klubben, at klubben har gratis billetkoder til rådighed. - Forsøg at ligge klubbens seniorkampe på andre tidspunkter end FC Midtjyllands. - Lav interne konkurrencer i klubberne om billetter.

3 Område 3 - Send evt. et koncept til klubberne, som de kan give videre til sponsorer, osv. (billetter og to værdikuponer). - FCM kunne evt. sende noget ud for hver kamp. - Kan vores FC Midtjylland app komme med en rød markering for hver gang, der kommer en ny nyhed? - Evt. flere klubkort og billetter efter klubbens forbrug. - Pakkeløsninger er godt fx Biksemad, bajere og bold. - FC Midtjylland skal have en annonce i det lokale ugeblad. - Billige billettilbud til klubberne. - Klubtilbud skal sendes ud i god tid. - Personaleforeningstilbud til klubbens sponsorer. Samarbejdsklubbernes inspiration til hinanden: - Brug klubbernes egne hjemmesider. - Klubberne skal lave klubture fx når man har indløb m.m. - Busture til hjemmekampe. - Sørge for positiv omtale. - Fyld bilen!! - Profilere FCM kampprogram på klubbens hjemmeside. - Brug fribilletterne som belønning eller kontingent. Område 4 - Skabe stemning på MCH Arena. Man kunne evt. have en mand til at varme publikum op med mikrofon eller mere musik inden kampstart. - Lav en ny startsang/fællessang folk kan ikke synge med på den nuværende. - Kan FCM lave en film, som kan komme på de lokale infoskærme rundt om i klubberne? - Lav en familiepakke ligesom man har lavet Tag dit barnebarn med osv. - Kan spillerne blive mere synlige i klubberne? - Få styr på egne fans i forhold til børn på stadion. - Plakater til klubberne. - Lav et flere siders kampprogram gerne kr. pr. stk. - Lav events for klubber. Samarbejdsklubbernes inspiration til hinanden: - Lav sociale arrangementer i klubben. - Brug klubkort og kodebilletter sørg for at disse er synlige. - Lav noget fælles kørsel klubberne imellem eller internt i klubben. - Fordel billetkoderne klubberne imellem, hvis en klub kunne bruge nogle flere, som en anden klub alligevel ikke kommer til at bruge. - Opfordre sponsorer til at bruge kodebilletterne.

4 Område 5 - Præmier på billetnummer (halstørklæde, spillertrøje, plakat m. autografer). - Plakater med kampdatoerne. - Børnene skal aktiveres, da de så hiver forældrene med. - Fortæl den gode børnehistorie via et 2 minutters klip, hvor man følger en dreng/pige under en kamp. - Lav noget for børnenes mor. - Sælg billigt merchandise inde på stadion. - Klubberne skal have en oversigt over brugte billetkoder i forhold til andre klubber, så man kan se, hvor meget man får brugt. - Alkoholfri øl nogle er i biler. Samarbejdsklubbernes inspiration til hinanden: - Område 5 kunne evt. prioritere at opfordre sine medlemmer til at bakke op på uhensigtsmæssige kamptidspunkter som mandag og søndag aften til ture på MCH Arena grundet kort transporttid, så der altid kommer mange fra samarbejdsklubberne til kampene. - Arranger ture for spillere/trænere/sponsorer i stedet for at udlevere billetterne. På den måde ved man, at disse bliver benyttet. - Fylde bilerne op. - Brug Conventus i klubberne. 3. Sportslige aktiviteter 2013 FCM Fodboldskole Værtsklubberne er i 2014: Sundby Thy IK, Harboøre IF, Spjald IF, Vorgod-Barde Motion og Fritid og Brædstrup IF. FCM Fodboldskolen er i 2014 for årgang 2000 og årgang Alle klubber har mulighed for at tilmelde op til fire spillere + evt. målmænd i henholdsvis årgang 2001 og årgang 2002, hvoraf den ene dog som min. skal være født i sidste halvdel af året. Hvis enkelte klubber mener at have et niveau, hvor flere spillere end fire bør tilmeldes, kan man aftale nærmere med den lokale områdetræner. Der afholdes fortsat en FCM Målmandsfodboldskole i hvert område. Sidste tilmeldingsfrist er fredag den 14. marts. FCM Minifodboldskole for piger I år laver vi igen en speciel FCM Minifodboldskole kun for piger. Denne gang er det ikke bare for en årgang, men for årgang 2001, 2002, 2003, 2004 og 2005 og dagen afvikles søndag den 8. juni i Ikast. Dagen er udelukkende en oplevelsesdag for spillerne, og der finder således ikke nogen udtagelse sted denne dag Målet er ALENE at give spillerne en stor oplevelse. Trænerne på dagen bliver igen i år kursisterne fra FCM Trænerakademiet. Det er også disse, som laver årets træningsprogram ud fra øvelser i teknikmærketræningsbogen samt de temaer, som de har været igennem på Trænerakademiet. Indbydelse udsendes til klubrepræsentanter + trænere for årgangene medio april med tilmelding primo maj.

5 FCM Miniakademi FCM Miniakademi har været kørende et års tid, og vi er nu klar med tilbud til foråret igen. Der er oprettet følgende tilbud i foråret 2014: - FCM Minielitefodboldskole i Ikast FS. - FCM Minifodboldskole i Nykøbing Mors IF, Klinkby B., Tjørring IF og Ikast KFUM. - FCM Minimålmandsskole i Nykøbing Mors IF og Brande IF. Vi er rigtig glade for, at vi igen kan stille så mange tilbud til rådighed, som vi nu engang kan. Denne gang skyldes det ikke mindst den måde klubberne er gået sammen omkring opgaven som værtsklub, og har hjulpet hinanden, så det ikke er gået hen og blevet denne her overskuelige opgave, som det kan være for nogle trænere, hvis de skal være der hver gang. Der er på nuværende tidspunkt åbent for tilmelding indtil d. 28. marts. Som det er lige nu har vi 148 drenge tilmeldte alt i alt på de forskellige tilbud. Der er dog forsat flere pladser tilbage, og da sidste tilmeldingsfrist nærmer sig, så skynd dig at høre din søn naboens søn dine venners søn eller hvem du kan komme i tanke på, om ikke han skal på FCM Miniakademi!! Som tidligere har vi igen til efteråret brug for nogle nye værtsklubber og ikke mindst trænere til FCM Miniakademi. Som vi har snakket om før, så har vi fortsat brug for nogle trænere, som vil stille noget tid til rådighed på disse tilbud. I foråret rykkede det alligevel i sidste ende, som betød at den enkelte træner ikke skal være på til samtlige træningssamlinger. Denne opbakning håber vi selvfølgelig vi kan opnå igen, når vi i april/maj måned begynder at fokusere på efterårets træningstilbud. 4. Kurser i 2014 C-licens kurser Hvis vi fremadrettet skal kunne blive ved med at skabe de bedste spillere (halvdelen af vores nuværende akademispillere er fra FCM Elitefodboldskole), så skal vi opkvalificere nogle ting. En af de ting er, at vi skal stå sammen om at uddanne vores trænere derfor skal vi have uddannet vores trænere ude i samarbejdsklubberne hurtigst mulig så tidligt som muligt! Og her er der fortsat muligheder i FCM Klubsamarbejdet. Vi har vores pilotprojekt med C-licens kurserne, som på nuværende tidspunkt er i fuld gang. Og netop disse kurser kvalificerer trænerne til noget i DBU-regi samt muligvis giver kursusrefusion, som vi i de seneste år gentagne gange er blevet spurgt til. Som det er lige nu har vi flere kursister, som tilmelder sig disse, men kurserne er ikke fyldt op, så vi har plads til endnu flere. C-licens kurserne er gode muligheder for at få fyldt værktøjskassen op med alt, hvad man har brug for til træningen af børn og unge. Husk på, at et kursus er helt fint og bedre end ingen kurser! Kurserne afholdes med forskellige FCM samarbejdsklubber som værter. Samtidig tilbydes kurserne udelukkende trænere i FCMs samarbejdsklubber og man tilmelder sig via Der vil på hvert kursus være åbent for op til 26 deltagere og man betaler for deltagelse ved tilmelding. Sidste tilmeldingsfrist er senest 11 dage før kursets afvikling. Bemærkning Der er blevet lavet en oversigt over alle c-licens kurserne, som nu ligger inde på fcmklubsamarbejdet.dk og er vedhæftet her i mailen.

6 Klubkurser På det sidste områdemøde var der flere klubber, som tilkendegav at de gerne ville være en del af nogle fælles klubkurser. Og for at få sat det rigtigt i gang fik formændene for områdeudvalgene til opgave at tage kontakt til klubberne. Følgende er status i områderne: Område 1: Der er ikke blevet arbejdet med dette i området endnu. Område 2: Her er der arrangeret et kursus i Teknik og koordination i Feldborg/Haderup IF. Indbydelsen blev uddelt på områdemødet. Område 3: Der er ikke blevet arbejdet med dette i området endnu. Område 4: Hammerum IF kunne om muligt have interesse i et klubkursus. Der arbejdes videre med dette i områdeudvalget. Område 5: Der er arrangeret kurser i henholdsvis Ejstrupholm IF og Brande IF. Indbydelsen blev udleveret på områdemødet og er sidenhen udsendt til alle klubrepræsentanter fra områdeudvalget. 5. Den fremadrettede Talentudvikling Udover at få uddannet trænere til de alleryngste i højere grad end vi gør på nuværende tidspunkt, så er vi nødt til her i FC Midtjylland at gå ind og matche noget, som de andre superligaklubber også gør nemlig at gå ind og træne med dem tidligere! Som det er lige nu, har vi pt. en dialog i FC Midtjylland omkring hvordan vi skal gøre dette. Når vi er lidt længere i denne dialog vil vi bruge fodbold- og områdeudvalg som sparringspartner. Herefter vil i komme til at modtage nogle tilbud omkring en tidligere indsats med henblik på de yngre spillere. Der er ikke tale om, at spillerne skal ind til FC Midtjylland tidligere i forhold til kampe, men at vi derimod laver flere og bedre træningstilbud til drengene enten i FCM eller hjemme i eget område. Der bliver med andre ord ikke tale om tidligere klubskifte til FCM, men tilbud som kan være med til at gøre dem endnu bedre i egen klub. Alt det der kommer til at skulle foregå bliver med udgangspunkt i hele den måde, som vi laver vores talentudvikling på - nemlig holistisk, som betyder, at vi sætter den enkelte i centrum, og at man behandler den enkelte ordenligt. Og når vi siger den enkelte, menes der både spilleren, forældrene og klubben. Det er rigtig vigtigt for os at fastslå, at vi ikke er i panik omkring tingene, for vi ved, at det vi gør, det gør vi godt, men omvendt så vil vi heller ikke sætte os i den situation, som nogle af de andre superligaklubber satte sig i, da vi, FC Midtjylland, lavede akademiet, og med det mener jeg at være flere år bagud med talentudviklingen. Så på baggrund af dette kan det derfor være, at der allerede i indeværende år bliver søsat nogle nye tiltag omkring talentudviklingen. 6. Kaffe Og igen i år var forplejningen helt i top

7 7. Oplevelser med FCM Klubsamarbejdet 2014 I 2014 har Fodboldudvalget valgt at foretage nogle ændringer set i forhold til de tidligere år, hvor vi nu har været inde at kigge på hvilke aktiviteter vi har, hvor længe de har været her og i hvor høj en grad der er opbakning til disse endnu. FCM Fodboldfest, FCM Fairplaystævne og FCM Pigetrænerkursus bliver sat på pause, og så håber vi, at interessen vil vende tilbage på et senere tidspunkt. Vi har valgt at genindføre et gammelt arrangement, som vi håber igen kan gå hen og blive en succes nemlig FCM VIP fest. Her kan I invitere sponsorer eller andre med ind på MCH Arena til spisning, hvor alle Jer kommer til at sidde sammen. Herefter går man ud og ser fodboldkampen, hvor Superligaholdet spiller. Da det kørte tidligere var det en succes, hvor folk fik en rigtig hyggelig aften og fik god med mulighed for at snakke nogle ting igennem. Overordnet set har vi på fodboldudvalgsmødet snakket om, at vi rigtig gerne vi i FC Midtjylland rigtig gerne vil støtte op omkring de pigeaktiviteter, som I klubber laver rundt omkring hos Jer selv. Send det forbi os, hvis vi skal hjælpe med at få det promoveret eller hvis vi kan hjælpe med andre ting. Brande IF har netop arrangeret Girl power camp, som allerede ligger inde på vores hjemmeside. 8. Debatoplæg omkring pauseunderholdning Hvad skal FCM Klubsamarbejdet lave af aktiviteter i pausen for at det er attraktivt og sjovt? Dagens samarbejdsklub har været en stor succes og har været med til at skabe god underholdning i pausen både for klubberne selv, men også for tilskuerne. Selvom det ikke er alle klubber, som har prøvet dette koncept er det igen tid til at vi begynder at nytænke, hvad der kunne skabe underholdningsværdien i pauserne. Der blev lagt op til diskussion, hvor klubberne efterfølgende skulle ideudveksle i grupper med henblik på nogle konkrete idéer, hvad FC Midtjylland kan lave i pausen, hvor vi fortsat kan invitere en hel klub til en aktivitet på MCH Arena. Det måtte gerne være en aktivitet, hvor flere klubber kunne deltage af gangen. Ideudveksling blandt klubberne: Område 1 - Lav en konkurrence områderne imellem. Holdene kan bestå af 10 klubber fra hvert område. - Man kan lave en konkurrence på Facebook, hvor man går videre til en finale i pausen. Det kan også være man vinder allerede på Facebook, og dermed får overrakt en præmie i pausen. - Unibetbolde. - Jongleringskonkurrence for børn og voksne. - Konkurrence i hårdeste skud. - Flødebollekaster stk. 3-mands baner, hvor der spilles kamp imod den anden samarbejdsklub. - Store bolde med store mål.

8 Område 2 - Konkurrencer, hvor FCM spillere deltager - Kampe mod FCM samarbejdsklubbernes spillere. - Unibetbolde, hvor seks klubber spiller imod hinanden. - Sportsquiz evt. relateret til FCM Klubsamarbejdet, FCM, Superligaen, landsholdet. Man kunne gøre brug af elektroniske medier, der er til rådighed (storskærme, mobiltelefoner osv.). - Lille turnering 3 mod 3 eller 4 mod 4. Område 3 - Straffespark på akademimålmand/reservekeeper. - Overlæggerkonkurrence. - Aktiviteter, hvor FCM-spillere kan deltage. - Spil på små mål. - Frit løb fra midten, hvor man løber ned og skyder på mål (evt. FCM-målmand). - Funballs. - Fire klubber inviteres til kamp. Til selve aktiviteten deltager deltagere. Hver klub står i hvert deres hjørne af banen. Hver klub har en bold (evt. håndboldstørrelse) i hver deres farve, som de skal ramme i nogle spande inde på banen. - Involvere karantæneramte spillere i underholdningen. - Brug gerne flere forskellige koncepter igennem sæsonen. Område 4 - FCM Teknikmærkekonkurrence. - Præcisionskonkurrence den klub, som får bolden tættest på midten vinder! Her kan flere klubber deltage. - Kædefodbold, hvor forældre/barn er kædet sammen på 7-mands mod anden samarbejdsklub på lille bane. Område 5 - Funballs. - Sækkeløb skal gøres komisk ved at hoppe sig igennem udfordringer. - Fodboldgolf eller lignende. - En form for fodboldbanko. - Kan man lade dagens samarbejdsklub stille med x-antal ungdomsspillere, som skyder bolde/gevinster/reklamer ud til tilskuerne i pausen? Evt. med dagens kampsponsor? - Forskellige stafetkonkurrencer. - Have mere fokus på hyldesten af klubben evt. ved interview. - X-antal ungdomsspillere ind på banen, som skal løbe ned til FCM-fans. 9. Valg af værtsklub til næste områdemøde Følgende klubber blev valgt: Område 1: Sundby Thy IK Område 2: Bøvling UF Område 3: Hanning B. Område 4: Sunds IF Område 5: Grindsted GIF

9 10. Evt. Der kom følgende bemærkninger: Hvad synes klubberne om, at områdemøderne nu er forlænget til 2½ time? Alle områder var enige om, at tiden ikke er det vigtige, men at det er indholdet, der afgør dette. Når man er afsted, gør en halv time ikke den store forskel. Område 3: Line Knoth udtræder, pga. mangel på tid, fra Område- og Fodboldudvalget i forbindelse med efterårets repræsentantskabsmøde, hvorfor der altså allerede nu skal blive arbejdet på at finde en afløser. I den forbindelse opfordrede Line og Tommy Jensen til, at man tog en snak med en af disse eller formand for Fodboldudvalget, Michael Koch, hvis man har interesse i dette. Udarbejdet af: Anja Lauritsen og til dels mødedeltagerne

ULVECUP FOR U8 DRENGE OG PIGER I SUNDS

ULVECUP FOR U8 DRENGE OG PIGER I SUNDS ULVECUP FOR U8 DRENGE OG PIGER I SUNDS Velkommen til en dag i ulvens tegn Så er tiden kommet til FCM Ulvecup for drenge og piger i Sunds og vi håber I er helt klar. I år afholdes Ulvecup hos Sunds IF,

Læs mere

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien?

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? Sol og Sommer 2016! KOM O HEL G VÆRE E SO MM MED ERE N gheder Her er et væld af muli kede dig! du kommer ikke til at Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? sommer2016.indd 2 24/05/16 12:19 Kom

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Kurset præsenteres i samarbejde med vores uddannelsespartner

Kurset præsenteres i samarbejde med vores uddannelsespartner Kurset præsenteres i samarbejde med vores uddannelsespartner Forord s. 1 Klubkursus s. 2 Footwork med bold s. 3 Teknik og koordination s. 4 FCM Teknikmærke s. 5 Nu kan du lære det s. 6 Totaltræning s.

Læs mere

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens Dag-arrangement. Manualen er delt op tre i afsnit om henholdsvis

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

Sommer Cup 16.. august

Sommer Cup 16.. august U11 8 mands kampe Sommer Cup 16.. august ugust 2014 Velkommen til de ældste Vi er glade for at kunne byde de ældste drenge velkommen til, for nogens vedkommende, deres første stævne med 8 mands fodbold.

Læs mere

U6 - U7 3 mands kampe

U6 - U7 3 mands kampe U6 - U7 3 mands kampe Sommer Cup 16.. august ugust 2014 Velkommen til de yngste Vi er glade for at kunne byde de yngste årgange velkommen til, for nogens vedkommende, deres første stævne. Det er vigtigt

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs DGI Midtjylland fodbold - Koncept for Indendørs Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse i DGI Midtjylland... 3 Terminer... 3 Rækker... 4 Puljenummerering... 6 Puljeinddeling... 6 Placeringer...

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016 BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016 2016 - Mini BIF-CUP for U8+U9 drenge og U8+U9+U10 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår Årsplan U8-9 Piger Efterår 2010 Årsplan for U8-9 piger Årgang: Pigespillere født i 2003 og 2002 Trænere: Søren Skytte Vibevej 14 Sunds Tlf.97141418 Jacob Ganc Linåparken 81 Sunds Tlf. 25370737 Linette

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012 FM i fodbold 2012 VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september Program Marts 2012 1 Landsstævne i fodbold for KFUM hold. Igen i år har Herning KFUM Fodbold fornøjelsen at invitere ungdomsspillere,

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF.

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. 23. november 2013 C-Licens Evaluering Forløb fra 19. april 2013-12. november 2013 (Online Eksamen - 25 spørgsmål indenfor en time) Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. December 2012 startede

Læs mere

HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab

HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab Event og Sport Netværk Egedal Om HØJ Elitehåndbold HØJ Elitehåndbold er den professionelle afdeling af foreningen HØJ Håndbold. HØJ Elitehåndbold blev

Læs mere

i Skanderborg Kommune

i Skanderborg Kommune 2010 Rettet : 17.2: 6. klasse Uøvet, 8. klasse Øvet / Uøvet i Skanderborg Kommune Rettet : 22.2: 6. klasse Uøvet, 6. klasse Øvet Rettet: 24.2: 8. klasse Uøvet Rettet 25.2 7. klasse Øvet Program for indefodboldstævnet

Læs mere

HJÆLP. Information til spillere og forældre om. ny kontingentstruktur i Hammerum IF

HJÆLP. Information til spillere og forældre om. ny kontingentstruktur i Hammerum IF HJÆLP Information til spillere og forældre om ny kontingentstruktur i Hammerum IF Vi har brug for flere frivillige. Mange flere... Hammerum IF er en fodboldklub, der kun eksisterer fordi en række engagerede

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010 Fritids- og idrætsafdelingen Dr. Margrethes Vej 28 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Holbæk Svømmeklub og REMA 1000 er stolte over igen at kunne indbyde til HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Stævnet afholdes 6.-8. maj 2016 Alle informationer findes i denne indbydelse. Holbæk Youth Festival Et anderledes

Læs mere

Ikast den 6. marts 2013

Ikast den 6. marts 2013 Ikast den 6. marts 2013 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af forårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2013, afholdt i perioden 28. februar 5. marts 2013 hos henholdsvis

Læs mere

afholdes www.ramsingcup.dk

afholdes www.ramsingcup.dk PROGRAM Ramsing Cup i Spjald afholdes 5. - 7. AUGUST 2016 www.ramsingcup.dk Praktiske oplysninger: Velkommen til Ramsing Cup 2016. Ved ankomsten bedes I henvende jer på stævnekontoret, der er placeret

Læs mere

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00 www.firehoejeif.minisite.dk Sæsonen 2016 Så står atter en tennissæson for døren. Vi håber på en god opbakning fra jer, så vi

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

5-mands & Turnering 2010-11

5-mands & Turnering 2010-11 5-mands & Stævner Jyske 3-bold 2006 Turnering 2010-11 Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2010-11 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som Region 3

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

afholdes i samarbejde med Spjald IF www.ramsingcup.dk

afholdes i samarbejde med Spjald IF www.ramsingcup.dk PROGRAM Ramsing Cup i Spjald afholdes 3. - 5. AUGUST 2012 i samarbejde med Spjald IF www.ramsingcup.dk Praktiske oplysninger: Velkommen til Ramsing Cup 2012. Ved ankomsten bedes I henvende jer på stævnekontoret,

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger - Nu med 8 mands i alle

Læs mere

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Blev nr. 3 i Vintercup. Begivenhedsrigt 2011 Spillede i foråret 9 mands og slutte midt i rækken (nr. 5) men viste igennem hele foråret bedre og bedre spil. Det hele kulminerede

Læs mere

OFFSIDE 10/11. - vi går bag kulisserne i professionel fodbold. Middelfart Ungdomsskole. En tilbud fra

OFFSIDE 10/11. - vi går bag kulisserne i professionel fodbold. Middelfart Ungdomsskole. En tilbud fra OFFSIDE - vi går bag kulisserne i professionel fodbold En tilbud fra Middelfart Ungdomsskole 10/11 Til unge fodboldfreaks og deres forældre Ungdomsskolen tilbyder for 9. gang det spændende hold for fodboldfreaks,

Læs mere

Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter.

Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. I uge 31: søn 27. juli fre 1. august 2014 Så er det igen tid for tilmelding til årets super Sommer sejler camp i uge 31 fra søndag eftermiddag

Læs mere

MICRO FODBOLD. U6-U8 Starten på et fodboldeventyr. Microfodbold U6-U8

MICRO FODBOLD. U6-U8 Starten på et fodboldeventyr. Microfodbold U6-U8 MICRO FODBOLD U6-U8 Starten på et fodboldeventyr 1 Velkommen Alle trænere og ledere omkring Microfodbolden i Odense Boldklub vil gerne byde jeres dreng eller pige velkommen. Vi er glade for at I har valgt

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14 5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14 NY turnering = ingen hold tilmeldt 1 Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2013-14 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 08-09-2015 Indhold Forord... 1 God jul & Godt Nytår... 2 Fotografering i

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY

Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY Om arrangøren f.reklame: Sport, marketing og events f.reklame A/S er en virksomhed med en bred kontaktflade. Vi har i mere end 40 år beskæftiget

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø ma ti on to fr lø sø 1kanin, høns 2 Billard 3 4 Svømning Dans 5 Fodbold Fifa 13 6 Film Kra 7 kanin, høns 8 kanin, høns 9 Billard 10 11 Bowling 12 Fifa 13 Turnering Fodbold 13 Film Kra 14 kanin, høns 15

Læs mere

GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015

GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015 GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015 Fodboldåret 2015 var et meget spændende år. Mange af vores hold var med i toppen, og for mange af dem lykkedes det at sikre en oprykning,

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

- Sponsoroplæg - Horsens Stallions. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Horsens Stallions. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Horsens Stallions 8700 Horsens Amerikansk fodbold - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/horsens-stallions Intro

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Tilstede: Per, Christian, Jens, Heidi, Britta, Anders, Judith (supp. for Henrik), Jenny, Anja ref. Afbud. Henrik Britta forlod mødet under Pkt. 6 1. Referat

Læs mere

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016 Fredagstræning / Familiehygge Vi kan med glæde tilbyde ekstra spil for alle ungdomsmedlemmer + evt. forældre/søskende hver fredag kl. 18.00 20.00. I skal selv medbringe ketcher og bolde, og børn under

Læs mere

Ikast den 28. november 2017

Ikast den 28. november 2017 Ikast den 28. november 2017 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2017, afholdt i perioden 13.- 23. november 2017 hos henholdsvis

Læs mere

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009 KM i fodbold 2009 VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august Indbydelse marts 2009 KFUM Mesterskaber i Fodbold. Roskilde KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige sommerdage

Læs mere

Kun et langt. Lokalopgør TEMA

Kun et langt. Lokalopgør TEMA TEMA Kun et langt indkast Lokalopgør Intensive nærkampe hører et ægte lokalopgør til. Og der blev da også gået til den i dagens opgør mellem Nr. Kongerslev og Kongerslev. 24 mellem venner og fjender Kongerslev

Læs mere

ULVECUP FOR U9 OG U10 DRENGE OG PIGER I SUNDS

ULVECUP FOR U9 OG U10 DRENGE OG PIGER I SUNDS ULVECUP FOR U9 OG U10 DRENGE OG PIGER I SUNDS Velkommen til en dag i ulvens tegn Så er tiden kommet til FCM Ulvecup for drenge og piger i Sunds og vi håber I er helt klar. I år afholdes Ulvecup hos Sunds

Læs mere

DANMARKS OPDATERET PROGRAM UDSENDT FREDAG D. 5-2 KL. 15:45

DANMARKS OPDATERET PROGRAM UDSENDT FREDAG D. 5-2 KL. 15:45 OPDATERET PROGRAM UDSENDT FREDAG D. 5-2 KL. 15:45 Velkommen til Møns Fodbold Klub s Fastelavnsstævne det skøreste i hele Danmark Stævnet hvor alt kan ske og hvor det er rigtig fodboldsjovt at deltage.

Læs mere

KOMMERCIEL SAMARBEJDSAFTALE

KOMMERCIEL SAMARBEJDSAFTALE KOMMERCIEL SAMARBEJDSAFTALE mellem [KLUB] og Randers FC Dato: Dato: Dato: [KLUB] Randers FC Randers FC Navn Jacob Nielsen Bjarne Lauridsen Funktion Direktør Koordinator a) Samarbejdsaftalen omfatter et

Læs mere

Der er arrangeret god mad og vinsmagning hos vores sponsor No. 61 lørdag d. 23. april. Tilmelding skal ske i tutten.

Der er arrangeret god mad og vinsmagning hos vores sponsor No. 61 lørdag d. 23. april. Tilmelding skal ske i tutten. Der er arrangeret god mad og vinsmagning hos vores sponsor No. 61 lørdag d. 23. april. Tilmelding skal ske i tutten. KB-dagen dette forår løber af stablen lørdag d. 21. maj! Længere nede kan du læse mere

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen

TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen Kære indsamlingskoordinator Tusind tak, fordi du vil være en del af Gigtforeningen og Scleroseforeningens husstandsindsamling i Region Midtjylland

Læs mere

efterfølgende beholder (præcis som det er tilfældet med licens- og talentholdsspillerne for drengene).

efterfølgende beholder (præcis som det er tilfældet med licens- og talentholdsspillerne for drengene). Ikast den 20. marts 2017 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af forårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2017, afholdt i perioden 6 15. marts 2017 hos henholdsvis Oddense-Otting

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

Tirsdag den 2. oktober 2012 kl. 19.20 hos Erik, Svaneparken 327. Anja kom senere. Godkendt.

Tirsdag den 2. oktober 2012 kl. 19.20 hos Erik, Svaneparken 327. Anja kom senere. Godkendt. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Tirsdag den 2. oktober 2012 kl. 19.20 hos Erik, Svaneparken 327. Anja kom senere. Indkaldte: Tove Mogensen, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard, Erik Kreuzfeldt,

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold:

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold: NYHEDSBREV Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006 Formanden har ordet Parkeringsproblematikken Travetur Fastelavn Ny hjemmeside Løst og Fast Indhold: Husk den historiske travetur Søndag

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

3. September 2016 EKSKLUSIVT MEDSPONSORAT

3. September 2016 EKSKLUSIVT MEDSPONSORAT 3. September 2016 EKSKLUSIVT MEDSPONSORAT Run to the beat powered by Bang & Olufsen Run to the beat tilbyder jeres virksomhed en mulighed for at linke til Danmarks eneste motionsløb med musikken som omdrejningspunkt.

Læs mere

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET 2012 NR. 4. 4. OKTOBER 2012 Nyt medlem i ungdomsudvalget Det er med glæde, at vi kan oplyse at ungdomsudvalget er blevet et medlem rigere, idet Peter Jensen (tidligere trænere for årgang 2000 dr. og far

Læs mere

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste Byfest 2016 2. - 7. maj Kom med: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Torsdag Fredag Lørdag Lørdag Lørdag Lørdag Borbjerg - løbet pladespil bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste familiedag Revy og musik morgenkaffe

Læs mere

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12 Lørdag d. 25. april 2015 Cykelsponsorløb Brædstrup Lokale cykelklub deltager! Lokale kendte deltager! Gør du? Bakkelandets Friskole Nimdrupvej 2 8740 Brædstrup 7575 3888 kontor@bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

Djurs Sommerland Cup

Djurs Sommerland Cup PROGRAM Djurs Sommerland Cup søndag den 7. juni 2015 5- og 8-mands 1 PROGRAM Ved ankomsten til spillestedet skal en repræsentant fra holdet melde sig ved DBU Jyllands repræsentant. Kl. 09.00- ca. 12.45

Læs mere

Invitation til sæsonafslutning 2013 for U5 (2009) til og med U12 (2002) Safari Fodbold Cup 2013

Invitation til sæsonafslutning 2013 for U5 (2009) til og med U12 (2002) Safari Fodbold Cup 2013 Invitation til sæsonafslutning 2013 for U5 (2009) til og med U12 Safari Fodbold Cup 2013 Søndag d. 22. september 2013 DBU Jylland Region 3 og har igen fornøjelsen at indbyde til Safari Fodbold Cup, som

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Ungdomsskolen UNGTHISTED.DK SOMMERFERIE KATALOG. Thisted Kommune. Ungdomsskolen - Oplevelser på stribe

Ungdomsskolen UNGTHISTED.DK SOMMERFERIE KATALOG. Thisted Kommune. Ungdomsskolen - Oplevelser på stribe Ungdomsskolen SOMMERFERIE KATALOG Ungdomsskolen - Oplevelser på stribe Thisted Kommune 6. KLAS BUSTUR TIL DJURS SOMMERLAND 6. KLASSE TIL 18 ÅR Sted: Bustur - plan bliver annonceret på hjemmesiden Tidspunkt:

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

SkolemælkCup er blevet til i et samarbejde mellem Laudrup & Høgh, Fodboldfabrikken, Mejeriernes skolemælksordning og Dansk Skoleidræt

SkolemælkCup er blevet til i et samarbejde mellem Laudrup & Høgh, Fodboldfabrikken, Mejeriernes skolemælksordning og Dansk Skoleidræt Afviklingsmateriale SkolemælkCup SkolemælkCup er en utraditionel indendørs fodboldturnering, hvor klasser og skoler kæmper imod hinanden på en sjov og anderledes måde, så alle fra 3-4 klasse kan være med.

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

INFORMATIONS FOLDER 2014 / 2015

INFORMATIONS FOLDER 2014 / 2015 INFORMATIONS FOLDER 204 / 205 VELKOMMEN I VIBY IF HÅNDBOLD Vi byder dig velkommen i Viby IF Håndbold og håber, du får mange gode oplevelser. Formålet med denne folder er at fortælle om Viby IF Håndbold

Læs mere

Skole OL Lokalstævne i Sæby 19. og 20. maj 2016 For skolerne i Frederikshavn kommune Generel info

Skole OL Lokalstævne i Sæby 19. og 20. maj 2016 For skolerne i Frederikshavn kommune Generel info Skole OL Lokalstævne i Sæby 19. og 20. maj 2016 For skolerne i Frederikshavn kommune Generel info Hvornår?... 2 Medbring... 2 Ved ankomst... 2 Vinderklasserne... 2 Tilbud til elever... 3 HUSK... 3 Følgende

Læs mere

Evaluering af FrivilligBørs 2014 deltagerne

Evaluering af FrivilligBørs 2014 deltagerne Evaluering af FrivilligBørs 2014 deltagerne I alt 43 har svaret på evalueringen af FrivilligBørs 2014. Det er ikke alle der har svaret på alle spørgsmål (men næsten). Der er over 90 % tilfredshed på alle

Læs mere

Samspillet GIV PLADS TIL ALLE LÆRERVEJLEDNING TIL INDSKOLINGEN DEL DINE FIDUSER

Samspillet GIV PLADS TIL ALLE LÆRERVEJLEDNING TIL INDSKOLINGEN DEL DINE FIDUSER DEL DINE FIDUSER GIV PLADS TIL ALLE LÆRERVEJLEDNING TIL INDSKOLINGEN Samspillet 9 ud af 10 forældre mener, at debat om børnenes trivsel og problemer i klassen er det vigtigste indhold på et forældremøde.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Lørdag den 27. oktober 2012 i Mejrup Kultur- & Fritidscenter

Lørdag den 27. oktober 2012 i Mejrup Kultur- & Fritidscenter Program 2012/2013 Kommunemesterskaber i indefodbold i Holstebro Kommune Lørdag den 27. oktober 2012 i Mejrup Kultur- & Fritidscenter Dagli Brugsen Mejrup Kommunemesterskaber i Holstebro Kommune Velkommen

Læs mere

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1 Side 1 Nyhedsbrev Efteråret 2 0 1 5 Kære medlemmer og forældre. Efteråret er over os, og der begynder at være ro på hverdagen efter en hektisk start i fritids- og ungdomsklubben. Vi har været igennem en

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Hovedsponsor............ 4 Guldsponsor.............

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Skole OL finale 2016. Generel info

Skole OL finale 2016. Generel info Skole OL finale 2016 Generel info Velkommen Velkommen til Skole OL finalen 2016! Vi glæder os til sammen med jer at få en rigtig god dag med OL-stemning, atletik, spændende konkurrencer, kampgejst og sammenhold!

Læs mere

Aars Tennis Klub af 1913

Aars Tennis Klub af 1913 Aars Tennis Klub af 1913 Referat Mødeart: Bestyrelsesseminar Dato: Lørdag den 2. november kl. 9.30 til kl. 17.00 Sted: Deltagere: Afbud: Løkken Poul Erik Pedersen (PEP), Jørgen Jensen (JJE), Lene Bechmann

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

afholdes i samarbejde med Spjald IF www.ramsingcup.dk

afholdes i samarbejde med Spjald IF www.ramsingcup.dk PROGRAM Ramsing Cup i Spjald afholdes 31. JULI - 2. AUGUST 2015 i samarbejde med Spjald IF www.ramsingcup.dk Praktiske oplysninger: Velkommen til Ramsing Cup 2015. Ved ankomsten bedes I henvende jer på

Læs mere

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13 5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13 1 Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2012-13 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder i 2012-13. HUSK Tilmelding til alle

Læs mere

VNI BYFEST I VESTER NEBEL

VNI BYFEST I VESTER NEBEL VNI BYFEST I VESTER NEBEL 9. juni 12. juni 2016 Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag

Læs mere

Fodbold Samarbejde Nordsjælland

Fodbold Samarbejde Nordsjælland Fodbold Samarbejde Nordsjælland FSN netværket Fodbold Samarbejde Nordsjælland (FSN) er et netværk bestående af 61 samarbejdsklubber med mere end 15.000 ungdomsmedlemmer. FC Nordsjælland koordinerer samarbejdet,

Læs mere

MARKEDSFØRING. Målgrupper. Billetsalg. Grafisk identitet. Billetnet

MARKEDSFØRING. Målgrupper. Billetsalg. Grafisk identitet. Billetnet MARKEDSFØRING Hvem er arrangementets primære og sekundære målgrupper? Hvordan skal eventens grafiske udtryk være? Hvordan organiseres billetsalget? Hvor og hvordan skal begivenheden markedsføres i Danmark?

Læs mere

VELKOMMEN TIL AC Horsens

VELKOMMEN TIL AC Horsens VELKOMMEN TIL AC Horsens SPONSORNIVEAUER I AC HORSENS PARTNER EKSKLUSIV Minimum kr. 350.000 EKSPONERINGSSPONSOR Minimum kr. 7.000 Tilkøb af eksponering, tribunebilletter og sæsonkort Basis kr. 3.000 Adgang

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere